hits
Lukk meny
 • 30.04.2011
 • Arkivet
 • Arkivet - juli/august 2009

  NB: Idèen er fra TUVA, og jeg poster det etter ønske fra lesere. Så takk Tuva for idèen :)

   Jeg skrev mitt første innlegg på denne bloggen 1. juli 2009, og det kan du lese her. Det var det eneste innlegget jeg skrev iløpet av hele juli, og handlet egentlig bare om at jeg hadde laget meg en ny blogg. Hadde også laget en blogg til hunden min Lotta, haha. Den er slettet nå da.

   Jeg kunne ikke smile på bilder, og var i en liten fjortisperiode (er jo det enda da :) Blondt hår, speilbilde, wannabe trutmunn, DC skjorte, selvbruning og solpudder. Fint eller hva? Savner virkelig det utseende når jeg ser på bildet, haha! Legg merke til veska i bakgrunnen... Tyrkia kopi!
  img0416 

   Hadde kanskje 5 lesere om dagen den første tiden. Blogget kun fordi jeg syns det var gøy den første tiden, og 1 kommentar på et innlegg var høydepunktet av dagen. Jeg spammet alle blogger med kommentarer og link til min egen blogg.

   Innlegg nummer 2 på bloggen kom 4. august. I hele august blogget jeg 14 innlegg. Skriveferdighetene var ikke direkte dårlige, men jeg ser at de har tydelig forbedret seg. I et innlegg kan man blant annet se at jeg er litt hissig: "Stikk til helvette og brenn i hjel for alt jeg bryr meg - for dere er i mine øyne ikke et menneske - men et skall som ikke har noe inni ford dere er så jævlig dum, tom i hue og følelsesløs!"

    Hadde nesten ingen bilder i innleggene mine, kun tekst. Kjempekjedelig blogg, og absolutt ingen spennende innlegg. Her er de eneste bildene fra arkivet i august. Trodde jeg var kjempedeilig med "botox"lepper og rema 1000 genseren til broren min :)  Var hos fotografen. Se så pen jeg var? :)

 • 30.04.2011 00:55
 • Arkivet
 • 151 kommentarer
 • 29.04.2011
 • Outfits
 • Gamle (stygge) outfits

  Først og fremst skal jeg gratulere min bestevenninne TUVA WILLASSEN med 17-års dagen i dag. Du er fantastisk, og det vet du. Orker ikke skrive en hel bibel akuratt nå, det sparer jeg til 40-års dagen din. Da kan jeg nemlig skrive om alle de utrolige tingene vi har gjort og skal gjøre fremover i livet. Me and you forever, love you!

  Siden dere ønsket et innlegg med alle mine gamle outfits, here you go... blir litt flau, for jeg kledde meg jo som et dass for ikke så lenge siden. Heldigvis er de fleste klærne gått i fretex posen, de stygge sammensetningene og den dårlige matchingen er glemt for lenge siden. Fortid er fortid, eller hva?

  img1632
  mjau, på shopping i oslo

  img1639
  Haha?

  img0664
  Se så tynn jeg var! Heldigvis lagt på meg litt nå.


  Dette husker jeg at jeg syns var driiiitkult

  dsc07064
  HOTHOTHOT

  img1523
  eeeeeh?

  img0171
  skoleball 2009. pen kjole.


  se så kul? ingenting selvbruning eller solpudder at ALL.


  Festoutfit. Fine posèr?


  Hehe ja, hva kan jeg si?


  Ok, ok, ok, ok glad det er gammelt!


  Superbredt smil?


  mjauu

  åh fyyyyyfaen.


  Marte's sweet 16 outfit


  Joda...


  Emo - all black.


  Photoshoot outfit jadda tjaa


  Nei det her svir i øynene mine. blææh x(


  Kino outfit, nettopp klipt pannelugg. Raaawr


  Æsj?


  Byen outfit.. kul?


  Jobbfest kjolen. Barnslig? JEPP


  Kort og godt for alltid


  Hahahahaha.. jaja


  Nei. Ingen kommentar


  Sex and the City 2 filmpremiere på kino. hothothot


  Ehm... fin jakke, not.


  Kul sommerpia?


  Ei søt sommerglad piiiia


  Tivoli next, ødela skoene der. Herregud. KALDT!


  Chilledag i byen woop


  Fin tights?


  Første skoledag, lol. emo hår!!!!


  selvbruning in my heart for ever <3 :)


  Hejhejhej


  Midtskillepiken


  nei. blæ


  Feil farge på bh-en, og hårfargen var gruuuuuusom. Og litt møkje solpudder


  Anonym ansikt


  Jobbmiddag antrekk


  Chill outfit


  Ut-og-spise-med-bror-outfit


  Oslo outfit


  Siste outfit.

  Jeg ser at stilen min har forandret seg gjennom årene, heldigvis. Så mange utrolig stygge outftis lengre opp her. Var så vidt jeg turte å legge de ut, men alt for bloggen! Nå skal jeg spise litt, så skal jeg dra på jobb. Er hjemme i kveld halv 12 så vi snakkes da. 

 • 29.04.2011 12:47
 • Outfits
 • 266 kommentarer
 • 28.04.2011
 • Spørsmål
 • Spørsmål og svar 3

  Kan du lage sånn innlegg som TUVA gjorde om alle månedene i arkivet ditt?
  - Ja, kan vel gjøre det selv om jeg egentlig ikke liker å herme. Regner med det går bra for Tuva så lenge jeg linker hun for idèen, hihi! Forresten så har hun bursdag i morgen, eller om nøyaktig 1 timer og 23 minutter.


  Veier du seriøst bare 40 kg? Er det normalt på din alder?
  -  Det er seriøst ja. Har veldig høy forbrenning, er ganske lav, lett benbygning og i tillegg trener jeg aldri så har ikke så mange kilo med muskler... mehe. Nei, det er ikke akuratt normalt. Det er heller litt for lite. Og plis ikke spør meg hva som er normalt og ikke, for jeg aaaaaaner ikke!

  Er russen på skolen deres gal, og har du blitt svartelistet?
  - Aner ikke, tror egentlig ikke det. Nei, enten har vi ikke svarteliste eller så har de ikke hengt den opp. Jeg tror iallefall ikke at jeg blir det, men hadde jeg blitt svartelista hadde jeg gått rund med vanngevær hele tiden og beskyttet meg selv.

  Hvordan er forholdet til deg og moren din?
  - Ikke så veldig bra, mest på grunn av meg. Har gjort mye som gjør at hun ikke stoler på meg, blant annet så lyver jeg alt for mye om småting som bare er teit å lyve om. Vi har jo ellers et greit forhold der vi kan snakke om ting, finne på ting sammen osv.


  Når skal du få nytt design? Begynner å bli litt lei nå...
  - Nytt design er på vei snart! LUCA holder på å lage det, så regner med jeg har nytt iløpet av helgen om han ikke har det for travelt. Kjenner at jeg selv er møkklei, og nå som jeg ikke har så mye å blogge om så hjelper det alltid med et nytt design - får nemlig bloggkick hver gang!

  Hva gjør du akuratt nå når du skriver dette innlegget?
  - Jeg sitter og spiser knuste isbiter med skje fra et glass, har TV'en på Torsdag kveld fra Nydalen og Bella ligger i fotenden min. Koselig :) Samtidig sitter mamma og ødelegger alt med å snakke om hest i telefonen... sjooooooookk.

   Kan du lage et innlegg med gamle outfits? 
  - Ja.... her er en smakebit:
  img1632
  HAHAHAHAHAHHA. mitt første outfit på bloggæææn. 12 oktober 2009

  Kan du vise et gammelt bilde av deg fra bloggen din? 
  img0103
  naaaaaaaaaaaw!

  Nå har jeg ikke tid til å svare på mere, må løpe med laderen til Tuva. Vi snakkes <3

 • 28.04.2011 22:37
 • Spørsmål
 • 49 kommentarer
 • 28.04.2011
 • Hverdag
 • Everyday

  God morgen... mente dag! I hele går hadde jeg "Skriv nytt innlegg" siden oppe, men den forble blank. Var helt tom, null peiling på hva jeg skulle blogge om. I morgen blir forresten det nye kameraet mitt sendt, og da blir det videoblogger!

  Mange lurer på hva jeg kler meg i når jeg er på skolen. Siden jeg er den som alltid sover til i siste liten før jeg må opp, rekker jeg aldri kle på meg noe spesielt. Tar bare på en jeans, en topp og en hettegenser eller vanlig genser. Bruker heller litt tid på å sminke meg, alt utenom maskara. Det gidder jeg ikke bruke på skolen. Også setter jeg som oftest håret opp i en høy hestehale.


  Helt vanlig og chill. Genser - gina // jeans - bikbok // sko -baresko.no     Dette er forresten en av mine favorittjeans.


  Den er egentlig litt for lang i bena, men da bretter jeg den bare opp sånn som på bildet.


  My beloved ones <3

  Nå kommer Marte på besøk en tur, så skal jeg på bowling med Sofie etterpå. Forresten, Marte har begynt å blogge. Du kan lese bloggen hennes HER. Hun skal få nytt design, også skal hun få låne mitt speilrefleks når jeg får det nye :)

 • 28.04.2011 16:35
 • Hverdag
 • 93 kommentarer
 • 27.04.2011
 • Konkurranser
 • Visa gullkammer

  Heisann, long time no see.

  Alle vet vel hva Visa er? De fleste har et Visa-kort, og bruker det ofte. Dette er noe selveste VISA er veldig fornøyd med, og de har derfor lyst å takke alle. Det gjør de gjennom en konkurranse som de kaller "visa gullkammer". Konkurransen går ut på at alle som har kjøpt noe med sitt Visa eller Visa electron kort kan registrere kjøpene sine. Det jeg mener med å registrere kjøpene er at man kan legge inn kjøpssum og dato på kjøpet, samt navn og e-post. Dette kan man gjøre opptil 10 ganger om dagen, helt fram til den 5 juni i år. Det har ikke noe å si hvor lite eller mye du har brukt. Kjøpt noe for 5 kroner? Registrer det. Kjøpt noe for 2000 kroner? Registrer det!

  Her er premiene at de deler daglig ut 5000 kr til tilfeldige vinnere - samt at alle som deltar er med i trekningen om en reise til London verd 50 000 kroner. Jo oftere du deltar, jo større sjangs har du til å vinne. Jeg har allerede begynt å delta. For å være med i konkurransen, trykk HER eller på bildet nedenfor.

  (innlegg i samarbeid med visa.) 
   

  visautvalgt
 • 27.04.2011 17:43
 • Konkurranser
 • 73 kommentarer
 • Flere innlegg i Blogg

  • 16.04.2011
  • Hverdag
  • Ut å spise

   I går var jeg på jobb, sorry folkens. I dag har jeg brukt dagen til å rydde og shine i skapet mitt, og nå skal jeg ut å spise med min pappa. Dere får outfit senere, og jeg skal vise de to buksene fra JC som jeg absolutt elsker.
    
   Sånn har det sett ut i en uke nå. Fint?


   Morratrynet


   Flink!!!!


   Flink 2!!!!!!


   Nydusjet, skal sminke meg nå og kle på meg. Har 25 minutter på meg, så regner med jeg har det litt for travelt.. hei!

  • 16.04.2011 18:05
  • Hverdag
  • 99 kommentarer
  • 14.04.2011
  • Hverdag
  • Har vært flink

   I dag rullet stipendet inn på konto, så da var det rett på JC for å kjøpe meg en ny bukse. Trengte det (egentlig ikke) sårt! Og for å være flink bloggjente kjøpte jeg også minnekort - ikke bare et, men to! Da har jeg et i reserve, noe som passer bra med tanke på den rotekoppen jeg er. Endelig har det begynt å bli mildere vær i Tromsø, så det er mulig å gå i litt tynnere jakker enn boblejakker. Selv om man fremdeles fryser og burde ha et skjerf i halsen..


   Skal vise buksen på senere :)


   Flink, endelig blir det bilder til bloggen!


   .... og da startet jeg seff med et speilbilde lizm!


   Haha, se så søt lillebroren min er! Julian <3


   Vil dere forresten ha et innlegg om hvordan jeg får hvitere tenner og holder de hvite? Ja, her ser dere at jeg ikke har brukt platen noe særlig etter jeg tok av reguleringen.. skuffet over meg selv! :(

  • 14.04.2011 17:41
  • Hverdag
  • 213 kommentarer
  • 13.04.2011
  • Videoer
  • Bieber-alike

   Føler jeg har nevnt Justin i hvert innlegg nå, but I can't help it, I'm in love! Dette er ei jente som heter Dani Shay, og hun ligner ganske mye på Justin Bieber. Jeg kunne lett trodd det var han på videoen under helt til hun åpner munnen. Sykt egentlig, akuratt som om de er søsken eller noe. Hvem vet?
    

   Det er selvfølgelig ikke alle videoene hun ligner så mye på han, men de har mange likhetstrekk. I en annen video sier hun at hun blir stoppet på gaten og blir bedt om autografer, bilder osv fordi folk tror hun er Justin Bieber.

   En ting jeg ikke skjønner: Alle sier sånn "Justin Bieber er en jente...", men hvorfor sier da folk om Dani "Er du en gutt eller?". Hvis hun ligner sånn på JB, og folk syns han ser ut som en jente, hvorfor syns de Dani ser ut som en gutt da? ;)    

   JB FOREVER ♥ Syns du de ligner (sikkert mange som har sett hun allerede da)?

  • 13.04.2011 22:01
  • Videoer
  • 190 kommentarer
  • 13.04.2011
  • Spørsmål
  • Spørsmål og svar

   Hva er ditt fulle navn?
   - Therese Charlotte Margrethe Nielsen. Før het jeg Therese Charlotte Johnsen, men så endret mamma etternavn og la til Margrethe når farmora mi døde. Jeg er faktisk kun oppkalt etter besteforeldre og sånn. Mor heter **** ****** Therese Nielsen, farmor het et eller annet med Margrethe som mellomnavn og oldemor het et eller annet med Charlotte som mellomnavn. Oppfinnsom mamma og pappa, hæ? Jada! Skulle egentlig hete Mia da :)

   Hvorfor godtar du ikke facebook venneforespørsler?
   - Jeg vil helst ikke ha en haug av bloggfans som venner. Prøver å holde meg til mitt eget liv når jeg er på facebook, og ikke drive med bloggsnakking der også. Godtok en del for leenge siden, så er noen som er venner med meg, men nå for tiden godtar jeg ingen. Så hvis du er en engel kan du godt slette meg som venn hvis du vet jeg er venn med deg! Du kan heller like fanpagen min her :) 

   Hvordan er det å ligge på 1. plass? 
   - Egentlig tenker jeg ikke så mye over det. Jeg sjekker aldri statistikken min lengre, ei heller topplisten. Blogger når jeg har tid og ikke kun for opprettholde 1. plassen. Får jo helt klart mye flere tilbakemeldinger fra dere, noe som er utrolig koselig. Selv om jeg blogger lite så er jeg veldig takknemlig for at dere leser bloggen min!

   Kan du lage meg design? 
   - Nei, sorry. Jeg var ganske flink med design osv før, men har ikke laget selv på evigheter så er ganske blank på det området nå. Han som har laget mitt design heter Gussan, og er utrolig flink. Han har vel laget de 3-4 siste designene jeg har hatt. Jeg får det gratis mot at han får reklame, men tror han lager mot en liten sum penger. Husk at design er noe som tar litt tid hvis du skal gjøre det skikkelig. 

   Hvilke blogger leser du og kan du si litt om de? 
   - Jeg leser ikke så mange blogger hver dag, men kan jo nevne de jeg må innom daglig for å sjekke:
   TUVAW: Min bestevenninne gjennom godt og vondt, og en utrolig flink blogger. Spør du meg syns jeg heller Tuva skulle vært på 1. plass! Hun blogger om det meste som jeg også blogger om, og er veldig flink å skrive!
   HANNAVAAGE: Denne bloggen anbefalte jeg i går til dere. Som sagt er hun veldig flink å blogge, skriver gode innlegg og virker som en kjempesøt jente. Hun blogger om livet sitt i San Francisco.
   LENEORVIK: Lene er ei jente som jeg først møtte når vi var på et "bloggoppdrag" i Oslo. Utrolig koselig og veldig jordnær. Har fulgt bloggen en stund nå, og hun skriver kjempebra. I hovedsak en moteblogg, og hun kan virkelig kle seg! 
   LIVINGDOLL: Jenta er utrolig nydelig, og bildene inspirerer kjempemye!

   Hvor mange søsken har du og hvor gammel er de?
   - Jeg har 1 bror, en halvbror, en halvsøster og to stebrødre. De er 18, 12, 10, 6 og 4.

   Hva liker du med Justin Bieber, og hva er favorittsangen?
   - Åh, ALT! Han er så fantastisk kjekk, herlig smil, nydelige øyer, fint hår, perfekt sangstemme og helt fantastisk utstråling. Han gir virkelig alt av seg selv! Favorittsangen er egentlig de aller fleste, men for tiden hører jeg mye på Runaway Love. Fengende, men fin sang!
    
   Har du en spotify spilleliste å dele med oss? 
   - Jepp! Min Justin Bieber spilleliste, haha. Her -> JB FOREVER

   Hva gjør du når du ikke blogger?
   - Egentlig ikke en dritt. Chiller på pcen, jobber, er på skolen eller er med venner. Ikke noe spennende liv for å si det sånn! 

   Hvem er dine bestevenner og kan du vise bilde av de? 

   Tuva
   
   Mathias


   Marte

   .. og Charlotte som jeg ikke har noe bilde sammen med!

   Hva syns du om responsen du fikk på at du skulle gi bort hundene?
   - Noen av dere var faktisk dritfrekke og angrep meg nesten for at jeg skulle gi de bort. Kalte meg egoistisk, hore osv. Dere vet jo ikke hva som ligger bak, og NEI - bloggen tar ikke tiden min fra hundene. Er det noe jeg bruker minst tid på i hverdagen, så er det bloggen (og å rydde rommet.. heh). Det var jo nøye gjennomtenkt før jeg bestemte meg for å gi de bort, men som jeg har nevnt så har de kommet tilbake nå.

   Fikk du svar på noe du lurte på?

  • 13.04.2011 19:09
  • Spørsmål
  • 95 kommentarer
  • 12.04.2011
  • Anbefalinger
  • Blogganbefaling - Hanna

   Her er en blogg jeg absolutt anbefaler. Med en gang du kommer inn kan det virke litt som en typisk rosa fjortis-type blogg, men jenta er utrolig flink å skrive og tar nydelige bilder. Har fulgt den helt siden Jenny anbefalte den, og jeg er innom hver dag. Bloggeren er kjempepen! Hun bor i San Francisco og blogger om livet der, hvor hun lever "the american dream". 

   Bloggeren heter Hanna Vaage, og du kan lese den HER.

   Hun tar veldig inspirerende bilder, og har god stil også. Stå på med bloggingen Hanna :)

  • 12.04.2011 20:34
  • Anbefalinger
  • 87 kommentarer
  • 12.04.2011
  • Hverdag
  • Tjukkaa

   Halloen!

   Nå er jeg barnevakt for Julian. Skal farge håret hans brunt og putte på han noen fine klær og en caps, få han til å kaste på håret og synge baby til meg! Da har jeg min egen lille Justin Bieber på 6 år <3 Har lastet ned filmen, så nå skal jeg se den etter jeg har ryddet plass til Justin i senga mi. Wii! Forresten: Alle dere som hater Justin Bieber, må hate meg også. Vi er nemlig ett, jeg og han.

    Ok, må kanskje være litt seriøs også. Jeg sitter og er tjukk, spiser litt sjokolade og potetskruer. Favoritten! I morgen får jeg minnekort, så da blir det blogging, finally! Glemte å nevne at jeg drikker Pepsi også. Tjukkekrigen her... Senere i kveld skal jeg lode litt sammen med Tiril på firehjulingen min, selv om jeg egentlig har veldig lyst å kjøpe meg en mopedbil nå. Det virker så digg å lode i en liten bil med musikk, varme og seter. Ikke minst setebelte (sikkerhet er viktig!)


   Sint for at jeg ikke har kamera....

    - Hva har du gjort i dag?

  • 12.04.2011 18:31
  • Hverdag
  • 140 kommentarer
  • 11.04.2011
  • Blogg
  • Følg meg

   Jeg vet jeg er en utrolig dårlig blogger for tiden, men hva skal jeg gjøre? Har ikke minnekort, og i dag skulle jeg egentlig kjøpe nytt, men er plutselig 500 kroner i minus på kontoen. Får penger på fredag, så må prøve å få lånt meg et minnekort. Nå må jeg til og med kjøre bort på jobb og ta litt forskudd på lønna... hater virkelig å ta forskudd, føler at jeg stjeler penger! Haha :(

   Forresten, nå kan dere følge meg på twitter. Har bestemt meg for å begynne å twitre (vel, egentlig kun for å stalke kjæresten min Justin Bieber). Følg min TWITTER. Nå skal jeg finne masse kjendiser og followe.

   Dere kan også følge bloggen min på facebook, har en egen "fan" page. Det kan du gjøre HER.

   Forresten, hundene mine er kommet tilbake. De som egentlig hadde overtatt Lotta og Bella, kunne ikke ha de allikavel. Nå må jeg finne noen andre til å ha de, men vet ikke om jeg klarer det. Blir for tungt å gi slipp på de enda en gang... Vel, legger med et gammelt bilde siden jeg ikke kan ta noen bilder for øyeblikket.
    
   Wopsi, litt stort kanskje..

  • 11.04.2011 22:15
  • Blogg
  • 122 kommentarer
  • 11.04.2011
  • Hverdag
  • Justin Bieber <3

   I dag var jeg på kino og så Justin Bieber: Never Say Never sammen med Tuva, Kristina, Mariell og Karen. Åh, jeg er HELT frelst. Under hele filmen satt jeg og tenkte ut planer på hvordan jeg kunne søke han opp og finne han - gjett om jeg skal klare det. Så nydelig gutt med det smilet, de øynene, den stemmen, rett og slett alt. Og leppene - tenk alle de herlige kyssene han skal gi meg. Mjau %

   Jeg kødder ikke når jeg sier at jeg MÅ finne han. Skal lete omså det tar flere år. Og når jeg finner han skal jeg kidnappe han, ta han med hjem til Norge og inn på rommet mitt, så skal jeg voldta han. Ok, nå må jeg ikke røpe alle mine mesterplaner her. Det er faktisk jeg som er hans baby! Jeg skal få han til å kaste på håret for meg hvert minutt, han skal synge til meg hver kveld og jeg skal ha the time of my life. 

   Meg + Justin Bieber, me and you, never say never, one less lonely girl, baby!

    Når han strakte ut hånda si i starten av filmen, viste jeg at den var til meg. Love you so much <3

  • 11.04.2011 21:25
  • Hverdag
  • 322 kommentarer
  • 10.04.2011
  • Hverdag
  • kamera:(

   Jeg finner ikke kameraet mitt! Jeg må spise frokost nå. Forresten, Tuva har ryddet hele skapet mitt. hun er best, men jeg må brette klær. Veldig lite å blogge om, for jeg finner ikke kameraet!! FML

   edit; har funnet kameraet, men ikke minnekortet. haha, FOR et hardt liv!!!

  • 10.04.2011 16:54
  • Hverdag
  • 178 kommentarer
  • 08.04.2011
  • Hunden
  • Never easy this way

   Lotta og Bella, mine hjerteknusere. Nå har jeg selv valgt å gi de bort, for dems eget beste. Hater meg selv og skjønner ikke hvordan jeg kan ha samvittigheten, men jeg har rett og slett ikke tid til dem. De blir for mye alene og får for lite oppmerksomhet. Nå er det akuratt 1 time siden de forlot meg.. De to gullene som alltid har vært ved min side, uansett når og hvor. Lotta og Bella vil for alltid være i hjertet mitt, i tankene mine og jeg vil aldri noen sinne glemme dem.

   Heldigvis vet jeg at de får det bra hos familien de er hos nå. Heldigvis vet jeg at jeg kan se de når jeg vil, passe de og få de på besøk til meg. Jeg vet at vi får de tilbake hvis de ikke skulle bo der. Det gir meg en slags trygghet og vite at de har det bra og at de kan komme tilbake når som helst.
    
   Alle nettene jeg har holdt rundt deg og du har sovnet i armen min


   Alt dere har vært med på å gjøre
   
   Ved siden min - uansett hva
   
   Alle de morsomme bildene jeg har, og minnene


   Alle gangene dere har vært sammen med meg
   
   De fine bildene vil alltid være her
   
   Alle gangene dere har kranglet og kriget om hvem som skal sitte på fanget mitt


   Bella, mi Bella. Du er den søteste klumpen <3


   Alle vennene mine dere har møtt


   Alle valpene du har oppdratt


   Alle klærne du har gått med på å bli fotografert i


   Bella sitt første måltid


   Alle gangene du har stukket av og jeg har letet etter deg i evigheter


   Always, always


   Alle gangene jeg bare har sett på dere sove, lenge


   Alle bamsekrigene vi har hatt


   De koselige turene på fjell, i fjæra osv


   Alle blinkskuddene jeg får av dere


   Det er det som varmer mitt hjerte. For alltid! Akuratt nå vet dere sikkert ikke at dere har flyttet, dere tror sikkert dere er på et helgebesøk. Nå føler jeg meg lettet, men samtidig utrolig knust. Jeg vet det er det beste for dere, og det skal forbli sånn også. Husk bare at dere aldri skal glemme meg, skal besøke dere hver eneste gang jeg har mulighet. Skal høre hvordan det går med dere hele tiden. Skal ikke gå en dag uten at jeg tenker på dere. Mine små gull, hver eneste tåre jeg kommer til å felle er verdt det. All tiden jeg kommer til å bruke på å tenke på dere er verdt det.

   Dere er noe av det kjæreste jeg har, og jeg nekter å gi helt slipp på det. Mine to, for alltid. Love u!
   // never easy - kurt nilsen

  • 08.04.2011 20:32
  • Hunden
  • 527 kommentarer
  • 07.04.2011
  • Mine kjøp
  • Dagens innkjøp

   Var som sagt 50% på hele bikbok i dag, så da må man jo bare la bankkortet kjøre seg litt varmt! Kjøpte bare basic klær, da det er stooor mangel på det i min garderobe. Under bildene skriver jeg alle ordinære priser, så dere må huske på at jeg betalte halvparten. Har du lyst å se TUVA sine innkjøp, trykk på navnet.


   Denne skal jeg ha en tube-bh under, men fant ikke en for anledningen. 249,-


   Elsker ryggen! Blir digg i sommer :)


   199,-


   Chill! 199,-


   Denne blir sinnsykt chill å bruke i sommer når jeg skal til Bulgaria! (Sunny Beach, 5 - 19 juli) 199,- 


   199,-


   Turban-pannebånd. Sexy! 79,- per stykk


   399,-


   Haha, denne er gjennomsiktig med trusa. Skal selvfølgelig bruke den med en lengre topp som går over musa. 199,-


   Jumpsuit. Samme som den jeg har i leopard mønster. 149,-


   399,-


   Black bitch n' me, yo


   Vi er enda venner, jeg lover! Vi er faktisk bestevenner, så det så <3

   Hva synes du?

  • 07.04.2011 22:19
  • Mine kjøp
  • 172 kommentarer
  • 07.04.2011
  • Hverdag
  • Shopping og lunsj

   Hallo alle søtinger <3 Nå har jeg akkurat kommet hjem. Har vært i byen sammen med Tuva snuppa! Siden det var fri fra skolen i dag, benyttet vi anledningen til å shoppe som galninger på BikBok. Hvorfor? Jo, det var nemlig 50% på hele butikken! Alle varer på halv pris, ikke dårlig eller hva? Vi spiste også herlig lunsj på Knoll og tott, beste baguettene spør du meg. 

   Dere skal få se alle innkjøpene senere, har nemlig ikke prøvd alt så jeg satser på at det passer og at jeg ikke trenger å bytte det. Nå skal jeg bare slappe litt av, er ganske sliten. Må vel egentlig øve på vårprosjektet vi har på skolen..


   Wiii! Shopping er den beste skulderen å lene seg på når man føler seg nedenfor


   Bella mi <3

  • 07.04.2011 14:59
  • Hverdag
  • 113 kommentarer
  • 05.04.2011
  • Hverdag
  • Uvaner

   Som alle andre mennesker på denne jord, har jeg også uvaner. Jeg har faktisk veldig mange uvaner, og mange av de går meg på nervene selv om jeg aldri gidder å gjøre noe med det. Hva er dine uvaner?
    1. Jeg spiser aaalt for mye godteri og drikker alt for mye brus. Iallefall en brus om dagen, og det blir gjerne sjokolade og potetgull 3-4 ganger i uken. Kan aldri kjøpe bare sjokolade, fordi jeg må kombinere det med potetskruene fra Maarud. NAM! Sitter og spiser det akuratt nå, hihi.   2. Jeg sitter på PC-en hele tiden når jeg er hjemme. Løfter ikke ræva mer enn jeg orker, og hvis jeg gjør det er det kun fordi jeg skal hente noe å drikke, på do, lufte hundene eller se noe på TV. Lenge leve latskapen!


   3. Sover med sminke, for jeg er nemlig ekstremt lat. Det er absolutt ikke bra for øyenvippene, de knekker fort når man sovner med maskaraen på. Har blitt litt flinkere i det siste da, så der er jeg litt fornøyd.


   4. Er verdens tregeste til å pakke ut av kofferten. Hver gang jeg kommer hjem fra en plass hvor jeg har brukt kofferten, bosetter jeg klærne mine der og bruker den som garderobe i minst 1 måned. Nå skal jeg snaaart pakke ut, for det er 1 måned siden jeg var i USA om ikke lenge. Åh, savner USA!


   5. Bruker hele rommet som garderobe. Det forundrer meg ikke om det plutselig henger en truse i taket heller, jeg roter gjennom hele skapet og hiver alle klærne på gulvet. Gidder ikke rydde de opp, for har det bestandig travelt eller er for lat.


   6. Har varmeovnen på hele tiden. På rommet mitt er det sikkert 30 - 40 grader når jeg sitter og chiller, for jeg har den på max til vanlig. Mamma kommer og kjefter på meg hele tiden, men elsker å være i et varmt rom. Alle vennene mine klager på at lufta der inne blir sinnsykt dårlig, men varme er så diggggg!


   7. Våkner ALDRI av vekkerklokka. Sover som en stein om morgenen, elsker og sove. Eneste som vekker meg er når en kjent stemme roper, men må som regel bli vekt 10 ganger hver morgen før jeg står opp. 


   8. Jeg går i ankelsokker hele tiden. HATER lange sokker, klarer ikke gå med det. Hvite ankelsokker er det aller beste, in my heart for ever <3


   9. Suger i å ta vare på tingene mine. Slenger de overalt, behandler både kamera, pc og telefon som dritt. Jeg er vel litt for godtroende, og regner aldri med at tingene kan bli ødelagt. Kanskje jeg må bli mer varsom? I think so!


   10. Snuser for mye. Går som regel rett i underkant av 1 boks om dagen, noe som kan bli dyrt i lengden. Heldigvis har jeg trappet bittelitt ned i det siste, eller ikke. Det er dyrt, dårlig for tannkjøtt og tenner og det er ikke kult. Desverre er jeg blitt avhengig og klarer ikke å slutte. Får håpe jeg ikke trapper opp igjen. Skam meg!


   11. Kaster snus overalt. Tuva klager på det, haha, så jeg burde vel begynne å bruke søpla eller tosslokket (selv om lokket er fullt 24/7). Fant nettopp en snus hengende på veggen over nattbordet mitt, æsj! Hahaha, holdte på å le meg halvt ihjel når jeg så det.


   12. Går med håret i strikk alt for mye. Før brukte jeg ikke å ha håret så mye i strikk, men nå i det siste gidder jeg aldri fikse det så jeg setter det opp i en høy hestehale. Det sliter så klart på håret, og derfor er det ikke noe bra at jeg går sånn stortsett hver dag. Fyfy! Må heller begynne å gå litt med håret sånn som på bildet over, mye finere spør du meg :)


   13. Bruker litt for mye solpudder. Av og til blir jeg for oransje, men ser det ikke helt selv. Vet ikke hvorfor, enten det er noe med lyset hjemme eller at jeg er for vant til det. Skal iallefall roe litt ned og bruke en dårligere kost så det ikke fester seg så bra, haha!

   Igjen sier jeg: ALLE gode ting er 13!!! ;-)

  • 05.04.2011 23:13
  • Hverdag
  • 308 kommentarer
  • 05.04.2011
  • Hverdag
  • Effektiv jente!

   God kveld, god kveld. Nå sitter jeg og spiser litt kyllingvinger og loff med smør, fyfaen det er så godt. Jeg er dausliten og det er kun på grunn av at jeg la meg alt for tidlig i går. Når jeg legger meg tidlig resulterer det i at jeg forsover meg neste dag og blir helt utslitt. Ikke bra, så mamma: det ER faktisk bra at jeg sitter våken hele natten.

   Nei, uff. Nå spiste Lotta nettopp et kyllingvinge-ben, NOT good. Håper ikke det blir diare osv. Alle dere som spør om jeg kan lagde design til dere, desverre kan jeg ikke det. Mitt design er laget av gussan.nu og jeg selv ikke så mye.
    
   Nam!

   Forresten, i dag hadde jeg det siiinnsykt travelt når jeg våknet. Sov til 5 på 8, og skulle være ute døra halv 8. Siden vi holder på med et prosjekt på skolen, hadde jeg fått stryk hvis jeg kom 1 time for sent. Hev på meg de nærmeste klærne jeg fant, og rakk ikke ta på sokker. Var ute av døren 2 minutter etterpå, seriøst. Tok selvføøøøøøølgelig på meg genseren jeg brukte under mågjøre videoen som er full av egg, bakepulver og marshmellows saft, og gikk hele dagen med jakken på selv om det var horevarmt. Kom 45 minutter for sent, så hadde flaks.


   Nå skal jeg kjøre på butikken, trenger litt småtterier. Er så fattig at jeg ikke har råd til å kjøpe tamponger, noe jeg trenger atm. Heldigvis har jeg skrapet sammen et par hundre kroner, men pengene begynner å rulle inn i morgen så da er jeg litt rik igjen. Skal kjøpe meg Canada Goose og en nyyydelig kjole tror jeg :)

  • 05.04.2011 20:40
  • Hverdag
  • 89 kommentarer
  • 04.04.2011
  • Hverdag
  • Skoleflink

   I dag har jeg jobbet med skolegreier nesten hele dagen. Vi har vårprosjekt, og jeg er definitivt på den mest effektive gruppa med Sindre, Miguel og Aleksander. Vi fikk gjort alle oppgavene i dag, så i morgen blir en kort dag før vi får dra hjem. Lønner seg å være flink!

   Nå gleder jeg meg til onsdag, for da skal hele skolen i Kroken løypa, da skal jeg stå på slalom <3 Er sikkert et år siden sist, men jeg elsker det! Nå får dere bare litt kjedelige bilder fra skoledagen min..
    
   piss off, jeg jobber her!
   Haha, her viste jeg akuratt fingeren til kameraet så så jeg på bibliotekar-dama og fikk fingeren hos hun! Hahah, dauuer.
   Sexi Cecilie!

  • 04.04.2011 22:21
  • Hverdag
  • 133 kommentarer
  • 04.04.2011
  • Bilder
  • 21st century girl

   haha, litt fail skjuling av fregnene på nesa under her.... var bare så fregnete! <3fregner<3

   21st Century Girl // willow smith        (toppen er fra tyrkia)

  • 04.04.2011 02:04
  • Bilder
  • 206 kommentarer
  • 03.04.2011
  • Min garderobe
  • Favoritter - kjoler

   Her er 10 av mine favorittkjoler. De fleste er nye. Vent, når jeg tenker meg om er alle nye.. Har brukt 2-3 av de kanskje, men når man bor i Tromsø er det ekstremt sjeldent man får bruk for kjoler. Derfor er det kanskje teit at jeg kjøper kjoler alt for ofte, når 3/4 aldri blir brukt... der har du et luksusproblem: når skal man bruke kjolene? Uansett så føler jeg meg fin når jeg har en kjole hengende på rommet, haha!


   1. forever21


   2. fashionlove.no


   3. random horebutikk i LA


   4. forever21 (den er oransje)


   5. bikbok (dette er en jumpsuit da..)


   6. forever21


   7. h&m


   8. forever21


   9. fashionlove.no


   10. forever21

   - Hvilken ville du aller helst hatt på deg akuratt nå?

  • 03.04.2011 13:29
  • Min garderobe
  • 280 kommentarer
  • 03.04.2011
  • Hverdag
  • Russekort-sitat

   Sitter på facebook og trykker "konsulter" hundre ganger på en greie der man kan finne ut "Hvilket sitat burde du ha på russekortet?" Nå er ikke jeg russ før neste år, men kan jo dele det med dere som vil ha en liten latter før dere sovner.

   1. "Det fødes lærere hver dag - bruk prevensjon!"

   2. "Jeg sa ingenting i timene i redsel for å vekke de andre"

   3. "
   Yup I'm like barbie, only better!"

   4. "Jeg er glad jeg har lys stemme, for da fokuserer ikke folk bare på puppene mine."

   5. "Jeg er ikke full, jeg er bare i kjemisk ubalanse"

   6. "Jeg fortalte en gutt en gang at han var hele verden for meg, men jeg har lært mye om geografi siden den gang."

   7. "Ofte kan det lønne seg å spille dum, slik at folk tror de snakker med en likeverdig"

   8. "Min form for husarbeid er å feie over rommet med blikket."

   9. "Det er bedre å bli voldtatt av Supermann enn å bli fingera av Kaptein Krok."

   10. "Du er ikke skikkelig full før asfalten hopper opp og skaller deg i hue"

   11. "Det eneste jeg vet om lysets hastighet er at det kommer altfor tidlig inn gjennom vinduet om morgenen!"

   12. "Det gjelder å holde tungen i den rette munnen."

   13. "Hvis du våkner med dette på nattbordet, har jeg allerede kledd på meg og rømt ut vinduet"

   Sånn! Alle gode ting er 13, eller hva? Det tror jeg. Okei, egentlig var dette bare et innlegg for å ha noe på bloggen siden jeg er trøtt og lei etter jobb, og ikke orker å dra fram kamera. Jeg skal faktisk dra fram kamera, skal lage et innlegg å poste når jeg våkner i morgen. Er det noe jeg virkelig hater, så er det å tenke blogg på morgenen. Det første jeg gjør når jeg våkner er å våkne 5 ganger til ;-)   - Hvis du måtte valgt et sitat av disse 13, hvilket ville du valgt? Jeg tar fingeren på nummer 8 eller 9!

  • 03.04.2011 00:40
  • Hverdag
  • 281 kommentarer
  • 02.04.2011
  • Hverdag
  • Jobb!

   Nå sitter jeg på jobb, så har ikke tid til å blogge før i kveld. Imens kan dere kanskje lese noen andre blogger fra Tromsø:

   http://jennymw.blogg.no/ - Søte Jenny blogger om hverdag, mote osv.
   http://micheaa.blogg.no/ - Michelle bruker å ta bilder av meg, hun er utrolig god med sminke!
   http://tmtw.blogg.no/ - Tiril og Mathilde blogger om alt. De er så kule!
   http://idaogamina.blogg.no/ - Ida og Amina er to gale jenter. SJEKK bloggen!

   ....og SELVFØLGELIG http://tuvaw.blogg.no/ - TUVA ER DEN BESTE PIA I VERDEN ♥

   Har du noen flere tromsøblogger si ifra. Snakkes! 

  • 02.04.2011 18:16
  • Hverdag
  • 97 kommentarer