hits

februar 2012

mislykket leppejobb

Hei!

Grunnen til at jeg ikke har blogget i dag er fordi jeg var for å ta restylane. Leppene mine reagerte så sykt negativt på det og alt har hopet seg opp i to store kuler og en mindre. Ser skeivt og hjernedødt ut... NEIDA. Jeg tok en snus, og når jeg var ferdig med den hovnet plutselig leppa noe sykt opp, vet ikke hvorfor. Kanskje jeg plutselig har blitt allergisk? Tragisk måte å kutte ut snusen på altså :( Det er nok borte til i morgen håper jeg. Og NEI det var ikke en sterk snus, vanlig Catch.. jentesnus

Flink blogger dokumenterer dårlige hendelser :(

hotellet vi skal bo på

Måtte sjekke ut hotellet vi skal bo på, har ikke sett på det ordentlig før nå. Var faktisk sykt fint. Vet ikke om det er de rommene som er avbildet vi skal bo på, garantert ikke, haha. De avbilder jo selvfølgelig alltid de fineste rommene, så man får sykt mye høyere forventninger. Ikke at jeg bryr meg så veldig mye hvordan rommet ser ut da jeg ikke oppholder meg så mye der. Skal sleike sol til den store gullmedaljen  :) 

Hotellet er iallefall 4+ stjerner, så regner med det er litt finere enn de vi har brukt å bo på før!


Noen bilder fra jeg var i syden i sommer:
 
 
 
  

Haha herreguud jeg husker dere raget så sykt pga dette bildet. Ikke at man ser særlig mye, bikini viser mer liksom 

4 dager til avreise

Hei!

Jeg har ikke nevnt det her på bloggen, men skrev det for en liten stund siden på fanpagen min på facebook (HER). Reiser til Gran Canaria på fredags morgen, jeg og min mamma skal ha en rolig ferie siden vi har vinterferie da. Gleder meg til late dager på stranden, god mat og et litt varmere sted enn lille Tromsø. Vi skal bo i Playa del Ingles på et spahotell (aldersgrense 16 år, så slipper unger!!). Tror hotellet heter Sunrpime Atlantic View Suites & Spa :) Blir selvfølgelig oppdateringer fra syden, så dere trenger ikke bekymre dere.

Når jeg og Tuva kjørte hjem fra skolen var det forresten ran på bensinstasjonen, eller det hadde vært ran så hele området var sperret av by the po-po. Hvem er så dum at de raner en bensinstasjon midt på lyse dagen?? Herregud.. haha!

Nå skal jeg dusje, rydde ferdig rommet så snakkes vi etterpå. Skal vise dere noen flotte produkter :D
 

leather converse

Elsker mine nye Converse fra baresko.no. Jeg har ett par hvite fra før av, men disse er i skinn og brunfargen er utrolig fin. Modellen heter All Star Light Leather, det er en mer slim modell enn de vanlige Conversene med tykk såle. Jeg vil anbefale dere å gå opp en størrelse større enn dere bruker til vanlig, iallefall en halv. Du finner de HER. Hele utvalget med Converse kan du se her.Love it!

birra 18 år

Hei!

Gårsdagen var veeeldig morsom. Utrolig koselig bursdagsvors for Birgitte som endelig har blitt 18 år, voksen nå. Hun fikk masse fine gaver osv, jealous. Når klokken nærmet seg midnatt dro noen av oss videre på enannen fest, mens et gjeng dro på byen. En eller annen person har klart å ta med seg den ene ugg'en min fra festen, så nå går jeg med to forskjellige uggs liksom. Skal love dere at det ikke ser bra ut, helt forskjellig merke og kvalitet. Heldigvis er begge svart.. 

Nå skal jeg begynne å ordne meg litt, skal i russestyre-møte på Yonas. Kombinere møte med pizza, ikke verst. Håper dere har hatt en nydelig helg!! Gjorde forresten som jeg lovde i går - tok masse bilder. Her har dere nøyaktig 26:

NB: Hvis du blir lett påvirket, ikke se bildene under. Takk på forhånd

Skal ikke klage på partylysene iallefall!
Meg og bursdagspia mi <3


nawiii
Marie og Cecilia , cuties


mella


bff


sexi pose


Her hadde jeg akkurat knust et glass :'(


WIIII!!!
haha lover jeg bare syngerSKÅL hahaha

cocio konkurranser

innlegg i samarbeid med blogg.no og Cocio


Nå har blogg.no en konkurranse gående der du kan vinne fete premier fra Cocio. Blant annet et reisegavekort på 5000 kr fra STA Travel. Hadde jeg vunnet reisegavekortet ville jeg reist til Oslo eller til London på shopping. Hadde vært sykt digg :) Er det forresten noen av dere som drikker Cocio sjokolademelk? Jeg hater egentlig sjokomelk, men jeg syns Cocio smaker helt greit. Konkurransen finner dere HER

"Er du lei av vinter, kulde og av å måtte gå med masse klær?

Cocio arrangerer nå en konkurranse hvor du kan stikke av med et reisegavekort på 5000 kr fra STA Travel, men det er ikke bare det, du har også mulighet til å stikke av med knall tøffe Cocio t-skjorter, og Eva Mendes kjoler!"

Du kan også delta på Cocio's facebookside her - der kan du vinne reise jorden rundt og andre kule premier. 

   

kvelden i går

Hei!

Var en utrolig morsom kveld i går. Vi var 20 jenter på vors her hos Camilla. Hun fikk mange fine gaver (mest vin og sprit), så nå kommer hun til å bli alkoholiker. Vi hadde et par drikkeleker ++ så dro vi videre til en fest. Utifra det jeg husker var det veldig bra? Skal i bursdag i kveld også til Birgittepusi, gleder meg. Blir nok en veeldig bra kveld i dag også!!

Hva skal dere i dag?

Sjokk at det er tusen bilder av meg. Ble ikke tatt noen bilder i går mens vi holdt på faktisk. Beklager kjære lesere :( Skal ta bilder i dag, lover!

feirer camz

Hei!

Nå er akkurat jeg, Sofie, Meline, Camilla og Karoline ferdigfikset. Vi skal feire bursdagen til Camilla i kveld så det kommer en del jenter hit. Har ikke tid til å skrive så mye mer akkurat nå, men dere får se et par bilder nå iallefall. Viser bilder fra kvelden i morgen (hvis det blir noe kameratid ofc...). Love you!
bursdagsbarnet <3


fjortiiiis. temaet i bursdagen er fjortis xD

lovie dovie

Hei!

Jeg må være en av de med styggest negler. River og biter også, så de blir ikke akkurat finere av det. Skjeve som tårnet i Pisa, og korte som fy. Bestemte meg for å ta på løsneglene jeg kjøpte for en stund siden. Det er så enkelt med løsnegler, og det er en lett måte å spare negler på. Bruke falsknegler ofte - så klarer du ikke bite dine egne. Syns også det er fint med en fresh neglelakk nå som Kong Vinter har meldt sin ankomst. Kjøpte denne nydelige rosa på Vita i går. Merket Essie i fargen lovie dovie. Over den bruker jeg en top coat fra TL som du finner i manikyrsettet HER. Den gir mer glans og gjør at fargen holder seg bedre. 

Et tips til før du tar på løsnegler er å bruke en neglebåndstrimmer - med den ene siden dytter du neglebåndet helt ned og med den andre siden fjerner du neglebåndet. Gjør ikke vondt i det hele tatt, og utrolig smart. Mye penere negler! Fåes kjøpt HER

Nå skal jeg dra og hente Ida, vi skal ta litt sol og freshe opp brunfargen til helgen. Etterpå skal jeg til Camilla og overnatte! 
Haha slapp av, jeg skrapet neglelakken oppi igjen etterpå!! Kan ikke sløse  ;) 
Sånn så neglene ut før jeg tok på løsnegler!


Fra Cubus eller H&M, dont remember
Fiiint :)

outfit fra fredag

Hei!

Er på skolen nå, men vi er ferdig tidlig i dag så jeg skal kjøre hjem straks. Tenkte bare å vise dere outfit fra fredagen i Drammen, glemte det helt av. Har ikke tid til å skrive så mye nå siden jeg må komme meg avgårde, men vi snakkes igjen når jeg er hjemme.


ignorer sminken hehe er fra fredag :pppp
haha koser meg på bruen :)jakke, bukse, genser // bikbok        smykke // ?        tubeskjer // glitter        converse // baresko.no 

jeg bare må..

Nå er det torsdag, som vil si en dag til helg! Gjett om jeg gleder meg - skal feire både Camilla og Birgitte i helgen.

Håper jo dere husker det, men jeg liker å minne dere på det så dere ikke blir sure og irriterte for at jeg ikke blogger på onsdager - men som sagt har jeg bloggfri. Det blir bare en onsdag til med bloggfri, for neste uke er siste dagen vi har utplassering. Da er det tilbake på skolebenken hver onsdag, gleder meg litt samtidig som jeg tror det blir veldig kjedelig og ensidig. Og jeg vil bare si det er utrolig koselig til alle dere lesere som kommer innom meg på Glitter/jobb for å hilse og ta bilder :)

Nå skal jeg forresten bli verdens flinkeste på skolen. Får skikkelig adrenalin (not...) når jeg har gjort det bra på et par prøver, som for eksempel de to siste jeg har hatt! Det er på tide og komme seg opp om morgenen, slutte å tulle med fravær osv. Jeg er nødt til det, ellers står jeg i fare for å ikke få lærlingplass - THAT would suck!

Forresten, noe litt creepy. Hadde legetime i dag klokken 9, jeg bestilte den selv i går. Dro ikke på den fordi jeg ikke rakk det, men mamma hadde snakket med de og da sa de at noen hadde vært og avbestilt den!?!? Hun hadde spurt hvem som avbestilte, så hadde de sagt pappaen min. Det går ikke ann fordi han viste ikke det, han vet ikke hvilken lege jeg har en gang. C-R-E-E-P-Y!


søkkførtvilt

dumme mac

Hei i natten!

Egentlig har jeg lagt meg, men fant ut at jeg måtte gi min kjære Mac et forsøk på å leve. Som sagt for en stund siden klarte den ene valpen og klatre på nattbordet og velte et glass cola over hele maccen mens jeg sov. Våknet helt fortvilt av at sengetøyet var litt vått, men det var jo ikke den egentlige katastrofen. Skulle tro helvette brøt løs når jeg oppdaget hva som hadde skjedd med min kjære bloggvenn. Tastaturet har vært helt klikk siden da, det skriver masse av seg selv og alle knappene jeg trykker på gir en annen bokstav enn den skal + 100 til.. Blir ikke noe bloggmateriale av det med mindre dere er sykt god til å kode teksten, haha! 

Den funket altså ikke. Skuffende, men forventet. Noen som vet hvordan jeg får fikset dette? Og dekker den "vanlige" forsikringen/garantien eller hva det er som følger med? Har ikke kjøpt noe ekstra forsikring, så tror dette blir dyrt. Skulle gjort det - dumme meg!

Skal sove nå, så i morgen viser jeg dere hva vi gjorde i Drammen på fredag. 
  

makeup og hår

Hei hei!

Blogg.no har ikke funket hos meg i dag før nå, så derfor det blir litt sen oppdatering. Skal snart ut å spise bursdagsmiddag med Camilla, Meline, Natalie, KK og meg selv tror jeg. Tusen takk for all positiv tilbakemelding i det siste, dere er så søte! Varmer veldig mye med alle de gode ordene og komplimentene <3

Det var forresten mange av dere som lurte på om sminken og håret fra lørdagen i Drammen. Sminken er lagt av utrolig flinke Sølvi Strifeldt - hun har vært norgesmester i makeup. Det er hun som forandret synet mitt på hvordan jeg skulle sminke meg, og hun fikk meg til å droppe solpudderet. Håret er gjort av Chi Studio i Drammen, utrolig dyktige frisører og jeg er veldig fornøyd. Vil så gjerne lære å flette slik!gratulerer

I dag har bestevenninnen min Camilla bursdag. Hun blir hele 19 år! Skal ut å spise i kveld når hun er ferdig på jobb, blir nok veldig koselig. Er på skolen nå og må følge med litt, så vi får blogges senere. Skal vise dere litt fra fredagen og sånn siden jeg glemte å gjøre det. Gratulerer så mye til Camilla, love u <3Og ja, det er en skrivefeil på den ene quoten. DUMME MEG :@

søndagskos

Hei!

I går hadde vi veldig god tid før vi skulle til flyet. Sjekket ut av hotellet i 13-tiden, så dro vi inn til Oslo. Vi bestemte oss for å ta en tur på en eller annen sushirestaurant og møte Andrea, Fanny, Stine, Sophie, Axel, Bjørn Erik, Halvor, Caroline (denne linkingen tok sin tid, vis takknemlighet kjære lesere). Snakk om bloggtreff? Når vi kom satt alle og spiste sushi som om det var verdens beste matrett, bedre enn taco, pizza og alt sånn der. Måtte selvfølgelig smake, og det angrer jeg på. Det bekrefter bare hvor inni !"¤%%#"!"#! stygt det er. På toppen av det lurte Fanny meg til å spise litt for mye rein wasabi, takk for den liksom..

Var iallefall veldig koselig! Etterpå dro vi på Fridays, så dro vi på Oslo S, så dro vi på flyplassen, så dro vi på flyet og så dro vi hjem. Koselig :)
Kan ikke beskrive hvor deilig det er å være ferdig med denne kofferten. Tenkte før jeg reiste at jeg skulle pakke lett og ikke drasse med meg en svær jævel, men den gang ei. Kofferten var tung og nesten umulig å få den lukket.. Siste gang jeg gjør det! Må nok kjøpe en som rommer hele klesskapet mitt..


Frokost/lunsj på maccern ;-) Sunnhet <3


Helvettesmaten


Halvor koser seg iallefall, men han er jo litt spesiell da så ikke rart han liker disse greiene..


Spyfremkallende om jeg kan si det slik?


Caroline, Halvor og Renate. 


Resturangen, husker ikke hva den het. Var iallefall et creapy bilde på døren inn til kjøkkenet.


Søt Tuva?


Meg og Fanny


Again... bloggers, you know.

- Liker du sushi?

maniac

Hei!

Postet dette innlegget før jeg gikk på flyet, men aner ikke hvor det ble av? Var plutselig borte når jeg sjekket istad. Fikk iallefall tilsend to nye deksler fra handelsportal - and I looove them! De er så meg, lilla og rosa :) Er utrolig fornøyd, og hvor smart er ikke det rosa hvor du kan ha kortene dine også? Jeg har så utrolig mange iPhone deksler - elsker det!


Lilla deksel (finnes i hvit og brun også) 159 kr HER
Rosa "clutch" bag kroner 199 HER
 

nydelig video

Hei!

Nå sitter jeg på flyplassen sammen med Tuva, Renate, Helene og Mabruuka. Flyet går om en halvtimes tid, så snart er det vel tid for boarding. Skal bare vise dere en nydelig video som søte Caroline Maria har laget og satt sammen fra bloggtreffet i drammen. Hun er utrolig dyktig med kamera, redigering av bilder og alt mulig. Blogges senere, kanskje på flyet om det er internett. Kos dere denne siste kvelden før skole osv.

 

fridays

Nå sitter jeg, Tuva, Mariell og Ida på Fridays. Feirer på en måte bursdagen til Mariell siden hun har blitt 18 år. Skal snart på flyplassen så vi snakkes da. Kisses :*

byebye drammen

Nå har vi rukket å spise frokost, ordne oss OG pakke på 40 minutter. Effektivitet kalles det. Egentlig skal vi inn til Oslo og spise med noen av de andre bloggerne, blant annet Anna, men hun tar toget tilbake klokken 2 så tviler på at vi rekker det egentlig. Skal gjøre siste finish nå og lukke kofferten, regner med vi blogges i Oslo!

Har hatt en veldig trivelig helg her i Drammen, skal fortelle dere mye mer senere! Har mange bilder som ikke er delt enda. Og ja - til dere som lurer har jeg tenkt å roe sminken betraktelig ned. Ble litt for mye solpudder kan man si. I dag har jeg prøvd å sminke meg så likt som mulig gårsdagens sminke, men var litt vanskelig siden jeg bare har mørke solpudder. Det er iallefall LITT bedre enn ellers - for å ikke snakke om øyenbrynene...

Kanskje jeg skal farge håret i en varmere blondfarge? Litt mer "natural" kanskje, hva tror dere?

Nå suser vi, hadebra <3

lovely

God kveld!

Nå har vi akkurat ankommet hotellet etter en deilig middag på Pigen i Drammen. Var et herremåltid for å si det sånn, men maten har jeg skrevet nok om. Skal en tur på rommet til Tuva nå og kose litt med Andrea og Axel xD Vi skal ha firkant. Seff. Sånn seriøst. HER er resturanten vi var på. 


Meg og Renate, hun var ikke så fotogen i dag


Søteste Rachel og meg


Herregud Belinda er så herlig!!


Trine og Ida, søtingerDesserten var så syyyykt god. Sjokoladefondue <3

pigen cafè

Heihei :D Nå sitter hele bloggteamet på pigen cafè og bar i Drammen. Nettopp spist nydelig kyllingburger - og herregud så gode potetbåtene var. Har ikke spist mye i dag så trengtes. Nå skal vi skravle videre med vår kjære bloggmamma Trine. Snakkes i kveld <3

en sånn dag

//Reklame i samarbeid med Libresse

Du vet den følelsen der hvor ALT bare går galt, og du bare går rundt og venter på at neste uhell skal skje. Du nærmest forventer å knuse glasset ved middagsbordet eller å falle ned trappen - fordi du har en sånn dag. For oss jenter, iallefall meg, går det meste galt når vi har den ene uken i måneden. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg så vidt forsover meg og løper til bussen for så å finne ut at jeg har glemt busspenger. Løper tilbake hjem for å hente pengene, men så har jeg ingen kontanter. Finner heller ikke bankkortet og kan ikke ta ut penger - plutselig er jeg flere timer for sen kun fordi jeg ikke klarte å få tak i busspenger.

Hva kan man gjøre for å føle seg bedre på disse dagene der alt går galt? For meg fungerer det bra å kunne være med en veninne, se film og spise god mat. Eventuelt liker jeg å legge meg tidlig sånn at jeg er helt opplagt neste dag. Det som kanskje funker dårligst må nok være å være under stress..

Skriv inn dine tips til å føle seg bedre på dårlige dager på Libresse sin facebookside HER og du kan vinne premier. Skriver du i tillegg et innlegg på bloggen din kan du vinne premier fra blogg.no - les mer om det HER'


photoshoot

Hei!

Nå er hele bloggteamet samlet på Punsj studio, vi skal ta bilder som skal brukes senere. Vi har blitt sminket av fantastisk gode sminkører og håret stylet av noen veldig flinke frisører. Nå ser jeg helt annerledes ut enn jeg bruker, men likte det ganske godt faktisk. Mye mer naturlig og håret var dødsfet! Skal blogge litt om gårdagen når vi kommer tilbake, har ikke med meg minnekortet hit. Kanskje det blir nye headerbilder i dag også? Vi får se :)


Søte Caroline!Nå må jeg gå, hade.

ready to eat

 Hør Toby & Heff sin nye låt "don`t let me go " og støtt gutta på Itunes.http://www.youtube.com/watch?v=s-zjAg7wHv4

Stem gutta opp på din radiostasjon ved å skrive på siden dems at dere ønsker låta listet på radio! 


God kveld!

Nå har jeg og Renate akkurat fikset oss ferdig. Vi skal ut å spise med bloggteamet, så vi snakkes når vi er tilbake på hotellet igjen. Rekker ikke se gjennom alle bildene nå, men Renate tok ganske mange bilder når vi gikk mot "sentrum" av Drammen tidligere i dag. Sakl vise dere de brukbare senere, til da får dere kose dere med et bilde, hahaha:


Bestevennen min xDDDD

dronningen av senga

Hei!

Vi er ankommet hotellet nå. Vi bor på Choice hotels på Comfort Hotel Union Brygge - utrolig trendy og moderne hotell og resepsjonisten var så hyggelig og imøtekommende. Tror nok det blir en veldig trivelig helg her, og jeg gleder meg til å møte alle de andre bloggerne. Det eneste problemet er at jeg ikke tørr å dusje... nettopp på grunn av dette:


VINDU inn til badet... Renate kommer til å spionere på meg hele tiden, jævla lesbe!!!


Ble frokost på Egon, bortsett fra den lille pølsa vi spiste på flyplassen.


MMMM!!


Sååå var det plutselig en stor ananasbit på pizzaen min.. og jeg tygget på den. Jeg HATER ananas.


shopping


mobilblogging på togeeet!


Fiiine hotellet!


:)


Senga vår


Jeg sover alene her, Renate elsker å sove på gulvet av en eller annen grunn så hun ville det!


Toalettet er høydepunktet syns jeg da, nyyydelig form og fantastisk komfort!


<3


Wiii :D


Denne genseren er kjempefin, åpen øverst i ryggen. Kostet 179 kr bare på Zara :) Viser senere!


Renate sitt smykke


Don't look at me.

Nå er det sovetid, vi snakkes senere bitches <3

sove snart

Heiii!

Jeg og Renate er på vei inn til Drammen nå. Vi har trasket rundt i Oslo et par timer, men søvnen tok overhånd og vi bestemte oss for å dra til hotellet å sove litt. Trodde egentlig at vi ikke kunne komme før klokken 5, men joda!!! Wiii :D Har shoppet litt som jeg viser når jeg er framme!

går på auto-modus

Herlighet, skulle vært i seng for flere timer siden. Jeg må stå opp klokken 5 siden flyet går så tidligere, hvooorfor valgte jeg ikke et litt senere? Jeg er jo det dårligste eksemplaret av A-mennesker som finnes. Nå er jeg sånn ca ferdigpakket, valgte en litt mindre koffert fordi jeg bestandig drasser med meg så mye unødvendig og det orker jeg ikke. Har spist litt pizza til kvelds og venter nå bare på at vasken med klær blir ferdig så jeg kan slenge det i tørketrommelen..

Tror forresten det er sovetid når man setter det tomme fatet i kjøleskapet og hvitløksdressingen i oppvaskmaskinen.. Heiii auto-modus!

Halvveis!
Litt av morgendagens outfit. TROR jeg... plutselig blir det tights og hettegenser liksom :S


Skulle rydde i smykkene mine - starten.


Disse har jeg fått av min kjære storebror i gave opp gjennom årene, skal aldri kaste de.


Alt dette går i søpleeeen


Og dette tar jeg vare på :)

Snakkes i morgen før vi reiser, som vil si tiiidlig. LOVE YOU LESERNE MINE <3

oslogirls

Hei søtinger <3

I morgen blir jeg og Renate oslogirls. Vi reiser grytidlig på morgenen - jeg må stå opp klokken 5, så man kan vel si at jeg gleder meg til å se hvor zombie jeg er når jeg står opp. Heldigvis kommer Renate og henter meg slik at jeg slipper å sette meg på den jævla bussen.

Vi ankommer Oslo ca klokken 10, så vi blir vel værende der til litt utpå ettermiddagen. Helgen skal som sagt tilbringes i Drammen med mange andre bloggere - det er på en måte en jobbhelg. Vi blir nok sovende i Drammen hele helgen, men regner med vi drar en tur til Oslo på lørdagen siden Mariell ville at vi skulle komme å feire bursdagen hennes. Hun blir hele 18 år, wihuuu!!!!

Jeg har ekstremt lite tid til å blogge. Jeg skal ta sol, dra hjem til mamma, vaske klær, tørke klær, finne klær, pakke klær, dusje, blogge SÅ legge meg. Regner med noen av dere kan hinte litt til hva slags type klær som er lurt å ha med seg. Parajumper eller Goose? Goosen er varmere, men mye større.. Uggs eller Converse? Funker høyhælte (tykk hel) inne i byen? Nå skal jeg slutte å skrive. Vi snakkes :*xoxo fjortizpia94

sliten pike

Heihei!

Nå er jeg kommet hjem. Har vært på jobb i dag, også har jeg vært ute å kjørt. Egentlig bloggfri i dag (går), men får så dårlig samvittighet hvis jeg ikke blogger for dere. Nå må jeg bare holde meg våken en liten stund til, har lovd Camilla og hente hun på byen halv 2 fordi hun har kjørt så mye på meg den siste tiden. Siden det er en stund til skal jeg nappe øyenbrynene i mens, iallefall begynne, har latt de gro litt for lenge nå. Prøvde - som dere sikkert ser, å sensurere det på noen av bildene men det ble helt fucka. Sorry :(

omg er så fjortis xP 0.o :sss <3 <3 <3

happyplugs

Fikk en pakke med utrolig søte headset i går. De er fra HappyPlugs og koster 199,- per par. Er jo veldig fresht med fargerike øreplugger til du skal høre på musikk osv. Nå har hele familien min et sett hver, og vi er storfornøyde. Jeg ble også veldig overrasket over hvor bra lyd det var. Selv bruker jeg de rosa, også har jeg de røde til overs. Du får de ellers i grønn, blå og svart. Ååh, de er så søte! Kommenter så trekker jeg en tilfeldig vinner blant kommentarene - skriv hvilken farge du vil ha :)


Se så fresh!Det følger også med et adapter som gjør at den passer til alle Nokia, Samsung og Sony Ericsson telefoner også!

er det mulig az

Jeg har vært superstoka i flere uker nå, sikkert over en måned til og med, og BAM!!! Der var Avicii på kommende lørdag avlyst og flyttet til 4. mars. Altså, seriously, konserten er flyttet til en søndag? Herregud, at det skal være mulig. Jeg skal jo selvfølgelig uansett til Drammen, jeg og Renate reiser nå på fredags morgen og reiser hjem SØNDAG (skrev fredag først.. dumming) kveld. Bare så trist at den ble flyttet, for jeg har ikke mulighet til å reise på den neste gang. Skal nemlig bort snart, forteller mer om det senere :-)

Nå skal jeg dra og hente Thia på rideskolen, så vi snakkes når jeg er tilbake igjen! Da skal dere få en aldri så liten konkurranse. Wii! Happy Valentine's forresten. Ikke at jeg skal gjøre noe spesielt i dag, blir vel bare å dra i garasjen senere med pappa og skru litt på mopedbilen.


Haha FYYYYFAEN for en crappy kvalitet på bildene. Er det her seriøst eller?? Brukte 1000D kameraet, siden mitt ligger hos papz. ALDRI mer sier jeg bare.
 

pynte telefonen

Husker dere Justin Bieber dekselet? Det er fra HANDELSPORTAL og koster 99 kroner. Utrolig billig, og er du interessert i å kjøpe det kan det gjøres her. Jeg og Renate har i samarbeid med handelsportal fått dette dekselet ut på markedet, og siden det er så mange Justin Bieber fans er det jo ganske smart å ha et såpass billig og lett tilgjengelig.

Her er bilde av dekselet:
 
I tillegg har jeg plukket ut noen favoritter fra handelsportal, er så morsomt og kunne bytte deksler på telefonen ofte. De har også deksler til Samsung, iPad og HTC. De selger litt tilbehør til telefoner samt smykker og klokker til deg som ønsker å pynte litt mer enn telefonen.


1. Rosa deksel HER   //   2. Lilla deksel HER   //   3. Hvitt deksel HER   //   4. Svart deksel HER

- Hvilket deksel likte du best? Har du bestilt tidligere fra handelsportal?

45!!!

GRATULERER MED DAGEN TIL MIN KJÆRE NORA, endelig er du 18 år!!! Gratulerer så mye snuppa ♥

Endelig hjemme igjen, og nå skal jeg love dere at jeg ligger som et slakt i sengen. Spiste to landganger før jeg kom hjem, så ble det pølser i brunsaus til middag. Har det sykt travelt egentlig i dag, skal på et møte om 1 time og i tillegg skal jeg rekke å øve til en prøve vi har i morgen. Gruer meg litt til prøven, vi er nødt til å skrive for hånd 0.o... :S!! Har ikke skrevet noe for hånd på evigheter.

Og forresten, jeg må bare si det - jeg er så sykt fornøyd fordi ENDELIG veier jeg 45 kg. Har ventet på denne dagen i flere år. Nå er det bare 5 kg igjen til 50, da blir det feiring med kaker og brus. I kanskje 2 år har vekten gått mellom 39 - 43 som en jojo. På 43 kg var jeg lykkelig, på 39 kg sprang jeg rett til kjøleskapet og disket opp noe mat. Nå har jeg faktisk veid 45 kg i 3 dager, så wæææ. Stoka på livet!
hehe grisa litt med leppestiften xD 

ufrivillig

Heihei!

Mopedbilen hadde plutselig flatt batteri når jeg skulle hjem fra skolen. Derfor måtte pappa komme til unnsetning med startkabler og booster for å få start på kjerra. Er nødt til å kjøre en liten stund nå sånn at dynamoen kan lade opp batteriet yooo!! Jeg som egentlig vil chille på pcen :( Vi snakkes etterpå :D

Haha sorry tre like bilder, er bare veldig ubesluttsom!!

parajumpers kodiak

Hei!

Nå kommer det etterlengtede innlegget om Parajumpers-jakken. Har ingått et samarbeid med miinto.no nå, og fikk en Parajumpers-jakke der fra. Frakten tok bare et par dager, og det var veldig positivt. Har vært litt skeptisk til PJ-jakker før i tiden, fordi jeg ikke hadde prøvd de og syns de så veldig store ut og vid nederst ved bena. Etter jeg fikk den forsvant all skepsis og tvil om jeg likte den eller ikke - den overgikk faktisk alle forventninger. Jakken er utrolig varm og god i kalde nord, og det er veldig deilig at den er litt lang så man slipper å fryse så mye på lårene. I tillegg er den i veldig god kvalitet, og stoffet holder seg bra. Når det regner går ikke regnet inn i jakken fordi det ytterste laget støter vekk vannet.

For de som kanskje ikke har råd til å betale en såpass dyr jakke med en gang har miinto Klarna delbetaling slik at du kan betale et beløp hver måned over en periode. Utrolig smart hvis man ser noe man vil ha men enda ikke har pengene!

Jakken får du kjøpt HER. Jeg har min i XXS, men de er fri for den størrelsen. Er du ca 165 burde du ta XS.detaljer!
Man kan også glide opp hetten bak slik at den ligger over skuldrene!- Har du PJ eller har noen du kjenner det?

morsdag

God morgen!

I dag er det jo morsdag. Jeg har ikke gjort noe spesielt egentlig, men jeg dro hjem til mamma en tur og skal være her en liten stund. Brodern laget frokost på senga til mamma så han tok seg av den jobben. Jeg selv har ryddet litt og holder hun med selskap, og hun har selvfølgelig fått en liten gave. Hva har du gjort for moren din? Og masse omtanke sendes til de som har mistet moren sin ♥ I tillegg må jeg si hvil i fred Whitney Houston!

I går dro jeg ut en tur med Natalie og Meline. Endte opp på en fest i dalen, var veldig mye folk - men ikke så veldig mange kjentfolk egentlig. Var iallefall en helt grei kveld selv om vi kom oss avgårde veldig sent. Nå skal jeg bare være her en liten stund, så skal jeg tilbake til papzen og prøve å fikse annlegget på mopedbilen. Fikk forresten en pakke i dag med masse sminke fra elf, gleder meg til å prøve det ut.

 

lodings

Hej hej hallåå!!

Er ute og loder med Meline. Snakkes når jeg kommer hjem pusieeer <3

idiot

God kveld!

En rolig fredagskveld for meg, deilig. Skal ut en tur og lode med Renate om en times tid, det er de eneste planene jeg har i dag! I morgen tror jeg det blir en liten fest med noen av jentene :) I det siste har jeg egentlig ikke gjort så mye, har ikke fortalt så mye på bloggen ser jeg.

Jeg har funnet ut hvem jeg trenger og ikke. Og når det gjelder falske personer, så er jeg så sykt lei. Det ene øyeblikket skal man kalle seg bestevenn, mens så snart man snur ryggen til begynner baksnakkingen og drittslengingen. Sånne personer har jeg absolutt ikke bruk for, og føler ikke at jeg taper noe på og drite i dem heller :) De fortjener rett og slett ikke en plass i livet mitt, og jeg gidder ikke bruke energi på dem. Hvis man skal kalle andre personer ting, så burde man kanskje se på hvordan man selv oppfører seg først! End of story  ;) 

If you have something to say, say it to my face, not behind my back!

Haha dere som syns mopedbilen min er så harry, more to come!! Kanskje jeg skal kalle den Harry Potter :)))

den som venter på noe godt

venter ikke forgjeves! Nå har jeg endelig fått mopedbilen min tilbake, så nå er jeg ingen bussbitch lenger. Endelig virker alt som det skal - bremser, blinklys, vindusvisker, revers, speil osv. Det eneste som gjenstår nå er å fikse anlegget, men det kommer vel iløpet av helgen håper jeg! Haha jeg er i så lykkerus nå, dere aner ikke. Livet mitt er komplett på en måte.

Hva syns dere? Lille moppabilen min <3
Wiii!!!!

hvem er tjukkest

Ah, sykt deilig med sjokolade og frukt. Må nok gjøre dette oftere, et par ganger i uken sikkert. Blir hentet snart så er det rett hjem og sove, i morgen blir det vel litt normale helgeaktiviteter. Var en veldig koselig kveld med koselige jenter, og enda deiligere at det er fri fra skolen i morgen. Skal nok komme meg opp liiiitt tidlig allikavel og få mekket noen bra innlegg til dere, det fortjener dere :)

Nå er vi hentet så jeg må stikke, love uuuuu!!! sånn seriøst, love YOU!haha esj. hade <3

sjokolade osv

Hei hei!

Nå sitter jeg hos Natalie med Meline, Camilla, Renate og Silje. Vi skal lage sjokoladefondue og skjære frukt til å dyppe i, sykt godt. MMM!!! Tenkte bare å blogge litt fort før vi setter i gang, så skal dere få mere bilder senere av hvordan det ble. Må bare spise litt nudler og sånn først siden jeg så vidt har spist i dag.

Beklager sen blogging, men jeg har vært på farten i hele dag. Hvordan kan jeg gjøre det godt igjen? :(:(:(


idyll :)
sosial og sånn 


peace out

bloggfri, remember?

Lurer på om dere husker at jeg egentlig har bloggfri hver onsdag siden jeg har jobb? Skulle egentlig ha det i dag (i går...) men peiset på med et innlegg. Det var riktig nok bare en kødd som veldig mange tok seriøst - men det er jeg fullt klar over. Det er bestandig en god knyttneve med lesere som aldri skjønner ironiske innlegg.

I dag har jeg jobbet, tatt sol, vært på besøk hos Silje og lodet litt med Marte snuppa som fikk lappen i går! Er så sykt at alle vennene mine snart har lappen, så må jeg gå og snylte på de og få de til å kjøre meg hele tiden... Trenger jo egentlig ikke det da, får mopedbilen snart så da er det slutt på tittelen bussbitch ;-)


hahaa kanin


digg med fettete hår <3 <3 <3 :P


wiii, tok sol i dag. brunfargen er på plass


Og forresten, har fått et munnsår i munnviken. Det går aldri vekk, har hatt det i en og en halv uke nå. Hver gang jeg skal spise, gjespe, rope eller noe så sprekker det opp igjen. HVORDAN får jeg det vekk? Og det er ikke herpes sa de på apoteket når jeg spurte hva jeg skulle gjøre.. de sa jeg måtte bare la det gå vekk av seg selv men det skjer jo ikke. !#"¤%&/( sint


har tatt sol to ganger med plasteret på, veldig fint skille hehe ^^

I morgen blir det blogging!!! Har jo fått minnekort så skal ta bilde av alle de fyllesyke kidsa på skolen siden det er raveparty for russen i dag :) 

love my whooga's

Hei hei!

Nå sitter jeg på Kvaløya, og her har jeg jo det gamle kameraet mitt så da fikk jeg tatt noen bilder til dere. Mens jeg har vært her har det nemlig kommet en pakke på døren, og det var Whooga bootsene mine fra WHOOGA. Dette er mitt tredje par der fra, og blir alltid like fornøyd. De er hakket billigere enn vanlige Ugg's, men fremdeles så er det like god kvalitet. Du får kjøpt de til 135 dollar, som er like under 800 kroner. De koster normalt 175 dollar så akkurat nå kan du spare nesten 250 kroner!

Mine er classic short svart farge, og jeg har størrelse 5 (EU - 36). Love it!! Så myke og gode inni, og sykt varme.Ikke nok med det, så kommer de i verdens fineste skoeske. 

- Hva slags "uggs" har du?

lei...

Sitter på bussen akkurat nå. Begynner å bli rimelig lei av mobilblogging og gamle bilder, så skal knø meg bortover og hente minnekortet i dag. En plass går grensen, haha :D Er på vei til kvaløya en tur, så suser jeg tilbake til dalen i kveld en gang. Vi snakkes senere <3

stoka på skoleeen

så alt alt aalt for brun ut, men frykt ikke - det er ikke tilfellet!

knust

Hei!

Fy faen så vondt jeg har i bena. Beklager banningen, men føler jeg har forstuet alt. De hadde selvfølgelig fjernet det hoppet jeg og Birgitte hadde hoppet på tidligere i løypa, så vi måtte hoppe på det største, big jumpet. Gikk ikke så bra kan du si. Prøvde tre ganger, og alle tre gangene trynte jeg som faen og skiene datt av. Gjorde litt vondt :( På slutten trynte Birgitte ganske heftig, så vi dro hjem og var forbannet....

Resten av dagen skal brukes til rehab med chill musikk, snus og til slutt en heftig natts søvn. Får tilbake minnekortet i morgen, så da blir det nye bilder. Til da får jeg bruke gamle, selv om det er utrolig kjedelig for dere.


yo dawg

- Hva vil dere jeg skal videoblogge om i nærmeste framtid?

løypa

Hei! Nå drar jeg i løypa igjen med Birgitte. Det er sikkert 15 minusgrader i dag men who cares? Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Regner med jeg kommer hjem i live, yikes... Har enda ikke minnekort så blir litt mobilblogging frem til Camilla leverer det tilbake, håper det er greit for dere? :)

Mange kommenterte sminken forrige gang - jeg fjerner jo ikke sminken fra skolen fordi jeg skal i løypa. DAAAH!!

mej på skolen, s0et:'))

kino

Hei!

Er på tur i seng, men tenkte å oppdatere litt for dere. Skulle ta outfitbilde, så har selvfølgelig Camilla stjelt minnekortet mitt. Hun prøver nemlig å ødelegge bloggkarrieren min, fyfåkk!!! Jeg skulle bare fått tak i hun altså... På grunn av det blir det mobilbloggingz. Har vært på kino med mamma og sett War Horse. Hun elsker hester så det er grunnen til filmvalget. Den var iallefall bra :) Nå skal jeg legge meg, snakkes i morgen puseluser

Btw: fanpagen min på facebook er helt mongo. Kan ikke se noen updates etter fredagen. Kan du se de nyeste statusene mine der? Fra i dag liksom.
LOVE YOU!!!!

janteloven

Janteloven. Loven som Aksel Sandemose skrev. Benytter vi oss overhodet av den, den dag i dag? Jeg mener at vi gjør det, selv om det er veldig ubevisst. Hvor ofte tar du deg selv i å ikke like en person som har oppnådd mer enn deg selv? Hvor ofte irriterer du deg over den smarteste i klassen? Hvor mange ganger har du baksnakket noen med dine venner, på grunn av at den personen tror den er noe? Jo, alle gjør dette til tider. Tenk tilbake, og tenk deg godt om - bruker du virkelig ikke janteloven?

Nå vil jeg gå litt nærmere inn på budene i janteloven, og under hvert bud kan dere lese et bud fra antijanteloven.

1. Du skal ikke tro du er noe.
Du er enestående.
- Hvis man ikke skal tro man er noe, hva skal det bli av hver enkelt person da? Jeg opplever mye gjennom kommentarer på bloggen akkurat dette punktet, at jeg tror jeg er noe fordi jeg ligger på 1. plass. Jeg tror jeg er kjendis, jeg tror jeg er så pen osv. Selv om jeg aldri har sagt at jeg tror det, drar mange automatisk konklusjoner om at det er slik jeg er - og sånn er det bare. La meg si dere noe: jeg tror jeg er noe. Jeg tror jeg er en god person, jeg tror jeg er en flink blogger, jeg tror jeg er omtenksom, jeg tror jeg er pen. Ja, dere leste rett. Jeg tror jeg selv er pen, fordi jeg liker mitt eget utseende. Jeg vil heller tenke godt om meg selv, enn å gå rundt og hate meg selv og hvordan jeg ser ut.

2. Du skal ikke tro du er like mye verd som oss.
Du er mer verdt enn noen kan måle.
- Vi skal altså tenke dårlig om oss selv - vi skal være mindre verdt enn alle. Dette blir helt feil i mine øyne. Jeg syns man skal tenke positivt, at man er veldig mye verdt for mange personer. Jeg syns jeg er verdt mye for både mine venner, familie og meg selv. Jeg synes jeg er verdt like mye som alle andre. DU er verdt like mye som alle andre, og som meg.

3. Du skal ikke tro du er klokere enn oss.
Du kan noe som er spesielt for deg.
- Jo, du skal tro du er så smart som bare det. Du må ha troen på deg selv, og tro at du har et godt hode. Jeg tror jeg er smart, og kan få 6 i alle fag. Jeg tror jeg er så smart at jeg kan gjøre en forskjell i samfunnet. Jeg tror jeg er så smart at jeg finner bedre løsninger på problemer enn andre kan. 

4. Du skal ikke innbille deg at du er bedre enn oss.
Du har noe å gi andre.

- Vær deg selv, vær en bra person og still deg på linje med alle andre. Som sagt - alle er like mye verdt og ingen er bedre enn andre i mine øyne. Selvfølgelig liker jeg enkelte personer bedre enn andre, men det handler om personlighet og hva jeg faller for hos de rundt meg. Det handler også om hvor godt man kjenner en person. Ikke døm andre, og ikke klassifiser personer. Have an open mind!

5. Du skal ikke tro du vet mer enn oss.
Du har gjort noe du kan være stolt av.

- Du vet mye, og du kan til og med vite mer enn andre. Ikke bry deg om hva andre sier. "Du vet best selv". Gjennom bloggen har jeg opplevd utrolig mange kommentarer som påpeker både det ene og det andre om meg som overhodet ikke er sant - men fremdeles står de på sitt. Jeg skal altså bare være stille, fordi de vet best? Nei, jeg nekter. JEG vet alt om meg selv så mye bedre enn alle andre, og nekter å bli hysjet på for å sitte å høre på løgner om meg selv.

6. Du skal ikke tro du er mer enn oss.
Du har store ubrukte ressurser.
- Jeg tror jeg er mer enn andre. Jeg tror jeg er en større blogger enn andre, jeg tror jeg er en bedre venn enn andre, jeg tror jeg er smartere enn andre. Selvfølgelig kan man tro man er mer enn andre mennesker. Lev livet ditt akkurat som du selv ønsker, og vær stolt over deg selv. Vis deg fram, rampelyset er ditt.

7. Du skal ikke tro du duger til noe.
Du duger til noe.
- Hvis alle skulle tro at de ikke duger til noe som helst, hadde vi ikke hatt noen store personer i dagens samfunn. Vi hadde ikke hatt noen ledere, og ingen som kunne gjøre en forskjell. Alle hadde hatt dårlige tanker om seg selv. Nei, STOPP der. DU duger til noe. Jeg duger til noe! Alle duger til noe, det handler bare om å finne ut hva. Kanskje jeg ikke er så flink med husarbeid, men jeg er helt rå å lage gode burgere.

8. Du skal ikke le av oss.
Du kan godta andre.
- Du har full rett til å le av andre, selv om man ikke skal le av personer på en ond måte. Prøv heller å le med andre, enn av. Hvordan føler du deg hvis mennesker rundt deg ler av deg fordi du gjør noe feil? Det føles veldig nedlatende ja, og du føler deg dårlig. Men hvordan føler du deg derimot hvis mennesker rundt deg ler MED deg? Jeg selv elsker den følelsen.

9. Du skal ikke tro noen bryr seg om deg.
Det er noen som er glad i deg.
- Jeg har venner, familie, alle mine nære og kjære. De bryr seg om meg, de vil mitt beste, de ønsker at jeg skal ha det bra - akkurat på samme måte som jeg ønsker alt godt for dem. Det er mange som er glade i meg, kanskje enda flere som er glade i deg. Du er elsket av noen, aldri glem det.

10. Du skal ikke tro du kan lære oss noe.
Du har evnen til å forstå og lære av andre.
- Man kan alltid lære av andre. Mange har kanskje lært å bli en bedre blogger av meg, mange har kanskje lært å bry seg mer om andre av meg fordi jeg gjør det? Jeg vet ikke, men jeg tror at man alltid har godt av å lære ting når man omgås med andre. Du blir aldri for gammel til å lære :)

Vi må bli flinkere til å tenke positivt, og la være å fokusere på evnen til å trykke hverandre ned. Fokuser derfor på budene skrevet under hvert enkelt jantelov-bud, de i kursiv skrift. Det er så mange som bruket janteloven til å mobbe og undertrykke andre mennesker. Det er nok vanskelig å unngå å bruke den i det hele tatt, men man skal være forsiktig så man ikke sårer andre. 

her går det unna

God morgen!

Helgen har gått i et kjør, og nå er det endelig søndag. Da kan jeg slappe av, senke skuldrene og sitte forran pcen hele dagen uten dårlig samvittighet - for nå har jeg vært nok sosial for denne uken. Lei av alle vennene mine!!! Neida, blir aldri det. Tror uken som kommer nå bli ganske bra, både bloggmessig og livsmessig.. haha, er det forresten noe som heter messig?

Til uken får jeg mopedbilen 99% sikkert, den har stått på verksted i flere måneder nå. Har byttet ut maaasse deler, og lakket den i ny farge. GLED dere til å se, den kommer til å være verdens fineste <3 Nå skal jeg spise frokost, så får vi snakkes om et par timer verdens beste!

 
Ble en liten tur ut i går også, men var merkverdig dårlig liv til en lørdag å være.. jaja, bedre lykke neste helg. Haha! 

kjoooler

Hei!

Kvelden i går var veldig bra, men endte med litt blodige føtter. Grunnen til det var at Camilla krøyp rundt på gulvet når jeg danset, og hun klorte meg på føttene og skjærte meg med et glasskår på venstrefoten. Haha neida, bare et uhell - hun datt på gulvet og bet meg i foten. Neida, hun lekte bare tiger ;-)

Nok om det - her er kjolene jeg bestilte fra Nelly. Jeg orker ikke å vise dere paljettkjolen, siden den satt skikkelig stygt på..


Får se hva jeg skal senere, men vi snakkes iallefall. Håper dere hadde en flott lørdag <3 

ferdig fixet

Nå er vi ferdigfikset etter et stress gjennom dusjing, tørking, føning, sminking osv. Tok på den blå nelly-kjolen og de grå skoene, burde egentlig hatt svarte men de ligger hjemme og jeg har ikke tid til å hente de! Vi skal i en bursdag i kveld, men først vors med jentene! Tror dette blir en veldig bra kveld med masse folk og stemning :D

Vi snakkes i natt/morgen verdens beeeeste lesere <3jaa, skal ta ned bhstroppene!!HADE PUSS PUSS XOXO

nelly skoene

Hei!

I dag var jeg hjemme på kvaløya og hentet pakken min fra Nelly. Bestilte jo som dere vet 4 kjoler og 2 par sko, så tenkte å vise skoene først. Likte de bedre enn jeg trodde jeg kom til å gjøre, og de var merkverdig gode å gå i. Gikk over forventningene mine, så tror jeg slenger på meg de gråe pumpsene i kveld :)

Skal ut og drikke med en gjeng herlige jenter i kveld, så vi snakkes før jeg drar ut i dag!Kjolene jeg bestilte - den med paljetter går i retur fordi den var litt for stor. Eventuelt kan jeg selge den på bloggen om noen er interesserte?
 

Svar på spørsmålsrunden

Har fått inn en del spørsmål, men må desverre avslutte siden Therese er ferdig i løypa.

Hvordan er hun å være med?
Hun er en veldig variert person, dette kommer helt an på hvordan dag hun har. Den ene dagen kan hun være ganske chill, å ikke gidde å røre på seg. Mens andre dager, kan hun ikke sitte i ro.

Hva er det beste hun vet?
Sove, party og junk food.

Værste uvane?
Hun blir fort fri for strøm på telefonen (gidder aldri å lade den), og hun klarer aldri å holde seg unna facebook I fylla, noe som resulterer ?fine? statuser.

Hva var første inntrykket deres av henne?
Sofie: Mitt første inntrykk var at hun var veldig sjenert og lita..
Camilla: I edru tilstand så virket hun som hun var overlegen og ganske sjenert. I alkoholpåvirket påstand kom hun med et gullkorn til meg «du e så kul, en dag ska vi bli bestevenna»!

Hva er den beste egenskapen hennes?
Hun er flink å skrive og argumentere. Hun kan klare alt, hvis hun vil

Har hun kjæreste?
Nei.

Er hun sur ofte?
Nei, hun liker å kødde med at hun er sur.

Er hun et sovedyr?
JAAAAAAAA!!!!

Er det noe dere syns er plagsomt som hun gjør?
? når hun ikke klarer å begrense alkoholinntaket sitt.

Er hun til å stole på?
Ja Er hun snill? Hvorfor?
Ja. Hun stiller alltid opp for vennene som trenger det, også er hun en veldig god lytter.

Er det mange gutter som vil ha henne?
Ja

Har hun mistet jomfrudommen? Hvem mistet hun den til?
Ja, til Justin Bieber xDxD

Fester hun mye?
For og si det sånn, edruhelg for Therese er og være edru enten fredag eller lørdag. Altså, EN av dagene.

Dårligste karakter? Beste karakter?
1 og 6

Er hun en person som ofte er i godhumør, eller er hun en pessimist?
Som oftest i godt humør. Alle har jo sine dårlige dager:)

Syns dere Therese er irriterende?
Når man har henne på overnatting, og man selv er veldigveldig trøtt. Har hun en tendens til å ligge og flire av seg selv, og prate tull.

Kan hun være veldig sjefete?
Hvis hun ikke får det som hun vil, blir hun «sur». Så ja

Syns dere hun er veldig fisefin?
Ja, hun synes alt er ekkelt

Er hun populær?
Alle i Tromsø vet jo hvem selveste TCMN er.

Hvorfor blogger hun så lite?
Fordi hun har et annet liv enn bare bloggen

Er Therese den samme person på bloggen, som i virkeligheten?
Ja, det vil vi si. Hun er ikke som mange andre bloggere, og skal ha "det perfekte liv".

Hvordan linje studerer hun?
Salg, service og sikkerhet.

Vet dere hva hun vil bli?
Hollywoodfrue

Hvor lenge har dere kjent henne?
Rundt 2 år.

Hvordan ville dere beskrevet henne med tre ord?
Omsorgsfull, gal og lat.

Forsover hun seg hver dag?
Hun har forstått at det er viktig med søvn, å legger seg dermed tidlig om kveldene. Noe som resulterer i at hun kommer tidsnok til skolen (til tider)

Hvordan reagerer hun om fans/blogglesere kommer bort til hun?
Hun blir ganske flau og kan kanskje virke litt overlegen, men det er ikke meningen. Hun syntes det er kjempe koselig.

Snakker hun noe om leserne sine?
Ja

Bruker hun selvbruning?
Nei, betakaroten. Hun blir alltid flekkete av selvbruning x)))

Hvorfor ble hun hentet av politiet i fylla?
Som dere vet, var hun bare 17 år.

Hvis dere vet alt om henne? Hvorfor har dere aldri vært på bloggen før da?
Hahaha, har ikke vi det? Tror du er en ny leser :p:p

Sjekk ut denne søte jenta sin blogg, hun va faktisk den eneste som spurte etter linking:
Trykk HERfor å komme på bloggen hennes. Dere spurte om noen bilder, hadde ingen flere på pcn. Bedre enn ingenting :)


 

dagen i dag

Hei!

I dag var vi to klasser fra skolen på Havarivernsenteret. Der hadde vi førstehjelp- og brannkurs. Først hadde vi en del teori om brannskader og lignende, så fikk vi alle prøve å slukke en større brann med pulverapparat, og en brann med brannslange. Det var utrolig spennende og lærerikt, det er kanskje litt viktig at du vet hvordan du slukker en brann hvis det oppstår hjemme?

Etterpå hadde vi førstehjelp-teori, og fikk prøve oss på førstehjelpsdukke med hjerte- og lungeredning. Gjorde dette i 7. klasse med "Anne" dukken, så var ikke noe nytt for meg. Vi ble ganske fort ferdig med det, så kom enda en morsom ting vi skulle gjøre. Vi fikk på oss filtermasker og hjelm, så skulle vi gå to og to inn i et bygg som var fyllt opp med røyk. Vi så cirka ingenting, og skulle komme oss opp i 2. etasjen og ut igjen. DET var morsomt :)

Bilder fra dagen:
Nå skal jeg i løypa!!!!

konkurranse

Litt endringer i planene, så konkurransen kommer nå heller. Du kan vinne shampooen og balsamen jeg skrev om for et par innlegg siden, og det eneste du trenger å gjøre er å kommentere at du deltar og legge med mailadressen din. Trekker vinneren på søndag, så kjapp dere og delta!  Du får kjøpt pakken med shampoo og balsam HER. 

Vi snakkes i morgen fantastiske lesere, nå skal jeg virkelig skjerpe meg på bloggfronten!!
utslitt

Hei hei!

Nå er vi godt plantet i sofaen her hjemme hos Birgitte, det skal jeg love dere. Ganske utslitt etter å ha stått på ski tre timer i strekk! Joakim kom en tur mot slutten, mobbet oss for at vi var så dårlig og sånn.. ikke greit :( Vi vurderer en tur tilbake igjen i morgen - eller på fredag, for vi skal nemlig hoppe på bigjumpene! Vi var så nære i dag, men plutselig slo de av lysene så vi så ikke en dritt. REDD!

Håper dere har hatt en fin uke så langt? Kommer en konkurranse i morgen, stay tuned.nammiii

løypa

Hei!

Sitter hos Birgitte nå. Vi er på tur ut døren, så skal bare slenge inn et par bilder til dere før vi suser avgårde. V skal i løypa litt og stå på ski, så vi snakkes når jeg er hjemme igjen. Beklager dårlig updates, men det blir bedre snart. Lover!

Hejdå