hits
Lukk meny

snart 3 dager

Hei!

Nå er det snart fredag, som vil si bare 3 dager igjen til operasjonen min. Jeg tenker egentlig ikke så veldig mye over at det er så kort tid til, men merker at jo færre dager det er jo flere nerver får jeg. De tankene som går rundt i hodet mitt oftest er "blir jeg fornøyd?" "kommer jeg til å overleve?" og sånne ting. Jeg vet jo at svaret er 99% sikkert ja på alle spørsmålene jeg stiller meg selv, men når man faktisk skal gjøre noe så stort med kroppen sin så er det vanskelig å la være å bekymre seg. I går fikk jeg innkallelsen og alt i posten, samt resepter på medisinene og det jeg skal ta. Jeg hentet det på apoteket i dag. Det første er "HibiScrub" som egentlig er et legemiddel som brukes til å desinfisere hendene før kirurgiske inngrep osv. Denne skal jeg vaske hele kroppen i kvelden før operasjonen, samt morgenen før jeg drar for å opereres. Det andre er tre tabeletter som skal inntas før operasjonen, som heter Azitromax. Jeg skal ta to kvelden før operasjonen sammen med et måltid, og en på morgenen før operasjonen sammen med et halvt glass vann. Disse tablettene er en type antibiotika, tror man også bruker mot klamydia, men det er iallefall noe som skal tas mot infeksjoner mtp. operasjonen. Til slutt har jeg fått smertestillende, Codaxol, som jeg skal bruke 1-2 tabletter 3-4 ganger daglig så lenge jeg føler behovet for det. Dette er litt sterkere smertestillende enn Paracet, disse inneholder kodein som er i slekt med "morfin". Man kan derfor bli veldig slapp av de, og skal helst ikke kjøre bil etter å ha inntatt dette.


Var også å kjøpte støtte-bh'en jeg skal bruke etter operasjonen. Kjøpte i størrelse D, så får håpe den passer. Om jeg trenger mindre har Tuva en i C, så tror nok det skal gå fint uansett. Den var ganske dyr, ville aldri kjøpt en sånn ellers. Så stygg, og koster nesten 450. Denne skal jeg bruke i minst 6 uker etter operasjonen, så ja - blir mye utringning framover xD


Her har jeg ikke BH under.


Etterpå skal jeg ta før-bilder av puppene, gruer meg til å legge det ut etterhvert. Det var mange som kommenterte "du har jo så store pupper, du trenger ikke silikon" - men hvor mange av dere har sett meg uten BH? Ingen. Alle mine bh'er har push-up i seg, og er type bombshell BH. Det er utrolig hvor mye man kan jukse seg til! Vil egentlig ikke poste før bilder, men jeg tenker bare på hvor mange som faktisk søker etter info rundt dette når de selv vurderer silikon, og jeg selv liker å se før-etter bilder i tillegg til å lese om selveste opplevelsen. Siden det er såpass mange som tenker på en slik operasjon, så vil jeg komme med så konkret og nøyaktig informasjon ettersom hvordan jeg selv opplevde det. Håper dere som ikke har tenkt til å ta silikon også har lyst å lese om det! 

 • 31.01.2013
 • Anbefalinger
 • på min iphone

  Har satt en + forran de appene jeg anbefaler, og en - forran de jeg ikke anbefaler. ? på de jeg ikke har prøvd ut enda!


  BILDE 1: 
  + Spotify:
  En av de viktigste appene jeg har på telefonen. Her hører jeg på musikk (alle vet jo hva man bruker spotify til), og det trenger jeg i bilen og når jeg dusjer/sminker meg. 

  + Facebook
  :
  Lett å være tilgjengelig hele tiden, samtidig som man har noe å gjøre når man kjeder seg og ikke har datamaskinen med seg. 

   Mappe "Nødvendig":
  Se på annet bilde i inlegget

  Mappe "<3 <3 <3":

  Se på annet bilde i innlegget

  Mappe "Verktøy":
  Her har jeg de aller kjedeligste tingene på telefonen, som instillinger, kalender, kalkulator, vekkerklokke, taleopptak, notater osv. Altså, de tingene som er verktøy. 

  + Messenger:
  Denne er ganske praktisk. Jeg opplever at chatten er veldig treg på Facebook-appen. Med denne går det superfort, i og med at det bare er selveste meldingene på facebook som er i denne appen. Love it!

  BILDE 2:
  ? InstaPicFrame:
  Har ikke peiling på hva det er. Har lastet det ned, men som dere ser står det "Ny" på den som vil si jeg aldri har åpnet den.

  - Finn iPhone:
  I tilfelle telefonen blir borte. Funket ikke med min forrige iPhone, for den hadde verken strøm eller nett og da går det ikke ann å bruke denne appen.

  - Hangman:
  Haha, dette er et ufattelig kjedelig spill - men kjeder du deg og har lyst å minnes barneskolen er det bare å kjøre på. Bruker den hvis jeg er lei alt annet.

  + Coin Dozer + Coin...Tour:

  Disse to spillene er totalt meningsløs. Det er sånn som de maskinene du putter en-kroninger i på tivoli for å få ut nye en-kroninger. Skal derimot innrømme at jeg spiller det en del, for når jeg først går inn på det så blir jeg sittende helt til jeg er tom for penger (juksepenger så klart).

  + Fruit Ninja:

  Sulten? Ikke? Spill det uansett. Morsomt spill der du får testet ferdighetene dine på å "kutte frukt". Om å gjøre å ikke være anni bombene, og kutte så mange du klarer. Ekstra fett om du får inn noen combos her og der. Spillet i seg selv er veldig enkelt.

  + Contract Killer:

  Ah, dette spillet var jeg helt hekta på før - men tok så mye av tiden min så jeg slutta så og si helt. Du får forskjellige oppdrag hvor du skal skyte personer, litt som GTA uten all kjøringen osv. 

  + Posten Sporing:
  For meg som får en del pakker er denne ganske praktisk. Jeg slipper å søke opp i mailen for å finne sporingsnummer hele tiden, siden på denne er alt samlet på en plass. Det går også mye fortere å sjekke hvor pakkene befinner seg, i tillegg til at man kan bruke strekkode på appen og da slipper man ha med seg hentelapp.

  - PickUp Sticks:

  Haha, dette er utrolig trasig å spille alene. Du skal plukke opp pinner uten å være anni de under. Det er mye morsommere å spille det med en venn, for man kan altså ha multiplayer.

  - Wordfeud:

  Var hekta for sikkert over et halvt år siden, nå bruker jeg det aldri. Det er et spill som ligner på Scrabble.

  + P Tracker Lite:

  For å holde styr på når du får mensen, eggløsning, når du hadde samleie sist og alt det der. Praktisk, anbefales til alle jenter.

  + Camera+:

  Dette kameraet er veldig mye bedre enn det vanlige på iPhone. Ikke at det er bedre oppløsning eller noe, men funksjonene. Bedre fokuseringer, og i tillegg kan du ta selvutløserbilder på 5, 15 og 30 sekunder om jeg husker rett. DEN tingen er utrolig hendig.

  + Big Day: 
  Dette er en app hvor du kan holde nedtelling til forskjellige happenings. Jeg for eksempel holder nedtelling til 20-års dagen, Justin Bieber konsert og sånne ting. Du kan legge til et bilde på hver nedtelling også.   MAPPE "NØDVENDIG":
  + DNB:
  Mobilbank, her kan jeg logge inn for å overføre penger, sjekke saldoen og alt annet som hører til. Utrolig nyttig verktøy når man er på farten eller ikke aner hvor kodebrikken er.

  + YouTube:
  Bruker den så og si aldri, musikk hører jeg jo på Spotify. Brukte den en sjelden gang når jeg trente, om jeg ikke viste hvordan noen av øvelsene utførtes.

  + Waze:
  Denne bruker jeg som GPS når det trengs, syns Google Maps suger så jævlig og oppdaterer seg så tregt. Denne forklarer veien til deg og er utrolig rask. 


  MAPPE "♥ ♥ ♥":Instagram:
  Bildeappen som stortsett alle har. Her poster jeg bilder nesten daglig, alt fra hva jeg spiser til selvportrett av meg selv. Follow meg @tcmn

  + Snapchat:
  Haha, joda. Bruker snapchat jeg også. Dere som ikke vet hva det er, så sender man bilder/videoer med en varighet fra 1-10 sekunder til personer og kan motta samme greia. 

  + blogg.no:
  Bruker sjelden denne appen egentlig, liker ikke mobilblogging. Hovedgrunnen er vel at bildene blir så liten størrelse, og det ser stygt ut. Men noen ganger må man bare, og da er denne appen grei.

  - InstaQuote:
  Har egentlig aldri brukt denne, bare prøvd den ut sånn smått. Her kan man lage bilder med tekst på, veldig enkelt og greit.

  - GifBoom:
  Dette er videoverdens svar på Instagram. Her kan man legge ut såkalte "Gif's" som er mange bilder satt sammen, det gjør at den kan se ut som en liten film. Fungerer på samme måte som Instagram. Har derimot aldri kommet ordentlig i gang med denne, i og med at det ikke er så mange som faktisk bruker det.  - Heater Start:
  Dette er en app jeg bruker til bilen min. Her kan jeg starte varme på bilen uten å måtte gå ut i den, men syns ikke den virker så veldig bra. Må få litt hjelp så jeg skjønner meg bedre på den.

  + InstaFollow:
  Her kan du se hvor mange nye followers du har fått siden da og da, hvilke av de du follower som ikke follower deg tilbake og andre interessante ting om din Instagram. Veldig grei app om du faktisk bryr deg om sånne ting.

  ? iFitness Pro:
  Har ikke prøvd ut denne, så kan egentlig ikke si noe om den.

  + PicFrame:
  Det er denne du bruker om du ønsker å ha flere bilder i et og samme bilde, det er på en måte mange forskjellige bilderammer som du kan sette inn bilder i. Genialt!

  + Sleep Talk:
  Haha, dette må være den morsomste appen jeg har på telefonen. Du kan ta opptak mens du sover, også registrerer den når det er lyd og tar det opp. Det er ikke slik at du blir sittende å høre gjennom hele din 8-timers natt. Det er flere små lydklipp som er spilt inn når det har vært aktivitet gjennom søvnen din. Kan være lurt å ha telefonen på lading mens denne brukes.

  + Lumie:
  På denne appen kan du legge til forskjellige "textures" over bildene dine. For eksempel hjerter, stjerner og andre ting. Du kan også velge styrken slik at det er veldig gjennomsiktig, eller at man såvidt ser bildet du har under.

  + Quizkampen:
  Lastet egentlig bare ned denne fordi en venninne sendte screenshot av at det var et spørsmål om meg i appen. Det er et spill hvor du spiller mot venner eller ukjente, og får forskjellige spørsmål innenfor forskjellige kategorier. Greit tidsfordriv, men kjedelig å vente på at vennene skal spille tilbake.

  + Temple Run 2:
  En liten periode var jeg hekta på å spille Temple Run, men slettet det fordi det tok så mye av tiden min. Har så og si nettopp lastet ned nummer 2, og det er helt greit. Mye vanskeligere enn det første, så må nok øve litt. Temple Run er et spill hvor du er en person som må komme forbi forskjellige hinder i en løype, og du samler mynter osv. 

  + Gjett?:
  Alle husker vel når man var yngre og spilte "Gjett Hvem?"? Dette er iPhone versjonen. Det er ikke like morsomt, men det funker og er et greit tidsfordriv. Du kan spille mot en CPU, mot en venn (kun over Wi-Fi) eller du og en venn kan spille mot hverandre på samme telefon.

  - Panorama:
  Her kan man visstnok ta Panorama bilder, jeg prøvde ut appen men syns ikke det fungerte noe særlig så anbefaler den ikke. 


  - HAR DU NOEN FAVORITTAPPS OG ANBEFALE?

 • 31.01.2013 15:43
 • Anbefalinger
 • 63 kommentarer
 • 30.01.2013
 • Produkter
 • favorittdekselet

  Hei!

  For en måneds tid siden fikk jeg et deksel i posten, og det har blitt min nye favoritt. Det ser så ekslusivt og, elsker fargekombinasjonen. i tillegg beskytter det både skjermen og baksiden av telefonen. Det sitter veldig godt på, og man slipper å åpne dekselet for å svare telefon eller se på klokken. Har hatt ett lignende før, i rosa, men dette er mye finere og mer praktisk. Handelsportal har etter min mening absolutt det beste utvalget når det kommer til iPhone deksler, de har til både 4/4s og iPhone 5. Fikk også med et par høretelefoner som var veldig fresh, men fant de ikke akkurat nå så får ikke tatt bilde av de. 
  Har riktignok klart å knuse telefonen tidligere, så skal få byttet skjerm på den. Gleder meg!

  HER finner du dekselet i flere forskjellige farger. HER finner du et lignende til iPhone 5. Ønsker du å kjøpe noen produkter som er satt ned i pris, og spare litt penger, kan jeg foreslå disse produktene:

  Deksel 1 HER, deksel 2 HER og deksel 3 HER

   //reklame - Bruker du deksel på din telefon?

 • 30.01.2013 21:11
 • Produkter
 • 55 kommentarer
 • 30.01.2013
 • Hverdag
 • som jeg trodde

  Har nesten nettopp kommet hjem fra legen, og det var som jeg trodde. Har ikke skjev rygg i den forstand at ryggraden går utover noen plasser, men har derimot en vridd ryggrad (som når du vrir et tau på en måte) så ryggraden er vridd mot venstre side. Dette gjør at ryggen min ser litt skjev ut eller noe. På bilder ser det iallefall ille ut, har et bilde jeg kan vise dere. Han sa det trolig var medfødt, og at det ikke var så mye å gjøre med det. Jeg kunne prøve kiropraktor, så jeg har bestilt meg time og skal dra om en halvtimes tid dit. Håper det er noe som går ann å ordne opp i, fordi jeg får jo smerter av at det er sånn. Bruker å få vondt nederst til høyre på korsryggen, fordi musklene på den siden legger seg i spenn pga den vridde ryggraden. Gleder meg til kiropraktortimen, håper de kan hjelpe meg. Fikk også hentet ny astmamedisin, tenkte det var lurt å ha det i boks før jeg skal opereres på mandag.

  Skal skifte og litt sånn, så må jeg bare suse. Snakkes l8r :*


  Om dere ser det på dette bildet, så stikker ryggen mer ut på venstre side av ryggraden. Bildet er speilvendt, så ser ut som høyre på bildet under:

  Står ikke helt sidelengs her, men dere skjønner poenget. driiiitstygt syns jeg...


  hehe, ryddet som sagt i går så tok bare alle hårstrikkene jeg fant på armen. fint!
   

 • 30.01.2013 15:28
 • Hverdag
 • 140 kommentarer
 • 30.01.2013
 • Hverdag
 • stakkar meg

  Hei!

  I dag skjedde det absolutt ingenting interessant, så jeg har shinet og skrubbet badet + hadde tenkt å rydde rommet ordentlig men så kom pcen i veien. Jeg klarte derimot og rote til rommet dobbelt så mye som det var fra før av, fordi jeg lette etter navelpiercingene mine. Bra jobba når jeg fant de i en boks på vegghylla, surt å tenke på at jeg har sett på den boksen sikkert 100 ganger. Og jeg har faktisk lett etter piercinfene i sikkert 2-3 måneder, jesus christ. Noe nytt? Nope, ikke annet enn at jeg har bestilt meg legetime. Plages med ryggen av og til, får liksom smerter nederst til høyre på ryggen. Dere kan tro jeg fikk panikk når Meline sa at ryggen min så skjev ut, tenkte med en gang at jeg hadde scoliose og var nødt til å bruke sånne harde korsetter og tull for å rette det opp.. haha! Håper bare legen kan si meg hva det er i morgen, ellers dør jeg.

  Nå skal jeg legge meg, så blogges vi i morgen.

  Joakim. Tøff. :).


  moah, Benedicte og Bettina

 • 30.01.2013 03:19
 • Hverdag
 • 42 kommentarer
 • Flere innlegg i Blogg

  • 10.01.2013
  • Blogg
  • Nytt design + konkurranse

   Hei alle sammen!  Nå har jeg faktisk tatt meg friheten til å publisere et innlegg på vegne av Therese, så slipper hun å gjøre det selv. Jeg har akkurat lagt inn et nytt design til henne som jeg håper dere kommer til å like. Jeg er søskenbarnet til Therese og driver litt med webdesign ved siden av studiet mitt. Dere må gjerne besøke siden min her. Jeg har lagt ut noen gratisdesign til bruk her på blogg.no, og det går også an å bestille design fra meg. Akkurat nå har jeg en konkurranse der du kan vinne et spesialtilpasset bloggdesign, det eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden min og melde deg på i innlegget der inne (ikke dette blogginnlegget)! 
   Dette er forresten ikke det første bloggdesignet jeg har laget til Therese. Hun hadde et fra meg tidligere en gang også, skikkelig rosa stil som hun så og si alltid har hatt(det kan sees her). Denne gangen synes jeg det var på tide med en fargeforandring, jeg er i alle fall lei av alt det rosa.  
   Hva synes dere?

  • 10.01.2013 03:59
  • Blogg
  • 63 kommentarer
  • 09.01.2013
  • Bilder
  • hva skal man si..


   Fra VG. Tror ikke bildet trenger noen forklaring, hahaha.... Fremtiden - gleder meg!

  • 09.01.2013 13:16
  • Bilder
  • 117 kommentarer
  • 07.01.2013
  • Produkter
  • bestilt

   Hei!

   Nå har jeg akkurat gått gjennom all mailen fra julen som jeg ikke har fått svart på, deilig å få det unnagjort. Har også drukket shake til frokost, og skal snart gå ned og vekke Tuva. Hun er syk stakkars, så hun måtte bli hjemme fra skolen i dag. Heldigvis har hun fått medisiner, så hun blir frisk asap. Og heldigvis er det ikke smittsomt, så da blir ikke jeg syk heller. Love it! Tenkte meg også en tur på Jekta og shoppe litt, need some new shit. Har handlet litt på nett, men vil jo ha noe jeg kan bruke nåå. Nettkjøpene må jeg jo vente på i posten :(

   Nelly har jo kjempesalg nå, og derfor måtte jeg kjøpe noen nye kjoler. Superbillig. Dere finner hele salget --> HER <--. Her er det jeg har bestilt, gleder meg til det dukker opp i postkassen:


   Tubekjole til kun 125 kroner! Fersken HER, orange HER, hvit HER


   Kjole med paljetter til 149 kroner HER


   Kjole med åpen rygg og belte til 105 kroner HER


   Oransje kjole med strass og perler til 119 kroner HER


   Kjole i gull med paljetter til 199 kroner HER


   Sort kjole med åpne parti i ryggen til 249 kroner HER 


   Beige kjole med dots til 149 kroner HER  


   Sorte platåsko med glitter og åpen tå til 349 kroner HER 

  • 07.01.2013 14:30
  • Produkter
  • 92 kommentarer
  • 07.01.2013
  • Hverdag
  • good morning

   Tidlig? Ja.

   Hvorfor jeg har stått opp så tidlig? Det har jeg ikke. Har ikke lagt meg enda. HÅPLØS døgnrytme. Sover hele dagen, våken hele natten. Men nå skal jeg faktisk døgne, heller legge meg litt tidlig i kveld. Får vel bare rydde rommet og vaske klær, det tar sikkert sånn ca hele dagen siden alle klærne mine ligger rundt overalt og rommet ser helt jævlig ut. Så får jeg vel også bare blogge litt da :))) Haha, yeye. Nå skal jeg starte bilen og kjøre Tuva til den jævla legen. Hun blir så sur hvis jeg sier nei, dumme kjerring. Av og til skulle jeg ønske jeg ikke bodde her, da hadde jeg sluppet maset om å kjøre hit og dit for hun. Ha en fin dag på skole/jobb/hjemme - hvor enn dere tilbringer dagen!


   tok litt bilder i natt, må få et nytt design snart.. blææ

  • 07.01.2013 07:46
  • Hverdag
  • 132 kommentarer
  • 06.01.2013
  • Hverdag
  • lang natt

   Yooo

   I går hentet jeg en pakke på posten, nemlig alle Herbalife produktene jeg har bestilt meg. Skal bruke dette kosttilskuddet sammen med trening og sunn mat, for å bygge muskler og gå opp i vekt. Herbalife kan nemlig brukes til så mye mer enn slanking, men jeg tenkte å skrive et ordentlig innlegg om det når jeg har prøvd ut produktene en stund. Ellers har jeg bare vært ute og kjørt hele natten med Meline, noen må jo bringe de fulle vennene våre hjem fra fest. Så ja, ikke så veldig interessant dag.. Vi kan heller blogges i morgen, skal vise dere foundationen min ordentlig da. Eeelsker den, ser ut som jeg har sminket meg nettopp enda det er 7-8 timer siden jeg gjorde det. Og jeg har alltid hatt problemer med at sminken forsvinner så fort :(


   lykke!!


   kjedet meg så laget like så godt snookihår. hehehehehehehheeh hade

  • 06.01.2013 05:49
  • Hverdag
  • 79 kommentarer
  • 04.01.2013
  • Hverdag
  • barnehage i huset

   Hooola my loves! Vil først bare takke for den enorme positive tilbakemeldingen jeg fikk på håret, jeg er sikker på at 98% var positivt. Blir så glad :)

   I går etter jeg hadde farget håret dro jeg på Jekta og møtte Sofie, Benedicte og lille Amelia. Amelia er datteren til Benedicte. Vi spaserte litt rundt før vi bestemte oss for å dra hjem til meg og lage fiskeboller, trodde det skulle bli rolig og avslappende - men tro meg, det var faen kaos. Sofie sto i oppvasken frivillig, Benedicte lagde maten mens lille jenta hang rundt beina og jeg husker ikke helt hva jeg gjorde. Uansett så var det ikke et delikat matbord vi satt med. Amelia presterte å begynne å spise fiskeboller med fingrene, og smøre det utover bordet. Så klatret hun på bordet. Rett før dette gikk hun rundt og spiste en pølse full av ketchup som hun mistet overalt, og hun skulle absolutt ha hele pølsa i munnen. Haha, unger altså.. Hun er forresten verdens nydeligste baby med de fiiineste øynene!! Ah, forelsket...

   Var flink å ta bilder i går da!!
   hahaha


   pølser, nam


   our maid :*


   og der kom jeg på hva jeg gjorde mens Benedicte lagde mat og Sofie sto i oppvasken... 


   skjønner dere? barnehage. x10. +105132124


   etterpå hadde vi kosestund i sofaen, naw
   vakreste


   :P

  • 04.01.2013 21:30
  • Hverdag
  • 126 kommentarer
  • dark as hell

   Heihei!

   Var jo hos frisøren i dag, sa bare at jeg ville ha det mørkt. "Hvor mørkt?", "Ganske mørkt". Så nå sitter jeg her, med ganske så mørkt hår. Det blir å lysne etter et par vask, og i tillegg har jeg en del forskjellige nyanser i håret på grunn av stripene jeg hadde fra før av. Det er veldig annerledes, får enda sjokk når jeg går forbi et speil, men jeg er utrooolig fornøyd. Tusen takk til flinke Linn på HEADMASTERS i Tromsø (K1) som farget håret mitt. Hvis dere ikke vet hvilken salong dere i Tromsø skal benytte dere av kan jeg virkelig anbefale denne, har vært hos både Linn og Lene og begge er utrolig dyktige i jobben sin. 

   Så det var litt om det. Over til håret mitt igjen, har tatt noen bilder til dere. De ble ikke så gode, men dere får jo se håret mitt mye framover uansett..   her kan dere se at det er litt rødskjær innimellom etter stripene, for meg gjør det ingenting. gir litt mer spill i håret

   - HVA SYNES DU? 


    I tillegg har Headmasters en konkurranse på instagram gående som går ut på at du skal legge ut bilde av håret ditt og benytte to hashtags. Premien er valgfrie Wella-produkter til 2000 kroner og konkurransen varer frem til 28 februar i år. 


   hvilken farge

   Heihei!

   I morgen skal jeg på HEADMASTERS på K1 og farge håret mitt, dit jeg alltid går. Blir like fornøyd hver gang jeg går ut fra salongen, men denne gangen har jeg lyst på en enda mer drastisk endring. Er så lei hårfargen jeg har nå, men jeg vet ikke hva jeg vil ha. Derfor trenger jeg deres hjelp. Legger ved et par bilder under på hva jeg syns er fint. Har lyst å farge det skikkelig mørkt - bare redd for om jeg blir å angre.. Og sånn som fargen til Miley tror jeg ikke jeg kunne hatt heller, på grunn av fregnene mine. Heheeee


   Som dere ser går det i brune farger, som vil si at jeg har lyst å farge det mørkere!

   - Hva slags hårfarge burde jeg gå for?

  • 01.01.2013
  • Hverdag
  • happy new year

   Hei og godt nyttår alle sammen!

   Håper alle hadde en fantastisk feiring i går. Det hadde iallefall jeg, vi hadde fest hjemme hos oss. Først var vi bare 10-15 stykker som vorset sammen og ventet på at 2013 skulle komme. Kom en del folk etter klokken 12 så det var fullt hus, men det var sinnsykt morsomt. Nå ser det helt for jævlig ut her inne og det bryr vi oss ikke om akkurat i dag. Begge ligger i hver vår seng og slapper av, sinnsykt sliten etter en lang natt. Politiet så seg nødt til å avslutte festen utover natten siden det var litt for mye bråk for naboene, kanskje like så greit. Vet iallefall at det blir en stund til neste gang vi skal ha fest, vi får holde oss til vors.

   Så ja, da var det den obligatoriske fortelle-hvor-bra-2012-har-vært delen. Og jo, jeg kan vel si at 2012 har vært det beste året hittil. Ikke nok med at jeg ble 18 år, men jeg fikk også flyttet ut sammen med bestevenninnen i en nydelig leilighet. Det viste seg kanskje ikke å være så lurt for bloggen sin del da.. Nå er det et nytt år og muligheten til å gjøre nye ting eller forandre på noe. Mine mål for det nye året er å bli flink å trene (standard xD), finne meg en jobb og være en snill og god person. Er ikke noe annet å si enn at jeg gleder meg til å se hva dette året har å by på! 

   - Hva er deres mål for det nye året?

   Litt bilder fra i går, heldigvis tar KK jobben for oss når vi ikke er flinke nok til å ta bloggbilder. 

   Sorry Linn....
   taper Benedicte, forever alone. hahah


   naw, Thomas og Camilla :******

  • 01.01.2013 23:53
  • Hverdag
  • 59 kommentarer