hits

januar 2011

Dagens outfit

Som jeg sa skulle jeg poste outfit. Ingenting spesielt egentlig, bare somethin' simple!

Har på meg stortsett bare bikbok klær. Bukse, tubebh og cardigan fra BikBok. Topp fra JC.


Den er skikkelig digg, fin i ryggen også :) Passer perfekt til en tubebh, og disse med blonder fra BikBok er kjempefine.

Kan dere slutte å si at det svarte er en vanlig bh? Det er jo for faen lappen på tube bhen, alle som har en slik tube bh kan godt se at de også har en sånn lapp. Plis, få litt IQ da. Dere haters vil vel også ha bevis, så here u go:
Ring fra H&M


Øredobber fra BikBok

- Tycks?

I may be bad, but I'm perfectly good at it!

God eftermiddag :)

Akuratt kommet hjem fra skolen. Kjedelig dag, som alltid. Eneste positive var solarium og frokost fra Knoll og Tott med Mathias før skolen, siden vi begynner 10 på mandager. Nå sitter jeg faktisk og blogger fra toalettet, hahaha... interessant info or what? Skal ta outfit bilder til dere snart, siden mange "savnet" det.

Et par bilder jeg tok i går av ren kjedsomhet. Så ganske fjortis ut, spess det første, men whatever lizm?! ;**

De er forresten tatt med digitalkameraet, så er ikke såå god kvalitet. Jaja, hejdå fans

Litt regler for spørsmålsrunden

Therese og Charlotte (ikke meg) har laget noen regler for spørsmålsrunde. Tror jeg må følge disse heretter, hjeelp... Iallefall, gode poeng jenter.

Husk å ikke lyge på dokker noen venna på spørsmålsrunden!!! Og ikke sov på spørsmålsrunden.

Haha, flinke piker.. Min video holder forresten på å "publiseres" eller hva det er, står iallefall det på videoen på youtube.

Facebook addict

Holder på å laste opp videobloggen på youtube nå :)

Stadig oftere fersker jeg meg selv i å sitte til langt på natt og game facebook spill. Har vel 5 spill jeg gamer hele tiden, og enda flere kommer det til å bli. Er rett og slett avhengig. Det første jeg gjør når jeg kommer hjem om kvelden er å sette meg ned og spille alle spillene, et par timer går bort til det. Å spille er også det første jeg gjør når jeg har vært på skolen, eller når jeg kommer på skolen.

Her er mine favoritt spill på facebook:

It Girl, Lucky Train, Robot Unicorn Attack, Word Challenge og Cash King. Hehe, gameaddict her!

Nå skal jeg underholde det stygge besøket mitt..... sara...... HADE <3

Jobb i dag også!

Halloooo!

Vet jeg ikke postet videoen i går, slem meg. Når jeg kom hjem fra jobb sovnet jeg nesten med en gang, og jeg var på jobb i dag også fra 1 til halv 12. Kom nesten nettopp hjem, og nå skal jeg legge meg. LOVER å få laget den i morgen når jeg står opp.

Sorry fans <3<3


Nora och mejjj på flyet til GC <3 miss it

Working 9 to 5

Neida, jobber fra halv 4 til halv 12 i dag. Skal få laget en ny del 3 spørsmålsrunde video når jeg kommer hjem, så den kommer vel i løpet av natten :) Vi snakkes!

Glemte å si at dere er sinnsykt flinke til å kommentere! Har i gjennomsnitt 100 kommentarer per innlegg. Sick. Dere er absolutt de beste leserene, ha en fin fredag alle sammen <3


Smiiiiiiil!

Drittby x10

Herregud, for en idiooootisk dag. Har sprelt på bakken 100 ganger som en annen idiot. Med andre ord: trynt i glatte, sørpete og våte bakker hele tiden. Har regnet, snødd, regnet, snødd, regnet og snødd i hele dag. Både jakken og uggsene fikk gjennomgå. Jakken var pissvåt, var blitt våt gjennom lommene. Uggsene var som rene svampen. Tenk deg at du legger en svamp i en bøtte med vann, så går du med svampen i bøttevannet. Slik har føttene mine hatt det i hele dag.

Vel, hva har jeg gjort i dag? Har vært og besøkt min nye venninne, Sara. Vi chillet et par timer hjemme hos hun, så bestemte vi oss for å dra på kino. Fikset oss og la på sprang til bussen, men tror du ikke den var like idiot som alltid og kjørte sånn 5 minutter for tidlig?!!?! Nei, kanskje vi som så feil på bussruta heller..... Vel, vi begynte å haike. Til slutt prøvde jeg meg på den kjente "strekk ut benet" metoden, men funket ikke der jeg stod pissvåt med eskimo jakke og svamper på føttene. Blæhhhh!

Så måtte vi GÅ ned til kinoen. Jeg GÅR helst aldri noen plass. Etter jeg hadde rullet meg ned hele veien og var gjennomvåt helt inn til trusa, var vi omsider plutselig på kinoen. Hurra!! Så var den stengt. Hurra! De stengte dørene sånn 10 minutter etter at siste filmen var begynt. Da ble det burgerking på oss, men må innrømme at det var ganske godt.

Når jeg kom hjem, kastet jeg uggsene rett inn i dusjen, og der skal de få stå til de har blitt helt tørr. Om ca 3 dager regner jeg med :) De er forresten mine nye favorittskøyter, er så lett å skøyte seg bortover veien med de. Ufrivillig da, selvfølgelig. Iallefall måtte jeg bytte sokker, og mamma hadde vært så grei og kjøpt meg nye. Sa jeg trengte nye. Snille mammaen min <3 Desverre for min del var dette langsokker, jeg bruker egentlig bare kortsokker. Whatever, mitt tap. Klipte bare av halve, så ble de korte. Tulla! ER SERIØS RESTEN AV KVELDEN.

FUCK TROMSØ BYYYYYYYYY, KINO, VÆR, SØRPE, BUSS OG RESTEN. Nok klaging. Stikker og legger meg, dere får litt bilder i morgen, er for emo. Videobloggen del 3 kom heller ikke fordi jeg trynte på isen og klarte å miste minnekortet som lå i lomma.

Takk til søte Julia som skrev så fint om meg på bloggen sin, det var vel det eneste søte for denne dag.

Running late. New nails!

Hei!

Har ikke hatt tid til å spille inn spørsmålsrunden i dag, så får ta det i morgen. Har vært en travel dag, og nå har jeg endelig slått meg ned til ro. De gamle neglene begynte å falle av, siden jeg limte de litt dårlig på. Nå har jeg limt på nye, og de er superfine! Mange har spurt litt om neglene, så kan vel fortelle litt:

- Det er falsknegler
- De fåes kjøpt på H&M
- Limet som følger med er dårlig, så kjøp et lim ved siden av som heter "Super Strong Nagellim"

Siden jeg biter negler, er dette supert for meg. Når jeg har på falskneglene, så vokser jo mine egne under. Disse sitter godt i en uke ca, med det ekstra limet jeg har kjøpt. Man kan også lakke de, og fjerne det med negllakkfjerner. Anbefaler negllakkene fra Viva La Diva. De tørker veldig fort, sitter bra og er billige. Mange fine farger også :)Nå skal jeg se ferdig en film, så hopper jeg i seng :)

VIDEO - r4nd0m

Sang i spm runde video 1: Your Love - Leighton Meester
Sanger i spm runde video 2: Grenade - Bruno Mars & Your Love - Leighton Meester

Sanger i denne videoen: 1. In Her Eyes - Basshunter  // 2. We R Who We R - Kesha  // 3. More - Usher :)


Nå skal jeg rydde ferdig øveretasjen. Har loftstua igjen, og badet må jeg vente med til det er LYS der inne!! Er bekkmørkt, og selvfølgelig har vi ikke rette lyspærer.

Trøtt hele tiiiiiden

Heiii!!

Åh, i går mistet jeg plutselig internett hjemme og den nektet å komme tilbake. Satt meg like så godt ned med en søt film, "Another Cinderella Story". Selena Gomez er så søt i den filmen. Akuratt nå er jeg sinnsykt trøtt, satt på skolen og halvsov meg gjennom hele dagen. Har vel fått litt for lite søvn i natt, så skal legge meg tidlig i dag! Tenker meg en tur på pizzahuset med Martemor i kveld, så legger jeg meg vel etter det.

Har fått en kjempefin brunfarge i det siste, så er veldig fornøyd. All solingen lønner seg til slutt ;-) Nå må jeg nok roe litt ned på solarium så jeg ikke ender opp som en innskrumpet rosin. Desverre er jeg ikke sååå brun som på bildene, siden jeg ser alltid brunest ut i senga mi i en hvit shorts. Men det er ikke langt ifra ;)
Hahaha, fine valker... sjekk forskjellen på ansiktet og lårene. Skulle ønske jeg hadde en stoooor fregne i hele ansiktet, så hadde jeg sett brun ut istedenfor. Hater at jeg aldri blir brun i ansiktet, får bare 100 millioner freckles. Mange spør om jeg soler ansiktet, men det gjør jeg ikke. Har en genser over ansiktet i solariumet, for da får jeg ikke fregner. Hehe, alt for å unngå fregner her i gården!

Kommer en videoblogg senere :)

Crazy lips

Hei og god snartkveld :)

Hadde det travelt i går, så ble ikke så mye blogging. Var nemlig og jobbet på Polaria. Forteller mer senere!

Nå skal jeg vise dere et par leppestifter fra Viva La Diva som er utrolig kule egentlig. Det er 4 sterke farger, som kanskje ikke passer helt til hverdags. To av de passer vel egentlig ikke til noe annet enn photoshoots og Halloween, haha. 

Glemte å si: Du får kjøpt viva la diva på Cubus! 

De har et veldig søtt "design", med søte juksediamanter på lokket.


Her er de fire fargene jeg har, smashingggg


Sånn ser fargene ut, kan være litt skremmende ved første blikk. Er ikke akuratt de du kjøper til vanlig....

Her ser dere hvordan fargene ser ut på, i rekkefølge som fargene over. Hadde på meg en rosa leppestift fra før av, så de satt seg ikke så godt desverre :/Eneste negative jeg har funnet er at den svarte etterlater litt gris på tunga, samt at den falmer fort.


Derimot min nye leppestift fra MaxFactor, som jeg elsker, sitter godt hele dagen. 


Farge "620 Valentine Rose". Den er kjempenydelig, min nye favoritt. Ble forelsket med en gang jeg så den!
Slik ser den ut på. Blir dritfin å bruke på sommeren, egentlig litt for sterk for vinteren syns jeg - men bruker den allikevel!


Så mååå jeg bare anbefale en maskara fra Viva La Diva. Den er kjempebillig, tror den koster rundt 85 eller noe.


Som vanlig, bling bling lokk.


Se så fint resultat den gir. Her har jeg kun brukt den maskaraen, og man trenger ikke jobbe i timesvis for å få de fine. Her får man en fin lengde, og ikke alt for mye volum. Absolutt en god billig-maskara, selv om den ikke slår mine favoritter. (Nilens Jord blant annet).

Nok sminkesnakk nå, skal få mamma til å hente mat på jobben min. Siden mange lurer, så jobber jeg på gatekjøkken. Har jobbet der i 3 år :) Hejdååå!!!

Vampire red

God kveld!

Nå er det like før jeg skal hoppe i seng, i morgen skal jeg nemlig ut på mitt første "oppdrag" i sammenheng med NHO reiselivs-kampanjen. Skal utfor Polaria og være med på litt forskjellig, blant annet skal jeg starte med å være med på forberedelse og mating av selene og fiskene. Skal visstnok være mye som skjer både i og utenfor Polaria i forbindelse med åpningen av Nansen-Amundsenåret(?!?!?). Skal hvertfall få tatt masse bilder i morgen, og det blir nok veldig spennende. "Uheldigvis" må jeg stå opp i 10-tiden, så jeg rekker å dusje, sminke meg og spise frokost. Kanskje blogge også? :)

I dag måtte jeg hjem til mamma en tur, fordi jeg hadde lovet henne å hjelpe hun med å lage en vampyr look. Hun skulle nemlig i bursdag til en venninne, og de skulle kle seg ut. Ved hjelp av sminken min, blant annet leppestiften fra Viva La Diva i fargen "Vampire Red", syns jeg vi fikk det ganske bra til. Og litt fakeblod og vampyrtenner...


gamla har fått på seg litt for mye make-up....


skummel ^^^^^^^^^


Hun var bra stolt når hun så seg i speilet!


Men så må vi ikke glemme stylisten.... MEG! <3<3<3<3 natta

I love accessories

Er det noe jeg virkelig elsker, så er det tilbehør. Både smykker, øredobber, ringer, vesker, armbånd, skjerf, sko og alt man kan sprite opp et antrekk med. Jeg liker aller best sølv på smykker og ringer, men gull er utrolig fint det også. Perler, sløyfer og blonder er en stor favoritt - i tillegg er det veldig fint til blondt hår :)

Men... skulle jeg måtte velge mellom sko og smykker/ringer osv hadde det nok blitt sko. Jeg ELSKER sko, og blir helt i hundre når jeg ser et par nydelige pumps eller boots. Har vel alt for mange sko vil jeg tro, men jeg har også alt for mange øredobber. Åh, hvilken vanskelig verden vi lever i....
Denne ringen er ny. Den er fra H&M, love it! Aller helst vil jeg ha den i gull og rød, men tror du de hadde den? Nooope!


/ h&m
/ gran canaria


Sløyfer <3 Denne er fra Lindex

Liker du accessories?

Helgebesøk

Nå har jeg akuratt lukket igjen glidelåsen på bagen min, skal nemlig på besøk til pappa i helga. Skal ta med meg pc, kamera og alt sånn at jeg får blogget - så frykt ikke for fravær! I dag har jeg ikke orket å tenke på bloggen, har nemlig slappet av og litt sånne ting. Fikk forresten noe i posten i dag:

Dette er for blondiner, og skal fjerne gulskjær. Noen som har prøvd noen av disse og kan dele litt erfaring? :)


Nå har jeg pakket med lue, hansker, briller og boblebukse. Får se om jeg og Charlotte drar og kjører slalom i løypa hvis været blir bedre i morgen eller noe.


Fint modus på kameraet som gjør meg helt blå :ssssss


Klar jente ligger på gulvet


Gleder meg hvertfall til å dusje i kveld, og bruke hårkuren som følger med hårfargingen. Den er så utrolig bra!!

ædjjjjjjjjjjjednfkanaø

nå gidder jeg ikke spørsmålsrunden mer! spilte først inn på videokamera, og da ble det ingen lyd. så spilte jeg direkte fra webcamera til youtube og da ble lyden alt for lav! gir opp. den får komme skriftlig en dag jeg har tid.

FMLFMLFML. også finner jeg ikke lader til speilrefleksen heller. FML10kkkkk


Forresten, vil noen kjøpe en iPhone 4 eller HTC Nexus One?

iPhone 4 16 GB åpen for alle abonnement. Ser helt ny ut, kun 1 mnd gammel. Selges for 4500 kr. Følger ikke med eske og manualer, men et KOSS headset følger med.

HTC Nexus One - ikke kommet til Norge enda. 1 mnd gammel, ser ny ut. Åpen for alle abonnement. Følger ikke med eske og manualer. Norsk språk på tlf. Pris kr 3000.

Er en kompis som selger, så er du interessert kontakt m_gabrielsen@live.com

Det beste jeg vet

Åh, det beste jeg vet nå på vinteren er å ta solarium! Det er så sinnsykt deilig å legge seg inn i en halvtime fylt av varme å svette. Ikke at jeg svetter så mye sånn egentlig. I tillegg er det mørketid, og jeg er veldig trøtt for tiden så jeg sovner bestandig av i solariumet. Hater å våkne til at soltiden er ferdig :( 

I tillegg blir man brun, som er det beste med solarium :D  Disse bildene er fra i går, sjekk yellow hair da!

ssshhhh......


LOVE IT!


LOVE THE YELLOW HAIR LIZM <3

Holder på å ladde videokameraet, så spørsmålsrunden kommer senere :)

Finally blonde

Nå er håret perfekt! Alt gulskjæret ble borte i dagens omgang, takk til Tuva snuppsi! Mange lurer på hvordan jeg klarte å gå fra brunette til blondine, og det skal jeg forklare en gang for alle her:

Først og fremst må jeg si at alt av farging er gjort hjemme, ingen profesjonelle frisører er benyttet. 

Prosess del 1:
Første dag bleket jeg alt håret med en lyys farge fra Schwarzkopf. Det ble da oransje, og etterveksten ble gul. Du må ikke få panikk hvis ditt hår også blir sånn, fordi du er ikke ferdig enda.

Prosess del 2:
Neste dag bleket jeg alt håret med Depend Blondering, den lyseste. Brukte ca 3 pakker i hele håret, og jeg gjorde dette selv. Det ble da veldig masse gulskjær i, men jeg overlevde. Gikk ca slik i en uke før jeg farget det på nytt.

Prosess del 3:
Siste del av prosessen, og den gjorde jeg i dag. Etter at gulskjæret hadde fått godte seg i en uke, farget jeg håret (ikke bleket!) med en farge fra Lòreàl Paris Rècital Prèfèrence som heter 10.21 Stockholm / ekstra lys askeblond med perlemorskjær, Den va perfekt til mitt hår, fordi den tok bort alt det gule.

Så var det resultatet (lyset gjorde luggen gul):

Det er ikke så gult i luggen, var kameraet som gjorde det. Luggen er ca samme farge som resten av håret.

Nå skal jeg rydde litt på rommet, så skal jeg legge meg!! Tidlig :D Skal forresten få spilt inn spm. runde videoen i morgen, så regner med den kommer da.

Dagens outfit

Dagens lille antrekk :-) Hadde tenkt det ut dagen før, så derfor hadde jeg tid til å kle det på meg. Desverre fant jeg ikke en svart BH til å ha under, så hadde valget mellom hvit, rosa og rød. Dere ser vel hva jeg valgte! Snart kommer Tuva hit og da skal vi få bort det gule i håret, gleder meg :D


Genser - JC // Bukse - KappAhlhejhejhej, jäg är bara fjortan år!!!!


Øredobber fra BikBok - love them! Har et par i gull/rosa også.


Armbånd 1 fra Gran Canaria, klokke fra Gran Canaria og armbånd 2 fra H&M

Tycks?

VIDEO - gal dansefyr på Playa

Haha, han her fyren var og danset på strandpromenaden på Playa Del Ingles. Gikk forbi oss to ganger og ga et henrykende show. Eller så er han bare rett og slett en idiot som ønsker oppmerksomhet. Likte trusa må jeg si, noen som vet hvor man kan få kjøpt en slik? (a)

Tittentei, her er jeg!

Nå er jeg sånn høvelig frisk igjen. Er sikkert mange som har klikket mongolid siden spørsmålsrunde svarene ikke har kommet, men skal fikse det i morgen. Har alt for lite energi i dag, blir sikkert å legge meg klokken 9! Nå skal jeg egentlig bare slappe av og spise litt mat før jeg slokner....

Også må dere slutte å mase sånn om håret mitt!! Blir helt GAL av alt maset om å få se resultatet. Jeg har jo ikke blitt ferdig med det enda, men skal gjøre det også i morgen. Så vet dere det. :)


topp fra cubus, korsett og bukse fra bikbok


zazzyy


To nye øredobber. 1 paret er fra Gran Canaria og 2 paret fikk jeg jeg i julegave hos Johannemooor <3

spørsmålsrunde

Spørsmålsrunde fram til 21.30!! Svarer på de spørsmålene jeg rekker, og de som ikke er for private :) Bare å kjøre på, lager video med svar som kommer ut iløpet av kvelden håper jeg :)

Jada... bloggstopp!

Hallaaa... Nå sitter jeg her og skal skrive et innlegg, men har ingenting å skrive om. Vet absolutt ikke hva jeg skal blogge om! Har liksom ingenting jeg kan gjøre nå som jeg er syk, annet enn å si at jeg skal hente antibiotika på apoteket. Håret orker jeg ikke blogge om, livet er kjedelig så det orker jeg heller ikke blogge om. Åhhh..... hate 2 disapoint my readers :(

Kan iallefall meddele at jeg nettopp spiste en landgang fra eurospar til 50 kroner. Det er jo kriminelt dyrt for en kald landgang med 3 osteskiver og 2 steinharde skinkeskiver. Dessuten var den ikke særlig god heller..

Har også oppdatert ukens leser. Denne jenta som du ser til høyre i sidebaren har vært kjempeflink til å kommentere alle mine innlegg, og jeg har lagt godt merke til navnet hennes. "Gratulerer" søte du :)


Random bilde, men måtte ha noe litt "friskt" i min syke hverdag. Hihi :)

- Hva skal du i helgen?

Ikke riktig frisk

Fikk desverre ikke bli frisk til i dag heller. Det er lite digg å sitte med verdens største halsbetennelse, hodepine, feber and so on. Jeg orker ikke skrive så mye, blir sliten av å trykke på tastaturet... haha!


yey


ligger bare som et slakt på sofaen med en oversized kopp


her er skurken som smittet meg. han har stakkars hatt 39 i feber i flere dagerNå har jeg ikke spist i hele går eller dag, så blir godt med pizza! Hasta La Vistaaa

Den eller den?

Siden jeg er syk, kan jeg poste et gammelt innlegg fra februar. Da slipper dere å kjede dere :)


Her skal jeg vise dere hva jeg foretrekker framfor det andre, så dere kan lære og kjenne meg litt bedre kanskje. Håper dere tar nytte av dette og kanskje dere får svar på noen spørsmål om dere har lurt på noe. Hehe jaa ;pPpPpppPP


Syk for en gangs skyld

Åh, nå har jeg akuratt tvingt meg selv til å logge på blogg.no for å informere dere om at jeg er syk. Har 39,5 i feber, sinnsyk hodepine og slapp i hele kroppen. Har sovet i hele dag, nå skal jeg tvinge i meg litt mat fra jobben min så skal jeg sove videre. 

Vi blogges derfor i morgen, takk for mejjj
X_7f5d09c5_large

Kler jeg briller?

Når vi var på Gran Canaria, prøvde jeg mamma sine briller. Mange sa jeg kledde briller, men kanskje ikke akuratt disse. De ser litt for "voksen" ut for meg. Uff, klarer ikke se på bilder av meg mer. Kjenner faktisk at jeg savner det brune håret litt, men det er siden mitt er så disgusting gult akuratt nå. Blir sikkert mer fornøyd når jeg får en fin blondfarge med litt mørkeblonde striper. Ok ja - NOK OM HÅR.

Kler jeg briller?

Stygg uvane det der med å løfte et øyenbryn.... uff!

Litt mindre tid enn forventet

Hei!

Nå har jeg akuratt fått satt meg ned og slappet av her hjemme, men det varer ikke lenge. Må nemlig begynne å rydde rommet, ser helt jævlig ut her! Åh, skulle virkelig ønske jeg hadde en vaskedame som kom på kommando. Tenk så enkelt det hadde vært å ha det ryddig da, eller?

Har vært i møte med NHO reiseliv og Jakob i samarbeid med kampanjen jeg er med i. Høres ut som det blir litt reising og det kommer til å bli utrolig gøy. Gled dere til første "aktivitet", det gjør jeg :)

- Hva har du gjort i dag? 

// photo & edit by me

wow!

for en statistikk!! Over 20 000 bare i dag, er dere blitt gal eller? Vil gratulere bestevenninna mi Charlotte med 18-års dagen sin i dag. ÅH, så misunnelig det går ann å bli. Nå kan hun kjøpe snus, røyk, "brus" og hun kan kjøre bil, dra på uteplasser, gi en god faen i hva foreldre sier og bare LEVE LIVET. Gleder meg til jeg er 18, "kun" 1 år, 8 mnd og 10 dager. WOOHO, not. Skulle vært født 1. januar. Nå må jeg sove, i morgen blir det bra blogging :D

Love u CH <33

Hårsnakk til tusen

God søndagskveld!

Det er mange av dere som lurer på hvordan jeg fikk håret mitt så blondt på så kort tid. Mange lurer også på hvorfor i helvette jeg gjorde det, hahaha. Vel, selv om jeg er i frykt om at det blir litt mye hårsnakk på bloggen, skal jeg skrive litt mer om det.

Jeg vet at jeg passer til blondt hår, jeg har hatt det for 2 år siden. Det er kanskje alt for uvant for dere at jeg plutselig står der som en blond, bimbo blogger osv. Jeg har jo ikke tenkt til å ha håret helt blondt. Når jeg har fått vekk gulskjæret skal jeg stripe litt mørkere striper i, for at det blir et finere og mer naturlig resultat.

Prosessen:
Dag 1 kjøpte jeg inn hårfarge fra Schwarzkopf "Live Color XXL" i den aller lyseste fargen. Denne er ikke direkte bleking, men en farge med litt blekemiddel. Fordelte den i håret mitt og hadde det i ca 45 minutter. Dusjet det ut og oppdaget at jeg var gingertaxi.

Dag 2 kjøpte jeg inn 3 pakker med "Blondering" fra Depend. Dette er ren bleking som skal motvirke gulskjær, siden det er en kald farge og kremen er blå. Påførte den i hele håret og gikk i ca 40 minutter. Dusjet det ut og oppdaget at jeg var bare taxi. 

Neste steg i prosessen blir å få bort gulskjæret og få en rolig blondfarge, så skal jeg stripe inn litt mørkere striper. Det blir bra til slutt, det lover jeg dere. Ikke vær så naiv/pessimistisk/tvilsom!

Forrige gang jeg hadde blondt hår:

Her hadde jeg en naturlig farge, det var jo ikke sååå ille? 


Haha, 2 år siden i 9. klasse!


Nesten 2 år siden. Akruatt fått meg clip on extensions :)

Klart jeg ser mye yngre ut på disse bildene, men det er ikke siden jeg har blondt hår. Det er siden jeg var mye yngre, sånn ca 2 siden liksom. Nå skal jeg finne meg noe å spise før jeg sulter i hjel!

En tegning av Ida Våg

Først av alt må jeg bare si wow! 4. plass i dag, takket være alle dere <3

I går fullførte Ida Våg den digitale tegningen hun gjorde av meg, og jeg syns den ble dritbra. Dette er samme bilde som på headeren. hun sjokkerer bare mer og mer med alle tegningene hennes. Du kan besøke bloggen hennes her og følge med på digitale tegninger, malerier osv. 
Ligner, ja! Ida har helt klart et stort talent. Ble kjempeglad da jeg så den ferdige tegningen :D

- Lignet det syns du?

Sånn circus

Håret mitt skal bli noe ala dette, bare at jeg skal legge litt mørkere blonde striper i det så det får et mer naturlig resultat. Her har jeg fjernet gulskjæret på bildet, så det er ikke sånn det ser ut nå :) Gidder ikke legge ut bilde av hvordan det er nå, siden det var så mange som var negativ til at jeg hadde farget det. Orker ikke å bli usikker igjen, så da står jeg bare på mitt om at det blir bra til slutt!!! Hihi :) Må desverre ærlig innrømme at jeg får et lite sjokk hver gang jeg går forbi speilet.. føles ikke helt som meg, men man lever bare en gang og jeg blir sikkert til å farge det tilbake om et par mange måneder :p


På det bildet til høyre har jeg extensions, men de har jeg tatt ut nå da. Orket de ikke mer :p

Hey taxi!

Haha, akuratt nå ser jeg litt ut som en vandrende taxi. På impuls bestemte jeg meg i går for å bli blond igjen! Akuratt nå vil jeg ikke kalle meg selv direkte blondine, i og med at håret har litt vel gulskjær i seg. Men hva kan jeg forvente når jeg går fra brunette til blondine? Vet iallefall at sølvshampoo og sprayblonde skal benyttes de neste dagene!

Grunnen til at jeg ikke la ut resultatet i går var fordi det så jævlig ut. Toppen var gul og resten var ginger-farget. Jeg fikk ikke panikk da, for jeg regnet med at det ble slik. Derfor ventet jeg til jeg hadde farget det idag og så hvordan det så ut. Egentlig hadde jeg kjøpt 3 pakker til i dag sånn at jeg kunne ta det i to omganger, men jeg måtte faktisk bruke alle tre pakkene på en gang. I går brukte jeg Live Color XXL fra schwarfopzkeojfoaj eller hva det heter, og i dag brukte jeg Blondering fra Depend. Den er den beste jeg har prøvd hittil, i og med at jeg hadde knalloransje hår.

Du skulle sett meg når jeg var på Polaria med småsøskene mine i dag, haha. Var så redd for at noen skulle se håret mitt. Gikk med lue og alt håret pakket inn i jakken, så ut som den verste slasken. Hallo, kunne jo ikke gå med halvt ginger og halvt taxi hår!!

Her er gårsdagens resultat:

Hey gingertaxi <3<3 


men etter litt sånn her...


og litt sånn her.... 


pluss litt grusom venting sånn her...


... kan jeg klart vise tommel opp for at jeg er fornøyd over at jeg har fått det såpass blondt på 24 timer. Skal enda få vekk alt gulskjæret, men tror ikke jeg skal satse på å farge/bleke det flere ganger på en stund. Da må jeg bare ta sølvshampoo og sprayblonde til nytte, som nevnt. Dere skal få bedre bilder senere i kveld hvis jeg orker :) 

peace out

bloggfri

Hei!

Er nødt til å ta meg bloggfri fram til i kveld, har en hel del å gjøre nå. Derfor må jeg løpe! Forresten, noe dere vil at jeg skal blogge om senere?

oh my gosh

Hva er det jeg snart skal begi meg ut på? Hehe, ikke noe stort altså. Dere får results i kveld :)

Noen som skal se det store korslaget i kveld? Hvem gleder du deg mest til å se?

nyttårsforsett

Først og fremst må jeg takke for utrolig mange gode tilbakemeldinger på forrige innlegg! Kjempekoselig å se at dere likte et litt mer personlig og ærlig innlegg, framfor hva jeg har kjøpt, sminken min og hvor jeg skal reise. Noen mente det var å gå for langt å legge ut sånne ting, og at jeg heller kunne ta det personlig - det forstår jeg at dere syns. Er ganske sikker på at jeg ville tenkt noe alà det hvis jeg leste noe slikt på Voe sin blogg f. eks. Mamma syns iallefall det var kjempekoselig skrevet, tror nok hun ble riktig glad. Vet ikke hvorfor, men jeg følte bare for å poste det her. Dere følger meg jo gjennom godt og vondt, så hvorfor ikke? :)

Noen kommenterte på forrige innlegg at "ja, nå har du en hel del nyttårsforsett ;)". Der er jeg ganske enig, haha. Tror kanskje ikke jeg er helt nyttårsforsett-jenta, siden jeg stortsett aldri klarer å holde de. I år skal jeg virkelig prøve, derfor måtte jeg lage meg noen litt enkle forsett - men som vil utgjøre en forskjell i hverdagen min.

God kvalitet ja... Haha, vet ikke hva som skjedde!


Klarer jeg holde de? Kanskje, kanskje ikke...


Liiiittegranne skeptisk bare ;)


For dere som lurte på hvordan håret ble etter floke utbørstingen. Noen trodde vi klipte av hele floken, men det håret som lå på gulvet var hår som var falt av når vi børsta siden det ble mye riving og sliting. Nå ser håret normalt ut, bortsett fra at det er blitt et lite gram tynnere :) Det som er dobbelt så kort som det andre på bildet er bare jeg som holder opp halve håret.

Unnskyld

Dette er egentlig et ganske privat innlegg, men for alle dere som har meg som forbilde - dere må vite at jeg har mine feil jeg også. Nå som jeg er ungdom, tøyer jeg grensene og liker aller helst å gjøre ting som det passer meg. Dette innlegget er en unnskyldning til min mamma for alt jeg har gjort... so here we go.

Unnskyld mamma for at jeg ikke er den perfekte jenta som aldri gjør noe galt. Jeg vet du blir skuffet over meg, og det har du absolutt all grunn til. Du tror kanskje at jeg har absolutt null samvittighet og driter i alt, men det gjør jeg ikke. Vårt forhold har vel vært som en stor berg og dal bane. Du kan ikke stole på meg, og jeg kan nesten ikke stole på meg selv heller. Har gjort mange ting som jeg angrer på i ettertid, og derfor vil jeg beklage for at jeg har oppført meg som en drittunge.

Beklager for alle løgnene jeg har fortalt til deg, og for at du ikke kan stole på meg.
Beklager for at jeg var en tyv for flere år siden, og ikke sluttet selv etter å ha bli tatt.
Beklager for at jeg aldri står opp om morgenen når du vekker meg, og forsover meg.
Beklager for at jeg driter litt for mye i skolen, og har alt for mye fravær.
Beklager for at jeg kjørte ulovlig uten lappen på firehjulingen i sommer.
Beklager for at jeg stikker av på natta og drar på fest uten at du vet det.
Beklager for at jeg kjørte firhjuling med ulovlig passasjer og ble stoppet av politiet.
Beklager for at jeg er superlat, og ikke rydder når du ber meg om det .
Beklager for at jeg nesten aldri svarer telefonen når du ringer, hører den ikke.
Beklager for at rommet mitt alltid ser ut som et horehus, og jeg ikke gjør noe med det.
Beklager for at jeg er frekk i kjeften og sover i timene på skolen.
Beklager for at jeg har røyket tidligere, og holdt det skjult for deg.
Beklager for at jeg er superdårlig på å gå tur med hundene, og bruker veranda heller.
Beklager for at jeg er våken til langt på natt, og bare får meg 3 timer søvn.
Beklager for at jeg har gjort alt jeg har gjort.

Egentlig så er jeg bare glad i deg, men det tror jeg du vet! Love u mommy <3

Tørr hud og stygge negler

Jeg har jo akuratt vært i de varmere strøkene, og da har jeg fått litt farge på kroppen. Nå som jeg er i kalde nord, hvor huden må pakkes inn i fleece og ullklær, har huden min begynt å bli tørr og fargen forsvinner sakte men sikkert. Derfor har jeg den perfekte redning. "SOS Repair" body lotion fra Nivea er fantastisk god. Min kjøpte jeg på Coob Obs!, men er sikker på at du finner den overalt de selger Nivea. Prisen er heller ikke så ille, men jeg kjøpte den før jeg dro til syden så husker ikke nøyaktig beløp.

Siden vi hadde 1 kort uke å sole oss på, ble det fort trappet ned blant solfaktorene. Jeg skal ærlig innrømme at jeg egentlig ikke bruke noe særlig med solkrem, men gikk litt mer drastisk til verk og fant kjærligheten i en sololje fra Hawaiian Tropic, "Tanning Oil Intenste Professional Two". Føler at det ga meg litt ekstra brunfarge :)


Anbefaler begge disse til dere. 

Også må jeg bare få sagt at jeg har verdens styggeste negler. Kan vel egentlig bare skylde på meg selv, i og med at jeg biter negler. Skal faktisk prøve å slutte nå, og spare til lengre negler. Eneste er at jeg ikke er så motivert til å få lange negler siden de bare ser stygge ut, knekker og blir rifter i. Når jeg var i syden kjøpte jeg et manikyr sett som man kan pusse og file neglene med, elektrisk. Så stor forskjell på når jeg hadde gjort det på den ene hånda i forhold til den andre. De blir mye glattere, du får bort rifter og ujevne kanter.

Pene negler, mmmm!


Manikyrsettet jeg kjøpte. Kostet 16 euro, og den åpningen nederst er for å stikke neglene inn i og tørke neglakken med :)

Tuva ryddet opp i knutemor

Åh, endelig føler jeg meg som meg selv igjen med tanke på håret. Var hos Tuva, og vi fikk utrolig nok opp resten av floken. Anbefaler alle som skal ha keratin extensions til å være flinke å kamme over festene slik at det ikke blir tovet og flokete der. Til slutt ser hodebunnen din helt jævlig ut, og iallefall når du skal ta ut håret. Her kan du se mitt flotte kunstverk, karakter 6+:


(Det hvite i håret er en blanding av masse balsam og lim fra keratinet. Fin ettervekst også) Namnam! Dette tok bare ca 4 timer å få ut, rene barnematen. Jeg sitter og chiller, aner fred og ingen fare - så kommer Tuva med saksen. Ble ikke skremt da, sa bare "klipp i vei, kan jo ikke bli verre enn det er".

Tror forresten jeg begynner å miste hår. Snart har jeg vel en nydelig måne på skallen!

Paaain som faen å få ut floken, og her er jævelskap håret som ødela for meg!!! Matolje og balsam er det eneste som kan redde deg, med mindre du vil gå til frisøren og få guttekort hår.

Bilder fra Tuva

missing the warmth and life down there

Akuratt nå skulle jeg gjerne stått her! Ingen bekymringer, ingen diskusjoner, ingen skole - man trenger kun å leve livet sitt og slappe av. Istedetfor står jeg på badet med nydusjet hår, fryser på bena og må tenke på senga siden jeg skal opp tidlig. Hele livet skulle vært en eneste stor ferie!


// sam tsui - summer pop medley

Sjekk ut ukens leser i sidebaren

I sidebaren har jeg nå fått ukens leser :) Den blir oppdatert hver uke med en leser jeg legger merke til. Nå skal jeg og Tuva gjøre ferdig en oppgave, så må springe avgårde. Tuva slår meg siden jeg er så treg. HADE. Forresten, Tuva hilser alle dere søte lesere.

LOVEU 
TuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuva
TuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuvaTuva

2 bukser jeg liker

Jeg har utrolig mange bukser i klesskapet som jeg aldri bruker. Mange stygge, vanlige, fine, for store, for små, for lange, for korte - ja, alt mulig. Har sikkert 4-5 bukser som jeg bruker, resten ligger bare i skapet og samler støv og hybelkaniner. For tiden har jeg to favoritter som jeg syns sitter perfekt. Egentlig tre, men den siste begynner jeg å bli lei så den gidder jeg ikke å blogge om. Disse to buksene er ikke så spesielle, men de er så gode å gå i at jeg får lyst å bruke de hver dag :)

Den første er fra BikBok, og den kjøpte jeg når jeg var i Oslo. Tror den koster 499 kroner. Hullene var ikke så store, men de blir litt større for hver gang buksa vaskes og hver gang du bruker den. Håper bare ikke de blir større nå. 

Den andre er fra Tyrkia, og butikken jeg kjøpte den i var en typisk jallabutikk med fake merkeklær. Det som var spesielt med denne, er at det var et merke de laget selv på fabrikken sin. Om jeg husker helt rett, het det Crackpot. Buksa sitter iallefall perfekt, og det er stretch i den slik at den blir behagelig å gå i.

1 / bikbok - 2 / turkey

- Hva synes du om buksene? Har du mange favoritter?

Nytt design og enkelt antrekk

Tuusen takk til Gussan som for 2. gang har laget meg et nydelig design. Ble enda mer fornøyd denne gangen! :D Nå kan jeg laste opp bildene i 800px, og derfor vil bildene i eldre innlegg se litt for små ut i forhold til størrelsen på blogginnleggs-området. Hva synes du om designet?

Dagen i dag har jeg tilbringt på skolen. Ufattelig kjedelig, så det interesserer dere nok ekstremt lite å høre om hva jeg gjorde, hvilke fag jeg hadde og hva jeg spiste til lunsj. Derfor slenger jeg bare inn bilde av dagens antrekk og lar det være med det :)


Jakke fra wow // genser fra h&m // bukse fra tyrkia(crackpot) // singlett fra cubus // veske fra modekungen.se


Brukte et par slitte, skitne "Converse" som fottøy...


dro våtlineren litt ut i dag ;)

Nå skal jeg slappe litt av, er utrolig sliten. Kos dere!

nye favoritter i sminkepungen

Har fått meg noen nye favoritter blant all sminken min, og disse anser jeg som must-haves til hverdagslooken min. Før i tiden brydde jeg meg ikke så mye om hvilken sminke jeg brukte, og jeg hadde aldri noen faste produkter. Nå har jeg alltid et par sminkegreier som jeg ikke klarer meg uten. 

Det går mye i Glo Minerals, The Balm og Nilens Jord. Alle disse tre merkene er knallgode, og det er MakeStyle som har "presentert" disse til meg. Fikk en ny pakke fra MakeStyle for 1 måneds tid siden, og jeg har da testet ut disse produktene en stund. Er kjempefornøyd med alt, og det har fått seg en fast plass i min hverdags makeup.


Først ut har vi en oljefri fuktlotion fra Beautè Pacifique

Etter å ha testet den ut på forskjellige måter, blant annet som underlag før foundation, vanlig lotion etter dusj og hvis jeg er tørr i ansiktet, har jeg funnet ut at denne er faktisk sinnsykt bra!

Passer godt til: fet/uren hud
+ Gir kjempegod fuktighet 
+ Den er uten olje
+ Tynn i konsistensen
+ Trekker fort inn i huden

- Flaska blir fort skitten siden den er hvit
- Legger seg litt størknet lotion ytterst i tuten av og til


Neste kandidat er min nye favoritt for øynene, Volume Maskara GOLD


Denne maskaraen har jeg personlig byttet ut med alle de andre som jeg har elsket i flere år. Denne gir deg sinnsyke vipper, lange og fyldige. Enda bedre blir det hvis du bruker en maskara med tynn kost under, også tar denne over. 

Passer til: alle!
+ Lange og fyldige vipper
+ Kost som er lett å holde
+ Gir lite til ingen klumper
+ Eksklusivt design
+ Lite gris på selveste kosten

- Blir aldri tom, haha. Er jo ikke et minus egentlig, men har ingenting negativt.


Den neste favoritten er fra TheBalm, og er et anti-shine transparent pudder.

Med en gang jeg fikk denne, skjønte jeg ikke så mye av hva jeg skulle bruke det til. Etter å ha lest litt på nett og prøvd meg fram, er denne faktisk veldig nyttig for meg. Hvis du er en person som sliter med at huden din skinner mye, eller du har fått for mye glitter fra solpudderet er denne nyttig for deg også.

Passer til: blank/skinnende hud
+ Selv om fargen er blek, blir det ingen farge på huden
+ Demper shimmer og glitter fra solpudder o.l
+ God å ha i veska for deg som sliter med blank hud
+ Etterlater en matt finish
+ Olje-absorberende partikler fjerner skinnende/fet hud
+ Stilig design med pin-up modell 

- Pakningen kan fort bli skitten
- Man må ha en god kost for at resultatet skal bli bra

Jeg har også en rouge fra The Balm som jeg sverger til. Denne fikk jeg for en god stund siden, men den er absolutt et must have. HOT MAMA har en kjempenydelig farge (slik som det minste bildet) som minner om fersken. Du kan også bruke denne som highlighter og øyenskygge. Fin shimmer i, og den legger seg kjempegodt på huden.

// Dette innlegget er i samarbeid med og sponset av MakeStyle. Det er ikke mottatt pengebeløp for omtalen. Alle synspunkter og meninger er 100% mine og 100% ærlige. Bilder er tatt av meg. //

storfloken i bakhodet

Herregud, føler hele livet mitt roper FML hele tiden. Er det ikke det ene, så er det det andre. Har tatt ut extensionet i håret, og som resultat fikk jeg en monsterfloke i bakhodet. Har aldri sett værre ut, eller følt meg mer hjelpesløs. Balsam og kam ble plassert i mine hender, og jeg prøvde fortvilt å løsne opp i knutemor uten hell. Tuva sa det var det verste hun hadde sett! Tror hun fikk sjokkskader... det hadde iallefall jeg fått. Heldigvis hjalp hun meg i går med å rydde litt i rotet, og har nå fått ut ca halvparten av floken. Ikke akuratt årets happy-news, i og med at det som gjenstår er det verste å få ut :(


Ja, hei til deg også etterveksten. Liker å la den vokse vilt skjønner dere ;)


Trooo meg, mye verre in real! Her ser man jo så vidt floken.


Lei mej :(

Nå skal jeg finne på noe annet å blogge om, må bare lete etter noe interessant i livet mitt!

hollywood here we come

Jada, flinke meg fikk vite klokka 21 at jeg hadde jobb i dag.... 17.30!! Litt sent ute, men har jo ikke fått vaktliste eller noe på mail så er ikke bare bare å vite når jeg har jobb. Får dra innom og ta en kopi av vaktlista, høres ut som en god idè. Nå skal jeg sitte og være litt emo for at jeg har klart å ikke dukke opp på jobb :(

Til poenget. Den konkurransen jeg og mamma var med i for lenge siden, Pepsodent Hollywoodsmilet, vant vi! Så nå skal mor og datter til Hollywood i 1 uke. Vi reiser den 3. mars ned til Oslo, overnatter der til 4. mars morgen, så flyr vi videre til London. Her skal vi vente et par timer på flyplassen, også begynner den 10-timers lange flyturen til Los Angeles. Vi lander der i ca 3 - halv 4 tiden på ettermiddagen i Los Angeles sin tid. Vi reiser hjem igjen den 10. eller 11. mars, er ikke helt sikker.

Vi skal bo 1 uke på Loews Santa Monica Beach Hotel. Det så ut som et kjempefint hotell, og jeg gleder meg masse til å komme ned til varmen der. Hotellet ligger riktig nok like utenfor Hollywood, men det er veldig fint på Santa Monica. Nå er det kun 2 måneder igjen, men har helt ærlig lyst å begynne å pakke allerede. Haha :)


Åh, det ser helt nydelig ut å bo her! Gleder med masse :D

Mange takk til Pepsodent og Lilleborg som har gitt oss denne premien. Mamma regnet ut verdi og hun kom vel fram til at premien var verdt rett i underkant av 40 000 kr! Det er mye penger, og vi får fly til Oslo, overnatting der, fly tur/retur Los Angeles og hotellopphold i 1 uke, samt alt av fly tilbake. Kjempefornøyd!

Glemte jo selvfølgelig å gi den største takken til dere lesere som stemte oss til 1. plass!!!

Mange som også lurer på om de kan se fraværsboka mi, haha. Jeg reiser jo i vinterferien - null fravær da. Tror ikke jeg vil vise fraværet mitt til noen, er så mye :/

home (not) sweet home

Æsj, nå er jeg hjemme igjen (for 2 dager siden)... ufattelig kjedelig. Stygge Nora er enda på Gran Canaria, mens jeg sitter her hjemme - i et kaldt hus, fryser, rydding og utpakking av koffert venter og jeg kunne gjerne bare hevet meg på et fly og dratt ned igjen. Da hadde jeg isåfall tatt meg med Tuva, for jeg vet at hun skulle ønske hun var der!

Holder på å laste inn alle de crazye bildene som er blitt tatt i løpet av ferien. Etter all dansingen og herjingen rundt på Bora Bora, Donald, Harleys, Snoopy and so on har føttene mine fått gjennomgå med en del gnagsår. Fortsatte bare og danse i høye sko, og gnagsårene ble verre og verre. Nå har jeg da plastret de, siden det gikk hull på de og jeg begynte å blø. Stakkar lille meg, jeg vet :(:(


Har møtt flere herlige folk.

Kan være enig i at han var kjekk :D Dette bildet er fra første kvelden jeg møtte han.


haha, meg, Martine, Stine og Joachim.


Litt finere bilde, vi er kjempepene alle sammen! 


Fikk besøk på Donald av Marius Alkomann


Søte tjejs


Alle disse vakre bloggfansa mine ;)


Playbunnyy


Dart master 1


Alexander og Kristina. De er søsken, men jeg trodde først de var kjærester eller noe sånt. Haha :p


Nora, anonym og Kristina


colgatex101010101010


Haha, jeg og Nora er de bleikingene... så kommer disse to! ÅH


oooh ooh ooh ooh, barbra streisand


fiiiiin!


sint


haahhaha peeeeeeeeeeeeen marius!


gal


hei Nora!!!


Hahaha, fint øye! <3<3<3<3 gul <3<3<3<3

Har dere savnet bloggingen min?