hits

mars 2012

noe du lurer på?

Hei!

Nå kjører RENATE spørsmålsrunde om meg på bloggen hennes, så nå har du virkelig sjangsen til og få vite noe du lurer på som ikke jeg vil svare på. Hun svarer på video, og det kommer i løpet av påskeferien tror jeg. Du finner spørsmålsrunden HER .

gullpinne i lua

Hei!

Badingen var vellykket, men så siiinnsyk kald. Det er liksom masse is og snø i bukta, men fremdeles måtte vi bare hoppe i det. Tok springfart ut i vannet og trynte, så jeg fikk jo vann i trynet og i håret. Mmm, godt med salt <3 <3 <3 Neida, men vi fikk ingen bilder den gangen - og derfor gjorde vi det IGJEN for å få bilder. Alt for bloggen sa du? Jepp! Tror dere det stygge !#"¤% kameraet ville ta bilder i mørket? Nope, så vi fikk bare bilder før og etter. Kult det da :)Sofie gruer seg.


Stripper for fiskene


1.. 2... 3...


4... 5... 6...


Ferdig og kald!


Vil ikke stille opp for bloggen.

Så var det en drittunge som klare å få eksosrøret på bilen til å løsne og slepe etter bakken, så da fikk han værsågod sette det på plass igjen. Dessverre for han har det knekt oppe ved festet så han skal få betale det :))))))))

shitkids...

Nå skal jeg gjøre leksene, jeg sverger. NOT. 

sats #1

Hei!

I dag.. meldte jeg meg inn på SATS. Faen, nå må jeg bare ikke bli støttemedlem, men jeg er faktisk sinnsykt motivert og syns det er gøy å trene foreløpig. Håper bare det varer, blir så motivert av å tenke på Florida i sommer. Fikk fiiin lilla bag til å ha sakene mine i - den kommer godt til nytte. Nå er det bare og finne seg en haug med treningsklær :)

Skal snart suse avgårde nok en gang, til tross for min store haug med lekser, skal jeg dra til bukta og ta årets første russeknute med Sofie. Vi skal bade :( KALDT, det er jo så vidt plussgrader ute. Gradestokken forteller meg at jeg kommer til å bli syk, men shit happens.

Wohooooo!! - Er du medlem på noe treningssenter?

lunsj og sol

Hei!

Skulle bare innom for å si hei før jeg suser avgårde. Er ferdig på skolen nå, så skal ta en tur innom SATS med Tuva før jeg må hjem og gjøre et tonn med lekser. Har vært en utrolig deilig dag i dag, rolig skoledag med sol, fritime osv. I fritimen var vi innom Knoll & Tott og spiste lunsj, det er faktisk den beste lunsjen du finner i Tromsø. Ferske baguetter med et valgfri ingerdienser på.
Koser mej uten mascara.


Tuva sin baguett :)


Kosemoseoverdose
Grunnen til at jeg kommer meg på skolen om dagene - moppabiiilen <3 <3 <3

milo og lotta

Hei!

Nå er det snart påskeferie, wihu. Mamma skal til riksgrensen, men jeg skal være hjemme siden jeg passer Milo. Det er en av valpene Lotta fikk for et halvt år siden, så er jo litt gøy det da hehehe xD. Vi har iallefall vært og hentet russebilen vår, det gikk som smurt. Snille Reinhardt ble med siden vi måtte ha to med førerkort for å få begge bilene tilbake. Den er egentlig ganske stygg, men det driter vi i siden vi skal bare ha noe å kjøre i, så er fornøyde!

Her ser dere en smakebit på bilen før den pusses opp:

Milo og Lotta, gullene:

Dere har lest bloggen min såpass lenge, så dere burde vite hvem som er Lotta :)
Nå er det kveld i heimen, er så dum at jeg klarte å få moppabilen innelåst i parkeringshuset i byen... det betyr ingen bil på meg før ettemiddagen, så lurer bare på hvordan i faen jeg skal komme meg på skolen!

2day

Hei!

I dag på skolen hadde vi KUPP-elever på besøk i klassen. Det er altså 9. klassinger som er rundt på videregående skoler for å få et bedre innblikk i hva vi gjør på de forskjellige linjene. Vi fikk ansvar for noen elever hver, så vår gruppe lagde en photostory om en bedrift. De var veldig flinke synes iallefall jeg :) Nå skal jeg gjøre meg klar, skal snart på roadtrip for å hente russebilen vår på Vollan, Renate kjører om en times tid så vi har det litt travelt.


På vei ned til byyyen


Noen av KUPP-elevene


Så glad og fin :))))Vi snakkes senere når jeg kommer hjem igjen. Har forresten strøket ferdig russebuksen min med merkene og sånn, noen som er interessert i og se resultatet?

nye tider

Hei!

Nå skal jeg fortelle dere noe jeg aldri trodde jeg ble til å si (iallefall ikke før i 40-årene når det hadde vært nødvendig) - jeg skal begynne å trene!?! Skal melde meg på SATS der Tuva trener når april begynner, 1. april, så det er en aprilsnarr liksom. Neida, men skal seriøst det. Jeg trenger det, er så lei av og slaske på sofaen hele dagen. Vil ha mer energi, finere kropp og litt muskler hadde heller ikke skadet. Drømmekroppen min ser slik ut:

20081211063656_large 
Haha neida, fyfaen.

Litt inspo:
Tumblr_lif6v2mxm31qfateqo1_500_large 

Tumblr_lop4hlb8it1ql8qkq_large 

33_thumb4_large 

Tumblr_lnsgj1enev1qaooc8o1_1280_large 

Tumblr_ljutxftxgj1qj8j9ho1_500_large 

Tumblr_lkcovrifvf1qafudeo1_500_large 
Haha her er meg xD

Tumblr_lfkejozfdg1qd9n9wo1_500_large 

Tumblr_ln3s9qm0s01qlnrzqo1_500_large 

Tumblr_lp07rcw1dm1qlnrzqo1_500_large 

 Tumblr_lz53siq5dn1r8oaqoo1_400_large

Tumblr_lsni6phit11r21yago1_500_large

Tumblr_m01eajyrta1rq07e7o1_500_large

Tumblr_lpsa5dmfmr1qmohofo1_500_large

Tumblr_lheyafccte1qc8jr9o1_500_large

Huff, blir tungt...

favoritthåret

Hei!

Husker dere extensionet jeg fikk fra hairtohair? Jeg har jo farget håret nå, så regner med jeg må få meg nytt. Det er absolutt det jeg anbefaler til alle dere som vil ha clips, fordi det er med sine 180 gram mye tykkere enn andre leverandørers hår samt at tuppene ikke er pistrete. I tillegg anbefaler jeg alle som kjøper clips og kjøpe seg en haircase, det er en utrolig bra oppbevaring for extensionet ditt - på den måten varer det mye lengre og det blir ikke slitt like fort.

 
Her er håret jeg hadde når jeg var blond i farge 613, har det enda. Noen som vil "arve" det? Haha.

 

Dette er haircase, og de har den i rosa, svart, leopard og zebra-mønster. Du finner de HER
 
- Hvor anbefaler du at man IKKE kjøper hår fra? Dårlige erfaringer osv. 

dangeruss 12

Hei!

Da har vi fått logo, og facebookpagen til russebilen vår Dangeruss 12 er oppe og går. Jeg har bil sammen med Mariell, Natalie, Renate og Silje. Vi skal bare ha en vanlig personbil, men still så er jeg sykt stoked på russetiden. Vi tar vår første russeknute på onsdag: Bade i bukta før 1. April - GULLPINNE I LUA! Daaamn, det blir kaldt, men må man så må man. Om dere vil like facebooksiden vår finner du den HER - det du får i gjengjeld for å like den er jevnlige updates om knuter osv, alt vi gjør for å si det slik.


the dangerusses


Syns om logoen vår? Dødsfet!!!!

hvitere tenner

// reklame i samarbeid med BlueIllume - 100% ærlige meninger

Hei!

Fikk en mail om jeg kunne blogge om hvordan jeg får så hvite tenner med tanke på at jeg snuser. Jeg har drevet med mye bleking i fjor, men jeg sluttet fordi jeg følte det ble til å slite så mye på tennene. Gikk en stund uten å bleke, merket at de ble litt gulere og da fikk jeg panikk. Helt til dette produktet dukket opp i postkassen min. Det er en tannbørste som heter BlueIllume, den skal via et blått lys på tannbørstekosten bleke tennene dine. 

Kritisk? Usikker? Det var faktisk jeg også, tenkte bare hvordan det skal kunne bleke tennene mine ved hjelp av et blått lys. Tannbørsten benytter seg av blålysteknologien som tannlegene også bruker, og det virker faktisk. Jeg føler at tennene mine har blitt hvitere - det er selvfølgelig ikke like bra som tannbleking men det gir resultat på en mye mer skånsom måte. Det skader ikke tennene, og i tillegg motvirker den bakterier, plakk og tannkjøttbetennelse.

I tillegg til selveste tannbørsten bruker jeg tannkremen Pepsodent White now, den funker veldig bra den også. Tannbørsten kan kjøpes HER

 
 
Lyset slås av og på ved å trykke på en knapp 

hangover ++

Hola at me

Nei, men halla! Gårsdagen gikk så utrolig fort så jeg rakk dessverre ikke blogge for dere. Var sammen med TUVA hele dagen, så dro vi ut på kvelden til en fest i gokk. Var ikke så jævlig bra, men det funket - bedre enn ingenting spør du meg!  Nå sitter jeg hos Tuva og har hangover chillings, egentlig vil vi bare finne på noe men vi vet ikke hva. Noen forslag? Haha neida. Gidder ikke skrive mere nå, det her er jo bare useriøst. Useriøs blogger, dritt. HEJDÅ :*
best damn girl in the whole wide world

svar del 2

Hvem er din aller beste venn for tiden?
- Har jo mange gode venner, men Tuva er jo den som alltid har vært the shit. Er liksom hun jeg har lyst å gjøre alt faenskap med, fordi vi er såpass like. Har hatt en liten periode i det siste der vi ikke har hatt så mye kontakt, men denne uken har jeg vært sammen med hun hver dag så vi har funnet tilbake til hverandre :') Hun har forresten blogget, check it out 


Hva forhold har du til gutter? Er du ute etter forhold/friends eller kanskje friends with benefits? 
- Jeg liker gutter, er jo ingen hemmelighet. Er ikke ute etter et forhold før jeg har funnet en jeg vil i et forhold med, og jeg er såpass kresen at det kan jo ta sin tid. Liker kanskje best å være singel, da kan man liksom gjøre hva man vil - if u know what I mean? :)

Tar du de negative kommentarene til deg? Jeg vet du sier du ikke gjør det men tar du det ikke bittelitt til deg engang? 
- Ikke i det hele tatt, all drittslenging osv i kommentarfeltet mitt ser jeg bare forbi. Hvorfor skal jeg la det påvirke meg liksom, er bare en gjeng med tapere som bruker tiden sin på å rakke ned på andre. Det eneste jeg av og til tar til meg er konstruktiv kritikk, og det syns jeg er helt greit - da tar jeg det til meg og eventuelt gjør noe med det.

Din favoritt kroppsdel hos deg selv og hos gutter?  
- Hos meg selv blir det øynene, haha. Hater å si hva jeg liker med meg selv. På gutter er det smilet, øynene og magen kanskje. Smelter <3 <3 <3 neida
Dette er digg, men er jo kanskje ikke så mange som ser slik ut. Man tar det man får :)

Kan du lage hårvideo om hvordan du fisker håret til daglig? 
- Ja, kan prøve å få til en video i dag kanskje. Lover ingenting.

hvor høy er du?
- Jeg er 159,9 sikkert. Snart 160, wuhuuuu

Hvordan går det ann å være så tynn? Det er dritfint, men jeg vil også være tynn, hva gjør du?  
- Spiser sjokolade, sitter forran TV'en, sover, gidder aldri gå noen plasser osv. Jeg er verdens lateste person og jeg spiser bare dritmat, men er jo selvfølgelig ikke alle som kan det. Jeg har utrolig høy forbrenning, så derfor trenger jeg ikke trene osv for å holde meg tynn. 

Siden mopedbilen din er registret som en moped, er det påbudt med hjelm inni den da? 
- Haha ja xD Nei, det er det ikke. Hadde jo faktisk sett helt hjernedød ut...

Hva gjorde du når du fikk vite at du var på 1. plass på blogg.no? 
- Laget fest og feiret med alle i hele Tromsø! Neida, husker faktisk ikke. Smilte vel bare og blogget videre?

Hvordan var du når du var 12 år? 
- Et barn.

Bekymrer du deg noen ganger for at du kan få hudkreft av all den solingen?
- Nei? Jeg tar ikke så mye sol, har ikke tatt sol siden jeg kom hjem fra syden. Skammer meg faktisk, føler fargen forsvinner så jævlig fort. Må skynde meg å ta sol i morgen tror jeg. Skjønner ikke hvorfor dere tror jeg tar sol hver jævla dag, because I dont.


Når begynte du å drikke? Har du noen gang røyket? Den forige du kysset?
- 8 klasse. Ja, når jeg gikk i 8/9 klasse. Hemmelig nemmelig :):):)


Er det sant at du ble tatt fra døgnvill passet ditt? og hvorfor? :)

- Fordi jeg ble alt for full på torsdagen, drakk for mye, og nektet å forlate når politiet ba meg om det. Var liksom bare vanskelig og oppstanasig. De sa liksom at hvis jeg gikk så skulle de ikke ta fra meg båndet, men tror dere jeg hørte etter? Nope, skulle absolutt diskutere med de. Dummeste man gjør, gikk glipp av både fredagen og lørdagen, og hadde en helvettes skoledag på fredagen. 

På døgnvill med blåveisen, hahah


Har du noen gang gjort noe ulovelig? Hvis, hva da?
 

- Haha, joda.. Stjal når jeg gikk på barneskolen, kjørte firhjuling uten lappen på ungdomsskolen, kjørte med to på firhjulingen, vært på byen med fakeleg, kjøpt alko og snus med fakeleg ++. 
 
Sånn, mer kommer i del 3. Hope your happy.

beautypanelet

// innlegg i samarbeid med beautypanelet

Skal fortelle dere om en liten konkurranse dere kan delta på. Beautypanelet består av 1000 kviner som registrerer innkjøpene sine av personlig pleie - blant annet makeup, hudpleieprodukter, hårfargeprodukter osv. Til sammen gir alle disse 1000 kvinnene et bilde av hvordan norske kvinners innkjøpsvaner ser ut. Hvordan kan du delta i dette? Vær med å si hvilke produkter som bør tas ut av markedet, hvilke produkter som bør bli og hvilke som bør tas inn. 

Registrer dine kjøp hver uke på Beautypanelet, og få et lodd for hver gang. Det trekkes 10 vinnere som får gavekort på 500 kroner hver måned, og det trekkes en vinner fra hvert kvartal som får gavekort på 7500 kroner. Dere er kun 1000 kvinner som deltar, så det er gode vinnersjangser. Du kan delta HER
Har du noen produkter du savner på markedet, eller hva er ditt favorittprodukt?


kosetid

Hei!

Har akkurat vært på kino med Tuva, Joakim og Andreas. Vi så på Fuck Up, den var helt okei - ikke så ille til å være norsk egentlig. Syns norske filmer er så sykt dritt, men det var faktisk ikke det this time. Nå er jeg hos Natalie, skal sove her siden hun følte seg så usosial. I morgen er det helg folkens - hvem gleder seg? MEEEE!!


Nattizpusi

Her ser dere forresten stripene jeg fikk etter jeg var på Headmasters og stripet det i går(onsdag), veldig fornøyd, superflinke Linn som har gjort det på meg. Som tidligere anbefaler jeg alle og prøve ut den salongen, den ligger på K1 i Tromsø, øverst ved Skeidar. Mandager får du 20% rabatt om du striper og klipper håret, tirsdager får du 20% rabatt på farging av hår. De søker forresten folk til å jobbe, så er du innenfor det faget kan du jo ta deg en tur innom :D

La inn både lyse og mørke striper, syns det ble veldig bra! 

vinn dreamextensions

// Konkurranse sponset av  DreamExtensions

Hei!

Nå kan dere vinne extensionet fra DreamExtensions av typen  Effortless Extensions, det er altså et extensionshår som tar utrolig kort tid å ta på seg. Selveste håret er syntetisk, men du kan både krølle, rette, vaske, føne OG style det. Det føles faktisk helt ekte ut, i forhold til andre syntetiske extensions jeg har vært borti tidligere. Håret fra DreamExtensions er verken clips, tape, lim, microringer eller keratin - det er en tråd. En tråd du legger over hodet, drar litt av ditt eget hår over og du er ready 2 go.

For å delta må du like DENNE siden og dele den på din facebook, etterpå kommenterer du med navn og mailadresse på INNLEGGET MITT at du har gjort det!


hjelp med logo

Hei!

Nå skal jeg snart stryke all shiten på russebuksa mi, blir så jævlig overstoked av å ha klærne allerede nå. Vil liksom reise bort i en måned, da er det russetid allerede når jeg kommer hjem igjen. Anyheeew, skal ha russebil med noen av venninnene mine, vi er 5 jenter og skal bare ha en vanlig stygg personbil. Vi er blåruss, og hvis noen kunne laget en logo til oss hadde vi blitt veeeldig glad. Vi skal hete Dangeruss 12 og du kan sende logo på mail til tcmn_reklame@hotmail.com. Den vi velger får selvfølgelig en premie! Den må forresten ha litt høy oppløsning, god kvalitet. Logoen burde inneholde navnet, og noe fet - dangeruss er jo egentlig dangerous som betyr farlig :)

Og hvis noen har noen forslag til hva vi kan gjøre/tegne på bilen i forbindelse med navnet Dangeruss, KJØR på :D

krooklyn babyy

Halla!

I dag har jeg vært i Kroken og stått på slalom, Tuva var også med men skulle ønske hun ikke var det. Brukte en halvtime ned en løype siden hun var så sykt dårlig - når jeg sto med Renate brukte vi typ 5 minutter liksom. Så ja, FUCK OFF til deg Tuva. Aldri mer :@@@ Neida, hun er jo snill da.

Har også vært hos frisøren, Headmasters, og stripet håret. Viser dere senere, ble veldig fornøyd selv :D
Det var ikke mange bilder av meg da :)) Hade så lenge

the devil inside

Nå skal jeg egentlig sove, men tenkte å bare oppdatere dere først. Har vært litt lite oppdateringer de siste dagene, men så har jeg ikke gjort noe spennende heller. I kveld dro jeg på kino med Tuva, Sofie og noen venner av Sofie. Vi så på The Devil Inside, egentlig sugde den pikk - men jeg ble allikevel redd. Jeg skvetter av alt, spesielt på en scene hvor jeg skvatt så mye at jeg slo Sofie i trynet. Snill venninne, jo takk jeg vet :)))

Anbefaler filmen hvis du vil le av kjærringer som er besatt av eksorsister(??), blodet spruter ut av kjønnsorganet om jeg får lov til å si det, hun vil suge presten osv. Syra stemning under hele filmen, og utrooolig dårlig slutt.  

Gjør oss klar for fine bilder XD
Og JAAAA, hvis du lurte så er Sofie gravid :) Hun er faktisk 4 og en halv måned på vei, lille gudbarnet mitt inni der <3


Guess who? Ikke Tuva, hun har dævva...

I morgen skal vi i Kroken-løypa og stå på slalom/snowboard/twintip/snowblades whatsoevaaah, er noe hele skolen gjør en gang i året. Gøy? Kanskje, spørs om jeg er trøtt eller ikke. Først skal jeg til tannlegen, hater det. Dagen blir ødelagt :'( Etter Kroken-løypa skal jeg til frisøren igjen, så da er dagen reddet. Wii, gøy. God natt. 

rich bitch

Vil du vinne solkort??? Da må du gå og like denne SIDEN? Det er en russebil i Tromsø, feeett. Hvis du har gjort det, kommenter på innlegget så er du med i trekningen :)


Heei. 

Nå har jeg vært hjemme en stund, var ferdig tidlig på skolen i dag. Tror nesten det er sommer nå - det er sol ute, jeg har fått igjen maaasse penger på skatten, korte skoledager. Føler bare at jeg må ta meg sommerferie egentlig, men blir litt for dumt når det er snø ute. Er så mye som skjer framover, Stockholm en helg snart, russetiden i mai, Pitbull 1. juni, David Guetta 15. juni, USA i juli en måned med Tuva, Magaluf eller noe i august, 18 år i september, Gran Canaria i julen med alle jentene - et sykt bra år for og si det sånn. Blir sikkert enda mere som skjer, kjenner jeg meg selv rett.

Denne sangen som Tuva(ja, hun er død) sendte meg går btw på repeat, den er kuuul:
Nå skal jeg ut på verandaen og sole meg, må bare måkke plass først :)))

thug life

Hallåå

Var egentlig alt for jævlig redusert i går, ikke helt i form som resulterte i dårlig blogging. Sorry fans :(

I dag har jeg vært på skolen som vanlig, dritmorsomt. Lover dere! Nå har jeg spist nydelig pizza, og venter egentlig bare på noe spennende på TV'en. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre i dag, mest lyst å sove men det er ikke aktuelt. Da blir nemlig døgnrytmen fucka, noe som resulterer i at jeg ikke drar på skolen i morgen.

Onsdag skal jeg forresten til frisøren igjen, mørke og blonde striper. Wiii :) 


blingbling

 

Sponsede produkter

Hei!

Gårsdagen var utrolig bra, men dagen i dag er ikke fullt like bra. Fikk forresten for en liten stund siden en ny pakke fra handelsportal, det var et superfint deksel (som dere har sett tidligere) og et nydelig armbånd. Wii, love it. Dekselet har jeg brukt siden jeg fikk det, kommer aldri til å ta det av. Så chic! De selger både deksler, beskyttelse til tlf, smykker, klokker osv.


Du finner det HER (annonselenke)


Armbåndet finner du HER (annonselenke)
 

something new

// produktet er sponset, men 100% ærlige meninger

Nå er det ikke så lenge til jeg skal begynne og putte på masken før jeg suser avgårde for å møte pappa. Gleder meg veldig til i kveld, eller egentlig ikke, blir bare godt å gjøre noe annet enn å slaske på sofaen forran TV'en.

Har fått litt nytt i posten i det siste som jeg tenkte å vise dere. Det første er hårkrystaller fra HairtoHair, utrolig fint egentlig. Det er en klype med en nylontråd fylt med "diamanter". Du finner de HER på tilbud til 59 kroner, og du kan velge mellom blå, sølv, grønn, lilla, rosa og rød. Jeg har en med sølv og en med blå :)Det sitter veldig godt, så det er ikke noen fare for at du skal miste hele greia.

i dagslys

Hei hei!

Nå har jeg vært våken en liten stund, vært på butikken og alt mulig. Effektivitet på en lørdagsmorgen, det liker vi. Senere i kveld skal jeg ut og spise med pappa og bror, så skal jeg ut en tur i kveld med Melinebeste. Er lenge siden jeg har sjekket trykket i Tromsø, så nå er det på tide. Har funnet ut at håret mitt ser så sykt forskjellig ut på alle bilder, men i dagslys uten blitz ser det mest likt ut det virkelige resultatet. Hva synes dere? :) 


svar del 1

Føler du at det er mye om deg selv som du ikke deler på bloggen din?
- Både ja og nei. Jeg deler faktisk utrolig mye om meg selv på bloggen, eneste jeg ikke deler er jo for eksempel om jeg krangler med folk (hva som blir sagt osv), hver gang jeg kommer for sent på skolen, alt jeg spiser iløpet av en dag, når jeg går tur med hunden osv. Altså - det er mye enkle og hverdagslige ting jeg ikke orker å dele, men det er ikke så mye ellers som jeg ikke deler.

Hva har skjedd med deg og Tuva? Er dere ikke venner lengere?
- Det som har skjedd er vel at vi har forskjellige venner, går i forskjellig klasse osv. Vi er selvfølgelig venner enda, men kanskje ikke like gode som før. Er jo sammen med hun også når det passer for oss begge :)

 

Hvor mye tjener du på bloggen din?
- Skjønner jo at det er interessant, jeg synes alltid det er interessant å vite hvor mye andre bloggere tjener for eksempel. Jeg tjener 12.500 for å ligge på 1. plass i mnd + inntekter fra sponsorer osv. Litt mer enn mamma for å si det slik.

Går du på melanotan?
- Skjønner ikke hvorfor en del har spurt om dette, men nei - det gjør jeg ikke. Tror ikke du finner noen med mer sprøyteskrekk enn meg! Hadde det vært i tabelettform hadde jeg sikkert gjort det, men ikke når jeg må stabbe meg selv med noe piss. Går på litt overdose av betakaroten derimot :D

Hvor mange kjærester har du hatt?
- Haha, hmm... Ingen seriøse, kun barnehage- og barneskolekjærester. Så søtt xD Neida, men er ikke sånn kjærestejente. Iallefall ikke enda, kanskje jeg blir det når jeg finner en jeg liker veldig godt?

Når fikk du mensen?
- Interessant........ Fikk den ganske sent, slektes på min mamma. Fikk den faktisk 14. februar i 2010, en heller fin valentinsdate med blodet.

Hvor er de wallsticker/ klistermerkene du har på veggen fra?
- Den dere har sett er fra Pandoras Eske, har flere jeg skal vise dere i morgen!
 

Hvordan har du det?
- Haha så koselig spørsmål :D Jeg har det faktisk veldig fint for tiden. Trives på skolen, med vennene mine og generelt i hverdagen. Har det veldig bra hjemme også, krangler ikke så mye med mamma som jeg brukte å gjøre og alt går generelt veldig bra!

Er du fornøyd med deg selv siden du legger ut maaange lettkledde bilder?
- Både ja og nei. Jeg har jo ting jeg er fornøyd med, men har også mine skavanker som alle andre. Legger det ut fordi jeg er fornøyd med selveste bildet, og kanskje fordi jeg vil få litt bekreftelser fra dere om at jeg er fin :PpPppPpPpp

3 ting du gjør når du kjeder deg? 
- Jeg haaater å kjede meg. Det første jeg gjør er å ta meg en snus, så tar jeg frem PC'en og spiller litt Bubble Witch. Ellers kan jeg finne på og bare se på meg selv i speilet, nappe øyenbrynene, gå tur med Lotta osv. Ikke noe skikkelig spennende akkurat.

Noe du angrer på at du har gjort ? sånn med utsendee eller kroppen..
- Ja, jeg angrer på at jeg fikk den forbanna blåveisen. Samtidig som blåveisen kom fikk jeg et sår rett under øyenbrynet, og nå har jeg et arr der. Under arret ligger dødt vev eller noe som lager en liten kul under øyenbrynet, slik at det har blitt skjevt der. Hater meg selv av og til...

Når skal du få nytt design? Liker ditt, men er litt lei... Og du vet jo, forandringer fryder!
- Venter faktisk på bilder til ny header nå, så blir vel nytt design så snart jeg får sendt bildene til hun som fikser på bloggen min!

Kjenner du Kjartan som jobber på naboen? :D
- Nei, jeg kjenner han ikke. Men han var på jobb der når det var karneval og mye å gjøre, så så han da :)

ka synest du om at folk slenger dritt anonymt? :-)
- L-A-T-T-E-R-L-I-G. Godt nok beskrevet? Det er så lavmål og tragisk som du kan få noe til å bli. Hvem gidder å bruke tiden sin på å trykke ned andre mennesker liksom, til og med personer man ikke kjenner. Den oppførselen tilhører barnehagen, ikke der en gang. Den tilhører ingen plasser. Jeg har aldri slengt dritt anonymt til noen, og har ikke akkurat behov for å gjøre det heller.

Leser du alle kommentarene dine?
- Ja, jeg bruker å lese kommentarer på forrige innlegg når jeg poster et nytt. Da leser jeg gjennom alle. Vet jeg ikke er så flink å svare dere, men dere skal vite at jeg leser det dere skriver. Takker for alle positive ord jeg får, det varmer veldig :D

Hvorfor ble du fraktet bort av politiet fra en fest?
- Fordi jeg var slem, full og teit.


Kjøper moren din mye ting til deg?
- Nei, hun kjøper meg så og si ingenting. Strøm, mat og tak over hodet. Resten må jeg punge ut for selv, men det er forståelig da jeg tjener egne penger og enkelte måneder mer enn hva hun gjør. Har vært flink å betale selv fra jeg fikk min første jobb som 13-åring. Er også ekstremt flink til å spare, sparer sikkert 60-70% av det jeg tjener hver måned.

Når begynte du å drikke/feste?
- Jeg holdt fest hjemme hos meg i 8. klasse, trodde jeg var sååå kul når det kom folk fra 9. og 10. klasse dit. WOOOOO!!! Begynte å drikke sånn smååått da, også ble det litt mer i 9. klasse osv.

Når synes du man er blitt "gammel" nok til å drikke?
- Når du føler at du klarer å ta ansvar for det du gjør, og at du har kontroll, ikke gir etter for gruppepress og selvfølgelig at du ikke er 12 år. Det trenger jo selvfølgelig ikke være greit for foreldrene dine, det er jo det som er morsomt med tenårene. Gjøre ting man vet man ikke har lov til og prøve å ikke bli oppdaget!


Kliner du med noen på ver eneste fest du er på?
- Selvfølgelig, e itj nå fæst uten :)))))

Har hørt at du er skikkelig bitchy og selvgod, er det sant?
- Jeg kan sikkert virke litt "bitch"? når man ikke kjenner meg, fordi jeg er veldig sjenert i starten. Etter hvert som du blir kjent med meg så tror jeg de aller fleste vennene mine kan bekrefte at jeg er snill. Selvgod vet jeg helt ærlig ikke, tror ikke jeg er det?

halvveis

Hei!

Nå har jeg kommet hjem igjen fra frisøren. Håret er ikke ferdig enda, skal ha mange blonde striper i det, men må ta det neste gang så det ikke blir så slitt. Var hos Headmasters som ligger på K1 i Tromsø - du finner de i øverste etasje rett ved Skeidar. Har aldri vært på den salongen før i og med at den er ganske ny, åpnet i desember. Det er egentlig et engelsk firma, men de har nå etablert seg i Norge og på K1 var den første som åpnet i vårt land.

Konseptet til Headmasters er å bringe catwalk-looken til hverdags, og kunne gjøre den slik at oss "vanlige" mennesker tørr å gå med det, uten at det skal være sært eller too-much. De tilbyr selvfølgelig også vanlig frisørtjenester. Noe som er bra (kanskje for deg med tynt hår) er at de tar betalt etter hvor mye farge de bruker når det gjelder hårfargning. I tillegg har de 20% rabatt på mandager om du striper og klipper håret, og på tirsdager har de 20% rabatt på de som farger håret.

Jeg var hos superdyktige Linn som er daglig leder i Tromsø, og jeg kommer garantert til å dra tilbake dit. Kjempegod service, de gir absolutt det lille ekstra. Moderne og lyse lokaler, noe som er viktig for å se hvordan håret blir. Absolutt fornøyd!! Anbefaler alle og i det minste prøve det ut :)
 
Meline var med meg som personlig fotograf, hihi!


Et kritisk valg om farge.. vanskelig!


Startet med å farge etterveksten for å få det jevnt til helfargingen.
Sitter i med fargen, ser utrolig oransje ut, men det er ikke tilfellet!


Slik ble fargen, kanskje biiittelitt mørkere enn på bildet men ikke mye!
Produkter er det ikke mangel på her iallefall!


Blir stylet på håret av flinke Linn :DPå bildene under er fargen en GOD del mørkere enn i virkeligheten, men det er på grunn av blitzen og hvit bakgrunn. Gleder meg til å legge blonde striper i!!!


- Hva synes du? :)

nå skjer det

Hei!

Nå sitter jeg på frisørsalogen Headmasters på K1 i Tromsø. Utrolig fin salong med dyktige frisører. Forteller mer om salongen senere, akkurat nå farges etterveksten før vi begynner på hele håret. Blir nok ikke helt slik jeg tenker med det første i og med at Lindsay sitt hår har veldig mye striper, men vi får se!

spørsmålsrunde

Nå kjører jeg en spørsmålsrunde, er en stund siden jeg har svart på spørsmål så tenker at det er på tide nå. Dere kan spørre om hva dere vil, men det er ikke vits å spørre om jeg kan linke bloggen din, kommentere den eller si hva jeg syns om designet - det har jeg ikke tid til. Alt annet er lov, ting du lurer på hvor er fra, ting du har hørt som du vil ha bekreftet/avkreftet osv. Skal sette i gang og svare på noen av spørsmålene i morgen, men dere vet jo hva jeg skal gjøre i morgen så det blir kanskje litt lite tid   

SPØR I VEI!

Første dagen i syden - saaavn!

tindtroll

Heihei!

Er i stressnivå 10 nå, av 10 mulige. Skal møte Camilla på Tindtroll revyen om en halvtime, og før det må jeg spise opp nudlene mine, hive på sminken, hente Natalie og ikke minst blogge. Oppi alt dette har jeg ikke strøm på telefonen, og har glemt å lade den. SMART :( Vi snakkes nok ikke før i kveld en gang, etter revyen skal jeg til Natalie og gjøre en skoleoppgave-ting. Har tenkt å gå ut med gode karakterer i år :)

Ha en fin ettermiddag/kveld!

Effortless Extensions

// Reklame i samarbeid med DreamExtensions - 100% ærlige meninger og jeg omtaler kun produkter jeg kan gå god for!

For noen dager siden fikk jeg sponset hair extension fra . Det er ikke et hvilket som helst extension, dette er kanskje til og med noe dere aldri har vært borti før. Det er faktisk en veldig god grunn til at det heter Effortless Extensions - det er nemlig et utrolig enkelt system for å sette dette håret på ditt eget - ingen anstrengelse. 

Selveste håret er syntetisk, men du kan både krølle, rette, vaske, føne OG style det. Det føles faktisk helt ekte ut, i forhold til andre syntetiske extension jeg har vært borti tidligere. Håret fra DreamExtensions er verken clips, tape, lim, microringer eller keratin - det er en tråd. En tråd du legger over hodet, drar litt av ditt eget hår over og du er ready 2 go.

Med en gang jeg tok det på, tenkte jeg at det ikke kom til å holde seg der. Der tok jeg feil, det sitter faktisk veldig godt. Vil du vite hvordan du setter det på kan du se på videoen under, utrolig enkle steg som tar max 2 minutter.


Ikke nok med at det er så enkelt, det er utrolig billig hair extension. Til den nette sum av 699,- kan dette bli ditt.Alle får extensionet sitt i et smart oppbevaringsetui.
Før // Etter


Før // Etter
Det blir utrolig tykt!


Slik ser det ut i bakhodet når du har det på. Over denne legger du litt hår, og ingen kan se det.
Her er tråden jeg snakket om, se illustrasjon på bildet under om hvordan man skal ha denne tråden på hodet.


Tenk deg at denne bollen er et hode, nesen der framme - håret legger du i bakhodet og enden på håret på hver side skal ligge bak ørene dine. Tråden legger du et stykke fram mot hårfestet ved pannen, da holder det seg godt. Tråden er også justerbar, slik at du får den beste "fit'en" til ditt hode. 

- Har du prøvd ut dette før?

tannlegeskrekk

Hei!

Er det noen av dere som har tannlegeskrekk? Jeg hadde egentlig tannlegetime i morgen, og har gruet meg i flere dager nå. Gjett hvor glad jeg ble når de ringte og sa tannpleieren var syk, OMG. Hoppet nesten i taket. Skal ikke til ny time før neste uke på onsdag. Jeg lover dere, jeg er så redd for alt. Lukten hos tannlegen får meg til å bli dritkvalm, når de pirker i hullet ditt med den greia og den setter seg fast og de må rive den ut, når de skraper tannsten - og sist men ikke minst den HELT jævlige bedøvelsen. Jeg skjelver av å tenke på det, må få Dormicum. Det er en sånn saft som gjør at du ikke husker noe, selv om du var tilstede.

Nok om det, nå skal jeg spise litt middag så blogges vi senere :*

Fine smykket jeg kjøpte i syden! Kostet 5 euro

whats about to come

Hei!

Det "spennende" som skal skje iløpet av denne uken - ny hårfarge. Skal på Headmasters på K1 i Tromsø på fredag og farge det, men er veeeldig usikker på hvilken farge. Vil så gjerne ha den varme blondfargen til Lindsay Lohan, selv om det er mye striping og slikt som skal til. Syns iallefall det er en sykt fin farge. De andre var forsåvidt også fine, men min #1 stemme går til den fargen på Lindsay. Jeg er iallefall utrolig lei den blonde fargen jeg har nå, det er så kjedelig når jeg får så mørk ettervekst mot så lys hårfarge. Dessuten er jeg kanskje litt for brun for platinablondt hår, jeg som elsker å være brun må nok gjøre noe med det. 

Hvilken farge tror du jeg ville kledd best?

1. Lindsay Lohan   //    2. Jessica Alba   //   3. Amanda Bynes   //   4. Carrie Underwood

 

tenk

Tenk hvis vi alle hadde vært skallet, ingenting øyenvipper eller øyenbryn, det fantes ikke sminke og man kunne ikke farge håret sitt. Ei heller ta operasjoner på kroppen/ansiktet. For en rar verden det hadde vært, men tenk så deilig og ikke måtte bry seg om utseende. Det hadde vært normalt og se helt naturlig ut, fordi alle gjorde det. Ingen press fra media om hva som er skjønnhetsidealet. 

Nok om det, tanken bare streifet meg mens jeg satt her. I dag har jeg som vanlig vært på skolen hele dagen, så dro jeg og hentet en pakke når jeg var på vei hjem. Love it! Viser dere senere eller i morgen. Har dusjet, nå venter jeg egentlig bare på at håret skal tørke. Oh, how interesting.

Noen som så på Paradise Hotel i går? Hahaha, tragisk. "Skal ikke ha sex første uka", så gjør man det første dagen, TO ganger..
Haha, BEAUTFIUL!


SEEEE det fine dekselet jeg fikk i går. Ah, love it. Fra handelsportal, du finner det HER (annonselenke)

Iløpet av en uke skal jeg gjøre noe spennede. Noen som tørr å gjette hva? 

49 dager

Hei!

Nå teller jeg ned, ikke mange dagene igjen til russetiden. Likte klærne veldig godt, men den eneste hettegenseren jeg bestilte kom som sagt selvfølgelig ikke fordi den var utsolgt. Derfor må jeg bestille en, men vet ikke helt hvilken jeg vil ha. Skal vise dere noen alternativer senere. Er veldig redd for at de skal være for store, jeg må ha XS men alle genserene er i S - bortsett fra den jeg bestilte som var utsolgt. FML. Karma is a bitch xDDDD Alle russeklærne er fra russ.no
 
Nå er det fiskeboller i hvitsaus til middag, deilig.
- Når er du russ?

skolepiken

Hei og god morgen. Vi sier det er morgen nå, enig?

I dag er første dagen på skolen etter vinterferien. Det var faktisk digg å komme på skolen i dag, fordi vi har fått russeklærne! Skal vise dere de når jeg kommer hjem. Gleder meg så sykt til russetiden begynner, skal stryke på merkene i dag!!! Hadde bare bestilt en hettegenser, og selvfølgelig fikk jeg den ikke. Nedtur :(

Noen bilder mamma har tatt av meg når vi var på Gran Canaria:

Før avreise fra Tromsø


På Naboen
 
 

På restaurant

Ja, var ikke noe mer interessant. Et til bilde:Miguel og Angel på Naboen pub. Disse har jeg kjent siden jeg var baby. Norske spanjoler :)))

 

vinn bieber deksel

Hei!

Nå er det tid for ny konkurranse. Nå kan du vinne Justin Bieber dekselet designet av meg og Renate. Det er fra handelsportal.no, og koster kroner 99. Ønsker du å kjøpe det finner du dekselet HER. Alt du trenger å gjøre for å delta, er å kommentere i innlegget! Superenkelt. Kårer vinneren om 4 dager :)
Vinneren blir kontaktet på MAIL.

er det nordpolen?

Hei!

Nå er jeg omsider kommet meg hjem til mitt eget hus. Flyturen gikk bra, sov hele veien og flyvertinnen måtte vekke meg i det vi skulle lande - jeg var så badgirl at jeg satt uten belte og lå over to seter. Har du vært så bad som det? TVILER. Har hatt en fantastisk ferie, og vurderer faktisk sydentur til påsken også? Hvem vet, det bare frister så mye.

I det jeg gikk ut av flyplassen i Tromsø tenkte jeg bare "Shit... hva gjør vi på nordpolen??? Dårlig retningssans på kapteinen på flyet :@", men neida - det var bare gode gamle Tromsø i nordnorsk vinterstil. Gud bedre meg det blir flyttings når jeg er 18.

Skal vise dere et par produkter i dag, må bare vente til naboen kommer hjem så vi får posten vår og sånn. Dere får kose dere inntil videre, beste <3
Haha, kjøpte en skikkelig jalla-klokke mens jeg var der nede. Ikke Gucci, men Cussi :):):):):) Måtte bare kjøpe den siden vi møtte Trygve (Papasari egentlig), en afrikaner som har kjent meg siden jeg var sikkert 1 år. 


HELL NO!!! Hater å pakke ut. Lar det være til neste sydentur, smart?


Søte prinsessa mi


jajaja fin føflekk <3 <3 <3


HENTET GULLET MITT I DAG. ÅÅÅH, har ikke sett hun på 6 uker eller noe. LOTTAPUSI


 Hva har dere gjort denne helgen?

jenta i sandaler

Gooood ettermiddag.

Nå har jeg vært en tur inne i Lillestrøm, var nemlig nødt til å kjøpe meg en tights og et par sko. Vandret rundt en stund i sandaler, og det er ikke helt været til det i Norge enda. Følte meg rimelig teit for å si det sånn. I kveld blir det pizza og film - tar det litt rolig før skolen begynner igjen på mandag. Er faktisk ikke så lenge til jeg er hjemme i Tromsø igjen heller. Flyet vårt går i morgen 08.20 fra Gardermoen, huff..

Innkjøp:

H&M 129,-


H&M 129,-


H&M

norge.... sug mæ

Husker dere Justin Bieber dekslet jeg og Renate laget i samarbeid med handelsportal? Hvis det er noen av dere som vil kjøpe de, kan det gjøres HER for 99 kroner bare (normalpris 129). Elsker det! 


Heeei!

Nå er jeg kommet hjem til kalde, kjedelige Norge igjen. Blir i Oslo til søndag, så er det hjem til enda kaldere, kjedeligere Tromsø. Gleder meg iallefall til å komme hjem til mopedbilen og norsk pizza, for late som jeg er i syden de gangene jeg legger meg i solariumet for å holde brunfargen oppe.Teller nesten dager til desember - da skal jeg til Gran Canaria igjen med jentene!!! S to the oooka. Florida i juli, Oslo i juni, mååå få skviset inn en til sydentur før da. MÅ!

Skal slappe av litt, så tror jeg at jeg skal møte Birgitte senere når hun lander i Oslo. Vi var i syden samtidig, så vi dro ut en liten tur sammen på onsdagen. Her er det lille jeg har fått kjøpt meg. Uken har gått så fort så ble bare en dag med shopping, jeg skulle jo egentlig ta gelenegler men tiden strakk ikke til. Buhu :'((((


diversee


skjørt


kjole


topp


topp/genser ting


genser


skjerfSliiten og sulten nå!!

joseph kony

Var mange som ville jeg skulle spre dette budskapet, og det passer utrolig bra fordi vi har om Joseph Kony på skolen for tiden. Jeg vet filmen er ganske lang, så mange av dere orker ikke se den en gang tipper jeg, men det er verdt det! Den er laget av Invisible Children for å gjøre Kony kjent. Det er fordi de trenger støtte for å få han arrestert. Dere som ikke vet hvem Joseph Kony er, så er han leder for LRA, Lords Resistance Army, og han har bortført og tvunget over 30 000 barn til å bli barnesoldater. Guttene blir utstyrt med våpen, tvunget til å drepe sine egne foreldre. Jentene blir gjort til sexslaver. Han har faktisk fått holde på med dette helt siden i 1987 - det er helt sykt at ingen har stoppet denne galskapen enda. Se filmen og spre budskapet!!

 

mat?

Hei hei :)

I går dro vi ut og spiste, så dro vi på litt partyshiiit. Først på Naboen, så på MTV så på Pacha. Så dro vi hjem. Spennende? :)))) Neida, er bare så lei av å skrive hva jeg har gjort hele tiden. Er liksom ikke noe annet spennende å blogge om for tiden. Reiser hjem fra syden på fredag iallefall, og blir i Oslo til søndagsmorgen. Jeg kjenner det blir godt å komme hjem til venner osv, selv om jeg trives veldig godt her nede. Det er bare litt slitsomt med så mye mat, varme og sånn... haha luksusproblem!


Seee så rund i trynet, har spist nok iallefall xDD

 
Nå tar jeg på meg tøflene mine og legger meg i sengen for en heftig powernap! Sov bare 4-5 timer i natt :( 

la gente esta muy loco

Haha, hva faeeen. HVEM gidder å bry seg så mye om en brunfarge som dere gjorde på forrige innlegg? Dere tar jo heeelt av. Slapp av, det er ingen som døde og jorden går ikke under. Mer trenger dere ikke bekymre dere for! Hvorfor bryr dere dere så mye om hvor brun jeg velger å være? Og FYI: jeg er brunere på magen og bena pga. mere pigmenter der. End of discussion!!!

I dag har vi vært på Amadores stranden og solt oss, spist mat... blablabla, who cares. JEG NYTER LIVET :))

Til dere som ville se skillet. Er flink å flytte på bikinitrusen fordi jeg vil ikke ha et helt whiiite skille!!

Nå skal vi ut på sprell, snakkes i morgen <3

plask plask

Hola!!!!

Nå har jeg spist verdens beste rundstykker til frokost, mmm... MÅ ha mer - men har ikke tid, skal ned til bassenget og plaske i vannet. I går var kom vi hjem ganske sent - det var jo karneval så gatene var STAPPfull med folk som hadde kledd seg ut, det var parade i gatene og de var avstengt. Dere skulle sett hvor jævlig gatene så ut når alle folkene var borte - glad det ikke er jeg som må rydde opp søppelet :D

Skal ut i solen nå, TTYN sol ute, sol inne osv

Haha jeg har så lite kreativitet når det gjelder overskrifter. Spesielt nå som jeg er i syden og skal gjøre det samme i en uke. Sole meg, bade, ut og spise osv osv. Syns derimot at jeg er flink å oppdatere dere(?) i forhold til sist da jeg var i Bulgaria i sommer. Oppdaterte dere liksom et par ganger, så orket jeg ikke mer. 

Har vært veldig deilig vær i dag, varmt med litt frisk bris. Har faktisk bare vært i bassenget en gang siden vi kom, og da gikk jeg opp og ned av vannet for å ta bilder xD  
Nå skal vi stikke, snakkes i kveld kanskje :*
 

dragqueens

Hei!

I går dro jeg og mamma på Yumbo senteret for å spise middag, dere aner ikke for et show det var der. Akkurat nå er det karneval-tider på Gran Canaria, så det er karneval frem til lørdag tror jeg? Det myldrer av dragqueens her iallefall - i går var det en kis med et gigantisk elefanthode oppå sitt eget liksom. S-E-X-Y   Til middag fikk jeg deilig kylling i karrisaus med brød til, og etterpå dro vi på en pub/bar. Det har seg nemlig slik at mamma kjenner en del folk her nede siden hun har vært her typ 30 ganger, så vi dro og hilset på Miguel og Angel på Naboen - de har sikkert ikke sett meg siden jeg var 6-7 år. Morsomt!

Nå skal vi ut i solen og kose oss, så suser vi en tur til stranden etterpå og spiser kylling hos Juan - verdens beste kylling! Litt bilder fra kvelden i går:

haha deiliiig
haha se i bakgrunnen :pSnakkes senere <3

i am hungry

God kveld!

Nå er jeg og mamma på tur ut døren, vi skal ut og spise middag/kvelds. Hun sovnet av, og jeg har sikkert brukt 2 timer på å vekke hun, er jo helt umulig. Nå skjønner jeg hva hun mener med at jeg er umulig om morgenen liksom. Vi snakkes nok ikke før i morgen, men jeg har jo ferie så håper dere forstår! Klem :)


avslappende

Hei!

Nå har vi vært ute et par timer i solen og startet på sydentænen. Hotellet er kjempefint, avslappende og rolig. I tillegg er det veldig fine rom, så jeg klager ikke. Temperaturen ligger på 20 - 25 grader, ikke supervarmt men det er ikke sånn at du ligger og svetter ihjel heller liksom. Det beste er at jeg har internett på rommet, wihuuu :D:D

Skal begynne å ordne meg litt snart siden vi skal ut å spise osv. Snakkes i kveld bloggen <3
off we go

Akkurat satt oss ned på flyet nå. Er vel fremme på hotellet om 5-6 timer så jeg oppdaterer så fort som mulig. Alle som ikke vil se "lettkledde" bilder (dvs. meg i bikini:ppp) må holde seg unna bloggen denne uken! And with that said, sug og svelg - god helg!! <3

Beste med å dra på ferie til utlandet er selvfølgelig dette :-)

lang dag i vente

Hei kjære!

Nå er vi godt tilrettelagt i sengen på Park Inn ved Gardermoen. Flyet går i morgen klokken 7, så vi må være oppe i 5 tiden. Har bestilt en liten film på TV'en her - og ja mamma, du betaler! Skal se film også få en "god" natts søvn, så vi snakkes kaaanskje i morgen før jeg reiser. Hvis ikke sees vi når jeg ankommer Gran Canaria. 
mamma er den... flinke.... fotografen.

sol og varme bejbii

Nå er det ikke mange timene til vi skal være på flyplassen. Skal til Oslo og sove frem til i morgen, så går flyet tiiiidlig til Gran Canaria. Sånn ca klokken 7 eller noe, gjett hvem som skal powernappe på flyet? JEG. Skal prøve å få oppdatert dere så mye som mulig når jeg er der nede, men må bare se hvordan nettet er og om jeg er nødt til å gå i lobbyen eller noe hver gang. Håper ikke jeg må det, hater det... men alt for bloggen, eller hva?

Skal pakke litt til, så må jeg dra til Camilla og hente noen ting som jeg glemte der. Snakkes i kveld beste <3

wopsi har nesten ikke sminke på meg 0.o


FUCK været!!!!!