hits

Bilder

kan ikke smile lengre

Hei!

Jeg satt og så på gamle bilder av meg selv, og ser at jeg ofte smilte på bilder før. Nå gjør jeg det aldri! Jeg føler meg skikkelig rar når jeg smiler, det blir liksom så falskt. Det var jo det på bildene før i tiden også, men nå bare føles det helt annerledes ut enn før. Jeg har tenkt tanken på at det kanskje er noe med leppene og at jeg har fylt i de, men ser jo flere bilder hvor jeg smiler med fyll i leppene som er tatt før jeg begynte å føle meg teit når jeg gjorde det - da var det ingen problem å smile. Det kom mye mer naturlig før. Nå har jeg faktisk ikke fylt noe i leppene på over et år, så det er ikke stuffed inni der heller liksom.

Nå ser det ut som jeg prøver å leke deilig hele tiden, for deilig til å smile med tennene liksom haha.. Sløv i øynene med noe som ikke kan kalles et lite smil en gang = årets babe. Ser bare ut som jeg prøver så jævlig hardt, om dere skjønner, også gjør jeg egentlig ikke det en gang. Kanskje det er sånn det er "in" å posere på bilder nå om dagen? Eller kanskje det er fordi jeg begynner å bli eldre, at ansiktet mitt har forandret seg på en eller annen måte? Eller kanskje jeg bare har glemt kunsten med å posere på bilder... Hva tror dere har skjedd siden jeg plutselig ikke kan smile lengre?

Dette er før:


Og nå.... hahah:


Et sjelden syn. Syns smilet her var greit, men da skjer det seff plutselig noe med øynene. Ser ut som jeg har røyka noe heftige greier..

my beautiful city

Herregud så vakkert det er i Tromsø på sommeren! Gikk en liten tur her om dagen og solnedgangen var amaaazing. Det må være på grunn av de 15 til 20-ish nydelige dagene vi har i året at jeg enda bor her og sliter meg gjennom 6 måneder med vinter år etter år. Jeg blir nok ikke å flytte herifra med det første, og om jeg først velger å flytte så blir det utenlands isåfall! Hvor bor du, og hvorfor?

På bilde nr 1 under (av meg, så selvsentrert at jeg kunne ikke ha et bilde av bare solnedgangen xD) er det ingen filter eller redigering av lys.

diamantringen min

Hei!

Når jeg hadde bursdag, fikk jeg jo bursdagsgave fra kjæresten. Jeg hadde ønsket meg en ring, og ikke hvilken som helst, men min aller første diamantring. Han er jo min første kjæreste, så syns det er kjempekoselig at det ble fra han jeg fikk det. Vi så på ringer sammen, så viste jeg han hvilken jeg ønsket meg. Jeg syns den jeg fikk er kjempefin, det er 0,12 karat og den har to søte hjerter på hver side av sirkelen med diamanter. Verdens beste kjæreste som vet å gjøre meg fornøyd! Selv om jeg fikk ringen jeg ønsket meg i gave, var det ikke det som var høydepunktet med bursdagen min. Det var alt han stelte i stand og at han viste hvor mye han satt pris på meg som kjæreste!
#nomakeup

♥ Har du diamantring? 

97'


Meg og min pappa på Gran Canaria nyttårsaften i 1997. Her var jeg altså tre år. Ligner det på meg? Haha..

gårsdagen

Hei!

I går var jeg jo på Jekta sammen med RENATE. Vi spiste først is, så shoppet vi litt. Kjøpte meg bikiniene jeg viste dere i går, men kjøpte litt annet også. Skal se om jeg rekker og få tatt bilde av det i dag. Var koselig å være litt sammen med Renna igjen, er så alt for lenge siden vi har gjort noe. Tror vi skal dra ut sammen i helgen også. Tok som sagt med meg kameraet i går, så har litt bilder til dere:
 
 


kamerasky...


vi avsluttet dagen med en herlig soltime :)

bilder fra i går

Hei!

Her er bildene fra vi var i Grøtfjorden i går, som lovet. Ikke verdens beste kvalitet, men det får så være. Noe jeg glemte å nevne er at vi faktisk badet, i Tromsø, i det kalde havet. Er sikkert ikke mer enn 5 grader, så det var direkte vondt å bade... haha, jaja! Vi blogges senere :* (EDIT: Ja, jeg vet man skal dekke til tatoveringen. Det var bare for bildenes skyld at jeg ikke hadde den tildekket, men både når jeg er ute i solen og når jeg ligger i solariumet har jeg den dekket godt til)


Her slet jeg og Nattis med engangsgrillen, etterpå drylte vi den vekk.
Haha, Nattis skulle drikke saft. Hun klarte seff ikke å holde flasken i ro, så dritings som hun var :)


Sensurerte magen, var ikke så heldig med bildet skjønner dere :(

galskap

Hei alle sammen, da har jeg (Meline) og Therese bestemt oss for at det blir må gjøre video!!

Videoen blir spilt inn i morgen på dagen, og lagt ut på kvelden! Så nå må dere bare komme med masse forslag om hva vi skal gjøre. Vi velger ut de beste forslagene og lager video av det!

Så kom med masse gale forslag til hva vi kan gjøre, så får du deg en latter imorgen!

sliten

Hei! 

I dag har jeg vært på kino med Julian og Thia, vi hadde gratisbilletter til før-premieren på The Croods som er en barnefilm. Etterpå dro vi og spiste pizza, og nå har vi akkurat kommet hjem. Kjenner at jeg er ganske sliten, så i kveld skal vi bare slappe av med film og godteri. For ja, de får faktisk lov hos meg å spise godteri i dag også :) Har ikke tatt noen spennende bilder, så viser bare IG bildene fra siste tiden. Follow meg - @tcmn


♥ 1. favorittklokken, merke Kyboe, fra Sorbet i Tromsø ♥ 2. meg og Bettina i går, loooove ♥ 3. mejj ♥ 4. i går når jeg spilte den forsvunnede diamant med småsøsknene mine, koselig ♥ 5. outfit, fra Sorbet ♥ 6. meg og min kjære betty ♥


♥ 1. meline i et nøtteskall, haha er det mulig... ♥ 2. favorittplassen etter en dusj - et varmt badgulv ♥ 3. infinity ♥ 4. ja ♥ 5. nye hårprodukter, fra Alexander Sprekenhus. BESTE shampoo og balsam jeg har prøvd ♥ 6. at work, deilig ♥


♥ 1. 2. 3. 4. 5. 6. alt er meg xD ♥


♥ 1. so true!! ♥ 2. tegningen fra kjendistegneren på veggen hjemme ♥ 3. sofie lurte meg til å ta tigerbalsam under øynene når jeg var på besøk, frekk ♥ 4. frokost med bestevenninna ♥ 5. meg og meline baby, gullet mitt ♥ 6. dritskummelt å kjøre alene i mørket på landeveg.. ♥


♥ 1. rett før intervjuet med avisa Tromsø ♥ 2. breakfast, yummy. elsker salami ♥ 3. meg og beste natalie ♥ 4. haha, den der episoden er så #klein. klarte å tryne ut av bilen uten å løfte en eneste fot ♥ 5. gjør meg klar til å sove med thaipusien min ♥ 6. full pupp ♥


fresht

- Hva heter du på Instagram? Gir shoutout til tre tilfeldige! 

shoot me

Her er resten av bildene jeg har fått foreløpig, gleder meg til å få flere bilder! Skal nok bli et fint, nytt design av dette - kjenner jeg begynner å bli sånn passelig lei av det jeg har allerede. Vil ha litt mer farge om dere skjønner, men av og til er det selvfølgelig godt å ha et mer nøytralt design. Ikke bare rosa hele tiden, for det kan bli litt mye i lengden. Noen som har noen ønsker på hvordan type design jeg skal ha neste gang? 

Alle bildene er tatt og redigert av @micheaaa på instagram. Noen av bildene ser ikke helt ut som meg, fullstendig klar over det!

nr 1


nr 2


nr 3


nr 4


nr 5


nr 6


nr 7


nr 8


og som dere har sett før, nr 9

- Hvilket bilde var finest? 

drawing

Hei!

For en ukes tid siden fikk jeg tegningen av meg fra Kjendistegneren i posten. Den var mye finere i virkeligheten, denne gutten har absolutt et stort talent! Jeg har hengt den opp på veggen her på rommet mitt, og der skal den få henge leeeenge! Litt selvdigger å ha et stort bilde av seg selv på veggen, men why not? Er jo bare morsomt :) Nå skal jeg dra hjem til mamma en tur, Julian stakkars er syk så skal ta med pizza og varte han litt opp. Lille gullet mitt :(Hva synes dere, ser dere likheten?

et av bildene

Hei!

Nå skal jeg på Jekta en tur met Natalie, så tenkte bare og først vise dere et av bildene fra shooten jeg hadde med Michelle i går. Dere kan followe Michelle på instagram @micheaa :) Jeg har fått flere bilder, men vet ikke hva jeg skal bruke de til enda så jeg venter litt med å poste de! Korsettet jeg har på meg på bildet er fa No1 i Tromsø, som åpner nå snart. 

throwback

Dette er faktisk 2 år siden, når jeg var i Oslo sammen med Lene Orvik på et eller annet useriøst opplegg. Sier bare hallooo rosa blush <3<3<3 Noen som husker meg slik? Og forandret til det bedre eller verre, haha? Håper for guds skyld ingen sier at jeg har blitt styggere - daaa blir jeg lei meg.


haha...

recently @ instagram

Her er bilder fra den siste tiden min på Instagram. Follow meg @ tcmn :) Skriv ditt IG brukernavn i kommentarfeltet, så velger jeg tre stykk som jeg gir en shoutout til i neste innlegg! Tilfeldig trekning så alle har en sjangse. Nå skal jeg ta meg en kjapp powernap, så blogges vi senere. xoxo


♥ 1. true, skjelettet til mennesker varierer fra 1-3 kg ♥ 2. pen osv, måtte bare oppdatere ig med et gammelt bilde ♥ 3. me and my bff i florida i sommer, så brun vi var ♥ 4. så lat som jeg er, orker jeg aldri å skrape ruta ♥ 5. pappabanken er best når man begynner å gå tom for penger, love it ♥ 6. natt til dag to etter operasjon, klarte ikke sove og syns så synd på meg selv. PAIN! 


♥ 1. haha, ble faen meg diskusjon på brødskivebildet! ♥ 2. første dusjen etter operasjonen, skummelt. ♥ 3. har blitt mishandlet :) neida, blåmerke etter veneflonen! ♥ 4. savner florida, her var vi på carwash ♥ 5. haha, var et "fuck my life dårlig døgnrytme bilde", helt svart. kunst. ♥ 6. gran canaria i desember, så bruuun!!! ♥


♥ 1. meg og fine bettispagetti ♥ 2. iPhonen min etter cocoPPa makeover ♥ 3. var ute og kjørte sammen med pappa i mazda rx-8'a hannes! ♥ 4. natten før operasjonen, superstoka! ♥ 5. akkurat våknet fra narkosen, var ganske rusa enda her, skjønner ikke hvorfor jeg la ut det stygge bildet. ♥ 6. lå på badet og var emo ♥

kjendistegneren

Heihei!

Nå har jeg vært så heldig å blitt tegnet av Jhonatan Kalsnes, bedre kjent som Kjendistegneren (link til blogg). Han har brukt 4 dager på å tegne bildet av meg, og jeg er kjempefornøyd. Han er utrolig flink med blyanten, så var morsomt at han ville tegne meg også. Han tegner mye av Justin Bieber og Tone Damli. Dere kan se flere av verkene hans på bloggen og på instagrammen (@kjendistegneren). Tror han skal sende den i posten til meg, og da skal den få plass på veggen min på rommet. Gleder meg! Hva synes du om tegningen?  

Noen bilder når tegningen var in-progress:
 

Også det endelige resultatet!!Se så likt det ble! :D

sterke jenter

Hallo!

Har akkurat kommet hjem, jeg og Malin har vært med Ingvild og Linn på Breivang for et skoleprosjekt. De ordnet håret vårt og sminket oss, så stilte vi opp på noen bilder de skulle bruke i et prosjekt. Temaet var "Strong and healthy", selv om vi ikke faller helt inn i kategorien strong. Haha! Satser på at de redigerer på oss litt muskler sånn at vi iallefall ser ut som vi trener. Har fått alle bildene uredigert, og fotografen var Kari-Anne Solberg. Viser dere flere bilder senere, nå skal jeg hente Camilla på jobb! Hejdå :*maccern ass

Hallaaa

Får ikke blogget som jeg håpet på når jeg er her nede, internettet funker så og si ikke. Nå sitter vi liksom på MacDonalds på WiFi'en, det har vi gjort hver dag siden vi kom. Hater
mobilblogging men whatever. Vi har så og si bare spist her også, usunne jævler. Tenkte bare å si fra at vi har det nydelig, været er fint og det konsumeres mye alkohol. Ute til langt på morgenen, sover et par timer og stikker på stranden for å få litt farge. Har ikke blitt så brun at det gjør noe... Nå skal vi hjem og dusje før vi tar turen ut once again, adios amigos! Følg heller med på instagram (@tcmn), oppdaterer litt oftere der.

criben vår

Hei!

I går etter vi hadde ryddet tok jeg litt bilder av huset vårt til dere, men som jeg sa tidligere så tok jeg bilder av alt annet enn rommet til Tuva siden hun ikke hadde ryddet det. Vi har fått det meste på plass, men de der jævla bildene har vi et problem med å få kjøpt.. I tillegg mangler vi badhyller fordi Skeidar er så sinnsyyyykt trege med å få de inn. Er kanskje 2 måneder siden vi spurte etter de, kundeservice halloo?? Og selvfølgelig mangler vi vår kjære strippestang, den skal stå i stuen. Digg? Haha!

Lets goooo:


Yttergangen:
Gangen: (mangler jævlig mye)
Badet: (mangler badhyller, tørketrommel)


Trappen opp eller ned, spørs hvordan du ser på det


Vår nydelige stue med en TV til overs:

Peis har vi også, har bare ikke fått fyrt i den enda

..aaand our kitchen, ELSKER spiseplassen vår:


Og til slutt, mitt rom:
- Hva synes du?

rommet mitt

Heisann alle sammen!

I helgen var vi som sagt på IKEA, så da kjøpte jeg masse ting til rommet samt til resten av huset. Skal fortelle mer om det senere, men først vil jeg bare vise dere rommet mitt. I dag har jeg endelig fått pakket ut alt jeg hadde med meg hjemmefra og satt på plass alle tingene jeg har kjøpt. Siden jeg har det minste rommet av meg og Tuva (vi tok stein-saks-papir, I lost...) så måtte jeg utnytte det så godt som mulig. Føler at jeg har klart det veldig bra uten å få det til å se stappet ut, og jeg er utrolig fornøyd med helheten av rommet. Hvitt, beige og lyst. Akkurat slik jeg har sett det for meg faktisk. Jeg har fått stor hjelp fra Joakim til å sette opp det helvettes skapet, og Meline har hjulpet meg med stortsett alt rundt om kring på rommet. Haha - Meline har faktisk vært her hver dag og hjulpet til, koselig med en så snill bestevenn ♥ I gjengjeld kjører jeg og henter hun stortsett hele tiden. 

Iallefall, nok om det. Her er rommet mitt!!! (Mangler enda TV på veggen, litt bilder og småtteri, men det blir ikke så stor forskjell):Ah, elsker sengen! Speilet over sengen og nesten alt i sengen er fra Jysk, samt klokken som henger over.


Lysekrone fra IKEA, dockingstasjon fra Elkjøp ++


Alt på bildet finner du på IKEA, Jysk, Pandora's Eske (nettbutikk).


Samme som over.


Garderobeskapet mitt. I dobbeltskapet har jeg de fifneste klærne, mens i enkeltskapet har jeg chilleklær. Har faktisk veldig god plass i dette!

- Hva syns du om rommet?

søt?

Noen bilder fra de siste dagene når jeg ikke har blogget. 

Meg og Nathalie klar for Rogers på fredagen. Hahahah, fiiiine!!!


Her fikk jeg servert biff og fløtegratinerte poteter på bursdagen min hos Camilla, best ♥

 
Onsdagen rett før jeg ble 18 år, klar for å feire :D

 
Jelly"shots" i appelsinskall. Meline som har vært flink og laget, det er ikke så vanskelig. Du deler en appelsin i to, graver ut innholdet og fyller de opp med gelè (eventuelt alkohol om du skulle bruke det). Når gelèen har stivnet deler du de halve delene i båter! Mye enklere å spise disse enn jellyshotsene i de små shotteglassene, de må du liksom knuse og grave ut.

 
et par uker siden, men var så søt

 
HAHAHA det styggeste gruppebilde ever. Rett før vi dro ut på fredagen.. Nathalie, Lotte, Bettina, meg, Sofie og Tuva. 

 
På sofaleting på mandagen.. Et lite pust i bakken, var så slitsomt :(

 
Meg og Bettina, sykt glad og sånn:))))

 
Jeg har fått meg ny hund!!!!! :))) Hehe, verdens søteste, ååh ♥


Jomfruturen min på polet, må alltid dokumenteres. Storfornøyd med 4 tiktak i posen, hehe.

okei.. det var ikke min hund. bettina sin. lol. hehe. hade<3 

nyeste familiemedlem

Hei!

Haha, har helt glemt av å introdusere vårt nyeste familiemedlem. Før helgen fikk vi nemlig en undulat - han heter Patrick og er et eller to år tror jeg. Vi fikk den på grunn av at småsøsknene mine har ønsket seg en veldig lenge, og vips så sto han i stuen vår. Syns egentlig han er en merkelig fugl, han nekter å fly ut av buret sitt enda vi har latt burdøren stå åpen flere timer i strekk. Han vil heller ikke sitte på fingeren, men det må man vel bare trene på. 
søøøøt

remember?

Noen som husker disse bildene? Haha! Det er over et og et halvt år siden de ble tatt.
Sykt fin og sånn?

drømmeleiligheten

Hei!

Siden jeg driver og leter etter leilighet for tiden, tenkte jeg å vise dere litt hvordan jeg vil ha det - hva jeg liker og sånn. Jeg har allerede sett for meg hvordan jeg vil ha det med møbler, farger og alt. Skal ha det i lyse farger som hvitt, beige og grått samt svart. Er ikke så fan av mørke rom, og i tillegg så er lyse rom absolutt best med tanke på bloggbilder. Haha, jeg tenker faktisk veldig mye på bloggen når jeg leter etter leilighet - den må være fin nok til å ta bilder i, romslig og lys! Den jeg så på i dag var perfekt, så i natt når jeg sover skal jeg krysse både fingre og ben da de tar avgjørelsen i morgen. Håper så veldig at jeg kan kalle det mitt hjem, men det var ganske mange interesserte så det kan bli vanskelig.

PS: Dette er ikke bilder fra leiligheten jeg så på i dag, det hadde vært galskap. Dette er RANDOM GOOGLE-bilder.
 
Stuen skal være hjemmekoselig i lyse toner, ikke for stivt og moderne. I stuen vil jeg også ha et fint spisebord, en del pynt og fine lamper. Jeg har absolutt lyst på en beig eller kremhvit sofa! I tillegg vil jeg ha et fint teppe, enten sort eller grått - samme type som på bildet bare annen farge.


Kjøkkenet vil jeg ha hvite skapdører med mørke benker. Lyst og trivelig er stikkord. Her vil jeg heller ikke ha det for stivt/moderne, men litt går bra.


Badet skal ha et badekar, absolutt. I fremtiden altså - leiligheter har sjelden badekar. Ellers liker jeg mørke fliser på gulvet og lyst ellers, stort speil, planter ++.


Soverommet - kanskje en av de plassene jeg gleder meg mest til å innrede. Skal ha en stor og deilig seng med deilig dyne, masse puter og deilige pelspledd. Nattbord sånn som på bildet hadde heller ikke vært feil. Jeg har også lyst å ha et sminkebord hvor jeg kan ha sminken slik at badet slipper å få brun vask hver morgen av solpudder. 

- Hvordan har du lyst at din leilighet/ditt hus skal se ut i fremtiden? 

bitches

Hei!

I natt kjedet jeg meg utrolig mye, så tok litt bilder. Og nei, ser selvfølgelig ikke slik ut til vanlig :ppppp


i.d.g.a.f

Tror ikke jeg rekker å sove før kjøretimen, så håper ikke jeg sovner bak rattet i morgen. Anywaaayz, hehe, har fått photoshop nå så jeg har noe å gjøre om natten. Feeling like a pro already, woop! Uansett, skal begynne å bare ha sånne her bilder på bloggen. Ikke vise trynet mitt, skrive et eller annet stygt på bildet og vise fingeren. Så mye bryr jeg meg jaaaaa!! Kult 


//hate tcmn 

undervurdert

Hahahaha, jeg tror jeg undervurderte solen i Tromsø litt da jeg satt i 1 time med hullete bukse og chillet i varmen... Ser ikke akkurat så veldig fresht ut, så var pent nødt til å stikke innom Brun og Blid for å prøve å sole det bort. Er enda der, men kanskje ikke like ille. Vel, hva kan jeg si? Er jo en liten tiger/zebra what so ever så det matcher jo! Det var så sykt komisk når jeg så det, tenkte først "wtf, ka faen har skjedd her?" før jeg skjønte hva det var... Noen andre som har glemt seg av og fått et stygt skille noen gang?

  

nydelige tegninger

Hei!

For et par uker siden fikk jeg nyss i at en jente hadde tegnet meg. Får ofte tilsendt tegninger og andre bilder dere har laget, og setter veldig stor pris på det. Denne jenta på 17 år har et utrolig tegnetalent, og jeg ble veldig overrasket når jeg så bildet. Så likt orginalbildet at jeg ble målløs. Vil derfor takke Chantal Vendela for en super jobb, ble veldig glad for den! Det er kjempekoselig å få sånne overraskelser som dette. Det gir meg enda mer lyst til å blogge! Hva syns du om tegningen?


Så fiiin!

Fant forresten enda en tegning, tegnet av Ida Våg. Dere er så flinke, blir sååå glad!! Tusen hjertelig takk ♥

lille gullet

Hei!

Postet et innlegg med bilder av meg fra jeg var liten for en stund siden, men tenkte å poste noen av bildene på nytt siden jeg har en del flere lesere nå. Må jo ha vært verdens nydeligste baby, hehe! Vet iallefall at lillesøsteren min har arvet the hot look fra meg ;) Har du noen gamle bilder av deg selv? Da utfordrer jeg deg til å lage et innlegg om det på bloggen og poste link til innlegget i kommentarfeltet mitt!

  

 
Haha, broren min ser prikk lik ut den dag i dag...

 

 
Gran Canaria, min andre hjemplass i barndommen!

 
Sikkel <3

 
Jukse-nisser på Gran Canaria :(

 
FABOLOUS OUTFIT!!

 
God-smilet :) Husker jeg brukte å måle meg opp til den karmen øverst i bildet, siden jeg var så sykt liten :(

 
Furby-ballen min, RIP

 
6 år, wihu

 

 
Var verdens undergang når jeg glemte bamsen til venstre på bussen...

 
HAHAHHAHA

 
Meg til høyre, deilig

 
Når jeg gikk på Freestyle DiscoJazz

 
Dette er vel det som minner mest om hvordan jeg er nå - badass! 

10, 11, 12

Hei!

Satt og så gjennom gamle bilder, og tenke jeg skulle vise dere hvordan jeg har forandret meg gjennom de siste årene. Fant fram bilder fra april i 2010, 2011 og nå i år. Hva synes dere, har jeg forandret meg mye? Selv syns jeg ikke det er sååå stor forskjell, men litt. Har blitt eldre i ansiktet og gått vekk fra "baby-facen" føler jeg. Jeg skal ikke klage, savner liksom ikke hvordan jeg så ut i 2010.- Har du forandret deg mye siden 2010?

gratulerer

I dag har bestevenninnen min Camilla bursdag. Hun blir hele 19 år! Skal ut å spise i kveld når hun er ferdig på jobb, blir nok veldig koselig. Er på skolen nå og må følge med litt, så vi får blogges senere. Skal vise dere litt fra fredagen og sånn siden jeg glemte å gjøre det. Gratulerer så mye til Camilla, love u <3Og ja, det er en skrivefeil på den ene quoten. DUMME MEG :@

tidsnok

Hei hei!

Sitter på skolen nå, vi har nettopp hatt prøve i gymmen. Det gikk overraskende bra, så jeg satser på en 5'er om gymlæreren er ekstra snill med meg siden det er jul og greier. Jeg hadde veeeldig god tid i morrest, og for at jeg ikke skal sovne av må jeg gjøre noe. Ingen mat i huset, ingenting å se på tv - da ble det til at jeg sto og sminket meg dritlenge. Lagde til og med video til dere, men den er hjemme på maccen så skal kanskje redigere den i dag.'

Har forresten forelsker meg i dette programmet her, som er et gratis program online der du kan legge til masse effects på bilder! Se bare under:


Love it! Også er det suuuperenkelt, og tar 1 minutt og fikse et bilde. 

ønsketenking

Huff, for et jævlig vær det er ute! Det er storm, blåser og regner alle veier. Du trenger ikke tupere håret ditt før du går ut, det gjør liksom vinden helt fint for deg.. På dette tidspunktet hadde det vært helt perfekt med en sydentur. Kjenner jeg savner Bulgaria veldig nå, har sett gjennom bilder. Det ser så varmt ut liksom, elsker å ligge i solen, få farge, avkjøle meg i bassenget osv. Noen søtinger som vil gi meg en sydentur? :)

sigveig <3
kine <3- Hvor ville du vært akkurat nå?

freestyle

Haha, noen spurte om å få se bilder fra jeg danset Freestyle Discojazz. Her er noen bilder fra jeg var litt øvet og mester/champ. Husker ikke hvem jeg kjøpte litt øvet drakten hos, men mester/champ drakten kjøpte jeg hos ei som het Maren.

Grunnen til at jeg sluttet var fordi jeg flyttet til Tromsø, og her har de ikke den type dans.

cute, litt øvet!


PEN 


haha!


<3 slengbukzer <3 var 10 år da, så er unnskyldt :(

inspo

Litt inspo til dere imens jeg begynner å skrive en ordentlig innlegg :)// stockholm streetstyle

hvilken jakke?

Hei hei!

Jeg trenger ny vinterjakke, men jeg har ikke peiling på hvilken jeg har lyst på. Er så mye å velge mellom. Har sett på tre forskjellige - parajumpers, woolrich og canada goose. Jeg er utrolig kresen på jakker, så er ikke så lett for meg. Vil blant annet ikke ha en som er alt for vid nederst, den må ikke være alt for lang (ikke helt til knærne), og den må ha være warm as hell siden det er så sykt kaldt i nord på vinteren. Ender sikkert opp med Goose uansett. Og ja jeg vet det er ekte pels på hetten, men jeg bryr meg ikke så mye siden det kommer fra Coyoter som blir fanget og skutt, de bor ikke i et bur hele livet og flås levende. De er altså allerede død, så hva gjør det å ta pelsen fra kadaveret?

Nå får jeg vel kommentarer som "Nå mistet du meg som leser!!!" og "herregud, at du kan gjøre det. mistet all respekten for deg nå!"

parajumpers / woolrich / canada goose

Nå skal jeg begynne å ordne meg, skal en tur ut i kveld med masse herlige fooolk :D

at work

Akkurat nå er jeg på jobb. Er ferdig halv 6, så er ikke hjemme før sent i ettermiddag / tidlig kveld. Vi snakkes <3


wooorkin like a baws ;)

nå stikker vi ut!

Da er jeg og Renate klare til å dra ut. Ha en fortreffelig lørdag, alle godtfolk. Det skal iallefall vi ha med masse fete folk.


renateee  


søte kattepusen min


horaaa

KOS DERE!!!!!

alice in wonderland

Har hatt fri fra skolen i dag, så har ikke orket å blogge før nå. Bare chillet på sofaen med sjokolade, potetskruer og Desperate Housewives på TV!

Bestemte meg for Alice kostymet, og angrer absolutt ikke. Det ser veeeldig bra ut, og kvaliteten skal jeg ikke klage på heller. Kjøpte det HER, kostet 290 kroner. Strømpene måtte kjøpes separat, men er ikke et ille kostyme til den prisen. Nåååå, tusen bilder av meg med kostymet på (vet dere elsker bilder):
 travel

Må egentlig løpe til bussen straks, men poster bare et bilde jeg glemte å poste for lenge siden når jeg hadde vært på shoot med Michelle i slutten av juli. et par bilder

Har det supertravelt, så slenger bare inn et par bilder. Skal være sammen med Sofie og sikkert noen andre i kveld, så vi snakkes enten senere eller før jeg drar til Oslo i morgen tidlig! Hva synes du om bildene av Sofie og meg?


HEJJJJDÅ

hahahah

Må innrømme at det ser veldig komisk ut, og det går helt fint med meg. Så dere får lov å le dere også! Haha. Skal blogge som normalt fra tirsdag, må bare få på plass litt ting osv så har ikke så god tid. Vi snakkes på tirsdag da!


quasimodopiaaaa ahhahaha

13 - 14 år gammel

Meg når jeg var et par år yngre. Så ut som jeg var 10 - 11 år gammel, fikk høre det fra folk på den tiden og. Haha!


 

Pen ja, hehe :)

what to do

God morgen!

Nå sitter jeg og spiser pops, og snart skal jeg ta fatt i sjokoladen og potetskruene. Planen i dag er å være sammen med Tuva, my best friend. Vet ikke hva vi skal, men regner med vi leier en film og kjøper inn til taco osv ;) Har fått tilsendt en del bilder til, men jeg velger å ikke vise de til dere enda. Kan heller vise de når jeg har fått tilsendt absolutt alle bildene som skal redigeres, tror det er 5-10 bilder til som jeg ikke har mottat. Blir liksom litt mye å poste bilder hele tiden.

Okei da... slenger med to bilder!
 Nå skal jeg spise opp. Senere skal dere få noe annet enn photoshoot bilder!

more photos

Nå er jeg på vei til butikken, men først skal jeg vise dere noen flere bilder. Det er enda MICHELLE som har tatt bildene. Hun sminker meg, tar bildene og redigerer de selv. Så får jeg de tilsendt på mail. Hun er så utrolig flink, blir speechless av mange av bildene!

Får vel flere tilsendt på mail senere/i morgen! Forresten, sjekk ut bloggen til SIGVEIG som jeg møtte i Bulgaria.

sneak peek

En liten smakebit på to av bildene. Fotografen er MICHELLE - hun driver selv en sminkeblogg som dere kan sjekke ut. Resten av bildene kommer senere i dag når jeg har fått de. Nå skal jeg kjøre hjemover og spise, blogges!

Bored

Heihei!

Jeg kjeder meg sinnsykt nå, så sitter og "browser" le artige.no ;) Haha, elsker å se å bilder der. Det er så sykt mye vittig og teit der at jeg får meg bestandig en god latter hver gang jeg er innom. Her er noen som er sanne, og noen som bare er morsomme:

artig bilde
Haha, jeg har gjort det der så sykt mange ganger.

Bilde fra artige.no
Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

 Bilde fra artige.no
Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Misslykket

God kveeeld!

Har nettopp hatt besøk av Marte, Tuva og Katrine. Jeg og Marte sminket oss alt, alt for mye mens Tuva og Katrine lagde seg biff. Planen var at jeg og Marte skulle ta bilder, men siden vi tok på _alt_ for mye sminke og det ble helt jævlig så ble bildene like stygge. Fant bare to brukbare av meg, og ingen av Marte. Haha! Dere skal få se de to jeg ble delvis fornøyd med. I dag er det forresten meldt soool så da skal jeg og RENATE +++ til bukta og tæne :)

Som jeg sa - vet det er ALT for mye sminke og at det blir litt for dragqueen-ish! NO NEED TO SAY IT TWICE
 Tycks?

Born this way

I skrivende øyeblikk ligger jeg i bukta og slikker sol sammen med Cecilie og sikkert mange andre. Herlig dag med herlig vær. Elsker virkelig å bare slappe av, livet føles så bra da. Ingenting å bekymre seg for, ingenting å tenke på - bare sololjen, kroppen din og varmen. NAM!

Her er resten av bildene som jeg nevnte i innlegget under, enjoy your day:

Favorittbilde?

Brunette

Her er noen bilder fra da jeg var brunette, og var på photoshoot med Michelle. I dag skal jeg ut en tur, så regner med det kommer outfit litt senere. Hva synes dere, blondt eller brunt hår? Har forresten extensions på bildene under.
 
Klassebilde 1 vgs:


Random bilde:
 

Bildene av Marte

Her er bildene av Marte fra shooten, noen ville jeg skulle legge de ut. Hvis du likte det du så, kan du jo stemme på hun i Frøken Norge ved å sende FN35 til 2105 (3 kr per stemme). Dere kan stemme fram til 20. mai, da avsluttes stemmerunden og 20 personer går videre fra semifinalen.

 Og ja, på mange bilder ligner hun på Taylor Swift! Det er veldig mange som sier det, er ganske enig.
 
Kjolen er min, og er fra Fashionlove.no. Utsolgt vel og merke.

Picture perfect

Bildene fra i går... Selv ble jeg ikke så veldig fornøyd egentlig, ble så slutty og oransje i trynet. Nå skal jeg spise middag, så skal jeg redigere en videoblogg. Noen som vet et bra redigeringsprogram til video der man kan speede opp klippene?Flere bilder

Endelig er jobbhelgen over, og jeg er dritsliten. I tillegg til å ha vært på jobb uten tilgang til PC, har jeg også vært uten mobil helt siden fredag. Det er tungt, merker hvor avhengig jeg er. Nå skal jeg, og jeg _skal_ lage en videoblogg. Om den kommer ut i kveld eller i morgen aner jeg ikke! Blir en aldri så liten hårvideo, mehehe...

Resten av bildene jeg har fikset på, selv om jeg hater å poste hundre bilder av meg selv i et innlegg:

Det øyet til høyre på bildet irriterer meg så sykt, fordi jeg myser hele tiden. Alle bildene blir ødelagt pga det! :(

Hvilket likte du best? Hvis noen vil lage en header med et av de, som passer i stil til resten av bloggen, post det på fanpagen min på facebook så kontakter jeg deg hvis jeg vil bruke den :)

I natt bare...

hadde jeg besøk av Marte. Vi tok noen bilder, men det som irriterer meg er at jeg hadde bestemt meg for at neste gang jeg krøller håret, SKAL jeg lage en video til dere. I går krøllet jeg det, men tror dere jeg filmet? Nei. Kom på det når jeg var på den siste krøllen, og da var alt bare waaaaste. 

Jeg holder iallefall på å fikse gjennom bildene. Kan vise dere en sneak peak på et av hver av oss!
Tror du resten av bildene er bra?

Photoshoot purr purr

Hej hej allihopa!

Har hatt Elena på overnatting til i dag, utrolig slitsomt... hun er bare så useriøs hele tiden, man blir skikkelig kvalm og lei av å være i nærheten av den jenta. Neida, det er den morsomste venninnen min, vi er så sinnsykt useriøse hele tiden. Nei, vi er best! Vi fjernet sminken og stakk ned i fjæra for å nyte utsikten, syns resultatet ble kjempebra. Legger ut en del av den vakre utsikten over Tromsø hav, så kan dere si hva dere synes :)


På vei nedover, iført heels, frakk og skinntights.


Vi smiler til solen


Elena viser naturen at hun også kan være ganske tøff i blant


Jeg danser regndansen


Litt mere regndans, så kom faktisk regnet. Helt seriøst - det KOM over hele meg!


Litt ettervekst. Men sjekk hva som har skjedd med ryggen min etter solariumet.. huff, styggeste skillet ever!


Elena viser stolt fram Håkøya.


Hun prøver og vise dere hvor stilig det er med de oransje solbollene ute i havet.


Elena viser stolt fram sitt nye smil - takket være solen!


Elena viser hvor godt en sten kan brukes som en seng. Kjempemessig!


Her prøver hun ut samme stenseng, bare med hodet litt mer til venstre. Veldig bra, karakter 8,631!


Viser meg som stolt norsk statsborger og kikker utover det øde hav.


Jeg måtte prøve stensengen som Elena skrøt så fantastisk over. Veldig deilig. 


Smiler glad og fornøyd fordi regndansen virket. Hurra, hurra, hipp hipp HURRA!


Smil og vær glad for hver dag som går - så skal du se hvor mange venner du får. :D:D:D... bare tre :(


Elena viser at det går ann å være sporty selv om man er ute på de syv hav. Hopp, rull og smør deg med solkrem. Bra!


James Bond jentene har kontroll på hvor mange fisker som hopper opp av vannet.


Elena er klar til å springe og redde måsen som styrtet i steinene bak der.


Vi er søte, søt som gresset, snill som solen, kul som havet og tøff som steinene. Woop!


Hopper inn i den Norske skog. Ser dere hvor useriøse vi er? Haha, dør av den sinnsykt interne humoren.

- Hva synes du om bildene av Elena, og bildene av meg? 

21st century girl

haha, litt fail skjuling av fregnene på nesa under her.... var bare så fregnete! <3fregner<3

21st Century Girl // willow smith        (toppen er fra tyrkia)

Some more photos

Litt flere bilder fra i dag. Vi fikk tid til litt ekstrem make-up, og det ble egentlig ganske kult. Ville aldri gått sånn til vanlig da, men det er jo "haute couture". Michelle fikk seg hvertfall en god latter når hun var ferdig med ansiktet mitt :( Det er, som nevnt, Michelle som legger all make-up, fotograferer og fikser på bildene. Hun er kjempedyktig, og har sin egen make-up blogg. Har tidligere tatt bilder med Michelle, og de kan dere se HER,  HER, HER og HER

Nå skal jeg på jobb. Vi snakkes kanskje senere i kveld <3

Sneak peek

En liten sneak peek på hva jeg har gjort nå. Er hos søte Michelle, hun sminker meg og tar bilder av meg. Dette er to bilder vi har tatt så langt og fikset på, så får vi se om vi skal prøve noe ekstrem make-up og ta noen bilder med det. Først skal vi hvertfall spise litt pizza og få varmen i oss, for det var sinnsykt kaldt å stå ute i bare singletten!

Flere bilder kommer når vi er ferdige :)

God morgen Norge

Nå har Lene og jeg fått spist frokost og sminket oss. Vi skal ut å kikke i butikker og shoppe litt. De har så mange butikker her som vi ikke finner i Tromsø, så jeg gleder meg til det. I går sminket jeg meg litt drastisk og tok noen bilder, så her får dere de som ble brukbar.


Skjorten er Lene sin og er kjøpt BikBok


Smykket fra H&M og armbåndet fra BikBok er Lene sitt. Tubebh fra BikBok, topp fra JC
Lene sin pelsjakke fra BikBok og lue fra Primark. Det er IKKE ekte pels - både Lene og jeg er motstandere.

Hvilket bilde syns du var kulest?

memories 2010 - del 2

God kveld!

Nå sitter jeg i sofaen og dør av smerte. Klarte å tryne ned hele trappa, snubla i datamusa :( Prøven i dag gikk forresten kjempebra, lønnet seg å pugge godt til den. Her kommer del 2:


Spiste masse nachos, mmmm!


Fikk meg et nytt favorittmerke innen sminke, Nilens Jord!


Kjøpte meg et par sko som veldig fort ble favorittskoene mine.


Dro på telttur, vi kjøpte inn dette pluss noe annet som vi skulle kose oss med ;)


Du ser jo hvordan teltturen gikk. Endte med at vi pakket sammen teltet og noen kompiser kjørte oss tilbake til Tuva, så koset vi oss heller der.


Lagde meg en hårkur, funket fantastisk! Egg og olivenolje :)


Møtte masse søte blogglesere :)


Lotta ble gravid, tjukk og deilig.


Jeg og Marte bygde en fin valpekasse som Lotta og valpene kunne bo i


Lotta fødte 4 nydelige valper, 3 hanner og 1 hunn. Jenta beholdt vi selv, og det er Bella :)


Masse valpekos, tihi


Ødela mine kjære sko :(


Jeg og Tuva kledde oss ut som belly dancers og sminket oss dritstygt, og etterpå danset vi magedans på liveshow.


Farget håret mitt "mørkebrunt", så ble det nesten helt svart.


Første skoledag på videregående måtte jeg desverre gå med så mørkt hår!


Marte fikk seg scooter litt før sommeren, søta


Snakket med 2 retards på skype


Fikk nyyydelige og naturlige krøller etter å ha gått med håret i en ball i 3 dager. Skitten pike


Hang opp klesstativet mitt. Elsker det, du kan få kjøpt det på IKEA


Ene valpen ble syk og måtte gå på antibiotika, stakkar liten <3


Thia griste ut masse sminke på hele rommet mitt! Lillesøstre altså....


Tuva og jeg hadde en knall sommer, loveu


Fikk mopedlappen og kunne endelig begynne å kjøre på firhjulingen


Kunne kle meg i litt mindre klær på sommeren, miss it


Var tusen ganger på Yonas og spiste pizza


Wihu! Høydepunktet, tok av reguleringen :)


Minnestund for Lasse <3


Rest in peace (aner ikke hvorfor jeg skrev piece først.. tenkte vel på tetris) :)


Skoleting jeg kjøpte inn sånn 1 mnd etter skolestart. Har riktignok aldri brukt noe av dette, hehe


Møtte masse små blogglesere når hele VG1 S&S var i Bukta


Kjøpte oss videokamera, selv om det suger og jeg aldri orker å bruke det


Hustla masse rabattkupponger på H&M. Brukte vel 2 av de før de gikk ut på dato :(


Tok selvbruning, ShadowTans. Ble utrolig oransje, men ble bra når jeg fikk dusjet


Partypeople <3


Grillkveld hos mej med Tuva, Elena og Sondre som ikke ville spise


Hadde superryddig rom! Skulle ønske det så slik ut nå....


Øredobbtråen min, rip. Den er ødelagt nå!

- Hvilket bilde klarer du og huske best?

memories 2010 - del 1

Her kommer en hel del minner fra 2010! Har gått gjennom alle bildene mine fra april på pcen, bilder fra januar til april er på pcen min som Elkjøp kastet i søpla. Er så koselig å se gjennom alt, har jo hatt et veldig koselig år. Jeg vet at 2011 kommer til å bli mye bedre, selv om 2010 var veldig bra.


Meg og Marte hadde photoshoot


Var sinnsykt blek, brukte så vidt sminke og hadde nettopp fått selvutløser fjernkontroll. Wiii!


Meg og Marte på skolen. Var utrolig flink til å matche ser dere ;-))))


Trodde jeg var sinnsykt deilig, men var jo det da :)


Denne perioden var både Tuva og jeg sinnykt bleke. Her er Tuva på vei til å gi Thia en heftig spank


Spakveld <3


Vi ble kjent med Johanne! Kjempesøt og hyggelig jente :)


Klipte meg pannelugg for n'te gang. Aldri mer :)


Fikk tilsendt verdens beste hårkur og en shampoo som luktet Hubba Bubba. HERLIG!


Var og gikk mye tur i fjæra med Lotta de dagene det var "varmt".


Bursdagen til Nora. "Call on me". Tror ikke jeg trenger å gå nærmere inn på det.


Vannøya. Vi har hus på kammen, så var der et par ganger. Her var vi på stranda faktisk, var utrolig fint vær den dagen.


Mamma kjøpte inn masse pizza til meg, som vanlig. Var billig iallefall.


Gjennomførte trafikalt grunnkurs, så jeg ble lovlig øvelseskjører.


Kjøpte meg verdens fineste leppestift


Et par mnd før vi skulle reise til Tyrkia begynte jeg å kjøpe inn ting jeg skulle ha med.


Verdens fineste hårklype


Opprettet salgsblogg med Tuva, men den er nå lagt i grus. Ble for mye stress rett og slett.


Back 2 school party. Dere ser hvordan det gikk...


Sminket bort fregnene mine. 


Kjøpte meg en ny jakke som jeg elsket da. Bruker den ikke så mye nå lengre, desverre.


Fikk meg nytt objektiv i bursdagsgave hos min kjære pappa


Var på photoshoot i fjæra midt på natta, men det var helt nydelig vær


Tuva og jeg døgnet så dro vi på Brun og Blid klokka 07.30 på morraen


Begynte sånn "smått" å pakke til Tyrkia


Var på mange burgerfrokoster med Cattapia


Sminket mamma mens vi var i syden, hun ble utrolig fresh


Posè litt


Tok på et herslig dyr for første gang


Hadde masse koselige kvelder i Tyrkia med nydelig solnedgang


Ja, fikk mange fregner?


Thia og Julian <3 Nei, de er ikke tvillinger. Mange har spurt om det.


Ble driitsolbrent fordi jeg aldri orket å smøre meg, hehe.


Drakk masse Strawberry Daiquiry, nam!!


Solte meg en hel del, savner virkelig Tyrkia. 


Drakk mojito hver kveld nesten, det er favorittdrinken min. Smaker så utrolig godt!

Kommer nok del 2 og 3 også. Hvor lenge har du fulgt bloggen min?

Bodyfitness

Hehe, disse bildene er ikke redigert i det hele tatt, neeei! Sånn ser jeg faktisk ut per dags dato, og er på god vei til å bli bodybuilder chick ;-) Noen som vil henge seg med på treningsprogrammet mitt? 180 kg markløft og 100 kg benkpress, lett som bare det :) Har mere muskler enn min venn Tuva, og hun er sååå sjalu!
Soon to be a staaaar!!! ;))))))) Det lille blåmerket er bare etter jeg mistet en 50kg's vekt på armen, så ble heldigvis ikke så stort merke. Man ser det jo nesten ikke :)

En tegning av Ida Våg

Først av alt må jeg bare si wow! 4. plass i dag, takket være alle dere <3

I går fullførte Ida Våg den digitale tegningen hun gjorde av meg, og jeg syns den ble dritbra. Dette er samme bilde som på headeren. hun sjokkerer bare mer og mer med alle tegningene hennes. Du kan besøke bloggen hennes her og følge med på digitale tegninger, malerier osv. 
Ligner, ja! Ida har helt klart et stort talent. Ble kjempeglad da jeg så den ferdige tegningen :D

- Lignet det syns du?

Gjesteinnlegg

Heihei, Thereses lesere!

Jeg synes det er like kjipt som dere å komme inn på Thereses blogg når hun ikke har oppdatert. Så siden jeg er verdens beste venninne, og i tillegg kan passordet hennes, så blogger jeg litt for henne :D

Som dere vet befinner Therese seg på Gran Canaria nå. Håper jeg i hvert fall. Har ikke hørt fra henne siden hun satt på flyplassen her i Tromsø i går ettermiddag. Hun har heller ikke vært på facebook så vidt jeg vet, så hvordan det er med internett og slikt der hvor hun er vet jeg ikke. Får ta å ringe henne i morgen å høre om det er noe liv i henne. Men regner nå med at hun koser seg fælt nå - tar livet med ro, soler seg, spiser godt mat, shopper litt og alt som hører med en sydenferie :D

Gikk i arkivet hennes og fant frem bilder fra da hun var i Alanya i sommer, sånn at vi kan forestille oss hvordan hun har det nå! hihi..

Her sitter hun fornøyd på resturant og viser frem sin nye og lekre pengebok.
Stygt udyr...


Her ligger Therese og jeg og soler oss i sommer, her i Tromsø. Måtte bare ta det med ♥


Kanskje hun nå ligger og soler den smekre rumpen sin på en luftmadrass, sånn som her? Hvem vet..


Supermodellen!


Outfitbilde fra Tyrkia. Kjole fra Tyrkia og sko fra H&M.


Julian og Thia koser seg sikkert også kjempe mye, snuskeluskene!!
Fine sølvringene Therese kjøpte i Tyrkia.
Bad girl!


Sjåå på ho!!

Therese er bra heldig nå, ja :D Misunner og unner henne det til tusen ♥

xoxo gossip girl

me and my photographer

Her er noen bilder av meg og min supersøte fotograf Michelle. Jeg har alltid vært liten, men når jeg er sammen med Michelle føler jeg meg plutselig høy. Hun er et par cm lavere enn meg, og hun er 18. Stolt jente her ja ;) Neida, Michelle er bare kjempehyggelig og søt - passer perfekt til høyden hun har <3lille pia!


Her prøver hun hardt å stå på tå, men jeg nekter hun det, hahaha.


stram og fin


hahhah, sorry. mobber hun litt!


2 søte snupper!

litt nye bilder

God kveld!

I går var jeg på shoot med Michelle igjen. Vi valgte å ta litt "tøffere" bilder denne gangen. Hun er kjempeflink, og da er det vel ikke så rart at bildene blir bra. Her er et lite utvalg:


"Høyspenning. Livsfare"


fuck u haters

- Hvilket likte du best? :)

photoshoot

Hei og god kveld!

Nå har jeg akuratt fått sjekket mine daglige gjøremål på pcen. Facebook, mail, blogg, msn og sånn. Har vært hele dagen hos Marte og hatt photoshoot. Søte Michelle kom over og tok masse fine bilder og stylet oss. Jeg har bare fått et par foreløpig, fordi hun holder på å redigere lyskontraster og lignende. Kan jo dele de 5 jeg har fått til nå med dere, så får dere resten når jeg har de :)

Sjekk ut make-up bloggen til Michelle herdette likte jeg best til nå!


vampyrlooks

Likte du bildene, kan du stemme på Michelle Ailèn her. Hun er nummer 8 på listen under alle bildene!

harry p in my heart

Var på kino og så på Harry Potter med Martesnupp. Herregud, gleder meg til siste filmen! Det var utrolig grå og trist stemning gjennom hele filmen, ikke det vanlige og koselige Galtvort :(

Kinoen var ikke ferdig før i 12-tiden, og da var det en halvtime til bussen gikk. Jeg og Marte gikk og satte oss inne i Rødbanken siden alt annet var stengt. Gleder meg til de ser på overvåkingskameraene sine at vi tok hundre bilder. Hahaha!!! 

Marte sin jakke er fra Zara, og min er en jeg kjøpte i Oslo på wow...juletherry


julemartey


lang og bred


pornstar


mainndig
<3 u babe


Marte ville få litt medlidenhet på bloggen min i og med at hun brente seg på den nye krølltanga jeg og mamma kjøpte i Oslo. Sa vel sånn ca 4 ganger at hun skulle bruke hansken som fulgte med!!!


1...2...3...5...4...marte
(hahaha, vet det er feil rekkefølge på 5 og 4 på bildet. lol jk!!)

lang lukkertid

Så på bloggen til søte annais hvordan man kunne ta slike bilder med lys. Hun har laget en liten videoblogg dere kan se her hvis dere vil vite hvordan.

Dette er de første jeg har tatt, så i starten var det litt vanskelig. Bare prøv deg fram, så får du nok teken på det etterhvert. Jeg bruker Canon EOS 450D.


Mitt aller første bilde. Her hadde jeg for kort lukkertid, så jeg rakk ikke skrive ordentlig. Skrev det til og med feil vei, haha. Man må skrive speilvendt for at det skal bli riktig på bildet.


i <3 you


bare rot, akuratt som meg


random :)


julian ville også prøve, hihi.Tips: Hvis du sitter helt vanlig eller i posè med en gang bildet begynner å taes, for så og ta opp det du skal lyse med - vil du ikke se at du bruker en lommelykt etc. på bildene sånn som på mine :)

klassebilde

Vi tok klassebilde i dag, sikkert flere måneder etter alle andre videregående i Tromsø. Har aldri blitt fornøyd med portrettbildene, og er ikke det denne gangen heller. Syns jeg tar mye bedre bilder selv med mitt kamera, haha!

Nydelig! Var så stygt at jeg måtte redigere kontrastene, bildet var jo helt dødt og jævlig.


Crazy people i 11SAD ♥ mangler 4 stk, men jaja

- Har du tatt klassebilde i år, og ble du fornøyd?

et par snikbilder

I morgen skal dere få et innlegg om min hverdagssminke. Hadde tenkt å poste det i dag, men ble så sent så dere får bare et par bilder jeg var utrolig heldig med! Sånne såkalte snapshots som man blir så fornøyd med :D
haha peeen<3<3
profilbilde, heii!

Nå er det natt, så vi får snakkes i morgen! Tror vi har norsktentamen, så kanskje jeg er ferdig tidlig.

kun fordi du ikke er her

Siden min gode venninne Marte ikke kom på besøk, som avtalt, vil jeg bare dele noen fine bilder/blinkskudd av Marte. Sånn går det når du ikke dukker opp. Er faktisk gått 3 timer siden du dro på trening, og du skulle trene i ca 1 time og 30 minutter? Shame on you, biiaaatch <3

Også kan jeg meddele at jeg kjeder meg. Hade!

favorittsmykkene deres

For en god stund siden fikk dere som ville sende inn favorittsmykket deres. Nå har jeg sett gjennom alle, og det var mye fine smykker. Legger ut alle jeg fikk. Og angående headerene, jeg legger ut noen av de i morgen. Må dele det opp i 4 innlegg, så det kan ta sin tid :p

Her er iallefall deres favorittsmykker:

http://aj98.blogg.no


http://ahlilund.blogg.nohttp://amalieha.blogg.no


http://amalierh.blogg.no


http://anettee95.blogg.no - sykt bra fotografert forresten :)


http://arntsberg.blogg.no


http://bdbr.blogg.no


http://cathrinecathrinecathrine.blogg.no


http://emmaviznez.blogg.no


http://janniketettli.blogg.no


http://jpenny.blogg.no


http://karolinemadeleine.blogg.no


Kendra - fant ikke bloggadressen. Dette smykket har jeg også :)


http://mathiiildeee.blogg.no

http://oanhtr.blogg.no

bursdagspijah!

Okei, blei litt mye pijah no. Jaja, i dag er jeg 16 år. Gratulerer til meg, endelig lovlig med lyset på og sokkene av. På tirsdag skal jeg ta teoriprøven for moped, så gjenstår det bare å se om jeg består. Nå skal jeg svare på litt facebook gratulasjoner, så skal jeg sove. Takker for alle gratulasjoner på forhånd som kommer i kommentarfeltet, dere er best <3

Må få gratulere Kristina Andersen som også har bursdag i dag, og blir 20 år! Gratulerer <3

Benytter anledningen til å legge ut masse stygge bilder av meg og diverse:Elske dææ tuva!!!
Oi. Det hva ikke mæ, men styg hva det iallefall <3<3<3<3<3<3

Også noe jeg får bruk for nå som jeg og mamma skal kjøre på veien i bil, med meg som sjåfør:

HEHEHEHE. Pass opp på veien, og ikke gå over veien før den hvite bilen har kjørt. stopper ikke for fotgjengere, og røde lys har jeg aldri hørt om. Så, med andre ord: unna vei i bakken, kula i nakken :D

photoshoot

I går kjedet jeg og Marte oss, så vi bestemte oss for å ha en liten "kødde" photoshoot. Jeg sminket meg så mye at fregnene ikke vistes, haha. Skal love deg jeg måtte skrubbe godt for å få vekk all sminken, hadde vel tre lag med møøørk foundation. Planen var at Marte skulle bli seende ut som Taylor Swift/Peyton i OTH og jeg skulle se ut som Miley Cyrus, men vet ikke helt om vi klarte det. Hahahaha.... bildene ble jo litt fete da :)

T1


T2


T3


T4


T5

Hahahahahahahahahehehehehehe.... NICE outfit må jeg si, lol x)

M1


M2


M3


M4


M5


M6

Bildene er tatt med Canon EOS 450D med standard kit-objektiv. Kontraster redigert i Photoshop CS2.

- Hva synes du om bildene, og hvilket var finest av meg og hvilket nummer var finest av Marte?

barn chiller også i onepiece

Kjøpte disse utrolig søte "OnePiece'ne" til småsøskene mine når vi var i Tyrkia. Betalte 300 for begge to tror jeg, og de er utrolig deilig sier både Thia og Julian. De ser ut som verdens søteste kids i kosedressene. Se for deg selv:

Naaaw <3

hvorfor man skal låse rommet sitt

Min lillesøster kan være utrolig irriterende, sånn at jeg bare tenker "åh, for en drittunge....." til tider. Iallefall når hun går inn på rommet mitt når jeg ikke er hjemme, kaster rundt dyrt Nilens Jord solpudder og sminker legoklosser. Når hun går på nattbordet og river ut ting fra smykkeskrinet. Når jeg finner øyenskygge på veggen, og rouge blandet utover puten min og høytaleren på nattbordet.

Disse tingene fant jeg i dag. Hurra!! Nå er jeg _virkelig_ gla' i deg lillesøss...... NESTE gang skal jeg nok ta deg på fersken, luring. Eller eventuelt bare låse rommet mitt når jeg ikke er hjemme. Ja, vekk med sminketyven.

Nå må jeg vaske også. Hurra2!

normal samtale på msn

Her skal dere få se en helt normal samtale mellom meg og Johanne Kristine. Vi krangler om hvem vi skal være hos, jeg sier det er rotete og kjedelig her så sier hun at det ikke gjør noe. Etter på sier hun "men det er så rotete og kjedelig heeer, buhuhuhuhuhuhuhuh :'(:'( *kuttkuttkutt - setter seg i et hjørne og skriker". Nei, nå overdrev jeg. Dere ser iallefall poenget, bare å lese samtalen.

Ekte kjerleik <3

shakira shakiraaaa

Nå skal dere få en skikkelig godbit om en liten stund! Som sagt skal det komme en video, og under har dere en ledetråd til hva som blir å skje på videoen. Hvis du vil vite hva jeg har på meg, ta en tur hit på >> Tuva  << sin blogg for å se bilder av meg.

Nå må vi gå å riste litt, ciao ♥

My hot baaabe ;*

i mørket


her sitter jeg. ingenting å blogge om, helt død. ingen blogglyst

fjæra med lotta

I går gikk jeg en tur i fjæra med Lotta. Var så fint vær, så hvorfor ikke? Hun elsker å gå tur i fjæra og snuse rundt, så da ble det til at vi gjorde det. Tok også med meg speilrefleksen og tok litt bilder, ble ganske fine bilder. Egentlig er jeg ikke noe fan av å legge ut blogginnlegg med masse bilder, men desverre ble det et slikt innlegg nå!

jeg har begynt å "pose" så rart

Fikk en kommentar om det. Jeg syns ikke jeg poser rart. Jeg liker ikke å stå rett opp og ned for å vise fram et plagg jeg har på meg, det ser så "soldat" ut og er ikke noe jeg ønsker å se ut som. Er enig i at jeg kanskje av og til poser rart, men det er blitt en vane og de bildene som blir mest vellykket er de der jeg poser mest. Noen vil velge å si at jeg gjør det, og det er helt greit. Som person liker jeg å overdrive, så har tatt et par virkelig sexy bilder til dere.


So sexy. Haha, hadde tatt seg ut om jeg begynte å posere slik på bilder. rawr, mjau, voff, vrinsk!

meg som liten shitkid 2

Sa jo jeg skulle gå gjennom litt bilder i kveld, og nå har jeg gjort det. Var morsomt å se på gamle bilder. Jeg og min bror var jo så søte! Og mamma var den milfen, haha ;-)


Storebror Nichlas og meg i samme pyjamas.


Vet ikke hva jeg sitter i, er ikke det en slik "hoppehuske"?Til deg som sa at jeg bare skulle se til å innrømme at jeg var ginger, og de forrige babybildene var dårlig lys på så jeg var uansett ginger - du kan jo se og dømme på disse bildene? På bildet over har jeg ikke stripet eller farget håret på noen måte, og det ser ikke rødt ut her akuratt.Er jeg enda ginger? Kommunegrå ettervekst minner meg ikke mye om rødt hår...


Nichlas, Rikke og meg i syden. 2002 tror jeg?


Har jo danset Freestyle DiscoJazz, og her var jeg i klassen Mester/Champ.
Her var når jeg var Litt Øvet.


"Stolt" over min tattovering.

Som du ser var slike krøller jeg har på mange bilder en stor hit for meg. Var jo ganske søt, haha!

meg som liten shitkid

Postet tidligere dette bildet av meg når jeg var 6 år. Fant senere et bilde der jeg var rundt 1 år eller noe gammel, og jeg syns det er kjempemorro å vise fram gamle bilder. Derfor tenkte jeg at jeg skulle lete gjennom de bildene jeg har senere i dag når jeg er ferdig på jobb, og poste et til innlegg med bilder fra jeg var mindre. Hva sier du til det?


Her var jeg 6 år på tusenfryd med mamma og pappa. Koselig :-) Dette var i år 2000!


Inni dette søte skrinet finner man mange barndomsminner! Utrolig koselig <3


Her er altså meg som baby, søt eller? Jeg ser ikke mange likheter....

the girl in the raincoat

Tok noen bilder av Martevennen tidligere når hun hadde på seg sin supersøte regnfrakk fra Freequent. Det var regn og fyselig vær ute, så det passet jo perfekt å fotografere henne. De 2 første bildene er redigert til å se litt vintage ut, og jeg redigerte de i Gimp 2. Er ikke noe proff fotograf, så er bare helt vanlige bilder :)


Likte dette bildet veldig godt, syns det var ganske kult :)Hva syns du om bildene? - besøk >> MARTE PUS <<  

nå er rommet mitt "clean and tidy"

Endelig er jeg ferdig. Vet ikke hvor mange poser med søppel det ble, men iallefall flere enn jeg kan telle på en hånd. Jeg fikk ryddet ordentlig gjennom klesskapet, sortert på klesstativet og vasket hyllene. Hyllene ja, de var fulle av ekle minihybelkaniner. Ikke noe drømmekåk dette altså. Føler fortsatt at det er litt rot, men HVEM bryr seg? Ikke jeg. Eller, jeg gjør jo egentlig det, men det er ikke så veldig viktig. Har ikke noe mere å rydde i.

Er veldig fornøyd med klesstativet. Før så det ut som et klesstativ fra Fretex som nettopp hadde blitt bombadert med stygge klær og kjeledresser(!!!), som dere kan se her:


Også har vi da mens alle klærne var borte, og i sengen min:


Mens nå er stativet så ryddig, fint og de viktigste klærne mine henger der. Okei, de viktigste klærne henger ikke der helt enda. Har nemlig en hel kurv full av de klærne jeg bruker oftest, som er på vei ned til vask. De kommer jeg sikkert ikke til å få plass til på stativet, men jeg må jo bare gjøre plass :-)


Det ble også bedre inni skapet. Tror jeg, haha!


Også litt bilder fra ellers rundt på rommet:


HAR JEG VÆRT FLINK, ELLER HAR JEG VÆRT FLINK? Nå gjenstår bare loftstuen... buhu!

en liten photoshoot

Meg og Marte hadde oss en liten photoshoot i kveld. Vi tok litt bilder, blant annet for å se om vi fikk noen gode som vi kunne bruke til å lage header. Marte er nemlig veldig keen på et nytt design, så hun måtte ha litt bilder som var brukbare. Tenkte bare å vise dere et lite utvalg av bilder :)


Meg og Johannesøta!! <3


Johanne og Tuva nørder på dataen mens de prøver å leke søt... selv om de feilet stort.


Meg og Martesnuppa


Hvem er det her?? Never seen her before


Hey, hey, hey, under my umberella... randomness?


Johanne er så søt. Hun har klart å knekke noe i kneet, så hun er på krykker frem mot sommeren :(


Svart skjørt fra fretex, utrolig fint egentlig :-)

Nå skal jeg sove. Tror de fleste i klassen min begynner å bli syk, går nok noe virus her i gården. Night! <3

Denne sangen er så herlig. Nothin' On You - B.o.B

Sier bare god natt

Sier bare god natt til dere, og i morgen er jeg tilbake <3

Har forresten vært syyyykt fint vær i dag :-)

Hva jeg har i vesken

Jeg tenkte å vise dere hva som alltid er med i vesken min. Jeg liker ikke å dra noen plasser uten veske, fordi jeg føler at det er en del ting jeg må ha som jeg ikke får plass til i jakkelommen. Det jeg viser dere nå er ikke ALLTID med i vesken, men stortsett hele tiden. Føler liksom at jeg trenger alt, selv om jeg kanskje ikke gjør det.


En av veskene jeg bruker


Denne håndkremen er et must. Den er veldig god mot hendene


Headset! Siden jeg tar buss hver dag, er det et must med litt musikk i ørene.


Rosebud lipsyl! Denne er supergod, og lukten er herlig. Jeg får ofte tørre lepper pga reguleringen...


Nøkler til huset! Værste jeg vet er når jeg er utelåst.


Hårspray hvis luggen ikke ligger på plass.


Negllakk. Når jeg sitter på skolen og kjeder meg drar jeg fram denne herligheten!


Betakaroten


Solbriller av et eller annet slag. Man vet aldri når solen lusker fram fra skyene :)

HVA BRUKER DU Å ALLTID HA MED DEG?

Damn, you're a sexy fish
LINK TIL DEN SOM GJETTER HVA JEG HAR PÅ HODET. HVA SLAGS APPARAT DET HØRER TIL OGSÅ!!


He's a sweet fish. Lillebror, Julian, kom hjem i dag <3

Thia kom også hjem, med hull i ørene! <3

Kvelden i går

Kvelden i går var kjempekoselig! I går var jeg jo på jobbfest. Vi spiste god lasagne og det var bare koselige folk, så absolutt en kveld som man ikke vil glemme. Tror vi var en 30 stykker der, hvor alle var høylytte. Det var iallefall utrolig koselig, det er vel det viktigste? Haha, uansett. Det begynte klokken 8 og vi var der til litt før klokken 2.

Tok jo selvfølgelig noen bilder, og de skal dere som vanlig få se.

Bestevennene mine. Wendy og Robin


Catarina og Tuva!


Tuvamor og meg.


Naaaw, vad sött <3


Hunden her hos pappa, Nemi, har fjernet en kul på hodet. Syns det var noen merkverdig rare sting altså...


Lekte paparazzi og skremte stebrodern. Heheh!

Nå er nettet så tregt at jeg ikke gidder å laste opp flere bilder. God kill me!

Endelig hos min kjære pappa

Nå har jeg kommet meg fra til pappa. Har fått spist pizza og proppet i meg febernedsettende. For en stund siden fikk jeg veldig vondt i ryggen, men det blir også dempet med Ibux'en. Beloved friend, I say!


Det var faktisk ekstremt godt med litt pizza. Har ikke spist mye i dag, da jeg ikke har vært helt i form.

Big One Classic, mmmm <3


HATER virkelig å være syk. Selvfølgelig skjer det når det minst passer. Fuck my life


Når man er syk er det alltid deilig å ha kosedressen sin, selvfølgelig i rosa da ;-)


Prøvde pappa sin Sigma linse med zoom til 300, utrolig bra - men veldig tung linse i forhold til kameraet :)

Det var alt jeg hadde å si i dette innlegget. Eller, glemte jo at JEG ELSKER SPEILREFLEKS!!!!

God morgen! Trivelig dag på jobben

God morgen alle Norges morgenfugler.

I dag er en chill dag, men jeg har veldig vondt i hele meg. Føler meg stiv, anspent og dårlig i pusten. Ikke en god følelse nei, men over til noe positivt. Det var kjempekoselig på jobb i går, men vi fikk litt å gjøre på kvelden. Håper bare på at vi husket alt som huskes måtte! Tok også noen bilder, så tenkte å dele de med dere.Is, selvfølgelig. Det var jo fint vær så! Mmmm, søt og sur jordbær.


Sølte dressing på gulvet, huff! Vi puttet det bare oppi bøtten igjen, så vi mistet heldigvis ingenting ;-) (ironi)


Ham to the burger


Pommes frites, eller bare chips, eller potetchips - your choice :)


Marte fina kom på besøk på jobb <3


Oss tre, ikke helt med alle sammen?


Like før jeg dro på bankran-turnè.


Men så kom jeg på leksene som ventet i vesken, selvfølgelig!!


Åhhh, nyyydelig! Får en orgasme av dette her. (Ironi dette også...)

JEG ELSKER SPEILREFLEKS AV HELE MITT HJERTEEEEE <3 Sa jo det ble masse bilder ;-)

Nytt design, lovely

Da har http://whoot.blogg.no vært så snill at han har fikset nytt design til meg! Syns det var kjempefint, og jeg er superfornøyd. Forandring fryder, og jeg har jo hatt det andre i en god, god stund.

Si ifra om det er noe på designet som ikke vises eller noe!


Og forresten, jeg har ryddet rommet! Sensasjon, eller hva? HEheheheheh!! Er ikke helt ferdig, men har tatt det meste. Har også fått laget meg en produkthylle til, der jeg satte opp hårprodukter, og ting til hendene (neglelakker, ringer, armbånd). Så jeg er ganske fornøyd, k9s.


DIGITALKAMERA SUGER AMO!!!

Ok, aprilsnarr! Elsker fansen <3

Greit, det var en aprilsnarr. Men ofte har jeg ingenting å blogge om, det er sant. Uansett - nå kommer fanmail innlegget. Har fått så utrolig mange fine bidrag. På en dag fikk jeg hele 63 mail med bilder og alt mulig, tusen takk <3

VIDEOER:


Haha, utrolig vittig og herlig video fra http://svineflu.blogg.no. Den 20 mars - min 15 1/2 års dag <3


Tuusen takk til http://m3aa.blogg.no for denne søte videoen! :D


Utrolig fin video fra http://braceface0.blogg.no - tusen takk! <3


Herlig video fra http://julienyg.blogg.no - takk til deg <3


Video fra Svineflu again - http://svineflu.blogg.no - tusen takk! <3


Kjempesøt video fra http://myfaashion.blogg.no - og takk for hyggelig mail <3


Takk for en søt video, http://h0sunniva.blogg.no <3


Kjempesøt video fra søte http://malinbakkee.blogg.no (skal stå tcmn ruler i slutten, ikke tuler)


Hjertelig takk til http://odaaag.blogg.no for denne søte videoen med herlig musikk <3


Søt og morsom video fra http://ingvildsstil.blogg.no/ - tusen takk <3


Tusen takk http://meevo.blogg.no / Maria for søt video <3


Takk http://leahsin.blogg.no for at du laget denne videoen! Kjempefin <3BILDER/KOLLASJER O.L:Kjempesøt header laget av http://saao.blogg.no <3


Hjertelig takk til Thea Hansen (Sellevoll?) for utrolig koselig mail og bilde!


Kjempesøt header fra Elise Elvevold - http://ouh.blogg.no :)


Tusen takk til Julie uten blogg for herlig, morsomt bilde! Haha <3 Bloggjubileum i juli ;)


Takk til http://aen.blogg.no for søtt bilde! Kjempehyggelig mail også <3


Takk http://rusmus.blogg.no for hyggelige ord og søtt bilde! <3

Takk skal du ha http://www.nordhagennn.blogg.no/ for dette søte bildet med hyggelige ord <3


Takk til http://martinelee.blogg.no for denne søte bildekollasjen <33


Tusen takk http://strandus.blogg.no for fint bilde! <3


Klarer ikke helt å se adressen, men tipper på http://thesandra.blogg.no - hjertelig takk! <3Tusen takk til http://arjetahoxha.blogg.no - denne bloggen lager gratis design til alle som vil ha det!!


Kjempesøtt bilde fra http://mar3nn.blogg.no - takk <3


Haha, så søtt! Takk til http://owwy.blogg.no <3


Mie synes vi ligner litt, hva syns du? Takk http://mieskybaakmoen.blogg.no <3


Tusen takk Loredana - http://loredanaopp.blogg.no! Kjempe søtt bilde <3


Hjertelig takk for søtt bilde, http://www.minebestevennerogmeg.blogg.no/ <3


Tuusen takk for dette søte bildet fra http://xrabohe.blogg.no <3


Søt kollasj laget av http://idaphooto.blogg.no - takk takk <3


Tusen takk http://ingridheartit.blogg.no <3


Takk takk, http://www.p0ewrpuffa.blogg.no/! Kjempesøtt bilde <3


Tusen takk for dette søte og glødende bildet, http://www.tonjeat.blogg.no/ <3


Takk for dette søte og sommerlige bildet http://www.maiza.blogg.no/! <3


Tusen takk www.iidat.blogg.no for dette søte fanbildet <3


Takk til Inger Bugge for kjempestilig bilde! <3


Tusen takk Kristine, http://www.theting.blogg.no/ , for denne søte kollasjen! <3


Søt kollasj laget av http://www.inexd.blogg.no/ - takk skal du ha <3


Søtt bilde som ble laget av http://zine.blogg.no <3


Dette søte bildet er mekket av http://www.lesandips.blogg.no/ - hjertelig takk <3


Hjertelig takk til Elise Solvang som har tatt seg tid til å tegne meg! <3 Er ikke helt sikker på fregnene men, haha!


Kjempesøtt og koselig bilde fra Denfanzye.blogg.no - takk takk!


Takk til www.liiiisaaaa.blogg.no for koselig bilde og positive ord på mail <3


Søtt bilde fra http://www.marietveter.blogg.no/ - takk <3 (det er det som er over)


Takk skal du ha http://krissa0o.blogg.no/ for positive ord og kjempesøtt bilde! <33


Tusen takk for søt kollasj, http://www.flowerlover.blogg.no/ <3

PUH, det var alle! Setter så utrolig pris på alt jeg får hos dere - dere er altså grunnen til at bloggen min er blitt slik den er. Kan ikke sette ord på hvor viktig del dere er av denne bloggen. Igjen - TUSEN hjertelig takk for alle bidrag <3

I am home again

Hey!

Kom desverre ikke hjem etter jobb. Har vært på farten og vært på butikker og alt mulig. Holder forresten på å spille inn spørsmålsrunden så den kommer i kveld! Her er iallefall dagens fangst og et par bilder av meg:

Vi hamstret pizza på Ica, 40% vet du. Var litt flaut å gå med 10-12 pizza i handlevognen. De ligger under hverandre på dette bildet. Som dere ser er fryseren stappfull, mest på grunn av all pizzaen.


Også fikk jeg speilreflekskameraet i posten i dag! Synd jeg ikke kan bruke det enda, siden jeg venter på at objektivet skal komme. Går ikke ann å ta bilder uten objektivet. Får håpe det dukker opp på lørdag? Det er jo påske nå..Som den sjokolademomsen jeg er, kjøpte jeg noen eventyrsjokolader. Beste jeg vet om!


Også et bilde av Lotta, siden hun lå der og tok de puppyeysene til meg. Følte at jeg ikke kunne utelate henne fra å bli fotografert, hadde jo blitt litt vel egoistisk. Haha, neida - men hun er så sweeeeet!


KAN NOEN FJERNE DE RØDE ØYNENE PÅ DE BILDENE SOM HAR DET, OG SENDE DE TIL MEG PÅ MAIL?!?!? JEG HAR IKKE FJERN-RØDE-ØYNE MULIGHETER PÅ DENNE DATAEN. DU ER EN KNUPP OM DU GJØR DET <3
I love egotrips ;-)

Veskene mine

FORSLAG FRA http://milkshhake.blogg.no


Her kommer bilder av veskene mine! Dette er omtrent alle veskene, men noen ligger gjømt blant rommets skjulte skatter. Bildene ble litt dårlige da jeg måtte holde med en hånd og ta bilde med en annen hånd. Uff, livet er hardt! Håper dere ser noen vesker dere liker da, nå skal jeg lage meg vafler!


Herlig veske fra Lindex.


En søt og kul veske som jeg kjøpte på http://newlook.co.uk


Veske med glidelåsdetalj som jeg kjøpte på CC(C?) i Polen!


Søt liten veske fra butikken Lindex


Denne er bare såååå søt! Fra KappAhl.


Bruker denne som skoleveske av og til, men ikke noe mer. Fra Nille (haha).


Denne er fra Tyrkia. Helt enkel og søt veske :)


En veske jeg kjøpte på Morris for en stund siden, slik at Lotta kunne ligge i den når hun var valp ;-)


"Burberry" veske som har ligget most i skapet som dere ser. Fra Tyrkia den også :)


"Louis Vuitton" veske fra Tyrkia. Det er masse kliss inni den fra jeg sølte brus der, eeew!


Denne digger jeg! Når jeg og Tuva så den, tenkte vi OMGOMG!! Fra KappAhl, skjulte skatter vet du <3


Og sist men ikke minst, veska fra fretex til 39 kroner. Herlig! Den er så voksen!

Q - Har du noen av disse veskene?

Bilder av favorittene på rommet

FORSLAG FRA http://malinbakkee.blogg.no


Her er en bildeserie av de tingene jeg liker mest ved rommet mitt. I kveld blir det bilde-innlegg kvelden. OMG, hater egentlig å skrive lite tekst og poste mange bilder. Føler at det blir for "slappt". Jaja, dere får kose dere ;-)


Øredobb-tråden min! Laget den selv :-D Smykkene har lurt seg inn der da, men uansett <3


Kosmetikkhyllen min! Her har jeg alt av kremer og lotioner, samt små parfymer inni eskene.


Bilde-veggen min. Her klistrer jeg på det som faller meg inn.


Bordet med pynt forran vinduet mitt. Syns det ser så stylish og herlig ut <3 Og magen min er sexy ja

LSK er best!

I dag var småsøskene mine og Jack i avisen. De er på besøk hos pappaen sin i Lillestrøm og de var på LSK kampen i går. De ble fotografert, og her er bildene av dem. Så søtt :) Også må jeg si at LSK er best. Holder selvfølgelig med LSK uansett hvor jeg bor.


Jack, Julian og Thia. Søtt bilde må jeg si!


Thia og Julian i bakgrunnen.

Snart kommet et dress vs dress innlegg. Kos dere så lenge <3

Hva skal man gjøre på en søndag?

Nå sitter jeg her uten å ha noe å gjøre. Finner ingenting godt å spise, ingenting godt å drikke og jeg finner ingenting på TV som er gøy å se på. Hva i all verden kan man gjøre på en så kjedelig dag som dette?

"Hold hviledagen hellig"

Ja, hvis jeg skal holde den hellig må jeg ha noe å gjøre. Klarer ikke gjøre som min mor og bror, som enda ligger og sover. Klokken er jo stilt en time framover, det betyr en time mindre kjedsomhet i dag! Jeg blir jævlig rastløs av å sitte her uten å ha noe å gjøre. Slenger derfor med litt bilder av Lotta og Dennis fra i går :)


Dennis søten, på utkikk etter Lotta.


Muss meg her og muss meg der!


Lotta eter litt fleskete kjøttben?


Dennis er glad i å bli fotografert nærme.

Kommer en eller to videoer av the doggies senere. Forresten, besøk http://annabo.blogg.no - søt tjej!

Homsevennlig hotell?

Jeg sitter og surfer på nettet, og kommer over et hotell i Chania sine fasiliteter. Nederst på listen står det at hotellet er "Gay friendly" altså, homsevennlig. Er det mulig å skrive noe så frekt og krenkende? Herregud!

Er det bare jeg som har missforstått meningen med det engelske ordet, eller er dette seriøst??

Fake or real blood?

Haha, dette er definitivt ekte! Jeg stod og pusset tennene og ante fred og ingen fare, og plutselig begynner blodet å fosse fra nesa. Jeg tenkte først "Har jeg stukket tannbørsten langt inn i halsen og opp i nesen innvendig eller??" men så tenkte jeg at dette må jo være noe annet rart. Blør aldri neseblod, men denne gangen skjedde det og da var det ikke snakk om lite blod - men heller en god del blod. Måtte jo fotografere det til bloggen vet dere ;-)

Æsj, så ekkelt egentlig. Blodet rant ned på leppene og ned på haka og dryppet ned i vasken. Lovely.Vet du hvorfor man plutselig bare begynner å blø neseblod? Det lurer jeg på!

Photoshop er sykt gøy!

Hei! Sorry for dårlig blogging....

Jeg lastet ned Adobe Photoshop CS3 gratis. Du kan laste det ned her og se hvordan du gjør det her.

Jeg har redigert et par bilder som dere skal få se forskjellen på. De er ikke perfekt redigert da jeg ikke kan ordentlig med photoshop, men altså - photoshop gjør store underverker! Om du bare har en liten kvise eller mange valker så er de borte på null komma niks. Det går også ann å legge sminke i photoshop, men jeg er ikke så god på det enda.

Bilde 1 (her reduserte jeg størrelsen og gjorde hun mindre, fjernet noen av valkene og fikset større bryst)


Bilde 2 (La øyenskygge og farge på leppene, samt at jeg forminsket nesen. Fjernet også noen flekker)

- Har du Photoshop?

Dedikert til alle dere kjærestepar

0Har fått inn kjempemange bilder av kjærestepar ang den bildekonkurransen min, og jeg fikk utrolig lyst å bare legge ut alle bildene av kjæresteparene. Da gjør jeg det, men husk at dette ikke har noe med konkurransen å gjøre :)


Susanne og sin kjæreste


Venninnen til Tonje og den daværende kjæresten hennes


Veronica og hennes kjære


Kristine og hennes kjæreste


Kjæreste og Lise


Andrea? og sin utkårede?


Daniel og Linda


Emanuela og sin kjæreste


Elisabeth og Geir, som har vært sammen i 2 år den 30 mars! Gratulerer :)


Kim Remi og Vanja


Gloria og kjæresten

Hvis ikke bildene funker hos deg får du kose deg med denne sangen!

Fikser bildene senere

Panneluggen min er ferdig!

UPDATE; Ordentlige bilder nederst!

Da er jeg ferdig å klippe panneluggen og føler meg sånn passelig fornøyd. Vet at dere elsker webcam-bilder, og derfor valgte jeg å bruke det i denne sammenheng. Det er jo så herlig kvalitet at man kan se hver minste lille detalj! Fantastisk spør du meg. Nei, tulla. Legger inn noen digitalkamera bilder når jeg har ladet kameraet mitt =)

Ja, steikje fine gardine?xoxo gardinjenta. Nå roper mamma og pizza på meg <3

Looking like a Barbie

Jeg sminket øynene mine etter MichellePhan sin YouTube tutorial som du finner her. Det var ganske gøy, men også vanskelig i henhold til å finne riktige farger og få det riktig. Jeg orket ikke gjøre det akuratt slik som på videoen, så jeg prøvde meg litt fram selv. Det ble ikke noe jeg ville gått med, men det var litt søtt så kanskje til Halloween eller karneval ;-) Har du prøvd det før?

<3 Barbieeee ;*

Dårlig forbilde fordi jeg vil opp i vekt

Okei, som dere så i et innlegg lengre ned hadde jeg redigert et bilde av meg. Fikk en kommentar på at jeg er et dårlig forbilde FORDI jeg vil bli tjukkere og redigerer meg tjukkere. ER DET MULIG? Jeg er vel ikke noe dårlig forbilde. Jeg er heller et godt forbilde for tynne jenter da jeg VISER at jeg vil legge på meg. Negativitet, negativitet, negativitet......

Uansett, her kan dere jo få se forskjellen..... og kanskje noen av dere kan forstå at jeg vil legge på meg?

Lær deg å kjenne meg

Her skal jeg vise dere hva jeg foretrekker framfor det andre, så dere kan lære og kjenne meg litt bedre kanskje. Håper dere tar nytte av dette og kanskje dere får svar på noen spørsmål om dere har lurt på noe.

Morsomme toaletter og toalettpapir

Jeg googlet etter noen litt annerledes toaletter enn vi bruker til vanlig, og disse var jo litt morsomme:I den sammenheng måtte jeg jo også finne noen morsomme toalettpapir, og disse dukket opp:


Ville du hatt noe av dette? - Therese

Blonde tider = gode tider = unge tider

Her skal jeg poste et par gamle bilder av meg, det er jo gøy å se gjennom :)


På scenen under revyen i 8. eller 9. klasse.


Blond, prøver ny frisyre og fin ettervekst. Lekkert!


Hjemme fra Polen-klasseturen med brune striper og ny pannelugg!


Poserer med min nye fjærpenn fra Gardermoen flyplass <3


På juleball i 9. klasse. Søt og sexy <3<3<3<3<3<33<3<3<3<<3<3loveme


Sexy i en ny bobledress! Eller to like jakker :)


Fjortis-shoot på fjellet med bestevenn Pink Panther <3


Jeg og Marte hadde ouftit-shoot og da kom dette flotte bildet!

LIKER DU Å SE PÅ GAMLE BILDER?

Photoshoot: Header

Hei lesere!

I dag har jeg hatt photoshoot sammen med Katrine og Marte. Vi skulle ta bilder i forbindelse med header til bloggen, da vi trenger noen nyere og litt freshere bilder. Siden Katrine har vært så heldig og fått seg speilreflekskamera, så har hun tatt fantastisk fine bilder av oss. (Kanskje ikke av meg, mer tullete bilder av meg da jeg tulla så mye) Iallefall så skal jeg dele noen av bildene her med dere. Håper dere liker dem :)

Orker ikke å ha resten av bildene i stort format, så dere får bare trykke på de så blir de større.
  
 

Dette var bare et lite utvalg av bildene som ble tatt. Er til sammen rundt 200 bilder, og dere ser jo godt hvorfor jeg ikke gidder å legge ut alle vel? Uansett så vil det komme en ny header i løpet av noen dager. Ikke i morgen, for da har jeg nemlig jobb. Uff, det blir nok en slitsom dag. Må komme meg i seng så jeg ikke blir så trøtt!

Besøk: Marte Idrupsen's blogg

Ha en kjempefin natt, og kos dere :)

Jeg <3 venner

Her er noen bilder fra skoledagen, hadde med meg kameraet og ja... det ble 175 bilder! Lekte egentlig paparazzi store deler av dagen, det er så gøy og fotografere sykt "fine" bilder også. Skolen er kjempekjedelig, og jeg har ingen skolelyst. Man skulle jo tro at den kunne komme tilbake iløpet av ferien som har vært - men neida. Like trøtt og lei som alltid! Uansett, kos dere med bildene.


Robin, Aleksander, Sondre, Thor


Yes, endelig fikk vi ny bok i engelsk! JIPPIII


Thor-Martin ville absolutt ha et bilde av seg og en snusboks. Sure, here you go!


Meg og Marte Idrupsen


Thor-Martin og Sondre


Okei, vet ikke hva dette lignet på? Denne lille Harry Potter figuren?


Sondre, meg og Johanne


Meg og Tuva Willassen


Hanne Johansen, Sondre Gjøvik og Tuva Willassen

Beklager at det ble så utrolig mange bilder, men det var så mange gøyale bilder som klødde etter å bli delt med dere. Hvilket bilde likte dere best? Forresten, jeg får snart sminke fra EverydayMinerals som jeg skal dele ut i konkurranse til dere!