hits
Lukk meny
 • 28.02.2011
 • Hverdag
 • Klar for en ny uke

  God kveld søtinger <3

  Nå er jeg kommet hjem fra jobb. Var ganske rolig i dag, noe som passet meg bra siden jeg er veldig sliten. Har vært en hektisk uke med skole, oslo-tur, jobbing og andre ting. Nå fortjener jeg og slappe litt av, men det blir vel rett i seng nå for å få litt søvn til en ny uke med skole. Egentlig skulle jeg ha pakket ut etter Oslo, ryddet, pakket til Hollywood (reiser på fredag, wiii!) og spist meg kvelds, men istedenfor skipper jeg alt for en god natts søvn. Jeg vet ikke hva jeg vil kalle det, enten slapp eller flink. Slapt å skippe alt det, flink å legge seg tidlig?
  Siden en million av dere lesere er så sinnsykt puppegale og nyskjerrige skal jeg svare litt om det her "temaet". Puppene mine er tydeligvis noe dere finner veldig interessant og morsomt å henge seg opp i. Skjønner ikke hvorfor, det er bare pupper. Det her er egentlig ganske privat, men siden dere er heeeelt crazy etter å få svar på det og siden jeg uansett bretter ut store deler av livet mitt på bloggen så la gå..

  Hvor kjøper du BH-er, og er det masse push-up i de?
  - På Cubus, Lindex og H&M. Det er ikke så veldig mye, men noen har mer enn andre. De aller fleste BH-ene mine har litt padding i, og det er fordi jeg liker best når det er litt padding. De to øverste på bildet har ganske mye egentlig, og de er fra Cubus. De andre har normalt, og de to nederste har ingenting. 

  Hvorfor har du fått så store pupper i forhold til sommeren som var?
  - Nei, hmm.... er ikke det logisk? Når man er tenåring så vokser jo selvfølgelig puppene, og mine har vokst masse siden i sommer. Det er sikkert noen som er 11 år som spør om et slikt spørsmål, som enda ikke har opplevd at puppene faktisk vokser.

  Hvilken størrelse bruker du i BH?
  - 70A/B, og hvis jeg finner en BH jeg virkelig vil ha som de ikke har i 70 så tar jeg 75A/B :)

 • 28.02.2011 00:20
 • Hverdag
 • 189 kommentarer
 • 27.02.2011
 • Bilder
 • Some more photos

  Litt flere bilder fra i dag. Vi fikk tid til litt ekstrem make-up, og det ble egentlig ganske kult. Ville aldri gått sånn til vanlig da, men det er jo "haute couture". Michelle fikk seg hvertfall en god latter når hun var ferdig med ansiktet mitt :( Det er, som nevnt, Michelle som legger all make-up, fotograferer og fikser på bildene. Hun er kjempedyktig, og har sin egen make-up blogg. Har tidligere tatt bilder med Michelle, og de kan dere se HER,  HER, HER og HER

  Nå skal jeg på jobb. Vi snakkes kanskje senere i kveld <3

 • 27.02.2011 18:06
 • Bilder
 • 237 kommentarer
 • 27.02.2011
 • Bilder
 • Sneak peek

  En liten sneak peek på hva jeg har gjort nå. Er hos søte Michelle, hun sminker meg og tar bilder av meg. Dette er to bilder vi har tatt så langt og fikset på, så får vi se om vi skal prøve noe ekstrem make-up og ta noen bilder med det. Først skal vi hvertfall spise litt pizza og få varmen i oss, for det var sinnsykt kaldt å stå ute i bare singletten!

  Flere bilder kommer når vi er ferdige :)

 • 27.02.2011 15:29
 • Bilder
 • 151 kommentarer
 • 27.02.2011
 • Hverdag
 • Hva skal jeg nå?

  God morgen alle mine søte lesere, 2. plass i dag - takker være dere <3

  I går var jeg på jobb, så derfor ingen blogging. GUSSAN har laget meg en ny header og satt inn nytt sidebilde, hva syns du? Jeg ble utrolig fornøyd. Den ble mye kulere enn den forrige, og nå har jeg blondt hår så passer mye bedre. Det var så mange av dere som etterlyste en ny header og da måtte jeg jo bare fikse det!

  Nå skal jeg bort og gjøre noe som er en stund siden jeg gjorde sist. Til dette trenger jeg sminke, sko og masse klær å velge mellom. Hva tror du jeg skal gjøre?


  Sminkefri og trøtt pia!

 • 27.02.2011 12:29
 • Hverdag
 • 162 kommentarer
 • Hvordan bli brun?

  Får kjempemange spørsmål om hvordan jeg får min brunfarge. Når jeg var på det bruneste, var jeg virkelig fornøyd. Det høres kanskje rart ut - en jeg får mye bedre selvtillit når jeg har litt farge på kroppen. Noe som kanskje dere ikke vet, er at jeg jukset litt med brunfargen. Tok daglig betakaroten (en tablett som skal gi deg en dyp og naturlig brunfarge). Jeg brukte å få tilsendt en pakke annenhver måned, men betalte faktisk 350 kroner tror jeg? Det ble for dyrt i lengden, så derfor har jeg sluttet for 1 mnd siden ca. 

  Nå har jeg heldigvis funnet et utrolig billig tilbud, hvor man kan få en pakke til 69,-! Det vil jeg kalle et godt kupp. Nå må jeg virkelig bestille, fordi når jeg gikk på betakaroten var jeg så utrolig amazed over brunfargen min, og jeg blir stortsett aldri noe "wow brun" liksom. Hvis du i tillegg tar litt solarium av og til (noe jeg har gjort) vil du garantert bli brunere enn vanligvis.

  Positivt med betakaroten:
  -  Sunt kosttilskudd
  - Reduserer risikoen for solekse og solskader
  - Kraftigst i Norge (med 9mg betakaroten pr. tablett)
  - Bevarer brunfarge man har fått selv om man ikke er i solen
  - Kan brukes uten sol, med solarium og naturlig sol.
  - En pakke varer i 2 mnd!

  Trykk på bildet for å komme til kjøpssiden. NB: Du må være 18 år, eller få foreldre til å bestille!


  (
  ps: du få tilsendt ny pakning for 278,- inkl. frakt etter 2mnd. Om du ikke ønsker dette avbestiller du abonnementet etter du har fått første pakke, )

  Slik så min brunfarge ut den tiden jeg gikk på betakaroten:  Miss it! Nå skal jeg sannelig bestille meg en pakke, er jo ikke så aaalt for lenge til sommeren heller :)

  - Har du prøvd/planer om å prøve betakaroten?

  Flere innlegg i Blogg

  • 15.02.2011
  • Hverdag
  • Bagatellpia

   For tiden blir jeg veldig fort irritert for det meste. Alt er egentlig bare små bagateller, men de går meg på nervene.

   Folk som stirrer på bussen
   - Åh, så irriterende. Hvis noen sitter og stirrer på deg, så aner du ikke hvor du skal se. Hvis du ser de i øynene blir det bare flaut, og de flytter raskt blikket mot noe annet. Like etterpå sitter de igjen og stirrer. Det verste er morrabussen når du sitter på den 4-seter gruppen der 2 og 2 seter er rettet mot hverandre. Da må man jo bare se ut vinduet hele tiden...

   Mamma som vekker meg
   - Skulle ønske jeg var døv om morgenen. Hun roper jo 100 ganger, og blir sur for at jeg ikke står opp første gang hun vekker meg. Hallo, må jo ha litt beautysleep. Trenger de 10-15 minuttene ekstra :) Sorry mammi

   Lavt batteri på PC-en
   - ... og du sitter oppe så ligger laderen nede. Du må reise deg opp fra senga for å hente den, også kommer du opp og pcen har gått i dvalemodus. Også har du ingen ledige kontakter og aner ikke hva du skal plugge ut. Dritbra ass

   Facebook varsler som ikke går bort
   - Det er irriterende når varslene enda står som nye varsler etter du har sjekket de hundre ganger. Når man til og med går inn på varselsiden så er de enda der. Blæh.

   Når man blir tørst
   - Jepp, da gidder man ikke gå ned/opp og hente seg et glass og vann. Alt for å slippe å reise seg fra senga si. Nå skal det da nevnes at jeg er ekstremt lat og gjerne kan bruke tre kvarter på å komme meg opp av senga for å hente vann, selv om jeg sitter og tørster i hjel.

   Ettervekst
   - Nå som jeg er blond får jeg jo den nydelige, kommunegrå etterveksten. Det verste er at den kom dritfort, så den etter 3 dager. Samtidig er det positivt for det er morsomt å se hvor fort håret vokser. 

   Lage seg mat på natten
   - Herregud, verdensproblem... Neida, men det er kjedelig å sitte klokken 2 på natten og sulte fordi man rett og slett ikke gidder å lage seg noe å spise. Pizza går jo greit å lage, men er slitsomt å gå ned, skru på ovnen, gå opp, gå ned, hive inn pizzaen, gå opp, gå ned og ta ut pizzaen, gå opp og spise, gå ned med fatet. LANG prossess.

   Lærere som maser
   - Er det en ting jeg hater, er folk som maser. Iallefall hvis jeg sitter i min egen, lille drømmeverden på pcen. Derfor fortjener lærerne en smekk på fingrene. De maser så sinnsykt om mye unødvendig tull. Greit nok at jeg ikke burde sitte på pcen for mye i timen, men da burde de gjøre undervisningen litt mer interessant. 

   Å ta bilder til bloggen
   - Gud, så kjedelig. Man må virkelig hente kameraet, finne minnebrikken, selvutløser og stille seg opp. Og hvis man skal ta bilder av ting så må man finne en ledig plass blant alt rotet på gulvet og ta bilde av tingene. Derfor blir dette et bildeløst innlegg - hehehe!

   Latskap
   - Det suger å være så lat som meg. Kjenner du deg igjen i noen av mine bagateller?

  • 15.02.2011 21:37
  • Hverdag
  • 208 kommentarer
  • 15.02.2011
  • Hverdag
  • Hola amigos

   Endelig ferdig med en slitsom dag på skolen. Nå sitter jeg her både gul og blå.! Min ikke-så-kjære venn Mathias banket meg på skolen i dag, var slem :( Neida, eller joda. Er gul og blå, men det var siden jeg datt ned mellom trappene på skolen fra øverste etasje. Er kanskje sånn 10 etasjer, så å falle rett ned på gulvet gir meg jo et par blåmerker. Gikk heldigvis fint ;-)

   Har forresten klippet meg lugg! Ikke en pannelugg, men en hakelugg! Fin, eller hva? Haha, ok. Nok ironi nå, det er bare luggen jeg klipte for 3-4 mnd siden som har vokst ut. Er så morsomt å se hvor fort håret vokser, og de beste "metodene" å se det på er ettervekst og pannelugg. En ting vet jeg, og det er at jeg ikke har noen planer om å klippe meg pannelugg på nytt.

   Pannelugg suger fordi:
   - Når det blåser, deler den seg i to og går til hver sin side. Ser ut som du går med gardiner i panna.
   - Når du skal fikse og det er tynnere en plass i luggen, og du ikke finner noe hår som kan dekke "hullet".
   - Når det kommer lange hårstrå i luggen som du må fjerne.
   - Når du ikke har tid til å fikse håret, så ser panneluggen ut som en dass!!
   - Når panneluggen ikke legger seg riktig etter du har dusjet
   - Når du ikke vil ha panneluggen nede, og den er for kort til å feste på siden eller oppå hodet - råirriterende.

   Eneste jeg ser på som positivt med pannelugg er at du slipper å tenke så mye på øyenbrynene, og hvis du har kviser i pannen så skjuler man de med panneluggen. Har hatt lugg mange ganger, men nå har jeg sett meg lei og som dere ser så sparer jeg ut til lang lengde på luggen.


   Planene for resten av dagen er CS, chilling og litt sånn. Kommer sikkert bare 1 innlegg til, så ikke regn med noe bra blogging i dag. Dere kan få lov å skyte meg, har vært en dårlig blogger de siste dagene!

  • 15.02.2011 16:11
  • Hverdag
  • 107 kommentarer
  • 14.02.2011
  • Outfits
  • Outfit - casual

   Heihei!

   Nå har jeg fått plantet rumpa i senga og er klar for en dritfin valentines-dag. Blir vel sittende og spise potegull, sjokolade og drikke brus samt sitte å tute til triste kjærlighetsfilmer! What's no better than being single?

   I dag skulle jeg sånn egentlig pynte meg litt, men det gikk jo i dass når jeg som alltid stod opp 15 minutter før jeg skulle ut døra. Da ble det heller noe casual, og overraskende nok var alle klærne fra bikbok.

   Genser, bukse, skjerf og øredobber - BikBok  /  Converse slim - baresko.no

  • 14.02.2011 18:15
  • Outfits
  • 162 kommentarer
  • 13.02.2011
  • Videoer
  • LIVESHOW NÅ

  • 13.02.2011 20:32
  • Videoer
  • 231 kommentarer
  • Favorittparfymer

   Jeg og Marte (hun har begynt å blogge igjen!) skal ha liveshow klokken 20.30, så følg med :) Foto Micheaa


   Har kun tre parfymer jeg bruker, og det er fordi jeg er ganske kresen. Christina Aguilera parfymen har jeg brukt i 3 år, Naomi Campbell i 1,5 år og den røde er en fake parfyme fra Tyrkia - men den lukter utrolig søtt og godt! Vet at det kan være rare ting i fake parfymer, men har ikke fått noe utslett eller lignende så jeg bruker den.

   My loves <3 De to første får du kjøpt på cubus, mens den andre er fra Tyrkia. Tror det er en fake Nina Ricci?

   Hvilken/hvilke favorittparfyme(r) har du?

   Fra brunette til blondine hjemme

   Det er enda en haug av folk som lurer på hvordan jeg klarte å gå fra brunette til blondine, og nå skal jeg ramse opp alt i et innlegg så jeg slipper å svare på det flere ganger. Først og fremst må du sjekke at håret ditt er i fin form, det vil si at det ikke er for slitt. Hvis du har splittede tupper, tørt hår og det fliser seg veldig fort vil jeg ikke anbefale deg å prøve å bli blondine hvis du har mørkt hår.

   Du må se litt ann hvor mørk hårfarge du har. Hvis du har så mørkt at det blir svart-skjær i det blir det nok ingen enkel sak, og da kan ikke jeg hjelpe deg stort. Min hårfarge var cirka slik før jeg farget det blondt:

   Her har jeg ekstremt mye sminke grunnet en photoshoot, så jeg går ikke slik til vanlig.

   Første steg innen hjemmefargingen ble til at jeg kjøpte en hårfarge, ikke bleking, fra Schwarzkopf. Kjøpte den på H&M?, fargen heter Live Color XXL "00A Absolute Platinum" og pakningen ser slik ut:

   Denne tok jeg i første gangen. Satt med den i ca 1 time før jeg skylte ut, og resultatet ble ikke noe dårligere enn forventet. Oransje hår med gul ettervekst, noe man må regne med at kan skje av første fargingen. Ikke få panikk og farg det tilbake, fordi du må farge det litt mer før du får det blondt.

   Neste dag farget jeg håret med Depend sin hjemmebleking, en av de beste blekingene jeg har prøvd. Anbefaler virkelig Depend Blondering til alle som skal farge mørk ettervekst, eller bleke håret lysere. Den er heller ikke så verst i pris, og du får kjøpt den på Vita. Slik ser pakningen ut:

   Brukte ca 3 pakker, men holder egentlig med to. Jeg var sinnsykt "usparsom" og klæsjet så mye jeg klarte. Gjorde det helt selv, så det ble brukt en del for mye da. Satt med blekingen i ca 1 time denne gangen også, og når jeg skylte ut hadde jeg fått vekk oransje-fargen og satt igjen med gulblondt hår.

   Etter en uke farget jeg over alt håret med en askeblond farge fra Lòreal, i fargen "10.21 Stockholm". Den kjøpte jeg på Obs!. Her brukte jeg 2 pakker, og Tuva hjalp meg å farge håret. Tuva har alltid hjulpet meg med mine hårkriser, selv om hun stadig rister på hodet for at jeg aldri tenker på hårets eget beste. Slik ser pakningen ut:

   Satt med den i håret i ca 45 minutter, og etter det fikk jeg en veldig fin blondfarge som jeg endelig var fornøyd med. 

   Sånn ellers brukte jeg litt blondshampoo og balsam fra Lee Stafford for å holde en fin farge, men nå trenger jeg ikke det.

   Brukte de to til venstre. Ikke de gule, de har jeg fått beskjed om at ødelegger håret.


   Her er underveis-resultater. Etter 1 hårfarging, etter 2 hårfaring og etter 3 hårfarging. Siste bildet er slik håret er nå, og jeg er veldig fornøyd. Det er ikke alle som klarer å få håret sitt så blondt etter å ha hatt mørkt hår, men noen ganger kan man være heldig!

   Ble ikke håret mitt slitt? Jo, selvfølgelig ble det litt slitt, men ikke i nærheten av så mye som det egentlig burde ha blitt. Jeg har vel vært flink å kure det og bruke gode produkter som styrker håret. Har ingen splittede eller flisete tupper nå i motsetning til når jeg hadde mørkt hår. Noen produkter som kan være bra for håret ditt hvis du vil pleie det litt:

   Fikk mange sånne her engangs shampoo og balsamer fra frisøren sist jeg var der, og de er kjempegode!


   Denne burde dere investere i! Hjelper mot krusete hår, gir fuktighet og glans :)

   Når jeg hadde brunt hår fikk jeg mange spørsmål hvilken farge jeg farget det med for å få den brunfargen. Jeg brukte nummer 3 - mørkbrun fra Lòreal. Den blir kjempemørk med en gang du farger det, men etter sånn 4-5 vask blir det en fin brunfarge. 


   NÅ er jeg lei av å skrive! Fant du noe nyttig?

   Nå må dere bare begynne å be til hårguden mens dere har hårfargen i ;-)

  • 13.02.2011
  • Hverdag
  • Home sweet home

   Nå er jeg hjemme etter en 10-timers arbeidsdag. En del av dere lurer på hvorfor jeg jobber så mye, og det skjønner jeg godt. Det er ikke mange 16-åringer som er på jobb i 10 timer, men dette er noe jeg velger selv. Jeg har lyst å jobbe så lenge, mye på grunn av at om sånn 19 dager reiser jeg til Hollywood, og da vil jeg ha med meg mye penger til å handle for! Må få kjøpt noen suvernir-gaver til vennene mine også, hihi :-)

   Tenkte å sette meg ned og ta vare litt på meg selv for en gangs skyld, med litt fransk manikyr. Først skal jeg file og pusse på neglene, dra ned neglebåndene og sånn så de blir fine. Det skal jeg gjøre med det smarte settet jeg kjøpte på Gran Canaria til 100 kroner. Så skal jeg lakke og fikse med Depend sitt fransk manikyr sett i rosa.   Skal vise dere resultatet hvis det blir bra! Hvis ikke fjerner jeg det med neglelakkfjerner. Har du noen erfaringer med dette?

  • 13.02.2011 00:33
  • Hverdag
  • 90 kommentarer
  • 12.02.2011
  • Hverdag
  • Jobbhelg

   Hahahah, dere er virkelig god til å fortså en kødd må jeg si. Veggene er kjøpt på Ikea og modellen heter Bøljan Blå ;););););). Lurer på en ting, hva betyr "stokk"? Noen skrev det, "jeg ble stokk" eller noe sånt.

   Har jobbhelg, så jobbet i dag(fredag), skal jobbe i morgen og på søndag. Blir litt lite blogging, men skal _prøve_ å få laget noen innlegg. Er litt slitsomt å blogge når jeg har så mye jobbing i helgen..

   Nå skal jeg sooove snart, så good night :)

  • 12.02.2011 01:27
  • Hverdag
  • 97 kommentarer
  • 10.02.2011
  • Bilder
  • Bodyfitness

   Hehe, disse bildene er ikke redigert i det hele tatt, neeei! Sånn ser jeg faktisk ut per dags dato, og er på god vei til å bli bodybuilder chick ;-) Noen som vil henge seg med på treningsprogrammet mitt? 180 kg markløft og 100 kg benkpress, lett som bare det :) Har mere muskler enn min venn Tuva, og hun er sååå sjalu!
   Soon to be a staaaar!!! ;))))))) Det lille blåmerket er bare etter jeg mistet en 50kg's vekt på armen, så ble heldigvis ikke så stort merke. Man ser det jo nesten ikke :)

  • 10.02.2011 22:11
  • Bilder
  • 387 kommentarer
  • 10.02.2011
  • Produkter
  • Friis&Company fra brandos.no

   Endelig kan jeg vise dere hva esken inneholdt! Hentet den på posten i går som jeg har nevnt, og jeg angrer ikke et sekund. Mange gjettet veske, og sa de hadde en som lignet. Må desverre si at det er feil. Det er et par wedges, modell Oktavia, og de er dritkule! God på foten, fin høyde og kul glidelåsdetalj. Har gått med de en del inne, og man får ikke vondt i foten. Har størrelse 36, noe jeg tror også vil passe de som ligger mellom 35 og 36. De er litt dyr, men de er absolutt verdt det. Har alltid lett etter et par kule, høye wedges som jeg kan bruke til bukser, men har aldri funnet noen før jeg fikk disse. Du kan kjøpe de HER hos brandos.no

   // innlegget er i samarbeid med og sponset av brandos.no. det er ikke mottatt pengebeløp for omtalen

  • 10.02.2011 18:18
  • Produkter
  • 118 kommentarer
  • 09.02.2011
  • Hverdag
  • Klar for litt jobbing

   Sitter på jobb mens dere leser dette innlegget, skal jobbe til 11 i kveld. Kjenner det er litt godt å jobbe, for nå er jeg lei av å sitte inne og råtne opp forran pc-en. Har så vidt vært hjemme, rakk å springe inn døra, kjøre på posten og hente en pakke og springe inn døra igjen for å skrive dette sånn at jeg kunne blogge mens jeg er på jobb. Gleder meg til å vise dere hva som var i pakken, men det gidder jeg ikke før i morgen. Har blitt litt mye "overfladisk" blogging om ting jeg har fått i posten, kjøpt, mine klær, sko osv. Må få inn litt hverdagslige innlegg også føler jeg.

   Har bare en halv venstrefot, og forresten så leker jeg med dukkevogn som du kan se. HEHE :)


   Lover dere, innholdet er fantastisk!


   Hemmelig, mer får dere ikke se.

  • 09.02.2011 20:36
  • Hverdag
  • 84 kommentarer
  • 09.02.2011
  • Produkter
  • Fashionlove kjoler

   Som jeg nevnte i forrige innlegg, har jeg mottatt 7 kjoler fra Fashionlove. Dette er Ulrikke Lund sin nettbutikk, hvis noen lurte på det. Kjolene er sponset, som vil si at jeg ikke har betalt for de, men det er ikke mottatt penger for å skrive en omtale. Mesteparten av kjolene de selger er one-size, men det er mye stretch i de sånn at de passer dere som bruker XS og S like godt som dere som bruker M og L. Noen av kjolene var jeg litt skeptisk til i starten, men nesten alle var fine på.

   Tuva kom på besøk, så tvingte like så godt på hun noen high heels og brukte hun som modell til kjolene.

   Nummer 1 - Utrolig søt sommerkjole! Du burde rocke den opp med et par kule sko sånn at det ikke blir for brudeaktig. Kan helt fint brukes på party på sommeren. Smykket fulgte også med. Desverre er de utsolgt for denne på nettbutikken.

   Detaljer. Fra midjen og ned er det tyll, mens oppe er det blonder som dere sikkert ser.


   Nummer 2 - Åh, denne er virkelig fin! Får litt sånn Blair fra Gossip Girl feeling av den. Sitter fint på. Kanskje litt kort, men den ser like smashing ut med et par sorte strømpebukser under. Også denne kler litt kule sko. Kan kjøpes her for 70 kr.


   Fin!


   Nummer 3 - Dette er absolutt en kjole du kan kalle "den lille sorte". Veldig elegant og classy, men samtidig får du former og den blir ikke for kjærringaktig. Blondene gjør seg bra også. Kan kjøpes her for 70 kr.


   Halsen på kjolen gir deg en dyp utrigning, og du kan "justere" den og la den ligge slik du vil. Kan også dras ned på skuldrene.


   Nummer 4 - Så søt! Denne hvite herligheten blir helt nydelig til den solbrune huden jeg og Tuva skal ha når vi bor på Gran Canaria. Kule sko, kult tilbehør og oppsatt hår - perfekt! Kan kjøpes her til 70 kr.


   Sløyfe på midten og tyllrysjer på langs.


   Nummer 5 - Denne er egentlig veldig søt, men den satt ikke noe fint på verken meg eller Tuva. Den ble litt for billig, og vi så egentlig ut som vi gikk med Club Wear og skulle på bimboparty. Andre jeg har sett kler den veldig bra. Desverre utsolgt i nettbutikken.


   Nummer 6 - Denne falt ikke i smak hos meg, og heller ikke Tuva. Fargen var litt for barneaktig, og vi kledde den ikke. Den er jo egentlig en søt kjole, så hvis du bruker det rette tilbehøret og får den til å se bra ut så er den kanskje verd pengene. Utsolgt i nettbutikken.


   Nummer 7 - Denne må du nok bruke noe under. Den var veldig kort, iallfall på Tuva. Man så halve rumpa, og det er ikke akuratt meningen i en kjole. På meg var den ikke like kort, men den var for kort til å bruke som kjole. Kan være en veldig søt topp eller tunika. Desverre er den utsolgt i nettbutikken.

   - Hvilke(n) likte du best?

  • 09.02.2011 15:18
  • Produkter
  • 191 kommentarer
  • 08.02.2011
  • Min garderobe
  • Party shoes

   Dette er de høyhelte skoene jeg har nå for tiden. Fant ikke alle, men det sjokkerte meg ikke. En sko slenger jeg i skapet, en annen sko kan jeg finne i bunnen av en pose med masse ark i. Jaja, enkelte ganger er det faktisk ikke så lett å holde skoparene sammen! Eneste jeg ble litt lei meg for, er at jeg ikke fant 2 par av skoene mine som jeg skulle ha med i innlegget. De var noen av de fineste, så litt kjipt det der.


   Fra H&M. Ikke noe gode å gå i akuratt, men de er jo litt stilige.


   Bianco. Disse elsker jeg, synd jeg har griset litt neglelakk og slitt de sånn på fronten.


   Husker ikke. Brukte disse mye på Gran Canaria, gode å gå i!


   Bianco. Ah, LOVE these! Var forelsket i de lenge før jeg kjøpte de. Ikke så ille å gå i som det ser ut som heller :)


   Dont know. Disse elsker jeg også, men de har dere sett allerede.


   Gojane. De er HELT forjævlig å gå i. Går ikke ann å gå i de. Er som å gå i tåspissko!


   Nelly. Love, love, love! Husker jeg brukte de hele tiden etter jeg hadde kjøpt de. synd de begynner å bli litt i minste laget.


   Nelly. Aldri brukt de, men de er jo litt morsomme da.


   Nelly. Heller aldri brukt, men får vel bruke de snart. De er utrolig søte, og fin høyde :)


   Bianco. Dette var mine første høyhælte sko bortsett fra sånne man fikk kjøpt på barneavdelingen. De er for små nå, men jeg fikk de i begynnelsen av 8. klasse. Var såå fornøyd. Ikke noe jeg kunne gått i nå, synes de er for lav for min smak hvis jeg skal bruke de til kjole og lignende.


   QXL. Mitt høyhelte skopar nummer 2. Var så utrolig fornøyd, syns de var driiitfete. Nå er jeg ikke særlig fan lengre.


   Extreme. Dette var mitt tredje skopar, og ble enda mer fornøyd enn med de 2 første. Utrolig gode å gå i, brukte de mye i Tyrkia i 2009. Nå bruker jeg de ikke noe særlig lengre, for syns ikke de er like fine.


   Polen CCC. Disse er egentlig veldig elegant og stilig, men det er sinnsykt dumt at det er som å gå med en blyant under foten. Alt for tynn såle framme, og alt for myk. Hælen er ustødig som faen, og de er bare idiotisk laget :(

   Hva? Jeg trodde jeg nesten ikke hadde noen svarte sko, men over halvparten er jo svart. Fikk forresten en pakke i posten i dag fra fashionlove med 7 kjoler, en jakke, 3 solbriller, to smykker og noe til. Dere skal få se disse i morgen, nå skal jeg løpe ned og se frustrerte fruer!!

   De to hvite og den svarte framst er utrolig fine. Må bare syes litt inn, så blir det bra.

  • 08.02.2011 21:27
  • Min garderobe
  • 81 kommentarer
  • 08.02.2011
  • Videoer
  • "Gammel" hårvideo

   Siden det er stor etterspørsel etter en hårvideo for tiden, skal jeg lage en ny snart. Skal vise dere et par basic frisyrer som dere spør veldig mye om, også skal jeg vise dere en dritgod krølltang mamma og jeg kjøpte når vi var i Oslo. Flesteparten av dere har sikket sett denne hårvideoen, men har fått en del nye lesere så dere kan få se på denne hvis dere er "stoka". Jeg kan ikke love at det kommer noen ny video verken i dag, i morgen eller denne uken egentlig. Har jobb i morgen, fredag, lørdag og halve søndag så er ganske travel. Må heller prioritere og skrive masse innlegg som jeg kan lagre i arkivet og poste mens jeg er på jobb :)

   Senere i kveld kommer et innlegg med nesten alle skoene mine, men først lekser..

  • 08.02.2011 17:11
  • Videoer
  • 81 kommentarer
  • 07.02.2011
  • Hverdag
  • Hvorfor kaller du deg pia?

   Har rauset inn med sånne spørsmål i det siste, siden jeg bruker pia under en del bilder. Sannheten er at egentlig skulle jeg hete Pia, men mamma syns ikke jeg passet til det når hun fødte meg. Selv liker jeg Pia mye bedre, og vennene mine bruker å kalle meg det av og til samt lærerne. På jobb heter jeg også Pia. Hjemme må jeg desverre hete Therese, men jeg overlever. Selv om mamma roper det navnet sånn ca 50 ganger per dag - hvorav 40 på morgenen.

   Haha, neida. Det er ikke et navn, men et ord - pia. På nordnorsk, eller iallefall her jeg bor, så betyr for eksempel søt pia ei søt jente. Så da vet dere at pia = jente. Alle kaller hverandre pia her oppe, spesielt guttene kaller hverandre pia. Nei, kødda igjen. Pia, pia, pia, pia. Men jeg skulle faktisk egentlig hete MIA før jeg ble født. Pia og Mia, miapia.

   Kan jo nevne noen eksempler der jeg bruker pia: finpia, skolepia, partypia, piami, søtpia, bestepia, tcmnpia osv.

   Dagens outfit, hahaha


   I dag (i natt) krøllet jeg håret. Ville gjøre noe annerledes, så da var det bare å sette i gang med krølltangen. Jeg orket ikke å krølle alt, siden jeg brant meg alt for mange ganger. Syns det ble fint :) Når det gjelder håret, så har jeg fått en stygg "lilla" skjær-tone etter å ha brukt Lee Stafford shampooen og balsamen kun 2 ganger på 2 uker. Blir litt lei meg, så tror jeg må fordele litt hårfarge i alt håret når jeg skal farge etterveksten.


   Også tok jeg en hårbøyle i håret. Dette er den søteste ever, fra Esthetique.

   - Hva slags pia er du?

  • 07.02.2011 18:16
  • Hverdag
  • 185 kommentarer
  • 06.02.2011
  • Min garderobe
  • Et par fine sko jeg aldri har brukt

   Disse skoene kjøpte jeg når jeg var i Oslo i november. Har egentlig aldri brukt de, fordi når jeg skulle prøve de en gang fikk jeg de ikke på. Regnet da med at de var for små, men nå fikk jeg de lett på. Husker desverre ikke hvilken butikk de er kjøpt i, men prisen var 549. Hele butikken hadde 50% da, så jeg betalte bare 275. Den lå på Karl Johan, så hvis noen kanskje vet hvilken butikk det er kan dere jo skrive i kommentarfeltet.

   Edit: De er ikke kjøpt på en skobutikk, de er kjøpt på en klesbutikk som hadde et bittelite utvalg av sko. Mulig de har de på noen skobutikker også da.

   Til tross for at jeg har skrevet det 1000 ganger, spør folk hvilken skostørrelse jeg har. Bruker 36, og hvis det kommer noen kommentarer på dette innlegget der noen spør hva slags størrelse jeg bruker må jeg bare si xD!!!! Les innlegget før du kommenterer :)

   Det jeg liker med disse er at de er utrolig fine, passer til alt. De har heller ikke så alt for høy hæl, og er veldig lette å gå i. Paljettene og "sløyfa" på fronten gjør de veldig elegant. Så disse er absolutt noe du kan ha på deg på party!  • 06.02.2011 21:46
  • Min garderobe
  • 157 kommentarer
  • 06.02.2011
  • Hverdag
  • oh Baby you're so cool

   I går hadde jeg ikke tid til bloggen, hehe. Var i byen og tok sol, dro hjem, dro til byen med Tuva, dro hjem, fikset meg og hev på meg litt fine klær og dro til Tuva. Da var klokken allerede 10, og da dret jeg bare i bloggen litt. Har ingenting interessant å fortelle fra gårdagen, men er iallefall hjemme igjen nå. Slenger bare inn et par bilder av mine venner, de er tatt med mitt "superbrae" digitalkamera, så vær fornøyd med kvaliteten :)


   Gode, gamle speilbilder


   Loveu prinsessa mi <3<3


   E pen pia forran kamera


   Tuva leiter etter outfit, hehe


   Meg og Catarina snuppa <3


   Krister leker stilig


   Vi e så pen!!!!!! ring oss på 666-hotline-123


   Enda tilgjengelig på 666-hotline-123


   Loveu!!! Tuva e så fiiiin

   Hva gjorde du i går?

  • 06.02.2011 12:57
  • Hverdag
  • 128 kommentarer
  • 04.02.2011
  • Produkter
  • Converse All Star Light Hi

   Har nettopp vært og hentet disse nydelige skoene på postkontoret! Falt pladask med en gang jeg åpnet skoesken. Disse Converse-skoene er en mer slim fit enn de klassiske Converse-skoene. Dette er en damemodell, og du kan få kjøpt de HERbaresko.no til 699,-. De er rimelige i pris, sitter veldig godt på foten og er lette å gå med. Det eneste negative var at de var litt trange ytterst på tåpartiet, men de går nok litt ut av seg selv. 

   Jeg er en normal str 36, og har også disse skoene i 36. Ofte går man ned i størrelsen på Converse, men disse kunne jeg ikke hatt mindre så vil anbefale alle å kjøpe de i sin egen størrelse.

   Converse har alltid vært populært, og i 70- og 80-årene ble de et mote ikon. De er så allsidige og passer til chilleklær, jeans, tights, ja, you name it. Du kan style antrekkene dine på mange forskjellige måter med disse. Personlig syns jeg denne modellen er mye mer appellerende enn den klassiske.
   Detaljer er viktig. Skoene er utrolig stilrene, enkle men samtidig spesielle.   // dette innlegget er i samarbeid med og sponset av baresko.no. det er ikke mottatt pengebeløp for omtalen

  • 04.02.2011 22:21
  • Produkter
  • 130 kommentarer
  • 04.02.2011
  • Spørsmål
  • Spotify lister

   Tenkte å dele et par av spotify listene mine med dere. Kan jo være noen som ønsker å finne ny musikk eller bare se hvilken musikk jeg hører på. Link ligger i navnene under, så er bare å trykke på de så får du listen opp. Spotify kan du laste ned gratis på www.spotify.com om du har lyst på det :)

   Sovelista

   Moodlista

   Chillelista

   Trance osv.

   Har nettopp hatt storopprydning på spotify listene mine. Hadde masse drit der, ingenting lå i rett liste og det var bare utrolig vanskelig å finne fram. Har enda en del opprydning igjen, men det orker jeg ikke ta nå.

  • 04.02.2011 06:36
  • Spørsmål
  • 73 kommentarer
  • 03.02.2011
  • Min garderobe
  • Sko til vinteren

   Et par små fugler kvitret meg i øret og sa jeg var på NRK Nordnytt på TV i dag, og det var jeg jammen meg. Du kan se det her, spol til 13:45 ca. Ble litt sjokkert, for jeg hadde ingen peiling om at jeg skulle være der :)

   Nå som det er vinter, går det som regel i uggs hos meg. Det er ikke lett og pynte seg når noen stygge sko alltid skal ødelegge antrekket. Man kan ikke gå i sko med hæler, for da må du regne med og tryne 10 ganger samt at du får litt blåmerker, blir skitten på klærne og du blir søkkvåt.

   Heldigvis fikk jeg et par fine "vinter"wedges i bursdagsgave hos mamma i september. De er ikke så veldig høye, kjempebehagelig og gå i og du kan bruke de til stortsett alt. Disse er fra Eurosko om jeg husker rett, syns jeg så de der en gang. Aner ikke hva de koster, og tviler på at de har de enda. Heldigvis finnes det en haug av tilsvarende sko :)  • 03.02.2011 20:09
  • Min garderobe
  • 110 kommentarer
  • 03.02.2011
  • Hverdag
  • Tvinge du mæ til å ha outfit?

   Haha, i morrest når mamma vekte meg (noe hun må gjøre 5 ganger hver morra) så var jeg helt i koma. Har sånn "sleep talker" på iPhone, så jeg kan ta opp hele natten. Den tar bare opp når jeg sier noe i søvne eller lager lyder. Iallefall, satt og hørte på det jeg hadde sagt i natt når jeg satt på bussen hjem. Når mamma vekte meg hadde jeg sagt "Tvinge du mæ til å ha outfit?" Hahahahahah!! Seriøst, holdte på å le meg ihjel. Man merker at jeg er bloggjente ja...

   Nå skal jeg dra på Brun og Blid, nemlig fordi det ikke var noe digg å være hjemme. Når jeg kom inn døra regnet jeg med det skulle være deilig å komme inn i varmen, men den gang ei. Det var nemlig knapt 11 grader i huset! Hva faen liksom? Skjønner ingenting.. Så nå har jeg vært flink og fyrt i peisen, satt på varmovnen og slengt meg under dyna. Må egentlig stikke nå, men blogg først - så fritid... eller ikke?


   Pent bilde :))))))


   Her er 1 time etter jeg kom hjem...   • 03.02.2011 16:30
  • Hverdag
  • 110 kommentarer
  • 03.02.2011
  • Hverdag
  • skolepia #1

   Nå sitter jeg på skolen. Har vært flink og kommet presis i dag, må si jeg er meget fornøyd! Ble nettopp oppringt av en nettjournalist fra NRK, så nå har jeg vært i intervju på telefonen. Skal poste link i dette innlegget når intervjuet kommer ut på nettsiden, så dere kan lese.

   Her er intervjuet: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.7491358
   (så velgte han det "flotte" bildet der ja, hahaha.....)

   Vi har enda pause, wiii. Sitter og spiller facebook spill, som vanlig. Alle som vil må legge meg til i clique på It Girl, og legg meg til på alle tog på Lucky Train. Jeepp, og litt webcam bilder til dere siden jeg aldri har med mitt eget.


   Ikke i dag. Har ikke orket å pynte mejjj


   flinkepia


   peeeen

  • 03.02.2011 11:54
  • Hverdag
  • 78 kommentarer
  • 02.02.2011
  • Min garderobe
  • BikBok jeans

   Mange har spurt om jeg kan blogge et eget innlegg om high waist-buksen fra BikBok, så here you go. Jeg har den i størrelse 25, og den sitter perfekt. Du får kjøpt den for 499 kroner på BikBok, og de har den i svart, denne fargen og i lys. Jeg har også den lyse, men har ikke brukt den enda.

   I dag skal jeg forresten på jobb, så blir ikke mer blogging før i morgen. Kos dere masse i dag!

   Love it! Nå må jeg suse bort på butikken, hejdåå

  • 02.02.2011 14:35
  • Min garderobe
  • 199 kommentarer
  • 01.02.2011
  • Outfits
  • Dagens outfit

   Hei!

   Nå er det bare 3 timer igjen for dere å stemme på Jamie i Blenda konkurransen. Husk at om du stemmer, kan du legge igjen en kommentar her og være med i trekningen av FAST shampoo og balsam. Jeg og Tuva krysser virkelig fingrene nå, og er spente på hva resultatet blir. Du kan stemme HER. Mange tror at vi blir betalt for å sanke stemmer for Jamie, men det er virkelig ikke sant. 

   Nå er både jeg og Tuva hjemme igjen etter en koselig middag med jobben. Vi måtte jo pynte oss litt, og da hører det jo med og gi dere et outfit - som de flinke bloggjentene vi er! Tuva er utelåst for andre gang i dag, så nå sitter hun og stinker ved siden av meg. Jaja, må jo la stakkars jenta slippe å leke uteligger. I dag orket jeg ikke ta på meg noe særlig, så det ble bare det første som falt meg inn (eller det første som ramlet ut av skapet... ja, bokstavelig talt ramlet!) Var nokså kaldt også, så man kan jo ikke gå i hva som helst her i Tromsø.

   Hårbøylen var egentlig ikke en del av antrekket, men siden jeg fikk det sinnsykt travelt og håret mitt så helt jævlig ut måtte jeg bare ta den på. Egentlig syns jeg ikke den passet inn, men bedre enn grusomt hår!

   t-skjorte med "diamanter", jeans og øredobber - bikbok //   hårbøyle - esthetique //   armbånd - gran canaria


   Vesken er fra modekungen.se, og det er min absolutte favorittveske!


   Bella som er så utrolig vakker på dette bildet ville si hei til dere!

   Tycks?

  • 01.02.2011 21:09
  • Outfits
  • 135 kommentarer
  • 01.02.2011
  • Hverdag
  • Ut og spise

   Nå er jeg kommet hjem fra skolen, og skal hive meg rundt litt. Skal dusje, føne håret og pynte meg. Jeg skal ut og spise på Steakers sammen med Tuva og resten av jentene på BurgerMan. Blir nok koselig, gleder meg til å spise biff! Dagen i dag har vært ekstremt kjedelig, som alle andre dager, så har aldri noe interessant å fortelle. Skal dog slenge inn outfit før jeg stikker avgårde om jeg rekker det. 

   Et par bilder av meg og min flotte venn <3   LOVEU


   genser fra bikbok, hårbøyle fra esthetique, øredobber fra bikbok        // bildene er lånt av tuva

  • 01.02.2011 15:24
  • Hverdag
  • 104 kommentarer
  • 01.02.2011
  • Spørsmål
  • Stem på Jamie

   Som Tuva også har reklamert for, vil vi begge gjerne at dere stemmer på Jamie i Blenda konkurransen. Han fortjener virkelig og vinne, foreldrene også. Det er sikkert mange andre verdige vinnere, men min stemme har gått til Jamie. Premien er at Jamie får gratis barnehageplass i 1 år om han kommer på 1. plass, noe jeg syns foreldrene fortjener. Det virker slitsomt og måtte styre sånn med matkjøp på nett og å måle opp mat hver dag, noe de må. Sier ikke at han skal vinne pga sykdommen, men bildet er bra og foreldrene har virkelig stått på for å sanke stemmer. 

   STEM PÅ JAMIE HER

   Hvis du ønsker å stemme på han, kan du legge igjen en kommentar hos Tuva på dette innlegget, så er du med i trekningen av FAST shampoo og balsam.


   Se så skjønn! :) Beklager for et "oppfordre til å stemme" innlegg, men jeg håper virkelig at gutten har en sjangse til å vinne!

   Litt flere bilder av Jamie, med tillatelse fra foreldre til å legges ut:

   Haha, så søtt :D

  • 01.02.2011 08:47
  • Spørsmål
  • 63 kommentarer