hits
Lukk meny
 • 31.01.2016
 • Blogg
 • nytt design og ukens spørsmål

  Hei!

  Nå har kusinen min Rikke laget meg nytt design. Det er hun som har laget alle designene mine de siste årene, og nå var det virkelig på tide med et nytt. Jeg husker ikke helt når hun lagde det forrige, men det er iallefall en goood stund siden. Hun driver RRH Webdesign, og lager på bestilling til de som ønsker. Hun er utrolig dyktig i det hun gjør, og denne gangen ble jeg kjempefornøyd. Det ble veldig enkelt og ryddig, I love it. Tusen takk! Hva synes dere? 

  Et lite knippe av designene jeg har hatt de siste årene, ser jeg vært glad i rosa. De fleste er laget av Rikke :)


  Ellers er formen i dag helt jævlig. Jeg har bare spist og sovet, så ikke så veldig produktiv dag. Jeg var en tur ute igår med jentene, veldig morsom kveld og vi var i den sykeste penthousen på nachspiel. Skulle ønske jeg bodde der fordi det var så jævlig fint, men dessverre er det bare å se langt etter foreløpig... :( Jeg tenkte forresten at jeg skulle begynne å ha ukens spørsmål, hvor jeg plukker ut et spørsmål hver mandag og gir et litt lengre svar enn hva jeg får gjort i kommentarfeltet. Så om dere har noe spesielt dere lurer på, så kan dere spørre her så skal jeg plukke ut et i morgen kveld ♥

 • 31.01.2016 21:35
 • Blogg
 • 60 kommentarer
 • 30.01.2016
 • Blogg
 • meg gjennom 7 år

  Det er ganske utrolig hvor mye man forandrer seg på noen år. Her har jeg funnet bilder fra januar-februar fra hvert år fra jeg var 15 til 21 som jeg er nå, og det første bildet er fra omtrent da jeg startet å blogge. Jeg ser at jeg hadde en skikkelig fjortisperiode i 2011 og 2012 med masse sminke, gulbleket hår og overdreven brunfarge, haha... Godt man er ferdig med den perioden. Personlig liker jeg best sånn som jeg så ut i 2014 og sånn som jeg ser ut nå. Hadde bare håret mitt vært like langt nå som for to år siden :(

  Hva synes du om forandringen min opp gjennom årene? Noen andre som vil vise sin?

 • 30.01.2016 01:41
 • Blogg
 • 63 kommentarer
 • 28.01.2016
 • Blogg
 • what's on my phone

  Hei!

  Det er en del som har spurt meg om jeg kan vise hvilke apper jeg har på telefonen min. Jeg tror jeg gjorde det for en stund siden, men da hadde jeg sikkert helt andre apps enn jeg har nå. Før brukte jeg å ha sinnsykt mye dritt på telefonen som jeg aldri brukte, men nå har jeg bare det mest nødvendige. Sååå her får dere se! 


  Jeg har en iPhone 6S i rosegull. Jeg har satt på klistredeksel kjøpt på AliExpress (eBay-lookalike) men helt ærlig suger det dekselet haha..


  Skjermen min når den er låst, og hjem-skjermen min. Her har jeg de appene jeg bruker mest som telefon, spotify, meldinger og facebook!


  ♥ fav ♥
  Candy Crush Soda Saga:
  Haha, trenger jeg si noe... Addicted!!
  Snapchat: Denne trenger jeg vel heller ikke si noe på?
  blogg.no: Hvis jeg vil sjekke kommentarer, mobilblogge osv er denne super å ha.
  Squad: En app som jeg og resten av jentene har lastet ned hvor vi kan oppdatere med hva vi gjør, også vises det i en times tid - så kan alle svare på updaten man legger ut. Etter en time går den bort, en ganske unødvendig app i bunn og grunn, haha.
  IconPopSong: Et spill hvor man skal gjette hvilken sang som spiller på gitar. 
  Messenger, notater, kalender, app store, instillinger, safari og mail er apper som ikke trengs å forklares heller egentlig.


  ♥ etc ♥
  P Tracker Lite:
  Denne bruker jeg til å markere når jeg har tante rød på besøk, og etter en del måneder med notering kan den beregne når man får neste besøk av henne. Syns den er utrolig nyttig.
  Vipps by DnB: En av mine favoritter. Så enkelt å overføre penger hvis man har glemt kortet, eller skal dele regningen på en taxi. 
  Sporing: Her kan jeg spore pakker som jeg venter på, da har jeg hele tiden kontroll på hvor de er og trenger ikke stresse med å ta med hentelapp når jeg vil hente den på postkontoret. 
  DNB: Mobilbank, enkelt og greit.
  Jekta: Kundeklubb-app som hører til storsenteret her i Tromsø, hvor jeg også jobber.
  Maze: En app for å følge med hvordan vi ligger ann i forhold til budsjett osv på jobb.
  1881: Søke opp ukjente tlfnr osv
  BankID: Ja, dere vet vel hva BankID er. 
  Big Day Lite: En nedtellingsapp hvor du kan telle ned dager til forskjellige events
  SoundCloud: Et musikkprogram. Mye fete sanger, mashups og remixes som man ikke finner andre steder.
  SoundHound: Hvis du hører en fet sang på radioen og lurer på hva den heter - kan du bruke denne appen til å finne det ut.
  YouTube: Her ser jeg på videoer osv
  Sleep Talk: Haha, denne er gull. Du kan sette den på før du legger deg, så fanger den opp når du snakker i søvne!!
  DubSmash: Hvis dere har sett dubsmash-videoer, så er det denne appen som blir brukt. Supermorsomt på en ellers kjedelig dag..
  Pages: Her styrer jeg FB-bloggsiden min.
  Digipost: En digital postkasse hvor jeg mottar brev fra offentlige sektorer.   ♥ pics ♥
  Instagram:
  Dooh, u know what this is for.. @tcmn
  VSCO: En annen type "instagram" hvor jeg poster bilder i ny og ne, der heter jeg også @tcmn
  PhotoWonder: Et bilderedigeringsprogram hvor man kan gjøre ganske mye forskjellige. Den har også litt andre filter enn Instagram, blir ofte lei filterene der så det er greit å ha noe å variere mellom.
  whitagram: Denne bruker jeg når jeg skal få en hvit ramme rundt bilde slik at det passer på Instagram. Veldig simpel i bruk.
  Kamera/Bilder: Ja, kamera og bilder.
  PicFrame: Med dette programmet kan jeg sette sammen flere bilder, i tillegg kommer det ingen "watermark" i bunnen av bildet hvor programmets navn står - det er sååå stygt. 
  GIPHY: Jeg vet faktisk ikke hva dette er eller hvorfor jeg har det?
  We Heart It: Her bruker jeg å se på inspobilder når jeg kjeder meg. 

  ♥ on the go ♥
  RuterBillett:
  Når jeg er hos mamma sørpå, bruker jeg denne appen for å kjøpe buss/trikk/t-bane billetter når jeg skal farte rundt i Oslo.
  NSB: Denne bruker jeg også når jeg er hos mamma, for å sjekke togtider til/fra Kløfta og kjøpe togbilletter.
  RuterReise: For å sjekke rutetider på buss/trikk/t-bane, og ikke minst for å finne ut hvilken jeg skal ta for å komme meg fram!
  Norwegian: Her har jeg oversikt over flybilletter når jeg skal reise.
  Tromsø Parkering: Med denne appen slipper jeg å kjøpe billett på automat når jeg skal parkere, også kan jeg enkelt stoppe parkeringen når jeg faktisk er ferdig. Da unngår jeg at jeg betaler for for lite eller for mye parkering.
  Google Maps/Kart: Disse er jo så klart for å finne fram når jeg kjører bil til steder jeg ikke vet hvor er.
  Politikontroller: Denne appen varsler meg om kontroller i Troms-området, hehe
  Volvo On Call: Dette er en app til bilen min hvor jeg kan starte varmen fra mobilen, se hvor den befinner seg og masse andre små nyttige ting.

  Hvilken telefon har du, og hva er dine must-haves av apps?

 • 28.01.2016 23:16
 • Blogg
 • 52 kommentarer
 • 27.01.2016
 • Blogg
 • kjøpe ting som aldri blir brukt

  Hei!

  Jeg er vel ikke den eneste som bruker å kjøpe klær og andre ting, for så å finne det i klesskapet med merkelappen på fremdeles etter 1 eller 2 år. Jeg vet ikke hvor mange plagg eller sko jeg har som jeg aldri har brukt men ikke klarer å kvitte meg med. Egentlig burde man jo bare selge det - for hvis man ikke har klart å få seg selv til å bruke det etter 1 år, så er sjansen liten for at man noensinne blir å bruke det.

  Her ser dere bilde av de første 5 tingene jeg fant i skapet som jeg aldri har brukt. Den ene kjolen er vel 3 år siden jeg kjøpte, mens resten ble kjøpt for halvannet år siden. Noen vil nok ha bedre nytte av dette enn meg, så planen er å selge det. Alt er så klart fra Nelly, det er som regel ting fra nettshopping som ikke blir brukt da det er ting jeg ikke får prøvd/sett før jeg kjøper det. I tillegg er jeg for lat til å returnere det jeg ikke vil ha, luksusproblemer...
  Jeg har vært så heldig å få to gavekort fra jobb på 400,- hver, som jeg kunne bruke på en haug forskjellige butikker. En av de var Nelly, så nå har jeg ironisk nok bestilt meg hjem litt klær. Nå har jeg kun kjøpt ting jeg er 100% sikker på at jeg vil ha da.. Normalt er det enten ja/nei/kanjoværefintåhaplutseligfårjegbrukforden. Fremover skal jeg prøve å unngå det siste alternativet, da det skaper mange unødvendige kjøp! 

  //annonselenker under. Mine favoritter på Nelly akkurat nå:

  1. bukse her 2. skjorte her 3. bukse her 4. kjole her 5. topp her 6. cardigan her (det er denne jeg har i lyserosa!)


  1. kjole her 2. deksel her 3. kjole her 4. sko her 5. kjole her 6. støvletter her


  1. bukse her 2. bukse her

  Hva likte du best av tingene fra Nelly? 

 • 27.01.2016 23:55
 • Blogg
 • 42 kommentarer
 • 26.01.2016
 • Hverdag
 • første gang på snowboard

  Hei!

  I dag har jeg vært i Kroken og stått på snowboard for første gang. Egentlig står jeg på slalomski, men så var det nå en som absolutt skulle lære meg å stå på brett så da fikk jeg prøve det i dag. Inntrykket jeg sitter igjen med er at det er sykt vanskelig og at jeg har null kontroll i forhold til når jeg står på ski. Jeg klarte heller ikke bestemme meg for om det var best å kjøre regular eller goofy som det heter - så det endte egentlig med at jeg drev å byttet mellom de mens jeg kjørte. Svingingen var så og si umulig, alt var så og si umulig haha.. Jeg må vel bare øve og øve, selv om jeg blir så sinnsykt irritert når jeg ikke får til noe. Nå har jeg vondt i knærne og rumpa etter x antall knall og fall, så det blir nok ikke med det første at jeg prøver meg igjen. Må komme meg i form igjen, haha, for det var jo rene treningsøkten - og trene er noe jeg ikke er vant med.

  Alle klærne mine er fra Junkyard (sponset) - sykt freshe klær som jeg er veldig fornøyd med ♥ Jeg skal vise dere bedre bilde av alt senere, det var ikke så lett å ta noen gode bilder ute i mørket med iPhone-kameraet.. 

  Noen som har tips til hvordan man kan lære seg å kjøre snowboard? 

 • 26.01.2016 23:54
 • Hverdag
 • 15 kommentarer
 • Flere innlegg i Blogg