hits

april 2010

innkjøpene fra i går

Det var som jeg sa tidligere et tilbud på Bik Bok. Kjøp to topper/overdeler, få en gratis. Kjøpte derfor 4 overdeler og fikk 2 gratis, wihiii! Neida, men uansett. Her er det jeg kjøpte, mest basic plagg:Søt og sommerlig topp med knapper forran. Koster 149,- ordinært.Herlig og chill skjorte med hette bakpå. Koster 299,- ordinært.Basic og chill sommertopp. Ikke for tight, noe som gjør den behagelig. Søte knapper forran. Pris 149,-Nesten samme som den over, bare at denne er litt tynnere og kortere. Herlig og søt. 149,- ordinært.

- Likte du innkjøpene? Hva av dette ville du hatt selv? Har din nærmeste Bik Bok butikk tilbud?

i am the supernanny

Hei, nå er jeg tilbake :)

Måtte ta meg en pause fra bloggen, vi hadde mattetentamen. Ble litt mye stress, siden mattetentamen er jo ganske stor. Det gikk ganske bra, fikk til det jeg kunne. Noen oppgaver tenkte jeg etterpå at, faen, sånn skulle det ikke gjøres!! Satt lenge og så igjennom både del 1 og 2, men kom ikke på noe som kunne gjøre annerledes før etter jeg var gått. Så typisk meg, hate my life right now. Håper iallefall jeg får 5 minus!!

I dag har jeg ikke gjort mye annet enn å jobbet litt og ryddet hjemme. Har også vært barnevakt for mine to søte små søsken, Thia og Julian. De er egentlig ikke så søt, men må bare si det her på bloggen slik at alle skal si "naaw, så søøøte!!!" :) Haha, jaja. Skal poste innkjøpene fra i går snart, så med det kan jeg bare si på gjensyn.
Sånn, nå stikker jeg og tar bilder til innkjøpene :-)

- HAR DU SMÅSØSKEN?

Dagens outfit

Hei alle dere søtiser :-)

I dag har vi hatt overraskelsesfest for læreren vår på skolen, Thomas. Han fylte 50 år for et par dager siden, så vi lagde et supert og koselig surprise-party for han. I og med at vi hadde feiring fikk vi fri siste timen, og da dro jeg til byen med Tuva og Hanne. Der tok jeg sol på Brun og Blid, så gikk vi på nerstranda, Tromsøs stoooore og kuuuule shoppingsenter, HE-HE. På Nerstranda var Niklas og Helfner fra Paradise. I går var Victoria og Fabian der :-)

Iallefall, turen gikk også innom Bik Bok. De hadde et tilbud som jeg benyttet meg av, "Kjøp to topper/overdeler, betal for en." Det gjorde altså jeg, så innkjøpene kommer litt senere.


Skinnjakke H&M, tights Lindex, topp Bik Bok, sko Din Sko.

- Hva syns du om outfit'en? TRYKK PÅ LIKERKNAPPEN :-D

Tuva har buuuursdag!!

GÅ INN HER OG GRATULER TUVA MED DAGEN: TUVA BIRTHDAY KID <3

Gratulerer med dagen vennen, du er helt fantastisk! På disse få årene har vi opplevd så mye sykt, galt, morsomt og bra sammen. Kunne ikke tenkt meg hverdagen uten deg, da hadde det vært grått hele året. Du sprudler og skaper gleder, du forstår og har samme meninger. Vi snakker til og med i munnen på hverandre med de samme ordene på samme tidspunkt! Vi har samme tanker, samme konklusjoner og like interesser.

Fra en gang med en køddeprofil til trøbbel på jobb - vi holder sammen uansett hva. Du er den jeg har knyttet meg mest til i livet, og glad er jeg for det. Du forstår meg og visa versa. Vi har framtidsplaner som vi SKAL gjennomføre. Blant annet feriehus i syden, silikon og tæææne kropper. Jeg og Tuva skal bli de alle snur seg etter, og tenker "Ouh, dette er noen lekre skrepper". Vi skal være de som kan dele alt, ha små krangler som blir løst over et glass bacardi, vi skal kunne gå på ekstypene til hverandre og bli sure - for så at begge sitter og tenker "for en idiot han der fyren er", vi skal kunne konkurrere om å ha finest kropp og begge bli vinnere. Vi skal være som plommen og egget, for Tuva og jeg - det er oss to nemlig. Det håper jeg at det alltid vil være!

Elsker deg virkelig, snuppa <3


Gratuler Tuva med dagen! Og trykk på liker-knappen om du liker min fine tale til Tuva <3

smykker + en kommende konkurranse

Jeg har inngått en avtale med en nettbutikk som selger smykker, øredobber og armbånd. Det er mye fint, og utrolig billig der. Får tilsendt et par smykker og slikt i posten, og får også tilsendt noe jeg skal dele ut i en konkurranse til dere lesere! Det blir noe veldig søtt, et smykkesett faktisk. Så den konkurransen vil komme på bloggen i løpet av kort tid. Frakten hos Ella Mote  koster bare 15 kroner, og handler du for over 150 får du frakten gratis. Ta en titt innom da vel :-)

Hvis dere er interessert i å ta en titt innom nettsiden: Ella's Mote.

Den samme jenta som driver nettbutikken har også en egen blogg, og der har hun en pågående konkurranse. Du kan vinne et par nydelige øredobber, som jeg absolutt ville hatt selv på min øredobbtråd. Ta en titt innom her for å se konkurransen og bloggen: Elenes Jewelery

Gleder meg til å henge noen freshe øredobber og slikt på tråden min :-)


Er på jobb i dag, så vi snakkes i kveld. (Dette innlegget er forhåndslaget)

to kjekke ungkarer vil høre fra deg

Disse to kjekke karene, Kristoffer (i rød jakke) og Aleksander (i gul t-skjorte) er ganske ensomme for tiden. De får seg ingen jenter på skolen, og de har ikke mye kontakt med jenter ellers. Siden det er en del jenter som leser bloggen min, kom de på en genial idè. De vil nemlig høre fra deg.

Telefonnummeret deres står lengre ned, og de  vil gjerne at dere sender en melding til dem. Send en melding og si hva dere syns om de eller noe, så blir de ganske glad. Kristoffer kom også på at han og Aleksander skal velge ut tre av meldingene/jentene som sender melding og de vil da sende tilbake et fint bilde av dem selv.

Er du keen på denne? Se telefonummeret lenger ned, og send en melding! Dette er en unik mulighet for deg som vil høre fra to kjekke karer. Husk at tre heldige jenter får et fint bilde av de!
Kristoffer(rød jakke): 928 47 371
Aleksander: heeeemmelig

svar på gjentatte spørsmål

Hvor er kjolen du har på headeren din fra?
- Den er kjøpt på KappAhl. De har den nok der enda, så bare dra og se :)


Hvor har du kjøpt wezc hettegenseren din, og hva kostet den?
- Den er kjøpt i Tyrkia, og er da fake. Kostet vel ca 150 kroner :) Den er utrolig digg å ha på!


Det highwaist skjørtet med rysjer, er det lenge siden du kjøpte det og hvor er det fra?
- Det er en stund siden ja. Kjøpe det på newlook.co.uk, men de er sluttet å sende til Norge :/


Hva bruker du av hårkurer og slikt i håret?
- Jeg bruker ikke hårkur så ofte, for jeg føler at de jeg ikke har funker. Men jeg har bestilt meg en god hårkur fra makestyleshop, så da venter jeg bare på den. Men har brukt disse tre hovedtingene da:
1) NIVEA Diamond Gloss - dette er en spray som fører og gir håret ditt glans og fuktighet. 
2) Lorèal elvital RE-NUTRITION Night elixir leave in kur. Den lukter godt og føles bra.
3) Toni&Guy Iron-Heat defence spray. Denne er en god beskyttelsespray, anbefales!


Hvilken rase er hunden din og hvor gammel er hun?
- Lotta er blanding av papillon og tibetansk spaniel. Hun ble født 19 desember 2008, så hun er snart 1 og 1/2 år.


Går du på betakaroten og funker det?
- Ja, jeg går på det. Eller, har vel ikke riktig begynt enda. Skal begynne ordentlig nå, så kan enda ikke si om det funker. Kan skrive litt om det om 1-2 uker når det har kommet ordentlig i gang ;-)


Bruker du selvbruning, hvis ja, hvilken?

- Ja, bruker selvbruning i ansiktet bare. Dette er fordi når jeg tar solarium vil jeg ikke ha fregner, så jeg har en genser/et handkle rundt ansiktet. Pga det blir jeg heller ikke brun i ansiktet, kun på kroppen. Så derfor bruker jeg selvbruning i ansiktet. Den er fra Garnier som dere ser. Kjøpte min i polen, men de selges i Norge også. Liker den veldig godt, så vil anbefale den til dere :-)Hvilket kamera bruker du?
- Jeg bruker Canon EOS 450D. Det er utrolig bra, og gir gode bilder. Stortsett alle bildene mine er tatt med det. Har kit-linsen som er EFS 18-55mm. Liker kameraet utrolig godt, kunne ikke vært mer fornøyd!


Hvor har du kjøpt tightsen med slike "striper" på?
- Den er fra KappAhl, og de har den enda. Iallefall i Tromsø.


Fikk du svar på noe av det du lurte på? Likte du innlegget, trykk på knappen under <3

sjokk + facebook liker knapp? trykk meg!!

Hey dere. Nå skal jeg sove, men først må jeg si noe. Jeg gikk helt random inn på min venninne Hanne Johansen sin blogg. Hun har aldri blogget noe særlig, kanskje et par innlegg. Og det er ganske lenge siden, men tilbake til poenget. Når jeg gikk inn på bloggen hennes fikk jeg sjokk, hun har skrevet 4 innlegg i kveld! Hun er begynt å blogge igjen, juhu. Kanskje det er jeg og Tuva som har fått hun til å hive seg med på bloggbølgen? Ikke vet jeg. Du kan jo være med å gi hun et fint startskudd med å gå inn på bloggen hennes her: Hanne Johansen's blogg. Så morsomt :D

Og noe annet jeg må si. På Hanne sin blogg så jeg noe ganske smart egentlig. Hun har en "Liker" knapp på hvert innlegg som er fra Facebook. Hun ante ikke hvordan den hadde kommet dit, sa noe om at den hadde vært der fra hun begynte å blogge. Jeg vil også ha sånn, så er det noen snille kamerater der ute som kan hjelpe meg? Da får jeg lett se hvilke innlegg dere virkelig liker, og hvilke som ikke er fullt så populære. Det er jo alltids interessant, og for de som ikke orker å kommentere kan man da bare trykke på en "liker" knapp. 

EDIT: Syyykt freaky! Rett etter at jeg postet dette hadde jeg plutselig en slik knapp!!


Damn, you a sexy *itch <3

NATTAAAA

farget og fikset øyenbryn - check!

Nå har jeg fikset øyenbrynene mine. Det trengtes virkelig, da det begynner å bli en stund siden sist. Jeg har ikke nappet eller farget på evigheter, har nemlig vært utrolig lat. Men ja, så jeg tok bare å hev meg til og farget de. Det tar jo ikke lange tiden heller, 2-3 minutter så er man ferdig. Etterpå nappet jeg og fikset på de slik at de ble ordentlige. Det eneste problemet jeg har med mine øyenbryn er at de er ikke like, så får heller aldri et likt resultat. Et øyenbryn sitter høyere enn det andre, og da er det ikke lett å få det likt. Har iallefall prøvd å få det så likt som mulig.


Her er før farging og napping. Jeg ser nå at det virkelig trengtes!


Her er etter farging av øyenbrynet, men har ikke nappet på dette bildet.


Her har jeg nappet de, og dette ble resultatet. Fargen blir litt "svakere" etter hvert.


Endelig nye, stylede øyenbryn! Haha, neida. Men jeg er fornøyd ;-)

- Napper/farger du ofte øyenbryn?
- Hva syns du om den nye fargen på bloggen min?

i never use crazy (sun)glasses

Har en del briller som er litt nerdete. Bruker de aldri, og vet egentlig ikke hvorfor jeg har de. Her har dere en liten smakebit på hva dere ikke kommer til å se meg i. Haha, de svarte er faktisk kulest da. Passer perfekt til stilen min, 'yo!


I like them round and black 


Disse. Jeg ser ut som en.... gal vitenskapsidiot.


Haha, samme som over bare for de mer feminime!


Disse liker jeg ikke så godt, så derfor får dere så vidt se de. Minner meg om Willy Wonka og Mike TV ;-)

- Har du mange briller/solbriller du ikke liker?

marte har fått seg en ny, AKTIV blogg!

Bestevenninnen min Marte Idrupsen har fått seg en ny aktiv blogg: http://marteid.blogg.no.

Før sa hun at ja, nå begynner jeg å blogge for fullt. Det varte i 1 dag, så tok hun laange pauser og blogget aldri nesten. Nå har hun vært kjempeflink i det siste å blogge, og det kommer mange interessante og gode innlegg. Ikke la deg lure av designet hennes. Det er trist og mørkt, men nytt er på vei! Et veldig sprudlende og fint design, som selveste >>Nora Marie Winther<< lager for Marte. Det blir noe ala Nora sitt design, bare i andre farger :-)

Ta og besøk både >>http://marteid.blogg.no<< og Nora Marie Winther. Begge har supre blogger!


Marte søta!


Nora søta!

- Leser du noen av disse bloggene fra før av? Hva er inntrykket ditt av bloggene?

vant premie hos sondredr.blogg.no :)

For en stund tilbake siden vant jeg en premie hos >>Sondre Dahl Rydningen<<, Tromsø's egne gutteblogger. Jeg fikk velge premie selv, til ca 200 kroner. Da tenkte jeg at "jo, tøysko! Det nærmer seg vår(not), og da trenger jeg noen søte og lette sko". Valget falt derfor på et par enkle, hvite tøysko fra DinSko.Jeg er superfornøyd! Tusen takk til >>Sondre Dahl Rydningen<< for noen herlige sko. Besøk bloggen hans og legg igjen en kommentar, da tror jeg nok han blir glad :-)

- Liker du tøysko? Har du noen selv (evt. hvilke farger)?

med og uten falskhåret

Mange har spurt om jeg kan vise bilde der jeg har på falskhåret og der jeg ikke har det på. Jeg har ikke brukt falskhåret noe de to siste måndene da mitt eget hår har blitt litt lysere enn falskhåret. Så jeg må enten få farget falskhåret en nyanse eller noe lysere, ellers må jeg farge mitt mørkere. Jeg vet ikke om jeg tørr å farge håret flere ganger, for nå er tuppene ganske slitte. Må dra til frisøren og stusse meg, uff! Mange frisører skjønner ikke hva stusse er så klipper de av 5 cm, og det vil ikke jeg. Man må jo nesten gjøre det selv for at man skal bli fornøyd.

Iallefall, her har dere bilder uten falskhåret.
Og her har dere med: 


Extensionet mitt er forresten fra http://headkandy.com og jeg anbefaler det virkelig! Det er utrolig tjukt, ta feks. Marte som har 2 pakker fra Rapunzel Of Sweden, mitt som er en pakke er enda tjukkere! Jeg har ca 55 cm langt falskhår, og fargen er jeg usikker på hva er. Jeg fikk sponset håret, så kan desverre ikke svare på hvordan dere gjør det ang bestilling og slikt.

Nå er det PARADISE, wiiihiii! <3

meg som liten shitkid 2

Sa jo jeg skulle gå gjennom litt bilder i kveld, og nå har jeg gjort det. Var morsomt å se på gamle bilder. Jeg og min bror var jo så søte! Og mamma var den milfen, haha ;-)


Storebror Nichlas og meg i samme pyjamas.


Vet ikke hva jeg sitter i, er ikke det en slik "hoppehuske"?Til deg som sa at jeg bare skulle se til å innrømme at jeg var ginger, og de forrige babybildene var dårlig lys på så jeg var uansett ginger - du kan jo se og dømme på disse bildene? På bildet over har jeg ikke stripet eller farget håret på noen måte, og det ser ikke rødt ut her akuratt.Er jeg enda ginger? Kommunegrå ettervekst minner meg ikke mye om rødt hår...


Nichlas, Rikke og meg i syden. 2002 tror jeg?


Har jo danset Freestyle DiscoJazz, og her var jeg i klassen Mester/Champ.
Her var når jeg var Litt Øvet.


"Stolt" over min tattovering.

Som du ser var slike krøller jeg har på mange bilder en stor hit for meg. Var jo ganske søt, haha!

monstertenner må bli dratt ut med makt

Mamma hadde storrydding her om dagen, og hun fant da fire tenner som jeg trakk for en liten stund siden. Jeg ble litt sjokkert over hvor oppråtnet de var, med mindre de råtner i ettertid også da? De var iallefall jævlig ekkel, og noen av dem hadde ganske lang rot så de må nok ha gjort vondt å trekke. Æsj, når jeg tenker på å trekke tenner får jeg tilbake den ekle følelsen av når tannlegen driver å rikker på tanna! Åh, fryyyysning.


Herregud så ekle de er! Ueew.


Denne var jo veldig ren og fin... eller ikke.


Ville du hatt disse i din munn?

meg som liten shitkid

Postet tidligere dette bildet av meg når jeg var 6 år. Fant senere et bilde der jeg var rundt 1 år eller noe gammel, og jeg syns det er kjempemorro å vise fram gamle bilder. Derfor tenkte jeg at jeg skulle lete gjennom de bildene jeg har senere i dag når jeg er ferdig på jobb, og poste et til innlegg med bilder fra jeg var mindre. Hva sier du til det?


Her var jeg 6 år på tusenfryd med mamma og pappa. Koselig :-) Dette var i år 2000!


Inni dette søte skrinet finner man mange barndomsminner! Utrolig koselig <3


Her er altså meg som baby, søt eller? Jeg ser ikke mange likheter....

the girl in the raincoat

Tok noen bilder av Martevennen tidligere når hun hadde på seg sin supersøte regnfrakk fra Freequent. Det var regn og fyselig vær ute, så det passet jo perfekt å fotografere henne. De 2 første bildene er redigert til å se litt vintage ut, og jeg redigerte de i Gimp 2. Er ikke noe proff fotograf, så er bare helt vanlige bilder :)


Likte dette bildet veldig godt, syns det var ganske kult :)Hva syns du om bildene? - besøk >> MARTE PUS <<  

lag meg en header med disse bildene, takk

Hvis du ønsker, og har litt ferdigheter, kan du lage meg et design med disse bildene. Send headeren på mail tcmn@hotmail.no. Hvis du er ekstra snill kan du gjerne fikse stilsettet og det også, det hadde vært prikken over i'en. Jeg vil gjerne at bakgrunnsfargen på bloggen og hovedfargen på headeren passer til en av de søte sommerfargene på kjolen :)

Vil helst ha sidebaren som jeg har den nå, så du kan egentlig bare lage et helt likt design som jeg har nå bare med andre farger på headeren og bakgrunnsfarge. Trenger ikke lage noe stilsett og maler allikavel!

Takk til deg som hjelper. Bruk bildene under, og om du ønsker de i full størrelse er det bare å sende mail så sender jeg deg de. Du trenger ikke bruke alle, bruk de du vil. Også får designet jeg velger linking i sidebaren og omtale på bloggen min. Hey ho, nå skal jeg suse avgårde. 


Darin ft. Jay Sean - Step up (gammel sang, jeg vet. Men den vekker minner <3)

nå er rommet mitt "clean and tidy"

Endelig er jeg ferdig. Vet ikke hvor mange poser med søppel det ble, men iallefall flere enn jeg kan telle på en hånd. Jeg fikk ryddet ordentlig gjennom klesskapet, sortert på klesstativet og vasket hyllene. Hyllene ja, de var fulle av ekle minihybelkaniner. Ikke noe drømmekåk dette altså. Føler fortsatt at det er litt rot, men HVEM bryr seg? Ikke jeg. Eller, jeg gjør jo egentlig det, men det er ikke så veldig viktig. Har ikke noe mere å rydde i.

Er veldig fornøyd med klesstativet. Før så det ut som et klesstativ fra Fretex som nettopp hadde blitt bombadert med stygge klær og kjeledresser(!!!), som dere kan se her:


Også har vi da mens alle klærne var borte, og i sengen min:


Mens nå er stativet så ryddig, fint og de viktigste klærne mine henger der. Okei, de viktigste klærne henger ikke der helt enda. Har nemlig en hel kurv full av de klærne jeg bruker oftest, som er på vei ned til vask. De kommer jeg sikkert ikke til å få plass til på stativet, men jeg må jo bare gjøre plass :-)


Det ble også bedre inni skapet. Tror jeg, haha!


Også litt bilder fra ellers rundt på rommet:


HAR JEG VÆRT FLINK, ELLER HAR JEG VÆRT FLINK? Nå gjenstår bare loftstuen... buhu!

jeg har lekt med saksen

Nå som jeg har gått gjennom alle klærne mine og fått orden på de, fant jeg igjen kjolen jeg hadde på "min garderobe" for lenge siden. Mange sa at den hadde vært finere om jeg klipte den kortere. Derfor fant jeg fram saksa og klipte den, bare helt tilfeldig uten noen mål eller noe. Jeg syns den ble litt i korteste laget, men skal bruke den i syden så det får gå. Gidda ikke sy opp kantene der jeg klippte eller noe, fordi jeg syns det var litt kult med en slags "slitt look" nederst.

Slik så den ut før:
Vel, jeg sa jo jeg lekte med saksen...


Slik ble den nå, litt kort vel og merke:
Også måtte jeg fikse en regnponcho jeg kjøpte på finn.no til Lotta. Den var egentlig beregnet på whippet-hunderasen, slik at det var en ganske lang hals på. Hun snublet når hun gikk i den, så da tok jeg saksen fatt. Kantene ble ikke så lekre, men det er bare en regnponcho med fleece inni. Ikke noe hun skal bruke på den røde løperen. 
vaskekjærring number 1.

Jeg rydder og vasker rommet akuratt nå. Det så egentlig helt for jævlig ut, så jeg er glad det er søndag og at jeg ikke har noe å ta meg til før senere. Har kanskje en time på meg til å gjøre meg ferdig før jeg må rushe avgårde. Stod opp klokken 11, men begynte ikke å rydde før klokken 12. En ting er sikkert: Jeg lever med en milliard hybelkaniner! Tørr ikke se under sengen, det må jeg gjøre til slutt.

Hater å rydde rommet og vaske og slikt, for jeg blir så snørrete av alt støvet som kommer opp i luften. I dag er det SKIKKELIG ryddedag, jeg skal nemlig skifte på sengen og lufte dynen og puten min. Så skal jeg rydde i skapet mitt også. Hvordan skal jeg rekke dette? Noen frivillige som vil komme å hjelpe meg? :)


Vaskekosten er "flittig" brukt her i heimen.....


Dette bildet av mamma, meg og pappa har jeg på rommet. Er for lenge siden på Tusenfryd i tømmerrenna. Bildet er tatt i år 2000, så her var jeg 6 år ;-)


Tror nok jeg må gå gjennom dette klesstativet. Hallo, en KJELEDRESS på stativet mitt? Looool.Disse oppdaget jeg når jeg ksulle titte ut av vinduet mitt. Snøfigurer som jeg lagde før jul, og har enda ikke vasket de bort. Blir forresten flau over å se at snøen på lekeplassen aldri smelter. Det er så mye der, men rundt omkring ellers er det ganske smeltet. Gjett hvem som skal gå å vaske vinduet sitt?

i am tired, nattinatt

Har vært på jobb, og nå er jeg sykt sliten og trøtt. I morgen skal jeg rydde hele overetasjen :-( Av den grunn må jeg legge meg nå og få litt skjønnhetssøvn. Vi snakkes i morgen alle søte og snille puser der ute <3

Hør på denne sangen mens dere venter på meg... til i morgen..... Stamp on the ground - Italobrothers


Webcam ruler. Mye bedre enn speilrefleks altså. Peace out

"Wang" bag med nagler

Har fått tilsendt en utrolig fin veske fra http://modekungen.se. Det er en inspirasjon av den ganske populære Wang-vesken, og jeg digger min. Det er stor plass, den er i god kvalitet og naglene under er prikken over i'en og streken over t'en. Tusen takk til Modekungen, jeg er superfornøyd med denne veska.


Det er en lomme på den ene siden, eller liksom på den ene kanten om du skjønner.

Hva syns du om veska?

en liten photoshoot

Meg og Marte hadde oss en liten photoshoot i kveld. Vi tok litt bilder, blant annet for å se om vi fikk noen gode som vi kunne bruke til å lage header. Marte er nemlig veldig keen på et nytt design, så hun måtte ha litt bilder som var brukbare. Tenkte bare å vise dere et lite utvalg av bilder :)


Meg og Johannesøta!! <3


Johanne og Tuva nørder på dataen mens de prøver å leke søt... selv om de feilet stort.


Meg og Martesnuppa


Hvem er det her?? Never seen her before


Hey, hey, hey, under my umberella... randomness?


Johanne er så søt. Hun har klart å knekke noe i kneet, så hun er på krykker frem mot sommeren :(


Svart skjørt fra fretex, utrolig fint egentlig :-)

Nå skal jeg sove. Tror de fleste i klassen min begynner å bli syk, går nok noe virus her i gården. Night! <3

Denne sangen er så herlig. Nothin' On You - B.o.B

LIVESHOW KLOKKEN 22.00

I kveld blir det LIVESHOW med meg og >> Marte Idrupsen << så stay tuned. Send inn forslag i kommentarfeltet om noe fett dere vil vi kanskje skal gjøre på liveshowet ;-) Håper dere kommer til å se på, nå skal jeg cleane kåken her før jeg suser bortover til Marte vennen <3

overlykkeliiiiig!!

Jeg er faktisk utrolig glad nå! I dag fikk jeg en melding på telefonen min om at pcen min var ankommet Elkjøp etter 1 måned på reprasjon, og da tenkte jeg YES! Endelig får jeg tilbake min store kjærlighet, jeg har jo tross alt alle bilder og slikt inne på den. Rett etterpå mottar jeg en melding om at på grunn av delmangel ville de omlevere til nytt produkt for meg, så jeg skulle bare komme innom også skulle de fikse det.

DER GIKK DRØMMEN MIN I GRUS. De hadde helt sikkert allerede kastet pcen min, mine kjære bilder, videoer, min kjære musikk!!! HELVETTE ALTSÅ :'(

Så kom jeg da dit, og tenkte at ja, jeg får sikkert en lik pc - uten alle mine biiiiilder :( Så ja, når jeg kom dit så spurte jeg om hvordan det var med den gamle pcen, og harddisken forsåvidt. Svaret var at "Nei, den er sikkert kastet for lenge siden så ikke noe å gjøre med det". Selvfølgelig hadde de kastet den, buhu. Egentlig skulle jeg sittet her og felt tårer i en lang, lang stund - men vet dere hva? Jeg er glad pcen min ikke kunne fikses. Jeg er glad jeg fikk en ny. De hadde ikke en tilsvarende pc, kun en som var litt bedre. Det gjorde meg glad.

Nå sitter jeg her på min nye pc med Windows 7 og masse andre herligheter. Det er en DELL Inspiron 1545 med 4 GB ram, 2,20GHz og 500 GB lagringsplass. Jeg er utrolig fornøyd med min nye baby, den er en drøm <3Love it. Den har ganske "widescreen", mer enn på bildene :)

Fikk også en splitter ny iPod i posten, siden den forrige leverte jeg på reprasjon. Det var noe galt, siden den drev og hoppet over et par sanger av og til, og noen sanger spilte den halve og fortsatte til neste sang. Så de sendte meg like godt en ny siden det er så dyrt å åpne iPod og iPhone produkter for å skru i de. Men noe jeg lurer på er hvilken generasjon er denne iPoden?? Får ikke noe høytalere til å fungere, og brodern mener det skal være høytalere ;s


Hehehehe, æ har klart å slite den ut allerede. æ e fliiiink.

Jeg hater tørt håååår!

Akuratt for øyeblikket er håret mitt ganske tørt, og det er utrolig trist. Jeg må nok investere i noen gode shampooer og hårkurer, så derfor har jeg letet litt etter det. Jeg så på Voe sin blogg eller noe for en stund siden at hun anbefalte "Eco Fruit mask" eller noe sånt, og i dag fant jeg ut at på http://makestyleshop.no har de FEM forskjellige Eco Fruit hårmasker på tilbud til 150 kroner - noe jeg syns er utrolig billig. De kostet 180 kroner ca før, så jeg sier bare løp og kjøp. Det skal iallefall jeg :)

Her har dere linken: http://www.makestyleshop.no/Vareliste.aspx?hkat=14&kat=83&grp=2


Problemet er bare at for meg, så holder det ikke med en god hårkur. Jeg må ha gode shampooer og balsamer også, så jeg tittet litt rundt på siden og fant ut at de har tilbud på shampoo også. De er også fra Eco Fruit tror jeg det var, så da passer jo det fint. De er på tilbud til 99 kroner, (førpris 179(!) og her er det SEKS forskjellige shampooer. Flaskene så litt ut som sånne juice flasker eller noe, haha, men de ser utrolig gode ut. Og når hårkuren er såpass god, så er nok disse også det.
Løp og kjøp, disse må vi jo bare ha: http://www.makestyleshop.no/Vareliste.aspx?hkat=14&kat=83&grp=1


- Har du noen gode å anbefale?

Slett hår, fall eller krøller?

Personlig liker jeg slett hår eller svakt, fint fall best. Det spørs jo helt om du passer til det du har, hvordan hårfarge du har og ansiktsformen syns jeg. Meg selv liker jeg best med slett hår, eller litt korketrekkere i tuppene. Nå er det ikke snakk om korketrekkere, men krøller og fall.

Hva synes du er finest? Litt krøller, slett hår eller totalt krøllete?


Naturlig sminke + hva jeg renser med

I dag prøvde jeg min nye mascara. Kan ikke helt si hvordan den fungerer enda, fordi jeg prøvde bare et tynt lag. Når jeg tok på ble det et ganske naturlig resultat, og det likte jeg. Hva synes du om dette resultatet hvor øyenvippene ser mer naturlig ut?


Også angående hva jeg renser huden min med. Egentlig renser jeg ikke huden, vasker kun med vann når jeg vasker av sminken og i dusjen med vann. Dette var helt til jeg fikk to gode renseprodukter! Nå bruker jeg et produkt som er god til å fjerne sminke og forebygger uren hud, også bruker jeg en annen som man skal ha på i dusjen som også er utrolig god. Disse er helt klart mine nye favoritter!


Denne brukes i dusjen. Det følger med en slik "pad" som du skal skure ansiktet med - den er veldig myk og god mot huden. Etter du har skrubbet dette rundt i ansiktet skyller du det bare ut med vann. Den er fra Lorèal og heter Perfect Clean. Anbefaler denne. Finnes for normal hud og tørr hud, og du kan kjøpe den på H&M.
Denne bruker jeg for å fjerne sminken. Den er også veldig god, og har en søt duft. Den svir ikke i øynene, iallefall ikke mine øyner. Denne tror jeg også er å få kjøpt på H&M om jeg ikke tar feil.

- HVA RENSER DU HUDEN MED?

Meg og Marte hadde spa i går!

I går koset jeg meg sammen med bestevenninnen min >>Marte Idrupsen<<. Vi hadde spakveld, så på Paradise og ryddet i sminken min. Jeg "donerte" bort en hel del til hun som jeg aldri brukte, så hun ble nok fornøyd med det. Hun fikk også et par nydelige øredobber som var fra H&M, tror hun likte de veldig godt også :)

Jeg og Marte var en tur i byen tidligere i dag. Vi gjorde ikke noe særlig, bare gikk der. Begge var ganske trøtte så vi orket ikke være så lenge. Vi møtte mange kjente, blant annet Rikke og Malin fra klassen. Lena, Merethe & Nora støtte vi også på. Ellers har jeg ikke gjort noe særlig i dag.

HELVETTE! LASTET OPP BILDENE I FEIL STØRRELSE :-(

Marte snuppa gjør seg klar til ansiktsmaske :)


Denne brukte jeg. Utrolig god lukt, god følelse og alt <3


To piker som tok litt for mye solarium!


Marte rydder, på lat.


Herlig. Ser ut som et saftig brannsår <3


Marte irriterte seg over at hennes maske ikke ville tørke, så hun tok fram hårføneren med ingen lykke.


I am so sexy

- HVA HAR DU GJORT I KVELD?

Jeg blogger ikke for min egen del

Dette er noe jeg har tenkt over en del i det siste. Ofte føler jeg at "åh, nå må jeg virkelig blogge et innlegg ellers blir dere skuffet" og slikt, selv om jeg ikke har tid akuratt da. Jeg har funnet ut at jeg blogger ikke mye for min egen del lengre. Jeg blogger for dere, leserene mine, som kommer innom hele dagen. Dere som venter på nye, GODE, innlegg. Jeg hater tanken på at det er en god stund siden sist innlegg, men av og til blir det slik.

Egentlig kunne jeg tenkt meg en pause på en uke, minst, hvis jeg blogget for min egen del. Siden jeg ikke gjør det, tar jeg meg ikke den pausen. Jeg vil ikke svikte dere og miste dere som lesere, derfor blogger jeg så ofte som jeg har tid til. I det siste har det vært litt stress med bloggen da jeg har hatt tentamener og mye lekser, og det har jeg så klart fått høre hos dere. Ville bare si at jeg prøver mitt beste ♥

You make me go like this!

Ta også en titt på et par kjentfolk sine blogger som jeg er innom daglig:
- Nora Marie's blogg - http://noram.blogg.no
- Katrine's blogg - http://katrineoien.blogg.no
- Marte's blogg - http://marteid.blogg.no
- Tuva's blogg - http://tuvaw.blogg.no
- Cecilia's blogg - http://keinapel.blogg.no

BLOGGER DU FOR DIN EGEN DEL?

Ferdig med tentamen, juhu

Nå er jeg ferdig med bokmålstentamen, og det betyr at nå bærer det hjem. Skrev ca 2 sider, en artikkel om humor. Skikkelig gøy må jeg si. Nå skal jeg pack my shit og gå til bussen, så skal jeg hjem og rydde øveretasjen. Uff, lykke til Therese! Vet ikke om det blir rett å si det, men ville heller vært på skolen enn å rydde.

Ciaaao <3

i.d BareEscentuals fra FaceLook.no

Hei!

For et par dager siden kjøpte jeg litt sminke fra http://facelook.no/. Kjøpte en kost og et foundation pudder fra merket i.d Bare Escentuals. Har hørt mye bra om merket, så jeg bestemte meg for å prøve det ut for første gang.

Pakken kom faktisk etter kun 3 dager! Og det var til og med helg, så det er et godt førsteinntrykk. Pakken var godt innpakket med tydelig adressemerking, så det er jeg også fornøyd med. Når jeg åpnet pakken var det en del ekstra småting inni som jeg ble veldig glad for.


Her ser dere at jeg fikk med noe ekstra godsaker. Litt små krempakninger og noen svamper. Kan alltid være nyttig. Og selvfølgelig "visittkort" til Facelook. Meget fornøyd.


Dette var altså det jeg bestilte. Bare Escentuals foundation i farge "light" og en "Handy Buki" kost. Jeg er utrolig fornøyd med produktene allerede, og anbefaler det sterkt.


På denne krukken med foundationpudder er det et smart lokk som holder pudderet inne og forebygger gris i krukken.


Det første jeg gjør når jeg skal påføre pudderet er å kakke litt i lokket. Ikke så mye, men litt, slik som på bildet.


Denne kosten er utrolig bra, og den tar pudderet veldig godt på. Den gjør at pudderet legger seg jevnt og det blir ikke mye skjolder. Også er den så utrolig myk og deilig.


Det som er spesielt med i.d pudderet er at man varmer det opp i lokket. Når du har kakket litt pudder neddi lokket, tar du kosten og sirkulerer rundt til du ser at det blir litt mer "løst" på en måte.


Så er det bare å føre det på med jevne bevegelser og pass på at du får i hele ansiktet.


Fikk også med disse morsomme sakene. De er like tynn som cd-plater og tar lite plass. Som det står er det bare å ta litt vann på de, så har du en ny svamp. Prøvde jo så klart ut dette, og det var ganske gøy! Haha :)


Først fyller du vann i vasken. Jeg tok litt varmt vann, for det er deilig mot huden.


Her ser du at etter en rask tur i vannet er halve svampen blitt tydelig.


Når du har tatt hele neddi blir den en deilig og myk svamp. Jeg prøvde å fjerne sminke med den, og det funket.


Den er utrolig myk mot huden og kjempedeilig å bare stryke rundt i ansiktet!

Jeg er kjempefornøyd med alt. Tusen takk til http://facelook.no for supre produkter :)

I postkassen i dag

Hei alle sammen! I dag var jeg bare på skolen i 2 økter, vi hadde nemlig ikke lærer fra halv 12 til 2 - JUHU! Siden v fikk fri tok jeg meg en tur til byen for å kjøpe hundemat til Lotta. Dro også innom Elkjøp for n'te gang og spurte etter lånepc, men de har aldri. De sier at jeg skal komme tilbake, jeg kommer tilbake, får beskjed om å komme tilbake en annen dag, og jeg gjør det, men de har aaaaldri! Elkjøp suger.

Uansett, i dag fikk jeg meg en hyggelig overraskelse i postkassen som jeg har ventet på en stund. Nemlig solkortene! Det er 10 solkort med samlet verdi 1000 kronerOgså fikk jeg denne hemmelige pakken fra http://facelook.no :) Neida, bare noen produkter jeg kjøpte. Dere skal få se en anmeldelse av de senere, gled dere!


Også til slutt et hint til lyden av TCMN konkurransen: Meg selv

Hva er lyden? Lyden av TCMN

Skal begynne med noe nytt. Jeg spiller inn et lydklipp med en eller annen random lyd, og dere skal gjette hva lyden er. Litt slik som på Lyden av Norge eller hva det het på P4? Uansett, vinneren får linking øverst i et innlegg.

Jeg har vært på jobb i kveld, derfor ingen blogging :)

HINT: Meg


Den ble litt vanskelig, men neste blir nok litt lettere!

Vinn en parfyme hos Katrine!

Da er det bare å melde seg på denne supre konkurransen som du finner hos http://katrineoien.blogg.no - en veldig god venninne av meg. Du kan nemlig vinne en Versace parfyme! Dette er en nokså dyr premie, så hvorfor ikke bare delta? Eneste du trenger å gjøre er å skrive et innlegg om det på bloggen din og skrive linken til innlegget i kommentarfeltet her: http://katrineoien.blogg.no/1271358888_slik_lukter_jeg_for_t.html

Hvem vil vel ikke ha en så god lukt på halsen sin? ♥ Versace parfyme!

♥ Come to mama ♥

- SKAL DU DELTA?

Fregner, hva er din mening?

Du ser det på mange mennesker, men er det egentlig fint? For mange kan det være fint med fregner, men som oftest så er de utvalgte som er fulle av fregner de som misliker dem mest. Jeg, med mitt fregneansikt, er ikke så fornøyd. Jeg føler at fregnene gjør meg mindre pen, aner ikke hvorfor. Jeg orker ikke å dekke de til med masse brunkrem, men av og til får jeg lyst - ikke at jeg gjør det selv om jeg får lyst! Jeg har fregner i hele ansiktet, og har en bestemt fregne som jeg aldri får ut av tankene mine. Nesefregnen min. Han har jeg kalt prikken, for det er en veldig tydelig fregne midt på nesen min. Har også fregner på leppene, det er litt sykt egentlig at fregner kan skimtes gjennom lepper. Bare se her:Også ser dere at mine fregner bærer et preg av lys brun farge? Det er litt rart at fregnene ofte følger hårtypen. Som oftest har rødhårete jenter fregner, og da har de mer rødlige fregner enn jeg har. Jeg er mellomblond i naturlig hårfarge, og fregnene er nogenlunde i den fargen.

Noen eksempler på fregner jeg synes gir personene et helt spesielt og unikt uttrykk som jeg beundrer på en måte:

Helt nydelig var dette!!

Outfit 17 april


Tights fra BikBok
Skjorte fra KappAhl
Skinnjakke fra H&M
Sko fra CCC Polen
Herlige øredobber fra BikBok? Nei, H&M?


Ring fra H&M. Denne er bare herliiiiig!

- HVA SYNS DU OM KLÆRNE?

Byyyææææn

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra byen. Var sammen med mine beste venninner, Tuva og Marte. Koselig å finne på noe sammen alle tre, siden det er en stund siden vi har gjort det. Når jeg dro i dag var det ganske fint vær, og heller ikke så kaldt, men den sise timen i byen var iiiicecold. Holdte på å fryse til is, og det er i slike øyeblikk man vil hive på seg boblejakken og uggsene, men den gang ei.

Vi kjøpte ingenting, bortsett fra at vi spist frokos på Burger King. Iallefall frokost for meg og lillebror Julian som jeg var barnevakt for i dag.Disse jentene er verdt like mye som burgern på reklameskiltet.


Sukkerbiten min


Burger for life


Vi møtte disse fire søte jentene, de var kjempesøt på håret alle sammen <3


Og denne søte gjengen med jenter <3

VIDEOBLOGG - My shoes

Vet det er lenge siden forrige video, men når jeg ikke har min egen pc og bare sitter på en data fra 1960 frister det ikke sånn å begynne å lage gode videoer. Dere får kose dere med denne så lenge, håper dere likte den =)

Music: Telephone (Lady Gaga ft. Beyonce) og Rude Boy (Rihanna). Bruker Windows Movie Maker.

- Hvilke(n) sko likte du best?

Hvem er du, hvordan vær har du osvosv

Endelig! I dag skal jeg på jobb igjen - elsker virkelig å jobbe :) Neida, jeg gjør jo ikke det. Noen ganger må man bare gjøre ting selv om man kanskje ikke har lyst, og det kommer jo som oftest noe godt ut av det. Hvis jeg vil ha penger må jeg jobbe for de, og slik er det meste i livet.

Det vil altså si at jeg ikke kan blogge mere i dag. Hadde tenkt til å skrive et par innlegg på forhånd og poste de i løpet av dagen, men så ble kameraet tom for strøm. Dere får heller et innlegg i kveld når jeg kommer hjem, rundt halv 12. Og beklager dårlig blogging denne uka, men jeg går i 10. klasse og det går i ett kjør. Har lite tid til overs, noe som resulterer i at bloggen min ikke kommer først i rekka.

Siden jeg ikke kommer til å blogge mere på en del timer, kan heller dere skrive i kommentarfeltet:

- HVILKEN KLASSE GÅR DU I?
- HVA HETER BLOGGEN DIN (OM DU HAR)?
- HVORDAN ER VÆRET DER DU BOR?
Slik er været her jeg bor. Ufattelig trist!


Naaaw, min lille søtis <3


Forresten, hva syns du om disse øredobbene fra BikBok? Jeg syns de er supersøte!

Okei, dette var helt TEEEEIT!

HAR DU IKKE SETT DAGENS EPISODE AV PARADISE - STYR UNNA!!

Satt nettopp å så på Paradise Hotel. Dere kan kalle meg teit eller hva dere vil fordi jeg henger meg så mye opp i et spill, men jeg reagerte så sykt at jeg kjenner jeg blir forbanna! Victoria kom inn på tirsdag eller noe, og da tenkte jeg at "ja, jeg får vel gi hun en ny sjangse". Nå angrer jeg på at jeg i det hele tatt tenkte tanken! Hun er altså så falsk mot Karoline. Tenk så gode venner de var, og i dag på parsermonien dolker Victoria Karoline i ryggen. OG STIAN FOR FAEN! Nå mista han meg som tilhenger, den idioten der.

Tenk at noen kan være så hensynsløs og kald som Victoria og Stian. Kjente jeg ble irritert, for det der var bare helt tragisk. HELVETTE HELLER!!!! Victoria kan etter alt jeg bryr meg bare reise. Og det at hun sa hun er småforelska i alle guttene og kliner med Emil i dusjen er så råttent, når Thea og Emil har noe på gang. Håper noen setter denne dama virkelig på plass, for hun må virkelig jekke seg ned et par tusen hakk!

Det at Karoline bare gikk forbi Stian og Vic når hun sa hadet digger jeg - Karoline er en utrolig fornuftig og rettferdig person, så jeg syns oppførselen hennes i kveld var på sin plass. Felte en del tårer når de sa farvel. Forresten, så digger jeg også Stine fordi hun står for hva hun sier og gjør.

GO KAROLINE, BURN STIAN OG VIC!! Dette var tragisk..... Forresten, hva het den sangen som ble spilt når Karoline og Mari sa hadet til alle?

Hva jeg har i vesken

Jeg tenkte å vise dere hva som alltid er med i vesken min. Jeg liker ikke å dra noen plasser uten veske, fordi jeg føler at det er en del ting jeg må ha som jeg ikke får plass til i jakkelommen. Det jeg viser dere nå er ikke ALLTID med i vesken, men stortsett hele tiden. Føler liksom at jeg trenger alt, selv om jeg kanskje ikke gjør det.


En av veskene jeg bruker


Denne håndkremen er et must. Den er veldig god mot hendene


Headset! Siden jeg tar buss hver dag, er det et must med litt musikk i ørene.


Rosebud lipsyl! Denne er supergod, og lukten er herlig. Jeg får ofte tørre lepper pga reguleringen...


Nøkler til huset! Værste jeg vet er når jeg er utelåst.


Hårspray hvis luggen ikke ligger på plass.


Negllakk. Når jeg sitter på skolen og kjeder meg drar jeg fram denne herligheten!


Betakaroten


Solbriller av et eller annet slag. Man vet aldri når solen lusker fram fra skyene :)

HVA BRUKER DU Å ALLTID HA MED DEG?

LEKSER. ER TILBAKE I KVELD

BLOGGPAUSE TIL I KVELD. Vel, egentlig har jeg hatt pause en stund og bare kommet med drittinnlegg, men det er siden jeg har hatt utrolig mye annet å tenke på. Nå sitter jeg med lekser og dette er noe jeg MÅ gjøre - derfor snakkes vi ikke før i 7 tiden eller noe. Beklager så mye, men neste uke skal bli mye bedre <3

Shiloh er blitt så guttete!

Datteren til Angelina Jolie og Brad Pitt, Shiloh, har gått gjennom en drastisk forvandling. Før så man hun ofte i søte, men enkle, jentekjoler. Nå er hun å sees slik som dette:Shiloh sier selv at hun heter John når foreldrene kaller hun for Shiloh, og hun går kun i klær som gjør at hun ser guttete ut. Syns det er litt synd, Shiloh er jo en så pen jente! Og nå har hun fått kort hår også!

HVA SYNES DU OM AT FORELDRENE LAR HUN KLE SEG SOM GUTT OG AT DE KALLER HENNE JOHN?

Hvordan jeg sminker leppene mine

Jeg fikk et spørsmål fra en leser om hvordan jeg sminker leppene mine. Er ikke noe avanserte greier, men tenkte bare å svare på det slik at dere slipper å lure. Jeg har tonnevis av lipglosser, lebestifer og lignende - egentlig er jeg avhengig. Elsker å ha lipgloss med meg overalt, for man aner ikke når man trenger det ;)Først bruker jeg denne fra Maybelline i farge 715. Den er utrolig fin!


Så tar jeg på denne som også er fra Maybelline. Fargen er 215 "I LOVE LILAS".


Resultatet blir noe ala dette, bare at jeg ikke hadde speil så det er kommet litt utenfor noen plasser.

Dårlig blogging i dag...

... fordi jeg har prøvd å IKKE være lat, og jeg har faktisk klart det med glans! Har ryddet rommet mitt, juhu. Ble faktisk ryddig. Men alle klærne som lå på gulvet kastet jeg oppi en kurv, så skal jeg sortere gjennom de i morgen. Og før helgen er omme skal jeg også ha ryddet i skapet der jeg har alle de andre klærne mine, og hive ut de jeg ikke bruker.


Slik følte jeg meg tidligere i dag, når jeg var lat, før jeg ryddet rommet.


Og etter jeg hadde ryddet rommet hadde jeg supermasse energi! Men den ble borte etter jeg tok dette bildet.. ALV


Thia er forresten supersøt, tok bildet under der ordene beskriver Thia.


Aaaw, søtt!


Forresten, dette er værhåret/følehåret som jeg fant på gulvet i dag. Det er altså hunden min, Lotta, sitt. Har funnet et slikt hår for en stund siden, og ett i dag. Mitt spøsmål er om hundene kan/burde/skal miste disse og om det er farlig? De sitter jo ganske godt på snuten der, så noen som kan berolige meg??

I MORGEN BLIR DET GOD BLOGGING, OG EN VIDEOBLOGG OM JEG FÅR TID! <3

Jeg er så utrolig L-A-T!!!!

Jeg er verdens LATESTE person. Gidder ingenting for tiden. Gjør sjelden leksene mine, selv om jeg vet jeg må det. Jeg utsetter alt til siste liten, og utsetter det ENDA lengre. Utsetter det sikkert til lærerne ikke tar imot innleveringene lengre. Jeg er sååååå lei av livet egentlig. Gidder så vidt å løfte en finger, og jeg skjønner ikke hvordan jeg skal rette det her opp. Begynner å lure på om jeg har en sykdom som gjør meg til en lat utsetter.

Kan jo nevne noen punkter der jeg virkelig suger:
- Rydde rommet. Hvis det er rotete går det ofte 1 uke eller 2 før jeg gidder å rydde det.
- Gjøre lekser. Jeg klarer aldri sette meg ned med dem. Trodde jeg sa til meg selv at jeg skulle være flink i år?
- Innleveringer. Adslgjwølekifadsp, dette gidder jeg ikke mer altså.
- Sende kleskurven ned til vask. Hvorfor ikke bare bære den ned liksom??
- Gjøre dagligdagse ting som å sette skoene i skapet, henge på plass en genser jeg ikke har brukt?
- Sette telefonen på lading. Gidder ikke lete etter laderen i alt rotet. L0L, jeg er teit
- Orker ikke bære ned skittne glass og fat, fordi jeg "ikke har tid". Unnskyldninger.....
- Hvis jeg søler brus på gulvet en plass jeg ikke oppholder meg, tar det et par timer før jeg tørker det.
- Er for lat til å skifte på sengetøye så ofte som man burde. Æsj, jeg er ekkel.
- Gidder ikke bytte lyspæra på badet når den er gått, går altså på dass i mørket. mmm, lovely

Og noen illustrasjoner på mine stygge, stygge, idiotiske, teite, late uvaner!!!! HERREGUD

Klær jeg aldri gidder å legge på plass......


Skittentøyskurven jeg ikke orker å bære ned......


Lysene jeg ikke gidder å sette ny pære i......


Glassene som ikke bæres ned....

HVORFOR ER JEG SÅ LAT? JHALFØSDJGOFEKLHW

Gingere er jo ikke stygge da!!

Mange tror jeg prøvde å mene med forrige innlegg at gingere er stygge - men så absolutt ikke! Jeg ville bare ikke at folk skal gå å tro noe om meg som ikke er sant, og da må jeg få komme med et slikt innlegg.

Mente absolutt ikke noe mot gingere, jeg har vært rødhåret før en gang når jeg farget det og det egentlig skulle bli lysebrunt. Men det var altså ikke for å rakke ned på noen type hårfarger eller noe. Jeg sier ikke at det er stygt, for det er utrolig mang som kler det. Vet selv at jeg ikke kler det, og derfor ville jeg jo heller ikke hatt det - logisk?

Skrev forresten ingenting i innlegget mitt om at gingere ikke blir brune, men jeg tok opp at den personen som skrev kommentaren påstod at jeg ikke ble noe brun og at huden min ikke tålte sol - noe som er feil. Jeg skrev ikke det for å rakke ned på andre på noen måte, men for å påpeke noen ting om meg selv.

Håper dere forstår hva jeg mener nå. Og ginger betyr rødhåret for de som ikke visste det.

Kan jo poste bilder av noen gingere jeg syns er pen da, og for all del - dere er sikkert pene hele gjengen!

Supersøte Lindsay fra gamledager


Ashley Tisdale Ashlee Simpson kler denne brun/rød fargen supergodt!


Vet ikke hvem det er, men hun kledde det :)

Jeg er ikke ginger for faen!!

når skal du innse at du er ginger og ikke kan bli brun? du burde ikke lege så mye "press" på bloggen. Din hud + solarium i 30 minutter? :o i tilegg til betakaroten.. Og det gamle slaordet ditt var "liten kropp" og noe annet. okeeeeeeeyTenkte å svare på denne kommentaren. Har fått mange kommentarer opp gjennom tidene om at jeg må innrømme/innse at jeg er ginger. Hallo, hadde jeg virkelig vært ginger hadde jeg så klart sagt det. Er jo ikke noe å være flau over, men når jeg ikke er ginger - som jeg forresten har sagt før, så blir jeg lei av at dere påstår det. Men jeg har hatt rødt hår før, når jeg prøve å farge det brunt, fordi det ble feil farge. Ble oransje da, men det var altså ikke naturlig.

OG JO, jeg blir brun. 30 minutter er ikke mye for min hud. Kan jo vise deg et bilde fra ifjor etter jeg kom hjem fra syden, og da var jeg brun. Hvordan kan du egentlig påstå at jeg ikke blir brun og at jeg er ginger, når du ikke vet noe om det? Har mange bilder fra jeg var mindre der du kan tydelig se at jeg ikke er ginger, så hiver med de bildene også. Kanskje du slutter å påstå ting du ikke har noen peiling på. Og betakaroten er ABSOLUTT ikke skadelig for kroppen hvis du mente det, det er faktisk sunt! Så ja, tror nok du må skaffe deg flere fakta før du komenterer.

Og har forresten ikke press på bloggen min heller, hva mener du med det? Get a life liksom....

Ginger? NEI


Lille meg nederst - GINGER? NEI


Åh, jeg er så blek her. Overhode ingen brunfarge, liksom...... Jo :)


Kjempeblek her også må jeg si. Dette var etter 3-4 dager i syden, og hadde farge allerede her.

- TROR DU JEG ER GINGER?

Smashbox O-Glow / Coverbrands

Jeg har fått tilsendt et produkt fra http://coverbrands.no og skal nå skrive en anmeldelse.SMASHBOX O-GLOW
Fikk tilsendt dette vidunderproduktet fra CoverBrands og det er absolutt min nye favoritt i sminkepungen. Så smart, enkelt og rent produkt skal du lete lenge etter. Med rent mener jeg at dette er ikke noe som blir grisete slik som foundation. Du trenger ingen koster eller noe, du kan bruke bare fingertuppene! Og det som gjør Smashbox O-GLOW så fantastisk er at du slippe å bruke penger på en rouge som blir tom med en gang og knuser - denne tuben varer nemlig superlenge om du bruker den rett.


Slik ser produktet ut. Det kommer altså i tubeform og inneholder 15 milliliter.


Når du presser ut kommer det en blank gele-aktig veske fram. Det kommer ikke så mye som her, det er bare jeg som har overdrevet litt for å få det synlig på bildet.


Slik ser kinnet mitt ut FØR påføring av produktet. Her har jeg ingen sminke i ansiket, kun maskara fra gårdagen.


Så er det bare å presse litt ut fra tuben og føre det på kinnet. Her ser du at den blanke gele-aktige vesken begynner å få en mer "glødende" farge, akuratt som produktet er ment til.


Slik skal det ca se ut nå.


Så er det bare å begynne å "smøre" det ut. Jeg bruker sirkulerende bevegelser med fingeren når jeg fører det på, for jeg syns det gir et mer jevnt og fint resultat. Det legger seg også bedre på huden da.


Og slik ser det ut etter. Husk på at jeg bare tok litt mer enn nødvendig for at man faktisk skulle se noe på bildene, så det er ikke så rosa som det ser ut som. Det er mer jevnt med hudfargen, men slik ble det ikke på bildene. Og man kan selv justere hvor sterkt det skal være med å ta forskjellige mengder. Lite vil si en svak farge, mye vil si en sterk farge.

Dette gir deg friske rosekinn, og det ser ut som du nettopp har gått deg en lang tur i det fine været. Når du fører produktet på huden, er det ikke som å ta i vanlig gele eller noe - dette produktet føles helt spesielt. Det kjennes litt ut som silke, men samtidig noe annet. Det griser ikke, noe jeg syns er viktig at det ikke gjør. Anbefaler alle å kjøpe Smashbox O-Glow og prøve det ut - virkelig! Jeg er kjempefornøyd med produktet, og det er absolutt verdt pengene.

Hvis jeg skal trekke fram noe negativt er det kanskje at de burde hatt et større fargeutvalg der man kunne velge andre farger, men kanskje det kommer i nærmeste framtid? Hvem vet, alt jeg vet er at jeg elsker denne lille tuben.

Du får kjøpt den her: http://coverbrands.no/no/shop/smashbox/smashbox-o-glow og Coverbrands har utrolig god service! Produktet dumpet ned i postkassen etter mindre enn 2 dager!

- HAR DU PRØVD SMASHBOX O-GLOW?

Damn, you're a sexy fish
LINK TIL DEN SOM GJETTER HVA JEG HAR PÅ HODET. HVA SLAGS APPARAT DET HØRER TIL OGSÅ!!


He's a sweet fish. Lillebror, Julian, kom hjem i dag <3

Thia kom også hjem, med hull i ørene! <3

Kvelden i går

Kvelden i går var kjempekoselig! I går var jeg jo på jobbfest. Vi spiste god lasagne og det var bare koselige folk, så absolutt en kveld som man ikke vil glemme. Tror vi var en 30 stykker der, hvor alle var høylytte. Det var iallefall utrolig koselig, det er vel det viktigste? Haha, uansett. Det begynte klokken 8 og vi var der til litt før klokken 2.

Tok jo selvfølgelig noen bilder, og de skal dere som vanlig få se.

Bestevennene mine. Wendy og Robin


Catarina og Tuva!


Tuvamor og meg.


Naaaw, vad sött <3


Hunden her hos pappa, Nemi, har fjernet en kul på hodet. Syns det var noen merkverdig rare sting altså...


Lekte paparazzi og skremte stebrodern. Heheh!

Nå er nettet så tregt at jeg ikke gidder å laste opp flere bilder. God kill me!

Gårsdagens outfit

I går var jeg på jobbfest, og da måtte jeg jo pynte meg. Brukte en evighet på å finne ut hva jeg skulle ha på meg. Herregud så vanskelig det skulle være! Måtte liksom finne noe som ikke var for horete og ikke for barnslig, noe som passet blant sjefen og kollegaer. Outifit'en ble en søt kjole som jeg rocket opp med et par kule skoletter fra Bianco.


Den supersøte kjolen er å finne på KappAhl. Passer supergodt med svarte strømpebukser til :)Digge sko som er fra Bianco. Love them <3


Armbåndene kommer fra H&M.

- HVA SYNES DU OM KLÆRNE?

Okei, jeg lurte dere

Kommer et til innlegg allikevel. I dag var jeg i byen med noen venninner. Vi var på omtrent alle butikker, og jeg ble skikkelig lei. Fikk vondt i armen etter å ha drasset på vesken med speilrefleksen i, og jeg ble sliten i bena. Er enda litt syk, men det gidder jeg ikke tenke på. Har kanskje 37,5 eller 38 i feber, aner ikke egentlig. Men ja, uansett. Jeg kommer også med et outfit bilde i kveld, der dere får se hva jeg skal ha på meg på jobbfesten.

Gleder meg, mihihihihih!

Er forresten blitt ganske brun. Også ja, jeg har sokkene på vranga - me like!


Titt tei, her er jeg. Igjen, og igjen, og igjen. Love me, or what? ;-) tulla


Tuva og Hannemor


Meg og Tuvamor. Vi satt oss ned og spiste is på Le Cafè. Expensive må jeg si.

HVA SKAL DU I KVELD?

Blir ingen blogging i dag

Jeg skal på personalfest med jobben, så det blir ingen blogging i dag. Kanskje outfit senere, men ikke noe med det første. Har nemlig dårlig tid. Oppdaget nettopp at jeg ikke har med meg kjolen til pappa, og da må jeg dra hele veien til Kvaløya og ordne meg der!! Herregud :(

Med åpen og lukket munn - reggistroll

Jeg hater tanken på at jeg er et reggistroll. Uff, det er virkelig stygt - iallefall på meg. En leser spurte hvorfor jeg aldri har munnen åpen eller noe sånt på bilder, så tenkte jeg å vise dere. Jeg er ikke så kry av de togskinnene som er kastet inn i kjeften min, og derfor smiler jeg ikke med det på bilder. Okei, jeg hater det virkelig. Jeg syns det er så stygt, og iallefall hvis det er en matbit på!!! IKKE SPIS EPLE MED REGGIS - hvis du skal det må du skjære det i biter. Når jeg gjorde det uten å skjære det i biter, så fikk jeg eple under reguleringen i hele munnen. EEeeeEEW!


Smiler med lukket munn, me like


Vil du også kjøre på mine skinner? Nei, fysj, jeg hater reguleringen min!


Er forresten veldig sprek mens jeg er syk. Bøy og tøy, så får du det gøy.

HAR DU (HATT) REGULERING?
HVIS JA, SMILTE DU MED ÅPEN ELLER LUKKET MUNN?

Endelig hos min kjære pappa

Nå har jeg kommet meg fra til pappa. Har fått spist pizza og proppet i meg febernedsettende. For en stund siden fikk jeg veldig vondt i ryggen, men det blir også dempet med Ibux'en. Beloved friend, I say!


Det var faktisk ekstremt godt med litt pizza. Har ikke spist mye i dag, da jeg ikke har vært helt i form.

Big One Classic, mmmm <3


HATER virkelig å være syk. Selvfølgelig skjer det når det minst passer. Fuck my life


Når man er syk er det alltid deilig å ha kosedressen sin, selvfølgelig i rosa da ;-)


Prøvde pappa sin Sigma linse med zoom til 300, utrolig bra - men veldig tung linse i forhold til kameraet :)

Det var alt jeg hadde å si i dette innlegget. Eller, glemte jo at JEG ELSKER SPEILREFLEKS!!!!

Jeg har feber...

Nå ligger jeg her i sengen min og fryser meg ihjel. Skulle egentlig holdt på å pakke for å dra til pappa om en halvtime, men jeg kjenner at jeg er ikke i form til å drive å ta buss og bytte i byen and so on. 39 i feber er ikke akuratt gøy. Håper virkelig han ser meldingen min og kommer til unnsetning for å redde meg.

Bahhhh, sorry for den ekstremt dårlige bloggingen de siste dagene, men jeg har prioritert litt andre ting som var viktigere denne uken. Beklager så mye, men er tilbake så fort som jeg er frisk og i humør. Nå kal jeg pakke meg godt inn i dynen og slappe av mens jeg venter på svar fra daddy!
Ønsk meg god bedring, kanskje jeg blir frisk litt fortere? Håper på det <3

Jeg elsker at det er helg!

Endelig er helgen kommet, og den kom ganske fort må jeg si. Plutselig var det liksom fredag. I dag har jeg vært hos tannlegen og strammet reguleringen. Hater det, virkelig!! Uff, gleder meg til jeg er ferdig med alt som heter tannregulering og tannlege - for en stund iallefall. Skal heldigvis ikke tilbake før om 2 måneder, juhuu! Og det er heller ikke mer enn 2 måneder til jeg reiser til syden, faen det skal bli herlig!

I går blogget jeg et innlegg. Wow! Nei, men jeg var opptatt. Var på Polarshow på kvelden. Det er en slags revy for skolene i tromsø, hvor hver skole lager sin revy. Denne gangen var det Sommerlyst skole sin. Var ganske bra, bedre enn å sitte hjemme med lekser iallefall.

Og før vi var på Polarshow tok vi en halvtime med solarium. Vi skal bli bruuuune og fine!

Dette skillet hadde jeg etter 1 eller 2 ganger med solarium. Nå er det enda bedre, elsker virkelig å se skillet.


Meg og kjære Luxura solseng!


http://tuvaw.blogg.no og http://katrineoien.blogg.no <3


Du er alltid like fin Katrine ;)


Vi møtte Miguel kjekken, pass opp Ida! ;)


Aaaaw så søte sammen. Tror nok det er best for Ida at hun tar et skritt tilbake. TULLET ;-)

What have you been doing today?

Nordlendinger er tøffest!

Vi på Kvaløysletta US er definitivt de beste folka! Morsommere og med selvsikre personer skal man lete lenge etter, det er sikkert og visst. Herregud, for en kjedelig skoledag det var i dag. Satt og så på klokken hele tiden, til ingen nytte. Hater virkelig skolen, kan ikke få sagt det nok. Hadde med meg kameraet i dag, siden jeg elsker det. Så her får dere se hvem som er "the shit" på vår skole - med andre ord, de tøffeste!


Thor-Martin puuuus og Hanne


Meg - selvfølgelig ;-) Så ut som en white shit her altså......


JUUULIE ER SÅ SØT <3


Thor-Martin igjen, og Miguel. Føler jeg litt gayvibber her?


Mette, Joakim, Henning, Sondre og Jon. Alle er tøffe


All the single ladies, all the single ladies.


Sondre. Blek og slapp, som vanlig


Vi fikk beskjed av læreren om å skrive slangord som ungdommen bruker, og her er resultatet. HAHA!


Hanne ble utrolig lei av at jeg tok bilde av hun hele tiden, men som sagt - bloggfaaan, mohaha <3<3

Nå skal jeg tenke ut noe jeg kan ta bilde av. Føler at fotografen i meg har begynt å spire ut ;-)

God morgen! Trivelig dag på jobben

God morgen alle Norges morgenfugler.

I dag er en chill dag, men jeg har veldig vondt i hele meg. Føler meg stiv, anspent og dårlig i pusten. Ikke en god følelse nei, men over til noe positivt. Det var kjempekoselig på jobb i går, men vi fikk litt å gjøre på kvelden. Håper bare på at vi husket alt som huskes måtte! Tok også noen bilder, så tenkte å dele de med dere.Is, selvfølgelig. Det var jo fint vær så! Mmmm, søt og sur jordbær.


Sølte dressing på gulvet, huff! Vi puttet det bare oppi bøtten igjen, så vi mistet heldigvis ingenting ;-) (ironi)


Ham to the burger


Pommes frites, eller bare chips, eller potetchips - your choice :)


Marte fina kom på besøk på jobb <3


Oss tre, ikke helt med alle sammen?


Like før jeg dro på bankran-turnè.


Men så kom jeg på leksene som ventet i vesken, selvfølgelig!!


Åhhh, nyyydelig! Får en orgasme av dette her. (Ironi dette også...)

JEG ELSKER SPEILREFLEKS AV HELE MITT HJERTEEEEE <3 Sa jo det ble masse bilder ;-)

Produkt - Renewal Lash Serum

Jeg kjøpte for en stund siden et produkt som heter Renewal Lash Serum fra Lorèal. Det er et serum som du tar på på øyenvippene dine. Den skal brukes morgen og kveld, UTEN mascara til. Jeg har bare brukt den et par ganger, men denne skal altså gjøre øyenvippene dine tykkere og lengre. Du får mer volum rett og slett. Så ja, hvorfor ikke gi en en sjangse? Den virker jo ganske bra. Renewal Lash Serum kan kjøpes på de fleste butikker som seler Lorèal, selv kjøpte jeg den på H&M.

Nå skal jeg jobbe videre. Digger å ha innlegg klar til å publiseres altså!
ÅH, nydelige fregner!!!! (liksom).

- Har du prøvd dette produktet?

Mine favorittøredobber

Her har dere bilder av de øredobbene jeg liker mest ut av de som henger på snoren min.

Disse er sykt fine og søte på samme tid!


Og disse digger jeg!


Og disse er jo bare så herlige, fresh farge!


Disse har jeg alltid likt. Når jeg mistet mine forrige, MÅTTE jeg kjøpe nye.

Husker desverre ikke hvor alle øredobbene er fra, men de to siste mener jeg å huske at er fra H&M. Og til dere som lurte på hvilket kamera jeg bestemte meg for, så er det Canon EOS 450D som får hvile i min hule hånd

Sykehuset, sommer, sol og herligheter

Jeg kom hjem fra sykehuset for en time siden. I dag var jeg der fordi de skulle ta noen blodprøver i forbindelse med veksthormoner, så de ga meg veksthormon i en sprøyte i armen, også tok de 4 blodprøver til forskjellig tid. Så nå går jeg med en papirdott på armen, tør ikke ta den av fordi teipen sitter så sykt godt fast!!!


I dag er det forresten sykt herlig vær (igjen...), og jeg har hentet objektivet til speilrefleskameraet! WIHU!Hva har DU gjort i dag?

Nå skal jeg suse på jobb. Skal faktisk jobbe med Tuva i dag fra halv 4 - halv 12. Må ta med meg matteleksene, fordi har litt å gjøre til i morgen. Buhu, kom og gjør leksene mine, someone?

Fruene på skjermen

Nå er fruene tilbake på skjermen, og jeg gleder meg sykt. Paradise kan man jo se på nett, og uansett hadde fruene kommet først. Gleder meg virkelig til å se hva som skjer i denne episoden, spesielt med tanke på forrige episodes slutt. Skal ikke si noe til dere som ikke har sett forrige!

- Skal du se Paradise eller Frustrerte Fruer?
'

or

My name is Lotta

Et basic infoskjema:
Navn: Lotta
Født: 19.12.08
Rase: Papillon/tibetansk spaniel
Farge: Svart med hvite bliss og sokker
Bosted: Tromsø
Eier: Therese C M Nielsen

Ja, voff alle sammen. Jeg er en stor jente i liten kropp, akuratt som eieren min. Ligner vel mest på en papillon, men har den lange kroppen til en tibbe. Kom i hus den 10 februar, og det var et godt hus må jeg si! Gode og snille eiere, og den prinsesse senga som lå og ventet på meg der. Selvfølgelig savnet jeg mamma og brødrene og søstrene mine, men hvilket himmelrike! Også en HELT egen matskål, som jeg ikke måtte dele med søskenene. Jeg fikk gå tur (selv om det var 30 cm snø og jeg druknet....) og jeg fikk være med på det meste. Bussturer, besøk hos venninnene til matmor, valpekurs og jajamen! Nå er jeg blitt en selvstendig hund, som nærmer seg pubertetsperioden... gjett om matmor gruer seg! Hun tror jeg skal lukke ørene og bli som djevelen selv.. hehe, vi får vel se da :-)Se bare hvor lur jeg er når matmor sier at jeg ikke må gjøre så mye galt ;-D


Noen nyere bilder må vi også ha!
Er sommeren kommet for fullt?

Jeg elsker virkelig å se solen skinne ute, og snøen dette fra hverandre. Det gir et hint om at sommeren nærmer seg, og akuratt nå sitter jeg og svetter inne i huset. Ute er det så deilig vær at man blir rett og slett lykkelig! Jeg blir også veldig opplagt når været er bra, mens når det regner eller snør så blir jeg trøtt og trist.

Er det sol hos deg?

Har vært hos tannlegen til nå og borret i en tann nede. Ikke særlig vondt,og hedigvis slapp jeg den stygge bedøvelsen. Alt som heter tenner, hull og tannleger får meg til å grøsse ved tanken. Hanne var også der, så jeg var sammen med hun for å rekke ut en støttende hånd. Hoho, så gøy jeg hadde det.

Nå skal jeg rulle ut og plukke opp hundebæsj, tømme oppvaskmaskinen, bære opp noen klær også skal jeg ta litt solarium. Brunfargen hjelper virkeilig på humøret. Kommer noen feeete innlegg senere når jeg kommer hjem.

Love you all!

Lånte bildet fra http://tuvaw.blogg.no <-- gå og legg hun til som venn!

Dette innlegget har ingen overskrift

Stemmer det. Jeg er ikke akuratt en kløpper i å finne ut overskrifter. I dag har jeg, Tuva og Hanne vært og tatt sol. Dette var årets første solariumsdag for  meg og Tuva, og begynnelsen på vår brune periode. Vi skal nemlig bli utrolig brune, og hva er vel ikke flottere en en solbrun farge i vinterens triste snøomfavnelse? Har også begynt på betakaroten, sånn at brunfargen kommer fortere. Har forresten kjøpt meg 10 solkort på finn.no til 250 kroner, og på solkortene er det til sammen 1000 kroner! Så det er insane, og et helt herlig kupp.

Jeg har allerede fått et søtt lite skille, så det er jeg fornøyd med. Jeg og Tuva tenke å kanskje begynne på en liten må-gjøre video i dag, så det kommer kanskje senere.When I say jump, YOU say how high!

Meg og en bloggfan, mohahahahahaha!

VIDEOBLOGG - Dagens outfit

Liveshow i kveld KLOKKEN 20.00! Var ferdig tidligere på jobb enn jeg trodde, så stay tuned og kom innom 20.00, da er jeg live ♥


Tights - Bikbok, skinnjakke og solbriller - H&M, genser - Lindex, sko - Din Sko
Sløyfering - BikBok, "diamantring" - Tyrkia, Øredobber - H&M

Nå suser jeg på jobb

Jeg skal på jobb nå fra 4 til 9 tror jeg det er. Så gøy, i det fine været, og måtte stå å steke burgere og bade i fett. Neida, så ille er det ikke. Men hallo, det er snart slutt på påsken, fri fra skolen og alt. Jeg gruer meg, for jeg er absolutt ikke klar for et til lass med lekser. God help me!

I kveld blir det LIVESHOW!! klokken 22.30 hvis ingenting kommer i veien, så stay tuned.Titt tei! Jeg er uklar.


OMG, en snusboks. HERREGUD SÅ TEIT!


Men dog en god sparebørse ;-)

<3 Therese

Hvor er sidebaren/menyen på din nettleser?

OPPDATER EN GANG TIL NÅ OG SI FRA!!!!!!!

Mange sier at menyen/profilen/sidebaren er nederst under bloggen. Jeg har prøvd å fjerne noen greier i malen, men siden min alltid har vært på plass så vet jeg ikke om den er det på dere. Prøv og trykke på oppdater knappen og se hvor den står, så gir du tilbakemelding på dette innlegget. Og helst nevn hvilken nettleser du bruker :)

Og mørkere skrift på innleggene skal jeg få fikset med i morgen! Nå skal jeg sove - forresten, om du har noen tips til å fikse så sidebaren kommer på plass om den ikke er det, spytt ut. Love you all ;*

NÅ DAAA? Oppdater en gang til og si!!

Nytt design, lovely

Da har http://whoot.blogg.no vært så snill at han har fikset nytt design til meg! Syns det var kjempefint, og jeg er superfornøyd. Forandring fryder, og jeg har jo hatt det andre i en god, god stund.

Si ifra om det er noe på designet som ikke vises eller noe!


Og forresten, jeg har ryddet rommet! Sensasjon, eller hva? HEheheheheh!! Er ikke helt ferdig, men har tatt det meste. Har også fått laget meg en produkthylle til, der jeg satte opp hårprodukter, og ting til hendene (neglelakker, ringer, armbånd). Så jeg er ganske fornøyd, k9s.


DIGITALKAMERA SUGER AMO!!!

Nytt kjøp - oversized sweatshirt

Denne søte genseren blir en helt klar favoritt framover. Utrolig deilig å ha på, og den er litt baggy og god. Ikke for varm, ikke for kald. Du får kjøpt genseren på Lindex barneavd. til 149 kroner :).- Hva synes du om genseren? Og ikke minst designet?

VIDEOBLOGG - Dagens outfit

Sorry for at mamma hoster i videoen min!

Veske fra KappAhl
Tøysko fra DinSko
Strømpebukse fra Cubus
Shorts fra KappAhl
Skinnjakke fra H&M
Singlett fra Cubus
Bluse fra H&M
Tilbehør fra H&M

Kjøp av valper fra utlandet bidrar til lidelser

Noen ganger bidrar faktisk vi, de såkalte dyrevennene, til lidelsene til mange fattige dyr uten å vite det.

Hvordan ville du føle deg hvis du ble holdt i bur hele ditt liv? Ingen plass til å gå på, ingen plass til å bevege deg fritt på. Leve i råttne forhold. Utsatt for sol og regn. Fått ditt barn atskilt fra deg nesten så snart de ble født?

Når voksne og deres barn er på utkikk etter en valp eller skal bruke tusenvis på en ren rase fra utlandet, eller kjøpe en valp som en gave til venner og familie, direkte skaper vi en etterspørsel etter disse valpene. Og, som loven om pengetjening sier, så lenge det er etterspørsel etter noe, er folk ute etter å tjene raske penger og de vil sikre at tilbudet er der. Foreldrene til disse dyrene blir som oftest holdt i et bur, slik som beskrevet ovenfor, så tenk på det når du kjøper deg en valp fra utlandet! Når du kjøper en valp hvor foreldrene har levd under dette forholdet, vil du bidra til å fortsette å holde foreldrene under et slikt forhold. 

Vær så snill, hvis du virkelig vil ha et kjæledyr som en venn, adopter de som faktisk trenger et hjem! Se inn i øynene dems, og gjøre det rette. For hvert arr, hvert sår, og enhver ufullkommenhet som du ser på det stakkars dyrets kropp, forteller det at du vil elske det enda mer, for dermed kan vi få et glimt av håp om at deres forslåtte og knuste hjerte kan bli helbredet over tid.

Google bilde.

Forresten, bestevenninna mi Marte har begynt å blogge igjen. http://marteid.blogg.no - take a look!

Jeg er DØDSsliten!

Nå kom jeg akuratt hjem fra skitur, og jeg er dødssliten! Hadde selvfølgelig ikke tatt med noe å drikke, så det eneste både jeg og mamma så fram til var å komme hjem å ta oss et glass brus. Gjett om det var deilig!

Forresten, har ikke nevnt det men når jeg går i solen får jeg masse fregner! Se bare her:

Grrargåååååhajkhrfsg noe så stygt! Jeg liker ikke når jeg får masse fregner!!!! UFF

Anyways, fin skitur iallefall. Fikk brukt musklene og benene, så der skal jeg ikke klage. Men fregner..åå! Skiføret var heler ikke noe å skryte av akuratt... litt vått og klamt, men det gikk bra. Og herregud det var varmt! Holdt på å svette i hjel. Nå sitter jeg og gomler i meg velfortjent potetgull og sjokolade, og litt velfortjent brus. Herlig!Mammaaa <3

- Har du gått på ski i påsken?

Nå drar jeg på skitur

Jeg og min kjære mor skal ta oss en tur opp i lysløypen med ski på beina. Dette er liksom once a year, for vi går egentlig aldri på ski. Lotta skal selvfølgelig få være med oss. Egentlig skulle jeg gjort noe helt annet, men det skal jeg fikse senere - med mindre du kommer og gjør det for meg? Snakker selvfølgelig om å rydde rommet mitt! Jeg har dratt alt ut av skapet for å rydde skikkelig, og det ble ikke et pent syn.Vil du rydde rommet mitt? Den som kommer og tar en grundig vårrengjøring får 50 kroner!

VIDEOBLOGG - Dagens outfit

Jeg fikk endelig videoene til å fungere når jeg putter de inn på pcen, så som jeg sa på videoen så kommer spørsmålsrunden ABSOLUTT før morgendagen. Skal sette meg ned i natt og lage den, så den kommer ut i natt en gang. Burde jeg ha dagens outfit på VIDEO flere ganger?

Forresten, noen syns har blitt dårligere til å blogge i det siste - og ja, jeg er fullstendig klar over det, men det har sin grunn! Jeg har jo ikke pcen min lengre, og har måttet låne mamma sin som er den tregeste jeg har vært borti. Men nå som jeg har fått låne en pc hos pappa, som er relativt rask, så blir det bedre blogging. Og bare vent til tirsdag neste uke når jeg har fått objektivet til speilrefleksen, da blir det gode bilder! Sorry for at jeg er så bad :(


Q - Burde jeg ha outfit på video oftere eller i bilder heller?

Vil du lage meg design?

Jeg er ganske lei av det designet jeg har nå, så derfor lurer jeg på om du er interessert i å lage header og stilsett? Det er ikke noe frit fram her, så hvis du bruker vanlig Paint eller Picasa, så er jeg desverre ikke interessert. Sorry altså, men jeg vil ha et litt mer profft design - og det burde helst ikke være av lavere standard enn det jeg har nå.

Du burde være flink med design, og kanskje ha portofolio (der man ser hva du har laget før) eller en egen blogg der du har laget ditt design selv slik at jeg kan se.

Btw - hvorfor har dere vært så dårlige å kommentere i det siste? :|

Ok, aprilsnarr! Elsker fansen <3

Greit, det var en aprilsnarr. Men ofte har jeg ingenting å blogge om, det er sant. Uansett - nå kommer fanmail innlegget. Har fått så utrolig mange fine bidrag. På en dag fikk jeg hele 63 mail med bilder og alt mulig, tusen takk <3

VIDEOER:


Haha, utrolig vittig og herlig video fra http://svineflu.blogg.no. Den 20 mars - min 15 1/2 års dag <3


Tuusen takk til http://m3aa.blogg.no for denne søte videoen! :D


Utrolig fin video fra http://braceface0.blogg.no - tusen takk! <3


Herlig video fra http://julienyg.blogg.no - takk til deg <3


Video fra Svineflu again - http://svineflu.blogg.no - tusen takk! <3


Kjempesøt video fra http://myfaashion.blogg.no - og takk for hyggelig mail <3


Takk for en søt video, http://h0sunniva.blogg.no <3


Kjempesøt video fra søte http://malinbakkee.blogg.no (skal stå tcmn ruler i slutten, ikke tuler)


Hjertelig takk til http://odaaag.blogg.no for denne søte videoen med herlig musikk <3


Søt og morsom video fra http://ingvildsstil.blogg.no/ - tusen takk <3


Tusen takk http://meevo.blogg.no / Maria for søt video <3


Takk http://leahsin.blogg.no for at du laget denne videoen! Kjempefin <3BILDER/KOLLASJER O.L:Kjempesøt header laget av http://saao.blogg.no <3


Hjertelig takk til Thea Hansen (Sellevoll?) for utrolig koselig mail og bilde!


Kjempesøt header fra Elise Elvevold - http://ouh.blogg.no :)


Tusen takk til Julie uten blogg for herlig, morsomt bilde! Haha <3 Bloggjubileum i juli ;)


Takk til http://aen.blogg.no for søtt bilde! Kjempehyggelig mail også <3


Takk http://rusmus.blogg.no for hyggelige ord og søtt bilde! <3

Takk skal du ha http://www.nordhagennn.blogg.no/ for dette søte bildet med hyggelige ord <3


Takk til http://martinelee.blogg.no for denne søte bildekollasjen <33


Tusen takk http://strandus.blogg.no for fint bilde! <3


Klarer ikke helt å se adressen, men tipper på http://thesandra.blogg.no - hjertelig takk! <3Tusen takk til http://arjetahoxha.blogg.no - denne bloggen lager gratis design til alle som vil ha det!!


Kjempesøtt bilde fra http://mar3nn.blogg.no - takk <3


Haha, så søtt! Takk til http://owwy.blogg.no <3


Mie synes vi ligner litt, hva syns du? Takk http://mieskybaakmoen.blogg.no <3


Tusen takk Loredana - http://loredanaopp.blogg.no! Kjempe søtt bilde <3


Hjertelig takk for søtt bilde, http://www.minebestevennerogmeg.blogg.no/ <3


Tuusen takk for dette søte bildet fra http://xrabohe.blogg.no <3


Søt kollasj laget av http://idaphooto.blogg.no - takk takk <3


Tusen takk http://ingridheartit.blogg.no <3


Takk takk, http://www.p0ewrpuffa.blogg.no/! Kjempesøtt bilde <3


Tusen takk for dette søte og glødende bildet, http://www.tonjeat.blogg.no/ <3


Takk for dette søte og sommerlige bildet http://www.maiza.blogg.no/! <3


Tusen takk www.iidat.blogg.no for dette søte fanbildet <3


Takk til Inger Bugge for kjempestilig bilde! <3


Tusen takk Kristine, http://www.theting.blogg.no/ , for denne søte kollasjen! <3


Søt kollasj laget av http://www.inexd.blogg.no/ - takk skal du ha <3


Søtt bilde som ble laget av http://zine.blogg.no <3


Dette søte bildet er mekket av http://www.lesandips.blogg.no/ - hjertelig takk <3


Hjertelig takk til Elise Solvang som har tatt seg tid til å tegne meg! <3 Er ikke helt sikker på fregnene men, haha!


Kjempesøtt og koselig bilde fra Denfanzye.blogg.no - takk takk!


Takk til www.liiiisaaaa.blogg.no for koselig bilde og positive ord på mail <3


Søtt bilde fra http://www.marietveter.blogg.no/ - takk <3 (det er det som er over)


Takk skal du ha http://krissa0o.blogg.no/ for positive ord og kjempesøtt bilde! <33


Tusen takk for søt kollasj, http://www.flowerlover.blogg.no/ <3

PUH, det var alle! Setter så utrolig pris på alt jeg får hos dere - dere er altså grunnen til at bloggen min er blitt slik den er. Kan ikke sette ord på hvor viktig del dere er av denne bloggen. Igjen - TUSEN hjertelig takk for alle bidrag <3

Bloggpause til søndag

Jeg har så utrolig mye å gjøre for tiden! Har alt for liten tid til bloggen, og jeg føler at jeg på en måte blir tvunget av meg selv til å blogge når jeg har minst lyst til det. Bloggpausen varer mest sannsynlig til søndag, regner med det. Har mye lekser og slikt å ta igjen nå som vi har fri fra skolen.

Ønsker dere en god påske videre, og håper dere fortsetter å klikke dere innom. Kommer kanskje en oppdatering i ny og ne. Og forresten - Tuva er på vei til en eller annen hytte så hun hører dere kanskje ikke så mye ifra!

LOVE YOU ALL - xoxoxoxoxox liksom ;)

Forresten, det er ingen aprilsnarr heller, det som er det verste!