hits

mars 2011

Må-gjøre del 1

Vi hadde så mye at vi må lage en del 2 også etterhvert. Videoen er laget sammen med Tiril!
Sanger: 1. Crank it up - Ashley Tisdale / 2. I just had sex - The Lonely Island ft. Akon / 3. Turn Around - Flo Rida
             4. Somebody to love - Leighton Meester / 5. Higher - Taio Cruz / 6. Dumb - Alexandra Burke - Hva synes du? (btw: har ikke blogget i dag siden jeg har holdt på med videoen, gjort lekser osv)

Må-gjøre video!

Nå skal jeg og Tiril, som de syke jentene vi er, spille inn må-gjøre video. Kom med masse SYKE, SYKE forslag. Vi er up to nesten alt! Og NEI: vi skal ikke kline med hverandre. Skjønner ikke hvorfor dere er interessert i det, hahaha.. skada :p
Favoritter - sko

Mine absolutte favorittsko med heels! Har sagt det tusen ganger før, men sier det igjen: Jeg ELSKER sko. Kan kikke på sko i timesvis, prøve alle forskjellige, droppe en regning for et par sko - ja, alt egentlig. Jeg blir jo nesten litt seksuelt tent av å kjøpe fine sko, har vel en skofetish... haha :)


1. bianco


2. ???????


3. forever21


4. friis&company


5. nelly


6. forever21

- Si meg at du også elsker sko?

"Dumme" spørsmål og svar

(Svarene er ikke nødvendigvis riktige, but Google is my bestfriend!)

Hvorfor har mange afrikanere store neser(nesebor)?

- Det kan ha noe med klima å gjøre. Med større nesebor kan de puste inn mer luft, noe som trengs hvis det er mindre oksygen i luften (sånn som enkelte steder i Afrika).  I store deler av Afrika har de ikke behov for å varme opp luften de puster inn, noe vi nordmenn må gjøre. Flertallet av nordmenn har små, smale neser og små nesebor som varmer opp luften vi puser inn før den kommer til lungene.

Hvorfor blir vi eldre og dør?
- Genetisk er cellene våre "programmert" til å slutte å dele seg etter ca 120 år. Denne prosessen blir "speedet" opp alt etter hvordan vår livsstil(kosthold, stress og andre giftstoffer) er og vårt samfunn. Vi eldres og dør av denne grunn.

Hvorfor er snøen hvit, og is blank?
- Hvis du tenker over det, virker det merkelig at snøen er hvit egentlig - siden det bare er masse vann som har blitt frosent. Så hvor får snøen den karakteristiske fargen? Snøen er nemlig sammensatt av masse små krystaller som har falt sammen, så det er millioner av fasetter som lyset kan reflektere i, i millioner av retninger. Derfor er effekten du ser "hvit. Is er også krystaller, men for det meste uten luft. Derfor får ikke lyset samme refleksjonsmuligheter fra isen som det får fra snøen, og du ser isen som blank.

Hvorfor er planeter runde?
- På grunn av tyngdekraften. Siden det er like jevnt på begge sider av objektet, i dette tilfellet planetkjernen, er det en lik mengde gravitasjon som trekker inn massen på alle sider.

Hvorfor smaker sjøvannet salt?
- Når det regner og vannet renner langs fjell, bakker og landskap, løser vannet ut salt fra steiner. Deretter skylles saltet sammen med vannet inn i bekker og elver, for til slutt å ende opp i havet. Saltet holder seg i sjøen fordi det ikke er noen plass for vannet å renne ut av sjøen.

Hvorfor gråter vi når vi er trist?
- Det er noe usikkert, men menes å være en kjemisk reaksjon i kroppen som et resultat av en følelse som involverer smerte eller tristhet. Nyfødte barn feller ikke tårer, for de har enda ikke evnen til denne kjemiske reaksjonen som er nødvendig for tårer.

Hvorfor faller vi?
- Sånn at vi kan lære å ta oss selv opp igjen

  
Har du noen morsomme spørsmål med svar?

Favoritter - overdeler

Fremover skal jeg vise dere favoritter i kategorien overdeler, underdeler, kjoler, sko, vesker, truser og sokker. Okei, de to siste var useriøs. Med mindre dere ønsker det så klart, selv om jeg blir litt skuffet hvis dere har behov for å se favorittsokkene mine :( De er private, og ønsker helst ikke å bli avbildet. (Og ja, fikk idèen fra søte Andrea)

Forresten, på onsdag skal jeg og Tiril gjøre noe dere kommer til å like. Wiiii, håper det blir bra!


1. h&m


2. forever21


3. XXI by forever21


4. forever21


5. kappahl


6. tyrkia (denne ser ikke fin ut, men den er skikkelig fin på til en tight bukse!!)


7. bikbok


8. h&m (hehe, tuva sin)


9. forever21


10. jc (har denne i 3 farger: rosa, sort og militærgrønn)

- Har du noen av disse?

Hvordan få en bra blogg?

Dette er et spørsmål som florerer blant mailer, kommentarer og brev jeg får daglig. Jeg har aldri svart på det, fordi det er egentlig ikke noe fasitsvar. Skal gi dere litt "tips" her og nå, men ikke ta de bokstavelig og tenk heller litt utenfor boka når du selv skal finne ut hva som kan gjøre din blogg bra!

BLOGGNAVNET 
- Ikke kall bloggen din for theresecharlottemargrethenielsen1994xoxo.blogg.no, INGEN kommer til å huske bloggnavnet ditt. Lag noe kreativt, enkelt og kort som folk husker. Du må også tenke på at det er ikke mange som blir interessert i å besøke bloggen din hvis du for eksempel kaller den for jegelskerogdansexo1994dansepia.blogg.no. I mitt tilfelle brukte jeg forbokstaven i alle 4 navnene mine, enkelt og greit.

DESIGNET
- Her må du jo selvfølgelig selv velge hva du syns passer, men du kan jo kanskje tilpasse litt etter at folk faktisk skal syns bloggen din er leselig. Ikke ha et eneste stort kaos og virvar av 15 forskjellige neonfarger, hold det litt rolig og få det til å se enkelt ut. La bildene og teksten komme bedre fram, og hvis du vil ha noe ekstremt kan du heller la det gå løs på headeren. Noe jeg selv ikke liker, er svart bakgrunn på bloggen. Syns det blir for tungt å lese.

TEKSTEN
- heijjj, har vert på skol1. nå skal jeii lage meii litt nammenamm mat<3<3 er så sutlen azz x))) haha, vet dere vaaaa eller? i dag på skoleen så såååå jeg en driiitfin gutt (åh, døde lizm ^^, O.o) og han sa HEIJJJJ til mei :O:O:O. ble shåkket, holdte på å falme av. omgomgomgggggggggggggggg, tenk nååå daaah. <3<3<3 mat nå, snakkes puser. love u, xoxoxoxo ;*;*;*;*;*;. Sier bare: a BIG FAT NO. Hvis du skriver på den måten burde du ta deg selv i nakkeskinnet 150 ganger før du rører et tastatur igjen. Det der er en skam over det norske språk. Hvis jeg kommer inn på en blogg og ser det der, svir det i øynene mine og jeg går faktisk ut med en gang. HEHEHE xDDDDD ;ppp

INNHOLDET
- Ikke vær dønn kjedelig. Ikke skriv som om det er en artikkel om antivirusprogrammer. Nei, du må skrive det som kommer fra hjertet ditt. Ha gjerne med humor - dette er en stor slager. En tekst uten humor blir ufattelig kjedelig å lese når man kommer hjem fra 6-7 timer på skolebenken. Rettskriving er også en viktig del av innholdet. Det trenger så klart ikke være perfekt, men prøv å holde deg så godt som mulig innenfor hva som er riktig.

BILDER
- Uff, det sårer meg når folk bare blogger med google-bilder. For så vidt sårer det like mye med kun webcam bilder, eller gamle bilder. Skaff deg et greit kamera og bruk bilder i nesten hvert innlegg. Prøv å ha litt store bilder, og ikke bare ta bilder av deg selv i speilet. Litt annet er spennende å se også :)

INKLUDER LESERE
- Ikke blogg overfladisk og lat som at du ikke har noen lesere. De som leser bloggen din fortjener å bli hørt, sett og lagt merke til. Svar på de kommentarene du klarer, eller svar på spørsmål i nye innlegg. Hold en konkurranse i ny og ne, still spørsmål nederst i innleggene, ta deg tid til å lese kommentarene og sist men ikke minst: vis at du vet at leserene dine er der og at det er dem du skriver til! 


Hahahahahah, ikke spørr! Tenkte bare at dette foregår i hodet mitt når jeg besøker ELENDIGE blogger :( 

Sjokk at jeg sitter her

http://dataproffen.net - Ett helt nytt forum som passer for ALLE! 
Klikk her for å komme videre.

Registrer, og bli med på å forme ett nytt nettsamfunn du også!


Egentlig er jeg sliten etter en lang kveld på jobb. Sto og stekte burgere 3 timer non-stop, null pauser og null tid til å spise. Så og si var det greit, for da gikk kvelden fortere. Nå sitter jeg på facebook og chatter med folk, får høre masse syke historier som jeg helst ikke vil høre. I går hadde Lise bursdag, så må skrive gratulerer her også <3

Nå burde jeg egentlig legge meg, men... ok, faktisk bestemte jeg meg nå for å sove. Jeg skal legge meg, SENSASJON. Holder på å laste opp sminkevideoen på youtube, men det tar jo flere timer. Det gidder jeg ikke sitte våken å vente på. Jeg er så lat at jeg heller ikke orker å hente kameraet for å ta et pent selvdiggerbilde av det utrolig vakre ansiktet mitt akuratt nå. Derfor skal jeg vise dere noe jeg har fått dilla på for tiden - nemlig FJÆRøredobber. 


Disse kjøpte jeg på Venice Beach i sånn bod, de er håndlaget. Skal klippe de litt kortere siden de er litt for lange.


Disse er så fine! De er fra H&M, love them <3

Noe jeg derimot ikke har fullt så dilla på for tiden er....

dette. Kan noen VENNLIGST kommer å rydde ut av kofferten min? For øyeblikket er det garderoben min :(

God natt søtnoser <3

AllEyesOnMe.se

God morgen holdt jeg på å si, men ser jo på klokken at det er snart på tide å ta på seg skikkelige klær og komme seg på jobb. Først skal jeg spise frokost, mamma er og henter burgermat nå :)

Fikk en pakke for en uke siden med noen øredobber fra All Eyes On Me. Et par korsøredobber, utrolig kule. Likte at de var så store og at de ser så massiv ut. Også fikk jeg en øredobb med fjær og et hengende kors, det er utrolig kult å bruke hvis man har alt håret på den ene siden og kun øredobb i øret på motsatt side av der håret er.

Korsøredobber herfra og fjær med kors herfra


3 favoritter i sminkepungen

http://dataproffen.net - Ett helt nytt forum som passer for ALLE! 
Klikk her for å komme videre.

Registrer, og bli med på å forme ett nytt nettsamfunn du også!


Mine absolutte favoritter blant all sminken jeg bruker til vanlig må være disse tre. Hadde ikke klart meg uten de, og har blitt utrolig vant til å bruke det. Solpudderet har jeg brukt i snart 1 år, blushen i et halvt år og maskaraen kjøpte jeg nå nylig da jeg var i USA.

Det beste solpudderet jeg har prøvd! Gir fantastisk glød, og varer i en eeevighet. Kan kjøpes HER.
Favoritten. Blushen er veldig drøy i bruk, kan brukes som shimmer og øyenskygge. Holder lenge på ansiktet også. Kan kjøpes HER


Denne er helt fantastisk. Gir deg sinnsykt lange, fyldige og separerte vipper. Klumper seg ikke etter min erfaring, og den holder lenge. Drysser heller ikke. Jeg vet ikke hvor dere får kjøpt den, men jeg kjøpte den på Sephora i USA.

- Hva er dine 3 favoritter?

Spørsmålsrunde på Formspring

Kjører en litt annerledes spørsmålsrunde denne gangen, og den vil foregå på Formspring. Du kan trykke HER for å komme til siden der du stiller spørsmål. Der blir jeg til å svare fortløpende, men svarer ikke på samme spørsmål flere ganger :) Og prøv å still alt i en "kommentar".

I dag har jeg bare tatt sol, spist bolle og vært på skolen. Så var vi på noe musikalgreier, ikke særlig spennende akuratt. Holdt på å sovne opptil flere ganger, menmen. Nå må jeg suse på jobb, skal jobbe med Tuva i dag fram til halv 12.  


Se, jeg har klart å spare negler! Har ikke bitt negler på 2 mnd nå, stoooolt ;)

We're gonna bounce, you and me

Favoritt partylåååten atm!! Bounce - Etienne / fresh remix.


- Kan dere være så snill og gi meg masse bloggtips i kommentarfeltet her? Aaaaner ikke hva jeg skal blogge om, så gi meg både kjappe og enkle tips + videotips og sånne ting. Må få masse idèer, og dere vet jo selv hva dere vil ha :)

Forberede seg til stormen

 

http://dataproffen.net - Ett helt nytt forum som passer for ALLE! 
Klikk her for å komme videre.

Registrer, og bli med på å forme ett nytt nettsamfunn du også!


Vi har hatt skikkelig uvær i Tromsø de to siste dagene. Når det er meldt storm, er det alltid viktig å forberede seg. Det første jeg bruker å gjøre, er å sikre all make-up, elektronikk og klær på rommet mitt. Etter det pakker jeg alle skoene ned i en eske og legger den nede i kjelleren hvor ikke uværet når fram. Så må man forberede seg til å gå ut i uværet for å komme seg på skolen. Da tar jeg på det fineste, dyreste kashmir skjerfet jeg finner. Surrer det rundt hodet, tar på meg Marc Jacobs solbrillene mine og går i byen og ser dritfet ut.

Og for all del, ikke glem ullgenseren! Helst fra Acne eller Burberry, tjukk og god ullgenser.

Steg 1: Sov!!!! Du kan ikke være trøtt i snøstormen. Tenk når du står på busstoppet, vinduet som beskytter for vær og vind er knust og vandalisert av alkoholikere. Du sovner stående, når du våkner er du pakket inn i snø og det henger store istapper fra øyenvippene dine.


Steg 2: Kle på deg alt jeg nevnte, superviktig å være fashion samtidig som du er forberedt.
Steg 3: Sjekk de ville tilstandene utenfor vinduet sånn at du ikke blir overrasket når du kommer ut.
Så kan du se om du ser bra ut under alle klærne!

Jepp, det gjorde man her. CHECK!


Har på meg tights med skinn og litt hår overalt. Sexeeeh

Steg 4: Når dagen er ferdig kan du komme deg inn og sette deg ved siden av varmovnen. Digg :) Enten var dette sykt dårlig humor, eller bare bloggsperre.

 

Blondine eller brunette?

Nå har det gått et par måneder siden jeg farger håret mitt blondt. I starten fikk jeg høre veldig mye at jeg ikke burde ha farget det, og at jeg var mye finere som brunette. Nå begynner en del folk å helle over på motsatt side, og mener at jeg kler blondt bedre. Selv er jeg litt usikker, men til hverdags trives jeg best som blondine. Når jeg hadde brunt hår følte jeg det var veldig slitt, tørt og kjedelig. Ja, rett og slett kjedelig. Som blondine føler jeg meg mer "tilpass", og det er jo ikke å legge skjul på at man får liiiitt mer oppmerksomhet som blond (vet ikke om det er pga at man virker dummere, eller om man rett og slett blir søtere).

Hvis du lurer på hvordan jeg fikk det fra brunt til blondt, kan du lese her


Skal nevnes at etter jeg ble blond har jeg fått mye finere øyenbryn... hehe! Hva syns du, blondine eller brunette?

Hvordan få krøllene?

I Hollywood hadde jeg de første dagene krøller. Fikk utrolig mange spørsmål om hvordan jeg laget de, og vurderte å lage en videoblogg. Fant ut at det er veldig simpelt og at det tar litt for lang tid å krølle håret på videobloggen - derfor lager jeg et innlegg om det. 

Du trenger først og fremst en krølltang. Jeg og mamma kjøpte en når vi var i Oslo, fra de der som bruker å stille opp stands med slettetenger og krølltenger på forskjellige kjøpesentre. Den er fra "HerStyler" og kostet 1200?

Du bruker bare en krølltang som det her, uten sånn klype. Du kan også bruke med klype og bare la klypen være og surre håret utenpå heller. Ja, det du gjør er altså bare å surre håret rundt til tuppen, så holder du litt og tar ut. Det gjør du over hele håret, og er du nøye og har litt langt + tykt hår tar det ca 30 minutter. Så avslutter du med en spray med god hold, og eventuelt en søt hårklype på siden :)

NB: Glemte å nevne at du skal starte innerst på tangen og innerst på håret, og surre utover mot tuppen slik at hårtuppene kommer på tuppen av stanga :D


kjole - forever21  //  sko - ??


Så er alt i boks. Tenk, det er virkelig så enkelt. Ikke noe hokus pokus. I dag er det snøstorm ute, æsj. Snør helt sinnsykt mye, og det fester seg snø etter veggene og vinduene. Skal begynne å redigere litt på sminkevideon nå - gled dere. Det tar sinnsykt lang tid, så jeg har ikke peiling på når den er ferdig :(

Siste lyd

Jeg har det ganske så travelt i dag, og derfor vil jeg måtte sette bloggen litt på sidelinjen. Uff.... for en bitch jeg er! Neida, men ser at jeg har lite å blogge om når jeg kun blogger om rommet mitt. Kanskje ikke så rart da i og med at jeg sitter store deler av dagen på rommet. Var iallefall superhelt i natt og ryddet bad, loftstue og rom. VASKET også badet. Fortjener en stoooor gullmedalje (helst de med sjokolade inni).


Ikke det at jeg ryddet så veldig pent, men er vel tanken som teller?


Lotta og Bella, my dogs <3


Her er mitt nyeste innkjøp. Måtte bare kjøpe den på torsdag når jeg var innom BikBok, til kun 149 kr! Skal jeg vise den på med tilbehør og sånn?


Day N' Night

Helt om dagen, helt om natten. Nå sitter jeg i senga og nyter utsikten over mitt ryddige rom, GUD for en herlig følelse det er. Å tenke på alle timene med arbeid og slit du har lagt bak deg for å få omgivelsene dine ryddige og rene.

Nei... uheldigvis er bare alt det der en stor drøm for meg nå. Har nemlig ikke ryddet rommet, men det er nøyaktig derfor jeg er våken nå. Jeg skal vise at jeg er helt om natten også! Skal rydde alle klærne på plass, hive alt søppel, vaske badet og rydde loftstuen. Har nøyaktig 3 timer på meg før jeg må "stå opp". Er ferdigsminket, nemlig fordi jeg har laget sminkevideoooo! Skal redigere den når jeg har tid, men det blir neppe i morgen. Skal nemlig chille i morgen. Ja, du leste riktig. CHILLE!

chiller m4X på pcen


En ferdigsminket fjortiz


Bootycall for yoooou!


Fuck det her rotet. Det er tungt, og derfor har jeg kaldt mappen med disse bildene i for "Hardt liv"...

Nude pumps

Som dere alle sikkert vet, elsker jeg sko. Jeg så så ufattelig mange fine sko i USA, og hadde lyst å hive ut alle klærne fra kofferten og kun ta med meg sko hjem. Sko, sko, sko <3 De jeg likte best som jeg kjøpte, var et par dritfine nude pumps. Altså, beige. De passer til stortsett alt, ser klassisk og elegant ut. De er heller ikke så ille å gå i. 

Tips: Hvis du har noen pumps som er vanskelig å få på (som disse jeg har her), prøv å ta litt "serum" eller noe glatt som man har i håret, så smører du litt under foten. Prøvde det nettopp, og føttene gled ned i skoene med en gang!
Hehe, glemt å ta av lappen. Sjokk, tar de aldri av!
De til venstre er fra Forever21, de i midten husker jeg desverre ikke, og de til høyre fra PinkIce :)

Nå stikker jeg og tar litt sol, er en stund siden sist nå! Vi snakkes senere, sweeties <3

black n' yellow

Hello!

ALLE må melde seg inn i DENNE gruppen på facebook, det er dritviktig for alle som bor i Tromsø. Setter stor pris på om du gidder det, fordi vi vil så gjerne ha Wiz Khalifa til Døgnvill. Det er superkjekke (han er høy, mørk, brune øyer, bøs. ja, bare tenk deg!!!) Aslak som har opprettet gruppen. Han er ganske så thug. Dere kan legge han til som venn også på facebook: Aslak Solvang. Han elsker små, søte jenter.

Gjett hva, mamma sa nettopp det sykeste til meg. Hun vurderer å farge håret mørkt. WTF, hun har bestandig vært blond. Det blir jo sikkert bra, men ja. Jeg vet ikke helt, eller joda. Hun burde prøve det :)


Akuratt nå vil jeg spy, fordi jeg ser så jævlig ut. Derfor skal jeg begynne med å rydde rommet, så dusje også lage en sminkevideo? Kan ikke love at den blir ferdig i dag, men kan begynne på den hvertfall!


Julian gullet <3


Hvorfor jeg ble glad når jeg knuste iPhonen? Fordi det er iPhone 3G, den er TREG (det forklarer 3G). Vil kjøpe ny, og nå har jeg endelig en god grunn til å kjøpe meg ny telefon. Hihi :) Gidder ikke reparere den, for den er ikke verdt det. Gammel, slitt, nesten ubrukelig.

Nå venter romryddingen! Hvordan ser ditt rom ut?

Hvilken kjole er finest?

Beklager for den dårlige bloggingen min de siste dagene, men har faktisk jobbet hele helgen. Må tjene inn litt penger etter all shoppingen i Hollywood, haha! Skal skjerpe meg nå, for jeg har lite jobb denne uka. Takk for ALLE positive og koselige kommentarer jeg har fått de siste dagene, har lest gjennom alle <3

Disse 2 kjolene er fra forver21. De hadde maaange forskjellige sånne her, men jeg angrer litt på at jeg tok den røde. Jeg prøvde den ikke, og jeg trodde den var helt lik den brune, men det var den ikke. Satt mer som en pose, var lengre og annerledes i stoffet.

Hvilken likte du best?Sorrysorrysorrysorryyyy for den dårlige bloggingen!!!! Tilgi meg, pliiiiis

OI!

Dere er beeest, skal få laget masse innlegg i natt til dere som dere kan lese mens jeg er på farten i morgen (hehe sovnet av.. er på jobb til halv 9, men skal lage en video når jeg kommer hjem). Varer nok sikkert ikke, denne 1. plassen, men fremdeles er dere best uanseeeett <3

Akuratt nå sitter jeg i sengen og gråter!!!! 
Haha, nei. Det gjør jeg ikke. Jeg er bare helt vanlig i sengen nå'as. Men skal finne på noe kjedelig, blogges tomorrow <3

riph

Rest in phone heaven, dear iPhone. Death 18th of february (hahah, mente march) 2011. 

Nå skal jeg på jobb. I går hadde jeg rett og slett ikke tid til å blogge. Beklager det! Blir ikke noe i dag heller, skal bare fortelle dere at iPhonen min snart går rett i søpla. Hadde den i veska i dag fordi den var fri for strøm. Når jeg var på vei hjem skulle jeg ta den opp, og da var bare hele skjermen plutselig knust. Den første timen var reaksjonen min litt sånn "uffda, oida.. litt dumt det der ja", men nå ser jeg bare på det sånn som dette: 

Tenker å skaffe meg en HTC Desire HD :):):) Hejdåååå! xoxoxoxo mussmuss hejjjj

Hvilken tannbleking anbefaler du?

Uffda, har blitt veeeldig lite hverdagsblogging etter jeg kom hjem. Jeg får trøste meg med at det kun var hverdagsblogging i en uke mens jeg var i USA. Mens jeg var der nede kjøpte jeg meg litt forskjellig tannbleking, og noe til 1 dollar som var veldig bra egentlig. Desverre fåes det ikke kjøpt i Norge, og derfor har jeg funnet et bra tilbud til dere som har lyst å prøve tannbleking hvis dere er usikker på hva som fungerer. Jeg vurderer å få mamma til å bestille den for meg, sånn at jeg også kan prøve den ut. Det var jo et knalltilbud, og har lest mye positivt om den også :)

Gjennom dette tilbudet mottar du en tannblekingspenn gratis, du betaler kun kr 49 i porto. Denne tannblekingspennen er av merket Idol White. Pennen inneholder tannblekingsgel som du påfører tennene dine. Mye raskere, mer lettvint og mindre grisete enn slike skinner du sprøyter gel i og sitter med i en halvtime. Innholdet i pennen skal være nok til å vare i en måned.

For å benytte deg av tilbudet må du være 18 år(!!), og det er et abbonement. Hvis du kun ønsker denne pennen, må du avslutte abbonementet før fakturaen for portoen forfaller. Trykk på bildet for å komme til bestillingssiden og for å lese masse mer om denne pennen!


Jeg har alltid hatt litt gule tenner egentlig, men i det siste har jeg bleket de. Spesielt når jeg var i Hollywood. De er blitt mye hvitere, og jeg trenger ikke lengre å redigere de hvitere i program. Takket være Pepsodent tannkremen og tannbleking begynner jeg endelig å bli fornøyd med min hvitfarge. Skal få de litt hvitere enda, vil ha skikkelig Hollywood smil. Mottok forresten en pakke fra Pepsodent, jeg og mamma. 24 tannkremer og 2 store flasker munnskyllevann. Yaaay!

Fargen på tennene mine nå for tiden. Ikke riktig sååå hvit, kameraet gjør de litt hvitere. Det er ikke langt i fra da:

På det her bildet kan du se at jeg har bleket tennene. Du ser der jeg har ringet rundt, der hadde jeg et hull før så nå er det en fylling der. Den blir aldri samme farge som tennene mine, og den reagerer heller ikke på tannblekingen.

Navlepiercing

Har fått masse spørsmål om priser, vedlikehold og annet angående navelpiercing. Tenkte jeg kunne svare litt på dette, siden jeg nettopp har tatt hull selv. Det er ikke nødvendigvis riktig alt jeg sier, men det er min "oppfattning".


Jeg tok min i USA, og betalte 45 dollar hvor jeg fikk med en ekstra piercing

Gjorde det vondt? Man kjente det, for å si det sånn. Akkurat i det han stakk nåla, og når han satt i piercingen.

Hadde ingen smerter etterpå, kun ømhet. Nå er det litt hovent, men det er vanlig. 

Det er ingen aldersgrense etter loven i Norge, men de fleste piercingstudioer har en nedre aldersgrense på 16 eller 18. Som oftest må man ha med seg en voksen hvis det er 16 år.

Du kan ikke velge hvilken som helst piercing når du skal ta hull. Noen piercingstudioer sier du må ha en ring, sånn at du kan snurre rundt og slikt. Selv syns jeg ikke det er nødvendig. Den første piercingen du får er en uten hengepynt og som oftest velger pierceren en som er bra for deg.

Ikke bekymre deg hvis du syns stangen på din nye piercing er for lang, den skal være sånn. Dette er fordi det vil bli litt hovent i starten, og da skal den være litt lang sånn at du kan ha mulighet til å dytte på den og rense med hullet. Hvis du har en for kort stang, vil det hovne opp og du vil ikke få renset det ordentlig.

Jeg ble faktisk anbefalt av pierceren min å ta under, men det ville jeg ikke gå med på. Grunnen til at han anbefalte meg å ta den under var fordi jeg ikke har så mye fett på navelen, og i tillegg har jeg utovernavel. 


RENS er utrolig viktig. Spør piercingstudioet hvilke renseprodukter du burde ha. Du må også ha Q-tips. Det er veldig lurt om du har antibac til hendene dine som du tar på før du begynner å rense.

Du skal ALDRI ta på stangen, hullet eller piercingen generelt med fingrene. Tenk deg hvor mye bakterier du har på fingrene og neglene. Så prøv å unngå å fikle med hendene i nærheten.

Når du renser piercingen, sprayer du litt spray på navelen, og spray litt på en Q-tips. Husk å ikke ta på Q-tipsen med fingrene, da får du bakterier der også. Så renser du rundt begge kulene, rundt hullene, inni navelen (dette er viktig, for her samler det seg mye bakterier og puss som kommer ut av hullet). Du kan også bruke Q-tipsen og dytte piercingen opp, rens stangen der, og dytt den nedover og rens stangen der.

De første 2 ukene skal du helst rense 3 ganger om dagen, så kan du trappe ned til 2 ganger de neste 4 ukene. Etter 6-8 uker er det greit om du trapper ned til 1 gang om dagen.

Unngå å få parfymerte produkter og lignende i kontakt med hullet under grotiden, da dette irriterer.

Det er normalt at det kommer litt puss, det er hovent og litt rødt rundt hullet de første ukene. Ikke rens for ofte, for da kan du irritere området og huden blir veldig tørr.

Hvis du er usikker på om du har fått betennelse, kan du sjekke hvilken farge pusset som kommer ut er. Har det en grønngul farge, er det betent. 

Betennelse bekjemper du ved å være veldig nøye på rensingen, men du trenger ikke rense oftere enn du ville gjort normalt. Det dummeste du gjør hvis du får betennelse er å ta ut piercingen. Stangen hjelper faktisk med å unngå at det blir verre, hvis du tar den ut samler det seg masse bakterier i hullet og der er det vanskelig å rense.

Grotiden er på ca 3 - 6 mnd, varierer mye på hvordan hullet ditt er og hvor nøye du har vært med rensingen.

De første ukene skal du unngå å bruke for stramme klær, bukser med høyt liv og lignende. Ikke bøy deg for ofte for da kommer piercingen i klem. Prøv å la den være så mye i ro og fred som mulig. 

Når hullet har grodd skal det ikke komme puss ut, du skal ikke ha vondt, det skal kjennes naturlig ut å røre på den og det skal ikke være rødt og ømfintlig i området rundt.

Du skal helst vente 2-4 uker med å bade i klor og saltvann. Hvis du får betennelse må du også holde deg unna dette. Du kan selvfølgelig dusje normalt, men husk å unngå at du får produkter med parfyme i kontakt med det nye piercinghullet ditt.


Ikke bytt piercing for tidlig. Hvis du bytter etter to uker vil det som har begynt å gro bli "revet" opp igjen og du må starte helt på nytt med helbredingen. Normalt anbefales det å bytte etter 3 mnd. Husk at når du skal ha en ny piercing må du sterilisere den ordentlig, samt rense hullet godt før du putter den i.

Har dere noen flere spørsmål er det bare å stille i kommentarfeltet så skal jeg prøve å få svart. Håper det var til hjelp!

Outfits

Først og fremst: Dere som kommenterte at jeg var bortskjemt pga alle innkjøpene fra USA - det er jeg absolutt ikke. Har tjent ALLE pengene selv, fikk ikke et blankt øre hos mamma til noen av tingene. Jeg brukte ca 9000 i lommepenger, selvtjent. Da inkluderer det bussturer, rusk og rask, Universal Studios osv.

Her er noen av antrekkene jeg hadde på meg når jeg var i USA. Ble mye av det samme, mest siden det var så varmt at jeg tok lette klær de fleste dagene. Det her er ikke direkte outfitbilder, fant bare vanlige bilder hvor jeg har på de forskjellige tingene. Og vær så snill - IKKE spør hvor ditt og datt er fra. Det står under bildene, og hvis jeg ikke har skrevet det så vet jeg ikke :)

Genser - BikBok  /  Bukse - JC  /  Veske - Tyrkia  /  Klokke - Gran Canaria


Singlett - JC  /  Bukse - Kappahl  /  Klokke - Gran Canaria


Singlett - JC  /  Shorts og hårsløyfe - Lindex  /  Klokke - åh, dere vet.....


Kjole - Forever21  /  Sko - Random LA butikk


Cardigan, smykke og øredobber - BikBok  /  Kjole - Forever21  


Kjole - Random LA butikk  /  Smykke - BikBok  /  Øredobber og solbriller - H&M  /  Veske og sko - Random butikker


Topp, øredobber og solbriller - H&M  /  Bukse - JC  /  Belte - Forever21  /  Britney - Madame Tussauds


Kjole - H&M  /  Skjorte - XXI (by forever21)  /  Belte og smykke - Forever21  /  Sko - Converse Slim  /  Veske - Modekungen.se


Bikinitopp - Cubus  /  Bikinitruse - BizzyB (bseductive.com)  /  Solbriller - H&M  /  Baywatchbabe - Horestrøk i Amsterdam


Kjole - H&M  /  Skjorte - XXI (by forever21)  /  Belte og smykke - Forever21  /  Sko - DinSko  /  Veske - Modekungen.se


Snikbilde - Mamma 

Hva mener du? Favoritt?

Shopping of the United States 2

Skoene, sminken, accessories, souvernirer og alt annet jeg kjøpte. Var sååå mange flere par sko jeg hadde lyst på, men selvfølgelig hadde jeg ikke plass i kofferten. Hadde 1 kg overvekt, men så hadde jeg sikkert 10 kg i håndbagasje. Jeg likte hvertfall alle skoene jeg kjøpte, har nemlig skogalskap til tusen!


Pink Ice


Random butikk. ELSKER disse!


Pink Ice. So cute!


Forever21


Forever21


Forever21. Trengte en litt stor veske til å bruke når jeg skal på skolen, for pcen tyter ut av alle mine andre vesker.


Hahah, turistshopping på Venice Beach


CVS pharmacy. Dette er altså tannbleking. Har ikke prøvd det ut ordentlig enda, for holder på med noe annet.


Bseductive.com


Forever21   /   H&M   /   Venice Beach


Forever21


Dette er Victoria's Secret sin Miracolous bra, men desverre fikk jeg helt feil størrelse og den er alt for liten :( Får selge den eller noe, vet ikke. Tror jeg fikk størrelse 32AA eller noe, jeg skulle egentlig ha 34A eller B, husker ikke hva den jeg prøvde var.


Forever21   /   CVS pharmacy


Husker ikke helt.. men dritfin pengbok iallefall!


99 cents only storeSouvernirpia her ja.... Du finner det på alle souvernir butikker i Hollywood!


Denne fikk jeg gratis i tillegg til den jeg har i navelen når jeg piercet meg.


Haha, skal jeg begynne å bruke denne på videoblogger? "Take 1. ACTION"


CVS pharmacy. Trengte en ny sminkemappe, og denne er så fin!


MAC Creme d' nude. Desverre klarte jeg å knekke den i dag, fml :(


Sephora    Bare Escentuals Buxom Lash


Dritbra mascara. Absolutt min nye favoritt!


99 cents only store. Tenk, denne tannblekingen kostet meg under 6 kr. Den er DRITBRA!


Ring fra Forever21


Sephora   -   Buxom lashliner. En kremliner som man bruker kost til å ta på. Utrolig bra!


Forever21


Sephora. Min nye favorittfoundation fra Stila, har farge nr. 30 tror jeg


Blush

Det var det meste tror jeg. Finner sikkert noe i blant alt rotet mitt når jeg rydder og pakker ut, men det gidder jeg ikke akuratt nå. Døgnrytmen er helt på jordet, har sovet hele dagen. Skal prøve å få sove nå, selv om det blir vanskelig...

Shopping of the United States 1

Her er nesten alle klærne jeg kjøpte i USA. Sko, smykker, sminke og alt annet drit kommer i et eget innlegg. Kjøpte mest klær på Forever21, men det var litt vanskelig å finne fram blant alt i butikken. Det var fullstendig kaos med klær stappet over alt. For å se hva noe var, så måtte man liksom rive ut plagget fra stativet. Var ganske slitsomt, men hvis jeg skulle gått gjennom hele Forever21 butikken i Santa Monica hadde jeg sikkert brukt 2 dager..


Alle fra FOREVER21. Elsker de to til høyre!


Pink Ice   /   H&M


Random butikk jeg ikke husker   /   forever21


Alt fra FOREVER21.


XXI   /   forever21   /   XXI


H&M   /   forever21   /   forever21


XXI   /   forever21

Har et skjørt, en tights, en vest og noe mer klær jeg ikke har tatt bilde av. Får skvise det inn i det neste innkjøpsinnlegget. Som du kan se, har jeg virkelig satset på kjoler denne gangen. 

- Hva likte du aller best?

Øyenbrynene mine

Heisann!

Nå er jeg hjemme i kalde, stygge Tromsø. Kan ikke forklare hvor trist det var og reise fra LA, jeg føler at jeg hører hjemme der sånn egentlig. En del av meg vil bare brenne ned huset vårt, ta forsikringspengene og rømme tilbake til LA, mens en annen del vil vente til jeg er 18 også begynne å komme meg nedover dit. Forresten, alle innkjøpene kommer i morgen, også skal jeg få laget et innlegg om piercingen og et om hvordan man kan krølle håret som jeg hadde på mange bilder - men nå, nå er det øyenbrynstid!

Jeg fikser alltid øyenbrynene mine selv. Det er ikke noe særlig hokus pokus. Alt du trenger er en øyenbrynskniv, øyenbrynsblyant, concealer og en sånn mascarakost-greie uten mascara. Skal vise hvordan jeg former de først: 


Jeg bruker alltid en øyenbrynskniv og skjærer av hårene for å få den formen jeg vil. Grunnen til det er at jeg hater å nappe brynene selv. Kan ikke nappe øyenbryn egentlig, fordi jeg begynner alltid å grine som en liten unge. Har alt for sterke tårekanaler. Selvfølgelig kan jeg dra til frisører og spasalonger for å få ordnet de, men det er litt flaut når man begynner å skrike, og snørret renner. Jeg bruker å følge en form (som den røde streken), for det er den jeg føler meg mest komfortabel med. Jeg tar alltid sånne småhår som vokser ut som dere ser på bildet, fordi når man skjærer vokser hårene mye fortere ut enn når man napper. Derfor er det viktig å "vedlikeholde" øyenbrynene ca en gang i uken.

Tips: Hvis du syns det gjør vondt å skjære øyenbrynene, ha iskaldt vann på en vaskeklut og hold den over øyenbrynsområdet hvor du skal skjære i 1 minutt. Ikke hold hardt, men hold den sånn at det drypper litt for da blir ikke det iskalde vannet i vaskekluten borte. Da skal det gjøre mindre vondt å skjære :)


Det jeg bruker mest tid på når jeg sminker meg, er definitivt øyenbrynene mine. De rammer inn ansiktet, og derfor er det viktig at de ser bra ut. Jeg har selvfølgelig perioder hvor jeg ikke har fikset de på flere uker, og har latt de gro og blitt flere meter lang. Mange mener at man ikke kan ha mørke øyenbryn når man er blondine, men jeg liker å ha de litt mørk. Jeg bruker en øyenbrynsblyant fra H&M og fyller inn farge langs brynene. Prøver å få de så symmetrisk som mulig, men sannheten er at mine ikke er så symmetrisk egentlig. Det ene er mye høyere enn det andre, men jeg har jobbet med å få de jevnere i flere mnd. 


Tegne, tegne, tegne.....


Etterpå tar jeg en slik kost med litt hårspray på, og børster alle hårene på rett plass. Hårsprayen gjør at de holder seg på plass, og ikke stikker ut i nord og sør. Du kan også børste først og spraye på etterpå, men ikke still meg ansvarlig hvis du er uheldig og treffer øyet ditt, må på legevakten, skylle øyet, få øyelapp, blir blind, må fjerne øyet og få glassøye osv. :)


Når jeg er ferdig med å farge og forme brynene, tar jeg en litt lys concealer og legger langs underkanten av hele øyenbrynet. Tar litt ekstra der øyenbrynsbenet er høyest.


Slik som dette. Etter du har lagt langs hele underkanten, må du duse det ut med fingeren. Ikke for hardt, for da blir concealeren borte og alt blir bare meningsløst. Kosten jeg bruker er en duokost med mascarabørste på ene siden, og skråkost på den andre siden. Den er fra BillionDollarBrows. Concealeren er fra GloMinerals.


Enjoy your new eyebrows. Dette er 

Vinterferien er over, og det er skole i morgen. Derfor må jeg legge meg, men nå lyver jeg for dere. På denne tiden er jeg vant til å være på shopping i LA, siden det er 9 timer tilbake på klokken. Er overhodet ikke trøtt, men mamma kjøpte sovepiller som jeg kan ta... selv om jeg er redd for at jeg med vilje hiver i meg 10 og sover i 100 år. Jaja, skal spise litt sjokolade. GOODBYE!

Hasteeer

Nå har jeg det litt travelt. Vi har tilbringt hele dagen på Universal Studios, og nå skal vi ned på piren og kose oss - for dette er vår siste kveld her i LA. Reiser hjem i morgen rundt klokken 18, og er hjemme i Norge på søndags kveld. Jeg har bare en ting å si til USA - I'll be back. Skal flytte hit en gang vet jeg. Først skal jeg flytte et år til Gran Canaria med Tuva når vi blir 18, men etterpå blir det vel hit håper jeg!

Noen spørsmål dere har stilt: Nei, jeg badet ikke med piercingen. Vasset med føttene i vannet, ville uansett ikke badet der siden det var sinnsykt kaldt. Bikinitrusen er fra BizzyB - bseductive.com. Du burde gå opp i størrelse på trusa, men overdelen er normal vil jeg tro. Alle klærne jeg har kjøpt viser jeg når jeg kom hjem. Bikinitoppen er fra Cubus. TSUNAMIEN rammet ikke oss, vi var ikke evakuert eller noe. Det eneste "tsunami" utfallet vi fikk var litt større bølger enn vanligvis, men ikke noe mer. Det var ikke særlig vondt å ta piercing, bare akuratt når han stakk hullet og når han satt i piercingen. Etterpå er det bare litt ømt. Betalte 45 dollar + steril rensespray til 15 dollar.

Vinneren av Sephora konkurransen ble Johanne, kontaktet på mail som ønsket seg en kost fra BareMinerals. Skal få sendt den til deg når jeg kommer hjem :) BTW: wiii, 2. plass! deeere altså

Vamos a la Playa

I dag leide jeg og mamma sykkel, så syklet vi langs Venice Beach. Kjempefin strand med masse folk. Det er her folk som ønsker å være noe bruker å holde til - perfekt for meg. Haha, neida. Kjenner at jeg ikke orker å skrive så mye, legger bare ut litt bilder fra sykkelturen og når vi var på stranden. Strandbilder er strandbilder, men jeg vurderte helt seriøst å kle på meg kjeledress og ta bilde på stranden - kun for å gjøre dere tilpass :):):):) og ja, jeg liker å overdrive :):):):):):):):):):) se, overdrev med smileys :):)::))En fyr som gikk på glasskår for å tjene penger. De er villige til å gjøre hva som helst her nede...
Oooh, bad girls bad girls... what'cha gonna' do?


Vannet var driiiitkaldt, sånn sikkert 10 grader. Snudde med en gang! Var iallefall deilig temp. til å sole seg :)
Hit skal vi ned i kveld for å kjøre karuseller, de små pikene vi er!

HEJDÅ

BizzyB - bseductive

Klærne i forrige innlegg: Den grå kjolen er fra en horebutikk her i Hollywood, den rosa toppen er fra H&M, de hvite skoene er fra en butikk i Hollywood, buksen er fra JC.

I dag var vi et par timer og snakket med Beatrice i butikken hennes på Hollywood Boulevard. Utrolig koselig dame med masse personality og et utrolig flott smil. Anbefaler alle som drar til Hollywood og gå innom butikken hennes. Hun designer alle sine bikinier, undertøy, kostymer osv selv og har folk som lager det for henne. Alt stoff som brukes er i kjempegod kvalitet, og fargene holder lenge.

De har også utrooolig mye forskjellig til en hver smak, jeg kjøpte meg to bikinitruser og mamma kjøpte seg Norges-bikinien. Det som er veldig fint med bikiniene BizzyB selger, er at de fleste underdelene har på en måte en slik "krøll" på midten øverst som gjør at trusa ikke sklir inn i rumpa. Samtidig gir denne "krøllen" et løft, og stumpen ser mye finere ut :) 

HER kan du finne facebook-pagen og HER er nettbutikken. De shipper til Norge også, og alle dere norwegian girls burde investere i en norgesbikini! Perfekt til sommersesongen og late dager på stranden. 


Meg og Beatrice <3


Outside of the store


Butikken er kjempefint innredet, spesielt denne lysekrona med hjertet rundt
Her er Beatrice. Dere kan se den norske underdelen på bildet, men overdelen er ikke bikinien.

Etterpå vandret vi rundt for å finne et sted og spise. Det endte med Pizzahut, utrooolig god pizza!

Noen damer vi så på veien. Lekre, og "lave"...
Skjorte, belte og smykke - Forever21, svart kjole - H&M, sko - converese baresko.no, veske - modekungen.se
N
å skal jeg og mamma sykle bortover til Venice Beach. Er enda litt jetlagged etter vi kom, så det har blitt tidlig kveld ca i 9-10 tiden og tidlig morgen ca i 5-8 tiden. Tenk at jeg, som det super-b mennesker jeg er, har våknet av meg selv klokken 6 på morgenen. Helt sykt! Og jeg som alltid sitter oppe til 3-4 om natten har vært i seng tidlig hver dag fordi jeg har vært trøtt som et udyr. Uff, jaja. Vi snakkes! I morgen skal jeg trekke ut en vinner, så skal jeg dra på Sephora og kjøpe produktet. Dere får vite hvem som vant ETTER jeg har kjøpt det :)

Long time, no see

Oida, litt lenge siden sist jeg blogget? beklager, men har vært og fartet i Hollywood to dager på rad, og vi skal dit i dag også. På mandag dro vi til Hollywood for å kikke litt, siden vi bor rett utenfor Hollywood. Vi dro på en slik tur med bil hvor de kjører rundt og viser deg kjendishjemmene, og vi fikk se 3 kjendiser! Først så vi Drew Barrymore sprade rundt på balkongen sin når vi stod nedenfor, deet var gøy. Ble ganske starstruck da. Etterpå stoppet vi utenfor Richard Simmons hus, og akkurat når vi stod der gikk han på kjøkkenet sitt. Han så oss i vinduet, og kom ut døra og ropte hei! Han er så morsom. Vi kjørte rundt på Rodeo Drive (en plass med kun dyre merke butikker hvor kjendisene shopper mye), og rett forbi oss kjørte Halle Berry! HALLO?!

På tirsdag, i går, dro vi for å se Dr. Phil show. Vi fikk gratisbilletter dit, og fikk være med på en innspilling. Jeg satt rett ved siden av dama til Dr Phil, Robin. Hun hadde på seg noen driiitfine heels. Ble så sjalu L Dr Phil var utrolig morsom, og det var litt stas og være ?in the audience?. Etter showet dro vi på en Tattoo sjappe, og jeg tok piercing i navlen. Var sånn passelig vondt når han stakk nåla i, og når han tok den ut og satte i piercingen. Etterpå var det ikke noe vondt, kun litt ømt. Betalte vel 45 dollar og fikk med 2 piercinger. Såååå dro vi på Madame Tussauds. Var litt morsomt, men ble litt lei etterhvert for det tok jo aldri slutt.

Vi har også vært på ?CVS pharmacy? (kind of a drugstore), hvor de har aaalt mulig til en billig penge. Vi kjøpte en dritbra hårføner med et munnstykke til å slette håret mens man tørker det. Den kostet egentlig 400 kroner, men var på salg til 70-80 kroner. Kunne sikkert gått der i timevis, for de hadde alt mellom himmel og jord.

I dag skal vi innover og dra på Bizzy B, snakke med Bea og Shawn. Vi var der på mandag, men da var bare Shawn der. Han er utrolig hyggelig, vi sto vel og pratet med han i 2 og en halv time. Håper på at jeg får masse tips om hvordan det er å bo i LA, hvordan man overlever osv. Jeg har så lyst å flytte hit.

Vi har hatt noen kjempefine dager til nå, sett 7 kjendiser (om du teller med Shawn (han var i Chippendales) og Bea). Dette ble en litt alt for lang tekst, men whatever. Slenger meg litt forskjellige bilder. Skal vise dere flere bilder når jeg kommer hjem til Norge på søndag.
Litt av LA
Her er en sånn butikk du kan ringe og bestille alle dagligvarer du vil ha, så leverer de. Supert for de late!


Drew Barrymore sitt hus. Rett etter jeg tok bildet gikk hun på balkongen og inn døra til høyre en plass.


Richard Simmons!


Meg og Shawn :)


Cameron Diaz


Dere har jo sagt jeg ligner på Lindsay Lohan, så ja?


Venter i spenning på å ta piercing. Hjelp :|


All the single ladies, all the single ladies


Redd? Det var i crime-seksjonen av Madame Tussauds!


Steven Spielberg <3


Hahaha, aner ikke hvem det er


Pynter litt på Cameron Diaz


Madonna


?


Hull :):):)

KONKURRANSE - vinn produkt

Nå skal jeg kjøre en konkurranse. Du kan vinne produkt(er) fra Sephora til 25 dollar (eller mindre hvis du vil det..). Jeg kjøper produktet og sender deg det i posten når jeg kommer hjem til Norge. Velger å gjøre dette siden det var dere lesere som stemte meg og mamma til seieren i Pepsodent konkurransen, og derfor vil jeg vise min takknemlighet. 

For å delta må du svare på dette spørsmålet: Alt du må gjøre er å gå inn på www.sephora.com og kopiere linken det du er interessert i, som utgjør en pris på max 25 dollar. Lim inn i kommentarfeltet, skriv hva produktene heter og hvorfor du vil ha det. Jeg skal trekke en vinner iløpet av de nærmeste dagene, så du må være kjapp med å delta!


De har ALT mulig her. Nå skal jeg spise litt godteri og se på TV i sengen, ordentlig amerikaner... bli litt tjukk også? Neida, men så skal jeg og mamma inn til Hollywood. Vi snakkes senere!

Alt for sliten

Tuusen takk for alle koselige kommentarer jeg får, og ja jeg skal kose meg masse her nede. Det gjør jeg allerede. Hadde jeg hatt mulighet skulle jeg tatt med hver og en av dere ned hit! Selv om jeg først og framst ville hatt med meg Tuva. Det hadde vært så bra med Tuva her, selv om det er bra med mamma også da :)

Uff, ble alt for mye shopping i dag. Vi begynte halv 10 og var ferdige klokken 4. Har sikkert svidd bort nesten 3000 kroner, men har tross alt kjøpt 5 par sko, 6 kjoler, 1 jumpsuit, 1 skjørt, 1 topp, 1 vest, 1 tights noe accessories, noe sminke og undertøy på Victoria's Secret. Er utrolig fornøyd med ALT jeg kjøpte, føles som himmelen når jeg ser på alle tingene!


Ferdigsminket og håret er ordnet, klokka 07.00 på morraen. Herregud, haha...


Mamma og meeg <3


USAAAAAAAAAAAAA for faen <3


Frokost på La Salsa


Nam!


Apple store, her var det IKKE lite folk nei.....


VS!


Shoppa liiittegrann :)


Hehe, dere får ikke se innkjøpene før jeg kommer hjem. Her har jeg prøvd å skjule de litt med mine kjedelige klær fra Norge :( Hater Norge nå, haha. Vi har det jo kjempegodt, men er så utrolig mye bedre her nede. Kunne seriøst dødd hvis jeg fikk bo her! Alle er så hyggelig, seriøst. I butikkene er de superhjelpsomme, imøtekommende og kjempeblid. 

Nå skal jeg vekke mamma som tar seg en ettermiddagslur, så skal vi stikke ut og spise. Vi snakkes i morgen :)

Shopping!

Er og shopper i Santa Monica akuratt naa, staar paa Apple Store og blogger litt... hehe! Har shoppet masse fine kjoler og sko, osv. Skal videre og dra paa Sephora naa, er saa fint her! LOVE THIS LIFE. Snakkes i kveld, dere er beeest ass <3

Party in the USA

En stykk utslitt Therese som nå sitter i lobbyen for å blogge. Kun for å blogge, ingenting annet! Hotellet er driitfint, dere skal få se bilder av det i morgen. I dag har vi bare kikket litt rundt i Santa Monica, rett utenfor Hollywood. Det er her vi skal bo i 7 dager. Jeg føler meg som om jeg er i himmelen når jeg er her nede i Los Angeles. Det er helt fantastisk, og jeg har bare vært her i 5 timer liksom! Elsker det amerikanske språket, masse fine butikker og billige priser, hyggelige folk, god mat, fint vær og nydelig hotell. Skal garantert dra hit flere ganger! 

Flyet fra London til LA tok ikke mindre enn 11 timer, og det merkes på øynene mine nå. Jeg og mamma har vært våken i 26-27 timer, siden klokka er 9 timer mindre enn i Norge. Det vil si at nå er klokken 21.00 - hos dere er den 06.00, og da regner jeg med de fleste av dere ligger og sover.


På flyplassen i London, Heathrow, fant jeg drømmen! Skobutikken Kurt Grieger med helt nyyydelige sko!!! :(


Frokosten i London... æsj!


Sliten, lei og skev i trynet jenta på flyet til LA :)


Endelig framme etter masse fly og venting :D


Sniktitt på hotellet. Vakkert?


Denne butikken MÅ jeg innom i morgen


Denne også!!!


..... og denne!


Dagens middag hos Johnnies New York Pizza


Mamma mi <3


Nå skal jeg avslutte og legge meg til og sove, er så sliten. Får denne senga helt for meg selv, vet ikke om det er enkeltseng eller en halv dobbeltseng men stor og myk er den iallefall :)


Nesten sovna...


Sover


Se så hoven jeg forresten ble rundt anklene etter flyturen. Helt sinnsykt, og det er enda sånn!

Nei, god natt. Vi snakkes en gang senere, mine lesere <3 Dere som sier jeg ikke viser takknemlighet for å ha vunnet turen og ikke virker som jeg virkelig ville hit: Selvfølgelig er jeg takknemlig. USA, California, Los Angeles og Hollywood har vært drømmen min hele livet. Har aaaaalltid drømt om å reise hit, og har gått og snakket om det i flere måneder nå. Har gledet meg dritmye til å reise, og det vet alle vennene mine osv. Har ikke skrevet så mye på bloggen, fordi jeg vil ikke virke så "heldig", haha. Teit kanskje... Men ja, jeg er kjempeheldig som har fått denne muligheten. Takket være DERE <3

På hotellet i Oslo

God kveld søtinger! Vi er ankommet Radisson Blu, rett ved Gardermoen. Mamma ligger og snorker på sofaen, mens jeg står på badet og kødder. Må tidlig opp i morgen, ca kvart over 4 - halv 5, for å spise frokost så skal vi ta fly til London. 3 timer i London også blir det Los Angeles, Hollywood. 

Jeg fikk ikke stripet håret, siden mamma ikke gidda å hjelpe meg med hettestripinga! Tok bare og farget etterveksten istedenfor, selv om jeg ser at det kommer til å bli gult. Har også fikset øyenbrynene, men det ser dere vel på bildene :) Nå må jeg hoppe i dusjen, så skal jeg krølle håret litt :)

Haha, aner ikke hva jeg gjør med leppa her...


Fjortiz


Søt


Workout, haha. Fant ut at det var veldig morsomt å henge i den stanga der, helt til jeg mistet grepet og landa i badekaret. Gjorde ganske vondt egentlig, så tipper jeg får blåmerke i morgen!


Mjao!!

Dusjen kaller, hejdå my friends <3

today is the day

Nååå skal jeg snart lukke kofferten og suse på flyplassen. Vi reiser til Oslo i dag, sover der til i morgen også blir det en laaang dag med fly i morgen. Først til London, som tar 2 timer, så til LA som tar 9-10 timer. Skal få blogget når jeg er i Oslo, og kanskje i London? Vi får se. 

Dagen i dag har gått til skole, sol, rydding også videre. Kjøpte en farge med striping, skal stripe håret og få etterveksten litt mindre synlig. Det får vente til vi ankommer Oslo, siden nå har jeg 1 og en halv time på meg. Håper bare ikke flyet blir innstilt pga møkkaværet!

Tror du det blir bra?


Kjøpte denne søte tingen som jeg kan ha mine viktigste ting i. Eks. mobil, snus, penger og leppestiften min. H&M


Må ha med litt flymat! Hahaha....


Dette kjøpte jeg for 2 dager siden på BikBok i storgata. De har så mye fint tilbehør der!


Et par hansker i semsket "skinn". Deilig på litt kaldere dager


Så, ja, vi snakkes :)

Busy woman

Angående Thomas-saken så er han funnet i havet av dykkere. Jeg vil bare sende masse varme tanker til familie og nære. Dette er utrolig trist, og alle som har letet etter han har vært utrolig flinke. Rest in peace, Thomas!

Denne uka har jeg vært flink å blogge... eller ikke? Jeg har vært ekstremt opptatt med pakking, venner osv. Reiser i morgen, og derfor har jeg måttet prioritert litt andre ting. Jeg skal selvfølgelig blogge når jeg er i Hollywood, for det er internett på hotellet. Dere blir nok ikke til å få lest det på dagen, i og med at Los Angeles ligger 9 timer bak Norge og da vil det komme blogging stortsett på natten osv.

Har nettopp hatt besøk av Sajje og Ina. To søte små jenter som går i 6. klasse på barneskolen :) Neida, det gjør de ikke. De går i 8. klasse! 

Sajje og Ina! Søte jenter :)


G-bloggpia!


Dette er mej

Noen som forresten har peiling på hvorfor håret mitt blir så gult på bilder? Sånn som det nest siste.. det er ikke så gult in real, faktisk er det lite gulskjær i det i virkeligheten :( Skal prøve å få blogget et innlegg til i dag, siden jeg har vært så utrolig slem blogger.

Hvor er Thomas?

Søndag 27.02 i 5-6 tiden på morgenen ble Thomas Woll Nicolaysen sist sett i byen (med rødbanken) og gående sørover i Storgata. Han skulle mest sannsynlig mot Bjerkaker, men dette kan vi ikke vite for sikkert.

Er det noen som har sett eller hørt noe, vennligst ta kontakt med politiet på 776 98 500 eller meg på 99323967 snarest.

- Helene, lillesøss.

Dette er hva vi kan lese på facebook gruppen som etterlyser Thomas. Han har altså vært borte en stund nå, og ingen har sett han. Politiet har heller ingen spor. Jeg har null kjennskap til Thomas, men uansett hvem det gjelder så er det trist når noen forsvinner og man ikke aner hvor de er. Jeg ber derfor alle holde øynene oppe, og håper han kommer godt til rette hjem til familien og sine kjære. Du kan lese om det her, her, her, her og her.

SAVNET: Politiet ber om tips fra folk som vet noe om den savnede Thomas Woll Nicolaysen (21).

Svarer litt på noe

Leppestiften jeg hadde på i innlegget fra i går er fra Maybelline og heter "715 Choco cream". Jeg har ikke klipt håret kort, og kommer heller ikke til å gjøre det. Jeg reiser til Hollywood om 3 dager, og skal være der 1 uke. Jo, vi har vinterferie - den begynner nå på fredag :) Spotify listene mine finner du her. Jo, jeg er venner med Tuva enda. Vi har bare ikke tilbringt så mye kvalitetstid sammen i det siste, men vi har noen sånne perioder der vi så vidt er sammen med hverandre selv om vi er naboer. 

Nå holder jeg på å rydde gjennom klesskapet mitt, og helvette for en jobb det er. Må vel gi meg selv skylden siden jeg har kastet alt inn i skapet... Har også pakket litt mer til Hollywood, men det er så vanskelig å pakke siden jeg bare kan ha med meg en halv!!! koffert. Jeg som tok med meg 22 kg bagasje for EN dag i Oslo, så må jeg pakke en halv koffer til en uke i Hollywood. Jaja! Har funnet meg en smart taktikk da, hver gang jeg finner en topp eller noe jeg virkelig vil ha med, tar jeg ut en annen jeg ikke trenger å ha med. Gleder meg masse til å shoppe i Santa Monica og i Hollywood!


Sitter og strekker ut i mine nye, driiiitfete (not) moods of norway sokker, og moods bokseren godt plantet oppå dyna.

kimstore.se

Fikk i dag masse fint tilbehør fra kimstore.se i posten! Holder på å rydde, og er ganske sliten atm så jeg skal skrive mer og legge inn linker til produktene etterpå. Slenger bare inn bildene, så dere har noe å se på :)


Litt sliten?

Hei og hellooo!

Sovnet av et par timer nettopp med pcen på fanget, så våknet akuratt nå. Skal legge meg igjen, men må få postet et innlegg før jeg legger meg for andre gang. I dag har jeg ikke gjort en dritt bortsett fra å rydde, pakke litt og vært på skolen. Ingenting interessant for dere å lese, så derfor stopper jeg her. Håper på bedre blogglyst tomorrow :)


Og ja, jeg har klær på meg. Har en singlett, men har bare dratt ned stroppene til bildene :) Hva har du gjort i dag?