hits

Hud/makeup/skjønnhet

ny hårfarge?

Hola chicas!

17. mai nærmer seg, og jeg har alt for mye ettervekst. Det er hektisk på jobb om dagene så det blir ikke tid før den store dagen, men jeg skal ikke ta den før i juni uansett, siden jeg bruker å vente 3 måneder mellom hver gang for å skåne håret mest mulig. Jeg tar alltid etterveksten i mars, juni, september og desember. Da har jeg timet den til påske, til sommeren, til bursdagen min og til jul - hehe. Nå har jeg hatt samme hårfarge lenge. Jeg bestemte meg for å holde meg til samme farge for en god stund siden i et ønske om at håret mitt skulle bli superlangt igjen. Dere husker vel når jeg hadde rødt hår? Det lange og fyldige håret. Savner det sånn! Det har jo blitt langt igjen nå, men ikke superlangt som jeg ønsker så jeg er enda i sparemodus. 

Det jeg ville fram til er at jeg er utrolig lei av hårfargen min nå. Det er to ting jeg har vurdert. Det første er å bli lysere i hele håret, da det har blitt litt mørkere blond med utvaskede brune striper etter jeg la mørke striper i det for halvannet år siden. Nummer to er å ha min egen farge i bunnen og kun gjøre balayage - men da må jeg spare ut ettervekst i iallefall 3 måneder til og det vet jeg ikke om jeg har tålmodighet til. Hva tror dere? Åpen for andre forslag bortsett fra å farge det mørkt! 

Dere kan jo slenge med noen bloggtips i samme slengen da det står litt stille om dagen. Noe spesielt dere vil jeg skal skrive om?

waking up with these waves

Hei og god kveld fininger ♥

Etter x antall oppvåkninger i natt av at jeg hostet til jeg gråt og snørret rant som en foss, var jeg nødt å kaste inn håndklet og bli hjemme i dag. Jeg har gått og brygget på noe hele forrige uke, men i går kveld merket jeg at det bare ble verre. Jeg har jo også astma, så jeg blir så tett og tungpusta i tillegg når jeg er syk. Så dagen i dag har blitt tilbringt på sofaen + to turer på badet for å henge opp klær.

Selv om jeg følte meg utrolig stygg i speilet i morges, dere vet nå hvor fæl man føler seg når man er syk, så var håret mitt blitt veldig fint over natten. Skikkelig beachwaves, akkurat som jeg liker det. Ingen varmeverktøy, produkter eller fletting inkludert, så det er ikke skadelig for håret - og det beste av alt? Det tok meg kun to minutter før jeg la meg. Se da:


Hvordan gjorde jeg det? Veldig enkelt. Jeg tvinnet håret! Jeg gjorde det til og med i tørt hår, men du kan sikkert fukte det litt først. Jeg valgte å tvinne alt håret i en del, men vil du ha tettere bølger kan du dele opp håret i to seksjoner. Når du har tvinnet det stramt, snurrer du det rundt i en dott og fester en klype slik at det holder seg på plass. Så er det bare å legge seg og sove, så har du straight from the beach-waves dagen etterpå ;-) Et lite tips er å ikke tvinne for mye helt ned til tuppene, for der kan det bli for mye krøller i forhold til resten, så stopp når du har ca 3-4 cm igjen av tuppene. 

bangs

Hei!

Det har ikke vært så mange bilder av meg selv på bloggen i det siste, så dere har kanskje ikke fått med dere at jeg har klippet meg «lugg»? Jeg og Ingvild følte oss litt crazy på jobb før vi skulle til London, så vi klippet like så greit en liten lugg på hverandre 😂 Siden jeg sparer hår og vil ha det langt, var liksom dette en av de få tingene jeg kunne gjøre med håret for å få en forandring..

Jeg både elsker og hater den egentlig. Syns det er veldig fint både når håret er løst, og når det er i strikk og man får litt lugg som henger ned - men det er også irriterende at den alltid vil henge ned siden den er for kort til å bli med hårstrikket. 😪 Jeg har jo hatt lugg kjempemange ganger før, når jeg var yngre, men da hadde jeg hel pannelugg som var ganske tung (som jeg klippet selv også, vel og merke). Kunne godt tenkt meg å prøve en litt lettere hel lugg, men jeg tørr ikke helt da det tar så lang tid å spare den ut! Hva synes dere om lugg?

in my makeup-bag

Hei og god søndag dere ♥

Nå titter jeg bare innom en snartur, skal kjøre til Narvik om en liten stund så må hive meg rundt og pakke med meg det jeg trenger. Skal fortelle senere hva jeg skal, men nå skal jeg vise dere hva jeg har i sminkemappen min. Jeg har brukt ekstremt lite sminke i det siste når jeg tenker meg om. Jeg sminker meg kanskje ordentlig 1 gang i uken. Til hverdags har jeg bare brukt å ordne brynene og ta på meg mascara. Siden jeg har reist en del til varmere strøk i år har jeg hatt en grei brunfarge i ansiktet som har gjort at jeg har følt meg komfortabel uten sminke, men nå nærmer det seg vintertid og blek hud og da føler jeg meg ikke liiike fresh uten sminke.. 


Sminkemappen min kjøpte jeg på en drugstore når jeg var i London. Det er så praktisk at den er gjennomsiktig så jeg slipper å lete meg tulling når jeg skal finne noe, for i den forrige mappa som var svart endte det med at jeg ikke fant det selv om det lå i sminkemappa haha.. Så jeg er veldig fornøyd med overgangen til denne! 


Prime & cover: Først begynner jeg med en primer fra Smashbox som jeg har brukt i aaaalle år. Jeg elsker den! Om jeg glemmer å ta på primeren før jeg sminker meg, tar jeg faktisk av all sminken og begynner på nytt haha.. Deretter tar jeg på foundation, her blander jeg disse to avhengig av hvor brun jeg er i huden. Begge har god dekkevne, noe jeg ønsker fordi jeg liker å dekke fregnene mine. Favoritten min er derimot den til høyre, Loreal sin Infallible og den har jeg brukt lenge!


Sculpt & set: Etter jeg har fått på grunnlaget, bruker jeg Sleek sitt cream contour sett. Det er kanskje ikke det beste produktet på markedet, men det er veldig billig i forhold til andre og jeg syns det funker veldig greit! Når alle de våte produktene er på bruker jeg et settingpudder fra Clinique (double face powder). Dette har jeg også brukt veldig lenge, jeg har faktisk hatt akkurat denne i sikkert 4 år hahah... Den blir jo aldri tom?! Etterpå går jeg over og konturerer litt ekstra med Smashbox sitt countour palette som er i pudderform.


Blush & glow: Siste finish på hudsminken er blush og highlighter. Blushen jeg bruker er et palette fra L.A. Girl, og highlighteren er fra Gerard Cosmetics. Begge fåes kjøpt hos Tanstore.no


Eyes & brows: Øynene tar jeg til slutt. Først vippetang så klart, også bruker jeg min nye favorittmaskara, L´oréal Paradise Extatic. Jeg synes denne gir utrolig god fylde og lengde på vippene! En sjelden gang bruker jeg dipliner, min er fra Nilens Jord. Hvit eyeliner har jeg ikke brukt på en stund, men kjøpte en billig når jeg var i Riga. Personlig liker jeg hvit liner på våtlinjen så lenge streken ikke er for hard - blikket blir mye mer åpent! Sist men ikke minst er det tid for brynene, noe jeg hater haha.. Jeg bruker først en brynspenn fra RL de Young for å lage linjene, også fyller jeg inn med Anastasia Dip brow pomade i medium brown. 

Bruker du noen av disse produktene?

feeling fabulous

(produktene er sponset) Hei!

Husker dere at jeg blogget om iLash og iBrow for en stund siden? Da hadde jeg brukt det i ca 4 uker. Nå går jeg fremdeles på det, og jeg eeelsker vippene mine. Nå bruker jeg ikke løsvipper lengre, jeg bruker kun maskara. Og sist jeg gjorde det mener jeg å huske var når jeg gikk på videregående - så det er lenge siden. Brynene mine har også fått mer hår på starten hvor de er litt tynnere fra før. Jeg bruker ikke brynsserumet på hele brynet fordi jeg syns jeg har nok fylde ellers, men det funker gull der hvor jeg bruker det. De anbefaler å bruke serumene i 2-8 uker for optimalt resultat, så nå er jeg i vedlikeholdsfasen hvor jeg bare har på serum et par ganger i uken. Jeg merket allerede etter 4 uker at det hadde skjedd ting, men jeg fortsatte å bruke det hver dag i 8 uker ca før jeg gikk over til vedlikehold.
Jeg har også fått prøve ut Body Roller's, en liten for ansiktet og en større for kroppen. Disse kan man bruke til å fjerne arr etter akne, brannskader, små linjer, celluliter, strekkmerker osv. Jeg har brukt den i pannen hvor jeg har en del linjer etter mimikkrynker, og jeg ser allerede at linjene er litt mindre tydelig. De blir så klart ikke helt borte, men bedre har de blitt. Det disse gjør er å lure huden til å tro at den er skadet, slik at produksjonen av kollagen i huden stimuleres og dermed setter i gang prosessen med å "lege" huden. 

Alt er fra White One, og akkurat nå får du hele 50% (!!!) rabatt på alle produktene i nettbutikken om du bruker rabattkoden TCMN50 ♥

gult er ikke kult

/ produktet er sponset

Hei!

Søndag er jo kanskje den dagen man føler seg minst fresh på, men jeg føler meg faktisk fresh i dag. Hvorfor? Fordi endelig er tennene mine hvite igjen! Jeg har aldri vært plaget med spesielt gule tenner da jeg har bleket de i ny og ne, men i det siste har jeg merket at de har gulnet og blitt mer misfarget enn de har vært ellers, og det er nok på grunn av den høye snusbruken min. Derfor har jeg nå prøvd ut tannblekingen fra White One, som jeg har brukt flere ganger før, og nå er den gule fargen borte. Wiii! Jeg har brukt den i halvannen uke, så jeg skal fortsette i en uke til før jeg sier meg fornøyd da de anbefaler minst 14 dager. 

Det som er så fint med denne tannblekingen er at den er utrolig enkel i bruk, og man slipper å sitte med skinner i 30 minutter hver dag. Den type tannbleking er helt forferdelig da jeg både sikler, brekker meg og sliter med å holde skinnen inne under hele behandlingen. Jeg har prøvd ut et kit som heter Ultimate Teeth Whitening Kit som inneholder alt du trenger for å bleke tennene og bevare de i ettertid. Det første produktet er en tannblekingspenn - etter å ha pusset tennene børster du bare på et tynt lag på tennene, både morgen og kveld. Så holder du munnen åpen i 30 sekunder slik at det får tørket, også kan du fortsette som normalt bortsett fra at du ikke kan spise/drikke på 30 minutter. Jeg bruker å kombinere denne med tannblekings-lyset, som følger med i kit'et, på kveldene for enda mer effekt. Easypeasy! I tillegg følger det med to vedlikeholds-produkter for å bevare den hvite fargen på tennene i ettertid. Det er en Whitening tannkrem som man kan bytte ut med sin vanlige tannkrem, og en munnspray som har tannblekingseffekt og en frisk mintlukt som man kan bruke når som helst på dagen.

Jeg har ordnet dere en rabattkode som gir hele 50% rabatt på kit'et som dere finner HER - koden er "TCMN50" ♥


VIDEO - curls


Stylingjernet får dere kjøpt HER. Det er både en slettetang og en krølltang, så her får man to i ett. Mye enklere å krølle med denne enn med en vanlig slettetang, det går så fort og krøllene blir gooorge! Produktet er sponset, men ærlig omtale så klart :)

før og etter vippeserum

God kveld dere ♥

I dag vil jeg vise dere noen produkter jeg har forelsket meg i. Produktene er sponset, men jeg har testet de ut over lengre tid og jeg føler at jeg nå har brukt de såpass lenge og fått se resultater som jeg endelig kan dele med dere. Alt er fra White One, og akkurat nå får du hele 50% (!!!) rabatt på alle produktene i nettbutikken om du bruker rabattkoden TCMN50 ♥

Først ut: iLash og iBrow. Dette har jeg testet ut før, og jeg husker at jeg syns det funket veldig godt da. Så ble jeg tom for produkt og tenkte ikke særlig mye over det - helt til nå da jeg fikk teste det ut på nytt. iLash og iBrow er altså vippe- og brynsserum, som gjør at hårene blir lengre og fyldigere.  Vippeserumet har jeg brukt i ca 4 uker, og ser store forskjeller allerede. Jeg har brukt mye løsvipper og når jeg tar de av på kvelden følger ofte noen av mine egne vipper med. Dette har så klart resultert i tynnere, mer ujevne og kortere vipper på enkelte steder. Etter at jeg begynte med vippeserumet for 4 uker siden har de blitt mye lengre, og jeg har fått fyldigere vipper. De anbefaler å bruke det i 2-8 uker for optimalt resultat. Jeg sikter meg inn på 8 uker, og er nå ca midt i behandlingen. Jeg er iallefall superfornøyd så langt, og gleder meg til å se hvordan det er om 3 nye uker!iBrow har jeg brukt i ca en måned, men da jeg har fyldige nok bryn fra før så har jeg bare brukt det på problemområdene mine som er starten av brynet og halen på brynet. Jeg ser gode resultater, og nå er brynene mye lettere å forme når jeg sminker meg da jeg har fått litt mer hår på de områdene jeg syns har vært litt tynne før. Spesielt med begge disse serumene er at de er ikke testet på dyr og de er 100% naturlige :D  Så har vi Betakaroten. Jeg har fått mange spørsmål om brunfargen min og hvordan jeg holder så godt på den. Hemmeligheten er ikke større enn at jeg har brukt betakaroten. Dette er enkelt og greit en tabelett som man tar morgen og kveld. Akkurat denne gir deg hele 50mg betakaroten daglig, noe som gjør at den fungerer raskt og . Jeg har tatt sol 5-6 ganger de siste månedene, og fargen min holder seg gyllen og fin. Den blir dypere og holder seg lengre enn om jeg ikke går på betakaroten. En boks holder til 1 måneds bruk, så hvis du vil prøve det ut nå som sommeren er rundt hjørnet så anbefaler jeg denne betakarotenen framfor andre jeg har prøvd.

my sleeve-tattoo

Hei!

Her kommer et lenge etterlyst innlegg om sleeve'n min. Jeg har holdt på med med sleeven siden 12. april 2014, og når jeg startet med sleeven hadde jeg helt andre tanker enn hva jeg endte opp med. Jeg så for meg at jeg skulle ha en ganske "åpen" sleeve, hvor det var mye mellomrom på hele armen. Den skulle altså ikke dekke hele armen, men heller ha noen elementer her og der med tomrom rundt. Det endte altså ikke slik, da man underveis lett endrer mening. Hele tatoveringen er gjort hos Max på Underdawg Tattoo her jeg bor, hvor jeg har tatt alle mine tatoveringer bortsett fra to små. Prisen på en sleeve varierer veldig på hva man skal ha og, faktisk, hvor stor arm man har. Jeg har en veldig tynn arm med lite muskler og fett på, så for meg er det billigere (yay) enn om Norgesmesteren i bodybuilding skulle tatt en lik en. Av smerter så er de verste plassene på armen hånda, innsiden av overarmen og albuen, ellers var alt ganske overkommelig. 

Jeg elsker sleeven min slik den ble, og nå er endelig alle elementene på plass. Jeg har designet alt sammen med tatovøren, og ingenting har vært 100% planlagt fra starten av. Jeg startet med to roser, også utviklet det seg bare videre for hver gang. Det eneste som gjenstår er å finpusse litt småting her og der samt gå over noen steder hvor det har grodd litt dårligere.

Mange lurer på hva den betyr. Vel - 90% av armen betyr ingenting annet enn at jeg hadde lyst på det og synes det var fint. Det jeg har av betydning er på innsiden av overarmen min, hvor jeg har fødselsdatoen til alle søsknene mine på romertall. Jeg har også en liten del på underarmen hvor det står "pappa ♥" som jeg tok når jeg var på Gran Canaria for flere år siden. For min del så trenger ikke alt å bety noe, og at jeg blir gammel bryr jeg meg heller ikke om - da er kroppen min rynkete og slapp uansett. Så når jeg er 80 år skal jeg bare rulle fram tatoveringene som er gjemt mellom alle rynkene og vise stolt fram til barnebarna mine ;)og nei, jeg har ikke barbert meg under armen på noen dager. ekkelt :pPppP

hvor ofte farger frisører håret

I dag var tiden kommet for å få tatt etterveksten min. Jeg reiser om 6 dager til Vietnam (wow, tiden går fort), og da vil jeg seff se bra ut på håret før jeg reiser. Så, hvor ofte farger egentlig en frisør håret sitt? Vel, for min del er det ikke så ofte. Mens andre gjør det veldig ofte. I starten av tiden min som frisør var det mye oftere, og jeg byttet veldig mye farger. Nå har jeg roet meg ganske på den fronten. På jobb har vi 1 gang i måneden hvor vi får gjøre egenpleie, slik at vi skal ta oss bra ut på håret og være god reklame for bedriften. 

Jeg striper etterveksten, og derfor bruker det å gå en stund mellom hver gang jeg gjør det. Sånn ca 3 måneder mellom hver gang, faktisk. Det er for å ta best mulig vare på hårkvaliteten min. Jeg striper kun det nye som vokser ut, men hvis man har veldig lite ettervekst når man skal stripe den - så er sjansen stor for at man får mye bleking over på det som allerede ble bleket forrige gang, altså at man overlapper. Da får man et veldig svakt punkt på håret som gjør at det kan knekke av langt opp på hårstrået, noe jeg helst vil unngå. Spesielt siden jeg enda er i sparefasen min. Det er først det sist halvåret at jeg har merket at håret mitt begynner å vokse en del (fina-fucking-lly!!!), og det velger jeg å tro er fordi jeg har vært så flink med å ikke behandle det for ofte med både bleking, farge, varmeverktøy og slikt + gode hårprodukter og kuring. Gleder meg til å se tilbake på bilder om et halvt år for å se hvor mye det har vokst da :')


Jeg bruker å ha ca så her mye ettervekst hver gang. Dette er rundt 3-3,5 cm.

Hvor ofte farger/striper du håret ditt? 

4 must haves

Som de fleste andre jenter, har jeg noen sminkeprodukter jeg absolutt ikke klarer meg uten. Dette er produkter som jeg ikke klarer å gjøre sminkerutinen min uten, og om jeg ikke har et av disse tilgjengelig så kan jeg egentlig bare la være å sminke meg - for ellers føler jeg at alt bare blir helt feil. Jeg bruker så klart ikke kun dette, men andre sminkeprodukter klarer jeg meg uten om jeg må. Disse derimot, nope! Jeg bruker egentlig ikke så veldig mange dyre merker når det gjelder sminke, mye er kjøpt på H&M og et fåtall produkter er fra Kicks. For meg har det ikke alltid vært "dyrest er best", og sminke har jeg aldri vært spesielt interessert i å svi av flere tusener av kroner på. 

Hva er dine must haves?Smashbox Photo Finish primer - Oh lord! Denne har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg ikke klarer meg uten. Om jeg glemmer å ta på denne før jeg sminker meg, så ender det med at jeg fjerner all sminken og begynner på nytt. Med denne legger sminken seg mye jevnere og holder seg fin hele dagen - så definitivt et must! 


Loreal Infallible - Min holy grail foundation! Jeg har en del fregner, og siden det er noe jeg ikke liker, så må de dekkes. Denne syns jeg har god dekkevne, og er også rimelig i pris. Det var venninnen min, Meline, som anbefalte den til meg for et par år siden - og etter det har den vært fast inventar i sminkepungen. Tidligere har jeg brukt Estee Lauder Double Wear foundation, men til 400-500kr syns jeg det blir dyrt i lengden. I tillegg var den utrolig tykk og ble fort kakete, mens denne gir en mye lettere følelse på huden samtidig som den dekker godt. Love it! 


Smashbox Contour kit - (nei, dette er ikke et smashbox sponsorinnlegg.) For to år siden hadde jeg aldri eid et contourpudder. Jeg brukte Isadora og Guerlain solpudder (med glitter, yikes). Tegnet to mørke, stygge streker på kinnene mine og tenkte "damn, this looks good!". Well, it didn't. Jeg fikk dette i julegave for 2 år siden, og det har enda ikke rukket blitt tomt. Jeg elsker det, utrolig lett å jobbe med og det blender seg godt ut med riktige koster. Jeg har også et cream contour kit, men det tar litt lengre tid så dette er på en måte "quickfix'en" min når jeg ikke orker å stå i 10 minutter og blende. 


Loreal La Touche Magique - denne har jeg også brukt i mange år. I hovedsak bruker jeg den under øynene og på neseryggen, for å highlighte. Den er noen nyanser lysere enn foundation'en min, noe jeg liker. Den sitter godt og er lett å påføre. Jeg har prøvd andre concealere, men egentlig aldri funnet noen jeg liker så godt som denne. Den kan crease litt under øynene hvis man ikke er nøye med pudder etterpå, men det er ikke en stort problem. 

shine bright

.. like a diamond! Iallefall med denne highlighter'en fra Gerard Cosmetics. Jeg sminker meg faktisk ikke så alt for ofte, kanskje 2-3 ganger i uken. Mest av alt er det latskap, men når jeg gjør det så liker jeg å kjøre på med alt. Fram til nå for en liten stund siden har jeg aldri brukt highlighter, ei heller har jeg eid en. Men etter jeg fikk tak i denne fra TanStore, så har jeg brukt den hver gang jeg sminker meg. Veldig fornøyd med den! Jeg bruker den på kinnbena og på neseryggen, men kanskje dere har noen tips til flere plasser man kan bruke den?


Shining all winter ♥bye bye superblonde hair

Hvor ble det superblonde håret mitt av? Herregud så deilig! Jeg har jo hatt det ganske lyst i halvannet år nå og jeg syns rett og slett det ble for lyst til slutt. Ingen spill eller noe annet spennende med fargen, bare en helt vanlig, lys blond farge. Derfor ba jeg Catharina legge inn noen mørke striper i hele håret i går når vi var i salongen for å ta etterveksten min, og jeg er så utrolig fornøyd. Føler denne fargen er mye mer meg og litt mer spennende å se på. Nå ser jeg jo faktisk ut som en frisør på hodet, haha! De mørke stripene er ganske mørke akkurat nå, men de vil slippe litt i vask og bli noe lysere. Bort med alt som heter grått og sølv hår - jeg er sååå lei de fargene.

Hva synes dere?

Du vet du er fornøyd når du poster 5 bilder av fargen fordi du ikke klarte å velge hvilket du var finest på xD

mine nye sminkefavoritter

Hei!

Husker dere at jeg fortalte om mine nye innkjøp for litt siden? Blant alt dette var det litt ny sminke fra Gerard Cosmetics - et merke jeg lenge har hatt lyst til å teste ut. I denne omgangen ble det mest produkter til leppene, men også min aller første highlighter (min første faktisk, Gud jeg henger etter..) og en settingspray. Nå har jeg fått prøvd de ut et par uker, og jeg er veldig fornøyd. Her er en liten review av mine favoritter fra Gerard Cosmetics. Mine produkter er fra Tan Store - hvor de nå har inntill 35% rabatt på mye fra sminkemerket.


Jeg syns alle leppeproduktene var veldig gode - spesielt de matte liquid lipsticks'ene. De sitter veldig godt på både etter mat og drikke, og de legger seg fint på leppene uten å se grusomt tørre ut!
Bilde 1 - Matte Liquid Lipstick i fargen Serenity. Denne elsker jeg, fargen er så behagelig å se på. Den sitter også godt på leppene.
Bilde 2 - Lipstick i fargen Fairy Godmother. En rosa må en hver jente ha blant sminken sin. Gleder meg til å bruke denne på sommeren!
Bilde 3 - Lipstick i fargen Buttercup. En litt nude-rosa farge som passer perfekt til hverdags. Denne er vel mest meg.
Bilde 4 - Matte Liquid Lipstick i fargen Immortal. En intens og fin rød farge som blir fin til juletiden som kommer.
Her er den folkens - min aller første highlighter. And I loooove it. Fargen heter Grace og det er en ganske lys highlighter. Det jeg liker med denne er at den ikke er for fremtredende, man får det lille ekstra med sminkelooken uten at highlighteren dominerer hele ansiktet. 
Sist men ikke minst - setting spray. Jeg har lenge brukt en fra Nyx, men etter jeg fikk denne har jeg satt min tidligere setting spray bakerst i skapet. Slay All Day med lavendelduft er perfekt til å spraye over sminken for å låse den. Sminken min holder seg matt og fin mye lengre med en slik en, og man kan fint spraye den på flere ganger i løpet av dagen for å få en oppfriskning. 

♥ Har du noen produkter fra Gerard Cosmetics?

før og etter fillers

(sponset behandling) Hei!

Da jeg var i Oslo nå nylig, var jeg innom og fylte litt i leppene hos Stine, hvor jeg har gått i over 2 år nå faktisk. Før det har jeg vært litt forskjellige steder, men aldri blitt helt fornøyd. Etter første gang jeg hadde vært hos Stine, visste jeg at dette var ei dame som virkelig kan det hun driver på med. Hun er den eneste av x antall personer som har klart å rette opp i skjeivheten i leppene mine - og jeg får alltid så fin form og fasong når hun fyller på. Jeg bruker å ta Teosyal, noe jeg synes har en mye bedre holdbarhet i leppene mine enn hva jeg har erfart med Juvederm og Restylane. Det er med god grunn at jeg ikke lar noen andre enn Stine røre leppene mine, selv om jeg må vente med å fylle i de til jeg er i Oslo.

Nå har jeg fylt såpass mange ganger at jeg kan gå nesten et år mellom hver gang uten at de blir særlig mye mindre. Hvor mange ml jeg ha nå vet jeg ikke, da jeg fyller forskjellig hver gang - men jeg vil tippe jeg har et sted mellom 2 og 2,5 ml nå. Om dere ønsker å komme i kontakt med Stine, så kan dere sende mail (stine@storaunet.no) eller SMS (90555527). Hun har nå et tilbud som gjelder på Klinikk Oslo, Aurora senteret i Tønsberg og Cutshim i Svelvik for dere som ønsker å benytte dere av det.  
Her har dere et bilde jeg tok før første gang jeg gikk til Stine. Her hadde jeg ingen fillers i leppene. 

freckles everywhere

Hei!

Det mest synlige tegnet på at jeg her vært i syden, er når du ser meg med en milliard fregner i ansiktet. Denne gangen har jeg mer fregner enn jeg kan huske at jeg har hatt på flere år. Grunnen til det er at jeg normalt har brukt faktor 50 i ansiktet eller at jeg har solet meg med klær over ansiktet eller holdt ansiktet i skyggen for å unngå å få så jævlig mye fregner. Denne gangen ga jeg faen i det og solte ansiktet med samme faktor som jeg brukte på kroppen - og det har resultert i sikkert 500 nye fregner.

Jeg blir liksom aldri ordentlig brun i ansiktet, det nærmeste jeg kommer brunfarge i trynet er når det blir så mye fregner at det ser ut som en stor fregne haha! Og nå er det ikke langt unna. Jeg har ikke sminket meg før i dag etter jeg dro til syden, en hel uke i syden uten hudsminke - fyfaen det var deilig. Jeg var derfor litt nervøs for at sminken min ikke skulle klare å dekke noe særlig, for det er faktisk derfor jeg bruker foundation osv. Til min glede så gikk det fint. Hadde jeg ikke hatt fregner tror jeg ikke at jeg hadde følt behov for å bruke så mye sminke, da jeg har en ganske ren og uproblematisk hud. 


den som klarer å telle hvor mange fregner jeg har skal faen meg få en jævlig bra premie. 

spray tan

Hei!

Som dere vet er jeg over gjennomsnittet glad i å være brun. Nå har jeg faktisk ikke tatt sol siden november, hele 6 måneder siden. Det er unormalt til meg å være, da jeg ikke kan fordra å være bleik. Føler jeg ser syk ut når jeg ikke har noe farge, og med en gang jeg blir litt brunere på kroppen så føler jeg meg 100 ganger bedre både til kropps og til sinns. De siste årene har jeg vært mer slik at jeg soler meg i perioder. Hvis jeg skal til syden, kan jeg sole meg og styre i 1 måned og bli skikkelig brun mens jeg er i syden - men straks jeg kommer hjem stopper jeg opp med solarium og fargen faller sakte men sikkert bort. Heldigvis varer fargen min utrolig lenge, noe den har gjort helt siden jeg gikk på melanotan. Selv om jeg er sluttet med det, så blir jeg brunere enn jeg ble før jeg gikk på det - rart med det der. Noen som vet hvorfor kanskje?

Forrige uke følte jeg meg helt jævlig bleik og ville ha litt farge på kroppen igjen, og det kjapt. Derfor bestemte jeg meg for å prøve ut spray tan for første gang. Jeg fikk meg en time på torsdagen som var, hos Tromsø Spray Tan. Dagen før jeg dro skrubbet jeg meg ordentlig i dusjen og gjorde alt man bør gjøre for at fargen skal holde best mulig. Når jeg kom dit møtte jeg hyggelige Monica som driver studioet. Vi gikk igjennom hvordan det skulle gjøres, også kledde jeg av meg og satte i gang med behandlingen. Jeg valgte den mørkeste fargen (sjokk, hehe) og når jeg så meg i speilet rett etter sprayingen fikk jeg mildt sagt sjokk. Jeg var like svart, om ikke svartere, som mine verste perioder på melanotan. Heldigvis er det ikke slik fargen blir da det er mye overflødig bronzer på huden etter spraying. Man skal vente 6-8 timer før man dusjer for at fargen skal sette seg ordentlig i huden, og når man endelig kan dusje får man se det endelige resultatet. Jeg fikk en utrolig jevn og fin brunfarge - og den sitter enda. Fargen varer i 7-10 dager, men man kan i tillegg bruker en extender fra Moroccantan som hun selger. Den kan man smøre seg med for at fargen skal vare lengre og holde seg jevnere. Behandlingen koster 350 kroner, noe jeg syns er en veldig overkommelig pris. 

Her er fargen min slik den så ut i går, 4 dager etter behandlingen ♥ Dere kan også se skillet mitt på bildet. 
Har du prøvd spray tan før? 

frizz = gone

Blæh, i dag har formen vært skikkelig ræva. Dagen startet med at jeg så vidt kom meg opp senga når jeg skulle på jobb i morrest, også har jeg egentlig bare gått i halvsvima på jobb. Når jeg kom hjem var det rett under dyna og her har jeg ligget i timesvis. Jeg kjenner at jeg har en svak feber fordi jeg fryser og er varm om hverandre, slik har det vært et par dager nå. Har også hatt skikkelig vondt i magen, men regner med det bare er noe forbigående for jeg kan da ikke bli syk igjen allerede?! Etter influensaen og lungebetennelsen jeg hadde for et par uker siden, burde virkelig antibiotikaen ha tatt knekken på alt. Fingers crossed at det ikke blir noe verre, da klarer jeg nok å leve med det. 

Nå har jeg nettopp fått tatt meg en etterlengtet dusj, håret trengte virkelig en vask. Fikk også prøvd ut en ny kur i samme slengen som jeg fikk med meg hjem fra jobb. Det er egentlig en kur som brukes i salong i følge hva som står på pakken. Den er ment til å bygge opp håret, og skal forbedre hårkvaliteten og forebygge videre skade i opp til 30 dager. Steg 1 er en rensende shampoo som fjerner produktrester. Steg 2 er en rekonstruksjonskrem som skal fylle igjen alle hull og skavanker i hårstrået. Steg 3 er et proteinskjold som legger seg som et beskyttende lag utenpå hårstrået.

Jeg syns resultatet ble bra, jeg merker stor forskjell i forhold til hvordan håret var før jeg brukte den. På bildene under har jeg kun fønet håret tørt, ikke noen andre produkter enn varmebeskyttende spray. Jeg har ikke brukt slettetang heller. Som dere ser fikk jeg en utrolig glans og hårene ligger fint uten masse frizz. Hvor man får kjøpt denne kuren aaaner jeg ikke, vi fikk den fra en leverandør på jobb :) Det eneste jeg vet er at Caviar fra Alterna er en veldig bra serie, men den er noe dyrere enn andre serier. 

Har du prøvd en hårkur som du synes gjorde en merkbar forskjell på håret ditt?


fri for vipper

Hei!

Nå ligger jeg på sofaen, klarte så vidt strekke meg etter pcen for å blogge. Har nemlig stappet i meg to hamburgere og masse chips, jeg har så sykt lyst på alt av mat og godteri døgnet rundt - til og med når jeg ikke er sulten lengre. Men jeg klarer å beherske meg, det er bare tankene som er konstant sultne. Det har vært en lang dag på jobb i dag, så jeg er helt skutt. I tillegg har jeg jobb igjen i morgen så det blir nok kveld ganske snart på meg. I morgen kommer Sofie på besøk til meg og blir til søndag, siden vi skal i Benedicte sin bursdag i morgen. Gleder meg utrolig masse til litt kvalitetstid igjen, og jeg skal få hun til å bli med på litt bloggbilder. Kanskje noen av dere kjenner henne igjen ;)


Som dere vet tok jeg vippeextensions for to måneder siden. Jeg eeeelsker jo å ha lange, fyldige vipper og jeg har stortrivdes med extensions. Men nå kjente jeg faktisk at jeg begynte å bli litt lei. De er fine i tre-fire uker også begynner jeg å irritere meg over at det er et mellomrom her og der hvor de har falt av og at noen står feil vei osv. Så man er liksom avhengig av å fylle på for å holde de fine. Nå tenkte jeg å legge vippeextensions-vanen på hyllen for en stund, også skal jeg begynne med vippeserum for å spare ut vippene mine. For sånn som de ser ut nå kan jeg ikke gå. Det er bare korte stubber igjen etter vippene jeg tok i desember har falt av, også har jeg brukt løsvipper oppå de siste ukene og det har gjort det enda verre. Jeg har alltid hatt ganske lange og mye vipper naturlig, så jeg satser på at når jeg får spart ut litt så kan jeg holde meg til mascara (og løsvipper til spesielle anledninger). Så kan jeg heller ta vippeextensions til sommeren når man skal på ferie og vil se fresh ut til en hver tid, for det er ingen hemmelighet at det ser dødsbra ut med voluminøse vipper!!!

før og etter tannbleking

(omtale)

Hei!

Den siste uken har jeg prøvd ut tannblekingsprodukter fra White One. Jeg har bleket tennene før med hjemmebleking, men nå er det veldig lenge siden sist jeg gjorde det. Siden jeg snuser, drikker mye brus osv så har jeg ikke så hvite tenner som jeg skulle ønske jeg hadde. Flere år med dette setter sitt preg på tennene og nå syns jeg de var begynt å bli for gule, så det var på tide med litt forandringer. Jeg har et kit med tannblekingspenn, tannkrem, munnspray og et UV-lys. I tillegg fulgte det med en skala som man kan se på for å se hvor man ligger før man begynner å bleke de, så kan man sammenligne etter noen uker for å se hvor mye hvitere de faktisk har blitt!

Tannblekingspennen er en 14-dagers behandling som er mye mer lettvint enn vanlige tannblekinger. Når du skal bruke den pusser du tennene først, også vrir du på pennen og påfører produktet på tennene (jeg bruker å fokusere på tennene som faktisk vises når man smiler). Etter du har påført produktet skal du la være å spise/drikke på 30 minutter. Deretter skyller man munnen og er good 2 go. Jeg så forskjell allerede etter første gangen, og de blir hvitere og hvitere for hver gang jeg bruker den. Tannkremen er en tannkrem som bleker tennene, og er perfekt å bruke når man er ferdig med behandlingen med pennen. Da holder tennene seg hvite lengre, så denne er god å ha. I tillegg vil den alene kunne gi deg 2 nyanser hvitere tenner. Munnsprayen gir deg frisk pust og samtidig bleker den tennene med en veldig mild effekt. Superlett å spraye på tennene/i munnen etter at du har pusset de og skal avgårde på skole/jobb. UV-lyset er en bonus man kan bruke for å gjøre produktene mer effektiv. Jeg bruker lyset når jeg har påført tannblekingspennen, også sitter jeg i en halvtime med det. Lyset er absolutt ikke nødvendig for at produktene skal virke, men den dobler effekten så why not - kan tenner noen gang bli for hvite? 


Så langt er jeg veldig fornøyd med resultatene jeg ser til nå, men jeg skal fortsette å bruke produktene og få de skikkelig hvite for en gangs skyld. Alle produktene er EU-godkjente og trygge å bruke, men hvis man har hull i tennene/betennelse i tannkjøttet er det kanskje lurt å få bukt med det før man begynner å bruke tannblekingsprodukter.

Som dere ser er ikke forskjellen sinnsyk foreløpig, men nå har jeg bare brukt det i 1 uke så jeg har enda 1 igjen av den anbefalte tiden!

White One selger alle produktene hver for seg, men de har også et Ultimate kit som inneholder alle de nevnte produktene, og det koster bare 399 kroner. I tillegg får du 30% avslag på prisen om du bruker rabattkoden "TCMN" når du sjekker ut i kassen, og da koster kitet bare 310 kroner, noe som er superbillig ♥ Noen andre som har erfaring med disse produktene?

ettervekst = gone

Hei!

I dag var det rolig på jobb, så da fikk vi endelig tatt etterveksten min. Det er sikkert 3 måneder, nesten 4, siden jeg stripet den sist så den var begynt å bli skikkelig lang og stygg. Jeg striper det fordi jeg vil ha et mer naturlig resultat, da slipper jeg den harde kanten når det begynner å vokse ut og jeg føler jeg kan gå lengre mellom hver gang jeg trenger å ta den. Etterpå la vi over en glossing i alt for å få et kaldere skjær i håret. Nå er det litt smålig lillaskjær noen steder, men det vil forsvinne etter et par vask. Det er så deilig å bli lys i bunnen igjen! Fikk også tid til å farge brynene, de er ganske mørke nå - men det slipper litt de neste dagene. 

Flere som har lurt på hvilken glossing jeg bruker for å få det kalde: bruker Illumina 9/60 og 10/69 (farger vi har i salong). Bruker å la den virke ca 10-15 minutter i vått hår. Den blir veldig fin etter et par vask. Så vedlikeholder jeg den kalde fargen med Fudge Clean Blonde Violet toning shampoo ♥ 
Hvilken hårfarge har du for tiden?

så mye har håret mitt vokst på 1 år

Hei!

Jeg kom over et innlegg jeg publiserte den 4 februar i fjor, altså for nesten nøyaktig et år siden. Jeg fikk lyst å ta noen nye bilder for å vise dere hvor mye håret mitt har vokst på et år. Etter jeg publiserte innlegget i fjor, har jeg gjort en del med håret. Først og fremst farget jeg det blått, noe jeg angrer veldig på. Når jeg ble lei av det blå, prøvde vi å bleke det vekk - men jeg endte opp med en mintgrønn farge så da ga jeg opp og farget det brunt. Etter en liten stund med brunt ble jeg lei og ville bli lys igjen, så jeg brukte ColorB4 fra Cubus to ganger for å trekke ut mesteparten av det brune. Satt da igjen med en oransje/lysebrun-aktig farge som jeg gikk med i to måneder ca. SÅÅÅ avfarget vi og stripet håret mitt for å bli blond. Så stripet jeg det på nytt igjen noen dager senere. Også har jeg bleket det svakt to ganger etter det og bare stripet etterveksten et par ganger. 

Jeg kan derfor presentere et hår som på 1 år har rukket å bli... kortere!?! Kanskje 3-4 cm kortere. Det eneste man kan se at har vokst, er puppene.. haha. Som dere ser på bildene til venstre var håret utrolig tynt nederst (det ble det etter jeg hadde tapeextensions), mens nå er det fyldig og friskt nederst. Håret mitt har jo så klart vokst på 1 år - men etter alle behandlingene jeg har gjort det siste året har det vært slitt og tynt nederst og blitt ødelagt lengre opp, så det jeg har gjort er å klippe det hver 3. uke for å få vekk det slitte uten å måtte klippe for mye på en gang. Derfor har det egentlig stått helt stille på lengden i 8-9 måneder nå, siden jeg har klippet av så mye som det har vokst ut hver 3. uke. Det har vært forferdelig kjedelig å ikke få noe lengde på det, men slik måtte det bli. Jeg vil nemlig ikke ha slitt hår, syns det er bedre at det kan vokse seg langt med et sunt og tykt utgangspunkt. Så nååå dere, nå skal jeg spare til langt hår. 

Jeg gjør også noen enkle grep for å unngå at det blir slitt i tuppene fremover. Først og fremst kurer jeg håret ofte og bruker gode produkter. Jeg prøver å ikke slette det med mindre jeg må, og må jeg slette det har jeg slettetangen på 150 grader og bruker en god varmebeskyttelse. Jeg klipper det ofte, men lite. Jeg holder meg til den hårfargen jeg har nå, hvor jeg kun striper etterveksten.  

teach me how to braid

Hei!

Kanskje en liten funfact dere ikke visste - jeg kan ikke flette! Det er noe jeg har irritert meg over, for det virker jo så enkelt når andre gjør det. Det eneste jeg klarer, er de vanlige flettene, so boooring. Det er spesielt pinlig når jeg er på jobb og kunder spør om jeg kan lage en flette på de, men jeg må jo bare være ærlig og si at det ikke er min sterkeste side. Jeg skulle ønske jeg kunne rotflette og masse andre kule fletter, fordi det er så fint og spesielt fint er det om man har langt hår! Jeg har prøvd å lære rotfletting, men gir opp like fort hver eneste gang.

Er det noen andre som er like dårlige på flettefronten? Kanskje noen har vært det, men har lært seg å flette? How the fuck do you do it....Hvis noen lurte på hvor mye fregner jeg har, her ser dere uten hudsminke. Shitloads of them:(

Mens jeg var på jobb gikk jeg en snartur innom Lindex og fant en suuuperfin lipgloss. Den er mer som en flytende leppestift, og den sitter utrolig godt på. Den heter Chic Gloss og er fra Pierre Rene, dyr var den heller ikke. Betalte 30kr på salg, men tror ikke den koster så mye mer til vanlig. Jeg har den i fargen "04 Pink Punk" ♥ 

nye vipper

(sponset behandling)

Hei!

Er det ikke typisk, nå som jeg har hatt ferie fra jobb har jeg rukket å bli skikkelig syk. Jeg mistenker det er sjefen min, som kom på jobb med influensa, som har smitet meg... Skikkelig kjedelig å kaste bort feriedager på å ligge som et slakt på sofaen, men så kan man ikke kontrollere når man blir syk heller.. I morgen er jeg invitert i en bursdag, men slik det ser ut nå blir det nok bare en kort tur innom, er ikke i form at all.. :(

Vel, over til noe helt annet! Før jul var jeg hos Linn Therese på Belle Helse og velvære i Tromsø for å legge vipper. Tidligere når jeg har tatt vipper på andre steder i Tromsø, har jeg ikke vært fornøyd, da de som har blitt lagt på meg har vært alt for naturlige og ikke gitt meg det resultatet jeg har vært ute etter. Derfor har jeg kun lagt i Oslo når jeg har vært der, men det er litt slitsomt å skulle gjøre det bare når jeg er sørpå. Da må jeg legge et nytt sett med vipper hver gang, siden påfyll gjøres mellom 4-6 uker og jeg er ikke så ofte i Oslo. 

Dette er første gangen jeg har vært hos Linn Therese, og jeg ble veldig fornøyd både med resultatet og ikke minst servicen. Hun er veldig hyggelig, jeg tror det er første gangen jeg har vært hos noen som snakker norsk - så man faktisk har kunnet ha en samtale under behandlingen. De 2 timene jeg lå der gikk derfor veldig fort unna! Hun la volumvipper på meg, som vil si at det settes på flere vipper på hver av dine egne vipper - på meg brukte hun både 3 og 4 vipper på en vipp. Resultatet blir mer fyldig og passer perfekt til meg som er vant til at det vises godt da jeg ellers bruker løsvipper. Lengden hun brukte var 10-13 mm. Tidligere har jeg hatt lengre vipper, men de har da vokst fort opp i brynene - så det var godt å ikke ha de superlange nå. Hun gjør også klassiske vipper, som er litt rimeligere enn volum. Påfyll innen 4 uker er halv pris av et fullt sett, og alle prisene kan du se her

Belle Helse og velvære holder til i sentrum, og har veldig felskible åpningstider. Linn Therese legger også vipper på kveldstid og i helger, så for de som har jobb eller skole på dagtid passer det perfekt. Du kan også se @bellehelse på instagram


hva skal jeg tatovere?

Hei!

I går var jeg en tur innom Max på Underdawg for å planlegge siste rest på sleeven. Det som gjenstår er en del på dameansiktet, gå over noen av stedene en gang til også fylle litt i her og der for å koble sammen hele sleeven. Vi satte opp to timer som jeg skal ha neste uke, og den første timen skal jeg tatovere på albuen - det er noe jeg gruer meg til, tviler på at det er behagelig. Det eneste problemet er at jeg aner ikke hva jeg skal ha der. Det skal jo ikke være noe spesielt slik som på resten av armen, bare noe for å fylle i den tomme biten som dere ser på bildet. Jeg har vurdert og bare videreføre de krusedull-dingsene som er mellom rosene på overarmen, men vil ikke at det skal bli for distraherende heller så jeg visste liksom ikke helt. Noen som har noen forslag? 
Her ser dere den delen jeg skal fylle i. Det er litt mer tomrom på andre siden også.Neste prosjekt blir å ta noe på øverste delen av ryggen/nakkeområdet for å koble sleeven sammen med rosen jeg har på skulderen på den andre armen. Når man først begynner å tatovere, så er det vanskelig å slutte. Mye, vil ha mer ;)))

fav hairproducts

Hei!

Som de fleste av dere vet, så jobber jeg på frisørsalong. Derfor får jeg også mange spørsmål om hvordan man skal ta vare på håret sitt, hvilke produkter som er bra til slitt hår, hvilke produkter jeg vil anbefale til den og den type hår og hva jeg selv bruker slags hårprodukter. Derfor har jeg nå funnet fram de produktene jeg er mest fornøyd med i skapet mitt. Alle produktene (med unntak av et) er produkter vi fører i salongen jeg jobber i, HairShop. Jeg har mye flere produkter enn de på bildene under, men dette er altså de jeg er mest fornøyd med og dermed er det de jeg bruker mest ♥ Ingenting i innlegget er sponset forresten, bare for å ha det på det rene. 


1. Redken Real Control Shampoo: Dette er en shampoo for et hår som trenger både proteiner og fuktighet. Den har begge deler, og er perfekt for et normalt hår samtidig som man kan bruke den på et tørt/skadet hår. Den skal også gi anti-frizz. Jeg er veldig fornøyd med denne, men jeg liker å variere på hvilken shampoo jeg bruker - så den blir ikke brukt hver vask.
2. SP LuxeOil Shampoo: Ikke bli skremt av "oil" i navnet, denne er superlett i håret og tynger ikke. Den gir utrolig mye glans og lukter suuupergodt. Dere som har håroljen fra serien er kanskje frelst av den lukten? Mmm! Shampooen skal beskytte keratinet i håret samtidig som den tilfører pleie.
3. Fudge Clean Blonde shampoo: Nummer 1, ALLTID. Dette er et produkt jeg aaaldri hadde klart meg uten, og jeg snakker nok for mange blondiner rundt om i Norge/verden. Dette er en lillashampoo som skal fjerne gule/oransje toner fra håret eller gjøre et kaldt hår enda kaldere. Jeg har prøvd utallige lillashampooer, men har ikke funnet noen som er så effektive som denne. Bruker du den på et nokså hvitt hår kan du få gråskjær om du ønsker det. Det er jo falske pigmenter så de vil vaskes ut etter noen vask om du skulle være så uheldig å ha den i for lenge. Denne bruker jeg hver 3-4 vask, alt avhengig av hvor kaldt jeg vil ha det. Jo lengre man har den i, jo kaldere blir det. 


1. Bamboo Kendi Intense Moisture Masque: Bamboo er en relativt dyr hårpleieserie, men Gud for noen gode produkter. Dette er en hårkur som inneholder bambusekstrakt og kendi olje. I hovedsak skal den gi masse fuktighet, men den er også litt oppbyggende. Noen syns den blir litt tung i håret, men jeg har ikke opplevd det. Den passer kanskje best til de med litt tykkere hårstrå, i et tynt/fint hår vil den nok tynge litt da den er ganske feit. Det er også en kur som du ikke trenger å stå i evigheter med i dusjen, 3 minutter skal den være i. 
2. Catwalk Oatmeal & Honey conditioner: Dette er den eneste balsamen jeg bruker, den lukter himmelsk. Jeg kødder ikke. Den gir masse fuktighet til håret, glans og en fantastisk god duft. Jeg kunne seriøst luktet på håret mitt hele dagen hadde det ikke vært for at jeg har andre ting å gjøre ;)
3. Catwalk Oatmeal & Honey intense mask: Super hårkur som lukter like godt som balsamen ovenfor. Perfekt til et tørt og skadet hår, men den kan være litt tung i håret slik som Bamboo-kuren ovenfor. Så de med litt finere hårstrå burde ikke smekke i en feit dunge av denne..


1. Redken Extreme Length sealer: Dette er en leave-in kur som du skal/bør bruke kombinert med primeren under, påføres i håndkletørt hår fra midten av lengden og ut. Den skal "seale"/forsegle splittede tupper og bygge opp håret slik at det kan vokse seg lengre. Den vil ikke gjøre at håret vokser fortere, haha, men den skal forebygge at håret knekker.
2. Redken Extreme Length primer: Denne er en kur som du skal bruke i dusjen. Først shampoo, så klemmer man vannet godt ut og fordeler denne i hele håret. Den er for et slitt hår, og tro meg den fungerer. Jeg har tidligere plagdes med såkalte "friterte" tupper etter all blekingen, dere skjønner vel hva jeg mener med fritert. Etter å ha brukt denne litt er tuppene mine myyye bedre og jeg trenger ikke bestandig rette håret etter jeg har vasket det. Den skal bare være på i 2-5 minutter, men jeg bruker å ha den i så lenge jeg gidder. Man kan barbere seg og gjøre andre ting imens den virker :)
3. Redken Extreme Anti-Snap: Leave-in kur som skal forhindre at håret knekker. Den lukter kjempegodt og er veldig lett i håret. Den har en tynn lotion-konsistens, og skal påføres i håndkletørt hår. Hvis du er den som aldri har tid til å kure håret, så har du iallefall et par sekunder etter du har vært i dusjen til å ha denne i. Det er bedre med leave-in kur enn ingen kur, selv om en kur i dusjen er mer effektiv. 


1. Bamboo Anti-Breakage Thermal Protectant Spray: En fantastisk varmebeskyttende spray som skal redusere skade fra varmeverktøy med hele 87% (klinisk bevist). Jeg kan ikke få forklart nok hvor skadelig det er å slette/krølle/føne håret daglig, og skal man absolutt gjøre det BRUK varmebeskyttelse. Et annet tips er å skru ned varmen på verktøyene hvis det er mulig, man trenger ikke ha på det varmeste hele tiden. Jeg sletter for eksempel håret på 150 grader selv om slettetangen går opp til 230 grader. Denne må man ha i vått hår da det er mer en krem enn en spray, så jeg sprayer den egentlig bare i hendene og fordeler i håret før jeg føner det.
2. Alexander Sprekenhus Hair Styling Elixir: En hårolje som jeg alltid bruker i fuktig hår. Den skal minimere tørketiden (rart, jeg vet), samtidig som den gir masse glans og forbedrer kambarheten i håret. I tillegg lukter den supergodt, haha. Alt som lukter godt er sikret en plass blant mine favoritter ;);)


1. KMS Anti-humidity Seal: En spray som skal beskytte mot luftfuktighet. Alle vet hvor irriterende det er å bruke lang tid på å krølle håret, også detter de ut igjen like fort pga fuktig luft/klima. Denne skal forhindre nettopp dette. Man sprayer bare over håret, superenkelt. Kan brukes både når man krøller håret og når man sletter håret, eller når man ikke har gjort noe - men er redd for at håret skal bruse seg opp når man går ut døren
2. Sebastian Re-Shaper: Dette er den beste hårsprayen jeg har brukt. Den gir godt holdt, men er også lett å børste på. Prislappen er ganske stiv på rundt 400kr, men jeg har hatt min i 1 års tid nå så den varer ganske lenge. Absolutt verdt pengene!
3. SexyHair Smooth & Seal: Kanskje en av produktene jeg har som har flest bruksområder. Jeg bruker den først og fremst som varmebeskyttende før jeg sletter håret. Det er en spray i gassform, så håret blir ikke vått når man sprayer over det. Den beskytter opp til 220 grader. I tillegg er den god å bruke på et frizzy hår eller elektrisk hår, og som en glansspray for å fremheve fargen! 

Sååå, det er mine favorittprodukter ♥ Har du noen av de samme favorittene som meg, eller har du kanskje noen andre produkter du vil anbefale meg å prøve?

my way back2blonde

Jeg følte at det var på høy tid med et lite innlegg hvor jeg forteller dere hvordan bli-blond-prosessen min gikk seg til. Som dere vet var jeg jo blond tidligere i år, men farget det blått på impuls og når jeg gikk lei av det gikk jeg over til brunt hår. Etter en måneds tid i de brune lokkene ble jeg utrolig lei meg, fordi jeg trivdes overhodet ikke i den fargen og jeg savnet det blonde håret så. Jeg føler meg absolutt best som blondine, så jeg måtte bare gjøre noe med det.

Utgangspunktet vårt når vi skulle begynne prosessen,var et slitt og tørt hår (fordi jeg aldri har klart å holde meg til en farge, så det har ikke rukket å bli friskt). Det første vi gjorde var å avfarge håret en runde. Fargen slapp utrolig fort og jeg var så og si blond etter avfargingen. Slik er det derimot ikke for alle - det har mye å si hvor mange ganger du har farget håret oppå hverandre, hvor mørk fargen er, om du har brukt hjemmefarge, hva som ligger under fargen du har nå osv. For eksempel vil noen som har brukt svart hjemmefarge i flere år, få fram mye rødt og oransje av en avfarging og vil måtte gå gjennom flere avfarginger enn jeg. Jeg hadde bare farget mitt brunt en gang så derfor slapp det såpass lett. Som dere ser er halve håret mitt på bilde nr 2 under mer oransje enn tuppene - hvorfor? Jo, for der har jeg farget håret mørkt i bunn flere ganger tidligere når jeg hadde ombrè, som vil si at det ligger mer farge i håret og derfor er det vanskeligere å "avfarge" det. 


Etter den ene runden med avfarging, la vi striper i øvre del av håret for å lysne det litt mer slik at vi fikk en jevn blondfarge. Både avfargingen og stripingen ble gjort på samme dag, så det sier seg selv at det var litt slitt etterpå - men jeg har faktisk ikke trengt å klippe noe av håret etter jeg ble blond. Jeg har vært superflink å kure det og bruke en god shampoo og balsam! Så etter denne dagen tok vi en liten pause og lot det hvile litt. Etter noen uker bleket vi det fort i vasken for å få det enda litt lysere.Ssiden jeg vil ha en kald gråaktig blondfarge i håret, må det være så lite gult som mulig før man legger over den kalde fargen eller slår det fort over til grønnskjær. Etter blekingen har vi bare lagt en litt dypere bunnfarge, også la vi over en glossing/korrigering i lengdene for å få den kalde grå-ish fargen jeg har nå. 

Mine must-haves i hårprodukter etter denne prosessen er: Fudge Clean Blonde lillashampoo for å holde håret kaldt (denne er utrolig effektiv, anbefales på det sterkeste), Redken Real Control shampoo som gir både proteiner og fuktighet, Redken Diamond Oil conditioner for å gi MASSE fuktighet til et tørt, bleket hår. Ellers av kurer bruker jeg å bytte på å kure med proteiner og fuktighet.Også over til spørsmålene dere hadde!

Hvordan holder du håret kaldt? Siden du har en kald hårfarge
Svar: Om du ikke har en kald blondfarge i utgangspunktet, spør din frisør om å legge over en glossing/korrigering med kalde toner i vasken. Det jeg bruker for å holde fargen kald, er verdens beste lillashampoo fra Fudge. Den heter Clean Blonde, og må være kanskje den eneste jeg syns tar skikkelig godt på gulskjær og andre varme toner.

Ser ut som at du har en slags aske/bruntone i blondfargen din, stemmer dette? Var utrolig fint! Hvoran har du fått det sånn?
Svar: Jeg har en gråaktig farge i håret, og den har jeg fått ved å lysne håret ganske lyst for så å legge over en lys kjempekald farge i vått hår (glossing).

Jeg var blond, men måtte farge det mørkebrundt pga var veldig lys+ jeg har VELDIG krøllete hår naturlig, som jeg strittet flere ganger i uken. Hva kunne jeg evt gjort for å bli blond igjen? Ps: grunnen til at jeg måtte farge det var fordi håret spiste seg oppover, og jeg fikk veldig mye kortere hår, var og ganske slitt, det er enda litt det..
Svar: For å bli blond igjen må du enten avfarge det eller stripe det i omganger. Å stripe vil ta tid, men du får også tid til å kure og bygge opp håret igjen mellom hvert frisørbesøk så du vil kunne unngå ekstrem slitasje. Om det enda er slitt vil jeg anbefale deg å kure det masse før du eventuelt begir deg ut på å bli lys igjen!

Lurer litt på hvilke type farge/bleking dere bruker? Og jeg skulle gjerne hatt noen tips for slitte og 'sprø' tupper, de knekker når jeg børster meg.
Svar: Vi bruker Wella sine farger og blekingen demmes. I mitt hår har vi brukt Illumina-fargene til Wella for å få de kalde nyansene jeg har nå. Slitte og "sprø" tupper vil jeg tippe trenger fuktighet - MASSE fuktighet. Om du kjører på med proteiner i et hår som allerede knekker masse vil det gjøre vondt verre, da håret blir hardt og knekker om det får for mye proteiner. Jeg vil anbefale deg Redken sin kur Diamond Oil eller All Soft, disse gjør håret utrolig mykt (etterhvert når det ikke knekker så mye kan du gå over til en kur med både proteiner og fuktighet, f. eks. Redken sin Real Control). Om ikke kan du prøve å ha kokosolje eller en annen olje med mye fuktighet over natten for å så å skylle ut, det bruker jeg å gjøre når jeg ser tuppene mine begynner å se friterte og krusete ut og det hjelper veldig på. Bruk også en balsam med masse fuktighet.

Bruker du Olaplex? Er det bra? :)
Svar: Vi hadde Olaplex for testing i salongen når vi gjorde meg blond igjen, så vi brukte det i alle behandlingene. Om det var bra, ja - men det er ikke noe mirakelkur som gjør at håret ikke vil bli slitt uansett hva man gjør. Man må fremdeles bruke kunnskapen sin og ta hensyn til hårets kvalitet før behandling. Hadde det ikke vært for at vi brukte Olaplex ville jeg nok måttet klippet masse av håret mitt etter alt det har vært gjennom den siste mnd. Selv om det ble litt mer slitt har vi klart å bevare kvaliteten såpass at jeg enda har like mye hår på hodet. 

Jeg er naturlig blond, men har ødelagt håret mitt så utrolig mye med farging osv.. Håret mitt er skulder kort, utrolig slitt, og det vokser ikke(bruker Keratin extensions, kanskje det og er et problem? Håret mitt er svart nå og det jeg lurte på er hvordan jeg evt kan få en fin, lys blondfarge igjen uten og ødelegge det?
Svar: Tid, og penger. Om du vil bevare håret ditt, må du gjøre det i omganger og kure det opp mellom hver gang. Det vil helt klart ta skade å bli lys igjen, helt svart til lys blondfarge er en utrolig krevende prosess og du vil neppe komme deg unna uten slitasje. 

jeg er mørkeblond, men har såå lyst til å bli helt lys i håret.. uten å helbleke det. problemet er bare at jeg aldri får lyst nok med striper:( har også prøvd lystoning men det funket dårlig da det ble oransje... frisørene jeg har gått til har snakket lite om andre alternativer, så lurte på om du hadde noe tips ??
Svar: Om du ikke vil helbleke det, eller stripe det, så er lystoning eneste alternativ egentlig om du skal bli helt lys. Hva med å lystone det så lyst du får det for så å legge over en kald blondfarge som glossing eller lignende, om det ble for varm farge av lystoningen sist? :) Eventuelt spør frisøren din om å bruke en høyere prosent på vannstoffet for å lysne deg noen flere steg om de ikke har brukt det høyeste sist du lystonet det.

sunny days inside

(sponsede produkter)

Nå er jo sommeren kommet de fleste steder, vi har allerede hatt en ganske varm start på sommeren her i Tromsø - men nå i det siste har det dessverre vært mange kjedelige dager med pissregn... De fleste av oss vil vel ha en fin brunfarge når det er såpass varmt ute at man kan gå i lettere klær og vise mer hud. Hva er ikke finere enn en brun og glødene hudfarge? Nå har Hawaiian Tropic kommet med noen nye produkter som passer perfekt til sydenturen (som jeg ikke skal på, så solariumsturen for min del hehe).

Kvier du deg for å gå på stranden de første dagene fordi du er blek etter en lang og kjedelig vinter i Norge, vil Golden Tint være til stor hjelp. Samtidig som den beskytter huden din kan du jukse deg til farge mens du venter på at solen skal gjøre jobben sin, sprayen gir nemlig en fresh og solbrun fargetone! Golden Tint har både UVA- og UVB-beskyttelse og er dermatologisk testet. Ønsker du en vakker glød når dere skal ut å spise, spesielt når solen er på vei ned, så er Shimmer Effect perfekt. Den gir masse glød og samtidig beskytter den huden, denne med litt lavere SPF går fint ann å bruke når solen er litt svakere. For de som ønsker en dyp og intens brunfarge vil jeg anbefale Protective Dry Oil, denne er litt mindre klissete enn andre oljer og den inneholder kokos. Et stort pluss er at den er veldig "water resistant" (vannavstøtende? usikker på det norske ordet haha), så man slipper å tenke på at man må smøre seg på nytt hver gang man har badet. Denne har en ganske lav SPF så du burde ha bygget deg opp et godt grunnlag før du bruker denne, og kanskje styre unna solen når den er på det sterkeste. Sist men ikke minst, leppene våre trenger også beskyttelse - Hawaiian Tropic's lip gloss med 25SPF. Denne er utrolig god, faktisk til å spise opp ♥

Har du noen must-have produkter du må bruke når du skal bli brun?

almost there

Hei!

Iiih, nå har jeg fått nesten den fargen jeg vil ha. I dag fikk vi meg veldig mye lysere, men siden jeg hadde jobb så hadde vi ikke tid til å gjøre oss helt ferdige. Det er enda litt for varm farge i det øverste håret og det henger igjen et svakt grønnblått skjær i lengdene etter jeg farget det blått, så neste steg blir å prøve å få renset ut litt av skjæret i tuppene + legge striper i det øvre som har gulskjær i seg også til slutt legge over en kald blondfarge så blir det perfekt! Er det forresten noen frisører som har noen tips til å få renset ut grønnskjær i blond hår? Uten at det blir så veldig slitt, hehe. Jeg skal vise dere ordentlig før og etter-bilder og skrive litt mer om prossessen når vi har fått til fargen jeg skal ha, her er bare et lite underveisbilde! Jeg er veldig fornøyd med at vi fikk meg såpass blond på en dag, og jeg føler meg mer som meg selv igjen enda vi ikke er helt der jeg vil være riktig enda ♥

 

what hair color?

Hei!

Haha, nå begynner dere vel å bli lei av at jeg blogger om hvor ubesluttsom jeg er angående hårfargen min, men det får dere bare leve med en liten stund til. Jeg har jo ingen spesiell farge på håret nå siden jeg brukte noe som skulle trekke ut farge fra håret, så jeg går egentlig bare og venter på at jeg skal få gjort noe med håret igjen. Planen er å bli blond igjen, slik som bildet øverst til høyre. Det er det jeg selv føler at jeg kler best, og trives best med i lengden. Jeg farget det jo i ettertid mørkere i bunnen slik som bildet øverst til venstre, men jeg føler at alle har en slik type "ombrè" + at jeg egentlig likte det bedre når det var helt blondt.. Det røde håret var jo utrolig fint, men det er en veldig krevende farge å vedlikeholde og samtidig blir man fort lei av at at det første man ser når man våkner og det siste man ser når man legger seg er knallrødt hår. Det blå var bare et tulltak jeg fikk på jobb, haha.. 

Her er iallefall nesten alle hårfargene jeg har hatt de siste to årene, hva mener du jeg burde ha? Det røde er egentlig uaktuelt fordi jeg har slitt så mye for å få vekk rødfargen i håret, jeg ofret bokstavelig talt alt det lange håret i prosessen på å bli lys liksom...

1. Blondt med mørk bunnfarge / 2. Rødt / 3. Blondt / 4. Brunt / 5. Blått / 6. Mørkebrunt med lilla-ish skjær

Det blir nok blondt igjen skal dere se, men kanskje det hadde vært finere med litt mørkere striper innimellom? Noe alà slik jeg hadde i 2012 etter Florida-turen til meg og Tuva: 


volume vipper

/behandlingen er sponset

Hei!

Helligdag, gud så deilig med friiii!!! I påsken var jeg i Oslo hos Lashes by Kasja på mitt faste besøk for å få ordnet vipper og negler. Denne gangen ville jeg ha samme som sist, volume lashes også kjent som 3D vipper. Forskjellen på 3D vipper og vanlige vipper er enkelt og greit at du får flere vipper på en vipp. Jeg har sett på noen av de som har falt av, og det er opp til hele 7 vipper på en av dine egne. Vippene er myke og i god kvalitet, så man merker ikke forskjell annet enn på mengden vipper og fyldigheten man får av disse vippene. Tidligere har jeg fått satt på vipper av flinke Weronika, men denne gangen var jeg der utenom åpningstidene siden det var påske - så herlige Kasja tok seg tiden til å dra på jobb for å gjøre meg fin ♥ Jeg tror vi tok enda litt lengre vipper denne gangen enn sist, men jeg ble utroooolig fornøyd og det er så fint. Jeg liker at det er litt "over the top", naturlig er ikke for meg. Men det som er så fint er at man selv kan velge hvordan sluttresultat man ønsker på vippene, om man vil ha lange eller litt kortere, om man vil ha mye fylde eller ikke. Alt går an! Men en advarsel - det er nesten mer avhengighetsskapende enn snus og røyk hahah!

Du finner salongen i Tordenskioldsgate 7. Det er en utrolig trivelig atmosfære og man kan virkelig slappe av mens man er der, hyggelige ansatte som virkelig kan det de gjør. Jeg mener det når jeg sier det - jeg har aldri vært helt fornøyd med vipper/negler noen andre steder, men her kan jeg si at jeg alltid har vært 110% fornøyd. Ikke bare får man kjempefine vipper, men neglene jeg har fått satt på har alltid holdt seg på så lenge at jeg nesten kan klippe de av når de vokser ut - og jeg biter negler, så det skal godt gjøres å få de til å holde seg på mine korte stubber. 

Du kan bestille time HER ♥
Fine Kasja!


Slik ser vippene ut, dette var like etter jeg hadde fått satt de på! Jeg har ikke mistet alle enda og det er snart 2 måneder siden jeg var der. Den følelsen av et helt nytt sett vippeextensions, den kan ikke beskrives. Man føler seg så fresh, og det å alltid være "sminket" på øynene er befriende. Ingen styr med mascara eller falskvipper på morgenen, og har man ikke tid til å sminke seg i det hele tatt så ser man allikevel litt sminket ut på grunn av vippene :)
 

browtalk

Hei ♥

På høy tid med et lite bryninnlegg her på bloggen min. Som dere vet hadde jeg tynne (og stygge) streker til øyenbryn før. Siden jeg aldri hadde lært meg å nappe + at jeg syns det var utrolig vondt, brukte jeg bare å skjære brynene med brynkniv. Ja, greit, det er utrolig lettvint og det var vel også en av grunnene til at jeg fortsatte med det, men hallo - man må jo skjære brynene så og si annenhver dag. I tillegg blir det ikke noe pent resultat fordi man ikke får hårene helt vekk, man får bare masse små stubber. For et års tid siden bestemte jeg meg for å slutte å skjære brynene, var så lei av det og ville heller gå over til å nappe. På dette tidspunktet hadde jeg kanskje 2mm tynne bryn, noe jeg etterhvert ble veldig lei av. Jeg begynte å lengte etter litt mer fylde på bryna, så her var det bare å spare om jeg skulle få noen form på de.

Jeg har nå spart helt siden da, men samtidig vært innom BrowRehab 3 ganger for å få gjort "brynsløft" som de kaller det. De farger, vokser og former brynene dine - og tro meg, det gjør underverker. Ikke bare ser de mye bedre ut etterpå, men de ser fyldigere ut fordi du får farget alle hårene og de blir så mye enklere å ha med å gjøre på morgenen. Sminkingen av brynene går som en lek, noen føler til og med at de ikke trenger å bruke sminke på brynene etterpå. Jeg vil absolutt anbefale alle som ønsker hjelp med brynene til å bestille time hos BrowRehab. For å få mest mulig ut av timen er det lurt å legge vekk pinsetten en måneds tid, uansett hvor vanskelig det er. Jeg vet hvor mye det frister å nappe, og man kan så klart nappe hår som åpenbart ikke skal være en del av brynet - men la alt i nærheten av brynet være i fred. Da vil jentene på BrowRehab ha et mye bedre utgangspunkt for å gi deg et skikkelig brynsløft! 

Bildene under av brynene mine er alle uten sminke, slik ser de ut etter behandlingen. 

Her er resultatet mitt etter siste besøk hos BrowRehab, denne gangen var jeg hos Silje! Jeg har også vært hos Susanne og Anniken tidligere, og kan varmt anbefale alle tre. Denne siste gangen ble jeg mest fornøyd med, fordi jeg hadde ikke like mye bryn de to første gangene jeg var innom. Jeg skal spare enda litt til før jeg sier meg fornøyd med fylden på brynene, gleder meg allerede til neste besøk!


I tillegg fikk jeg med meg øyenbrynsblyant og dipbrow fra Anastasia, to produkter som er et absolutt must i sminkevesken min. Blyanten bruker jeg langs underkanten av brynet for å få en mer definert linje, også legger jeg dipbrowen med en skråkost på brynet for å fylle i litt farge. Til slutt legger jeg concealer med en flatbrush under hele brynet for å få en jevn og ryddig linje + at jeg bruker en tom maskarakost for å duse ut innerdelen av brynene for å få et mykere resultat.


Før og etter!


Slik ser de ut with a hint of make-up on ♥


De holder til i et trivelig lokale på Pilestredet, rett ved siden av Hendrix Hair :) 

solvett, jeg? haha..

Gjett hva? For en uke siden tok jeg solarium for første gang på hele 8 måneder - det er nesten et helt år uten solarium. Noen tenker kanskje "hva så, jeg tar aldri sol", men for meg er det faktisk ganske imponerende. Jeg som brukte å grille meg en halvtime av gangen flere dager i uken for å bli mest mulig svart.. At jeg klarte å gå fra det til absolutt null solarium over en så lang periode gir jeg meg selv en ganske stor klapp på skulderen for. Nå har jeg unnet meg to soltimer for å få litt farge på kroppen igjen, for fy fader så blek jeg begynte å bli. Det som trigget meg var egentlig at jeg så på bilder fra jeg og Tuva var i Florida i 2012, hvor jeg var så svart at det skulle ikke vært lov.. Hadde ikke takket nei til å bli like brun nå, men det blir neppe å skje med mindre jeg bosetter meg på Brun og Blid i 3 uker! Det er lov å ta litt sol tenker jeg, så lenge alt er med måte. Så jeg blir å ta meg 20 minutter her og der, kroppen trenger jo også litt D-vitamin så litt sunt er det jo også ;);) 

Før gikk jeg jo på melanotan, noe som var en stor medvirkning til hvorfor jeg var så brun som jeg var i perioder - men det sammen med overdreven bruk av solarium resulterte i at tatovøren jeg går til syns huden min var som en 50-åring's hud. Den var hard, vanskelig å tatovere og utrolig tørr. Litt sviskeaktig kanskje, haha.. De siste gangene jeg har tatovert meg har han sagt at huden er mye lettere å jobbe med, så det er jeg veldig fornøyd med. Nå får jeg bare prøve å bli litt brun på den "harde" måten eller hva jeg skal si, iallefall uten å jukse med melanotan.  Det er så lettvint og det frister utrolig mye å begynne på det igjen, men jeg må bare bite tenna sammen og prøve så godt jeg klarer å la være. Det bør alle andre også forsåvidt, for hvem vet hva slags bivirkninger melanotan har? Kanskje man ikke legger merke til noe nå - men plutselig om 20 år sitter man der syk pga. en lettvint metode for å bli brun.. 


Etter to soltimer har jeg fått utrolig mye fregner, noe som for meg er en stor bakdel. Sunblock neste, blir tross alt ikke brun i ansiktet uansett og jeg bruker sunblock på hele armen hvor jeg har tatovering så da kan jeg kanskje bare peise på med litt i ansiktet også.. :D

oops...

Jeg og hårfarge går ikke bra sammen. Bytter frem og tilbake uten å tenke meg om, men nå er jeg sikker på at jeg vil være blond. Trives overhodet ikke med mørkt hår, og i dag har jeg gjort første steg i bli-blond-prosessen min.. Skal fortelle litt mer utfyllende om hva jeg har gjort når jeg har blit litt blondere!  Fin farge, eller hva? ;);)  


 

grow brows & lashes

(produktene er sponset, men innlegget fremmer mine personlige erfaringer) Hei!

Mange av dere har lurt på hvordan jeg har fått så fyldige bryn. For et halvt års tid siden var brynene mine bare en tynn strek, jeg skjærte og nappet vekk så og si alle hårene for jeg visste ikke bedre angående form og tykkelse på bryn. Nå har jeg derimot fått en del tykkere bryn, men det har ikke vært lett. Jeg har vært nødt til å spare, noe mange syns er vanskelig for de kan fort se veldig ustelte ut når man sparer. For å få fortgang i prosessen har jeg brukt noe som heter iBrow XL - et øyenbrynsserum fra The White One. Jeg prøvde det ut i 4 uker for å sammenligne med hvordan de vokste uten noen form for hjelp, og min personlige erfaring er at de vokste fortere, ble fyldigere og jeg fikk mer hår på brynene enn hva jeg gjorde ved å la de vokse uten serum - så til alle som er ute etter tykkere bryn er dette et supert produkt å ha mens man er i sparingsfasen! 

Jeg har også som dere vet vært avhengig av vippeextensions, og når de har begynt å falle av har jeg vært nødt til å bruke løsvipper fordi jeg har så lite av mine egne vipper igjen. Nå har jeg heldigvis funnet noe for å framskynde veksten av vippene slik at jeg ikke trenger å være avhengig av løsvipper, The White One har nemlig et vippeserum som fungerer på akkurat samme måte som øyenbrynserumet, iLash XL. På 4 uker har jeg merket stor forskjell, fra så og si ikke eksisterende vipper til å ha litt lengde og fylde på de. Jeg skal fortsette å bruke serumet et par uker fremover for å få et enda bedre resultat, gleder meg til å se de endelige vippene når ukene er omme! Jeg bruker fremdeles falskvipper av og til fordi mine vipper var så og si ikke ekstisterende når jeg begynte med serumet, men når jeg har brukt serumet i til sammen 8 uker er det på tide å si farvell til løsvipper og Duo-lim :DLitt info om produktene: iLash XL øyenvippeserum og iBrow XL øyenbrynsserum er 100% naturlige serum som forlenger vippene og brynenes vekstsyklus og stimulerer hårsekken. Det vil gi deg lengre, tykkere og sterkere vipper/bryn i løpet av 2-8 uker. Det anbefales å bruke iLash og iBrow sammen for å virkelig fremheve øyeområdet. Produktene er ikke testet på dyr, det er bevist at de er effektive og produktene er testet og godkjent. De er også fri for prostaglandiner (et stoff som kan være skadelig for øynene). 

Du kan kjøpe produktene på TheWhiteOne.no, de har to forskjellige størrelser på begge serumene og jeg anbefaler å kjøpe XL størrelsen da den varer lengre. Original størrelse koster 499,- mens XL størrelsen koster 599,-

Vippeserumet til venstre og brynserumet til høyre :)

brownie

Hei!

Det ble ikke noe Oslo-tur på meg i helgen. Flyet ble kansellert torsdags ettermiddag, noe som var utrolig kjipt. Så fram til å være med familien litt, men men... ikke noe å gjøre med det. Jeg prøvde å sjekke på SAS hva det ville kostet for meg å fly med de heller, men det var fullstendig uaktuelt å betale over 4000 kroner for billett EN vei, haha. De er jo selvfølgelig så lure at de skrur opp prisene sine nå når de er så og si eneste alternativ. Har iallefall søkt om full refusjon av billetten, så får jeg heller bestille på nytt når streiken er over. Kanskje jeg tar meg en tur i påsken så får jeg vært litt lengre, vi får se :)

Ellers ble jeg utrolig lei det blå håret så nå har jeg farget håret mørkt igjen. Planen er å ha det mørkt for å spare til lengre og sunnere hår. Jeg følte ikke at det vokste noe særlig når det var lyst, det ble liksom bare mer og mer slitt. Jeg må nok farge over det en gang til for at fargen skal sette seg skikkelig, siden det har vært såpass lyst så vil den skli ut noe i begynnelsen. Jeg er iallefall storfornøyd og trives med så og si alle hårfarger, jeg føler kanskje jeg ser litt mer voksen ut nå enn jeg gjorde sist jeg hadde mørkt hår? 

Hva synes du om min nye hårfarge? 3D volumelashes

Hei!

Vet ikke helt om dere husker det, men rundt juletider hadde jeg noen utrolig fremtredende vipper (åh, som jeg savner de). Det var ikke mine egne vipper, jeg hadde fått satt på noe som heter 3D-vipper innenfor vippeextensions. Jeg har tidligere vært utrolig fornøyd når jeg har fått satt på vanlige sett med vippeextensions, men herregud - 3D vippene tar kaka. De får virkelig øynene fram i fokus, og de ser utrolig bra ut. Jeg har satt på vipper hos Lashes by Kasja de siste gangene, og jeg er like fornøyd hver gang. Denne gangen (i desember vel og merke) ble jeg ekstra fornøyd. Med vanlige vippeextensions setter de på en og en vipp på dine egne vipper, mens med 3D vipper kan du ha opp til 7 vipper på en. De er utrolig lette å behagelige på, så akkurat der merket jeg ikke noen forskjell i forhold til de vanlige. Du får mye flere vipper, og for meg så de bedre ut enn vanlige vippeextensions etterhvert som de begynte å falle av - siden jeg hadde så utrolig mange så merket man det ikke så godt. Lengre varte de også. Jeg vil anbefale Kasja og salongen hennes på det varmeste, jeg gjorde behandlingen min hos Weronika som er utrolig dyktig! 

Salongen ligger i Tordenskioldsgate 7, veldig sentralt i Oslo. For å bestille time kan du gå inn HER ♥


Her er vippene på avstånd, allerede her ser man godt det fyldige resultatet 3D-vippene gir. For noen er det kanskje litt i meste laget med disse vippene da de ikke gir en like naturlig look som vanlige vippeextensions, men for meg som tar bilder til bloggen o.l. er jeg avhengig av at det vises litt godt og jeg liker at det er litt "over the top" om man kan si det slik. 


Her har jeg glemt å børste de i ytterkant på øyet til høyre, så de har samlet seg litt.


Alle disse bildene er tatt fra 3 til 6 uker etter jeg fikk satt på vippene, så at de varer lenge er åpenbart. Jeg mistet faktisk akkurat den siste vippen, tre måneder etter jeg fikk satt de på haha!! 

blue hair?!

Okey, i dag fikk jeg et innfall på jobb. Jeg måtte gjøre noe med håret, noe crazy, så jeg farget det like så greit i en knallfarge - blå!! Jeg brukte Paintbox farge fra Fudge, som er en farge som vaskes ut gradvis og den varer mellom 3 og 30 vask (litt stor variasjon på antall vasker, haha). Valget sto mellom rosa og blå, men bestemte meg for blå da jeg tenkte rosa kanskje ville sett litt fjortis ut? Fargen jeg brukte heter "Turquoise Blue" og er en blå/grønn/turkis-ish farge. Haha! Jeg vet ikke helt hva jeg syns om fargen nå, vet ikke helt om jeg angrer eller liker det. Den er litt ujevn og har tatt til seg mer på enklete plasser, så jeg må nok gå over en gang til for å få det finere. Heldigvis vaskes fargen ut over tid, men jeg tipper det kommer til å sitte igjen litt blåskjær siden håret mitt var så blondt. Hvis jeg skulle ombestemme meg får jeg heller vaske det mye med renseshampoo og legge over en annen farge, kanskje lilla eller noe... Vi får seee hva jeg finner ut :) Hva synes du om fargen? O.o 

liplicious

(sponset behandling) Hei!

Nå har jeg fått veldig mange spørsmål om leppene mine den siste tiden, hva jeg har i de og hvem som har gjort det. I september var jeg for første gang hos ei som heter Stine, som har spesialisert seg på kostmetiske injeksjoner. Jeg har tidligere prøvd både Restylane og Juvederm, men jeg har ikke vært helt fornøyd da jeg har følt at varigheten har vært alt for kort. Stine anbefalte meg å prøve Teosyal, som skal gi litt mer volum og holde lengre enn Restylane. Jeg har nå ca 1 - 1,5 ml i leppene mine til sammen, og jeg syns det sitter utrolig mye lengre enn Restylane. Jeg fylte først på når jeg var der i september, også dro jeg for å etterfylle et par steder i starten av oktober, siden da har jeg ikke trengt å fylle i mer. Med Restylane derimot følte jeg at jeg måtte gå annenhver måned og ta 1 ml. 

Her er før-bilde og etter-bilde av leppene. Som dere ser er det en merkbar forskjell, og hun har også klart å rette opp deler av skjevheten jeg har plagdes med - noe ingen har klart tidligere. 
Produktet i mine lepper, Teosyal Kiss, er en hyaluronsyre (slik som Restylane og Juvederm) som er laget til lepper. Det er et naturlig stoff vi har i kroppen fra før av, så det vil brytes ned og er ikke permanent. Teosyal Kiss kan vare opp til et år, og gir et veldig fint og naturlig volum til leppene. Samtidig gir den masse fukt til leppene, så jeg har opplevd det veldig positivt at jeg sjelden har tørre og sprukne lepper - enda det er tørr og kald luft ute nå på vinterstid! Den er også perfekt til å bygge opp volum over tid, da den er billigere enn f. eks. Juvederm. Du får 1 ml Teosyal Kiss for 3200,- hos Stine


Hva synes dere? 


Stine Hegge Storaunet er å finne ved Derma Hudlegesenter i nærheten av Solli Plass, på Aurora Senteret i Tønsberg hver 14. dag og der hvor jeg har vært og fylt i leppene - på Pure Beauty Frogner ♥ Om du ønsker å kontakte Stine kan du gjøre det på e-post stine@storaunet.no eller tlf 90 55 55 27. Jeg vil absolutt anbefale Stine til dere som ønsker å fylle i leppene, da hun har god erfaring innen feltet og hun hjelper deg så godt som mulig å få det resultatet du er ute etter. Hun vet hva som kler dine lepper, kommer med anbefalinger og finner de rette produktene til deg for å oppnå flotte lepper! I tillegg holder hun injeksjonskurs for Teosyal om noen skulle være interessert i det ♥
fresh ink

Hei!

I dag har jeg vært hos Max på Underdawg Tattoo og tatovert. Jeg begynte å få litt problemer med at huden ikke klarte å gro tatoveringene skikkelig på høyrearmen, noe jeg tror melanotan og overdreven bruk av solarium kan ha skyld i... Nå har jeg ikke tatt melanotan siden i august og heller ikke vært i solarium siden da, så derfor tenkte jeg å prøve en ny plass på kroppen for å se hvordan huden reagerer denne gangen. Jeg har valgt å ta en pause i å tatovere meg på høyrearmen og la alt hvile litt, for så å fortsette når jeg ser en merkbar forbedring i hvordan tatoveringen gror. 

Denne gangen tatoverte jeg en veldig simpel rose på venstre skulder, som skal være en bakgrunn til noe annet jeg skal ha på armen. Jeg er utrolig fornøyd, som vanlig. Jeg synes heller ikke det var spesielt vondt. De første 5 minuttene var det litt smerter, mens resten av tiden tenkte jeg bare over hvor trøtt jeg var og hvor godt det hadde vært å sove litt. Haha! Tatoveringen tok ca 45 minutter med outlining og skyggelegging. Nå er jeg bare utrolig spent på hvordan det går de neste dagene, jeg håper så inderlig at alt gror pent og at jeg slipper å plages noe mer. 

short hair again

Hei!

Noen av dere har sikkert sett det allerede, men jeg har tatt av all tapeextensionet og har nå kort hår igjen. Hvorfor? Jo, jeg følte mitt hår var så slitt og trengte å kures en god del for å bli litt fint igjen. Dessverre kunne jeg ikke bruke de kurene mitt eget hår trengte når jeg hadde i extensions, da extensionet ikke skal ha proteiner - så da hadde jeg intet annet valg enn å ta de av. Jeg syns egentlig ikke håret har vokst noe særlig, men jeg har nettopp klippet av 2-3 cm av de slitte tuppene så derfor er jeg vel egentlig tilbake til den lengden jeg hadde før jeg satte på hår. Som dere alle sikkert vet trives jeg ikke i det hele tatt med denne lengden, jeg føler ikke at jeg kan gjøre noe som helst med det. Derfor skal jeg prøve ut en metode for å få lengre hår, så får jeg se om det funker. Har tatt noen før bilder nå som dere får se, så skal jeg poste etterbilder og skrive om hva jeg har gjort når jeg er ferdig å prøve det ut. Ikke det at jeg tror det kommer til å ha noen særlig effekt, haha...


Håret mitt nå. Jeg ser at jeg burde egentlig klippe enda mer siden det er ganske tynt helt nederst, men jeg klarer bare ikke!!

Samtidig som jeg bare hater det korte håret mitt, er jeg i en periode hvor jeg lurer på hva slags hårfarge det er jeg egentlig vil ha. Nå har jeg en mørk bunnfarge og lyst i lengdene, men jeg er så utrolig usikker. Skal jeg farge det rødt, skal jeg farge det lilla, lysebrunt, mørkebrunt, hva skal jeg egentlig? Jeg føler for å farge det i en annen farge, men samtidig vil jeg ikke farge vekk det blonde fordi jeg ofret all lengden på håret mitt for å få det såpass lyst og det blir egentlig litt bortkastet om jeg farger det mørkt igjen... Dere har jo sett meg med alle mulige hårfarger, så hva mener dere? ♥


 

da vinci

Hei!

For en stund siden fikk jeg noen produkter sponset fra MakeStyle.no for å prøve ut et nytt merke de hadde tatt inn i sortimentet - Da Vinci. Dette merket har forskjellige typer mineralsminke, hvor alt er uten parabener, parfymer ++. De tester heller ikke på dyr, noe som er et stort pluss da etterspørselen etter makeup som ikke blir testet på forsvarsløse dyr øker for hver dag. MakeStyle er min absolutte favoritt nettbutikk innen makeup på nett. Man vet at produktene man får er ekte da de ikke driver med parallellimport, alle får gratis frakt på bestillinger og de ansatte yter veldig god kundeservice. Med et så bredt utvalgt av merker og produkter finnes det noe for alle og en hver i nettbutikken!

Rabattkoden DAVINCI10 gir 10% rabatt på alt fra Da Vinci. Under har jeg omtalt en øyenskygge-kolleksjon og et kostesett ♥

Da Vinci - Travel Brush Set: Dette reisesettet inneholder 9 forskjellige koster og kommer i et utrolig praktisk og nett oppbevaringsetui. Et sett som passer fint i veska når man skal ut av huset på både korte og lengre reiser. Her er det sminkekoster til pudder, kontur, blush, øyenskygge ++. Jeg har med meg mitt sett nå som jeg skal til USA, så blir det litt enklere å freshe opp sminken i mellom all shoppingen ;) Kostene er i god kvalitet og fungerer godt sammen med mineralsminken i samme merket ♥


Se så praktisk løsning :)


Da Vinci - La Citta Eyeshadow Collection: Denne "paletten" er helt genial! Her har man 9 forskjllige høypigmenterte(!) øyenskygger som sitter hele dagen. Et tips er at man kan ha litt vann på kosten før man har produktet på, da får man en mer metallisk look på fargene - awesome. De har utallige forskjellige kit å velge mellom med andre farger i, men jeg liker veldig godt denne. Bruntonene er superfine til blå øyne, også har man i tillegg noen litt sprekere farger man kan leke seg med. Øyenskyggene inneholder ingen parfyme eller allergifremkallende stoffer - 100% økologisk. Normalt syns jeg ikke mineraløyenskygger er pigmenterte nok, men jeg ble ganske overrasket når jeg prøvde disse for første gang. De drysser dessverre en del mer enn kompakte skygger, men det er lett å koste bort overflødig produkt. Du får derimot mye for pengene da de er drøy i bruk og det er ganske mye i hver enkelt skygge :)


Swatches av noen av fargene. 

 

Har du prøvd noe fra Da Vinci? 

skrubbet meg klar

Hei! 

Nå har jeg ankommet Kløfta hos mamma, hvor jeg skal få sove hele 3 timer før vi må være på flyplassen grytidlig for å rekke flyet til Gran Canaria. Dagen har gått i ett fra jeg sto opp. Rett på jobb - rett hjem for å hente kofferten og en pakke på posten - rett på flyplassen for å fly sørover - og nå har jeg endelig fått satt meg ned for første gang i dag uten å ha masse andre ting å tenke på. Jeg har med meg kamera og pc på turen, så dere får selvfølgelig innblikk i sydenlivet mens jeg er på ferie. Vi blogges når jeg har kommet fram, må sjekke litt hvordan det er med internett på hotellet!

(sponsede produkter) Før jeg reise var jeg så heldig å få prøve ut noen produkter fra MakeStyle. Tidligere har jeg blogget om en leppeskrubb fra Sara Happ som jeg var utrolig fornøyd med, så dere kan tro jeg ble glad når jeg fikk flere Sara Happ produkter i posten. Det er ikke bare det at produktet er bra som gjør at jeg liker det, hvert produkt er nemlig så "luksuriøst" og girly at bare det er halvparten av gleden. Innpakningen, lukten, fargen og alt er med på å gjøre Sara Happ til en av mine favoritter. Det er på en måte litt "hverdagsluksus". Når jeg får sminke og andre produkter kaster jeg som regel innpakningen i søpla, men jeg tar vare på Sara Happ-innpakningene og pakker inn produktene etter hver gang jeg har brukt de haha!

Den rosa leppeskrubben i front er den jeg har blogget om før, de andre produktene fikk jeg tilsendt nylig.


♥ The Body Scrub - Vanilla Bean ♥
Denne har kommet godt med nå før jeg reiser til syden, helt super til å skrubbe bort død hud slik at man får et bedre grunnlag når man skal sole seg. Den etterlater en huden silkemyk med en fin glød, også syns jeg vaniljelukten er helt himmelsk. Når du står i dusjen masserer du litt av skrubben på våt hud i sirkulerende bevegelser og skyller godt etterpå. Jeg har aldri vært noe særlig på å bruke skrubber, men etter jeg fikk Sara Happ får både leppene og kroppen seg en skrubb i ny og ne.

♥ Sparkling Peach Gift Set 
Dette er et gavesett som inneholder Lip Scrub og Lip Balm, en perfekt venninnegave! Sparkling Peach Lip Scrub er like super som leppeskrubben jeg blogget om før, bare en annen lukt. Den tar alt av død og tørr hud på leppene, lukter og smaker farlig godt (man skal jo ikke spise den, men jeg får alltid litt i munnen når jeg holder på) og etterlater leppene dine så myke og fine at om du kysser noen skal du ikke se bort i fra at det ikke blir med bare det ene kysset. Etter å ha skrubbet leppene er Luxe Lip Balm perfekt å bruke - en lipbalm uten farge som gir enormt med glans og fuktighet. Jeg lover deg at etter å ha prøvd denne lipbalmen vil du grøsse bare ved tanken på å bruke noe annet!

♥ The Pink Slip ♥
En lipgloss med en veldig diskrè og naturlig rosafarge. Mange lipglosser føles veldig sticky ut, men denne kjennes nesten ut som en lypsyl. Samtidig som du får litt ekstra farge og glans, pleier den leppene dine. Veldig grei å bruke til hverdags, og om du ønsker å ha øyesminken i fokus til fest så er denne super bare for å få et lite hint av farge og glans på leppene. Jeg syns også den er veldig fin å bruke over en leppestift, da den ikke overkjører fargen på leppestiften du har under. Har du prøvd noe fra Sara Happ?

brows n' hair

/behandlingene er sponset Hei!

Når jeg var i Oslo første helgen i oktober, så var jeg hos Hendrix Hair Majorstuen for å få satt på tapeextensions. Som dere vet har jeg bestandig hatt langt hår, men etter mitt lille "bli blond på 2 uker-prosjekt" takket det lange, fine håret mitt for seg og jeg endte opp med en god del korterte hår enn jeg var vant til. Jeg prøvde så godt jeg kunne å la være å begynne med extensions, men til slutt ble jeg så lei av å ha så få muligheter mtp. krølling osv så da tok jeg kontakt med Hendrix. Han tok håret mitt (og salongens) i sine egne hender og gjorde meg fin. Jeg har ikke angret et sekund på at jeg satte på hår - jeg føler meg mer som meg selv nå og det trives jeg med. Som dere ser satte vi i ganske lyse extensions. Mitt eget hår ser ganske grått ut på bildene til høyre, noe det var grunnet overdreven bruk av lillashampoo. Det har gradvis blitt vasket ut, så nå sklir fargene enda bedre sammen. Vi satte inn to-tre forskjellige farger for å få litt spill i håret, og brukte ca 3 og en halv pakke med 50cm. Håret han har satt på er Hendrix Hair sitt eget merke, extensions som er utrolig lette å ha med å gjøre, så kvaliteten klager jeg ikke på. Normalt bruker man 2-4 pakker for å forlenge håret, alt ettersom hvor tykt ditt eget er, og pris per pakke er 2900. Ekte hår så det kan krølles, slettes, farges akkurat som ditt eget. 

Hendrix Hair har 4 salonger du kan velge mellom. I Oslo har de Pilestredet, Majorstuen, Frogner. De har også nylig åpnet i Stavanger, hvor de søker frisører. I tillegg har de en egen avdeling som heter BrowRehab på Pilestredet, som jeg har skrevet om lengre ned i dette innlegget. 

Før og etter:
Jeg dro også innom BrowRehab som ligger rett ved Hendrix Hair på Pilestredet for å fikse brynene. Hadde spart ut brynene mine i 2-3 uker før jeg dro dit, så gjorde flinke Susanne (@susymakeupartist på instagram) full brynsløft på meg med farge, voksing og forming. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, brynene så merkelig nok mye fyldigere ut enn de var før Susanne ordnet de. Før hadde jeg veldig tynne bryn, men trives mye bedre slik de er nå. Hva synes dere om brynene mine nå? Fikk også med meg noen produkter, men jeg tenkte å vise dere hvordan jeg sminker brynene en dag så da kan jeg vise dere produktene i samme slengen? ♥


makeup room

Hei!

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt annet enn at jeg dro innom pappa en tur og spiste. Ellers har jeg ryddet litt på sminkerommet mitt, hvor jeg ikke har satt føttene mine på sikkert 2-3 måneder. Jeg har nemlig hatt liggende masse sofaputer her inne til en sofa pappa skulle ha på Vannøya, også har han ikke hentet de før nå nylig. Og tro meg det så jævlig ut når jeg stakk hodet innenfor døren der i dag. Nå er det sånn halvveis ryddig, iallefall det ene bordet jeg gadd å ta meg tiden til å rydde. Haha! Det er utrolig greit å ha en egen plass hvor man kan samle alle sminkeproduktene sine + at det er mye bedre å sitte her og sminke seg enn å stå på badet. Praktisk er det også om man bor sammen med andre - hvor irriterende er det ikke om man vil dusje eller noe, men så er badet okkupert i 20 minutter fordi noen sminker seg? I know the feeling fra jeg bodde med Tuva.

Her er iallefall "sminkerommet" som jeg kaller det (bedre kjent som rotrommet mesteparten av tiden...):

De gjennomsiktige "boksene" er Cosmetic Organizers, her finner du mange forskjellige ♥ Praktisk, man får mye mer system i kaoset!- Har du en egen plass hvor du har all sminken din, eller står du bare på badet med sminkemappa?

how to - hollywood curls

Hei!

Jeg jobber jo på frisørsalong som dere vet, og det er mye nyheter hele tiden fra flere leverandører. Nå har GHD kommet med krølltenger, og vi som jobbet der fikk lov å bestille til oss selv før den kommer i salg hos oss. Jeg valgte å bestille en krøllstav som har en oval form, den heter GHD curve classic wave wand og gir de typiske Hollywood-krøllene som jeg elsker. Jeg har jo MAST vol. 2 som gir meg nogenlunde samme type krøller, men dessverre har Tuva lånt den og hun er bortreist for å gå skole i utlandet så jeg har måttet nøyd meg med en tynn krøllstav de siste tre månedene.. Tenkte å vise dere hvordan jeg gjør det for å ikke få de typiske korketrekkerkrøllene.Dette er ikke et sponset/betalt innlegg sånn til info. Litt om krøllstaven - tupp som ikke blir varm til å holde i, slår seg av hvis urørt etter 30 minutter, limited edition varmeresistent oppbevaringsveske med girly design, tri-zone teknologi (dvs tre ultra-sensitive sensore som kontrollerer behovet for varme til din hårtype da alle hårtyper absorberer forskjellig mengde varme), 2 års garanti ++.


♥ 1. Når jeg har krøllet en seksjon, samler jeg opp krøllen i en sirkel og klipser den opp. Dette er for at krøllen skal få avkjøle seg, da holder den mye lengre og får kjempefin spenst. Dette gjør jeg med absolutt alle krøllene, og jeg venter til jeg er helt ferdig før jeg begynner å ta ut klypene ♥ 2. Slik ser krøllene ut når jeg har tatt ut klypene og ikke gjort noe med de. Slik tror jeg flesteparten som krøller håret sitt velger å gå, men jeg er ikke ferdig her ♥ 3. For å få store og myke krøller i den typiske Hollywood-looken, drar jeg fingrene gjennom krøllene/eventuelt børster lett gjennom de slik at de ikke er så samlet. Mange er kanskje redd for at krøllene faller ut om man begynner å dra i de og børste, men har du klipset de opp og latt de avkjøle seg så er det ikke noen fare! ♥ 4. Slik ser det ut etter je har dratt fingrene gjennom. Dere kan jo sammenligne bilde nr. 2 og 4 og si hva dere syns ser best ut? ♥


5. Det er alltid lurt å bruke produkter (f. eks. hårspray) for at de skal holde enda lengre. Jeg har valgt å bruke to sprayer fra KMS (som vi forresten har fått inn på HairShop Jekta nå).  6. Først sprayer jeg i KMS anti-humidity seal. Det er en spray som gir 24-timers beskyttelse mot luftfuktighet. For eksempel når du sletter håret, så vil det ikke holde seg slett så lenge om det er høy luftfuktighet. Da er denne sprayen gull! Etterpå sprayer jeg over krøllene med KMS maximum hold spray for å gi masse hold til krøllene. ♥ 7. Slik ser den ovale krølltangen ut. Man får utrolig mye bevegelse i håret av denne. ♥ 8. Resultat. ♥♥ Hva syns du om krøllene? Hvilken type look liker du best når du krøller ditt hår?

my favs - nails n' lashes

/sponset behandling

Hei!

Når jeg var i Oslo for litt siden, var jeg hos Kasja igjen for å få ordnet neglene. Denne gangen fikk jeg også satt på et sett med vippeextensions, som er det Kasja hovedsaklig driver med. Neglene jeg fikk sist holdt så utrolig lenge, og jeg var utrolig fornøyd da. Nå ville jeg gå for en farge og litt bling, så jeg fikk ferskenfargede gelenegler med strassdiamanter på den ene neglen. Jeg er utrolig fornøyd og de sitter så godt på neglen, så jeg er aldri redd for at de skal falle av. 


Vippeextensions har jeg hatt mange ganger før, men jeg har aldri blitt ordentlig fornøyd. Jeg vil jo at de skal være laaange og vises godt, et resultat jeg føler at jeg ikke har fått tidligere. Nå derimot, herreguud så fornøyd jeg er! Vippene er så lange og fyldige, jeg elsker-elsker-eeelsker de. Hun har brukt de lengste vippene i ytterkant, og noen litt kortere innerst.  Det er så utrolig deilig å slippe å stresse med maskara på morgenen og løsvipper i helgene - med vippeextensions ser man fresh ut hele tiden, til og med uten sminke ♥Fine, eller hva?

Kasja sin salong finner du veldig sentralt, den ligger i Tordenskioldsgate 7. Timebestilling kan dere gjøre her :)

perfekt farge

Heeey babes

I dag var det lite å gjøre på jobb, så da fikk vi tid til litt egenpleie. Ingvill fikk slippe løs på håret mitt, så hun farget etterveksten for å få en dypere bunnfarge, også la hun lyse og mørke striper i hele overhåret. Etter det var skylt ut korrigerte vi med en farge for å få en kaldere blondfarge, siden den jeg hadde var så utrolig varm. Jeg ble kjeeempefornøyd, det er faktisk akkurat sånn farge jeg har nå som jeg så for meg når jeg begynte å farge det blondt ♥ Så tusen takk til Ingvill for en fantastisk jobb! Hadde det ikke vært for at jeg jobbet på HairShop sammen med henne, så hadde jeg blitt fastkunde haha :)


Se så lyst og fint det ble øverst!


og når jeg løfter det opp vises de mørke stripene bedre :)

Når jeg var i Oslo dro jeg innom Lashes by Kasja og fikk sponset et sett råfine gelenegler med fransk manikyr på både hender og føtter. I tillegg fikk jeg en deilig behandling til føttene, så de ble silkemyke etterpå :D Jeg har hatt gelenegler flere ganger før, men har aldri vært så fornøyd som jeg ble denne gangen. Det er to uker siden jeg fikk satt de på, og de sitter enda som støpt. Neglene overlevde en uke i skogen på Hovefestivalen liksom - de neglene jeg har hatt før har falt av så fort, men ikke disse. Hun limte ikke på noen tipp, men bygde opp med gele for å forlenge neglen. Dere skulle sett de når de var helt nye, iiih så fin de var. Jeg gleder meg til neste gang jeg er i Oslo, da skal jeg definitivt ta turen innom igjen. Du finner Kasja sin salong i Tordenskioldsgate 7, veldig sentralt med andre ord :) 


vask av sminkekoster

Hejj!

I dag var en veldig rolig dag på skolen, vi hadde kundedag - men lite kunder. Så egentlig en veldig unødvendig dag da jeg bare gikk rundt og gjorde ingenting. Etter skolen dro jeg og Benedicte på Glam for å teste håret, de har Hårologi maskin som tester styrken og strekkbarheten på hårstrået. På styrke er 10 best og 1 dårligst, mitt hårstrå lå på en 5er. På strekkbarhet er 1 best og 10 dårligst, mitt lå på en 7er. Så man kan med andre ord si at håret mitt er slitt, noe jeg var klar over fra før. Skal farge det om to uker, så skal teste det på nytt etter fargingen. Da ser det nok enda verre ut, haha!

Etter å ha testet håret og fått bekreftet at det var i såpass dårlig stand som vi trodde, kjøpte vi inn nachos og spiste til middag. Nå er jeg hjemmom en snartur for å blogge, så skal jeg over til mamma og farge etterveksten hennes. Bestemte meg for å vaske sminkekostene mine før jeg tar turen over til Kvaløya. Dette er noe jeg gjør kanskje en gang i måneden, skulle gjerne gjort det oftere men det tar litt tid.. Visste du at det er sinnsykt mye gørr i sminkekostene dine, og om du sliter med uren hud så kan det hende at skitne koster er en av årsakene? Det er lurt å vaske de ofte, tenk bare all den gamle sminken som samler seg i kostene som du bruker igjen og igjen hver dag? Det er jo flere uker med gammel, størknet foundation eller concealer inni børsten - og dette påfører du huden din hver dag. Syns du det er ekkelt å sove med sminke, eller å ha på gårdagens sminke? Å bruke skitne koster er så og si det samme :)


Her er de kostene jeg bruker mest, som jeg valgte å vaske. Bruker bare vanlig shampoo og balsam for håret når jeg vasker de, og jeg vasker de under rennende kran i vasken. Mange bruker å ta på proppen i vasken for å lage et lite "badekar", men jeg liker ikke å gjøre det på den måten fordi jeg føler at jeg bare vasker kostene i skittent vann da. Kostene jeg har på bildet er fra eBay, MakeStyle og BliVakker (Shela's). 


♥ 1. Først skyller jeg kosten så den blir våt ♥ 2. Tar en passelig dråpe med shampoo i håndflaten ♥ 3. Gnir børsten i shampooen så det skummer, gjentar dette på børster som jeg bruker til foundation og concealer flere ganger da dette sitter ekstra godt i kosten. Skyll ut shampooen og repeter til du ser at skummet ikke er brunt lengre! ♥ 4. Skyll børsten og sørg for at du får klemt ut all shampooen, så tar du litt balsam for å få børsten myk. Ikke ha balsam for langt opp i festet, da kan hårene løsne lettere. Skyll ut ♥ 5. Legg kostene på tørk, gjerne litt på skrå slik at vann som har kommet opp i skaftet renner ut - da unngår du at skaftet løsner fra kosten. Som du ser på bildet er det ikke alle kostene som blir 100% ren, dette er de jeg bruker til foundation og concealer.. ♥ (Vil også bare meddele at for å ta bildene når jeg vasket kostene måtte jeg bruke foten for å trykke på selvutløser-fjernkontrollen oppå benken, multitasking som blogger... haha)


Skittent? Neeei, sier du?


Så lar du de bare tørke. Noe du vil merke er at sminken blir mye finere når du legger den med rene koster, elsker å bruke de etter de er vasket!

♥ Hvor ofte vasker du dine sminkekoster?

first session done

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Underdawg Tattoo. I dag startet vi med to roser på overarmen, som er første del av sleeven min. Begynte å tatovere i 2-tiden og var ferdig rundt 5, så det tok ikke så veeldig lang tid. Jeg har jo tatt en del sol og er sånn passelig brun for tiden, så huden min var litt vanskelig å jobbe med siden man må være litt mer hardhendt. Smerten var ikke så ille - outlininga var verst men den gikk ganske fort. Skyggeleggingen var ikke direkte vondt, mer ubehagelig, men Max jobber såpass fort at det går unna i en fei. Det gjør meg ingenting om det er litt paiiiin, det hører med tatoveringer. Hadde det ikke vært vondt i det hele tatt hadde jo hvem som helst kunnet gått å ta en tatovering. 


slapper av :)))Tuva kom innom mot slutten for å holde meg med selskap ♥


Nå skal jeg la den første delen av sleeven min gro, så har jeg ny time i starten av mai for å fortsette. Jeg skal forresten ikke ha en sleeve som dekker hele armen om dere skjønner. Den skal være over hele armen, men det skal ikke være tett i tett. Jeg skal ha det litt åpent, for det syns jeg er finest. Så kan jeg heller gå inn i ettertid å fylle på om jeg ønsker det. Jeg er dødsfornøyd så langt, og gleder meg veeeldig til å fortsette på den. Tror jeg kommer til å være dekket av tattoo's når jeg er 80, haha!

Resultatet av dagens session:Hva synes dere? :)

ny tatovering

Jeg har en gladnyhet, til meg selv vel og merke. På lørdag skal jeg tatovere meg igjen hos Max på Underdawg, og jeg gleder meg helt vilt!!! Hva jeg skal tatovere spesifikt får dere ikke vite enda, men jeg skal begynne på en sleeve på høyrearmen. Dette er noe jeg har hatt tenkt til lenge, så jeg er supergira på å få satt i gang. Jeg skal ikke ha en sleeve med farger, jeg er ikke noe spesielt fan av fargetatoveringer. Tipper den eneste fargetattisen jeg kommer til å ha er den på rumpa, haha... Gruer meg til smertene, men jeg har jo allerede tatt en stor tatovering som jeg overlevde helt fint. Det skal nok gå så bra så! Max er utrolig flink og vet godt hva han gjør, så jeg er sikker på at han kommer til å gjøre sitt beste for at tatoveringen skal se amazing ut. Er det noen jeg anbefaler om du vil tatovere deg, så er det han :) Han tegner tatoveringen din slik at du får en unik som ingen andre har, noe jeg syns er viktig. Føler ikke det blir så bra om man kommer med et bilde av en tattoo man vil ha, også tegner tatovøren rett av og gir deg en prikk lik tatovering som den du hadde avbildet. Det må liksom være en egen vri på den, etter min mening :)

Mine tatoveringer så langt, både pistolen med vinge og kyssemunnen er tatt av Max mens "mamma" og "pappa" ble tatt på Gran Canaria:


Også litt inspobilder til tættiiiis:♥ Hvilke tatoveringer har du? Legg gjerne med link til bilder om du har! 

ass tattoo

Hei!

Husker dere når jeg svarte på spørsmålsrunden for litt siden? Da sa jeg jo at jeg hadde 4 tatoveringer, og at den ene fikk dere aldri se. Den ene som jeg ikke ville vise var en sinnsykt stygg kyssemunn på rumpa som jeg og en venninne tok i fylla i syden. Tatovøren var omtrent like full som oss, og resultatet ble jo.. tja, helt jævlig stygt? Etter hvert ble jeg ganske lei av å ha den der, fordi den så ikke ut. Derfor bestilte jeg meg en time til å ta cover-up, altså dekke den med en ny tatovering. Jeg ville enda ha kyssemunn, så ga tatovøren frie tøyler og nå har jeg en kyssemunn som bokstavelig talt ser ut som et klistremerke. Alle tror den er fake, men jeg syns bare det er morsomt. Den er litt cartoon-ish, mens den jeg hadde før bare var helt jævlig stygg-ish. 

Drøyeste bildene jeg har lagt ut på evigheter, men whateveeeer ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ hejdå


endelig lilla

Hei!

Huff, for et styr denne uken har vært. Mandag og tirsdag hadde vi kundedag på skolen (kundedag er at folk kan bestille seg time på skolen vår til klipp, farge osv for en billig penge - dette for at vi skal få erfaring og lære), så etter skolen var jeg dødsliten så da sov jeg i flere timer. Onsdag var det tid for utplassering, og denne gangen er jeg på Headmasters på K1. Jeg stortrives der, siste dagen på utplassering er i morgen så er det tilbake på skole neste uke med et par prøver. Vet ikke hvor jeg skal begynne en gang, når det blir alt for mye ting på en gang så gjør jeg absolutt ingenting. Har ikke begynt på noe som helst, haha... Må bruke helgen på det, så får vi se om jeg kommer meg i mål. Når vi er på utplassering så driver vi ikke med kunder, men vi skaffer oss modeller til å gjøre forskjellige ting. I går farget jeg etterveksten + la inn noen striper på Mariell, og i dag stripet jeg Camilla + stusset og krøllet håret til ei anna Mariell. Når jeg var ferdig fikk Benedicte ha meg som modell til å farge håret mitt, og som dere vet har jeg prøvd å få det lilla. Det har vært lettere sagt enn gjort, men nå klarte vi det endelig! Jeg er kjempefornøyd, for HERREGUD så lei jeg har vært av rødt hår.

Nååå skal jeg rydde litt, får besøk i helgen tror jeg (haha hva faen) så da må det se pent ut i criben. Det verste er at jeg vet at jeg ikke blir å gjøre noe som helst, så jeg aner ikke hvorfor jeg skriver det. Har faktisk ikke tenkt til å rydde, fordi jeg er DRITsliten og trøtt. 


Som dere ser er det mørkmøøørk lilla i øvre del av håret, og en litt mer knæsj lillafarge i lengdene. Vi måtte avfarge håret litt, for så å farge over det med en farge + bruke PaintBox.
Genseren er fra Junkyard

clear eyes

Hei!

Akkurat nå sitter jeg og venter på at Meline skal hente meg. Vi skal på Jekta en tur, så får vi se hva vi finner på senere. Det er sååå godt med helg!! For en liten stund siden fikk jeg et nytt produkt i posten. Det heter Swiss Eyes og er øyedråper. Dere har kanskje hørt om Clear Eyes som er forbudt i Norge? Vel, dette er noe ala det samme. Perfekt til bruk for deg som sliter med røde eller tørre øyne. Øyedråpene tilfører fukt, tar bort rødhet og får deg til å se mer våken ut. Du kan til og med bruke dråpene når du har på kontaktlinser. Jeg har brukt det en ukes tid nå, og syns øynene ser klarere ut enn uten øyedråpene. Det er også godkjent i Norge, så det er jo bra! Swiss Clinic er de som står bak dette produktet, og de har andre produkter som vippeserum, tannbleking, hudprodukter osv. Produktet koster egentlig 499 kr, men er på tilbud til 399 kr akkurat nå. Om du bruker rabattkoden SWISSEYES får du i tillegg 25% rabatt, så da betaler du bare 299 kroner!! Det er også gratis frakt ♥ Du finner Swiss Eyes HER.

bye-bye red hair

Hei!

Nå skal jeg vise dere hva jeg mente med om dere så noe annerledes. Når jeg var på utplassering hadde vi litt tid til overs, så Maiken i klassen min (hun var på utplassering i samme salong som meg) fikk farge håret mitt. Det er ikke noen hemmelighet at jeg har vært utrolig lei av den røde hårfargen i det siste. Jeg har tross alt hatt den siden begynnelsen av september, og jeg har egentlig alltid vært ei sånn som blir fort lei av hårfargen sin. Derfor ville jeg gjøre noe nytt, men siden jeg har magma farge i håret kunne jeg ikke få noe lysere. Derfor valgte jeg å farge det mørkere, en veldig mørk lillafarge. Ble utrolig fornøyd, og tro det eller ei - men det var godt å få bort det røde. Det sitter enda i litt rødt som skinner gjennom siden jeg hadde såpass mye rødt i håret, men syns resultatet ble veldig bra. Denne uken har vi egenpleie på skolen (vi får farge og styre med hverandre sitt hår) så da lurer jeg litt på om jeg skal prøve ut en lilla ombre - vi får se ♥

Fargene som ble brukt til å farge håret - Wella Color Touch:
2 deler 5/0 + 1 del 5/75 i bunn
1 del 55/65 + 1 del 5/75 i lengder 

Dere ser det sikkert ikke så godt på bildene siden fargen varier VELDIG med hvordan lys man ser det i!

krølle håret i julen?

produkter sponset av MakeStyle        Hei!

Som de fleste andre jenter, krøller jeg håret mitt i ny og ne. Jeg syns krøller er så utrolig fint, og det gjør seg til så og si en hver anledning. Det dumme er at det tar litt tid, men om man har en god krølltang og de riktige stylingproduktene kan man få et fint resultat på kort tid. Mange av dere spør meg hva jeg bruker, så da tenkte jeg at det passet perfekt med en liten anbefaling nå som det snart er tid for å stase seg opp og se bra ut. Selv sverger jeg til MAST sin krøllstav i den tykke størrelsen, bedre kjent som Mast Vol 2, eller Big Curler. Forskjellen på Big Curler og den første MAST krøllstaven er rett og slett at denne er tykkere, som gir deg større krøller. Jeg har prøvd begge to, men på mitt hår foretrekker jeg tykke krøller. Hvis du har drømt om de fyldige krøllene til kjendiser du ser i Se & Hør på den røde løperen, så er du ikke langt unna med denne krøllstaven. Jeg har hatt denne i cirka et halvt år nå, og den er like god som ny enda. 

Krøllstaven kan varmes opp til 210 grader, men jeg bruker ikke å ha den på det varmeste. Krøllingen går også fort unna fordi du slipper å holde håret i en evighet på krøllstaven, det er nok med 10-20 sekunder. Med Big Curler kan du ta unna større deler hår om gangen enn hva du kan med tynnere krølltenger, slik at du slipper å krølle 195 små deler med hår. Jeg har brukt denne en god del ganger nå, og jeg blir like fornøyd hver gang jeg er ferdig å krølle håret. Jeg bruker å bytte mellom å krølle helt opp til hodebunnen og å krølle halve håret, alt etter hvordan jeg skal sette det opp. Det eneste jeg gjør likt hver gang, er å bruke en god varmebeskyttende (denne) for å unngå unødvendig slitasje, en stylingspray med god hold (denne) slik at krøllene holder lenge og hårklyper (disse) for å dele håret når jeg holder på. 

Det beste er vel egentlig at du får 2 års garanti på krøllstaven, så du trenger ikke føle at du har kastet bort penger om det skulle være noe feil med den! Du finner den tykke krøllstaven til 749 kroner HER, og den tynne krøllstaven til 699 kroner HER ♥ Med i pakken på begge krøllstavene får du en oppbevaringspose og en varmebeskyttende fingerhanske. Jeg er faktisk sikker på at de som kjøper denne kommer til å bli fornøyd, fordi den er såpass god! 

Noen tips til når du krøller håret:
Når du vasker håret i forkant, føn med en børste så du får litt volum ved røttene Del håret i seksjoner, så har du mer kontroll over hva du krøller Når du er ferdig med en krøll, surr den tilbake og fest den til hodebunnen med en klype for å la den avkjøle seg Når krøllen er helt avkjølt, kan du slippe den ned. Ved å avkjøle de gjør du at de holder lengre, fordi når krøllene er varme og henger ned former de seg fremdeles Bruk en stylingspray med god hold underveis for at krøllene skal holde enda bedre Børst lett gjennom håret med en naturbørste når du er ferdig, og style med fingrene 
Her har jeg krøllet halve håret på bildet til venstre og hele håret på bildet til høyre med MAST Big Curler! 


Forskjellen på den tynne og den tykke MAST staven 

fineste mamma

Hei og god helg!

Akkurat nå sitter jeg på Kvaløya hjemme hos mamma. Hun er på julebord, så jeg er barnevakt for Thia og Julian. Husker dere for to dager siden, når de var hos meg? Da var Thia syk, men nå er begge syke stakkars, så de ligger under hvert sitt pledd forran TV'en. Jeg får bare krysse fingrene for at jeg ikke fanger opp noen av bakteriene og blir syk selv - men jeg har faktisk godt immunforsvar, så er ikke syk mange gangene i løpet av et år.

Siden mamma skulle på julebord, sa jeg at jeg kunne ordne med sminke hår. Vi hadde ikke så god tid på oss, så jeg måtte være litt rask. Var også litt vanskelig, siden hun har helt annerledes hudtone enn hva jeg har, så sminken min klaffet ikke perfekt - men men.. Tror hun blir kveldens midtpunkt blant kollegene iallefall, fineste mamma ♥


 

hårsløyfe av hår

Hei!

I dag har jeg vært hos frisøren min Linn på Stenersen Frisør (sjekk ut fb-siden, de har julekalender!). Etterveksten begynte å bli litt i lengste laget, og samtidig ville jeg få en liten oppfriskning på rødfargen. Fargen har faktisk holdt seg utrolig godt siden jeg farget det rødt for snart 2 måneder siden, noe jeg ikke trodde den kom til å gjøre. Det var veldig deilig å få vekk den musegrå etterveksten iallefall, så jeg er veldig fornøyd. Siden det ikke er noen drastisk forskjell som dere ville lagt merke til, viser jeg heler bilder av hvordan Linn stylet håret mitt etter fargingen i dag. Synes denne hårfrisyren er utrooolig søt, skulle ønske jeg klarte å lage sånn på meg selv... Minner litt om en julegave, hihi ♥ 

For de av dere som har spurt hva rødfargen min heter, så har jeg fått en lapp fra frisøren min (@linnramona at insta) med hva slags fremgangsmåte hun brukte. Skjønner ingenting, men dere kan jo ta det med til en frisør - de forstår det nok. Dette er altså fargene hun brukte da jeg farget håret rødt i september! 

♥ Steg 1 - Bunnfarge: INOA 5/56 + 5 med 3%
♥ Steg 2 - Lengder: Magma /56 for å få knæsjfargen
♥ Steg 3 - Hele håret: Dialight 5/66 og 1,2% (for å dempe fargen litt)

 

Hva synes du om sløyfen?  

dreamextensions

(reklame)

Hei!

Som dere vet bruker jeg jo ikke extensions, jeg har ganske langt hår selv. Vil nødig slite enda mer på håret med clips, microringer eller keratin. Jeg har klart å spare såpass lenge at jeg er veldig påpasselig med å ikke skade håret unødvendig (utenom farging, men det må til, hehe). Jeg er egentlig ganske fornøyd med håret, men jeg syns aldri det er dumt med litt ekstra lengde og tykkelse. Fikk tilsendt en pakke med extensions, ikke hvilke som helst extensions - men Dreamextension.  

Dette er et hår som tar deg mindre enn 2 minutter å sette på, det er utrolig lettvint og det sliter ikke på håret slik som clips gjør. Du får en tykk remse med hår, som er festet til en tråd. Denne tråden legger du på hodet, og tar litt av ditt eget hår over - vips, så er du ferdig. Til tross for at det bare henger i en tråd, så sitter håret utrolig godt på hodet. Jeg har enda ikke opplevd at det har falt av. De hadde ikke min farge, men jeg tok en litt rødlig brunfarge for å skape litt spill i håret mitt samtidig som det ble tykkere og fikk litt ekstra lengde. Jeg har prøvd dette håret før, men jeg føler at jeg fikk det bedre til denne gangen og at resultatet ble mye finere. Det er syntetisk, men utrolig god kvalitet (mykt, glansfullt, fyldig og floker seg ikke lett)


Det kommer i en oppbevaringsveske som bevarer håret når du ikke bruker detSlik setter du på Dreamextension:

1. Dette er håret før du har satt det på. Du holder enkelt og greit i tråden og gjør det klart. 2. Legg tråden ca midt på hodet øverst, slik at tråden går bak ørene. Når du har gjort dette, tar du noe tynt og drar fram litt av ditt eget hår. 3. Ta ditt eget hår som du nettopp dro fram, og legg det over tråden. 4. Slik ser det ut når du er ferdig - tråden vises ikke i det hele tatt. 


Mitt er slett, men de selger også med fall og krøller. De har mange forskjellige farger.  Her kan du finne dine Dreamextension's. Nå har de også 20% på hele butikken, så om du er på utkikk etter julegaver til venninner eller fyldigere og lengre hår til julen passer jo det perfekt :)

nytt i sminkevesken

(reklame) Hei!

Jeg holder på å lage en sminkevideo (kommer iløpet av uken), og sånn at jeg skal slippe å forklare alle tingene og hvor de er fra skal jeg vise dere produktene jeg kommer til å bruke i videoen. Jeg viste dere jo for en stund siden litt av den sminken jeg bruker. Nå skal jeg visere dere hva slags koster jeg påfører sminken med. Disse kostene fikk jeg for et par uker siden fra BliVakker, og jeg elsker dem! Kostene er laget av geitehår og er i god kvalitet. I tillegg kommer de i en veldig smart oppbevaringsboks, på den måten slipper man at de blir slitt av å ligge løs i sminkevesken. 

Settet inneholder 12 koster, og du får kjøpt det HER. I settet får du flere koster som kan brukes til foundation, pudder, rouge, øyensminke, lepper, concealer osv. Akkurat nå er det 20% på hele butikken, så settet er billigere akkurat nå! :) De har faktisk 20% på hele butikken i dag, og de har utrolig stort utvalg. Du finner hele utvalget av produkter her

(Jeg glemte av å få med den siste kosten på bildet)

gelenegler

(behandlingen er sponset) Hei!

I går sto jeg opp litt tidlig, og tok med meg de nedbitte stubbene mine til Bryggen Spa. Hadde time for gelenegler, noe jeg faktisk aldri har tatt før her i Norge. Har kun gjort det på sydenreiser og i USA, men jeg kjente at nå var det virkelig på tide. Jeg har bitt negler så lenge jeg kan huske, og jeg klarer ikke å slutte no matter what. Jeg har til og med prøvd Go'negl som gjør at de skal smake stygt, men ingenting stopper meg fra det. Det eneste som faktisk har gjort at jeg har klart å slutte å bite i perioder er gelenegler, mest fordi jeg ikke har noen negler å bite på - men når de blir tatt av har jeg fått spart opp litt av mine egne også.

Det er ingen hemmelighet at nedbitte negler er ufattelig stygt og så lite feminimt som man kan få det. Før timen min var jeg faktisk litt nervøs, fordi jeg trodde neglene mine var for nedbitt til å få lagt gelenegler på. Heldigvis ikke, selv om det var en vanskelig jobb for hun som gjorde det. I tillegg til nedbitte negler har jeg bitt på huden rundt, så det ser ikke så veldig bra ut rundt neglene akkurat nå, men det kommer seg bare jeg lar huden være. Hadde også neglebånd betennelse på flere av fingrene, haha.. Jeg valgte å ikke ha de så lange, den lengden jeg har nå er perfekt for meg. De er ikke irriterende lange, og jeg føler meg ikke handicapped. Valgte også fransk manikyr på tippene. Ble veldig fornøyd med resultatet, og gud det er deilig å ha negler igjen! Det ser så mye penere ut når man har på seg ringer, når man er brun, når man har fikset seg - ja, det ser så mye penere ut når det gjelder alt. 

Behandlingen koster 800 kroner, og du kan bestille time på hjemmesiden her. Skal ta påfyll fremover når de vokser ut, så kanskje jeg klarer å få naturlige lange negler som ikke er myk som gele etterhvert.
♥ Hva synes du?

nye vippeextensions

(behandlingen er sponset) Hey sunshines!

Husker dere at jeg tok vippeextensions for en stund siden? Da tok jeg de hos en dame som gjorde det privat, men jeg syns vippene var alt for tykke og de så veldig falske ut. De falt fort av fordi de var så tunge, og jeg mistet så og si alle mine egne vipper i samme slengen. I tillegg har hun som gjorde det på meg gått såpass mye opp i pris at hun er på samme prisnivå som steder som gjør dette profesjonelt. Hun er faktisk dyrere enn flere steder etter hva jeg har hørt.

Iallefall, så bestemte jeg meg for å prøve å ta det profesjonelt denne gangen. Jeg var ikke helt sikker på hvor jeg ville dra, men til slutt falt valget mitt på Bryggen Spa. Her har jeg vært for flere år siden sammen med Tuva en gang, og et par ganger for å fikse øyenbrynene. Jeg vet flere som har tatt vippeextensions hos Bryggen Spa, og alle har vært fornøyde. De ansatte (som først og fremst er utrolig hyggelige og imøtekommende) er kurset ordentlig i vippeextensions, så de er profesjonelle som vet hva de gjør. Jeg hadde en helt annen opplevelse enn hva jeg hadde når jeg gjorde det privat, jeg følte meg mye "tryggere" om dere skjønner. Behandlingen min tok ca 2 timer som kan virke litt lenge, men det er en veldig avslappende og rolig atmosfære på Bryggen Spa, så du tenker ikke så veldig mye over det.

Flinke Liss Marlen satt på mine vipper, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Denne gangen har jeg fått vipper som ser naturlige ut, men som også er lange. Jeg merker veldig godt hvor mye bedre kvalitet disse vippene har i forhold til hva jeg har hatt før, og jeg personlig syns disse var finere! Jeg kjenner ikke at de er der en gang, og det som er utrolig deilig med vippeextensions er at man slipper å bruke maskara. Man er liksom aldri helt sminkefri. Vippene varer fra 4 - 6 uker, og når man føler det begynner å bli for lite vipper kan man ta påfylling som koster 750 kroner.

Du finner all informasjon, priser osv HER. Jeg anbefaler virkelig Bryggen Spa for vippeextensions til de som ønsker å prøve det!
♥ Noen andre som bruker å få satt på vippeextensions? :)

barber med shai - vinn acneskjerf

// reklame

Hei!

Som mange kanskje husker, har jeg blogget tidligere om barberhøvelen Shai fra Dorco. Det er en stund siden jeg prøvde den ut første gang, men jeg sverger enda til den. Syns den barberer så bra, så jeg har ikke hatt behovet for å bytte den ut. I tillegg elsker jeg at man får tilsendt nye blader hver tredje måned. Nå er det jo høst, men det er ingen grunn til å legge vekk høvelen og la hårene gro til man får vinterpels. Med Shai forvandles tornebuskene om til silkeglatte legger på et par minutter, og deilig er det. Shai barberer jevnt og etterlater så og si ingen hår med sine 6 blader. 

Nå kan du teste ut Shaihøvelen gratis HER, og du blir automatisk med i trekningen dems av et deilig Acneskjerf og ett års gratis forbruk av barberhøvler og blader. I tillegg er alle som prøver ut høvelen med i trekningen av ett års forbruk av blader, hvor det trekkes en vinner av Shai hver uke. Hvis du deltar i konkurransen de har, lik og kommenter innlegget mitt med link til bloggen din - så linker jeg tre personer i morgen :)


min nye hårfarge

Hei!

Jeg sa jo jeg skulle vise dere min nye hårfarge, så here you go! Jeg farget håret hos min faste frisør Linn-Ramona, bare at nå har hun flyttet til en salong i sentrum som heter Stenersen Frisør. Det er en frisørsalong for både damer og herrer. De har mange dyktige frisører, men jeg er veldig fornøyd med jobben Linn gjør med håret mitt. Hun lytter til hvordan jeg ønsker det, og resultatet blir bestandig slik som jeg ser for meg. Jeg er utrolig fornøyd med rødfargen jeg fikk, vi farget det ganske rødt i lengdene med en mørkere farge i hodebunnen. Jeg farget det jo litt rødlig for et par måneder siden, men ikke i nærheten av så rødt som nå. Syns den jeg har nå er mye finere, og jeg angrer ikke på at jeg turte å gå for en så sterk farge. Den blir å falme litt i vask, men har fått med meg en boks med rødfarge som jeg kan friske opp håret med. Stusset det også litt i tuppene :)

De har drop-in timer, så det er bare å ta turen innom. Strandskillet 2 er adressen :)
Til de som har spurt tidligere, så bruker jeg ikke extensions. Har spart en stund nå, og håret mitt er ganske tykt. Har ikke på meg sminke på bildene, så ikke bry dere om ansiktet.. hehe

sara happ

// produkter sponset av makestyle
Hei!

I helgen klarte jeg å _igjen_ ødelegge minnekortet mitt, så ble ikke noe blogging da.. Nå har jeg kjøpt nytt igjen, så får vi håpe det varer litt lengre denne gangen. For litt siden fikk jeg en pakke fra Makestyle med litt nyheter, blant annet The Lip Scrub fra Sara Happ. Prøvde nylig leppeskrubben, og den var utrolig god. Min er i grapefruit, og jeg sverger - kunne faktisk spist den så godt smakte den. Ikke nok med den gode smaken, men leppene ble utrolig myke etterpå. Så om dere er på utkikk etter en god leppeskrubb anbefaler jeg denne.

I tillegg fikk jeg Sweethearts blush fra Too Faced, en blush som kommer i en hjertepakning med tre forskjellige rosanyanser. Og to nydelige neglelakker fra Nilens Jord (rosa glitter & fersken)+ en "penn" med base og top coat for neglelakk, utrolig smart. Så nå har jeg enda litt flere beautyproducts til sminkebordet mitt. Jeg vet ikke om dere er sånn, men jeg elsker når sminke og andre produkter har en girly look ♥

ny hårfarge?

Hei!

Nå trenger jeg litt hjelp fra dere. Det er en stund siden jeg farget håret mitt i en rødlig farge, men den har falmet vekk og nå har håret mitt en utrolig utvasket blanding av rød, brun og oransje farge. Jeg må farge det på nytt, for jeg syns ikke den jeg har nå er noe fin. Det jeg er usikker på er om jeg skal farge det rødlig på nytt, mørkbrunt eller prøve å få det lysere igjen. Jeg er så usikker, jeg står egentlig likt på alle fargene. Hva syns dere jeg skal gjøre? 

Sånn ser det ut nå, kommer litt an på hvilket lys jeg er i..

Noen tidligere hårfarger jeg har hatt det siste året:


hvitere tenner

// innlegg i samarbeid med swiss clinic

Jeg har jo egentlig ikke så gule tenner, men jeg tar fremdeles tannbleking i ny og ne. Det gjør jeg mest for å opprettholde en fin farge, og nå begynner det å bli en god stund siden sist jeg bleket tennene. Fikk tannbleking i posten fra Swiss Clinic for en liten stund siden, og jeg gleder meg utrolig til å teste den ut. Pakken inneholder: Èn 10ml beholder med tannblekingsgele, 3 skinner(?) som man har på tennene og en boks til å oppbevare skinnene i. Nok til ca 36 behandlinger, og man skal visstnok være garantert resultat iløpet av 3-7 dager. Du finner produktet her (100 kr rabatt om du skriver inn rabattkoden SOMMER)

Slik gjør du:
♥ Kok opp vann, et par desiliter er nok
♥ Dypp munnskinnene i vannet slik at skinnen blir myk og kan formes (ta en om gangen)
♥ Etter du har dyppet tannskinnen i det varme vannet, tar du den på tennene og former den slik at den passer perfekt til dine tenner. Her er det lurt at du starter med enten over- eller undertennene slik at skinnen ikke blir kald før du har rukket å forme den. Skulle det allikevel bli feil kan du dyppe den i vannet igjen.
♥ Nå kan du begynne tannblekingsprosessen. Først pusser du tennene dine godt, dette skal gjøres før hver behandling.
♥ Sprøyt gele i munnskinnen, nok til alle tennene du vil bleke. 
♥ Ta på skinnen på tennene, og ha den på i 30-50 minutter hver dag i 1-2 uker eller til ønsket resultat er oppnådd. 

Du burde ikke ta tannbleking hvis du har hull i tennene, dårlig tannkjøtt, om du er gravid eller ammer.

Jeg skal vise dere resultater etterhvert når jeg er ferdig med behandlingen. Marius skal også bleke tennene, så hvis han er snill kan jeg vise resultatet på han og (tviler egentlig, men ja..). 

- Noen andre som bruker tannbleking? :)

05.07.2013

Hei!

Nå har jeg faktisk så og si akkurat stått opp, sengen har vært alt for fristende hele dagen.. Skal straks på butikken og kjøpe litt mat, jeg er så sinnsykt sulten for tiden. Skjønner ikke hvorfor, men er vel fordi jeg spiser meg til de grader mett hver gang slik at magesekken utvider seg noe ekstremt. Kvelden blir nok forran TV'en som vanlig, så håper jeg på å dra ut en tur i morgen.

Det var jo av interesse for dere at jeg skulle skrive et mer utfyllende innlegg om den sminken jeg bruker til daglig, så jeg skal gjøre det etterhvert. Kan jo først begynne med øyensminken, for der bruker jeg ikke så veldig mye. 


Disse fire produktene bruker jeg hver dag, og øyenskygge når jeg har tid. Alt dette finner du på Makestyle sin nettbutikk. 1. Jumbo Maskara fra Nilens Jord - denne syns jeg er utrolig bra. Den gir mye lengde og volum, og jeg som knapt har vipper igjen etter vippeextensionet sliter veldig med å få de til å vises. 2. Flytende eyeliner fra Nilens Jord - jeg er kanskje den dårligste til å ta på eyeliner, men med denne ble det mye enklere. Kosten er tynn så du får presise strøk, noe som er viktig. Den sitter også veldig godt når den har tørket. 3. Billion Dollar Brows brow pencil - brynene er det viktigste for meg når det gjelder sminke, og denne gjør jobben mye enklere. Du slipper å spisse den, og du trenger kun svake strøk for å få farge på brynene. Kosten på andre siden er et stort pluss. 4. Camouflage Oil-Free Concealer fra Glo Minerals - jeg elsker denne concealeren, har hatt den mange ganger og blir aldri lei. Den smelter godt inn i huden og er perfekt til rødheter i huden. 


Her har jeg brukt alle produktene over.

shine bright

// produktene er sponset av makestyle

Hei! Først og fremst har jeg en rabattkode som gir dere 10% på alle produktene under, gyldig i 1 uke: TCMN26 

Follow @makestyle på Instagram. Rett før jeg reiste til syden, fikk jeg en ny pakke fra Makestyle - denne gangen med sminke. Er evigheter siden jeg har prøvd ut nye ting, så dere kan tro det var deilig å få litt nytt i sminkemappen. I pakken fikk jeg en del forskjellige shimmerprodukter som man kan bruke på forskjellige måter. Dette var produktene jeg fikk:

♥ 1. kabuki kost HER ♥ 2. too faced endless summer bronzer HER ♥ 3. theBalm hot mama! HER ♥ 4. mary-lou manizer HER ♥ 5. nilens jord sahara shimmer (tomt) ♥ 6. mini kabuki kost HER ♥
prøvde å sminke meg i en litt mer naturlig tone, vet ikke helt om jeg fikk det til
dette solpudderet fra too faced er rett og slett herlig! du får en utrolig fin glød av det, og pudderet skal visstnok vare i 16 timer. den store kabuki-kosten fra nilens jord er perfekt til å påføre med, mykere og deiligere kost finner du ikke. i tillegg til at pudderet og kosten er så bra, så har begge deler et veldig fint design - noe jeg syns er veldig stas på sminke!
disse tre produktene er helt forskjellige, men kan brukes til mye av det samme. mary-lou manizer er en highligther som du også kan bruke som shimmer og øyenskygge. den har veldig mye glitter og er i en lysere tone, så bruker du den i ansiktet må du være litt drøy i bruken. theBalm sin HOT MAMA! har jeg hatt tidligere, det er en utrolig fin blush i en rosatone med myyye shimmer. den legger seg veldig fint på kinnbena, og jeg har alltid likt denne veldig godt. siste produktet er Nilens Jord sin Sahara Shimmer (utsolgt), solskinnspudder med perlemor i. Denne har mange forskjellige nyanser i seg - og de kan fint brukes som øyenskygge også. sahara shimmeren har jeg også hatt tidligere, og brukt mye som blush og øyenskygge. 

♥ har du prøvd noen av disse produktene?

hoven duckface

Hei!

Nå er det veldig lenge siden sist jeg fylte på med litt restylane, så jeg dro i dag og tok litt etterfyll. Var ikke så mye igjen, stoffet går jo sakte men sikkert ut etter ca 6 mnd. Tok nesten 1 ml i overleppa, og tror det blir veldig bra. Nå er jeg ganske hoven, så har det verste duckface trynet. Haha! Det eneste som suger med restylane er at man blir så avhengig, og blind på hva som egentlig er fint. Jeg syns leppene er fine nå som de er hoven og store - og når hovenheten går vekk så har jeg vent meg så til at de var hoven at jeg ikke syns det er noen spesiell forskjell. Og da føler jeg at jeg må ta mer, dere skjønner? Det er en ond sirkel... Skal vise dere resultatet når det har gått et par dager iallefall :)
haha er så hovent at jeg ikke klarer å lage ordentlig trutmunn en gang, steinhardt :(


ujevnheter <3333

den ferdige tatoveringen

Hei!

For et par uker siden var jeg hos Max på Underdawg Tattoo og gjorde ferdig tatoveringen. Han skyggela vingen, og nå er tatoveringen så og si ferdig. Om en måned ca skal jeg tilbake og gjøre "final touch-ups" for å fylle inn noen linjer som ble litt dårlig siden jeg klødde så mye på tatoveringen en periode. Er veldig fornøyd, og det er deilig å være ferdig. Har allerede begynt å tenke på min neste tatovering, men skal ikke stresse med å få mer ink med det første. Gleder meg til å gå på stranden i bikini, tatoveringen ser så fin ut da. Har jo tatt litt sol og sånn nå som jeg er ferdig med den, men jeg bruker solkrem med faktor 50 på tatoveringen i tillegg til at jeg dekker den til. Kan ikke risikere å ødelegge den allerede!

Og ja, jeg har tenkt 100 ganger på at den skal være på kroppen min resten av livet. Og nei, den kommer sikkert ikke til å være så fin når jeg er i 60 - 70 årene, men fuck it - det er jo ikke så mye annet som er fint heller når man er så gammel?! Skal ikke vise så mye kropp da, skal ikke stille opp i bikinireklamer og skal ikke være noe modell akkurat. Når jeg er gammel kommer jeg ikke til å deppe over en tatovering som så og si ingen ser. Vil heller skille meg litt ut  og ha noe å se tilbake på, enn å sitte der og tenke på at "nei, det der gjorde jeg ikke selv om jeg hadde ekstremt lyst, for jeg ville se bra ut når jeg ble gammel".


og ja, alle ser vel at merkene på hoften er fra buksa.♥ HAR DU NOEN TATOVERINGER?

mast big curler

// i samarbeid med Makestyle (sponsede produkter, 100% ærlig omtale)

For et par dager siden hentet jeg en pakke på Posten, og endelig er den min. MAST vol 2, en tykkere versjon av den første krøllstaven fra merket. MAST er et merke som er ført av Makestyle, og det er Janne Borlaug i Makestyle som har designet denne krøllstaven. Jeg har prøvd den tynne, for Tuva har den, men jeg er helt frelst av den tykke versjonen. Jeg elsker tykke, fyldige krøller - og denne krøllstaven lever opp til alle forventninger. Har du noen gang sittet og lest Se & Hør og sett kjendisenes antrekk fra den røde løperen, også lagt merke til hvor utrolig fine og fyldige krøller de har? Du ka få sånne, og det gjør du lett med Mast Big Curler. 

Denne krøllstaven har ikke en slik klype som de du kanskje er vant med, på denne surrer du bare håret rundt staven og holder håret i 10-20 sekunder ca, så slipper du. Den kan varmes opp til 210 grader, men du kan selv velge å stille den fra 160 og oppover. Det er ikke anbefalt å bruke den sterkeste varmen om du har veldig slitt og behandlet hår, jeg bruker den på 190. Husk også å alltid bruke varmebeskyttende før du bruker stylingredskaper som innebærer oppvarming av håret, du vil takke deg selv for det i ettertid! Med MAST 2 får du en gratis varmeresistent fingerhanske i lilla, veldig smart så du slipper å brenne deg på fingertuppene. Ledningen er 2,5 meter, så den er lang nok i massevis. Du får også 2 års garanti på krøllstaven, så om det skulle være noe feil trenger du ikke kjøpe ny. Akkurat nå er MAST 2 på tilbud til 549,- (normal pris 749,-). Du kan lese mer og kjøpe den HER ♥ Med krøllstaven fikk jeg en stylingspray med god hold (på tilbud til 99,-) og hårklyper som er greit å ha når du krøller håret, for å ta unna det du ikke skal jobbe med. 
så fin uten sminke :)


i ♥ mast

- HAR DU PRØVD MAST FØR?

redhead

Hei!

I dag dro jeg til frisøren min, Linn, på Headmasters K1 i Tromsø. Bestemte meg for et par uker siden at nå var jeg lei av brunt hår, og ville prøve noe nytt. Googlet litt rundt i dag før jeg dro bortover, og fant fram et bilde av Cheryl Cole sin mørkerøde hårfarge. Viste det til Linn og sa jeg ville ha noe lignende, men ikke så veeeldig sterk rødfarge. Ja, nå følte jeg det var på tide med denne fargen. Vi bestemte oss for å ha en mørk farge i bunnen, for verken jeg eller frisøren syns det er så veldig fint med rødt hår helt opp i hodebunnen. Kan fort se veldig "falskt" ut om dere skjønner? Anyways, så kjørte vi på med en mørkerød farge i lengdene. Jeg er faktisk dødsfornøyd, elsker det! Ble ikke like rødt som på bildet jeg viste frisøren av Cheryl, og det gjør ingenting. Liker det veldig godt som det er nå. Hvis jeg vil ha det mer rødt etterhvert legger jeg nok inn noen striper, men no need for that yet.

For dere som kommer til å lure på hva slags farger hun har brukt, så har hun skrevet det ned. Det er riktignok på "frisørspråket" så dette er vel egentlig til dere som selv skal farge håret hos en frisør og vil ha samme type hårfarge som meg. Dere kan forresten bestille time på Headmasters K1 HER (fullbooket frem til 17 mai vet jeg)

Hodebunn (den mørke fargen): KP 4/0 og litt 5/5 med 4%    //   Lengdene (mørke rødfargen): CT 55/54, 5,5 og 6 cm mixtone/45 med 4%. Haha? 

Dette bildet viste jeg til Linn:


Og her er mitt resultat: 
 - Syns dere jeg kledde fargen?

vippeextensions

Hei!

I går dro jeg og tok vippeextensions, gjorde det hos ei som heter Tanya som gjør det privat i Tromsø. Man kan kontakte hun på facebook; Tanya Falevica. Jeg betalte 700, det koster mellom 600 og 800 avhengig av hvor mange vipper og hvor lange man skal ha. Det tok ca 2 timer å sette de på, men man ligger liksom på en benk og kan sove samtidig. Jeg er veldig fornøyd, nå trenger jeg ikke bruke maskara og de er lange og fiiiine! Hva synes du?

hairmania

Hei!

I dag har jeg vært hos No1, åpner mandag/tirsdag like ved Nerstranda, og fått satt på tapeextensions. Skal blogge mer om det senere! Mens jeg var der og ventet på at vi skulle sette i gang prøvde jeg litt parykker, hva syns dere? Det røde håret ga meg en Ariel-feeling, mens de andre var ikke heeelt min smak. Kanskje jeg skal farge håret rødt en gang i fremtiden? Kanskje ikke riktig så rødt da, men en ganske rødlig brunfarge tror jeg hadde vært fint. Vurderer det nærmere sommeren, akkurat nå skal jeg la håret hvile litt mtp. hårfarging osv! Tycks?


haha skal aldri klippe håret sånn!
second tattoo

Hei!

I går fikk jeg min andre (eller tredje om man ser på de jeg har som to) tatovering. Jeg har lenge hatt lyst på en pistoltattoo med vinge, så til slutt valgte jeg bare å ordne meg en time for å få det gjort. Har tenkt gjennom det utallig mange ganger og jeg fant ut at jeg ikke har noe å tape. Jeg bestilte time hos Max på Underdawg Tattoo i Tromsø. Han er utrolig flink og jeg kunne ikke tenkt meg å gjøre det noen andre plasser. I går tok vi bare tatoveringen av pistolen, vingen skal jeg ta om en liten stund. Den skal gå bakover og oppover på ryggen, på ribbeina. Blir utrolig fet, så jeg gleder meg!! Jeg har forberedt meg på at det kommer til å komme myyye drittkommentarer på den her, rett og slett fordi jeg har mange lesere som er unge og mange lesere som bare har lyst å kommentere at den er stygg. Iallefall - her er sånn tatoveringen skal se ut når den er ferdig:


Og til alle dere som kommer til å si at jeg blir å angre når jeg er gammel - tror dere det første jeg tenker på når jeg er gammel, plages med andre ting og sykdommer, at "faen denne tatoveringen skulle jeg aldri tatt"? Nei, det tror ikke jeg. Når jeg er gammel har jeg forhåpentligvis en mann ved min side som ikke kunne brydd seg mindre om tatoveringen min, og han har sikkert også en tatovering som jeg gir meg faen i også. Når magen blir rynkete og skrukkete, så er den jo stygg uansett så hva gjør det om det er litt blekk der? Og det er ikke akkurat sånn at den blir i veien i jobbsammenhenger heller, for det er ikke slik at jeg kommer på et jobbintervju og de sier "Oi, du har en svær tatovering på magen. Den blir ikke kundene å like!". Ingen ser den så lenge jeg har klær på meg. 

Om det gjorde vondt? Ja, det vil jeg si. Jeg lå der i tre timer, outlininga gikk greit men skyggelegginga og det hvite i tatoveringen var paaain! Derfor jeg må ta vingen en annen dag, ble så sliten og sår i huden så kunne aldri klart å gjøre det der og da. Egentlig var jeg forberedt på at det skulle gjøre mest vondt på hoftebeinet, men det verste var over hoftebeinet og nederst ved trusekanten. 

Så lenge jeg er fornøyd med tatoveringen min, så er det det som tells. Hva alle dere andre syns er jo rivende likegyldig for meg, så dere kan bare spare tiden deres på å kommentere usaklig dritt because I dont care. Hvis man skal leve for å tilfredsstille andre, så får man et jæævlig miserabelt liv. Man gjør det man selv vil: mitt liv, min kropp, mine valg, not your buisness. At Andrea Badendyck og andre velger å skrive en twitter om hvor stygg de syns den er, viser jo bare at de ikke klarer å respektere andres valg og selv er ute etter oppmerksomhet. Sånne mennesker bruker ikke jeg tiden min på iallefall. Jeg har tatt en tatovering som jeg vil ha, og for alt dere vet kan den jo ha en betydning for meg. Hadde jeg ikke likt en tatovering noen andre hadde, så hadde jeg bare holdt det for meg selv. Ser ingen vits i å slenge med leppa kun fordi jeg ikke liker det, for hvorfor i faen skal jeg bry meg? Det er ikke mitt problem at en annen person har en tattoo jeg ikke liker!

♥ janteloven ♥Og nei, det er ikke et klistremerke som sikkert 100 personer kommenterte på Instagram. Det er salven jeg smører på som glinser

mørkere hår

Hei!

På torsdag forrige uke dro jeg til min faste frisør, Linn på HEADMASTERS, og farget håret igjen. Linn kom videre med sitt bidrag i Headmasters "Photographic Award" i London. Hun ble nominert med sitt bidrag i kategorien "Mens Image" og vant prisen Runner up! Gratulerer så mye til henne :D

Fargen var blitt litt utvasket og følte den hadde litt grønnskjær i seg, så da var det på tide å få det litt mørkere igjen. Elsker den fargen jeg bruker, for det er på en måte et lite rødskjær i den som vises av og til. Dødsfin! Vet ikke hva fargen heter, men om dere skal på Headmasters kan dere jo spørre. Etter hun farget håret mitt ordnet hun det litt, fikk veldig fine krøller, men rakk ikke å ta bilde av det før de var gått litt ut. På Headmasters i Tromsø kan du bli medlem i VIP-klubben. Da får du i mars blow-dry til kun 299 kroner.  Det kommer også andre tilbud etterhvert. Du kan bli medlem i VIP klubben til Headmasters Tromsø HER


og nei, bruker ikke extensions! :)- Fin farge, eller hva?!

dark as hell

Heihei!

Var jo hos frisøren i dag, sa bare at jeg ville ha det mørkt. "Hvor mørkt?", "Ganske mørkt". Så nå sitter jeg her, med ganske så mørkt hår. Det blir å lysne etter et par vask, og i tillegg har jeg en del forskjellige nyanser i håret på grunn av stripene jeg hadde fra før av. Det er veldig annerledes, får enda sjokk når jeg går forbi et speil, men jeg er utrooolig fornøyd. Tusen takk til flinke Linn på HEADMASTERS i Tromsø (K1) som farget håret mitt. Hvis dere ikke vet hvilken salong dere i Tromsø skal benytte dere av kan jeg virkelig anbefale denne, har vært hos både Linn og Lene og begge er utrolig dyktige i jobben sin. 

Så det var litt om det. Over til håret mitt igjen, har tatt noen bilder til dere. De ble ikke så gode, men dere får jo se håret mitt mye framover uansett..her kan dere se at det er litt rødskjær innimellom etter stripene, for meg gjør det ingenting. gir litt mer spill i håret

- HVA SYNES DU? 


 I tillegg har Headmasters en konkurranse på instagram gående som går ut på at du skal legge ut bilde av håret ditt og benytte to hashtags. Premien er valgfrie Wella-produkter til 2000 kroner og konkurransen varer frem til 28 februar i år. 


hvilken farge

Heihei!

I morgen skal jeg på HEADMASTERS på K1 og farge håret mitt, dit jeg alltid går. Blir like fornøyd hver gang jeg går ut fra salongen, men denne gangen har jeg lyst på en enda mer drastisk endring. Er så lei hårfargen jeg har nå, men jeg vet ikke hva jeg vil ha. Derfor trenger jeg deres hjelp. Legger ved et par bilder under på hva jeg syns er fint. Har lyst å farge det skikkelig mørkt - bare redd for om jeg blir å angre.. Og sånn som fargen til Miley tror jeg ikke jeg kunne hatt heller, på grunn av fregnene mine. Heheeee


Som dere ser går det i brune farger, som vil si at jeg har lyst å farge det mørkere!

- Hva slags hårfarge burde jeg gå for?

tattovering

Hei!

Noen av dere har kanskje sett det alt på instagram/facebook, men jeg har altså tatt tattovering. Jeg tok det i syden (får vel 1000 kommentarer om hvor farligt det er nå) og er utrolig fornøyd. Plassen jeg gjorde det på ligger på Puerto Rico senteret i 2. etasjen (Tattoo & Piercing) og de er profesjonelle, bruker rent utstyr og sånn så dere trenger ikke gi meg noen skjennepreken. Jeg hadde bestemt meg flere dager i forveien for hva jeg skulle ta - og jeg gjorde det edru. Tok mamma og pappa på hvert sitt håndledd med et hjerte ved siden av, syns den er så fiiin. Satt lenge og tenkte på hva jeg skulle ta, og det var ingenting som kom så klart i hodet mitt som det gjorde. Derfor valgte jeg å gjøre det. Er tross alt utrolig glad i dem begge, og de har vært her hele livet mitt så da skal de få være med meg resten av mitt liv.

Jeg betalte ca 600 norske kroner til sammen. Tok den dagen før vi reiste (på bursdagen til mamma faktisk), så nå er det litt rur og sånn på den som faller av etter en stund. Og om det gjorde vondt? Ja, det var en vond plass å ta. Noen ganger kjentes det ut som de risset inn tattooen med en kniv. Men jeg bet bare sammen tenna og lukket øynene, så var det over på 10 minutter. Det var ikke så jævlig vondt at jeg aldri blir å ta tattovering igjen liksom.


Rett etter jeg hadde tatt tattoveringene.
Og om dere ikke liker de, synd for dere. Man tar jo tattoveringene for sin egen del, ikke for at andre skal synes de er fine. 

restylane again

Hei!

Noe jeg ikke har fortalt, men som noen kanskje har skjønt via instagram, så har jeg fylt på med mer restylane. Første gang tok jeg 1 ml og var fornøyd med det, men etterhvert glemte jeg på en måte at jeg hadde restylane og klarte ikke å se at de var blitt større enn hva jeg hadde før. I tillegg ble de ikke helt 100% sånn som jeg ønsket, derfor valgte jeg å bestille meg en time slik at jeg fikk fylt på med litt mer. Jeg var såpass fornøyd med Essens Dagspa at jeg tok der igjen (og nei, det er ikke sponset. betaler selv). Denne gangen viste jeg hva jeg gikk til, så jeg var ikke redd for at det skulle gjøre vondt eller noe sånn. Det er så lett gjort, du kommer, er der i ca en halvtime, så går du. Nesten som å ta sol - haha! Nå har jeg fylt på med ca 0,8 - 0,9 ml til, så det vil si at jeg har nesten 2 ml til sammen i leppene etter begge gangene. De er store nok nå føler jeg, så jeg kommer nok ikke til å fylle på mer før restylanet begynner å gå ut av seg selv om en del måneder.   

Fant fram bilder fra før jeg tok restylane i det hele tatt, og tok noen etterbilder nå. Jeg ser betydelig forskjell og er utrolig fornøyd. Angrer ikke et sekund på at jeg gjorde det :)Ikke helt samme smil her da, men dere ser jo forskjell.hahahahahahahah LOOOL, stygt. overdriver litt her selvfølgelig

- Hva synes du?

ny hårfarge

Heisann!

I dag var jeg på HEADMASTERS for å farge etterveksten, men hadde også bestemt meg for å få litt mørkere hår. Mitt hår var blitt så solbleket etter Floridaturen, i tillegg var jeg ganske lei av å ha det lyst. Derfor sa jeg til friøsren at hun fikk gjøre hva hun ville med fargen, og det ble et utrolig bra resultat. Hun la en typ "ombre"farge, litt mørkere i hodebunnen og lysere ut i lengdene, jeg er veldig fornøyd med fargen! Frisøren jeg hadde i dag heter Lene, og hun er superflink og veldig hyggelig. Dette er tredje gang jeg går til Headmasters, og jeg blir like fornøyd hver gang jeg går ut derifra. De har mange dyktige frisører, fint lokale og et stooort utvalg av produkter. De er heller ikke så ille i pris, så om du leter etter en frisørsalong i Tromsø burde du prøve ut dem! De holder til på K1 kjøpesenter rett ved siden av Jekta i 2. etasje. For å bestille time, kan du gå inn HER
Fikk også med noen reiseprodukter!


Dette er en serie som sikkert ikke så mange kjenner til, men Lene sa iallefall at den var veldig bra. Hun brukte noen av produktene på meg, og jeg merket at håret mitt ble mye glattere og mer glansfullt - i tillegg floket det seg ikke like lett som tidligere.


Og til dere som trenger julegavetips, så har Headmasters en av sine beste håroljer i en gavepakning hvor du får en lipgloss med på kjøpet til 229! 

Noen bilder av salongen:


FORRESTEN: Lene, frisøren jeg hadde, skal ha en audition i Oslo den 28. november til det Kreative teamet i Headmasters, og hun trenger derfor TO hårmodeller. En som er villig til å klippe bob, og en modell til valgfri klipp, farge og styling. Alt er selvfølgelig gratis, og det er på Wellahuset i Oslo. Er du interessert, har mulighet og vil vite mer om det, kan du kontakte Lene på leneeliassen@yahoo.no :)

nails

Heiheiii!

Har vært på trening, spist osv osv men orker ikke blogge om det. Blir litt for ensidig, så kan heller vise dere mine nye negler. Kjøpte falsknegler som man limer på, du finner de på Cubus og merket er "Kiss". Det er en pakke med 100 negler i, neglene er litt lange men det er positivt fordi du klipper og filer de slik at de blir akkurat slik du ønsker. Kostet vel litt over 100 lappen, den er ikke så veldig dyr. Neglene syns jeg er bedre enn mange av Depend sine, fordi disse sitter bedre på og faller ikke like lett av. Har liksom vært å trent med de uten noe problem. De er kanskje penest med neglelakk i og med at de har en litt gjennomsiktig hvitfarge over hele neglen.

 
Produktene jeg har brukt, husker ikke hvor alt er fra- Bruker du falsknegler?

restylane

Heisann!

Jeg har en stund hatt tenkt til å ta restylane i leppene, et naturlig stoff man får sprøytet inn for å få mer fylde og eventuelt korrigere feil på leppene. Jeg bestemte meg i går for å bestille meg time, så jeg dro innom Essens dagspa i Tromsø og fikk meg time allerede i dag. Så i morrest klokken 10 dro jeg sammen med Camilla bortover for å få fylt på leppene. 

Jeg var nervøs siden i går kveld, i morrest våknet jeg av meg selv fordi jeg var så redd. Vet dere hva? Det var faktisk ikke vondt i det hele tatt. Jeg har hørt mange si at det er kjempevondt osv, men jeg syns mer bare det var ubehagelig. Først fikk jeg en bedøvelseskrem smurt på leppene, som skulle virke i 15 minutter. Man kan også få "tannlegebedøvelse" via sprøyte om man vil, men jeg har sprøyteskrekk så nei. Når kremen hadde virket i 15 minutter, satte vi i gang behandlingen. Jeg fikk til sammen ca 12 stikk om jeg husker rett, mest i overleppen fordi denne skal være størst. I restylanet er det bedøvelse så etter hvert enkelt stikk kjenner du mindre og mindre - men noen av plassene var det mer vondt enn andre. Hun som tok restylanet på meg var flink å si ifra at denne kommer til å svi litt mer enn de andre, og da lukket jeg bare øynene så gikk det lett unna. Ble ingen skriking, kun en gang måtte jeg bare si "satan, så vondt...". Hele prosessen gikk veldig fint, og det tok ca 10 minutter og få inn alt.

Jeg tok 1 milliliter (3500kr), som er en sprøyte. Man kan også ta en halv (1700kr) om man ønsker det, men når hun hadde tatt inn halve sprøyten på meg fikk jeg se resultatet, og jeg så helt ærlig ingen forskjell. Etter behandlingen får man beskjed om å ikke ta på leppene før 4-6 timer etterpå på grunn av infeksjonsfare der sprøytestikkene var - man kan heller ikke bruke lipsyl eller lipgloss på grunn av bakterier. Jeg var ikke så veldig hoven de første timene, men nå er de utrolig opphovnet og jeg ser ut som en sugefisk eller noe. Iløpet av 1-2 dager vil jeg se et mer reelt bilde av hvordan leppene blir når de ikke er opphovnet.

Jeg la ut bildet under på instagram, og reaksjonene var faktisk mer negativ enn jeg trodde det kom til å bli. Grunnen til at jeg tok restylane er fordi jeg syns overleppen min var skeiv, og jeg ville ha litt mer fylde samtidig som jeg korrigerte det. Mange tror at bare man tar restylane får man gigantiske duckface-lepper, men 1 milliliter gir et ganske naturlig resultat (bare vent og se når jeg viser dere bilder av leppene om et par dager). Stoffet forsvinner gradvis etter ca 6 måneder, og det er også et naturlig stoff så det er ikke farlig. Det eneste som kan skje er at leppene klumper seg, men da presser man bare på klumpen så løser den seg opp. Ser ikke helt det store problemet, det er ikke akkurat en operasjon som fikser på leppene for evig og alltid. Man kan til og med sprøyte inn noe for å fjerne restylanet tidligere om man blir helt misfornøyd.

Dere får ikke se etterbilder enda siden de er så opphovnet, haha!

Her ser dere når jeg får sprøyten på den ene siden.


Der jeg har ringet rundt er den tynneste siden av overleppen om dere ser det.


Før


Ca 1 time etter behandling, her kan dere se sprøyestikkene og et blåmerke jeg fikk.


Akkurat nå - sinnsykt opphovnet. Sexy ;););)


Her kan dere se en liten forskjell, venstre er selvfølgelig før-bildet. Jeg var nok litt hoven på bildet til høyre, men anyways!

shimmering red

Hei!

For et par uker siden mottok jeg en pakke fra Rapunzel med invitasjonen jeg har vist dere tidligere, i tillegg fikk jeg en øyenskyggepalett med 4 forskjellige farger. Bestemte meg for å prøve den ut i dag, og har faktisk på med rød øyenskygge - noe jeg aldri har testet ut før. Jeg ble iallefall veldig fornøyd med resultatet, skal vise dere paletten senere. Brukte tre farger - rød, beige/oransje og hvitt. Jeg bruker jo normalt ikke øyenskygge, er ikke flink til å legge på og syns bare det er slitsomt. Av og til soter jeg øynene når jeg gidder og har tid, gjorde det faktisk ganske ofte før.

Hva synes dere om fargen på øyenskyggen?

Nå skal jeg snart legge meg, gir døgnrytmen et nytt forsøk på å komme på rett kjør! Har vært hos Tuva og spist fiskeboller, så sier meg fornøyd med denne dagen ♥

noen favorittprodukter

Hei!

Det er en stund siden jeg har blogget om sminkeprodukter nå, og derfor har jeg byttet litt på hva jeg bruker siden sist jeg skrev om det. Her er et par av favorittene mine som brukes hver dag, disse har jeg brukt i et par måneder, så de er testet ut skikkelig. Alle produktene er å finne i sminkemappen min, og brukes hver dag. De er sponset, men det er selvfølgelig ærlige meninger som alltid. Jeg bytter ofte på hva jeg bruker, men noen produkter har jeg brukt i et år - blant annet concealeren dere får se under. Det er en av de beste jeg har prøvd ut! Alt er fra makestyle.no og linker finner dere under hvert produkt :) 


Først og fremst vil jeg vise dere disse 5 kostene fra Too Faced. Dette er et av de sminkemerkene jeg liker best, og kostene er intet unntak. De kommer i en utrolig søt mappe som jeg glemte å ta bilde av, men den mappen bruker jeg faktisk som sminkemappe. Kostene er gode, spesielt øyenskyggekostene. Den største bruker jeg til rougen som er lengre ned. Jeg finner dessverre ikke sminkekoste-kitet på siden, men HER er iallefall en oversikt over alle sminkekostene hos makestyle. 


Verdens beste concealer fra Glö Minerals som du finner HER. Denne bruker jeg rundt øyeområdet og under øyenbrynene, og den er fantastisk. Det er to nyanser du kan velge mellom, og den holder hele dagen. Vil absolutt anbefale den til deg som leter etter en god concealer! Den varer lenge også. The Balm Down Boy shadow/blush har jeg brukt en stund nå, og elsker den. Du får en veldig frisk rosafarge i kinnene og den gir ikke for mye glitter. Du kan også bruke denne som øyenskygge. Du finner blushen HER!


Bold Black waterproof eyeliner fra Barry M HER. Ah, fantastisk eyeliner. Den er så lett å ta på, holder lenge og gir en utrolig sterk svart farge. Klarer ikke helt beskrive det, men du trenger ikke presse blyanten kjempehardt på for at det skal bli synlig. Glo Minerals glöPrecision brow pencil, jeg har den i fargen auburn. Har brukt den på brynene i et par måneder nå, ignorer at den er knekt på bildet. Gir en fin farge, og lett å ta på. I tillegg er det positivt med børsten på andre siden i tilfelle du tar for hardt i med blyanten. Du finner den HER.
Denne søte lille saken har jeg lenge hatt tenkt til å tipse dere om, men har glemt det av. Det er en liten parfymeflakong som tar utrolig lite plass i vesken, og denne kan du bruke til å fylle på favorittparfymen din. Da slipper du å være redd for at flasken skal knuses eller at du mister den, for du har den med deg i en "reise"flaske. For å fylle på den tar du av korken på den flasken du vil fylle fra, setter denne oppå og pumper inn så mye du ønsker å ha. Veldig smart. Kan kjøpes HER!

- Har du prøvd noen av disse produktene?

haircuff

Hei!

For et par uker siden fikk jeg tilsendt en haircuff fra Rapunzel of Sweden. Har ikke prøvd den ut før nå, men likte den veldig godt. Jeg tror kanskje at jeg blir å bruke det mer om jeg skal ha flette, og bruke den nederst på fletten. Jeg er ikke så glad i å gå med håret stramt i strikk. Denne haircuffen har et hårstrikk festet på seg, så man tar først på hårstrikket, så åpner man cuffen og fester den rundt der du har hårstrikket. Du finner den HER. Dette har jo vært på markedet en stund, så jeg regner med mange av dere har det allerede. Hva synes du om haircuffs?
uventet

Hei!

Nå har vi kommet tilbake fra frisøren. Det ble plutselig en liten endring i planene til Camilla, hun farget nemlig håret brunt heller. Det var en sinnsykt stor forandring fordi hun har vært blond hele livet sitt, og nå er det ingen blonde hårstrå igjen. Uansett syns jeg det ble veldig fint, hun kledde det! Kanskje jeg etterhvert farger håret mitt mørkere også? Hmm, hvem vet... Nå skal jeg iallefall på kino med søsknene mine, så vi høres senere! 

 

Se så fiiiin hun ble!! - Hva syns du?

fresh opp øyenfargen

Hei!

For litt under et år siden fikk jeg meg fargelinser fra lensstore.no - en av de ledende butikkene for fargeliner på nett. De har stort utvalg med mange forskjellige linsetyper for alle og enhver. Jeg blogget aldri om disse, la ut et par bilder av de men skrev ikke noe om hvor dere fikk kjøpt de osv. Derfor tenkte jeg å gjøre det nå. De blå fargelinsene som jeg har på de første bildene var jeg veldig fornøyd med. De er lett og sitter godt på, ser mer naturlig ut i virkeligheten og blender seg godt inn med din egen øyenfarge. Du trenger ikke å ha dårlig syn for å bruke fargelinser, når du skal kjøpe uten styrke velger du bare 0.00 der det står styrke!

Alle linsene jeg linker til er opakmalte månedslinser som kan forandre mørke øyenfarger til lys, samt at de fåes med og uten styrke. Du får de i forskjellige farger og toner. DISSE anbefaler jeg til deg som ønsker en sterk øyenfarge (fåes i forskjellige blå og grønne nyanser, noe gult). Ønsker du brune fargelinser anbefaler jeg 3pk med månedslinser som du finner HER! Ønsker du noe mer crazy kan du kjøpe "crazy lenses" som du får i cat eye modell og devil eye modell HER (2pk). 

Hvis du bare er ute etter å forsterke øyenfargen din, kan du gå inn her og ser etter de linsene det står "enhancers" på. 

 
Opakmalte veldig sterke blå fargelinser.

 


Her har jeg på meg opakmalte brune linser, men dette er et max overredigert bilde med kontraster osv.. 

the result

Hei!

Kom hjem for en times tid siden, og må bare si at jeg er superfornøyd med håret! Først og fremst farget jeg den meterlange etterveksten, har ikke farget håret i det hele tatt siden mars. Var utrolig deilig å få vekk det kommunegråe topplokket. Etterpå la vi inn litt mørke striper slik som jeg fikk sist jeg var der, i og med at mine var begynt å falme sånn smått - eller kanskje ikke falme, men de var blitt lysere. Frisøren min var superhyggelig og jeg anbefaler absolutt alle som ønsker en frisørtime med kvalitet samt en trivelig atmosfære å dra til HEADMASTERS (facebook) og få en time. De har også lærlinger som du kan få tjenestene billigere hos. For eksempel om du vil klippe deg, stripe håret, farge etterveksten osv. De er veldig effektive og vet hva de holder på med, samtidig syns jeg de har greie priser. Salongen ble åpnet i desember, og hvis noen lurer så finnes Headmasters andre steder i Norge også. Iallefall så ble det veldig bra, og etter hun var ferdig med fargingen lagde hun en kjempefin flette på meg! Love it :D

Du finner Headmasters på K1 2. etasje i Tromsø, du kan kontake de og bestille time HER 

skjorte fra A'gaci


Bukse fra Delia's

Noen bilder av frisørsalongen:Fresh! - Hva synes du?

tanorexia?

Hejj!!

Har vært en tur og tatt sol med Renate, fyyy det var deilig. Har faktisk ikke vært i et solarium på 3 måneder, og det er utrolig mye til å være meg. Etter jeg kom hjem fra syden i mars har jeg bare latt brunfargen forsvinne. Har enda litt farge, men langt i fra til at jeg føler meg brun. Tror faktisk jeg har tanorexia, føler meg skikkelig "stygg" når jeg ikke er brun + at jeg blir skikkelig stressa og føler jeg må gjøre noe med det øyeblikkelig når jeg føler meg bleik. Det føles liksom ut som at hvis jeg ikke gjør noe der og da så kommer jeg til å være bleik resten av livet, og at det er skikkelig krise. I tillegg liker jeg å være litt brunere enn hva som kanskje er fint, blir litt fargeblind om jeg kan si det på den måten? Vet at det ikke er bra med for mye sol, det er klart, men føler jeg må. Så nå går jeg inn i en mørk periode, SKAL bli brun igjen. Sol flere dager i uken er det som må til + betakaroten så blir det bra igjen. Jeg føler meg så mye bedre, sunnere og mye gladere når jeg har godt med farge på kroppen. 

Noen andre som har det slik? så fiiin og bruuun.... og blond.... savner ikke hårfargen da, men det andre :(

Skal slutte å syte. Nå skal jeg bli fin igjen, begynne å trene, farge etterveksten, bli brun osv osv. Jaja YOLO lizm

i dagslys

Hei hei!

Nå har jeg vært våken en liten stund, vært på butikken og alt mulig. Effektivitet på en lørdagsmorgen, det liker vi. Senere i kveld skal jeg ut og spise med pappa og bror, så skal jeg ut en tur i kveld med Melinebeste. Er lenge siden jeg har sjekket trykket i Tromsø, så nå er det på tide. Har funnet ut at håret mitt ser så sykt forskjellig ut på alle bilder, men i dagslys uten blitz ser det mest likt ut det virkelige resultatet. Hva synes dere? :) 


halvveis

Hei!

Nå har jeg kommet hjem igjen fra frisøren. Håret er ikke ferdig enda, skal ha mange blonde striper i det, men må ta det neste gang så det ikke blir så slitt. Var hos Headmasters som ligger på K1 i Tromsø - du finner de i øverste etasje rett ved Skeidar. Har aldri vært på den salongen før i og med at den er ganske ny, åpnet i desember. Det er egentlig et engelsk firma, men de har nå etablert seg i Norge og på K1 var den første som åpnet i vårt land.

Konseptet til Headmasters er å bringe catwalk-looken til hverdags, og kunne gjøre den slik at oss "vanlige" mennesker tørr å gå med det, uten at det skal være sært eller too-much. De tilbyr selvfølgelig også vanlig frisørtjenester. Noe som er bra (kanskje for deg med tynt hår) er at de tar betalt etter hvor mye farge de bruker når det gjelder hårfargning. I tillegg har de 20% rabatt på mandager om du striper og klipper håret, og på tirsdager har de 20% rabatt på de som farger håret.

Jeg var hos superdyktige Linn som er daglig leder i Tromsø, og jeg kommer garantert til å dra tilbake dit. Kjempegod service, de gir absolutt det lille ekstra. Moderne og lyse lokaler, noe som er viktig for å se hvordan håret blir. Absolutt fornøyd!! Anbefaler alle og i det minste prøve det ut :)
 
Meline var med meg som personlig fotograf, hihi!


Et kritisk valg om farge.. vanskelig!


Startet med å farge etterveksten for å få det jevnt til helfargingen.
Sitter i med fargen, ser utrolig oransje ut, men det er ikke tilfellet!


Slik ble fargen, kanskje biiittelitt mørkere enn på bildet men ikke mye!
Produkter er det ikke mangel på her iallefall!


Blir stylet på håret av flinke Linn :DPå bildene under er fargen en GOD del mørkere enn i virkeligheten, men det er på grunn av blitzen og hvit bakgrunn. Gleder meg til å legge blonde striper i!!!


- Hva synes du? :)

nå skjer det

Hei!

Nå sitter jeg på frisørsalogen Headmasters på K1 i Tromsø. Utrolig fin salong med dyktige frisører. Forteller mer om salongen senere, akkurat nå farges etterveksten før vi begynner på hele håret. Blir nok ikke helt slik jeg tenker med det første i og med at Lindsay sitt hår har veldig mye striper, men vi får se!

whats about to come

Hei!

Det "spennende" som skal skje iløpet av denne uken - ny hårfarge. Skal på Headmasters på K1 i Tromsø på fredag og farge det, men er veeeldig usikker på hvilken farge. Vil så gjerne ha den varme blondfargen til Lindsay Lohan, selv om det er mye striping og slikt som skal til. Syns iallefall det er en sykt fin farge. De andre var forsåvidt også fine, men min #1 stemme går til den fargen på Lindsay. Jeg er iallefall utrolig lei den blonde fargen jeg har nå, det er så kjedelig når jeg får så mørk ettervekst mot så lys hårfarge. Dessuten er jeg kanskje litt for brun for platinablondt hår, jeg som elsker å være brun må nok gjøre noe med det. 

Hvilken farge tror du jeg ville kledd best?

1. Lindsay Lohan   //    2. Jessica Alba   //   3. Amanda Bynes   //   4. Carrie Underwood

 

lovie dovie

Hei!

Jeg må være en av de med styggest negler. River og biter også, så de blir ikke akkurat finere av det. Skjeve som tårnet i Pisa, og korte som fy. Bestemte meg for å ta på løsneglene jeg kjøpte for en stund siden. Det er så enkelt med løsnegler, og det er en lett måte å spare negler på. Bruke falsknegler ofte - så klarer du ikke bite dine egne. Syns også det er fint med en fresh neglelakk nå som Kong Vinter har meldt sin ankomst. Kjøpte denne nydelige rosa på Vita i går. Merket Essie i fargen lovie dovie. Over den bruker jeg en top coat fra TL som du finner i manikyrsettet HER. Den gir mer glans og gjør at fargen holder seg bedre. 

Et tips til før du tar på løsnegler er å bruke en neglebåndstrimmer - med den ene siden dytter du neglebåndet helt ned og med den andre siden fjerner du neglebåndet. Gjør ikke vondt i det hele tatt, og utrolig smart. Mye penere negler! Fåes kjøpt HER

Nå skal jeg dra og hente Ida, vi skal ta litt sol og freshe opp brunfargen til helgen. Etterpå skal jeg til Camilla og overnatte! 
Haha slapp av, jeg skrapet neglelakken oppi igjen etterpå!! Kan ikke sløse  ;) 
Sånn så neglene ut før jeg tok på løsnegler!


Fra Cubus eller H&M, dont remember
Fiiint :)

makeup og hår

Hei hei!

Blogg.no har ikke funket hos meg i dag før nå, så derfor det blir litt sen oppdatering. Skal snart ut å spise bursdagsmiddag med Camilla, Meline, Natalie, KK og meg selv tror jeg. Tusen takk for all positiv tilbakemelding i det siste, dere er så søte! Varmer veldig mye med alle de gode ordene og komplimentene <3

Det var forresten mange av dere som lurte på om sminken og håret fra lørdagen i Drammen. Sminken er lagt av utrolig flinke Sølvi Strifeldt - hun har vært norgesmester i makeup. Det er hun som forandret synet mitt på hvordan jeg skulle sminke meg, og hun fikk meg til å droppe solpudderet. Håret er gjort av Chi Studio i Drammen, utrolig dyktige frisører og jeg er veldig fornøyd. Vil så gjerne lære å flette slik!donuten

Noen som lurte på hva slags donut jeg hadde brukt i håret, da den var mye større og med knapp. Det er iallefall den under! Kjøpt på Glitter til 80 kroner. Kjøpte i samme slengen to sånne greier man skal ha på toppen av bakhodet, "kronen", for å få mer volum. Før i tiden brukte de jo brød osv, men nå har jo Glitter kommet med masse forskjellige hjelpemidler til å få den hårfrisyren du vil ha. Har ikke prøvd det ut enda, men skal gjøre det senere i dag tror jeg.

Om en stund kommer Nora hit. Vi skal lage nachos og chille litt, og det trenger jeg. Er sliten etter en lang skoleuke... I tillegg er Stine fra Harstad på tur til Tromsø, har ikke sett hun på 4 måneder nå så det blir koselig. Anyhooow - time for beautysleep. Må ha meg en time eller to på øyet..


Den til venstre er den første donuten jeg kjøpte. Myyye mindre enn den jeg har nå! I tillegg elsker jeg at de har fått i helt lyse farger.


Den såkalte knappen


Disse brukte jeg i håret for å pynte på donuten - uansett hvor harry dere syns det er så er det jeg som skal gå med det :)


Og disse skal jeg prøve i kveld! Noen som har prøvd disse?

bling my donut

Hei!

I dag hadde jeg litt ekstra god tid i morrest, så jeg satte opp håret med donut og strass-stener fra glitter. Ble veldig fornøyd med resultatet. Donut'en kjøpte jeg i går, og den er større enn vanlig. Det er en slik med "knapp" sånn at man slipper å tre den på håret, det er bare å åpne knappen så kan man ta den rundt hestehalen og kneppe igjen. Supersmart og enkelt. Strass-stenene kjøpte jeg for en stund siden, men har mistet noen av de..

Fint, eller hva?


I dag er det forresten på tide å ta etterveksten tror jeg... eller i morgen. Må bare få noen til å gjøre det, orker ikke selv!

midtskill

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Var så heldig at rektoren kjørte meg hjem, hehe wiiii!! Er det noe jeg virkelig hater er det buss, det suger så jævlig. Sorry språket - men jeg takler det bare ikke! Gleder meg som en liten kid til mopedbilen er ferdig på verkstedet. Venter på de siste delene nå, så skal de settes på og daaa er den ready! Regner med det tar 1 til 2 uker, siden delene må bestilles inn osv...

Nok om det, tilbake til poenget. Bestemte meg for å prøve ut midtskill i går, og likte det ganske godt. Hadde det i dag også. Eneste jeg irriterer meg over er etterveksten, men etter skolen i morgen skal jeg handle hårfarge så jeg får farget den før helgen. Skulle gjøre det for flere uker siden, lenge leve latskapen.

Hva syns du om midtskill? (du som lurte: nei, har ikke så mørk ettervekst. det er blitzen)


Outfit kommer senere. Kisses ;)

perfekt base

Får mange spørsmål om hvilken foundation osv jeg bruker, for å få en perfekt base på sminken. Jeg sverger til Glo Minerals sin sminke, her bruker jeg en foundation som er matt samt en veldig bra concealer. Foundationen er litt tykk i konsistensen, men den holder hele dagen. I tillegg har den veldig god dekkevne. Det er det jeg elsker med den! Har brukt den i 2 måneder nå, og kommer nok til å fortsette med det.

Concealeren har jeg brukt i laaang tid, iallefall 1 år. Den har to forskjellige farger, noe som gir den større bruksområde. Jeg har ofte mørke ringer under øynene, men denne gjør susen. Bruker den under øynene, i øyekroken og i tillegg rett under øyenbrynene. Når du bruker en slik skråkost som på bildet under legger du concealeren i en tynn strek under langs hele brynet, så duser du den ut. Da blir øyenbrynene enda mer markert.

Foundationen finner du HER   //   Concealeren finner du HER
<br/><a href="http://oi42.tinypic.com/14dfybn.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

<br/><a href="http://oi43.tinypic.com/kbrn1e.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

<br/><a href="http://oi44.tinypic.com/b8n0vm.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

<br/><a href="http://oi43.tinypic.com/20h37d3.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
En slik kost til øyenbrynene

<br/><a href="http://oi40.tinypic.com/mcdyr4.jpg" target="_blank">View Raw Image</a> 
Hudsminken blir feilfri på meg når jeg bruker disse produktene. Flekker får jeg heller ikke! Love it. Nå er det forresten 20% på alt fra Glo Minerals hos coverbrands.no (link til salget). 

// innlegg i samarbeid med coverbrands. Hvilken foundation sverger du til?

verdens beste hårbørste

Hei!

Sammen med extensionet og noe andre hårprodukter fra hairtohair, fikk jeg tilsendt en utrolig søt hårbørste. Tangle Teezer - det ser ved første øyekast ut som de børstene man bruker på hester, men den er fullstendig laget til bruk på menneskehår. Rosafargen er prikken over i'en, den bare lyser opp liksom!

Det som er spesielt med Tangle Teezer er at den skal løse opp i floker og knuter uten at håret blir slitt, og den skal gjøre at du ikke mister så mange hårstrå som du mister ved bruk av vanlige børster. Jeg følte at det virkelig fungerte, jeg mistet 2 hårstrå når jeg børstet hardt gjennom hele håret og løste opp en knute i bakhodet.

Love it. Tangle teezer kan kjøpes HER til 139 kroner.

nytt hår

Hei!

Har fått tilsendt litt hårprodukter fra hairtohair. Første jeg gjorde når jeg fikk pakken var å vaske håret mitt og prøve extensionsene. Er sjelden jeg blir ordentlig fornøyd med håret, men nå var det en helt annen sak. Håret er mye tykkere enn flere andre leverandører jeg har prøvd, og jeg fikk bare tilsendt en pakke. Jeg har ganske tykt hår, og det at en pakke holdt overrasket meg. Normalt er det 100 gram i en pakke, men hairtohair leverer med hele 170 gram per pakke!

Slik ser håret ut, jeg har altså en pakke 50 cm clip ons i farge #613 lys blondLove it!

Og et supert tips for oppbevaring av clipsene, slik at de varer lengst mulig og du unngår slitasje - headkase! Du henger opp clipsene dine inni casen, og ruller den sammen. Den kan henges på ting via krokene, eller festes på speil og vinduer med sugekopper. Utrolig smart og praktisk. Akkurat nå er den bare i rosa utenpå, men de venter flere farger etter nyttår. Fåes kjøpt HER

Her har jeg hengt opp litt over halvparten av clipsene :)


Smart og feminimt.

Fikk noen flere produkter, men tenker å ta de en annen dag. Du finner hele clipsutvalget i 50 cm her

selvbruning

Hei!

Jeg har testet ut en selvbruning jeg fikk sponset fra makestyle. Jeg skriver alltid mine ærlige meninger, så ikke vær redd for å bli lurt :)

Den heter Sunspa Chocolate tan-in-a-can. Dette er en litt mørkere versjon av selvbruningen enn den orginale. Sunspa benytter airbrush påføringsteknikk som fordeler fargen jevnt og perfekt på huden. Den skal gi deg en naturlig varm og troverdig glød, noe jeg merket. Jeg har da sprayet meg to ganger med den, for å bli enda mørkere, men hadde holdt med en gang egentlig.

Du blir brun med en gang du sprayer på, men det beste resultatet kan du se etter minst 4 - 6 timer. Fargen skal vare i 3-5 dager, noe jeg syns er en grei tid. Hvis den varer for lenge blir det gjerne flekkete og sånn de siste dagene, så det er bare et pluss at fargen avtar litt tidlig. Du trenger altså ikke bruke hendene til å påføre denne, da det er en sprayboks. Mye bedre en shadowtans (<- den spruter bare ut masse flekker og blir helt jævlig) og andre selvbrunere jeg har prøvd.

Du får den orginale HER, og du får chocolate som jeg har HER. Benytt deg av rabattkoden sunspa så får du 10% rabatt!

Bildene under har jeg brukt det på venstre fot, mens høyre har orginal farge. Den overdrevne gløden skyldes en fuktighetskrem. Jeg sprayet på i går ettermiddag, pluss et lag i morrest. Derfor er den blitt ganske brun.haha ignorer den sinnsykt fine tegninga på foten min, takk lillebrorMå bare nevne at den heller ikke har den ille selvbruninglukten! - Hvilken selvbruning liker du best?

tørt hår på 5 minutter

Hei!

Jeg fikk for et par måneder siden tilsendt en hårføner fra makestyle. Merket er Gamma E-T.C. Dette er en av verdens letteste profesjonelle hårfønere. Denne blir brukt på mange frisørsalonger, og tilsvarer altså de hårfønerene som brukes der. Den veier kun 390 gram, og det sjokkerte meg litt i og med at den blåser så kraftig. Den har også turbokompressor som gjør at den ikke bråker så utrolig mye (men fremdeles er det litt lydnivå!)

Jeg har alltid hatet å føne håret, for det er så slitsomt. Man får vondt i armen, man blir lei og det tar alt for lang tid. Med Gamma E-T.C er det ingen problem. Liten og nett, men utrolig kraftig får den håret ditt tørt på 5 minutter. Selv mitt hår som er langt og tykt er ikke noen vanskelig sak. Fargen er også helt nydelig - metallic lilla. 

Både jeg og mamma bruker denne nå, og har endelig sagt farvel til den blå og sorte hårføneren vi kjøpte for 11 år siden. Den har egentlig sett sitt siste lys for flere år siden, men vi har aldri hatt tid eller penger til å få tak i en ny som faktisk gjør jobben bra. Gamma sin hårføner er utrolig slitesterk, og jeg mener det er bedre å investere litt mer i en hårføner som varer leeenge enn en liten fra Clas Ohlson som går i stykker etter et par år.

Kan kjøpes HER

Litt spesifikasjoner om hårføneren:
ledning på 3 meter   //   effekt 2100-2300W   //   kaldluftknapp   //   2 hastigheter og 2 varmeinnstillinger   //   ekstra munnstykker


Skru ned lyden, haha. Blåser rett inn i kameraet så kan bli litt høyt!

sminke til ansiktet

Hei!

I dag forsov jeg meg kraftig, så har ikke vært på skolen. Angrer skikkelig mamma :) Har jobbet med en innleveringsoppgave i hele dag, så litt skole har jeg da gjort. Gleder meg til i morgen/torsdag fordi girkassen til mopedbilen er kommet til Tromsø nå. Den har nemlig vært ødelagt i over 1 måned, så jeg savner biilen min :( Håper denne girkassen passer, så er det bare et par småting til og fikse så er den sikkert på veien om et par uker!

Holder på å laste opp en sminkevideo jeg filmet med webcamera (sugen kvalitet), kan vise hvilken sminke jeg bruker på ansiktet først mens vi venter.

mej i dag


fine sminkemappen min. // makestyle


denne bruker jeg som primer, før foundation! // coverbrands


mine to herligheter. foundation er det viktigste for meg. bruker til hverdags den til høyre, og begge når jeg skal på fest eller noe. den til venstre (NYX) er litt tynnere, og mørkere. Den til høyre har veldig tykk konsistens og varer lengre // makestyle
pudder fra mac og solpudder fra glominerals. elsker virkelig solpudderet, et must! // mac og makestyle


kost fra nilens jord. veldig bra! bruker den til pudder og solpudder. // makestyle


bronzer/highlighter fra nilens jord. bruker den ikke så mye, men av og til. liker at det er så mange nyanser! // makestyle
begge er rouger fra the balm. hot mama og cabanna boy. bruker mest den til venstre, kan også brukes som highlighter og øyenskygge! // makestyle .

- Bruker du noe av dette?

forfriskende dag

Hei og god kveld!

I går var en rolig og avslappende kveld, men en enda bedre ettermiddag. Jeg og Tuva tilbringte vår dag på Bryggen Spa, hvor vi først fikk en utrooolig deilig basic ansiktsbehandling. Den varte i ca 1 time, ble veldig avslappet og jentene som jobbet der var veldig dyktige! Huden ble silkemyk, og jeg føler meg skikkelig frisk i huden. Anbefaler alle med litt uren hud og få utført en slik behandling, tror de har den på juletilbud til 700 kroner nå.

Etterpå fikk vi nydelig spa med jacuzzi, badstu, frukt og drikke! Jeg ble helt paff med en gang jeg kom inn på spa-rommet, det er så nydelig der. Veldig gjennomført og avslappende utseende og interiør. Dette er den perfekte plassen og ta med kjæresten sin på, jeg og Tuva satt lenge og tenkte hvor digg det hadde vært å ta med kjæresten sin dit. Romantisk, avslappende og hudpleiende spa. De har to badstuer hvor en har duft og en er vanlig. Ble en liten time i jaacuzziet før vi satte oss og småpratet litt med frukt og vann i hjørnet.

Jeg kan egentlig ikke beskrive hvor deilig det var, og hvor fint det er der - det må oppleves! Bildedryss:


Elsker Bryggen Spa, skal definitivt tilbake. De har besøksadresse Sjøgata 27 - i gaten nedenfor gågata hvor Burger King ligger.

uten sminke

Først og fremst: angående lydbloggen. Det er jo et valg dere tar selv, jeg tvinger dere jo ikke til å abonnere! Og jeg tjener ikke penger på lydbloggen, det som koster er å ha den linjen lydbloggen er på og de som skal drive den linjen må jo selvfølgelig betales - samt de som satte opp lydblogg til meg via den linjen. Det koster penger å lage noe sånn, og jeg gjør det bare fordi jeg vil gi enda mer til de som har lyst på enda mer! Den er til for at jeg skal kunne ringe dere på farten, og jeg kan gjerne snakke i en time om det er det dere vil. Er ikke meningen det skal bli 10 sekunder hver gang, skal selvfølgelig bli mer. Hvis dere ikke er interesserte, er det bare å la være og kommentere :)

Mange spør om å få se meg uten sminke, så here you go. Helt uten sminke etter ansiktsbehandling! Skriver mer om det etterpå, har hatt en kjempedeilig venninnedag på Bryggen Spa med Tuva mi <3 Dere skal få masse bilder etterpå, nå skal jeg fortsette avslappingen en liten stund.


Nei, har ikke krøller naturlig :) Hadde håret i flette i natt, wihuu

betakaroten

Okei, har offisielt brukt en time på dette innlegget.. oppslukt av robot unicorn attack...

Jeg vet det blir litt mye snakk om brunfarge osv på bloggen for tiden, men jeg er så fornøyd! Endelig føler jeg at fargen kommer på plass, takket være betakaroten + solarium. Betakaroten har jeg skrevet om før, du kan lese det HER. Det er iallefall et "kosttilskudd" du tar i tabelettform en gang om dagen - dette skal gi deg en dypere og jevn farge som varer. Du blir selvfølgelig ikke brun uten å eksponere kroppen for sol.


det har først og fremst blitt resultater på magen, men armene og brystkassen kommer etter hvert!
Denne bruker jeg på armene og brystkassen for å få enda kjappere resultat. Fra solhuset.no

Betakaroten kan kjøpes her:

(ikke reklame, bare funnet en link som gir dere billig startpakke. ps: du få tilsendt ny pakning for 278,- inkl. frakt etter 2mnd. er dette uønsket avbestiller du abonnementet etter du har fått første pakke,)

blå fargelinser

Heihei!

Nå venter jeg på å bli hentet, skal en tur til Camilla og ha chillekveld. Må bare vise fram mine nye linser - har fått både blå, grønne og brune. Skal vise ordentlig i morgen siden jeg har det så travelt nå!


// uten blitz


// med blitzSuperfornøyd. Hva syns du?

Wuhuuu

Farger etterveksten, endelig. I tillegg skal jeg få det litt lysere i lengden. Snakkes senere :D

bli brun fortere

Nå er jeg inne i fasen for å bli skikkelig brun igjen, og da trenger jeg å bruke litt hjelpemidler. Det beste for meg er absolutt betakaroten. Har gått på det flere ganger før, og det gir mye bedre resultater enn ingen hjelpemidler. Det høres kanskje rart ut - men jeg får mye bedre selvtillit når jeg har litt farge på kroppen. Noe som kanskje dere ikke vet, er at jeg jukset litt med brunfargen. Tok daglig betakaroten (en tablett som skal gi deg en dyp og naturlig brunfarge).

Siden jeg har begynt igjen, har jeg heldigvis funnet et utrolig billig tilbud, hvor man kan få en pakke til 69,-! Det vil jeg kalle et godt kupp. Når jeg gikk på betakaroten var jeg så utrolig amazed over brunfargen min, og jeg blir stortsett aldri noe "wow brun" liksom. Hvis du i tillegg tar litt solarium av og til (noe jeg har gjort) vil du garantert bli brunere enn vanligvis.

Et bilde fra tiden jeg tok sol 1-2 ganger i uken, samt gikk på betakaroten. Love the tan!!!!


Positivt med betakaroten:
-  Sunt kosttilskudd
- Reduserer risikoen for soleksem og solskader
- Kraftigst i Norge (med 9mg betakaroten pr. tablett)
- Bevarer brunfarge man har fått selv om man ikke er i solen
- Kan brukes uten sol, med solarium og naturlig sol.
- En pakke varer i 2 mnd!

Trykk på bildet for å komme til kjøpssiden. NB: Du må være 18 år, eller få foreldre til å bestille!
 


fargen min nå som jeg har begynt igjen, ikke riktig så brun i virkeligheten men det kommer seg!


(ps: du få tilsendt ny pakning for 278,- inkl. frakt etter 2mnd. er dette uønsket avbestiller du abonnementet etter du har fått første pakke,)

// dette er virkelig et produkt jeg kan gå god for, og får ingen goder ut av å reklamere for det!

hva jeg bruker på leppene

(Viste du at Femelle.no har lansert en klubb kalt Motebloggerne? Hvis du melder deg inn, får du en pakke i posten hver måned for 99kr fra og med januar. "Hver pakke kommer til å inneholde masse gatemote og en god del bloggsladder, samt også en hemmelig gave hver måned."...vent nå litt? Hva sto det igjen? BLOGGSLADDER? Herreguuud, meld dere inn!)

Jeg er en av de personene som hater vanlig leppefarge. Syns det er stygt, iallefall på meg selv. Ser mye bedre ut med en fresh farge med litt glans i eller noe - det er min mening. Her har dere min naturlige leppefarge, dritkjedelig!Mine kjære favoritter som forsvant i helgen:

Varierer ofte hva slags produkter jeg bruker, men i det siste har jeg brukt disse to herlighetene!
// GOSH Velvet Touch Lipstick - 134 Darling
// Lypsyl Glossy Minerals - 017 Nude

De to sammen resulterer i disse leppene:


Ellers har jeg noen andre "kombinasjoner" som jeg også bruker:

// isadora jelly kiss - 53 pink parfait. utrolig søt farge som er lett å påføre, forsvinner dog. litt fort :(


// isadora cream gloss stylo - 14 bon bon pink. ganske lik den forrige, men litt mer bløt og mye mer glitter i.


// loreal natural color riche - 235 nude. helt ok, men bruker den aldri alene. kombinerer med glossen under!


// loreal glam shine - 400 juicy rose glow. denne bruker jeg over leppestifter. liker den dessverre ikke så godt, men funker!


loreal natural, loreal glam shine, isadora jelly kiss, isadora cream gloss stylo


swatches (samme rekkefølge som bildet over)

- Hva bruker du på leppene dine?

hårfarger det siste året

Siden august i fjor har jeg hatt flere forskjellige hårfarger. Først hadde jeg det lysebrunt, så farget jeg for å få det litt mørkere, men det ble svart. Etter det ble det solbleket og lysebrunt igjen etter vi var på Gran Canaria i julen. Fikk en kjedelig brunfarge så jeg bestemte meg for å farge det blondt. Først ble det oransje, så ble det gulblondt. Nå har jeg fått det i en grei blondfarge mener jeg da, ser litt bedre ut i virkeligheten enn på bilder.

Litt av de forskjellige nyansene jeg har hatt det i:

svart og brunflekkete, haha


ginger og gult


gulblondt og blondt


sånn her ser jeg ut hver gang jeg farger håret, er ikke så forsiktig så håper liksom bare på det beste!
 
- Hvordan farge var finest?  

tatoveringer

Her er et utvalg av tatoveringer jeg liker. Som dere ser går det for det meste i ord med meninger på håndledd, i nakke, skulder osv. Jeg kunne godt tenkt meg alle disse - men selvfølgelig ikke alle samtidig men et par av de vil jeg iallefall ha! 

Alle tatoveringene under er hentet fra facebook-gruppen "Norges fineste tatovering"

Elsker spesielt de to til venstre og den øverst til høyre!


Ryggtattooen helt til høyre var nydelig! Alle var fine på hver sin måte.

- Hvilke er dine favoritter? Har du noen tatoveringer?

falskhår?

Får utrolig mange spørsmål om jeg bruker falskhår, men kan dessverre ikke anbefale noe fordi jeg bruker verken clips, micro-ringer, keratin eller noe sånn. Alt håret er mitt, dessuten kan jeg ikke bruke clips eller noe siden mitt eget hår er så rett avklipt som dere ser. Ikke at jeg føler jeg trenger det heller, er egentlig bare slitsomt å ta på seg clips hele tiden. Her er iallefall mitt hår:Mitt hår er vel ca 50 - 55 cm langt. Hvor langt er ditt hår?

tannbleking

Nå tar jeg opp skjønnhetsuken igjen, ble mye kela i livet rundt den tiden jeg hadde det gående så fikk aldri fullført det. Begynner med det igjen i morgen, håper dere blir fornøyde. Har fått noen spørsmål om hvordan jeg får så hvite tenner. Jeg har ikke sånn superhvite tenner, men jeg redigerer de aldri hvitere på bilder. De kan være veldig hvite noen ganger, men går jeg en lang periode uten å bruke tannbleking så blir de så klart mindre hvit.

Har prøvd ut veldig mye forskjellig tannbleking, men jeg syns de enkleste er de beste. De som tar kortest tid. Sånn ser iallefall tennene mine ut når jeg bleker de 1 gang i uken:
Er ganske fornøyd - men kunne gjerne hatt et skikkelig og naturlig colgate-smil.

Her er de forskjellige tannblekingstingene jeg har:Blue Illume tannbørste, skal bleke tennene dine når du pusser de. Jeg har ikke prøvd den ut enda, og er litt kritisk til om den virkelig fungerer.
Smilelab - dette funker helt greit. Jeg liker egentlig ikke å bruk denne typen siden du må bruke den hver dag helt til du har oppnådd ønsket resultat, og det tar litt tid. Du må sitte med stripsene i en halvtime til en time hver gang. Positivt med dette er at de er "behagelig" å ha på, og vises nesten ikke. Stripsene er like tynn som en teip.

Så til den jeg anbefaler og bruker hele tiden selv:The White One tannblekingspenn! Den er så utrolig enkel, og tar veldig kort tid. Den fungerer også sykt bra, man ser resultat med en gang. Jeg bruker å pusse tennene så ta på denne. Du påfører den forran på tennene oppe og nede, holder munnen åpen og vekk fra tennene i et halvt minutt så spytter du ut det overflødige som renner i munnen. Så enkelt er det. Tar deg kun et halvt minutt, og du kan gjøre det på skolen, hjemme, før du legger deg, etter du har spist - ja you name it. Jeg anbefaler denne på det sterkeste! Min er uheldigvis snart tom, men går ann og skru av der penselen er og skrape ut siste rest (hehe ja, det gjør jeg for tiden)

- Puss tennene ordentlig.
- Påfør  gelen med pennen på tennene.
- Ha munnen åpen i 30 sekunder.
- Lukk munnen.
- Spis eller drikk ingenting på 30 minutter etter at du har påført gelen.


KAN KJØPES HER  
- Har du hvite tenner? 

supergod hårkur

Jeg poster et eldre innlegg, men det er en hårkur du lager hjemme - og jeg lover at håret blir utrolig mykt av den. Har brukt den flere ganger, det hjelper virkelig når håret ditt er på det tørreste.


I går natt bestemte jeg meg for å finne ut hvordan jeg kunne redde det uttørkede håret mitt. Det er tørt, og hver gang jeg står opp er det krusete i tuppene. Jeg må vøte håret hver morgen for å gre ut krusene! Det er irriterende at håret er så tørt, så jeg skal få tatt meg en tur til frisøren når jeg får extensions. Da skal jeg få stusset vekk det aller slitteste.


Eew, se så ekkelt! Hater håret mitt noen dager...


Mirakelkuren skulle vise seg å være olivenolje blandet med egg.


Så da tenkte jeg å gi det en sjangse. Du må huske å vispe det sammen før du tar det i håret!

Også er det bare å helle alt i håret, blir nok ikke så mye gris. Neida, haha! Du skal gå på badet og fordele røra i håret, husk å gni det inn sånn at det ikke er tørt noen steder. Husk også at tuppene er mest utsatt for tørrhet og slitasje, så vær sikker på at du får mye røre der.


Slik ser det ut når du har hatt røren i.


Etterpå må du ta en plastpose over hodet og feste med et hårstrikk. Dette er for at du ikke skal grise og for at det holder seg fuktig der.


Når du har sittet med det så lenge du orker, skal du IKKE skylle det ut. Før du vøter håret MÅ Du ha shampoo rett i håret og gni ut. Ellers kan du ha skapt deg selv en ganske stor felle, med tanke på at det blir vanskelig å få skylt ut oljen og egget. Derfor tar du alltid og fordeler rikelig med shampoo i hele håret før du skyller ut. Du må gnikke dette ordentlig inn, så kan du skylle ut. Gjenta hvis det enda er fettete.


Det fungerte utrolig nok. Håret er skinnende og mykt som silke akuratt nå, så da vet jeg hva jeg skal gjøre en gang i blant. Det virker som om "mirakelkuren" er en kur som kan hjelpe mine dårlige hårdager. WIHU

- HAR DU NOEN HJEMMELAGDE HÅRKURER OG ANBEFALE?

hårdonut

Hei!

Sliten og redusert etter en lang natt, men nå gidder jeg ikke unnskylde meg for å ikke ha blogget. Er bare sykt sliten om dagen, og frister lite å ta kameraet opp og begynne å knipse masse drit til bloggen - men jeg klarte det til slutt i dag. Skal vise dere hårdonuten, haha.

Du får kjøpt den på glitter til 79 kroner, enten i svart eller denne fargen. Jeg er blond så valgte så klart den lyse. Det er for å lage en "dott" på hodet, sånn hvis dere lurte!


Du trenger to hårstrikk, børste, hårdonuten og singelnåler/fliseklemmer.


Start med å børste gjennom alt håret, og lag en hestehale ganske høyt på hodet. 


Så tar du hårdonuten som et "hårstrikk" på hestehalen i tillegg til det strikket du allerede har.


Del håret i midten og legg det rundt sånn at det dekker hele donuten.


Fest et hårstrikk rundt håret og donuten, slik at hårstrikket ligger nedenfor dontuen.


Snurr håret som er nedenfor hårstrikker rundt slik at hårstrikket ikke vises, og fest det med fliseklemmer.


Sånn blir resultatet når du slurver ;)


Seee så sliten jeg ble av å blogge nå, hoff... må ta meg en powernap, tok all min energi!

stripe håret til Tuva mer?

Hei! Nå har vi akkurat hatt hemmelig besøk, derfor jeg ikke kunne blogge før nå. Rett fra skolen og hjem for å gjøre noe kult. Kan fortelle det når tiden er inne, haha. Skal prøve å gjenopprette iPhonen nå, fordi kameraet bak (det med blitz) ble skikkelig uklart uansett hva jeg gjorde og det skal ikke være sånn. Det forran fungerer liksom! Hvis jeg får til å gjenopprette det skal jeg få spilt inn en sminkevideo!

Som sagt har vi stripet håret til Tuva for en ukes tid siden. Vi stripet ikke så mye første gangen, og heller ikke så mye andre gangen. Jeg lurer på hva dere syns - skal vi stripe det mer for å få det litt mer fram i lengden eller skal vi la det være sånn som det er? Både jeg og Tuva er usikker, men jeg vil gjerne stripe det mer. Hun kler virkelig dette!


Resultatet etter første gangen.


Etter andre gangen (ikke så mye forskjell, men her fokuserte vi på å få det ned i lengden og under.)
 

herregud

IKKE SE PÅ BILDENE HVIS DU IKKE TÅLER BLOD!!!!!!

Så utrolig ekkelt!

Ruret på såret mitt datt nettopp av, så begynte det å blø med en gang. Hentet en q-tips for å rense, også merker jeg at det er ganske dypt fordi q-tipsen gikk liksom litt inn i såret. Vet ikke hvorfor men følte en stor trang til å prøve å stikke noe forsiktig inn for å se hvor dypt det var, og da tok jeg en singelnål dynket i pyrisept. Merket med litt foundation for å se hvor langt inn den gikk. Æsj. Det er hull oppover liksom, og det gjorde ikke vondt eller noe. Kjente det ikke. Og til alle dere som sikkert begynner med "ååh det er redigert, blablabla" YOU SUCK!!!!

Det begynner sikkert å gro ganske fort siden ruret er borte, og det er nok bare en "lomme" mellom huden siden det enda er hevelse der. Så alt går nok bra, ingen vits å bekymre seg - selv om jeg fikk litt panikk.
Deilig! Gikk litt lenger inn enn der blodet stopper. Mellom blodet og foundationen.. æsj


For å avslutte innlegget litt "pent" uten at alle skal bli kvalm. Haha!

oh my god

Heiii!

Nå er helgen endelig over, og jeg kan sette meg ned og nyte de siste timene. Skal legge meg tidlig i dag, for jeg er ganske sliten og trøtt. Men nok om det, nå skal jeg gå over på det dere aller helst vil høre om nå. Øyet mitt. Først og fremst så er det ikke redigert, sminket på eller noe annet tull. Så drøy er jeg ikke. Det er heeelt ekte, altså null redigering. Ikke en gang kontraster er redigert liksom.

Hvordan skjedde det? Joda... skulle ønske jeg kunne si at jeg ble mørbanka av en gangster eller noe, men dessverre så var det ikke så alvorlig. Var i bursdagsfest hos en venninne på fredag, og drakk liiitt for mye. Så jeg har nok bare trynt veeldig hardt en plass og fått noe mot øyet, eller kræsjet i noe. Jeg hadde ikke noe på øyet når jeg kom hjem, men det har nok hovnet opp over natten. Når jeg våknet fikk jeg helt panikk, begynte å lure på om jeg hadde vært i slagsmål eller noe. Det neste jeg konkluderte med var at jeg har slått meg selv i søvne flere ganger - men nei.. for dumt. Fylla har skylda!

Om det gjør vondt? Njææ, det er heller mer irriterende. Øyelokket ser ut som en stor svulst, så jeg klarer ikke å ha øyet åpent. Kan presse det opp men det gjør litt vondt. Er ikke så vondt på selve øyelokket, men det er vondest ved øyenbrynsbenet der jeg har skadet meg mest og fått et sår. Og jeg ser jo heeelt kronidiot ut så jeg går med solbriller. Skal ta skolebevis bilde i morgen, hahahaha...

Såret ser helt annerledes ut nå enn det gjorde første dagen, for nå er det blir møøørkelilla. Som pappa sa: har sett finere øyne!

Slik så det ut i går.

Se bare hvor fort det "endret" seg iløpet av i natt.


Det ser seriøst ut som noen har drylt knyttneven sin inn i øyet mitt. I'm a G!


Jeg tror jeg har forslått noen blodkarer eller hva man skal si, siden det er blod/rødt på øyet ytterst.
hoooovent


Ser dere meg sånn i byen, så er det ikke fordi jeg tror jeg er superstar eller noe.


Ser faktisk blåveisen fra siden.. kjipt.

- Har du hatt en skikkelig blåveis før?

GB by Gun-Britt (hårprodukter)

Nå vil jeg anbefale en rekke hårprodukter til dere. Jeg bruker disse selv, og er veeeeldig fornøyd. Håret har absolutt behov for å få pleie av gode hårprodukter, og disse oppfyller de kravene jeg ser etter. Du får glans, håret blir rent og det blir lett å style. De fleste produktene jeg har av denne serien er for blondt hår, og de produktene for blondt hår er med på å fjerne uønsket gulskjær blant annet. Det er en av tingene jeg virkelig liker med GB! Alle produktene i serien finner du hos MakeStyle. Dette er en omtale i samarbeid med MakeStyle, men inneholder mine 100% ærlige meninger.


Dette er det jeg har av produkter i GB serien.


Først og fremst har vi Shampoo Blonde og Conditioner(balsam) Blonde. Disse er begge for blondt hår, og fjerner blant annet gulskjær. Blondiner får veldig lett gulskjær, og det er veldig praktisk at man bare kan bruke en shampoo og balsam som hjelper oss med å få det vekk. Samtidig forsterker de blondfargen uten gulskjær. Håret mitt ble veldig mykt og fikk mye glans av disse to, så jeg har nå pakket vekk all dårlig shampoo og balsam og disse er nå blitt erstatterne. Visste du at disse også beskytter håret mot UV stråler?

// shampooen for vanlig hår     // shampooen for volum
// balsamen for vanlig hår        // balsamen for volum


Hårkuren! Jeg virkelig ELSKER denne, Deep Treatment Blonde er utrooolig god for håret mitt. Jeg har aldri kjent håret så glatt, mykt og "friskt" etter jeg har dusjet som det ble når jeg brukte denne kombinert med de andre produktene. Selveste hårkuren er lilla siden denne er for blondt hår, og igjen hjelper det med å få vekk gulskjær. Veldig bra for tørt og porøst hår også, så denne anbefaler jeg til alle.

// hårkuren for vanlig hår


Hårspray og volumpulver. Hårsprayen har jeg ikke brukt så mye, i og med at jeg ikke bruker hårspray, men jeg har brukt den i luggen for å holde den på plass. Som navnet sier, Styling Spray STRONG, så holder denne lenge. Jeg trengte ikke ha den med meg i veska for at luggen skulle holde seg på plass gjennom dagen.

Hårpulveret STAR DUST er det samme som Osis Dust it, bare ti ganger bedre og du får mye mer i flasken. Håret blir ikke like tørt og ekkelt som det blir av Osis. Pulveret gjør at du får volum i håret hvis du ikke vil tupere og bruke masse hårspray. Det er en sunnere og tryggere måte å skape volum på uten å skade håret for mye. Hvis du også har mye fett i hårrøttene så fjerner Star dust dette. For best resultat burde du avslutte med en shine spray.


Jeg farger jo håret hyppig, og har bleket det mye. Det etterlater ikke håret så friskt og sunt som jeg skulle ønske det var, men det er prisen man må betale for en slik hårfarge. Tuppene mine splitter seg ofte, og til slutt knekker de. Har lenge lett etter et godt serum som gjør tuppene myk, og denne er veldig bra. Split Ends Serum kan du bruke i hele håret, og er veldig bra for de som har tørt og porøst hår. Man tar enkelt og greit 1-2 dråper og fordeler i håret før man føner/retter det, så blir det glansfullt og sunt. Inneholder blant annet Vitamin E.

Her finner du alle GB produktene

- Har du prøvd GB by Gun-Britt? Hvilke hårprodukter bruker du?

selvbruning som anbefales

Hei hei! Ikke kom med noe tull om at jeg hermer etter en annen toppblogger nå, for jeg spurte om dere ville ha innlegg om dette over 1 time før hun postet innlegget sitt, så det er nok bare en tilfeldighet at begge har skrevet om det :)

Iallefall, de fleste ville ha om selvbruning så da tar jeg det i første omgang. Passer jo rimelig bra nå som jeg ikke har tatt så mye sol i det siste og derfor ikke er så brun. Fikk for en stund siden tilsendt SUNJUNKIE fra nettbutikken illusion.no

Har gledet meg som en hund til å teste den ut i over en uke nå, og ble overlykkelig når den endelig dukket opp i posten. Pakken inneholdt fire produkter, med hver sine "egenskaper". Tok på selvbruningen for ca. en halvtime siden, og jeg er allerede veldig fornøyd. Denne selvbruningen blir du brun av med en gang, og du blir brunere gradvis i ca 8 timer, da har du oppnådd full effekt. Den lukter heller ikke den vanlige selvbruningslukten.

Litt ting dere sikkert blir å lure på: Den tørker på 5 minutter, men jeg vil anbefale deg å ikke kle på deg før etter 10 minutter for sikkerhetens skyld. Ikke dusj på 10-12 timer, ikke ha vann på kroppen. Anbefaler dere å ta det på kvelden, for da har det hele natten på seg slik at du kan vaske deg og dusje dagen etterpå. Det er lett å smøre på, og blir ikke noe skjoldete etter hva jeg har erfart. Du kan bruke det i både ansikt og på kroppen. Det er ikke en selvbruning som bare varer til man dusjer første gangen, den varer flere dager og enda lengre hvis du kjøper "tan safe shower gel". Du blir brun med en gang, og gradvis brunere i 8 timer - da har du oppnådd det endelige resultatet. Det skal ikke flekke av på klær og lignende med mindre du kler på deg rett etter du har smurt deg inn. Vent 15 minutter med å ta på klær, og for sikkerhets skyld kan du ta på noen klær som du ikke er så redd for. Fargen er ikke oransje, den er mer dyp brun og mer naturlig enn andre selvbruningsprodukter.


1. exfoliating wipes // disse bruker du før selvbruningen, de nøytarliserer huden og gjenoppretter PH-verdien. Gir mye bedre resultat av selbruningen. De kan også brukes av de med sensitiv hud. Et must for selvbrunings-brukere!

2. barrier cream // denne skal du smøre de plassene du ikke vil ha så sterk selvbruning, et tynt lag. På for eksempel knær, albuer, mellom fingre, neglene, inni håndflatene, armhulene også videre. Den er også bra for tørr hud. Tørk lett av med et papir etter du har smurt på barrier creamen.

3. self tanning lotion // dette er selveste selvbruningen, og den er i lotion form. Du får den også i mousse og spray, men jeg foretrekker lotion fordi jeg syns det gir best resultat. Du må ikke bruke hendene til å smøre den på, men kjøp med to "vottekluter" som du kan bruke. Husk å vaske disse etterpå!

4. tan safe shower gel // dette er noe som er lurt å ha når du vil at selvbruningen skal vare lenge. Den nøytarliserer PH-verdien og gjør at bruningen ikke falmer, slik den ville gjort med en vanlig dusjsåpe.

Steg 1: Ta ut en av disse og bruk den siden av kluten der de blå trådene er. Bruk den over hele kroppen!


Slik ser den ut. Hvis den blir veldig tørr tar du en ny klut og bruker. Er ca 40 kluter i den om jeg ikke tar feil.
Steg 2: Ta barrier cream på de områdene som er tørre og som du ikke vil at skal bli alt for brun. Alle har vel opplevd å bli helt oransje på albuene, mellom fingrene, neglene osv når de har brukt selvbruning - ikke særlig pent!
Steg 3: Nå er det tid for selvbruningen. Det er viktig å smøre på denne rett, hvis du presser den ut sånn som jeg gjorde på bildet ender du opp med at det blir mye mørkere der lotionen har ligget. Det du må gjøre er å ta kluten, ta selvbruningskremen på kluten og smøre direkte på huden.

IKKE gjør som under, da blir du flekkete!


NEI NEI NEI. HELT FEIL. endte opp med å skrubbe det av meg, leste ikke ordentlig før jeg begynte. Så ikke gjør dette.

Disse resultatene er RETT etter jeg har smurt på selvbruningen, husk at jeg enda brunes i 8 timer. Og hvis du syns det ser flekkete ut eller skjoldete, så blir det borte når du dusjer. Man burde ikke dusje før det har gått 12 timer.før / etter


før / etter


før / etter

Skal vise dere det endelige resultatet i morgen! Gleder meg til å se det :)

resultatet

Nå har jeg skylt ut hårfargen, og fått fønet håret. Det er ikke helt tørt, men er nesten helt fornøyd med resultatet. Noe av gulskjæret sitter enda støpt i håret, så blir litt lillashampoo framover. Regner med det går bort da, siden jeg har en ganske bra lillashampoo. Det ser litt mørkere ut på noen områder, men det er som sagt ikke helt tørt og i tillegg har det mye å gjøre med hvordan håret ligger og belysningen/skygger osv.

Happyyyy

blondie

Hei kjære lesere!

Dere er helt amazing, bare så dere vet det. Syns jeg har blitt veldig flink å blogge i det siste, har liksom plutselig fått masse inspirasjon. Dere er selvfølgelig mye av grunnen, får så mye positive brev, meldinger og kommentarer. Setter utrolig mye pris på det, verdens beste lesere.

Akkurat nå sitter jeg med blekingen i håret. Bleker bare halve håret, siden de to-tre siste ettervekstfargingene har blitt mye lysere enn det nederste. Har filmet hvordan jeg gjør det, så forvent dere en videoblogg senere! Til nå får dere nøye dere med et par bilder av meg og en nyyydelig hårfrisyre. (forresten, det er _ikke_ en skjult Imsdal reklame. Haha!)
lillesøster og mej

last year

Hei!

Sitter på skole-pcen min nå og ser gjennom bilder fra i fjord. Over halvparten er med brunt hår. Blir litt sentimental av å se på det, for jeg har alltid hatt blandede følelser om hvilken hårfarge jeg vil ha. Har blondt hår nå i og med at jeg syns det kler meg best og jeg ser litt eldre ut, og føler meg mer vel uten sminke osv. Selv om jeg liker veldig godt å ha brunt hår. Hva synes du? 
Høyere enn Michelle :)

hva syns du er pent?

Mange spør meg hva jeg syns er pent, hva mitt skjønnhetsideale er osv. Egentlig har jeg ikke noe spesielt skjønnhetsideal, og hva jeg syss er pent varierer veldig. Det kommer liksom veldig ann på personen og hva personen kler. Etter min mening kler jeg litt mer sminke enn "naturlig", blondt hår osv. Synes selvfølgelig at det her er helt stunning:


Dette er nydelig, hun er en av de peneste jeg vet om iallefall. Hadde aldri takket nei til det utseende!
Dette er også veldig pent spør du meg.

Selv om jeg syns det naturlige utseende til Jessica Alba er veldig pent, så heller jeg egentlig litt mer over på "barbie utseendet". Ikke alle ser så bra ut naturlig som det enkelte gjør. Det er noe med sminke og blondt hår som appellerer til meg, jeg vet ikke helt hvorfor. Skal innrømme at jeg ser for meg selv en dag med en stunning kropp, store pupper, blondt hår også videre. Sånn som Heidi Montag for eksempel, jeg syns hun ble nydelig etter alle operasjonene. Det er ikke til å stikke under en stol spør du meg - selv om hun gjennomgikk utrolig mange operasjoner så ser hun veeeeldig bra ut. Noe som jeg også syns er viktig er hvite tenner! 
Sånn kan jeg gjerne se ut.- Så ja, hva syns du er pent?

Sminken min

Her er sminken jeg bruker til hverdags. Når jeg skal på fest eller noe sminker jeg meg litt mer, men dere har hovedsaklig spurt meg om å vise fram hverdagssminken. Noe av det vet jeg ikke hvor dere får kjøpt i Norge, fordi jeg kjøpte det når jeg var i Hollywood. Dere kan jo så klart google det og finne ut selv :)

Det ligger sånn ca i rekkefølge etter hva jeg tar på først.

foundation fra Stila i farge "30 watts". kjøpt på sephora i santa monicamineral pudder fra id/bare minerals. farge "light". kjøpt på nett


solpudder fra Nilens Jord farge "531". kjøpt på makestyle.noblush fra The Balm i fargen "Hot Mama!". kjøpt på makestyle.no


øyenskygger fra Sivanna Colors i fargepalett "08". kjøpt på kimstore.se 


øyenbrynsblyant fra H&M i fargen "dark brown"


mascara fra bare minerals Buxom Lash i fargen "black". kjøpt på Sephora i Santa Monica


concealer fra Glö Minerals i fargen "Natural". kjøpt på makestyle.no


lipgloss fra Sansxo i fargen "60" eller "09", usikker. kjøpt på kimstore.se


solpudder fra IsaDora i fargen "Matte tan 94". kjøpt på cubus


my love


kostene jeg bruker er fra bare minerals. den øverste er til blush, den nederste bruker jeg til mineralpudderet.

- bruker du noe av det samme?

Kort og godt

Nå begynner jeg og trives med håret jeg massakerte for to netter siden. Som nevnt så har Elena farget etterveksten min og fikset opp i håret mitt, en reddende engel! Det er utrolig lyst på toppen akkurat nå, men jeg regner med at fargen "falmer" litt slik den gjorde sist. Etterveksten var jo så og si 3 meter lang, herregud. Har ikke farget den siden dagen før jeg reiste til Hollywood i begynnelsen av mars. 

Jeg er enda litt usikker på om jeg skal klippe det enda litt kortere, eller om jeg skal ha det sånn som det er nå. Hva synes du? 

Litt skeivt enda, men det var vanskelig å fikse på grunn av tidligere gradering og pannelugg som har vokst litt ut.

Går inn i en sørgeperiode

Har nettopp skamklippet meg selv! Tok saksa, og klipte nesten rett av. Ikke heelt da, fikset jo selvfølgelig litt. Men det er skeivt, og jeg trives absolutt ikke med så mye kortere hår enn vanlig. Nå må jeg jo til frisøren og fikse opp i det også, siden det er skeivt. Og da blir det garantert enda kortere. Kan like så godt barbere av meg alt håret og la det vokse ut på nytt. SPONTANT!!!!

Gidder hvertfall ikke ta noen bilder med speilrefleksen, da kommer dere bare til å le for da ser man enda bedre hvor skeivt det er.

LEI SÆ!Sånn her ser det ut når jeg har ordnet meg:


Litt mimrebilder fra håret mitt i går.... :(

Legger meg og sørger nå, så håper jeg frisøren kan rette opp i det i morgen. HADE

Klippe meg?

Jeg er så sinnsykt lei av håret mitt. Ikke fargen, men lengden. Det er bare langt. Det henger liksom bare der, og i tillegg har det begynt å bli veldig tørt i tuppene så må uansett stusse meg. Lurer på om jeg skal klippe meg kortere i tillegg. Jeg bare aner ikke hvordan! Har litt lyst til å klippe det 3-4 cm kortere og ha det rett avklipt nesten, fordi jeg er lei av å ha det tynnere nederst. Samtidig vurderer jeg enda kortere. Åh, hjelp! 

På disse bildene har jeg jukset til håret litt kortere. De er sikkert 3 måneder gammel.


Haha, vet det ene øyet er helt skeivt! Hva synes du jeg skal gjøre med håret?

3 favoritter i sminkepungen

http://dataproffen.net - Ett helt nytt forum som passer for ALLE! 
Klikk her for å komme videre.

Registrer, og bli med på å forme ett nytt nettsamfunn du også!


Mine absolutte favoritter blant all sminken jeg bruker til vanlig må være disse tre. Hadde ikke klart meg uten de, og har blitt utrolig vant til å bruke det. Solpudderet har jeg brukt i snart 1 år, blushen i et halvt år og maskaraen kjøpte jeg nå nylig da jeg var i USA.

Det beste solpudderet jeg har prøvd! Gir fantastisk glød, og varer i en eeevighet. Kan kjøpes HER.
Favoritten. Blushen er veldig drøy i bruk, kan brukes som shimmer og øyenskygge. Holder lenge på ansiktet også. Kan kjøpes HER


Denne er helt fantastisk. Gir deg sinnsykt lange, fyldige og separerte vipper. Klumper seg ikke etter min erfaring, og den holder lenge. Drysser heller ikke. Jeg vet ikke hvor dere får kjøpt den, men jeg kjøpte den på Sephora i USA.

- Hva er dine 3 favoritter?

Hvordan få krøllene?

I Hollywood hadde jeg de første dagene krøller. Fikk utrolig mange spørsmål om hvordan jeg laget de, og vurderte å lage en videoblogg. Fant ut at det er veldig simpelt og at det tar litt for lang tid å krølle håret på videobloggen - derfor lager jeg et innlegg om det. 

Du trenger først og fremst en krølltang. Jeg og mamma kjøpte en når vi var i Oslo, fra de der som bruker å stille opp stands med slettetenger og krølltenger på forskjellige kjøpesentre. Den er fra "HerStyler" og kostet 1200?

Du bruker bare en krølltang som det her, uten sånn klype. Du kan også bruke med klype og bare la klypen være og surre håret utenpå heller. Ja, det du gjør er altså bare å surre håret rundt til tuppen, så holder du litt og tar ut. Det gjør du over hele håret, og er du nøye og har litt langt + tykt hår tar det ca 30 minutter. Så avslutter du med en spray med god hold, og eventuelt en søt hårklype på siden :)

NB: Glemte å nevne at du skal starte innerst på tangen og innerst på håret, og surre utover mot tuppen slik at hårtuppene kommer på tuppen av stanga :D


kjole - forever21  //  sko - ??


Så er alt i boks. Tenk, det er virkelig så enkelt. Ikke noe hokus pokus. I dag er det snøstorm ute, æsj. Snør helt sinnsykt mye, og det fester seg snø etter veggene og vinduene. Skal begynne å redigere litt på sminkevideon nå - gled dere. Det tar sinnsykt lang tid, så jeg har ikke peiling på når den er ferdig :(

Hvilken tannbleking anbefaler du?

Uffda, har blitt veeeldig lite hverdagsblogging etter jeg kom hjem. Jeg får trøste meg med at det kun var hverdagsblogging i en uke mens jeg var i USA. Mens jeg var der nede kjøpte jeg meg litt forskjellig tannbleking, og noe til 1 dollar som var veldig bra egentlig. Desverre fåes det ikke kjøpt i Norge, og derfor har jeg funnet et bra tilbud til dere som har lyst å prøve tannbleking hvis dere er usikker på hva som fungerer. Jeg vurderer å få mamma til å bestille den for meg, sånn at jeg også kan prøve den ut. Det var jo et knalltilbud, og har lest mye positivt om den også :)

Gjennom dette tilbudet mottar du en tannblekingspenn gratis, du betaler kun kr 49 i porto. Denne tannblekingspennen er av merket Idol White. Pennen inneholder tannblekingsgel som du påfører tennene dine. Mye raskere, mer lettvint og mindre grisete enn slike skinner du sprøyter gel i og sitter med i en halvtime. Innholdet i pennen skal være nok til å vare i en måned.

For å benytte deg av tilbudet må du være 18 år(!!), og det er et abbonement. Hvis du kun ønsker denne pennen, må du avslutte abbonementet før fakturaen for portoen forfaller. Trykk på bildet for å komme til bestillingssiden og for å lese masse mer om denne pennen!


Jeg har alltid hatt litt gule tenner egentlig, men i det siste har jeg bleket de. Spesielt når jeg var i Hollywood. De er blitt mye hvitere, og jeg trenger ikke lengre å redigere de hvitere i program. Takket være Pepsodent tannkremen og tannbleking begynner jeg endelig å bli fornøyd med min hvitfarge. Skal få de litt hvitere enda, vil ha skikkelig Hollywood smil. Mottok forresten en pakke fra Pepsodent, jeg og mamma. 24 tannkremer og 2 store flasker munnskyllevann. Yaaay!

Fargen på tennene mine nå for tiden. Ikke riktig sååå hvit, kameraet gjør de litt hvitere. Det er ikke langt i fra da:

På det her bildet kan du se at jeg har bleket tennene. Du ser der jeg har ringet rundt, der hadde jeg et hull før så nå er det en fylling der. Den blir aldri samme farge som tennene mine, og den reagerer heller ikke på tannblekingen.

Navlepiercing

Har fått masse spørsmål om priser, vedlikehold og annet angående navelpiercing. Tenkte jeg kunne svare litt på dette, siden jeg nettopp har tatt hull selv. Det er ikke nødvendigvis riktig alt jeg sier, men det er min "oppfattning".


Jeg tok min i USA, og betalte 45 dollar hvor jeg fikk med en ekstra piercing

Gjorde det vondt? Man kjente det, for å si det sånn. Akkurat i det han stakk nåla, og når han satt i piercingen.

Hadde ingen smerter etterpå, kun ømhet. Nå er det litt hovent, men det er vanlig. 

Det er ingen aldersgrense etter loven i Norge, men de fleste piercingstudioer har en nedre aldersgrense på 16 eller 18. Som oftest må man ha med seg en voksen hvis det er 16 år.

Du kan ikke velge hvilken som helst piercing når du skal ta hull. Noen piercingstudioer sier du må ha en ring, sånn at du kan snurre rundt og slikt. Selv syns jeg ikke det er nødvendig. Den første piercingen du får er en uten hengepynt og som oftest velger pierceren en som er bra for deg.

Ikke bekymre deg hvis du syns stangen på din nye piercing er for lang, den skal være sånn. Dette er fordi det vil bli litt hovent i starten, og da skal den være litt lang sånn at du kan ha mulighet til å dytte på den og rense med hullet. Hvis du har en for kort stang, vil det hovne opp og du vil ikke få renset det ordentlig.

Jeg ble faktisk anbefalt av pierceren min å ta under, men det ville jeg ikke gå med på. Grunnen til at han anbefalte meg å ta den under var fordi jeg ikke har så mye fett på navelen, og i tillegg har jeg utovernavel. 


RENS er utrolig viktig. Spør piercingstudioet hvilke renseprodukter du burde ha. Du må også ha Q-tips. Det er veldig lurt om du har antibac til hendene dine som du tar på før du begynner å rense.

Du skal ALDRI ta på stangen, hullet eller piercingen generelt med fingrene. Tenk deg hvor mye bakterier du har på fingrene og neglene. Så prøv å unngå å fikle med hendene i nærheten.

Når du renser piercingen, sprayer du litt spray på navelen, og spray litt på en Q-tips. Husk å ikke ta på Q-tipsen med fingrene, da får du bakterier der også. Så renser du rundt begge kulene, rundt hullene, inni navelen (dette er viktig, for her samler det seg mye bakterier og puss som kommer ut av hullet). Du kan også bruke Q-tipsen og dytte piercingen opp, rens stangen der, og dytt den nedover og rens stangen der.

De første 2 ukene skal du helst rense 3 ganger om dagen, så kan du trappe ned til 2 ganger de neste 4 ukene. Etter 6-8 uker er det greit om du trapper ned til 1 gang om dagen.

Unngå å få parfymerte produkter og lignende i kontakt med hullet under grotiden, da dette irriterer.

Det er normalt at det kommer litt puss, det er hovent og litt rødt rundt hullet de første ukene. Ikke rens for ofte, for da kan du irritere området og huden blir veldig tørr.

Hvis du er usikker på om du har fått betennelse, kan du sjekke hvilken farge pusset som kommer ut er. Har det en grønngul farge, er det betent. 

Betennelse bekjemper du ved å være veldig nøye på rensingen, men du trenger ikke rense oftere enn du ville gjort normalt. Det dummeste du gjør hvis du får betennelse er å ta ut piercingen. Stangen hjelper faktisk med å unngå at det blir verre, hvis du tar den ut samler det seg masse bakterier i hullet og der er det vanskelig å rense.

Grotiden er på ca 3 - 6 mnd, varierer mye på hvordan hullet ditt er og hvor nøye du har vært med rensingen.

De første ukene skal du unngå å bruke for stramme klær, bukser med høyt liv og lignende. Ikke bøy deg for ofte for da kommer piercingen i klem. Prøv å la den være så mye i ro og fred som mulig. 

Når hullet har grodd skal det ikke komme puss ut, du skal ikke ha vondt, det skal kjennes naturlig ut å røre på den og det skal ikke være rødt og ømfintlig i området rundt.

Du skal helst vente 2-4 uker med å bade i klor og saltvann. Hvis du får betennelse må du også holde deg unna dette. Du kan selvfølgelig dusje normalt, men husk å unngå at du får produkter med parfyme i kontakt med det nye piercinghullet ditt.


Ikke bytt piercing for tidlig. Hvis du bytter etter to uker vil det som har begynt å gro bli "revet" opp igjen og du må starte helt på nytt med helbredingen. Normalt anbefales det å bytte etter 3 mnd. Husk at når du skal ha en ny piercing må du sterilisere den ordentlig, samt rense hullet godt før du putter den i.

Har dere noen flere spørsmål er det bare å stille i kommentarfeltet så skal jeg prøve å få svart. Håper det var til hjelp!

Øyenbrynene mine

Heisann!

Nå er jeg hjemme i kalde, stygge Tromsø. Kan ikke forklare hvor trist det var og reise fra LA, jeg føler at jeg hører hjemme der sånn egentlig. En del av meg vil bare brenne ned huset vårt, ta forsikringspengene og rømme tilbake til LA, mens en annen del vil vente til jeg er 18 også begynne å komme meg nedover dit. Forresten, alle innkjøpene kommer i morgen, også skal jeg få laget et innlegg om piercingen og et om hvordan man kan krølle håret som jeg hadde på mange bilder - men nå, nå er det øyenbrynstid!

Jeg fikser alltid øyenbrynene mine selv. Det er ikke noe særlig hokus pokus. Alt du trenger er en øyenbrynskniv, øyenbrynsblyant, concealer og en sånn mascarakost-greie uten mascara. Skal vise hvordan jeg former de først: 


Jeg bruker alltid en øyenbrynskniv og skjærer av hårene for å få den formen jeg vil. Grunnen til det er at jeg hater å nappe brynene selv. Kan ikke nappe øyenbryn egentlig, fordi jeg begynner alltid å grine som en liten unge. Har alt for sterke tårekanaler. Selvfølgelig kan jeg dra til frisører og spasalonger for å få ordnet de, men det er litt flaut når man begynner å skrike, og snørret renner. Jeg bruker å følge en form (som den røde streken), for det er den jeg føler meg mest komfortabel med. Jeg tar alltid sånne småhår som vokser ut som dere ser på bildet, fordi når man skjærer vokser hårene mye fortere ut enn når man napper. Derfor er det viktig å "vedlikeholde" øyenbrynene ca en gang i uken.

Tips: Hvis du syns det gjør vondt å skjære øyenbrynene, ha iskaldt vann på en vaskeklut og hold den over øyenbrynsområdet hvor du skal skjære i 1 minutt. Ikke hold hardt, men hold den sånn at det drypper litt for da blir ikke det iskalde vannet i vaskekluten borte. Da skal det gjøre mindre vondt å skjære :)


Det jeg bruker mest tid på når jeg sminker meg, er definitivt øyenbrynene mine. De rammer inn ansiktet, og derfor er det viktig at de ser bra ut. Jeg har selvfølgelig perioder hvor jeg ikke har fikset de på flere uker, og har latt de gro og blitt flere meter lang. Mange mener at man ikke kan ha mørke øyenbryn når man er blondine, men jeg liker å ha de litt mørk. Jeg bruker en øyenbrynsblyant fra H&M og fyller inn farge langs brynene. Prøver å få de så symmetrisk som mulig, men sannheten er at mine ikke er så symmetrisk egentlig. Det ene er mye høyere enn det andre, men jeg har jobbet med å få de jevnere i flere mnd. 


Tegne, tegne, tegne.....


Etterpå tar jeg en slik kost med litt hårspray på, og børster alle hårene på rett plass. Hårsprayen gjør at de holder seg på plass, og ikke stikker ut i nord og sør. Du kan også børste først og spraye på etterpå, men ikke still meg ansvarlig hvis du er uheldig og treffer øyet ditt, må på legevakten, skylle øyet, få øyelapp, blir blind, må fjerne øyet og få glassøye osv. :)


Når jeg er ferdig med å farge og forme brynene, tar jeg en litt lys concealer og legger langs underkanten av hele øyenbrynet. Tar litt ekstra der øyenbrynsbenet er høyest.


Slik som dette. Etter du har lagt langs hele underkanten, må du duse det ut med fingeren. Ikke for hardt, for da blir concealeren borte og alt blir bare meningsløst. Kosten jeg bruker er en duokost med mascarabørste på ene siden, og skråkost på den andre siden. Den er fra BillionDollarBrows. Concealeren er fra GloMinerals.


Enjoy your new eyebrows. Dette er 

Vinterferien er over, og det er skole i morgen. Derfor må jeg legge meg, men nå lyver jeg for dere. På denne tiden er jeg vant til å være på shopping i LA, siden det er 9 timer tilbake på klokken. Er overhodet ikke trøtt, men mamma kjøpte sovepiller som jeg kan ta... selv om jeg er redd for at jeg med vilje hiver i meg 10 og sover i 100 år. Jaja, skal spise litt sjokolade. GOODBYE!

Hvordan bli brun?

Får kjempemange spørsmål om hvordan jeg får min brunfarge. Når jeg var på det bruneste, var jeg virkelig fornøyd. Det høres kanskje rart ut - en jeg får mye bedre selvtillit når jeg har litt farge på kroppen. Noe som kanskje dere ikke vet, er at jeg jukset litt med brunfargen. Tok daglig betakaroten (en tablett som skal gi deg en dyp og naturlig brunfarge). Jeg brukte å få tilsendt en pakke annenhver måned, men betalte faktisk 350 kroner tror jeg? Det ble for dyrt i lengden, så derfor har jeg sluttet for 1 mnd siden ca. 

Nå har jeg heldigvis funnet et utrolig billig tilbud, hvor man kan få en pakke til 69,-! Det vil jeg kalle et godt kupp. Nå må jeg virkelig bestille, fordi når jeg gikk på betakaroten var jeg så utrolig amazed over brunfargen min, og jeg blir stortsett aldri noe "wow brun" liksom. Hvis du i tillegg tar litt solarium av og til (noe jeg har gjort) vil du garantert bli brunere enn vanligvis.

Positivt med betakaroten:
-  Sunt kosttilskudd
- Reduserer risikoen for solekse og solskader
- Kraftigst i Norge (med 9mg betakaroten pr. tablett)
- Bevarer brunfarge man har fått selv om man ikke er i solen
- Kan brukes uten sol, med solarium og naturlig sol.
- En pakke varer i 2 mnd!

Trykk på bildet for å komme til kjøpssiden. NB: Du må være 18 år, eller få foreldre til å bestille!


(
ps: du få tilsendt ny pakning for 278,- inkl. frakt etter 2mnd. Om du ikke ønsker dette avbestiller du abonnementet etter du har fått første pakke, )

Slik så min brunfarge ut den tiden jeg gikk på betakaroten:Miss it! Nå skal jeg sannelig bestille meg en pakke, er jo ikke så aaalt for lenge til sommeren heller :)

- Har du prøvd/planer om å prøve betakaroten?

Favorittparfymer

Jeg og Marte (hun har begynt å blogge igjen!) skal ha liveshow klokken 20.30, så følg med :) Foto Micheaa


Har kun tre parfymer jeg bruker, og det er fordi jeg er ganske kresen. Christina Aguilera parfymen har jeg brukt i 3 år, Naomi Campbell i 1,5 år og den røde er en fake parfyme fra Tyrkia - men den lukter utrolig søtt og godt! Vet at det kan være rare ting i fake parfymer, men har ikke fått noe utslett eller lignende så jeg bruker den.

My loves <3 De to første får du kjøpt på cubus, mens den andre er fra Tyrkia. Tror det er en fake Nina Ricci?

Hvilken/hvilke favorittparfyme(r) har du?

Fra brunette til blondine hjemme

Det er enda en haug av folk som lurer på hvordan jeg klarte å gå fra brunette til blondine, og nå skal jeg ramse opp alt i et innlegg så jeg slipper å svare på det flere ganger. Først og fremst må du sjekke at håret ditt er i fin form, det vil si at det ikke er for slitt. Hvis du har splittede tupper, tørt hår og det fliser seg veldig fort vil jeg ikke anbefale deg å prøve å bli blondine hvis du har mørkt hår.

Du må se litt ann hvor mørk hårfarge du har. Hvis du har så mørkt at det blir svart-skjær i det blir det nok ingen enkel sak, og da kan ikke jeg hjelpe deg stort. Min hårfarge var cirka slik før jeg farget det blondt:

Her har jeg ekstremt mye sminke grunnet en photoshoot, så jeg går ikke slik til vanlig.

Første steg innen hjemmefargingen ble til at jeg kjøpte en hårfarge, ikke bleking, fra Schwarzkopf. Kjøpte den på H&M?, fargen heter Live Color XXL "00A Absolute Platinum" og pakningen ser slik ut:

Denne tok jeg i første gangen. Satt med den i ca 1 time før jeg skylte ut, og resultatet ble ikke noe dårligere enn forventet. Oransje hår med gul ettervekst, noe man må regne med at kan skje av første fargingen. Ikke få panikk og farg det tilbake, fordi du må farge det litt mer før du får det blondt.

Neste dag farget jeg håret med Depend sin hjemmebleking, en av de beste blekingene jeg har prøvd. Anbefaler virkelig Depend Blondering til alle som skal farge mørk ettervekst, eller bleke håret lysere. Den er heller ikke så verst i pris, og du får kjøpt den på Vita. Slik ser pakningen ut:

Brukte ca 3 pakker, men holder egentlig med to. Jeg var sinnsykt "usparsom" og klæsjet så mye jeg klarte. Gjorde det helt selv, så det ble brukt en del for mye da. Satt med blekingen i ca 1 time denne gangen også, og når jeg skylte ut hadde jeg fått vekk oransje-fargen og satt igjen med gulblondt hår.

Etter en uke farget jeg over alt håret med en askeblond farge fra Lòreal, i fargen "10.21 Stockholm". Den kjøpte jeg på Obs!. Her brukte jeg 2 pakker, og Tuva hjalp meg å farge håret. Tuva har alltid hjulpet meg med mine hårkriser, selv om hun stadig rister på hodet for at jeg aldri tenker på hårets eget beste. Slik ser pakningen ut:

Satt med den i håret i ca 45 minutter, og etter det fikk jeg en veldig fin blondfarge som jeg endelig var fornøyd med. 

Sånn ellers brukte jeg litt blondshampoo og balsam fra Lee Stafford for å holde en fin farge, men nå trenger jeg ikke det.

Brukte de to til venstre. Ikke de gule, de har jeg fått beskjed om at ødelegger håret.


Her er underveis-resultater. Etter 1 hårfarging, etter 2 hårfaring og etter 3 hårfarging. Siste bildet er slik håret er nå, og jeg er veldig fornøyd. Det er ikke alle som klarer å få håret sitt så blondt etter å ha hatt mørkt hår, men noen ganger kan man være heldig!

Ble ikke håret mitt slitt? Jo, selvfølgelig ble det litt slitt, men ikke i nærheten av så mye som det egentlig burde ha blitt. Jeg har vel vært flink å kure det og bruke gode produkter som styrker håret. Har ingen splittede eller flisete tupper nå i motsetning til når jeg hadde mørkt hår. Noen produkter som kan være bra for håret ditt hvis du vil pleie det litt:

Fikk mange sånne her engangs shampoo og balsamer fra frisøren sist jeg var der, og de er kjempegode!


Denne burde dere investere i! Hjelper mot krusete hår, gir fuktighet og glans :)

Når jeg hadde brunt hår fikk jeg mange spørsmål hvilken farge jeg farget det med for å få den brunfargen. Jeg brukte nummer 3 - mørkbrun fra Lòreal. Den blir kjempemørk med en gang du farger det, men etter sånn 4-5 vask blir det en fin brunfarge. 


NÅ er jeg lei av å skrive! Fant du noe nyttig?

Nå må dere bare begynne å be til hårguden mens dere har hårfargen i ;-)

Running late. New nails!

Hei!

Har ikke hatt tid til å spille inn spørsmålsrunden i dag, så får ta det i morgen. Har vært en travel dag, og nå har jeg endelig slått meg ned til ro. De gamle neglene begynte å falle av, siden jeg limte de litt dårlig på. Nå har jeg limt på nye, og de er superfine! Mange har spurt litt om neglene, så kan vel fortelle litt:

- Det er falsknegler
- De fåes kjøpt på H&M
- Limet som følger med er dårlig, så kjøp et lim ved siden av som heter "Super Strong Nagellim"

Siden jeg biter negler, er dette supert for meg. Når jeg har på falskneglene, så vokser jo mine egne under. Disse sitter godt i en uke ca, med det ekstra limet jeg har kjøpt. Man kan også lakke de, og fjerne det med negllakkfjerner. Anbefaler negllakkene fra Viva La Diva. De tørker veldig fort, sitter bra og er billige. Mange fine farger også :)Nå skal jeg se ferdig en film, så hopper jeg i seng :)

Crazy lips

Hei og god snartkveld :)

Hadde det travelt i går, så ble ikke så mye blogging. Var nemlig og jobbet på Polaria. Forteller mer senere!

Nå skal jeg vise dere et par leppestifter fra Viva La Diva som er utrolig kule egentlig. Det er 4 sterke farger, som kanskje ikke passer helt til hverdags. To av de passer vel egentlig ikke til noe annet enn photoshoots og Halloween, haha. 

Glemte å si: Du får kjøpt viva la diva på Cubus! 

De har et veldig søtt "design", med søte juksediamanter på lokket.


Her er de fire fargene jeg har, smashingggg


Sånn ser fargene ut, kan være litt skremmende ved første blikk. Er ikke akuratt de du kjøper til vanlig....

Her ser dere hvordan fargene ser ut på, i rekkefølge som fargene over. Hadde på meg en rosa leppestift fra før av, så de satt seg ikke så godt desverre :/Eneste negative jeg har funnet er at den svarte etterlater litt gris på tunga, samt at den falmer fort.


Derimot min nye leppestift fra MaxFactor, som jeg elsker, sitter godt hele dagen. 


Farge "620 Valentine Rose". Den er kjempenydelig, min nye favoritt. Ble forelsket med en gang jeg så den!
Slik ser den ut på. Blir dritfin å bruke på sommeren, egentlig litt for sterk for vinteren syns jeg - men bruker den allikevel!


Så mååå jeg bare anbefale en maskara fra Viva La Diva. Den er kjempebillig, tror den koster rundt 85 eller noe.


Som vanlig, bling bling lokk.


Se så fint resultat den gir. Her har jeg kun brukt den maskaraen, og man trenger ikke jobbe i timesvis for å få de fine. Her får man en fin lengde, og ikke alt for mye volum. Absolutt en god billig-maskara, selv om den ikke slår mine favoritter. (Nilens Jord blant annet).

Nok sminkesnakk nå, skal få mamma til å hente mat på jobben min. Siden mange lurer, så jobber jeg på gatekjøkken. Har jobbet der i 3 år :) Hejdååå!!!

Finally blonde

Nå er håret perfekt! Alt gulskjæret ble borte i dagens omgang, takk til Tuva snuppsi! Mange lurer på hvordan jeg klarte å gå fra brunette til blondine, og det skal jeg forklare en gang for alle her:

Først og fremst må jeg si at alt av farging er gjort hjemme, ingen profesjonelle frisører er benyttet. 

Prosess del 1:
Første dag bleket jeg alt håret med en lyys farge fra Schwarzkopf. Det ble da oransje, og etterveksten ble gul. Du må ikke få panikk hvis ditt hår også blir sånn, fordi du er ikke ferdig enda.

Prosess del 2:
Neste dag bleket jeg alt håret med Depend Blondering, den lyseste. Brukte ca 3 pakker i hele håret, og jeg gjorde dette selv. Det ble da veldig masse gulskjær i, men jeg overlevde. Gikk ca slik i en uke før jeg farget det på nytt.

Prosess del 3:
Siste del av prosessen, og den gjorde jeg i dag. Etter at gulskjæret hadde fått godte seg i en uke, farget jeg håret (ikke bleket!) med en farge fra Lòreàl Paris Rècital Prèfèrence som heter 10.21 Stockholm / ekstra lys askeblond med perlemorskjær, Den va perfekt til mitt hår, fordi den tok bort alt det gule.

Så var det resultatet (lyset gjorde luggen gul):

Det er ikke så gult i luggen, var kameraet som gjorde det. Luggen er ca samme farge som resten av håret.

Nå skal jeg rydde litt på rommet, så skal jeg legge meg!! Tidlig :D Skal forresten få spilt inn spm. runde videoen i morgen, så regner med den kommer da.

Hårsnakk til tusen

God søndagskveld!

Det er mange av dere som lurer på hvordan jeg fikk håret mitt så blondt på så kort tid. Mange lurer også på hvorfor i helvette jeg gjorde det, hahaha. Vel, selv om jeg er i frykt om at det blir litt mye hårsnakk på bloggen, skal jeg skrive litt mer om det.

Jeg vet at jeg passer til blondt hår, jeg har hatt det for 2 år siden. Det er kanskje alt for uvant for dere at jeg plutselig står der som en blond, bimbo blogger osv. Jeg har jo ikke tenkt til å ha håret helt blondt. Når jeg har fått vekk gulskjæret skal jeg stripe litt mørkere striper i, for at det blir et finere og mer naturlig resultat.

Prosessen:
Dag 1 kjøpte jeg inn hårfarge fra Schwarzkopf "Live Color XXL" i den aller lyseste fargen. Denne er ikke direkte bleking, men en farge med litt blekemiddel. Fordelte den i håret mitt og hadde det i ca 45 minutter. Dusjet det ut og oppdaget at jeg var gingertaxi.

Dag 2 kjøpte jeg inn 3 pakker med "Blondering" fra Depend. Dette er ren bleking som skal motvirke gulskjær, siden det er en kald farge og kremen er blå. Påførte den i hele håret og gikk i ca 40 minutter. Dusjet det ut og oppdaget at jeg var bare taxi. 

Neste steg i prosessen blir å få bort gulskjæret og få en rolig blondfarge, så skal jeg stripe inn litt mørkere striper. Det blir bra til slutt, det lover jeg dere. Ikke vær så naiv/pessimistisk/tvilsom!

Forrige gang jeg hadde blondt hår:

Her hadde jeg en naturlig farge, det var jo ikke sååå ille? 


Haha, 2 år siden i 9. klasse!


Nesten 2 år siden. Akruatt fått meg clip on extensions :)

Klart jeg ser mye yngre ut på disse bildene, men det er ikke siden jeg har blondt hår. Det er siden jeg var mye yngre, sånn ca 2 siden liksom. Nå skal jeg finne meg noe å spise før jeg sulter i hjel!

Sånn circus

Håret mitt skal bli noe ala dette, bare at jeg skal legge litt mørkere blonde striper i det så det får et mer naturlig resultat. Her har jeg fjernet gulskjæret på bildet, så det er ikke sånn det ser ut nå :) Gidder ikke legge ut bilde av hvordan det er nå, siden det var så mange som var negativ til at jeg hadde farget det. Orker ikke å bli usikker igjen, så da står jeg bare på mitt om at det blir bra til slutt!!! Hihi :) Må desverre ærlig innrømme at jeg får et lite sjokk hver gang jeg går forbi speilet.. føles ikke helt som meg, men man lever bare en gang og jeg blir sikkert til å farge det tilbake om et par mange måneder :p


På det bildet til høyre har jeg extensions, men de har jeg tatt ut nå da. Orket de ikke mer :p

Hey taxi!

Haha, akuratt nå ser jeg litt ut som en vandrende taxi. På impuls bestemte jeg meg i går for å bli blond igjen! Akuratt nå vil jeg ikke kalle meg selv direkte blondine, i og med at håret har litt vel gulskjær i seg. Men hva kan jeg forvente når jeg går fra brunette til blondine? Vet iallefall at sølvshampoo og sprayblonde skal benyttes de neste dagene!

Grunnen til at jeg ikke la ut resultatet i går var fordi det så jævlig ut. Toppen var gul og resten var ginger-farget. Jeg fikk ikke panikk da, for jeg regnet med at det ble slik. Derfor ventet jeg til jeg hadde farget det idag og så hvordan det så ut. Egentlig hadde jeg kjøpt 3 pakker til i dag sånn at jeg kunne ta det i to omganger, men jeg måtte faktisk bruke alle tre pakkene på en gang. I går brukte jeg Live Color XXL fra schwarfopzkeojfoaj eller hva det heter, og i dag brukte jeg Blondering fra Depend. Den er den beste jeg har prøvd hittil, i og med at jeg hadde knalloransje hår.

Du skulle sett meg når jeg var på Polaria med småsøskene mine i dag, haha. Var så redd for at noen skulle se håret mitt. Gikk med lue og alt håret pakket inn i jakken, så ut som den verste slasken. Hallo, kunne jo ikke gå med halvt ginger og halvt taxi hår!!

Her er gårsdagens resultat:

Hey gingertaxi <3<3 


men etter litt sånn her...


og litt sånn her.... 


pluss litt grusom venting sånn her...


... kan jeg klart vise tommel opp for at jeg er fornøyd over at jeg har fått det såpass blondt på 24 timer. Skal enda få vekk alt gulskjæret, men tror ikke jeg skal satse på å farge/bleke det flere ganger på en stund. Da må jeg bare ta sølvshampoo og sprayblonde til nytte, som nevnt. Dere skal få bedre bilder senere i kveld hvis jeg orker :) 

peace out

oh my gosh

Hva er det jeg snart skal begi meg ut på? Hehe, ikke noe stort altså. Dere får results i kveld :)

Noen som skal se det store korslaget i kveld? Hvem gleder du deg mest til å se?

Tørr hud og stygge negler

Jeg har jo akuratt vært i de varmere strøkene, og da har jeg fått litt farge på kroppen. Nå som jeg er i kalde nord, hvor huden må pakkes inn i fleece og ullklær, har huden min begynt å bli tørr og fargen forsvinner sakte men sikkert. Derfor har jeg den perfekte redning. "SOS Repair" body lotion fra Nivea er fantastisk god. Min kjøpte jeg på Coob Obs!, men er sikker på at du finner den overalt de selger Nivea. Prisen er heller ikke så ille, men jeg kjøpte den før jeg dro til syden så husker ikke nøyaktig beløp.

Siden vi hadde 1 kort uke å sole oss på, ble det fort trappet ned blant solfaktorene. Jeg skal ærlig innrømme at jeg egentlig ikke bruke noe særlig med solkrem, men gikk litt mer drastisk til verk og fant kjærligheten i en sololje fra Hawaiian Tropic, "Tanning Oil Intenste Professional Two". Føler at det ga meg litt ekstra brunfarge :)


Anbefaler begge disse til dere. 

Også må jeg bare få sagt at jeg har verdens styggeste negler. Kan vel egentlig bare skylde på meg selv, i og med at jeg biter negler. Skal faktisk prøve å slutte nå, og spare til lengre negler. Eneste er at jeg ikke er så motivert til å få lange negler siden de bare ser stygge ut, knekker og blir rifter i. Når jeg var i syden kjøpte jeg et manikyr sett som man kan pusse og file neglene med, elektrisk. Så stor forskjell på når jeg hadde gjort det på den ene hånda i forhold til den andre. De blir mye glattere, du får bort rifter og ujevne kanter.

Pene negler, mmmm!


Manikyrsettet jeg kjøpte. Kostet 16 euro, og den åpningen nederst er for å stikke neglene inn i og tørke neglakken med :)

Tuva ryddet opp i knutemor

Åh, endelig føler jeg meg som meg selv igjen med tanke på håret. Var hos Tuva, og vi fikk utrolig nok opp resten av floken. Anbefaler alle som skal ha keratin extensions til å være flinke å kamme over festene slik at det ikke blir tovet og flokete der. Til slutt ser hodebunnen din helt jævlig ut, og iallefall når du skal ta ut håret. Her kan du se mitt flotte kunstverk, karakter 6+:


(Det hvite i håret er en blanding av masse balsam og lim fra keratinet. Fin ettervekst også) Namnam! Dette tok bare ca 4 timer å få ut, rene barnematen. Jeg sitter og chiller, aner fred og ingen fare - så kommer Tuva med saksen. Ble ikke skremt da, sa bare "klipp i vei, kan jo ikke bli verre enn det er".

Tror forresten jeg begynner å miste hår. Snart har jeg vel en nydelig måne på skallen!

Paaain som faen å få ut floken, og her er jævelskap håret som ødela for meg!!! Matolje og balsam er det eneste som kan redde deg, med mindre du vil gå til frisøren og få guttekort hår.

Bilder fra Tuva

storfloken i bakhodet

Herregud, føler hele livet mitt roper FML hele tiden. Er det ikke det ene, så er det det andre. Har tatt ut extensionet i håret, og som resultat fikk jeg en monsterfloke i bakhodet. Har aldri sett værre ut, eller følt meg mer hjelpesløs. Balsam og kam ble plassert i mine hender, og jeg prøvde fortvilt å løsne opp i knutemor uten hell. Tuva sa det var det verste hun hadde sett! Tror hun fikk sjokkskader... det hadde iallefall jeg fått. Heldigvis hjalp hun meg i går med å rydde litt i rotet, og har nå fått ut ca halvparten av floken. Ikke akuratt årets happy-news, i og med at det som gjenstår er det verste å få ut :(


Ja, hei til deg også etterveksten. Liker å la den vokse vilt skjønner dere ;)


Trooo meg, mye verre in real! Her ser man jo så vidt floken.


Lei mej :(

Nå skal jeg finne på noe annet å blogge om, må bare lete etter noe interessant i livet mitt!

ny make-up

Hei!

Jeg begynner å se at arkivet for desember repeterer seg selv... "luke 1, luke 2, luke 3, luke 4, luke 567891024326574865675" blablabla... Åh, jeg ser at julekalender ikke er noe for meg! Er ganske slitsom faktisk, og dere blir jo skuffet hvis det en dag ikke kommer dagens luke. Håper dere skjønner at av og til springer tiden fra meg, og når jeg er midt oppi tentamenstresset hjelper det ikke mye å tenke på at jeg må blogge om kalenderen. Det blir også lite av vanlig blogging i og med at jeg ikke har tid til å skrive så mange innlegg.

Hva vil du helst ha innlegg om nå fram til 24 desember, julekalender eller hverdagslige?

Iallefall, i dag(går) var jeg på litt julegavehandling. Har fått kjøpt sånn ca 2-3 julegaver.. HURRA! Ble også litt innkjøp til meg selv - men kun fordi det var sinnsykt billig. Var også 30 % på alle varer på lindex i dag. Her er litt make-up som jeg kjøpte. 

Viva La Diva - Cup Cake // underlag vld white og primer


Viva La Diva - Pink Glitter // underlag - vld white og primer


Disse øyenskyggene fra Viva la Diva er fantastisk fine! Nydelige farger :)


Viva La Diva... cotton candy / cup cake / pink glitter / white


Lumene Natural Code / 9 Heather Pink


Lumene Natural Code / 3 Nude Beige

hverdagssminken

Dette er sminken jeg bruker til hverdags, og hvordan jeg gjør det. For det meste bruker jeg produkter fra MakestyleShop. Er veldig glad i merket Glo Minerals, de har utrolig mye bra sminke. Bruker 4 produkter derfra, og jeg elsker dem alle.


1. Først bruker jeg en fuktighetskrem i hele ansiktet. (Vet denne er din mamma, måtte bare ha bilde av en som så litt bra ut, hihi :)


2. Så bruker jeg dette solpudderet fra Glo Minerals "Sunkiss". Er det et pudder jeg virkelig sverger til, så er det dette. Gir et fantastisk resultat med en helt amazing glød, og det passser til både hverdags og fest.


Til pudderet bruker jeg bare denne kosten fra Isa Dora. Har en mye bedre kost, den rosa med teddybjørn hår fra Too Faced, men den er ødelagt :(


3. Rougen jeg bruker ser ikke ut. Har mistet den sånn ca 10 ganger i gulvet, men jaja. Liker fargen, men hvis man har på for mye av den så ser det ikke bra ut. Fra IsaDora som du kan se. Er ikke sikker på hva fargen heter siden det står ikke på.


4. På tide og konsentrere seg om øynene. Først bruker jeg en vippetang før jeg tar på maskara. Ikke hold for hardt på øyenvippene, fordi da får du en alt for spiss bøy som ser mer ut som en knekk.


5. Så tar jeg på maskara. Bruker denne "Volume Million Lashes", men orker ikke sjekke hvilket merke den er fra. Syns den er utrolig bra. Man får utrolig fine øyenvipper hvis man bruker den riktig.

Classic ta-på-maskara-posè


Sånn blir øyenvippene. Har en uvane med å alltid grise når jeg tar på maskara. Får alltid, og da mener jeg alltid, en svart flekk midt på nesa. Haha!


6. Det er ikke alltid jeg gidder, men av og til tar jeg på meg øyenskygge. Denne er også fra Glo Minerals, og kan kjøpes herSynes disse tre kombinert sammen gir et utrolig fint resultat. Det er mer slike jordfarger. Noe som også er bra, er at man kan variere på hvor sterk man vil at fargen skal være. Fargene heter forresten Sandstone. På bildet under kan du se resultatet. Først bruker jeg den mørkeste over hele øyelokket og litt over globallinja, etterpå tar jeg den nest mørkeste over alt det mørkeste. Til slutt bruker jeg den lyseste på kantene for å duse ut, i øyekroken og for å markere øyenbrynsbenet.

Sånn blir resultatet med litt svak farge :)


7. Øyenbrynsskygge er noe jeg absolutt må ha. Denne fra Glo Minerals (igjen, hehe) heter "Glo Brow Collection Kit Brown". Det er utrolig enkelt å ta på dette, og i kit'en følger det med et par øyenbrynsmaler, en øyenbrynskost, en napper, en kost som ser ut som en maskarakost (til å børste øyenbrynene) og selveste boksen på bildet. Alt kommer i en søt, liten pakning.

På bildet ser du to øyenbrynsskygger i forskjellige nyanser, de to øverste. Jeg bruker den lyseste. Det hvite er øyenbrynsvoks (som du bruker for å holde på plass øyenbrynene - smart!) og den nederst til høyre er highlighter.

Her ser du resultatet av øyenbrynsskyggen! (Ja, vet jeg må nappe øyenbrynene. Haha)

- Har du noen av produktene?

jeg har startet på nøttediett

Nei, skal nok ikke slanke meg. Tvert i mot, skal legge på meg en del kilo. Nøtter er en kaloribombe hvis du spiser mye av det, så derfor har jeg valgt å begynne på en såkalt nøttediett. Skal spise 250 gram cashewnøtter daglig - noe som tilsvarer 1500 kalorier. Skal jo i tillegg spise maten jeg spiser ellers, men nøttene skal hjelpe meg å få et overskudd av kalorier som gjør at jeg legger på meg.

Nøtter har også sunt fett i seg, så ikke gå gal vei og spis deg tjukk på hamburger, chips og pizza. I 100 gram cashewnøtter er det 612 kalorier, så det sier seg vel selv at det kan hjelpe med å få et par ekstra kilo. I hovedsak vil jeg få litt mer fett på lår, legger, armer og sånt. Magen kan jeg få litt mer fett på, men den er ikke viktigst for meg.

Per i dag veier jeg... flaue 37 kg. Har høy forbrenning, noe som gjør at jeg aldri legger på meg. Har bestemt meg for å komme meg opp til 45 kg, noe som er en passelig vekt til høyden min. Skal prøve ut dette i en måned, så skal dere få høre hvordan det gikk. Forundrer meg derimot ikke om jeg skeier ut og ikke klarer mer eller glemmer det av, men jeg skal virkelig prøve å klare det. I dag begynner jeg offisielt!
En halv boks om dagen kan bli dyrt, men jaja. Jeg bryr meg ikke om det ;)

- Har du noen tips til å legge på seg for folk som meg? (Da tenker jeg ikke på tips som å trene, spise fisk og kylling hver dag og sånne ting som er litt avanserte, haha)

PEPSODENT - en tannkrem som virker!

For en god stund siden så jeg en reklame på et busstopp for tannkremen "pepsodent - white now". Synes den så ganske bra ut, men viste ikke hvor man kunne kjøpe den - helt til jeg og mamma var på Ica. Der stod den! Min redning til hvitere tenner for kun 32 kroner.

Har prøvd den ut i 2 uker nå, og ser tydelig forskjell. Så dette er altså en tannkrem som skal bleke tennene dine, og de skal til og med bli hvitere etter første tannpuss. Jeg er ikke helt sikker på om mine ble hvitere etter en tannpuss, men nå er de iallefall blitt flere toner hvitere.

Er utrolig fornøyd, så ønsker du hvitere tenner uten å måtte kjøpe tannblekningssett er dette løsningen.Øverste bildet er for 2 uker siden ca, og nederste ble tatt i går :)

- Har du noen gode måter å få hvitere tenner på?

litt mye hårsnakk

Har blitt litt mye hårsnakk i det siste har jeg merket, men sånn blir det når det er det eneste jeg har gjort i det siste. Håret jeg har, er sveiset på. Det er keratinfester på det, og håret er 60 cm langt. Hvis du skal kjøpe hår, er det alltid lurt å kjøpe litt lenger enn du har tenkt å ha det. Dette er fordi at alt av extensions-hår er som regel ganske tynt nederst, så man må vanligvis klippe det litt uansett. Jeg har i farge 4 - mørkbrun. Det finnes flere typer keratinfester, men jeg har nailtip-keratin. Dette er et feste som er formet som en negltipp, og det er lett å sveise det på.

Noen lurte på hvordan man sveiser på håret, om man gjør det med slettetang eller om det er en spesiell tang som brukes. Jeg vet ikke om man kan gjøre det med slettetang, men jeg brukte iallefall en extensions-tang som er beregnet på å sveise på extensions. Den ser slik ut:I det største "hullet" skal man sveise på keratinfestene, men i de to andre hullene kan man bruke noe som heter "sticktip". Dette er helt rette og tynne fester.


Sånn så festene ut.


Og slik ser det ut i hodebunnen. Man må ikke sveise det på for langt opp, for man må ha litt hår som kan ligge over. Da vises ikke festene, og heller ikke når man har det i strikk.


Fornøydpija94!!

Håret er fra Luxushair.com, og er som sagt 60 cm langt. Har omtrent 150 fester i hodet. Hvis du skal kjøpe, og er usikker på farge, er det bare å sende en mail til luxushair. Dere finner mailen på hjemmesiden.

Også det store spørsmålet: BLIR IKKE HÅRET EKSTREMT SLITT?
Dette kan jeg svare ja på, men også nei. Forrige gang jeg hadde sveiset på extensions ble håret utrolig tynt når jeg tok det av. Noe av grunnen til det er vel fordi når jeg var lei av extensionet, reiv jeg det ut med hendene slik at alt håret mitt nesten ble revet ut. Ikke alt da, men mye, så fikk ganske tynt og pistrete hår. Men luxushair sendte med et middel som løsner keratinet, slik at det ikke sliter så mye når man tar det ut. Litt hår vil jo såklart dette av, men ikke i store mengder. Derfor velger jeg også å si nei på at det blir slitt. Kjøp dette middelet på luxushair sine sider, så slipper du å miste håret når du tar det av :)

Et bilde fra 2 år siden, sist gang jeg hadde extensions sveiset på. Også gjort hjemme:

Peeeen sminke <3<3<3<3 not

nesten ferdig

Nå er alt håret satt på, men har ikke vært hos frisøren og klippet meg enda. Tuva har klipt litt i lengden sånn at det ser bedre ut. Begynner å bli fornøyd nå :) Skal skrive litt info om håret når jeg har tid, nå må jeg stikke.


Love it :)


Sånn ser det ut når jeg har håret fremover. Har hatt sveiset på extensions før, for ca 2 år siden eller noe.

blitt frisert og frisert

I dag har jeg som sagt satt på hår. Vi rakk ikke ble ferdig, vi er litt over halvveis. Så skal ta resten i morgen, derfor får dere ikke noe resultatbilde enda! Håret er enda ganske tynt, men når vi setter på resten i morgen og klipper det til - smashing!!! Etter jeg var ferdig å bli frisert på håret, bestemte vi oss for å frisere Charlotte. Siden jeg fikk masse fester fra Luxushair (ikke rapunzel Tuva!), så satte jeg striper i håret hennes. Syns jeg var kjempeflink frisør, hihi :)

Charlotte kledde det utrolig godt. Mye mer fresht enn bare helt blondt hår. Og etterhvert når hun dusjer og lar extensionet gli inn i håret blir det mye mer naturlig. Man kan faktisk stripe håret uten å bruke farge som skader det!

Hundre rottehaler hengende ned, fiiiiiint :D


Klippe, klippe, klippe, klippe, klippe, klippe, klipppe, klippe, klippe, klippe, klippe, klippe, KLIPP-EH!!


Ser jeg har spist litt pizza i det siste, mmmm<3


Se så fint! LOVE IT


Okei, dere får en sniktitt. Her har vi bare sveiset på litt over halve håret, så tenk deg ca dobbelt så tjukt hår. Også skal jeg klippe det til dit den rosa streken går, og gradere det litt. Blir bra :) Fargen så litt rar ut her..... hmm, jaja. Ser bedre ut in real, og dere får det endelige resultatet i morgen!

under construction!

Nå sitter jeg her med Charlotte og Katrine. Vi holder på og sveise på extensions på meg. Gleder meg til resutlatet, men vi er ikke kommet lenger enn 10 - 15 fester. Har enda over 100 igjen og sveise på. Dere får se resultatet senere! Gleder meg til å være ferdig. Det er utrolig langt da, går til rumpa. Derfor skal jeg bestille frisørtime og klippe det opp, så det ser mye mer naturlig ut.


FØR-bilde :)

gjett hva jeg har gjort?

I dag har vært en ulykkesdag med masse lykke i seg også. Når jeg skulle kjøre opp til skolen i morrest, var jeg plutselig helt fri for bensin. Så der stod jeg i 3 kvarter, frøs i hjel og ventet på at pappa skulle komme å redde meg! Sånn går det når bensinmåleren er fucka og ikke viser hvor mye bensin jeg har igjen.

Så var jeg hos tannlegen, og når jeg skulle dra derfra ville ikke firehjulingen starte! Brukte en halvtime på å få den dritten til å starte, åh. Like før jeg lot hele dritten bare stå der og ta beina fatt! Men nå er jeg glad i den igjen da <3

Og hva gjorde jeg hos tannlegen? Dette var livets lykkeee:D


JIHOO! Her har jeg plata på da, siden jeg må gå med den. Det eneste problemet er at jeg ikke får den av!!!! Den nekter å gå av, har prøvd å dra bakerst på begge sider og forran, prøvde til og med å lirke den av med et bankkort. Åh, driiiiiit :(


Jaja, smile to the world and the world will smile back!
Nå vet jeg at bloggen blir til å virke mer positiv siden jeg blir til å smile masse!

kan ikke du smile med tennene og vise oss?

Mange lurer på om jeg kan smile med reguleringen, og jo, kan det. Bruker ikke gjøre det til vanlig siden jeg syns det ser så stygt ut. Heldigvis er det ikke lenge igjen til jeg skal ta den av, og da blir det smilende bilder - I promise!

Og siden tennene mine har blitt så gule under tannregulerings prossessen, tok jeg de fleste bildene i svart-hvitt. Haha, neida - men skal bleike tennene når jeg får av metallet!!!!


åh, peeent smil!!!! <3<3<3

Peneste smilet jeg har sett :)


Åh, endelig. Hater synet av reggissen min :(


Og da mener jeg HATER.


sint :( tannleger og reguleringer kan reise langt vekk

Nå må jeg farge etterveksten til mamma, hun skal nemlig til Oslo i helgen. Og jeg skal ikke dit, som vanlig. Gjør ingenting, siden hun skal på Oslo Horse Show, noe som interesserer meg lite da jeg er allergisk mot hest.

hvordan sminker du deg til hverdags

Mange har lurt på hvordan jeg sminker meg til hverdags. Skulle til å lage en videoblogg hvor jeg sminker meg, men videokameraet var fritt for strøm. Vil dere at jeg skal lage en videoblogg i morgen hvor jeg viser hvordan jeg sminker meg, eller holder det med dette innlegget?


Først begynner jeg med denne. Det er på en måte en primer, men samtidig ikke. Den jevner ut hudtonen din og for det påståes at den skal dekke til fregnene litt, men har ikke fått det inntrykket av den. Den er iallefall bra til å jevne ut hudtonen og gir et bedre foundation grunnlag. Smashbox Blend fåes kjøpt her: http://coverbrands.no/no/shop/smashbox/smashbox-photo-finish-foundation-primer-blend


Deretter bruker jeg Perfect Look foundation fra Nilens Jord. Denne foundationen er den beste jeg har prøvd! Den legger seg fint på huden, og er ikke for tykk. Fargen er perfekt for min hud. Det jeg også syns er bra, er at den flekker ikke av utover dagen. Den dekker til fregnene mine akuratt perfekt, slik at de skinner litt gjennom. Min foundation har jeg fått fra MakeStyleShop(direkte link til produktet).


Så tar jeg på concealer under øynene og på øyelokkene. Bruker også å ta litt i kinnene der fregnene er verst, hvis jeg vil dekke de litt mer en dag. Som du ser er denne concealeren tom hvert øyeblikk, men den fåes kjøpt på Cubus/H&M og andre butikker som selger Max Factor. Er ikke helt sikker på prisen.


Solpudder! Dette er viktig for meg når jeg bruker foundation, fordi da må jeg ha litt ekstra glød i ansiktet. Bruker denne på kinnene, nesa, panne og hake. Solpudderet gir best resultat om du bruker kosten som er på bildet. Begge deler er fra IsaDora, og mitt er fra Cubus. Kjøpte et sett med solpudder og kost, tror jeg betale 349,-.


Etter jeg har fått en jevn og fin glød av solpudderet, bruker jeg rouge. Jeg har en fra IsaDora som er vel 1 år gammel, så jeg aner ikke hva jeg betalte. Den gir en litt mørkerød farge i kinnene, syns ikke fargen er så fin egentlig, så derfor bruker jeg lite. Påfører rougen med en kost fra Bare Minerals, kosten heter angled face.


Før jeg tar på mascara, bruker jeg vippetang. Denne eerfra H&M og koster 29 tror jeg.


Det er egentlig veldig varierende hvilken mascara jeg bruker, men i det siste har jeg brukt denne Volume Million Lashes. Den er veldig bra, og jeg har kjøpt den på Cubus. Jeg liker øyenvippene mine best når de er lange med volume, men denne kan fort gi litt klumper så man må være litt diskrè i bruken.


Og selvfølgelig avslutter jeg med min kjære IsaDora leppestift. Elsker fargen! Det er et innlegg om den lenger ned på bloggen. Fargen heter 09 flourish pink. Hvis fargen på leppestiften ikke passer til hva jeg har på meg, så bruker jeg en annen som har en nude look farge.

smink bort fregnene dine

Satt og kjedet meg da jeg kom på at jeg skulle prøve å sminke bort fregnene mine. Jeg har en del fregner, så det var ikke lett. Jeg fikk iallefall dempet de ned, men måtte bruke foundation. Jeg er ikke så glad i foundation, syns ikke det ser så bra ut på huden. Også blir det jo ikke særlig naturlig heller. Her er før og etter:


Som du ser så fikk jeg dempet fregnene utrolig mye.


Brukte først denne foundationen fra MakeStyleShop, du finner den her. Etter foundationen påførte jeg concealer på de områdene med mest fregner på. Det har ikke noe å si hvordan concealer du har, så lenge den har god dekkevne. Jeg brukte en fra MaxFactor.


Etterpå tok jeg på solpudder fra IsaDora for å gi det litt glød, så det ikke ble så matt og foundation aktig look. Det kan være lurt å ta en kost uten noe på og koste over ansiktet etterpå så det ikke er noe skille etter solpudderet.


Her ser du at det ikke er noe skille. Har blush på kinnene også.

Må bare si at jeg ikke går sånn til vanlig, har ikke tid om morgenen til å sminke meg. Haha. Har så vidt tid til å få med meg skoletingene mine.

todays makeup

Tenkte bare å vise dere dagens øyensminke. Øyenskyggen er lagt av Tuva, verdens beste stylist.Hva Tuva brukte for å legge øyenskyggen:

Glo concealer i fargen natural.


Everyday minerals øyenskygge i fargen Comfy. Den er ikke så mørk i virkeligheten som her.


BarryM Dazzle Dust. Vet ikke hvilken farge, lappen sitter ikke på lengre.

krise

Farget som sagt håret i dag. Brukte mørkbrun farge, men håret ble svart som dere kan se på bildet. Er overhodet ikke fornøyd, og savner min gamle farge allerede! Heldigvis har jeg hørt fra flere at når de farger håret med mørkbrun farge, blir det svart først - så lysner det etter et par dusjer :)

Hvis det ikke blir lysere kommer jeg til å dø! Jeg liker absolutt ikke svart hår på meg.

På det bildet med brunt hår, har jeg slettet håret så det er mye finere der også i tillegg til fargen!

goodbye slitte tupper

Jeg satt i sengen på facebook i morges klokken 11, og leste status updates. Plutselig ser jeg ei som har skrevet at hun skal til frisøren og stusse håret, og at det blir deilig å få vekk de slitte tuppene. Så tenker jeg plutselig "FAEN! Har jo frisørtime klokka 12!!!!" Så da hadde jeg 10 minutter på å kle på meg, pakke og suse til bussen.

Var litt flaut å komme til frisøren med et overtupert hår fullt av hårspray fra kødde photoshooten i går, men de vasket det heldigvis før vi begynte. Jeg klipte meg hos Centimeter Frisør som ligger like over Nerstranda, ved 42 og 34 busstoppet. Klipte meg der forrige gang også, de er ganske rimelige i pris og flinke så derfor velger jeg den salongen, men så klipper jeg meg hos en lærling da men hun er kjempeflink :)

Jeg stusset en del slitt av tuppene, samt graderte og fikset bittelitt skrålugg. Er lei av pannelugg, siden det er så slitsomt å holde orden på den også vokser den ut så fort.

Her er resultatet:
Har Johanne på besøk, og vi kjedet oss så jeg krøllet håret hennes med en krølltang jeg fikk fra http://makestyleshop.no. Det blir til å komme en anmeldelse på den snart, den er jævlig bra :D

Søta mi <3

Nå skal jeg underholde besøket mitt, kisses from Therese og Johanne :*

er føtter sexy?

Jeg satt nettopp på rommet mitt å trådde i taket med mine rene og myke føtter. Da jeg kom til å tenke på at "faen, føtter er jo absolutt ikke fint med mindre de ser velpleide ut. Det er uansett ikke fint. Tær ær stygt, og ja.....". Jeg er ikke noe fan av føtter. Iallefall hvis man ikke har fine føtter.

Mine føtter er ikke de fineste, har et rart ben som stikker ut på hver utside av foten men man ser det ikke så godt på bildet. Det er liksom på midten av utsiden av foten. Også har jeg nå fått et hvitt, stygt arr midt på fotoverflaten. Det kommer nok av at jeg pilket av et ekkelt rur.

Jeg blir egentlig litt sjokkert. Har ikke tatt sol på snart 1 måned faktisk, ikke langt unna. Men fortsatt har jeg en helt grei, gyllen farge. Skal begynne på betakaroten og ta sol nå som det snart er vinter. Wihuuu!


Mmmm... på tide å shave leggene!
My beautiful scar <3 not


Fullstendig over at jeg har helt nylakkerte negler!
Og når vi er inne på neglakk. På lillefingern øverst er et bevis på at jeg har sluttet å bite negler! Fra bunnen av neglen til der neglelakken begynner nederst er så mye de har vokst siden jeg sluttet. Wihuuu! :D

- Syns du føtter er sexy/fint?

med og uten sminke

Her er et bilde med sminke til venstre og uten sminke til høyre.
Nå ser jeg at det er på tide og nappe øyenbrynene. Heiduu

volum x 1000

MINNER OM AT SALGSBLOGGEN ER OPPDATERT! (Hva så om det er et reinsdyr eller en elg ;)

Dette volumet fikk jeg av å ha håret i en ball på hodet to dager på rad. Jeg dusjet desverre rett etterpå, så nå er det nesten poker straight igjen. Er det noen som vet hvordan man kan få så rufsete og stort hår uten å måtte ha det i en ball? Jeg syns det var ganske digg....

Nå gleder jeg meg bare til å få extensionet fra http://raupenzelofsweden.no som jeg skal sveise på :D

som en ny person

Beklager at bloggplanene mine ikke ble som de skulle, men dere skjønner at de siste nettene har jeg vært på dataen til rundt 4 - 5 på natten og det resulteter i at jeg har sovet leeenge.. Siden trafikalt grunnkurs begynner halv 5, så står jeg nærmest opp, kler på meg og tar bussen dit.

I morgen LOVER jeg at blogganmeldelse skal komme om noen supre produkter fra http://makestyleshop.no! I mens dere venter kan dere kose dere med dette innlegget.

Jeg prøvde ut falske øyenvipper for første gang. Har prøvd ut punktvipper før, og var veldig fornøyd med det. Denne gangen prøvde jeg ut en hel remse på hvert øye, som man limer på hele om gangen. De jeg prøvde er fra H&M og ser slik ut når du har tatt de på:

Ignorer maskararestene under. Jeg måtte redigere bildet fordi bildet var så sykt lyst, og når jeg redigerte det måtte jeg ta det sånn her for ellers kom ikke øyenvippene fram.
Siden jeg allerede var så godt i gang, tok jeg også fransk manikyr løsnegler. Føler meg som en helt ny person nå! Haha, neida. Neglene mine var så stygge at de hadde bare godt av å bli overlappet av noe betydelig penere. Disse er også fra H&M. Istedenfor å bruke limet som følger med, burde dere kjøpe et annet lim som dere finner på H&M. Det er i egen pakke og heter "Nägellim med pensel" eller noe, mye mer effektivt og null gris!


Vurderte og bare se en Bring it On film før jeg legger meg for kvelden.

hvorfor tar du sol når du nettopp har vært i tyrkia?

Oh, cry me a river liksom! Hvis du er så kortfattet at du tror brunfargen automatisk holder seg med det pissværet vi har i Tromsø, ja da er du virkelig dum.

Det har seg nemlig slik at når man kommer hjem fra syden, tørker huden ut og du begynner og flasse. Da er lett all brunfargen borte på 4 uker! For å unngå dette hiver jeg meg i et solarium, jeg har tross alt mottatt solkort fra Brun og Blid.

Når jeg tar solarium unngår jeg flassing, og opprettholder den brunfargen jeg har fått meg. Hvis jeg tar litt ekstra sol, blir jeg litt brunere også. Dette er jo noe jeg alltid vil, så derfor tar jeg sol selv om jeg har vært i Tyrkia. MEN - huden kan tørke ut selv om du tar solarium! Derfor bruker jeg denne sololjen i solariumet, er viktig er kroppen blir tilført fuktighet. Den skal også hjelpe på brunfargen, så nå er jeg spent :)

Den kan du få kjøpt på Cubus om jeg husker rett.Denne kremen kjøpte jeg i Tyrkia for 40 kroner. Den gir god fuktighet til huden, samt at den skal hjelpe på brunfargen. Fikk ikke brukt den noe særlig, da jeg ikke orket å smøre meg inn i kliss.

"du va jo ikkje såå brun"

Gøy med besøk! Not... Marte kom innom en kjapp tur tidligere etter jobb. Første hun sa når hun kom inn døra va "du va jo ikkje såå brun".... TAKK for den liksom! Haha, jaja. Jeg har ikke verdens beste pigmenter, men jeg syns jeg får en fin og gyllen brunfarge. Liker ikke sånne gråe, eller helt svarte brunfarger som ikke har noe gyllent i seg.


Armene blir jeg sjeldent noe særlig brun på da...


Forresten, den "nye" telefonen min. iPhone 3G :-) Er fornøyd med den. Den er kjøpt brukt da, 2000 kr :)

Nå skal jeg dra og hente Lotta, gleder meg :D

en herlig fargeforskjell

På føttene mine er det ikke en jevn brunfarge. Den ene er hvit, mens den andre er brun. Se bare her:

Venstre er den brune foten, mens den andre er hvitingen. Ser forresten at jeg må smøre leggene!


Grunnen til at det er fargeforskjell, er siden jeg og Tuva soler oss i samme solarium og da er det ikke så stor plass til overs. Derfor legger jeg automatisk føttene i denne stillingen i solariumet.


Har du forresten sett et så morsomt skille noen gang? Navelen min ble "desverre" sensurert.... og den stygge pekefinger-neglen! Den er helt ødelagt!

I MORGEN REISER JEG TIL TYRKIA :-D

- Tar du solarium?

hvilke parfymer bruker du?

Har fått et spørsmål om hvilke parfymer jeg bruker. Jeg har en del parfymer, men bruker kun 2. De to jeg bruker har jeg brukt en stund, og det er mine absolutte favoritter. De dufter så godt, og jeg har holdt meg til disse 2 i en god stund. Jeg har kjøpt de på cubus.
Christina Aguilera. Vet ikke heeelt hva den heter, står ikke på den... Lukter kjempegodt!


Naomi Campbell - Cat Deluxe at Night. Denne syns jeg lukter skikkelig "sexy" på en måte.

- HVA SLAGS PARFYME BRUKER DU?

fargerik hårspenne

Jeg er veldig glad i store, markerte hårspenner som man kan ha i bakhodet. Det pynter opp håret og gjør at det ser mye bedre ut! Denne fargerike hårspennen finner du på H&M, og koster 49 kroner ca. Håret ser utrolig fresht ut hvis du har den, og et par enkle øredobber i ørene. Ikke kræsj med noen øredobber som absolutt ikke står i stil eller passer til hårspenna. Heller ikke noen megastore øreringer eller noe slikt, da ser det alt for overstylet ut :)

Slik ser den ut:

Det ser kanskje ut som jeg har flettet håret, men det har jeg ikke. Jeg tok bare og dro noe hår bakover, fester hårspennen og knipset et bilde. Ser også ut som at jeg kveler meg selv med reima til kameraet, haha.

- Har du noen store, markerte hårspenner? Bruker du hårspenner som dette?

i like to colour... not drawings, but my hair!

I dag når jeg var ferdig med den jævla eksamen, som forresten gikk dritt - forteller senere, så dro jeg på Jekta. Skulle kjøpe hundemat til min aldri så snille hund, Lotta. Samtidig kjøpte jeg farge for å farge etterveksten, da det begynte å bli et par måneder siden sist.


Jeg bruker farge "5 - Lysbrun" fra Lòreal Paris. Den heter "Renital Prèference". Elsker den!

Druuums.............. WIHU! Tok etterveksten, og de ti siste minuttene skviste jeg resten av hårfargen i resten av håret, da det begynte å bli litt smålig utvaska. Resultatet ble ikke så forskjellig, men en mer jevn og litt mørkere hårfarge. Dette er det jeg liker aller best, når håret ser slik ut. Kanskje løshåret er i ca samme farge som mitt hår nå?

Bildene til <-- venstre er FØR, mens bildene til --> høyre er ETTER.


Også litt flere etterbilder :-)

For en posè, men whatever.


Love it! Håret lukter forresten sykt godt nå.

- Hva syns du?

Håret mitt + keratin fra Rapunzel

Hei!

Har i det siste fått mange spørsmål om håret mitt. Derfor tenkte jeg å la dere luringer få svaret på det dere lurer på. Dette innlegget vil altså handle om håret mitt, og at jeg skal få sponset hair extensions med keratin fester fra Rapunzel.

1) Farger du etterveksten din ofte?
- Nei! Jeg farger den hver 3. måned eller noe. Har ikke farget den på lenge, men skal gjøre det nå.

2) Hva er din naturlige hårfarge?
- Aner ikke. Har ikke sett den siden jeg var 6, og hvor mange har samme naturlige hårfarge som de hadde når de var 6 år? Tipper det er noe ala mørkeblond/mellomblond.

3) Bruker du extensions?
- Nei. Har ikke brukt det på evigheter, så alle bilder på bloggen min i det siste er mitt naturlige hår. Men jeg skal snart begynne med extensions, siden jeg skal sveise på fra http://rapunzelofsweden.no :)

4) Hvor langt hår har du?
- Vet ikke helt nøyaktig, men mitt eget er vel 50 cm, noe rundt der?

5) Hvilken hårkur bruker du?
- Jeg bruker en helt NYDELIG hårkur som jeg kjøpte her: http://makestyleshop.no/VarevisningDetalj.aspx?varekode=07713&hkat=14&kat=83&grp=2. Den er helt suveren, og jeg kombinerer den med denne shampooen som jeg også kjøpte: http://makestyleshop.no/VarevisningDetalj.aspx?varekode=07700&hkat=14&kat=83&grp=1. Den lukter helt seriøst som en blanding av bringerbær, jordbær og hubba bubba!


Også over til håret jeg skal sveise på. Jeg har fått tilbud om sponsing av hår fra Rapunzel Of Sweden (http://rapunzelofsweden.no). De har med keratinfester, og det betyr at man kan sveise det på og ha det i ca 3 måneder. Dette har jeg hatt før og var veldig fornøyd da, men da hadde jeg et billig hår som jeg bestilte fra Kina.

Når jeg får håret mitt fra Rapunzel Of Sweden skal jeg sveise det på, ta bilder av hvordan man gjør det og legge ut sluttresultatet. Tenke å vise dere litt bilder av hva de har på Rapunzel Of Sweden:
HAIR EXTENSIONS- HÅRFORLENGELSE MED KERATIN - 2# NAIL HAIR EXTENSIONS - HÅRFORLENGELSE 50CM
http://www.rapunzelofsweden.no/1/no/nail-hair-extensions-50-cm/2-nail-hair-extensions-harforlengelse-50cm.php
Nail hair extensions. Jeg skal ha denne fargen, ca 200 fester i 60 cm tror jeg. Mitt eget hår skal altså farges litt mørkere, noe jeg blir til å gjøre hos frisør når jeg har fått dette håret.


Før og etter på en jente med farge 60. Riktig pent, eller hva? =)


En jente meg hårforlengelse i farge 613. Kjempefint! Sjekk det volumet!


Til og med de med utrolig kort hår får dette til. Se hvor flott det ble!

Her kan dere se hårpåsetting under prosess:

har stusset håååret

Heisann dere!

I dag har jeg ikke blogget noe på grunn av at jeg har vært i byen og klippet meg. Jeg dro til Centimeter frisør som ligger bortfor Spar over Nerstranda. Klippet meg hos en lærling som var utrolig hyggelig og dyktig. Stusset håret og fikset panneluggen, så nå er jeg superfornøyd :-) Håret mitt er ganske tynt nederst, men jeg har bestilt meg extensions som jeg skal sveise på. Gleder meg til å få gjort det! Forresten - burde jeg farge håret mitt en anelse mørkere?

Nå skal jeg spise middag, så skal jeg på Posten og hente to pakker :-D


Er så fornøyd, var så godt å få bort de slitte, stygge tuppene!

farget og fikset øyenbryn - check!

Nå har jeg fikset øyenbrynene mine. Det trengtes virkelig, da det begynner å bli en stund siden sist. Jeg har ikke nappet eller farget på evigheter, har nemlig vært utrolig lat. Men ja, så jeg tok bare å hev meg til og farget de. Det tar jo ikke lange tiden heller, 2-3 minutter så er man ferdig. Etterpå nappet jeg og fikset på de slik at de ble ordentlige. Det eneste problemet jeg har med mine øyenbryn er at de er ikke like, så får heller aldri et likt resultat. Et øyenbryn sitter høyere enn det andre, og da er det ikke lett å få det likt. Har iallefall prøvd å få det så likt som mulig.


Her er før farging og napping. Jeg ser nå at det virkelig trengtes!


Her er etter farging av øyenbrynet, men har ikke nappet på dette bildet.


Her har jeg nappet de, og dette ble resultatet. Fargen blir litt "svakere" etter hvert.


Endelig nye, stylede øyenbryn! Haha, neida. Men jeg er fornøyd ;-)

- Napper/farger du ofte øyenbryn?
- Hva syns du om den nye fargen på bloggen min?