hits

januar 2010

Gjesteinnlegg

Heisann alle leserne til Therese!

Jeg er så syk heldig og få skrive ett gjesteinnlegg på denne bloggen!

Men siden jeg ikke er en "toppblogger" som Therese og alle de andre på topplisten så er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal skrive om? Men jeg skal prøve så godt jeg kan og skrive om noe interessant.


En ting jeg lurer på er One Piece, kosedresser osv. Er det noe dere liker? Hvorfor liker dere det? Helt ærlig vet jeg ikke om jeg liker det så godt selv. Er det verdt og bruke masse penger på noe du strengt tatt bare kan bruke hjemme? Mange bruker det på skolen, men det faller liksom ikke i smak oss meg. Hvorfor jeg ikke liker den så godt til den typen bruk må du vell skyldes den usannsynlige dårlige smaken jeg har.Liker du disse kosedraktene, one piece eller hva enn de kaller alle disse.

Hadde jeg eid en slik kunne jeg sikkert brukt den på skolen på èn dag der alle som har en slik tar den på seg samtidig. Ellers syntes jeg det bare ser harry ut. For du må uansett ha en t-skjorte og mest sannsynlig en bukse på deg under, og da er det ikke så veldig chill og gå med en slik. Eller er det? For jeg kan vell ikke vite det siden jeg ikke eier en slik, men bare har prøvd den?


Men, en ting er sikkert; og det er at når sommeren kommer så er det definitivt chill og ha en slik. Tenk når du skal til stranden og du vet at det kommer til og være kaldt og gå eller sykle til stranden. Da har du jo denne drakten som du bare hopper i og drar til stranden! Det er i slike tilfeller jeg har sikkelig lyst på en slik!


Og når vi er inne på det kan jeg minne alle dere om konkurransen til Therese der du kan enten vinne Uggs som sikkert er de deilige vinterskoene. Eller en Kosedress! Er ikke det en sykt bra konkurranse? Vil du være med på konkurransen trykker du her, her eller her.


Det var alt jeg hadde og si, snakkes!

- Peter. (dont mind Therese signaturen under, den er automatisk)

Hasteinnlegg - dagens outfit

Hei!

På 5 minutter har jeg hevet på meg de første klærne(buhu) jeg fant, puttet på litt basic sminke og tatt et par jævlig dårlige outfitbilder. Jeg rekker så vidt å legge de inn. Skal til tante nå, så vi snakkes senere! C I A O

Bukse - BikBok
Hvit genser - Cubus
Ullgenserting - Polen
Støvletter - Bianco (har bretta de ned)

Hilse-video til leserene mine!

Hei!

Jeg skal lage en hilse-video til dere der hvor alle kan legge navnet sitt i kommentarfeltet, så skal jeg si det dere vil jeg skal si til dere på video. Dere kan hilse til enten dere selv eller meg. Tar ikke hilsener til andre, da det blir for mye.

Men det er noen regler:
- Ikke noe perverst
- Maks 2-3 setninger
- Kun en kommentar
- Saklig, ikke noe teit
- Må være positivt

Så da er det bare å legge inn det du vil jeg skal si på videoen til deg så spiller jeg det inn i morgen kveld! Dette varer til 20.30 i morgen!

Så - send inn din hilsen!
(PS: Lotta under ville hilse til dere. Nå skal vi sove!)


Film på TV FEM

Akuratt nå sitter jeg og ser på en veldig spennende film på "kvinne"kanalen FEM. Jeg elsker slike filmer, dette er en thriller som heter "Skrik i natten". Den handler om Elle, en gravid kvinne som blir kidnappet av en fyr, og mer sir jeg ikke.

Iallefall, er du keen på å se denne filmen burde du slå på FEM, den har ikke vart så alt for lenge.


Også vil jeg bare si at om ikke alt for lenge, så begynner det en ny serie på TV. Den heter "10 things I hate about you" og den virker faktisk utrolig bra. Det går så mye spennende på TV for tiden.

NOEN SERIER JEG MÅ SE / SKAL SE
- Ugly Betty


- Gossip Girl (Mr. Handsome back in the left corner!!<3)


- Cougar Town (skal begynne å se på det, syns du det er bra????)


- 10 things I hate about you (når det kommer på TV)


- Frustrerte Fruer


Q - SER DU NOEN AV DISSE SERIENE?
HVA SYNES DU OM DE?
HAR DU NOEN ANDRE "MUST SEE" SERIER?

Jeg er med!

Du kan vinne en Wesc genser på denne jentas blogg. En ganske bra premie, og hvem vil vel ikke ha en Wesc genser? Sorry for et slikt innlegg, jeg liker ikke å poste slike selv :(REGLENE HENNES:
1. Konkurransen går ut på å gjette hvor mange kommentarer jeg har på bloggen. Har hatt den litt over 2 måneder, men har faktisk ganske mange (hint: mye over 7000, det kan være flere tusen over, men bare fant ett mellomtall som hint haha), så nå er det bare å gjette!

3. Skrive innlegg på bloggen din om konkurransen hvor du linker til konkurransen + at du skriver linken til innlegget ditt i kommentarfeltet. Dette er et sinnsykt stort pluss! + Skriv så mange kommentarer du vil!

Little Miss Perfect?

Hallaaa!

Lillesøster slo seg HELT vrang på grunn av at hun ikke fikk sminke seg. Hun fikk raserianfall, dere vet sånn som 3-åringer får når de ikke får viljen sin? Ja, siden hun fikk helt anfall måtte jeg bare gi meg.

Jeg ble nærmest manipulert til å sminke Thia, så da fikk jeg bare gjøre det. Jeg følte meg som en av de foreldrene i programmet "Little Miss Perfect" der jeg satt og sminket Thia med alt mulig.

Iallefall, hun ble jo veldig søt - og jeg brukte kun mineral sminke på hun!


Hun ble ikke akuratt slik som disse jentene, jeg syns hun ble mye søtere! Hun er iallefall ikke misshandlet av redigeringsprogram slik de under mest sannsynlig helt klart er.

HA-ha-HA

Okei, jeg ville bare si til deg som heter MIRA, Anonym, malin, nina, sabrina, Anonym, stina, nils, julie, susanne, Lisa, caroline, erica og tora - uansett hvor mange navn du bytter til så hjelper det ikke.

Nemlig fordi du har spamma VS'en mellom Voe og Haawt så måtte jeg se på IP-adressen og alle disse kommentarene fra de overnevnte navnene er fra samme og en person. Først er det kommentarer som sier "Haawt!!", så kommer vi til "Haawt er best." også kommer du med "leser ingen, men velger haawt".

Uansett om du kommer med 1 eller 14 kommentarer(som var tilfellet) så ser jeg IP-adressen din. Hvorfor så desperat etter at Haawt skal vinne? Greit, du liker Haawt, men uansett så telles ikke 13 av kommentarene fra deg.

Bare til opplysning så du vet det MIRA, Anonym, malin, nina, sabrina, Anonym, stina, nils, julie, susanne, Lisa, caroline, erica og tora. For et langt navn du har skapt deg ;-)

Forresten folkens - VIDEOBLOGG COMING UP!

Vinneren av design + header!

Jeg har da plukket ut en vinner av design + header fra meg. Den som får gratis design ble utvalgt fordi hun hadde et ikke så veldig bra design, alt for amatør og jeg følte at jeg bare måtte endre på bloggen hennes. Jeg elsker å lage fine blogger, og mange av dere som deltok hadde jo kjempefine design fra før av - så da gjorde jeg det så enkelt at jeg fant ei som sårt trengte et nytt design.

Vinneren av konkurransen ble....
druuuuuums
*trommevirvel*
druuuuuums
*trommevirvel*
druuuuuums
*trommevirvel*
druuuuuums
*trommevirvel*
druuuuuums
*trommevirvel*
druuuuuums
*trommevirvel*


DENNE JENTA! Vilde Elisabeth - gratulerer så mye! Legg meg til på msn: minit_94@hotmail.com så skal vi snakke sammen om hva du ønsker og litt sånn. Jeg lager mest sannsynlig designet for deg i morgen! Takk til alle andre som deltok, det kommer nok flere sjangser senere!


Buhu... og juhu!!

BUHU:
I dag har jeg ødelagt neglen min! En bit av neglen ble løs, så jeg rev det av også ble hele neglen min helt stygg, misformet og ødelagt! Jeg ble litt lei meg for å være ærlig. Rip neglen på pekefingeren <3


JUHU:
Jeg har fått de brune fargelinsene fra http://www.crazyshop.no - og jeg er kjempefornøyd! Jeg gruet meg egentlig litt til å ta de på, men det gikk smertefritt og fort. Også er de en fin brunfarge :-)
(sorry for dårlig bilde, men kameraet ble fritt for strøm, og da tyr jeg til webben)


Hva er dine BUHU's og JUHU's for i dag?

Det er så kaldt i Tromsø

Som noen av dere sikkert vet, så bor jeg da i "Nordens Paris", Tromsø. Det er en fin by på sommeren når det er sol, men jeg er jo ikke akuratt noen storelsker av vinteren så på vintertiden i Tromsø vil jeg mest bare rømme til syden!

Vi har det så kaldt, det er liksom iiiiiiskaldt! Jeg hater kulde, og da blir det jo bare enda værre! For å ikke fryse må man nesten ta på seg en GOD del klær. Det vil si: Superundertøy, genser, fleecegenser, bukse, sokker, lester, vintersko, votter, lue, skjerf osv - dere ser poenget mitt. DET ER KALDT!

Nå i det siste har vi også hatt en kjempesur og kald vind som bare flyr oss mitt i trynet. Jeg får faktisk brainfreeze når jeg går til bussen, fordi det blir så kaldt i pannen. Dere som ikke har det så kaldt er heldig, for til helgen er det meldt - 20 grader i Tromsø - og det ser vi jo så klart frem til!

En anbefaling og en ikke anbefaling:
Anbefaling: Bo i syden
Ikke-anbefaling: Ikke flytt til TromsøJakken er fra QXL og er Canada Goose inspirert - og jeg driter i at den er fake.

Hvordan kan noen være så ondsinnet?

Jeg blir egentlig litt sjokkert over de som sitter bak en dataskjerm å skjuler seg!

Hvis du har en del lesere, vil du merke at det kommer en del negative kommentarer. Jeg takler helt fint konstruktiv kritikk med en forklaring på hvorfor folk mener det de mener, men når du kommer med en kommentar som lyder noe slik som dette:

"æsj. du er jævla stygg. skaff deg et liv. lol"

Eller lignende, så blir jeg rett og slett JÆVLIG forbanna! Hvordan kan dere være så frekke? Hvorfor skal dere rakke ned på andre på den måten der? HVA, akuratt hva, oppnår du med å slenge dritt til folk du faktisk ikke kjenner en gang? Jeg kan ikke fatte og begripe hva grunnen til at folk skriver så stygge og av og til sårende kommentarer til de dem ikke kjenner. Jeg har fått en del kommentarer som jeg har blitt litt sjokkert og såret av, og dere gjør jo ikke annet enn å kutte rifter i personene dere skriver dritt til!

Jeg må ærlig si at hvis dere ikke har noe fint å si, la være å si det! Det er kjempekjipt å få negative kommentarer der folk sier hvor stygg du er, hvor tynn/tjukk og ekkel du er, hvor stygge fregner du har, hvor teit du er, hvor dårlig blogger du er osv. Det er DERE som burde skjerpe dere, ikke vi som bloggere!

Q - Hva synes du om drittslengning på denne måten? Har du opplevd det, eller har du gjort det selv?

Vil du ha et gratis design?

Da har jeg tenkt å fyre en minikonkurranse som vil bli avsluttet på lørdag!
(Kosedress og whooga boots konkurransen blir avsluttet på søndag).

Her kan du vinne et gratis design! MEN det er noen krav for å være med:
- Du MÅ ha gode bilder til å ha på headeren, ikke dårlige mobilbilder!!
- Du må vite hvilke farger du i hovedsak vil ha på bloggen din
- Du må kunne bytte passord, la meg fikse designet også bare bytte det tilbake igjen


Siste punk er fordi jeg ikke klarer å gå inn i CSS og HTML og redigere slik at det blir bra om jeg ikke er inne på bloggen din, derfor er det viktig at du stoler på meg. Hvis du vinner, blir vi enige om et passord du bytter til, så bruker jeg 1-2 timer på å fikse designet og du bytter tilbake passordet om du er fornøyd.

Det du må gjøre for å delta, er å skrive i kommentarfeltet HVORFOR du trenger et nytt design. Du også ha med link til bloggen din, så jeg kan se på bloggen din og vurdere hvem som skal vinne.

Konkurransen går ut lørdag 14.30 ca.

Noen eksempler på design jeg har laget + headere:
Min egen blogg som du leser nå
http://tuvaw.blogg.no
http://marteid.blogg.no

Alt for mange spørsmål!!

Hei! Jeg får mange forespørsler om jeg kan si hvor jeg har kjøpt noen av de forskjellige tingene jeg har på meg, så da tenkte jeg bare å lage et innlegg om det :) Også får jeg noen generelle spørsmål om musikk jeg har på videoene, så tenkte å ta det også.

- Hvor har du kjøpt den røde Canada Goose jakken du har?
Den er kjøpt på --> QXL <-- . Barnejakke i størrelse XXL - er du større enn meg ta voksenjakkene! Og JA, QXL er veldig trygt så ikke vær redd.


- Hvor har du fått sponset hårextensionet ditt, hva koster det og hvor langt er det?
Det er fra HEADKANDY og det koster litt forskjellige priser. Men fra 900 tror jeg til 1500 ca. Spørs hvilken lengde du vil ha. Mitt er 20-22 inches, ca 56 cm, og det er kjempefin lengde. Håret er tjukt og herlig.


- Hvor har du kjøpt skjørtet du har på headeren?
For det første, så er det IKKE et skjørt men en kjole. Og jeg har kjøpt det på KappAhl på barneavdelingen.
(se headeren for bildet)

- Hvor har du kjøpt den blå strikkacardiganen med mønster på?
Jeg kjøpte den på WOW butikken, den for jenter/unge jenter. WOW by BikBok eller noe sånt.


- Hvor har du kjøpt den beige jakka?
Den beige jakken har jeg kjøpt på barneavdelingen på H&M. Det er en stund siden nå da....


- Hvor har du kjøpt den grå lua di?
Den er fra KappAhl og jeg kjøpte den for omtrent 1 år siden, så tviler på at du finner den.


- Hva heter introsangen din?
Den heter Take It Off og artisten er Kesha


- Kan du si alle sangene i videoene du har?
Jeg bruker blant annet disse sangene i videoene mine:
Milow - Ayo Technology


Britney Spears - 3


Det var det. Har dere noen flere spesielle spørsmål, kommenter i det her innlegget!

Lage design til hustler.blogg.no

Hallaaa!

Jeg har da gått med på å fikse et design på bloggen til Peter. Han er en søt gutt som går i 8. klasse, og jeg anbefaler dere å besøke bloggen hans. Han blogger bra til gutt å være! Også er han flink å oppdatere - det er viktig!

Du finner bloggen HERHERHERHER
- Du kan forresten vinne merkeklær på bloggen hannes - dritkult ;-D

Iallefall, siden jeg skal lage et design til han så trenger jeg deres hjelp. Det jeg lurer på er:
- Hvilke farger tror du ville passet på header og bakgrunn? Litt lys farge helst.
- Burde han ha meny under header eller på siden der han har nå?
- Hva synes dere burde stå på headeren, bortsett fra bloggnavnet?


Senere vil det komme en konkurranse der en person vil vinne et fullt design fra meg. Hva synes du om det?

Da snakkes vi cuties, og jeg sier ifra når jeg har laget designet til Peter ferdig.

Din mening om reklamering på blogger?

Jeg blir så irritert!

Se for deg at du har skrevet et laangt og saklig innlegg som du er kjempefornøyd med, også venter du i spenning på at noen skal kommentere om innlegget. Etter du har ventet litt, tikker den første kommentaren inn. Du er kjempespent, men så ser du på kommentaren.

"Hei!! Fin header, fint design. 
Besøk min blogg! Jeg har konkurranse med PREMIE - komkomkomkomkomkom. Jeg er en reklamehore!! KLIKK PÅ MEG. Jeg er så jævla oppmerksomhetssyk at jeg kunne gått til VG og sagt Britney var død fordi jeg ville ha besøk på bloggen miiiiiiiiiiiiiiin for fææææn!! JEE NUU MEEIJ ATTENTION - im an attentionwhore. JEEEJ VIL KOMME PÅ FØRSTE PLAAAASSSSS!!"

Det var ikke en overdrivelse fra min side. Okei, kanskje litt - men dere ser poenget i hva jeg mener? Jeg blir kjempeirritert når jeg får slike kommentarer på innlegg og andre ting jeg har skrevet som jeg faktisk er litt fornøyd med. Hvorfor skal dere reklamere for bloggen deres på den måten? Det gir meg bare MYE mindre lyst å gå inn på bloggen din, og jeg har ikke gått inn på en eneste av de som har reklamert for meg.

Min mening er at det er helt greit at du skriver en kommentar som handler om innlegget og viser at du bryr deg, for så å legge med linken til bloggen din eller noe nederst i kommetaren. Det syns jeg er bare fair og har ingenting imot det. Bare du viser at du bryr deg om innlegget, så er jeg fornøyd!Q - Er du en attention whore som reklamerer mye? Hva synes du om slikt?

God jævla morgen Norge

  Nok en jævlig tung start på morgenen. Øyelokkene har flere kilo med sandsekker hengende ned, ringene under øynene er svarte som faen og tankene er enda i drømmemodus. Jeg er bare så utrolig trøtt at følelsen kan ikke beskrives.

Jeg hater virkelig å stå opp tidlig! Det er helt for jævlig. Også ender man opp med å ta seg små powernaps utpå dagen og fucke til døgnrytmen helt, og da blir det jo faen meg ikke noe bedre når man ikke blir trøtt før klokken 2 - 3 på natten!

Hvorfor skal disse skolene begynne så tidlig? Klokken halv 9, greit det er ikke sånn SUPERTIDLIG, men de må jo tenke på at ofte må folk opp i en vettig tid for å ordne seg, gjøre morgenrutinene sine om de har hund etc. Og da snakker vi sånn klokken 07.00! Det er tidlig det. Jeg hadde for min del satt pris på om skolene kunne slappet av litt og latt oss begynne rundt 11. Så kunne vi stått opp 10. Vært ferdig på skolen rundt 15.00 - that would be perfect!

Jeg hater virkelig skolen!!! Ingen motivasjon til lekser, aldri våken nok til å følge nøye med og jeg føler bare at alt blir et press som jeg prøver så hardt jeg kan å motstå!


Her har dere da meg. Svarte ringer under øynene, CHECK. Sandsekker hengende ned, CHECK!

Hvordan er dine følelser og tanker omkring skole og å stå opp så tidlig?

VIDEOBLOGG - Sminkevideo

Nå er sminkevideoen her. Okei, lyden ble HELT fucka. Jeg aner ikke hva som skjedde. Så bare drit i at jeg høres ut som en robot, seriøst. Jeg hater at lyden blir ødelagt, da føler jeg at videoen er søppel. :-(

BTW: Jeg ble ikke så orange i ansiktet, det er videokameraet som gjorde det. Dere ser jo at jeg ser orange ut allerede før jeg sminket meg - så nei jeg sminker meg ikke orange!

SLETTET!!

Introsangen min

Jeg får masse spørsmål om hva introsangen min heter. Har skrevet det før, men siden dere er så utrolig mange som lurer så lager jeg et innlegg med sangen!

Artisten heter KESHA / KE$HA og sangen heter TAKE IT OFF


There you go. Enn så lenge,

Sminkevideo!

Holder på å redigere en sminkevideo, og den vil komme etter midnatt en gang :-) Den var veldig etterspurt, så bare lagde en kjapp en i dag. Vil du se sminkevideoen?

EDIT: Jeg går ikke med sånn maskara til vanlig! Det ble sånn pga at jeg tok ny maskara over gammel når jeg lagde sminkevideoen!! Jeg selv liker ikke klumpete øyenvipper :(


En sykt kjedelig dag i vente!

Happy boring-day! Ja, dere leste vel overskriften. Dagen min blir sykt kjedelig!

Det har vært den sykt insane stormen i natt, veggene mine har hørtes ut som om de skulle rives i biter og bare la meg ligge innenfor ingen vegger! Jeg hadde jo frøset i hjel og stakkars meg da! Stormen heter tydeligvis Ask. Jeg hater deg Ask! Du har ødelagt natten min, jeg fikk ikke sove. Lei meg!

Dagens gjøremål og liste:
 Skole fram til 14.00 (mer eksakt 13:57:30)
 Jobb fram til 17.30 (vi blogges rundt 18!)
 Tur med Lotta, forhåpentligvis!!
 Rydde rommet, loftstue, bad og Julians rom
 Gjøre mattelekser. Omlag 20-25 oppgaver :-(
 PUGGE til samfunnsfagprøven (ikke jukse!)
 Spise good mat iallefall 3 ganger denne dagen
 Lufte Lotta en gang til på kvelden (hvis Ask er borte)
 BloggLAN med Tuva på "kvelden", hahah
 Videoblogger?

Misunner dere dagen min? SEFF!

- Var ikke jeg RIMELIG søt her? Nei! Dette var et køddebildet, ser jo helt for j**lig ut her. Not.

Et par bilder fra i dag

Hei!

I dag på skolen var jeg så utrolig lei av livet. Det er så kjempekjedelig med skole at jeg skjønner ikke hvor jeg skal gjøre av meg når jeg hører ordet skole en gang! Var skolelei allerede 3 dager etter vi hadde begynt på skolen etter jul, og bedre har det ikke blitt altså!

I kveld har jeg ikke hatt noen energi til å lage flere videoblogger enn de to jeg har laget, så de temaene jeg har sagt jeg skal lage om vil komme etter hvert. Muligens i morgen, muligens på torsdag. I morgen har jeg jobb fram til halv 6, så er mest sannsynlig ganske sliten og trøtt når jeg kommer hjem.

Her er noen koselige bilder fra i dag:

Meg og suuupersøte Trine Helene :-)


Meg. Dagens chilleoutfit dette også da.

Nå skal jeg gjøre matteleksen, også poste en til video.

HAAWT vs VOE

Halla :-)

Tenkte å ta en liten versus. Siden jeg liker Haawt, og jeg vet at mange liker Voe, så vil jeg bare høre deres meninger om hvem som er best. Si din mening i kommentarfeltet!

- Min mening er Haawt. Voe blogger grått og kjedelig, og jeg vil gjerne lese en morsom blogg slik som Haawt sin. Okei, hun heter Stine så fra nå av kaller vi henne det. Stine blogger veldig morsomt, og videobloggene hennes er geniale. Jeg føler at jeg på en måte kjenner hun, samtidig som jeg ikke aner hvem hun er. Kjenner meg igjen på mange områder på bloggen hennes, noe jeg synes er gøy. Haawt/Stine fortjener en høyere plass en 15. plass!

HAAWT?


VOE?

Konkurranse - AVSLUTTET

Heeey sweeties <3

Da tenkte jeg å fyre en konkurranse. Her kan du vinne en av to sykt bra premier, nemlig enten uggs som heter Whooga Boots (har hatt en tidligere konkurranse, men fikk sponset et til par!) eller en kosedress!

Hvis du vinner kan du velge mellom:
Premie 1: Whooga Boots - dette er det samme som UGGs bare at de heter Whooga Boots. Har de selv og er kjempefornøyd. Dette er nok de varmeste skoene jeg har hatt! Du får velge både farge, modell og størrelse selv! Gratis frakt, ingen toll. Se
http://whoogaboots.co.uk for å se hvordan de ser ut!
eller
Premie 2: Kosedress i kjempegod kvalitet fra
http://university.no. Det er 12 forskjellige farger og størrelsene går fra XXS - XL tror jeg det var. Valgfri størrelse og farge!

FOR Å DELTA:
Du skriver et innlegg om konkurransen på bloggen din, legg med link til det innlegget i kommentarfeltet. Det skal være link direkte til innlegget, ikke forsiden av bloggen din. Kun en kommentar per deltaker. IP-adresser vil bli sjekket, og om du deltar flere gang vil din deltakelse falle bort.
Har du ikke en blogg, skriver du om det på nettby/facebook etc og sender meg link til hvor du har skrevet det. Samme regler som ovenfor gjelder dere også.KONKURRANSEN ER OVER - OVER - OVER - SLUTT!!

Er dere keen på et liveshow?

Haallaaiz!

Nå er jeg kommet hjem fra skolen, har fått slappet av en halvtime og er nå klar til å suse videre. Jeg må nemlig ta med Lotta, så skal vi dra på Jekta og kjøpe hundemat pluss at jeg må kjøpe noe undertøy.

Angående videobloggene, så vil jeg lage alle videobloggene men i dag så vil det komme en hundetriks-video. I morgen kommer video av hvordan jeg setter på extensionsene og video av hvordan man lager meny under headeren eventuelt.

Det jeg ville spørre dere om, er dere keen på et liveshow i dag? Har hatt det før, men vil ha det en gang til. Hvis dere vil ha liveshow, hvilket klokkeslett eventuelt? Det må bli etter 19.00 en gang(klokken 7 altså), så dere får bare si hva som passer dere :)

img0688
Meg og Lotta for en stund siden. I love my puppy!

Hvilken videoblogg vil dere ha?

Akuratt nå sitter jeg og vurderer å begynne med alle leksene som jeg sa jeg skulle gjøre. Tror jeg skal gjøre alt utenom matten i dag, for jeg tenker at matematikken kan jeg gjøre sammen med Marte i morgen eller noe sånt. Hadde ikke akuratt noe motivasjon til å begynne å bla opp i fasiten og skrive av svaret i kladdeboken min.

Uansett, så tenkte jeg å lage en videoblogg til i dag/moorgen. Jeg føler meg som den nye NAS / Norman Aleksander Sanderud. Jeg er jo flink å videoblogge! Før hatet jeg å videoblogge, men nå er det så kjapt gjort egentlig. Jeg tenker å fyre minst 2-3 videoblogger i uken, siden det ser ut som videoer er favoritten blant dere lesere.

Forslag:
1) Lage en video der Lotta(hunden) viser fram triksene hun kan
2) Lage en video med hvordan man lager meny under headeren på bloggen
3) Lage en video der jeg viser hvordan jeg fester extensionsene

Q - Hvilken video vil du se? (1, 2 eller 3)

Her er meg<-- og -->Marte for en stund siden. Jeg var blond og fjortis.

VIDEOBLOGG - hårvideo

Halla!

Her er en hårvideo, den ble etterspurt.


Jeg vet at jeg har fjernet linken via profilbildet mitt, men nå er det på plass igjen og profilen min er HELT NEDERST på bloggen! Der kan du sende venneforespørsel, det er flere som har plagdes med dette. Beklager!

VIL DU BLI MIN VENN??

Gå helt nederst på bloggen min, klikk på profilbildet og send en forespørsel.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Yesterdays chillfit - 23 januar

Her er gårdagens chill-outfit :-)

I dag skal jeg og Tuva gjøre ALLE leksene for hele uken, så vi har mere tid til bloggen. Vi skal også kanskje feire blogging og leksegjøringen med å dra på pizzahuset - hvis vi gidder såklart!


Genser - Cubus
Singlett - Cubus
Tights - Zara
Sokker - Cubus
Øredobber - H&M

BTW : Videoblogg coming up today!

Deltakere til TOPP 10 - blogglisten min

Da har jeg plukket ut 13 blogger som jeg synes er verdig å være med!

1: TUVA WILL'ASSEN - NOT ANOTHER MOMYBLOG
- Denne bloggen digger jeg! Er innom den opptil flere ganger daglig, og hun skriver kjempebra. Ikke bare er dette min beste venninne, men hun er også på 61. plass på topplista - og det sier vel seg selv at bloggen eier da!

2. Inspiraciòn - Mote & Inspirasjon
- Denne bloggen plukket jeg ut, selv om jeg leste den for første gang i dag! Grunnen til at jeg plukket den ut, var rett og slett fordi jeg syntes det var en kjempegod inspirasjonsblogg. Eneste minuset er at det ikke står dato på innleggene, men i denne bloggen er det ikke så veldig nødvendig!

3. Marita-Lynn ♥ Fashion Abomination
- Marita blogger kjempebra, og har interessante innlegg. Jeg digger måten hun skriver på, og designet er også veldig søtt og jentete. Jeg synes denne så bra ut.

4. julie marie werner. ♥
- En blogg med et veldig enkelt og ryddig design. Jeg liker innleggene hennes, og jeg får liksom lyst å lese resten av bloggen. En veldig god blogger synes jeg.

5. Charlotte Nilsson.
- Kjempesøt jente som blogger innlegg jeg får lyst å lese. Eneste jeg ikke likte med denne bloggen var headeren, bildet var alt for uklart og man ser liksom ikke så mye. Ellers er designet ryddig og fint.

6. My everyday life @ By Mea
- Mea blogger interessant og jeg digger egentlig bloggen hennes. Det eneste med Mea er at hun reklamerer mye på mange blogger, og det kan bli litt irriterende. Men forutenom det så er bloggen bra :-)

7. ♥ J U L I A T N
- Julia er en kjempebra blogger som ligger på topplisten tror jeg. Hun er kjempesøt og blogger veldig bra, gode bilder. Eneste jeg synes er at designet er litt for likt annais sitt design, men det var fint :-)

8. Veronica Løken
- Jeg synes Veronica har et utrolig søtt og enkelt design, også synes jeg hun blogger bra. Gode bilder som har sammenheng med innleggene, og det liker jeg. Stå på!

9. <3 Cathrine
- Denne jenta er bare 12 år, men jeg liker bloggen uansett fordi hun skriver veldig bra til å være så ung. Hun klarer å komme med interessange innlegg, og jenta er jo bare kjempesøt!

10. SYKESTE bloggen (kun for de tøffeste)
- Dette er bloggen til 3 gutter i klassen min. Det er helt seriøst den SYKESTE bloggen. Jeg digger den, og de har så humoristiske innlegg og videoer at man kan mildt sagt dette av stolen eller ut av senga når man ser de.

11. Milla ♥
- Dere bare måå lese denne bloggen, det forklarer vel alt! Designet er +++

12. LEANA, om alt og ingenting..
- Jeg digger bloggen, og designet er heeeelt nydelig. Dere MÅ ta en titt innom denne bloggen!

13. Ida  ♥ pictureit
- HELT jævlig bra design, denne jenta kan HTML! Digger bloggen, bare må kikkes innom.

14. Lorraine Hilton
- Dette har lenge vært en av mine favorittblogger, og selv om hun ikke meldte seg på, så tar jeg hun med. Lorraine blogger sykelig bra!

DERE SKAL STEMME HVILKE 3 SOM IKKE BURDE VÆRE PÅ TOPPLISTEN MIN!!

Dere er bare helt super!

God morgen :-)

Ville bare komme med en gladmelding. Jeg elsker dere! Får så utroooolig mange positive tilbakemeldinger på bloggen min, og det er kjempekoselig å lese. Jeg får ny motivasjon og jeg blir veldig glad. Får også litt kritikk og litt styggere kommentarer, men de positive veier opp for det!

Ville med dette innlegget takke alle dere som har skrevet noe positivt til meg, jeg er kjempetakknemlig selv om jeg kanskje ikke har svart på kommentaren din! Dere holder meg gående. Jeg er også veldig glad for å være på 25 plass på topplisten, det er ganske bra synes jeg, så takk til alle dere unike menneskene som besøker bloggen min!

Også var det en del som lurte på hva slags sang jeg har i introen min på videobloggene mine.

Kesha - Take it Off


Q- HVA SYNES DU GJØR BLOGGEN MIN SÅ BRA (OG HVORFOR ER DU FAST LESER)?


Her er meg i syden for 1 år siden, her hadde jeg som dere ser blondt hår og mye fregner! Dont miss it!

Men dette er miss it, bruuunfargen:


Today has been a good day

God natt alle lesere!

I kveld var jeg og Tuva på vorspiel(fors) hos en som heter Håkon, men det var ikke så veeldig gøy så vi dro heller hjem og chillet på dataen. Vi har egentlig ikke blogget noe særlig, men heller bare chillet og koset oss med de nye telefonene våre. Du kan se min bestevenn Tuvas blogg her.

Iallefall, vi følte for å ta et lite "Vi er såååå glade i leserene våre" bilde. Det ble vel egentlig mer et køddebildet, men uansett så er vi jo kinda cute eller hva?


Nå har jeg rydda i hjørnet på rommet mitt, så har jeg laget en videoblogg som vil komme i morgen! Hva tror dere min videoblogg blir til å handle om?

Forresten, jeg har akuratt tatt og nullstilt pc'en og fått gjenopprettet fabrikkinstillingene pga at maskinen min var infisert med spyware - det anbefales om du har et virus du ikke får vekk med vanlig virusscanning!

Outfit 23 januar

Hei bloggen!

Jeg har vært i byen med Tuva og lillesøster Thia nettopp/nettop/netopp? Iallefall, det var syyykt kaldt og jeg angrer på at jeg ikke tok på meg mere klær! Dere skal få se hva jeg har fått etterpå, akuratt nå har jeg bare lyst å poste outfiten min.

Jeg tok bare på meg noe enkelt og vanlig, hadde bare 20 minutter på å ordne meg! Forresten, så vil jeg bare si at de har utrooolig mye fint på H&M. Blant annet noen sko som jeg kapret i dag, de var heeelt nydelige. Elsker de allerede - men egentlig har jeg nok sko :(

Dette har jeg på meg:
Skinnjakke - H&M
Blå t-skjorte - Lindex
Tights - BikBok
Støvletter - Bianco
Øredobber - H&M
Veske - Lindex


Også må vi ikke glemme lillesøsters outfit:

Dette har hun på seg:
Sexy lue - Reima
Rosa kåpe - Polen
Kul tights - H&M
Støvletter - Polen / CC
Rocka veske - Accent?


Q - Hvilken videoblogg vil du ha i kveld? Sminkevideo, hårvideo eller noe annet? Forslag?

Hunden min, Lotta

Hei!

Har fått et par forespørsler om jeg kan skrive litt om hunden min, så da skal jeg selvfølgelig gjøre det!

Lotta er en blanding av papillon og tibetansk spaniel.


Hun ligner egentlig mest på papillon, men har tibbens lange kropp og litt stubbe nese. Jeg kjøpte Lotta fra Trondheim hos en som heter Arnfinn. Han hadde 5 forskjellige valper, og jeg endte opp med den svarte og hvite.

Lotta er litt over 1 år og kom til meg som baby, hun var verdens søteste lille valp. Se bare her da:


Når hun ble eldre, så reiste ørene seg oppover og hun fikk sommerfugl-ørene til papillonen! Hun ble mer og mer rampete, det lyste djevel av øynene hennes når hun stakk av og hun oppførte seg som om hun hadde 3 ørepropper og 5 lag voks i hvert øre. Altså, hun hørte ikke på meg i det hele tatt. Når hun bikket 11 måneder ble hun plutselig en snill, liten hund som har vært trofast og fulgt meg rundt i huset hele dagen. Hun er der jeg er, bortsett fra når hun lukter mat.

Alt i alt er Lotta en kjempesnill hund som jeg setter utrolig pris på å ha i livet mitt.

Min lille baby, alltid <3
(Trykk på bildene for å få de større)

ALLE DELENE ER HER!

Desverre!

DEL 1:


De er så utrooolig treg å laste seg opp, så jeg må poste de med en gang jeg står opp i morgen og det lover jeg. Håper dere klarer å vente, det er jo tross alt kjempesent nå på natten. Nå skal jeg sove, er så sliten. Vi sees i morgen, og gled dere til de andre videoene <3

UPDATE: Nå er alle delene her, juhuuu!

Spørsmålsrunde fram til midnatt!

Hallaaa bloggen!

Jeg tenkte å kjøre en spørsmålsrunde fram til midnatt, da jeg får så mye spørsmål om forskjellig for tiden. Jeg svarer selvfølgelig på videoblogg! Så er det noe du lurer på, så grip sjangsen nå! Du har fram til midnatt på deg.

Spørsmål etter 00:00 blir ikke besvart!
Forresten så kan jeg ikke blogge noe før rundt midnatt, da jeg skal på jobb halv 4 - halv 12. Ønsk meg lykke til, og jeg gleder meg til å komme hjem og se over spørsmålene!


Nå må jeg gå tur med Lotta, så skal jeg suse avgårde. Ha en fortreffelig kveld og GOD HELG alle sammen!

... meg på jobb som tar meg en kald slurk brus!

Dere gjør meg så glad!

Herregud, jeg blir så utrolig glad!

Når jeg får kommentarer som skriver at de liker bloggen min og har lest den leeenge nå, jeg blir bare så glad! Jeg blir glad for at dere liker bloggen, designet og meg. Alle positive kommentarer blir jeg glad for, og jeg svarer på alle! Det kommer en slags følelse gjennom meg som gir meg motivasjon til å stå på og blogge, fordi dere får meg til å bli glad.

Vil bare si tuuuuuuuuuuuuusen takk for alle gode og varme ord! Som et eksempel har jeg klippet ut et par kommentarer som jeg bare ble ekstra glad og lykkelig av, så here you go guys ♥

Liiiiker dette!

Mine hairextensions

Hei!

Jeg ville bare vise dere hvordan clip-on settet mitt som jeg fikk sponset fra HeadKandy ser ut.

Pakken inneholdt:

- 5 deler med 2 clips på
- 3 deler med 3 clips på
- 2 deler med 1 clips på

Jeg er kjempefornøyd med mine extensions! Jeg har fargen "Melted Chocoalte" men jeg har farget det en nyanse mørkere for at den skulle passe litt bedre til meg. Lengden er på ca 55 cm, og er kjempefin. Håret er av veldig god kvalitet. Det som også er bra, er at det er en liten lapp med nummer på hver av clipssettene, så følger det også med en brosjyre der det står hvor du skal sette dem!  
(trykk på bildene)


Anbefaling - Tuva Willassen

Besøk: Tuva Willassen's blogg

Dette er en blogg som er utrolig bra. Hun skriver veldig bra, kjempelite skrivefeil og blogger veldig kreativt. Hun skriver ganske likt som meg, så da er det jo selvfølgelig en verdig blogg! Neida ;-)

Men uansett, dere burde lese den. Tuva har stått på og blogget i det siste, og jeg er utrolig stolt over hun. Jeg er så glad for at hun er min bestevenn, og derfor burde dere kikke innom!

Uff, nå er det puggings...

Ja, dere hørte meg rett!

Nå skal jeg gjøre matteleksene og engelsk fordypningleksene, så skal jeg pugge til naturfagsprøven vi har i morgen! Hjelp meg, jeg kan ikke naturfag. Er det noe jeg hater så er det naturfag, jeg har karakter 3 i naturfag - og jeg går i 10. klasse! Tror nok ikke jeg skal satse på å bli professor innenfor kjemi akuratt... jaja, uansett.

Da vet dere iallefall at hvis jeg ikke svarer på kommentaren deres før senere, så er det fordi jeg sitter og geeker på kjøkkenbordet. Har forresten en video til dere, kjære venner, men den er på opplastning enda!

Slenger med et bilde av batman fra Fettebra

Vinterjakken min

Hei igjen!

Mange har spurt meg hvor jakken min er fra, og hva den koster. Så da tenkte jeg bare å skrive det her så alle får svar på det de lurer på :-)

Jakken min er en replica av Canada Goose Expedition. Jeg har kjøpt den på QXL. Hvis du går inn på www.qxl.no og søker på "Canada Goose" så finner du mange resultater. Da jeg kjøpte min kostet den 900 kroner, men de selger nå til 650 kroner har jeg sett. Det er kjempebillig, jakka er av god kvalitet og den er veldig varm. Anbefales på det sterkeste!

Han jeg kjøpte hos heter vi_kler_deg på QXL, og han vil jeg bare si at er til å stole på!

Klikk på bildene for å få dem større!
 

Fettebra.blogg.no

Hei!

Nå er jeg tilbake. Har fikset litt ting i dag, så har ikke hatt tid til å blogge.

Jeg vil anbefale en blogg: http://www.fettebra.blogg.no - tre nordlendingers hverdag

Disse guttene går jeg i klasse med, og de er råkoselige og ikke minst morsomme. Bare se på bildet ;-)

Disse tre guttene heter Sondre, Aleksander og Thor-Martin.

De er ganske nye på blogg.no, men har kommet seg godt i gang! De blogger om ganske syke ting, og har av og til noen veldig nasty og syke bilder. De er flinke å blogge, og oppdaterer så ofte de kan. Jeg selv er sykt fan av bloggen dems, så dere må bare ta en kikk!

Jeg har laget dem en ny header og fikset litt på designet, så nå er dette www.blogg.no's beste gutteblogg!

Besøk: http://www.fettebra.blogg.no 

Videoblogg COMING UP!

Okey folkens, stay tuned! Om en halvtime ca kommer en videoblogg :-D

Beklager forsinkelser - youtube står stille så jeg må uploade på tinypic elns.

YES-I-DO video!

Helò everybody!

Jeg har tenkt litt på hva slags videoblogg jeg skal begynne med. Jeg har tenkt og tenkt, tenkt mere, tenkt enda mere og tenkt flere ganger før jeg kom frem til hva jeg har lyst til å ha. Da fant jeg ut at jeg vil ha en YES-I-DO video!

Yes-I-Do:
Denne videoen vil gå ut på at jeg skal gjøre ting dere sier jeg skal gjøre. F.eks. "spis en skje sukker", "ta en truse på hodet og spring rundt huset ditt 2 ganger" osv. Dere skal få bestemme hva jeg skal gjøre! Jeg rekker jo selvfølgelig ikke å gjøre alt hvis det blir mange kommentarer, men jeg skal jo prøve å få gjort så mye som mulig.

Dere skal:
Send inn en kommentar med hva du vil at jeg skal gjøre på denne videobloggen. Dere har mulighet til å sende inn bidrag frem til klokken 20.00 i morgen! Det beste bidraget blir belønnet med link til bloggen på slutten av videoen min!Outfit 20 januar

Outfit'et for i dag ble lettvindt og enkelt :-)

Så jo helt f**ked ut, men uansett:
Genser - Cubus
Bukse - BikBok
Over-knees - Bianco


NB: Støvlettene skal ikke være stramme inntil leggen og lårene, disse skal være litt vide! I tillegg er det varmt for inni de også, så de skal ikke sitte som smurt inntil leggen.


Q - Hvorfor blir det av og til uklare bilder egentlig? Jeg bruker Canon Ixus 85 IS.


Blanko/korrekturlakk på mitt outfit

Hei dere!

I dag har vært en ganske rar dag... Sto opp klokken 7 og var lys våken. Merkelig det der! Uansett - så har dagen i dag vært rar. Kan jo begynne å fortelle dere om vår lille skøytetur!

Midttimen: I midttimen på skolen dro jeg og noen venner til Spar som er 5 minutter bortfor skolen. Vi kjøpte oss litt brus, mat og godteri før vi skulle gå til bussen som gikk tilbake - og ja, vi er så lat at vi ikke gidder å gå 5 minutter! Men det er siden det er speilholke på all asfalt man finner, man presterer å tryne minst 5 ganger iallefall hvis man går fra Eurospar til skolen. Iallefall, jeg og Nora i klassen skulle gå en annen vei siden der vi gikk forrige gang var det glatt som silke. Man trengte seriøst ikke å investere i skøyter om man ville gå på skøyter, det var jo bare å gå dit!

Når jeg og Nora skulle gå snarveien, så var vi nesten oppe. Nora skled og landet på rumpen, og siden det var så glatt så akte hun ned helt til hun kom i svingen. Der akte hun på skrå, for det var umulig å styre, så hun skled ut i grøfta og rullet ned 1,5 meter i en veldig bratt bakke - hun falt nesten rett ned 1 og en halv meter!

Så skulle jeg snu meg og se etter henne, så datt jeg på rumpa og akte ned jeg også. Wihuuu! Vi akte på is som var våt, og jeg klarte seriøst ikke å styre. Jeg var livredd! Så klarte jeg å stoppe før jeg landet på Nora, og hun lå der og skrek. Hun hadde fått så vondt i ryggen at hun ikke klarte å gå, derfor kom en Spar-arbeider og en annen mann og hjalp henne. Omsider fikk vi henne inn i bilen til en mann og han kjørte oss på legekontoret. Der ble Nora videresendt til sykehuset for å ta røngten, og hun måtte bli hentet med sykebil for hun klarte ikke å gå!

Matteprøve-timen:

Vi hadde matteprøve i 3. økt i dag, og jeg satt stille å fredelig forran i venstre hjørne i klasserommet. Marte som satt bak meg trengte blanko, så hun ropte ut etter om noen hadde å låne henne. Rikke hadde, så hun kastet blankoen bortover mot oss. Plutselig ser jeg på både støvlettene, buksen, genseren, jakken og fingrene mine at jeg er blitt skutt! Neida, men jeg hadde fått masse blankoflekker på alt jeg hadde på meg. Tenk at hun presterte å få på alle klærne mine, det er utrolig kjipt. Jeg må se om jeg får det bort, om ikke skal jeg ha erstatning. Blir jo litt lei meg :(

Her er blanko-massakeriet:

Et lite morgeninnlegg..

Hei dere søte morgenduer!

Nå har jeg nesten nettopp våknet, fikset meg litt og gått tur med Lotta. Fliiink! I dag blir det nok ikke blogging før ettermiddagen, jeg skal nemlig være med Tuva etter skolen også skal vi trene på SATS senere. Fliiiink igjen! Iallefall, i kveld skal vinneren av Whooga(oogboogaloogafoogayooga) Boots konkurransen kåres - I promise!

Til den som vinner Whooga Bootsene - dere får akuratt en slik eske som meg:

Kjempesøt eske med sløyfe på. Den er såpass stor at du kan oppbevare 2 par høyhelte f.eks. i esken :)

Dagen i går (mandag)

Jeg lager meg et innlegg om skolens strikketime i går, for den var litt artig synes jeg. Eller, den var ikke morsom men bildene jeg har ga meg ideer skjønner du!

I strikkingen bestemte jeg meg for å være immun mot svineinfluensa, til tross for at jeg har tatt vaksinen, og jeg tok på meg det såkalte munnbindet som helsemyndighetene anbefaler. Jeg synes det var ekkelt og klamt, og jeg klarte ikke å prate ordentlig. Dette bindet er nok for folk med munndiarè - ikke de som vil være frisk og fresh!
 
Jeg satt og strikket i fred og ro mens jeg følte meg immun, mens munnbindet hindret mine rop om hjelp å nå ut til strikkelæreren Berit. Jeg hadde mistet en maske på strikketøyet mitt!! Jævla munnbind. Jeg røsket det av i en faderlig fart i håp om at jeg skulle kunne redde denne masken fra å forsvinne langt ned til gropen av alle radene. Jeg klarte det.

Jeg elsker deg, strikketøyet mitt <3


Sorry for en ganske amatør-tegneserie, men jeg synes det var en intern humor som bare jeg skjønner meg på! Hvorfor er alt så morsomt i hodet mitt, mens med en gang det nærmer seg trommehinnene til andre så blir det bare kleint? Jeg, Therese Charlotte Margrethe Nielsen, er jo alltid morsom? Eller hva?

Neida, jeg må ikke forvirre dere leserene mine. Jeg er ikke alltid morsom - jeg ER morsom.

Nå er det god natt, goodbye, sleep tight, dream sweet, sweet dreams, turn off lights, sov godt, drøm søtt, ses i morgen, see you tomorrow, sov søtt osv - hva enn dere bruker så er jeg med på den.

Nye støvletter!

Da har støvlettene mine fra Bianco ankommet. Jeg kjøpte de på finn.no til 600,- og de var brukt ca 1 uke. Når jeg mottok de så var jeg seriøst stum, og de passet helt perfekt til mine slanke ben. Skoene var sann i størrelsen og de er herlige å gå med. Spesielt siden de er fôret og det er ekte skinn! Jeg kunne ikke blitt blidere :)

Nå må jeg spise litt frokostblandig for så og suse på jobb - så vi snakkes senere når jeg kanskje har fått den nye telefonen min :)

Her er skoene:

Skolest(r)ikking

Jeg befinner meg innenfor skolens fire/fem/seks/hundre vegger. Har sneket meg ut fra strikketimen for og skrive litt til dere lesere. Tastaturet er btw fucked, det kan ikke skrive de tre siste bokstavene i alfabetet. Vil bare slenge med en sang til dere.

Reasons med Ryan Cabrera

Nå skal vi dra og spise!

Hei!

I dag har jeg ikke gjort noe særlig, men har sittet og gjort litt lekser med Johanne og Tuva. Leksene er ikke gjort, men har sett over ukeplanen i det minste. Om ikke lenge, altså 1 time, så skal jeg suse.

Vi skal på pizzahuset med Marte, meg, Johanne og noen flere og spise god pizza. Jeg er så sulten så det tror jeg blir kjempegodt. I går hadde jeg det veldig gøy, men ifølge noen andre hadde jeg ikke det(?). Weird, uansett så hadde jeg det koselig.

Tuva vant blogg VS blogg hos Sondredahl.blogg.no - velfortjent :)

Men nå skal jeg suse, så vi snakkes senere!

Nå har jeg fått Whooga bootsene

Nå har jeg fått UGGs/Whooga bootsene jeg fikk sponset fra WHOOGA BOOTS. Jeg hentet de hos pappa i dag etter en lang tur med Lotta og hennes fremtidlige paringspartner, Chihuahuaen Rocco.

Iallefall, back to the shoes.

Skoene var utrolig fine! Beige/sand fargen var ikke for dårlig og ullen inni skoene var som et silketeppe av beste kvalitet! Jeg har den høye modellen som heter "classic tall". Mine er i str 35 og passer meg perfekt, så løp og kjøp! De er utrolig varme også, tok de på når jeg skulle gå på butikken. Jeg frøys ikke, jeg ble faktisk litt i varmeste laget - så perfekt er de nok. Ikke noe tull og fanteri.

Jeg tror ikke jeg skal si mere, da skoene taler for seg selv.

Q - Hva synes du om skoene?

Uken som har gått

Her er en liste over positive og negative ting for denne uka. Dette skal jeg begynne med hver uke!

Positivt uke 2:
  Ingen forsentkomminger på skolen
  Har ikke fått en eneste anmerkning på skolen
  Har fått ny telefon og støvletter
  En koselig og gøyal helg
  Lotta har lekt med en annen vofs
  Prøvd å spise masse

Negativt uke 2:
  Ikke gjort noe særlig med lekser
  Vært litt lat med Lottas turgåing
  Fått alt for lite søvn, 5 timer hver natt
  Drukket for mye brus
  Mistet busskortet mitt
  Hatt vondt i magen

Forbedringer til uke 3:
 
Gå mere tur med Lotta
  Gjøre alle leksene søndag
  Spise enda oftere
  Sove mer og legge meg tidlig(!)
  Drikke mindre brus
  Prøve å blogge om temaer
  Ha med penn på skolen hver dag

Q - Hva synes du om dette innlegget? Var det interessant?

Outfit 15.01 - morgen og kveld

Bloggen igjen, jaha.

Her er to outfits for disse dagene. Et outfit for skolen og byen også et outfit for girlsniight out! I morgen blir det bedre outfit på kvelden, I promise. I dag holdt jeg det enkelt, komfortabelt og stilig.


Kvelden (under):


Sko fra Nelly ("Bangkok")
Jeans fra BikBok
T-skjorte fra Lindex
Øredobber fra H&MNoen bilder fra kvelden i dag:
 
         Meg og Linda <3                                        Meg of course!
 
          Tuva og meg                                   Linda, meg og Tuva

Sanger med fest-humør:

Britney Spears - 3


Nomy - Cocaine


KE$HA / Keisha - TiK ToK


Klær: ny genser

Hei!

Jeg har fått en ny genser! Den er fra Cubus og koster bare 29 kroner. Når jeg så den syntes jeg den var utroolig kul så jeg måtte nesten kjøpe den. Likte spesielt godt frynsene rundt halsåpningen og "beltet" som holdt oppe litt av armen og skapte en litt kulere look.

Hvad tycks?Jekta?

Hei!

Sorry for null blogging, men har ikke hatt noe i hodet før nå. Jeg skal på Jekta om en time. Iallefall, i dag er jeg ikke på noen liste men har til tross for det hatt en del lesere. Statistikken viser 153 og det er jeg fornøyd med foreløpig.

Sitter og ser på "En, to, tre - oppussing". Det er egentlig litt kjedelig, men det jeg liker å se på er bare resultatet.

Her er noen blogger dere burde ta turen innom:
Mette Renate - blogger om mye forskjellig. Sterk jente, flink å blogge.
Tuva Willassen - blogger om temaer som er allmenn og om hverdagen.
Marte Idrupsen - blogger om seg selv, temaer og konkurranser. Fin blogg.
Lena Therese - nyoppstartet blogg, men hun trenger jo litt lesere for å få startskudd?

Dette har jeg kjøpt meg..

Har shoppet et par ting i det siste. Jeg har blant annet kjøpt meg mobil og støvletter. Mamma betalte støvlettene for meg, så det gjorde ingenting - men mobilen har jeg spart til selv. Har faktisk spart mye mere penger da jeg og Marte tjener oss litt ekstra inntekter på andre ting (vi er ikke prostituerte!!) Men over til poenget. Her skal jeg vise dere hva jeg har kjøpt:

LG KM 900 Arena Touch
Dette er en touchtelefon jeg har vært interessert i en stund. Den betalte jeg 2500 kroner for på finn.no, brukt i 1 mnd og det følger med et ekstra minnekort. Syns ikke det var så ille pris, til at den koster 3700 ny! Iallefall, jeg vet ikke når jeg får den men senest fredag tror jeg(?) da den ble videresendt fra Oslo postterminal i dag. Gleder meg som en liten unge. Jeg får den som er avbildet i farge svart. Skal lage en "reportasje" når jeg får den, eller kanskje en video? Dere bestemmer.


Lårhøye støvletter fra Bianco
Disse støvlettene er suuperherlige! Noen så fine, elegante og enkle støvletter skal du lete lenge etter. Disse er jo i ekte skinn også er de foret inni så de ikke blir så slafsete. De koster 1100 kroner ny, men mamma kjøpte de til meg på finn.no til 600. Ei jente som solgte de, men de var for små egentlig så hun hadde ikke brukt dem noe særlig. Håper bare de passer perfekt til meg! De er i størrelse 35, så vi får satse på det. Skinn utvider seg jo litt, men forhåpentligvis ikke for mye. Mamma er best som kjøper ting til meg. I <3 my mom. Disse kommer nok også i posten senest på fredag, så skal ta bilde av de når jeg får de.

Slik som dette ser de ut, bare mye mindre størrelse. Bildet er fra Google.

Jeg er ca så her glad for tiden (med et litt mindre voldelig uttrykk)


Uansett, så blogges vi i morgen :)

Jeg er dødssliten!

Nå har jeg vært på jobb fra halv fire til halv tolv, og jeg er kjempelei. Mest fordi jeg er så trøtt og sliten, siden den siste uken ikke har bydd på så mye søvn for meg. Nå angrer jeg på at jeg ikke la meg før klokken halv tre - tre i går natt.

Uansett, i morgen vil jeg komme sterkere tilbake. Jeg skal nemlig få stått opp litt tidligere og kledd meg litt ordentlig - forhåpentligvis! Også skal jeg og Tuva dra og handle oss litt klær mest sannsynlig, men det får vi se nærmere på i morgen. Forresten, stem på Tuva i blogg vs blogg her, hun er nummer 5. Hun fortjener det!

Jeg er på 53 plass på topplisten, men blir nok et stort nedrykk i morgen - rykker kanskje til og med ut av listen? Mest fordi jeg ikke har blogget noe i dag og lite oppdateringer fra min side. Men vi kommer tilbake sterkt i morgen som jeg sa.

Noen ting jeg har planer om for bloggen i nærmeste fremtid:
- Ny header og endre på designet
- Lage videoblogg med Tuva
- 3 outfits i uken
- Lage menyknapper
- Kommentere tilbake på alle kommentarer unntatt konkurransene
- Avslutte WHOOGA boots konkurransen og TOPP-10 listen


Fjortisposè: Jeg og Johanne bare måtte ta et fjortis-bilde. Dritkult ^^

Jeg skal på jobb i dag

Så det blir lite blogging, eller rettere sagt ingen blogging. Jeg kommer sent hjem og skal legge meg når jeg er hjemme, for har fått alt for lite søvn de siste dagene. Nå har jeg et par ting å gjøre før jeg må suse avgårde til bussholdeplassen. Jeg må måkke verandaen fordi Lotta har driti den ut, uff... Også må jeg spise en vaffel så jeg ikke er så sulten med en gang jeg kommer på jobb, og deretter må jeg lufte Lotta. Alt dette på 45 minutter! Derfor rekker jeg ikke noe lengre innlegg enn dette, så kos dere med det her bildet :)Og det her bildet:


Takk for meg! Over og ut....    

Min svarteliste

Okei, her er en liste over ting jeg hater på blogg.no. Altså, det som er svartelistet.

 Bloggere som går innom et innlegg og skriver en reklamekommentar uten å lese innlegget ditt.

 Bloggere som skriver stygt om andre bloggere

 Bloggere som skriver 1000000 innlegg daglig i håp om å nå "Mest Aktiv" listen.

 Bloggere som ber toppbloggerene om å linke i håp om å få deres "15 minutes of fame"

 Bloggere som slenger dritt om toppbloggerne for at alle skal lese det og de skal få skyhøye lesertall

 Bloggere som hermer etter andres innlegg

 Bloggere som kopierer bilder og bruker som deres egne

 Bloggere som faker konkurranser for en høy statistikk

 Bloggere som blogger anonymt

 Bloggere på topplisten som bare blogger om seg selv

 Bloggere som bare har bilder av seg selv i hvert innlegg

 Bloggere som bare bruker Google bilder og aldri egne

Denne listen kunne vært så mye lengre, men jeg føler at jeg har sluppet ut sinnet og jeg har renset sjelen så nå kan jeg gå stille og fredfult til sengs. Håper dere bloggere som leser dette, tar det til etterretning. Jeg tror jeg snakker for de fleste når jeg sier alt som er nevnt i denne listen, så husk at en god blogger ikke gjør så mye av de tingene nevnt ovenfor.

Dere får meg til å ville gjøre dette hele tiden:


Nå er det helt seriøst leggetid. Jeg drøyer den hele tiden!

Photoshoot: Header

Hei lesere!

I dag har jeg hatt photoshoot sammen med Katrine og Marte. Vi skulle ta bilder i forbindelse med header til bloggen, da vi trenger noen nyere og litt freshere bilder. Siden Katrine har vært så heldig og fått seg speilreflekskamera, så har hun tatt fantastisk fine bilder av oss. (Kanskje ikke av meg, mer tullete bilder av meg da jeg tulla så mye) Iallefall så skal jeg dele noen av bildene her med dere. Håper dere liker dem :)

Orker ikke å ha resten av bildene i stort format, så dere får bare trykke på de så blir de større.
  
 

Dette var bare et lite utvalg av bildene som ble tatt. Er til sammen rundt 200 bilder, og dere ser jo godt hvorfor jeg ikke gidder å legge ut alle vel? Uansett så vil det komme en ny header i løpet av noen dager. Ikke i morgen, for da har jeg nemlig jobb. Uff, det blir nok en slitsom dag. Må komme meg i seng så jeg ikke blir så trøtt!

Besøk: Marte Idrupsen's blogg

Ha en kjempefin natt, og kos dere :)

Passer jeg til briller?

Jeg har alltid ønsket meg briller uten styrke, med en kul ramme. Men skal man ha noen som er ordentlig fin og ikke malingen flasser av bare det kommer en dråpe vann på, så må man nok investere nesten en 1000-lapp. I dag hadde en venninne på skolen, Hanne, på seg sine nye briller. Hun har skjeve hornhinner, så derfor trengte hun et par. Iallefall, hun kom inn i klasserommet og strålte med sine nye Dolce & Gabbana briller! De var kjempefine.

Her er Hanne med brillene sine (okei, hun strålte kanskje ikke så mye på bildet da):


Og jeg måtte jo selvfølgelig prøve brillene, de var jo så fine. Jeg vet ikke om jeg passer til briller, men Hanne syns jeg passa til de. Eneste var at rammen var litt for stor til mitt ansikt, men de har jo forskjellige størrelser. Jeg så ganske bra i brillene, da Hanne ikke har noe særlig med styrke i de.

Sorry, men luggen min har vært retarded i hele dag.

Q - Passer jeg til briller?

Jeg <3 venner

Her er noen bilder fra skoledagen, hadde med meg kameraet og ja... det ble 175 bilder! Lekte egentlig paparazzi store deler av dagen, det er så gøy og fotografere sykt "fine" bilder også. Skolen er kjempekjedelig, og jeg har ingen skolelyst. Man skulle jo tro at den kunne komme tilbake iløpet av ferien som har vært - men neida. Like trøtt og lei som alltid! Uansett, kos dere med bildene.


Robin, Aleksander, Sondre, Thor


Yes, endelig fikk vi ny bok i engelsk! JIPPIII


Thor-Martin ville absolutt ha et bilde av seg og en snusboks. Sure, here you go!


Meg og Marte Idrupsen


Thor-Martin og Sondre


Okei, vet ikke hva dette lignet på? Denne lille Harry Potter figuren?


Sondre, meg og Johanne


Meg og Tuva Willassen


Hanne Johansen, Sondre Gjøvik og Tuva Willassen

Beklager at det ble så utrolig mange bilder, men det var så mange gøyale bilder som klødde etter å bli delt med dere. Hvilket bilde likte dere best? Forresten, jeg får snart sminke fra EverydayMinerals som jeg skal dele ut i konkurranse til dere!

Outfit 12 januar

Dette er mitt outfit for denne dag. Håper dere liker det!


Stripete topp - H&M
Cardigan - Zara
Strømpebukse - Cubus
Shorts - Cubus
Strømper - Julegave
Støvletter - DinSko

Også hadde jeg på meg denne jakken:


Nå sitter jeg her på skolen

Vi har hatt engelsk fordypningstime og der ble jeg og Marte ferdige så vi fikk lov til å gå på dataen. Vi ville blogge, så da gikk vi bare hit. For en jævlig kjedelig skoledag! Vi har KRL, engelsk fordypning, engelsk og geografi. Jeg skulle ønske vi ikke hadde skole, men det vet dere vel allerede?

Iallefall, så skal jeg blogge når jeg kommer hjem. Det blir deilig å være hjemme for da skal jeg spise god mat og drikke herlig brus. No place as home! Også vil jeg takke alle som har vært så flinke å kommentere bloggen min, setter utrolig pris på dere og fortsett slik. :)

Skal lage et til innlegg, en nyhet. Jeg elsker egentlig nyheter :)

God natt for denne gang

Nå begynner det å bli sent, og jeg som skulle i seng tidlig! Jeg vet ikke hva som er galt med meg og døgnrytmen min, men jeg føler på en måte av vi blir som pompel og pilt, engelen og djevelen, måne og sol og ja dere skjønner poenget mitt? Jeg er noe jævlig trøtt under hele skoledagen (help me), også dupper jeg stadig av når jeg er hjemme også blir jeg ikke så trøtt på kvelden. This has gotta change!

Jeg skal ta meg sammen. Skal legge meg senest 12 til å begynne med, så kan vi trappe ned til halv 12 også 11. Jeg syns 11 er en akuratt passelig leggetid for meg, men problemet er at min bloggavhengihet styrer over viljen min! Den har kontrollen over det meste, og noen ganger føler jeg at jeg bare må blogge. Livet skal ikke være lett når man ikke får det som man vil.

Når jeg tok bilder av Lotta for en halvtimes tid siden, så fikk jeg en stor trang til å fotografere meg selv med et par nærbilder. Syns de ble litt søte, men jeg har selvbruning til de grader i ansiktet så jeg ser mer ut som en spraytan-hore. Jaja, jeg får vel dele bildene med dere uansett :)


     vanlig                                              brun                                                           oransje

Lotta har fått nye klær!

Ja, det stemmer. I postkassen i dag fant jeg en veldig gøy pakke. Jeg visste jo hva det var, men det er så gøy med pakker. Den var liksom litt sånn gammeldags pakket inn med tråd av litt tjukk "tråd"stoff om dere skjønner? Og når jeg åpnet den fant jeg en t-skjorte, en fleece og et regndekken. Det har jeg gledet meg til å få, for Lotta er så søt i varme og gode klær. Jeg kjøpte de brukt på finn.no, og betalte 150 kroner for fleece, t-skjorte, regndekken OG frakt til sammen. Billig? JA!

Her er i allefall det min praktfulle hunds kropp skal få æren av å bære:

Kjempesøt fleece"genser" med teksten "I LOVE MY PUPPY".


Søt t-skjorte med teksten "Does this shirt make me look fat?". Gidda ikke ta på t-skjorta, så la den oppå hun ;)

Da var det lekser på G!

Leksene er på G ja... Så utrolig kjedelig. Lekser får meg til å ville skrike høyt til Gud at han suger, fordi jeg hater skole og han må jo ha hatt noe å gjøre. Vi har faen meg skole i 13 år, men det er sikkert bare for å holde oss igjen til vi er 18, for så å slippe oss fri. Det er så frekt. Livet mitt hadde vært mye lettere om jeg ikke gikk på skolen syns jeg. Tenk på de som sliter på skolen og ikke får til noen ting, de får jo ikke noe igjen for det! De sliter bare enda mer, og til slutt mister de all motivasjon og bare danker ut av videregående - noe som er kjipt. Alle er ikke like smart, og takk gud for det!

Angående de to konkurransene jeg har på gang:
Topp 10-bloggliste konkurransen blir avsluttet på torsdag(?) og da må alle komme inn å se resultatet!
WHOOGA/UGG boot konkurransen avslutter jeg på fredag tror jeg. Regner med det. Stay tuned!

Jeg måtte jo ha et bilde til dere, og hva kan jeg si? Bortsett fra at I'm so hot!

OG ja, jeg lekte faktisk Michael Jackson(<3) på dette bildet. I love him!

Hei dere! Ser jeg er på listen..

Hei :)

Jeg ser at jeg er på listen over Mest besøkte, hvor jeg ligger på 28. plass, og på "Pluss" listen hvor jeg er øverst. Så koselig, håper dere er flinke å kommentere. Har vært på skolen, og nå er jeg bare så syykt trøtt at øynene mine omtrent detter ned av seg selv.

Om et par minutter skal jeg snakke med Hilde fra Voss. Vel, hun er en ganske spesiell person. Hun driver noe som heter Hildes dyrehvisking/dyrekviskring. Hun kan lese tankene og snakke med dyr, samt at hun tilbyr mange andre tjenester for både dyr og mennesker. Healing er blant annet et av tilbudene, i tillegg er hun klarsynt.

Jeg skal snakke med hun om hunden min Lotta. Gleder meg til å høre hva hun har og si. Tror jeg skal ta opptak sånn at jeg har det hvis jeg vil høre på det flere ganger. Det jeg synes er mest sykt er at hun klarer dette over telefon, hun trenger ikke være i samme rom for å snakke med dyret eller noe. Virkelig spesielt, og denne dama er heldig som er født med en slik dyrebar gave! Hadde jeg kunne snakket med min hund, så ville nok jeg ha løst alle problemene våre.

Nå skal vi spise middag også dra på SATS

(Dette ble skrevet i dag klokken 17.00 - men glemte å poste det! :s)

Jeg har Tuva på besøk, og vi skal dra å trene på SATS. Jeg tror jeg kommer til å bli flink å følge opp treningen som er et av nyttårsforsettene mine. Hvis dere ser meg trille rundt på gata med en sjokolade i den ene hånda og en cola i den andre, så betyr det at "Therese has failed".

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler alltid en slags trang til å være sunn - selv om jeg aldri er det. Det blir liksom sånn at jeg tenker "Nei, jeg kan jo heller være sunn en annen dag. I dag vil jeg ha sjokolade", og det blir jo helt feil. Jeg blir jo aldri sunn av å tenke på den måten. Og noe jeg definitivt slutte med er å drikke så mye brus! Jeg drikker brus seriøst hele tiden, det er kvalmende å tenke på hvor mye brus som siler nedover spise(drikke?)røret mitt. Jeg må jo ha etset alt som er fordi brus er vel etsende, er det ikke?

Anyway,

Siste innlegg før jeg tar kvelden...

Okei, jeg kom over noe heeelt sykt egentlig!

Haha, var veldig morsomt å lese det egentlig. På denne bloggen her er det noen som har disset Voe på en eller annen måte. Lurer på om det kommer mer dissing, for det var iallefall veldig gøy å lese selv om det kanskje ikke var 100 % seriøst da. Tror ikke det var personlig ment, og hvis det var det så har denne personen syke problemer, haha.

Uansett, dagens liste er ikke fullført. Det som ikke er gjort er selvfølgelig lekser..., og å dusje og vakse+kure håret men det skal jeg gjøre nå så det er fullført. En ting jeg har å si, er God save me hvis jeg ikke rekker å legge meg til 23.30!

Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye... Har vært med Tuva, også har jeg trent på SATS. Vi var på en sånn instruktør time som var kalt "StepPuls". Sykt, det var bra. Det var sånn liten "benk" som man skal gjøre masse forskjellige trinn opp og ned fra - utrolig krevende og sinnsykt slitsomt! Ble like svett og våt som en UGG i regnvær - ja da kan du bare tenke deg. Haha, jeg har egentlig koset meg i dag selv om det har vært rolig.

Nå slenger jeg inn et bilde før jeg må springe i dusjen!

Dette vil dere få et større innblikk i etter hvert som jeg får til og fikse det!

To do list for denne dagen...

Hei lesere!

I dag har jeg hendene fulle egentlig. Har alt for mye å gjøre, og med trafikken på bloggen min blir det enda mere å gjøre! Sorry hvis dere ikke liker nyhetene som er nedenfor i et par innlegg, men jeg elsker gossip og hva er vel ikke bedre enn å dele det man elsker med andre? :)

To do list for sunday, 10. january
  Selge et par sko til en dame
  Rydde opp etter frokost
  Gjøre alle leksene for hele uka
  Dusje og vaske håret + hårkur
  Rydde opp det lille rotet på rommet
  Få mamma til å kjøpe et par støvletter
  Blogge et par innlegg til for dagen
  Legge meg senest 23.30

Meld deg på TOPP 10 - blogglisten min - TCMN

(PS - minner om konkurransen der du kan vinne whooga/ugg boots her. blir kåret om 1 uke)

Vil du være med på min TOPP 10 - bloggliste? Jeg kommer til å lage en topp 10-liste der dere kan bli de ti som topper listen. Jeg vil legge listen ut som et bilde med full adresse til din blogg pluss en liten vurdering. Listen som kommer til å se slik ut:

Hvis du vil være på denne topplsiten min må du bare skrive bloggadressen din som kommentar på dette innlegget her, og du er med i trekningen. Jeg vil trekke ut 30 blogger, også vil jeg se på alle de 30 og vurdere hvem som fortjener å være på de 10 plassene jeg har!

På bildet av topplisten min vil jeg skrive hele bloggadressen din OG en bitteliten vurdering under bloggadressen din. Bildet vil jeg sette på høyre side på bloggen min, og da vil det være bilde av topplisten min på høyre side i omtrent 2 uker tror jeg. Dette vil nok øke besøkstrafikken din betraktelig vil jeg tro :)

LYKKE TIL

(er med i trekningen om å bli vurdert på denne bloggen)

Vil du ha deg noen nye sko?

Jeg og Tuva selger sko som vi ikke bruker lengre! Hva er vel ikke bedre enn å selge sko til noen som vil ha de, i stedet for at de skal stå i skapet og samle støv og være i veien? Jeg elsker å selge brot gamle ting, fordi da får jeg penger til å kjøpe meg noe nytt! Det er fantastisk. Jeg elsker å få nye ting, og jeg elsker å shoppe.

Vi har annonse på finn.no som du kan se her.

Er du interessert, send en mail til minit_94@hotmail.com eller skriv kommentar.

Dette er bare en liten smakebit på hva vi selger:

Mine nyttårsforsett - på etterskudd

Jeg vet at jeg er litt på etterskudd med nyttårsforsettene mine. Det beklager jeg! Vet jeg har litt rare nyttårsforsett, men jeg har aldri vært den som har klart å følge dem heller da... Du får nøye deg med å lese dem så kan jeg gi en report etter hvert om hvorvidt jeg klarte å fulge det jeg har satt som krav!

  Være flink på skolen og gjøre leksene mine
  Gå oftere tur med Lotta, iallefall på morgenen
  Slutte helt med å bite negler
  Blogge minst 2 ganger om dagen
  Ha outfit på bloggen, kanskje 2 ganger i uken?
  Ha videoblogg av og til
  Spise frokost om morgenen minst 3 ganger i uka
  Trene på SATS og få mere muskler i armene

Gossip Girl - wanna be one of them!

Jeg digger Gossip Girl. Jeg får egentlig litt lyst å være som dem. Livet ser så utrolig innholdsrikt ut, og de har så mange fine klær som alle kan misunne dem over. Jeg digger mest karakteren Blair Waldorf og Chuck/Charles Bass. Spesielt de to sammen, utrolig kult. Det er noe jeg liker veldig godt med Chuck... kanskje det at han er så badboy, også er han litt stygg men samtidig dritkjekk!Ellers liker jeg Dan og Serena / Penn Badgley og Blake Lively.

Et par småjusteringer på bloggen

Nå har jeg bare gitt designet mitt et par justeringer, samt ny header. Headeren mekket jeg på 5 minutter, så den er kanskje ikke i topp kvalitet men jeg syns den var enkel og fin og gjorde seg bra der den står.

Nå har jeg vært våken litt for lenge og tenker på å legge meg. Er ganske trøtt. Tuva og jeg har chillet på dataen i hele natt, noe som er ganske lenge siden vi har gjort faktisk. I morgen blir det outfits og litt bloggoppdateringer så hold linjen så får du nytt lesestoff i "morgen".

Ha en fin natt videre, selv om dere sikkert ikke leser dette før i morgen.

Gammelt bilde av meg fra min blonde periode.

God natt-klem fra bloggverdens Tuva og

Queen of Geeks Club

Sånn kan det gå når man rydder rommet sitt og finner både briller og kroner. Derfor måtte bare Tuva og jeg lage en ny kåring som selvfølgelig blir den største og med beærede kåringen noen kan få! Dette året ble det til meg. La oss ta en fakkel og gå i tog for og hylle den nye "Queen of Geeks Club".

Nå må jeg gjøre noe matematikk, før regnestykkene springer i snurr blant mine hjerneceller.

Nå har jeg ryddet rommet!

Jeg har stått på og ryddet rommet mitt i tre timer nå og har endelig kommet i mål! Er kjempefornøyd, fordi nå er rommet mye mer åpent og lyst. Man føler seg ikke så innelukket og det er ikke like trangt. Det var verdt arbeidet vil jeg si.
 
Hva synes du?
Bikkja mi er den kuleste i byn'

og det har jeg bevis på! Neida, men hun er helt syyyk. S-Y-K-!

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye egentlig. Har kjedet meg... spist taco's og chillet. Var ute med Lotta på kveldstur. Denne gangen gikk vi i lysløypa, og det var en god del snø på veien oppover mot løypa. Lotta elsker snø så det gjorde ikke så mye for min eller hennes del. Hadde med meg kameraet, da jeg har lovet meg selv å bli en problogger og slutte å være så lat. Tok de sykeste bildene ever! Hun var spinnevill og jeg utnyttet øyeblikket til å knipse et par psykopatphotos.

Psyko nummer 1
Seriøst, skjekk øynene. Likte bildet egentlig, for det beskriver veldig hvordan personlighet hun har.


Psyko nummer 2
Her ser hun mest ut som et ekorn som er på vei til treet sitt.


Psyko nummer 3
På dette bildet vil jeg beskrive hun som en lang rotte med øyne som er i ferd med å bli most ut.


Har dere noen psyko bilder av hunden/kjæledyret deres?

Kjøp av valper fra utlandet...

Noen ganger bidrar faktisk vi, de såkalte dyrevennene, til lidelsene til mange fattige dyr uten å vite det.

Hvordan ville du føle deg hvis du ble holdt i bur hele ditt liv? Ingen plass til å gå på, ingen plass til å bevege deg fritt på. Leve i råttne forhold. Utsatt for sol og regn. Fått ditt barn atskilt fra deg nesten så snart de ble født?

Når vi og våre barn er på utkikk etter en valp eller skal bruke tusenvis på en ren rase, eller kjøpe en valp som en gave til venner og familie, direkte skaper vi en etterspørsel etter disse valpene. Og, som loven om pengetjening sier, så lenge det er etterspørsel etter noe, er folk ute etter å tjene raske penger og de vil sikre at tilbudet er der. Foreldrene til disse dyrene blir som oftest holdt i et bur, slik som beskrevet ovenfor, så tenk på det når du kjøper deg en valp fra utlandet! Når du kjøper en valp hvor foreldrene har levd under dette forholdet, vil du bidra til å fortsette å holde foreldrene under et slikt forhold. 

Vær så snill, hvis du virkelig vil ha et kjæledyr som en venn, adopter de som faktisk trenger et hjem! Se inn i øynene dems, og gjøre det rette. For hvert arr, hvert sår, og enhver ufullkommenhet som du ser på det stakkars dyrets kropp, forteller det at du vil elske det enda mer, for dermed kan vi få et glimt av håp om at deres forslåtte og knuste hjerte kan bli helbredet over tid.

Trening på SATS

Jeg og to venninner, Tuva og Hanne, har fått oss prøvetimer på SATS. Vi får 5 gratis prøvetimer, og det er veldig kjekt egentlig. Synes at det blir litt for stusselig med bare en gratis prøvetime for å se om man vil begynne der, da man tross alt må binde seg i et års medlemsskap hos SATS - eller så kan man betale 850(!) kroner for å trene 31 dager. Syk pris egentlig.. Vel, vil du ha 5 gratis prøvetimer gå inn på http://www.sats.no og ta testen som du finner link til på forsiden. Da får du 5 gratis prøvetimer på hvilket som helst treningssenter.

Kan lage en video senere der jeg viser dere hvordan man tar testen.

Iallefall, så har vi 5 gratis prøvetimer. Jeg var på SATS i går og det var veldig herlig å trene litt. Det er mye forskjellige apparater, men noen av apparatene er litt for gamle syns jeg. Mitt mål er at jeg skal begynne på SATS og trene, men ikke for å gå ned i vekt. Jeg skal derimot gå opp i vekt. Skal legge om kostholdet mitt litt og spise mindre men hyppigere. Også skal jeg trene for å få litt muskler så jeg kan gå opp i vekt.

Det er mitt nyttårsforsett som jeg fant på for et par dager siden. Jeg tror aldri jeg har hatt noe spesielt nyttårsforsett, men nå som jeg tenkte på det kom jeg på en rekke med forsetter jeg vil ha:
- Trene
- Legge om kostholdet
- Gå opp i vekt
- Slutte helt å bite negler
- Gå oftere tur med Lotta
- Få valper
- Gjøre det litt bedre på skolen

En god treningssang som får fart på de fleste muskler:

Vil du bli anbefalt?

Vil du at din blogg skal bli anbefalt?

Jeg anbefaler 2 blogger i uken, og alle som skriver seg og sin blogg som en kommentar på dette innlegget vil være med i trekningen om å bli anbefalt. Husk at du trenger bare melde deg på en gang, og du er med i trekningen for alle ukene jeg anbefaler!

Anbefalingene jeg kommer til å skrive vil være utfyllende og jeg kommer til å være ærlig. Jeg vil også gi dere en karakter fra 1 - 6. Om du ikke tåler å få pirk og kritikk angående bloggen din, så sier jeg deg at du ikke bør melde deg på.

Første anbefaling vil bli i morgen, så følg med.

Fregner, hva er din mening?

Du ser det på mange mennesker, men er det egentlig fint? For mange kan det være fint med fregner, men som oftest så er de utvalgte som er fulle av fregner de som misliker dem mest. Jeg, med mitt fregneansikt, er ikke så fornøyd. Jeg føler at fregnene gjør meg mindre pen, aner ikke hvorfor. Jeg orker ikke å dekke de til med masse brunkrem, men av og til får jeg lyst - ikke at jeg gjør det selv om jeg får lyst! Jeg har fregner i hele ansiktet, og har en bestemt fregne som jeg aldri får ut av tankene mine. Nesefregnen min. Han har jeg kalt prikken, for det er en veldig tydelig fregne midt på nesen min. Har også fregner på leppene, det er litt sykt egentlig at fregner kan skimtes gjennom lepper. Bare se her:Også ser dere at mine fregner bærer et preg av lys brun/svak orange farge? Det er litt rart at fregnene ofte følger hårtypen. Som oftest har rødhårete jenter fregner, og da har de mer rødlige fregner enn jeg har. Jeg er ikke rødhåret, bare for å avklare det med en gang!

Noen eksempler på fregner jeg synes gir personene et helt spesielt og unikt uttrykk som jeg beundrer på en måte:

(Disse fregnene er ganske lik mine, bare at mine er litt svakere i fargen og at jeg har litt færre fregner)
Okei, disse fregnene var jo kjempesøte! De kledde denne jenta veldig godt, og se bare hvor flott de fremhever nese og øyne. Kjempesøtt om du spør meg :)

Og til slutt mine fregner.. Bildet er gammelt, og er brunette nå ;-)


Q - Hva mener du om fregner?
Q - Ville du hatt fregner selv/har du?