hits

oslo og botox

Hei!

Herregud, jeg kjenner allerede at denne mørketiden kommer til å bli ekstra tung. Jeg er så utrolig trøtt om dagene og har sånn ca null energi. Takk gud for at jeg har en god sofa og Netflix (og ikke minst en kjæreste som er utrolig flink til å pjuske)!! Skulle ønske de kunne plassere et svært «wake-up light» i himmelen over Tromsø, så man fikk litt dagslys.

Nå er det bare to uker til her hjemme før jeg reiser til Oslo med Sofie og Camilla på konsert. Vi skal på We Love The 2000’s, tror det blir sykt morsomt for det er jo musikk man hørte på for lenge siden - Las Ketchup, Nelly, Amy Diamond osv. Vi blir i Oslo fra fredag til søndag, også er det bare en natt hjemme før jeg skal rett til sykehuset i Narvik dagen etterpå for å ta den vanlige botoxbehandlingen min. Også kan jeg vel begynne å tenke på jul etter det, haha. Skal innrømme at jeg har kjøpt noe julepynt allerede, guilty....

Har dere noen store planer før året er omme?

8 kommentarer

Koffer bruke du botox????

Åhh konsert høres kjekt ut!! Jeg skal på klassetur til Barcelona senere i november, ellers går det nok bare i skole og jobb :-)

Ullared tur i desember er noe jeg ser frem til

Botox behandling for hva? :)

Skal til we love 2000s sjøl, men sliter med å finne antrekk. Tips? :) evt. kan du lage ett innlegg and. 2000s stilen? :)

https://tvskybox.com

5000 iptv ch - only 4 usd per month!

bitmain25@gmail.com

work on any devices like phones,tablets,smart tv,iptv set top-box..

Jeg skal tre uker til Thailand, reiser om to dager :)

Så heldig du er som får dratt på den konserten :) Har selv også kjøpt julepynt, og allerede startet med å dekorere med reinsdyr og juletrær! heheh

Skriv en ny kommentar