hits
Lukk meny
 • 28.02.2015
 • Blogg
 • nellykode til dere

  //inneholder reklamelenker Hei!

  Jeg har fått en kode fra Nelly som dere lesere kan bruke. Den gir dere 15% avslag på alle kjøp over 600 kroner (utenom salgsvarer og enkelte merker), så om du vet det er noe du har tenkt å kjøpe er dette dagen for å gjøre det. Koden er gyldig fra 00:01 natt til lørdag og den slutter å virke 23:59 lørdagskveld ♥ Håper dere får bruk for den.

  Koden er: TCMNSTARTSPRING

  Noen snarveier til Nelly's sider: Alle klær - bestselgere - festkjoler - sko - siste nytt - jakker

  nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


  nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


  nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


  nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


  nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


  nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her

 • 28.02.2015 10:28
 • Blogg
 • 15 kommentarer
 • 25.02.2015
 • Blogg
 • junkie

  (klesplaggene er sponset)

  Hei!

  For litt siden fikk jeg en pakke fra Junkyard med litt nye klær. Det er evigheter siden sist jeg har fått nye klær derifra, men jeg har alltid vært veldig fornøyd og denne gangen var intet unntak. De har mye kult der, så det er ikke bestandig like lett å velge ut bare noen plagg. Junkyard har et stort utvalg av klær til både jenter og gutter, og dette er klær som holder. Jeg har brukt mine plagg fra Junkyard utrolig mye, så de har med andre ord vært gjennom en del runder i vaskemaskinen - men de ser fremdeles like bra ut!

  Her er de nye tilskuddene til klesskapet mitt:

  L.A. t-skjorte her
  Rude tanktop her


  Sort glitterkjole her


  Collegejakke med knapper her
  New Black lue her 
   

 • 25.02.2015 22:33
 • Blogg
 • 47 kommentarer
 • 23.02.2015
 • Hverdag
 • koselig besøk

  Hei!

  Mandag forrige uke fikk jeg jo besøk sørfra. Jeg var så heldig å få lillebroren min, Julian, oppover hit nå mens han hadde vinterferie. Siden mamma og småsøsknene mine er flyttet til Kløfta, er det ikke så ofte jeg får sett de - så da er det ekstra koselig når man først får tilbringe litt tid sammen med de. Mens han var på besøk fikk vi bowlet, vært på kino, spist ute på favorittplassen hannes, sett masse filmer og bare koset oss hver dag. Det var kjipt at han reiste i dag, jeg fikk nemlig ikke kjørt han på flyplassen og sagt hade siden jeg hadde jobb - storebroren min fikk sendt han avgårde. Men jeg hadde heldigvis seinvakt så vi fikk tilbringt litt tid sammen før jeg skulle på jobb ♥ Han er blitt så stor nå, herregud som tiden flyr. I år fyller han 11 år liksom, snart begynner han vel å dra på fest og greier (hvis han følger i mine fotspor xD hahah)

  Noen litt eldre bilder av gullklumpen! Nå gleder jeg meg bare til neste gang jeg skal sørover så jeg får vært sammen med lillesøsteren min også :)


  Har du småsøsken?

 • 23.02.2015 23:29
 • Hverdag
 • 47 kommentarer
 • blue hair?!

  Okey, i dag fikk jeg et innfall på jobb. Jeg måtte gjøre noe med håret, noe crazy, så jeg farget det like så greit i en knallfarge - blå!! Jeg brukte Paintbox farge fra Fudge, som er en farge som vaskes ut gradvis og den varer mellom 3 og 30 vask (litt stor variasjon på antall vasker, haha). Valget sto mellom rosa og blå, men bestemte meg for blå da jeg tenkte rosa kanskje ville sett litt fjortis ut? Fargen jeg brukte heter "Turquoise Blue" og er en blå/grønn/turkis-ish farge. Haha! Jeg vet ikke helt hva jeg syns om fargen nå, vet ikke helt om jeg angrer eller liker det. Den er litt ujevn og har tatt til seg mer på enklete plasser, så jeg må nok gå over en gang til for å få det finere. Heldigvis vaskes fargen ut over tid, men jeg tipper det kommer til å sitte igjen litt blåskjær siden håret mitt var så blondt. Hvis jeg skulle ombestemme meg får jeg heller vaske det mye med renseshampoo og legge over en annen farge, kanskje lilla eller noe... Vi får seee hva jeg finner ut :)   Hva synes du om fargen? O.o 

  liplicious

  (sponset behandling) Hei!

  Nå har jeg fått veldig mange spørsmål om leppene mine den siste tiden, hva jeg har i de og hvem som har gjort det. I september var jeg for første gang hos ei som heter Stine, som har spesialisert seg på kostmetiske injeksjoner. Jeg har tidligere prøvd både Restylane og Juvederm, men jeg har ikke vært helt fornøyd da jeg har følt at varigheten har vært alt for kort. Stine anbefalte meg å prøve Teosyal, som skal gi litt mer volum og holde lengre enn Restylane. Jeg har nå ca 1 - 1,5 ml i leppene mine til sammen, og jeg syns det sitter utrolig mye lengre enn Restylane. Jeg fylte først på når jeg var der i september, også dro jeg for å etterfylle et par steder i starten av oktober, siden da har jeg ikke trengt å fylle i mer. Med Restylane derimot følte jeg at jeg måtte gå annenhver måned og ta 1 ml. 

  Her er før-bilde og etter-bilde av leppene. Som dere ser er det en merkbar forskjell, og hun har også klart å rette opp deler av skjevheten jeg har plagdes med - noe ingen har klart tidligere. 
  Produktet i mine lepper, Teosyal Kiss, er en hyaluronsyre (slik som Restylane og Juvederm) som er laget til lepper. Det er et naturlig stoff vi har i kroppen fra før av, så det vil brytes ned og er ikke permanent. Teosyal Kiss kan vare opp til et år, og gir et veldig fint og naturlig volum til leppene. Samtidig gir den masse fukt til leppene, så jeg har opplevd det veldig positivt at jeg sjelden har tørre og sprukne lepper - enda det er tørr og kald luft ute nå på vinterstid! Den er også perfekt til å bygge opp volum over tid, da den er billigere enn f. eks. Juvederm. Du får 1 ml Teosyal Kiss for 3200,- hos Stine


  Hva synes dere? 


  Stine Hegge Storaunet er å finne ved Derma Hudlegesenter i nærheten av Solli Plass, på Aurora Senteret i Tønsberg hver 14. dag og der hvor jeg har vært og fylt i leppene - på Pure Beauty Frogner ♥ Om du ønsker å kontakte Stine kan du gjøre det på e-post stine@storaunet.no eller tlf 90 55 55 27. Jeg vil absolutt anbefale Stine til dere som ønsker å fylle i leppene, da hun har god erfaring innen feltet og hun hjelper deg så godt som mulig å få det resultatet du er ute etter. Hun vet hva som kler dine lepper, kommer med anbefalinger og finner de rette produktene til deg for å oppnå flotte lepper! I tillegg holder hun injeksjonskurs for Teosyal om noen skulle være interessert i det ♥
  Flere innlegg i Blogg