hits
Lukk meny
 • 29.02.2016
 • Hverdag
 • like a freakin boss

  Hei!

  Det var lite aktivitet fra dødsleiet mitt igår dessverre. Dagen startet med en snartur på BurgerKing med Sofie før hun dro hjemover til Balsfjorden. Jeg dro rett hjem og la meg igjen, tror jeg sov 5-6 timer. Deretter sto jeg opp og dro på jobb - på en søndag!!! Måtte hjelpe sjefen med varetelling, noe som tar sin tid. Etterpå dro jeg hjem igjen og så på en film etterfulgt av en del episoder med PLL. Tror ikke jeg sovnet før 4 i natt, noe powernapen min hadde god skyld i. 

  Nå sitter jeg her igjen og ser på film. Jeg har sånn skikkelig perioder hvor jeg kan se dødsmye på TV/netflix osv også kan det gå perioder hvor jeg ikke har slått på TV'en på flere uker. Dere skjønner sikkert hvilken periode jeg er i nå, haha. I morgen kommer forresten sovepartneren min endelig hjem igjen så da slipper jeg å sove alene. Ikke at det blir så mye søvn akkurat, neida hehe ;)

  Tenkte jeg kunne dele spotify-listene mine med dere. Jeg har tre jeg bruker til vanlig. Først har vi festlisten min her, også en litt mer laidback liste her og sist men ikke minst en liste med rolige sanger her. Jeg oppdaterer de ca en gang i uken når Discover Weekly'en min blir oppdatert. Har dere noen favorittsanger for tiden dere vil dele?

   

 • 29.02.2016 23:59
 • Hverdag
 • 55 kommentarer
 • 27.02.2016
 • Hverdag
 • hun ga meg blåøyet

  Hei!

  Nå har Sofie og jeg akkurat ordnet oss ferdige og er klare til å dra i bursdagen til Benedicte. Vi får servert mat hvis vi kommer tidligere, så så klart skal vi være der tidsnok til det hehe. Vi får håpe kvelden går knirkefritt og at jeg ikke får noen flere fyllehistorier alà de jeg kom med her om dagen.. Når det er snakk om meg og Sofie sammen så bruker det ikke alltids å gå så bra, blåøyet kom blant annet den kvelden hun feiret bursdagen sin. Neida, vi skal oppføre oss som de voksne menneskene vi er ♥♥♥♥ Håper dere alle får en fin kveld, så blogges vi fra dødsleiet i morgen ;) • 27.02.2016 19:09
 • Hverdag
 • 17 kommentarer
 • fri for vipper

  Hei!

  Nå ligger jeg på sofaen, klarte så vidt strekke meg etter pcen for å blogge. Har nemlig stappet i meg to hamburgere og masse chips, jeg har så sykt lyst på alt av mat og godteri døgnet rundt - til og med når jeg ikke er sulten lengre. Men jeg klarer å beherske meg, det er bare tankene som er konstant sultne. Det har vært en lang dag på jobb i dag, så jeg er helt skutt. I tillegg har jeg jobb igjen i morgen så det blir nok kveld ganske snart på meg. I morgen kommer Sofie på besøk til meg og blir til søndag, siden vi skal i Benedicte sin bursdag i morgen. Gleder meg utrolig masse til litt kvalitetstid igjen, og jeg skal få hun til å bli med på litt bloggbilder. Kanskje noen av dere kjenner henne igjen ;)


  Som dere vet tok jeg vippeextensions for to måneder siden. Jeg eeeelsker jo å ha lange, fyldige vipper og jeg har stortrivdes med extensions. Men nå kjente jeg faktisk at jeg begynte å bli litt lei. De er fine i tre-fire uker også begynner jeg å irritere meg over at det er et mellomrom her og der hvor de har falt av og at noen står feil vei osv. Så man er liksom avhengig av å fylle på for å holde de fine. Nå tenkte jeg å legge vippeextensions-vanen på hyllen for en stund, også skal jeg begynne med vippeserum for å spare ut vippene mine. For sånn som de ser ut nå kan jeg ikke gå. Det er bare korte stubber igjen etter vippene jeg tok i desember har falt av, også har jeg brukt løsvipper oppå de siste ukene og det har gjort det enda verre. Jeg har alltid hatt ganske lange og mye vipper naturlig, så jeg satser på at når jeg får spart ut litt så kan jeg holde meg til mascara (og løsvipper til spesielle anledninger). Så kan jeg heller ta vippeextensions til sommeren når man skal på ferie og vil se fresh ut til en hver tid, for det er ingen hemmelighet at det ser dødsbra ut med voluminøse vipper!!!

 • 25.02.2016
 • Blogg
 • mine verste fyllatabber

  Jeg, som de fleste andre, har gjort mye dumt i fylla. Alkohol er ikke bare festligheter, får man litt for mye innabords kan det føre til mange uheldige hendelser. Jeg er amazed over at mine venninner fremdeles vil omgås meg når vi er ute, for opp gjennom årene har jeg gjort så mye faenskap. Før jeg ble 18 fikk jeg ikke lov av mamma til å drikke/feste, så da drakk jeg meg selvfølgelig ekstra full når jeg først var i gang. Her er mine verste tabber, og som dere skjønner er alle disse episodene fra jeg var en mindreårig "rebelsk" drittunge. Når jeg ser tilbake på disse tabbene lurer jeg på hvor i faen det gikk galt, og jeg skjønner godt hvorfor mamma var så utrolig fortvilt over meg til en hver tid haha!

  - Blåøyet. Dere har hørt om det flere ganger før, men det må være det sykeste jeg har opplevd. Jeg sto opp av sengen morgenen etter jeg var ute og i den tro at vippelimet hadde festet seg i øyet siden jeg ikke fikk det opp. Når jeg kom til speilet fikk jeg rimelig sjokk der jeg sto med et hovent og jævlig blåttøye som jeg ikke hadde peiling på hvordan jeg hadde fått. Når jeg tenkte meg litt om hadde jeg ikke peiling på hvordan jeg kom meg hjem eller noe heller. Men ja, har etterhvert konkludert og slått meg til ro med at jeg trynte i hjørnet på kommoden og besvimte.


  - Jeg var i Sunny Beach på familieferie med mamma og søsknene mine. Vi fikk all-inclusive armbånd, og uheldigvis for mamma hadde armbåndene til både voksne og barn samme farge. Det var nemlig inkludert lokal alkohol i all-inclusive pakken, og de i baren visste ikke hvor gammel jeg var. Så mens mamma og de andre solte seg og koset seg drakk jeg meg full sammen med noen andre som bodde på hotellet. En dag hadde jeg blitt så full at jeg hadde sparket gjennom en glassdør barføtter og skjelt ut mamma forran mange hotellgjester. Det resulterte i dype kutt og masse blod, jeg sverger på at jeg kunne se  skjelettet mitt i kuttet jeg fikk på skinnleggen. Vi måtte såklart dra på legevakten og jeg måtte sy sting på foten. Mens legen sydde lå jeg og sang Fairytale og lo for meg selv. Er det mulig, haha?? Mamma var ikke blid etterpå, noe som var veldig forståelig. 


  - Det var tid for Døgnvill, en årlig festival som brukte å være i Tromsø. Jeg hadde fått besøk fra Harstad og vi skulle så klart drikke. Mens vi var på konserten, ble jeg så full at jeg satt meg med et gjerde og halvsov eller noe. Politiet kom forbi og tok meg med til et litt mer stille område for å snakke. Først og fremst var jeg mindreårig og påvirket av alkohol, noe som var ulovlig på festivalen. De sa de skulle ringe mamma, men vet dere hva jeg sa da? Jeg hadde enda blåøye som jeg nevnte i første punkt, jeg sa at hvis de ringte henne så ville jeg få et til sånn. Er det kødd tenker dere sikkert? Nei, jeg ga meg faen i alt før. Så lenge jeg fikk feste med vennene mine var jeg fornøyd, koste hva det koste ville. Tenk å si noe sånn til politiet, om min egen mor. Denne handlingen min kunne gått ille utover mamma, småsøsknene mine og hele familien.. Heldigvis visste politiet hvem jeg var og de hadde lest på bloggen min hvordan jeg fikk blåøyet, så de trodde ikke på meg. Når jeg kom hjem med bussen fra denne Døgnvill-festivalen som jeg ble kastet ut av, begynte jeg å krangle med mamma. Hun var så klart sur fordi jeg hadde drukket osv osv, og det endte med at jeg ringte politiet og sa at hun hadde tatt kvelertak på meg bare fordi hun hadde holdt meg fast når jeg sto og ropte og gaulet. Så da ble det møte nr 2 med politiet den kvelden. De trodde heldigvis ikke på meg da heller. Stakkars besøket mitt som måtte være vitne til alt dette...

  - En kveld jeg skulle i en bursdagsfest tror jeg, skulle mamma på en eller annen stor fest med rideskolen eller hva det nå var. Hun hadde avtalt med venninnen hennes at hun egentlig skulle hente meg siden mamma ikke hadde mulighet. Litt utover natten blir mamma oppringt av politiet som sier at hun må komme å hente meg på politistasjonen. Joda, de hadde kommet til denne festen jeg var på og når de spurte meg om navn og hvor gammel jeg var hadde jeg ikke vært ærlig. Jeg hadde nektet å vise legitimasjon, så de hadde tatt meg med til politistasjonen. Her hadde jeg ligget på en benk, og hver gang politiet stilte meg et spørsmål hadde jeg bare vist de fingeren. Også hadde jeg spurt den ene politimannen om han var helt hjerneskadet. I ettertid måtte jeg i "avhør" og beklage meg sammen med mamma, det viste seg da at denne politimannen jeg spurte om var hjerneskaddet - hadde en sønn som faktisk var det. HerreGUD så flau jeg var over meg selv etter denne episoden!!!

  Det sto til og med om meg i avisa, så det bare på grunn av de røde skoene haha..

  - Jeg var endelig blitt 18 og hadde lov til å dra ut på Rogers i Tromsø, den eneste uteplassen for 18-åringer. Første lørdagen etter jeg hadde blitt myndig dro jeg ut med venninnene mine. Jeg var så klart for full og ble kastet ut av vaktene. Jeg ble utrolig opprørt og lei meg for dette, så jeg kranglet med dørvakten. Jeg tror jeg slo han og kalte han pakkis eller homo eller hva det nå var, det var iallefall stygt nok til at de valgte å utestenge meg i 3 måneder. I mine øyne var dette helt forferdelig, jeg var endelig blitt 18 og hadde allerede mistet muligheten til å dra ut på byen. Jeg ble helt knust, så knust at jeg gikk ned på kaia 20 meter nedenfor og balanserte på kanten. Jeg husker ikke om jeg hadde tenkt å hoppe i havet eller hva det var, men heldigvis var onkelen min på en uteplass rett ved kaien og han så meg balanserende der. Han fikk meg bort og Camilla kjørte meg hjem. Når vi var kommet hjem til meg, sprang jeg avgårde og la meg midt på hovedveien. Jeg håpet vel at en bil skulle kjøre over meg eller noe. Snakk om å være dramaqueen, livet mitt var liksom fullstendig over hahah... Heldigvis møtte jeg denne vakten på et kjøpesenter et par dager etterpå, så jeg gikk bort med halen mellom beina og beklaget meg. Til min store glede opphevet han utestengelsen. 

  Hva er det dummeste du har gjort i fylla?

 • 25.02.2016 23:04
 • Blogg
 • 55 kommentarer
 • 22.02.2016
 • Hverdag
 • gått opp i vekt

  Hei!

  Ny uke, nye muligheter xD Neida, men for en gangs skyld var det godt at helgen var over. Vi feiret jo Camilla i helgen, noe som var koselig - men søndagen var forferdelig kjedelig med tanke på formen. Nå er det bare en bursdag igjen før det blir pause. Det jeg gleder meg mest til er når KK har bursdag, for da skal noen av oss jentene reise til Amsterdam i april. Vi skal være fra fredag til tirsdag, og vi har allerede bestilt flybilletter. Vi skal bestille boplass neste måned, og tenkte kanskje å leie en leilighet istedenfor hotell. Noen erfaringer?

  I dag har jeg bare vært på jobb, og snart får jeg besøk. Forresten så har jeg gått opp i vekt de siste månedene, uten noe spesiell grunn. Jeg har alltid ligget et sted mellom 46 og 48 kg, men nå de siste ukene har jeg holdt meg stabilt på 52 kg og jeg skjønner egentlig ikke hvorfor. Jeg spiser ikke mer enn tidligere, jeg trener ikke noe og jeg har akkurat samme hverdag som tidligere. Det eneste jeg tenker kan være grunnen, må være at jeg har begynt på p-piller - men jeg vet ikke om det er normalt å gå opp i vekt pga det? Jeg føler bare at jeg legger på meg på magen og hoftene, noe som er litt kjedelig. Nå i det siste har jeg tenkt tanken på å begynne å trene, få litt strammere kropp. Ikke det at jeg syns jeg veier for mye, men jeg har jo ikke noe spesielt med muskler. En definert mage og en trent rumpe kunne jeg godt tenke meg fremfor den lille fettkulen under navelen :((((

  Noen som synes det vises at jeg har lagt på meg? Tenk at jeg veide hele 10 kg mindre for nesten 2 år siden, 42 kg?? Jeg må jo ha vært et vandrende skjelett, æsj... 

 • 22.02.2016 22:11
 • Hverdag
 • 58 kommentarer
 • Flere innlegg i Blogg