hits

januar 2013

snart 3 dager

Hei!

Nå er det snart fredag, som vil si bare 3 dager igjen til operasjonen min. Jeg tenker egentlig ikke så veldig mye over at det er så kort tid til, men merker at jo færre dager det er jo flere nerver får jeg. De tankene som går rundt i hodet mitt oftest er "blir jeg fornøyd?" "kommer jeg til å overleve?" og sånne ting. Jeg vet jo at svaret er 99% sikkert ja på alle spørsmålene jeg stiller meg selv, men når man faktisk skal gjøre noe så stort med kroppen sin så er det vanskelig å la være å bekymre seg. I går fikk jeg innkallelsen og alt i posten, samt resepter på medisinene og det jeg skal ta. Jeg hentet det på apoteket i dag. Det første er "HibiScrub" som egentlig er et legemiddel som brukes til å desinfisere hendene før kirurgiske inngrep osv. Denne skal jeg vaske hele kroppen i kvelden før operasjonen, samt morgenen før jeg drar for å opereres. Det andre er tre tabeletter som skal inntas før operasjonen, som heter Azitromax. Jeg skal ta to kvelden før operasjonen sammen med et måltid, og en på morgenen før operasjonen sammen med et halvt glass vann. Disse tablettene er en type antibiotika, tror man også bruker mot klamydia, men det er iallefall noe som skal tas mot infeksjoner mtp. operasjonen. Til slutt har jeg fått smertestillende, Codaxol, som jeg skal bruke 1-2 tabletter 3-4 ganger daglig så lenge jeg føler behovet for det. Dette er litt sterkere smertestillende enn Paracet, disse inneholder kodein som er i slekt med "morfin". Man kan derfor bli veldig slapp av de, og skal helst ikke kjøre bil etter å ha inntatt dette.


Var også å kjøpte støtte-bh'en jeg skal bruke etter operasjonen. Kjøpte i størrelse D, så får håpe den passer. Om jeg trenger mindre har Tuva en i C, så tror nok det skal gå fint uansett. Den var ganske dyr, ville aldri kjøpt en sånn ellers. Så stygg, og koster nesten 450. Denne skal jeg bruke i minst 6 uker etter operasjonen, så ja - blir mye utringning framover xD


Her har jeg ikke BH under.


Etterpå skal jeg ta før-bilder av puppene, gruer meg til å legge det ut etterhvert. Det var mange som kommenterte "du har jo så store pupper, du trenger ikke silikon" - men hvor mange av dere har sett meg uten BH? Ingen. Alle mine bh'er har push-up i seg, og er type bombshell BH. Det er utrolig hvor mye man kan jukse seg til! Vil egentlig ikke poste før bilder, men jeg tenker bare på hvor mange som faktisk søker etter info rundt dette når de selv vurderer silikon, og jeg selv liker å se før-etter bilder i tillegg til å lese om selveste opplevelsen. Siden det er såpass mange som tenker på en slik operasjon, så vil jeg komme med så konkret og nøyaktig informasjon ettersom hvordan jeg selv opplevde det. Håper dere som ikke har tenkt til å ta silikon også har lyst å lese om det! 

på min iphone

Har satt en + forran de appene jeg anbefaler, og en - forran de jeg ikke anbefaler. ? på de jeg ikke har prøvd ut enda!


BILDE 1: 
+ Spotify:
En av de viktigste appene jeg har på telefonen. Her hører jeg på musikk (alle vet jo hva man bruker spotify til), og det trenger jeg i bilen og når jeg dusjer/sminker meg. 

+ Facebook
:
Lett å være tilgjengelig hele tiden, samtidig som man har noe å gjøre når man kjeder seg og ikke har datamaskinen med seg. 

 Mappe "Nødvendig":
Se på annet bilde i inlegget

Mappe "<3 <3 <3":

Se på annet bilde i innlegget

Mappe "Verktøy":
Her har jeg de aller kjedeligste tingene på telefonen, som instillinger, kalender, kalkulator, vekkerklokke, taleopptak, notater osv. Altså, de tingene som er verktøy. 

+ Messenger:
Denne er ganske praktisk. Jeg opplever at chatten er veldig treg på Facebook-appen. Med denne går det superfort, i og med at det bare er selveste meldingene på facebook som er i denne appen. Love it!

BILDE 2:
? InstaPicFrame:
Har ikke peiling på hva det er. Har lastet det ned, men som dere ser står det "Ny" på den som vil si jeg aldri har åpnet den.

- Finn iPhone:
I tilfelle telefonen blir borte. Funket ikke med min forrige iPhone, for den hadde verken strøm eller nett og da går det ikke ann å bruke denne appen.

- Hangman:
Haha, dette er et ufattelig kjedelig spill - men kjeder du deg og har lyst å minnes barneskolen er det bare å kjøre på. Bruker den hvis jeg er lei alt annet.

+ Coin Dozer + Coin...Tour:

Disse to spillene er totalt meningsløs. Det er sånn som de maskinene du putter en-kroninger i på tivoli for å få ut nye en-kroninger. Skal derimot innrømme at jeg spiller det en del, for når jeg først går inn på det så blir jeg sittende helt til jeg er tom for penger (juksepenger så klart).

+ Fruit Ninja:

Sulten? Ikke? Spill det uansett. Morsomt spill der du får testet ferdighetene dine på å "kutte frukt". Om å gjøre å ikke være anni bombene, og kutte så mange du klarer. Ekstra fett om du får inn noen combos her og der. Spillet i seg selv er veldig enkelt.

+ Contract Killer:

Ah, dette spillet var jeg helt hekta på før - men tok så mye av tiden min så jeg slutta så og si helt. Du får forskjellige oppdrag hvor du skal skyte personer, litt som GTA uten all kjøringen osv. 

+ Posten Sporing:
For meg som får en del pakker er denne ganske praktisk. Jeg slipper å søke opp i mailen for å finne sporingsnummer hele tiden, siden på denne er alt samlet på en plass. Det går også mye fortere å sjekke hvor pakkene befinner seg, i tillegg til at man kan bruke strekkode på appen og da slipper man ha med seg hentelapp.

- PickUp Sticks:

Haha, dette er utrolig trasig å spille alene. Du skal plukke opp pinner uten å være anni de under. Det er mye morsommere å spille det med en venn, for man kan altså ha multiplayer.

- Wordfeud:

Var hekta for sikkert over et halvt år siden, nå bruker jeg det aldri. Det er et spill som ligner på Scrabble.

+ P Tracker Lite:

For å holde styr på når du får mensen, eggløsning, når du hadde samleie sist og alt det der. Praktisk, anbefales til alle jenter.

+ Camera+:

Dette kameraet er veldig mye bedre enn det vanlige på iPhone. Ikke at det er bedre oppløsning eller noe, men funksjonene. Bedre fokuseringer, og i tillegg kan du ta selvutløserbilder på 5, 15 og 30 sekunder om jeg husker rett. DEN tingen er utrolig hendig.

+ Big Day: 
Dette er en app hvor du kan holde nedtelling til forskjellige happenings. Jeg for eksempel holder nedtelling til 20-års dagen, Justin Bieber konsert og sånne ting. Du kan legge til et bilde på hver nedtelling også. MAPPE "NØDVENDIG":
+ DNB:
Mobilbank, her kan jeg logge inn for å overføre penger, sjekke saldoen og alt annet som hører til. Utrolig nyttig verktøy når man er på farten eller ikke aner hvor kodebrikken er.

+ YouTube:
Bruker den så og si aldri, musikk hører jeg jo på Spotify. Brukte den en sjelden gang når jeg trente, om jeg ikke viste hvordan noen av øvelsene utførtes.

+ Waze:
Denne bruker jeg som GPS når det trengs, syns Google Maps suger så jævlig og oppdaterer seg så tregt. Denne forklarer veien til deg og er utrolig rask. 


MAPPE "♥ ♥ ♥":Instagram:
Bildeappen som stortsett alle har. Her poster jeg bilder nesten daglig, alt fra hva jeg spiser til selvportrett av meg selv. Follow meg @tcmn

+ Snapchat:
Haha, joda. Bruker snapchat jeg også. Dere som ikke vet hva det er, så sender man bilder/videoer med en varighet fra 1-10 sekunder til personer og kan motta samme greia. 

+ blogg.no:
Bruker sjelden denne appen egentlig, liker ikke mobilblogging. Hovedgrunnen er vel at bildene blir så liten størrelse, og det ser stygt ut. Men noen ganger må man bare, og da er denne appen grei.

- InstaQuote:
Har egentlig aldri brukt denne, bare prøvd den ut sånn smått. Her kan man lage bilder med tekst på, veldig enkelt og greit.

- GifBoom:
Dette er videoverdens svar på Instagram. Her kan man legge ut såkalte "Gif's" som er mange bilder satt sammen, det gjør at den kan se ut som en liten film. Fungerer på samme måte som Instagram. Har derimot aldri kommet ordentlig i gang med denne, i og med at det ikke er så mange som faktisk bruker det.- Heater Start:
Dette er en app jeg bruker til bilen min. Her kan jeg starte varme på bilen uten å måtte gå ut i den, men syns ikke den virker så veldig bra. Må få litt hjelp så jeg skjønner meg bedre på den.

+ InstaFollow:
Her kan du se hvor mange nye followers du har fått siden da og da, hvilke av de du follower som ikke follower deg tilbake og andre interessante ting om din Instagram. Veldig grei app om du faktisk bryr deg om sånne ting.

? iFitness Pro:
Har ikke prøvd ut denne, så kan egentlig ikke si noe om den.

+ PicFrame:
Det er denne du bruker om du ønsker å ha flere bilder i et og samme bilde, det er på en måte mange forskjellige bilderammer som du kan sette inn bilder i. Genialt!

+ Sleep Talk:
Haha, dette må være den morsomste appen jeg har på telefonen. Du kan ta opptak mens du sover, også registrerer den når det er lyd og tar det opp. Det er ikke slik at du blir sittende å høre gjennom hele din 8-timers natt. Det er flere små lydklipp som er spilt inn når det har vært aktivitet gjennom søvnen din. Kan være lurt å ha telefonen på lading mens denne brukes.

+ Lumie:
På denne appen kan du legge til forskjellige "textures" over bildene dine. For eksempel hjerter, stjerner og andre ting. Du kan også velge styrken slik at det er veldig gjennomsiktig, eller at man såvidt ser bildet du har under.

+ Quizkampen:
Lastet egentlig bare ned denne fordi en venninne sendte screenshot av at det var et spørsmål om meg i appen. Det er et spill hvor du spiller mot venner eller ukjente, og får forskjellige spørsmål innenfor forskjellige kategorier. Greit tidsfordriv, men kjedelig å vente på at vennene skal spille tilbake.

+ Temple Run 2:
En liten periode var jeg hekta på å spille Temple Run, men slettet det fordi det tok så mye av tiden min. Har så og si nettopp lastet ned nummer 2, og det er helt greit. Mye vanskeligere enn det første, så må nok øve litt. Temple Run er et spill hvor du er en person som må komme forbi forskjellige hinder i en løype, og du samler mynter osv. 

+ Gjett?:
Alle husker vel når man var yngre og spilte "Gjett Hvem?"? Dette er iPhone versjonen. Det er ikke like morsomt, men det funker og er et greit tidsfordriv. Du kan spille mot en CPU, mot en venn (kun over Wi-Fi) eller du og en venn kan spille mot hverandre på samme telefon.

- Panorama:
Her kan man visstnok ta Panorama bilder, jeg prøvde ut appen men syns ikke det fungerte noe særlig så anbefaler den ikke. 


- HAR DU NOEN FAVORITTAPPS OG ANBEFALE?

favorittdekselet

Hei!

For en måneds tid siden fikk jeg et deksel i posten, og det har blitt min nye favoritt. Det ser så ekslusivt og, elsker fargekombinasjonen. i tillegg beskytter det både skjermen og baksiden av telefonen. Det sitter veldig godt på, og man slipper å åpne dekselet for å svare telefon eller se på klokken. Har hatt ett lignende før, i rosa, men dette er mye finere og mer praktisk. Handelsportal har etter min mening absolutt det beste utvalget når det kommer til iPhone deksler, de har til både 4/4s og iPhone 5. Fikk også med et par høretelefoner som var veldig fresh, men fant de ikke akkurat nå så får ikke tatt bilde av de. 
Har riktignok klart å knuse telefonen tidligere, så skal få byttet skjerm på den. Gleder meg!

HER finner du dekselet i flere forskjellige farger. HER finner du et lignende til iPhone 5. Ønsker du å kjøpe noen produkter som er satt ned i pris, og spare litt penger, kan jeg foreslå disse produktene:

Deksel 1 HER, deksel 2 HER og deksel 3 HER

 //reklame - Bruker du deksel på din telefon?

som jeg trodde

Har nesten nettopp kommet hjem fra legen, og det var som jeg trodde. Har ikke skjev rygg i den forstand at ryggraden går utover noen plasser, men har derimot en vridd ryggrad (som når du vrir et tau på en måte) så ryggraden er vridd mot venstre side. Dette gjør at ryggen min ser litt skjev ut eller noe. På bilder ser det iallefall ille ut, har et bilde jeg kan vise dere. Han sa det trolig var medfødt, og at det ikke var så mye å gjøre med det. Jeg kunne prøve kiropraktor, så jeg har bestilt meg time og skal dra om en halvtimes tid dit. Håper det er noe som går ann å ordne opp i, fordi jeg får jo smerter av at det er sånn. Bruker å få vondt nederst til høyre på korsryggen, fordi musklene på den siden legger seg i spenn pga den vridde ryggraden. Gleder meg til kiropraktortimen, håper de kan hjelpe meg. Fikk også hentet ny astmamedisin, tenkte det var lurt å ha det i boks før jeg skal opereres på mandag.

Skal skifte og litt sånn, så må jeg bare suse. Snakkes l8r :*


Om dere ser det på dette bildet, så stikker ryggen mer ut på venstre side av ryggraden. Bildet er speilvendt, så ser ut som høyre på bildet under:

Står ikke helt sidelengs her, men dere skjønner poenget. driiiitstygt syns jeg...


hehe, ryddet som sagt i går så tok bare alle hårstrikkene jeg fant på armen. fint!
 

stakkar meg

Hei!

I dag skjedde det absolutt ingenting interessant, så jeg har shinet og skrubbet badet + hadde tenkt å rydde rommet ordentlig men så kom pcen i veien. Jeg klarte derimot og rote til rommet dobbelt så mye som det var fra før av, fordi jeg lette etter navelpiercingene mine. Bra jobba når jeg fant de i en boks på vegghylla, surt å tenke på at jeg har sett på den boksen sikkert 100 ganger. Og jeg har faktisk lett etter piercinfene i sikkert 2-3 måneder, jesus christ. Noe nytt? Nope, ikke annet enn at jeg har bestilt meg legetime. Plages med ryggen av og til, får liksom smerter nederst til høyre på ryggen. Dere kan tro jeg fikk panikk når Meline sa at ryggen min så skjev ut, tenkte med en gang at jeg hadde scoliose og var nødt til å bruke sånne harde korsetter og tull for å rette det opp.. haha! Håper bare legen kan si meg hva det er i morgen, ellers dør jeg.

Nå skal jeg legge meg, så blogges vi i morgen.

Joakim. Tøff. :).


moah, Benedicte og Bettina

tidligere enn forventet

Hei!

Forrige uke fikk jeg en telefon fra Teres Medic om at min operasjonsdato for brystforstørrelse var satt til 20. februar fordi de ikke hadde noe ledig tidligere. Jeg sa ifra at om det skulle dukke opp en time hvor noen avbestilte eller lignende, så ville jeg at de skulle ta kontakt med meg. Nå har jeg egentlig forberedt meg på at det er mange uker til jeg skulle ta silikon, helt til de ringte igjen i dag og opplyste meg om at jeg kunne få opereres mandag  4. februar - altså om en uke. Sa så klart ja, vil jo bare ha det unnagjort med en gang. Etter jeg hadde snakket med de gikk det opp for meg "Shit, det er ikke lenge til!" så nå har jeg fått litt nerver i forhold til hva jeg hadde med tanke på den forrige datoen jeg fikk. Jeg er litt redd, men så klart gleder jeg meg mest. Vi skal avtale spesifikt hvordan størrelse jeg skal ha når jeg kommer dit, men har tenkt litt fram og tilbake og funnet ut at jeg kanskje blir å angre på om jeg tar for lite. Så har egentlig bestemt meg å ta 350 om det lar seg gjøre, tror at jeg kommer til å angre med årene om jeg går for en mye mindre størrelse. Nå venter jeg bare på å få alle dokumenter, innkallelsen og resepter til medisin og lignende i posten. Skal skrive litt om forberedelsene før operasjonen når jeg har fått dette, og dere må minne meg på at jeg må ta før-bildene før det er for sent!

I dag har jeg bare vært på Jekta sammen med Meline. Vi kjedet oss litt, så vi gikk bare innom en Gullsmed og tok hull i ørene. Så nå har vi begge to hull i ørene hver. Det var ikke så vondt, var bare litt mer at man skvatt når de skøyt øredobben gjennom øret. I tillegg fikk jeg litt vondt i hodet etterpå, men jeg overlever. Skal tross alt gjøre noe mye større snart, så må bare bite sammen tennene og ikke være ei lita pingle. Tenk så mye man utsetter seg selv for, kun for å se bedre ut. Operasjoner, restylane, piercinger, tattoveringer and so on.. Blir forresten ny tattovering på meg om en liten stund!!

Det ser ut som hullene er ganske langt ned, men de er ikke så nærme det vanlige hullet som på bildet.

Nå ser håret mitt rødt ut innimellom, må dra og få farget det igjen. 

full fest

Halla!

Nå har jeg akkurat fikset meg ferdig, har besøk av Bettina og Benedicte i helgen så nå skal vi alle sammen ut. (Tuva også så klart!!). Er egentlig bare jeg som er fiks ferdig.. Bettina ligger i sengen som et slakt, Benedicte aner ikke hva hun skal ha på seg og Tuva står bare og ser ut i løse luften. Mens jeg tar meg tid til å blogge, viktig viktig. Bettina sier at hun ikke ligger som et slakt i sengen, men dere skulle bare sett. Hadde jeg fått lov å ta bilde av hun nå, så hadde dere vært enig. Anyways, nå kommer snart noen folk på vors så må egentlig bare stikke! LOVEYOU 

Besøk BENEDICTE sin blogg. (unnskyld men de ville ikke være med på bilder :'(...)fint

morsom reklamefilm

Hei!

Har dere sett denne reklamefilmen på TV? Det er for Chili Forte, som er et produkt som hjelper til forbrenningen. Se den og si hva du synes. // reklame 
 

på landet

Hei!

Skulle blogge når jeg kom til Sofie i går, men fikk av en eller annen rar grunn ikke til å laste opp bildene. Nå fikk jeg til, men måtte laste opp et og et bilde. I går lagde vi hjemmelaget pizza og så på film før vi la oss, var en litt spesiell film som handlet om ei jente som ble voldtatt. Den var svensk, husker ikke hva den heter og ikke orker jeg å sjekke det heller. Sofie sier at den heter "Si at du elsker meg" bare på svensk, så vi får stole på det. Ellers sto vi opp litt tidlig i dag, gjorde noen ærend og kjøpte pizza og pepsi max til frokost. Lenge leve sunnheten! Herregud, må faktisk ta et tak i meg selv snart. Komme meg tilbake på trening og spise sunt igjen. Får vel gjøre det når jeg har tatt silikon, i og med at jeg må være i ro i 6 uker etterpå uten trening. Kjipt, men sånn er det. Man må lide for skjønnheten!

Nå skal vi slappe av videre, så blogges senere :*


haha søt sofiii


Sofie bruker enda Hello Kitty sokker, det brukte jeg på barneskolen...Kjæresten til Sofie.

roadtrip

Hallææ bloggen

Nå sitter jeg hjemme hos mamma på Kvaløya, helt alene. Hun har nettopp dratt, men før det fikk jeg servert middag og vi gikk gjennom litt bloggrelaterte saker. Har også gått gjennom litt mail og svart, har blitt alt for dårlig på å sjekke den så det hoper seg bare opp. Et evig stress - må skjerpe meg. Nå skal jeg vende nesen hjemover og pakke litt saker, så skal jeg kjøre til Malangen og besøke Sofie litt. Hun bor jo litt over 1 time unna, så må bare ta meg tid til å dra dit nå. Kjæresten hennes er bortreis og hun er litt forever alone der borte stakkars :( Tar med meg pcen og kameraet, så vi blogges når jeg kommer frem dit!

Lots of looove, peace and shiet. Ser helt jævlig ut nå hvis dere lurte.
Alle armbåndene er fra smykker-nettbutikk.no 


narvik

Hola bitches

På lørdag dro jeg til Narvik med Malin, Sondre og Marius. Dro på besøk til Kristoffer siden han har flyttet dit. Byen var jo ikke så veldig stor, men koselig liten plass. Litt ytover kvelden dro vi på vors til Ida Martine. Resten av kvelden kan jeg ikke si så mye om, var ikke tilstede.. Vi var iallefall i 18-årsdagen til Katja! Søndag dro jeg på Napoli og spiste sammen med Nathalie og Liv, så ventet vi på at Bettina skulle komme hjem til Narvik sånn at jeg fikk sagt hei før jeg kjørte hjem til Tromsø. Bettina kommer på besøk i helgen, gleder mejjj!! Hjemturen gikk egentlig ganske fort, er jo 4 timer med bil. Til tross for at jeg var sinnsykt trøtt og kunne sovnet bak rattet anytime + horevondt i ryggen (aner ikke hvorfor) så kom vi oss alle helskinnet hjem. Neste gang jeg drar dit skal jeg drikke sykt lite. Fiks ferdig.

Har ikke tatt noen bilder så lånte noen hos søte Ida;vannpipee
Malin, Marius og Sondre


vet ikke hva det der er, drakk det iallefall ikke

VIDEO - svar del 1

Hei!

Jeg har nettopp spilt inn svar på spørsmålsrunden del 1, jeg hadde tenkt å spille det inn med kameraet men siden jeg har så lite minnekort akkurat nå måtte jeg tømt det så mange ganger. Derfor spilte jeg den bare heller inn med webkamera, det er jo ikke så nøye uansett. Er bare en video hvor jeg snakker. Egentlig ganske kjedelig, så er ikke verd å se på for de som ikke bryr seg. Haha. Sorry for at jeg smiler så lite og kanskje virker sur, men er ikke så flink forran videokameraet :)

NB: lyden passer ikke til videoen etterhvert, virker som alle videoene jeg filmer på PhotoBooth blir sånn. Noen som vet hvorfor?

operasjon

Hei!

Dette innlegget kommer til å handle om puppene mine, så om du finner det absolutt uinteressant trenger du ikke å lese videre. Jeg har lenge vært utrolig misfornøyd med puppene mine, så det å ta silikon har alltid vært en tanke i bakhodet på meg. Jeg har alltid syns de har vært alt for små, og jeg trives absolutt ikke med de. Det er en av hovedgrunnen til at alle BH'ene jeg eier er ganske mye push-up i. Jeg har ikke vært så veldig sikker i min sak på om jeg faktisk skulle legge meg under kniven for en såpass heftig operasjon, men de siste ukene har det bare blitt mer og mer klart for meg at dette ville jeg gjøre. Jeg ringte derfor Tromsø Private Sykehus (som nå heter Teres Medic) og bestilte meg en konsultasjonstime for å snakke med legen. Jeg har nettopp vært på konsultasjonstimen, hvor jeg og legen ble enige om at jeg skulle få opereres. Det er jo ikke alle de ønsker å operere, ofte prøver legen å prate deg bort ifra dette. Det første han spurte om når jeg kom var "Er dette noe du har tenkt og grublet på at du skal gjøre, eller vet du at du skal gjøre det?". Da svarte jeg at jeg faktisk har bestemt meg 100%, og han sa at han ikke da orket å prøve å overtale meg til å la være. Så nå er det bestemt, jeg får vite operasjonsdatoen på tirsdag når de ringer meg. Det blir mest sannsynlig i uke 6, som da er rett over 2 uker til. Om ikke må jeg vente til uke 8, men vil så klart ha det gjort fortest mulig sånn at jeg blir ferdig med det.

Det finnes selvfølgelig mange skrekkhistorier om mennesker som har tatt dette hvor det overhodet ikke har gått bra, men det finnes jo faktisk skrekkhistorier om alt mulig i verden. Jeg er sikker på at det finnes historier hvor mennesker har hatt en dårlig opplevelse med å trene også, men hvis man skulle tenke slik om alt - hva slags liv hadde det vært da? Vi må ikke fokusere på det negative vi vet om ting, heller alt det positive og huske på at det faktisk går bra i de aller aller fleste tilfeller. "Silikon blir stygt når du blir gammel", og? Du kan ta det ut, eventuelt bytte de når du vil. Det er ikke permanent, og skulle det oppstå noen komplikasjoner så kontakter man legen (som selvsagt vet hva han gjør) og han finner en løsning. Kapsling er jo noe som kommer til å komme uansett, men det kommer ann på hvilken grad før du trenger å gjøre noe med det. En godt voksen dame som jeg kjenner har silikon, som hun fikk når hun var i 20-årene. Hun er nå over 40, som vil si at hun har hatt silikonet i over 15 år, og hun har fått kapsling - men den er bare på grad 1-2 og legen sa man ikke trengte å tenke på å bytte før det var på iallefall grad 4. Puppene hennes ser fantastiske ut, og man kunne ikke gjettet at det var silikon en gang!

Jeg gruer meg ikke så veldig mye til selve operasjonen, det er vel heller uken etterpå jeg gruer meg til når man ligger hjemme og har smerter. Har hørt det varierer veldig mye fra person til person hvor vondt man faktisk har, Tuva for eksempel hadde ikke noe særlig til smerter - men kanskje jeg får dritvondt? Må nok ha smertestillende tilgjengelig hele tiden. Angående hvor mye jeg skal ta, så har vi ikke fastslått nøyaktig. Det gjør vi ikke før operasjonsdagen, men vi snakket om mellom 300 og 350 gram som jeg syns er nok i massevis. Jeg er jo ikke så stor av meg, så trenger ikke Pamela-boobs.

Så er det viktig å nevne at jeg gjør jo dette for min egen del, ikke for at jeg tror guttene blir å løpe etter meg eller noe sånn. Når jeg har noe som jeg føler trekker ned selvtillitten min, så velger jeg heller å gjøre noe med det. Skal tross alt leve med puppene resten av livet og hvorfor ikke endre på de sånn at jeg blir fornøyd? Jeg kjenner flere som har silikon og alle er fornøyde, ingen av de jeg har snakket med angrer i det hele tatt. Jeg skal også ta før/etter bilder og skrive alt om operasjonen og min opplevelse på bloggen, jeg vet at det er utrolig mange jenter der ute som kunne tenkt seg å gjøre det og veldig gjerne vil høre andres erfaring. Nå gleder jeg meg utrolig mye og klarer nesten ikke vente til de ringer meg på tirsdag så jeg får vite operasjonsdatoen! 

- Hva mener egentlig du om silikon, ville du vurdert det om du ikke var fornøyd med puppene dine?
Som dere ser på bildene, så betyr ikke silikon at man får like store pupper som Tine fra Paradise og alt det der. Man kan til og med ta så lite silikon at det så vidt blir forskjell. Alt etter hva man selv ønsker. Jeg ønsker jo en stor forandring, så det kan hende det blir litt større enn naturlig - men legen vet best hva som blir fint på meg og jeg blir selvfølgelig å ta hans råd til etterretning.

kjendistegneren

Heihei!

Nå har jeg vært så heldig å blitt tegnet av Jhonatan Kalsnes, bedre kjent som Kjendistegneren (link til blogg). Han har brukt 4 dager på å tegne bildet av meg, og jeg er kjempefornøyd. Han er utrolig flink med blyanten, så var morsomt at han ville tegne meg også. Han tegner mye av Justin Bieber og Tone Damli. Dere kan se flere av verkene hans på bloggen og på instagrammen (@kjendistegneren). Tror han skal sende den i posten til meg, og da skal den få plass på veggen min på rommet. Gleder meg! Hva synes du om tegningen?  

Noen bilder når tegningen var in-progress:
 

Også det endelige resultatet!!Se så likt det ble! :D

spørsmålsrunde

Heiheiii!!

Nå skal jeg hente Camilla, så skal vi spille inn videoblogg. Derfor kjører jeg en spørsmålsrunde, så skal vi svare på video.  Camilla leser opp spørsmålene og jeg svarer. Hvis dere er flinke å sende inn spørsmål, kanskje vi lager må-gjøre video også senere og spør dere om forslag i et annet innlegg. Kun hvis dere er flinke å sende inn spørsmål. Haha loool! Men ja, jeg er seriøs. AVSLUTTER SPØRSMÅLSRUNDEN KL 18.30 !!!!  

smått & godt

Hællæææ!

I går kom Sofie på besøk til meg, hun bor en time unna så det er ikke så ofte vi ser hverandre. Siden hun var hos meg tenkte jeg ikke særlig mye på bloggen, så har brukt tiden min på andre ting. I går gjorde vi egentlig ikke noe spesielt, hun kom til meg mens jeg holdte på å rydde huset og sa hun holdte på å sulte ihjel - så vi ordnet oss og dro ut å spiste. Etterpå hentet vi Camilla og dro på tunglodings. Det ble ganske tidlig kveld siden både jeg og Sofie var utrolig sliten, hun pjusket meg i håret til jeg sovnet - så sinnsykt digg. Hallo, vil ha sånne gutter! Anyways, stod opp tidlig og dro å spiste frokost på Knoll & Tott. De har byens beste baguetter sånn til informasjon om dere skal til Tromsø i nær framtid. Ellers dro vi en tur innom Jekta, og nå er jeg hjemme igjen og Sofie har dratt tilbake. Hade da lizm.


babyene mine 


måtte ha disse, alle har jo en sånn. 39,- per stykk på Kremmerhuset


så var denne på salg, kostet 45,- så kjøpte den bare. skal bruke den til å ha kubbelys i. fra kremmerhuset


fineste gullet


:**

ut på tur

Heihei!

Nå skal jeg på feeezt. Har ikke vært ute siden nyttårsaften, herregud. Flinke meg ;) Har det travelt nå så rekker egentlig ikke skrive mer. Vi blogges i morgen, love you xoxoxo 

før shooten

God kveld!

Nå er jeg rimelig sliten og trøtt, så jeg og Lotta skal ta tidlig kveld idag. Stod tross alt opp klokken 5 i morrest siden jeg la meg ganske tidlig i går også. Men deilig er det, litt rutine i hverdagen. Har vært en fin dag i dag, vært sammen med både Meline, Camilla og Malin så har sosialisert nok for resten av uken. Haha lol.. I morgen tror jeg at jeg skal ut, er invitert i bursdagsvors til Charlotte så må vel kanskje ta meg en tur dit. Ellers tenkte jeg bare å vise noen bilder fra før shooten vi hadde i dag, så får dere se flere bilder fra shooten når jeg har hatt tid til å gå gjennom alle. God natt beste :*


love you babyyy :*

- Hva har dere gjort i dag? 

sterke jenter

Hallo!

Har akkurat kommet hjem, jeg og Malin har vært med Ingvild og Linn på Breivang for et skoleprosjekt. De ordnet håret vårt og sminket oss, så stilte vi opp på noen bilder de skulle bruke i et prosjekt. Temaet var "Strong and healthy", selv om vi ikke faller helt inn i kategorien strong. Haha! Satser på at de redigerer på oss litt muskler sånn at vi iallefall ser ut som vi trener. Har fått alle bildene uredigert, og fotografen var Kari-Anne Solberg. Viser dere flere bilder senere, nå skal jeg hente Camilla på jobb! Hejdå :*slappe av

heyyyyy

I dag har jeg ikke noen spesielle planer, så tenkte bare og slappe av fullstendig som hver dag ellers. Blir vel å være sammen med noen sånn at jeg ikke sover bort dagen. Kanskje jeg drar hjem til mamma en tur og er sammen med småsøsknene mine senere, lenge siden jeg har sett de nå. Og kanskje jeg også må låne med meg Lotta hjem litt? Jeg har jo gitt hun bort siden vi ikke kunne ha hund når jeg flyttet - det er familien til Tuva som har hun nå. Det er ganske betryggende fordi da vet jeg hvor hun er og at hun er i gode hender, i tillegg kan jeg låne hun om jeg skulle ønske det. Verdens fineste Lottamor! 

Dette har jeg gjort i natt, med andre ord ingenting. Photoshoot med meg selv:Forresten så har det gått veldig bra med tattoveringene mine. Blir nok flere fremover, har allerede begynt å tenke på hva jeg skal ha :)

Nytt design + konkurranse

Hei alle sammen!  Nå har jeg faktisk tatt meg friheten til å publisere et innlegg på vegne av Therese, så slipper hun å gjøre det selv. Jeg har akkurat lagt inn et nytt design til henne som jeg håper dere kommer til å like. Jeg er søskenbarnet til Therese og driver litt med webdesign ved siden av studiet mitt. Dere må gjerne besøke siden min her. Jeg har lagt ut noen gratisdesign til bruk her på blogg.no, og det går også an å bestille design fra meg. Akkurat nå har jeg en konkurranse der du kan vinne et spesialtilpasset bloggdesign, det eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden min og melde deg på i innlegget der inne (ikke dette blogginnlegget)! 
Dette er forresten ikke det første bloggdesignet jeg har laget til Therese. Hun hadde et fra meg tidligere en gang også, skikkelig rosa stil som hun så og si alltid har hatt(det kan sees her). Denne gangen synes jeg det var på tide med en fargeforandring, jeg er i alle fall lei av alt det rosa.  
Hva synes dere?

bestilt

Hei!

Nå har jeg akkurat gått gjennom all mailen fra julen som jeg ikke har fått svart på, deilig å få det unnagjort. Har også drukket shake til frokost, og skal snart gå ned og vekke Tuva. Hun er syk stakkars, så hun måtte bli hjemme fra skolen i dag. Heldigvis har hun fått medisiner, så hun blir frisk asap. Og heldigvis er det ikke smittsomt, så da blir ikke jeg syk heller. Love it! Tenkte meg også en tur på Jekta og shoppe litt, need some new shit. Har handlet litt på nett, men vil jo ha noe jeg kan bruke nåå. Nettkjøpene må jeg jo vente på i posten :(

Nelly har jo kjempesalg nå, og derfor måtte jeg kjøpe noen nye kjoler. Superbillig. Dere finner hele salget --> HER <--. Her er det jeg har bestilt, gleder meg til det dukker opp i postkassen:


Tubekjole til kun 125 kroner! Fersken HER, orange HER, hvit HER


Kjole med paljetter til 149 kroner HER


Kjole med åpen rygg og belte til 105 kroner HER


Oransje kjole med strass og perler til 119 kroner HER


Kjole i gull med paljetter til 199 kroner HER


Sort kjole med åpne parti i ryggen til 249 kroner HER 


Beige kjole med dots til 149 kroner HER  


Sorte platåsko med glitter og åpen tå til 349 kroner HER 

good morning

Tidlig? Ja.

Hvorfor jeg har stått opp så tidlig? Det har jeg ikke. Har ikke lagt meg enda. HÅPLØS døgnrytme. Sover hele dagen, våken hele natten. Men nå skal jeg faktisk døgne, heller legge meg litt tidlig i kveld. Får vel bare rydde rommet og vaske klær, det tar sikkert sånn ca hele dagen siden alle klærne mine ligger rundt overalt og rommet ser helt jævlig ut. Så får jeg vel også bare blogge litt da :))) Haha, yeye. Nå skal jeg starte bilen og kjøre Tuva til den jævla legen. Hun blir så sur hvis jeg sier nei, dumme kjerring. Av og til skulle jeg ønske jeg ikke bodde her, da hadde jeg sluppet maset om å kjøre hit og dit for hun. Ha en fin dag på skole/jobb/hjemme - hvor enn dere tilbringer dagen!


tok litt bilder i natt, må få et nytt design snart.. blææ

lang natt

Yooo

I går hentet jeg en pakke på posten, nemlig alle Herbalife produktene jeg har bestilt meg. Skal bruke dette kosttilskuddet sammen med trening og sunn mat, for å bygge muskler og gå opp i vekt. Herbalife kan nemlig brukes til så mye mer enn slanking, men jeg tenkte å skrive et ordentlig innlegg om det når jeg har prøvd ut produktene en stund. Ellers har jeg bare vært ute og kjørt hele natten med Meline, noen må jo bringe de fulle vennene våre hjem fra fest. Så ja, ikke så veldig interessant dag.. Vi kan heller blogges i morgen, skal vise dere foundationen min ordentlig da. Eeelsker den, ser ut som jeg har sminket meg nettopp enda det er 7-8 timer siden jeg gjorde det. Og jeg har alltid hatt problemer med at sminken forsvinner så fort :(


lykke!!


kjedet meg så laget like så godt snookihår. hehehehehehehheeh hade

barnehage i huset

Hooola my loves! Vil først bare takke for den enorme positive tilbakemeldingen jeg fikk på håret, jeg er sikker på at 98% var positivt. Blir så glad :)

I går etter jeg hadde farget håret dro jeg på Jekta og møtte Sofie, Benedicte og lille Amelia. Amelia er datteren til Benedicte. Vi spaserte litt rundt før vi bestemte oss for å dra hjem til meg og lage fiskeboller, trodde det skulle bli rolig og avslappende - men tro meg, det var faen kaos. Sofie sto i oppvasken frivillig, Benedicte lagde maten mens lille jenta hang rundt beina og jeg husker ikke helt hva jeg gjorde. Uansett så var det ikke et delikat matbord vi satt med. Amelia presterte å begynne å spise fiskeboller med fingrene, og smøre det utover bordet. Så klatret hun på bordet. Rett før dette gikk hun rundt og spiste en pølse full av ketchup som hun mistet overalt, og hun skulle absolutt ha hele pølsa i munnen. Haha, unger altså.. Hun er forresten verdens nydeligste baby med de fiiineste øynene!! Ah, forelsket...

Var flink å ta bilder i går da!!
hahaha


pølser, nam


our maid :*


og der kom jeg på hva jeg gjorde mens Benedicte lagde mat og Sofie sto i oppvasken... 


skjønner dere? barnehage. x10. +105132124


etterpå hadde vi kosestund i sofaen, naw
vakreste


:P

dark as hell

Heihei!

Var jo hos frisøren i dag, sa bare at jeg ville ha det mørkt. "Hvor mørkt?", "Ganske mørkt". Så nå sitter jeg her, med ganske så mørkt hår. Det blir å lysne etter et par vask, og i tillegg har jeg en del forskjellige nyanser i håret på grunn av stripene jeg hadde fra før av. Det er veldig annerledes, får enda sjokk når jeg går forbi et speil, men jeg er utrooolig fornøyd. Tusen takk til flinke Linn på HEADMASTERS i Tromsø (K1) som farget håret mitt. Hvis dere ikke vet hvilken salong dere i Tromsø skal benytte dere av kan jeg virkelig anbefale denne, har vært hos både Linn og Lene og begge er utrolig dyktige i jobben sin. 

Så det var litt om det. Over til håret mitt igjen, har tatt noen bilder til dere. De ble ikke så gode, men dere får jo se håret mitt mye framover uansett..her kan dere se at det er litt rødskjær innimellom etter stripene, for meg gjør det ingenting. gir litt mer spill i håret

- HVA SYNES DU? 


 I tillegg har Headmasters en konkurranse på instagram gående som går ut på at du skal legge ut bilde av håret ditt og benytte to hashtags. Premien er valgfrie Wella-produkter til 2000 kroner og konkurransen varer frem til 28 februar i år. 


hvilken farge

Heihei!

I morgen skal jeg på HEADMASTERS på K1 og farge håret mitt, dit jeg alltid går. Blir like fornøyd hver gang jeg går ut fra salongen, men denne gangen har jeg lyst på en enda mer drastisk endring. Er så lei hårfargen jeg har nå, men jeg vet ikke hva jeg vil ha. Derfor trenger jeg deres hjelp. Legger ved et par bilder under på hva jeg syns er fint. Har lyst å farge det skikkelig mørkt - bare redd for om jeg blir å angre.. Og sånn som fargen til Miley tror jeg ikke jeg kunne hatt heller, på grunn av fregnene mine. Heheeee


Som dere ser går det i brune farger, som vil si at jeg har lyst å farge det mørkere!

- Hva slags hårfarge burde jeg gå for?

happy new year

Hei og godt nyttår alle sammen!

Håper alle hadde en fantastisk feiring i går. Det hadde iallefall jeg, vi hadde fest hjemme hos oss. Først var vi bare 10-15 stykker som vorset sammen og ventet på at 2013 skulle komme. Kom en del folk etter klokken 12 så det var fullt hus, men det var sinnsykt morsomt. Nå ser det helt for jævlig ut her inne og det bryr vi oss ikke om akkurat i dag. Begge ligger i hver vår seng og slapper av, sinnsykt sliten etter en lang natt. Politiet så seg nødt til å avslutte festen utover natten siden det var litt for mye bråk for naboene, kanskje like så greit. Vet iallefall at det blir en stund til neste gang vi skal ha fest, vi får holde oss til vors.

Så ja, da var det den obligatoriske fortelle-hvor-bra-2012-har-vært delen. Og jo, jeg kan vel si at 2012 har vært det beste året hittil. Ikke nok med at jeg ble 18 år, men jeg fikk også flyttet ut sammen med bestevenninnen i en nydelig leilighet. Det viste seg kanskje ikke å være så lurt for bloggen sin del da.. Nå er det et nytt år og muligheten til å gjøre nye ting eller forandre på noe. Mine mål for det nye året er å bli flink å trene (standard xD), finne meg en jobb og være en snill og god person. Er ikke noe annet å si enn at jeg gleder meg til å se hva dette året har å by på! 

- Hva er deres mål for det nye året?

Litt bilder fra i går, heldigvis tar KK jobben for oss når vi ikke er flinke nok til å ta bloggbilder. 

Sorry Linn....
taper Benedicte, forever alone. hahah


naw, Thomas og Camilla :******