hits

Blogg

svar på diverse

Wow, tusen takk for de gode tilbakemeldingene på forrige innlegg. Jeg kjenner at nervene stiger for hver dag som går, fordi det betyr at jeg er en dag nærmere mindre pupper. Hver kveld når jeg legger meg for å sove ser jeg bare for meg de slappe lefsene jeg kommer til å ligge med om under 1 uke, haha! Det blir vel bra til slutt får vi håpe. Jeg liker iallefall å se for meg det verst mulige resultatet, så blir jeg ikke skuffet iallefall ;-)

Og så hyggelig at så mange har vært innom bloggen min til tross for at jeg så og si ikke har vært her innom her selv i år 2018. Tenkte jeg kunne svare på et par av spørsmålene dere hadde i innlegget mitt fra fredagen. Du som ønsket å se bilder etter oppussingen vår, det skal jeg så klart ordne et innlegg med.

Hva var det beste og verste med å være borte fra bloggen?
- Haha, det var vel egentlig ikke noe som var "best" med å være borte fra bloggen. Kanskje bare at jeg ikke fikk noen stygge kommentarer. Det verste var at jeg savnet å blogge. Jeg syns jo det er veldig gøy når jeg kan gjøre det slik jeg selv ønsker. Når man jobber en vanlig jobb i tillegg, er det ikke så mye spennende å blogge om hver eneste dag, så da syns jeg det er bedre å blogge de gangene jeg har litt mer på hjertet eller gjør noe spennende. Nå har jeg iallefall bestemt meg for at jeg skal blogge når jeg føler for det. Det blir ikke slavisk hver eneste dag, men det skal ikke gå 5 måneder mellom hver gang heller. Noen uker føler jeg kanskje for å blogge hver dag, mens andre ganger kan det gå et par dager mellom innleggene. 

Har du fått noe pes fra familien pga. det forrige innlegget du skrev om tantebarnet ditt osv?
- Nei, tvert i mot. Jeg tror ikke jeg snakket bare på mine egne vegne i det innlegget. Vi er flere på farssiden av familien som skulle ønske vi hadde kontakt med henne, og det er jo kjempetrist at hun ikke får bli kjent med oss. 

Noen gang vurdert å gå tilbake til rødt hår? Det var så fint, jeg viste faktisk bildene av håret ditt til frisøren da jeg selv skulle farge det rødt, hehe!
- Hehe, tusen takk! Jeg tror ikke det egentlig. Hver gang jeg har farget håret, går jeg bestandig tilbake til blondt hår - så det er nok det jeg trives mest med. Og siden håret mitt endelig har blitt langt tørr jeg ikke ødelegge det med å farge det rødt, for så å gå tilbake til blondt igjen. Vet ikke om dere husker når jeg skulle bort fra det røde sist? Da ødela jeg håret helt og klipte meg nesten skulderkort etter at mye av håret falt av etter all blekingen.. 

Har du vurdert å bli noe annet enn frisør? Virker som et spennende yrke, men vet jo at mange sliter med ryggplager, utvikler allergier og ikke minst dårligere lønn enn fortjent..
- Jeg er ganske sikker på at det ikke er et yrke jeg kan ha til jeg blir gammel, nettopp på grunn av plagene du nevner. Ikke ser man mange eldre damer som enda står i yrket heller. Siden jeg har scoliose i tillegg, er ryggen min mer utsatt og om jeg begynner å få plager med den blir jeg nødt til å bytte. Kroppen skal jeg ha hele livet, og ønsker ikke å ødelegge den for en jobb. Hva jeg kunne tenkt meg å jobbe med ellers vet jeg ikke enda, det tar jeg når den tid kommer. Akkurat nå er jeg ikke noe særlig plaget i jobben min, så jeg holder nok ut en god stund til. 

Hvordan er det å være tilbake?
- Deilig så langt! Har savnet bloggen veldig. Tenker at jeg må ordne meg et nytt design i samme slengen. 

Hvordan er kjærlighetslivet ditt?
- Det er veldig bra. Jeg er enda sammen med Magnus, vi bor sammen i leiligheten vi kjøpte tidligere i år og vi begge er med i gjeldsslave-klubben. Så vi trives! Snart skal vi ha barn også, så da blir vi en liten familie på 2 voksne, et barn og en hund. KØøøøødda (men mange tror det er derfor jeg tar ut silikonet, hahah:( ....) Det blir nok enda noen år til det skjer. 

Noen bilder fra bursdagen min. Feiret den for 2 helger siden nå. 

Caroline, Maria, Sofie, Camilla og Alexandra ♥

mitt første blogginnlegg

Hei!

Oi, det var lenge siden.. Så lenge siden at jeg faktisk ikke husket verken e-post eller passord for å logge inn på blogg.no. Tenkte først at det måtte være et hint om at jeg ikke hadde noe her inne å gjøre, men så plutselig gjettet jeg riktig - så her sitter jeg og skriver mitt første blogginnlegg på nesten 5 måneder. Det føles faktisk ut som at jeg skriver mitt første blogginnlegg ever, haha.

Nå lurer dere sikkert på hvor jeg ble av, om jeg hadde sluttet for godt osv osv. Nei, først bevegde vi oss litt mot sommer og jeg hadde ikke så mye å skrive om da dagene mine var veldig ensidige. Jobb, ut i sola (når det var sol), gjøre sommerlige ting som grilling, strandtur, spise is ++ også repeat neste dag. Etter kanskje 2 måneder fravær fra bloggen kjente jeg at jeg hadde lyst å komme tilbake, men da hadde MacBook'en min plutselig tatt kveld og siden da har jeg faktisk vært uten data - helt til i dag! De siste 2 ukene har jeg kjent litt savnet etter bloggen, så i dag måtte jeg bare gå på Elkjøp og kjøpe ny data. Det er en HP laptop, så det er skikkelig uvant og jeg er enda ikke helt sikker på om jeg klarer å gå bort fra macbook. Vi får se, det er jo åpent kjøp så skulle jeg ikke takle Windows så må jeg bare kjøpe en lik min gamle venn igjen. 

Jeg håper dere har savnet meg litt - for jeg har savnet dere som faktisk er her inne daglig enda, sykt! Denne uken har jeg hatt lillesøsteren min, Thia, på besøk sørfra. De har vinterferie og hun har endelig blitt gammel nok til å reise på ungdomsbillett, så nå regner jeg med hun kommer ofte for å besøke favorittsøsteren sin ;-) Hun reiser hjem igjen i morgen, men vi har fått mange koselige dager sammen og nå begynner hun vel å savne mamma så da er det nok på tide.

Siden jeg har vært borte så lenge så har dere kanskje noen spørsmål dere lurer på, så jeg tenkte jeg kunne svare på noen i neste innlegg. Bare å spørre i kommentarfeltet under her så plukker jeg ut noen. Skal også snart fortelle dere om noe sykt som skjer veldig snart - noe dere sikkert aldri hadde trodd ble å skje, forsåvidt ikke jeg heller. OMG! Tror dere kommer til å bli ganske sjokkerte. svar på spørsmålsrunden

Er du gravid eller har planer om å bli det?
Det store spørsmålet som kommer hyppigere jo eldre man blir. Er jeg liksom i den rette alderen nå? Jeg er ikke gravid, og har heller ingen planer om å bli det i nærmeste framtid. Så p-pillene blir nøye tatt hver eneste kveld! Jeg er veldig glad i å reise, og har enda mange steder jeg vil oppleve. Derfor ser jeg for meg at å få barn vil sette en liten bremse på akkurat det. Med barn ser jeg for meg at å reise blir type charter-tur, all inclusive barnehotell med bamseklubb, haha.. 


Jobber enda kjæresten din langt unna? Hvordan er det for deg når han er borte på jobb isåfall?
Magnus jobber som matros, så når han er på jobb er han et par timer utenfor Tromsø. Det går egentlig veldig greit da han sjelden er borte mer enn en uke om gangen, og i løpet av den uken han er borte kommer han alltid hjem en kveld. Det er bare sunt å være litt borte fra hverandre og kjenne på savnet, da er tiden man har sammen enda bedre! Noen ganger kjenner jeg at det kan bli litt kjedelig, det blir mye alenetid og ofte skjer det ting når han er borte som han ikke får vært med på. For å ikke snakke om hvor kjedelig det er å lage seg middag alene!!

Hvordan er forholdet ditt til familien din?
Jeg har et veldig godt forhold til familien min, hvertfall nærmeste familie. Pappa bor et par hundre meter unna meg, så vi møtes ofte. Mamma bor jo på Kløfta sammen med mine to småsøsken, så vi får ikke sett hverandre like ofte - men det blir vel en 5-6 ganger i året iallefall. Skal faktisk på besøk dit om 1 uke! Storebroren min bor også et par hundre meter unna meg, så vi har jevnlig kontakt.

Trives du som frisør, eller har du planer om å studere noe annet?
Akkurat nå trives jeg som frisør - men det er et yrke hvor mange må omskoleres på grunn av plager med rygg, skuldre osv. Jeg har jo allerede skoliose, så det er ikke det beste yrke for ryggen min. Jeg vet at jeg skal bytte jobb etterhvert da jeg ikke vil ødelegge ryggen min over en jobb, men det blir senere i livet en gang. 


Hva er det beste og verste med å være frisør?
Det beste må være miljøet og fornøyde kunder. Et ungt og friskt arbeidsmiljø, iallefall der jeg jobber. Vi er som venninner, så det er alltid hyggelig å være på jobb. Også er det en digg mestringsfølelse når kundene blir veldig fornøyde! Det verste med å være frisør vil jeg si er høytider. Det blir så hektisk på jobb at man ikke rekker å gå på do en gang. Og for meg som har overaktiv blære er det pyton når man ikke har toalett i salongen, men må gå til senterkontoret. Takk gud for at jeg fikk botox i blæra!

Krangler/diskuterer du og kjæresten din ofte?
Nei!! Og det er så deilig. Det er sånn et forhold skal være. Når vi først diskuterer er det om helt teite småting, og det varer sjelden mer enn 1 times tid. Vi bruker ikke å være sure på hverandre heller. Mitt forrige forhold var helt forferdelig på det her punktet, så jeg er så glad for at jeg nå har fått se hvordan det faktisk skal være å bo sammen og være kjærester. Vi har det best! ♥


Hvor ofte tar du fillers i leppene, og hvor mye?
Ikke ofte! Sist jeg fylte i leppene var i oktober 2016, så det er jo hele et og et halvt år siden. Det holder så lenge på meg nå da jeg har tatt det så mange ganger. I tillegg er min behandler, Stine Klinikk Oslo, så flink at jeg tør ikke gå til noen andre enn henne. Når jeg først fyller på, tar hun ca 0,5ml-1ml avhengig av hvor lenge det er siden sist.

Har du tenkt på/lyst til å flytte til feks Oslo?
Nei. Jeg trives godt i Tromsø, selv om det er alt for lite sommer og alt for lange vintre. Nå ønsker jeg ikke å flytte med det første, men skulle jeg først ha flyttet hadde det blitt til et annet sted enn Norge. Et varmere sted! 

Hvordan er det å ligge på magen når du har silikon? Går det seg til, eller er det ubehagelig? Kan man ta massasje når man har silikon?
Det går helt fint å ligge på magen, jeg har ikke noe ubehag. Massasje går også helt fint, har gjort det i Egypt, Vietnam og Sri Lanka uten noen problem.

Hva er det beste/verste med typen din?
Det beste med Magnus er omtenksomheten. Han tenker så mye på meg i alle situasjoner at jeg skjønner ikke hvordan han klarer det. Han er oppriktig opptatt av at jeg skal ha det bra. Det verste er at han er en jævla klegg når han sover. Han tar hele sengen, han stjeler dyna mi og puta mi og til slutt ligger jeg helt på kanten og holder meg fast for å ikke dette ut. Tenker det må være en jævlig bra fyr når det er det verste jeg finner med han, haha!

hjemløs

Hei!

I går flyttet jeg helt ut fra den gamle leiligheten min - og akkurat nå er jeg «hjemløs». Kan ikke flytte inn i den nye helt enda, da det enda gjenstår litt oppussing. Ting tar virkelig hundre ganger lengre tid enn man ser for seg.. Så nå bor jeg hos foreldrene til kjæresten min mens vi venter på at alt skal bli ferdig.

Var det vemodig og flytte ut av den gamle leiligheten? Ikke egentlig, følte meg veldig klar for noe litt større og ikke minst noe «nytt». Det å få satt sitt eget preg på leiligheten med farger, gulv osv. og å kunne kalle det for vårt hjem føles utrolig deilig! Men - flytting er, og forblir, noe forbanna dritt.

Gleder meg iallefall til å begynne å møblere. Har allerede kjøpt inn det meste, så venter bare på at det nye gulvet skal bli lagt. Det blir spennende å se hvordan alt blir til slutt, og jeg gleder meg til å vise dere resultatet!

Noen andre som har pusset opp leiligheten sin? Hvor lang tid brukte dere?

fra inkasso til avtalegiro

innlegg i samarbeid med sambla 

Jeg vil gjerne fortelle dere litt om hvordan jeg klarte å snu om økonomien min. Som dere vet har jeg tidligere skrevet om at jeg har hatt økonomiske problemer, regningene hopet seg opp og jeg orket til slutt ikke å åpne de opp en gang. Hvordan begynte det? Det begynte faktisk ikke med at jeg ikke hadde råd til å betale. Det begynte med at jeg hadde for dårlig oversikt, jeg hadde ingen system og når jeg tok inn posten la jeg brevene bort og tenkte at jeg kunne åpne de senere. Det skjedde jo da ikke, og til slutt kom det nye regninger som var inkassovarsler, deretter inkassokrav og til slutt hadde jeg så mange regninger for en og samme regning at jeg visste ikke hvilken jeg skulle betale. Når man til slutt får ekstremt mange inkassosaker, sier det seg selv at det blir veldig dyrt - og inkassosalær er jo som å brenne opp pengene sine. Jeg fikk hjelp fra foreldrene mine til å ordne opp i dette, men det skulle vise seg at det ikke ble siste gangen de måtte hjelpe meg. 

Jeg tror faktisk jeg fikk hjelp 2-3 ganger hos de til å få bort inkasso, og starte med blanke ark. Helt til denne siste gangen - hvor kjæresten min "reddet" meg. Han sa at nå fikk jeg bare betale alle mine regninger, også fikk jeg leve på han for mat og andre nødvendigheter til alt var i orden. Jeg betalte ut alt, og etter dette har jeg ikke hatt et eneste inkassokrav! Jeg begynte å ta mer ansvar, åpne regninger med en gang jeg fikk de og betale de unna. Jeg har også opprettet avtalegiro på alt av regninger nå, egne kontoer for regninger, mat og personlig forbruk hvor pengene fordeles straks lønnen kommer på konto. Jeg har blitt flink til å spare penger. Og ikke minst - nå skal jeg og kjæresten kjøpe leilighet. Det hadde jeg ikke kunne gjort om jeg enda hadde disse betalingsanmerkningene! Jeg har satt opp budsjett og alt, og mener selv at jeg har blitt veldig økonomisk av meg. 

Nå som vi skal kjøpe leilighet må vi selvfølgelig ha noen nye møbler - men vi er ikke så gira på å kjøpe sofa en måned, så vente på neste lønning for å kjøpe et bord and so on. Derfor har vi funnet ut at vi kan bruke Sambla.no - en tjeneste for oss privatpersoner som kan søke om flere typer lån for deg i forskjellige banker + samle dine lån. Du får deretter tilsendt tilbudene bankene kommer med, og velger det beste for deg. Her kan vi søke om forbrukslån og kredittkort og se hva som vil gi oss det best mulige tilbud med lavest mulig rente. Så lenge man vet at man får betalt det ned på kort tid, er det en grei løsning for å komme på plass i leiligheten uten å leve fra lønn til lønn! da jeg var 13...

Når jeg nevnte i går at jeg ble bekymret over å tenke på at Julian blir 13 år nå på grunn av alt jeg selv gjorde på den alderen, begynte jeg å tenke litt tilbake på tiden fra jeg gikk i 7. - 10. klasse. Det er jo hele 10 år siden jeg var 13, daaamn årene flyr avgårde. Det var tiden da Dream Matte Mousse var favorittfoundation'en, gjerne et par hakk for mørk med et nydelig skille på halsen + Isadora eller H&M-solpudder i hele ansiktet for å bli ekstra brun. Tiden man skulle ha noe helt sinnsykt oppklipt hår og skrålugg, nesten sånn "emo-klipp". Etterhvert ble det også in med clip-on extensions og hjemmebleking, og det gjorde ikke noe om det var skikkelig blekegult heller. Og hvordan kan jeg glemme den nydelige Adidas-joggebuksa som aaalle gikk i.

Da jeg var 13, sto jeg og røyka utenfor skoleområdet og trodde jeg var dritkul. Jeg begynte også å snuse, løs-snus av alle ting, og satt og balla meg en "pris" i friminuttene. Jeg begynte å skulke skolen for å dra til byen for å "shoppe". Ikke skulle jeg ikke betale for ting, nei. Jeg stjal mye, og ble heldigvis tatt både en og to og tre ganger. Måtte levere tilbake varer i butikkene og en butikk krevde at jeg jobbet der så så mange timer for å gjøre opp for meg - det var flaut det. Da jeg var 13, lagde jeg og noen venninner falsk-profil på Nettby for å snakke med kjekke gutter. Jeg hadde min første hjemmefest en helg mamma var borte, og det var sykt stas at det kom folk fra både 8., 9. og 10. trinnet. Vi fikk en meget tvilsom kar til å kjøpe oss alkohol, han ble vår faste "langer". Jeg stakk av på natta når mamma sov, og dro på besøk til venner eller på fest. Jeg bestilte masse klær fra Nelly på faktura, i mamma sitt navn og kastet regningene. 
Jeg kan også nevne at når jeg begynte i 8. klasse var jeg 137cm høy og veide 26kg, så jeg var kjempeliten i forhold til mine jevnaldrende. Det var ikke så kult å høre det fra alle på skolen, følte liksom ikke at jeg passet helt inn. Lurer på om det var derfor jeg gjorde noen av tingene jeg gjorde, slik at jeg skulle føle meg "større" og mer som de andre, og virke kulere.. who knows? 

Så kjære Julian, ikke ta etter storesøstera di! Og skal du gjøre det, så ta kun etter de gode tingene. Da jeg var 13, var jeg flink og fikk meg min første jobb. Jeg var også flink til å hjelpe mamma hjemme med barnepass av deg og Thia. Jeg brukte av og til rydde og vaske i huset for å overraske henne. Jeg var faglig god på skolen! Jeg var masse sammen med venner og fikk mange fine minner. Jeg var veldig omtenksom og brydde meg om de rundt meg. 

Hvordan var DU da du var 13 år?

Tror kanskje jeg er 14 år eller noe her, hadde iallefall aldri hørt om å smile!

hvert jævla år...

Så er det det samme problemet om og om igjen. Jeg surfer i timesvis på diverse nettbutikker for å lete etter den perfekte kjolen til juletiden. Det kommer julebord, julaften og nyttårsaften og jeg klarer jo tyyyydeligvis ikke bruke noe jeg har fra før av. Jeg har allerede sett for meg det perfekte antrekket i hodet mitt, men overalt jeg finner akkurat det jeg vil ha - så er det utsolgt. Jeg har brukt flere timer inne på Nelly blant annet, så jeg har funnet fram noen jeg liker. Tenker jeg bare bestiller hjem litt forskjellig, så får jeg heller sende i retur det jeg ikke liker!

Hvis noen har tips til noen fine julekjoler (helst sorte eller vinrøde/røde) eller fuskepels-kåper fra uansett nettbutikk, send meg gjerne en link i kommentarfeltet!!

Du ser hele sortimentet til Nelly HER ♥ 

Kjole nr 1 her // Kjole nr 2 her // Kjole nr 3 her


Kjole nr 1 her // Kjole nr 2 her // Kjole nr 3 her


Kjole nr 1 her // Kjole nr 2 her // Kjole nr 3 her


Kåpe nr 1 her // Kåpe nr 2 her // Kåpe nr 3 her  


Sko nr 1 her // Sko nr 2 her // Sko nr 3 her


Smykke nr 1 her // Smykke nr 2 her // Smykke nr 3 her
 

rasende fordi jeg blogger om silikon

Hei!

Her om dagen fikk jeg en mail fra God Kveld Norge. De skal ha en reportasje med en annen blogger som uttaler seg om at hun er rasende fordi jeg og noen andre bloggere har skrevet åpent om våre kosmetiske operasjoner, hvor de skal vise bilder av oss det gjelder også. I mailen ber de meg da om å komme med et tilsvar om jeg ønsker det.Tilsvar på hva? Skal jeg beklage meg for at jeg har valgt å skrive om hva jeg har forandret? Jeg skammer meg ikke over å ha operert puppene mine, jeg skammer meg ikke over å ha fylt i leppene - men det virker som det er det folk ønsker at jeg skal gjøre. Bare skyve det under en stein liksom, det har aldri skjedd og de to store puppene jeg plutselig hadde midt i fleisen en vakker dag i 2013, kom bare over natta og jubelen sto i taket når jeg våkna. Eller skulle jeg kanskje bare skrevet "Hei! I dag har vært en fin dag, var sammen med hun og hun og vi gjorde det og det. Forresten så har jeg tatt silikon i dag. Vi blogges"

Nei, jeg ønsker ikke å tie på MIN blogg hvor jeg selv er forfatter av mitt innhold. Vi har et ansvar ja - men skal alt ansvaret ligge på bloggere? Trenger ikke de som LESER blogg å ha et ansvar? Hva med media, de er snare med nyheter om noen har operert ditten og datten - har ikke de et ansvar? Skal jeg være syndebukken fordi Kari på 21 år fylte leppene sine med restylane, eller fordi Maria på 19 år opererte puppene sine? Vi er så heldige at vi har hver vår hjerne som vi kan bruke til å tenke med, og jeg mener at det er ikke mitt ansvar at Kari eller Maria bruker sin hjerne! Er man på nett, så burde man ta ansvar selv for hva man velger å klikke seg inn på. Og er man så lett påvirkelig at man plutselig ligger 30 000kr fattigere i narkose under kniven etter å ha lest en bloggpost, så burde man kanskje ikke lese blogg i det store og hele.

Skal vi gi populære Instagram-treningskontoer skylden for at folk får spiseforstyrrelser også da? Ikke legg ut bilder hvor du er veltrent og fit, det kan føre til at Trude kaster opp maten sin og utvikler bulimi, så hold den trente kroppen din for deg selv takk! Enn de med tatoveringer, de burde kanskje få skylden for at alt for unge mennesker tatoverer seg og angrer senere? Hvis man først skal begynne å peke fingre på noen, så er det en haug flere grupper vi kan dra med i samme slengen. 

Nei, jeg gidder ikke maile dere noe tilsvar innen 6. november klokken 12.00. Dette er mitt tilsvar, så kan de som havner innpå her, og ender opp med silikon etter å ha lest min blogg, lese dette også og se på bildet under hvor stolt jeg er over mine lepper og mine pupper. 

rabattkode hos madlady.se

Hei!

 

Nå er snart ferien vår over, vi reiser hjem kl 12 i kveld så nå tilbringer vi de siste timene på et tatoveringsstudio i byen haha! Hvem/hva som tatoveres skal dere få vite senere ;)

 

Mens jeg venter tenkte jeg å tipse dere om MadLady.se - en svensk nettbutikk med stort utvalg av kule klær og sminke. Har alltid funnet mye jeg har likt her! Jeg har også en rabattkode til dere: tcmn15 gir 15% rabatt på hele butikken fram til 1. september! Her er noen bilder av mine siste plagg fra MadLady. // adlinks

 

 

 

Body - My Black Frills

T-Shirt - #QUEEN

Gjennomsiktig body - Long Sleeve Mesh

Belte - Svart Korsett

T-Shirt - Feminist

tenåringen

Hei!

I dag er siste kvelden min med Julian på besøk, han og Thia reiser tilbake sørover i morgen. Thia bor forresten hos bestemor mens de er her, da hun er mye sammen med venninnene sine som bor i nærheten der. I kveld har Julian og jeg koset oss med pizza, brus og film. Sausage Party faktisk, noe jeg trodde var en barnefilm... meen eeh nei, hahah!

Det har iallefall vært veldig koselig å få sett småsøknene mine litt igjen, de blir så fort store når jeg ser de så sjelden. Tenk at Julian skal begynne på ungdomsskolen om noen uker, 8. klasse liksom. Wow! Husker det som om det var i går at jeg la ut videoblogg av Julian, haha :) Nå er han tenåring om få måneder, men heldigvis er han ikke like gæren som jeg var på den tiden.

Jakke / Bershka. T-shirt / MadLady. Bukse / Junkyard. Sko / Junkyard (adlinks)

summer needs

Hei!

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye. Jeg har vært sammen med mamma hos bestemor og spist god middag, og ellers bare slappet av. Jeg har benyttet anledningen til å titte litt på Nelly, herregud så lenge det er siden jeg var på den siden. Og det er skummelt, for da finner jeg jo maaasse nye klær som jeg har lyst på. Spesielt når det nærmer seg sommer får jeg bare en skikkelig kløe etter å kjøpe nye klær.... Her er mine favoritter som jeg fant i dag ♥ 


1. her / 2. her / 3. her / 4. her 


1. her / 2. her / 3. her 


Alle disse kjolene er på 30% rabatt ♥ 1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her 

Send meg gjerne link til dine topp 3 favoritter fra Nelly, jeg trenger litt inspo og tips og jeg kjente ikke at jeg orket å surfe gjennom hele Nelly for akkurat deeet blir å ta sin tid! // adlinks

før vs nå

Hei!

Tenkte å kjøre i gang noe litt morsomt, en spørsmålsrunde der dere kan spørre meg om spørsmål hvor jeg er nødt til å svare på hvordan jeg var for feks 6-7 år siden vs nå. La oss si i perioden 2011 og 2012, når jeg var rundt 17-18 år vs meg den dag i dag. For eksempel "hva tenkte du om gutter da vs nå", "hvem var dine bestevenner da vs nå" eller "hvordan så en lørdagskveld ut for deg da vs nå". Man forandrer seg jo så utrolig mye på den tiden, og dere som har fulgt meg lenge vet kanskje mye om meg og blant annet hvordan jeg tenkte for mange år siden - men ikke den dag i dag. Før var jeg mye mer åpen om personlige ting osv på bloggen så det var kanskje lettere å danne seg et bilde av hvordan jeg var som person, men det betyr jo ikke at jeg er slik enda. Tenker også jeg skal komme med litt mer personlige innlegg av og til, savner å skrive litt sånne innlegg..

Kjør på med spørsmål, så får vi se hvor mye som har forandret seg siden :)

2010 - 2017

Hei!

Nå har jeg nettopp bladd litt gjennom arkivet mitt på bloggen her, og herregud så mye rart man finner! Jeg har funnet fram litt bilder av meg fra de siste 7 årene, fra 2010 til 2017. Noen av dere har kanskje lest bloggen min lenge og husker hvordan jeg har sett ut i mine perioder. De største endringene jeg legger merke til er egentlig at håret bytter farge hele jævla tiden, og brynene blir finere for hvert år som går haha! + de fine bollekinnene jeg har rukket å anlegge på disse 7 årene ♥ Det som er så morsomt med bloggen, jeg har så utrolig mye ting å se tilbake på. Det er jo som en dagbok, bare med bilder og at den er tilgjengelig for absolutt alle og en hver. 

Fra hvilket av disse årene husker du meg best?

<- 2010: Haha, tja... jeg så ikke ut som 15-åringene gjør i dag hvertfall, det kan jeg si med en gang! -> 2011: Her var jeg begynt å eksperimentere litt mer med sminke, og blitt blond igjen. På dette bildet har jeg redigert nesa mi, og det ser jo jævlig dumt ut.


<- 2012: Her var jeg i Drammen på shoot. Nylig fått litt mørkere hårfarge, og blitt sminket av makeup-artist. Mye mer naturlig sminke enn hva jeg selv brukte. -> 2013: Var litt vågal, farget håret brunlilla. Noen måneder senere farget jeg den knalle rødfargen jeg hadde. Her kunne jeg spart meg for de jævlige strekbrynene, haha!!


<- 2014: Back to blonde, kortere hår fordi alt hadde falt av og litt penere strekbryn enn i 2013. Bandana var tydeligvis veldig kult på denne tiden. -> 2015: Tilbake til mørkt igjen, hahah.. Dette var etter at jeg hadde blått hår om jeg husker riktig. Brynene har blitt bedre iallefall! I denne perioden var jeg veldig tynn, noe som ikke var så fint. 


<- 2016: For et år siden, blond IGJEN. Jeg husker jeg tok disse bildene, og tenkte "herregud så langt håret mitt har blitt nå!". -> 2017: Today. NÅ kan jeg si at håret mitt har begynt å bli langt, og jeg har ikke byttet noe særlig hårfarge. Tror jeg trives best med slik jeg ser ut nå, og i 2016. Litt rundere i trynet og mer kjøtt på kroppen enn jeg hadde for en del år siden. 

dop i magen

Hei!

Vet dere hva som skjedde nylig? Vi skulle ut og fly, og jeg hadde med meg min hund Milo på flyturen. Flyet skulle ta av, men det fikk en sleng på seg rett før take-off og landet etter å ha vært i lufta 3 sekunder. Alle ble jo selvfølgelig livredde og tenkte at det var en terrorist som fløy. Vi måtte ut på flyplassen igjen og vente på å fly senere, og mens vi ventet oppdaget jeg at Milo ble sykt dårlig og han var ikke seg selv i det hele tatt. Øynene holdte på å poppe ut og jeg ble veldig bekymra. Ringte til pappa, Meline og alle jeg kom på i all hast og spurte om de kunne komme å hente Milo og ta han med til dyrlegen. Alle var merkelig nok opptatt, så det endte med at jeg dro fra flyplassen selv.

Han ble verre og verre, og når vi kom til dyrlegen var alle som jobbet der veldig uhjelpsomme, det var nesten litt mistenksomt. Til slutt fikk jeg kranglet meg til at de tok en røngten av han, og i magen hannes lå det flere pakker med dop! Kokain eller amfetamin, og en av disse pakkene hadde sprukket og derfor ble han bare mer og mer dårlig. De nektet å gjøre noe med det, og plutselig får jeg øye på piloten som flydde flyet. Hva gjorde han hos dyrlegen? Tydeligvis var det hannes dop som han prøvde å smugle ut gjennom MIN hund. Noe så jævlig. Og han hadde taket på alle som jobbet der. På dette punktet tenkte jeg bare at Milo kom til å dø, jeg var forberedt på det verste..

Så våknet jeg da. Sykeste powernap'en.

burning sensation

Hei!

Forrige uke sa jeg jo at jeg skulle lage en videoblogg, og i dag var dagen for det. Jeg sminket meg, vasket håret, stelte i stand med speil og ordentlig set-up. Så satte jeg i gang, og det gikk veldig bra. Helt til jeg under filmingen skulle plukke opp hårbørsten mens jeg så i speilet, men heller plukket opp en jævlig varm rettetang/krølltang. Alle 4 fingrene rett på den glovarme plata, og fyyy så vondt det gjorde. Jeg sverger på at huden min satt fast på plata etterpå... Ble bare sittende i sjokk i 10-15 sekunder før jeg klarte å komme meg til vasken for å kjøle ned fingrene.. Så jeg tok meg en halvtimes time-out også fullførte jeg videoen som den pliktoppfyllende jenta jeg er. Den kommer iallefall ut i morgen eller lørdag, alt etter når fingrene mine har kommet seg litt så jeg klarer å trykke på mac'en uten smertehelvette haha! Dere kan forresten se seansen hvor jeg brant meg på storyen min på snapchat (@tcmn94)


her har jeg det egentlig helt jævlig, fingrene banker og jeg vil bare kutte de av ♥ smile pent for kameraet

snart like gammel som mamma

Frihelg var godt for sjela. Helgen har bydd på supergodt vær, så nå er det iallefall en liten sjanse for at våren kommer før 17. mai. Apropo vår, så er det faktisk hele 4 måneder siden jul nå - hvor sykt er ikke det? Tiden flyr så innmari fort avgårde, og jeg føler livet går fra meg. Nå begynner jeg å bli gammel, og tiden går bare fortere og fortere jo eldre jeg blir. Før jeg vet ordet av det er jeg 30 år liksom, og jeg blir skikkelig stressa av tanken på det. Jeg ser ikke for meg at jeg skal bli like gammel som mamma for eksempel, at jeg noen gang kommer til å bli så voksen er helt fjernt samtidig som jeg føler at det ikke er lenge til haha.. Noen andre som føler det slik?

Nå er det en jobbuke til før det blir langhelg, 1. mai er jo arbeidernes kampdag! På torsdag kommer lillebroren min opp alene til Tromsø og skal være her over helgen. Nå er det lenge siden jeg har vært skikkelig sammen med han, så det gleder jeg meg veldig til ♥ Ellers skal jeg og Magnus en tur til Vannøya i helgen på familiemiddag på hytta - ryktes at det muligens blir meksikansk aften og jeg bare sier det; du skulle ønske du fikk være med! Så syykt mye god mat sist vi hadde det at jeg får vann i munnen :')

Noen bilder fra tidligere i dag:

bomber og nike fra junkyard / genser fra bikbok / jeans fra only


hjelp meg litt da

Hei!

Dagens arbeidstimer er unnagjort, dagens middag er inntatt og dagens blogginnlegg er under skriving. Jeg teller bare ned dager nå til jeg reiser, og jeg kjenner jeg gruer meg litt fordi jeg er så utrolig elendig på å pakke! Derfor tenkte jeg faktisk å pakke ferdig alt av klær i morgen, sånn at jeg ikke stresspakker og hiver med meg halve klesskapet - det skjer hver gang, uansett om det bare er for en langhelg i Oslo eller en uke i utlandet. Jeg har faktisk klart å reise til Oslo med 20 kg bagasje for en helg - og bare det sier sitt om mine pakkeferdigheter. 

Nå skal vi jo til Vietnam, som er et ganske billig land, og siden de siste dagene tilbringes i hovedbyen blir det nok litt shopping. Da vil jeg gjerne ha muligheten til å ta med meg hjem det jeg kjøper uten å måtte kaste ut noe fra kofferten eller betale hundrevis av kroner i overvekt. Derfor trenger jeg litt hjelp fra dere! Jeg trenger deres beste pakketips for å unngå for mye klær, eller for mye av alt egentlig - jeg skal være borte i 2 uker, så litt må jeg jo så klart ha med meg. Men det er da virkelig ikke nødvendig med 10 kjoler, 5 shorts, 9 skjørt, 15 topper, 7 par sko og 30 bikinier, for det er så og si det jeg har pakket med meg tidligere, haha...

Så, hva er dine beste tips for å unngå å reise med 20 kg hjemmefra?

Slik ser jeg ut i dag. Ingen hudsminke, kun litt maskara, bryn og et svært jævla lass med fregner 

scratch the world

Hei!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen og har brukt kvelden til å se på Drop Dead Diva. Måtte trykke på pause og komme innom bloggen en snartur før klokken ble for mye. De siste dagene har jeg ikke gjort så alt for mye. Før helgen var jeg hos Max og gjorde ferdig albue-tatoveringen på sleeve'n min. Nå er det bare litt smårusk igjen før jeg kan begynne å tenke på hva mer jeg vil gjøre, iiih!! Jeg skal fortelle dere litt mer om hva jeg tenker videre etterhvert, så kan jeg også få prøvd å tatt noen bilder så dere får se sleeve'n i sin helhet! 

Nå skal jeg vise dere en litt morsom sak. Jeg er med i en eBay-gruppe på facebook hvor det daglig postes tips og innkjøp fra hundrevis av medlemmer, og da finner man mye rart som man egentlig ikke trenger. Dette er en av de tingene. Et skrapekart! Det er et kart over hele verden, hvor man skraper alle plassene man har vært. En morsom idè hvis man liker å reise litt, og siden jeg og Magnus har funnet ut at hver gang vi reiser, så skal vi reise til nye land framover - så håper jeg dette kartet ender opp med flere skrapte enn uskrapte land! Foreløpig er det mest i Europa jeg har kunnet skrape, men jeg håper at det blir litt mer utenom det. Pappa og kjæresten hannes fikk også et slikt av meg i julegave, så det er et flott gavetips til reiseglade personer! Du finner kartet HER
nelly haul

// adlinks Hei!

Forrige uke bestilte jeg en del produkter fra Nelly som jeg fikk i posten i helgen. Jeg bestilte egentlig bare fra salget (som du finner her), og prøvde å finne litt sommerklær siden jeg reiser til Vietnam om litt over 3 uker. Jeg var fornøyd med det aller meste, men noe går i retur på grunn av at det ikke passet i størrelsen. Under er alt jeg bestilte.

Mest fornøyd er jeg kanskje med denne jakken fra River Island. Jeg bruker normalt str XS, men bestilte str 32 som tilsvarer XXS. Den passet perfekt, så jeg tror str 34 hadde blitt for stort. Den er superfresh og fin til en bukse og enkel topp! 

1. (179kr) her 2. (79kr) her 3. (179kr) her


1. (279kr) her 2. (149kr) her 3. (111kr) her


1. (139kr) her 2. (129kr) her 3. (174kr) her


1. (199kr) her 2. (49kr) her 3. (139kr) her


1. (132kr) her 2. (279kr) her 3. (94kr) her


1. (89kr) her 2. (349kr) her 3. (239kr) her


1. (189kr) her 2. (249kr) her 3. (174kr) her

hype backpack

Har lenge hatt lyst på en sekk som jeg kan bruke når jeg skal bort en dag eller to, istedenfor å drasse med seg ei svær og tung veske som ødelegger skulderen. Fikk denne for et par uker siden fra Junkyard (sponset) og gleder meg til å få brukt den! Den er fra merket Hype og du finner den her. Genser her, Nike sko her og caps fra Urban. 

I morgen skal jeg spille inn videobloggen, så forhåpentligvis kommer den ut i løpet av kvelden da. Jeg må få gjort det før jeg reiser til Levi, fordi jeg regner med det blir lite tid til video mens jeg er der. Kanskje jeg får laget en liten snutt fra turen hvis Magnus er flink å filme med GoPro'en. Vi blogges


ask your questions

Hei!

Fra denne uken av kommer jeg tilbake på bloggen, da et av mine nyttårsforsett er å blogge litt mer. Hele desember var superstress med masse jobb og bøttevis med kunder, så når romjulen kom var det eneste jeg ville gjøre: å spise og slappe av med familien og kjæresten.

Tenker derfor å starte det nye året for bloggen min med en spørsmålsrunde - som vil bli besvart på video. Har du noe du lurer på kan du legge igjen en kommentar på dette innlegget, så kommer videoen ut i løpet av uken!

Vi blogges igjen i morgen med ny og bedre motivasjon til en mer aktiv blogg, for jeg har faktisk savnet å blogge den siste måneden og håper dere har savnet meg også. Kisses

this i need (want)

// adlinks Hei!

I dag har jeg gjort absolutt ingenting siden jeg kom hjem. Har regelrett ligget langstrakt ut på sofaen i timesvis og sett på Netflix, har begynt på en ny serie nå skjønner dere. Haha... Denne gangen ble det How to get away with murder. Husker at jeg begynte på den for noen år siden, men kom aldri lengre enn et par episoder. Jeg har også klart å lage meg noe annet enn jeg vanligvis spiser, denne gangen ble den en Club Sandwich med en egen vri. Kan vise dere oppskrift på den jeg spiste en annen dag, utrolig god iallefall ♥

Ellers har jeg også fått sett litt gjennon salget tl Nelly, som forresten er HUGE. Utrolig mye fine ting opp til hele 70% rabatt. Her er noen av mine favoritter:

nr 1: her // nr 2: her // nr 3: her


nr 1 her // nr 2 her // nr 3 her
nr 4 her // nr 5 her // nr 6 her


nr 1 her // nr 2 her // nr 3 her
nr 4 her // nr 5 her // nr 6 her

10 jævlige lyder

Vi alle har lyder vi ikke takler. Jeg har iallefall mange. Noen gir meg til og med frysninger langt inn i ryggmargen. Jeg lå bare og tenkte på det i natt når jeg ikke fikk sove, og hørte på alle lydene rundt meg i et ellers stille rom. Jeg lurer på hva det er som gjør at man ikke tolererer en lyd. De fleste har jo til felles mange av de samme irriterende lydene, så det må jo være selve lyden det er noe galt med haha. Her er de 10 verste lydene jeg vet. 

- Lyden av tannpuss. Det er jo helt jævlig at noe man må gjøre to ganger om dagen skal ha en så ekkel lyd. Man kan jo ikke akkurat bare la være å pusse tennene, heldigvis hjelper det å ha vannet rennende mens man holder på (selv om det ikke er så miljøvennlig å sløse vann på den måten).

- Lyden når man tar to sider fra en avis/pocketbok og gnisser mot hverandre for å bla om. Æsj, det gir meg frysninger bare av å tenke på det. Jeg takler heller ikke følelsen av å ta på sånne grove ark.

- Lyden når noen tar en bit av et eple. 

- Kritt mot tavle. Fyfaen, jeg lurer på hvordan jeg holdt ut alle årene på skolen. HVORFOR ikke bare bruke tavle man kunne bruke tusj på, så mye mer behagelig for sjela.
 
- Lyden når man skriver med blyant. Jeg har aldri taklet det, derfor skrev jeg stortsett med penn på skolen. De gangene jeg måtte skrive med blyant var ren tortur. 

- Bestikk som skjærer mot tallerken når man spiser, for en forferdelig lyd. 

- Tanngnissing. Jeg er så heldig å ha en kjæreste som gnisser tenner om natten. Utrolig beroligende når jeg skal sove, or not. Bruker å dytte i han og be han slutte, så går det kanskje 5 sekunder også fortsetter han. 

- Når man ser film - noen sitter med en potetgullpose og stikker handa nedi hvert tiende sekund, og det er helt stille ellers. Det bråker og ikke minst så forstyrrer det filmen, jeg får så lyst å ta potetgullposen og rive den i pieces. PUTT DET I EN SKÅL!!!

- Når noen sitter og holder på med noe, også glemmer de å puste. Plutselig kommer de på at de må puste, og da kommer det noe som høres ut som en veeeldig lav stønnelyd fra halsen. Og det skjer ikke bare en gang, det er konstant. Hvis jeg husker rett brukte Tuva å gjøre det, haha. 

- Når man går med sko på gulv og tråkker for hardt slik at skoen sklir bortover gulvet, og man får den lyden man forbinder med gymsko på gymgulv når alle løper rundt eller hvordan jeg skal forklare det. Åååh, hjelp. 

Hva er de verste lydene du vet?

begynner å bli gammel..

når jeg stadig tar meg selv i å tenke tilbake på ungdomstiden og savner hvordan ting var da. Det å snike seg ut sent på kvelden når mamma hadde lagt seg, for å dra på fest. Og det å klare å komme seg hjem uten at hun merket det! Ikke like lett på vinteren når hun så fotspor i nysnøen som gikk inn til huset, når hun skulle på jobb på morgenen, haha.. Når man gikk på skole og kunne ta seg en (uærlig) fridag om man var sinnsykt trøtt eller bare ikke orket den dagen. Skulke heter det vel, hehe. Kan ikke akkurat bare slå av vekkerklokken og drite i å dra på jobb, da har man ikke den jobben lenge. Det å kunne komme inn på kjøkkenet til servert middag. Eller når mamma nylig hadde handlet inn mat og jeg bare gikk og forsynte meg uten å tenke over hva ting koster eller noe som helst. Ikke minst - ingen regninger!! Et liv uten peeeeiling på hva det kostet å leve, eneste jeg betalte var telefonregningen min som var en 500 lapp i måneden. Dere kan tro jeg fikk bakoversveis når jeg først flyttet ut. NRK-lisens?! Strøm?! TV og internett?! Husleie?! ÅRSAVGIFT PÅ BIL?! Trodde jo alt det var gratis xD

Nei, nå er jeg snart 22 år. Om 2 og en halv måned. Helt sykt, det er snart 1 år siden jeg feriet bursdagen min sist. Hjeeeelp hvor tiden flyr. Jeg får faktisk helt angst av å tenke på at det har gått et helt år, det føles ut som 4-5 måneder. Jeg har alltid sagt at jeg ikke vil bli eldre enn 21, men det ser ut til at det ikke hjalp å håpe på det, for her sitter jeg jo snart 22 fuckings år gammel. Anyhooow, når vi snakker om å bli eldre så har jeg jo en del rynker som begynner å komme til syne xD Derfor er det på plass med en ny sminkevideo. Neida, men nå er det jo en god stund siden forrige sminkevideo, så tenke å kjøre på med en ny en asap. 

eyes sayin'

Hello.


Visste ikke helt om jeg turte å vise meg her inne nå?


Men joda, en gang (på en liten stund) må jo være den første. So here I am, missed me? De siste ukene før 17 mai har det vært fult kjør døgnet rundt. Nå har heldigvis roen senket seg og jeg har funnet tilbake til Macbooken min (this I missed). Jeg har tenkt på bloggen hver dag, men det har vært sammen med mange andre tanker som har måttet prioriteres først. Såå, hvordan var deres 17. mai? Min var fantastisk, startet med champagnefrokost med alle jentene før vi bevegde oss ned til byen og tilbringte noen timer. Etterhvert dro vi på Steakers for å spise middag, noe vi aldri skulle ha gjort da alle egentlig var alt for full til å være på noe restaurant på det tidspunktet - haha! Det ble tidlig kveld, tror jeg la meg klokken 21-22 - da hadde jeg allerede begynt å få hangover. Kanskje like så greit i og med at jeg fikk sovet lenge og formen var fin når jeg skulle på jobb neste dag :)

Nå er det bare en kort uke igjen før jeg reiser ned og besøker mamma i Oslo, gleder meg enormt mye til å se hun og småsøsknene mine igjen. Har ikke vært der siden august i fjor, så det er virkelig på tide med litt familytime. Også får jeg jo som sagt med meg en ny samboer hjemover, ser virkelig fram til alt. Haha, hvor kom all denne gleden fra :DDDDDDDD I tillegg er jeg så glad fordi ENDELIG har håret mitt begynt å vokse litt. Ser dere det??? Sikkert bare jeg som ser det, men pytt pytt! 

ting mamma aldri visste..

Det er mange ting mamma ikke visste at jeg drev på med når jeg var yngre. Her er et lite knippe av det jeg kommer på nå. Haha, man er jo bare ung en gang så da får man bare gjøre ting som er verdt å huske. Beklager mamma, men...

... siden du var så egoistisk med Pepsi Max'en du hadde stående i kjøleskapet, brukte jeg å drikke noen glass av den og fylle vann i flasken så det skulle se ut som at jeg aldri hadde rørt den. Jeg elsker nemlig Pepsi Max jeg også. Nå er jeg heldigvis så voksen og ser deg så sjelden at når jeg er på besøk hos deg, tar jeg meg lov til å drikke brusen din. 

... siden jeg var mindreårig, gjorde jeg det samme med spritflaskene dine. Jeg måtte jo ha alkohol når jeg skulle på fest, og flaskene du hadde sto som regel der jævlig lenge siden du ikke er den største festløven. Men dette visste du kanskje allerede - for eksempel da du var på hyttetur med vennene dine og skulle kjøle ned den "helt nye" Bacardi-flaska i fryseren, for å lage kald Strawberry Daiquiry. Det gikk ikke som planlagt siden 70% av spriten var vann, og den faktisk frøys til is. Eller for eksempel når jeg kom for et par år siden og spurte om du hadde noe drikke å låne meg, og du fant fram en spritflaske du hadde gjemt i sokkeskuffen din - synd jeg hadde byttet spriten i den flasken ut med vann flere år før det.  

... jeg hadde min første hjemmefest når jeg gikk i 8. klasse. Det kom folk fra alle trinnene på ungdomsskolen, og jeg følte meg seff dritkul som drakk 4 rusbrus og senere på natta måtte ligge på gulvet og lete etter ølkorker så du ikke skulle oppdage det. Broren min fant ut av det siden flere fra klassen hannes faktisk kom på festen, men han sa heldigvis ikke noe på den tid. 

... når du ba meg gå tur med hunden vi hadde for mange herrens år siden, og det var dårlig vær, gikk jeg av og til bare utenfor døren og tok med med bikkja inn i den store Caravelle-bilen vår. Etter 5-10 minutter kom jeg inn igjen ;)

... jeg brukte å få vennene mine til å skrive falske meldinger i meldingsboka mi når jeg ikke hadde vært på skolen, eller om jeg ikke hadde gjort en viktig lekse. Lurer på om du kanskje ikke fikk vite dette på en konferansetime? Hehe.

... jeg begynte på p-piller før jeg kom i puberteten fordi jeg ville ha pupper og mensen (really, tenk at jeg ville ha mensen). Jeg hadde hørt at man fikk større pupper av å gå på p-piller. Jeg kjøpte også en krem som skulle gi større pupper. Jeg kan garantere at ingen av delen funket, jeg måtte bare smøre meg med et tjukt lag tålmodighet.

... når du var sammen med den største skrullingen fikk jeg som 7-8 åringer (noe rundt der?) verdens glupeste idè. Jeg tok 500 kroner fra lommeboken hannes, la den under en benk når vi var på et heste-stevne og lot som om jeg fant tilfeldigvis hadde funnet den 500-lappen. Heldige meg måtte dele halvparten med broren min, fordi han hadde delt en lusen 50-lapp han hadde funnet en gang  med meg. 

... når du ikke lot meg gå med Adidas-joggebukse på skolen i 6. og 7. klasse (hallo, hva faen. alle andre gikk jo i det!?), tok jeg på meg vanlige klær og gjemte joggebuksen i sekken. Når jeg kom utenfor ytterdøren, skiftet jeg til joggebuksa og dro på skolen ;)

tired

Hei!

I dag har vært en lang dag på jobb og jeg er utrolig trøtt og sliten nå. Skal opp tidlig og på jobb igjen i morgen, så jeg må bare legge meg tidlig så jeg får ladet opp batteriene mine. Dete får høre fra meg litt bedre i morgen når jeg er ferdig med vakta mi, nå kjente jeg at jeg ikke orke å oppdatere noe stort.. good night <3

supersale på nelly

Hei!

Nå har Nelly supersalg igjen (du finner hele salget HER), så jeg måtte selvfølgelig unne meg et par plagg. Her har jeg funnet fram noe av det jeg likte best fra salget. Jeg kjøpte de hvite skoene, den svarte genseren med frynser, kjolen med åpne skuldre og den grå cardiganen. Kjøpte også en sommerkjole som ikke er med her. Skulle ønske Nelly hadde en vanlig butikk man kunne dra innom, fordi det er jo litt risky å bestille med tanke på størrelser og at man ikke har sett tingene in real. Det hender ofte at jeg ikke blir fornøyd med noe, og er man som meg så er man for lat til å sende det i retur - så det blir liggende innerst i skapet i evigheter. 


1. kjole her 2. t-skjorte her 3. beige cardigan her
4. grå cardigan her (bestilt) 5. kjole her (bestilt) 6. genser her


1. klokke her 2. joggebukse her (denne har jeg) 3. jakke her (denne har jeg også)
4. treningstights her 5. jakke her 6. joggebukse her

1. solbriller her 2. genser her (bestilt) 3. sko her (bestilt)
4. topp her 5. kjole her 6. topp og skjørt her
 

11 hull - hilsen tannlegen

Hei!

I dag var jeg som sagt hos tannlegen, og jeg fikk hun til å ta røngten og ta en sjekk på tennene mine siden jeg har gruet meg sånn over hva som måtte gjøres der. Jeg har ikke sjekket de på over 5 år, og til min store forskrekkelse hadde jeg hele 11 hull og to tenner som må rotfylles. Sånn går det når man ikke går til tannlegen ofte nok, og sånn går det også med tannlegeskrekk. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre - jeg har jo hull i så og si alle tennene mine. Jeg har mest lyst til å bare slipe ned alt og få slike juksetenner som alle i Hollywood har. En perfekt perlerad med kritthvite tenner, kan jo bare drømme videre. Nå har jeg IALLEFALL noe å grue meg til fremover med tanke på tannlegebesøk. Evigheter med boring, rotfylling og alt annet jævelskap. Nei, tror ikke det er meningen at jeg skal ha tenner egentlig.

Heldigvis er det helg, så nå kan jeg slappe av og nyte fridagene. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bedrive tiden med, men det blir iallefall rolig ser det ut til. Jula varer jo også litt lengre enn til påske for meg i år, hjemme i postkassen ventet nok en ny pakke og denne gangen var det et par sko. De er også fra AliExpress, kvaliteten var god - men jeg har selvfølgelig klart å bestille feil størrelse. Jeg bruker egentlig 36, men fikk disse i 35 og de er akkurat litt for trange. Har hørt at man kan fylle poser med vann og putte i skoene for så å sette de i fryseren for å utvide de litt, så jeg skal gi det et forsøk og se om de blir litt større. Hvis ikke må jeg bare bestille meg et nytt par og sørge for å velge riktig størrelse denne gangen. 

tennene var en aprilsnarr. artig xD

sickness got me

Hei!

For en uke siden var jeg så heldig å få influensa, så jeg har vært i skikkelig kjip form den siste uka. De verste influensasymptomene har gitt seg, men før helgen fikk jeg en herlig tørrhoste. Jeg har hostet og hostet så mye at jeg kan skimte en sixpack på magen, det var faktisk helt uutholdelig. Hostet døgnet rundt til jeg nesten brakk meg og spydde. Den hostinga der er faktisk det verste jeg vet, har hatt den en gang før og da varte det i to måneder. Så jeg tok turen til legen i går og fikk resept på Cosylan hostesaft også fikk jeg noe annet som skulle hjelpe på astmaen min og nå begynner det å bedre seg litt. Får svar i morgen eller torsdag om det er lungebetennelse, men det håper jeg ikke. Nå satser jeg på at jeg blir frisk så jeg kan komme meg tilbake til hverdagen med jobb og sosialt samvær. Senga har så og si vært min eneste venn og det har blitt få turer utenfor døren bortsett fra legen og tannlegen. 

Ellers så har faktisk Facebook-kontoen min blitt deaktivert. Noen har rapportert meg som at jeg bruker falsk identitet, så nå har jeg vært en hel dag utenfor det sosiale xD Jeg har måtte sende bilde av pass for å vise at det faktisk er meg, men de er jo så sykt trege å svare at det tar jo sikkert en uke før jeg får slippe inn igjen. Nå vet jeg hvordan det føles å bli holdt utenfor, kjedelig altså... Haha! Jeg ser heller lite vakker ut for tiden så jeg skal spare dere for ansiktet mitt denne gangen, hehe ;) Det kommer alltid en neste gang


mine verste fyllatabber

Jeg, som de fleste andre, har gjort mye dumt i fylla. Alkohol er ikke bare festligheter, får man litt for mye innabords kan det føre til mange uheldige hendelser. Jeg er amazed over at mine venninner fremdeles vil omgås meg når vi er ute, for opp gjennom årene har jeg gjort så mye faenskap. Før jeg ble 18 fikk jeg ikke lov av mamma til å drikke/feste, så da drakk jeg meg selvfølgelig ekstra full når jeg først var i gang. Her er mine verste tabber, og som dere skjønner er alle disse episodene fra jeg var en mindreårig "rebelsk" drittunge. Når jeg ser tilbake på disse tabbene lurer jeg på hvor i faen det gikk galt, og jeg skjønner godt hvorfor mamma var så utrolig fortvilt over meg til en hver tid haha!

- Blåøyet. Dere har hørt om det flere ganger før, men det må være det sykeste jeg har opplevd. Jeg sto opp av sengen morgenen etter jeg var ute og i den tro at vippelimet hadde festet seg i øyet siden jeg ikke fikk det opp. Når jeg kom til speilet fikk jeg rimelig sjokk der jeg sto med et hovent og jævlig blåttøye som jeg ikke hadde peiling på hvordan jeg hadde fått. Når jeg tenkte meg litt om hadde jeg ikke peiling på hvordan jeg kom meg hjem eller noe heller. Men ja, har etterhvert konkludert og slått meg til ro med at jeg trynte i hjørnet på kommoden og besvimte.


- Jeg var i Sunny Beach på familieferie med mamma og søsknene mine. Vi fikk all-inclusive armbånd, og uheldigvis for mamma hadde armbåndene til både voksne og barn samme farge. Det var nemlig inkludert lokal alkohol i all-inclusive pakken, og de i baren visste ikke hvor gammel jeg var. Så mens mamma og de andre solte seg og koset seg drakk jeg meg full sammen med noen andre som bodde på hotellet. En dag hadde jeg blitt så full at jeg hadde sparket gjennom en glassdør barføtter og skjelt ut mamma forran mange hotellgjester. Det resulterte i dype kutt og masse blod, jeg sverger på at jeg kunne se  skjelettet mitt i kuttet jeg fikk på skinnleggen. Vi måtte såklart dra på legevakten og jeg måtte sy sting på foten. Mens legen sydde lå jeg og sang Fairytale og lo for meg selv. Er det mulig, haha?? Mamma var ikke blid etterpå, noe som var veldig forståelig. 


- Det var tid for Døgnvill, en årlig festival som brukte å være i Tromsø. Jeg hadde fått besøk fra Harstad og vi skulle så klart drikke. Mens vi var på konserten, ble jeg så full at jeg satt meg med et gjerde og halvsov eller noe. Politiet kom forbi og tok meg med til et litt mer stille område for å snakke. Først og fremst var jeg mindreårig og påvirket av alkohol, noe som var ulovlig på festivalen. De sa de skulle ringe mamma, men vet dere hva jeg sa da? Jeg hadde enda blåøye som jeg nevnte i første punkt, jeg sa at hvis de ringte henne så ville jeg få et til sånn. Er det kødd tenker dere sikkert? Nei, jeg ga meg faen i alt før. Så lenge jeg fikk feste med vennene mine var jeg fornøyd, koste hva det koste ville. Tenk å si noe sånn til politiet, om min egen mor. Denne handlingen min kunne gått ille utover mamma, småsøsknene mine og hele familien.. Heldigvis visste politiet hvem jeg var og de hadde lest på bloggen min hvordan jeg fikk blåøyet, så de trodde ikke på meg. Når jeg kom hjem med bussen fra denne Døgnvill-festivalen som jeg ble kastet ut av, begynte jeg å krangle med mamma. Hun var så klart sur fordi jeg hadde drukket osv osv, og det endte med at jeg ringte politiet og sa at hun hadde tatt kvelertak på meg bare fordi hun hadde holdt meg fast når jeg sto og ropte og gaulet. Så da ble det møte nr 2 med politiet den kvelden. De trodde heldigvis ikke på meg da heller. Stakkars besøket mitt som måtte være vitne til alt dette...

- En kveld jeg skulle i en bursdagsfest tror jeg, skulle mamma på en eller annen stor fest med rideskolen eller hva det nå var. Hun hadde avtalt med venninnen hennes at hun egentlig skulle hente meg siden mamma ikke hadde mulighet. Litt utover natten blir mamma oppringt av politiet som sier at hun må komme å hente meg på politistasjonen. Joda, de hadde kommet til denne festen jeg var på og når de spurte meg om navn og hvor gammel jeg var hadde jeg ikke vært ærlig. Jeg hadde nektet å vise legitimasjon, så de hadde tatt meg med til politistasjonen. Her hadde jeg ligget på en benk, og hver gang politiet stilte meg et spørsmål hadde jeg bare vist de fingeren. Også hadde jeg spurt den ene politimannen om han var helt hjerneskadet. I ettertid måtte jeg i "avhør" og beklage meg sammen med mamma, det viste seg da at denne politimannen jeg spurte om var hjerneskaddet - hadde en sønn som faktisk var det. HerreGUD så flau jeg var over meg selv etter denne episoden!!!

Det sto til og med om meg i avisa, så det bare på grunn av de røde skoene haha..

- Jeg var endelig blitt 18 og hadde lov til å dra ut på Rogers i Tromsø, den eneste uteplassen for 18-åringer. Første lørdagen etter jeg hadde blitt myndig dro jeg ut med venninnene mine. Jeg var så klart for full og ble kastet ut av vaktene. Jeg ble utrolig opprørt og lei meg for dette, så jeg kranglet med dørvakten. Jeg tror jeg slo han og kalte han pakkis eller homo eller hva det nå var, det var iallefall stygt nok til at de valgte å utestenge meg i 3 måneder. I mine øyne var dette helt forferdelig, jeg var endelig blitt 18 og hadde allerede mistet muligheten til å dra ut på byen. Jeg ble helt knust, så knust at jeg gikk ned på kaia 20 meter nedenfor og balanserte på kanten. Jeg husker ikke om jeg hadde tenkt å hoppe i havet eller hva det var, men heldigvis var onkelen min på en uteplass rett ved kaien og han så meg balanserende der. Han fikk meg bort og Camilla kjørte meg hjem. Når vi var kommet hjem til meg, sprang jeg avgårde og la meg midt på hovedveien. Jeg håpet vel at en bil skulle kjøre over meg eller noe. Snakk om å være dramaqueen, livet mitt var liksom fullstendig over hahah... Heldigvis møtte jeg denne vakten på et kjøpesenter et par dager etterpå, så jeg gikk bort med halen mellom beina og beklaget meg. Til min store glede opphevet han utestengelsen. 

Hva er det dummeste du har gjort i fylla?

hahah.. hei

Hei igjen dere..

Jeg velger å ikke si så mye, og heller bare fortsette med bloggingen som jeg var så godt i gang med! Hehe.. Den siste halvannen uken har jeg tilbringt hos Karoline som jeg jobber med. Vi har så og si bare koset oss med god mat, sett Gossip Girl og nå er vi begynt på Pretty Little Liars siden vi så ferdig GG.. I går sov jeg derimot hjemme for første gang på tjaa.. hvor lenge kan det være siden sist, 1 måned?? Pappa lurte på om ikke jeg bare kunne leie ut leiligheten min siden jeg aldri var her, og jeg må si meg enig i den egentlig haha.. Hovedgrunnen til at jeg har vært så lite hjemme er at det har vært så rotete her, og jeg har ikke orket å rydde. Nå må jeg derimot bare ta meg et skippertak og shine her så jeg klarer å være i mitt eget hjem!

I helgen har jeg jobb, og på lørdag skal vi feire beste Camilla sin 23-års dag. OMG så gamle vi begynner å bli? Forrige helg feiret vi Lisen sin bursdag, og neste helg skal vi feire Benedicte sin bursdag (hun har forresten bursdag i dag, hæppyyy bday). Det blir med andre ord mange bursdager på rappen, jeg må ærlig innrømme at jeg gleder meg til februar er ferdig og det blir litt roligere helger framover haha!! MEN det er jo koselig, folk har jo bare bursdag 1 gang i året :PPP

Jeg har vært i litt smådårlig form i det siste, slapp og trøtt, så jeg har ikke helt hatt så mye energi som jeg skulle ønske jeg hadde. Kanskje jeg må begynne på noe energitilskudd? Det går veldig i perioder med meg, hadde vært fint om det kunne være litt mer stabilt. I tillegg har jeg pådratt meg urinveisinfeksjon nå, og den begynner å bli ganske ille, spesielt når jeg står på jobb og ikke har muligheten til å løpe på do når enn det måtte passe meg - så jeg har time hos legevakten om en halvtime. 

Jeg har ikke tatt så mange bilder i det siste, så jeg slenger med et par fra nachosdate hos Karoline:


gossip sunday

Hei!

Etter en lang dag med 14 liter pepsi max, en sesong Gossip Girl og alt for mange timer sofasliting har jeg og Karoline flyttet oss til sengen for å se mer Gossip Girl. Vi har med andre ord vært passelig reduserte, så den lille energien vi har hatt til overs har blitt brukt til å lade opp til en ny arbeidsuke! Jeg er så glad for at jeg ikke starter på jobb før klokken 14 hver mandag, da får jeg en ekstra lang helg og det er godt å kunne sove lenge.

Ikke stort spennende å fortelle fra denne dagen med andre ord, men sånn er det jo stortsett hver søndag haha...

nytt design og ukens spørsmål

Hei!

Nå har kusinen min Rikke laget meg nytt design. Det er hun som har laget alle designene mine de siste årene, og nå var det virkelig på tide med et nytt. Jeg husker ikke helt når hun lagde det forrige, men det er iallefall en goood stund siden. Hun driver RRH Webdesign, og lager på bestilling til de som ønsker. Hun er utrolig dyktig i det hun gjør, og denne gangen ble jeg kjempefornøyd. Det ble veldig enkelt og ryddig, I love it. Tusen takk! Hva synes dere? 

Et lite knippe av designene jeg har hatt de siste årene, ser jeg vært glad i rosa. De fleste er laget av Rikke :)


Ellers er formen i dag helt jævlig. Jeg har bare spist og sovet, så ikke så veldig produktiv dag. Jeg var en tur ute igår med jentene, veldig morsom kveld og vi var i den sykeste penthousen på nachspiel. Skulle ønske jeg bodde der fordi det var så jævlig fint, men dessverre er det bare å se langt etter foreløpig... :( Jeg tenkte forresten at jeg skulle begynne å ha ukens spørsmål, hvor jeg plukker ut et spørsmål hver mandag og gir et litt lengre svar enn hva jeg får gjort i kommentarfeltet. Så om dere har noe spesielt dere lurer på, så kan dere spørre her så skal jeg plukke ut et i morgen kveld ♥

meg gjennom 7 år

Det er ganske utrolig hvor mye man forandrer seg på noen år. Her har jeg funnet bilder fra januar-februar fra hvert år fra jeg var 15 til 21 som jeg er nå, og det første bildet er fra omtrent da jeg startet å blogge. Jeg ser at jeg hadde en skikkelig fjortisperiode i 2011 og 2012 med masse sminke, gulbleket hår og overdreven brunfarge, haha... Godt man er ferdig med den perioden. Personlig liker jeg best sånn som jeg så ut i 2014 og sånn som jeg ser ut nå. Hadde bare håret mitt vært like langt nå som for to år siden :(

Hva synes du om forandringen min opp gjennom årene? Noen andre som vil vise sin?

what's on my phone

Hei!

Det er en del som har spurt meg om jeg kan vise hvilke apper jeg har på telefonen min. Jeg tror jeg gjorde det for en stund siden, men da hadde jeg sikkert helt andre apps enn jeg har nå. Før brukte jeg å ha sinnsykt mye dritt på telefonen som jeg aldri brukte, men nå har jeg bare det mest nødvendige. Sååå her får dere se! 


Jeg har en iPhone 6S i rosegull. Jeg har satt på klistredeksel kjøpt på AliExpress (eBay-lookalike) men helt ærlig suger det dekselet haha..


Skjermen min når den er låst, og hjem-skjermen min. Her har jeg de appene jeg bruker mest som telefon, spotify, meldinger og facebook!


♥ fav ♥
Candy Crush Soda Saga:
Haha, trenger jeg si noe... Addicted!!
Snapchat: Denne trenger jeg vel heller ikke si noe på?
blogg.no: Hvis jeg vil sjekke kommentarer, mobilblogge osv er denne super å ha.
Squad: En app som jeg og resten av jentene har lastet ned hvor vi kan oppdatere med hva vi gjør, også vises det i en times tid - så kan alle svare på updaten man legger ut. Etter en time går den bort, en ganske unødvendig app i bunn og grunn, haha.
IconPopSong: Et spill hvor man skal gjette hvilken sang som spiller på gitar. 
Messenger, notater, kalender, app store, instillinger, safari og mail er apper som ikke trengs å forklares heller egentlig.


♥ etc ♥
P Tracker Lite:
Denne bruker jeg til å markere når jeg har tante rød på besøk, og etter en del måneder med notering kan den beregne når man får neste besøk av henne. Syns den er utrolig nyttig.
Vipps by DnB: En av mine favoritter. Så enkelt å overføre penger hvis man har glemt kortet, eller skal dele regningen på en taxi. 
Sporing: Her kan jeg spore pakker som jeg venter på, da har jeg hele tiden kontroll på hvor de er og trenger ikke stresse med å ta med hentelapp når jeg vil hente den på postkontoret. 
DNB: Mobilbank, enkelt og greit.
Jekta: Kundeklubb-app som hører til storsenteret her i Tromsø, hvor jeg også jobber.
Maze: En app for å følge med hvordan vi ligger ann i forhold til budsjett osv på jobb.
1881: Søke opp ukjente tlfnr osv
BankID: Ja, dere vet vel hva BankID er. 
Big Day Lite: En nedtellingsapp hvor du kan telle ned dager til forskjellige events
SoundCloud: Et musikkprogram. Mye fete sanger, mashups og remixes som man ikke finner andre steder.
SoundHound: Hvis du hører en fet sang på radioen og lurer på hva den heter - kan du bruke denne appen til å finne det ut.
YouTube: Her ser jeg på videoer osv
Sleep Talk: Haha, denne er gull. Du kan sette den på før du legger deg, så fanger den opp når du snakker i søvne!!
DubSmash: Hvis dere har sett dubsmash-videoer, så er det denne appen som blir brukt. Supermorsomt på en ellers kjedelig dag..
Pages: Her styrer jeg FB-bloggsiden min.
Digipost: En digital postkasse hvor jeg mottar brev fra offentlige sektorer. ♥ pics ♥
Instagram:
Dooh, u know what this is for.. @tcmn
VSCO: En annen type "instagram" hvor jeg poster bilder i ny og ne, der heter jeg også @tcmn
PhotoWonder: Et bilderedigeringsprogram hvor man kan gjøre ganske mye forskjellige. Den har også litt andre filter enn Instagram, blir ofte lei filterene der så det er greit å ha noe å variere mellom.
whitagram: Denne bruker jeg når jeg skal få en hvit ramme rundt bilde slik at det passer på Instagram. Veldig simpel i bruk.
Kamera/Bilder: Ja, kamera og bilder.
PicFrame: Med dette programmet kan jeg sette sammen flere bilder, i tillegg kommer det ingen "watermark" i bunnen av bildet hvor programmets navn står - det er sååå stygt. 
GIPHY: Jeg vet faktisk ikke hva dette er eller hvorfor jeg har det?
We Heart It: Her bruker jeg å se på inspobilder når jeg kjeder meg. 

♥ on the go ♥
RuterBillett:
Når jeg er hos mamma sørpå, bruker jeg denne appen for å kjøpe buss/trikk/t-bane billetter når jeg skal farte rundt i Oslo.
NSB: Denne bruker jeg også når jeg er hos mamma, for å sjekke togtider til/fra Kløfta og kjøpe togbilletter.
RuterReise: For å sjekke rutetider på buss/trikk/t-bane, og ikke minst for å finne ut hvilken jeg skal ta for å komme meg fram!
Norwegian: Her har jeg oversikt over flybilletter når jeg skal reise.
Tromsø Parkering: Med denne appen slipper jeg å kjøpe billett på automat når jeg skal parkere, også kan jeg enkelt stoppe parkeringen når jeg faktisk er ferdig. Da unngår jeg at jeg betaler for for lite eller for mye parkering.
Google Maps/Kart: Disse er jo så klart for å finne fram når jeg kjører bil til steder jeg ikke vet hvor er.
Politikontroller: Denne appen varsler meg om kontroller i Troms-området, hehe
Volvo On Call: Dette er en app til bilen min hvor jeg kan starte varmen fra mobilen, se hvor den befinner seg og masse andre små nyttige ting.

Hvilken telefon har du, og hva er dine must-haves av apps?

kjøpe ting som aldri blir brukt

Hei!

Jeg er vel ikke den eneste som bruker å kjøpe klær og andre ting, for så å finne det i klesskapet med merkelappen på fremdeles etter 1 eller 2 år. Jeg vet ikke hvor mange plagg eller sko jeg har som jeg aldri har brukt men ikke klarer å kvitte meg med. Egentlig burde man jo bare selge det - for hvis man ikke har klart å få seg selv til å bruke det etter 1 år, så er sjansen liten for at man noensinne blir å bruke det.

Her ser dere bilde av de første 5 tingene jeg fant i skapet som jeg aldri har brukt. Den ene kjolen er vel 3 år siden jeg kjøpte, mens resten ble kjøpt for halvannet år siden. Noen vil nok ha bedre nytte av dette enn meg, så planen er å selge det. Alt er så klart fra Nelly, det er som regel ting fra nettshopping som ikke blir brukt da det er ting jeg ikke får prøvd/sett før jeg kjøper det. I tillegg er jeg for lat til å returnere det jeg ikke vil ha, luksusproblemer...
Jeg har vært så heldig å få to gavekort fra jobb på 400,- hver, som jeg kunne bruke på en haug forskjellige butikker. En av de var Nelly, så nå har jeg ironisk nok bestilt meg hjem litt klær. Nå har jeg kun kjøpt ting jeg er 100% sikker på at jeg vil ha da.. Normalt er det enten ja/nei/kanjoværefintåhaplutseligfårjegbrukforden. Fremover skal jeg prøve å unngå det siste alternativet, da det skaper mange unødvendige kjøp! 

//annonselenker under. Mine favoritter på Nelly akkurat nå:

1. bukse her 2. skjorte her 3. bukse her 4. kjole her 5. topp her 6. cardigan her (det er denne jeg har i lyserosa!)


1. kjole her 2. deksel her 3. kjole her 4. sko her 5. kjole her 6. støvletter her


1. bukse her 2. bukse her

Hva likte du best av tingene fra Nelly? 

in the making

Hei og god søndag!

Helgen min har vært veldig rolig, det trengtes en liten pause fra festing og slikt. I går var jeg ute og spiste med jentene, så dro vi til Maria og spilte "Ryktet går" og "Alias". Jeg vil meddele at jeg og Renate vant ganske heftig i Alias, men det hadde jeg regnet med ;) Som lovet skulle jeg lage en videoblogg i helgen, men dessverre ble... Neida, juuust kidding. Jeg holder på med den as we speak, så nå kan dere bare glede dere. Mulig den kommer ut litt sent i kveld/natt da jeg må redigere og laste den opp, det bruker å ta sin tid... 

I mellomtiden kan dere jo prøve å gjette hva jeg endte opp med å lage videoblogge om - den som gjetter riktig skal få en shoutout på instagram, så legg med brukernavnet ditt også ♥

nakenbilder på avveie

Hei!

Her om dagen fikk jeg en mail fra et forlag som ønsket å bruke et av mine bilder i en av sine lærebøker om datasikkerhet. Disse bildene de ønsket å bruke stammer fra et blogginnlegg jeg skrev for halvannet år siden om misbruk av mine egne bilder (her og her). Det som skremte meg den gangen er at disse manipulerte bildene framsto som så virkelig, og det var mange som ikke trodde på meg når jeg sa de var manipulerte. Jeg måtte derfor bevise det ved å poste de orginale, haha.. Siden den gang har jeg egentlig ikke opplevd noe særlig til misbruk av bilder, iallefall ikke til en såpass alvorlig grad at noen filmer når de onanerer og spruter på bilder av meg, eller photoshopper på meg pupper og underliv. Jeg har egentlig ikke blitt så mye mer obs på hva jeg poster, tror kanskje jeg tenker meg enda mindre om nå (det er jo ikke så bra) - men når man ser på det ene bildet som ble manipulert, så var dette et helt normalt bilde av meg med klær på. Det viser bare at uansett om man poster et bilde i bikini eller et med klær på, så kan de misbrukes til samme grad og man vet aldri hvor bildene havner. Det er kanskje litt dobbeltmoralsk av meg å si det, haha, men vær forsiktige med hva dere poster og hvor dere poster det! 

Jeg lurer egentlig mest på om noen av dere har opplevd misbruk av bilder? Hvordan ble det isåfall misbrukt, og hva gjorde du med saken?  


sovehjerte av gull

God morgen/kveld/natt?

Vet ikke helt hva jeg skal si. Våknet nettopp fra en uheldig powernap på 3-4 timer, noe som helt klart var utrolig lite smart med tanke på at jeg faktisk bare må legge meg igjen med en gang siden jeg har jobb imorgen. Det er nå man skulle hatt sovetabeletter tilgjengelig, men det finnes vel andre metoder for å komme seg i drømmeland igjen - noen lesere som har noen gode råd til meg?

Ellers er jeg enda syk, men formen er littegrann bedre enn hva den var for et døgn siden så jeg regner med å bli frisk igjen snart.

Nå må jeg bare prøve å sove videre, så blogges vi igjen i morgen! Sleep tight :)

killing me

Hei!

I dag hadde jeg store planer om å blogge etter jobb. Jeg var ferdig klokken 8, men plutselig var jeg ikke hjemme før halv 11 pga personalmøte. Hadde fulle kundelister på jobb idag så jeg har stått i ett, og ryggen min dreper meg akkurat nå. Straks jeg kom inn hjemme stupte jeg ned i sengen. Kjenner det blir godt med frihelg så jeg får hentet meg litt inn igjen, og planene for helgen er..... å sove! Hahah, det er jo faktisk det beste jeg vet så hvorfor ikke? Nå skal jeg sove vekk ryggsmertene, så får vi heller blogges litt mer i morgen. Har tidligvakt så da får dere et mer helhjertet innlegg fremfor dette halvhjertede :(

#TB

Haha, herregud så flau jeg blir av å se tilbake på dette - men Gud så mye mer kreativ vi var på denne tiden. Jeg og Tuva gjorde ikke annet enn å tenke på bloggen, og det gikk noen ganger litt for langt med hva vi fant på å poste på bloggene våre. Vi var noen skikkelig shitkids, hahah... 

 

Også laget jeg en ny må gjøre-video med Tiril litt over et år etterpå:

nellykode til dere

//inneholder reklamelenker Hei!

Jeg har fått en kode fra Nelly som dere lesere kan bruke. Den gir dere 15% avslag på alle kjøp over 600 kroner (utenom salgsvarer og enkelte merker), så om du vet det er noe du har tenkt å kjøpe er dette dagen for å gjøre det. Koden er gyldig fra 00:01 natt til lørdag og den slutter å virke 23:59 lørdagskveld ♥ Håper dere får bruk for den.

Koden er: TCMNSTARTSPRING

Noen snarveier til Nelly's sider: Alle klær - bestselgere - festkjoler - sko - siste nytt - jakker

nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her

junkie

(klesplaggene er sponset)

Hei!

For litt siden fikk jeg en pakke fra Junkyard med litt nye klær. Det er evigheter siden sist jeg har fått nye klær derifra, men jeg har alltid vært veldig fornøyd og denne gangen var intet unntak. De har mye kult der, så det er ikke bestandig like lett å velge ut bare noen plagg. Junkyard har et stort utvalg av klær til både jenter og gutter, og dette er klær som holder. Jeg har brukt mine plagg fra Junkyard utrolig mye, så de har med andre ord vært gjennom en del runder i vaskemaskinen - men de ser fremdeles like bra ut!

Her er de nye tilskuddene til klesskapet mitt:

L.A. t-skjorte her
Rude tanktop her


Sort glitterkjole her


Collegejakke med knapper her
New Black lue her 
 

new york here I comeee

Hei!

Oi, nå er det faktisk bare to dager til jeg reiser til New York!! Jeg husker ikke om jeg har fortalt dere det, kanskje ikke? Jeg skal være en uke i New York sammen med mamma, en venninne av mamma og datteren hennes. Nå er jeg utrolig klar for å shoppe litt, selv om jeg har planer om å ikke bruke alt for mye penger. Vi skal bo på Wellington Hotel på 7th avenue - har ikke peiling på hvor det ligger, om det er sentralt eller ikke... Jeg har tidligere vært i California, men New York er på helt andre siden av USA og gradestokken er nok godt under 0, så jeg har pakket med meg bukser og gensere. Har så og si tom koffert, pakket et par antrekk og diverse annet jeg trenger så jeg klarer meg de første dagene frem til jeg får shoppet litt. Når jeg var i California reiste jeg med to antrekk, og det er jeg glad for at jeg gjorde fordi jeg hadde overvekt hjem igjen. 

Regner med at flere av dere lesere har vært i New York tidligere, så er det noen som har noen anbefalinger når det kommer til shopping, restauranter og ting man må få med seg? ♥

ugly ass glasses 


De fleste av dere har sikkert sett det allerede, men jeg har lagt en ganske mørk bunnfarge i håret. Kan vise dere bedre bilder en annen dag!

meg i 2009 og nå

Hei!

Nå har jeg funnet fram en del bilder i arkivet opp gjennom årene. Det negative med å ha blogg må være at alle kan bla i arkivet og se på hvor stygg du var for mange år siden, jeg har tross alt tatt sikkert 20 000 selfies til bloggen. Første bildet er fra 2009 og siste er fra nå nylig, utrolig morsomt å se hvor mye man forandrer seg over tid! Selv mener jeg at jeg har forandret meg positivt, blant annet brynene(!!) og måten jeg sminker meg på. I tillegg ser jeg litt eldre ut nå enn jeg gjorde i 2009, haha, men det er jo forventet da jeg tross alt er 5 år eldre den dag i dag. Hårfargene har vært mange og jeg vet ikke helt hvilken jeg kler best, kanskje det røde og den jeg har nå.. Hva mener dere? ♥Idol

Hei!

Husker dere da jeg skrev om søskenebarnet til Meline? Martin Schaal Mortensen heter han, og jeg tenkte jeg skulle fortelle dere at han er med på idol i år. Han gikk videre til topp 40(!!), og er nå med i en av semifinalerundene! Han skal på livesending i morgen kl. 20.00 på tv2, så da må dere følge med. Det er tv-seerne som bestemmer hvilke to deltagere som går videre og får de to siste finaleplassene, så jeg håper dere stemmer han videre! Om dere vil se mer fra Martin, så kan dere gå inn på youtubekanalen hans her. Legger også med noen bilder som idol har lagt ut av han: 
Martin er han til høyre!

Stem på Martin Schaal!! ciaoo

god form

(konkurransepremien er sponset av handelsportal) Ja, god form - hva i all verden er det? Et fremmedord for meg i dag i hvert fall, for noe god form har ikke vært tilstede her. I går drakk jeg sammen med noen venninner, ble en lang natt og kom meg ikke hjem før i dag tidlig. Ganske redusert så da var det bare å slenge seg rett ned i sofaen og ikke røre en eneste muskel på flere timer. Lå egentlig og ventet på at den gode formen skulle komme snikende, men det skjønte jeg fort at bare var å glemme. Var i alle fall en fin lørdag, litt roligere enn hva jeg er vant til ellers når jeg er ute - men det gjorde meg absolutt ingenting!Den siste tiden har bloggen vært så nedprioritert som det går ann, og det er i hovedsak fordi jeg ikke har hatt en pc som funker for fem flate øre. Fikk levert MacBook'en min på reparasjon først i går, så fikk jeg en låne pc som jeg kan bruke i mellomtiden mens jeg venter. Dere må ikke forvente at jeg skal blogge hver dag, i alle fall ikke nå for tiden. Det har skjedd mye i livet mitt de siste månedene som har gjort at jeg ikke har hatt noe motivasjon til å sitte og skrive uten mål og mening på bloggen min. Jeg har vært nødt til å prioritere andre ting i hverdagen som kommer foran bloggen. Jeg har ikke hatt noen "blogg-glede" på en måte - så istedenfor å skrive innlegg hvor jeg fremstiller alt fint og flott, slenger med noen bilder av nyeste innkjøp og et par selfies, så har jeg bare latt fullstendig være å tenke på bloggen. Jeg har prøvd å blogge normalt og oppdatere flere dager på rad, og det har gått greit frem til jeg får inn mange anonyme kommentarer som rakker ned på meg utseendemessig. At jeg har blitt så tynn og at det ser ser ut som jeg har spiseforstyrrelser osv. Jeg er bestandig forberedt på at jeg får kritikk, og dere har all rett til å kommentere for en dårlig blogger jeg er, be meg om å legge opp bloggingen og sånne ting. Jeg tar mer enn gjerne imot refs for den dårlige bloggingen min, for det fortjener jeg. Men vær så snill og slutt, dere som gjemmer dere og er anonym bak tastaturet, med å skrive trakasserende kommentarer. Hva er vitsen? 0, det er vitsen.

Så ja, kommer tilbake med et mer utfyllende innlegg i morgen om hva det gjelder. Frem til da tenkte jeg å kjøre en konkurranse og dele ut noen produkter. Jeg har jo fått produkter fra Handelsportal en del ganger, og jeg har derfor samlet opp sikkert 20 øretelefoner. Jeg har ikke noe behov for flere, så jeg skal dele ut noen til dere nå. Jeg trekker to vinnere som får to stykk høretelefoner og et Tingeling-deksel hver. Alt dere trenger å gjøre for å delta er å skrive en kommentar med kontaktinfo og hvilken farge dere ønsker på høretelefonene og dekselet - så trekker jeg en tilfeldig vinner senere denne uken.

Dere får forøvrig kjøpt øretelefonene her fo 69kr og Tingeling-dekselet her for 169kr ♥


Så ja, bare få med kontaktinfo og fargeønske på dekselet og øretelefonene du vil ha! Good luuuck og jeg håper dere har hatt en fin helg :)

creepy eller?

Hei!

I går ble jeg tagget i to bilder på instagram av en bruker kalt odinsuter. Jeg gikk først inn på det ene bildet og tenkte "okei, noen som har tegnet meg. hyggelig!". Så gikk jeg på det andre, og det var også en tegning. Ikke hvilken som helst tegning, men en tatovering. Av mitt ansikt med litt blod og greier. Tatovøren så jeg at var tysk, så jeg regner med at personen som har meg avbildet på armen også er tysk. Husker det første jeg tenkte var "wtf?". Nå vet jeg ikke helt om jeg syns det er creepy eller kult.. litt kult er det jo at noen har valgt et bilde av meg foreviget på seg selv. Kanskje jeg skal finne ut hvem fyren er, finne et bilde av han og tatovere på min arm? Just for fun :)) Neida. Jeg føler også jeg er litt takknemlig for at denne fyren ikke bor i Norge (forhåpentligvis), og at jeg slipper å møte han i en bakgate etter en fuktig kveld på byen. Tror jeg hadde blitt sånn passelig skremt av å se meg selv i tatoveringsform da, haha!

Here it is:


Hva hadde du tenkt om en fremmed person hadde tatovert et bilde av deg?

spørsmålsrunde

Hei!

Siden jeg har hatt litt fravær den siste tiden passer det egentlig ganske greit med en spørsmålsrunde. Regner med dere som vanlig har mye dere vil spørre om :) Skal få svart i løpet av uken, og det blir på video ♥ Nå skal jeg på Wella produktkurs i forbindelse med skolen, tror og håper det blir morsomt! Snakkessssss 

dritt

Hei!

Får ikke blogget fordi laderen til macbooken er ødelagt. Irriterende :(

nytt design

Hei!

Da var det nye designet endelig på plass. Jeg er kjempefornøyd, syns fargene går godt sammen og passer fint nå som vi nærmer oss julen. Det er faktisk veldig vanskelig å gi slipp på det rosa, spesielt når jeg er så glad i den fargen. Men så må jeg jo tenke på at dere som leser bloggen min kanskje blir litt lei, så denne gangen ble det null rosa. Det kommer nok tilbake ved et senere design, men nå er det på tide med litt forandringer. Designet er laget av Rikke, søskenbarnet mitt. Hun har laget design til mange andre toppbloggere, og hun tar bestillinger her. Du kan kjøpe et skreddersydd design, og hun jobber mye med hver enkelt slik at alle skal få det som de ønsker. Det er hun som har laget mine design i over et år. 

Hva synes du om bloggen's nye utseende? :)

stolt venninne

Hei alle sammen, Meline som skriver akkurat nå. 

Som mange vet, så er jeg og Therese bestevenner, og jeg har også tilgang til utrolig mye i livet hennes. Dermed vil jeg bare få utnytte muligheten til å skrive her, hvor utrolig stolt jeg er av henne.

Som dere vet har jeg kjent Therese en god stund, men ikke så alt for lenge. Vi har egentlig bare kjent hverandre i rundt 2-3 år nå, men jeg kan med hånden på hjerte si at hun er en av mine alleraller nærmeste. Vi startet som "party-venner", om man kan kalle det slik. Men etterhver ble vi så utrolig mye mer. Vi sov med hverandre hver natt, vi delte ALT vi gjorde ilag, vi ble virkelig kjent med hverandre fra innsiden og ut. Og derfor er det kanskje litt "rart" for dere å lese om det hun skrev for 2 innlegg siden, men for meg er det ikke det. 

Jeg kjenner Therese så utrolig godt, og har lenge hatt på magefølelsen at hun ikke hadde det så veldig bra. Og jeg snakker ikke om ting rundt henne, men faktisk med seg selv, og det er noe av det verste som finnes. Det er en ting å ikke ha alt man vil ha, eller å ikke være i de beste omgivelsene, men det er noe annet å faktisk ikke være glad i seg selv. Det er så vondt for en selv, men også så ubeskrivelig vondt og tungt for de rundt deg. Man trenger all støtten man kan få, og da mener jeg heller ikke å dra deg med ut på fest eller å dra ut å shoppe, men å faktisk være en psykisk støtte. Det å stille opp, snakke og få ut følelser som man så alt for ofte holder for seg selv. Det er kanskje tungt, men det er så utrolig bra å få ut følelser, enten det kommer i ord, tårer, sinne eller kjærlighet. Det er noe alle kommer til å lære igjennom livet.

Jeg er så stolt over at Therese endelig har klart å innrømme, ikke bare ovenfor seg selv, men også for dere, at hun er syk. Hun trenger hjelp og at det ikke hjelper å sitte med alt dette alene. Det å dele slike ting med andre rundt seg, de nærmeste, venner, familie, bekjente, det er så viktig. Kanskje har ikke alle rundt deg så veldig mye med det å gjøre, men jo mer man "sier" det, jo mer aksepterer man dette selv. Og det er en av de aller første stegene til å faktisk bli bedre, det å innse at man trenger hjelp og ikke nødvendigvis er på "topp". Setter også utrolig stor pris på alle de positive tilbakemeldingene dere kommer med til henne, for jeg tror helt ærlig at det åpner øynene hennes enda mer, og får henne til å akseptere det enda mer. 

Therese er en så utrolig bra person. For meg har hun vært en ubeskrivelig stor støtte, og dette bare igjennom de siste 2-3 årene, men guud så mye det har hatt å si for meg. Hun stiller opp, hun viser meg kjærlighet, hun er ærlig og ikke minst er hun, alene, som min egne lille trygge "familie". Hun har gjort så utrolig mye for meg, og ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for det. Så nå håper jeg du leser dette Therese, og forstår det at jeg, og alle andre rundt deg, ikke hjelper deg og støtter deg fordi de "må", men fordi de vil. Du fortjener all støtte du kan få, for du har virkelig gitt alle oss rundt deg så mye støtte, igjennom alt. 

Du har vært, er og kommer alltid til å være en av mine alleraller beste venninner. Og dermed kommer du alltid til å ha meg bak deg, enten du vil det eller ikke! For jeg kommer aldri til å akseptere at du skal gå gjennom noe alene. Du er for verdifull til å føle deg verdiløs. Du har så mange gode egenskaper at jeg sikkert kunne skrevet en halv bok om bare de gode egenskapene dine. Så du, og vi rundt deg skal komme oss igjennom dette, ilag. Du skal aldri trenge å føle deg alene, aldri. For det er du så aboslutt ikke. 


Jeg elsker deg bestevennen min, du har alltid en stor plass i hjertet mitt <3

smile

God kveld!

Jeg kom så og si akkurat inn døren, måtte hente noen ting for pappa også måtte jeg handle inn litt mat. I kveld blir det taco, gleder meg. Er det noe jeg elsker, så er det taco - så lettvint og så godt!

Jeg vet ikke om dere har merket det, men jeg har vært litt mer positiv på bloggen i det siste. Mindre klaging, mer positivitet. Jeg har kommet meg ganske bra inn i bloggingen igjen, og føler jeg får oppdatert så og si hver dag. Det er noe jeg har slitt med etter jeg flyttet for meg selv, og ble ferdig på skolen. Når dagene er så identiske, er det veldig vanskelig å skrive mer enn "i dag har jeg spist, sett på TV, vært på jekta" og sånne ting. Dere skjønner? Jeg prøver iallefall å "tilfredsstille" behovene deres, og mange har ønsket videoblogg i nærmeste framtid. Så da vurderer jeg enten en hårvideo eller en sminkevideo, alt etter som hva jeg føler passer best. 

Til slutt må jeg bare si at jeg setter UTROLIG stor pris på alle mine lesere. Spesielt de som tar seg tiden til å kommentere. Jeg leser gjennom alle kommentarene jeg får på hvert eneste innlegg, og dere skriver utrolig mye fint. Er det noen som klarer å få meg i bedre humør på en ellers grå og trist dag, så er det dere. Gjennom mine 4 år på bloggen har jeg fått så mange fine komplimenter både fra yngre, jevnaldrede og eldre lesere. Og de som faktisk har fulgt bloggen min siden jeg startet - WOW sier jeg bare. Jeg kan ikke fatte at noen har hatt interesse av å lese om mitt kjedelige liv i så mange år! Tusen takk til alle og en hver av dere, til og med takk til alle "haters", dere øker bare lesertallet mitt ♥ Dere kan syns så mye stygt dere vil om meg, men jeg tar meg aldri nær av negative kommentarer. Det er en egenskap jeg har utviklet over alle disse årene med en populær blogg.år etter år

Hei!

Jeg har nettopp sett gjennom gamle innlegg og bilder, og syns det er utrolig morsomt å se hvor mye man forandrer seg. Jeg forandrer jo hårfarge relativt ofte, og jeg føler jeg ser veldig mye annerledes ut nå i forhold til hvordan jeg så ut for 3-4 år siden. Nå har jeg jo blogget i litt over 4 år - er det noen som faktisk har fulgt meg fra starten av? Hvordan syns dere jeg har forandret meg, både utseendemessig og som person? 

gravid?

Haha, jeg skjønner virkelig ikke noe. Jeg får kommentarer hver dag om at jeg er gravid, kommentarer som "magen din begynner å vises", "du har lagt på deg, er du gravid?", "når kommer barnet?" og slikt. Er dette på grunn av det innlegget hvor jeg skrev at jeg var så sliten for tiden? For da tar dere feil, jeg er da absolutt ikke gravid. Skal ikke ha unge så tidlig - da jeg verken er klar for det eller har lyst til det. Barn blir det om en del år, så dere trenger ikke å bekymre dere. Der, da hadde dere fått svar på det ryktet. No pregnancy, no baby, no nothing. Kanskje jeg bare har lagt på meg på magen av junkfooden? Haha! Og til alle som lurer på om det er slutt mellom meg og kjæresten min, så nei, vi er enda sammen ♥ Han er bare ikke så kameraglad, så derfor blir det lite av han på bloggen..


Toppen (199,-) og buksen (299,-) kjøpte jeg på BikBok i Oslo

 

TV-debut

Da var det offentliggjort, jeg er med i årets sesong av Charterfeber på TV3. Jeg reiste jo sammen med Ida Martine og Rannveig, og Tine Alice som egentlig skulle være med, men måtte reise hjem. Hvorfor jeg ble med og sånn skal jeg komme tilbake med senere, men da vet dere iallefall at dere finner meg på skjermen om et par uker.  Premieren er tirsdag 3. september klokken 21.30 - og jeg gruer meg som faen! Husker så vidt hva vi spilte inn, så kan jo bli spennende å se hvordan de klipper det til og alt. Tror nok mange av dere vil få et inntrykk av at jeg er en sur person, fordi jeg var overhodet ikke bekvem foran kameraet og følte meg skikkelig utilpass. Derfor ble alt jeg gjorde litt unaturlig og jeg klarte ikke å være meg selv.. Well well, shit happens :) så sykt stress

Hei alle kjære og troverdige lesere <3

Jeg må bare legge meg langflat for den elendige bloggigen i det siste, men alt har vært et sinnsykt stress og i tillegg er jeg helt utslitt hele tiden. Vet ikke hva det er, men jeg føler at jeg er syk. Noe må jo gjøre at jeg har 0 energi og at jeg helst kunne sovet sikkert 20 timer i døgnet. Har det ikke så veldig bra med meg selv for tiden av forskjellige årsaker, så det er vanskelig å fremstille meg glad på bloggen. Jeg er heller ikke den personen som sutrer mest, så da velger jeg heller å la bloggen være litt til jeg er i bedre humør og energien stiger litt.

Nå er jeg iallefall på Gardermoen, som dere vet skal jeg og Bettina til syden med LIABP. Vi reiser 06.30, og første stopp er Ios. Gleder meg til å komme litt vekk fra hverdagen, skal prøve å få slappet av og tenkt på litt andre ting. Alt blir vel mye bedre når jeg kommer hjem igjen.

Ellers er det eneste som har skjedd i det siste at jeg og Tuva har flyttet ut av leiligheten. Vi begynte utflyttingen på mandag, og har gått i ett kjør helt til jeg måtte på flyplassen i dag for å rekke flyet mitt. Begynte liksom å pakke kofferten 20 minutter før jeg måtte dra, og rakk så vidt flyet. Det har i tillegg vært lite kjærestetid før jeg dro, så blir å savne han masse, og gleder meg til å komme hjem igjen allerede - men akkurat nå tror jeg vi begge har godt av litt alenetid.

pakke

Hei!

Hele dagen min i dag har gått bort til all mulig pakking, vasking osv. Vasket klær da halve badet fløt over av skittentøy, og jeg må ha rene klær til jeg reiser til London på torsdag. Har også vært og kjøpt pappesker og søppelposer, så nå har jeg snart pakket ned alle tingene mine. Det eneste som gjenstår er kjøkkenet, småting i stuen og sånt som
jeg tar når Tuva er hjemme fra ferie. HERREGUD som jeg hater å flytte, et evig styr. Blir godt når jeg er ferdig da, for da vet jeg at jeg ikke trenger å pakke ned tingene mine på en god stund.

Vi får blogges i morgen, skal tidlig opp til frisøren også skal jeg ta nye vippeextensions kl 13. Har dere forresten sett at Tuva har begynt å blogge igjen? Stolt bestevenninne!!

du bestemmer

Hei alle lesere, Meline her, igjen!

Siden jeg aldri fikk skrevet det andre innlegget jeg lovet, får dere en ny mulighet til å bestemme hva jeg skal skrive om Therese! Som jeg skrev forrige gang er dette noe jeg gjør slik at dere skal få bli kjent med henne gjennom en av hennes venninnes øyne.

Så fyr løs, kom med forslag og om litt skal jeg velge ut det forslaget som er best! (Begrunn gjerne hvorfor akkurat ditt forslag skal bli valgt)

nytt design

Hei!

Jeg er for tiden i Narvik på påskeferie hos Bettina. Kom hit natt til torsdag og blir her til søndag eller mandag. I morgen kommer også Tuva hit, så blir gøy. I går var vi ute en tur, tok faktisk bilder men finner ikke minnekortet noen plass. Bettina har ransaket hele huset, så vi har konkludert med at noen stjal det i går. Må få kjøpt meg nytt, men får se om Bettina har et jeg kan låne mens jeg er her. 

Nå er forresten et nytt design på vei, Rikke holder på å fikse det. Her får dere en sniktitt, knappene på siden blir fremhevet når man holder over de:

Fint?

historien bak meline og therese + funfacts

Hei igjen bloggen! som skrevet i forrige innlegg er det jeg, Meline, som skriver nå. Jeg skrev at jeg kom til å poste ett av innleggene ikveld, så nå har jeg altså gjort det. Jeg har valgt med å ta med noen "fun facts" om therese som jeg kommer på i farten, og også å fortelle dere hvordan vi møttes, hvordan vennskapet utviklet seg, hvordan det er den dag i dag og hvordan der er å være venn med henne. Dette valgte jeg slik at dere får en innsikt i hvordan det er å bli kjent med therese, og også å være god venn med henne den dag i dag. Så da starter jeg bare! 

Hvordan vårt vennskap startet
Jeg ble kjent med Therese sommeren 2011 på fest. Jeg møtte Therese gjennom Renate Henriksen som hadde tatt med seg Therese på samme festen jeg skulle på. Vi hadde alle drukket, (var noen av de første festene jeg var på) og ble "skilt" fra hverandre. Da jeg ikke fant de andre som jeg var med, møtte jeg Therese, og overraskende nok var hun utrolig imøtekommende. Jeg skal innrømme at jeg var veldig usikker på om det var alkoholen, eller om hun rett og slett var veldig grei. Men fant fort ut av at hun var en grei person. Vi var sammen hele kvelden, og nesten hver dag hele sommeren etter det. Ble til og med nesten samboere, siden hun sov hos meg nesten hver dag gjennom hele sommeren (siden hun bodde hjemme på kvaløya).  

 

Hvordan vennskapet utviklet seg
Da sommeren tok slutt måtte vi begge ta fatt i det daglige liv, som skole, jobb osv. Men vi hadde klikket så utrolig godt den sommeren, og ble enige om at vi måtte være flinke til å holde kontakten, selv om vi bodde langt unna hverandre, hadde forskjellige vennekretser og gikk på forskjellige skoler. Og det klarte vi. Vi holdte kontakten gjennom facebook, meldinger og å møtes i helgene! Og til slutt ble vi bare mer og mer "avhendige" av hverandre. Vi fant fort ut at vi kunne stole på hverandre, og det var alltid Therese jeg gikk til om det var noe jeg hadde på hjertet. Gjennom de 2 siste årene har vi vært gjennom mye diskusjoner, krangling i venneflokken vår osv. og gjennom det har vi lært oss og fått "bevis" på at vi virkelig kan stole på hverandre. Noe som er veldig spesielt å finne i en så ung alder. Når Therese fikk sertifikatet i september 2012 ble alt mye enklere. Det var så lett å møte hverandre på hverdagen, og vi kunne finne på så utrolig mye mer enn før! Da hun ikke mange månder etter det flyttet ut, flyttet hun til samme del av byen som jeg bor i, bare noen gater oppfor meg, og det gjorde alt bare mye enklere. Vi var sammen med hverandre hver dag, og jeg hjalp henne og Tuva med alt de trengte hjelp med. 

 

Hvordan er vennskapet vårt er nå
Vennskapet vårt står sterkere enn noen gang før. Vi har hatt og har våre "krangler" og diskusjoner, men det tar aldri lang tid før vi fikser opp å legger det bak oss. Det er en av de tingene jeg virkelig setter pris på med henne, jeg trenger aldri bekymre meg for å "miste" henne på grunn av små krangler, eller diskusjoner. For hun er så utrolig flink til å tilgi og legge ting bak seg. Og lover hun noe, så holder hun det. Og det setter jeg utrolig stor pris på! Vi er lamme hverandre gjevnlig og snakker daglig over både facebook, meldinger og samtaler på telefonen. Så å holde kontakt er ikke et problem for oss. For hver gang vi er sammen er det som om vi aldri har vært fra hverandre, noe som er utrolig deilig. Hvordan er det å være venn med Therese
Å være venn med Therese er en fryd. Og nå kan jeg gjette meg til at mange tror jeg refererer til hun kjøper meg alt jeg vil og og spanderer alt på meg, men der tar dere virkelig feil. Therese "kjøper" ikke venner. Det er noe hun aldri har gjort, og aldri kommer til å gjøre. Jeg betaler alt jeg vil ha for meg, og hun for seg. Og hun er så absolutt ikke bortskjemt. Hun sparer utrolig mye av det hun tjener til det senere liv, og er flink til å tenke på framtiden. Hun har et fast beløp hun bruker i måneden (og nei, det kommer jeg ikke til å oppgi). Med de pengene betaler hun husleie, strøm, internett, kabeltv, bilforsikringen, bensin, mat og "shopping". Derfor ser dere sjeldent at therese har vært på "stor shopping" og kjøpt seg masse merkeklær ol. slik som mange andre toppbloggere gjør. Hun er en utrolig ærlig venninne og passer alltid på å gjøre det hun kan for å gjøre vennene sine glade. Eks. som å komme å hente meg, kjøre tur og bare snakke om jenteting når jeg er nedfor. For oss nærme venner er hun ikke "Tcmn", hun er Therese. Og både jeg og mange av hennes gode venninner får en "oppvekker" av og til på f.eks. instagram, over hvor mange som ser opp til henne, vil møte henne og snakke med henne. Det er selvfølgelig veldig koselig, og de fleste venninnene hennes prøver å svare dere på spørsmålene deres om henne og oss, via disse mediene. Men hovedpoenget er, det å være venninne med Therese, eller i mitt tilfelle, være bestevenninne med henne er ikke å være bestevenn med en "kjendis". Det er å ha en sånn utrolig god venninne som du virkelig kan fortelle alt til og som alltid stiller opp for deg. Akkurat slik en bestevenn skal være! 

 

Her er noen "fun facts" om Therese

♥ Hun klikker helt når folk har skrivefeil, spesielt i diskusjoner. Hun kan bli skikkelig irritert av bare èn skrivefeil, slik som orddelingsfeil osv. 

♥ Når vi, venninnene hennes, bringer opp gamle videoblogger blir hun like rød som en tomat av flauhet. 

♥ Hun er en utrolig følsom person, men viser det skjeldent i edru tilstand.

♥ Framtiden. Hun klarer så vidt å snakke om den. Hun har slik angst for fremtiden, å bli gammel og grå. 

♥ Hun takler ikke insekter og spesielt edderkopper. Hopper i taket om noen sier de så en edderkopp i nærheten av henne.♥ Hun jobber på et kondomeri, av alle plassene hun kunnet fått seg jobb!

♥ Er den mest useriøse personen jeg noen gang har møtt. Hun klarer å tulle med så utrolig mye som andre ikke ville tenkt på.

♥ Har rundt 7 bestevenninner, og har nesten like god kontakt med alle sammen.

♥ Snakker aldri om bloggen i offentlighet, siden hun ikke ser på det som noe "stort".

♥ Elsker at folk spørr om å ta bilde sammen med henne! (så neste gang du ser henne, spring bort å ta bilde sammen med henne) 

♥ Hun er den verste til å forklare ting, forstår aldri hva hun mener og må spørre 2-3 ganger. 

♥ Er kjempe flink til å lage mat, men spiser ute flere ganger i uken. (fastfood, bigbite, bk, pizzahuset osv.)

♥ Elsker småsøsknene sine, men plager vettet av dem! (her har jeg mange gode historier på lager) 

 

Fortsett å kommenter på det forrige innlegget, >>HER<<, for å foreslå hva jeg kan skrive i ett annet innlegg om Therese! Og for de som lurte, er instagrammen min melinek :) 

fra bestevenn til sexpartnere

Hei!

I dag var Mariell, som jeg var i syden med, på NRJ's telefonrulett for å lure bestekompisen sin Lasse. Hun kan komme videre for å konkurrere om en sum penger, så hvis dere vil hjelpe til kan dere stemme på hennes bidrag HER. Bidraget heter "Fra bestevenn til sexpartner"! Legger ved lydklippet sånn at dere kan høre på det :) BESTFRIEND

Hei alle blogglesere, Meline som skriver nå!

Tror kanskje Therese enda sitter alene i bilen på tur hjem fra malangen, så tenkte jeg skulle skrive et lite overrasskelsesinnlegg til henne! Skulle egentlig bare fortelle hvor utrolig mye hun betyr for meg. Hun er den beste bestevenninnen jeg noen sinne kunne tenkt meg. Hun er så artig, til å stole på og ikke minst omtenksom. Vi er så like på mange områder at det er skummelt til tider, vi vet liksom hva hverandre tenker når vi sier noe eller skriver noe, er sykt komisk. Mange tror Therese er sykt overfladisk, men det kan jeg med hånden på hjerte bekrefte at er usant. Hun er så omtenksom når det kommer til dem rundt henne. Skikkelig godjente! Vet at hun setter utrolig stor pris på alle leserne sine, fordi hun forteller meg det ofte! Det var egentlig alt jeg skulle si, hehe. Snakkes bloggen!

Elsker deg bestevenninna mi!! 

morsom reklamefilm

Hei!

Har dere sett denne reklamefilmen på TV? Det er for Chili Forte, som er et produkt som hjelper til forbrenningen. Se den og si hva du synes. // reklame 
 

Nytt design + konkurranse

Hei alle sammen!  Nå har jeg faktisk tatt meg friheten til å publisere et innlegg på vegne av Therese, så slipper hun å gjøre det selv. Jeg har akkurat lagt inn et nytt design til henne som jeg håper dere kommer til å like. Jeg er søskenbarnet til Therese og driver litt med webdesign ved siden av studiet mitt. Dere må gjerne besøke siden min her. Jeg har lagt ut noen gratisdesign til bruk her på blogg.no, og det går også an å bestille design fra meg. Akkurat nå har jeg en konkurranse der du kan vinne et spesialtilpasset bloggdesign, det eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden min og melde deg på i innlegget der inne (ikke dette blogginnlegget)! 
Dette er forresten ikke det første bloggdesignet jeg har laget til Therese. Hun hadde et fra meg tidligere en gang også, skikkelig rosa stil som hun så og si alltid har hatt(det kan sees her). Denne gangen synes jeg det var på tide med en fargeforandring, jeg er i alle fall lei av alt det rosa.  
Hva synes dere?

GRATULERE MED DAGEN

Hei!

Sofie her, jeg vet ikke om dere kanskje kjenner meg igjen fra bloggen? Som dere vet er Therese på ferie i Gran Canaria, jævla kjerring. Så i dette øyeblikk ligger hun sikkert og sleiker sol i 20-30 grader, mens vi er i Norge med flere minus grader og snø! Siden hun er i Gran Canaria tvingte jeg henne til og la meg gjesteblogge, siden mitt kjære søskenbarn fyller hele 16 år!! Så kjære Hanna, selv om du ble fornærmet over at jeg ikke gratulerte deg med dagen klokken 00.00, så var det fordi jeg hadde en plan bak det. Siden du elsker å synge, og siden du har en helt nydelig sangstemme, valgte jeg og gratulere deg her på bloggen. GRATULERE SÅ MYE MED DAGEN HANNA, JEG ER KJEMPE GLAD I DEG, OG DU ER EN HELT FANTASTISK PERSON, som alle burde være glad og stolt over å være venninne med! Du er super!

Jeg legger med en sangvideo, som jeg vet Hanna hadde blidd kjempe glad for hvis dere tok dere tiden til å høre på. Også kan dere jo også gå inn på youtube kanalen hennes og se på de andre sangvideoene hun har lagt ut!

 

 

HA EN FIN DAG VIDERE, OG KOS DERE MYE! 

hvor er bloggen :s

Bloggen... går... under... blæææh! Jeg har så lite blogglyst for tiden. Jeg som trodde jeg skulle bli så flink blogger når jeg flyttet for meg selv, men tro meg - det er ikke lett. Har selvfølgelig mindre å gjøre om dagene, men samtidig mer. Trening, matlaging, rydding, handleturer osv. Ting som ikke tar så lang tid, men som gjør at du bare vil slappe av imellom når du har tid til overs. Jeg bare venter på at blogglysten skal gi meg et spark i ræva og alt blir som normalt igjen. Det kommer mest sannsynlig ikke til å skje, så jeg må nok bare ta et skippertak selv. Jeg bare vet ikke hvor jeg skal begynne, jeg føler at jeg har glemt hvordan man blogger. Hva man blogger om, hva man skriver, hva man tar bilder av. Alt! Dere må hjelpe meg å komme tilbake, for jeg klarer det ikke selv. Det beste dere kan gjøre er å gi meg en haug med tips til hva dere ønsker at jeg skal blogge om, så skal jeg faktisk kjøpe meg en jævla notatbok og skrive ned alle forslagene jeg liker. Deretter skal jeg i første omgang klare å blogge hver dag, så skal jeg øke med innlegg om dagen etterhvert som jeg kommer inn i rutinene igjen. Driver og snur døgnet mitt også nå, så det blir lettere å blogge med en normal døgnrytme. Jeg har vurdert å slette alt i arkivet frem til 2012 og på en måte starte på nytt, men fant ut at det blir litt drøyt og trist. Må jo kunne se tilbake på hvor retard jeg var for flere år tilbake siden! Haha :)

Savner bloggingen og alle de fine kommentarene til verdens beste lesere, hihi ♥

se så glad jeg var når jeg blogget før! nå er det mer sånn, meeh whateveeerrrr

takeoff

Hallaaa!!

Nå sitter vi på flyet og venter på avgang. Blir en langhelg i Oslo med fest og reunion med Floridafolket, og selvfølgelig litt shopping. Har døgnet i natt så både Tuva og jeg er walking zombies - om noen skulle se oss i Oslo på vei til hotellet, ikke bli skremt av de sure trynene våre. Skal legge meg og sove nå så vi blogges senere. Lots of looove <3

hahahahah

Herregud jeg elsker Norges befolkning. Spesielt dere som herjer rundt på Twitter og absolutt må skrive om meg. Jeg syns faktisk det er fantastisk morro at dere bruker tiden på å etterligne meg, finne noe "teit" i hvert innlegg jeg skriver and so on. Haters make me famous, er det ikke det man sier? Jeg kunne ikke gitt mer faen i om jeg biter på en fjernkontroll, hysjer på dyna mi(?) og alt annet dere pirker på. #YOLO. Hehe, neida. Vent - dere må twitre om det. At jeg mener det er #YOLO og gjøre sånne ting - kommer til å bli mange bra tweets ja. Håper dere får mange RT's og favorites, siden alt det dere skriver er så morsomt. Har lagt merke til at det er sykt fet å "gjøre narr av" meg og andre toppbloggere på twitter, så må vel kanskje begynne å henge ut meg selv sånn for å følge strømmen liksom. Jodaneida, men skulle egentlig bare si at dere må fortsette med det gode arbeidet deres. Jeg syns iallefall det er meget underholdende, og hva enn dere forsøker på, så tar jeg meg ikke akkurat nær av at noen har så lite å gjøre at de velger å henge meg ut i en latterlig liten tweet. Kjør på, I love it! Kanskje vi må ha avstemning på beste tweet om meg :):):):):)


forresten - dere som skriver dritt eller latterliggjør meg på twitter (noe dere failer i), tag twitternavnet mitt istedenfor å skrive bare tcmn, pussys. you make my day ♥

ukens leser

Hei!

Nå begynner jeg med ukens leser igjen, og jeg SKAL holde det gående og oppdatere hver søndag. For å bli ukens leser må man denne gangen "melde" seg på. Jeg kommer hver søndag til å nevne i et innlegg at "her kan dere melde dere på til neste ukens leser", og da kommenterer dere med bloggnavnet så jeg kan trekke ut fra kommentarfeltet. Premien er altså at dere får bilde og link til bloggen deres en uke i sidebaren! Jeg begynner allerede nå, så kommenter på dette innlegget om du ønsker å bli ukens leser. Legg igjen bloggen din så tar jeg en liten titt før jeg velger ukens leser :) 

sliten

Hei! Jeg har vært hos Meline hele helgen, og i går var vi ute en stund så har ikke fått tid til å blogge. Tenkte bare å si fra at vi ikke blogges før i morgen, loveu!!

meg og Bettina på Døgnvill

nytt design

Hei!

Nå har jeg fått et nytt design fra flinke JULIE HUSVÆR. Er utrolig fornøyd med alt, og det var veldig deilig å få noe nytt på bloggen. Jeg blir sikkert like fort lei designene mine som dere blir. Det var også fint å ha en "normal" header igjen! Så ja - tusen takk til Julie for dette. Jeg skal lage et innlegg etterhvert med de headerene og det jeg har fått inn som jeg likte. Tusen takk til alle som har orket å lage noe ♥ Om dere ser noen feil i designet må dere kommentere innlegget, slik at jeg får rettet opp i det.

- Hva synes du om det nye designet? 

i need help

Hei!

Nå er det en stund siden jeg har fått nytt design, og jeg er veldig lei av headeren min. Hun som lager designene mine har tatt seg pause, så derfor må jeg be om deres hjelp. Om du kun vil lage meg en header eller et helt design er opp til deg, men om du har fulgt med på bloggen min så vet du hva jeg sånn ca liker. De eneste kravene jeg har er at innleggs-delen MÅ være 900px bred, og at det må være knapper eller lignende slik jeg har fra før av, som linker til fanpagen og youtubekanalen min, samt legg meg til som venn knapp. Ellers er dere fri til å gjøre slik dere vil. Vil bare takke alle som tar seg tid til dette på forhånd, og jeg blir å blogge om de headerene/designene jeg liker best siden jeg ikke kan bruke alle.

Om du kun lager header kan du laste den opp på fanpagen min HER, om du lager fullt design kan du sende det på mail til tcmn_reklame@hotmail.com :) Velg mellom bildene under, full størrelse er linket under hvert bilde slik at dere får så god kvalitet som mulig på det dere lager.


full størrelse bilde 1    //    full størrelse bilde 2


full størrelse


full størrelse


full størrelse


full størrelse

true or false

Heisann!

Nå er det veldig lenge siden jeg hadde en spørsmålsrunde på bloggen, men det er egentlig ikke så interessant for det blir spurt om mye av det samme hver gang. Derfor tenkte jeg nå å gjøre som jeg har sett Sophie Elise har gjort, en runde der dere kan få svar på rykter; jeg velger å kalle det "true or false". Dere skriver altså noe dere har hørt/lurer på om er sant ++ også svarer jeg på det i kveld/i morgen - kommer helt ann på når jeg sovner i dag. Om dette er noe dere liker kan jeg godt gjøre det flere ganger :)

blonde times over

Hei kjære lesere!

Nå sitter jeg på Headmasters og ser på Camilla som sitter i frisørstolen. Hun skal kvitte seg med de platina-/gulblonde lokkene og få en mer naturlig farge, noe alà det jeg hadde etter første gangen jeg var her hos frisøren. Blir spennende! Jeg har selvfølgelig med kameraet så viser bilder senere, vi blogges <3

Tina & Bettina - The Movie

// reklameinnlegg \\ Hei!

Har du fått med deg at Tina & Bettina, kjent fra "Torsdag kveld fra Nydalen", nå kommer ut med sin egen film? Nei, ja? Uansett - nå vet du det. Den har premiere 7. september på kino, og du kan faktisk vinne billetter til den. Tina og Bettina har en bloggkonkurranse nå for tiden der du har muligheten til å stikke av med billetter og til og med en Samsung Galaxy SIII! For å delta i konkurransen må du legge ut filmsnutten i et eget innlegg på din blogg - de 12 beste innleggene blir lagt ut på facebook og den som får flest stemmer på FB vinner telefonen!

Filmen tar sted i Smestad hvor disse to jentene bor, og de skal visstnok være de mest populære jentene på hele ungdomsskolen. Med et vanlig tenåringsliv bestående av blogging, festing, og gutter går alt som smurt - helt til de står ovenfor et voldsomt problem: innvandring. Jeg gleder meg utrolig mye til filmen. Har du lyst å vinne billetter og se litt hva som skjer i filmen? Da kan du se videosnutten jeg har lagt ved her, Tina og Bettina har også spilt inn en liten personlig hilsen til bloggen min - morsomt! Mer info finner du her :) SJEKK UT VIDEOEN :)


 

Her er koden dere skal legge inn i HTML delen på innlegget deres: 
<script type="text/javascript" src="http://weeklybuzz.org/embed/player/317/2245/"></script>

  
- Har du sett Tina & Bettina's videoblogger vist på Torsdag kveld fra Nydalen? 

bloggene jeg leser

Hei!

Siden mange av dere har spurt, tenkte jeg det var på tide å poste et innlegg med hvilke blogger jeg leser. Det varierer jo selvfølgelig hele tiden, men de jeg har skrevet om nå er de jeg er innom absolutt hver dag. Jeg leser faktisk blogg store deler av dagen nå som jeg ikke går skole eller noe, burde kanskje heller bruke litt mer tid på min egen blogg.. huff, men jeg skal skjerpe meg - seriøst. Det er bare så utrolig lite motiverende å blogge når 90% av eiendelene mine ligger i pappesker og søppelposer hos bestemor, og jeg bor i en koffert jeg ikke klarer å få tak i en gang. Den ligger nemlig under masse møbler...  Håper iallefall jeg får leilighet snart sånn at bloggen kan slutte å være så deprimert!!!

Det beste jeg vet er faktisk å komme hjem etter å ha vært en stund borte fra pcen, ta en snus og lese gjennom de faste bloggene. Elsker å se på bilder, så om du lurer på hvordan du kan få flere lesere: ta gode bilder! Det er høydepunktet med et innlegg synes iallefall jeg. Okay, nå sporet jeg litt av. Her kommer iallefall de jeg leser:


De to bloggene jeg går først innom hver dag er TUVA sin og RENATE sin, noe som er ganske åpenlyst siden de er to av mine beste venninner. Jeg syns bloggen demmes er bra selv om oppdateringen s-u-g-e-r! Det er kanskje ikke like spennende for dere å lese, men siden jeg kjenner de og gjerne vil følge med på hva de gjør blir det til at jeg automatisk er mest innom de to.


En blogg jeg begynte å lese for en måneds tid siden er KRISSSY (Kristine Ullebø). Gikk tilfeldig innom bloggen og falt for den med en gang. Jenta er utrolig pen, blogger bra og tar nydelige bilder. Blir utrolig inspirert av den, så det har blitt en av de faste bloggene jeg leser! Det er ikke headeren hennes jeg har lagt ut forresten, satt bare sammen et bilde og teksten hun bruker som header.


L0VE og AURORAMOHN er jeg også innom daglig, to utrolig søte jenter! De er flink å blogge, og bildene er veldig fine og inspirerende. Regner med de fleste av dere har lest disse to, så trenger kanskje ikke si så veldig mye om dem! 


Den bloggen jeg har lest lengst bortsett fra Tuva og Renate er ANNAIS. Jeg elsker humoren hennes, måten hun bare driter litt i livet om dere skjønner? Hun tar ikke alt så høytidelig og seriøst, og akkurat det digger jeg. Bloggen er også bra med fine bilder, så den er et must når jeg scroller gjennom de daglige bloggene. 

 Hvilke blogger leser du? 

hvil i fred

Hei!

I dag orker jeg ikke blogge normalt. Det er en veldig trist og spesiell dag for oss alle, et år siden Utøya angrepet. Det er ikke så mye jeg kan gjøre her jeg sitter i Florida, men vil bare si at jeg støtter alle som har det vondt, sender masse varme tanker til de som mistet noen kjære og nære på denne dagen i fjor. Vi kommer til å bli minnet på denne dagen hvert år 22. juli. Folk kommer til å sørge for oss langt fremover i tid. Norge er et sterkt land og alle har klart dette, vi har stått sammen og hjulpet hverandre gjennom de tunge tidene. Alle som mistet livet på Utøya og i bombingen var uskyldige, de ble utsatt for noe så grusomt at jeg ikke har ord for det. Hvil i fred til ALLE som mistet livet sitt denne dagen, både på Utøya og bombingen i regjeringskvartalet. Pass på hverandre på dager som disse og vis folk hvor glad du er i dem - for du vet aldri når de plutselig blir revet vekk fra deg.

Jeg har på meg sørgebånd på venstre armen og et flagg jeg tegnet med neglelakk faktisk.. OSL♥VE


ting du kanskje vet

Eller ikke. Spørs hvor lenge/godt du har lest bloggen min. 

 
Jeg er på språkreise i Florida med Tuva xDDD

 
De eneste fritidsaktivitetene mine er blogg, hund og festing. Kanskje pizza også. Men ja, det er egentlig det eneste jeg gjør på fritiden bortsett fra å være med venner. Blogging tar jo sin tid på hverdagen, men den blir skjøvet litt til side i helgene siden da er det tid for min elskverdige fritidsaktivitet FESTING. Det går sjelden en helg uten noe partyhardy i Tromsø for min del. Bruker å tvinge vennene mine til å være med, haha. Kjøper de liksom drikke om de ikke har penger bare for at de skal være med, elsker det.

 
Jeg er livredd for alt av insekter og fisker og TANG. fydsj. Kommer det en mygg eller en flue så får jeg panikk inni meg, spesielt hvis den nærmer seg trynet mitt. Når jeg skal bade i sjøen er jeg dritredd for at noen småfisker skal være anni meg, eller at det skal være en krabbe på bunnen. Og får nesten panikk når en tangbit er anni meg, det er så sinnsykt ekkelt. Hvis jeg må gå ut i vannet der det ligger tang springer jeg som faen for å komme forbi det uten å kjenne at det er der!

 
Jeg har bodd sørpå. Flyttet ned når jeg var 5 år, og da bodde vi i Åsheimvegen 10 på Heksebergåsen i Sørum kommune. Etterhvert flyttet pappa ut og flyttet i en leilighet som lå over Kiwi rett ved Frogner barneskole, også flyttet han i et rekkehus i Jutulveien på Hekseberg. Jeg gikk i Sorknes barnehage, og begynte på Frogner barneskole. Flyttet tilbake til Tromsø når jeg gikk i 6. klasse, flyttet faktisk dagen før bursdagen min. Måtte bo hos bestemor i en måned mens mamma var nede i Oslo og pakket, det var en kjedelig måned skal jeg si. I tillegg snakket jeg oslodialekt med alle som snakket sånn når jeg bodde der nede, og la om til min egen når jeg kom hjem til mamma. Jeg snakker ofte oslodialekt når jeg møter folk jeg kjenner derfra eller når jeg er der, men ikke like ofte som da.

 
Før, når jeg bodde i sørpå, og mamma og pappa bodde hver for seg - de bodde kanskje en gåtur på 15 minutter unna hverandre, og jeg var hos de annenhver uke. Når jeg var hos pappa brukte jeg å ringe mamma gråtende fordi jeg absolutt ikke ville være der, og ville bare hjem til mamma. Var vel 7-8 år? Husker ikke hvorfor jeg gjorde det, er kanskje heller ikke så nøye. Har nok alltid vært en mammadalt, men er pappadalt også. Elsker pappaen min ♥ og mamma da

 
Jeg har hatt tannregulering. Fikk det i 2010 om jeg husker riktig, før jeg sluttet på ungdomsskolen. Skulle egentlig ha den i 12 måneder, men jeg var så dum at jeg tok den av 3 måneder for tidlig. Hvorfor? Fordi jeg var sykt lei, gikk på videregående og syns det så stygt ut og var irriterende å ha den der. Fikk hele tiden sår av klossene uansett hvor mye sånn silikongreier jeg putta på. Angrer litt i ettertid på at jeg tok den av, i tillegg glemte jeg å bruke platen mest fordi hunden min tygde den i stykker og jeg ikke orket å dra å fikse en ny for tredje gang.

 
Jeg røyket en liiiten periode på ungdomsskolen. Det er noe av det dummeste jeg har gjort, men trodde vel jeg var kul der jeg og flere venninner gjemte oss bak et skjul utenfor skolegården i frykt for at lærerne skulle se oss. Jeg røyker ikke nå lengre, spesielt siden jeg har astma, og morfar hadde astma og fikk KOLS. Han er nå død, rest in peace ♥ 


Ja, bildet har masse sammenheng med dette innlegget  ;)  tcmn  

girls1st

// Innlegg i samarbeid med Libresse

Hei!

Jeg vil gjerne dele en ganske kul ting med dere. Libresse har noe de kaller for GIRLS 1ST - et intiativ for å få jenter til å prøve ut mange nye og spennende ting. Enten du skal få ditt første kyss, din første mensen, dra på din første ferie osv så støtter Girls1st deg hele veien. Denne nettsiden er ikke en side med produkter eller reklame, det er en side de ser på som en tjeneste som kan være til nytte for dere. En tjeneste av jenter - for jenter. Du kan for eksempel delta i forumet og spørre om hva enn du lurer på! Girls1st er kort sagt en side for jenter der du kan komme i kontakt med andre som har opplevd samme ting som deg, få svar på vanskelige spørsmål og lære mer om ting. 

De har også en fane som de kaller "Firstipedia" hvor du kan spørre om alt du vil anonymt og få svar fra eksperter eller andre medlemmer. Du finner den rosa fanen nesten øverst når du klikker deg inn HER

(Beklager at det kommer et reklameinnlegg når jeg ikke har blogget så mye i det siste, men når man har avtale med samarbeidspartnere må man nesten gjennomføre det. Kommer ordentlige innlegg senere i dag!)

bra det her

Hei!

Har ikke pc fordi laderen er fucked up, derfor har dere ikke hørt noe fra meg. Våknet faktisk nettopp, ja jævlig bra, har iallefall USA døgnrytmen inne. Må begynne å pakke nå, hele rommet mitt skal være tomt innen onsdag. Hjelp :(

Takk til asfalten i Tromsø for egendesignet iPhone :))

3 år

Hei!

Nå er bloggen min faktisk hele 3 år. Har ikke blogget i ett siden jeg startet den opp, men den har vært å finne på nettet siden da. Egentlig var det i går, men jeg glemte det av så kom jeg faktisk på det nå i forbifarten. Derfor skal jeg og Camilla ut og feire bursdagen til bloggen, haha (unnskyldning for å dra utxD). Har vært utrolig morsomt å ha bloggen i løpet av årene, har fått så mye igjen for det. Kommentarer, videoer, lesere, ting og penger, reiser osv. Det er helt fantastisk, og jeg kunne faktisk ikke forestilt meg livet mitt uten bloggen og dere! Gruer meg til den dagen jeg eventuelt legger opp bloggen fordi det blir trist. Kommer til å føle at livet ikke har noen mening lengre - haha jeg høres helt gal ut nå, men det er sant. Elsker faktisk bloggen, elsker å ta bilder, elsker å skrive til dere og dele ting med dere.

Så tusen hjertelig takk for at akkurat du har vært med på å forme bloggen min til det den er i dag, og gratulerer med 3-års dagen til bloggen min! Wiii :) baddest bitch

Thessy daaaa... true or false, hmm  Neida, men kommer video senere med dette, spennende!!


xoxo gossip girl. neida, tcmn

Canons fotokonkurranse

Hei! // Innlegg i samarbeid med Canon

Som jeg har skrevet om tidligere, så har jeg, Voe og 5 andre bloggere fått kameraet Canon IXUS 510 HS. Et lite, nett kamera med god kvalitet som kan ta bilder med mye zoom, full HD-video, fish-eye effekt, miniatyreffekt og mye annet. Det kan også laste opp bildene direkte fra kameraet til en PC, iPhone, iPad og lignende via trådløst nettverk. Dette kameraet koster litt, men det er et bra kamera som vil si at det er verdt det. Nå har Canon en konkurranse hvor du har mulighet til å vinne selveste kameraet, fotoshoot og masse andre premier. Slik deltar du:

1. Ta et bilde av noe som du syns beskriver sommeren og last det opp på Canon's kampanjeside.

2. Legg inn koden under i et eget innlegg på bloggen din sammen med bildet du lastet opp.
 

3. Les instruksjonene og del bildet på sosiale medier for å få folk til å stemme på ditt bilde. De bildene med flest stemmer vinner altså.

Fristen for å sende inn bidrag er 27 juni klokken 18.00! Vinnerene blir kontaktet. Lykke til alle sammen!

  

 
tcmn
ix8vip

er din nettleser trygg?

// Reklame i samarbeid med IE9 og blogg.no

Pleier dere å tenke over nettsikkerhet, og hvor viktig det egentlig er? Skal innrømme at jeg tenker svært lite over det, og nå har til og med en av venninnene mine blitt hacket. Dere kan tenke dere jeg var rask med å bytte ut alt av passord og få topp sikkerhet på alt. Det er noe man bør tenke på, det vil spare oss for mange problemer på nett og mange bekymringer. 

Jeg er, som jeg har nevnt før, en av fem ambassaførbloggere for Internet Explorer denne måneden, og har funnet ut hvor god sikkerhet Internet Explorer har. Du kan sjekke selv hvor høy sikkerhet din egen nettleser har HER. Testen er laget i samarbeid med en rekke forskere og organisasjoner for nettsikkerhet. Fikk noen overraskelser når jeg sjekket sikkerheten til de forskjellige nettleserne mine, dere burde sjekke selv! Testet ut Chrome, og sikkerhetstesten ga bare 2,5 av 4 poeng, mens Internet Explorer scoret fullt med 4 av 4 mulige poeng. 

Hvis du også vil være trygg på nettet kan du selv laste ned Internet ExploreHER! Hva scorte din nettleser på testen?

  

nytt design

Hei!

Da var endelig det nye designet på plass, takk til KINE for en god jobb. Er selv veldig fornøyd, så er det jo opp til dere hva dere syns? Og ja, vet det er rosa som alltid.. men jeg klarer aldri velge en annen farge fordi jeg er så ubesluttsom. Derfor føler jeg at jeg safer med å kjøre på med rosa!
 

- Hva syns du?

wii

Klarte det!! Så fornøyd, nå er det ute av verden. 1 feil er ikke verst, hadde forberedt meg på flere. Dere som ikke vet hva dette er, så er det at jeg har bestått teorien til billappen :D

sneak peek

Hmm, dette blir bra. Håper det er ferdig iløpet av uken, kribler sånn etter nytt design at jeg nesten lager det selv. Det er selvfølgelig flinke KINE som holder på med dette for meg.  Det er ikke de bildene som skal brukes på designet dere ser her. Mer får dere dessverre ikke se før det er på bloggen :/ Vet at det designet jeg har nå ikke ser ut som det skal hos alle, men det får bare være slik til det nye er up and going.


Og forreeeesten. Hvordan hadde det blitt med dipdye i mitt hår tror dere? Ikke blå, rosa eller noe sånt, men "brunette"-farget dipdye i tuppene? Tenkte bare på det når jeg postet dette bilde på instagram (heter tcmn på insta).


Hadde jo vært litt fresht? Hmm.........

Iallefall, så snakkes vi i morgen sugarbabeees :*
  

internet explorer

// reklame i samarbeid med blogg.no og IE

Som blogger har jeg blitt utvalgt til en av 5 ambassadørbloggere for Internet Explorer måneden framover. Internet Explorer er verdens største nettleser, men jeg har ikke brukt den til vanlig fordi det har vært enkelte ting med nettleseren som jeg ikke har likt. Nå har e derimot oppdatert den med masse nyheter, og jeg syns faktisk at nettleseren fungerer ganske bra nå. I ukene fremover skal jeg og flere andre bloggere på blogg.no teste ut Internet Explorer, og jeg gleder meg. Nå som Internet Explorer 9 har kommet ut, lurer jeg på om dere har prøvd den? Noen fordeler med IE9 er at det er den sikreste nettleseren som finnes, at den ser bra ut og fungerer raskt. Det er også veldig enkelt å kjenne seg igjen i alle knappene og fanene. Faktisk ble den kåret til den raskeste og sikreste nettleseren av teknofil tidligere i år. Hva synes du?

IE9 gir også skjeren mer plass til å faktisk se dine favorittsider, og du slipper å ha masse annen informasjon som dekker skjermen. Du kan i tillegg søke direkte fra adresseboksen i stedet for å først gå inn på for eksempel google.no. 

en sånn dag

//Reklame i samarbeid med Libresse

Du vet den følelsen der hvor ALT bare går galt, og du bare går rundt og venter på at neste uhell skal skje. Du nærmest forventer å knuse glasset ved middagsbordet eller å falle ned trappen - fordi du har en sånn dag. For oss jenter, iallefall meg, går det meste galt når vi har den ene uken i måneden. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg så vidt forsover meg og løper til bussen for så å finne ut at jeg har glemt busspenger. Løper tilbake hjem for å hente pengene, men så har jeg ingen kontanter. Finner heller ikke bankkortet og kan ikke ta ut penger - plutselig er jeg flere timer for sen kun fordi jeg ikke klarte å få tak i busspenger.

Hva kan man gjøre for å føle seg bedre på disse dagene der alt går galt? For meg fungerer det bra å kunne være med en veninne, se film og spise god mat. Eventuelt liker jeg å legge meg tidlig sånn at jeg er helt opplagt neste dag. Det som kanskje funker dårligst må nok være å være under stress..

Skriv inn dine tips til å føle seg bedre på dårlige dager på Libresse sin facebookside HER og du kan vinne premier. Skriver du i tillegg et innlegg på bloggen din kan du vinne premier fra blogg.no - les mer om det HER'


babyen min

Nå tar jeg farvel med det fucka kameraet, og hellooo til min nye baby Canon EOS600D. Kostet 6000 kr på Elite Foto på Jekta. Det er på lading akkurat nå, så skal spille litt Wii mens jeg venter på at det skal bli klart til bruk. Kanskje jeg kjører på med en liten videoblogg i dag? Vi får se, vi får se. Dere kan jo sende forslag til videoblogg i dette innlegget.


fint pudder på genseren, jeg vet :)

hvordan nå toppen

Vet dere er skuffet over oppdateringen min og sånn, men i dag(går) orket jeg ikke blogge på grunn av noe som har skjedd. Fikk vite det natt til i går, og det gjorde meg ganske heartbroken så jeg tok meg en ærlig fridag. Vinneren av konkurransen er forresten kåret, så det poster jeg i morgen! Nå går vi inn i bedre bloggtider, Canon EOS600D er mitt i morgen. Videoblogger og gode bilder, her kommer viiiii :)


Får bare på forhånd si at dette er ment som et ironisk innlegg, og derfor bruker jeg bare bilder av meg selv slik at ingen andre skal føle seg "mobbet" eller hengt ut. Siden jeg kjenner meg igjen i punktene så why not, hahah. Vet jeg driter meg selv ut ganske mye nå, men jeg tar ikke meg selv så høytidelig! 

Hvordan kan du bli en toppblogger? Det er flere enkle trinn du kan følge, som du ser flere bloggere har gjort. Det er ikke en standard, men et utgangspunkt. Har hentet litt inspirasjon fra andre blogger, så derfor kan noen føle at jeg har "kopiert" fra de - men nope.

1. BLONDES HAVE MORE FUN: Først og fremst, før du begynner å blogge - bleik dritten ut av håret ditt. Gjerne med litt gulskjær og en liten søt ettervekst. Det scorer høyt på babe-skalaen. Du trenger ikke bleke etterveksten før lesere begynner å klage på den, og da må du selvfølgelig blogge om at du bleker den, og vise etterbilder. Og når du først skal være blond - bruk extensions. Clips. De må nesten nå deg til rumpen.


2. MAKE-UP IS BEAUTY: Bruk masse sminke. Du kan gjerne være litt oransje, det gjør ingenting. Flekker er heller ikke så farlig, for da får du enda flere lesere. De elsker å se på ansiktet ditt og le av alle feilene du har gjort med sminken. I tillegg må du ha supertynne øyenbryn, det er fint xD


3. BOOBS DRAW ATTENTION: Det er sant. Har du puppene i fokus på et bilde, er det alltid det folk ser på først. Det tiltrekker en hel haug med småkåte gutter og gamle mannfolk, da får du enda flere lesere. Jenter blir sjalu og vil bare stalke deg for å være en hater, og klikke på deg for at du viser pupper. Bruk en BH med god push-up, så det ser ut som du har silikon og folk kan anklage deg for å ha tatt puppeoperasjon i for tidlig alder.


GRILL DEG: Du burde være så brun som mulig. Selv om du ser ut som en neger mot den hvite snøen, fortsett. Ingenting er viktigere enn soltimene dine på Brun og Blid, så du må gjerne skulke skolen for å få din nødvendige bruningsdose. Gå gjerne på betakaroten, peis på med solariumskremer og bruk selvbruning i tillegg. Gjør alt som står i din makt for å oppnå 10 ganger mer enn den optimale brunfarge.


STUNT-WOMAN: Du må gjøre et par stunt iløpet av din bloggkarriere. Noe som blir en snakkis hos folk, noe de blir sjokkert over. I mitt tilfelle ble det blåøyet... jeg gjorde det selvfølgelig med vilje kun pga bloggen! Neida, men det ble mye omtalt og var absolutt en hit av blogginnleggene. Ta silikon, brekk nesen, brenn ned huset, ja - valgene er mange. Kanskje ikke så drøyt som å brenne ned huset, men dere skjønner tegningen.


Vær overfladisk og blogg om sminke. Klag på at du ser stygg ut når du poster 40 bilder av deg selv, for at alle skal kommentere hvor pen du er. Dra og spis på restaurant flere ganger i uken. Blogg om at du er på skolen. Vis frem alle de fine produktene du får i posten. Post photoshoot-bilder av deg selv minst 1 gang i uken. Outfits med minst 10 bilder av hva du har på deg. Skjul ansiktet om du ikke har på deg sminke. Rediger bildene slik at de ikke ligner på deg selv. Ta bilder i speilet ofte. ++++++

innspilling

Hei! Nå er jeg på en innspilling av julekalender greier. Jeg konmer tilbake til det senere, skulle bare si at jeg er i live!

hard knock life

eller ikke! Jeg sitter nå og jobber, for ja, min jobb er jo bloggen. Bloggen som jeg har drevet på med i 2 og et halvt år, som har utviklet seg enormt takket være dere. Jeg tenker ofte over hvor enkel jobb jeg egentlig har. Jeg kan jobbe hvor jeg vil, når det passer meg, og hvor lenge jeg vil. Jobben kan jeg også gjøre hvordan jeg vil. Jeg jobber oftest sittende i sengen i undertøy med godteri og snus, facebook oppe, full musikk og sent på kvelden. Det er så heeerlig, men så begynner jeg å tenke.. "hvor lenge varer det?". Tenk den dagen bloggen min går i grus, eller jeg slutter, hvor rart det kommer til å være.

Jeg er jo vant til å blogge hver dag, og ta masse bilder av meg selv. Tenk når jeg legger kameraet på hyllen, og tar bilder en gang i uken liksom når jeg er på fest? Jeg har sikkert til sammen tatt en million bilder av meg selv, haha. Det er så morsomt å tenke på!!!! Jeg ler meg ihjel!!!!! Haha neida. 

Vil bare si at jeg er utrolig fornøyd med hva jeg har oppnådd, og jeg er evig takknemlig for at dere har hjulpet meg og for at dere leser bloggen min. Dette er det siste innlegget i min bloggkarriere, for jeg slutter nemlig nå. Okei, nei. Tenk om jeg hadde ment det? Kunne ALDRI falt meg inn!


standar stilling bare uten smilet til vanlig! alt for bloggen vet dere ;)

... men derimot av og til må jeg spørre meg selv hva faen jeg holder på med??? 

liksom, okei?


stranded whale bare O.o 


og jeg liker å jobbe med en romtemperatur på ca 40 - 45 grader!! digg. 


hvor mange sitter og plukker seg sminke fra nettbutikker når de jobber?Ellers har vi det bare bra? Jepp!!! Brukte bare dette innlegget som en unnskyldning til å vise meg frem, for det gjør jeg jo i hvert innlegg xD er jo en stygg, falsk horebitch :p ehehee

- Har du en jobb? 

skjerp dere?

Okei, dere som drev og terroriserte og ringte til mammaen min en milliard ganger i går? Voks opp. Hun var faktisk på jobb. Også begynner dere å ringe til bestemora mi? Blir flau på deres vegne, stakkars bestemor som ville ha litt kveldsro.. jaja, hade.


til dere som gjorde det.

ny må gjøre-video?

Jeg og Renate har tenkt å spille enn en må gjøre video en dag, det er ganske morsomt, men litt tidskrevende og få gjort det. Vi skal allefall gjøre det så fort som mulig, så send inn masse crazy forslag til ting vi kan ha med i videoen. Ikke "ha lesbesex", "råklin", "vis puppene deres" eller "brett fram fitta" som folk har ønsket før... da må vi poste den på redtube :(

Her er den første jeg hadde med Tuva:


Her er den andre jeg lagde med Tiril:


Forslaaag, stoka :D

chiller hos camilla

Koser meg med Camilla vennen!!! snakkes bloggen, først litt gangstah bilder xD

Nå sier dere vel "slutt å lek deilig", er enig da...

hahahah

Klassebildet mitt i 7. eller 8. klassen. Sexy ;-) Farget håret lysebrunt i et friminutt, endte opp med oransje hår. Digg!

nytt design igjen

Hei!

Nå har kusinen min RIKKE laget meg nytt design. Er superfornøyd, ble alt for fort lei det forrige + at jeg vil ha et litt eget som ikke alle andre har. Rikke tar designbestillinger på bloggen sin, og hun er vedlig flink. Hun har drevet med koding og HTML i flere år. Sjekk ut bloggen for mer info. Ukens leser er også forresten oppdatert just nu, det ble Marius! Vet der er litt på etterskudd, må virkelig skjerpe meg....

Hva synes DU om det nye designet?

DIRTY LITTLE SECRET

VIKTIG, DERE MÅ STILLE SPØRSMÅLENE PÅ MIN BLOGG - rhenriksen.blogg.no, SÅ JEG FÅR DE. 

HEIHEII, Renate her, spørsmålsrunden er i gang på bloggen min. Nå kan dere spørre om hva dere måtte ønske om vår kjære Therese. Er klart at drøye og upasselige spørsmål blir utelukket. Men nå har dere virkelig sjansen til å spørre om ting som 'skjuler seg bak bloggen'!! Som sagt, det kan hende jeg slenger inn 'obs' bilder av henne som ikke har blitt vist på bloggen før. 

Nå er det bare å ta turen innom bloggen min å spørre i vei, trykk HER for å komme direkte til spørsmålsrunden, eller trykk på hvilket som helst bilde. Benytt sjansen jeg kommer til å svare i morgen ved midnatt! Kommer du til å delta?

Kyss og klem fra rhenriksen.blogg.no!

TCMN til 2029 - lydblogg

Nå har jeg fått lov til å gjøre noe dritfet med bloggen, nemlig lage lydblogg. Dette er en type blogging via mobilen. Jeg spiller inn en beskjed til dere ca en gang i uken, hvor beskjeden kan handle om hva som helst. Bare snikk snakk, tips og hint om kommende konkurranser som gir deg et forsprang, og andre ting som gjelder bloggen. Når du abonnerer på meg, vil du bli oppringt på mobilen fra "Skjult nummer" eller "Blokkert", og lydmeldingen min vil spilles av.

For å abonnere sender du TCMN til 2029, og den første meldingen vil komme i løpet av kort tid. Det koster 19 kr for hver beskjed som spilles av. Jeg blir til å lydblogge ca en gang i uken, og da vil et koste deg som abonnerer 19 kroner i uken/per gang. Test det ut og si hva du mener i kommentarfeltet! (prisen er 19 kr fordi det er dyrt å drive lydbloggingen, just so u know!)

Ønsker du ikke å fortsette å abonnere sender du TCMN STOPP til 2029, du vil da avslutte abonnementet.

Så hva venter du på? Ta fram telefonen og jeg ringer dere alleeee
sol

Er på brun og blid med Meline. Snakkes når jeg er hjemme!

fint hofteben ja....

....

Hei! ( skrevet kl. 10:45 )

Har akkurat vært hos tannlegen andre dag på rad. I går borret jeg, mens i dag bygde jeg opp en tann. Hastetimer på meg siden jeg har "glemt" av de tre - fire timene.

Skulle egentlig vært på skolen, men når jeg rekker å komme meg dit har vi bare et fag igjen. Bedre med dagsfravær enn timesfravær spør du meg...

Ble tilbudt å jobbe et par timer på Glitter i dag, så jeg skal gjøre det :) Noe av arbeidet jeg gjør er å stille opp varer:

Da snakkes vi :)

tenk deg om!

Fant et veldig bra innlegg på kusinen min RIKKE RYE sin blogg. (Det er altså hun som har skrevet det, og ikke jeg!!!) Vil at dere alle skal tenke litt over dette, for egentlig så er det jo ganske sant. Hun er forresten veldig flink med design, sjekk ut det dritfine designet hun har nå. Vil du bestille design fra Rikke kan du trykke HER. Hun kjører også ofte konkurranser med design som premier.


Har dere merket hvordan alle og enhver tar seg "retten" til å påpeke og mene så vanvittig mye når det gjelder utseendet, personligheten og meningene til toppbloggerne? Bare fordi de ligger på topplista så skal de "tåle" det, og det er plutselig helt legitimt å komme med direkte slemme utsagn - de er jo trossalt toppbloggere.

Topp 3 på blogg.no:
fra venstre Tcmn, Andrea Badendyck og Sophie Elise.

Internett gir en unik mulighet for en rekke mennesker til å spy ut negative holdninger i anonym drakt. Det er slutt på at du må vise et ansikt når du sier hva du mener, det er faktisk så enkelt som å ikke poste navn i kommentaren for at identiteten din skal holdes skjult. Om vi drar paralleller fra bloggverden til for eksempel nettaviser så er det faktisk slik at når du kommenterer noe må du stå frem med en registrert bruker, ellers kan du ikke kommentere. Her på blogg.no er det derimot fritt fram og man trenger ikke å stå frem med sin sanne identitet bak meningene sine.TCMN er visst et egoistisk gingertryne som stjeler dyr sin pels fordi hun selv ikke eier fett på kroppen. Tror dere at personen som kommenterte dette ville sagt det samme ansikt til ansikt til en tilfeldig person på gata som gikk rundt i Canada Goose? 
 
Det som vises utrolig godt her i bloggNorge er at jo flere lesere du får, jo flere ekle kommentarer utsettes du for. Det er svært jantelovspreget og ingen skal tro de er noe, blir noe eller noen gang var noe bare fordi de har mange lesere på bloggen sin. De skal være takknemlige, de skal være ydmyke og de skal tåle alt folk sier til dem - de er jo toppbloggere tross alt. De får vurdert sin personlighet og sitt utseende opp og ned og i mente, blir pepret med beskjed om hvor lite de "fortjener" sine lesere(av folk som leser bloggen?) og hvor kjedelig det er for alle de trofaste leserne at ikke bloggeren oppdaterer annenhver time. Noen velger å slette de drøyeste kommentarene, andre lar dem stå. Uansett så når hver eneste kommentar frem til eieren av bloggen, og kun de sterkeste klarer å la være å bli påvirket av det når hundrevis av mennesker må påpeke hvor dårlig du er som menneske.En kommentar på bloggen til Sophie Elise. Det er greit å være uenig, men tror dere at det er en grunn for at denne personen kommenterer anonymt? 

Er det noen spesiell grunn til at enkelte rettferdiggjør netthets med at noen er "toppbloggere"? Det betyr ikke at man er noe "overmenneske" av den grunn. Tenk dere om før dere sier noe dere ikke ville sagt ansikt til ansikt. Bry dere om deres medmennesker i stedet for å uttrykke sjalusi på en sånn måte. 

 Det er drøyt. Det er anonymt. Det kan politianmeldes. IP-adressen din forteller mer om deg enn du tror.

bloggfri

Hei! I dag er det onsdag, det betyr bloggfri. Nettopp ferdig på jobb, hehe.

Meg akkurat nååå:


kino

Er på kino med Meline og ser Twilight filmen! Snakkes :)

bloggen: visste du at..

- Jeg opprettet bloggen min 29 juni 2009 klokken 18:19?

- Jeg har skrevet 1430 innlegg siden da (125 uker), som utgjør 11 innlegg i uka ca

- Jeg har 208 170 kommentarer på bloggen? Dette utgjør nesten 238 kommentarer hver dag i ca 875 dager

- Jeg prøvde en periode slik at alle kommentarer måtte godkjennes, men det var helt sykt slitsomt?

- Bloggen har vært på topplisten siden januar/februar 2010?

- Jeg har 7388 venner på blogg.no?

- I innboksen min på blogg.no har jeg 851 meldinger, men jeg svarer aldri på de? (det tar så lang tid)

- Jeg har lastet opp 4819 bilder på bloggen min?

- På 3 måneder har jeg ca 7 millioner sidevisninger på bloggen?Haha, er så spennende og se hvordan bloggen har utviklet seg! Super fornøyd :)

nytt design

Nå har KINE laget meg et nytt design! Superfornøyd, var litt godt å få vekk det rosa for en liten periode. Er jo veldig glad i lilla også, så traff midt i blinken. Kine driver en blogg, men hun blogger ikke - hun bruker det bare som "hjemmeside" fordi hun lager design til folk. - Hva syns du?
 

husker dere?

Hvor lenge har dere lest bloggen min? Her er masse bilder fra arkivet, eldste bildene først!


søt outfit? haha, akkurat blitt 14 år og poserer på feeezt - det var det kuleste!


Var dritflink å redigere outfit bilder :))))

dsc07113
Meg og Tuva i 9. klasse tror jeg!


søøøt


Deilig? Bare fornavnet det...


Meg og Marte. Hadde jo ikke øyenbryn...
 

Så mye hår kan jeg ikke huske å ha hatt...


soooo cute


"outfit" hahaha


var syk, hahaha


cuuute, haha:)


modell?
var brun! 


vinterpia


meg og min kjære betakaroteeen


brun og blid klokken 7 på morgenen, på en FRIDAG!!!


syden!!!


SELVBRUNIIIING


svart hår!


første skoledag for 1 og et halvt år siden

Nå orker jeg ikke se gjennom flere bilder!  

ukens leser update

Ukens leser er det som er i sidebaren til høyre! Har funnet ut at å bytte ukens leser funker dårlig på mandager, og generelt sett resten av ukedagene også. Får heller aldri tid på lørdager, så nå har jeg endret det til at jeg SKAL bytte hver søndag. Ikke noen unnskyldninger fra min side, det skal byttes hver j*vla søndag. Skal lage alarm på telefonen som minner meg på det hver gang, det vil gjøre jobben mye lettere tenker jeg.

Og til dere som lurer på hvordan man blir ukens leser, så gjelder det å kommentere ofte for at jeg skal legge merke til navnet ditt. De som er flinke å kommentere "noterer" man jo selvfølgelig navnet til etter å ha lest det mange ganger. Er mange jeg vet kommenterer hvert innlegg liksom.

Nå kommer jeg til å bytte ukens leser fra og med i morgen, og hver søndag utover. Dere må bare minne meg på det, latskapen lenge leve!!

leker søt for alle dere ♥ 
 

CLARION HOTEL BRYGGEN kl 11

I dag er dagen folkens, og ja jeg VET dere har FRIIII fra skolen. Røsk dere vekk fra hva enn slags planer dere har, for klokken 11.00 må dere møte opp på Clarion Hotel Bryggen. Dere kan ikke gå glipp av dette. Clarion Hotel Bryggen klokken 11.00.

Choice hotels (med Petter Stordalen) har hvert år et event for møteindustrien. På dette eventet skal de i år kåre hvem som er flinkest til å skape buzz; et reklamebyrå, skoleelever eller en blogger. Så vår "blogg-mamma", Trine Grung, har gitt oss tre (meg, Tuva, og Renate) et oppdrag som går ut på at vi skal samle flest mulig lesere for å "bevise" at vi bloggere har stor påvirkningskraft. Dette blir morsomt!

Derfor må alle som har muligheten til å komme dit (i Tromsø selvfølgelig) gjøre det! Vi tre og Trine Grung kommer til å være der. Oppmøtet vil bli filmet og streamet live om jeg ikke tar feil, dette blir utrolig spennende. Sier som Tuva - det blir litt sånn "meet and greet", bare at vi dessverre ikke er Justin Bieber.. skulle bare ønske det var han, eller hva? Haha!

Hotellet ligger rett ved Bryggen Spa, altså gaten nedenfor storgata. 

KOM DIT I DAG KLOKKEN 11.00

Det vil også bli mulighet for flere av dere til å vinne noen fete premier, hadde ikke takket nei til premiene selv. Hvis DU Vil vite hva premiene er, kom innom da vel :)

"meet and greet"

I morgen folkens, og ja dere har FRIIII fra skolen, så skjer det noe spennende. Alle som har mulighet må komme ned til Clarion Hotel Bryggen klokken 11.00 på formiddagen. Choice hotels (med Petter Stordalen) har hvert år et event for møteindustrien. På dette eventet skal de i år kåre hvem som er flinkest til å skape buzz; et reklamebyrå, skoleelever eller en blogger. Så vår "blogg-mamma", Trine Grung, har gitt oss fire (meg, Tuva, Sophie og Renate) et oppdrag som går ut på at vi skal samle flest mulig lesere for å "bevise" at vi bloggere har stor påvirkningskraft. Dette blir morsomt!

Derfor må alle som har muligheten til å komme dit (i Tromsø selvfølgelig) gjøre det! Alle vi fire og Trine Grung kommer til å være der. Oppmøtet vil bli filmet og streamet live om jeg ikke tar feil, dette blir utrolig spennende. Sier som Tuva - det blir litt sånn "meet and greet", bare at vi dessverre ikke er Justin Bieber.. skulle bare ønske det var han, eller hva? Haha!

Hotellet ligger rett ved Bryggen Spa, altså gaten nedenfor storgata. 

KOM DIT I MORGEN KLOKKEN 11.00

Det vil også bli mulighet for flere av dere til å vinne noen fete premier, hadde ikke takket nei til premiene selv. Hvis DU Vil vite hva premiene er, kom innom i morgen da vel :)


se så søte vi er, biter ikke liksom.

- Har du tenkt å komme?

bloggfri

Tar meg bloggfri på onsdager har jeg funnet ut, siden jeg jobber til halv 6 hver onsdag. Muligens det kommer et innlegg i blant, men kan ikke love noe! Vi snakkes i morgen :D

rønna & thessy på radio/tv

Da har vi (jeg og Renatevært på radio og TV faktisk. Var jo pent sminket og kledd for TV-intervju, virkelig. Neida, kan bare si at vi ikke så særlig vettig ut. Var liksom bestemt 1 time før, og da var det ingenting å gjøre med det. Dere kan se det HEEER. Skal si fra om jeg finner radioklippet også, men funker ikke på denne pcen tydeligvis. Merkelig.

Nå skal jeg sette i gang å redigere videoen jeg snakket om i går.

Meg og Renate pusi 

coming up

God kveld!

Nå har jeg akkurat kommet hjem! Har vært innom Posten en tur og hentet en pakke fra makestyle.no. Skal teste ut litt foundations og solpudder fremover, så det blir å komme en anmeldelse på denne sminken etter hvert som jeg har fått testet alt ut. Gleder meg utrolig mye, er så vanskelig å finne den perfekte foundation som holder hele dagen/kvelden + at den skal dekke godt nok. Håper en av disse gjør det.

I tillegg skal jeg lage en liten video på noen superenkle hårtips, det har jeg tenkt å begynne med allerede i kveld så håper å få lastet den opp på skolen i morgen. Wiiii!!!

sminkeeee


hår, haha


meg <3<3<3<3 neida lol, det ekke meg as

- Hårvideo eller sminkeanmeldelse først? 

coming asap

Hejhej!

Nå skal jeg begynne å redigere sminkevideoen. Flink blogger as always (nesten). Den kommer altså as soon as possible! Har fått låne Meline sitt Canon EOS 550D, så jeg lurte på om dere har noen tips til instillinger og sånn for å ta skikkelig gode bilder? 

sminkevideo senere/i morgen

Hei!

Nå holder jeg på og fikse meg sånn smått. Skal på kino og se Paranormal Activity 3 sammen med Sofie og Meline, to av mine bestevenninner. Håper den er bra. Sofie skal ta med pute og jeg tar med dyne, så skal vi alle tre hyle så hele salen pisser på seg, hehe xD

Skal forresten lage sminkevideo i kveld eller i morgen tidlig. Kommer ann på hvor sent jeg kommer hjem i dag. Har du noen spesielle ting du vil jeg skal vise nøye på videoen?

bilde fra lørdag

meg just nu

halloween kostyme

I helgen er det jo tid for alle slags Halloween-fester. Har selv tenkt meg ut, så må finne et kostyme. Har letet rundt på nett for å finne et som ikke alle andre har. Jeg fant mange fine på Alice of Sweden, og de var heller ikke så ille i pris. Alle kostymene koster nemlig 290 kroner. Siden det ikke er lenge til helgen tenker du vel "hvordan skal man få det i tide?" Hvis man huker av for "ekspress" blir de sendt på 1 dag slik at du får de før helgen.

Jeg har sett på disse, kan dere hjelpe meg å velge? 

Vurderer nummer 1. Tror ikke jeg velger nummer 3, siden det er så sykt vanlig å være sykepleier liksom.
 

forandring fryder

Sitter og ser på gamle bilder av meg selv og sammenligner de med hvordan jeg ser ut nå. Har forandret meg ganske mye på 2 år! Skiftet hårfarge, mye tynnere øyenbryn - for tynne altså, bruker mer sminke, ser litt eldre ut (syns jeg da) osv. Det er ganske morsomt at man kan forandre seg så mye i ungdomsperioden. Lurer på hvordan utseende jeg blir til å "ende opp" med når jeg er sånn 20 år. Mange forandrer seg jo veldig fra de er 16-17 til de blir 20. Kanskje jeg farger håret svart, sminker meg hvit og går bare kledd i svart, rødt og nagler?Har du forandret deg mye på 2 år?

hjelp jentene på berkeley

Jeg er utrolig glad i å hjelpe folk som virkelig trenger det. Nå har jeg lyst å hjelpe en venninne av kusinen min. Hun heter Kine og studerer sosiale medier sammen med noen venner på Berkeley i California. Det som er greien er at 35 % av karakteren hennes er avhengig av en youtube film som de selv måtte lage - den skulle være morsom og orginal. For å få ståkarakter må de få over 4000(!) views på videoen, og for å få den beste karakteren (A) må Kine og vennene sin video være den som har flest views i en klasse på rundt 300 elever.

Derfor spør jeg dere pent om dere orker å se videoen, og dere kan kommentere hva dere syns om den etterpå!
 

nytt design

I går da jeg sjekket mailen min, hadde jeg fått  tilsendt et design av Kine - hun driver designbloggen KITHS. Jeg er superfornøyd med alt, den eneste tingen jeg skal få fikset opp er det bilde til høyre på headeren. Ser så flekkete ut, så må enten redigere det litt eller noe sånn.

Hva synes du om designet? 

nord-norske blogger

Jeg ELSKER nord-norske blogger... kun fordi jeg er det selv! Neida, men jeg gjør faktisk det. Så lenge det er en bra blogg, så elsker jeg å lese om sånne som meg. Det er noe med oss, personligheten vår, gutsene våre og alt som bare gjør oss til noen sykt bra personer. Det er helt rått! Vi har ikke like mange sperrer som enkelte andre, vi er mer down to earth og har en god del selvironi. Snakker ikke om meg, men nordlendinger generelt.

Her er alle nord-norske bloggene jeg leser daglig (trykk på bildene):

renate henriksen
, en av mine bestevenner


tuva willassen
, my biiitch'nora marie winther
, bli flinkere å oppdatere ASAP!!!!!!


sophie elise
, u go girl

- Leser du noen av disse bloggene?

bloggfri

Tok meg bloggfri i dag (blir vel i går, altså tirsdag) siden jeg ikke har vært hjemme. Kom ikke inn på veken blogg.no eller blogsoft, heller ikke noen andre blogger, på det nettet som Ole hadde. Vi får heller snakkes i morgen, var litt deilig med en hel dag uten blogg - må jo ha en fridag av og til ;)

begynner med ukens leser igjen

Hei!

Jeg har jo alltid utrolig lyst å gi mine lesere ekstra oppmerksomhet, spesielt de som er flinke å kommentere. For en stund siden hadde jeg ukens leser, men det gikk litt skeis siden jeg var utrolig dårlig og oppdatere det - da mener jeg UTROLIG dårlig. Gladmor.blogg.no sto liksom som ukens leser i flere måneder, haha! Jeg tenkte å begynne på nytt med det, og da SKAL jeg oppdatere hver mandag. Det blir i en boks i sidemenyen til høyre, rett under infoen om meg og mailadressene. Her vil jeg putte et bilde av deg og link til bloggen din.

Hvordan kan du bli ukens leser? Det blir ikke sånn at du kan sende meg en mail og nominere deg selv, det var det mange som prøvde på. Jeg trekker en helt tilfeldig leser som jeg har notert meg at har vært flink å kommentere, eventuelt svare på spørsmål som dere kan svaret på (dere trenger ikke sitte å lese alle kommentarene, men hvis dere plutselig ser et spørsmål på en måte). Jeg får en del kommentarer, slik at det er ikke alltid så lett for meg og få med meg alle spørsmålene. 

Byr på litt gamle bilder, siden nå begynner fristet! Skal få satt opp boksen i kveld og finne en "verdig" ukens leser. Suss!!!


liveshow FERDIG

Spør om spørsmål, helst på liveshow-chatten! Liveshowet sendes fra direktesender.com

 

liveshow i dag

Hei! I dag mellom klokken 4 og 5 en gang blir det liveshow på bloggen min. Jeg kommer til å svare på spørsmål blant annet når jeg har liveshowet, så du kan spørre på forhånd her og i 4-5 tiden på liveshowet mitt. Håper dere gleder dere, det gjør jeg!

 direktesender bruker jeg for liveshow. Nå drar jeg til Oslo

nytt design

Hei!

Nå har jeg TUVA på besøk. Vi skal farge håret hennes litt drastisk, gled dere til resultatet. Lurer dere på hvilken farge, gå inn på bloggen hennes og sjekk! Kommer til å bli veldig nytt for hun iallefall, og jeg har mast på at hun skal gjøre det i en god, god stund nå.

Ser dere forresten at jeg har fått nytt design? Tusen takk til PAB - Pia Bjørnsen! Jeg er ikke helt sikker enda på om jeg skal ha headeren som jeg har nå, det får vi se på senere. Jeg er iallefall fornøyd med alt arbeidet hun har gjort, og setter veldig pris på at hun orket å lage det til meg.Er forresten spent på om noen vet hvilken dag som er i morgen, den viktigste dagen i alle sitt liv ;) ;) ;)

dritt!!

Mongo internett! Aldri vært borti noe så tregt, er like før jeg dryler både PC og alt annet ut vinduet her. Tar 5 minutter å laste opp en side liksom. Får vi ikke den nye ruteren i morgen, må jeg nok flytte inn til en venninne eller noe for å overleve. Er like før jeg får et alvorlig sammenbrudd her, så GOD NATT!

oslo again

Nå er jeg på vei til Nationaltheatret for å møte Andrea og Fanny. As we speak står toget på Oslo S, så er ikke lenge igjen. Må iallefall få spist noe snart fordi jeg ikke rakk frokost. Linking på mobilblogg virker ikke så her:

Andreabadendyck.blogg.no
Fannyba.blogg.no

Også et "gammelt bilde", kan ikke begynne å ta bilder av meg selv på toget blant folk, haha.

oslo

Halla!! Nå er jeg på toget til Oslo S, skal shoppe litt i dag også. Hvis du ser meg må du bare komme bort og hilse. Alltid koselig å hilse på lesere, selv om stemningen av og til blir litt klein.

Vi snakkes senere <3

høy irritasjonsfaktor

Som blogger får man mange dumme kommentarer hvor man bare har lyst til å si "get a brain or something". Enkelte klarer ikke tenke logisk og fyrer løs i kommentarfeltet som om du er den største hykleren og hora i verden. Den verste fjortisen, du lyver, du poster for mange bilder, du har foundationskille, håret ditt ser gult ut osv.

Vel, det finnes faktisk en LOGISK forklaring på det meste. Skal ta opp en del av tingene her, for jeg begynner å gå lei av alle leserene som kommenterer ting som til og med lillebroren min ikke hadde reagert på.

Først og fremst øyet mitt. Noen bilder er det på venstre side, noen bilder er det på høyre side. I virkeligheten er det på venstre øye, altså blåveisen min. For det første, så har jeg et speilreflekskamera. Det vil si at ALT jeg tar bilde av blir som om du skulle stått forran og sett rett på det. Det blir på en måte "gal" vei. Hvis du står og ser på meg i virkeligheten er blåveisen på det høyre øyet, men for meg er det på det venstre øyet. Og når jeg poster flere bilder og blåveisen plutselig hopper til det andre øyet er det fordi jeg har tatt bilde i SPEILET, der alt igjen blir speilvendt. LOGISK? ja...


Sminke. "Åh, du ser HELT oransje ut". Hadde du tenkt litt logisk hadde du også skjønt at når man tar bilde med speilreflekskamera og har hvit bakgrunn bak seg så blir alle fargene mye mer forsterket, noe som vil si at man ser 10 ganger mer oransje ut enn man er i virkeligheten. Hvis du er bleik og stiller deg med en hvit vegg og tar bilder av deg så ser du så klart brunere ut på grunn av blitsen og bakgrunnen.

(jeg har selvfølgelig en del mer sminke på det til venstre, men her er helt forskjellige lys og det til høyre uten blits)

Så har vi håret. Jeg har blondt hår, og pga blitslyset ser det veldig ofte gult ut på bilder. Det kommer ann på skygger, lys, bakgrunn og blits. Og når jeg har det i en ball ser alt oppe i ballen veldig gult ut siden lyset treffer annerledes på det håret enn det gjør på resten av håret. Logisk tenking igjen...


Og nå er vi på bilder. Jeg poster ganske mange bilder for å vise en genser fikk jeg høre på det forrige innlegget. Hvor kjedelig er det ikke å bare se et bilde av genseren? Folk vil jo se fra forskjellige vinkler for å se hvordan den ser ut og få et bedre bilde i hodet av det. Jeg syns det er bedre med for mange bilder enn for få. Akkuart som det er bedre å ha for mye busspenger enn for lite ;)


Så må noen lære seg å lese innleggene. Det er noe av det mest irriterende når lesere spør om ting som står forklart eller nevnt i innlegget de faktisk kommenterer. Jeg tenker bare okei what the fuck. Når du faktisk skal kommentere et innlegg så burde du ta deg tid til å lese det personen har lagt arbeid i å skrive.

Folk som kommenterer med en gang. Det er så teit med kommentarer som "FØRSTE KOMMENTAR <3" så havner kommentaren din som nummer 5 liksom. Og hvis jeg legger ut en videoblogg så kommenterer du 10 sekunder etter jeg har lagt den ut "kjempebra video!" også er videoen nesten 10 minutter lang - hvor mange skjønner ikke at du ikke har sett videoen? Blææh.

Ellers er det bare koselig med dere lesere <3 Setter pris på alle og en hver! 

Hva jeg gjør "for bloggen"

Jeg går på google.no og søker på tcmn, og velger den siste uken, og leser alle innlegg og slikt skrevet om meg. Er utrolig mange koselig ting som blir skrevet, og i ny og ne legger jeg inn en kommentar til folk som har skrevet noe om meg. (PS: kommenterer aldri direkte drit, og har alltid bilde mitt når jeg kommenterer)

Jeg søker på meg selv på youtube for å se etter fan-videoer. Dette tar litt lengre tid å lage enn et innlegg, så jeg burde egentlig poste de jeg har funnet på bloggen min. Dere kan se en noen i dette innlegget. Det er kjempekoselig med fan-videoer og at folk faktisk bruker tid på det.

Jeg leser absolutt alle kommentarene mine. Når jeg skal lese kommentarene, går jeg inn på innlegget og starter på toppen og leser nedover. Dessverre er jeg ikke så flink å svare på kommentarer, men jeg skal begynne med noe nytt nå. Når jeg har postet et nytt innlegg, skal jeg gå inn på det forrige innlegget og svare på alle spørsmålene som har kommet det i EN ny kommentar på det innlegget. Så da vet dere det.

Bloggen betyr med andre ord ganske mye for meg. Kan aldri få sagt hvor mye jeg setter pris på dere og alt dere gjør for meg. Så har du laget et innlegg om meg eller en fan-video så må du poste link i kommentarfeltet, har lyst å se på masse koselige ting nå. 
 
Laget av GREY AND BLUE


Laget av AJC    

Så da vet dere at jeg er utrolig takknemlig ♥ Nå bare masse random pics som jeg har lagt ut for lenge siden

Blir utrolig glad av shopping så det skal jeg gjøre til uken


Dagen før avreise til Hollywood. Savner det!!

- Hva gjør du for bloggen din?

i love pink, it's so girly!

Videobloggen der jeg bleker håret er ute, se den i innlegget under eller trykk HER

Satt oppe hele natten og laget meg ny header, fikset profilbildet i venstre sidebar og knappene til facebook, twitter og profilen min. I am going PINK. Haha, det er veeeeldig uvant for meg og ganske rart og komme inn på bloggen min. Det er så mye rosa! Tenkte jeg må prøve noe nytt, har alltid hatt grått og hvitt design. Det kan bli litt kjedelig i lengden, så derfor gikk jeg litt crazy i photoshop når jeg lagde headeren - eller nei, litt var kanskje en underdrivelse. Veldig? Enda litt småjusteringer igjen da, så jeg blir sikkert til å tone det litt ned når jeg innser hvor mye rosa jeg faktisk har stappet inn her....

"Pink is the color of happiness and is sometimes seen as lighthearted." og "Think pink"

Lagde forresten tre headere, men har enda ikke helt klart å bestemme meg for hvilken... hjelp?


Og nei, selv om andre bloggere har hatt rosa design betyr det ikke at jeg er wannabe/hermer osv. Hvor mange har ikke hatt hvit blogg?

forbildet mitt

Oh lord så mange meninger det var om Heidi Montag! Sikkert 50% av dere sa at hun ble stygg etter operasjonene sine. Greit, hun har operert seg utrolig mye for å få det utseende, men hva så? Kanskje hun hadde superdårlig selvtillit før? Det er jo alltid noe som ligger bak når folk velger å operere seg.

Det at hun ble stygg etterpå er absolutt ikke sant. Hvis en jente hadde sett sånn ut, uten å ha tatt noen operasjoner i det hele tatt, ville du sagt hun var stygg da? Nei, tvert imot. Dere dømmer folk for hardt når dere tenker på den måten at de som har operert seg ble styggere og er så falsk blablabla...

Det er blitt så tabu nå til dags med operasjoner. De fleste forbinner plastisk kirurgi med huuuge silikonpupper og strive botox-injiserte Hollywood ansikter. Tenk på at du sikkert har møtt masse folk som har operert uten at du har merket det? Jeg syns det er bra man har muligheten til å endre på ting man selv ikke er helt fornøyd med. Så lenge man gjør det for seg selv, og ikke for å glede andre - da syns jeg operasjoner er helt okei! Tilbake til overskriften, her er FORBILDET MITT:

Gleder meg til å operere og bli slik. Da syns alle jeg er dritstygg xDxDxD

Nå skal jeg lage videoblogg, jeg _lover_!

koselig facerape

Hallo!

Ny dag, 2000 venner rikere på facebook og masse piss skrevet rundt til folk. Er like koselig med en aldri så liten facerape i blant. Det her blir det eneste innlegget som kommer på bloggen fram til jeg er nede i 1500 venner igjen, så ser helst at alle som ble godtatt i natt sletter meg. Er ikke for å være slem eller noe, men orker ikke å involvere bloggfansene over alt i livet mitt liksom.

Åh, koselige vennetallet mitt. Viktigste er å føle seg populær:


Hyggelig god-morgen hilsen fra meg:

Hør på Stian ja, lik heller fan pagen min HERDette er IALLEFALL ikke greit. I hate justin bieber? NO WAY. 50 sider med hat til Justin Bieber. DRØYT.Dette var ikke meg som skrev.Hahahah hør på fulle Stian :)Det her er iallefall IKKE sant, hahahahah. Seriøst...Og detta skreiv æ ikke, syns ikke det er koselig med så mange venner på facebook.

Så over og ut, slett meg hvis du ble godtatt i går <3 Snakkes _kanskje_ senere.

"bare" 680 minutter igjen

Jada, filmen er ferdigredigert og alt. Holder på å laste den opp på youtube, det er bare så lite som 680 minutter igjen. YAY!! eller ikke. Det er tredje gang jeg prøver å laste den opp, og den står stille på 680 minutter hele tiden, prosenten går heller ikke opp. Må være noe feil med videoen eller noe, for jeg gidder snart ikke prøve mer. Får heller redigere den på nytt eller lage en ny når jeg står opp. Skal la denne stå over natten mens jeg sover videre, så får vi se hva youtube sier i morgen. FML


hahahah feila litt på "fjern røde øyner" der ja! :/Nå tar jeg kvelden. Var egentlig lagt meg men våknet for 30 minutter siden i panikk av ingen grunn. God natt igjen!

jo, jeg er russ

Haha jeg må le av alle dere "bedrevitere" i innlegget under. Dere som påstår at jeg ikke er russ dette skoleåret, og at jeg ikke er ferdig på skolen etter dette skoleåret, hvorfor skulle jeg liksom påstå det hvis jeg selv viste at det ikke var sant? Jeg vet jo selv om jeg er ferdig eller ikke og om jeg er russ eller ikke.

Så for å ha det rett så jo, jeg er ferdig etter dette skoleåret. Service og samferdsel er TO ÅR skolegang (yrkesfaglig linje ffs), så kan man gå ut i lærling. De som absolutt vil kan ta påbygning etter de to årene, men det tror jeg ikke at jeg skal gjøre. Og jo jeg er russ DETTE SKOLEÅRET. Siden det er to år skole på min linje så feirer vi det andre året at vi er ferdig på skolen, og derfor er jeg russ. Er dette så vanskelig å skjønne? Hvis det er noen av dere som fremdeles påstår at jeg tar feil, kill me please.

Og for helvette daaa, blir jo heller ikke svartruss?? Jeg blir blåruss. Ok? OK. hade


nå er det Tuva som ligger sånn her i Tyrkia, og jeg er dødssjalu. Er dritkaldt hjemme. Og ja, elsker å vise meg fram, hehe :)))

tusen takk

Herregud dere er herlige! Tusen takk for alle positive kommentarer, det er så utrolig koselig å lese alt det fine dere skriver til meg. I tillegg vil jeg gi en ekstra stor takk til alle som har laget meg header etter jeg la ut photoshoot bildene - det varmer utrolig mye. Legger ut alle jeg har fått det siste døgnet her, så kan jo dere si hvilke dere synes er finest?

Hvis du vil SENDE MEG EN HEADER foretrekker jeg at du laster den opp på Facebook fan-pagen min HER, og legger ved bloggadressen din + at du laster den opp på TINYPIC og legger ved en link til full størrelse av headeren under på beskrivelsen av bildet på facebook.


1. made by BLACKDOLL


2. made by BLACKDOLL

3. made by BLACKDOLL


4. made by Matilde Johanne Pedersen


5. made by ELISABETH SKRAM 

6. made by ELISABETH SKRAM 


7. made by INA GUSTAAD


8. made by JCO 


9. made by Anna Filippa Angell


10. made by CATHSTYLE 


11. made by ANDREA 


12. made by MIRIAM SANDNES 


13. made by Kine


14. made by Kine 


15. made by Kine


16. made by ISABEL NORUM 


17. made by ISABEL NORUM 

hvordan få en bra blogg (repost)

NEW:I made an english version of my blog. You can see it HERE

Dette innlegget skrev jeg 28. mars, men får enda mange spørsmål om det så velger å reposte det. Og forresten, alle som sender meg mail, brev, kommentarer osv om jeg kan lage design og header - jeg har dessverre ikke muligheten til det. Er ikke flink med koding og slikt og jeg har heller ikke tiden til det. Mine design på bloggen lager jeg aldri selv.


Dette er et spørsmål som florerer blant mailer, kommentarer og brev jeg får daglig. Jeg har aldri svart på det, fordi det er egentlig ikke noe fasitsvar. Skal gi dere litt "tips" her og nå, men ikke ta de bokstavelig og tenk heller litt utenfor boka når du selv skal finne ut hva som kan gjøre din blogg bra!

BLOGGNAVNET 
- Ikke kall bloggen din for theresecharlottemargrethenielsen1994xoxo.blogg.no, INGEN kommer til å huske bloggnavnet ditt. Lag noe kreativt, enkelt og kort som folk husker. Du må også tenke på at det er ikke mange som blir interessert i å besøke bloggen din hvis du for eksempel kaller den for jegelskerogdansexo1994dansepia.blogg.no. I mitt tilfelle brukte jeg forbokstaven i alle 4 navnene mine, enkelt og greit.

DESIGNET
- Her må du jo selvfølgelig selv velge hva du syns passer, men du kan jo kanskje tilpasse litt etter at folk faktisk skal syns bloggen din er leselig. Ikke ha et eneste stort kaos og virvar av 15 forskjellige neonfarger, hold det litt rolig og få det til å se enkelt ut. La bildene og teksten komme bedre fram, og hvis du vil ha noe ekstremt kan du heller la det gå løs på headeren. Noe jeg selv ikke liker, er svart bakgrunn på bloggen. Syns det blir for tungt å lese.

TEKSTEN
- heijjj, har vert på skol1. nå skal jeii lage meii litt nammenamm mat<3<3 er så sutlen azz x))) haha, vet dere vaaaa eller? i dag på skoleen så såååå jeg en driiitfin gutt (åh, døde lizm ^^, O.o) og han sa HEIJJJJ til mei :O:O:O. ble shåkket, holdte på å falme av. omgomgomgggggggggggggggg, tenk nååå daaah. <3<3<3 mat nå, snakkes puser. love u, xoxoxoxo ;*;*;*;*;*;. Sier bare: a BIG FAT NO. Hvis du skriver på den måten burde du ta deg selv i nakkeskinnet 150 ganger før du rører et tastatur igjen. Det der er en skam over det norske språk. Hvis jeg kommer inn på en blogg og ser det der, svir det i øynene mine og jeg går faktisk ut med en gang. HEHEHE xDDDDD ;ppp

INNHOLDET
- Ikke vær dønn kjedelig. Ikke skriv som om det er en artikkel om antivirusprogrammer. Nei, du må skrive det som kommer fra hjertet ditt. Ha gjerne med humor - dette er en stor slager. En tekst uten humor blir ufattelig kjedelig å lese når man kommer hjem fra 6-7 timer på skolebenken. Rettskriving er også en viktig del av innholdet. Det trenger så klart ikke være perfekt, men prøv å holde deg så godt som mulig innenfor hva som er riktig.

BILDER
- Uff, det sårer meg når folk bare blogger med google-bilder. For så vidt sårer det like mye med kun webcam bilder, eller gamle bilder. Skaff deg et greit kamera og bruk bilder i nesten hvert innlegg. Prøv å ha litt store bilder, og ikke bare ta bilder av deg selv i speilet. Litt annet er spennende å se også :)

INKLUDER LESERE (her kan jeg selv bli flinkere)
- Ikke blogg overfladisk og lat som at du ikke har noen lesere. De som leser bloggen din fortjener å bli hørt, sett og lagt merke til. Svar på de kommentarene du klarer, eller svar på spørsmål i nye innlegg. Hold en konkurranse i ny og ne, still spørsmål nederst i innleggene, ta deg tid til å lese kommentarene og sist men ikke minst: vis at du vet at leserene dine er der og at det er dem du skriver til!  Her viser jeg fram min gode venninne RENATE HENRIKSEN sin blogg

visste du

.. at før brukte jeg alltid å redigere nesen min på bilder? Har alltid syns den er for "spiss" på en måte, så brukte å redigere en bue på neseryggen. Syns det er ganske fint, vurderer faktisk å operere nesa når jeg blir eldre for å få en sånn bue. Haha! Iallefall, dette har jeg sluttet med i det siste. Innså at det blir for teit, og at jeg heller bare må akseptere den nesa jeg har. 

Her er bilder der jeg har redigert den, brukte Photo! editor:


441858-9-1294536032037.jpg

 haha to dritstygge bilder, men whatever
- akkurat sånn nese vil jeg ha! 


her har jeg ikke redigert den så mye daaa.... ;)


av og til når man redigerer blir det litt for mye, sånn som her. overivrig på nesa mi
haha oida, litt vel mye redigert!

Ja, dere fatter skissa. Fake plastic-nose. Men sånn seriøst, så liker jeg ikke nesa mi og har virkelig tenkt å operere den litt når jeg blir eldre. 

Gjesteinnlegg - Mathias W

Hvor skal jeg egentlig begynne? 
Jeg kjenner jo ikke Therese noe egentlig, men siden jeg har lest bloggen til Therese en god stund fant jeg ut hvordan hun var til person. Jeg har jo lest bloggen hennes i flere måneder og fant jo fort ut at Therese er ikke en som slenger dritt om andre. Jeg måtte jo selvfølgelig stille Sophieelise et spørsmål om det egentlig var sant, så jeg fikk jo egentlig vite dette lenge før dere. 

Mange vil sikkert si at Therese skal takke meg for jeg laget bloggdesignet hennes, men jeg føler at det er ikke riktig at hun skal takke. Jeg skal egentlig takke henne for hvordan bloggen min har endret seg etter jeg laget bloggdesignet hennes, jeg havnet på 16.plass på topplisten etter en kort men veldig spennende bloggdag igår. Jeg ligger idag på 16.plass på topplisten. Det har jo alltid hvert min drøm og bli en populær blogger, noe Therese har gjordt at jeg ble etter en liten periode. Therese sier også at jeg er en blogg som er verdt og lese, siden Therese er så stor blogger iforhold til meg syntes jeg dette var utrolig spennende at hun skrev til meg. Som mange sikkert har lest driver jeg en foto og hverdagsblogg, med litt mote innimellom. Og har egentlig alltid elsket og blogge, men som sikkert mange har opplevd: og få stygge kommentarer, jeg opplevde det daglig, litt på skolen og plasser hvor personer kjente til min blogg. Etter jeg egentlig ble "stor" endret de seg, mange da mener jeg MANGE har endret væremåten når de er rundt meg. 

Fotografi av - © Mathias Willassen

Jeg har også lest at Therese opplever stygge kommentarer ofte, noe som jeg syntes er utrolig synd, for hun er en snill, omtenksom og flott person. Syntes dere som slenger dritt er et lavmål, rett og slett! Kanskje dere kan tenke på hva dere deler med alle andre? Folk kan bli såret, veldig såret! Mange personer takler faktisk ikke det. Det gir deg et sjukt stort press, som gjør at du vet egentlig ikke hva du skal gjøre. Mange toppbloggere som opplever dette har sikkert vært i nærheten av SLETT bloggen knappen. Noe jeg ikke vil at Therese skal gjøre!!!!! Jeg har snakket en del med Therese etter jeg har laget bloggdesignet hennes, og hun er bare en knupp! Og har egentlig funnet ut hvor en flott person Therese egentlig er mot andre. Hadde jo aldri troen på at jeg skulle få mitt bloggdesign laget på hennes blogg, for det er så utrolig stort for meg! Og jeg skryter ofte til meg selv for det. Fikk mange nye lesere og livet er bare herlig! <3 Therese har verdens beste blogg altså! ELSKER DEN, STÅ PÅ VIDERE THERESE :)


mvh
Mathias Willassen - Foto og hverdagsbloggen, besøk bloggen HER! 
Håper dere kan kommentere bloggen min videre! Dere er helt utrolige!! :))))

Schweppessss


Schweppes facebook-page 

Following its? new online MarketGiving strategy, led by Online Communication Manager Menno Braakman (Marketing Talent Of The Year 2011 nominee), Schweppes teamed up with the Dutch digital agency Red Urban, who is responsible for the concept and development of the Improve Your Schweppes Appeal experience.

Schweppes er faktisk så sinnsykt godt! Drakk det mange ganger nede i Bulgaria. Liker du Schweppes?


 

this is me

Haha hei bloggen!

Nå er det slutt på "puss" og silikon tull, jeg er tilbake. Den siste dagen har jeg tilbringt som den mest overfladiske personen jeg vet om. Jeg har verken silikon eller en så forkastelig oppførsel, det skjønte de fleste av dere. Åh, dere har null peiling på hvor tungt det har vært å ha på seg 4 bher. Fikk nesten pusteproblemer, og sinnskyt vondt i ryggen.

Grunnen til denne plutselige omveltningen er at jeg er så pisse lei kommentarer som "du har silikon, du er så fjortis, herregud vis litt mer kløft, ååh du bruker for mye sminke, du suger å blogge, du er bimbo, hore, pornostjerne" osv. Dere skjønner? Og de kommentarene får jeg liksom når jeg er meg selv. Så for å provosere litt (mye) satte jeg ting helt ut på spissen. Jeg trives med å være sånn som jeg er til vanlig, og ingenting dere sier kan endre på det. 

Og ja, det har vært mye negativitet på bloggen i det siste. Men vit at jeg setter utrolig mye pris på alle dere søte lesere som jeg har, dere er på en måte med på å gjøre livet mitt til det det er. Uten dere hadde ikke bloggen vært tcmn.blogg.no, og jeg hadde ikke fått oppleve alt jeg får. Hadde jeg kunne gjort det ville jeg tatt hver og en av dere med på en jordomseiling og tilbringt et helt år med dere!

Når det gjelder Sophie Elise, så hahah. Vi har absolutt ingenting i mot hverandre, og det var ikke hun jeg etterlignet. Det jeg sa om Sophie i videoen var også tull, noe hun vet og var klar over før jeg i det hele tatt lagde den. Så det har ikke vært noen "bloggkrig" mellom oss, det var planlagt mellom meg og hun. Hun er en kjempesøt jente og en kjempeflink blogger som helt klart fortjener en høyere plassering enn hun har. 

Så nå er det tilbake til ordentlig blogging, hadde egentlig tenkt å holde dette gående et par dager men en dag var nok i massevis for min del. Tror det var det for dere også? Her er mitt lille triks for store pupper (selv om du får pusteproblemer):_bare_ 4 bher, hahaha! 

nytt design

Endelig har bloggen fått en liten oppfriskning, og det er det søte Mathias som står bak. Han driver en blogg om foto og hverdag som er verdt en liten titt innom. Han er bare 14 år, men har et stort talent i både design og foto. Han er også veldig flink å skrive.

Du kan se bloggen til Mathias HER. Elsker designet, det ble utrolig friskt og veldig stilrent. Det er også litt godt med forandringen på sidebaren som nå befinner seg på venstre side. Nå skal jeg rydde litt opp på rommet sånn at jeg kan tvinge broren min til å ta bilder av innkjøpene. Mehehe! - Hva syns du om designet?

Hva gjør meg glad?

Nå som vi har hatt mye negativitet på bloggen i det siste, er det på tide å snu litt på det. Hva som gjør meg glad i hverdagen varierer veldig mye, det kan være alt fra et glass brus til en sydentur liksom. Er det noe jeg har lyst på der og da blir jeg bestandig glad når jeg får det.

- bestevennene mine, de er absolutt best. Elsker å være sammen med de, finne på ting og det at man kan snakke med de om alt!


- hundene mine. selv om jeg ikke har de enda, og de er hos noen venner av mamma, blir jeg alltid glad av å se de!


- klær. jeg elsker klær, og det er så utrolig deilig å kjøpe nye klær.


- SKO! åh, nå virker jeg litt materialistisk men sko er kanskje det jeg liker aller best. det er så mange nydelige sko i verden.


- sol! det gjør livet så mye bedre, og får en til å smile. man kan gjøre ingenting en dag, bare chille i sola.


- sminke. hadde aldri klart meg uten. man føler seg 1000 ganger bedre og får mye bedre selvtillit!


- å være brun. hater å føle meg blek og jævlig, når jeg er brun på kroppen syns jeg at jeg ser sunn ut!


- fanvideoer og bilder! det er kjempekoselig å få det, jeg setter utrolig pris på alt jeg får. har du noe å gi kan du laste det opp på fanpagen min HER
 fanvideo fra feveer.blogg.no 


tegning fra julie b. larsen - fant ikke noen blogglink!

Nå er det snart sovetid, er for en gangs skyld utrolig trøtt og sliten!

Hmm..

Orker ikke unnskylde meg nå, hehe. Tenkte iallefall å ta opp litt forskjellige ting. Det å være på 1 plass er nemlig ikke så enkelt. I tillegg til at du helst burde blogge 2 innlegg om dagen, skal du også passe på hva du skriver, hvilke bilder du legger ut, hva du gjør og hvordan du formulerer deg. Og alt du gjør skal leserene dine sette "karakter" på, og hvis du gjør noe "alvorlig" galt - da får du virkelig høre det. Hva som er galt å gjøre/skrive om er opp til hver enkelt, men det kan være så alt for lite som får en person til å hate deg.

Når man skriver en hverdagsblogg blir det fort veldig kjedelig med idag-har-jeg og nå-skal-jeg-innlegg. Man utvider derfor innholdet til sminke, outfit, hår og andre ting innen skjønnhet og mote. Dette gjør at bloggen din kan virke veldig overfladisk fra utsiden, iallefall for de som bare blar gjennom og ser på bildene. Sminker man seg litt for mye, er man superfjortis. Kler man seg litt for utfordrende, er man hore. Av den grunn får veldig mange et "rosa-blogg"stempel på seg. 

Flere tusen forskjellige mennesker leser min blogg, og da er det flere tusen forskjellige meninger. Enkelte er flinke til å holde seg i skinnet og kommentere konstruktivt når de først skal komme med noe negativt, mens andre er løver utenfor buret sitt som ikke har noen hemninger. De prøver å rive opp kadaveret som allerede er oppspist.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke er verdens flinkeste blogger, og føler meg overhodet ikke kvalifisert til å være på 1. plass. Har nå innsett at jeg har vært lenge nok av og på med 1 dags pause innimellom, og skal nå sette meg ned og fokusere litt bedre. Jeg har sagt det tusen ganger før, men nå mener jeg det. Før syns jeg blogging var gøy, jeg fant en viss glede i det og jeg gjorde det ikke kun for å holde plassen min og holde dere fornøyde. Jeg husker enda at i mars 2010 satt jeg og oppdaterte kommentarer hele tiden, tenkte ut ting å blogge om, lagde mange retarded videoblogger og var konstant inne på blogg.no. Nå - nesten aldri. I det siste har "flammen falmet" og jeg har mest sett på det som et ork. Det har litt å gjøre med all den usaklige dritten jeg får, som jeg egentlig ikke bryr meg om, men helst vil slippe. Aller mest er det latskap og at jeg har en alt for urutinert hverdag. Nå er det på tide å begynne på nytt! A whole new world...

Og forresten, god morgen ;) Og tusen takk til alle som leser bloggen min, uansett hvor lite jeg blogger, hvor sur jeg kan virke, hvor ofte jeg kommer med dårlige unnskyldninger, hvor mange løfter jeg ikke holder osv. THANK YOU!

Nytt og bedre liv

Fra og med i dag starter jeg et nytt og bedre liv. Vet ikke hvorfor eller hva som skal være annerledes, men er jo viktig å ha en positiv innstilling - eller hva? Nå er helgen endelig over, og jeg sitter igjen med glasskår i foten osv. Gleder meg kjempemasse til skolen begynner igjen. Stå opp tidlig, rutinerte dager og travle morgener. NOT

Vet at bloggen har vært siste prioritet i helgen, men har vært på road trip holdte jeg på å si. Har ikke vært så mye hjemme, så derfor har jeg faktisk nesten ikke vært på pcen. Vi har også hatt besøk  i helgen, og masse annet. Ja - travel! Men nå skal jeg ta det rolig framover, kanskje, så da skal bloggen være number 1!
Se så glad jeg ser ut, kun for dere. <3 bloggen <3

ser ikke

heihei! sitt omringa av rot, klare ikke se en driiit. hår og klær og sminke og støvsugera over alt! æ ser ikke skjermen nesten. klare ikke finne kamera, og spesielt ikke minnekortet. har vårrengjøring. blogges etter æ e ferdig i kveld!!! no må æ finne fram til døra!!!!! HEI <3 nam taco

Det nye designet mitt

Åh, jeg er veldig fornøyd med det nye designet mitt! Nå som jeg har vært så utrolig dårlig å blogge, trenger jeg en fresh start - og hva er vel ikke bedre enn et nytt, friskt design? Elsker det virkelig :)

Kodingen og all hjelp har jeg fått hos BLACKDOLL, hun har strevd med å få det til å se skikkelig og hun har gått gjennom stilsettet flere ganger. Denne jenta kan virkelig det hun gjør, og i tillegg har hun en nydelig blogg med masse gode outfits osv. Headeren har søte TILLA MADELEINE laget, tuusen takk for det! Fikk inn kjempemange fine headere på facebook fan pagen min, men endte da opp med denne. Takk til alle som sendte inn sitt "bidrag".

 - Liker du det nye designet?

Lykke x 10

Åh, jeg er så glad nå! Har nemlig fått en pakke i posten, den beste pakken så langt - og det takket være dere. Lurer dere på hva? Vel, bare se nedover. HAPPYFACE på meg nå!

Nå kommer Mathias, vi skal gjøre lekser faktisk. Herregud, burde få medalje! LEKSER? Hejdå, love you

sorryyy

Har vært opptatt med tentamener og skolearbeid de siste dagene, og da har bloggen måtte være siste prioritet. Akuratt nå er jeg på jobb, så får heller ikke blogget da. Skal lage en videoblogg når jeg kommer hjem, fordi jeg har nemlig fått nykameraet! 

Iallefall, beklager for at jeg ikke har sagt ifra. Love u for evah lizm 

Hjelp meg å få ny iPhone

Heihei! Nå sitter jeg på skolen, vi har nettopp hatt en dritvanskelig naturfagsprøve. Regner med jeg får 4 eller 5, gjorde det ganske bra så. Jeg må forresten si: rip iphonen min! Den er død for godt nå, ingenting å gjøre med det.

Derfor lurer jeg på om dere vil hjelpe meg å få tak i en ny telefon. Dere skal selvfølgelig få muligheten til å vinne en premie også. Meld deg inn PÅ DENNE SIDEN (det er gratis, null forpliktelser) hos studenttorget.no. Hvis jeg klarer å verve 200 stykker får jeg en iPhone 4.  

Når du har meldt deg inn kan du skrive i kommentarfeltet at du har gjort det, og navnet ditt. Så er du med i trekningen av flere solkort, pluss en kjempebra premie som jeg skal røpe senere. (Forresten, det er ikke vits å skrive at du har meldt deg inn når du ikke har gjort det, for jeg kan se hvem som verver seg) Takk på forhånd <3

Ah, love it

Sett det nye designet mitt? All takk til LUCA for nok en gang et nydelig og gjennomført design. Nytt denne gangen er headeren, de tre knappene til facebook fanpagen, twitter og formspringen, bilde i sidebaren og annerledes skrift i innleggene. Blir alltid superfornøyd med det han leverer, han er virkelig dyktig.

Syns det ble mye mer sommerlig og fresht enn det forrige, litt mer meg. Også likte jeg veldig godt fargene han brukte. Han slet litt med å få bildet i headeren riktig for hadde ingen som egentlig egnet seg så bra som headerbilder, men han får til alt! Hihi :)
 

- Hva synes du?

So sweet!

Holder på med vårrengjøringen av rommet, og fant nettopp et søtt kort jeg fikk for lenge siden av ei jente som heter Maria Saldias Olsen. Fant ikke bloggen hennes akuratt nå, så har ikke noe å linke til. Med kortet fikk jeg to søte armbånd til meg og Tuva. Er en god stund siden jeg fikk dette kortet da, og hadde helt glemt det av. Alltid koselig å finne sånne ting når man rydder! Det går helt klart i "keep-haugen", mens alle varselbrevene fra skolen skal få seg en fiiiin tur i "toss-haugen".

Kommer et til innlegg litt senere, når jeg er nogenlunde ferdig med bombeleiren min..

- Bruker du å finne ting du har helt glemt av når du rydder?  // price tag - maddi jane (cover of jessie j's version)

Mine favorittbutikker


- Åh, de har så utrolig mye klær! Du finner faktisk nesten alle klær du trenger, og i tillegg er det råbillig. Jeg kunne gått timesvis i butikken når jeg var i USA, var 2 etasjer stappet med klær, vesker, sko og smykker. Kvaliteten er jo så som så, ikke det aller beste - men ikke det dårligste heller. I tillegg så finner du mye av det nyeste innen mote. Dette kommer alltid til å være favorittbutikken min, så synd vi ikke har den her jeg bor..

-  Denne har vi i Tromsø, og det er bra. BikBok har kjempemange fine klær, og kvaliteten er helt grei. Mye ala forever21, men alle handler jo på BikBok så det blir liksom sånn "sjekk hva jeg har kjøpt!", også sier venninna di "åja, den kjøpte jeg forrige uke. har den i alle fargene, hehehe". Uansett finner jeg alltid noe jeg har lyst på når jeg tar meg en tur innom.- En skoelsker må jo ha en favorittbutikk med sko. Bianco har mye sko, men samtidig lite sko. Prisene er litt stive av og til, det er et minus. Skoene er jo i litt bedre kvalitet enn de du finner på DinSko, Eurosko osv. - Haha, jaja. De har alt! Sjokolade, potetgull, treningsklær, kosmetikk, magasiner, elektronikk, varmmat osv. Finner bestandig noe jeg trenger her inne. Hadde egentlig ikke trengt noen andre butikker, for OBS har alt man trenger for å leve et vanlig liv.. nesten iallefall! 

- Hva er dine favorittbutikker? (sykt dårlige bilder, men dere vet.. nettet er fucka)

Visste du at

.. jeg skrev "viste" i overskriften først? Og at jeg trodde innsekter hadde to n'er? 

.. jeg haaater insekter? Hvis det er en flue på rommet mitt før jeg skal sove, så legger jeg meg ikke før jeg vet at den er borte. Er nemlig redd for å svelge den når jeg sover, eew!

.. jeg var 1,39 m når jeg begynte i 8. klasse? Når jeg fortsatt gikk i 7., og vi skulle på besøk på ungdomsskolen var det noen som sa "haha se på ho lille der", og da ble jeg dritflau.

.. jeg ikke kan gå uten sminke på skolen? Føler meg dritstygg da, og ser ut som en 12 åring.  

.. jeg hater "vanlig leppefarge"? Iallefall på meg. Syns det er finest med en nude farge.

.. jeg nesten bare spiser drittmat? Sjokolade, potetgull, pizza, grøt, brus osv.

.. jeg er utrolig frekk mot folk? Jeg sier hele tiden stygge ting til de, selv om jeg ikke mener det. Spesielt mine nærmeste venner er jeg ganske frekk mot - men de vet at jeg kødder.

.. jeg er sta og egoistisk? Hater å ikke få viljen min, og hater å dele. Spesielt hvis jeg har sjokolade og potetskruer, det vil jeg aldri dele med noen.

.. jeg aldri kommer til å klare meg på egenhånd? Når jeg blir voksen kommer jeg til å kaste alle regninger i søpla, miste strømmen, bruke alle penger på shopping, sulte, råtne opp og havne på gata. Uff...

.. når jeg gikk på barneskolen, turte jeg ikke dra på skolen hvis jeg forsov meg? Var utrolig sjenert, og skulket heller dagen fremfor å komme inn i klasserommet mens alle andre satt der.

.. jeg ikke har hatt min egen hårfarge siden jeg var 6 år? Jeg husker ikke helt hvordan den ser ut, men noe ala kommunegrå. Veldig fin hårfarge som sikkert 50-60% av Norge har.

.. jeg bestandig har et blåmerke på kroppen? Får veldig lett blåmerker, så jeg har alltid et blåmerke eller to på leggen og armen. Det er siden alle i klassen min banker meg hver dag :(

.. jeg ikke liker melk eller appelsinjuice? Det smaker dritstygt, og jeg skjønner ikke hvem som drikker det. Eneste jeg bruker melk til er når jeg spiser frokostblanding med masse sukker i.

.. jeg er EKSTREMT lat? Kan bruke flere uker på å rydde eller få gjort ting jeg får beskjed om. Fuck my life for that!

.. jeg ødelegger min egen skolegang? Forsover meg, pugger ikke ordentlig til prøver, gjør ikke alle innleveringer, følger ikke ordentlig med i timen. Jeg er egentlig utrolig flink på skolen når jeg vil, og kan være et typisk fem og sekser barn som alltid får de beste karakterene, men neida. er for lat!

.. jeg ikke orker å skrive mere nå?
 

- Vet du noe spesielt om meg som ikke står her?

Følg meg

Jeg vet jeg er en utrolig dårlig blogger for tiden, men hva skal jeg gjøre? Har ikke minnekort, og i dag skulle jeg egentlig kjøpe nytt, men er plutselig 500 kroner i minus på kontoen. Får penger på fredag, så må prøve å få lånt meg et minnekort. Nå må jeg til og med kjøre bort på jobb og ta litt forskudd på lønna... hater virkelig å ta forskudd, føler at jeg stjeler penger! Haha :(

Forresten, nå kan dere følge meg på twitter. Har bestemt meg for å begynne å twitre (vel, egentlig kun for å stalke kjæresten min Justin Bieber). Følg min TWITTER. Nå skal jeg finne masse kjendiser og followe.

Dere kan også følge bloggen min på facebook, har en egen "fan" page. Det kan du gjøre HER.

Forresten, hundene mine er kommet tilbake. De som egentlig hadde overtatt Lotta og Bella, kunne ikke ha de allikavel. Nå må jeg finne noen andre til å ha de, men vet ikke om jeg klarer det. Blir for tungt å gi slipp på de enda en gang... Vel, legger med et gammelt bilde siden jeg ikke kan ta noen bilder for øyeblikket.
 
Wopsi, litt stort kanskje..

Hvordan få en bra blogg?

Dette er et spørsmål som florerer blant mailer, kommentarer og brev jeg får daglig. Jeg har aldri svart på det, fordi det er egentlig ikke noe fasitsvar. Skal gi dere litt "tips" her og nå, men ikke ta de bokstavelig og tenk heller litt utenfor boka når du selv skal finne ut hva som kan gjøre din blogg bra!

BLOGGNAVNET 
- Ikke kall bloggen din for theresecharlottemargrethenielsen1994xoxo.blogg.no, INGEN kommer til å huske bloggnavnet ditt. Lag noe kreativt, enkelt og kort som folk husker. Du må også tenke på at det er ikke mange som blir interessert i å besøke bloggen din hvis du for eksempel kaller den for jegelskerogdansexo1994dansepia.blogg.no. I mitt tilfelle brukte jeg forbokstaven i alle 4 navnene mine, enkelt og greit.

DESIGNET
- Her må du jo selvfølgelig selv velge hva du syns passer, men du kan jo kanskje tilpasse litt etter at folk faktisk skal syns bloggen din er leselig. Ikke ha et eneste stort kaos og virvar av 15 forskjellige neonfarger, hold det litt rolig og få det til å se enkelt ut. La bildene og teksten komme bedre fram, og hvis du vil ha noe ekstremt kan du heller la det gå løs på headeren. Noe jeg selv ikke liker, er svart bakgrunn på bloggen. Syns det blir for tungt å lese.

TEKSTEN
- heijjj, har vert på skol1. nå skal jeii lage meii litt nammenamm mat<3<3 er så sutlen azz x))) haha, vet dere vaaaa eller? i dag på skoleen så såååå jeg en driiitfin gutt (åh, døde lizm ^^, O.o) og han sa HEIJJJJ til mei :O:O:O. ble shåkket, holdte på å falme av. omgomgomgggggggggggggggg, tenk nååå daaah. <3<3<3 mat nå, snakkes puser. love u, xoxoxoxo ;*;*;*;*;*;. Sier bare: a BIG FAT NO. Hvis du skriver på den måten burde du ta deg selv i nakkeskinnet 150 ganger før du rører et tastatur igjen. Det der er en skam over det norske språk. Hvis jeg kommer inn på en blogg og ser det der, svir det i øynene mine og jeg går faktisk ut med en gang. HEHEHE xDDDDD ;ppp

INNHOLDET
- Ikke vær dønn kjedelig. Ikke skriv som om det er en artikkel om antivirusprogrammer. Nei, du må skrive det som kommer fra hjertet ditt. Ha gjerne med humor - dette er en stor slager. En tekst uten humor blir ufattelig kjedelig å lese når man kommer hjem fra 6-7 timer på skolebenken. Rettskriving er også en viktig del av innholdet. Det trenger så klart ikke være perfekt, men prøv å holde deg så godt som mulig innenfor hva som er riktig.

BILDER
- Uff, det sårer meg når folk bare blogger med google-bilder. For så vidt sårer det like mye med kun webcam bilder, eller gamle bilder. Skaff deg et greit kamera og bruk bilder i nesten hvert innlegg. Prøv å ha litt store bilder, og ikke bare ta bilder av deg selv i speilet. Litt annet er spennende å se også :)

INKLUDER LESERE
- Ikke blogg overfladisk og lat som at du ikke har noen lesere. De som leser bloggen din fortjener å bli hørt, sett og lagt merke til. Svar på de kommentarene du klarer, eller svar på spørsmål i nye innlegg. Hold en konkurranse i ny og ne, still spørsmål nederst i innleggene, ta deg tid til å lese kommentarene og sist men ikke minst: vis at du vet at leserene dine er der og at det er dem du skriver til! 


Hahahahahah, ikke spørr! Tenkte bare at dette foregår i hodet mitt når jeg besøker ELENDIGE blogger :( 

ædjjjjjjjjjjjednfkanaø

nå gidder jeg ikke spørsmålsrunden mer! spilte først inn på videokamera, og da ble det ingen lyd. så spilte jeg direkte fra webcamera til youtube og da ble lyden alt for lav! gir opp. den får komme skriftlig en dag jeg har tid.

FMLFMLFML. også finner jeg ikke lader til speilrefleksen heller. FML10kkkkk


Forresten, vil noen kjøpe en iPhone 4 eller HTC Nexus One?

iPhone 4 16 GB åpen for alle abonnement. Ser helt ny ut, kun 1 mnd gammel. Selges for 4500 kr. Følger ikke med eske og manualer, men et KOSS headset følger med.

HTC Nexus One - ikke kommet til Norge enda. 1 mnd gammel, ser ny ut. Åpen for alle abonnement. Følger ikke med eske og manualer. Norsk språk på tlf. Pris kr 3000.

Er en kompis som selger, så er du interessert kontakt m_gabrielsen@live.com

Ikke riktig frisk

Fikk desverre ikke bli frisk til i dag heller. Det er lite digg å sitte med verdens største halsbetennelse, hodepine, feber and so on. Jeg orker ikke skrive så mye, blir sliten av å trykke på tastaturet... haha!


yey


ligger bare som et slakt på sofaen med en oversized kopp


her er skurken som smittet meg. han har stakkars hatt 39 i feber i flere dagerNå har jeg ikke spist i hele går eller dag, så blir godt med pizza! Hasta La Vistaaa

Den eller den?

Siden jeg er syk, kan jeg poste et gammelt innlegg fra februar. Da slipper dere å kjede dere :)


Her skal jeg vise dere hva jeg foretrekker framfor det andre, så dere kan lære og kjenne meg litt bedre kanskje. Håper dere tar nytte av dette og kanskje dere får svar på noen spørsmål om dere har lurt på noe. Hehe jaa ;pPpPpppPP


Syk for en gangs skyld

Åh, nå har jeg akuratt tvingt meg selv til å logge på blogg.no for å informere dere om at jeg er syk. Har 39,5 i feber, sinnsyk hodepine og slapp i hele kroppen. Har sovet i hele dag, nå skal jeg tvinge i meg litt mat fra jobben min så skal jeg sove videre. 

Vi blogges derfor i morgen, takk for mejjj
X_7f5d09c5_large

wow!

for en statistikk!! Over 20 000 bare i dag, er dere blitt gal eller? Vil gratulere bestevenninna mi Charlotte med 18-års dagen sin i dag. ÅH, så misunnelig det går ann å bli. Nå kan hun kjøpe snus, røyk, "brus" og hun kan kjøre bil, dra på uteplasser, gi en god faen i hva foreldre sier og bare LEVE LIVET. Gleder meg til jeg er 18, "kun" 1 år, 8 mnd og 10 dager. WOOHO, not. Skulle vært født 1. januar. Nå må jeg sove, i morgen blir det bra blogging :D

Love u CH <33

bloggfri

Hei!

Er nødt til å ta meg bloggfri fram til i kveld, har en hel del å gjøre nå. Derfor må jeg løpe! Forresten, noe dere vil at jeg skal blogge om senere?

home (not) sweet home

Æsj, nå er jeg hjemme igjen (for 2 dager siden)... ufattelig kjedelig. Stygge Nora er enda på Gran Canaria, mens jeg sitter her hjemme - i et kaldt hus, fryser, rydding og utpakking av koffert venter og jeg kunne gjerne bare hevet meg på et fly og dratt ned igjen. Da hadde jeg isåfall tatt meg med Tuva, for jeg vet at hun skulle ønske hun var der!

Holder på å laste inn alle de crazye bildene som er blitt tatt i løpet av ferien. Etter all dansingen og herjingen rundt på Bora Bora, Donald, Harleys, Snoopy and so on har føttene mine fått gjennomgå med en del gnagsår. Fortsatte bare og danse i høye sko, og gnagsårene ble verre og verre. Nå har jeg da plastret de, siden det gikk hull på de og jeg begynte å blø. Stakkar lille meg, jeg vet :(:(


Har møtt flere herlige folk.

Kan være enig i at han var kjekk :D Dette bildet er fra første kvelden jeg møtte han.


haha, meg, Martine, Stine og Joachim.


Litt finere bilde, vi er kjempepene alle sammen! 


Fikk besøk på Donald av Marius Alkomann


Søte tjejs


Alle disse vakre bloggfansa mine ;)


Playbunnyy


Dart master 1


Alexander og Kristina. De er søsken, men jeg trodde først de var kjærester eller noe sånt. Haha :p


Nora, anonym og Kristina


colgatex101010101010


Haha, jeg og Nora er de bleikingene... så kommer disse to! ÅH


oooh ooh ooh ooh, barbra streisand


fiiiiin!


sint


haahhaha peeeeeeeeeeeeen marius!


gal


hei Nora!!!


Hahaha, fint øye! <3<3<3<3 gul <3<3<3<3

Har dere savnet bloggingen min?

Joda, meg igjen

Sorry for å skuffe dere, men her er jeg igjen, Tuva.

Følte ikke for å blogge noe mer selv i dag på min egen blogg, så derfor blogger jeg heller litt for Therese. Selv om det bare blir tull og tøv-innlegg, så er det kanskje bedre enn ingenting?


Hater Therese egentlig litt akkurat nå, for jeg har en stygg mistanke om at hun lever det gode liv, og har det rett og slett helt awesome!! Skulle ønske jeg var der sammen med henne :( Kjenner at jeg savner pia mi nå. Håper hun kjøper meg en piercing eller to i feriegave ♥ Trooor jeg må ringe henne i morgen å "minne" henne på det, hihi.

Disse tre fikk jeg sist da hun kom hjem fra syden. Fiiine ja?


Meg og piami. Husker godt dette øyeblikket. Hun hadde vært i syden og jeg hadde vært i Oslo, og vi hadde ikke sett hverandre på over en måned. Love you<3


Jaja, god natt.


Mvh
Tuva Will'assen

koser meg!

Åååh, Tuva! Du e den søteste pia, love u<3

Nå sitter jeg på hotellet. Skal snart ned på Puerto Rico senteret og møte Nora, så blir det vel brukt litt money... Storkoser meg her nede, har fått solt meg, shoppet, drukket et par Bacardi Breezer's og rett og slett hatt det morsomt. Orker ikke blogge så mye nå som jeg er her nede, for har mer vettige ting å gjøre. Legger bare ut et par bilder, tar litt tid å laste opp så mange :)


Thekla, hun bor her på Gran Canaria. Åh, hun er så mye brunere enn meg og Nora :(:(


Nora syns hun var så stygg, så måtte sensurere hun.


Baywatch babes! Haha, kom en bølge når bildet ble tatt - vi er redd for haiiiii.


My brother an mee, koser oss med en breezer. LOVEU!!!!!! hehhe, kanskje

Skal stikke nå! Hejdå <3

fravær :(

PGA mitt store fravær fra skolen, syns mamma det er tilpass for meg med litt fravær fra bloggen og. Er egentlig enig i det, så dere kommer ikke til å høre så mye fra meg de neste dagene, men har ennå to kalendergaver jeg skal dele ut. Tenker jeg tar de 23. og 24. desember eller noe sånn :)

Kjedet meg litt i dag, og kom over Adam Saaks videoer eller hva han heter. Fant en t-skjorte jeg aldri bruker og prøvde meg fram. Brukte vel 5 minutter. Fronten ble egentlig sinnsykt stygg, men ryggen ble litt stilig. Når jeg tenker meg om - dere får ikke se fronten, haha... Kan jo bruke den i syden, men not at hooome.


Haha litt skeivt...


ingen zminke <3<3 passer best med shorts, så ikke ut med bukse til!!

klassetur til polen / stockholm


Har nå lagt inn et bidrag på klassekassen.no om å vinne penger til klassen. Vi vil så gjerne på klassetur før sommeren, men det blir ikke noe av siden halvparten av klassen er fra landet. De bor dermed på hybel, og lever på stipend - som vil si at de ikke har noe penger til overs. Iallefall ikke til en klassetur til flere tusen kroner! Vi har også et ganske dårlig klassemiljø, og håper det hadde blitt bedre med en herlig tur der vi alle er samlet. Vi trenger å bli kjent bedre, alle sammen, men ingen tar intinativ.

Derfor håper vi på å vinne. Hvis du vil stemme på oss (valgfritt!!), så kan du gjøre det >HER<. Dere kan stemme hver dag også.Som takk vil jeg og Tuva la en del tilfeldig trukne lesere få premier:

- 10 heldige lesere får solkort på 1000 kr hver fra Brun og Blid
- 1 heldig leser får et gavekort på 7 500 kr hos Elkjøp

("Premiene" er sponset av Brun og Blid og ElkjøpTusen takk for at dere ville samarbeide med med og Tuva i denne konkurransen.)

Hvis dere har valgt å stemme på vårt bidrag, kan dere levne en kommentar under og skrive at dere har gjort det. På forhånd takk - fra klasse 11SAD! Lots of love for you <3

Mangler 4 stk :)

klassetur til polen / stockholm

Hei!

Har nå lagt inn et bidrag på klassekassen.no om å vinne penger til klassen. Vi vil så gjerne på klassetur før sommeren, men det blir ikke noe av siden halvparten av klassen er fra landet. De bor dermed på hybel, og lever på stipend - som vil si at de ikke har noe penger til overs. Iallefall ikke til en klassetur til flere tusen kroner! Vi har også et ganske dårlig klassemiljø, og håper det hadde blitt bedre med en herlig tur der vi alle er samlet. Vi trenger å bli kjent bedre, alle sammen, men ingen tar intinativ.

Derfor håper vi på å vinne. Hvis du vil stemme på oss (valgfritt!!), så kan du gjøre det >HER<. Som takk vil jeg og Tuva la en del tilfeldig trukne lesere få premier:

- 10 heldige lesere får solkort på 1000 kr hver fra Brun og Blid
- 1 heldig leser får et gavekort på 7 500 kr hos Elkjøp

("Premiene" er sponset av Brun og Blid og Elkjøp. Tusen takk for at dere ville samarbeide med med og Tuva i denne konkurransen.)

Hvis dere har valgt å stemme på vårt bidrag, kan dere levne en kommentar under og skrive at dere har gjort det. På forhånd takk - fra klasse 11SAD! Lots of love for you <3

Mangler 4 stk :)

:(:(:(

har ikke minnekort, så vi blogges i morgen!! må få tak i det da

lever i luksus

Hei! Nå sitter jeg her og blogger fra Henrik Ibsen suiten på Grand Hotel i Oslo. Vi skal ut og spise middag nå, så har egentlig ikke tid til å skrive. Eneste jeg vil si er at suiten er sinnsykt digg - og dyr! Kan jo vise dere litt bilder av luksusen jeg lever i for øyeblikket:home sweet home

Nå er vi hjemme igjen fra en 6 timers tur i byen. Handlet en del i dag også, så nå er nok bankkortet utslitt. De to jakkene jeg kjøpte i går, kjøpte jeg på nytt i dag. De var på 30% i dag, så jeg skal levere tilbake de andre og få pengene tilbake - så sparte jeg de pengene :D

Var det noen som så meg i dag? Var tydeligvis noen som sa jeg virket overlegen når de prøvde å smile til meg, men er ikke sikkert jeg så at dere smilte til akuratt meg. Jeg "møtte" Kari som jobbet på Kremerhuset og ei jente i kassa på Kiwi :) 

Nå sitter jeg her i min nye kosebukse fra BikBok og ullgenser fra Gina. Dere som lurte på hvor i Stokke jeg er: Heter Vear, og er i Vearveien ;)


Meg og Nathaniel
slitenx10!

farmandstredet

Nå suser vi på Farmandsstredet om sånn et kvarter. Er der fra i 12-tiden og sikkert litt utpå ettermiddagen. Har på meg lilla jakke hvis du vil se etter meg :)

Ciao

syk

Nå ligger jeg her på sofaen og håper på å bli frisk. Snørret renner og det er akuratt som om noen har plombert nesa mi. Det føles også ut som at jeg har fått KOLS. Uff, hater virkelig å være syk.

Håper bare jeg er helt frisk til neste uke, for da reiser jeg nemlig til Oslo på onsdag! Vi skal til Tønsberg fra onsdag til fredag, så skal vi være i Oslo fra fredag til mandag. Gjett om jeg skal shoppe :) Må jo sikkert kjøpe et par julegaver også, men skal nok bli en del klær, vesker og sko. Can't wait!!

Vi snakkes nok ikke før i morgen, klarer ikke konsentrere meg mer nå.

facebook gruppe og venn på blogg.no

Mange har etterspurt en facebook gruppe de kan bli medlem i, hvor de kan følge oppdateringene mine, legge inn hilsener og bilder de har laget. Derfor har jeg fått fingeren ut av r**a og laget en. Du kan selvfølgelig melde deg inn hvis du vil, og det gjør du her:

Facebook gruppe for tcmn.blogg.no

Har heller ikke noen direktelink hvor du kan legge meg til som venn, så derfor poster jeg en link her sånn at du kan legge meg til som venn. Skal få ordnet slik at profilbildet linker til denne siden, men orker ikke akuratt nå.

Legg meg til som venn

farsdagen i går

I går var det jo farsdag, som sikkert de fleste har fått med seg. Jeg hadde ikke kjøpt noe gave eller noe til min pappa, ringte han iallefall og gratulerte han :) Ellers var vi og hentet Lotta og Bella. De har vært i nesten en måned hos verdens beste hundepasser Anne Lise. Var godt å få de hjem igjen, og Bella har blitt husrein på sitt opphold hos hundepasseren - yaay!

Når vi hadde hentet hundene dro vi på kirkegården og tente lys for morfar. Han døde i 2005 av KOLS(?), og siden det var farsdag ville mamma tenne lys for han. Syns det var veldig koselig, savner han <3
Bella, ligner litt på en liten rev <3
Akuratt funnet fram til gravsteinen. Bella var litt nyskjerrig.


Tenner lys (I)


Her ligger Signe som er min oldemor, Karl som er min oldefar og Arne som er min morfar <3


bella, mi bella

heter ikke charlotte!!!

Hvorfor er det så mange som skriver "Elsker bloggen din Charlotte" også videre? Jeg heter jo ikke Charlotte, iallefall ikke sist jeg sjekket. Greit, det er mellomnavn, men foretrekker helst å bli kalt Therese :)

T - H - E - R - E - S - E -!!!!! <3

åh, skolelooool

Nå sitter jeg og jobber med noe høstprosjekt greier vi har på skolen. Må lage en powerpoint og masse annet piss, så derfor er jeg litt busy. Skal være ferdig i morgen og da må man bare stå på!

Er forresten på gruppe med tre gutter. Selvfølgelig de lateste guttene i klassen. Hvis de ikke møter tidsnok til fremføringen i morra må jeg banke de ;)

CIAOCIAO

kino i kveld, heihei

Nå skal jeg på kino med mamma og brodern. Haha, vet ikke hvilken film i skal se en gang. Tror ikke vi har bestemt oss. Vi skal iallefall ut å spise først, og nå angrer jeg på at jeg dusjet for en halvtime siden. Å gå med vått hår overalt er absolutt det beste<3<3 not.

Siden jeg har det litt travelt får dere kose dere med thelolcam bilder heller ;)Nå må jeg prøve å få fønet håret litt før jeg springer ut døra. Kos dere i kveld <3

pc på fredag!

Kommer bare innom for å si hei. Har veldig dårlig samvittighet siden jeg ikke har blogget noe i det siste, men får ikke særlig blogglyst når jeg verken har min egen pc eller minnekort til kameraet.

Får forhåpentligvis pcen min på fredag, siden jeg ikke har forsovet meg denne uken... foreløpig! Gled dere til fredag, for da er jeg tilbake (håper vi). Nå sitter jeg på skolen, og skal følge med i timen. Hadebra :)

sovejenta

Heihei og takk for sist!

Har ikke pc skjønner dere. Mamma tok den i sinne siden jeg forsover meg til skolen så mye. Har jo skolepc, men laderen min er stjelt så den har stått uten strøm hele helgen. Har vært og lånt lader hos Tuva nå, endelig litt pc-tid <3<3

I helgen har det ikke skjedd så stort mye. Har vært på 1-årsjubileum for BurgerMan på workinntunet, det var koselig. I går chillet bare jeg og Tuva med film, taco og julebrus - det var våres halloween feiring. Hehehehe..... Ellers klarte jeg å knekke plata mi i går, så må til tannlegen og få en ny i morgen. Nå sitter jeg her stappmett, var nemlig på pizzahuset med Marte, Lena og Kiana.

Vi får snakkes i morgen. Har heller ingen bilder, siden minnekortet stod i dataen mamma tok fra meg!

sliten x 1000

Dagen har gått i ett. Når jeg kom hjem hadde jeg mest lyst til å sove i et par timer, men jeg måtte dra på Metro lekeland med småsøsknene mine. Det var dritgøøøy, og jeg kunne seriøst gjort det hver dag. Det er så koselig å se barna springe rundt og hyle som noen stukne griser.

... eller ikke? Har seriøst aldri vært så dau. Satt bare og glodde i gulvet, ventet på å bli ferdig og kvitt alt bråket. Hørtes ut som andre verdenskrig blant barn. Også står noen rett ved deg og skriker så det skjærer i øret. Er jo selvfølgelig gøy for barna, men kanskje ikke min nye hengeplass?¨

Vi snakkes nok i morgen, er så sliten. Må øve til en prøve også skal jeg sove, tidlig kveld! Eller nei, skal se en film først. Så skal jeg sove :)


Meg og Tuvapijah på skol1 i dag <3 

dårlig blogger, heiii!!

Heihei!

Vet, utrolig dårlig blogging den siste uken. Har vært opptatt, mistet internett, og jobbet. Var hos pappa fra tirsdag til fredag. Jobbet hele dagen fredag, lørdag og søndag! Også har jeg jobbet som fy på skolen. Nå er vi forhåpentligvis tilbake til normal hverdag, og jeg kan blogge som før fra og med i morgen.

Skal få sendt solpassene til dere som vant, i morgen. Og ukens leser blir kåret i morgen, siden jeg må gå gjennom bloggen og se på kommentarene som er kommet inn. Nå har jeg tenkt og legge meg.

Angående konserten på tirsdag som kommer: det er 13 års aldergrense, og det er gratis inngang!!

Imens kan du skrive noen forslag til hva jeg kan lage videoblogg om, og om det er noe spesielt du vil jeg skal blogge om. Til uken skal jeg få satt på extensions-hår, så er det noe du lurer på angående extensions - fyr løs :)

Hip Hop konsert 26. oktober

På tirsdag neste uke holdes det en rusfri Hip Hop konsert på Tvibit fra 20.00 - 23.00. Det kommer flere artister, blant annet ProofyG, Mar 10, Herr Konkret og Lyrical Swordsmen. Konserten arrangeres av Ungdom Mot Narkotika, og det er et veldig bra arrangement. Det er gratis inngang, så koster deg ikke noe å komme og se på :)

Det er også noen som skal danse på konserten, og de ville si dette til dere:
"Dansere:
- Nora Selnes Opdal
- Margrethe Winther
- Kathrine Winther
hei bilde av danserene blir bare Nora og Margrethe du er en knupp, kjempe kult at det ligger på bloggen å at så mange komenterer:)
Nora til venstre og Margrethe til høyre. Kjempeflinke dansere med masse attitude ;)


Vi er tre jenter i alderen 18-20 som alle har danset Hiphop og Dancehall i flere år. Vi er også instruktører på danseskolen Cheza Flava, og har ellers opptrådt på flere show sammen. Vi ønsker gi et energisk Hiphop-show med innslag av Dancehall, for å støtte arrangementet Rusfri Hophop konsert og støtte Ungdom mot narkotika."

Så alle i Tromsø som har mulighet, kom og se på konserten! Det skal jeg og Tuva! :) Husk, du må være 13 år.

villlllllldyr

I går var det personalfest. Alt jeg har å si er: dans, dans, dans oppå bordet!!! Haha. Det var kjempekoselig, vi var på kurs først - noe som jeg trodde skulle være litt daft og kjedelig, men det var faktisk ganske gøy! Vi lærte å lage en del nye retter som vi skal ha kampanjer på etter hvert, og fikk spise det etterpå. Ei på min gruppe lagde en egen dressing som ble SYKT god, og jeg liker ikke dressing en gang. Vedder på at 90% av dere hadde elsket den dressingen!

Desverre ble det ikke noe særlig med bilder fra gårdagen. Tuva hadde med seg kameraet og begynte å knipse masse bilder av meg i sombreroen, og når hun var ferdig oppdaget hun at det ikke var noe minnekort. DUST! Jaja, tror ikke kvelden trenger å avbildes heller. Vet i hvertfall at jeg er sliten i bena og merkverdig redusert.

'
Er sånn her for øyeblikket. digg<3


I natt var jeg sånn her!!! Bare med en sombrero på, diggere<3

my darling

NB: Det blir trekt 2 ukens leser vinnere på søndag som vinner hvert sitt solkort à kr 80, og det blir trekt en tredje leser som vinner noe annet lureri. Så vær flinke å hyppige på å kommentere innleggene, saklige kommentarer, så jeg legger merke til deg. Kanskje du er en av de 3 heldige på søndag?

Åh, elsker virkelig å kjøre! Eneste er at det er så horekaldt ute. Jeg har jo på meg de varmeste klærne jeg har, og fryser som om jeg bodde på Nordpolen :( Måtte kjøpe noen nye kjørehansker i dag, siden de andre gjorde at jeg nesten mistet følelsen i fingrene.

Også er det litt dumt at firehjulingen ser ut som den har vært og bada i gjørme, så skitten som den er nå. Skal heldigvis bli regn til helgen, så slipper jeg snøen. Da blir det mildvær, og ikke like kaldt som det er for øyeblikket. Her har dere noen bilder av babyen min:


Hjelmen min. Ren og pen, ikke sant?


ÅH, vakre, vakre snøen!!! (..........)


E-ton Viper Street 50


Se så skitten den er. Grusomt vakkert ;)


Skulle liksom være et "YES, DETTE RULER" bilde, men hehe?


Pen i hjelmen blir man også


Og pen på håret når man tar av hjelmen. Stylish?


Nå skal jeg forresten begynne å kjøre mens jeg går tur med hundene, slipper jeg å bruke bena. Så går de ved siden av. Kjører jo sakte da, og hvis en er uheldig og går under - rygger jeg bare på den så slipper den å pines til døde, så får den heller en kjapp død. HAHA OK, tulla. Skal ikke kjøre tur med de ;)

yes! bestod teorien :D

Var og tok teoriprøven i dag, og jeg bestod med glans faktisk. Brukte 7 minutter (haha, travel dame) og hadde NULL feil. Er så stolt over meg selv. Forrige gang hadde jeg 7 feil :)

Nå skal jeg dra og hente firehjulingen og kjøre min første (lovlige) tur på offentlig veg. Vi snakkes senere, da skal dere få se firehjulingen min! Nå må jeg kle på meg godt, pakke med hjelm og hansker og skifte til noen tørre sokker... Vi har nemlig regn/sludd/snø for tiden i Tromsø - det beste været jeg vet om ;)

- Har du/har du hatt moped/scooter/firehjuling eller skal du ha det?

tusen takk gussan!

Nå har Gunnstein "Gussan" ordnet meg nytt design. Det passer mye bedre til bloggen min, og ser mye mer profesjonelt og stilrent ut. Han er virkelig god, og alt dette mashet han opp på et par timer.

Noe som er litt dumt, er at vi la mange planer for designet mitt som han ikke gjennomførte! Kan jo skrive dere en liste med alle planene som IKKE kom med i designet mitt :(

- Rød løper og limousin før man kom inn på bloggen
- Champange til alle leserene
- Jordbær dyppet i sjokolade
- Papparazzi over alt
- Konsert av Voe "Don't Talk To Me" (må være playback)
- Autografutdeling til alle
- Åpningstale av Lars Tangen "HÆIJA!"
- Smurfemix-låt av Ulrikke Lund, aaw!!
- Dansekurs med The Giant og Voe
- Leilighetsguide tour med Julia Nyland
- Svømmetur i elven med Kristina A.
- Alle med POPULÆR blogg får designhjelp fra Gussan
- Gussans første "Deli" boller til alle (vi plukker de opp fra søpla)
- Frukt (+grønnsak) photoshoot for alle som vil!
......... (intern humor, ok?) Listen er lang spekket av tilbud til dere lesere, men tror dere han klarte å fikse alt? Nope...... åh, du suger Gussan. Neida, men jaja. Takk for designet, det var supert :)

Bloggen til Gussan er utrolig underholdende, så ta deg en titt. Flink med design, god å blogge med mye bilder og en herlig klype sarkasme! Haha, digger det. Så er han jo ganske kjekk også da ;)


- Hva synes du om det nye designet?

hvordan er det å være toppblogger?

Dette spørsmålet får jeg flere ganger daglig. Jeg skjønner jo godt at dere er nyskjerrige på det, noe jeg selv også var da jeg startet min egen blogg. Det er ikke bare fryd og gammen å ligge på 6. plass, det har sine negative sider også. Kan jo starte med de positive sidene:

1. Gleden over å ha kommet så langt
Det er vel noe av det beste. Å vite at man har klart å fiske seg opp fra 10 lesere til 11 - 12 000 lesere daglig! Å vite at man faktisk har flere tusen følgere Norge rundt. Det å ligge på 6. plass er bra, og det er noe man absolutt kan være stolt over.2. Sponsor
Jeg elsker å få pakker i posten! Spesielt når de er gratis. Det å få sponset noe var i starten veldig stort og overraskende for meg, men nå som jeg har vært på topplisten siden januar/februar så er det ikke like stort lenger. Jeg elsker fremdeles å få pakkene, men jeg tenker ikke like mye på at jeg får det gratis. Som oftest får jeg ting mot å skrive om de, men jeg skriver kun om det hvis jeg helt ærlig liker produktet. Gidder ikke å lyve for å få leserene mine til å kjøpe produktet, slik at leverandøren blir fornøyd.3. Leserene
Dette punktet er jo det som gjør hele bloggen nesten. Dere lesere er med på å følge hverdagen min og se hva jeg gjør, tenker og føler.


4. Tilbakemeldingene
Noe som er viktig for å ha et positivt syn på bloggen sin, er å få positive tilbakemeldinger. Dette får man jo enten via kommentar, telefon, face2face, mail og lignende. Dere er superflinke til å gi meg tilbakemeldinger.


Så de ikke fullt så positive sidene:

1. Stress!!
Av og til så er det et utrolig stress å ha en populær blogg. Dere lesere forventer jo å få iallefall et innlegg om dagen, selv om det også er lite. Det er utrolig kjedelig å komme inn på en blogg som min av og til når jeg oppdaterer så utrolig sjeldent.


2. Stygge og usaklige kommentarer
Det sier vel seg selv at man ofte får stygge og usaklige kommentarer. Enten fra personer som bare kjeder seg, er sjalu eller ikke har et liv og må rakke ned på andre. Med usaklig mener jeg "åh, du er så feit at du burde vært i guiness world record bok!!" osv. Man må jo bare takle det og ikke bry seg, for den personen som slenger dritten er som oftest den som ikke har det bra med seg selv.

3. Facebook forespørsler......
Jeg vet at det er litt stygt av meg å ta opp dette på de negative sidene, men jo. Jeg ser på facebook profilen min som en plass der jeg skal ha kontakt med venner og folk jeg vet hvem er, så de 800 venneforespørslene som ligger å venter på å bli godkjent er ikke folk jeg kjenner. Og nei - jeg gidder ikke godta de. Har ikke behov for å ha bloggleserene mine på facebook :) Har en åpen profil, så du kan se det meste uten å være venn med meg. Og det er litt irriterende når noen maser gang på gang om jeg kan godta de som venn, og snakker til meg i facebook chatten hele tiden. Jeg har ikke noe i mot dere, men vil helst ikke ha alle bloggleserene mine som venn på facebook.


4. "Åja, jeg vet. Hehe, leste det på bloggen"
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har begynt å fortelle venninnene mine om noe jeg har kjøpt, gjort eller lignende. Sitter og forteller hele historien, og når jeg er ferdig så sier de "Åja, jeg vet. Hehe, leste det på bloggen". Hahaha. Det er dumt, for nå kan jeg nesten aldri fortelle noe uten at de vet det fra før av.

Har jobbet for noen som ikke kunne i dag, så derfor har dere ikke hørt fra meg :)

åh, elsker dere!

Vil bare si at dere er superflinke til å kommentere. Måtte bare få sagt det, for jeg holder på å rydde. Dere er de beste leserene, og setter pris på alle kommentarene :D Skal få lagt ut en hårvideo i kveld, må bare redigere den først :)

LOVE YOU ALL!

deres favorittøredobber

Fikk inn masse fine øredobber på mail. Her er mine lesere sine favoritter:

http://alliswierdo.blogg.no


http://amaliephoto.blogg.no


Andrea Westerheim


http://anettee95.blogg.no


http://ananvie.blogg.no


http://charlotteckorsvoll.blogg.no


http://drow.blogg.no


http://elenab.blogg.no


http://elinjah.blogg.no


http://ellast0r.blogg.no


http://frutto.blogg.no


http://geenah.blogg.no - øredobber fra Zita Chic


http://haalandaasen.blogg.no


http://hannamichelle.blogg.no


http://helene.blogg.no


http://iitsme.blogg.no


http://inabras.blogg.no


http://ingian.blogg.no


http://j0dii.blogg.no


http://juliatn.blogg.no


http://keneleh.blogg.no


http://kristinegulden.blogg.no


http://lindaisa.blogg.no


http://livodaz.blogg.no


http://lolvanja.blogg.no


http://maddeee.blogg.no


http://malemaria.blogg.no


http://marieco.blogg.no


http://marietruud.blogg.no


http://marte1.blogg.no


http://mecami.blogg.no


http://memas.blogg.no


http://mesj.blogg.no


http://mksn.blogg.no


http://mmartineo.blogg.no


Øredobber fra Mona (ingen bloggadresse)


http://reginefashion.blogg.no


Fra Renate Lodden (ingen bloggadresse)


Fra Signe


http://siljesb.blogg.no


http://synnsegenverden.blogg.no


http://taaht.blogg.no


http://themarkblomst.blogg.no


http://thihoa.blogg.no

Tusen takk! Nå kan dere sende inn favorittskoene deres på mail tcmnfan@hotmail.com

vil du bli ukens leser? les her!

Hver søndag fra nå av har jeg bestemt meg for å trekke en leser som kommenterer flittig i innleggene mine. Den leseren jeg velger ut vil vinne et solkort på 80 kr, da jeg har sånn ca 70 solkort igjen å dele ut.

Du vil få solkortet sendt i posten. Det blir altså en vinner i uken, og dette er noe jeg blir til å drive så fremst jeg har flere solkort igjen. Da er det bare for deg å huske på å være flink å kommentere innleggene mine, så kanskje jeg legger merke til akuratt deg?

Noe som også er bra, er hvis du ser spørsmål i kommentarfeltet som stilles til meg - men som du vet svaret på, at du kanskje svarer på det for meg: HVIS JEG IKKE HAR SVART. Da vil andre lesere få kjappere svar. For eksemple hvis det står "hva heter hunden din?" så kan du svare på kommentaren for meg, og da ser jeg det. Da har du også god sjangse til å bli ukens leser.

HUSK: Ikke spamkommenter med flere usaklige kommentarer i innlegget, da legger jeg merke til deg på en negativ måte og da er det lite sannsynlig at du blir ukens leser :)


Dette kan bli ditt!

hvorfor har du ikke blogget noe?

Fått en del spørsmål om hvorfor jeg har oppdatert så lite i helgen. Jo, har nemlig vært opptatt. Kunne jo selvfølgelig slengt ut et innlegg i går natt, men tiden gikk for fort og før jeg viste ordet av det så var det natt :/
Har vært på jobb og tjent penger. Skal jobbe i morgen også, men ikke like lenge. 6 timer bare :)


Har også fått en del spørsmål om øyenskyggen og generelt resten av sminken jeg hadde på bildene på forrige innlegg, så skal få laget en video med det så fort jeg har tid :)


Har også hatt Charlotte på overnatting. Vi ble sittende og svettgame CS i går natt, til sån ca kl. 05.00? Haha, vi elsker cs.


Hadde bare desveree et litt for fint bilde av Ch. Hun slettet de andre:/


svett etter en heftig cs runde :/

jobb om 3-2-1-0

Nå skal jeg snart suse på jobb! Glemte faktisk helt at det var fredag i dag. Satt på skolen og så på klokka, det var enda lenge igjen til den var halv 4 liksom og jeg kunne dra hjem. Så plutselig får vi dra kvart på 12, og da kom jeg jo på at det var fredag. Haha, okei, følg med liksom.

(Edit kl 03:25: Når jeg legger inn hårvideoen i Movie Maker står det at det er feil filformat, men har komprimert videoen til både .avi og .wma eller hva det het, fortsatt funker ingen av delene? HJELP!) Jeg jobber til halv 12, og planen er at Charlotte skal sove hos meg. Derfor kommer det en hårvideo i kveld etter midnatt. Sminkevideoen ble så dårlig, så skal lage en ny. I mens dere venter på meg kan dere nyte en håndfull med vakre bilder av meg ;););)


høy og stram


luggen på snei


luggen på riktig vei

HADE!

gal bror

Ja, forrige innlegg var bare kødd. Det er mine tenner og min munn, men brukte en speilvendt effekt på kameraet så det er bare undertennene mine dere ser både oppe og nede. Det er forresten noen som påstår at jeg ikke har regulering på de forrige innleggene mine, men jo - smiler bare slik at dere ikke ser den.

Brodern var hjemom en tur i dag. Han hadde med seg noe usedvanlig bagasje. Haha, hvem i all verden samler på sine tomme snusbokser? Han hadde godt over 100 stykk nedi der, som han har samlet på 1 år. Han og noen kompiser samler hver for seg og skal tydeligvis bygge et stort tårn eller noe sånn tull...GAL BROR!!! Har forresten laget sminkevideo, så skal legge den inn og redigere nå:)

Har nettopp vært hos ta......

Har nettopp vært hos tannlegen og tatt av reguleringen.


Sorry dårlig mobilbilde, men sitter på bussen tilbake til skolen. Fornøyyyyyyd!

Nå har jeg lite strøm på iPhonen, vi snakkes litt senere. Skal vise bedre bilder da :)

perfeksjon

Se for ei vakker venninne jeg har! Åh, helt nydelig ♥ Colgate er hun også :D

Besøk bloggen til Charlotte!

Har forresten vært noe galt med minnekortet, står at det må formateres eller noe greier når jeg putter det i kameraet, så har ikke blogget i dag.

såriii

Har hatt en sykt travel dag full av andre prioriteringer enn bloggen. Har vært barnevakt hele dagen, så ungene har holdt meg opptatt. Nå er jeg på helgebesøk hos min pappa, endelig <3

Er veldig trøtt nå, så vi får heller snakkes i morgen. Skal blogge bedre da, blant annet vise dere en ny jakke jeg har kjøpt. Elsker den! :)

workworkwork

Skal på jobb i dag, så vi snakkes i kveld <3 Mens jeg prøvde å ta noen passende bilder til innlegget, kommer selvfølgelig Bella og ødelegger alt. åhhhh
vakre

dumdumdumdumdum

Åh, jeg er så DUM! Feila jo så klart på teoriprøven, hadde 7 feil av maksimalt 5 tillatte feil. Var skikkelig nervøs når jeg skulle trykke på "avslutt prøve", men hadde et lite håp om at jeg skulle bestå. Men neida, der sto det svart på hvit "Beklager, men du har ikke bestått teoriprøven for moped". Var til og med en thai dame der, som så vidt kunne norsk, og hun bestod bilteorien! Jeg følte meg skikkelig dum.

Er også sykt forbanna på Tuva som jubler på sin blogg for at jeg ikke bestod. Burn in hell, bitch. gidder ikke snakke med deg på skolen i morgen. vi er ikke venner lengre!!

Åh, jaja. Bedre lykke om 2 uker, når jeg får prøve meg på nytt. Skal jobbe nå, så vi snakkes i kveld <3

sintleiseg ansiktet


sintsint ansiktet.

åh, fml. hade!!!!

6 plass!!!

Så på topplisten nettopp, og så at jeg er på 6. plass. Ble litt overrasket, grunnet min sjeldne blogging de siste dagene. Det er takket være dere jeg er der! Smask

Forresten, tusen takk for alle gratulasjoner. Legger ut noe jeg fikk på mail :)

Kjempekoselig :) Laget av http://hansenogsandbakken.blogg.no


Bilde laget av http://vaaali.blogg.no - tusen takk <3


Tusen takk til http://saraturkis.blogg.no for denne herlige videoen!


Og mange takk til Sesilie johansen for denne videoen! <3

slem blogger

Jeg får daglig kommentarer på bloggen og meldinger på facebook fra søte personer som sier de elsker bloggen min også videre, men jeg kan ikke skjønne hvorfor. Har ikke blogget bra på flere måneder, og bloggen min har vært lagt i grus i flere dager. Jeg klarer ikke holde meg til en fast rutine, og flere dager er det så sykt umotiverende å blogge.

Tror ikke på dere når dere sier at dere elsker bloggen min, for den er faktisk sykt dårlig for tiden. Det er ikke noe spennende å lese om, jeg skriver slurvete og hasteblogger om tull og tøv. Så egentlig kunne jeg bare sluttet å blogge hvis det skulle fortsatt slik fremover, men det skal det ikke! Nå skal det bli andre boller, og jeg SKAL bli flinkere. Kan ikke love 4 innlegg om dagen, men 2 skal jeg iallefall klare.

Note to my self: Slem blogger. Slem pike.

Hater bloggen min :(
Det er bare så sykt umotiverende å blogge når outfitbildene blir sånn......


Og rommet ser sånn ut.......

Lever et hardt liv ser jeg.

Hjelp!

Sitter nå og blogger fra iPhone. Får ikke skrevet noen innlegg via datamaskinen. Har prøvd både skolepcen og min egen, men den ruten der man skriver vil ikke dukke opp. Jeg skal få broren min til å se på det. Derfor har jeg ikke blogget de to siste dagene.

Noen som vet hva som kan være galt?

heihei

Beklager fraværet mitt i går. Det må nok fortsette i dag, skal jobbe til halv 12 i kveld desverre.... Blogger mer i morgen, har jo fått skolepc:D Virker veldig bra, og mye finere enn de som var i fjor. Desverre får jeg ikke webcameraet til å virke, men har jo speilrefleks så...

lillebror har lært seg å sykle

For en liten stund siden lærte lillebroren min seg å sykle. Han blir 6 i desember :)

Han var ute en dag med kompisen sin, Jonas, og lekte. Så plutselig løper han inn døra og sier "mamma, mamma!! æ kan sykle!!!!". Jeg tenkte bare haha, sikkert... på firehjulssykkel;););). Det var det altså ikke, nå kan gullgutten sykle på to hjul. Er kanskje ikke så spennende for dere å lese, men han er en ordentlig kosegutt!


Julian og Jonas


Ikke like lett å sette i gang bestandig!


Så var vi på'n :D


Avgårde, tror han er best


Men neida, klarer ikke helt å holde kontroll. Heihei søppelkasse

- Hvor gammel var du når du lærte å sykle? (Jeg husker ikke selv hvor gammel jeg var...)

på tide å blogge snart?

Jeg er så lei av å blogge!! Har null motivasjon om dagen, siden jeg ikke har noe å blogge om. Er så slapp og trøtt pga skole, og jeg gir vel egentlig mest f*** i bloggen nå for tiden.

Dette har jeg sett at ikke er så veldig populært hos dere, så skal prøve å få skrevet 2 innlegg om dagen frem til vi får skole PC, som er i neste uke :) Så da vet dere iallefall hvorfor jeg ikke blogger noe særlig.

Nå skal jeg bare vise dere noe nytt og noe jeg skal bruke så snart jeg får lønning!Fakelashes! Kjøpte 20 par på eBay og betalte 50 kroner for de med frakt inkludert. Vet desverre ikke hvor på eBay dere finner de, da jeg så de på auksjoner som avsluttes snart. Det jeg likte godt med disse var at de var veldig fyldige og fine, ikke for lange heller. Lim fulgte desverre ikke med, men det finner jeg på H&M eller noe.


Disse øredobbene fra BikBok kjøpte jeg for et par uker siden. Synes de er kjempefin, men dog litt for lang.


WHIIHIHIHI. Tusen takk til skoledagbøkene som lå på Maritime. Nå skal jeg slå meg løs på H&M med disse 50% kortene. Et kort gir 50% på et plagg. Gjett hvem som blir til å gå i H&M fra topp til tå? Ikke meg, hehe. Har 10 stk av disse kortene også 4 av de 25% på MaxFactor produkter kortene.


Eller kanskje jeg skal lime de sammen og bruke som en luksusvifte?

Det kommer en videoblogg senere der jeg viser fram en dritbra krølltang :)

lurte dere bare litt

Jeg tar ikke fri helt til fredag. Er tilbake i løpet av søndag(i dag). Har bare måttet prioritert hund, venner og andre ting i helgen så jeg måtte ta meg en kort bloggpause. På torsdag jobbet jeg, fredag var jeg på skole, tannlegen og jobbet litt siden noen var syk på jobb. Så var det lørdagens gjøremål. Var i byen med Tuva og Markus for å shoppe litt, så tok jeg og Tuva solarium. Når vi kom hjem chillet vi hver for oss, så dro vi ut og fant på noe sprell litt over alt egentlig.

Peace out, er stuptrøtt om dagen!

Haha så jo knalloransje ut! Har en selvbruning fra Lorèal tror jeg det er, i ansiktet. Den ser ganske oransje ut på bildene, mens den jeg har på kroppen på bildet er fra ShadowTans, og den ser mye bedre ut på bilder. Fikk den i posten i dag, og er kjempefornøyd. Kommer nok en anmeldelse på ShadowTans i morgen:)

vi snakkes

Jeg mente jo ikke alle leserene i forrige innlegg. Mente jo de som tar helt av bare "OMG, DÆVEN DU E STYGG. GÅR DU PÅ VGS OMGOMGOMG VERDENS UNDERGANG. HOREE" leserene.

Vi snakkes neste fredaag, tror jeg trenger meg en lang bloggpause. er jævlig lei :)

blogger ikke før fredag

Først skal vi gå på tur med skolen, så skal jeg rett på jobb så vi snakkes ikke før fredag. Kommer til å være død når jeg kommer hjem skjønner dere. God natt <3

serr

åherre

men æ starta dagen me å ta mæ en tur til byen.. for å henge på bk.. å shope litt selfølgelig!... men så kom æ jo da selfølgerlig på at... byen e jo ikke åpen på en søndag, så æ blei sittanes å vente på buss'n i 3tima

men! æ har åsså vært på TIL kamp.. det va faen ikke artig, for æ va så lita at æ så ikke en drit.
men nok om det..

bare å sende mæ venne forespørsla, å spørsmål
(ingen spørsmål om kor høy æ e!!!!!!)

work weekend

Har hatt jobb både torsdag, fredag og lørdag så har ikke hatt tid til å blogge. Har kun vært på skolen, hjem for å styre med hundene, dratt på jobb så kommet hjem dødtrøtt og lagt meg. Skal ikke jobbe i morgen, så satser på å blogge bedre da. Beklager fraværet. Nå er jeg sliten, så blogges i morgeen <3

de som vil

De som vil, kan prøve å lage en fet header av disse bildene. Kommer til å legge ut alle headerne jeg får :) Send de til tcmn@hotmail.no. Blir morsomt å se hva jeg får inn :D

Helst de to øverste, men hvis dere absolutt må kan dere bruke det nederste også.
har ikke tid til å blogge i helgen!

Ser mange lurer på hvor jeg har tatt veien, og om jeg døde på vei til veterinæren. Nei, jeg har bare en fullstendig stapper jobbhelg. Fredag jobbet jeg 8 timer, var hjemme 23.30 og etter det var jeg med venner. Lørdag jobbet jeg 10,5 time og var hjemme 23.30 og la meg med en gang etterpå. Og i dag skal jeg jobbe 10,5 timer og er ikke hjemme før 23.30 i dag heller. Normalt sover jeg til en halvtime før jeg begynner på jobb, men i dag var jeg litt tidligere oppe.

Den "syke" valpen har forresten fått antibiotika, da det var bakterier som han hadde på siden i pelsen. Alle valpene har også åpnet øynene, untatt den grå hannen som har åpnet et øye :)

Med dette sier jeg at bloggingen vil fortsette å ligge på hylla til i morgen!

jauvisst, heihei

Satt tilfeldigvis på Chatroulette.no og kjedet meg. Neida, jeg så på http://jauvisst.blogg.no at de var å møte på Chatroulette.no, så jeg tok meg en tur - og jammen meg fant jeg de ikke ;)

De har en ganske morsom blogg, iallefall videoene der de kødderinger til diverse steder. De har blant annet kødderingt til Tuvaw. Jeg var der når de ringte til hun, og skjønte jo at det var noe muffins med det.


Va så stygg i trynet på bilde, så æ sensurerte mæ..

moose on the loose

DETTE INNLEGGET BLE SKREVET KLOKKEN 10 I MORGES...


Good mornin' til alle dere A+++ mennesker!

Nå er jeg faktisk våken... har vært våken siden i 9-tiden. Kan noen fortelle meg hva som er galt?!? Er ikke den type person, den som står opp tidlig på èn av hundre fridager. Den typen som tar seg en morgendusj og setter seg ned med en kopp kaffe og sjekker mail. Jeg er ikke den som åpner gardinene, ser ut på været og tenker "nei huff, nå er det på tide å sjekke postkassen". Tenk om jeg hadde vært sånn.... OMG.

Forresten, tittet et kjapt øyeblikk ut døren, og jo. Der var det to, nei tre, moose on the loose. Som forresten skal bli Tromsø's nye klesmerke, haha. Uansett, det første som møtte meg var en elg som sprang forbi bilen rett ved siden av meg. Kødder ikke! Se bare her:


Også bare stoppa han, 2 meter unna meg.....


Da hørte jeg bare noe galloppere mot meg i ei jævla fart!

SE DER! Gotta catch'em all! Skremte den heldigvis så den datt og rullet ned i grøften, og ikke kom seg opp igjen!


Okei da, den kom seg opp igjen. Men her går alle fra meg! :(


Jeg ble bare sånn "neeeeeeeeeei, vent!!! ikke forlat meg"

Heheeee..

Salgsblogg er oppdatert!

Takk til >>Katrine Øien<< som har fotografert meg og Tuva i dag med klærne!

HTTP://TOPPSALG.BLOGG.NO

Vi har nå oppdatert salgsbloggen med masse nye klær. Dere må se på de gamle innleggene også, for det ligger en del nytt der. Forresten - når dere kjøper klær: IKKE betal med Postoppkrav. Frakten kan koste opp til 200 kr da!!


Må bare dele et bilde med dere først:

Min snexye Tuva beib <3 Fotograf: Katrine

må rydde

Jeg holder på å rydde, så vi snakkes ikke før i kveld. Tenkte å si ifra, så vet dere hvorfor jeg ikke blogger.

peace out

solen steker på skinka

I dag har jeg bare hatt besøk av Tuva. Vi har chillet et par timer på verandaen, siden det er så fint vær i dag. Lotta og valpene har koset seg inne i valpekassa, bortsett fra Lotta's små tisseturer på 2 minutter. Jeg klarer nesten ikke vente til valpene begynner å åpne øynene, gå rundt og bli rampete! Okei, kanskje utelukk rampete da ;-)


Får litt flere fregner. Mmmmmm!!!


Aaw. De to svarte til venstre er gutter, den brune i midten er jente og den gråe til høyre er gutt :)

- Hva har du gjort i dag?

...også vil jeg beklage for den utrolig dårlige bloggingen i sommer. Jeg gjør ikke så mye om dagene, er slapp og sover lenge - derfor har jeg nesten ingenting å blogge om! Skal prøve å skjerpe meg :)

den gleden varte ikke lenge

Husker dere da jeg blogget om mine nye sko fra Bianco? Vel, i går skulle jeg gå med de for første gang. Brukte de maks 4 timer, og når jeg kommer hjem oppdager jeg dette (til min ikke-så-store forskrekkelse):

Utrolig kjipt, for de var drithot! Hadde vært greit om jeg kunne bytta de, men siden de var på salg og de ikke har flere i små størrelser igjen så får jeg vel bare en tilgodelapp. FML ATM OMFG

work

Skal jobbe i hele dag, så blir desverre ikke noe blogging. Ciao :)

vil dere ha en video?

Dere skal få gjette hva den handler om.... gir dere bare et hint: "gloooow". Den som gjetter riktig først vil selvfølgelig få sin berømmelse for det :)

på vei ut døren

Er nå på vei ut døren hvert øyeblikk for å dra og spise kvelds. Aner ikke om det blir Pizzahuset, BurgerMan eller bare kjøpe en grandis på butikken. Tror jeg kjøper en grandis kanskje og drar til Marte, så fyrer vi en film eller noe? :)


hmmmmm....

tusen takk noram.blogg.no

Da har supersøte Nora ♥ vært så snill og laget meg en ny header! Syns den ble mye freshere, og jeg kan endelig slå meg til ro med designet jeg har nå... for en stund! Håper jeg iallefall :)

Besøk bloggen til Nora og fortell henne hva du syns om designet, skriv det gjerne i mitt kommentarfelt også. Som de fleste vet, smaken er som baken og jeg likte denne baksmaken. Jeg har skiftet design en del i det siste, men jeg klarer aldri bestemme meg! Det verste er å velge farger... ÅH, det er så utrolig nervepirrende. Jeg klarer ikke å finne ut hva slags farge jeg vil ha.

Noen av dere blir til å si "LILLA?!?!?! WTF, det passer jo IKKE inn", men jeg har lilla på kjolen min ;)
Nok en gang, tusen takk til Nora ♥

lørdagskveld med nachooos og film!

Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra en stressende dag. Vi har leid inn film og lagd nachos! Dette er mitt eget nachosbrett, siden jeg er så kresen :( De består av nachosen, kjøttdeig og ost! Wuhuu, men det er dritgodt.YUMMY! Også elsker jeg å ta en hel osteskive og rulle rundt litt kjøttdeig og spise, namnam.


Dette skal jeg slå meg ned med senere! Mag <3


Lotta har også fått seg lørdagsmat! Favoritten hennes fra Landlord, 3,90 pakken ;)


Siden hun mest sannsynlig er gravid  i 4 uke hiver jeg på litt ekstra, så hun kan mate de små søte valpene i magen. Gleder meg til å se om 2 ukers tid.


Så fornøyd! Både stor og små :)

please, don't kill me

Blogges ikke før i kveld! Skal til byen og ta sol, samt hente en kul collegejakke som dere skal få senere. Så skal jeg jobbe på BurgerMan Workinntunet fra 17 - 22, kom innom for en saftig burger :D

Mamma hadde forresten kjøpt meg en ny kjole i går når hun hadde vært i byen, så den skal dere få se i kveld eller i morgen :) Snakkeees <3


Ouchhh... så blek jeg så ut!

gjesteinnlegg fra benedicteelsrud.blogg.no

Therese Charlotte er en topp10 blogger, det mener jeg helt ærlig. Hun skriver super bra, og bildene er knall herlige. Jeg har veldig lite å si. Alle burde lese bloggen hennes. Så kreativ som jeg er, så har jeg lagd et søtt bilde som hører til innlegget. Bildet sier sitt. Bloggen fortjener en knallplass på topplisten, som den allerede har. Stå på videre! Du kommer til å nå helt til topps. I promise. Nå er ikke jeg en annmelder akkurat, men hvis jeg hadde vært det, så hadde bloggen fått terningkast 6. Helt klart. Nuss


- Benedicteelsrud.blogg.no

- HAR DU LEST BLOGGEN TIL BENEDICTE, ELLER VET DU HVEM HUN ER?

ben türkiye gitmek

Ja, det stemmer! Nå drar jeg til Tyrkia. I overskriften står det "jeg drar til tyrkia" på tyrkisk. Google Translate in my <3.

Pga denne Tyrkia-ferien vet jeg ikke hvordan det blir med bloggingen framover. Det er dataer på hotellet, men tror ikke det er minnekortinngang eller usb-inngang synlig på de. Derfor vet jeg ikke om jeg får lagt inn bilder i innleggene. Hvis jeg ikke får lagt inn bilder har dere uansett noe å glede dere til, når jeg kommer hjem.

Skal være 2 uker her på Blue Star Club Dem litt utenfor Alanya:

De har nylig bygd ut og fått disse vannsklieneVi snakkes når jeg er i Tyrkia! Kos dere <3

bloggfri

Hallo!

Skal i bursdag til en venninne, og skal dra til Johanne og fikse meg nå. Blogger kanskje senere, men lover ingenting. Hvis ikke hørs vi i morgen :)

Klem

chiller som fæææn

Hei!

Nå er det siste natt før skolestart igjen. Haha, starte på skolen når man er ferdig om en uke - rutinert. Vel, jeg farer til Tyrkia på søndag, så da er min siste skoledag på fredag. Er egentlig litt glad for at streiken er over, fordi da får jeg sagt hade til klassen. Jeg elsker seriøst klassen min, litt kjipt at vi må splittes... Klassen ble vel ordentlig nære først etter klasseturen, men vi har alltid hatt den beste klassen. På skolen sier lærerne at vi er den mest bråkete klassen, og en 8. klasse var på tur å bli delt fordi de var redd for at 8. klassen skulle bli sånn som 10A, oss. Haha, så hyggelig. Nei, men vi elsker å prate. De fleste har munndiarè pluss litt til, mens noen ligger og sover hele tiden.

Vi har nærmest seilt på en sky gjennom disse tre årene, og jeg er glad jeg kom i 10A. Vi er desidert den beste klassen, haha. Alle er så hyggelige, vi alle har god humor og elsker skolen. Okei da, vi kan stryke det siste.


9. klassen. Jeg er blond, forran i midten. Tuva ved siden av.


10. klasse. Siste klassebildet måtte vi gjøre noe crazy.


Litt av klassen på ferga hjem fra Polen. Grytidlig på morgenen, som du ser....


På en leir i Polen. Her hører vi på guidene, siden alle hadde headset på seg.


Jentene <3

Har også vært med på skolens revy - Monkeyrevyen, to år på rad.
prøver kostymer!


På scenen i stykket "Blårock" eller noe.


Psychos backstage. Random salami på bordet.


Aktør gjengen (vi som var "skuespillere")

Blir til å savne klassen <3

fml!!!

ALLE filene på min bruker er skrivebeskyttet!!! Får ikke til å fjerne det heller, fordi det kommer bare tilbake med en gang. Kan ikke redigere bilder eller noe. Hjep meg, blir helt frustrert...........

ups and downs

I løpet av dette året har jeg gjort så mangt. Jeg har vært på topplisten siden februar tror jeg, og det er kjempemorsomt. Er supertakknemlig for alle dere som leser bloggen min og kommenterer. Dere har vært kjempeflink å kommentere i det siste syns jeg. Som storblogger har jeg hatt mine ups and downs. Her er noen av de forskjellige:


Laget meg en øredobbtråd, og var superfornøyd. Elsker jo øredobber!


Prøvde ut punktvipper fra H&M. Syns resultatet ble ganske bra :)


Møtte Batman fra http://fettebra.blogg.no!

Image and video hosting by TinyPic
Vært på kino med Johanne fra http://jge.blogg.no! En trivelig jente som jeg og Tuva ble kjent med.


Spart opp en god del pakker med betakaroten. Må begynne på det i DAG! Glemmer det hele tiden....


Har investert i speilreflekskamera!! Det trengtes virkelig. Canon EOS 450 D :-)Møtt masse søte jenter som liker bloggen min :)


Fått noen elsklinger i posten. Disse er til stor hjelp for aksjon "bli brun".


Vært på "cafè" med disse to søte tjejarne!


Rikke i klassen min hev en blankoflaske over klasserommet, og korken var selvfølgelig ikke skrudd ordentlig på. Det endte med et blanko massakeri, og den overfalte var som vanlig meg.


Smilt med reguleringen min på noen få bilder. Her er et av de få der jeg viser togskinnene. uff!!


vært ekstreemt syk! halsbetennelse, spysjuka, hes, forkjølt og alt annet som følger med.


Måtte dra på skitur uten ski. Ekstremt tung å gå i lysløypa med snø som man går rett igjennom!


Hatt rotete rom så mange ganger at man ikke kan telle de på to hender!

Flere ups enn downs, positivt det!

forbereder meg på streik

tjoheei!

I dag ble bare vår klasse, 10a, trekt opp i muntlig eksamen. Vi skal ha den på torsdag da, og det passer utmerket og bli trekt opp dagen før det mest sannsynlig blir streik. Fordi hvis det blir streik i morgen, er eksamen avlyst! Dette må feires, og derfor hiver jeg en pizza i ovnen og setter på en film. Først skal jeg gå tur med Lotta. Jeg kom forresten opp i matte muntlig, det jeg hadde håpet på. Jeg er i par med Marte.

Gratulerer til Marte som bestod på teoriprøven i dag, og har fått mopedlappen!

Mamma var en tur på butikken og kjøpte litt pizza:

10(!) grandiosa fra Rema til 198,-. Love pizzaaa <3


Også dette må man jo ha når man skal feire. Juhu!

I kveld blir det videoblogg <3

nydelig vær

Akkurat nå snør det ute. JUHU! I går når jeg var ferdig på jobb, haglet det. I natt snødde det, og nå snør det. Dritbra må jeg si.....

vi sees i morgen

Hej dere!

De to siste dagene har jeg hatt litt mye å gjøre, så derfor må jeg beklage mitt fravær. På onsdag blir det kanskje opptrapping av streiken, og da går vi ut i streik - da skal jeg blogge <3

Nå skal jeg koke meg nudler før jeg suser på jobb - så vi snakkes i morgen babes!Syns dere øyenbrynene mine passer til denne formen? Jeg har brukt øyenbrynspenn fra H&M i farge "chocolate". Den fungerer helt greit, men blir kanskje litt stygt av og til hvis man ikke gjør det rett.


Denne søte hårbøylen er fra (?)Estethique(?).

HVA VIL DU JEG SKAL VIDEOBLOGGE OM?

Mobilblogg

Sitter og venter på bussen, den skulle vært her for 10 min siden. Ikke greit!!!

kan dere stikke aaav, idioter

jeg blir helt seriøst irritert over å lese kommentarene mine for tiden. Halvparten av dere er negative drittsekker som faen ikke har annet å gjøre enn å kritisere alt dere kommer over. FÅ ET FUCKINGS LIV, idioter. Hvem i h****Efweobweiovåbweo gir dere retten til å komme og si "ååh, faen du har stygge lååååår" eller "du redigerer puppene dine". As a matter of fact, jeg redigerer ikke puppene mine. Og til dere som klikker helt for at noen bruker push up, HVA I HELVETTE er galt med å bruke push-up? Hvis en person for faen vil det, la den gjøre det. Greit hvis man pusher di opp til de blir trillrunde og helt unaturlige, men hvis man ikke har verdens største pupper og kanskje vil vise litt mer, hva i all verden er galt da? Selv bruker jeg ikke push-up til vanlig, har det en sjelden gang, men sånn som på innlegget under har jeg ikke på meg det, og forresten så er det helt naturlig at puppene blir mindre i en bikini. De fleste bh-er løfter og støtter puppene, så det er ikke så rart. Ellers kan alle bare gå å suge seg selv. ;);););)

Og lårene mine. Uff, ja. Kanskje jeg skal kappe de av? Eller begynne å photoshope de? NEI, for faen. Kom å vis meg dine lår, så skal jeg kritisere de også. Hva så om man har tynne lår, eller kanskje lår med cellulitter på? Hva skal jeg gjøre med lårene mine? Stikke en sprøyte i de og fylle silikon? Går faktisk ikke, jeg er født slik jeg er. Stikk å heng dere, seriøst. Nå er jeg jævlig lei, hver dag får jeg minst 20 drittkommentarer hvor dere kritiserer alt som er. Det er derfor dette blir er banne-hate innlegg. påthåkejrgbåpjvwae.

Og om jeg vil gå kledd slik på 17. mai som jeg gjorde, SO WHAT? Skal ikke akuratt dra fram ballkjolen og askepottskoene, dra til frisøren og ordne håret og sminke meg? Var jævlig varmt, 21 grader i skyggen, og da må jeg for f få lov til å gå i en shorts. Dere skal kritisere, ødelegge og slenge dritt om hva enn jeg gjør. Få dere noe bedre å gjøre. Noen sa at INGEN gikk kledd slik btw, men hva tror du? Jeg så masse jenter på min alder sprade rundt i rumpekorte kjoler, shorts og slikt. Til og med folk gikk i joggebukser. Folk gikk i stygge jeans og slitte t-skjorter. Alle eier ikke en bunad, og jeg gidder ikke gå på sparkjøp for å kjøpe meg en bunad jeg ikke trives i en gang.

Jeg tar meg fri fra bloggen i et par dager, for jeg er nemlig jævlig lei av dere no-lifers og at jeg får så jævlig mye dritt tilbake. Gidder ikke lese kommentarene på dette innlegget en gang, for det rauser sikkert inn dritt som at "ååh, du banner så jævla mye" - hva så? Jeg elsker å banne, nordlendinger banner i nesten hver eneste setning - iallefall fra det jeg har erfart.

Nå kan dere no-lifers slå dere løs på dette innlegget, jeg gidder ikke lese kommentarene uansett. Men takk til dere som ikke er slik som de jeg beskriver her, setter pris på søte og snille lesere som ikke skal kritisere hva enn <3

Forresten, hvis dere sier at "SÅNN MÅ DU TÅLE, DU ER PÅ TOPPLISTA FOR FAEN". Ingen folk skal finne seg i å bli slengt så mye dritt til som jeg har. Jeg har oversett det i en lang stund, men nå er jeg bare helt lei. Liker du ikke det du leser/ser så la være å si noe. La det ligge, du kan ikke gjøre no med det. Og har du ikke noe fint/konstruktivt å si, hold kjeft. Zipp igjen, hold for munnen, lim fast gaparhollet. Greit? Finito?

takk for meg, snakkes om et par dager.

heyheyhey, jeg er tilbake

Heisann!

Først vil jeg si at det har vært en knallfin dag i dag. Nydelig vær og god mat. Har ikke gjort noe særlig mye i dag, bare fartet litt fram og tilbake. Nå er jeg hos pappa, og skal være her til i morgen. Så drar jeg på jobb klokken 3 i morgen. Ja, jeg skal jobbe på 17. mai. Jeg syns ikke 17. mai er en sååå stor dag at det gjør noe, så jeg tjener meg heller litt penger med dobbel lønn! Til alle dere i Tromsø som skal gå med bunad: dere burde håpe på litt kaldere vær. Er meldt 18 grader og stekende sol, ikke akuratt det beste bunadværet? Jeg selv satser på en shorts eller noe. Skal legge ut et innlegg der dere får hjelpe meg og velge hva jeg skal ha på meg.

Også vil jeg bare si at nå er jeg tilbake med bloggingen, men det er en ting - vi blir trukket opp i skriftlig eksamen på tirsdag og det spørs hvor lenge det er til eksamen. Hvis eksamen er nær blir det for meg en selvfølge å prioritere skole litt mere enn bloggen, men det skal komme oppdateringer stortsett hver dag.

TUVA!! HVOR ER TUVA!?!?!? ER HUN DØD?!?!?!?! HVA SKJEEEEER?!?!
- Tuva har en liten uoffisiell bloggpause. Ikke tro på kommentarer i kommentarfeltet hennes som er skrevet fra "Tuva", da jeg ikke tror at hun har kommentert der selv. Hun skal komme tilbake, men hun har (akuratt som meg) blitt syyykt umotivert av at alle på Paradise ikke fikk nok av sin daglige dose oppmerksomhet, så de opprettet seg en blogg og inntok topplisten. Jeg er ikke noe happy for det, da jeg syns bloggen deres suger. Sorry at jeg sier det, men her kan meningene mine få komme fram. Syns ikke noen av bloggene til paradise er bra, og de blogger bare om dagens episode og at de er på turne?!?! Turne? wtf, de er vanlige mennesker som har driti seg ut på TV - så skal de turnere rundt for å drite seg enda mere ut? GI MEG STYRKE, hva skjer med verden? Uansett, Tuva kommer tilbake. Det gjør hun, så bare ta et fatt om tålmodigheten, så skal dere se at det kommer sikkert et innlegg fra hun.

 
Gi meg tiiiiger!


Gotchaaa


When I say jump, you say how high


Stamp on the ground, jump, jump, jump, jump and move it all around...


Kung Fu fighter, didudidudidudidu

Random, or

vannøya =kjedelig blogging i helga

Jeg skal til pappa, og vi skal til Vannøya. Vi skal være der til søndag, og derfor vet jeg ikke om det blir noe særlig bra blogging. Det kommer helt ann på hva jeg gjør her, hvis jeg kjeder meg blir det nok kjedelige innlegg. Nå har vi akuratt kommet fram. Vi har et gammelt hus på "Kammen" hvor vi holder til.

Noen bilder dere kan "nyte" mens jeg pakker ut og slår meg til ro.

Mamma i godværet. Her e ho tris for at æ ska reise fra ho, ho vil ha mæ hjemme. heh


Sola skinner som aldri før!


Bilde av vannet. Tok det når jeg var på ferga til vannøya.


Også var vi framme. Skulle se hvilket rom jeg ville ha, og må si at dette ikke fristet.
Litt fluer, sa du?? Nam!

så lekker, julie

Må dele disse to bildene som jeg fant på kameraet. Dette er Julie, Julie F. Julie med ansiktet som alle gillär. Fotogen, virkelig! Imponert, kanskje er ansiktsmodell neste steg? Hva tror du?

Neida, hun er jo ganske søt hvis hun vil :)

datafri

tar fri fra dataen i dag. har innlevering av 1339058259057829184618264 tekster i morgen (helt seriøst) og en siste prøve i RLE. derfor blir bloggen skjøvet bort for i dag.

have a good day bitches <3

outfit

Dette hadde jeg på meg på fredag når jeg dro på Yonas med Tuva og Hanne. Vi var så sultne at vi rushet av gårde til Tromsø's beste pizzeria. Det var sykt godt, og pizzaen var verdt de 315 kronene.... Iallefall, jeg hadde på meg et helt enkelt og vanlig outfit. Z1cK så blek jeg ble på bildene :-(
Jakke - h&m, genser - cubus, jeans - wow, sko - brandos.dk


veske - modekungen.se, ring - kappahl, briller - lindexkonkurranse - av Ella Mote.

Hei og god morgen, mine kjære lesere!

Nå er det på tide med en konkurranse, og denne vil pågå i 1 uke, altså fram til 16 mai. Så da gjelder det å delta, og dere kan delta kun en gang hver! Det blir både første og andrepremie. Konkurransen er sponset av Ella Mote og bloggen hennes Elenes Jewelry.

For å delta må du fylle ut skjemaet som er lengst ned.

Premiene er dette:


Dette er 1. premien som er et Cupcake smykkesett i søte lilla farger. 


2. premien er disse søte sommerfugl øredobbene. De har "diamanter" i rosa på vingene.

Skjemaet vil ikke fungere. Enn så lenge kan du gå direkte inn her og fylle ut skjemaet, så skal jeg se om jeg får det inn på bloggen senere! http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHZGQXR1TUFGd3g5TmU1dWhia2FUUXc6MQ

;PpPPpPp

- Farsan ringer: "vem är det?" "det är ju jag", så är det en flodhäst ;PPp;pP
- Läraren seier: "God helg" "Takk" och så er det onsdag ;pPpPPpP
- Kompisen ringer: "vad gör du?" "sitter nu her", så står man ;pPpPppPP
- Farsan ringer: "Vad gör du?", "Jag lever livet!", så är man död! ;pPpPpPPpp

- Satan ringer: "kan jag få din själ?" "javisst" Så är man ginger ;PP;pP;Pp
- Telefonförsäljare ringer: "hej, stör jag?" "ja" så gör dom inte de ;PppPppP
- Morsan ringer "vad gör du?" "Är med kompisar" Så har man inga ;PpPppPp
- Morsan ringer "har du köpt tulpaner" "ja", så har man köpt en kaktus ;pPPpPppP
- Mamma ringer: "Vem är du med?" "En kille" så är man med Justin Bieber ;pPpPppPpp
- Justin bieber ringer: och säger "One time", så var de två gånger ;pPppPp
- Justin Bieber ringer: "baby baby baby oooh" så är man vuxen ;pPPpppPpNå stikker jeg i fjæra med Lotta. Godværet er på plass <3

my lips be like

Jeg har endelig gjort det! Fant et firma som tok restylane i lepper hvis man var under 16, men hadde med foreldre og hadde tillatelse. Har ventet på dette i evigheter. De ble utrolig diggbare!! Har aldri følt noe på den måten før, så jeg er utrolig fornøyd med hva jeg har klart å oppnå. Hvem vil ikke ha slike lepper liksom?

Fraværet fra bloggen i dag skyldes jo da at jeg har vært og fylt leppene!

Ble litt tørr på leppene, men det går over. Ignorer alle fregnene takk :)

Tuva har buuuursdag!!

GÅ INN HER OG GRATULER TUVA MED DAGEN: TUVA BIRTHDAY KID <3

Gratulerer med dagen vennen, du er helt fantastisk! På disse få årene har vi opplevd så mye sykt, galt, morsomt og bra sammen. Kunne ikke tenkt meg hverdagen uten deg, da hadde det vært grått hele året. Du sprudler og skaper gleder, du forstår og har samme meninger. Vi snakker til og med i munnen på hverandre med de samme ordene på samme tidspunkt! Vi har samme tanker, samme konklusjoner og like interesser.

Fra en gang med en køddeprofil til trøbbel på jobb - vi holder sammen uansett hva. Du er den jeg har knyttet meg mest til i livet, og glad er jeg for det. Du forstår meg og visa versa. Vi har framtidsplaner som vi SKAL gjennomføre. Blant annet feriehus i syden, silikon og tæææne kropper. Jeg og Tuva skal bli de alle snur seg etter, og tenker "Ouh, dette er noen lekre skrepper". Vi skal være de som kan dele alt, ha små krangler som blir løst over et glass bacardi, vi skal kunne gå på ekstypene til hverandre og bli sure - for så at begge sitter og tenker "for en idiot han der fyren er", vi skal kunne konkurrere om å ha finest kropp og begge bli vinnere. Vi skal være som plommen og egget, for Tuva og jeg - det er oss to nemlig. Det håper jeg at det alltid vil være!

Elsker deg virkelig, snuppa <3


Gratuler Tuva med dagen! Og trykk på liker-knappen om du liker min fine tale til Tuva <3

sjokk + facebook liker knapp? trykk meg!!

Hey dere. Nå skal jeg sove, men først må jeg si noe. Jeg gikk helt random inn på min venninne Hanne Johansen sin blogg. Hun har aldri blogget noe særlig, kanskje et par innlegg. Og det er ganske lenge siden, men tilbake til poenget. Når jeg gikk inn på bloggen hennes fikk jeg sjokk, hun har skrevet 4 innlegg i kveld! Hun er begynt å blogge igjen, juhu. Kanskje det er jeg og Tuva som har fått hun til å hive seg med på bloggbølgen? Ikke vet jeg. Du kan jo være med å gi hun et fint startskudd med å gå inn på bloggen hennes her: Hanne Johansen's blogg. Så morsomt :D

Og noe annet jeg må si. På Hanne sin blogg så jeg noe ganske smart egentlig. Hun har en "Liker" knapp på hvert innlegg som er fra Facebook. Hun ante ikke hvordan den hadde kommet dit, sa noe om at den hadde vært der fra hun begynte å blogge. Jeg vil også ha sånn, så er det noen snille kamerater der ute som kan hjelpe meg? Da får jeg lett se hvilke innlegg dere virkelig liker, og hvilke som ikke er fullt så populære. Det er jo alltids interessant, og for de som ikke orker å kommentere kan man da bare trykke på en "liker" knapp. 

EDIT: Syyykt freaky! Rett etter at jeg postet dette hadde jeg plutselig en slik knapp!!


Damn, you a sexy *itch <3

NATTAAAA

lag meg en header med disse bildene, takk

Hvis du ønsker, og har litt ferdigheter, kan du lage meg et design med disse bildene. Send headeren på mail tcmn@hotmail.no. Hvis du er ekstra snill kan du gjerne fikse stilsettet og det også, det hadde vært prikken over i'en. Jeg vil gjerne at bakgrunnsfargen på bloggen og hovedfargen på headeren passer til en av de søte sommerfargene på kjolen :)

Vil helst ha sidebaren som jeg har den nå, så du kan egentlig bare lage et helt likt design som jeg har nå bare med andre farger på headeren og bakgrunnsfarge. Trenger ikke lage noe stilsett og maler allikavel!

Takk til deg som hjelper. Bruk bildene under, og om du ønsker de i full størrelse er det bare å sende mail så sender jeg deg de. Du trenger ikke bruke alle, bruk de du vil. Også får designet jeg velger linking i sidebaren og omtale på bloggen min. Hey ho, nå skal jeg suse avgårde. 


Darin ft. Jay Sean - Step up (gammel sang, jeg vet. Men den vekker minner <3)

i am tired, nattinatt

Har vært på jobb, og nå er jeg sykt sliten og trøtt. I morgen skal jeg rydde hele overetasjen :-( Av den grunn må jeg legge meg nå og få litt skjønnhetssøvn. Vi snakkes i morgen alle søte og snille puser der ute <3

Hør på denne sangen mens dere venter på meg... til i morgen..... Stamp on the ground - Italobrothers


Webcam ruler. Mye bedre enn speilrefleks altså. Peace out

LIVESHOW KLOKKEN 22.00

I kveld blir det LIVESHOW med meg og >> Marte Idrupsen << så stay tuned. Send inn forslag i kommentarfeltet om noe fett dere vil vi kanskje skal gjøre på liveshowet ;-) Håper dere kommer til å se på, nå skal jeg cleane kåken her før jeg suser bortover til Marte vennen <3

Jeg blogger ikke for min egen del

Dette er noe jeg har tenkt over en del i det siste. Ofte føler jeg at "åh, nå må jeg virkelig blogge et innlegg ellers blir dere skuffet" og slikt, selv om jeg ikke har tid akuratt da. Jeg har funnet ut at jeg blogger ikke mye for min egen del lengre. Jeg blogger for dere, leserene mine, som kommer innom hele dagen. Dere som venter på nye, GODE, innlegg. Jeg hater tanken på at det er en god stund siden sist innlegg, men av og til blir det slik.

Egentlig kunne jeg tenkt meg en pause på en uke, minst, hvis jeg blogget for min egen del. Siden jeg ikke gjør det, tar jeg meg ikke den pausen. Jeg vil ikke svikte dere og miste dere som lesere, derfor blogger jeg så ofte som jeg har tid til. I det siste har det vært litt stress med bloggen da jeg har hatt tentamener og mye lekser, og det har jeg så klart fått høre hos dere. Ville bare si at jeg prøver mitt beste ♥

You make me go like this!

Ta også en titt på et par kjentfolk sine blogger som jeg er innom daglig:
- Nora Marie's blogg - http://noram.blogg.no
- Katrine's blogg - http://katrineoien.blogg.no
- Marte's blogg - http://marteid.blogg.no
- Tuva's blogg - http://tuvaw.blogg.no
- Cecilia's blogg - http://keinapel.blogg.no

BLOGGER DU FOR DIN EGEN DEL?

Hva er lyden? Lyden av TCMN

Skal begynne med noe nytt. Jeg spiller inn et lydklipp med en eller annen random lyd, og dere skal gjette hva lyden er. Litt slik som på Lyden av Norge eller hva det het på P4? Uansett, vinneren får linking øverst i et innlegg.

Jeg har vært på jobb i kveld, derfor ingen blogging :)

HINT: Meg


Den ble litt vanskelig, men neste blir nok litt lettere!

LEKSER. ER TILBAKE I KVELD

BLOGGPAUSE TIL I KVELD. Vel, egentlig har jeg hatt pause en stund og bare kommet med drittinnlegg, men det er siden jeg har hatt utrolig mye annet å tenke på. Nå sitter jeg med lekser og dette er noe jeg MÅ gjøre - derfor snakkes vi ikke før i 7 tiden eller noe. Beklager så mye, men neste uke skal bli mye bedre <3

Shiloh er blitt så guttete!

Datteren til Angelina Jolie og Brad Pitt, Shiloh, har gått gjennom en drastisk forvandling. Før så man hun ofte i søte, men enkle, jentekjoler. Nå er hun å sees slik som dette:Shiloh sier selv at hun heter John når foreldrene kaller hun for Shiloh, og hun går kun i klær som gjør at hun ser guttete ut. Syns det er litt synd, Shiloh er jo en så pen jente! Og nå har hun fått kort hår også!

HVA SYNES DU OM AT FORELDRENE LAR HUN KLE SEG SOM GUTT OG AT DE KALLER HENNE JOHN?

Dårlig blogging i dag...

... fordi jeg har prøvd å IKKE være lat, og jeg har faktisk klart det med glans! Har ryddet rommet mitt, juhu. Ble faktisk ryddig. Men alle klærne som lå på gulvet kastet jeg oppi en kurv, så skal jeg sortere gjennom de i morgen. Og før helgen er omme skal jeg også ha ryddet i skapet der jeg har alle de andre klærne mine, og hive ut de jeg ikke bruker.


Slik følte jeg meg tidligere i dag, når jeg var lat, før jeg ryddet rommet.


Og etter jeg hadde ryddet rommet hadde jeg supermasse energi! Men den ble borte etter jeg tok dette bildet.. ALV


Thia er forresten supersøt, tok bildet under der ordene beskriver Thia.


Aaaw, søtt!


Forresten, dette er værhåret/følehåret som jeg fant på gulvet i dag. Det er altså hunden min, Lotta, sitt. Har funnet et slikt hår for en stund siden, og ett i dag. Mitt spøsmål er om hundene kan/burde/skal miste disse og om det er farlig? De sitter jo ganske godt på snuten der, så noen som kan berolige meg??

I MORGEN BLIR DET GOD BLOGGING, OG EN VIDEOBLOGG OM JEG FÅR TID! <3

Blir ingen blogging i dag

Jeg skal på personalfest med jobben, så det blir ingen blogging i dag. Kanskje outfit senere, men ikke noe med det første. Har nemlig dårlig tid. Oppdaget nettopp at jeg ikke har med meg kjolen til pappa, og da må jeg dra hele veien til Kvaløya og ordne meg der!! Herregud :(

Fruene på skjermen

Nå er fruene tilbake på skjermen, og jeg gleder meg sykt. Paradise kan man jo se på nett, og uansett hadde fruene kommet først. Gleder meg virkelig til å se hva som skjer i denne episoden, spesielt med tanke på forrige episodes slutt. Skal ikke si noe til dere som ikke har sett forrige!

- Skal du se Paradise eller Frustrerte Fruer?
'

or

Bloggpause til søndag

Jeg har så utrolig mye å gjøre for tiden! Har alt for liten tid til bloggen, og jeg føler at jeg på en måte blir tvunget av meg selv til å blogge når jeg har minst lyst til det. Bloggpausen varer mest sannsynlig til søndag, regner med det. Har mye lekser og slikt å ta igjen nå som vi har fri fra skolen.

Ønsker dere en god påske videre, og håper dere fortsetter å klikke dere innom. Kommer kanskje en oppdatering i ny og ne. Og forresten - Tuva er på vei til en eller annen hytte så hun hører dere kanskje ikke så mye ifra!

LOVE YOU ALL - xoxoxoxoxox liksom ;)

Forresten, det er ingen aprilsnarr heller, det som er det verste!

Work from 9 to 5

Nei, det skal jeg ikke. Skal på jobb nå i en og en halv time, yadaaaa. Svarer på spm runden når jeg kommer hjem regner jeg med. Er iallefall hjemme til litt før 4 :) Siden de voksne får fri fra jobb nå, så er det jo en del som drar på ferie. Derfor lurer jeg på om du skal på ferie, og hvor?

Vil du ha en god og saftig burger, kom innom BurgerMAN i dag mellom 2 og halv 4 ;-)

God natt

Blogger bedre i morgen, sorry guys! I know I let you down today..... sov godt <3

Sang av noen gutter fra Tromsø

Siden disse guttene åpenbart har et talent valgte jeg å dele det på bloggen min. De har skrevet sangen selv, og er ganske flinke. Stor applaus til Nicolai og Vidar fra Tromsø. Begge spiller gitar, og Nikolai synger.Hva syns du?

Hits from the 90's(?)

Ace of Base - All that she want


Technotronic - Pump up the jam


Snap - Rythm is a dancer


Britney Spears - Hit me baby One more time


98 Degrees - Because of You


Christina Aguilera - Genie in a bottle


N SYNC - Tearin' up my heart


Madison Avenue - Dont call me baby


Eiffel 65 - Im Blue


Haddaway - What is love


Lou Bega - Mambo number 5


Fool's Garden - Lemon Tree


La Bouche - Be my lover


Vengaboys - We like to partySmash Mouth - All Star


Beautiful South - A Little Time

Designet mitt og skolearbeid

Hei!

Ser at mange allerede er gal av headeren som følger etter, men frykt ikke! Skal bytte design, forhåpentligvis i dag, men får se når Nina kommer på dataen og er tilgjengelig. Tenker den andre headeren bare i hvitt og blått istedetfor grått og rødt. Jeg selv merker jeg er gal av designet jeg har nå allerede, og det er ikke et godt tegn. Uff og uff!

Når det gjelder skolearbeid, så har vi så sykt mye for tiden. Jeg er glad jeg er ferdig med tingene i norsk, men jeg har masse annet å gjøre også. Særemnet jeg skrev var om Astrid Lindgren og "Brødrene Løvehjerte". Og på skolen i dag laget vi en video, så den kommer om ikke så alt for lenge.

Ville dette designet vært fint i noe hvit og blåfarger?


Hahaha, gled dere til videoen som kommer! Så funny ;-)

Gidder ikke blogge mer i dag

.... av personlige årsaker. Er lei meg, irritert, sint, skuffet, sliten og jeg klarer bare ikke blogge mer i dag. Får se om humøret blir bedre senere, men har hatt en bigfight og jeg ble bare så sykt........ emo! FML atm

Angående MÅ-GJØRE videoen!!

Siden det er evigheter siden vi sa den skulle komme ut, og den ikke gjorde det så forstår jeg VELDIG godt at dere spør hvor den blir av og at dere er lei av å vente. Men nå skal dere høre hvorfor den ikke har dukket opp blant videoene mine.

Vi laget den for en stund siden, men når jeg skulle publisere den på YouTube funket ikke YouTube på dataen min. Da YouTube ENDELIG begynte å fungere, så klarte selvfølgelig det å skje noe annet. Jeg fant ikke må-gjøre videoen på dataen min. Jeg har seriøst søkt gjennom hele maskien, men den er altså sporløst forsvunnet. Jeg aner ikke hvor den har blitt av. Har sjekket papirkurven, har sjekket alle mapper, har søkt gjennom harddisken - men neida, null må-gjøre video. Derfor har den ikke kommet ut på bloggen.

Vi må med det lage en ny video, og det blir ikke gjort før vi har tid. Kan ikke si en eksakt dato til dere om når den blir til å komme, for det vet jeg ikke. Vi begge må ha tid en kveld til å gjøre det, så får se når det blir. Men satser på å prøve å få gjort det denne uken - så vet vi det.

Dere kan i mens nyte den gamle må-gjøre videoen ;-)

En bokanmeldelse jeg skrev

Hei!

I engelsken i dag skulle jeg skrive en bokanmeldelse om en bok, og siden jeg er så fornøyd får dere lese den ;-)

Harry Potter

and the Philosopher's Stone

by JK Rowling

Review by Therese Nielsen

"Harry Potter thinks he is a normal 11 year old boy until he receives a letter from Hagrid, being taken to the school for witches and wizards. He wins a duel that could have a fatal outcome. Harry Potter is in fact a wizard! This is the first book about Harry Potter."


WHAT IS THE BOOK ABOUT?
I have read the book Harry Potter and the Philosopher's Stone, written by JK Rowling. The book is 281 pages and contains 17 chapters. Harry Potter and the Philosopher's Stone is the first book in a series of 7 books, and it's about the boy Harry Potter and his first, exciting year at Hogwarts magic school.

The story begins with the barely one year old Harry Potter that becomes an orphan and must be left to his only surviving family - his mother's sister, Petunia, and her husband Wiktor Dumling. Together with their disgusting son, Dudley, Harry will grow up in an ordinary family as an ordinary boy - without knowing anything about his background or descent.

Life with his aunt and uncle are terrible, and Harry is treated as dirt. In Dumling-house, it is forbidden to ask questions, and Harry has not been told otherwise about the past than that his parents died in a car accident, and he him selves ended up with the lightning scar.

At Hogwarts, he is presented a whole new world, and Harry loves it. He has many friends - especially loved ones are Ron and Hermione - in addition to that, he is a diligent student and gets to attend the prestigious house team in the wizard game Quidditch. At the same time, both he and his best friends understand that not everything is just fine in the magician world - and as curious as they are, they try to find out what is really happening and what the adults keep hidden from them. They work hard and spend many late nights in the library - and they eventually also manage to solve the mystery.

 The Philosopher's Stone - a stone that grants eternal life - is actually located at the school, and Voldemort is trying to get this to regain the powers that he lost ten years ago and once again become a powerful magician. However, time is short, and with the principal at school being away, Harry, Ron and Hermione have to take up the fight against Voldemort themselves.

They face many challenges, and it all ends with Harry left alone to fight the evil wizard. Skirmish is intense, and Voldemort doing much resistance. Harry wins the fight because his mother's sacrifice for him was filled with so much love that not only did he resist Voldemorts lethal spell, but also made Voldemort woundable to his touch. Therefor Voldemort cannot touch Harry, and if he does his skin will burn and he will eventually turn to ash. Harry gets very injured, and wakes up days later just in time for the festivities at the end of the school year - ready to spend another boring summer at the Dumling's.  Main characters in the book:

Harry Potter:

Harry Potter is a thin boy, and is quite small for his age. He has black hair, which will never lay flat. He has green, almond-shaped eyes and a lightning scar on his forehead. He has round glasses, which are connected with tape after his cousin Dudley hit him, and he had to wear Dudley-looking clothes. Harry has inherited the arrogance from his father, Jacob, which can make him high on the bulb, but despite that, he is a very nice boy, that makes friends with a lot of people he is fond of.

 
Hermione Granger:
Hermione is a girl with long brown, messy hair, brown eyes, and a little too large expectation. Hermione is an industrious and clever girl, and always get the best grades in class. She never breaks the rules, cheats, or writes off. Hermione can also seem a bit superior, but when you get to know her, she is very straightforward and definitely she has her feet on the ground.

 
Ron Weasley:
Ron Weasley is a tall, thin and clumsy boy. He has red hair, lots of freckles, and looks kind of "lost". Ronny comes from a poor family, so everything he owns has been passed on between him and his five big brothers.


The main characters do not develop so much in the first book, but they become more confident in themselves and the magic they can perform. They must often make difficult choices, or they are put on different samples, both physically and mentally, which helps them to do the right things. 

 


Point of view/perspective:

It is not an I-person that tells the plot of this book, it is the author. The story teller also knows what most people think and do, but also creates a mysterious or scary impression of some of the characters.

Time and place:
The action of Harry Potter takes place at Hogwarts wizarding school, which is hidden from the normal person's eyes (also referred to as muggles by the wizards, which are normal people that are not wizards) in England. It also finds place in the small town of Little Whinging where the Dumlings are located.

Message of the book:
All books have a plot, and the central meaning of a text is often referred to the text's theme. In Harry Potter and the Philosopher's Stone, the theme can be somewhat difficult to understand. As in many other fantasy texts, the message of this book may be somewhat as normal - the struggle between good and evil. Voldemort and his people represent evil, while Harry and his friends symbolize something good - and it is the feud between these two that make up the largest and most important conflict in history. This is also where most of the action is.


My meaning of the book:
I think Harry Potter and the Philosopher's Stone is a very good book. It sort of drags you into the story and you feel like you are one of the characters in some way. The story is quite catching and it makes you believe that it is real. The author of the book writes in various ways and describes the people, surroundings, feelings and happenings very deeply. You can imagine how it looks like, and that is after my opinion quite important in a book. I don't like reading books where I can't clearly see what the meaning is, and how it sort of looks like.

I can absolutely recommend this book, because it is worth reading and you won't regret it. But everything depends on what sort of books you like. If you don't like fantasy, I don't think this is the book for you. I like the book because fantasy is really what I enjoy reading. All the Harry Potter books are quite good, and when you first start to read, it happens something exciting very often so it is very hard to put the book down. You just want to read further on and follow the story at Hogwarts'. So yes, I do absolutely recommend this book to fantasy lovers.

Mine planer for uke 11

EDIT klokken 00.43: Vet jeg sa må-gjøre videoen skulle komme. Vi har filmet den og sånn, men så funker ikke YouTube og vi orker ikke laste den opp på Vimeo. Prøvde og laste den opp her på blogg men det var feil filformat blablabalbla. Har til og med prøvd å sende den til ei venninne på mail så hun kunne gjøre det, men neida, den var for stor der og. Så fort som YouTube fungerer skal jeg laste den opp :) Nå er det kvelden, good night!MEGET innholdrik uke, right?

YouTube virker ikke!

retdsyugahijlkdøæf'tyju

HATER YouTube. Har laget en videoblogg men kommer meg ikke inn for å laste den opp. Når jeg skriver inn http://youtube.com i webbrowseren Internet Explorer så begynner den å laste, men den laster forever og kommer aldri inn på hovedsiden. Kan heller ikke se noen av filmene som ligger på blogger som er lastet opp på YouTube, det er bare et blankt felt der filmene egentlige skal være.

serdkjløæ' hjelp meg.......................

Min favorittmusikk for tiden

Jeg har funnet igjen noen gamle og herlige sanger som jeg husker at jeg digget før. Nå liker jeg de igjen, og de er faktisk utrolig fine. Iallefall disse to av Maria Mena. Jeg liker sånn koselige sanger som detteHva er din favorittmusikk for tiden?

Ny adresse til alle fanmail

Heej!

Først; DE SOM KOMMENTERER MEST PÅ FORRIGE INNLEGGET BLIR LINKET I 3 INNLEGG!
Har laget en mail der ALLE fanmail skal sendes! Om du har laget en video, laget et bilde eller bare vil si noe ris eller ros så er dette mailen du skal sende det til! Det blir ikke sjekket på den andre mailen da jeg kun bruker den til spørsmål og lignende.

Så har du laget en video, et bilde eller lignende, SEND DET INN HER: tcmnfan@hotmail.com

Jeg er så døøøød

Hei! :)

Jeg føler meg død, så ingen blogginnlegg fra meg før jeg kommer hjem igjen. Jeg skal nemlig en tur på Jekta, det er 30% på hele KappAhl. Får se om jeg finner meg noe herlige klær der! Forresten, jeg fikk 4+ på prøvemuntligen........ kjedelig!

Også skal jeg lage en videoblogg når jeg kommer hjem, hva skal jeg lage video om?


<3 u guys

Tannregulering, braces, togskinner osv

Gammelt innlegg, men poster det på nytt da jeg hadde zero lesere på den tid :)

Hei!

Jeg vil skrive litt om noe som mange tenåringer går igjennom. Et rent smertehelvette etter det jeg har hørt, nemlig tannregulering! Uff, jeg vet at mange sier at det er fint. Ofte er det slik at man synes ting er fint helt til man selv har/får/skal få det. Jeg fikk tannregulering i desember tror jeg, og skal ha det i 8-9 måneder. Jeg syns ikke det var et rent smertehelvette, men av og til har man en tannpine som er uoverkommelig.

Eneste positive med tannregulering er at de fleste får utrolig fine og rette tenner etterpå, noe jeg har sett på en i klassen. Men så er det ikke noe fint etter min mening, og jeg ville foretrekt å ha regulering nede istedetfor oppe. I mitt tilfelle befinner tannproblemstillingen min seg desverre oppe, og da vil togskinnene ta plass der. Egentlig er jeg ikke sikker på om tannlegen virkelig mener at jeg MÅ ha regulering, eller om hun bare anbefaler det for å tjene penger, man kan aldri vite med tannlegene nå til dags.

Vi har flere forskjellige "togskinne"reguleringer:

- ordinær, sølvfarget (mest effektiv) (under)


- tannregulering med hvite klosser (under)


- tannregulering på baksiden av tennene (under)


- helt gjennomsiktig uttagbar regulering (under) (fjernes når man spiser, drikker o.l) Og nei, dette er ikke en gom! Dette er Invisalign, en ny tannreguleringsmetode! Bare å lese her; http://invisalign.no :)


Hvilken regulering foretrekker du?
Har du hatt regulering før/har du nå?

svar på spm part 2

NB; Glis har fikset litt småprik i designet mitt. Takk igjen ♥♥♥

Siden noen av dere klikket mongo fordi jeg var så "useriøs" på de forrige svarene (selv om jeg svarte ironisk på 3-4 spørsmål bare. lol) så skal jeg være dønn seriøs og dere kommer ikke til å få dere en eneste latter av svarene .

Shopper du mye?
- Egentlig ikke. Jeg prøver å holde pengene i balanse.

Hva er din orginale hårfarge? ;*
- Det har jeg egentlig ikke peiling på! Har ikke sett den siden jeg var sånn 6-7 år! Men altså, alle dere som sier "ååh, innrøm bare at du er ginger! Det er jo bare å si det, vi vet du egentlig er redhead!!!!". Halloooo? Selv om en person har fregner betyr det ikke at jeg er ginger som dere sier. Jeg har noe ala mellomblond tror jeg, og det er så absolutt ikke ginger! Get a life liksom. -.-

Ser du på disney channel av å til? ;*
- Nei. Har ikke sett på det siden jul, haha :(

Kan du å Tuva ha en MÅ-video innspilling igjen? ;*
- Vi holder på å spille inn klipp etter klipp, men det har vært knapt med tid i det siste.

Tar du bildene dine med speilrefleks?
- Nei, Canon IXUS 80 is


Fineste jentenavn?

Fineste guttenavn?


hva syns du om heidi alexandra olsen ?
- Hun er en søt jente som skriver godt, men bloggen er kanskje noe kjedelig spør du meg.

har du spiseforstyrrelser eller noe ?
- Hvis du leser det innlegget her så får du svar på ditt fråga.

røyker, snuser eller drikker du ?
- Verken røyker, snuser eller drikker. Av og til tar jeg meg en liten moccasnus, men ellers nada og ingenting fast. Det er dyrt, usunt og ikke verdt pengene ;-)

har du kjæreste/på g med noen ?
Nei, men jeg kommer heeelt klart til å drømme om min nye flamme i natt! Så nemlig på en film, og der var jo kjekkasen Josh Duhamel! Oooh, give me some of that. Så han i "Win a date with Ted Hamilton"


hvem er du i gjengen?
- Ingen. Vi har ingen gjeng. Men om jeg kunne valgt ville jeg sagt "den beste". Mohahaha.

Hvorfor fikk du sponsa det løshåre? eller exstansions som det nå heter :p
- Det er fra HeadKandy. Det er utrolig bra, og anbefaler alle å prøve det. Til dere som lurer på hvor lang tid det tar før dere får det - jeg kan ærlig talt ikke svare på det for jeg har ikke peiling! Varierer hele tiden.


Hvor gammel er foreldrene dine?
- Pappa er vel 38 og mamma er 39.

Har du bein i nesa?
- Jeg HÅPER og TROR da det! :)

Retter du og føner håret hver dag?
- Nei, stortsett aldri. Men nå som jeg har fått en ny slettetang fra Makestyleshop så blir det sikkert mer retting da den kun bruker 20-30 sekunder på å bli helt varm! Hjertelig takknemlig for det <3

har du tannregulering?
- Japp. Hater det!

har du alltid så ren hud? :)
- Jeg får merkelig nok veldig sjelden kviser. Da snakker vi en og annen kvise sånn annenhver måned, og jeg blir glad når jeg får kviser faktisk. Haha! Elsker det.

tar du sol?
- Nei, men før tok jeg utrolig mye sol. Tror jeg var i solariumssengen sånn 3 ganger i uken.

hva er favoritt fargen din ? :)


 synes du det er lett og dømme folk etter utsenede ?
- Ja, det er ALT for lett. Du kan lese ett innlegg jeg har skrevet om dette her.

gleder du deg til du er ferdig i 10ende ?
- Er det noe jeg gleder meg til, så er det ABSOLUTT det. Er så lei av ungdomsskolen. Føler meg tvunget til alt, og føler at jeg liksom ikke har noen frihet. Det blir herlig å begynne på videregående, være litt fri og selvstendig. Jobbe med oppgaver på dataen.

liker du "oboy"?
- Nei. Liker ingenting som har sjokolade i seg bortsett fra ren melkesjokolade eller kvikklunsj. Verken kaker, sjokomelk, oboy, kakao, boller med sjokolade eller brownies.

var det vanskelig å få seg jobb ?
- Ikke egentlig, men jeg fikk jobb når jeg var nettopp fylt 13, altså når jeg begynte i 8. Og så liten som jeg var så skjønner jeg ikke at de ansatte meg. Så jo ut som en liten unge rett og slett, mohaha.


Går du på noen sporter ? (eks : håndball , fotball , turning )
- Nei, men jeg har gått på Freestyle Discojazz. Gikk på STUDIO D.A.N.S. Her er jeg sånn 10 - 11 år.


Tar du selvbruning?
- Av og til i ansiktet, men sjeldent jeg gidder.

Si en ting du ikke liker ved deg selv, og en ting du liker
- Hmm... Liker øynene mine, liker ikke lårene mine.

Var det sånn at moren din var som deg når hun var liten, men la på seg mer og vokste mer etterhvert som hun ble voksen?
- Ja, men hun var ikke like liten som meg, men hun la på seg med årene ja.

Er du selvsikker?
- Ganske.

Hvor mange dager i uken jobber du?
- Kommer ann på. Noen uker jobber jeg 3 - 4 ganger, noen uker 1 gang.

Noen sier ar du var så desperat til å komme på topplisten at du lagde video til Voe bare fordi hun skulle linke til bloggen din. Er det sant?
- Nei. Det er ikke sant. Jeg var på topplisten lenge før Voe la ut videoen jeg lagde til hun, og det at hun linket meg i ettertid gjorde bare at jeg kom 3 plasser høyere tror jeg det var. Og den videoen var ren morro fordi hun hadde tilbringt så mye tid med Kjetil / The Giant.

Hvorfor ville du holde bloggen din skult for moren din?
- Fordi jeg ville ha litt privatliv og et sted der jeg kunne "være i fred".

Har du hemmeligheter som foreldrene dine ikke vet om?
- Ingen store, men har noen små secrets som ikke alle vet.

Hva var det verste du gjorde i den videoen du og Tuva(?) hadde?
- Om du snakker om må gjøre videoen, så er det nok å spise smør. EeEeEw.

Hvor mange timer bruker du på bloggen din i uka?
- I uka?! Daglig 2-6 timer. OMG, jeg har ikke et liv. Jaja, la oss si 3,5 timer daglig * 7 = 24 timer +/- 5 timer. Men jeg sitter mye på dataen og da er jeg som oftest på bloggen.

Design av GLIS

Hva er mest morsomt på jobb?

- Til dere som lurer så jobber jeg på BurgerMan. Det er et gatekjøkken. Jeg liker best å vaske av redskapene man bruker til å steke burgere, haha. Det er gøy å skylle av skitten!


Har du klint?
- Ja. Har du?

liker du sitron ?
- Egentlig ikke... veldig surt!

hva står på den siste meldingen?
- Nja, ikkje mye å høre fra dæ heller. Ringe dæ seinere.

Hvilken karakter har du i matte?
- Har egentlig sånn 5, men er av og til på slappsiden så 4 til vanlig når jeg ikke gjør mitt beste.

Liker du deg som "blogg-kjendis"?
- Jeg føler meg ikke som kjendis på noen som helst måte =) Liker å være den jeg er. Men avisen mener jeg er byens første kjendisblogger, så da får vi vel si det. HE-HE


Er du klar over at du er forbildet for mange?
- Jeg hører det ofte, men jeg klarer ikke helt å få det inn i hodet mitt! Klarer ikke å oppfatte og innse det. Er så rart at så mange personer ser opp til meg (da de fleste ser ned på meg siden jeg er så lav... haha).

hvorfor legger du ut ett bilde på loggen din, hvor venninna de viser brystvorta? slemt....
- Hvis du snakker om dette bildet, som jeg så noen hadde kommentert på, så viser ikke Stine (nest ytterst til venstre) brystvorta. Det er mobilen. Er det mulig å bli kortfattet eller? Du skjønner, i Tromsø går alle med mobilen i BH'en liksom. Det er så kult. Kan godt zoome inn og vise dere også!Har du snuset eller røyket noen gang?
- Ja og desverre ja =(

Har du noen gang falt for noen som er 10 år eldre eller mer enn deg selv?
- Det kan jeg ikke huske egentlig. Eller, av og til syns jeg noen er hunks og føler at "ouh, en sånn skal jeg ha når jeg blir eldre" men aldri en direkte forelskelse.

Sover du med kosebamser?
- Nei, men gjorde det før.

Liker du kvikklunsj?

Alice in Wonderland

Hei og god morgen alle sammen =)

I morgen er vinterferien over.... uff, jeg gruer meg! Skolen sliter på nervene og selv 1 uke ferie får meg ikke på bedre spor. Uansett så skal jeg nyte siste feriedag. I dag skal jeg nemlig på kino og se Alice in wonderland. Håper at den er bra, og i den sammenheng kan jeg jo spørre om dere har sett den? Har nemlig bare sett traileren, og ut ifra den så ser den ganske grei ut. Skal begynne å rydde opp på rommet mitt før jeg hiver meg i gang med en kjapp lekse. I dag er jo egentlig en herlig hviledag, men blir neppe noe særlig med hviling før utpå kvelden!

Også vil jeg takke for alle positive kommentarer som dere har skrevet i det siste ♥

Nå koser jeg meg med herlig Kvikk Lunsj <3


Forresten....


Jeg suger i å klippe.... men er ikke ferdig da! Dere får se resultatet senere ;-)

Skal jeg klippe meg pannelugg?

FØRST EN NOTE TIL ALLE; Den menyknappen på headeren der det står "Therese" linker nå til ett innlegg der dere kan lese historien om hvorfor jeg er så liten, siden det er så mange som lurer. Så hvis du lurer på hvorfor jeg er liten og tynn, gå opp til headeren og på menyen, så trykk på "Therese". Håper dere er fornøyde :)

Hei!

Jeg har i det siste vært utrolig lei av håret mitt og har følt at det trenger en oppfriskning. Det jeg har funnet ut er at luggen min bare dras til siden hele tiden for den er liksom uformelig, og da tenkte jeg å få fikset det. Når jeg var blondine hadde jeg pannelugg, og jeg liker veldig godt å ha pannelugg. Eneste er at det kan bli slitsomt i lengden, men jeg vurderer sterkt å klippe en på nytt. Nå har jeg jo brunt hår, så har redigert et bilde av meg med pannelugg slik at jeg fikk håret brunt. Hvis du syns jeg burde klippe meg så må du skrive det i kommentarfeltet.

Minst 250 kommentarer og jeg klipper pannelugg med en gang! Det er lov å kommentere flere ganger (A)

Jeg suuuuger i å redigere bilder, hahha! Sorry :(

Orginalen her;


Uansett, kommenter om du vil at jeg skal klippe pannelugg!

Follow my blog with bloglovin

Dagens herlige sang

Jeg har en sang på hjernen, og det er jo selvfølgelig denne:


Neida.... nå tuller jeg for mye! Jeg har fått en ganske søt sang på hjernen, og selvfølgelig er den av Justin Bieber. Han er jo ganske søt i grunnen, og lager mye søt musikk. Hva synes du om Justin Bieber? Den heter Baby tror jeg.


Q - Liker du Justin Bieber?
Q - Hører du på musikken hans mye?

Jeg elsker dere!

Altså, jeg vet jeg har tatt opp negative kommentarer, men det var noen kommentarer som irriterte meg mye fordi de hadde vridd på sannheten og da ville jeg bare avklare hva som var sant.

Jeg vil bruke dette innlegget til å takke alle dere som leser bloggen min! Jeg vil takke dere som kommenterer også, for jeg setter sykt stor pris på at dere tar dere tiden til å gjøre det. Jeg selv er ikke av typen som kommenterer mye på blogger, men jeg ser at kanskje jeg burde ta meg tid til det. Uansett - nå er det snakk om dere. Bloggen min hadde ikke vært så bra og populær som den er om dere ikke hadde vært her, så jeg setter stooooor pris på det!

Også vil jeg hedre noen jeg ser ofte i kommentarfeltene, og jeg syns de som kommenterer ofte fortjener en hederstale. Derfor vil jeg takke to personer som har vært flinke til å skrive på innleggene mine, og det er;

Rune C og Kari Br ♥♥ Tusen takk til dere!

Og selvfølgelig tusen takk til alle andre som har vært så flinke. You make my day, så ikke tro at jeg ikke er glad for de positive kommentarene. Jeg elsker de positive kommentarene som om de skulle vært mitt eget barn. Og når det gjelder å svare på spørsmål i kommentarfeltet så har jeg blitt en slæppiizz der, skal prøve å skjerpe meg!

Jeg er på jobb akuratt nå, så får heller ikke sett kommentarene før jeg kommer hjem

Gotta work today

Hej!!

I dag blir det ikke mye blogging. Skal på jobb og er borte hele dagen da, men får se hva jeg klarer å fikse. Siden jeg har hatt overnatting av Tuva tok vi noen fantastic pictures av oss, og vil gjerne dele de med dere. Og forresten, Tuva har glemt å shave armene som dere kan se her.


Herrrrrrrlig med morgenvasken!


En stykk herlig og morgentrøtt Therese og en stykk lekker TuvaQ- Hva har du gjort denne uken?

You got a friend in me

Hei bloggen!


Jeg sitter hos Tuva... som vanlig. Plutselig gikk det opp for meg at jeg er sykt lei av Tuva, som dere ser....
(Og nei, Tuva snuser ikke selv om det ser ut som det. Det som ligger i sengen er en Rosebud... daaaaah!!!)


Og da tenkte jeg at hvorfor ikke bare finne meg noen nye venner. Det kryr jo av ivrige blogglesere som vil bli min venn, og da tenkte jeg å utnytte sjangsen. Hvis du liker bildene nedenfor så må du lese teksten under de.

Hi there. i am your new bf


Du vil enda bli min venn vel?Ja, altså. Hvis du vil bli min nye venn, kontakt meg på tcmn@hotmail.no og skriv hvorfor akuratt du burde bli min venn, hvor du bor, skriv litt om deg selv og når vi kan møtes. Love y'all! kisskiss


Forresten, min eksbestevenninne Tuva selger noen fabolous kjoler på bloggen sin. Ta en titt her for å se, kanskje du finner ut at du vil kjøpe de til meg? Siden du er liksom min nye bestevenn, og Tuva som er min eksbestevenn brukte alltid å kjøpe kjoler til meg.... hele tiden!

Jeg holder ikke på å død ut!

Fikk en kommentar;
du er ikke like sprudlene og søt som før, blogger mer og mer useriøst, og tar ikke vare på leserne dine. blogg er hardt arbeid! :) stå på


Og jeg vil bare svare for meg på denne kommentaren. Jeg vet at den siste uken har jeg vært utrolig lei og lat på bloggsiden. Alt har sin grunn vet dere, og jeg skal si hvorfor jeg ikke er så smilende og overlykkelig for tiden.

På tirsdag-onsdag forrige uke ble jeg syk og jeg har vært syk en god stund nå. Jeg blir automatisk i dårlig humør av å være syk, og utrolig slapp og lat. Har derfor ikke orket noe "major things" på bloggen, men jeg kommer sterkere tilbake. I morgen er jeg nok i enda bedre form, og da blir det enda bedre blogging.

Håper dere forstår meg! Og selvfølgelig tar jeg vare på leserene mine, det er de jeg setter mest pris på! Tusen takk for at dere leser bloggen min, og takk for at dere sier ifra når dere føler at noe ikke går slik det skal.

Jeg skal legge en plan for hvordan jeg skal komme meg igjen :)


NB: Pelsjakka jeg fikk som jeg viste i forrige video er selvfølgelig IKKE ekte!

<3 Therese