hits

februar 2013

outfit

Hei!

Da var jeg kommet hjem etter en slitsom og lang dag, men spennende. Tattoveringen er halvveis ferdig, og møtet med Jan Thomas var veldig morsomt. Forteller alt om dette senere, nå er jeg sliten så skal slappe litt av. Her er dagens antrekk, byttet til hvit BH etter jeg så hvor gjennomsiktig genseren faktisk var.. So much for neon underwear!


jakke - madlady.se (link, har min i xs-s) // genser - usa // skjerf - cubus // bukse - gina tricot // sko - converse // solbriller - h&m 


Fineste Meline mi! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten denne jenta, hun hjelper meg med ALT. Og er det noen som har gode råd og kreative løsninger, så er det hun. Meline er på en måte bloggmanageren jeg min, såå fornøyd med alt hun gjør for meg. Vet ikke hvordan jeg skal vise hvor takknemlig jeg er.. LOVE YOU!

tattoo og møte

Hei! Follow breigz på instaaayo

Nå har jeg og Meline akkurat ordnet oss ferdig, og jeg sitter med spisebordet og sluker i meg frokosten. Har det rimelig travelt, men fant ut at jeg var nødt å blogge før jeg dro! Klokken 12 skal jeg ta tattovering, skal ta den på Underdawg hos Max. Hva jeg skal ta får dere se når den er ferdig, men det er en litt stor en. Gleder meg masse samtidig som jeg gruer meg. Etter tattoveringen skal jeg faktisk møte Jan Thomas, han skal til Tromsø på en åpning av Spar Kjøp. Når han er ferdig der skal jeg møte han på hotellet, det blir utrolig spennende. Skal få sminketips osv, så dette blir en fin dag. Vi blogges om møtet senere, skal prøve å få tatt litt bilder og sånn :)

Nå må jeg bare avslutte, har ikke så god tid på meg!


booking open

Hei!

Nå har Life Is A Beachparty åpner bookingen til Ayia Napa, du kan booke HER. Bookingen til Ios er også åpnet, og den finner du HER. Som sagt skal jeg og Tuva på begge disse turene, og blir veldig spennende å oppleve partylivet. Det er noe helt annet enn her hjemme i Tromsø, og jeg har jo enda ikke vært på en ordentlig partyferie. Puerto Rico, hvor jeg var i desember, tror jeg er helt øde i forhold til Napa iallefall! Gleder meg også til å reise med LIABP, utrolig hyggelige gutter og det virker som de har god peiling. Wiii, ferie!!


 Var på Jekta i stad, men de hadde ikke sånn for å klippe simkortet. Prøvde selv når jeg kom hjem, men står bare "SIM Not Valid" selv om det kommer opp sånne streker for at det er dekning når jeg har simkortet i. Dritt... får bare vente på det som skal komme i posten da, selv om det sikkert ikke er her før neste uke. Såååå lenge uten telefon, tror faktisk ikke jeg blir å ha et liv i helgen. Siden det var så sinnsykt trist kjøpte jeg meg litt undertøy og noen småting, også var jeg på Change og målte størrelse siden all hevelsen er borte og de har lagt seg mer på plass. Viser dere hva jeg kjøpte i morgen!


surleppa


genseren er fra junkyard.noNå skal jeg sove en liten time, så skal jeg hente Meline. Hun skal sove her, for i morgen skal vi opp litt tidlig. Jeg skal først gjøre noe klokken 12, også møte noen klokken 17. Noen som vil gjette? Tror ikke dere klarer å gjette det sånn egentlig, men uansett.. haha!

ny Telefon

Hei!

I helgen når vi var på byen, har telefonen min blitt ødelagt. Derfor måtte jeg på mandag bestille meg ny, er faktisk helt forferdelig å gå rundt uten å kunne få tak i folk. Bestilte iPhone 5 på Apple.no, og den kom faktisk allerede i dag. Så frakt på 2 dager klager jeg ikke på, hadde sett for meg å vente iallefall en uke. Nå skal jeg en tur på Jekta med Benedicte, hun skal finne seg en genser og jeg må få klippet sim-kortet mindre sånn at det passer. Noen som vet om de gjør det på vanlige butikker hvor de selger mobiltelefoner?
<3 <3<3<3<33
 

vinn iPad Mini

//innlegg i samarbeid med bazar

Hei!

Akkurat nå har Bazar en konkurranse hvor du kan vinne en iPad Mini, perfekt for de som syns den vanlige iPad'en er litt slitsom å drasse med seg. For å delta trenger du bare å opprette en bazar konto (gratis!). Bazar er en side hvor du kan selge for eksempel klær, for øyeblikket er det gratis å annonsere og de som i tillegg annonserer er også med i trekning hvor de kan vinne en av tre vesker fra Marc Jacobs! Så hvis du bruker 5 minutter på å melde deg inn på bazar, og legge ut en annonse med noe du ønsker å selge, så er du med i trekningen av både en iPad Mini og en veske fra Marc Jacobs. Tenk så deilig det hadde vært å vinne..


- Har du prøvd ut iPad Mini, er den bra?

throwback

Dette er faktisk 2 år siden, når jeg var i Oslo sammen med Lene Orvik på et eller annet useriøst opplegg. Sier bare hallooo rosa blush <3<3<3 Noen som husker meg slik? Og forandret til det bedre eller verre, haha? Håper for guds skyld ingen sier at jeg har blitt styggere - daaa blir jeg lei meg.


haha...

arts & crafts

Hei!

Før helgen var jeg innom Arts & Crafts på Nerstranda for å finne meg litt accessories. For dere som ikke vet hva A&C er, så er det en butikk som selger smykker og annet tilbehør i god kvalitet. ALT de selger er håndlaget og designet av A&C, og alt er nikkelfritt. I butikken kan du finne smykker, brosjer, øredobber, armbånd, speil, smykkeskrin, skjerf, solbriller og piercinger. I produktene demmes bruker de blant annet swarovski krystaller, ekte fersvannsperler (fra østers), perlemor og strandskjell. De bruker ikke truede arter som for eksempel saltvannsperler. I "Essens"-serien har de 20% gull i platteringen og 20% rodium i sølvplatteringen. A&C på Nerstranda er den eneste av butikkene i Norge som er halvt pop-up shop (lagersalg) og halvt vanlig. Det vil si at det hele tiden er masse varer til reduserte priser her. Hvis du melder deg inn i VIP klubb Nerstranda får du også eksklusive tilbud på SMS (jeg er medlem), invitasjoner til førsalg og handlekvelder. Helt gratis å bli medlem og å motta sms.

A&C har også noe som heter LADLI. Det er en kolleksjon med smykker og tilbehør håndlaget av ekte halvedelsteiner og messingtråd. Det er barn i India som har laget smykkene på fritiden sin, og Arts & Crafts selger dette videre. All inntekten for denne smykkeserien går til indiske gatebarn, og kjøper du et smykke kan det gi et godt måltid til hele 50 barn! Tenk på det om du er innom der, du kan glede andre ved å kjøpe noe til deg selv.

Jeg fant meg noen enkle, men fine produkter som jeg kan bruke til hverdags og til fest. De får også inn en haug med varer for tiden, blant annet utrolig fine fargerike armbånd. Dere vet sånne typ armbånd som man kan ha sikkert 10 på om gangen? Det er dritfint nå som sommeren kommer! - Hva synes du om produktene, og har du selv noe fra A&C?


Ah, elsker dette skjerfet! Fargene går til stortsett alt :D
Denne "vinge"ringen er utrolig fin, også er den justerbar. 


"freedom respect diversity"  // innlegg i samarbeid med A&C

mørkere hår

Hei!

På torsdag forrige uke dro jeg til min faste frisør, Linn på HEADMASTERS, og farget håret igjen. Linn kom videre med sitt bidrag i Headmasters "Photographic Award" i London. Hun ble nominert med sitt bidrag i kategorien "Mens Image" og vant prisen Runner up! Gratulerer så mye til henne :D

Fargen var blitt litt utvasket og følte den hadde litt grønnskjær i seg, så da var det på tide å få det litt mørkere igjen. Elsker den fargen jeg bruker, for det er på en måte et lite rødskjær i den som vises av og til. Dødsfin! Vet ikke hva fargen heter, men om dere skal på Headmasters kan dere jo spørre. Etter hun farget håret mitt ordnet hun det litt, fikk veldig fine krøller, men rakk ikke å ta bilde av det før de var gått litt ut. På Headmasters i Tromsø kan du bli medlem i VIP-klubben. Da får du i mars blow-dry til kun 299 kroner.  Det kommer også andre tilbud etterhvert. Du kan bli medlem i VIP klubben til Headmasters Tromsø HER


og nei, bruker ikke extensions! :)- Fin farge, eller hva?!

basketball birthday

Hei!

Helgen gikk utrolig fort, så ble ikke så mye blogging. På fredags ettermiddag kom Sofie på besøk og var her til i går. Camilla fylte 20 år forrige uke, og det feiret vi på lørdag. Startet med bursdagsvors hvor alle jentene var, og temaet var basketballchick, så alle hadde kledd seg ut i basketballskjorter. Trodde ikke alle kom til å gjennomføre temaet, men det gjorde de. Var utrolig gøy på vorset, hadde forskjellige drikkeleker og enormt mye mat/drikke. Etterpå dro vi på byen og fortsatte festen. For min del ble det en utrolig lang natt, la meg ikke før klokken 3 i går ettermiddag.. 

Jeg hadde tenkt å ta masse bilder, men det ble dessverre ikke sånn. Vi lagde også en Harlem Shake video, men den ble så latterlig dårlig at jeg velger å ikke poste den noen steder. I hele videoen lå egentlig alle bare på gulvet og jokket, hahah.
lakers mafakka


loveyou bestie


bestevenninna, lenge siden dere har sett oss avbildet sammen nå! finnes ikke bedre jente


ja, typisk oss

- Har du hatt en fin helg? 

life is a beachparty

Hei!

Nå er det jo ikke så alt for lenge til sommeren, og derfor har jeg og Tuva begynt å tenke på hvor vi skal reise. Vi er, som dere sikkert vet, veldig glad i varme sydenplasser og sier ikke nei takk til om det er full fest også. Vi har derfor landet på at vi begge to skal reise med noe som heter LIFE IS A BEACHPARTY - det er tre gutter som har startet et konsept. Det startet med at to av guttene møttes tilfedig på ferie, og begge hadde en "passion" for reising og ønsket at dette skulle bli dems livsstil. Derfor har de startet LIABP, det er enda ganske nytt, men det de tilbyr er altså en "tour" som alle kan være med på. Dette er et utrolig godt konsept til dere som er lei av å lete etter partysteder, men kun finner anbefalinger for familiehotell og rolige omgivelser. Reiser du sammen med LIABP-guttene kommer du til å få en opplevelse du sent vil glemme. Fordelene ved å reise sammen med disse guttene er at du får informasjon om de beste partyene, du får eksklusive tilbud og arrangement, LIABP er der hele tiden for å hjelpe deg og de du reiser med for en best mulig ferie og under hele oppholdet har de med seg et team som filmer og lager en aftermovie som kommer til å bli sick (du trenger selvsagt ikke bli filmet). 

Siden ikke så mange kjenner til LIABP, så er det forståelig at mange er usikker og ikke tørr å reise med noe nytt. Men noen grunner til at du kan reise med sikkerhet er at de allerede har kontrakter med hotell, fly osv. De har booket 75 seter på Norwegian flyet til den første destinasjonen! De har kapasitet til 100 personer på hotellet de har booket, og de siste 2-3 årene har de investert mye i firmaet sitt for å ha de beste samarbeidspartnere. I 2012 for eksempel reiste de med et filmcrew for å filme opplevelsene og få det online, uten fortjeneste. Etterhvert som årene går kommer LIABP til å bli større og større, og jo flere blir å ta del i noe som kommer til å være dems livs opplevelse.

Jeg og Tuva gleder oss allerede masse masse til å reise, og håper mange av dere som også skal på ferie velger å reise med LIABP så dere kan feste med oss. Det er sinnsykt bra partyliv og det kan ikke sammenlignes med hva du opplever hjemme. Vi har tenkt oss til både Ayia Napa og Ios! Det kommer til å bli utrolig fett, og jeg er faktisk ganske sikker på at Life is a Beachparty kommer til å komme langt i reisebransjen. De har et skuddsikkert konsept og er utrolig seriøse, med konkurransedyktige priser. Hvis du vil se på litt videoer fra LIABP kan du gå inn HER, og for å få med deg de siste oppdateringene og nyhetene om det som kommer til å være den beste sommeren din må du like Facebook-pagen demmes HER. De har de siste årene reist rundt alene for å bli kjent med stedene og finne de beste partyplassene, og derfor har de veldig god erfaring og vet hva de driver med.

Første reisen de har i boks er til Ayia Napa fra 8. til 15. august, prisen på denne er 6666 norske kroner (6300 om booking skjer før 28 februar). Det som inkluderes i prisen er:
- Fly tur/retur Oslo til Larnaca
- Transport fra Larnaca til Ayia Napa
- 7 netter på et av Napa's største partyhotel: Pambos Magic. 
- LIABP t-skjorter, singletter og håndkler.
- Profesjonelt kameracrew som filmer til Aftermovie
- Eventer: Party Boat (åpen bar) og Pool Party (åpen bar)
- Gratis inngang til mange av Napa's beste nattklubber og offisielle afterpartys. 

Du kan lese mer og bestille tur --> HER <--. Bookingen åpner om 3 dager, så snakk med vennene dine og book reisen så snart som mulig.


Andre reisen de har i boks er til Ios i Hellas fra 25. juli til 6. august, og denne touren kan du lese mer om og bestille på hjemmesiden! Som dere ser får man mye for prisen, og alt er booket så det er 100% trygt. Om du velger å reise med LIABP så har du muligheten til å feste med LIABP-guttene, eller du kan feste på egenhånd. Alt er opp til deg selv, du tar de valgene du vil for - men reiser du med LIABP får du billige deals på de beste uteplassene som du ikke ville fått ellers. De er alltid der for deg på reisen din om du trenger tips eller lignende. 
En aftermovie fra de var på Ios i fjor alene:
 

outfit

Hei!

Nå har hun fra avisen nettopp vært her sammen med fotografen, intervjuet varte vel litt over en halvtime. For de som vil lese kommer det ut i lørdagsavisen til iTromsø, altså i morgen! Gleder meg til å lese det selv. Nå skal jeg lage meg mat, for tredje gang i dag. Pasta med kylling og salat, mm :) Må også dra en tur på Jekta å kjøpe gave til Camilla som feirer 20 år i morgen, noen gavetips? Senere i kveld skal jeg vel kjøre noen venner på byen, er nemlig raveparty for de som er russ i år. Faen... sjalu!! Savner russetiden så sinnsykt mye når jeg tenker på det, minne for livet.

Dagens outfit - skjorte fra KappAhl og ny shorts fra madlady.se, du finner den HER. Jeg har størrelse 34 :)


winter wonderland

Good morning sunshines!

Ble bloggfri i går, hadde en god del å gjøre! I dag har vært en effektiv dag, allerede. Klokken 10 på morgenen kan jeg si at jeg har vært effektiv - sykt eller? Skyldes vel at jeg sto opp klokken 6, så kan med kors på halsen si at jeg har fått ordentlig døgnrytme. Startet dagen med å vaske litt klær og henge på tørk. Etterpå tok jeg en tur på butikken og handlet inn mat, samt at jeg ryddet kjøkkentet når jeg kom hjem istad. Nå sitter jeg og spiser frokost, ordentlig grovbrød med salami, herbalife shake, en kopp vann og et par vitamintabletter. For en herlig start på dagen :))

Klokken 2 kommer avisa Tromsø på besøk, de skal lage en reportasje om bloggingen min. Tror den kommer ut i morgen i lørdagsutgaven. Gruer meg, er ikke så flink til å svare på spørsmål. Blir mye gjentakelser osv, men får gjøre mitt beste. Skal spise opp og rydde klart stuen, piske Tuva til å rydde badet og gangen, så må jeg vel ordne meg også.

Se så mye det har snødd ute, winter wonderland!Har laget meg en ny kostholdsplan som inneholder 3500 kalorier hver dag, får håpe jeg klarer å følge den sånn at jeg går opp i vekt!


fresh uten sminke, krøllene er 2-dagers. frisøren lagde dem i går!

vil ikke

Er det noe jeg gruer meg til her i livet, så er det å bli voksen. Jo eldre jeg blir, og jo eldre de rundt meg blir, jo mer angst får jeg for å faktisk bli voksen. Jeg vil ikke kalle meg selv voksen bare fordi jeg er myndig, for jeg er jo enda tenåring og har hele livet forran meg. Hadde jeg kunne valgt, så skulle jeg ikke blitt eldre enn 21 år sånn at jeg hadde vært lovlig i USA. Vet ikke hvorfor jeg har denne frykten for å vokse opp, men jeg føler på en måte at livet bare blir mer og mer kjedelig og A4 jo eldre man blir. Jeg savner å være 15-16 år - ung, dum og viste ikke bedre. Adrenalinet man fikk av å gjøre noe bak ryggen på foreldrene, snike seg på fest og alt det andre. Det er bare 2-3-4 år siden, men det føles så utrolig mye lengre! Allerede har ting begynt å bli mer kjedelig enn det var på den tiden. Før var det sminke, gutter, fest og venner som var bildet av hvordan livet så ut. Nå er det så mye mer, og så mange flere bekymringer. Tiden har flydd avgårde, og barndommen er faktisk over for min del. Jeg tror også dere har merket at jeg er mye mer voksen på bloggen den dag i dag enn jeg var for 2 år siden. 

Det som er litt rart, er at det er jo dette jeg har gledet meg til hele ungdomsperioden. Bli voksen, bestemme selv, bo alene, gjøre hva jeg vil, tjene penger, få lappen og bil - men jeg har innsett at det var ikke så morsomt som jeg trodde det skulle være. Jeg vil ikke gå videre i livet, det er for skummelt. De små gledene man får gjennom livet setter jeg så uendelig pris på. For å nevne noen: begynte på ungdomsskolen, ble tenåring, fikk mitt første bankkort, min første jobb, første mensen, begynte på videregående, ble 16 og "lovlig", fikk mopedlappen, dagen jeg ble 18 år, lovlig ute på byen, fikk lappen og kjøpte bil, min første ferie uten foreldre, min første tattovering, flytte ut hjemmefra og alle vennene jeg har fått blant alle disse hendelsene. Men nå føler jeg de små gledene begynner  å ta slutt, for det er ikke like mye å se fram til i livet. Du har liksom opplevd nesten alle de største tingene du kommer til å oppleve. Fremover er det bare ting som få seg mann, kjøpe hus, gifte seg, få barn og sånne ting - og jeg gleder meg faktisk ikke til det. Jeg vil være ung for alltid!! Syns for eksempel ikke at mamma og pappa sitt liv ser særlig spennende og innholdsrikt ut. De gjør jo det samme hver dag, inn og ut. Det er ikke sånn jeg vil leve, jeg vil reise rundt og oppleve alt jeg klarer og etterhvert flytte til USA og starte en egen butikk.

Alt i alt tror jeg bare frykten er der fordi jeg kommer nærmere døden for hver dag som går. Tenk at vi lever dette laaaange livet og sliter oss gjennom så mye forskjellig, for og bare dø til slutt. Helvette, kan noen skynde seg å finne opp ungdomseliksir før jeg blir gammel?!?! - Noen andre som er redd for fremtiden?

VIDEO - daily makeup

Hei!

SHOUTOUT til Instagram brukere: Follow MARTEKVALE, LONEVIK og HEDDAKTR

Som sagt lagde jeg sminkevideo, ikke at den ble så veldig bra da.. Dere får dømme selv! Og ja, foundationen har blitt aalt for mørk til meg siden jeg ikke har tatt sol på kjempelenge. Må kjøpe ny asap, for det ser ikke så veldig bra ut. I tillegg har jeg en flekk i panna på videoen, men så det ikke når jeg sminket meg. Sucks to be me, eller hur? Bare nevner det siden jeg vet noen av dere kommer til å pirke på det, bare for å vise at jeg er fullstendig klar over det selv! :)))) Dere kan også slenge inn ønsker til flere videoer, syns det var gøy å videoblogge til en forandring - så kanskje jeg begynner litt oftere med det.

Trykk på tannhjulet -> 1080p for best kvalitet!

recently @ instagram

Her er bilder fra den siste tiden min på Instagram. Follow meg @ tcmn :) Skriv ditt IG brukernavn i kommentarfeltet, så velger jeg tre stykk som jeg gir en shoutout til i neste innlegg! Tilfeldig trekning så alle har en sjangse. Nå skal jeg ta meg en kjapp powernap, så blogges vi senere. xoxo


♥ 1. true, skjelettet til mennesker varierer fra 1-3 kg ♥ 2. pen osv, måtte bare oppdatere ig med et gammelt bilde ♥ 3. me and my bff i florida i sommer, så brun vi var ♥ 4. så lat som jeg er, orker jeg aldri å skrape ruta ♥ 5. pappabanken er best når man begynner å gå tom for penger, love it ♥ 6. natt til dag to etter operasjon, klarte ikke sove og syns så synd på meg selv. PAIN! 


♥ 1. haha, ble faen meg diskusjon på brødskivebildet! ♥ 2. første dusjen etter operasjonen, skummelt. ♥ 3. har blitt mishandlet :) neida, blåmerke etter veneflonen! ♥ 4. savner florida, her var vi på carwash ♥ 5. haha, var et "fuck my life dårlig døgnrytme bilde", helt svart. kunst. ♥ 6. gran canaria i desember, så bruuun!!! ♥


♥ 1. meg og fine bettispagetti ♥ 2. iPhonen min etter cocoPPa makeover ♥ 3. var ute og kjørte sammen med pappa i mazda rx-8'a hannes! ♥ 4. natten før operasjonen, superstoka! ♥ 5. akkurat våknet fra narkosen, var ganske rusa enda her, skjønner ikke hvorfor jeg la ut det stygge bildet. ♥ 6. lå på badet og var emo ♥

VIDEO - kjolene mine

Hei!

Tuuusen takk for masse komplimenter i forrige innlegg, blir så glad når dere er så søte! Jeg fikk iallefall redigert ferdig videoen ganske fort, og det var bare en som gjettet riktig på hva det var. Dessverre var du anonym, så kan ikke gi deg credit for det.. Laget iallefall en video med alle kjolene mine, sånn somm annais har gjort før. Tok vel og merke ikke alle, for jeg orket ikke å ta på meg de som tok lang tid grunnet lite batteri på kameraet. Dere må være snille å krysse fingrene for at ingen av naboene så meg når jeg nærmest strippet av meg nesten 40 forskjellige kjoler i stuen, vi har jo ikke akkurat de minste vinduene heller.

Trykk på tannhjulet - > 1080p for best kvalitet.

Kjole 2 HER // Kjole 3 HER i hvit // Kjole 6 HER // Kjole 15 HER // Kjole 20 HER // Kjole 29 HER // Kjole 32 HER // Kjole 34 HER (affiliatelinks)

Nå ser altså stua sånn her ut, regner med Tuva gleder seg til å komme hjem til ryddig og fint hus:


- Hva synes du om videoen? Hvilken kjole var din favoritt? 

lenge siden ja

Hei!

I dag døgner jeg, er på tide å fikse døgnrytmen igjen. Den ble helt på trynet etter jeg tok silikon fordi jeg har sovet så ubehagelig den første uken. Men jeg er iallefall våken, denne gangen mens det enda er lyst ute. Har hatt tenkt til å spille inn et par videoer i sikkert en uke, men så har jeg aldri kommet meg opp og rukket dagslyset! Det føles ut som at det er evigheter siden jeg sist laget en ordentlig VB, men har spilt inn sminkevideo nå, og den kommer kanskje ut hvis den ble bra. I tillegg holder jeg på å spille inn en annen videoblogg nå. Denne tror jeg dere blir å like, men det var slitsomt arbeid. Mye frem og tilbake for å få med alt! Hvis jeg rekker kommer den ut iløpet av dagen - dere kan jo gjette hva slags video det er? :) xoxo


skeivitryneeet

billige heels

Hei!

I dag har NELLY et supertilbud på høyhelte partysko med store avslag på en haug med heels, det er enda ikke åpnet for alle så er kun de som har fått tilbudet via mail som vet om det. Du finner både varer til 50-60 prosent rabatt, så skynd deg inn og handle før alt blir røsket bort i morgen når det åpnes for alle. Det er over 300 par herligheter som kan bli dine til en rimelige penge enn vanligvis :)

Trykk --> HER <-- for å se hele salget med sko! Her er noen av skoene jeg fant som jeg likte:

Gull pumps HER til 149,-  //  Rosa glitterpumps HER til 149,-  //  Gullpumps med åpen tå HER til 175,-Sorte naglepumps HER til 249,-  //  Lilla pumps HER til 175,-  //  Sorte pumps med åpen tå HER til 249,-Korallfargede pumps HER til 189,-  //  Blå pumps HER til 239,-  //  Skyhøye røde pumps HER til 349,-

Har du fått med deg dette salget? Hvilke av skoene over likte du best?

Effortless Extensions

Hei!

Jeg har jo tidligere vist dere dette håret, men det er en god stund siden og mye har skjedd siden da. Nå har DreamExtensions Effortless Extensions kommet med flere lengder på håret, og enda flere farger enn før. Dette håret er et extension som er utrolig lett å ta på, og det kan gjøres på så lite som 1 minutt. Mange vil tenke "hæ? det går da ikke?" men jo, faktisk. Dette er et syntetisk hår i utrolig bra kvalitet - du kan rette, krølle og style det som om det var ditt eget. Noe som er fint med syntetisk extension er at du slipper å tenke på hvor mange fattige som har ofret sitt eget hår for at du skal få lengre og fyldigere hår.

Effortless-håret henger på en nylontråd som er justerbar, og hele hårstykket er i et - ikke som i clips hvor du har mange deler. Du legge tråden på hodet og begynner å trekke hår over tråden for å få den usynlig, og vips så har du lengre og fyldigere hår. Det sitter også veldig bra på, man trenger ikke bekymre seg for at det skal falle av. Siden det ikke er noen clips som lugger ut ditt eget hår, ingen lim eller tape på håret, så blir det dermed ingen skade på ditt eget hår. 

Dette extensionet ble brukt på Catwalken under Britain Next Top Model i desember som var, og kjendisfrisøren Ken Pickon (L'oreals frisørrepresentant, frisør til mange kjendiser osv) elsker Effortless Extensions og har lyst å representere det i Storbritannia. Du finner FB pagen til Dream Extensions HER, og du kan gå inn HER for å kjøpe extensionet (de har både slett, krøllet, bølget, fall osv som man kan kjøpe i forskjellige lengder).

Noen bilder av hvordan håret ser ut på, her er ikke det naturlige håret slett så ser bedre ut etter en runde med rettetangen:


Slik så det blonde håret jeg hadde ut med Effortless Extensions, dette i en kortere modell:

Slik ser det ut før du har tatt håret over tråden og i bakhodet. 
Håret kommer i en "case" som gjør det enkelt å oppbevare og beskytte håret når det ikke er i bruk.

Sånn setter man på håret:
 

Working Class Hero

Hei! 

Nå sitter jeg inni en haug av papirer for å få litt orden på regninger, bloggarbeid osv. Må sortere og merke av hva som er betalt og ikke, for jeg glemmer etter en dag at jeg faktisk betalte en regning. Det er i tillegg veldig deilig å ha en viss orden i papirene sine, for om man ikke har det så kommer det plutselig masse inkassovarsler osv fordi du ikke husket å betale innen forfallsdatoen. I dag fikk vi strømregning for måneden som var, og den var på 3000 kroner. Det er så sinnsykt dyrt å leve, men jeg syns strømmen er merkverdig dyr i forhold til hva andre jeg kjenner betaler. Til og med mamma betaler ikke så mye, og hun har større hus enn Tuva og jeg har. Får trøste meg med at det blir billigere jo varmere det blir ute :( 

Pappa har forresten vært innom en tur, han har hengt opp TV'en min. E-n-d-e-l-i-g-!!!! Tok jo bare 2 måneder fra han kjøpte veggfestet til han hengte opp beistet. Så nå har jeg TV, trenger egentlig aldri forlate rommet mer - kan tisse på verandaen, kjøpe inn knekkebrød og nugatti å ha på rommet, jeg har tv, data, klær, kjøpe inn vann på flaske osv. Tuva kan egentlig bare ha resten av huset for seg selv xD


Etter jeg lastet opp dette bildet, innså jeg at ja... dette er min valentinesdag. Hahah! Egentlig gir jeg meg blanke f....ark.


Sånn ser det ut når den er inntill veggen, jeg kan dra den ut så jeg kan ligge i sengen å se på TV. 

- Har du system i dine papirer? 

swiss lashes

Hei!

For tiden holder jeg, i samarbeid med Swiss Clinic, på å teste ut et øyenvippeserum . Dette serumet lover tykkere, lengre og mørkere vipper. Jeg er kanskje verdens flinkeste til å ødelegge mine egne vipper med tanke på at jeg sover med mascaraen på, og når jeg har på løsvipper tar jeg de ikke av før det ser helt forferdelig. Når jeg da skal fjerne løsvippene følger halvparten av mine egne vipper med. Følgene av at jeg konsant har gjort disse to tingene over en periode har blitt at jeg har mistet mye vipper, de knekker og blir kortere. Før hadde jeg lange og fyldige, og det savner jeg virkelig. Den tiden hvor det ikke var nødvendig med løsvipper når jeg skulle på fest, og jeg slapp å stå i 10 minutter med mascaraen for å i det hele tatt oppnå et resultat som man knapt kunne se. Derfor har jeg valgt å prøve ut vippeserum, som jeg nå har brukt i en uke. Merker allerede at jeg har fått litt mer lengde på de som er der, men nå må jeg jo vente til jeg selv føler resultatet er greit. Man skal bruke den en til to ganger daglig frem til man har oppnått ønsket effekt, og etter det 2-3 ganger i uken for å opprettholde de nye vippene. Påføringsmetoden er enkel: Du starter med et rent, tørt øyeparti. Børsten er som en tynn liten kost, så du påfører den som en vanlig eyeliner på huden langs øyenvipperoten (ikke våtlinjen). En linje på øvre og nedre vipperot er nok. Du kan ta på deg vanlig kosmetikk når væsken er tørket - så du trenger ikke gå flere timer før du kan sminke deg. 


FØR-bildeOrdinær pris på dette serumet er 1 495,-, men nå er det på tilbud til 995 kroner! I tillegg kan du få 200 kroner i rabatt på øyenvippeserumet på 5ml om du oppgir "TCMN200" i handlekurven, som til sammen vil gi deg et avslag på 700 kroner av ordinær pris. Det er absolutt et godt tilbud, og dette serumet er ikke et hvilket som helst drugstore produkt. Det her er ordentlig merke, og jeg selv merker allerede forskjell etter kort tid. Kjøp Swiss Clinic vippeserum

- Har du prøvd ut vippeserum før, og fikk du bra resultat? 

den siste uken - silikon

Hei!

Nå er jeg jo på dag 9 etter operasjonen. Den siste uken har smertene bare blitt bedre og bedre. Dag 2 når jeg våknet var det helt for jævlig, trodde alt skulle revne og jeg hadde mest lyst og ta overdose av alle tabletter jeg fant. Sov heller ikke noe særlig godt fra dag en til to, så alt ble bare verre. MEN jeg holdt meg i ro fra jeg stod opp og ganske langt utover kvelden, så det ble faktisk mye bedre iløpet av dagen. Jeg hadde trodd det skulle bli verre fram til dag tre, men etter jeg våknet morgenen dag to så har det forbedret seg sakte men sikkert. Dag 3, 4 og 5 var det mest vondt i ribbeinene og i sårene, samt på siden under armen. I tillegg har jeg vært forkjølt etter operasjonen, så har hostet en del - noe som har forverret smertene. Har gjort utrolig vondt å hoste, føles ut som du har knekt ribbena. Nøys også en gang, og det er jeg glad for at jeg ikke gjorde flere ganger. Sover fremdeles ganske oppreist, men det er mest fordi jeg ikke har lyst å være hoven på puppene. Når man sover/sitter mye oppreist så går hovenheten bort mye fortere, og jeg føler at hovenheten allerede er så og si vekk. Er veldig overrasket over hvor fort smertene forbedret seg til tross for at man har gjennomgått en så stor operasjon. Det var fremdeles vanskelig å komme seg opp fra liggende og sittende stilling frem til dag 6 ca, da klarte jeg det uten at jeg fikk store smerter. "Morning boob" begynner å gå bort (når man våkner så bruker man ha veldig vondt i puppene siden man har ligget i ro så lenge), og det er kun ubehagelig de første skrittene jeg tar når jeg går ut av sengen. Jeg tror dag 6 var den dagen da jeg begynte å føle meg mye bedre, nesten helt fin i formen, lite ubehag osv. Dag 7 tok jeg faktisk min første heldusj, har bare dusjet halve kroppen tidligere, men dag 7 følte jeg meg så skitten og ekkel så måtte bare. Klarte fint å vaske håret, litt ubehagelig å løfte armene opp i hodet, men det gikk veldig fint. Føler jeg fungerer mye mer normalt nå, jeg kjører bil, løfter lettere ting, klarer å bevege meg mer normalt og går ikke som en krokrygget kjærring og holder fast på puppene hele tiden (de 5 første dagene gikk jeg rundt og holdte under dem fordi jeg følte de skulle dette ut av såret). Jeg merker enda hvis jeg løfter litt tyngre ting at det er litt press på brystmuskulaturen, på en måte litt ømt - som om du har hatt en heftig treningsøkt, men jeg har blitt vant til det. Arrene klør en del, så prøver å ikke tenke på det eller være borti dem, for da merker jeg ikke stort til det. Tok av den hvite bandasjen på dag 5, Tuva tok de av. Gikk smertefritt og til nå ser alt fint ut, puppene er heller ikke så sinnsykt langt oppe under kragebeinene. Skal bytte teipen som er over arrene om en ukes tid, så tenkte jeg kunne ta bilder av hvordan det ser ut da til dere som er interessert i å se. 

Ellers er jeg utrolig lei av støttebhen, men jeg får bare holde ut, er rett under 5 uker igjen med den så kan jeg kjøpe maaasse fint undertøy. Skal dra på Change og måle om et par uker så jeg får den korrekte størrelsen min, tipper egentlig at jeg havner på 65DD (kaaaanskje E) i forhold til når jeg målte meg tre dager post-op og havnet på 65E. Dere får enda ikke se før-etter bilder, så dere får bare være tålmodige. Kommer vel om en stund :)

Sjekk alle sprøytestikkene på siden. Har sånne rundt hele brystene, i tillegg mellom brystene. Dere kan jo skjønne hvor bedøvd jeg var... Ekkelt!


Sånn ser det ut nå, gleder meg til å bytte til ren teip!


Favorittbhen <3 <3 <3< <3 <3 <3 <3 xD :PP :S

Chili Forte

Alle har vel sett reklamen på TV om Chili Forte? Det er altså ikke et slankeprodukt, men et produkt for forbrenningen. Det består blant annet av en unik urte- og vitaminoppskrift med chili, grønn te, krom ++. Dette produktet kan bidra til å øke forbrenningen (ved hjelp av chili) og krom er tilsatt for at søtsuget skal dempes. Chili Forte kan like så vel brukes til å opprettholde en slank og fin kropp i tillegg til at den kan brukes for å slanke seg. Det blir ikke markedsført som et slankeprodukt, men en forbrenningsøker. Jeg har prøvd det en liten stund, og jeg merker godt at jeg ikke har det store behovet for godteri som jeg hadde før. Til slutt må jeg bare nevne at jeg ikke har prøvd ut dette produktet for å slanke meg!

Dere får bestilt produktet HER. Vil også anbefale dere å lese Kristina A. sine innlegg om Chili Forte HER og HER


// i samarbeid med Chili Forte

min favoritt

I dag e det morsdag, og derfor vil æ dedikere et innlegg til mammaen min. Va en liten tur innom tidligere, men hadde ikke så mye tid så vi skal ta morsdagen på etterskudd. Har en liten plan om ka vi skal gjøre, men tenkte det kunne være greit å holde det hemmelig. Det skal jo være en overraskelse! Men ja - mammaen min. Du har vært mi støtte i så mange år, og æ har alltid fått råd og veiledning når æ har trengt det. Hvis æ har problema, vet æ kor æ kan snu til. Om æ bare vil prate eller være lamme, så drar æ til dæ. Vi har hatt våre ups and downs, som de aller fleste andre, men fremdeles vil du alltid være en rollemodell for mæ. Vi har gjort mye sammen opp gjennom åran, og har mange fine og minneverdige opplevelsa. Kunne ikke tenkt mæ ei anna mamma enn det æ har fått. Og uansett kor mange tattoveringe æ tar i fremtida, vil de fineste æ har alltid være dem to æ har på håndleddet mitt - for det e de to personan som betyr mest i livet mitt og som æ aldri hadde klart mæ uten. Ekstra spesiell e tattoveringa det står mamma på, for den tok æ faktisk på bursdagen din! Forresten, æ vet æ e favorittdattera di, selv om du ikke sir det høyt :)

Du betyr uendelig mye for mæ. Favorittmammaen min ♥ loveyou
Fra vi va i Los Angeles, California, i 2011. 

ut av huset

Hei!

Nå begynner jeg å bli i mye bedre form, så har ikke så veldig vondt lengre. I kveld skal jeg, Tuva og Karen på besøk til Kaja og spise middag/kvelds. Blir nok superkos, og gleder meg til en tur utenfor huset. Etterpå får vi se hva vi gjør, tror Tuva skal drikke litt finvin så om det blir bystemning hos dem så tenker jeg at jeg blir med edru. Har verken lyst eller lov til å drikke nå, og det gjør meg ingenting. Ellers var det litt kjedelig og finne kveldens antrekk, for måtte jo ha noe som skjulte den stygge støttebhen.

Skulle bare blogge litt før vi suser ut på et par ærend, og bortover til Kaja. Skal skrive litt mer om hvordan de siste dagene har vært i morgen, men et stikkord: kjedelig. Har ikke gjort noe som helst! iPhone spillene Candy Crush, Subway Surfers og The Simpsons: Tapped Out har vært mine beste venner de siste dagene - haha. Sier jo litt om hvor høyt det sosiale nivået mitt har vært. Etter Sofie dro hjem til Malangen igjen har jeg så vidt hatt et liv. Ingen venner, og sangen Livet er for kjipt har gått på replay xD. Kødda.

Sånn ser jeg ut i dag:

alt fra bikbok :)

how to - cocoppa

Hei! I går lastet jeg ned en gratis app som heter "CocoPPa". Det er en app du kan bruke for og på en måte endre ikonene på iPhonen din. Fungerer også på iPad og iPod! Nå ser min iPhone slik ut: Det du må gjøre for å endre disse, er først og fremst laste ned appen CocoPPa. Når du har lastet den ned, gå inn og lag deg en bruker. Kort fortalt gjør du slik:

♥ 1. Se under fanen "Top" og finn deg et ikon. Du kan enten søke helt nederst, se på de nyeste som er lagt til eller se på topplisten. Jeg bruker å se på topplisten. Når du har funnet det ikonet du vil ha (i mitt tilfelle Facebook, men gjelder for de fleste appene du ønsker å lage ikon til) trykker du deg inn på det. Du kan bruke hvilket som helst ikon til den appen du vil, du kan omså bruke en Facebook ikon for å komme inn på Snapchat om du vil.


♥ 2. Nå må du trykke på der det står "Set up link" under ikonet.

♥ 3. Siden dette er til Facebook, så går du på den oransje knappen der det står "App Search" (dette gjør du med alle apper som du har lastet ned). Når du kommer inn her søker du etter den appen du lager ikon til, og går inn på den når du har funnet den. Dessverre er det ikke alle apper som går ann å finne her inne, men jeg tror det kommer mer og mer etterhvert. 


♥ 4. Når du er inne på Facebook eller den appen du skal ha, kan du først og fremst velge om du skal ha "gloss" på ikonet. Det er en hvit glans som kommer på ca halve ikonbildet.

♥ 5. Etterpå velger du hva det skal stå under ikonet, jeg har valgt å skrive alt med store bokstaver så i mitt tilfelle står det "FACEBOOK".

♥ 6. Trykk på OK. Nå kommer det opp en forespørsel hvor det står "Confirmation: Go to Safari and add the icon to your Homescreen". Her trykker du på Yes.


♥ 7. Safari vil åpne seg, og du kommer inn på en side med bilde av ikonet og en liten beskrivelse. Trykk på tegnet i midten, og velg "Legg til på Hjem-skjerm". Så trykker du på "Legg til". Nå blir ikonet lagt til på hjemskjermen din.


♥ 8. Du kan også finne søte bakgrunner og sånn som gjør telefonen enda søtere. Noen av bakgrunnene kan du se på "Popular Home screen", men du kan også finne mer ved å gå inn på "Popular users" og se hva de har lagt ut. 

Unntak: Det går dessverre ikke ann å lage ikoner som fører til appene som orginalt er på iPhonen. For eksempel kalender, kamera, kontakter, bilder, instillinger osv. Disse må du nesten bare ha på "side 2" på skjermen din. Telefon kan du kun lage snarveier til å ringe en spesifikk kontakt, og meldinger kan du også lage snarvei til å tekste en spesifikk kontakt eller du kan bruke URL og skrive sms: som gjør at den går inn hvor du skriver en ny melding.


♥ Noen av de tingene man lager ikoner til bruker såkalte "innfødte URL'er" (meldinger, googlemaps, safari, musikk). For å lage ikon til disse, følger du steg 1 og 2 - men du går ikke inn på den oransje slik som i steg 3. Nå går du heller inn på "URL" og limer inn det som fører til appen. Etter du har limt inn det som skal stå følger du videre steg 4 - 7. Her er en liten liste med det du limer inn for noen av de vanligste appene, resten vet jeg ikke helt hva som må limes inn:

Safari - eks. http://www.google.com (da åpner safari google.com, du kan bruke hvilken som helst nettside og du kan for eksempel lage et ikon til hver av dine favorittnettsider)
Meldinger - sms:
Google Maps - maps:
Musikk - music:
Mail - mailto: 
Spotify - her må du lime inn linken til en spesifikk spilleliste

♥ VIKTIG: Du må IKKE slette den orginale appens ikon, for dette er på en måte bare en snarvei inn til den orginale appen. Det er ikke selveste appen, så om du sletter den orginale så mister du den. Så du må ha begge deler, men det du kan gjøre er å ha alle de vanlige på "side 2" på iPhonen, så har du alle CocoPPa ikonene på førstesiden. Da er det ingen som ser de med mindre de blar bortover på skjermen din. Om du i ettertid blir lei av disse nye ikonene, er det bare å slette de på helt vanlig måte og begynne å bruke de orginale igjen. Her kan du se min side 1 og min side 2:

HVIS DU VIL HA DET BORT, SLETT APPEN OG ALLE DE IKONENE DU HAR LAGET. Les hele teksten jeg har skrevet før du stiller spørsmål

silikon - svar del 1

Det blir mye silikonsnakk på bloggen nå for tiden, men det er liksom enten det eller ingen blogging. Begynner å blogge vanlig når jeg får hverdagen min tilbake, men inntil videre får dere bare holde ut. 

Hva mener de rundt deg om at du tok silikon, altså venner og familie? 
- Vennene mine har støttet meg alle sammen, noen av de mente at jeg ikke trengte det men de forstod at jeg selv følte det. Familien har også støttet meg, men det er bare nærmeste familie (mamma, pappa osv) som visste at jeg skulle ta det. Mamma syns derimot at jeg burde vente et par år, men hun sa det var mitt valg uansett. Jeg valgte som dere skjønner å ikke høre på min mor (noe jeg som vanlig velger å ikke gjøre), og grunnen er fordi jeg følte at jeg var klar for dette. Har tenkt på det så lenge, veid fordeler og ulemper mot hverandre og bare bestemt meg for at jeg ikke orket å vente mer. 

Har du arr? - Det er ikke arr enda, akkurat nå er det et sår som holder på å gro. Men om en liten stund kommer sårene til å bli til arr. Det er under puppen hvor de har skjært opp for å putte silikonet inn, skal vise bilder av det når jeg skal bytte teip om litt under 2 uker!

Hvor mye silikon har du tatt? - Jeg fikk fylt 325 ml silikon i hver pupp, det var max. Det var ikke plass til noe mer enn det siden jeg er så smal rundt. Det kan være at noen andre som har like mye silikon som meg har enten mindre eller større pupper, men det e fordi alt kommer ann på hvor mye brystvev du har fra før av, formen på puppene dine, høyde, vekt og fasong osv. Det er mange faktorer som spiller inn når det gjelder resultatet av din brystoperasjon, så det lureste er jo å dra på en konsultasjonstime og snakke med kirurgen. De vet som oftest hva som vil kle din kropp best, og gi deg det resultatet du er ute etter.

Hvor vondt gjorde det? - Operasjonen og like etterpå var ikke vond, for da lå jeg i narkose og hadde en del lokalbedøvelse. Men kvelden etterpå og dag nummer 2 var helt jævlig, så vondt at jeg begynte å gråte et par ganger. Men når det var på det vondeste, så tenkte jeg bare på hvor bra resultatet kom til å bli og hvorfor jeg faktisk gjorde dette. Det lettet litt på trykket! Siden det var så vondt holdt jeg meg mest i ro, satt i sofaen eller lå litt oppreist i sengen. Nå på dag 3 er det kun vondt rundt der de har skjært, litt i de nederste ribbeinene og på siden av puppene under armene. Jeg går litt krokrygget fordi det føles mest behagelig. 

Gjør veneflonen vondt? - Det var mange som lurte på dette. Veneflonen er den nålen man får på hånden hvor man får narkosen og det gjennom - og nei, det gjør ikke akkurat vondt. Jeg husker at det var det jeg gruet meg skikkelig mye til med operasjonen, men det var et lite hyl når den ble satt i også tenkte jeg ikke mer på det. Smertene etterpå er verre, så egentlig er det ikke noe å grue seg til!

Er det mye forskjell? - Ja, jeg selv og vennene mine som har sett de syns forskjellen er stor og veldig fin! De har blitt mye rundere, går mer utover når man ser fra siden, nærmere hverandre og de er generelt bare større. Jeg vil si de er en god håndfull +. Dere må bare vente å se når jeg legger ut før-etter bilder.

Hvilken cup-størrelse har du? - Var og målte meg på Change i dag faktisk, var en 65A/liten B før, og ble målt til 65F i dag den 6. februar. Blir mest sannsynlig 65E når hovenheten har gått vekk, noe som er stort nok i massevis for meg.

Hvor tok du silikonet og ble du sponset? - På Teres Medic Tromsø (før Tromsø Private Sykehus). Nei, jeg ble ikke sponset! Betalte alt selv.

Hva kostet det? - Jeg betalte 30 500,- for operasjonen (det inkluderer proteser, narkose og alt utstyr de bruker), 500 for konsultasjonstime så måtte jeg betale for smertestillende, hibiscrub og antibiotika som kom på totalt 350 + støttebhen som kostet 413 kroner. Så i alt kostet det meg rett under 32 000 kroner. Absolutt verdt pengene spør du meg. 

Kommer prisen ann på hvor mye silikon du tar? - Nei. Det koster det samme uansett om du tar 600 ml eller 250 ml, de prøver til og med med flere forskjellig proteser på deg mens de opererer, og de som ikke skal brukes må de jo kaste siden de har vært inni deg.

Må man ikke være 20 år for å ta silikon? - Nei, det er ikke alle klinikker som har det lengre. Det har tidligere vært 20 års-grense på den klinikken hvor jeg tok silikon, men de endret dette i 2011 tror jeg. Selv om de har satt ned til 18 år, så er det selvfølgelig ikke slik at alle og enhver får ta silikon bare fordi de har lyst på det. De avslår faktisk 3 til 4 av 10 som kommer innom med ønske om silikon, noen fordi de ikke er moden nok, noen fordi de ikke trenger det osv. 

Hvorfor tok du silikon? - Det kan du lese om HER. Kort fortalt så var det fordi jeg ikke var fornøyd med puppene mine, og jeg ønsket å gjøre noe med det istedenfor å irritere meg over saken. Var lei av å gå rundt med de når jeg mislikte de, og lei av å bruke push-up hele tiden. Nå føler jeg meg mye bedre, gleder meg som en unge til å gå i bikini og alt det der. Det er så deilig å vite at jeg er fornøyd med dem, dere aner ikke. Har nesten lyst til å gå naken hele tiden - haha :)

Har du over eller under muskelen? - Jeg har over muskelen. Kirurgen spurte meg "Ønsker du under mu..." og før han rakk å stille meg spørsmålet ferdig, sa jeg bare tydelig "nei! over!" fordi jeg ikke en gang har vurdert å ha det under. For det første er det et mer omfattende inngrep. Det skal visstnok være myyye verre smerter etter operasjonen, og du mister faktisk også styrke i brystmuskulaturen som du ikke vil få tilbake. Grunnen til at noen velger å legge under brystmuskelen kan være fordi de har lite underhudsfett, noe som gjør at overgangen fra protesekanten til huden kan bli ganske skarp. Det kan også gi et mer naturlig resultat å legge under muskelen. Min kirurg mente at det ikke var nødvendig for meg å ha det under. 

Hvor mye har Tuva, har du større enn hun? - Tuva har 300 ml i hver pupp, og jeg har 325 ml så har litt mer. Hun ble målt til 65DD etter operasjonen og jeg til 65F (E når hovenheten er borte) så tror jeg har litt større, men kan godt hende jeg er mer hoven enn det hun var og at vi havner på samme størrelse når mine pupper er "healed". Dere kan jo tenke dere hvor lite 25 ml er sånn egentlig.

Før operasjonen, her presser jeg de litt sammen med hendene. Dette var rett etter kirurgen hadde tegnet på meg :)

spørsmålsrunde om silikon

Hei!

Tenkte egentlig bare å kjøre i gang en spørsmålsrunde om silikon, siden jeg får mye spørsmål overalt om det. Blir å svare når jeg føler jeg kan svare på alt dere spør om, så kan hende det kommer en del med ting jeg vet svaret på nå og en del senere når jeg vet svaret på resten. Spørsmål om før-etter bilder trenger dere ikke komme med, for de kommer når puppene ikke er hoven eller slikt lengre! Legger iallefall med et sensurert bilde av hvordan de så ut på kvelden samme dag som operasjonen, de sitter enda ganske høyt så de blir å droppe litt ned etterhvert.

SPØR I VEI! :)
 

operasjonsdagen

(skrevet i går) Hei!

I går var operasjonsdagen min. Var ikke helt i form til å blogge om det da, så det fikk komme i dag heller. Dagen begynte med at jeg våknet opp klokken 10. Da gikk jeg i dusjen og skrubbet meg med HibiScrub (bakteriedrepende såpe) samt vasket håret med det. Håret ble skikkelig tørt og ekkelt av det.. Etter det kledde jeg på meg rene klær, tok den siste antibiotika tabeletten og dro sammen med Sofie bortover til klinikken. Først fikk jeg snakke med kirurgen som tegnet på meg og vi snakket litt om ulempene som kan komme osv, så måtte jeg vente litt før jeg fikk komme inn på operasjonssalen. Her fikk jeg en "nål" i hånden og fikk narkosen gjennom dette. Husker bare at jeg var redd for å sovne fordi jeg var redd for hva de skulle gjøre med meg mens jeg sov, haha. Og plutselig var jeg borte. Operasjonen tok ca 45 minutter, og de vekket meg etterpå. Husker ikke helt at de vekte meg, men våknet noe senere på rommet hvor man ligger etter operasjonen. Når jeg våknet hadde jeg enda litt narkose i kroppen, så var litt sløv og slet med å gå ordentlig. Måtte med en gang gå på do og tisse (egentlig sa jeg det fordi jeg ville se på puppene i speilet, haha). Etter en liten stund kom kirurgen min og snakket med meg, jeg har fått lagt inn 325 ml i begge brystene. Kirurgen hadde prøvd med 350 ml, men da hadde implantatene kommet borti hverandre i midten hvor man har kløften - slik at det på en måte ble "monopupp". Jeg er derimot glad det ble 325, for tror 350 hadde sett for stort ut på meg. Jeg fikk dra hjem klokken 1, da kom Sofie og hentet meg.

Når det gjelder smertene: Når jeg våknet hadde jeg ikke noe særlig til smerter, på grunn av at jeg enda hadde en del lokalbedøvelse i kroppen. Jeg hadde heller ikke så mye smerter når jeg kom hjem, så jeg og Sofie la oss til å sove et par timer. Når jeg våknet halv 5 (4 - 5 timer etter operasjonen) hadde jeg så sinnsykt vondt. Jeg klarte ikke å reise meg opp, så måtte vekke Sofie som måtte hjelpe meg sånn at jeg fikk gått på do og tisset. Begynte å gråte fordi det var så sykt vondt, og jeg sto inntil veggen mens tårene trillet. Men sånn er det, man må lide for skjønnheten. Tok et par smertestillende så det ble litt bedre. Jeg kan jo prøve å beskrive hvordan smertene er... Det føles ut som at en elefant sitter oppå brystkassa di, samtidig som det føles ut som at du er gravid i puppene med en baby som vokser i rekordfart, men aldri kommer seg ut. Det er med andre ord ikke så sykt behagelig. Jeg finner ingen behagelig sittestilling eller liggestilling, og alt føles stramt og jævlig. Du kan ikke bruke armene 100%, jeg klarer kun å bruke underarmene og ikke overarmene. Ser ut som en tyrannosaurus rex (google bilder av den, se på armene). Smerter i armhulen, smerter på arret, smerter på hele brystet. Det gjør ufattelig vondt å hoste, litt vondt å puste og alt generelt gjør vondt. Dag 2 skal visstnok være mye verre, så gjett om jeg gruer meg. MEN smertene er ikke så ille at jeg angrer, jeg er storfornøyd med resultatet og er kjempeglad for at jeg har gjort det. Gleder meg til om en ukes tid når det ikke er så vondt lengre, og jeg gleder meg til å kjøpe bikiner osv!

Før og etter bilder kommer når puppene har fått roe seg litt, og resultatet er nogenlunde mer slik som det blir til slutt. Nå er jeg hoven så vil ikke ta bilder nå og bruke de som etter-bilder. Syns så synd i meg selv samtidig som jeg ikke syns det, selvgjort er velgjort.

Her ser dere at jeg har blåmerke i nærheten av arret, auch
beste Sofie som er her og passer på meg siden jeg er 99% handicappet!


Ingen gidder å rydde, vi begge er så sliten og trøtt hele tiden :(

a girls best friend

Hei!

Nei, jeg tenker ikke på diamanter.. I dette tilfellet er det nemlig en barberhøvel som er ny på markedet. SHAI er den nye barberhøvelen fra Dorco, og det er verdens første barberhøvel for jenter/kvinner med 6 blader. Jeg bestilte denne etter jeg så en annonse om det på Facebook, og angrer ikke et sekund. Du kan altså bestille denne gratis for å teste ut, og da får du høvelen + to ekstra blader. Jeg har prøvd ut en del høvler, men denne er min absolutte favoritt. Den gir en veldig effektiv barbering og etterlater huden superglatt. Barberhodet er også bøyelig, som gjør at det er lett å komme til overalt. Med høvelen følger det med en "boks" som du kan enkelt henge den opp i dusjen med, både jeg og Tuva har gjort dette. Håndtaket er utrolig mykt, så høvelen ligger godt i hånden. Jeg har erfart at det går mye fortere å barbere med Shai, fordi du trenger ikke gå over plasser flere ganger som du ville gjort med f. eks. en billighøvel. Om du ønsker å prøve den gratis, så kan du fylle ut skjema HER. Når du bestiller en gratis prøve av barberhøvelen, får du automatisk et abonnement hvor du får tilsendt barberblader hver 3 mnd - men du kan avbestille abonnementet når du vil slik at du ikke trenger å betale noe. Du kan omså avbestille rett etter mottak av den gratise høvelen.

Akkurat nå blir alle som bestiller den gratis høvelen med i trekningen av en goodiebag som består av 1 års gratis forbruk av høvelen, neglelakk fra Deborah Lipman, en iPad Mini ++. Jeg har forresten en ekstra høvel og 8 barberblader som jeg deler ut til en tilfeldig leser, ønsker du å delta kan du kommentere i kommentarfeltet her at du er med. Du kan også skrive om du har bestilt den gratise prøvepakken eller ikke, morsomt å se hvor mange som faktisk prøver den ut!  


Prøv gratis HER! // i samarbeid med Dorco, ærlige meninger

er det muuulig

(ble skrevet i går) Selvfølgelig har jeg dratt fra kameraladeren, så fikk akkurat tatt litt bilder før kameraet ble fritt for strøm. Så typisk meg å glemme noe, men jeg trodde faktisk jeg hadde pakket den ned. Jaja, vi får prøve å ta litt bilder med iPhone i kveld, så håper vi at det blir noe brukbart. I dag skal vi nemlig på et afterski-party arrangement, jeg tror det blir ganske bra egentlig! Akkurat nå slapper vi egentlig bare av. Vi har vært en tur på polet, spist lunsj og kjøpt litt småting til kvelden. Natalie og Bettina har begynt å fikse seg sånn smått, så må vel jeg og KK også begynne snart. For dere som lurte, så står KK for Karoline og etternavnet hennes, men vi kaller hun bare for KK. 

 


fine KK, så bruuun


loner betz


Se så fint de har det her, skikkelig hjemmekoselig!


kjærestene


betz spetz

new york

Hei!

Tenkte bare å vise en genser jeg kjøpte i dag. Chillegenser fra Cubus, kostet 199 kroner. Eneste jeg ikke likte med den var at skuldrene var så rare, men whatever. Tror de hadde den i 4-5 andre farger også. Chilleklær er kanskje det jeg har mest av, men jeg er ikke så glad i å pynte meg til hverdags så da er det nødvendig. Får aldri nok av hettegensere og lignende, det er så enkelt å bare slenge på seg når man skal noen plasser. 

- Bruker du å pynte deg til hverdags, eller går du i mer avslappede klær?

off 2 Narvik

Halla!

Nå har jeg akkurat shinet rommet helt ferdig, så det er klart til jeg og Sofie skal tilbringe mesteparten av tiden her neste uke. Sofie skal komme og være hos meg, så hun skal hente meg etter operasjonen og passe på meg de neste dagene. Er så takknemlig for å ha så gode venninner, at hun orker å bruke tiden sin på å hjelpe meg liksom - setter så mye pris på det. Nå har jeg pakket baggen, for jeg, Natalie og KK skal nemlig til Narvik i helgen og besøke Bettina. Vi skal på et arrangement i morgen, og i kveld skal vi bare slappe av. Gruer meg litt til å kjøre, siden det bare er jeg som har lappen og det er rundt 4 timer dit. Håper bare føret ikke er så alt for ille. Jeg tar selvfølgelig med bloggen dit, og denne helgen skal det bli blogging. Sist jeg var i Narvik hadde jeg ikke tid, men da var jeg bare der i en dag. Nå skal vi være til søndag!

Vi blogges kanskje i kveld om vi ikke er for sent framme, ellers blir det i morgen. Love u! (Forresten, skal skrive om den foundationen som jeg har sagt 100 ganger før at jeg skal gjøre, tenkte å ta det i morgen. Om dere har noen spørsmål om den, så kommenter bare i dette innlegget!)

Ryddet ordentlig i klesskapet. Fant ut at jeg hadde 42 kjoler, sikkert noen til som er lånt bort også. Trenger kanskje ikke flere med det første..


Fikk dette i posten fra madlady - tar det med til Narvik, så skriver jeg et ordentlig innlegg om det!