hits
Lukk meny
 • 28.01.2015
 • Mine kjøp
 • new from nelly

  (inneholder reklamelenker) Jeg bestilte meg litt nye klær fra Nelly for en stund siden, og fikk pakken lenge før jul. Har bare glemt av å vise dere det jeg kjøpte, så here we go. Jeg er veldig fornøyd med alt, men gud forbanne Nelly. Jeg kan liksom gå inn dagen etter jeg har bestilt noe, og finne meg minst like mange produkter jeg har lyst på... Haha, det er virkelig ikke sunt med nettbutikker! 

  De har forresten en del produkter på salg nå, hele salget finner du HER

  Nydelig kjole med blondedetaljer HER 


  Utrolig fin kjole med paljetter, elsker ryggen - HER!


  Sort enkel topp HER til kun 79 kr, samme topp i blå HER


  Sort blondekjole HER, og dus rosa kjole HER til 99 kr


  Maxikjole med paljetter, kjempefin i virkeligheten! HER til kun 499


  Nydelig topp med paljetter, passer perfekt til fest! HER til 249,-


  Rød kjole med blonder og glitter HER (finnes i mørkblå her


  Utrolig behagelige og stødige sko, de er en drøm å ha på beina! HER til 349,- 


  Enkel bluse hvor man kan variere skulderne HER til 199kr, sort crop top HER til 199,-

 • 28.01.2015 13:29
 • Mine kjøp
 • 66 kommentarer
 • 27.01.2015
 • Videoer
 • VIDEO - daily makeup routine

  Hei!

  Jeg ble sittende oppe nesten hele natten i går, jeg satt nemlig helt i min egen verden og redigerte videoen og styrte før jeg plutselig så opp på klokka som til min store forskrekkelse var bikket 05.30. Da kan jeg love dere at tankegangen gikk fra "elsker livet, føler meg som en sykt flink blogger" til "fyfaen jeg hater livet, jobb om 4 timer" på under 0,5 sekunder. Meeen, shit happens?! Jeg tror iallefall resultatet ble bra, og at dere blir fornøyde. Og det er vel det viktigste? Noe som også var litt morsomt (eller jævlig kanskje) var å sammenligne denne sminkevideoen med en jeg la ut 3 og et halvt år siden, hahaha fyffff 

  Here it comes, trykk på tannhjulet og velg på 1080px for best kvalitet! Sangene jeg har brukt i videoen er listet opp på slutten ♥

 • 27.01.2015 16:11
 • Videoer
 • 118 kommentarer
 • 26.01.2015
 • Hverdag
 • fridag

  Hei!

  I dag har jeg hatt fri fra jobb, noe som har vært utrolig deilig. Har fått ryddet en del, vært på fyllinga med masse søppel og slappet maaaasse av. Har også fått spilt inn en sminkevideo, selv om den ikke ble så veldig bra haha.. Skal uansett få redigert og postet den i løpet av de nærmeste dagene. Ellers har jeg fått svar fra jeg var på røngten for skjevheten i ryggen min, vet ikke helt hva jeg tenker om det... men jeg skal skrive et eget innlegg rundt det temaet. Nå skal jeg dra på butikken og kjøpe mat, jeg har helt glemt av å spise i dag så det er like før jeg detter om av sult her! 

  Håper dere har hatt en fin start på uken ♥ • 26.01.2015 20:04
 • Hverdag
 • 48 kommentarer
 • 23.01.2015
 • Videoer
 • VIDEO - New York haul

  Hei!

  Her er innkjøpsvideoen som skulle kommet for litt siden - trykk på tannhjulet og velg 1080px for best kvalitet! Jeg ser nå det er hele 11 måneder siden sist jeg laget en videoblogg, shiiiiet. Ikke rart jeg syns det var så ubeskrivelig kleint og vanskelig å sitte forran kameraet nå, så beklager at jeg virker så care på videoen her.. O.o Håper dere liker videoen uansett, kisses ♥

  Hva synes du om innkjøpene, så du noe du kunne tenkt deg? 

 • 23.01.2015 19:53
 • Videoer
 • 65 kommentarer
 • 20.01.2015
 • Reise
 • my new york trip

  Hei!

  Åh, har vært så sykt irritert på pcen de siste dagene at jeg har ikke fått videoen ut enda. Jeg leverte den på reperasjon for flere måneder siden, og da har tydeligvis iMovie (redigeringsprogrammet til videoer på Mac) blitt slettet, noe jeg ikke oppdaget før jeg skulle redigere videoen. Måtte betale for å få lastet det ned på nytt, og i tillegg måtte jeg oppdatere programvaren på datamaskinen noe som tok en evighet. Nå er alt i skjønneste orden, men jeg tenkte å heller komme med bildene og litt om New York-turen først. Noen syns kanskje det er mer spennende å høre om selveste turen enn den materialistiske delen (innkjøpene), haha...  Jeg reiste sammen med mamma, venninnen hennes Karina og datteren Andrea som er på min alder. Vi ankom New York på rundt kl 13, formiddag amerikansk tid. Da var det egentlig kveld for oss med tanke på at norsk tid er 6 timer fram, så klokken var rundt 19 i Norge. Da hadde vi en hel dag forran oss, men vi var egentlig supertrøtte allerede ved ankomst. Jeg døgnet natten før vi dro, for jeg ville prøve å snu døgnet litt på flyturen. Det gjorde jeg lurt i, for heldigvis var det ganske lett for meg å komme inn i New York-tid. Første dagen brukte vi bare til å sjekke inn på hotellet vårt, samt vandre litt rundt på Times Square og området rundt for å bli litt kjent, også spiste vi middag/kvelds på Planet Hollywood. Hotellet vi bodde på het Wellington Hotel og ligger på 55th street, 7th avenue. Veldig sentralt - nært Times Square, så vi var utrolig fornøyde med både plasseringen og hotellet.


  1. Times Square, litt misfornøyd med temperaturen... 2. Isbane utenfor Rockefeller. 3. Mamma og meg utenfor Rockefeller Center. 

  Dag 2 dro vi på Jersey Gardens, et outlet mall med masse forskjellige butikker som selger fjorårets modeller og lignende til billigere priser. Jeg kjøpte ikke noen merkeklær, men det ble litt ting på vanlige butikker som H&M og Forever21. Vi tilbringte hele dagen her, også dro vi på Sbarro og spiste kvelds når vi kom tilbake til Manhattan. 

  Heretter har jeg ikke helt oversikt over hva vi gjorde hvilke dager, men en dag tok vi subway'en ned til Battery Park for å se frihetsgudinnen på avstand. Vi orket ikke ta fergen over og stå i kø for å gå gjennom frihetsgudinnen når det var så kaldt som det var, så for oss var det nok at vi fikk sett statuen og tatt bilde av den. Den var jævlig langt unna da, så det måtte zoomes en del for å vises. Her er meg og frihetsgudinnen, hahaha:


  Etterpå gikk vi gjennom parken og videre oppover Manhattan for å se på flere monumenter. På vei gjennom parken så vi masse ekorn, som faktisk kom bort til oss når vi ropte på de. De er nok ganske menneskevant og forventet vel at vi hadde noe mat til de, for de kom helt opp til hånda mi når jeg strakte den ut. Jeg hadde så lyst å ta det med meg hjem, men det lot seg dessverre ikke gjøre :(  1. Uno Pizzeria & Grill på Colombus Avenue anbefaler jeg virkelig alle som tar turen til New York! Utrooolig god pizza, mamma var der for 20 år siden og ville at vi skulle dra dit fordi hun husket maten var så god. 2. Cake Pops på Starbucks. 3. Liten pause på Pret for å få varmen i oss inni mellom all gåingen. 

  Vi dro også for å se på 9/11 memorial. De har laget to store basseng i bakken hvor tvillingtårnene sto, med navnene på de omkomne rundt. Det var veldig rart å stå akkurat der hvor terrorangrepet skjedde, men samtidig syns jeg det var veldig fint. Jeg er veldig glad for at vi fikk sett minnemarkeringen! 

  Vi var innom Magnolia Bakery, kjent fra Sex and the City. Jeg er ikke noe glad i kaker og muffins, så jeg kjøpte meg bare en kjeks. Haha! 


  Avreisedagen ble vi hentet på hotellet kl 14, så timene før der satte vi av til å gå litt i Central Park. En sånn park skulle vi hatt i Norge, utrolig koselig å gå tur der. Og herregud, det var så mange ekorn der og jeg hadde lyst å ta med meg alle hjem. Vi kjøpte nøtter i en salgsvogn i parken, også matet jeg et ekorn. Til slutt hadde vi sikkert 20-30 ekorn rundt oss, så til og med et ekorn uten hale. Dessverre måtte vi forlate de for å rekke hjemturen...

  Alt i alt var det en fantastisk tur, jeg elsket byen og livet der. Menneskene var så hyggelige, det var noe å se over alt også var det billig til tross for at den norske kronen var ganske svak. Det eneste minuset må være at det var så utrolig kaldt, selv om det bare var en -5 til -10 grader, så var det en ummenskelig sur vind som gjorde det trippelt så kaldt. Når man får brainfreeze av å spasere i gatene, da er det kaldt haha! Shoppingen orket jeg ikke ta med i dette innlegget, for jeg har snakket litt om det på innkjøpsvideoen som kommer ♥

 • 20.01.2015 23:54
 • Reise
 • 50 kommentarer
 • Flere innlegg i Blogg