hits

februar 2010

VIDEOBLOGG - Sminker Tuva i blinde

Jeg og Tuva satt langt på natt i går og sminket hverandre.... i blinde! For dere tenk... hva gjør vi ikke for våre lesere? På denne videoen er det jeg som sminker Tuva i blinde. Hvis du etterpå vil se når jeg blir sminket kan du ta turen HIT.Forresten, nå har det kommet noe ganske nytt. Det er et forum for oss blogginteresserte der vi kan se hva andre syns og diskutere selv hva vi syns om diverse blogger, hvilke design som er pene, hva vi syns om toppbloggerne og diverse annet. Jeg så innom for første gang i dag, og jeg syns det var mye interessant å lese og mange gode meninger.

Hvis du vil ta en kikk kan du klikke deg inn på hjemmesiden, og eventuelt bli medlem. (Siden er norsk)
http://www.bloginterested.freeforums.org/

I tillegg har de tydeligvis laget en egen tråd om min blogg der folk kan diskutere hva de syns om min. Du kan jo si din mening om bloggen min der om du vil, så ser jeg litt hva folk mener. Her kan du se posten om meg:
http://www.bloginterested.freeforums.org/therese-charlotte-t23.html

Dårlig forbilde fordi jeg vil opp i vekt

Okei, som dere så i et innlegg lengre ned hadde jeg redigert et bilde av meg. Fikk en kommentar på at jeg er et dårlig forbilde FORDI jeg vil bli tjukkere og redigerer meg tjukkere. ER DET MULIG? Jeg er vel ikke noe dårlig forbilde. Jeg er heller et godt forbilde for tynne jenter da jeg VISER at jeg vil legge på meg. Negativitet, negativitet, negativitet......

Uansett, her kan dere jo få se forskjellen..... og kanskje noen av dere kan forstå at jeg vil legge på meg?

Har du en lang tunge?

Jeg har sett masse videoer på YouTube med folk som har lange tunger. Noen har lange tunger, noen har brede tunger og noen kan spise opp ansiktet sitt. Bare å se under, så skjønner du hva jeg mener!

Lang tunge;


Bred tunge;


En som kan spise ansiktet sitt. Er det noen som vet hvorfor han kan det?;


Også en som har verdens største munn! Sykt;


Vet du hvorfor han ene kan "spise" ansiktet sitt? Og hvorfor kan en tøye munnen sin så mye?

Nye klær!

Nå har klærne mine ankommet fra NewLook. Er kjempefornøyd! Jeg skal legge inn link til klærne senere, nå skal jeg faktisk spise :)


Herlig genser og tights med hull!


Kul blazer, elsker den!


Herlig skjørt!

Også et fantastisk HELT UREDIGERT bilde av meg. Jeg redigerer ikke bildene mine, og iallefall ikke dette. Helt naturlig, uansett hva du sier. Tatt rett fra kameraet mitt.

Okei.... redigerte meg tjukkere <3 Skal bli slik faktisk, for da er jeg en passelig vekt.

Jeg digger Chipmunks musikken!

Haha, jeg elsker de søte chipmunksene! De synger så søtt på sånne kjente sanger. Jeg blir ganske forelsket. Digger også de chipmunks-jentene som var i den nye filmen Alvin and the Chipmunks 2. Tror de het The Chippettes.Hva jeg bruker på håret

Mange lurer på hvilke hårprodukter jeg bruker, så tenkte å vise dere det.
Denne shampooen og balsamen er for brunetter med mørk brunfarge. Den er utrolig god og gir deg en herlig glans etter du har dusjet. Samtidig er den pleiende. Du får blant annet kjøpt den på Vita eller på hjemmesiden til http://www.toniandguy.com. Anbefaler denne!

Dette er en tørrshampoo fra merket Toni&Guy. Den er god å bruke hvis du ikke har tid til å dusje en dag, og håret er litt fettete. Men man må være forsiktig så man ikke sprayer for nærme. Jeg bruker den ikke så ofte, men når det trengs er den god å ha. Koster 113 kroner tror jeg på Vita.

Hårspray fra L'ORÉAL Paris. Den heter som dere ser "StudioLine Indestructible Volume Spray". Den er faktisk utrolig god, og håret blir ikke så stivt og ekkelt av den. Jeg bruker den for det meste på pannelugg og på toppen av håret for å få volum.Osis+ Dust It. Dette er pulver på boks. Du tar og drysser litt pulver med hårrøttene for så å "riste" håret der. Denne lager kjempegodt volum og er veldig bra. Men det kan fort bli fettete om du tar alt for mye, så vær forsiktig. Jeg kjøpte min på frisørsalong.KONKURRANSE - Vinn tannbleking!

Hei!

Nå skal jeg fyre en liten ekstra konkurranse. Det dere kan vinne er tannbleking fra DentaWorks. Jeg skulle gjerne brukt den selv, men siden jeg har regulering oppe er det ikke så smart for meg.

Den ser slik ut, og har en verdi på 700 kroner:
DentaWorks WhiteNow! XL 22% Tannbleking

Og det er nok til 60 behandlinger. Alle kan delta, og alt du må gjøre er å skrive at du er med! Ingenting annet, så dette blir en enkel konkurranse. Holder den gående til over helga. For å lese mer om denne kan du gå inn hit:
http://www.tannbleking.nu/products/dentaworks-whitenow-xl-tannbleking.htm

Da er det bare å delta! - Therese

Hva skal du i helgen?

Siden jeg ikke er helt i form, blir det ikke noe særlig bra blogging i dag. Jeg sitter her og kaldsvetter, føler meg død innvendig og hodet verker.

Siden det er helg, så er det jo sikkert noen som har planer. Jeg har ingen planer, tror jeg skal være hjemme og prøve å bli frisk. I tillegg har jo de fleste hatt vinterferie, noe som ikke vi har hatt. Vi har vinterferie nå i uken som kommer. Håper alle har hatt det strålende med litt fri fra skolen. Man trenger alltid litt pauser i blant.

Hva har dere gjort i vinterferien?
Dere som leser bloggen min, hva skal dere i helgen?

Lær deg å kjenne meg

Her skal jeg vise dere hva jeg foretrekker framfor det andre, så dere kan lære og kjenne meg litt bedre kanskje. Håper dere tar nytte av dette og kanskje dere får svar på noen spørsmål om dere har lurt på noe.

Enda sykere i dag...

Jeg tviler på at jeg får anledning til å svare på spørsmålsrunden i dag. Jeg har 40 i feber, den heseste halsen du finner og jeg har fått en saharaørken i pusterøret.. Beklager, men vi sees senere. Nå skal jeg prøve å bli frisk..............

Åhhhhhhhhh, holder på å dø av hodepine!!! Dere venner som ser dette, vennligst ikke ring meg da dere mest sannsynlig ikke blir til å høre hva jeg sier. Så vet dere det, og ha en fin dag på skolen.  Skulle faktisk gjerne vært der nå, hadde det ikke vært for at jeg ikke kan snakke. Har faktisk fremlegg i dag :/

Snakkes senere........

Hva syns dere om den nye introen min?

Jeg har da mekket meg en ny intro. Jeg er ikke helt ferdig, skal gjøre slik at musikken "fader" ut i slutten slik at det ikke blir for brå overgang. Syns egentlig den var litt fet. Hva synes dere?

Sangen i slutten heter Bittersweet - The Bomb

Jeg lagde en ny igjen. Følte denne ble litt bedre! Takk for tilbakemeldinger forresten :)

Hvorfor er utseende så viktig?

//en tekst jeg skrev på skolen for lenge siden, ikke så veldig bra. litt rotete :(

Mennesker har fem sanser
- smak, lukt, berøring, syn og hørsel - og en hjerne til å behandle innspill fra disse sansene, blant andre funksjoner. Vi snakker hele tiden om hvordan man ikke skal "dømme en bok etter sitt omslag" eller "dømme en person av hans utseende", men sannheten er at utseende er det eneste vårt syn tar inn. Denne følelsen av synet er en av bare fem koblinger vi har til verden utenfor våre organer. Derfor, uansett hvor mye vi prøver å ikke dømme ting eller folk basert på utseende, kan vi ikke noe for det, fordi personlighet og lignende alltid kommer etter utseende. Utseende er det første ens syn legger merke til - og det første en blir til å skape meninger om.

Vi bombarderes dag inn og dag ut med mediebilder av mennesker som har blitt kunstig pen. Dessverre lever mange mennesker etter det de ser gjennom media, og så ubevisst, tror mange at det er slik vi "skal" se ut. Det de ikke vet er at disse menneskene tilbringer nesten all sin tid med personlige trenere og ernæringseksperter for å holde tritt med sterk konkurranse fra andre for å være "perfekt" i omverdenen deres. Resten av oss må arbeide for et levende, så vi kan ikke bruke 30-40 timer i uken på helsestudio.

Vårt samfunn ønsker å se "perfekt" ut, det er en besettelse, men vi bør se på ens hjerte. En person kan se perfekt og nydelig ut for øyet å se på, men de kan ha det svarteste hjertet en kan finne. Det er hjertet som er viktig. Det er dette som menes med at det indre telles.

"Ekte" folk trenger er representasjon i media! 

Men HVORDAN oppnå skjønnheten som er så viktig nå til dags?
Skjønnhet og kroppsform går hånd i hånd. En god skjønnhets rutine, blant annet hudpleie, hårpleie og mosjon er viktig for å sikre at utseendet ditt er på sitt beste. Se deg rundt og du vil se vakre menneskener. I filmer, på forsidene på magasiner og på TV-reklame vil du se vakre og veltrente mennesker. Vakre modeller blir betalt masse penger for å fremme ulike produkter og denne strategien fungerer etter skjønnhet og velvære er kvalifiserende egenskaper. Hvis noen har et pent ansikt, men en tjukk og uren kropp, kan han eller hun kan forbli uoppdaget i verden, siden fettet på personen vil skremme bort media. Modeller er en kombinasjon av skjønnhet og veltrent kropp, siden en vakker kropp kompletterer et vakkert ansikt. En modell er en som må se bra ut i klær, både formelle og uformelle, så å se bra ut over hele seg er ganske viktig.

Hvis du ser en vakker og veltrent person, er det lett å tenke at han eller hun var født på den måten, og er heldig. Det er sant av og til, men de fleste må jobbe hardt fysisk for å holde det til det nivået de er på. De må passe på hva de spiser, og få masse mosjon. Disse menneskene kan også ha hatt operasjoner, for eksempel fettsuging eller Botox-injeksjoner. De kan være iført mye og tykke lag med sminke. De kan ha hatt ansiktsbehandling. Skjønnhet, velvære og en veltrent kropp er ikke ofte oppnåelig hvis du gjør noen innsats i det hele tatt.

Skjønnhet kan være så mangt!

Anbefaling av tre blogger

Hei!

Jeg begynner å komme på bedringens vei, og toppbloggere som meg må jo være frisk! Ikke sant? Haha, neida. Men uansett, nå skal jeg anbefale tre blogger. Jeg syns disse fortjener å bli vurdert, så da tenkte jeg å gjøre det.

JULITATN - Julia Ngo (http://juliatn.blogg.no)

Hvorfor jeg valgte Julia; Jeg valgte Julia siden jeg har vært fast leser av bloggen hennes en god stund. Hun har kjempegode bilder, og hun blogger bra. Jeg vet at hun har blogget aktivt en god stund, og hun fortjener å komme litt i rampelyset etter min mening.

Innhold; Julia skriver om hverdagen sin, hva hun gjør, legger ut bilder og har konkurranser av og til. Det som gjør at jeg fenges av bloggen til Julia er at hun skriver utrolig bra, og hun har humoristisk sans. Hun har også variert språk, noe som gjør at jeg gir henne en 6'er for innhold!

Bilder; Bildene til Julia er kjempegode. De er klare, tydelige og store. Ikke noe mobilkvalitet her nei. Siden Julia er så søt så er det et ekstra pluss ;) Her får hun en klar 6'er her også!

Design; Jeg liker designet til Julia. Det er enkelt, stilrent og det gjør at en får lyst til å lese bloggen videre. Hun har en oversiktlig blogg og man roter seg ikke bort i den. 5+ her!

Alt i alt gir jeg Julia en 6'er - nettopp fordi jeg digger bloggen hennes! Den er så absolutt verdt et besøk, eller ti!
Forresten, om dere hadde stemt BLOGG vs BLOGG hos Julia akuratt her ville jeg blitt glad.

WHOOT - Håvard Kongstein (http://whoot.blogg.no)

Hvorfor jeg valgte Håvard; Jeg valgte Håvard siden han har lenge blogget aktivt. Han blogger ofte og han har mange innlegg der leserene kan engasjere seg. Han har også lenge jobbet hardt og strevd for å komme på topplisten, og han fortjener så absolutt det.

Innhold; Jeg leser ikke Håvard's blogg fast, men han har en god blogg. Eneste jeg har å trekke på innholdet er at han har litt for mye innlegg om man vil bli vurdert, kommenter så mye du kan osv. 5'er her.

Bilder; Han har ikke de beste bildene egentlig, men ikke de dårligste heller. Litt mye webcamera bilder kanskje, men det kan jo hende det skyldes at man er for lat til å ta kamera - ta bilder - legge inn på pcen? Jeg er av og til det. 5'er her.

Design; Håvard har et veldig enkelt og fint design. Headeren er ren og ryddig, noe som er viktig. Man får lyst å lese videre på denne søte gutten sin blogg når man ser designet. 6'er her.

Alt i alt gir jeg Håvard en god 5+. Han skriver bra, oppdaterer ofte og er absolutt verdig en topplsiteplass.

JGE - Johanne Grov (http://jge.blogg.no)

Hvorfor jeg valgte Johanne; Jeg valgte Johanne fordi hun har en sykt god blogg. Jeg kom over bloggen hennes for første gang i dag, og jeg ble sittende og lese gjennom hele.

Innhold; Det Johanne skriver om er fengende. Hun har gode innlegg, og for en fantastisk god humoristisk sans denne jenta har! Jeg blir oppslukt av teksten, hun har gode skriveferdigheter og man bare må lese innleggene! 6'er her.

Bilder; Hun har gode og klare bilder som man kan se på og de topper innleggene. Et innlegg uten bilder er som en himmel uten stjerner. Haha, uansett. Jeg må gi en 5'er her!

Design; Johanne har et helt enkelt og greit design. Det er oversiktlig og ryddig, noe som er viktig. Headeren er kanskje litt lang, noe som gjør at man må bla nedover for å se innleggene. 5'er her.

Alt i alt vil jeg gi Johanne Grov en 5+ hun også. Dette er en blogg jeg anbefaler!

LESER DU NOEN AV DISSE? Hvis ikke, hvilken ville du klikket deg inn på?

Forresten, fant en copycat!!
Okei - du som har gjort det her. Greit at du har veldig dårlig fantasi og ikke klarer å komme opp med egne ting å blogge om, men å kopiere fra meg er helt uakseptabelt! I tillegg tar du bildene jeg har satt sammen på det ene innlegget.Takk til "bobo" som tipset meg. Innleggene som er kopiert kan dere se her og her.

Vil du ha en splittet tunge?

Jeg surfet på youtube, og selvfølgelig kommer jeg over noe helt sykt. Kom over folk som har splittet tunge. Dette er altså at de klipper tungen i to og lar det gro slik at en del av tungen blir to tunger liksom. Det kan se ut som en slangetunge på en måte. Tenkte å vise dere videoene, for dette var etter min smak litt ekkelt.

NB: Denne første videoen er ikke bra for deg som ikke tåler å se blod!

(Det begynner ikke før på 01:00)
Forresten, hull i haka er også veldig fint <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 ^^

Q - Syns du dette var kult? Ville du hatt noen form for dette selv?

Hvilken videoblogg?

Jeg sitter og funderer på hva jeg skal lage videoblogg om, men jeg kommer ærlig talt ikke på noe. Derfor tenkte jeg at siden det er dere som skal få se videoen, så burde dere få velge hva jeg skal lage videoblogg om! Dere kan si hva som helst, bare det er seriøst. Pass også på å sjekke ut "Videoer" kategorien så dere ser om jeg har laget en video om det dere vil ha fra før av.

Bare send innforslag. Dere har til klokken 17:00 ca, da begynner jeg å lage videoen!

Google bilde ofcourse!

Angående sponsorering av produkter

Hei!

Mange lurer på hvordan man får sponset ting, hva jeg har fått sponset, om jeg er fornøyd med tingene jeg har fått osv. Jo, tenkte å fortelle litt om det. Og vær så snill å ikke kalle meg bortskjemt siden jeg får sponset ting, for jeg jobber faktisk med å få avtalene i boks og det er ikke å være bortskjemt.

Hvordan få sponset ting?
For å få sponsorert noe, så burde du ha en del lesere. Du burde også ha en aktiv blogg, og det du får sponsorert burde være noe leserene dine er interessert i.

Hva har du fått sponset?
- Whooga Boots fra http://whoogaboots.co.uk. Disse er en type uggs som er utrolig gode og varme!
- Sminke fra http://everydayminerals.com. Sminken herfra er faktisk veldig bra, og de har stort utvalg.
- Clip on extensions fra http://headkandy.com. Disse er jeg fornøyd med. Tjukt og friskt hår som ikke er slitt.

Jeg venter også på noe jeg skal få sponset.
- Tannbleking fra http://dentaworks.no
- Sminke fra http://facelook.no
- Sminke fra http://www.oriflame.no
- Kosedresser fra http://university.no

Og det beste av alt, så venter jeg på noe helt fantastisk.
SLETTETANG FRA http://makestyleshop.no.

Jeg skal få en GHD IV SALOON STYLER som er verdt nesten 2000 kroner. Denne slettetangen brukes av frisører verden over, og den er også perfekt for deg med tjukt og mye hår da det er ekstra vide sletteplater på den! Er dere interessert i at jeg skal lage en videoblogg der jeg viser hvordan den fungerer, skrive en anmeldelse om den eller noe sånt? Denne slettetangen venter jeg på :)

Jeg er i grunnen veldig fornøyd med det jeg har fått sponset, og har brukt alt ofte. Det er kjempegøy å få ting, for da kan man anbefale det til leserene sine og man får noe ut av det selv. Men noe dere skal vite er at jeg alltid sier min mening. Hvis jeg ikke liker produktet så sier jeg det, for jeg ber ikke dere kjøpe noe jeg ikke er fornøyd med.

Q - Har du fått sponset noe?


Maria Opperud eller Ulrikke Lund?

Nå skal jeg ikke syte mere over at jeg er syk. Eller, jo. JEG HAR VONDT I HALSEN! Nok om det, nå skal vi ta en liten VS her. Som dere sikkert har sett så har Maria Opperud kapret plassen til Ulrikke Lund i 2 dager, men nå er Ulrikke Lund tilbake på 2. plass.

Hva er din mening? Maria Opperud eller Ulrikke Lund?

Jeg er syyyyk

Hei og god formiddag.

Nå ligger jeg hjemme i sengen og er sprekksjuk. Jeg har en vond hals, kanskje halsbetennelse, jeg har spysjuka og jeg har hodepine. Kunne dagen bli noe bedre enn dette? Joda, jeg har jo også syyykt vondt i magen så nå er hele meg syk. Unner ingen å være så her syk som jeg er nå. Å sitte med bøtta ved siden av sengen i frykt for å kaste opp litt mat over senga er ikke herlig, og heller lite herlig er det å ha så vondt i halsen at man "auuer" seg når man skal svelge.

Siden man ikke kan direkte se hvordan jeg er når jeg er syk, har jeg laget en illustrasjon som viser hvordan det faktisk føles å være meg akuratt nå. Håper dere får et inntrykk av bildet ;)

For dere som ikke vet hva jeg har på panna, så er det en ispose.

I dag tror jeg kanskje at jeg svarer på spørsmålsrunden, hvis halsen min er bedre i kveld. Har du noen tips til å få meg på bedringens vei slik at jeg slipper å ha så vondt? Setter pris på det :)

To søte jenter kontaktet meg på telefonen og sa de elsket bloggen min. De var så søte og snille, og de ville satt utrolig pris på om dere kunne ta en titt på bloggen dems. De er kjempesøte!

http://xkili.blogg.no & http://qti.blogg.no

Spørsmålsrunde

Hei!

Jeg hadde en spørsmålsrunde som jeg startet for lenge siden. Vet jeg hadde lovd å svare på den, men nå som jeg har over dobbelt så mange lesere som jeg hadde velger jeg å starte en ny spørsmålsrunde. Her kan du spørre om alt du vil så lenge det ikke er for privat. Hvis du ser at noen har spurt om det samme som du har tenkt å spørre om - vennligst ikke spør om det du også!

Jeg skal få svart på spørsmålsrunden på torsdag tror jeg. I morgen har jeg ikke tid siden jeg skal jobbe etter skolen til ettermiddag også må jeg gjøre lekser. Uansett - spør i vei!


Thekla, Stine, Marita, Iselin og meg <3 Søøøte jenter! (Noen tror Stine viser brystvorta, haha, men det er mobilen. Hun har jo ikke brystvorte uti armhulen nesten....)

<3 Therese

Jeg elsker mat!

Jeg kommer aldri til å slutte å spise! Jeg bare elsker mat. Iallefall god mat - det er herlig! Følelsen jeg får av å våkne opp før skolen med tom mage er jævlig. Når jeg ikke rekker å spise frokost og sitter de to første øktene på skolen med vondt i magen siden jeg er så sulten - det er jævligere. Jeg hater å være skikkelig sulten når jeg ikke har mulighet til å spise, det er pyton!

Hvis du ikke tror at jeg spiser mat siden jeg er så tynn, les her.

Iallefall, tenkte å fortelle dere hva min favorittmat er;
- Pizza (enten grandiosa, BigOne eller pizza fra Peppes etc)
- Spagetthi Bolognese med fersk loff og smør til
- Fiskeboller i hvitsaus med karri, mmmm!!
- Tacolefser med kjøttdeig, ost, kål og agurk på
- Varme rundstykker med nugatti
- Varmet landgang med ost og skinke
- Stekte pølsebiter og pomes frites

I dag spiste jeg en god middag, nemlig siste punkt på listen. Tok litt bilder, fordi kamera lå lett tilgjengelig rett ved stekepannen. Så da tenkte jeg "Hvorfor ikke vise dere hvordan maten så ut?" Det er jo sikkert veeeeldig interessant.


Først tinte vi pølsene i varmt vann, de var frosne skjønner du.


Så kuttet jeg de i biter slik at de kunne stekes fort.


Etter det bar det opp i stekepannen fylt med fettete smør


Nå er de ferdigstekte, og da måtte jeg dekke på bordet mens jeg ventet på pomes fritsen.

Dere får forresten ikke se frityren med pomes frites oppi, frityren var alt for skitten. Haha! Jeg lagde nemlig herlig chips til, det er så godt med chips! Jeg blir helt seriøst aldri lei av chips. Chips er så godt, og hvem liker ikke chips? Hvis jeg ikke hadde hatt chips som tilbehør til en del mat, ville alt føltes chips-løst!

Okei, hvor mange ganger har jeg nevnt chips i dette avsnittet nå? La oss se.... 1...2....3....4...5...6...7!

Uansett - HVA ER DIN FAVORITTMAT?

Forresten, må bare dele et utrolig flott bilde med dere! Fikk det fra http://landm.blogg.no <3
( For å se det i fullt format er det bare å trykke på selveste bildet! )

Vil du bli vurdert?

Hvis du vil bli vurdert, skriv bloggen din i kommentarfeltet! Jeg plukker ut 3 blogger i morgen etter klokken 18. Alle som har blogg kan delta. Hvis du vil at jeg skal vurdere en annen blogg en din, kan du også skrive den i kommentarfeltet.

Forresten; det er også en sjanse til å bli vurdert hos --> TUVA WILLASSEN <-- for dere som vil ha større sjans.- Therese

Morsomme toaletter og toalettpapir

Jeg googlet etter noen litt annerledes toaletter enn vi bruker til vanlig, og disse var jo litt morsomme:I den sammenheng måtte jeg jo også finne noen morsomme toalettpapir, og disse dukket opp:


Ville du hatt noe av dette? - Therese

23.feb.2010

Nå sitter jeg på skolen. Vi har hatt framføring og det gikk egentlig ganske bra. Vi har så sykt mye å gjøre på skolen at jeg blir lei meg. Blir faktisk ganske så deprimert når jeg ser på ukeplanen. Hvorfor skal vi gjøre så utrolig mye lekser hjemme? Det eneste vi gjør er jo å skrive ned leksa, og den forblir i boka og ikke i hjernen!

I morrest når jeg våknet måtte jeg jo selvfølgelig sjekke topplista, og da var jeg utrolig nok på 7. plass! Det er helt sykt egentlig, men jeg vet jo at det er pga nettavisen og eventuelt avisen. Det som er enda sykere er at 2500 personer har vært innom bloggen min allerede og klokken er ikke 11 en gang! Dere er best :)

EDIT: Nå klokken 13:00 er det 5101 herlige lesere <3


Jeg er happy nå. Håper dere får en flott dag, nå skal jeg nerde videre på skolen.

Me want this

Jeg har lenge siklet på sko fra den utrolig billige siden GoJane. De har utrolig billige sko, og da mener jeg billige. Du finner høyhælte sko i prisklassen 10 - 25 dollar (Dette er da ca 50 kroner - 150 kroner). Og de har utrolig mange sykt fine sko. Ta en titt, du blir nok like siklete som meg

Jeg skulle ønske jeg ikke hadde hatt shoppingforbud, for da hadde jeg klikket meg disse hjem i postkassen med en gang. Egentlig burde jeg fått kjøpt de, for jeg vet at jeg kommer til å ha skostørrelse 36 når jeg blir voksen.

Her er de skoene jeg kunne tenkt meg hjem (spesielt de øverst til venstre og midterst til venstre):

Therese i media

Hei!

Da har jeg vært på både nettavisen iTromsø og papirutgaven av iTromsø. Det var veldig gøy å se, men så valgte de et litt stygt bilde av meg på nettavisen. Det var litt kjipt. Men uansett, så er det utrolig gøy. Har fått mange kommentarer om at jeg var i avisen, og mamma fikk mange telefoner fra sine venninner om at jeg hadde så bra blogg og det var så gøy å se meg i avisen faktisk.

Du finner nettavisens sak her: http://www.itromso.no/nyheter/article336479.ece

Her er et par bilder fra dagens utgave av iTromsø:


- Therese

Din mening om lekser?

Hallo dere :)

De fleste norske barn går på skole, enten de vil eller ei, og med skole følger det selvfølgelig masse lekser. Jeg går i 10 klasse for øyeblikket, og vi har sykt mye å gjøre på skolen. Jeg blir helt utslitt og mister all motivasjonen min. Det verste er at oppå alle disse leksene har vi masse prøver, fremføringer, innleveringer ++.

Vi har et særemne i norsk som må være på minst 15 sider på data, HALLO? Vi går i 10. klasse! De færreste jeg har spurt har hatt et særemne i 10. klasse. Lekser er helt greit til en viss grad, men når man får så mye at man ikke orker å se på ukeplanen så er det værre. Jeg håper en dag at vi får en helt leksefri uke på skolen, utenom når vi har ferie.

Bare for å minne meg selv på det - i morgen har jeg en stor RLE fremføring, engelsk fremføring OG engelsk fordypning fremføring. Dette er sykt. Jeg må sette i gang med pugginga.

Har din skole mye lekser, innleveringer og prøver?
Hva synes du om overdose av lekser?

Føler med deg gutt, føler med deg. Bildet er tatt fra Aftenposten.

Hva foretrekker du - shorts eller skjørt?

Hei igjen!

Jeg er utrooolig glad i sommeren, og med sommeren følger det tynne og lette klær. Noen typiske sommerplagg er jo shorts og skjørt. Du har jo også kjole, men nå lurer jeg på om du liker best SHORTS eller SKJØRT?

Hva synes du - skjørt eller shorts?
img0602 (1000x2269)

Nå har jeg vært i intervju

Hei og god kveld!

Da var nok en dag snart over og mye har kommet ut av den. Har fått besøkt min pappa i Tromsdalen i helgen, noe som var svært etterlengtet. Har også fått ryddet rommet og loftstua som så helt bomba ut. Så var det over til hva jeg skulle klokken 7, så det var mange som hadde tatt seg tid til å gjette.

Jeg har nemlig vært i intervju med http://itromso.no - Tromsø's lokalavis. Det var gøy å prøve noe nytt, men helt ærlig må jeg si at jeg ante ikke hva jeg hadde i vente. Vi pratet en del om blogging generelt, reklamering og hva som må til for å bli en bra blogger. Han tok også litt bilder av meg.

Vil du se artikkelen kan du se i avisa Tromsø i morgen! Han skulle nemlig dra bortover for å sette seg og skrive, så da kommer det på trykk i morgen. Gleder meg til å se hvordan det blir :)

De tre som gjettet riktig først var:
Solveig - http://soooli.blogg.no
Ida - http://idaphooto.blogg.no
Sigrid - http://sigridpederseen.blogg.no

Nå skal jeg suse hjem!

Jeg skal suse hjem fra pappa snart. Må hjem å fikse meg og ordne meg klar. Må egentlig skynde meg, for jeg har ikke noe god tid. Må finne fram noen passelige klær, sminke meg litt og få håret på stell.

Klokken 7 skjer det nemlig noe stort. Det har noe med bloggen å gjøre - klarer dere å gjette hva? De tre første som gjetter riktig skal få linking i 3 innlegg framover. Jeg må gå å pakke bagen nå, vi sees senere <3

Ønsk meg lykke til!


<3 Therese

Tusen takk skal dere ha!

Jeg har fått en video og et bilde fra to lesere. Tusen takk, kjempekoselig! Dere er så søte <3 Jeg blir så glad hver gang det er noe dere har brukt tid på til meg i innboksen min tcmn@hotmail.no! Man skal lete lenge etter noen så søte og snille som mine lesere! Jeg er supertakknemlig <3

http://cuutii.blogg.no / Eline Therese laget et bilde og skrev dette til meg:
Hei TCMN <3
Jeg må bare si at jeg elskeer deg, og bloggen din !
Jeg har bare lagd et bilde av deg, som jeg håper du vil like !
DU er utroliig pen & en utroliig person.
DU har øyne som glittrer, og du er alltid glad og positiv.
Fortsett å være sånn, DU ER DEN BESTE.
Skjønner ikke hvorfor du ikke er på 1. plass på blogg.no .
Det syns jeg du burde vært !
 
Klem din største FAN ! <3

Ikke nok med det, om dere ser på bloggen hennes http://cuutii.blogg.no har hun "Shine like www.tcmn.blogg.no" i nicket sitt og under i innleggene sine. Tuuusen takk Eline, du er så søt!Fikk også en video fra den søte jenta på http://svineflu.blogg.no. Jeg tror jeg takker på vegne av alle toppbloggerene hun har med i videoen. Hun fortalte meg at hun har brukt 2 dager på å få den laget og lastet opp, og det ser jeg! Superfin video som hun har lagt mye tid i. Tusen takk http://svineflu.blogg.no <3

 

Fikk noen flere utrolig koselige fanmailer, så legger de bare inn her:
 
Her er en utrolig koselig video som jeg ikke aner hvem er fra! Fant den på youtube, men du som har laget den - TUSEN TAKK! Setter utrolig pris på all tiden du har brukt på denne. Klem til deg <3
KJEMPESØTT skrevet av en jente som heter Adelin:
Hei Therese !
Æ e bare blitt forelska i bloggen din, æ ELSKE den!
Du blogge jævli bra, å æ syns heller at du kunne vært på 1 plass isteden for Voe eller kæm som nu e de ..
Du har verdens beste blogg, å æ læs den KVÆR dag, hele tia ! :P
Æ glede mæ heile tia te du legg ut et nytt innlegg, åh, du e så flink! :-D
Du e sinnsykt pen, å så ærli! Så snill! <3
Å æ blir forbanna på folk som mene du e ei lita veslevoksen jenta, å som "mobbe" dæ førr at du e tynn.
Æ e ganske tynn sjøl, å de e nåkka som æ ikke like.
Syns de e dumt at folk sir sånn om andre, pass på dåkker sjøl!
Æ skriv ikke detta til dæ førr alle andre gjør de, men førr at du ska vite at du e en fantastisk blogger, å æ syns du virke kjempe korseli :)
 DU E VERDENS BESTE BLOGGER, THERESE CHARLOTTE MARGRETHE NIELSEN! (sorry hvis feil skriving! :p )
Klem fra en GIGANTISK fan av dæ, Adelin<3Et bilde jeg fikk tilsendt fra supersøte Mia Storeng Olsen! Tuuusen takk, kjempesøtt <3Søtt bilde fra en bloggfan - http://idaphooto.blogg.no/, hjertelig takk <3
Søtt og koselig bilde laget av http://created200.blogg.no/ - Michelle. Hjertelig takk, du søte jente <3
Kjempesøt video fra en utrolig søt jente. http://odaaag.blogg.no - Oda. Takk <3


Kjempesøtt bilde redigert av http://mariang95.blogg.no/ - Maria Nguyen. Tusen takk <3
Bilde laget av søte Andrea fra http://www.andreamee.blogg.no/. Tusen takk skal du ha <3Kjempesøtt bilde laget av http://phyllobius.blogg.no/ - TUSEN TAKK!Tusen takk til http://mar3nn.blogg.no/ som laget dette søte bildet!


Tusen takk til http://www.nilje.blogg.no/ som laget dette søte bildet <3Takk til Elise Klungtveit som har tatt seg tid til å lage denne søte kollasjen <3
Hjertelig takk til Amoure Devan/Maria Charlotte (http://amoure.blogg.no/) for dette søøøøte bildet <3Hjertelig takk til deg Mathilde Thoresen som skrev dette og laget dette kjempefine bildet:
Hei hei
Du har en super fantastisk blogg! Det er ikke lenge siden jeg startet å lese den fast , men jeg har vært innom ganske mange ganger før.. JEg liker veldig godt at du blogger om mote og sånn, også det at du tipser billige nettsteder. Du er utrolig pen og har kjempe bra klesstil. Du er absoludt en av mine favoritt bloggere. Jeg vet akkurat hvem JEG mener skulle vært på første plasse og det er ikke voe, men DU  Jeg er fast leser av Voe også, og hun er absoludt ikke dårlig, det er fint at hun er på førsteplassen og sånn, men jeg syntes at hun var mye mere spennende før, hun er blirr litt mer kjedelig nå.. Men det er ikke du, du skriver fantastisk bra og det er morsomt å lese når du skriver. GRATULERER MED 7. PLASSEN!!
Klem Mathilde
Jeg har egentlig brukt veldig lang tid på bilde, så jeg håper du setter pris på det. Satt i halve går og lagde.
Søøøt video fra http://chotti3.blogg.no - TUSEN takk <3


TUSEN takk til http://fridayy.blogg.no som laget denne kule videoen <3

Nå har jeg vært på jentekveld

Hei!

Nå har jeg vært på jentekveld og hatt det koselig. Vi gjorde egentlig ikke så mye, vi snakket og koset oss for det meste. Tok selvfølgelig litt bilder også til dere lesere. Outfit'et ble kjolen fra KappAhl og et par søte sko fra Nelly i en fiiiin rosafarge. Nå er jeg tilbake hos min pappa i Tromsdalen. Er koselig å være her igjen, er tross alt langt over en måned siden jeg har sett han!


Ser veldig lekker ut må jeg si, næææt. Armbåndene er fra KappAhl og det i sølv er fra Tuva :)


Meg og supersøte Sunniva!


Hannemor, meg og Tuva <3 Se så fine øyne Hanne hadde her!


Hannemor og Annemor. De er så fiiiine <3


Også må vi kødde litt! Vi liker å ta køddebilder her i nord <3


De fiiiine skoene fra Nelly <3 Kostet 100 kroner, men vet ikke om de enda har de?Iallefall, når jeg kom hjem for en god stund siden forventet jeg å høre "Heia" når jeg gikk inn døra. Forventet at pappa satt å så på OL. Så jeg gikk bare opp og la fra meg vesken min, også gikk jeg ned. Hadde enda ikke fått noe "Heia" så jeg måtte jo se om han var hjemme. Gikk inn i stua, og dette møtte jeg:


Han har sittet og sett på OL, og når han sovner med TV'n i sofaen så er det UMULIG å vekke han. Kan stå og kakke han i pannen, rope navnet hannes i øret, blåse han i ansiktet og alt annet, men null respons. Eneste han våkner av er hvis jeg setter musikken han liker på FULL guffe - og da mener jeg FULL guffe. Haha, jeg syns pappaen min er morsom.
Du/dere som skrev den her kommentaren:

20.feb.2010 kl.21:53

DU E FAN MÆ OVERLEGEN!! hilen jentn i bursdagen i går.

BTW: slutt med bitchyblikk

Svar; Overlegen? Vet ikke heeelt hvem av dere som skrev den her kommentaren, men forventer dere at jeg skal gå og klemme og hoppe og danse på folk jeg ikke kjenner? Jeg er kanskje ikke den personen som liker å hoppe på alle jeg ser, og bitchyblikk? Skjønner ikke helt hva du/dere mener. Har ikke noe imot noen av de som var der i går, så da må det bitchyblikket ha blitt tolket feil av dere. Ser sånn ut til vanlig. Sier meg ikke så mye når dere kommenterer anonymt heller. Så vet vi alle det ja :)


Q - Hva har du gjort i kveld?
<3 Therese

Vil du kjøpe denne kjolen?

Jeg skal selge en kjole som jeg har fått hos Marte Idrupsen, men den er alt for stor. Den er fra JC og er utrolig fin. Nydelig rosafarge. Størrelsen er XS, og den er normal i størrelsen vil jeg si. Hvis du er interessert skriv i kommentarfeltet. Dette blir en budrunde som går fram til i morgen eller mandag.

Kjolen er aldri brukt, kun i sammenheng med bildet.

BUDET ER PÅ: 350 KRONER + PORTO

NB - Skriv fullt navn og enten tlf nummer eller epost i kommentarfeltet!!

NB: Kommenter KUN hvis du vet at du kan kjøpe den. Du må skrive hva du byr i kommentarfeltet, og det du skriver må være det du vil betale for kjolen UTEN porto. Porto kommer i tillegg, og skal du ha den i oppkrav koster det ekstra.

- Therese

Hvilket outfit var finest?

Hallo igjen. Tenkte bare å høre med dere hvilket outfit dere syns var finest av disse. Har ingen formål med det, men ville bare høre hva dere liker best liksom. Skriv i kommentarfeltet hva du syns.

Nummer 1?


Nummer 2?


Nummer 3?


- Therese

Anbefaling av min sminke

Hei!

Beklager lite blogging i går, men jeg hadde ikke store tiden til overs. Ser dere har vært flinke å kommentere, tusen takk for det <3 Nå skal jeg anbefale noe av sminken jeg bruker, jeg har tross alt fått en del forespørsler om det.

Vi kan starte med hva jeg bruker på øynene:
Først bruker jeg denne under-eye concealeren fra Max Factor. Den er utrolig god til å dekke for mørke ringer og synlige blå blodårer i øyekroken. Den kan kjøpes på de fleste butikker som selger Max Factor, f.eks. H&M, Vita og Cubus.

Så bruker jeg denne maskaraen fra Lancome. Den heter Oscillation og er en utrolig god maskara. Den har vibreringsfunksjon og gjør at det blir lettere å påføre den på vippene. Maskaraen blir ikke fort tom heller, så det er et pluss. Denne kan kjøpes på litt dyrere sminkeforretninger som Estetique. Fåes også kjøpt på Taxfree.

Bruker også en hvit eyeliner i øyekroken og øyenskygge, men har ikke funnet bilder av de så det er ikke så viktig.

HUDEN:
Dette mineralpudderet bruker jeg i ansiktet. Det er utrolig bra, og jeg har fargen som heter Rose Dune. Den legger seg fint og smelter i ansiktet. Gir et jevnt og fint resultat, og det er veldig lett å påføre. Du kan kjøpe en pakke hvor det følger med en Kabuki brush, men jeg foretrekker å bruke en annen kost. Anbefaler dette pudderet på det sterkeste.

Dette solpudderet fra H&M er fint å ha. Det er kjempebillig, men det er også ganske bra synes jeg. Hvis du trenger litt ekstra farge noen plasser kan du kjøpe deg dette for 70 kroner tror jeg det var. Finnes bare i en farge, men dette er et solpudder som man skal bruke for å få litt fargespill i ansiktet. Bildet er lånt fra lorraine.blogg.noDenne blushen fra Maybelline er utrolig god! Jeg bruker den, men i en litt mer brunlig fargetone. Den legger seg godt på kinnbena og hvor enn du måtte velge å putte den. Varer lenge og det er ikke noe glitter i den. Jeg selv er ikke fan av glitter i blush og rouge.


LEPPENE:
Denne leppestiften i farge 715 (Choco Cream) fra Maybelline. Den er utrolig god på leppene og gir en fin farge med litt bruntoner i. Kan kjøpes på de fleste butikker som selger sminke tror jeg. Den er heller ikke så utrolig dyr. Sitter godt på leppene og faller ikke av etter 1 time.

Hvilken kjole skal jeg ha i kveld?

Hei :)

Skal i bursdag til ei venninne i kveld, så derfor lurer jeg på hvilken kjole jeg burde ha på?

Nummer 1 - kjole fra HM


Nummer 2 - kjole fra KappAhl


Nummer 3 - Kjole fra Gina Tricot


Nummer 4 - Kjole fra HM


- Therese

Hvorfor jeg er sånn som jeg er

Hei og god kveld bloggen.

Mange har lenge lurt på hvorfor jeg er så tynn som jeg er, og det tenkte jeg å forklare nå. Har skrevet mange kommentarer og notiser i forskjellige innlegg om akuratt dette, men siden så mange lurer skal jeg ta det på nytt :)

Jeg er da som de fleste vet ganske lita og spe, ikke akuratt noen muskelbunt her nei. Jeg var normal ved fødselen, men ellers har jeg vært liten hele livet mitt, og har titt og ofte vært til kontroller på sykehuset for å se hvorfor jeg vokser så sent og er så liten. Er ikke noe høy, 150 cm ca, og veier heller ikke så mye, men rundt 35 kg.

Etter hvert som vi hadde vært på sykehuset bestemte de seg for å ta røngten av hånden min. Dette var da en undersøkelse de gjorde for å se om det kunne ligge i skjelettet, og det gjorde det! Legene fant ut at skjelettet mitt er to år yngre enn jeg er. Så jeg er altså 13 år i skjelettet, fyller 14. Haha, det høres litt sykt ut!
NB: Mange spør om jeg ikke hadde skjelett når jeg ble født siden det er to år yngre, men det er fordi skjelettet har vokst sent opp igjennom årene og henger derfor 2 år etter i veksten enn det skal.

Men i følge målinger fra sykehuset hvor de har regnet ut hvor høy jeg blir så antar de at høyden min blir rundt 160. Håper bare jeg når 60-tallet, for det er jo bedre enn å være 159, haha!

Da jeg skrev tidligere på bloggen hvor høy jeg var og hva jeg veide, fikk jeg mange kommentarer som sa ting som "Ja, når man veier under 38 kg skal man tvangsinnlegges på sykehuset" eller "Du har en alt for lav BMI! Folk med BMI under 17 skal legges inn på sykehuset og mates gjennom et rør i halsen". Vet dere hva? Dere tar helt feil. Dere kan ikke regne ut BMI på meg, det går rett og slett ikke. BMI er noe som skal brukes på VOKSNE mennesker, og nå må dere huske at kroppen min er 13 år, ikke 25. Så BMI er ikke noe dere skal tenke på når dere ikke er voksne. Jeg skal ikke regnes ut BMI på, og da kan dere bare la være å si at BMIen min er for lav og at jeg skal tvangsinnlegges.

Mange av dere tror dere vet alt når det gjelder vekt og slikt, så hvorfor er jeg ikke da tvangsinnlagt når jeg har vært hos leger og sykesøstre i mange år? De burde jo sett om det virkelig var så ille som dere skal ha det til. Nei, nå får dere gi dere! Hvis det var så ille som dere tror det er, så hadde legene sagt noe og da hadde jeg vist det.

Det er også noen som tror jeg har anoreksia - NEI det har jeg ikke! Tror ikke du finner noen som spiser mer mat enn meg når jeg først får noe jeg liker ekstra godt. Spiser normalt slik som alle andre gjør, kanskje til og med du? Og det går faktisk ann at noen har såpass høy forbrenning og tar til seg fettet litt dårlig slik som meg, og det er ikke alltid så lett å legge på seg. Noen må passe nøye på hva de spiser for å ikke ese ut, mens noen kan spise absolutt alt de vil uten å merke det på kroppen slik som meg. Så jeg har ingen anoreksia eller spiseforstyrrelser.

Et par av dere sier jeg har stort hode, og det stemmer heller ikke. Jeg har helt normalt hode og det er ikke noe i veien med hodet mitt. Hvis dere absolutt har bestemt dere på at jeg har stort hode, så er det vel siden det er spekket med fakta, realitet og vett!

Hvis dere enda ikke tror på noe av det jeg skriver kan dere jo bare se kommentarene fra min mor som nettopp har fått vite av bloggen min og er begynt å lese den. Les disse her, kanskje du får mer tro da?

Trine

17.feb.2010 kl.22:25
Therese har ingen sykdom eller spiseforstyrrelse, men det ligger til familien at vi er sen i vekst og holder oss unge lenge :-) Selv ble jeg spurt om legitimasjon på 18-års plasser til jeg nærmet meg 30 år. Så Therese forblir nok ikke så lita, men vil alltid ha den fordelen å se yngre ut. Og når man blir voksen er det bare et stor pluss. Også er hun jo så heldig at hun kan spise akkurat hva hun måtte få lyst på uten å bekymre seg om vekta.........

Hilsen en stolt Mamma


Trine

17.feb.2010 kl.23:01
Og en kommentar til: "Stor jente i liten kropp" betyr nemlig det du leser. Therese er 15,5 år, men siden hun er sen i vekst henger kroppen 2 år etter og derfor er hun bare 13,5 år i kroppen. Så jeg syntes den var passende, for hun er absolutt på høyde med sin alder mentalt og er en flink 10-ende klassing på skolen og en smart og omsorgsfull jente.


Mamma'n

18.feb.2010 kl.18:31
Therese er IKKE syk og har ingen spiseforstyrrelse. Og hun vil så veldig gjerne opp noen kg, men som meg på den alderen så kan hun spise og spise og legger fint lite på seg. Som Therese, syntes jeg IKKE det var hyggelig å stadig få høre hvor tynn jeg var. Og ja - hun blir veldig ofte tatt for å være mye yngre enn hun er, og det liker hun heller ikke. Da hun begynte på ungdomsskolen for 2,5 år siden var hun 137 cm og 26 kg, så hun har faktisk vokst!

Så vær varsom dere med kommentarene - min mor leser bloggen min! HAHA, ironi ofc :)

Outfit fra Burgerdate

Har nettopp vært på burgerdate med Tuva, Katrine og Bengt. Vi har spist oss gode og mette på litt junkfood - og gjett om det var herlig! Skal bare vise dere hva jeg hadde på i kveld, ble egentlig ikke noe spesielt fordi jeg måtte bare hive på meg noe :)
Kåpe fra NewLook <-- link er lagt inn
Skinntights fra Cubus
Knehøye sokker fra Cubus
Støvletter fra Bianco
Veske fra Lindex
Hårbøyle fra Estetique

Q - Likte du klærne jeg hadde på?

I dag var det faktisk sol

Hei og god kveld!

I dag når jeg var ute, så var det faktisk sol her i Tromsø. Det er sjeldent jeg ser sola her jeg bor. Utsikten mot havet var jo også HELT fantastisk fin. Måtte jo selvfølgelig knipse et par bilder siden jeg har et kamera liksom. Det var heller ikke så jævlig kalt, selv om det var litt kalt.

Gradestokken viste -4,5 grader ca:

Meg på farten. Virkelig fin hockeysveis, frøken!


Nydelig utsikt! Egentlig er Tromsø utrolig fint når det er sol her.


Lotta er utrolig søt!

Forresten, stem på meg i blogg vs blogg her om dere vil;
http://josefineamalie.blogg.no/1266151003_blogg_vs_blogg_stem.html
og her;
http://lullie.blogg.no/1266425061_blogg_vs_blogg.html#comment

- Therese

KONKURRANSE - Vinn kosedress fra UNIVERSITY

Hei bloggen :)

Når jeg kom hjem hadde jeg fått en mail fra University om sponsing av kosedress. Jeg skal få sponset en kosedress til meg og en kosedress til konkurranse her på bloggen. Derfor skal jeg starte konkurransen nå, og den vil pågå i ca 2-3 uker da det er noe jeg fikk beskjed om. Alle kan delta, selv om du ikke har blogg kan du være med!

Det du må gjøre er å skrive et innlegg på bloggen din om konkurransen min der du kan vinne kosedress, linke til den (legg link til der du har skrevet om konkurransen og lagt ved bildet) og legge ved dette bildet:


Om du ikke har blogg:
Da må du skrive en mail til meg på tcmn@hotmail.NO og si hvorfor du fortjener og vinne OG i tillegg må du skrive det her i kommentarfeltet. Så altså, send en mail OG en kommentar om hvorfor du skal vinne!

Da er det bare å sette i gang! Håper dere er fornøyde med konkurransen.

Hvem har verdens søteste lesere? Jo, jeg!

Hei og god morgen!

Jeg ville bare si kjapt at jeg må ha verdens søteste lesere. Okei, ikke tro jeg er noob eller noe nå - men jeg søkte på bloggen min tcmn.blogg.no på Google. Dette var fordi jeg skulle se på innlegg andre hadde skrevet om meg, og jeg fant så utrolig mange søte innlegg folk hadde skrevet om min blogg! Gikk igjennom 15 sider på google, men det var verdt det. Ble så positivt overrasket at det er litt sykt!

Det som er gøy er at statistikken har fløyet litt mere til værs, og takk til dere 10 700 som var innom bloggen min i går! Før lå jeg på rundt 5000 - 6000 men nå har jeg 9500 - 11 000 unike innom bloggen daglig :) Og siden dere er så søte lesere, vil jeg bare ønske dere alle en supergod onsdag.

Forresten, hvis du har skrevet et innlegg om noe med bloggen min eller der jeg er i det hele tatt, legg med link i kommentarfeltet så jeg kan se det når jeg kommer hjem! Vi snakkes rundt klokken 1800 :)

Jeg blir helt seriøst så her glad. Får tårer i øynene når jeg leser positive overraskelser! Love yoou lil'sis!

Hva skal vi fattige gjøre??

Hva gjør man når man heter Therese og ikke finner kodebrikken sin til nettbanken, er suuuperfattig av en eller annen merkelig grunn, og man har en regning med purring, en regning der purringen kommer snart og en regning som burde betales veldig snart? :|

Da deltar man i konkurranser i håp om å vinne noe dyrt slik at man får det gratis! Hva med en iPad?


Eller hva med å leie hvilke som helst filmer hjem i postkassen EN måned helt gratis?


Hva med å få to lydbøker pluss en kul og fancy mp3-kompatibel CD-spiller gratis?

Eller man kan registrere seg på EuroAds og tjene seg litt penger - godt tips til de som klør etter litt gryn!


Masser av muligheter om budsjettet ikke strekker så langt for tiden! Nå må jeg sove og drømme om de søte regningene som så fint ligger og venter på å bli revet i stykker... kanskje jeg skal late som jeg aldri fikk de?

Noe dere kanskje ikke viste om meg

Da tenkte jeg å dele noen ting dere kanskje ikke viste om meg, så får dere bare lese dere gjennom :)

 • Jeg har et fornavn, to mellomnavn og et etternavn
 • Jeg spiser mat veldig ofte, elsker mat
 • Jeg har hatt 4 hunder før, og er nå på min 5 hund
 • Jeg har bodd i Oslo fra jeg var 4 år til jeg var 11 år.
 • Pga det snakker jeg oslodialekt når jeg er i Oslo.
 • Er bare 150 cm ca over bakken
 • Veier kun 34,5 kg men er ikke syyykelig tynn
 • Jeg har hatt rødt hår, orange hår, brunt hår, blondt hår
 • Jeg har stripet håret siden jeg var 6-7 år gammel
 • Har aldri smakt på kaviar, men liker det ikke
 • Jeg bruker skostørrelse 35
 • Handler for det meste klær på barneavdeling
 • Jeg elsker sko, sko sko sko sko sko
 • Har lyst å bli fotograf, veterinær eller frisør
 • Har jobbet på gatekjøkken 2 år sammenhengende
 • Jeg er veldig lat når det gjelder skole, rot og rydding
 • Har alltid vært flink i matte men er litt for lat...
 • Har hatt en tidligere blogg, og da lå jeg på mest aktiv
 • Jeg får blåmerker alt for fort
 • Jeg har veldig lange ben i forhold til høyden min
 • Har føflekker på kroppen, fregner på armene

Var det noe av dette du ikke viste? - Therese

Vinnerene av konkurransene

Da har jeg avsluttet begge konkurransene, og håper de som vinner ble fornøyd!

Whooga boots:
Her ble vinneren Mari fra Bodø. Vennligst kontakt meg på mail (tcmn@hotmail.no) slik at vi kan få sendt deg skoene du vil ha! Hvis du ikke kontakter meg innen to dager er over trekker jeg en ny vinner!

Gjettekonkurransen:
1 premien går til Turii Malene som tippet 6780 - dette var det antall kommentarer jeg hadde når hun kommenterte.
2 premien går til Julie Marie fra http://www.Lilleskog.blogg.no som hadde rett antall uten det konkurranseinlegget, hun tippet 6705 kommentarer og det var riktig på det tidspunktet.

Hva vil dere ha muligheten til å vinne i neste konkurranse?
- Therese

Jeg er den sureste i verden!

Ja, jeg vet at jeg ser ut som jeg nettopp har mistet 1000 kroner og mobilen min på stortsett alle bildene av meg selv, sepsielt outfitbildene. Jeg ser ut som en surpomp som ikke får viljen sin, er fullstendig klar over det.

Problemet er at jeg står og tar mange bilder før selvutløseren gir et bilde som faktisk ikke er uklart - men selvfølgelig smiler jeg ikke på det. Derfor er jeg desverre litt stygg på noen bilder. I tillegg er jeg ikke alltid i smilehumør på alle bildene som blir tatt, men jeg skal selvfølgelig begynne å smile litt mer siden dere vil det!

Som ei sa; En god blogg blir ikke like god med triste bilder!

Jeg skal prøve å smile litt mer, og hva er vel ikke bedre enn å starte med en glad-bilde serie?
- Hva synes du om glad-bilde serien min? Ser jeg lykkelig ut? HAHA!

Jeg anbefaler: Toni&Guy Dark Brunette

Hei!

Nå har jeg vært på jobb. Det var ikke noe særlig å gjøre, og jeg var jo på jobb med fantastiske Caroline (hun leser sikkert dette, så tenkte bare å skrive noe positivt, haha!) så det var jo kjempekoselig egentlig. Ville nesten ikke hjem!

Nei, over til poenget. Jeg vil anbefale dere to produkter som jeg har fått (skrev feil), de er utrolig bra!

Det jeg vil anbefale dere er en shampoo og en balsam for brunetter. De er fra merket Toni&Guy og skal gi deg mer skinnende hår og framheve fargen mer. Hvis fargen din ser litt død ut, anbefaler jeg å kjøpe denne til å bruke i dusjen. Den er pleiende, gjør håret friskt og samtidig framhever den fargen din! Jeg har ikke peiling på hvilke produkter dere blondiner burde bruke, for jeg er ikke blond lengre :)

I går prøvde jeg ut shampooen og balsamen for første gang, og tro meg - det var altså så herlig å våkne til det nye, friske håret mitt i dag! Eneste negative med denne shampooen og balsamen er at trykkemekanismen for å få væsken ut av flasken er litt treg så man må trykke mange ganger - men det er jo litt positivt for da overdriver man ikke så lett!

Her har du produktene:På dette bildet ser dere shampooen (den mørkeste) og balsamen (den lyseste).

Produktene vet jeg ikke helt hvor man kan kjøpe, siden jeg fikk mine sponset, men tror de skal ha det på Vita iallefall! Det er en sminkebutikk for dere som ikke vet det :) Anbefaler alle brunetter med en litt trist farge å friske opp håret med disse pleiende produktene, de er ikke så dyre heller tror jeg - aner egentlig ikke prisen!

Q - HAR DU PRODUKTER FRA TONI&GUY?
- Therese

Outfit for i dag!

Halla!

Nå skal jeg bare hive i meg et par rundstykker, så må jeg springe til bussen. Skal rekke jobb vettu! Jeg jobber forresten på gatekjøkken, BurgerMan, for de som lurte.

Her er da dagens outfit. Beklager at rumpekameraet tar bilder med rumpekvalitet! Selvutløseren suger.


Kåpe fra NewLook - http://newlook.co.uk
Highwaist shorts fra Newlook
Singlett fra Cubus
Liten vest fra Cubus
Strømpebukse fra Lindex
Knehøye sokker fra HM
Støvletter fra Bianco
Veske fra Newlook -
http://newlook.co.uk
Øredobber fra Cubus


Q- Hva skal du gjøre i dag?
 - Therese

Hva vil dere ha mer av på bloggen min?

Hei!

I dag har jeg ikke mye tid til å blogge, skal nemlig på skolen så hjem en tur, for så å dra på jobb fra 15.30 - 23.30. Så poster et innlegg nå, men kanskje jeg skriver noen innlegg på forhånd og har på lur til dere som jeg poster via mobilen?

Iallefall, tenkte å starte morgenen med å spørre hva dere vil ha/lese/se på bloggen min?
Eksempel hvilke typer videoer, hva burde jeg skrive om eller noe sånt. Det er jo alltid interessant, og kanskje jeg får inspirasjon til å blogge om noe annet enn jeg gjør for tiden. Bare send inn forslag!


Lena Therese og meg. Heeeerlig bilde!

Valentinesvideo til Voe & The Giant

Lagde en liten valentinesvideo til Voe & The Giant i formiddag. Begge følte seg jo ensom uten valentinesdate sa de, så da ville jeg mekke en oppmuntring. Haha, de er jo bare venner da så dere ikke tror noe annet!<3 Therese

KONKURRANSE - avsluttet!!

Nå skal jeg kjøre en liiten konkurranse der du skal gjette hvor mange kommentarer jeg har på bloggen min til sammen siden jeg begynte å blogge! Du skriver bare det du tror i kommentarfeltet, og du kan gjette så mange ganger du vil.

Husk å legge ved navn, bloggadresse om du har og mailadresse!

Den første som gjetter riktig vinner dette;

Maybelline Mascara Pulse Perfection og et herlig pudder fra Isadora

Nummer to som gjetter riktig vinner dette;

En stykk Eos lip balm i valgfri farge

Da er det bare å sette i gang! WHOOGA boots konkurransen blir avsluttet på tirsdag :)

Sy inn kjolen min, NÅ!

Nå skal jeg sy inn kjolen jeg har fått. Den er for stor, men jeg ville ha den allikevel fordi jeg så at det var en mulighet til  få sydd den inn. Den er kjempesøt, så jeg følte at den trengte en plass i skapet mitt.

Her er den før jeg syr den inn:


Etterbildet kommer når jeg har fått sydd den inn.

- Therese

HOT or NOT - silikonlepper?

Hva synes du om silikon, restylane eller botoxlepper? Liker du det? Mye eller til en viss grad?
- Jeg synes det er HOT om det ikke er overdrevent, og om personen har små lepper fra før av og vil fylle de ut. 
- Her har dere meg med leppebotox ;) Veldig sexy, or what? ( DETTE ER ET KØDDEBILDE FFS )
                                               
HOT or NOT - hva synes du?

Mine klær har ankommet

Hei!

Jeg har jo funnet noen klær fra NewLook som jeg nevnte i et tidligere innlegg, i dag kom de og jeg er superfornøyd. Klærne passet som katta i sekken, hånd i pose og vann i glasset. Eneste tingen som ikke passet var tightsen, men den vokser jeg inn i eller så syr jeg den bare for hånd!

Jeg anbefaler alle som er interessert i fine, billige klær å bestille fra NewLook.

Her er det jeg bestilte (sorry for dååårlige bilder!!):

Herlig shorts som er høy i livet! STØRRELSE 13 ÅR


Cardigan... litt stor?? STØRRELSE 12-13 ÅR


Utrolig fin jakke! Digger den, men kanskje litt mye glitter i den? STØRRELSE 12-13 ÅR


Svart herlig "Peacock" jakke. Den er utrolig fin :) STØRRELSE 13-14 ÅR


En litt kul veske :) STØRRELSE ONESIZE

... og to herlige BH'er. Den ene er lilla med rosa prikker på, mens den andre er den der svarte med rosa.

- Therese

Et par plagg til? Ja takk!

Jeg må innrømme at jeg elsker klær, men eg skal ikke kjøpe noe mer på flere måneder nå og det løftet må jeg holde! (I wish....) Jeg har mottatt varene jeg bestilte forrige gang, så skal ta bilde av de nå slik at dere får sett :)

Hva synes dere om disse plaggene? Alt er fra NewLook sin TEENS avdeling.
Stripe
Mini
Cropped
Slashed
Aztec

Nytt design av GLIS.blogg.no / Nina

Hei!

I går fikk jeg en mail av GLIS.blogg.no som ville lage meg et design. Jeg takket jo selvfølgelig ja, for jeg har sett Nina (som er hennes navn) sine dyktige verk omkring, og i tillegg så er det jo supert med et nytt og fresht design.

Vi snakket på msn, jeg sendte henne bilder og hun fikset designet til meg. Hun er ikke helt ferdig enda, hun må fullføre det i morgen da hun ikke hadde tid til mere i kveld. Iallefall, hun er utrolig dyktig og effektiv! Headeren tok henne 30 minutter, og designet tok ikke stort lengre tid.

Se bare de smashing menyknappene på headeren og det søøøte designet! Jeg vil bare berette en stor takk til deg, Nina fra http://glis.blogg.no for et supert og vakkert design! Jeg er kjempefornøyd.

Du kan forresten kjøpe design hos dyktige Nina på bloggen hennes, koster 250 kroner men tro meg - du får utrolig mye ut av det! Du kan komme med alle ønsker som popper inn i hodet ditt, og hun gjør det. Hun er veldig "imøtekommende" så dere skal ikke være redde for å spørre.

PS: Ser ikke du det nye designet mitt, trykk på --oppdater-- knappen som du finner ved siden av boksen der du skriver internettadressene.Q - HVA SYNES DU OM DESIGNET?

- Therese

Æsj, du er tynn. Legg på deg.

Tenkte å skrive litt om tynnhet og anoreksi.

Mange tenker ikke før de sier til andre at "Herregud, du er alt for tynn, legg på deg." eller "Du er et vandrende skjelett". Dere må tenke på at folk kanskje blir såret?! Går du rundt og sier til tjukke mennesker "Herregud, du er aalt for tjukk, slank deg" eller "Du er en vandrende kjøttbolle"? Nei, det er akuratt slik dere sier til de som er tynne. Tror du at de som er tynne faktisk ikke tar seg nær av noe eller blir såret om du går å sier sånn? Du ville jo ikke sagt slik til en tykk person, så hvorfor til en tynn person? Skal de liksom tåle så mye mere, skal de liksom bare ta imot dritt folk sier og leve med det? Nei - der synes jeg grensen går.

Noen er bare ikke genetisk anlagt for å legge på seg så mye mer, og noen er ikke genetisk anlagt for å få av seg mange kiloene. Noen er tynn fra naturens side, noen er tykk fra naturens side. Det er slik vi er skapt. Hvis man ikke klarer å legge på seg uansett hvor mye man spiser, så er det jo ikke ens egen feil! Klarer man ikke slanke seg uansett hva man prøver, er det ikke ens egen feil det heller. Tenk litt før dere går rundt og kommenterer alle andres kropp.

Anoreksi:
Det er faktisk verden som skaper anoreksi. Det er menneskene i verden. De som går og kommenterer andres kroppsfett eller hvor stygg andre er, dere må være klar over at noen kan ta seg så ufattelig nær av det at de kan få store forstyrrelser og i mange tilfeller kan de få spiseforstyrrelser. Over 100 000 mennesker i Norge har spiseforstyrrelser, og langt under 10 000 av dem er gutter. Det vil si at jentene er de som spiseforstyrrelsene som anoreksi og bulimi rammer. Og det er jo litt logisk at jenter er mest utsatt, for vi jenter går jo og snakker så jævlig mye dritt om hverandre hele tiden! Og vi er ikke noe bedre enn de vi snakker dritt om akuratt...

Anoreksi kan være grunnen til død like mye som kreft kan, så anoreksi er ikke noe til å skyve under en stol. Kjenner du eller har noen omkring deg med anoreksi, prøv å hjelpe! Jeg har hørt at det er vanskelig å komme seg ut av det, så prøv å hjelpe alle så godt som mulig. Jeg har ikke anoreksi, jeg er bare tynn fra naturens side, men jeg har fått noen kommentarer opp igjennom livet om at jeg har det.

Og en ting til: Selv om en er tynn eller tykk, så er alle nydelig på sin egen måte!


- Therese

Hvilken blogger er jeg?

Ja, det lurer jeg på. Hvilken blogger vil dere definere meg som?
- rosablogger?
- temablogger?
- hverdagsblogger?
- kjedelig blogger?
- selvopptatt blogger?
- morsom blogger?
- noe annet???

Si det i kommentarfeltet! Vi snakkes senere, skal rydde så skal jeg på Jekta!


Min beste venn, digger'aa!

God morgoon! Tenkte å skrive om min beste venninne, Tuva Willassen.

>> TUVA WILL'AASSEN sin BLOGG <<

Iallefall, jeg ble kjent med Tuva når jeg begynte på Selnes i 6. klasse, men vi ble vel ikke ordentlig bestevenner før i slutten av 6. eller begynnelsen av 7. klasse. En ting jeg vet er at jeg ikke angrer på at jeg ble kjent med den her skreppa! Vi har hatt så mange gode tider sammen, og det er så gøy å se tilbake på sånne minner!

Vi har hatt våre photoshoots da vi var yngre og trodde vi var noe, vi har hatt våre gale påfunn sammen og vi har hatt våre koselige stunder. Det er så herlig å ha en bestevenn som bor i huset rett ved siden av, men jeg må innrømme at jeg blir litt lei av hun til tider fordi vi tilbringer så jævlig mye tid sammen! Så av og til tenker nok begge "Åh, nå kan vi heller være litt for oss selv, eller sammen med andre". Hahah, sykt, men sant.

Tenkte å slenge med et par bilder av Tuvamii:Meg og Tuvapus <3


Robinpus og Tuvapus <3

HUSK Å BESØKE BLOGGEN HENNES HEEER: TUVA WILLASSEN

Love you, bff 

Stem på meg i blogg VS blogg alle sammen!

God natt i stugan!

Jeg ville bare be alle dere som liker bloggen min å stemme på meg i blogg VS blogg hos:
>> SONDRE DAHL RYDNINGEN << - Tromsø's gutteblogg!

Har aldri vunnet en blogg vs blogg før tror jeg, så det hadde vært veldig gøy om dere tok dere tid til å stemme på meg. Gi meg tilbakemelding på dette innlegget hvis dere har stemt på meg og legg ved navn / blogglink eller noe så jeg vet hvem der ute som liker bloggen min!

Iallefall, nå skal jeg ta natten og få meg en god natts søvn.

HUSK: STEM PÅ MEG!


Vet dere hva jeg nettopp kom på? På headeren min står det Therese Charlotte .blogg.no, hahaha? Hvor var egentlig hodet mitt når jeg laget headeren, for bloggnavnet mitt er jo tcmn.blogg.no og ikke theresecharlotte.blogg.no. Snakk om å være på jordet her! Har du lagt merke til det før??

MÅ GJØRE-videoen ER HER! SE PÅ DEN

ENDELIG ville Windows drittmaker publisere filmen til dataen og jeg fikk lagt den ut på YouTube. Vi måtte redigere den om og om igjen før drittmakeren ville la oss få den inn på den jævla maskinen. Hater drittmaker. Uansett, vi har jobbet mye med denne videoen så det er koselig om dere gir en tilbakemelding!'


Jeg og TUVA WILLASSEN har hatt det veldig gøy og grisete.

HAR DU NOEN FORSLAG TIL HVA VI KAN GJØRE PÅ NESTE VIDEO, SEND DE BARE INN SOM KOMMENTAR PÅ DETTE INNLEGGET! FORTELL OGSÅ HVA DU SYNTES OM VIDEOEN :)
 

Hvilket hverdagsantrekk likte DU best?

Jeg har laget noen antrekk på Polyvore, men noen av de er gamle. Hvilket liker du best?
Rock
1) Rocka antrekk med kule detaljer som paljetter, nagler o.l.

Random outfit
2) Antrekk med gult, rødt og svart med masse tilbehør. Litt rotete.

Shopping outfit
3) Kult antrekk med detaljer og hovedfargene blå, brunt og grått.


I morgen vil det komme et til, men med partyantrekk. Stem på hvilket antrekk du likte best!

Blonde tider = gode tider = unge tider

Her skal jeg poste et par gamle bilder av meg, det er jo gøy å se gjennom :)


På scenen under revyen i 8. eller 9. klasse.


Blond, prøver ny frisyre og fin ettervekst. Lekkert!


Hjemme fra Polen-klasseturen med brune striper og ny pannelugg!


Poserer med min nye fjærpenn fra Gardermoen flyplass <3


På juleball i 9. klasse. Søt og sexy <3<3<3<3<3<33<3<3<3<<3<3loveme


Sexy i en ny bobledress! Eller to like jakker :)


Fjortis-shoot på fjellet med bestevenn Pink Panther <3


Jeg og Marte hadde ouftit-shoot og da kom dette flotte bildet!

LIKER DU Å SE PÅ GAMLE BILDER?

Jobben min på gatekjøkken!

God kveld i stugan!

Mange har spurt hvor jeg jobber og om jeg kan fortelle litt om jobben min. Joda, det kan jeg vel. Kan starte med å si at jeg jobber på et gatekjøkken i Tromsø. Det heter BURGERMAN. (
http://burgerman.no)

Vi selger hamburgere, kylling, snitzel, nuggets, pommes frites osv. Det er ikke så veldig mye å gjøre på jobb, og de dagene det er rolige vasker vi litt ekstra og sitter og slapper av på bakrommet. Egentlig trives jeg ganske godt i jobben min for det meste, det er en veldig rolig og overkommelig jobb.

Det jeg gjør når jeg jobber er egentlig alt det de andre gjør. Kundeservice, lager mat, vasker og rydder, spiser litt mat og lignende. Det er ikke en alt for krevende jobb, noe som gjør at det ikke er så vanskelig å huske ting. I tillegg til at jeg jobber der så jobber TUVA WILL'ASSEN <---- og Catarina Pedersen der. Jeg digger å jobbe sammen med de, for jeg føler meg mye mer "komfortabel" om jeg kan si det sånn sammen med dem.

I lønn får jeg 80 kroner timen, pluss helgetillegg på 19 kr. De fleste vaktene jeg jobber varer i 8 timer, så det som er bra med min jobb er at man slipper å jobbe mange korte vakter for å få en god sum penger, man kan heller jobbe litt færre lange vakter og liksom ta alt i en sleng. Det er det jeg digger! I helgene varer vaktene litt over 10 timer, det er jo mye men det er jo mye penger. I måneden tjener jeg gjennomsnittlig 5000 kroer ca. Nok til å leve på :)


- Meg som drikker bruuus<3 Ikke et uvanlig syn!


- Tuva sitter og spiser taco!

HOT OR NOT - skinntights

rihanna-lindsay-lohan-leather-tight.jpg image by NrllAless
På bildet ser vi Rihanna i skinntights med hunden, og Lindsay Lohan i sin skinntights.

Hva synes dere?
Er skinntights HOT eller NOT?
Hvordan tights liker du aller best?

VIDEOBLOGG - sykeste og mest tullete videoen!

Jeg og >> Tuva Will'ASSEN, verdens sykeste og beste << kjedet oss og laget en jævlig syk video. Så skal det også nevnes at jeg var utrolig overtrøtt, parioderte diverse personer og hadde 0 seriøsitet.

BTW så har jeg også fått meg en ny favorittsang, det er en techno sang eller noe med DJ MNS og Emaxx som heter Pump my Bass. Den er utrolig kul. Vet ikke hvorfor, men techno og trance fenger meg virkelig!I MORGEN SPILLER VI INN MÅ GJØRE VIDEOEN!

Har du astma? Det har jeg!

I min familie ligger det mye astma. Både jeg, storebror og lillebror har arvet astmaen til bestefar. Nå var jo bestefar en sterk astmatiker, og han røyket mye i tillegg så da ble han gående rundt med oksygenaparat. Husker han brukte å si at det var nesten som å puste gjennom et sugerør de siste årene han levde. Rip bestefar!

Iallefall, jeg har astma men ikke så veeeldig mye. Den er der og den merkes når jeg anstrenger meg, så jeg tror jeg har det som kalles for anstrengelsesastma. Broren min har en veldig sterk astma, han er ofte veldig dårlig og blir kjempefort andpusten. Lillebror har ikke fått noe kraftig astmaanfall foreløpig, så vi får se hvordan det går opp igjennom årene med han.

Fram til jeg var 2 år hadde jeg vært innlagt på sykehuset 8 ganger(!!!) på grunn av astmaen, og jeg mener at astma ikke er noe å tulle med. Det kan være dødelig, og hvis man får et virkelig alvorlig anfall og ingen hjelp så skal du ikke se bort i fra at det kan gå utrolig dårlig.

Til vanlig må jeg bruke en medisin, eller "diskus" som heter Seritide. Når jeg er dårlig bruker jeg Ventoline, den blå diskusen. Jeg elsker Ventoline, den er så herlig å ta når jeg er litt tett i pusterøret.

Iallefall, har DU astma eller kjenner du noen som har det?

Meg og min kjære Ventoline Diskus <3 Kaller han for Lille Hjelper.


Men når Ventoline er tom, da blir jeg sur på han. Hater virkelig når den blir tom! Kun 60 doser på den da...


Hvis man tar alt for mange astmadoser, kan man bli litt sånn her. Så pass på!

VIDEOBLOGG - tull og tøys

Halla!

Har vært på jobb, og nå sitter vi med matteleksene. Lagde bare en kjapp videoblogg med >> Marte Idrupsen <<. Uredigert, dårlig lyd og vi snakker bare tull. Men nå roper matteboken, blogger videre senere. Snakkes!

PS: Kvaliteten er ikke enda helt på topp, men YouTube holder på med saken.

MÅ GJØRE-video... Send inn forslag!

Hei!

Mange har jo spurt om jeg og >> TUVA << kan ha en videoblogg sammen. Derfor tenkte vi at vi skal lage en MÅ GJØRE-video. Den vil bli spilt inn i kveld mest sannsynlig, så dere må være kjappe med forslagene deres.

SEND INN FORSLAG til ting vi MÅ gjøre. Vi velger ut rundt 5-10 ting vi MÅ gjøre på video, så det er bare å være kreativ her. Dere må sende inn forslag fort slik at vi får spilt inn filmen i kveld.

Mange har jo også spurt om jeg kan ha en må-gjøre video så da passer jo dette ypperlig. Da er det bare å skrive i kommentarfeltet, så kommer videoen så fort som vi har tid. Er forresten sammen med Tuva nå.


HOT or NOT - haremsbukser

Hva synes du om de populære haremsbuksene? Er disse virkelig fine? Jeg synes det kommer ann på hvor langt ned den går mellom bena. De finnes jo også i forskjellige typer. Man kan finne paljettbukser i haremstype, skinnbukser faktisk, dongeri osv.

- HOT or NOT?  

Falskøyenvippene ble slik!

Hei! Som jeg sa i går skulle jeg farge øyenbrynenen og prøve å sette på falske punktvipper. Jeg fikk ikke filmet når jeg tok på vippene, fordi det tok litt lang tid. De jeg brukte er disse (trykk på bildet):Det fulgte med lim og pinsett. De var egentlig ganske bra. Litt vrient å sette de på, men jeg har aldri gjort det før. Som dere vet, "Øvelse gjør mester!". Resultatet ble fint synes jeg, så hva synes du?Thia tok noen bilder med kameraet. Hun var faktisk ganske flink til å ta bilder - burde hun bli min nye personlige fotograf kanskje? Hun er jo tross alt bare 3 år! Sykt egentlig det der, hvor fort de lærer og vokser.

Outfit 09 februar


Bildene ble ikke så gode, men:
Tights - BikBok
Knestrømper - Cubus
Uggs - Whooga Boots
Singlett - Cubus
Bluse - H&M
Øredobber - Cubus
Veske - Polen
Anbefaling av to (snart tre) blogger

Nå sitter jeg på skolen og sulter i hjel. For et par dager siden sa jeg at jeg skulle anmelde tre av bloggene som meldte seg på i innlegget, og det har jeg tenkt å gjøre nå. Jeg er ærlig og sier det jeg mener, så det betyr ikke nødvendigvis at dere andre mener det. Jeg trakk ut tre tilfeldige blogger!


>> BAHAR / http://bther.blogg.no <<


Header: Bahar har en utrolig søt header som er laget bra. Litt sommerlig kanskje? Den var iallefall veldig søt, men jeg synes at headeren skal være like bred som bloggen og at headeren skal henge sammen med resten av bloggen slik at det ikke er mellomrom mellom innleggene og headeren. Det er det jeg har å utsette på headeren.

Design: Hun har et veldig enkelt og rent design. Blir kanskje litt for kjedelig i lengden? Annonsene på høyre side burde vært under profilen hennes, det ser ryddigere ut vil jeg tro. Overskrift-typen er Comic Sans, og jeg synes egentlig at det er en grusom skrifttype.

Tekst: Hun skriver lite feil, og bruker ordene godt. Jeg så raskt gjennom innleggene på bloggen, men så ikke så veldig mye interessante innlegg. Var mest hva hun gjør om dagene, men det er jo noen som liker å lese om det også.

Total karakter: Bahar får 4 av 6 hos meg :)

>> HANNE OG TONJE / http://nerder.blogg.no <<


Header: De har en veldig fin header faktisk. Enkel tekst og enkelt bilde. Ikke for mange bilder av seg seg selv og ikke for mye farger. Stort pluss for det!

Design: Dette var egentlig ikke så mye å skryte av. Jeg likte ikke selveste designet. Det at bakgrunnen bak innleggene går i ett med bakgrunnen på bloggen likte jeg ikke helt, i tillegg var profilen dems alt for nærme og oppi innleggene. Bloggen burde vært litt bredere med innleggene slik at det passet til headeren. De har en ryddig og fin meny og profil, så det skal de ha et pluss for.

Tekst: De har ikke så mye skrivefeil, og skriver godt. De burde kanskje skrive litt oftere og mer interessante innlegg. Videoblogger? Bilder av seg selv? Bare et lite tips.

Total karakter: 4- av 6. Minus pga. designet

DEN SISTE KOMMER SENERE! JEG MÅ GÅ PÅ BUTIKKEN Å KJØPE MEG MAT, VI HAR MATPAUSE NÅ!


VIDEOBLOGG - farger øyenbryn!

Da var den ferdiglastet! Videobloggen for falskøyenvippene kommer i morgen, er virkelig nødt å sove nå. Alle må huske konkurransen lenger ned på bloggen der dere kan vinne Whooga ugg Boots. Kos dere, og god natt!

OBS: Har en misslykket selvbruning i ansiktet som dere ser. Jeg ligner jo på en brunkremhore, men har verken pudder, brunkrem, foundation eller noe annet i trynet :(

Underholdningen for i natt

Tenkte å dele noen utrolig spennende bilder med dere. Husk forresten at det er konkurranse i innlegget under. Videobloggen holder også på å laste opp på youtube, så den blir postet når den er finito! Nå sitter jeg her med øynene halvveis igjen, og lengter etter å såve. Underholdningen for i natt: Gode, herlige selvdigger-bilder!
KONKURRANSE - Vinn Whoogas (igjen!)

INFO: Alle må delta på nytt. Det ble noe galt med det forrige innlegget slik at folk ikke fikk deltatt!

Hei!

Siden jeg har jevn og trutt kontakt med >>>WHOOGA BOOTS<<<, som selger uggs av god kvalitet, så skal jeg fyre ENDA en konkurranse hvor du kan vinne Whooga Boots! Det du må gjøre for å vinne disse herlige uggsene er egentlig ganske lett. Du trenger ikke ha blogg for å delta og du kan delta så mange ganger du vil! Valgfri modell, farge og størrelse! Null toll eller frakt!

For å være med må du gjøre følgende:
- Skrive hva du heter, alderen din og hvor du er fra
- Skrive tre ord som beskriver MEG som person
- Skrive HVA jeg burde gjøre bedre på bloggen

DA ER DET BARE Å DELTA, HOLDER KONKURRANSEN GÅENDE I NOEN DAGER BARE!

Dette er mine WHOOGAS. Jeg har Classic Tall i fargen "sand". 

Dere skal få en aldri så liten videoblogg!

Halla godt-folket!

Jeg har ikke vært hjemme i dag, så derfor hører dere litt sent fra meg. Har vært med Tuva på Jekta for å se etter morsdagsgave, det er jo nemlig mammadagen den 14. februar! Hva skal du gi din mor? Jeg har fått noen ønsker fra hun, blant annet smykker ol. men jeg hadde liksom lyst til å gi henne det lille ekstra, bortsett fra at jeg ikke aner hva!

Jeg skal forresten lage en videoblogg til dere i kveld, og der vil jeg gjøre dette:


Og dette:


OGSÅ ET TIPS: Til dere som er glad i konkurranser, så vet jeg om en kjempebra dere burde sjekke ut!

Du kan vinne clipon-extensions fra Pilus hos >>>
TUVA WILLASSEN<<< til en verdi av 499 kroner! Du trenger ikke ha blogg for å delta, og vinneren kåres ganske fort så dere burde skynde dere. Jenta har også en utrolig bra blogg, så jeg anbefaler alle å gå innom å se om dere finner både konkurransen og jenta interessant!

Kino med jentene... og gutten!

Hejsann!

Nå har jeg vært på kino med Katrine, Bengt(what an outsider!), Sunniva og Tuva. Det var veldig koselig, men siden verken jeg eller Tuva hadde med oss kamera så ble det bare et mobilbilde fra Sunniva. Katrine orket nemlig ikke ta frem det svære monstret av et speilreflekskamera for å knipse et par selvdigger bilder. Her er det eneste (fine) som ble tatt:

Katrine og meg på våres beste. Vet jeg så helt nydelig ut, sånn går det med 5 minutter til å fikse seg.

Vi så filmen "Daybreakers" og den var faktisk utrolig bra! Den handler om et virus som har inntatt menneskeheten, slik at de blir til vampyrer - men så er det fremdeles noen mennesker igjen! Disse menneskene er truet, fordi vampyrene må lete etter de da det begynner å gå tomt for blod i verden. De har heller ingen bloderstatning, så alle går til slutt helt mad crazy og det blir det blodbadet! Nei, ikke blodbad men ORGANbad!! Innvollene spres utover alt, og blodet spruter til alle kanter. Anbefaler dere å ta en titt på den filmen, men beware - plutselig får du litt spy i trynet på begynnelsen!God natt dere!

BTW: HUT DEG TIL EN VISS PLASS DU SOM SKREV DEN KOMMENTAREN HER! ER SYKT LEI DRITTKOMMENTARENE DERES, DET ER SÅ JÆÆÆÆVLIG UNØDVENDIG. ALLE ER FORSKJELLIGE, OG JEG TVILER PÅ AT DERE SOM SKRIVER ALL DRITTEN ER SÅ PERFEKTE SELV! JEG NÆRMEST HATER DEG HEDDDA. FUCK OFF!!!!!!!!! >:-|

Heddda

07.feb.2010 kl.19:35

Se hvor mye finere vennene dine er enn deg! Seriøst.

De er tynne de også, men de ser ikke ut som de er syke fordi.

Har du sett hvor grusome beina dine ser ut?!!

Jeg har laget meg en øredobb-tråd

Halla og happy sunday Norgesfolket!

I dag har jeg ikke gjort noe stort. Jeg har slappet av og tatt det rolig, slik som søndager skal være. Stod opp ganske tidlig, men det gjør ingenting - døgnrytmen er vel ikke på sitt beste for tiden uansett. Jeg kjedet meg da jeg ryddet rommet, også fant jeg mange av de fine øredobbene mine så tenkte jeg på hvor jeg kunne gjøre av de.

Jeg har sett mange som har slike "tråder" på veggen som henger fast, også henger de øredobbene på de, og det ser jo ganske fancy og ryddig ut. Man slipper å få krøll på øredobbene, så da bestemte jeg meg for å prøve. Jeg fant fram en hammer og to spikre, slo meg nesten blå på fingrene, slo litt mere i veggen, lagde et alt for stort hull på den ene siden, slo spikrene alle veier og til slutt var de på plass!

Men jeg var jo ikke ferdig da, man må jo ha en tråd! Helst en tråd som tåler en støyt, men jeg hadde bare garn så da ble det garntråd. Må se om jeg får kjøpt meg noe mer solid til å bytte ut med senere, men her er iallefall resultatet:

Haha, for en fattig liten øredobb-tråd. Blir litt flau her!


Noe jeg synes er virkelig rart, er at alle øredobbene mine forsvinner etter jeg har brukt de en gang. Jeg må lete etter resten av mine elskede øredobber så jeg får hengt de også opp. Øredobber er mine favoritt-accessories(?) etter sko!

En liten update

For dere som ikke har lagt merke til det: videoblogg i innlegget under!

Jeg ville bare gi dere en liten update. Dere vet de pairadise-jentene som har laget mange videoblogger ang. meg og hvor tynn jeg er - jo jeg ville bare si at jeg har snakket med noen som kjenner jentene slik at de er blitt fjernet. De har også fjernet videoen der de rakket ned på de som hadde kreft og hvor de dro inn Regine Stokke!

Jeg er glad for at videoene er fjernet, så nå har jeg ikke noe mer å utsette på disse pairadise jentene. Jeg tror det var bra for deres del også at de fjernet de, for det er ikke noe positivt for fremtidlig karriere og de ødelegger jo for dem selv! Og dere som skrive masse stygge kommentarer til de om at de er tjukke, stygge osv - det er ikke noe kult! De mobbet meg, men hvorfor skal dere mobbe tilbake? Dere blir jo like ille da om dere mobber de og går så langt til at dere sir at de burde død!

Man skal aldri, og da sier jeg aldri, ønske noen andre død! Døden er ikke til å tulle med, og det her er veldig viktig dere. Jeg mener det, jeg blir provosert når jeg ser folk kommentere at andre burde død (med mindre det er Hitler/Osama Bin Laden som burde død)

Så, da var dette onde eventyret over! Takk for støtte, og takk til kilden som hjalp meg å få de fjernet!


Kan ikke få sagt det nok - jeg elsker hunden min! (okei, random bilde)

Outfit Marte's sweet sixteen

Her er det jeg hadde på meg i bursdagen til Marte i går. Bare for å opplyse dere om en ting: Jeg er ikke tilbake på dataen før 23:30 ca da jeg skal på jobb. Jobber fra to til halv 12. Wish me luck!


ALT fra H&M. Øredobber fra Cubus da... 

Marte's sweet sixteen

Hellååå!

I går var jeg i bursdag hos min bestevenninne Marte Idrupsen. Det var ganske koselig å være med jentene i klassen. Vi pratet, koset oss og hadde det gøy. Marte ble 16 år den 31 januar, gratulerer så mye til deg! Jeg har egentlig ikke så mye mer å skrive for øyeblikket, så vi lar det gå med det så slenger jeg med et par bilder fra bursdagen :)


Nora - Julie - meg - Vilde <3 Brunette powah!


Nora - meg - Vilde - Julie <3


Meg og Katrine <3


Fj0rtiZz p0zeeh <3


Meg og bursdagsbarnet Marte <3


Meg og Rina <3


The girls <3

Jeg skal poste et outfit innlegg, så dere får se hvor klærne mine er fra. Kjempespennende!!

Hvorfor leser du bloggen min?

God ettermiddag lesere!

Jeg har vært på topplisten i over en uke, snart to faktisk. Derfor lurer jeg på hvorfor dere leser bloggen min? Leser dere den bare på grunn av at jeg er på topplisten, eller er dere faktisk en fast leser? Jeg selv syns jo at jeg har en helt grei blogg, men jeg ser ikke på meg selv som den største bloggeren i verden akuratt.

I kommentarfeltet kan dere skrive hvem dere er, hva dere gjør om dagen og HVORFOR dere leser bloggen min! Er dere fast innom, en gang i blant eller er dette første gangen?

Google er som Gud!

Hvis du har et spørsmål som du trenger svaret på, foreslår jeg at du tar deg en tur på Google. Altså, Google skrives med stor G og det gjør jo Gud også - så da vet vi hvorfor Google vet alt. Nemlig fordi Google er i slekt med Gud. Begge er hellige og MÅ skrives med store bokstaver synes jeg. Du finner svar på alt mellom himmel og jord. Du kan finne ut hvordan du dreper en baby, hva du skal ønske deg til jul og til og med om du ser ut som en dopselger.

Jeg skrev noen korte stikkord, og dere ser jo bare hvor mye rart det er!

Er du en fast bruker av Google? Synes du Google er nyttig?

Nå sitter jeg med matteleksene!

Halla!

Det ble ikke store bloggingen fra meg i dag, men det er siden i dag har jeg tatt meg en matte-dag. Jeg har gått gjennom kapitlet og prøvd å pugge alle formlene, vi har nemlig om romgeometri. Altså volum og areal av overflater til sylindere og prismer osv. Det tar litt tid å gjøre oppgavene for man må regne så mye, men det er egentlig et ganske lett kapittel. Utfordringen er vel å lære seg reglene og formlene. I bunn og grunn så er matte til å leve med så lenge man forstår det.

Det eneste jeg hater med matte er at jeg HELE tiden tar med meg feil kladdebok til mattetimene, også har jeg selvfølgelig gjort leksene mine men de er i kladdebøkene som jeg IKKE har tatt med. Jeg får så mange unødvendige anmerkninger på grunn av at jeg ikke kan vise leksene selv om jeg har gjort de. Det irriterer meg. Hvorfor kan jeg ikke bare holde meg til en kladdebok? Da hadde jeg sluppet å snart gå ned i orden. Det virker som om læreren min ikke tror at jeg har gjort leksene, selv om jeg har gjort det. Jeg må begynne å ta med meg hele dunken med kladdebøker, så skal hun få se at jeg har gjort de! I morgen skal jeg vise henne at jeg har gjort hele kapitlet + prøv deg selv + de oppgavene vi skal ha gjort på målarket.

Okei, nå er det nok matte-snakk! Kjente det ble litt for mye av det gode, men jaja. Jeg håper dere alle har hatt en fin torsdag, nå er det jo snart helg og greier! Jeg tror det blir sinnsykt herlig med helg nå, for jeg kjenner at jeg må lade opp batteriene til en ny skoleuke. Har ikke vært i form i det siste sånn egentlig... kanskje jeg begynner å bli syk? Tvilsomt, jeg er aldri syk!


Jeg og min supersøte venninne Johanne på skolen i dag!

Nå skal jeg fortsette med my beloved math. Okei, ikke ta meg som den mattenerden da, men lekser må man jo gjøre og det er viktig å gjøre en innsats i blant så da gjør jeg det i dag!


Ny versjon av Noldus. Du er så lekker når du står sånn, Tor!


Fra øverst til venstre - Kiana, Mette, Henning, Rikke, Vilde. Nede - Miguel t.v og Thor t.h.

Jeg har klikket hjem et par plagg

Nå har jeg kjøpt meg litt klær på NewLook - dette er en engelsk nettside som har kjempemye stilige klær. De har alt mulig, alt fra tjukke gensere og jakker til bikiner, sminke og vesker. Mye fint egentlig, så jeg skal vise dere det jeg har kjøpt. Hva synes dere?
High
Jersey
Lace
Drape
Lurex
DiamondOgså tenker jeg på å kjøpe meg et par plagg til, for de hadde fått noen nytt stilig:

Slashed
Mini
Stripe

God morgen!

Nå er jeg våken. Shit! Jeg er litt stolt må jeg si. Iallefall, tenkte dere skulle få noen fine bilder av meg. Det er slik jeg ser ut til vanlig, så håper ikke dere mobber meg for utseende.

Beklager at det ikke har vært noe særlig interessant blogging i det siste, men jeg har vært superopptatt denne uken - og jeg prøver å få tid til det meste. Har da ting som er viktigere, blant annet min hund, familie, skole etc. Jeg må også prøve å få dratt til pappa en helg snart, for det er lenge siden jeg har vært hos han. Savner han litt - har ikke vært der siden begynnelsen av januar, altså en måned! Tiden flyr virkelig, det gjør den. Nå er vi i februar, og ikke lenge så er vi i mars også!

Jeg har jo fått høre at jeg har et stort hode, så nå har jeg funnet ut at det stemmer:


Så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne kvitte meg med hodet mitt, ble jeg penere?


Er det noe galt med meg på dette bildet da? Jeg følte meg ganske normal egentlig.


Dere får ha en fin dag, så snakkes vi senere! I kveld tror jeg hilse-videoen kommer, så stay tuned!

Jeg er lei av å spise! (Anmelder blogger!)

Jeg skal anmelde tre blogger, så legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet om du vil være med i trekningen om at den skal bli anmeldt! Det blir tilfeldig trekning, og dere må ha link til bloggen deres så jeg kommer inn.

I dag blir ikke akuratt min beste blogg-dag, jeg har hatt en slitsom dag så jeg er ikke helt i humør. De to pairadise jentene går meg på nervene, høres de stygge, tilgjorte stemmene deres i hodet og jeg blir bare så jævlig pissed! Tusen takk til alle som støtter meg ang denne saken, det betyr mye for meg. Har lest kommentarene dere har skrevet både her og på jentenes blogg, og jeg er faktisk sjokkert over hvor mange tilhengere jeg har. Dere er super :-)

EDIT: Mange tror jeg skal legge på meg pga pairafuckingdisejentene - men nei det er ikke tilfellet! :)
Jeg har begynt på en ny diett - ikke en hvilken som helst diett men en diett for å gå opp i vekt. Jeg må spise 5 ganger om dagen. Frokost, lunsj, etter skolen-mat, middag og kvelds. Skjønner ikke hvordan jeg skal få tid til det! Men målet mitt er å nå 40 kg, og det må jeg bare være fast bestemt på å klare! Jeg har gått opp 0,5 kg på 3 dager - og det er jeg ikke heeelt fornøyd med. Jeg veier 34 kg, og skal opp til 40 minst. Tror nok det kan ta sin tid. Det er ikke mange som jubler over at klærne deres blir for små, men jeg blir lykkelig når klærne mine ikke passer lengre - for da vet jeg at jeg har vokst! Det er supert. Jeg elsker å se tallene på vekta stige.

Skal tilbake til kontroll på sykehuset om et par måneder for å se om jeg har vokst mye, for jeg har vokst litt i det siste. Håper virkelig bare at jeg går opp i vekt, er så lei av å spise mye mens kiloene er det samme hele tiden.Har du forresten noen tips til hvordan jeg kan legge på meg fortest mulig? Hva burde jeg spise?

Spørsmålsrunde fram til i morgen ettermiddag!

Da kjører vi en spørsmålsrunde fram til i morgen ettermiddag. Dere kan spørre om hva dere vil, så lenge det ikke blir for personlig. Jeg svarer på videoblogg, og forhåpentligvis kommer den i morgen kveld, men det er noen regler!

- Maks to spørsmål per person!
- Ikke for personlig

Jeg svarer ikke på spørsmål som jeg svarte på forrige videoblogg, siden det var så sykt mange spørsmål og mange av de var ganske like. Så se gjennom forrige spørsmålsrunde videoblogg-svar før du spør meg om noe!

Bruk denne sjangsen godt, for jeg får så mange kommentarer at det er vanskelig å svare på spørsmål!

Et bedre bilde av fargelinsene mine! Var de ikke fine? ;)
- For dere som ikke skjønte det, så har jeg bare flyttet på linsen på kødd.

Vinneren av konkurransen!

Da er vinneren kåret og kontaktet.

Vinneren ble Lisbet fra Bodø. Hun ville ha kosedress, så da får hun tilsendt en kosedress. Håper du blir fornøyd med kosedressen, og til alle som ikke vant så vil jeg komme med flere konkurranser fortløpende!


Og siden jeg er så snill, så har jeg kåret en ekstra vinner. Denne vinneren får jo så klart Whooga Bootsene. Vinneren av Whooga bootsene er Trine Helene Daae. Du må si ifra hvilken størrelse, farge og modell du vil ha så skal jeg få de tilsendt til deg :)

Gratulerer til begge to! Håper dere blir fornøyde.

Et tips til dere TV-tittere: I dag begynner sesongpremiere på Frustrerte Fruer klokken 21.40 på TV2, altså om 7 minutter! Alle som digger FF må jo slenge seg ned forran TV'en og se. Jeg skal iallefall det, og det vil komme en video litt senere i kveld der jeg vokser øyenbrynene.

Dagens kjøp er flott

Hei!

Jeg har fått lønn - og hva er vel ikke bedre enn en aldri så liten shoppingtur da? Jeg og min gode venninne Tuva tok oss en tur på Jekta. Jeg fikk svidd av litt penger i dag, men dette var ting som bare ropte navnet mitt og jeg fikk alt for dårlig samvittighet til å la de være igjen i butikkhyllen. De får det nok bedre med meg. Love it!


Tre perfekte ringer! Rosa ring - Glitter, Svart ring - Lindex, Sølvring - Glitter


Strømpebukse i svart med striper fra Lindex. Tjukk og god!


Smykke fra Lindex. Jeg syns det var utrolig kult, og billig!


Chill baggy joggebukse fra Adidas. Den er sykt deilig! Litt stor tho', men hjemmebukse.


Øyenbrynsvoks fra Vita. Skal lage video når jeg prøver det etterpå :-)


Voks til kroppen. Skal prøve de på leggene. Håper det virker! Disse er fra Coop Obs ;-)

I tillegg har jeg fått sponset og tilsendt noen gode hårprodukter fra TONI&GUY. Tusen takk til dem.
// I also have got sponsored and sent some great hairproducts from TONI&GUY. Thank you very much!


Skjer med å mobbe meg på video?

Disse to jentene har et veldig dårlig liv, som dere ser på denne videoen. Det irriterer meg litt at det er link til bloggen deres på slutten av videoen, men når dere kommer sånn ca 1 minutt ut i videoen begynner de å snakke stygt om meg. Jeg skjønner ikke poenget, de er jo bare teit.

EDIT: Nå har de lagt ut en ny video på bloggen deres hvor de påstår at det ikke var meg de snakket om. Neida, sikkert ikke. Hvem andre er nettopp kommet på topplista, veier 33-34 kg og er 151 cm høy? I'm out!


Q - Hva synes du om "mobbingen" dems? Hva oppnår de tror du?

Svar på gjentatte spørsmål

Jeg får mange spørsmål om det samme som jeg må svare på skikkelig ofte, så da legger jeg det her. Og hvis jeg får noen kommentarer med spørsmål om det samme som jeg skriver her, så blir jeg ikke til å svare på de. Da kan dere heller lese dette innlegget å få svar.

- Hvordan fungerer QXL? Er det trygt? Må man ha budrunde?
QXL fungerer på den måten at du lager en bruker, men du må være 18 år, og hvis du er mindre enn det kan du kanskje få hjelp av en forelder. Når du har laget en bruker kan du søke i søkefeltet etter ting du har lyst på, feks Canada Goose - men vær obs på å se på annonsene om det er ekte eller ikke for du må passe på å ikke tro at det er ekte Goose jakker til 700 kroner. Iallefall, det finnes mange annonser. Når du går inn på annonsen kan du lese om gjenstanden og se bilder. Når det gjelder budrunde, så finnes det to forskjellige betalingsmetoder og det er Fastpris! (På fastpris har de en eller flere gjenstand som selges til den første som trykker på "Kjøp nå" knappen) og det er Budrunde (Her er det den som byr høyest når annonsen går ut som får gjenstanden). Er QXL trygt? JA! Det er kjempetrygt, og det er vanskelig å lure kjøperene sine der.

- Er det snøring i livet i din "Canada Goose" jakke? Hvordan er størrelsene?
Ja, det er snøring i livet. Jeg har barnejakken og det er snøring nederst på den også. Når det gjelder størrelsene, så har jeg XXL i barn og jeg anbefaler deg ikke å kjøpe den om du er over 160. Helst fra 145-155 passer denne størrelsen, og XXL er den største for barn. Voksenjakkene er generelt ganske store i str, så er du normal og rundt 160-170 så burde du velge XXS - XS. Husk at jakkene er i herrestørrelser, og en XXS herre tilsvarer en S damestørrelse, en XS herre tilsvarer M damestørrelse, S herre tilsvarer L damestørrese osv.

- Hva heter introsangen du har på de fleste videoene?
Den heter Take it Off og synges av Kesha. Siste gang jeg orker å si det x)

- Hvordan fikk du sponset extensions/uggs?
Jeg har en del lesere, og det er der det første prinsippet er. Du burde ha en blogg med mange lesere, og gode skriveferdigheter. De fleste som sponser deg ser helst at du lager en anmeldelse eller videoanmeldelse om dem, men de er veldig opptatt av at du skal være ærlig og si dine meninger - og om du ikke liker produktet så skal du si det. Jeg kontaktet Headkandy, og jeg kontaktet Whooga Boots. Jeg fikk ordnet en avtale med de og vi snakket sammen litt før vi ble enige om at jeg fikk produkter. Av Whooga Boots så fikk jeg 2 par til meg selv og 2 par til å gi bort i konkurranse.

- Hvorfor sier du at du har "LITEN KROPP"?
Jo, det er fordi jeg har en liten kropp. Jeg er 15, blir 16, og går i 10. klasse. Grunnen til at jeg har liten kropp, er fordi skjelettet mitt er 2 år yngre enn jeg. Så altså, mitt skjelett er 13 år. Jeg rager bare 150 cm over bakken, og veier ikke så veldig mye heller - så ja jeg ser det på sin plass og jeg føler jeg har retten til å si at jeg har liten kropp for det er sant.

- Når kåres vinneren av Whooga/Kosedress konkurransen?
I morgen!! Følg med i morgen, så kåres vinneren.

Også har jeg fått en kommentar om at jeg har stort hode. Har jeg virkelig stort hode? Jeg har alltid syns at jeg har et helt normalt hode. Det er mye merkelig dere skal pirke og kommentere på må jeg si.Q - Hvilken header burde jeg ha? Den jeg har nå eller den her ovenfor?

Beklager folkens, men 0 blogging i dag!

Jeg beklager så mye for den slappe bloggingen i går, og den slappe bloggingen som blir i dag - men jeg har en unnskyldning - jo nemlig fordi at jeg skal jobbe fra halv 4 til halv 12. Derfor blogges vi ikke før kanskje i natt - eller i morgen.

Iallefall så kan jeg oppdatere dere litt på hva som foregår:
- Vinneren av konkurransen blir kåret i morgen så jeg slipper å stresse
- Jeg og Tuva skal dra på Chezaflava's Hip Hop Flava-kurs på torsdag
- Jeg er kommet langt i strikkeprossessen - har begynt med mønsteret :D
- Lotta begynner å røyte mindre og mindre nå som dagene går
- Jeg er sykt lei av skolen allerede første dagen i uka.
- Jeg kommer til å komme sterkere tilbake i morgen!

Det var egentlig det jeg ville si. Kan jo slenge med et bilde fra jeg var i Tyrkia med blondt hår!


Q - Blondt eller brunt hår på meg? Hva ser jeg eldst ut med?