hits

januar 2012

slitt hår?

Hei!

For en måned siden fikk jeg en shampoo og balsam i posten fra blivakker.no. De er i merket Bed Head Tigi. Siden jeg har brukt det en stund kan jeg si at det virkelig er det beste jeg har prøvd til mitt hår. Den gir utrolig bra fuktighet, håret blir mykt og glansfullt og ikke minst lukter den fantastisk. Shampooen og balsamen passer veldig bra til de som har slitt hår - det reparerer, nærer, styrker, gir beskyttelse mot varme og mye mer. Du får kjøpt pakken med shampoo og balsam HER.

Vil dere ha en konkurranse der jeg deler ut disse to produktene?

 

kjøpe eller ikke

Skal jeg kjøpe disse skoene fra BikBok, eller ikke? Jeg var og prøvde de på fredagen, og de hadde de beige i min størrelse. Visste ikke helt om jeg falt helt for den lyse fargen, og vurderer å spørre om de får inn de svarte i 36-37.. Hva tror dere? Jeg er så usikkeeeer!!

Har jo bestilt de mørkbrune fra Nelly, så kanskje jeg burde gå for de beige.. men samtidig trenger jeg jo svarte? HERREGUD så vanskelig. Blæh.. De er forresten mye finere i virkeligheten! 


 

o-m-g

Har jeg sluttet å blogge? Nei, dessverre... Måtte bare ta meg en bloggpause i helgen, og glemte helt å si fra til dere. Av og til føler jeg bare for å koble helt ut, og skjedde en del i helgen som gjorde at jeg ble i dårlig humør. Når jeg er i dårlig humør vil jeg selvfølgelig ikke la det gå ut over bloggen, så jeg valgte å vente til ting ble litt bedre og roet seg ned.

I går valgte jeg å dra til min pappa i Tromsdalen, og vet ikke hvor lenge jeg kommer til å bli her. Til jeg føler for å dra tilbake for å si det sånn ;) I dag har jeg hatt en max stygg dag, har bare sett ut som en zombie liksom. Lurer på hva som skjeeera... Neida, men skulle egentlig bare si at jeg er tilbake og skal prøve å få til 2 innlegg om dagen!

You know you love me.. xoxo... neida. LOVE YOU!! Tusen bilder fra skoledagen min:

klassen


søt ida, hahahaha
Nå skal jeg chille videre, så skal jeg komme med en liten produktanbefaling i kveld!

- Har du savnet meg? Plis, si ja :( 

så fornøyd

Hei!

Nå har jeg fått pakken min fra Pandoras Eske. Er så fornøyd med alle tingene, og gleder meg veldig til de er i sitt rette element. Skal vise dere ordentlig når jeg er ferdig med rommet mitt og sånn. Tror det blir veeldig fint! Først må jeg bare få ny seng, nytt nattbord, kommode osv. 

Har sett på film helt til nå, så derfor har dere ikke hørt noe fra meg. Dere vet jo hvordan bloggen + meg er i helgene: L-A-T! Får se hva som skjer videre nå, kvelden er jo enda ung ;)


Alt finner du inne på nettsiden :)

chill + digg

Hei!

Nå er det helg igjen :D Jeg har tilbringt dagen min med Ida, så dro vi en tur til byen og møtte Marie og Kari. Fant et par sko på BikBok som jeg la av til mandag, så vi får se om jeg kjøper de. Må tenke litt over det, om jeg trenger de liksom. Mamma kom nettopp hjem så jeg skal løpe ned og tvinge hun til å lage middag. Sulten - JEPP!

Ikke påpek hvor jævlig fin frisyre jeg har på bildene, because I'm sexy and I know it.Favorittskoene mine! De er så utrolig varme og gode å gå i. Har hatt de en måned nå ca, og blir ikke lei. Det er nesten som å gå på en rosa (grå) sky ;-) De er merke EMU og fåes kjøpt her. Finnes i flere farger, modeller og høyder!

- Hva skal du i helgen?

vinn avicii billetter

Hei!

Jeg er så heldig at jeg får dele ut billetter til en fantastisk konsert, og dere har muligheten til å vinne! Konserten er med Avicii, og går av staben i Oslo Spektrum den 18. februar. Dette er konserten med fri aldersgrense som dere under 18 kan dra på. Klokken 18:45 blir det liv og røre blant publikum og på scenen. For en herlig opplevelse det må være!

Jeg deler ut to stykk billetter til to forskjellige vinnere. Det vil si at om du vinner, kan du ta med deg en person. For å delta må du like facebook-siden min HER, samt kommentere på BLOGGinnlegget at du er med + mailadressen din. Veldig enkelt! Avicii er helt rå, musikken gir deg eargasm og jeg kan love dere at det blir alt annet enn rolig på konserten.

Det kommer til å bli konkurranser med et par forskjellige konserter fremover, gled dere. Så til dere som ikke vinner nå har dere sjangs på andre konserter som kommer fremover :) Billetter til denne Avicii konserten får du kjøpt HER for 395,-

 


brillefin

Heihei!

Nok en gang er jeg på skolen. Vi holder på med gruppearbeid om klimatoppmøte osv., så jeg sitter med min kjære gruppe og tenker skittne tanker. Vi er Norge, vi er sterk blablabla. Er nødt og hjelpe gruppa, de klikker på meg hvis jeg ikke slutter å blogge nå.

Prøvde Ramona sine briller, fin? :)Vi hadde ikke Norge-flagg, så vi ble litt kreative i dag!


Wii, flinke jenterSorry mange bilder av meg selv, men klarte ikke velge :/

ting du (kanskje) ikke visste..

om MEG ;-)

1. Jeg får aldri kviser. Haha, men har 2 nå da så kan egentlig ikke si aldri. Får sjelden er vel rette ordet - får 1 kvise i måneden liksom. Ikke for å mobbe dere som får flere, men jeg elsker det. Wiii

2. Mamma har farget håret brunt for en stund siden! wops... var ikke om meg

3. Jeg veide 28 kg når jeg begynte i 8. klasse, helt sykt lite. Når jeg begynte i 1. klasse på barneskolen tror jeg at jeg veide 15 kg. Haha teeeenk så liten jeg var :( Nå veier jeg 43 kg, og gleder meg til den dagen jeg endelig veier 50 kg. 

4. Jeg er (nesten) aldri sammen med venner. Ikke sånn usosial, men jeg gidder aldri dra på besøk eller ha besøk fordi jeg bare vil sove, spise og sitte på pcen. Burde vel bli litt mer aktiv, plutselig har jeg ingen venner lengre :( 

5. Før hadde jeg et problem med å bli alt for full på fest... kjente ikke min egen grense, så hadde null kontroll. Endte opp med at Tuva alltid var barnevakten min hver gang vi dro ut, og hun måtte få sin kveld ødelagt fordi jeg skulle hive inn på alkoholen alt for fort. IKKE KULT! Er heldigvis blitt kjempeflink nå, og roet meg betraktelig ned.

6. Det verste jeg vet er matrester. Kan ikke lage gårdagens middag som ble satt i kjøleskapet, kan ikke varme opp pizza fra tidligere på dagen, kan ikke drikke brus som har stått i glasset flere timer, kan ikke spise brød som har blitt fryst ned. Jeg er så teit :(

7. Jeg har verdens beste venner! Elsker alle, de er så fantastisk på hver sin måte og de er en stor glede i hverdagen min. Favorittvennen min er.. neida, haha. Jeg er så glad i dem alle, så det så.

8. Jeg har silikon faktisk. Neida, men noen hadde sagt til mammaen min at de viste jeg hadde silikon for de hadde sett arr og sånn. Mulig å bli teit? Ja, tok bare silikon mens jeg var med familien i Bulgaria i sommer uten at mamma merket det - hehehe!!! Not... har egentlig små pupper, og ja jeg bruker push-up bh. MEN ikke flere stykker som noen av dere velger å påstå - kun en for det er ikke nødvendig med flere.

9. Jeg er utrolig misfornøyd med kroppen min. Det er den som gjør at jeg får dårligere selvtillit. Syns jeg er alt for tynn, for lange ben, for tynne legger, armer osv.. Er så mange klær jeg ikke kan kjøpe fordi de sitter ikke sånn som jeg vil. Hater seriøst å være tynn! Men som mamma sier - det kommer seg med årene, right?

10. Jeg skrev kun dette innlegget fordi jeg ikke orket å hente kameraet og ta bilder. Har vært på jobb i 8 timer så er sliten. Nå skal jeg faktisk SOVE.

11. Jeg har lagt med før klokken 10 hver kveld denne uken? Er så deilig når jeg våkner opplagt på morgenen :)

12. Hade og god natt? Visste du det?

Og nei, jeg har ikke begynt å redigere bort fregnene mine. Det er bare et redigeringsprogram sånn at alt blir sånn "blurr" på bildet, for å få vekk kornete bilder. Og da blir det sånn. Kan selvfølgelig justere det litt ned fra nå av hvis det er et problem :) Skjønner ikke hvorfor dere syter og griner sånn over hvordan jeg velger å redigere bildene mine av meg selv, djeez..

- Si en ting om deg som kanskje ikke alle du er venn med vet! 

bestilt

Hei!

Noe jeg enda ikke har nevnt på bloggen er at i februar skal mange av oss bloggere ned til Drammen for en herlig weekend sammen. Blant annet meg, Tuva, Sophie, Annais, Renate, Ida Wulff, Andrea Badendyck, Axel, Kristina Andersen, Lene Orvik, Caroline Maria, Caroline Berg +++. Tror iallefall alle vi skal. Datoen er 17. februar, og vi blir der hele helgen. Gleder meg veldig, tror det blir utrolig morsomt. 

I den anledning har jeg bestilt meg litt nye klær og sko. Er ikke helt ferdig enda, men her er en smakebit av det jeg har bestilt. Liker veldig godt alle tingene, men må vel se etter en litt mer classy kjole også. Er så typisk meg og bare bestille veeldig korte kjoler. Tok jo en liten Britney på et bilde tidligere her på bloggen... wops!

Alle kjolene er bestilt i XS og skoene er i størrelse 36

Fresh paljettkjole HER


Blå kjole HER     //    Rosa kjole HER


Sort oneshoulder HER


Grå pumps med trehæl HER


Brun støvlett med platå og lisser HER

Har du noen av produktene ovenfor? Hva kunne du tenkt deg av dette?

nordområdene

Nå sitter jeg på skolen og jobber med nordområdene. Er ferdig tidlig i dag så vi snakkes når jeg kommer hjem. Skal bare vise dere litt bilder fra skoledagen min, siden mange sa de likte å se bilder fra hva jeg gjorde iløpet av en dag :)


ser ut som vi går i 3. klasse - klippe og lime. haha!


vi er tegnefigurer - det er ikke redigert at all 0.o


ramona sitter i kø for å få ny telefon på forsikringen :)


Dette er skolen vår kjent for - utsikten. Kun derfor jeg begynte her iallefall!

Må logge av nå, talk to you later <3

ja okei

Haha herregud så dårlige overskrifter jeg har for tiden! Kreativ sjel, jo takk jeg vet... Vel, skulle egentlig bare si at jeg tar tidlig kveld nå. Er trøtt, og i tillegg fikk jeg ikke blogget om det jeg skulle. Hadde jo en jakke jeg skulle vise dere, men minnekortet er ødelagt fordi en viss jævla hund har vært og tygd på det - takk til deg Lotta. Får selvfølgelig ikke tatt bilder da, så må kjøpe nytt minnekort i morgen etter skolen. Daaa skal dere få se jakken, finally.

Vi snakkes i morgen verdens beste lesere!! You are fantastic :*


- Hva liker du best å se bilder av på bloggen min?

dyr mobilregning?

Hei!

Sliter du med dyre mobilregninger? Eller kanskje du har motsatte problem, men alt for mye begrensninger til hvor mye du kan ringe, sende sms og gå på nett? Jeg har et tilbud til dere flittige mobilbrukere - nemlig et nytt mobilabonnement som heter Ludo. Med dette tilbudet kan du ringe, sende sms, mms og bruke data(nett) så MYE du vil frem til 31. mars for 199 kroner!

Etter 31. mars vil abonnementet bli overført til Ludo Rød Medium som også er et veldig billig abonnement som gir deg mye for pengene. Med Rød medium får du 500 sms, 500 ringeminutter, 500 MB data og 500 MMS for 199 kroner i måneden fra 31. mars. Ønsker du ikke å gå videre med Ludo etter denne datoen kan du selvfølgelig si opp abonnementet :)

- Hvilket mobilabonnement har du?  

For å se nærmere på dette og bestille abonnementet, trykk på bildet over!// reklame 

wild ones

Hei!

Kom hjem fra "skolen" for et par timer siden. Vi var på Scandic hotellet og hørte på foredrag om nordområdene. Vi skal jobbe med det fremover på skolen, så viktig å få med seg hva det handler om! Veldig deilig med 4-timers skoledag iallefall, det skal jeg kke klage på.

Ellers leter jeg gjennom finn.no etter møbler osv til rommet mitt, skal jo "pusse opp" så må få ut litt gammelt og inn litt nytt (nytt og nytt da... brukt nytt, haha). Senere skal jeg vise dere en nyyydelig jakke jeg fikk for et par uker siden. Absolutt min nye favoritt, men bruker den ikke så alt for ofte fordi jeg er så redd for den. Haha!

Favorittsangen for tiden - Wild Ones med Flo Ridahaha wopsii, litt redigert...

 bukse fra jc // topp fra cubus // armbånd og hals fra glitter

støtt en sak

Det er mange måter å vise sin støtte til forskjellige ting på. For eksempel kan du vise hva du støtter via et iPhone deksel! Jeg har fått tilsendt mitt deksel fra handelsportal.no. Det er et deksel med rainbow flag som støtter homofile. Hvis du kunne valgt, hvilken sak ville du støttet på et deksel?

Du finner dekselet til 99 kroner her. Ellers kan du støtte Unicef med deksel her   junkfood 4 life

Hei dere!

Haha - nei jeg og Sophie er ikke erkefiender til dere som lurer. Og ja, vi var på samme fest. Oh my GOOOD!!! Neida, men jo vi var det. Grunnen er vel at vi bare var det? Vi er helt normale mennesker begge to, og det er vanlig å være på fest med normale mennesker uten noen spesiell grunn..

Nå har Stine dratt hjem, og jeg har bosatt meg i min egen seng igjen. Gjestesengen er nå tom :( Gidder aldri slå den sammen igjen, så det blir liksom nattbordet mitt. Slenger alt mulig i den, så rommet er så og si aldri ryddig.. men det driter vi i! Før Stine dro måtte vi få oss en skikkelig hangover-frokost. Valget falt på pizzahuset, og det var veldig godt helt til jeg ble mett og kvalm... Jeg elsker junkfood, haha.. Kun det jeg spiser faktisk! I går spiste vi også pizza... anyways, litt bilder fra før vi dro ut i går og noen fra i dag:

fine fine kirka vår i bakgrunnen

Også dagens frokost...
 
Blogg.no er once again fucka, så det fungerer ikke å laste opp bilder. Måtte derfor stjele alle fra Stine sin blogg! 

gårdagen

Hei!

I går dro som sagt jeg og Stine ut en tur. Var god stemning og koselige folk, men kvelden endte vel ikke så veeldig godt. Blod og tårer osv, slosskamp og sånn. Neida, haha, det endte bare med litt diskusjoner.. Nå er jeg så sykt sulten så jeg og Stine skal dra å spise litt food og kjøpe godteri. Hun drar hjem i kveld så vi må nyte de siste timene. Heldigvis har Stine kjøpt seg sånn kort så hun kan dra så mye hun vil til Tromsø i en måned, så vi sees sikkert snart igjen.

Masse bilder fra i går:

søt...
haha wopsii


ser dere at de er tvillinger?

Kjenner ikke halvparten av folkene som var der en gang, haha! Nå skal jeg stå opp og ordne meg, vi snakkes senere.

retning byen

Hei og god morgen!

Nå skal jeg og Stine sette kursen mot byen. Hun skulle handle seg noe drit, så må vel bare henge med.. Har tatt på meg extensions i dag og krøllet det, syns det ble veldig fint. Og ENDELIG kan jeg gå med midtskill uten å se ut som en grå mus på toppen av hodet. Tror nok Stine føler seg jævlig pheeet siden hun syns hårfargingen ble så vellykket.

Extensionet er fra luxushair, og er clip ons 65 cm i farge #613. De har fått inn nytt hår med 180 gram i hver pakke! Utrolig tykt, elsker det :)

Litt bilder og sånn:


god naatt

Hei!

Stine kom på surprise besøk i dag. Hun er jo fra Harstad, så var veldig koselig å se hun igjen. I går sovnet jeg sykt tidlig, så stakkars Stine måtte sitte på pcen og kjede seg hele tiden. Hun prøvde å vekke meg uten hell... Uansett - i dag skal vi ut og jeg gleder meg sykt. Stine er crazy motherfucker :S Neida, hun er rolig pia nummer 1. Vi snakkes når jeg våkner igjen, skal sove videre så jeg ikke blir så trøtt utover dagen.

Stine fikk lov å farge etterveksten min - enda hun aaaldri har gjort det før.
 

  

Flink!


hade da:) 

donuten

Noen som lurte på hva slags donut jeg hadde brukt i håret, da den var mye større og med knapp. Det er iallefall den under! Kjøpt på Glitter til 80 kroner. Kjøpte i samme slengen to sånne greier man skal ha på toppen av bakhodet, "kronen", for å få mer volum. Før i tiden brukte de jo brød osv, men nå har jo Glitter kommet med masse forskjellige hjelpemidler til å få den hårfrisyren du vil ha. Har ikke prøvd det ut enda, men skal gjøre det senere i dag tror jeg.

Om en stund kommer Nora hit. Vi skal lage nachos og chille litt, og det trenger jeg. Er sliten etter en lang skoleuke... I tillegg er Stine fra Harstad på tur til Tromsø, har ikke sett hun på 4 måneder nå så det blir koselig. Anyhooow - time for beautysleep. Må ha meg en time eller to på øyet..


Den til venstre er den første donuten jeg kjøpte. Myyye mindre enn den jeg har nå! I tillegg elsker jeg at de har fått i helt lyse farger.


Den såkalte knappen


Disse brukte jeg i håret for å pynte på donuten - uansett hvor harry dere syns det er så er det jeg som skal gå med det :)


Og disse skal jeg prøve i kveld! Noen som har prøvd disse?

en normal skoledag

Hei!

Har ikke fått logget inn på blogg.no i hele dag - men her er jeg, endelig! Har akkurat kommet til Camilla, skal sove her. Bare lurer på hvor faen Camilla er, hahha.. hun er liksom ikke hjemme? I tillegg er jeg tørst, vil ha brus.

Når jeg har med meg kameraet på skolen er det alltid en eller annen person som tar 1000 bilder, så tenkte å vise dere hvordan en normal skoledag for min klasse er. Jeg har bestandig gått i en dritklasse. Ikke dritklasse i den forstand, men en klasse der vi er en gjeng med dritunger som gjør masse kødd. I år er heller inget unntak - vi gjør alltid noe vi ikke burde gjøre! Som i dag for eksempel teipet vi nederst på døren og prøvde å få alle til å tryne. Hadde dessverre ikke så god tid så rakk ikke å få noen skikkelig faceplants, men soon ;)


siljepusiii


haha så sykt stygg!


Sorry, prøvde å vise dere gårsdagens mat... som blogger er det en viktig del av livet!
hahaha


hahaha 2!!!


fine silje altså :pp


seriøst, tror vi måtte gjøre det sånn 10 ganger før vi fikk et "vellykket" bilde...


så kom en random lærer og ødela alt :(
MEHEEEEE

Skal snart sove nå, er veldig trøtt. Vi blogges i morgen pussies <3

bling my donut

Hei!

I dag hadde jeg litt ekstra god tid i morrest, så jeg satte opp håret med donut og strass-stener fra glitter. Ble veldig fornøyd med resultatet. Donut'en kjøpte jeg i går, og den er større enn vanlig. Det er en slik med "knapp" sånn at man slipper å tre den på håret, det er bare å åpne knappen så kan man ta den rundt hestehalen og kneppe igjen. Supersmart og enkelt. Strass-stenene kjøpte jeg for en stund siden, men har mistet noen av de..

Fint, eller hva?


I dag er det forresten på tide å ta etterveksten tror jeg... eller i morgen. Må bare få noen til å gjøre det, orker ikke selv!

gray today

...skal selvfølgelig stå gray, ikke grey som det gjorde. Hei!

Nå er jeg endelig ferdig på jobb. Resten av dagen skal nytes til å chille max og kaaanskje - bare kanskje, begynne på en skoleoppgave :( Det er noen som lurer på hvorfor jeg er på jobb hver onsdag når jeg går på skole. Det er fordi vi har utplassering via skolen, jeg går jo salg og service så vi må få litt erfaring siden vi skal ut i lærling neste år.

Jeg valgte å jobbe på Glitter, og er ganske fornøyd med det. Kommer kjempegodt overens med de ansatte og jeg trives veldig der. Det er så klart mye mer slitsomt enn skole, fordi det er noe helt annet å komme fra en plass hvor du sitter med bena på bordet og dataen plantet i fanget til å måtte stå i 8 timer i strekk og bruke hendene og føttene hele tiden. Jeg merker godt at jeg ikke er vant til det, har som regel litt vondt i ryggen og føttene etter en arbeidsdag. Kanskje bedre sko og litt trening hadde hjulpet...

I dag var jeg grå. Trist, ikke mer å si om det.Er så mange skatter på Glitter, så jeg shoppet litt i samme slengen mens jeg var på jobb... som vanlig! 


Noen som kan gjette hva slags pinne det her er? Den har faktisk et navn, og er moviestar ;-)

jobb

Hei!

Sitter på bussen nå, er på vei til jobb. Jobber jo som sagt på Glitter hver onsdag via skolen. Vet ikke når jeg er hjemme igjen, men dere hører iallefall fra meg senere. Sto opp rett før 6 i dag, sovnet uheldigvis av på sofaen i går etter skolen og sov helt til i morrest. Skjønner ikke hvorfor jeg er så sinnsykt trøtt for tiden...

Kos dere i dag! 

wiiii

Hei!

Sitter på skolen og er overstoked. Nå har bestevenninnen min RENATE klart lappen! ENDELIIIG SKAL VI LODE, herregud jeg er lykkelig - ca like lykkelig som Renate. Snart kommer hun og henter meg, håper hun kjører pent så vi ikke dør eller noe. Må få hun til å stoppe innom en plass vi kan kjøpe mat, for jeg er så sinnsykt lei skolematen. I tillegg har Catarina, en annen venninne av meg, også klart lappen i dag. De er så sykt heldig, blir faktisk så jævlig sjalu :(

WIIII. Love it! Gå inn på bloggen til RENATE  og gratuler hun med lappen. 
nytt rom

Hei!

Jeg skal ha en liten makeover på rommet. Hive ut ting, få inn nye ting og sånn. Har tenkt å ha det i fargene svart, hvit og beige. Derfor har jeg en stund lett etter et sted hvor de har masse fine ting som går perfekt inn i disse fargene, og havnet til slutt på Pandoras Eske. Det er en nettbutikk som tilbyr et veldig stort utvalg av interiør og møbler - og grunnen til at jeg først nå bestiller er at de har 10-50% rabatt på nesten hele butikken frem til onsdag.

Dere får ikke se alt jeg har bestilt, men dere kan få se noen ting. Gleder meg til å få det! Skal vise tingene fortløpende :)

Alle disse seks tingene finner dere inne på siden. Elsker de!!! Blir så fint når alt er på plass :) De to tekstene nederst er wallstickers

shining shoes

I dag fikk jeg de fineste skoene i posten. De er fra  brands in fashion, men de er ikke ekte Christian Louboutin. På tross av det er de i bedre kvalitet enn mange sko du finner på vanlige skobutikker. De kommer i støvpose og skoeske slik at de kan oppbevares trygt mens du ikke bruker dem. Du finner skoene  her. 

Siden hælen ikke er så ekstremt høy, er de veldig lette å gå i syns jeg, De har også en liten platå framme, og den kjente Christian Lououtin sålen i rød. Jeg gleder meg til helgen, gjett hvilke sko jeg ska bruke da ;)litt fri er lov

Hei!

I helgen tok jeg meg noen ærlige fridager fra bloggen. Hadde litt mye å gjøre, i tillegg var jeg litt sliten og blogglysten var ganske lav. Nå er jeg iallefall tilbake. Ny uke og sånn - det er alltid deilig.

Sto opp tidlig i dag og lagde meg pizza til frokost, og det ble en kort skoledag siden vi ikke hadde lærer etter de to første timene, og vi fikk avspasering de to siste timene. Dro en liten tur for å møte Ole før han reiser bort, litt kjipt men han blir forhåpentligvis ikke så lenge. Wii! Nå har jeg akkurat spist burger og slapper av forran TV'en.

Må nesten sjekke gjennom all mail nå, har så og si ikke vært på nett siden fredag. Skamme meeeg :(
misbrukt

Hei!

Nå vil jeg fortelle dere om en liten opplevelse jeg nettopp har hatt. Det har seg nemlig slik at noen har misbrukt et bilde av meg i en pornoreklame. Jeg er ikke helt sikker på hvilken nettside det er snakk om enda, men har fått flere mail fra personer som har sett dette - og i dag sendte en kompis meg print screen av en side der reklamen lå ute på. Jeg har store planer om å finne ut hva slags side som distruberer disse reklamene med mitt bilde - det er jo ulovlig tror jeg? Bildet som er brukt er jo riktig nok et tullebilde fra den dagen på bloggen hvor jeg overdrev, men uansett..

Først nå merker jeg at man skal være forsiktig med hva man laster opp på nett. Drøye bilder, videoer og alt slikt kan absolutt bli misbrukt - men alle tenker jo "det blir nok ikke å skje med meg". Hadde aldri trodd jeg kom til å bli puttet på en reklame for "rå sex" og utgitt for å være 24 år gamle LivXoXo.. Vet ikke helt hvordan jeg skal håndtere denne saken - men til bunns i den skal jeg iallefall.

Her er reklamen jeg er på, skal angivelig være forskjellig navn på meg på flere reklamer.

normalt brun

Nåååå er det helg. Har gledet meg så lenge denne uken til å endelig kunne si at "ja, faktisk så er det helg. Tenk på det du!". Endelig kan jeg sove lenge, endelig kan jeg ligge på sofaen hele dagen og endelig kan jeg bare ta det litt rolig. Ah, er det noe jeg lever for så er det virkelig helgene. Sliter meg gjennom skoledagen kun for å kaste fra meg alt av ansvar hver fredag! Har vært i byen en tur med Idamor, vi var og spiste litt lunsj så dro vi og kjøpte litt småting.

Skal spise og litt sånn, så vi får snakkes litt senere. Og forresten, ragepusi123 i forrige innlegg, skjønner dere virkelig ikke hva jeg sier? Det er jo ikke mulig å bli så svart som på bildene, og jeg har redigert kontrastene osv osv så jeg så mye svartere ut. Hvis dere ikke har testet det ut, så blir man dobbelt så brun i lyse klær og med hvit bakgrunn når man bruker blitz på kameraet. Bare for å gni det inn i hodet deres, her er ferske bilder på min NORMALE brunfarge:


HAAAAHAHAHAH IKKEEEE spørr hva faen det er slags posè... flaut.


as you can see - uten blitz osv.


Nå kan dere jo sammenligne med forrige innlegg og finne likheten på brunfargen?snx

morgenstund

Wiii, sitter på skolen nå! Har vært superflink denne uken og vært på skolen hveeer dag - og slik skal det fortsette helt fram til sommeren. Selv om jeg er litt usikker på hvordan det blir med skolen i mai, da jeg er russ!!!! ÆÆÆÆH, russ. hade sier jeg bare da, haha :)

I går ble det litt sen kveld, lå og plaget Camilla litt siden hun er så kveldsgretten. Og i dag våknet vi til frokostbord med kokt egg og ristet brød ++, kjempegodt. Camilla er virkelig heldig som har en mor som lager hun frokost selv etter hun er fylt 18. Hint hint til deg mamma...

Ah, tid for dagens selvdigging - grunnen til at jeg er så brun er blitz, hvitt og selvbruning.... stygt, men ok. dere ser jo på videobloggen for et par dager siden at jeg absolutt ikke var så brun!

hey yooou, good morning


Nå skal jeg følge med videre i timen til kjære fantastiske lærer Solbjørg <3 <3 

vennekos

Hei i natteeen :)

Nå sitter jeg hos Camilla. Vi har akkurat tatt litt bilder, så nå sitter vi bare og ler av alle hoes på facebook mens vi chugger innpå colaen og godteriet. Okei, jeg var ironisk. Vi ler aldri av noen, det er frekt. Regner med vi skal legge oss snart egentlig, siden det er skole i morgen. Var bare en strategisk plan å sove hos Camilla i dag, for da kan hun kjøre meg på skolen i morgen liksom. DIGG :)

Camilla har forresten en "blogg", du finner den her. Tusen bilder av oss:

Camziiii <3


HAHAHAHA det er kødd altså :pHaha følte meg plutselig superbimbo igjen i forhold til forrige innlegg... jaja, dropper lipglossen neste gang :)

outfit

Her er dagens outfit. Ikke noe spesielt, men må bare underholde dere - heheeee :p Skal bare pakke og litt sånn, skal nemlig sove hos Camilla pusiii i dag. Vi skal ta sol først, så spise god mat, se film og godteri osv osv. Lenge siden sist nå.


bukse // jc    topp og cardigan // bikbok    tubeskjerf og ring // glitter    uggs // brandos.no

midtskill

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Var så heldig at rektoren kjørte meg hjem, hehe wiiii!! Er det noe jeg virkelig hater er det buss, det suger så jævlig. Sorry språket - men jeg takler det bare ikke! Gleder meg som en liten kid til mopedbilen er ferdig på verkstedet. Venter på de siste delene nå, så skal de settes på og daaa er den ready! Regner med det tar 1 til 2 uker, siden delene må bestilles inn osv...

Nok om det, tilbake til poenget. Bestemte meg for å prøve ut midtskill i går, og likte det ganske godt. Hadde det i dag også. Eneste jeg irriterer meg over er etterveksten, men etter skolen i morgen skal jeg handle hårfarge så jeg får farget den før helgen. Skulle gjøre det for flere uker siden, lenge leve latskapen.

Hva syns du om midtskill? (du som lurte: nei, har ikke så mørk ettervekst. det er blitzen)


Outfit kommer senere. Kisses ;)

innkjøp

Hei!

Sovnet klokken 8 i går kveld, og våknet for en halvtime siden. Dere skulle sett meg når jeg våknet - ante ikke hvor jeg var, hva klokken var og hva som hadde skjedd. Haha! Uansett, når jeg var på jobb i går kjøpte jeg meg et par skatter. Vi har fått inn masse nyheter på Glitter, og det er så utrolig mye fint. Kunne kjøpt alt sammen hadde jeg hatt evig med penger :(


verdens søteste pengbok! finnes i blå og hvit også. 129,-


to dritfine tubeskjerf. tror det ene kostet 129 og det hvite 99, ellers var begge til 99.


søteste ringeen!! 59 kroner tror jeg


hårsløyfe - 50 kr


hårbøyle - 50 kr


hårbøyle - 10 kr?

Skal prøve og sove i en time til nå, er jeg heldig klarer jeg det. Snakkes <3

syk

Hei!

Har akkurat kommet hjem fra jobb. Nå begynner jeg å bli forkjølt, så skal slapp av en liten time. Må prøve å være frisk i helgen, nekter å være syk da. Vi snakkes senere bloggen <3

video i morgen

Hei!

Jeg har filmet en videoblogg til dere, men er faktisk så trøtt at jeg ikke klarer å sitte oppe til den er ferdig opplastet og sånn. Dere får den i morgen før jeg drar på jobb! Den er egentlig ganske kort, men det er jo bedre enn bare vanlig hverdags-blogging spør du meg. Er så mye lettere å lage videoblogg med det nye kameraet, elsker det. Jeg bruker forresten Canon EOS 600D - anbefaler det virkelig :)

Nå roper sengen på meg, så vi snakkes i morgen. klemz

outfit og sånn

Heihei!

I natt fikk jeg <3 sove <3 lenge, hele 5 timer! Våknet halv 6 lys våken, skulle ønske det var sånn hver dag. I dag har jeg forresten vært flink blogger, klarte nemlig å tvinge to av mine venner til å stille opp på bilder. Egentlig er vi ikke venner, men jeg ga de 50 kroner hver bare for å være med på bilde med meg. Er nemlig venneløs :(

Først outfit, skikkelig fancy n' shit:

hostepia


sexypia


uskyldigpia


poserepia


se-søt-utpia.    topp // cubus    tights // jc    hals // glitter


fin jente helt til høyre <3 <3 <3


speil speil på veggen der, hvem er vakrest på bildet her? (hint: hun i midten)
over og UUUT, skole nå.

Haha skriver bare piss under bildene mine. Neida, skriver ikke piss? Står det piss under noen av bildene kanskje?? HÆ? GJØR DET DET? Nei, fyfaen. Dere suger hvis dere trodde det ass, lol. Det her gidder jeg ikke mer nå, jeg slutter å blogge. HAAAAAAAAAAADE. 

piss out

god natt

Herregud så trøtt jeg er nå, er egentlig litt glad. Dette blir første dagen jeg får en ordentlig natts søvn etter juleferien, gleder meg!!! Skulle bare blogge litt for dere som ikke har tenkt å legge dere riktig enda. Skole i morgen som vanlig, men heldigvis er det bare 1 minutt igjen så er det 4 dager til helg 0.o

Jeg ser forresten at mange spør hvilke blogger jeg leser, så tenkte bare å dele de med dere nå. Alle bloggene under er de jeg absolutt må innom hver dag. Egentlig leser jeg ikke så veldig mange blogger, de fleste jeg leser er folk jeg kjenner liksom - blant annet de 5 første under:

Renate Henriksen   //   Tuva Willassen   //   Birgitte Ross   //   Nora Marie Winther   //   Ida Larsen   //   Annais   // Ida M

Ogsååå må jeg bare beklage bilder av meg selv nok en gang, men det er jo iallefall mer interessant enn bilder av sengen min og et glass vann for eksempel? Haha, skal begynne å tvinge vennene mine til å stille opp på bloggbilder fremover, men er dessverre ikke alle som er like hypp på det :(

toppen er fra cubus, flere år gammel. good night, sweet dreams. kisses :*

5 dager

Hei!

Jeg døgnet uheldigvis i natt, men det går overraskende bra med meg. Er ikke trøtt i det hele tatt, så nå er det virkelig lys i tunnelen for døgnrytmen min. Når vi snakker om døgnrytme, så er det bare 5 dager til jeg kommer til å ødelegge den igjen - for da er det heeeelg. Wiiii!!! Elsker helg. Nedtellingen starter egentlig på søndager for meg, men nå er det iallefall bare 5 dager. Det er ingenting som er like deilig som det å gå ut av skolens dører på fredag, og tenke "yes, fri i to dager!".

Noen bilder vi tok nettopp, guttetoalettet er faktisk locationet på bildene.

Okei... jeg ser kanskje ikke så våken ut, men jeg lover dere at jeg er det.
toppen er fra bikbok, hårsløyfa fra glitter og buksen husker jeg ikke


meg & ceeec

Må bare spørre om en ting. Føler det blir veldig mye meg, meg og meg på bloggen - liker dere best å se bilder av meg eller vil dere ha flere bilder med venner og hverdagen min?

perfekt base

Får mange spørsmål om hvilken foundation osv jeg bruker, for å få en perfekt base på sminken. Jeg sverger til Glo Minerals sin sminke, her bruker jeg en foundation som er matt samt en veldig bra concealer. Foundationen er litt tykk i konsistensen, men den holder hele dagen. I tillegg har den veldig god dekkevne. Det er det jeg elsker med den! Har brukt den i 2 måneder nå, og kommer nok til å fortsette med det.

Concealeren har jeg brukt i laaang tid, iallefall 1 år. Den har to forskjellige farger, noe som gir den større bruksområde. Jeg har ofte mørke ringer under øynene, men denne gjør susen. Bruker den under øynene, i øyekroken og i tillegg rett under øyenbrynene. Når du bruker en slik skråkost som på bildet under legger du concealeren i en tynn strek under langs hele brynet, så duser du den ut. Da blir øyenbrynene enda mer markert.

Foundationen finner du HER   //   Concealeren finner du HER
<br/><a href="http://oi42.tinypic.com/14dfybn.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

<br/><a href="http://oi43.tinypic.com/kbrn1e.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

<br/><a href="http://oi44.tinypic.com/b8n0vm.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

<br/><a href="http://oi43.tinypic.com/20h37d3.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
En slik kost til øyenbrynene

<br/><a href="http://oi40.tinypic.com/mcdyr4.jpg" target="_blank">View Raw Image</a> 
Hudsminken blir feilfri på meg når jeg bruker disse produktene. Flekker får jeg heller ikke! Love it. Nå er det forresten 20% på alt fra Glo Minerals hos coverbrands.no (link til salget). 

// innlegg i samarbeid med coverbrands. Hvilken foundation sverger du til?

trøøøøtt

Hei!

Ikke spør hvorfor, men jeg er våken nå. Wtf ja!!! Er veldig trøtt enda, men fremdeles våken. Tenkte bare å oppdatere bloggen litt i tilfelle jeg dupper av igjen, så det er gjort. I går var jeg, Anna og Nora på strandkanteeen, wiii!! Har blitt en vane å være sammen med Nora i det siste, ikke noe vi har brukt å gjøre før - men det er superkos. Gleder meg til desember, for da er Nora med til Gran Canaria sammen med meg og noen andre bitches. Da blir det drinkz, taning og late dager på stranden, can't wait. Teller ned allerede, har lyst til å bestille fort som fy :(

Senere i dag tenkte jeg å vise dere noen produkter på bloggen om det er av interesse?

Nok selvdigging...


Meg, Nora og Anna!


me & noraaaa

Har egentlig ikke så mye mer å si, er jo morgen and shit så er ikke så interessant haha! 

so much to do

... so little time! Har hatt fullt opp med ting å gjøre de siste dagene, hektisk start på det nye året. Prøver så godt jeg kan å oppdatere bloggen, men i dag har jeg ikke vært på pcen før nå i kveld. Vet at det er rolig fra og med i morgen iallefall, så da blir det bedre saker. Nå skal jeg se en episode med Tori & Dean før jeg hopper i dusjen og ordner meg litt. Vi snakkes enten senere eller i morgen, puss puss

... og til dere som har lurt elsker jeg å stikke tungen ut på bilder!

VIDEO - nyttårshilsen

En liten videosnutt fra nyttårsaften. Så den ikke før flere dager etterpå, glemte av at vi hadde filmet. På videoen er det meg og Renate, måtte sensurere lyden midt i fordi vi bare sto å ropte at bloggen var best. Flaut, hahahah!

konkurranse - jb deksel

Hei!

Nå er det tid for ny konkurranse. Nå kan du vinne Justin Bieber dekselet designet av meg og Renate. Det er fra handelsportal.no, og koster kroner 99. Ønsker du å kjøpe det finner du dekselet HER. Alt du trenger å gjøre for å delta, er å kommentere i innlegget! Superenkelt. Kårer vinneren om 4 dager :)søvnproblemer

Skal snart ta kvelden, selv om jeg har sovet hele dagen på sofaen. Jeg er så sinnsykt trøtt for tiden, men skal ordne det. Klarer så vidt å holde øynene åpen på ettermiddagen liksom, og det går ut over døgnrytmen min. Alt blir plutselig interessant på kvelden - facebook, tv, mat, venner osv. Jeg føler liksom at jeg går glipp av ting hvis jeg legger meg før klokken 12, at jeg må være våken til 2-3 tiden på natten for å snakke med de jeg vil og følge med på hva som skjer. Haha, høres ganske retard ut men ja...

Tenkte bare å vise hvordan dagen min har vært:

søt, klar for en full skoledag


dekslene har kommet btw, LOVE IT! Kan kjøpes HER til 99 kroner


dagen ble tilbringt slik, trøtt gjeng


mere slik...


enda mere...


kom hjem, spiste middag. så tok jeg meg en evig lang middagslur


lottapusi
og nå skal jeg legge meg igjen!

Thats the life of a sleepyhead

a touch of pink

Hei!

Nå sitter jeg på skolen og hører på læreren. Har om noe fruktgreier, skjønner ikke helt hvorfor jeg må følge med på det men det får bare være. I skrivende stund sitter jeg med øynene rettet mot læreren, mens fingrene leker seg på tastaturet. Jeg var så heldig å klare å tvinge Cecilie til å ta bilder av meg i stad, for i dag er første dagen jeg bruker mine nye rosa Hunter støvler. De er fra brandons.no, og direktelink til alle hunterstøvler finner du her. De rosa støvlene jeg har finner du på denne linken.


Har ikke fått kjøpt slike sokker til å ha nedi, men det kommer snart håper jeg :D
herliig. kom en fyr inn, og bare "oi, er dette jentetoalettet?!" så vi bare "ja, gtfo." så gikk han. VI LØYG :(- kunne du gått i rosa støvler?

look-back // mars,april 11

Tar begge i samme slengen, så slipper det bli så mange innlegg. Mars var absolutt den beste måneden i 2011, for da dro jeg nemlig til Hollywood. Var utrooolig gøy, og cant wait til jeg skal tilbake. Her er iallefall tilbakeblikk på mars og april i 2011.


Vurderte å klippe meg bob, men valgte å ikke gjøre det. Sparer til laaangt hår nå

Natten før avreise til Hollywood, tilbringte den på hotell ved Gardermoen og farget etterveksten min.

Framme i sengen på hotellet i Los Angelos <3 <3 <3 miss it

FAVORITTBUTIKKEN min!!!! Skal så jævlig tilbake dit asap

såå fornøyd, frokost på tacosjappe


meg og mamma


Tok hull i navelen mens jeg var der nede


Står nedenfor Beverly Hills skiltet


Besøkte Bizzy B og Beatrice fra Norske Hollywoodfruer


Kjøpte en skikkelig bra tannbleking, synd jeg er tom for den :(


Og selvfølgelig - suvernir!!!


Knuste telefonen min :(


Var forelsket... i skoene jeg kjøpte i USA. Dessverre har fylla + meg mistet de, faen altså :(


Døgnet masse, og sminket meg midt på natten så jeg var klar til skoledagen.


Var flink jente og jobbet for å tjene penger til livets opphold


Jeg og Tiril laget må-gjøre video. Koooselig!

APRIL MÅNED

Se så lite hudsminke jeg brukte!

Var på skolen nesten hver dag, flink! Her er Renate, på dette tidspunktet var vi ikke venner.

skoleeee

blogget om uvanene mine, som ikke er få heller akkurat


Shoppet selvfølgelig, noe må man jo bruke pengene sine på ;)

Måtte blogge når jeg var med Tuva for å "bevise" at vi enda var venner, hahaha..


Lotta og Bella ble egentlig gitt bort, men det fungerte ikke hos det nye hjemmet til Lotta så vi fikk hun tilbake


random outfitbilde


Hadde alt for gult hår....


Brukte nesten ALDRI maskara... og gikk med håret i strikk alt for ofte


Dro på campingvogna i påskeferien.. hadde så vidt internett, utrolig irriterende!Dro på hytten hvor Kristina var, stampet og koset oss. Scoop!


Kjøpte en jeans som jeg var aaalt for fornøyd med. Nå passer den ikke i det hele tatt - tror jeg..

Elena og jeg hadde photoshoot i fjæra, hvor Elena endelig fikk vise naturen at hun også kan være ganske tøff i blant.

Ja, det var det jeg orket å finne nå. Grunnen til at jeg blogger så tidlig er fordi jeg våknet for en time siden 0.o

firstfag outfit

Vil bare gi dere et lite tips. Jeg kommer til å begynne å kjøre noen konkurranser på fanpagen min på facebook fremover. Det blir kun postet der, og ikke på bloggen. Dette er for å gi noe ekstra til de som følger meg der. Akkurat nå har jeg gående en konkurranse der du kan vinne om du liker og kommenterer statusen - så vil du være med lik fanpagen min HER for å se hva konkurransen gjelder.

Woho, første outfit i 2012!!! Dagens outfit på skolen. Siden jeg døgnet hadde jeg ekstra god tid på meg, så fikk stappet på meg masken og trødd på meg noe "fint". Det var litt i kaldeste laget å gå uten jakke, men overlevde heldigvis. Stjal forresten toppen når jeg var hos Nora, mer som en kort kjole til meg - elsker den! Fargen er så nydelig, og den så veldig bra ut med grå strømpebukser til.
topp // gina tricot    strømpebukser // jc    uggs // brandos.no

- Hva hadde du på deg første skoledag?

oida..

Hei!

Bra blogging på nyåret, I know.. Neida, men jeg har ikke orket å blogge i går. Planen min var selvfølgelig å blogge når jeg kom hjem i 3-tiden i dag, men valgte dessverre min beste venn ♥senga♥. Fant nemlig ut at det var en sykt idiotisk ting å døgne i natt, når jeg faktisk hadde skole i dag. Jeg finner alltid ut at det er liiike idiotisk. Man blir jo helt ødelagt. Har bare powernappet meg gjennom hele dagen liksom.

Kommer et innlegg til om ikke så lenge, siden jeg har vært å slem blogger liksom :p Nå har jeg brukt 1 time på å laste opp bildene, blogg.no har litt problemer...


Hehe, photoshoot i prøverommet xD


Jeg og Silje valgte å lunsje på BK.... var egentlig ikke så godt!


Birgitte! Se nydelige fargen på håret hennes.


ny pose til bloggen! Hahaha neida, fysj

2012

Hvis du ikke viste det (noe jeg vet du ikke gjorde^^), så er vi i 2012. Endelig et nytt år, nye muligheter og masse annet. Det jeg ser mest frem til er så klart å bli 18 og flytte for meg selv, kanskje med en venninne. I går feiret jeg nyttårsaften sammen med de beste jentene! Renate hadde jo bursdag så da ble det dobbel feiring, 18 åringen min... Vi var bare jenter før vi dro videre ut. Meg, Renate, Marie, Kari, Birgitte (woop, hun blogger!), Silje, Sara, Meline, Marthe ooog Ida. Var den beste nyttårsaften så langt, og er absolutt ikke sjalu på Tuva som feiret den på hytten i ullundertøy og boblebukse. Haha!!!!

Her er alle bildene fra i går som er brukbare, og kan vises offentlig. Føler meg litt selvdigger siden jeg er med på nesten alle bildene, men er jo linselus... åh :(

jelly shooots


en stykk overstoka sara


bursdagspia får gaver
Birgitte!! (link til bloggen hennes lengre opp)
Hvert år har vi fjellfyrverkeri. Det er utrolig koselig! Tenk for et arbeid å sette opp årstallet, og alle rakettene som skal fyres opp!!

Hadde en veeeldig bra dag :D Perfekt start på året! 

woop!

Hei!

Vil bare ønske dere alle et godt nyttår siden jeg ikke blogget i går. Valgte å ikke bruke den siste dagen i 2011 med å sitte på bloggen, så utnyttet heller dagen fullt ut til å være med gode venner og slikt. Skal på sånn frokostgreier nå hos familyy, så skulle bare la dere høre fra meg før jeg drar og la dere vite at jeg lever enda. Jeg blogger mer når jeg kommer tilbake, lots of love og håper overgangen til det nye året var like flott for dere som for meg! Slenger inn noen få bilder nå, så får dere se resten når jeg kommer hjem.

- Hvordan var din nyttårsaften? ida og marthe, cutieees