hits

april 2011

Arkivet - juli/august 2009

NB: Idèen er fra TUVA, og jeg poster det etter ønske fra lesere. Så takk Tuva for idèen :)

 Jeg skrev mitt første innlegg på denne bloggen 1. juli 2009, og det kan du lese her. Det var det eneste innlegget jeg skrev iløpet av hele juli, og handlet egentlig bare om at jeg hadde laget meg en ny blogg. Hadde også laget en blogg til hunden min Lotta, haha. Den er slettet nå da.

 Jeg kunne ikke smile på bilder, og var i en liten fjortisperiode (er jo det enda da :) Blondt hår, speilbilde, wannabe trutmunn, DC skjorte, selvbruning og solpudder. Fint eller hva? Savner virkelig det utseende når jeg ser på bildet, haha! Legg merke til veska i bakgrunnen... Tyrkia kopi!
img0416 

 Hadde kanskje 5 lesere om dagen den første tiden. Blogget kun fordi jeg syns det var gøy den første tiden, og 1 kommentar på et innlegg var høydepunktet av dagen. Jeg spammet alle blogger med kommentarer og link til min egen blogg.

 Innlegg nummer 2 på bloggen kom 4. august. I hele august blogget jeg 14 innlegg. Skriveferdighetene var ikke direkte dårlige, men jeg ser at de har tydelig forbedret seg. I et innlegg kan man blant annet se at jeg er litt hissig: "Stikk til helvette og brenn i hjel for alt jeg bryr meg - for dere er i mine øyne ikke et menneske - men et skall som ikke har noe inni ford dere er så jævlig dum, tom i hue og følelsesløs!"

  Hadde nesten ingen bilder i innleggene mine, kun tekst. Kjempekjedelig blogg, og absolutt ingen spennende innlegg. Her er de eneste bildene fra arkivet i august. Trodde jeg var kjempedeilig med "botox"lepper og rema 1000 genseren til broren min :)Var hos fotografen. Se så pen jeg var? :)

Gamle (stygge) outfits

Først og fremst skal jeg gratulere min bestevenninne TUVA WILLASSEN med 17-års dagen i dag. Du er fantastisk, og det vet du. Orker ikke skrive en hel bibel akuratt nå, det sparer jeg til 40-års dagen din. Da kan jeg nemlig skrive om alle de utrolige tingene vi har gjort og skal gjøre fremover i livet. Me and you forever, love you!

Siden dere ønsket et innlegg med alle mine gamle outfits, here you go... blir litt flau, for jeg kledde meg jo som et dass for ikke så lenge siden. Heldigvis er de fleste klærne gått i fretex posen, de stygge sammensetningene og den dårlige matchingen er glemt for lenge siden. Fortid er fortid, eller hva?

img1632
mjau, på shopping i oslo

img1639
Haha?

img0664
Se så tynn jeg var! Heldigvis lagt på meg litt nå.


Dette husker jeg at jeg syns var driiiitkult

dsc07064
HOTHOTHOT

img1523
eeeeeh?

img0171
skoleball 2009. pen kjole.


se så kul? ingenting selvbruning eller solpudder at ALL.


Festoutfit. Fine posèr?


Hehe ja, hva kan jeg si?


Ok, ok, ok, ok glad det er gammelt!


Superbredt smil?


mjauu

åh fyyyyyfaen.


Marte's sweet 16 outfit


Joda...


Emo - all black.


Photoshoot outfit jadda tjaa


Nei det her svir i øynene mine. blææh x(


Kino outfit, nettopp klipt pannelugg. Raaawr


Æsj?


Byen outfit.. kul?


Jobbfest kjolen. Barnslig? JEPP


Kort og godt for alltid


Hahahahaha.. jaja


Nei. Ingen kommentar


Sex and the City 2 filmpremiere på kino. hothothot


Ehm... fin jakke, not.


Kul sommerpia?


Ei søt sommerglad piiiia


Tivoli next, ødela skoene der. Herregud. KALDT!


Chilledag i byen woop


Fin tights?


Første skoledag, lol. emo hår!!!!


selvbruning in my heart for ever <3 :)


Hejhejhej


Midtskillepiken


nei. blæ


Feil farge på bh-en, og hårfargen var gruuuuuusom. Og litt møkje solpudder


Anonym ansikt


Jobbmiddag antrekk


Chill outfit


Ut-og-spise-med-bror-outfit


Oslo outfit


Siste outfit.

Jeg ser at stilen min har forandret seg gjennom årene, heldigvis. Så mange utrolig stygge outftis lengre opp her. Var så vidt jeg turte å legge de ut, men alt for bloggen! Nå skal jeg spise litt, så skal jeg dra på jobb. Er hjemme i kveld halv 12 så vi snakkes da. 

Spørsmål og svar 3

Kan du lage sånn innlegg som TUVA gjorde om alle månedene i arkivet ditt?
- Ja, kan vel gjøre det selv om jeg egentlig ikke liker å herme. Regner med det går bra for Tuva så lenge jeg linker hun for idèen, hihi! Forresten så har hun bursdag i morgen, eller om nøyaktig 1 timer og 23 minutter.


Veier du seriøst bare 40 kg? Er det normalt på din alder?
-  Det er seriøst ja. Har veldig høy forbrenning, er ganske lav, lett benbygning og i tillegg trener jeg aldri så har ikke så mange kilo med muskler... mehe. Nei, det er ikke akuratt normalt. Det er heller litt for lite. Og plis ikke spør meg hva som er normalt og ikke, for jeg aaaaaaner ikke!

Er russen på skolen deres gal, og har du blitt svartelistet?
- Aner ikke, tror egentlig ikke det. Nei, enten har vi ikke svarteliste eller så har de ikke hengt den opp. Jeg tror iallefall ikke at jeg blir det, men hadde jeg blitt svartelista hadde jeg gått rund med vanngevær hele tiden og beskyttet meg selv.

Hvordan er forholdet til deg og moren din?
- Ikke så veldig bra, mest på grunn av meg. Har gjort mye som gjør at hun ikke stoler på meg, blant annet så lyver jeg alt for mye om småting som bare er teit å lyve om. Vi har jo ellers et greit forhold der vi kan snakke om ting, finne på ting sammen osv.


Når skal du få nytt design? Begynner å bli litt lei nå...
- Nytt design er på vei snart! LUCA holder på å lage det, så regner med jeg har nytt iløpet av helgen om han ikke har det for travelt. Kjenner at jeg selv er møkklei, og nå som jeg ikke har så mye å blogge om så hjelper det alltid med et nytt design - får nemlig bloggkick hver gang!

Hva gjør du akuratt nå når du skriver dette innlegget?
- Jeg sitter og spiser knuste isbiter med skje fra et glass, har TV'en på Torsdag kveld fra Nydalen og Bella ligger i fotenden min. Koselig :) Samtidig sitter mamma og ødelegger alt med å snakke om hest i telefonen... sjooooooookk.

 Kan du lage et innlegg med gamle outfits? 
- Ja.... her er en smakebit:
img1632
HAHAHAHAHAHHA. mitt første outfit på bloggæææn. 12 oktober 2009

Kan du vise et gammelt bilde av deg fra bloggen din? 
img0103
naaaaaaaaaaaw!

Nå har jeg ikke tid til å svare på mere, må løpe med laderen til Tuva. Vi snakkes <3

Everyday

God morgen... mente dag! I hele går hadde jeg "Skriv nytt innlegg" siden oppe, men den forble blank. Var helt tom, null peiling på hva jeg skulle blogge om. I morgen blir forresten det nye kameraet mitt sendt, og da blir det videoblogger!

Mange lurer på hva jeg kler meg i når jeg er på skolen. Siden jeg er den som alltid sover til i siste liten før jeg må opp, rekker jeg aldri kle på meg noe spesielt. Tar bare på en jeans, en topp og en hettegenser eller vanlig genser. Bruker heller litt tid på å sminke meg, alt utenom maskara. Det gidder jeg ikke bruke på skolen. Også setter jeg som oftest håret opp i en høy hestehale.


Helt vanlig og chill. Genser - gina // jeans - bikbok // sko -baresko.no     Dette er forresten en av mine favorittjeans.


Den er egentlig litt for lang i bena, men da bretter jeg den bare opp sånn som på bildet.


My beloved ones <3

Nå kommer Marte på besøk en tur, så skal jeg på bowling med Sofie etterpå. Forresten, Marte har begynt å blogge. Du kan lese bloggen hennes HER. Hun skal få nytt design, også skal hun få låne mitt speilrefleks når jeg får det nye :)

Visa gullkammer

Heisann, long time no see.

Alle vet vel hva Visa er? De fleste har et Visa-kort, og bruker det ofte. Dette er noe selveste VISA er veldig fornøyd med, og de har derfor lyst å takke alle. Det gjør de gjennom en konkurranse som de kaller "visa gullkammer". Konkurransen går ut på at alle som har kjøpt noe med sitt Visa eller Visa electron kort kan registrere kjøpene sine. Det jeg mener med å registrere kjøpene er at man kan legge inn kjøpssum og dato på kjøpet, samt navn og e-post. Dette kan man gjøre opptil 10 ganger om dagen, helt fram til den 5 juni i år. Det har ikke noe å si hvor lite eller mye du har brukt. Kjøpt noe for 5 kroner? Registrer det. Kjøpt noe for 2000 kroner? Registrer det!

Her er premiene at de deler daglig ut 5000 kr til tilfeldige vinnere - samt at alle som deltar er med i trekningen om en reise til London verd 50 000 kroner. Jo oftere du deltar, jo større sjangs har du til å vinne. Jeg har allerede begynt å delta. For å være med i konkurransen, trykk HER eller på bildet nedenfor.

(innlegg i samarbeid med visa.) 
 

visautvalgt

Hvorfor fremstiller du deg så dårlig på bloggen?

Var en søt leser som lurte på hvorfor jeg fremstiller meg så dårlig.

Jeg vet jeg skriver mye om at jeg er så lat, jeg snuser for mye, kaster snus overalt, er egoistisk og frekk mot vennene mine, gir litt faen i skolen og egentlig bare virker som en douchebag. Først og fremst er det vel fordi jeg ikke vil fremstå som en perfekt liten dukke som aldri gjør noe galt - jeg vil ikke utelate alt det negative for å være et perfekt forbilde for andre, når jeg i bunn og grunn er en helt vanlig jente med helt vanlige "feil". Derfor skriver jeg mye negativt om meg selv på bloggen, for å vise dere at jeg er som alle andre - og ikke minst at jeg vil være ærlig om meg selv.

Det kan bli litt slitsomt i lengden, og mye av det jeg skriver om meg kan virke dumt. Mange tror sikkert jeg er veldig misfornøyd, og bare hater livet mitt. Det gjør jeg ikke. Og når det gjelder skole: det er absolutt ikke kult å være slapp og gi faen i skolegangen. Skolen er viktig for fremtiden din, iallefall når du går på videregående. Dere kan tro jeg angrer stort på det fraværet jeg selv har pådratt meg, som nå skal følge meg når jeg søker jobb. Jeg angrer like mye på alle timene jeg ikke har vært fullt så konsentrert, for da har jeg gått glipp av masse viktig stoff til tentamener, noe som kan resultere i dårlige karakterer hvis jeg ikke tar et skippertak og pugger gjennom alt. Så dere må være flink, gjør deres beste og ikke sov dere gjennom skoleårene. Det kommer til å slå tilbake på deg en dag!

En ting til: snus. Det er absolutt ikke kult å snuse heller! For det første, ser det kjempestygt ut. Ikke bare på jenter, men på gutter også. Spesielt løssnus - fysj. I tillegg lukter det ikke noe godt, det lukter jævlig ekkelt. Det ser også sinnsykt ekkelt ut. For det andre, så er det skadelig for tenner og tannkjøtt. Du får gule tenner, tannkjøttet trekker seg sakte men sikkert oppover og tennene blir enda mer utsatt for råte og drit. For det tredje, det er dyrt. Hvis du snuser 2-3 bokser i uken, som meg, så vil det bli ca 200 kroner - noe som tilsvarer nesten 800 kroner i måneden. Det kunne du heller brukt på noe sunt som for eksempel 160 epler à 5 kr per stykk? 

Siden jeg har skrevet mye negativt om meg selv, har jeg derfor tenkt å skrive noen positive ting til en forandring.  

- Jeg er utrolig omtenksom og hjelpsom. Jeg tenker mye på at de rundt meg skal ha det bra, og jeg vil alltid væ re der og stille opp for de når de trenger det. Er også kjempeflink å hjelpe til hvis noen spør.

- Jeg er ganske smart. Smartere enn de fleste vennene mine, synes nå jeg da. På skolen kan jeg være kjempeflink når jeg vil, og kunne som sagt hatt bare 5'ere og 6'ere om jeg hadde gitt litt mer av meg selv. Det skal jeg gjøre når 2. året kommer, da skal det være nesten null fravær og kun gode karakterer.

- Jeg har alltid vært flink med småsøskenene mine og hjulpet mamma. Vært barnevakt når det trengs, sånn at mamma kan få litt fritid av og til. Er ikke så morsomt, men whatever.

- Jeg er glad i gutter. Haha, vet ikke om det akuratt er en "positiv ting", men av og til liker jeg bedre å henge med gutter enn jenter. Vet ikke hvorfor egentlig.. Også elsker jeg Justin Bieber!

- Er veldig flink til å ha orden i rotet mitt på rommet. Hvis alt ligger slengt utover gulvet, vet jeg at mobilladeren ligger under den genseren, øredobbene mine ligger i en random kurv full av drit osv.

- Jeg digger dere lesere!

Photoshoot purr purr

Hej hej allihopa!

Har hatt Elena på overnatting til i dag, utrolig slitsomt... hun er bare så useriøs hele tiden, man blir skikkelig kvalm og lei av å være i nærheten av den jenta. Neida, det er den morsomste venninnen min, vi er så sinnsykt useriøse hele tiden. Nei, vi er best! Vi fjernet sminken og stakk ned i fjæra for å nyte utsikten, syns resultatet ble kjempebra. Legger ut en del av den vakre utsikten over Tromsø hav, så kan dere si hva dere synes :)


På vei nedover, iført heels, frakk og skinntights.


Vi smiler til solen


Elena viser naturen at hun også kan være ganske tøff i blant


Jeg danser regndansen


Litt mere regndans, så kom faktisk regnet. Helt seriøst - det KOM over hele meg!


Litt ettervekst. Men sjekk hva som har skjedd med ryggen min etter solariumet.. huff, styggeste skillet ever!


Elena viser stolt fram Håkøya.


Hun prøver og vise dere hvor stilig det er med de oransje solbollene ute i havet.


Elena viser stolt fram sitt nye smil - takket være solen!


Elena viser hvor godt en sten kan brukes som en seng. Kjempemessig!


Her prøver hun ut samme stenseng, bare med hodet litt mer til venstre. Veldig bra, karakter 8,631!


Viser meg som stolt norsk statsborger og kikker utover det øde hav.


Jeg måtte prøve stensengen som Elena skrøt så fantastisk over. Veldig deilig. 


Smiler glad og fornøyd fordi regndansen virket. Hurra, hurra, hipp hipp HURRA!


Smil og vær glad for hver dag som går - så skal du se hvor mange venner du får. :D:D:D... bare tre :(


Elena viser at det går ann å være sporty selv om man er ute på de syv hav. Hopp, rull og smør deg med solkrem. Bra!


James Bond jentene har kontroll på hvor mange fisker som hopper opp av vannet.


Elena er klar til å springe og redde måsen som styrtet i steinene bak der.


Vi er søte, søt som gresset, snill som solen, kul som havet og tøff som steinene. Woop!


Hopper inn i den Norske skog. Ser dere hvor useriøse vi er? Haha, dør av den sinnsykt interne humoren.

- Hva synes du om bildene av Elena, og bildene av meg? 

My favorite jeans

Denne buksa er min favoritt i klesskapet for tiden. Den er fra JC og kostet 399 kroner, i merket Crocker. Jeg har den i størrelse 23/30 men kunne egentlig hatt den i 24/30, om ikke 32 i lengden. Min er veldig trang i livet, så jeg må presse den på. Merker når jeg har spist litt for mye når jeg har på den buksa...

Uansett, så sitter den kjempebra på - det gjør alle buksene fra JC som jeg har prøvd.


- Hva syns du om buksa? Har du noen fra JC?

Gjesteinnlegg fra marteid

Hallo alle lesere, Marte Idrupsen her! :)

Nå er jeg på besøk hos Therese, hun holder på å pakke ut etter den flotte campingturen hun har vært på. Imens tenkte jeg at jeg kan gi dere a BIG warning om noe fy fy! Vi har jo hatt påske og greier, men litt før påske begynte jeg å bruke falskøyenvipper fra H&M. Jeg syns det var så fint at jeg tok de av på kvelden, la de til sides og tok fram de samme neste dag og limte de på igjen. Slik holdt jeg på i en uke, noe jeg angrer veldig på nå. Det er absolutt ikke smart å bruke falskvipper så ofte som jeg gjorde.

Dere kan jo se hva som har skjedd nå med mine lange og fyldige øyenvipper:

Ingen øyenvipper igjen... :( Jeg skriker meg i søvn hver natt!


.... neida, men over til den seriøse delen. Se hva som har skjedd ytterst på øyenvippene, det er nesten ingenting igjen!

Det er utrolig trist. Det første Therese spurte meg om når jeg møtte hun var "Hva har du gjort med øyenvippene dine?". Så vær obs på det, la øyenvippene hvile. Og IKKE riv av falskvippene, da river du med deg masse øyenvipper som er dine egne - slik som jeg gjorde. 

- Har du noen "skrekk"historier med falskvipper?

Scoop scoop

Hola amigos! DET HER INNLEGGET ER FRA TORSDAG. OG JEG ER PÅ CAMPINGVOGNA SÅ IKKE KLAG PÅ DÅRLIG BLOGGING - HAR EGENTLIG IKKE INTERNETT. REISER HJEM I MORGEN SÅ DA BLIR DET BLOGGING :D 

I går dro jeg på besøk til Kristina og Aleksander og overnattet. De har hytte i Malangen. Vi spilte kort og badet i stampen, kjempekoselig. Ble sen kveld på oss, etter mye scoop scoop. Det er mitt og Kristina sitt nye ord for woop! Nå er jeg iallefall tilbake på campingvogna etter å ha blitt servert nydelig frokost i luksushytta (link). De har forresten en råååsøt hund som heter Bella (det heter min også, meheh). Litt bilder fra i går:


Kristina søta


Hyttepier


Var sinnsykt varmt først


Scoop scoop
Snøbading på G!
Haha, vi leta etter snusboksen.. fant den i stampen, tok seg en svømmetur.


<3<3


Haha, random


Han sikla litt


Bella steker!

Mine favorittbutikker


- Åh, de har så utrolig mye klær! Du finner faktisk nesten alle klær du trenger, og i tillegg er det råbillig. Jeg kunne gått timesvis i butikken når jeg var i USA, var 2 etasjer stappet med klær, vesker, sko og smykker. Kvaliteten er jo så som så, ikke det aller beste - men ikke det dårligste heller. I tillegg så finner du mye av det nyeste innen mote. Dette kommer alltid til å være favorittbutikken min, så synd vi ikke har den her jeg bor..

-  Denne har vi i Tromsø, og det er bra. BikBok har kjempemange fine klær, og kvaliteten er helt grei. Mye ala forever21, men alle handler jo på BikBok så det blir liksom sånn "sjekk hva jeg har kjøpt!", også sier venninna di "åja, den kjøpte jeg forrige uke. har den i alle fargene, hehehe". Uansett finner jeg alltid noe jeg har lyst på når jeg tar meg en tur innom.- En skoelsker må jo ha en favorittbutikk med sko. Bianco har mye sko, men samtidig lite sko. Prisene er litt stive av og til, det er et minus. Skoene er jo i litt bedre kvalitet enn de du finner på DinSko, Eurosko osv. - Haha, jaja. De har alt! Sjokolade, potetgull, treningsklær, kosmetikk, magasiner, elektronikk, varmmat osv. Finner bestandig noe jeg trenger her inne. Hadde egentlig ikke trengt noen andre butikker, for OBS har alt man trenger for å leve et vanlig liv.. nesten iallefall! 

- Hva er dine favorittbutikker? (sykt dårlige bilder, men dere vet.. nettet er fucka)

Visste du at

.. jeg skrev "viste" i overskriften først? Og at jeg trodde innsekter hadde to n'er? 

.. jeg haaater insekter? Hvis det er en flue på rommet mitt før jeg skal sove, så legger jeg meg ikke før jeg vet at den er borte. Er nemlig redd for å svelge den når jeg sover, eew!

.. jeg var 1,39 m når jeg begynte i 8. klasse? Når jeg fortsatt gikk i 7., og vi skulle på besøk på ungdomsskolen var det noen som sa "haha se på ho lille der", og da ble jeg dritflau.

.. jeg ikke kan gå uten sminke på skolen? Føler meg dritstygg da, og ser ut som en 12 åring.  

.. jeg hater "vanlig leppefarge"? Iallefall på meg. Syns det er finest med en nude farge.

.. jeg nesten bare spiser drittmat? Sjokolade, potetgull, pizza, grøt, brus osv.

.. jeg er utrolig frekk mot folk? Jeg sier hele tiden stygge ting til de, selv om jeg ikke mener det. Spesielt mine nærmeste venner er jeg ganske frekk mot - men de vet at jeg kødder.

.. jeg er sta og egoistisk? Hater å ikke få viljen min, og hater å dele. Spesielt hvis jeg har sjokolade og potetskruer, det vil jeg aldri dele med noen.

.. jeg aldri kommer til å klare meg på egenhånd? Når jeg blir voksen kommer jeg til å kaste alle regninger i søpla, miste strømmen, bruke alle penger på shopping, sulte, råtne opp og havne på gata. Uff...

.. når jeg gikk på barneskolen, turte jeg ikke dra på skolen hvis jeg forsov meg? Var utrolig sjenert, og skulket heller dagen fremfor å komme inn i klasserommet mens alle andre satt der.

.. jeg ikke har hatt min egen hårfarge siden jeg var 6 år? Jeg husker ikke helt hvordan den ser ut, men noe ala kommunegrå. Veldig fin hårfarge som sikkert 50-60% av Norge har.

.. jeg bestandig har et blåmerke på kroppen? Får veldig lett blåmerker, så jeg har alltid et blåmerke eller to på leggen og armen. Det er siden alle i klassen min banker meg hver dag :(

.. jeg ikke liker melk eller appelsinjuice? Det smaker dritstygt, og jeg skjønner ikke hvem som drikker det. Eneste jeg bruker melk til er når jeg spiser frokostblanding med masse sukker i.

.. jeg er EKSTREMT lat? Kan bruke flere uker på å rydde eller få gjort ting jeg får beskjed om. Fuck my life for that!

.. jeg ødelegger min egen skolegang? Forsover meg, pugger ikke ordentlig til prøver, gjør ikke alle innleveringer, følger ikke ordentlig med i timen. Jeg er egentlig utrolig flink på skolen når jeg vil, og kan være et typisk fem og sekser barn som alltid får de beste karakterene, men neida. er for lat!

.. jeg ikke orker å skrive mere nå?
 

- Vet du noe spesielt om meg som ikke står her?

Kongen av campingplassen

Her er campingvogna jeg skal bo i fram til mandag. Senga er ganske liten, er sikkert egentlig en barneseng. Og når den er liten til meg, da er den virkelig liten. Har spist frokost og greier, men må spise litt mer frokost. Okei, dette blir jo bare ekstremt kjedelig blogging. Ikke forvent dere mer enn 1 innlegg om dagen fram til mandag - har absolutt nothing å blogge om :( 


Senga mi, her sover jeg


Her sover jeg ikke :(


Her pusser jeg tennene, og sminker meg


Her lager jeg 5 retters middag


Her chiller jeg


Her er den store 52 tommers flatskjermen


Her blogger jeg.

Har dere noen forslag til tema eller noe jeg kan blogge om som ikke innebærer ting jeg må ta bilde av?

God påske

God påske til alle mine søte lesere! Nå har jeg ankommet shoppingbyen.. Malangen! Ligger i campingvogn senga og chiller'n helt. Skal snart spise taco - det gleder jeg meg til. Er faktisk så sinnsykt sulten selv om jeg har spist masse sjokolade og potetgull. 

Jeg må beklage at det sikkert ikke blir så veldig mye blogging denne uka, og det blir heller ikke noe bra blogging fordi jeg kommer ikke til å gjøre noe spennende mens jeg er her. Men men, påskeferie er påskeferie. Da skal man vel egentlig bare slappe av og kjede seg, ikke shoppe, feste og ha det dritgøy med venner.


Kul , yo lizzzzm


Nok bilda no!!!


Kul igjen, yo lizmmmmm

Skulle egentlig blogge om noe annet, men internettet går så sykt tregt og klikker hele tiden. Faktisk det TREGESTE internettet jeg har vært borti. BLÆH! Istedenfor kan dere se på denne dama, siiinnsykt talent - hadde aldri klart å gjøre et cover av den sangen. All creds til hun :)

KarminMusic - Look at me now cover

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Fikk et spørsmål om hvor jeg ser meg selv om 10 år. Har grublet på dette i et par dager, men er ganske sikker i min sak nå. Selvfølgelig kan jo mye gjøre at jeg endrer mening i løpet av årene som kommer, men hvem vet.

Jeg ønsker meg ikke et "vanlig" liv med 2 barn, mann og en hektisk hverdag. Hvor jeg først drar på jobb, så rett for å hente barna i barnehagen, hjem og lage middag, rydde, se på TV også ta kvelden. For så å ende opp som alenemor og få en enda mer hektisk hverdag. Jeg synes det blir for kjedelig, og man lever jo bare en gang.

Selv ønsker jeg å oppleve verden. Besøke mange land og kulturer, besøke kjente severdigheter. Vil gjøre noe med livet. Få en god karriere og tjene mye penger så jeg har mulighet til å reise rundt i verden. Etterhvert, når jeg blir eldre, kan jeg begynne å tenke på å slå meg til ro. Jeg har ikke lyst å ende opp som mamma allerede når jeg er 20. Jeg vil vente med "voksenlivet", og heller ha det gøy og få gjort ting jeg virkelig har lyst til. Selvfølgelig skal jeg jobbe fra jeg blir 18, men vil ikke binde meg med et barn. Jeg vet hvor stuck man er og hvor lite man kan gjøre når man først har fått seg en unge. 
 
c-l-o-s-e-u-p-!Nå skal vi kjøre til Malangen, så vi blogges når jeg er framme. Hvor ser DU deg selv om 10 år?

BEDHEAD tigi

Dette er en produktanmeldelse i samarbeid med blivakker.no. Alle meninger er 110% ærlige og mine egne.


Åh, jeg elsker Bedhead AFTER PARTY! Det er et fantastisk produkt som etterlater håret silkemykt, gir masse glans og kontrollerer "ustyrlige" lokker. Hvis håret ditt er tørt, strimlete, matt og ser slitt ut er det bare å ta littegrann av dette produktet i håret, fordele og riste løs - så ser håret ditt helt perfekt ut. Og lukten - AMAZING! Anbefaler virkelig denne hvis du sliter med hår som ser dødt ut, er elektrisk og lignende. Du får kjøpt den for 149 kr, linken ligger i navnet.


Er du like dum og blond som meg? Ønsker du deg glatt, krusfritt hår med glans? Da synes jeg virkelig du burde være smart nok til å kjøpe deg Bedhead DUMB BLONDE. Et produkt jeg har brukt i 2 uker nå, og det skuffer aldri. Vekk med krusete hår og slitte tupper, hello glansfulle blond-farge! Amazing papaya lukt og håret ditt føles silkemykt. Akuratt nå får du kjøpt den på tilbud til 79 kr! Førpris: 149. 


Begge produktene tas i håndflaten (altså, ikke bruk begge samtidig), arbeides inn i hendene og fordeles i hele håret. Rist på håret og jobb det innover. Ikke overdriv med produktene, da kan håret fort bli litt fettete.


Begge produktene har shimmer i seg, som legger seg i håret og gjør at det ser skinnende og blankt ut.


Go dumb blondes!! Nå ble det mye rosa her..

Hvis du kjøper noe på blivakker, får du 10% avslag om du legger inn rabattkoden Therese

Klar for avgang snart

Nå er jeg snart ferdigpakket, drar til pappa og vi drar til campingvogna i Malangen i morgen. Dere som lurte på hvilken campingplass, så tror jeg det er Staff eller noe. Woop, blir vel skikkelig fest regner jeg med.

Aller helst vil jeg nå ta på meg en fin kjole, et par heels og ut på partyy. Har ikke tid til å skrive så mye, men i kveld kommer en liten produktanbefaling til blondiner! Sier bare: afterparty! Nå må jeg finne alle viktige ting som ladere, tannbørste osv.
  Hva skal du i påsken?


Spørsmål og svar 2

Hva skal du i påsken?
- Siden mamma har dratt til Barcelona uten meg (fuck you), skal jeg tilbringe litt kvalitetstid med pappaen min. Skal til Malangen (dritgøy....) fra tirsdag på campingvogn. Gleder meg kjempemasse!!1!!1 ELSKER campingvogn, og iallefall når det er midt i ødemarka. not :) jaja, whatever. må ta med meg sminke og masse tull så jeg ikke bare blogger om at jeg sitter og spiser brødskive med nugatti.

Når kommer sminkevideoen og må-gjøre video del 2? 
- Sminkevideoen gidder jeg ikke legge ut. Skal filme en ny når jeg får det nye speilreflekskameraet (canon eos 1100d), fordi det er mye bedre filming på det. Får kameraet etter påske. Må-gjørevideoen kommer når jeg og Tiril spiller inn litt flere klipp, aner ikke når det blir!

Hvor høy er du og hva veier du? 
- *lav. Jeg er 158,8 (hehe) og veier 40.

Hvilken hårfarge har du naturlig og hvilke farger har du hatt? 
- Kommunegrå. Har ingen bilder, siden mamma begynte å stripe håret mitt når jeg var 6 år. Jeg har hatt kommunegrått med blonde striper, jeg har hatt rødt hår under og blondt over, jeg har hatt gulerotfarget, jeg har hatt brunt, jeg har hatt svart, jeg har hatt og har blondt. 

Hva liker du best med å blogge? 
- Dere, altså alle mine lesere. Tilbakemeldingene og responsen jeg får. Også synes jeg det er morsomt å blogge de dagene jeg virkelig føler at jeg har tid og får ordentlig til. 

Hva synes du om at topp 20 bloggene får betalt hver måned? 
- Det er jo et smart trekk fra blogg.no sin side, for å hindre at bloggere bytter plattform. Og selvfølgelig synes ikke jeg det er dumt, for jeg får jo en ekstra inntekt. Skjønner jo at mange syns det er surt og kjipt, men det er slik det er å drive buisness - man må ha det beste tilbudet for å holde de der.

Takker du ja til alt du kan få sponset? 
- Nei, absolutt ikke. Jeg takker ja til det jeg finner av interesse. Hvis noen vil sende meg en caps (dårlig eksempel) så takker jeg nei, for hvorfor skal jeg gidde å skrive om noe jeg overhodet ikke ville brukt selv? Og hvis noen gir meg 1000 kroner for å skrive om en rappesang de nettopp har lansert, sier jeg også nei. Interesserer meg overhodet ikke. Meningene mine kan ikke kjøpes.

Hvordan ser huset ditt ut innvendig, kan du vise bilder?
- Ikke spør en gang. 

Hvilke er dine 2 favorittbilder av de du har tatt med MICHELLE?Nå må jeg pakke og rydde ferdig. Vi snakkes!

Hvitere tenner

For en stund siden anbefalte jeg dere å kjøpe en tannbleking som heter Idol White, men ikke kjøp det! Har fått masse negative tilbakemeldinger fra lesere som har kjøpt og ikke får sagt opp abonnementet, får ikke kontakt med salgspersonene og noen som til og med har mottatt en pakke som var åpnet. Så vær obs på det - jeg trekker tilbake alle mine ord jeg har sagt om at dere burde kjøpe Idol White. 

Så ja, hvordan får jeg hvitere tenner - og det viktigste: hvordan holder jeg dem hvite?
Jeg har ganske dårlig emalje på tennene pga astmamedisiner osv, og de blir fort misfarget. Mye også fordi jeg snuser, og hvis jeg en dag snuser mye så blir de veldig gul den dagen (men dette er noe jeg kan pusse bort på kvelden som regel). Når jeg var i USA, dro jeg og mamma på Only 99 cents store, og der hadde de altså et tannblekingssett  til 99 cent - 5 kroner ca. Da tenkte jeg bare hvorfor ikke prøve det?

Settet heter "Natural White - 5 minute whitening gel" og inneholder en tube med tannblekingsgele og en skinne som er både til over- og undertennene. Det tar altså bare 5 minutter, og du bruker det helt til du syns du har oppnådd et resultat du er fornøyd med. Du må huske å pusse tennene før du setter i gang blekingen, for å fjerne alt belegg.

Jeg selv bruker det 2-3 ganger i måneden for å fjerne misfarging fra snusingen og brusdrikkingen. For å holde tennene hvite bruker jeg også Pepsodent White Now, en tannkrem du får kjøpt i de fleste butikker. Kjempegod tannkrem! Har 30 tuber liggende, haha...

Siden jeg kjøpte min tannbleking i USA, så finner jeg ikke nøyaktig den til 1 dollar. Fant den noen andre plasser, av samme merke, så du kan ta en titt HER eller HER. Jeg angrer sykt på at jeg ikke hamstret mange pakker, når det var såpass billig! Har en halv tube igjen nå :(


Slik ser tuben ut, ikke så veldig stor..


Her er skinnen du bruker, den er myk og bøyelig sånn at det er behagelig å ha den på. Ikke at du skal ha den på så lenge da.


Du presser bare ut og lager en stripe både på oversiden og undersiden


Så tar du på skinnen, og presser litt så geleen fordeler seg


Klar til boksekamp :) Sånn går du i 5 minutter, så tar du den ut og skyller munnen med kaldt vann.


Nyt dine hvite tenner og smil til verden!


Her er tannkremen jeg bruker ellers.

Hvis du ikke vil bruke tenner(edit: haha, mente penger) på tannbleking, kan du jo alltid prøve noen syke tips. Puss tennene med bakepulver for eksempel (det har jeg prøvd - ikke noe digg. det svir og det er grisete!!). Personlig syns jeg folk skal bry seg om tennene sine, jeg syns det er såå turn off med skikkelig gule tenner. Tenk deg en skikkelig pen jente - helt til hun smiler med knallgule tenner. 

Nå skal jeg fortsette å stalke Justin Bieber. Har du misfargede tenner? 

Outfit


Genser // Forever21    TubeBH // BikBok    Bukse // BikBok


Øredobber // BikBok    Smykke // ???


Veske // Modekungen.se    Ring // kimstore.se


Sko // PinkIce

Jaja, gikk uten maskara i dag. Hadde det sinnsykt travelt når jeg skulle ut døren. Og nei, det var ikke det rette været til å gå i sånne sko i Tromsø i dag. Nå er jeg nødt å legge på holdt jeg på å si, men jeg mente jeg er nødt å løpe. Hejdå :)

Ut å spise

I går var jeg på jobb, sorry folkens. I dag har jeg brukt dagen til å rydde og shine i skapet mitt, og nå skal jeg ut å spise med min pappa. Dere får outfit senere, og jeg skal vise de to buksene fra JC som jeg absolutt elsker.
 
Sånn har det sett ut i en uke nå. Fint?


Morratrynet


Flink!!!!


Flink 2!!!!!!


Nydusjet, skal sminke meg nå og kle på meg. Har 25 minutter på meg, så regner med jeg har det litt for travelt.. hei!

Har vært flink

I dag rullet stipendet inn på konto, så da var det rett på JC for å kjøpe meg en ny bukse. Trengte det (egentlig ikke) sårt! Og for å være flink bloggjente kjøpte jeg også minnekort - ikke bare et, men to! Da har jeg et i reserve, noe som passer bra med tanke på den rotekoppen jeg er. Endelig har det begynt å bli mildere vær i Tromsø, så det er mulig å gå i litt tynnere jakker enn boblejakker. Selv om man fremdeles fryser og burde ha et skjerf i halsen..


Skal vise buksen på senere :)


Flink, endelig blir det bilder til bloggen!


.... og da startet jeg seff med et speilbilde lizm!


Haha, se så søt lillebroren min er! Julian <3


Vil dere forresten ha et innlegg om hvordan jeg får hvitere tenner og holder de hvite? Ja, her ser dere at jeg ikke har brukt platen noe særlig etter jeg tok av reguleringen.. skuffet over meg selv! :(

Bieber-alike

Føler jeg har nevnt Justin i hvert innlegg nå, but I can't help it, I'm in love! Dette er ei jente som heter Dani Shay, og hun ligner ganske mye på Justin Bieber. Jeg kunne lett trodd det var han på videoen under helt til hun åpner munnen. Sykt egentlig, akuratt som om de er søsken eller noe. Hvem vet?
 

Det er selvfølgelig ikke alle videoene hun ligner så mye på han, men de har mange likhetstrekk. I en annen video sier hun at hun blir stoppet på gaten og blir bedt om autografer, bilder osv fordi folk tror hun er Justin Bieber.

En ting jeg ikke skjønner: Alle sier sånn "Justin Bieber er en jente...", men hvorfor sier da folk om Dani "Er du en gutt eller?". Hvis hun ligner sånn på JB, og folk syns han ser ut som en jente, hvorfor syns de Dani ser ut som en gutt da? ;)    

JB FOREVER ♥ Syns du de ligner (sikkert mange som har sett hun allerede da)?

Spørsmål og svar

Hva er ditt fulle navn?
- Therese Charlotte Margrethe Nielsen. Før het jeg Therese Charlotte Johnsen, men så endret mamma etternavn og la til Margrethe når farmora mi døde. Jeg er faktisk kun oppkalt etter besteforeldre og sånn. Mor heter **** ****** Therese Nielsen, farmor het et eller annet med Margrethe som mellomnavn og oldemor het et eller annet med Charlotte som mellomnavn. Oppfinnsom mamma og pappa, hæ? Jada! Skulle egentlig hete Mia da :)

Hvorfor godtar du ikke facebook venneforespørsler?
- Jeg vil helst ikke ha en haug av bloggfans som venner. Prøver å holde meg til mitt eget liv når jeg er på facebook, og ikke drive med bloggsnakking der også. Godtok en del for leenge siden, så er noen som er venner med meg, men nå for tiden godtar jeg ingen. Så hvis du er en engel kan du godt slette meg som venn hvis du vet jeg er venn med deg! Du kan heller like fanpagen min her :) 

Hvordan er det å ligge på 1. plass? 
- Egentlig tenker jeg ikke så mye over det. Jeg sjekker aldri statistikken min lengre, ei heller topplisten. Blogger når jeg har tid og ikke kun for opprettholde 1. plassen. Får jo helt klart mye flere tilbakemeldinger fra dere, noe som er utrolig koselig. Selv om jeg blogger lite så er jeg veldig takknemlig for at dere leser bloggen min!

Kan du lage meg design? 
- Nei, sorry. Jeg var ganske flink med design osv før, men har ikke laget selv på evigheter så er ganske blank på det området nå. Han som har laget mitt design heter Gussan, og er utrolig flink. Han har vel laget de 3-4 siste designene jeg har hatt. Jeg får det gratis mot at han får reklame, men tror han lager mot en liten sum penger. Husk at design er noe som tar litt tid hvis du skal gjøre det skikkelig. 

Hvilke blogger leser du og kan du si litt om de? 
- Jeg leser ikke så mange blogger hver dag, men kan jo nevne de jeg må innom daglig for å sjekke:
TUVAW: Min bestevenninne gjennom godt og vondt, og en utrolig flink blogger. Spør du meg syns jeg heller Tuva skulle vært på 1. plass! Hun blogger om det meste som jeg også blogger om, og er veldig flink å skrive!
HANNAVAAGE: Denne bloggen anbefalte jeg i går til dere. Som sagt er hun veldig flink å blogge, skriver gode innlegg og virker som en kjempesøt jente. Hun blogger om livet sitt i San Francisco.
LENEORVIK: Lene er ei jente som jeg først møtte når vi var på et "bloggoppdrag" i Oslo. Utrolig koselig og veldig jordnær. Har fulgt bloggen en stund nå, og hun skriver kjempebra. I hovedsak en moteblogg, og hun kan virkelig kle seg! 
LIVINGDOLL: Jenta er utrolig nydelig, og bildene inspirerer kjempemye!

Hvor mange søsken har du og hvor gammel er de?
- Jeg har 1 bror, en halvbror, en halvsøster og to stebrødre. De er 18, 12, 10, 6 og 4.

Hva liker du med Justin Bieber, og hva er favorittsangen?
- Åh, ALT! Han er så fantastisk kjekk, herlig smil, nydelige øyer, fint hår, perfekt sangstemme og helt fantastisk utstråling. Han gir virkelig alt av seg selv! Favorittsangen er egentlig de aller fleste, men for tiden hører jeg mye på Runaway Love. Fengende, men fin sang!
 
Har du en spotify spilleliste å dele med oss? 
- Jepp! Min Justin Bieber spilleliste, haha. Her -> JB FOREVER

Hva gjør du når du ikke blogger?
- Egentlig ikke en dritt. Chiller på pcen, jobber, er på skolen eller er med venner. Ikke noe spennende liv for å si det sånn! 

Hvem er dine bestevenner og kan du vise bilde av de? 

Tuva

Mathias


Marte

.. og Charlotte som jeg ikke har noe bilde sammen med!

Hva syns du om responsen du fikk på at du skulle gi bort hundene?
- Noen av dere var faktisk dritfrekke og angrep meg nesten for at jeg skulle gi de bort. Kalte meg egoistisk, hore osv. Dere vet jo ikke hva som ligger bak, og NEI - bloggen tar ikke tiden min fra hundene. Er det noe jeg bruker minst tid på i hverdagen, så er det bloggen (og å rydde rommet.. heh). Det var jo nøye gjennomtenkt før jeg bestemte meg for å gi de bort, men som jeg har nevnt så har de kommet tilbake nå.

Fikk du svar på noe du lurte på?

Blogganbefaling - Hanna

Her er en blogg jeg absolutt anbefaler. Med en gang du kommer inn kan det virke litt som en typisk rosa fjortis-type blogg, men jenta er utrolig flink å skrive og tar nydelige bilder. Har fulgt den helt siden Jenny anbefalte den, og jeg er innom hver dag. Bloggeren er kjempepen! Hun bor i San Francisco og blogger om livet der, hvor hun lever "the american dream". 

Bloggeren heter Hanna Vaage, og du kan lese den HER.

Hun tar veldig inspirerende bilder, og har god stil også. Stå på med bloggingen Hanna :)

Tjukkaa

Halloen!

Nå er jeg barnevakt for Julian. Skal farge håret hans brunt og putte på han noen fine klær og en caps, få han til å kaste på håret og synge baby til meg! Da har jeg min egen lille Justin Bieber på 6 år <3 Har lastet ned filmen, så nå skal jeg se den etter jeg har ryddet plass til Justin i senga mi. Wii! Forresten: Alle dere som hater Justin Bieber, må hate meg også. Vi er nemlig ett, jeg og han.

 Ok, må kanskje være litt seriøs også. Jeg sitter og er tjukk, spiser litt sjokolade og potetskruer. Favoritten! I morgen får jeg minnekort, så da blir det blogging, finally! Glemte å nevne at jeg drikker Pepsi også. Tjukkekrigen her... Senere i kveld skal jeg lode litt sammen med Tiril på firehjulingen min, selv om jeg egentlig har veldig lyst å kjøpe meg en mopedbil nå. Det virker så digg å lode i en liten bil med musikk, varme og seter. Ikke minst setebelte (sikkerhet er viktig!)


Sint for at jeg ikke har kamera....

 - Hva har du gjort i dag?

Følg meg

Jeg vet jeg er en utrolig dårlig blogger for tiden, men hva skal jeg gjøre? Har ikke minnekort, og i dag skulle jeg egentlig kjøpe nytt, men er plutselig 500 kroner i minus på kontoen. Får penger på fredag, så må prøve å få lånt meg et minnekort. Nå må jeg til og med kjøre bort på jobb og ta litt forskudd på lønna... hater virkelig å ta forskudd, føler at jeg stjeler penger! Haha :(

Forresten, nå kan dere følge meg på twitter. Har bestemt meg for å begynne å twitre (vel, egentlig kun for å stalke kjæresten min Justin Bieber). Følg min TWITTER. Nå skal jeg finne masse kjendiser og followe.

Dere kan også følge bloggen min på facebook, har en egen "fan" page. Det kan du gjøre HER.

Forresten, hundene mine er kommet tilbake. De som egentlig hadde overtatt Lotta og Bella, kunne ikke ha de allikavel. Nå må jeg finne noen andre til å ha de, men vet ikke om jeg klarer det. Blir for tungt å gi slipp på de enda en gang... Vel, legger med et gammelt bilde siden jeg ikke kan ta noen bilder for øyeblikket.
 
Wopsi, litt stort kanskje..

Justin Bieber <3

I dag var jeg på kino og så Justin Bieber: Never Say Never sammen med Tuva, Kristina, Mariell og Karen. Åh, jeg er HELT frelst. Under hele filmen satt jeg og tenkte ut planer på hvordan jeg kunne søke han opp og finne han - gjett om jeg skal klare det. Så nydelig gutt med det smilet, de øynene, den stemmen, rett og slett alt. Og leppene - tenk alle de herlige kyssene han skal gi meg. Mjau %

Jeg kødder ikke når jeg sier at jeg MÅ finne han. Skal lete omså det tar flere år. Og når jeg finner han skal jeg kidnappe han, ta han med hjem til Norge og inn på rommet mitt, så skal jeg voldta han. Ok, nå må jeg ikke røpe alle mine mesterplaner her. Det er faktisk jeg som er hans baby! Jeg skal få han til å kaste på håret for meg hvert minutt, han skal synge til meg hver kveld og jeg skal ha the time of my life. 

Meg + Justin Bieber, me and you, never say never, one less lonely girl, baby!

 Når han strakte ut hånda si i starten av filmen, viste jeg at den var til meg. Love you so much <3

kamera:(

Jeg finner ikke kameraet mitt! Jeg må spise frokost nå. Forresten, Tuva har ryddet hele skapet mitt. hun er best, men jeg må brette klær. Veldig lite å blogge om, for jeg finner ikke kameraet!! FML

edit; har funnet kameraet, men ikke minnekortet. haha, FOR et hardt liv!!!

Never easy this way

Lotta og Bella, mine hjerteknusere. Nå har jeg selv valgt å gi de bort, for dems eget beste. Hater meg selv og skjønner ikke hvordan jeg kan ha samvittigheten, men jeg har rett og slett ikke tid til dem. De blir for mye alene og får for lite oppmerksomhet. Nå er det akuratt 1 time siden de forlot meg.. De to gullene som alltid har vært ved min side, uansett når og hvor. Lotta og Bella vil for alltid være i hjertet mitt, i tankene mine og jeg vil aldri noen sinne glemme dem.

Heldigvis vet jeg at de får det bra hos familien de er hos nå. Heldigvis vet jeg at jeg kan se de når jeg vil, passe de og få de på besøk til meg. Jeg vet at vi får de tilbake hvis de ikke skulle bo der. Det gir meg en slags trygghet og vite at de har det bra og at de kan komme tilbake når som helst.
 
Alle nettene jeg har holdt rundt deg og du har sovnet i armen min


Alt dere har vært med på å gjøre

Ved siden min - uansett hva

Alle de morsomme bildene jeg har, og minnene


Alle gangene dere har vært sammen med meg

De fine bildene vil alltid være her

Alle gangene dere har kranglet og kriget om hvem som skal sitte på fanget mitt


Bella, mi Bella. Du er den søteste klumpen <3


Alle vennene mine dere har møtt


Alle valpene du har oppdratt


Alle klærne du har gått med på å bli fotografert i


Bella sitt første måltid


Alle gangene du har stukket av og jeg har letet etter deg i evigheter


Always, always


Alle gangene jeg bare har sett på dere sove, lenge


Alle bamsekrigene vi har hatt


De koselige turene på fjell, i fjæra osv


Alle blinkskuddene jeg får av dere


Det er det som varmer mitt hjerte. For alltid! Akuratt nå vet dere sikkert ikke at dere har flyttet, dere tror sikkert dere er på et helgebesøk. Nå føler jeg meg lettet, men samtidig utrolig knust. Jeg vet det er det beste for dere, og det skal forbli sånn også. Husk bare at dere aldri skal glemme meg, skal besøke dere hver eneste gang jeg har mulighet. Skal høre hvordan det går med dere hele tiden. Skal ikke gå en dag uten at jeg tenker på dere. Mine små gull, hver eneste tåre jeg kommer til å felle er verdt det. All tiden jeg kommer til å bruke på å tenke på dere er verdt det.

Dere er noe av det kjæreste jeg har, og jeg nekter å gi helt slipp på det. Mine to, for alltid. Love u!
// never easy - kurt nilsen

Dagens innkjøp

Var som sagt 50% på hele bikbok i dag, så da må man jo bare la bankkortet kjøre seg litt varmt! Kjøpte bare basic klær, da det er stooor mangel på det i min garderobe. Under bildene skriver jeg alle ordinære priser, så dere må huske på at jeg betalte halvparten. Har du lyst å se TUVA sine innkjøp, trykk på navnet.


Denne skal jeg ha en tube-bh under, men fant ikke en for anledningen. 249,-


Elsker ryggen! Blir digg i sommer :)


199,-


Chill! 199,-


Denne blir sinnsykt chill å bruke i sommer når jeg skal til Bulgaria! (Sunny Beach, 5 - 19 juli) 199,- 


199,-


Turban-pannebånd. Sexy! 79,- per stykk


399,-


Haha, denne er gjennomsiktig med trusa. Skal selvfølgelig bruke den med en lengre topp som går over musa. 199,-


Jumpsuit. Samme som den jeg har i leopard mønster. 149,-


399,-


Black bitch n' me, yo


Vi er enda venner, jeg lover! Vi er faktisk bestevenner, så det så <3

Hva synes du?

Shopping og lunsj

Hallo alle søtinger <3 Nå har jeg akkurat kommet hjem. Har vært i byen sammen med Tuva snuppa! Siden det var fri fra skolen i dag, benyttet vi anledningen til å shoppe som galninger på BikBok. Hvorfor? Jo, det var nemlig 50% på hele butikken! Alle varer på halv pris, ikke dårlig eller hva? Vi spiste også herlig lunsj på Knoll og tott, beste baguettene spør du meg. 

Dere skal få se alle innkjøpene senere, har nemlig ikke prøvd alt så jeg satser på at det passer og at jeg ikke trenger å bytte det. Nå skal jeg bare slappe litt av, er ganske sliten. Må vel egentlig øve på vårprosjektet vi har på skolen..


Wiii! Shopping er den beste skulderen å lene seg på når man føler seg nedenfor


Bella mi <3

Uvaner

Som alle andre mennesker på denne jord, har jeg også uvaner. Jeg har faktisk veldig mange uvaner, og mange av de går meg på nervene selv om jeg aldri gidder å gjøre noe med det. Hva er dine uvaner?
 1. Jeg spiser aaalt for mye godteri og drikker alt for mye brus. Iallefall en brus om dagen, og det blir gjerne sjokolade og potetgull 3-4 ganger i uken. Kan aldri kjøpe bare sjokolade, fordi jeg må kombinere det med potetskruene fra Maarud. NAM! Sitter og spiser det akuratt nå, hihi.2. Jeg sitter på PC-en hele tiden når jeg er hjemme. Løfter ikke ræva mer enn jeg orker, og hvis jeg gjør det er det kun fordi jeg skal hente noe å drikke, på do, lufte hundene eller se noe på TV. Lenge leve latskapen!


3. Sover med sminke, for jeg er nemlig ekstremt lat. Det er absolutt ikke bra for øyenvippene, de knekker fort når man sovner med maskaraen på. Har blitt litt flinkere i det siste da, så der er jeg litt fornøyd.


4. Er verdens tregeste til å pakke ut av kofferten. Hver gang jeg kommer hjem fra en plass hvor jeg har brukt kofferten, bosetter jeg klærne mine der og bruker den som garderobe i minst 1 måned. Nå skal jeg snaaart pakke ut, for det er 1 måned siden jeg var i USA om ikke lenge. Åh, savner USA!


5. Bruker hele rommet som garderobe. Det forundrer meg ikke om det plutselig henger en truse i taket heller, jeg roter gjennom hele skapet og hiver alle klærne på gulvet. Gidder ikke rydde de opp, for har det bestandig travelt eller er for lat.


6. Har varmeovnen på hele tiden. På rommet mitt er det sikkert 30 - 40 grader når jeg sitter og chiller, for jeg har den på max til vanlig. Mamma kommer og kjefter på meg hele tiden, men elsker å være i et varmt rom. Alle vennene mine klager på at lufta der inne blir sinnsykt dårlig, men varme er så diggggg!


7. Våkner ALDRI av vekkerklokka. Sover som en stein om morgenen, elsker og sove. Eneste som vekker meg er når en kjent stemme roper, men må som regel bli vekt 10 ganger hver morgen før jeg står opp. 


8. Jeg går i ankelsokker hele tiden. HATER lange sokker, klarer ikke gå med det. Hvite ankelsokker er det aller beste, in my heart for ever <3


9. Suger i å ta vare på tingene mine. Slenger de overalt, behandler både kamera, pc og telefon som dritt. Jeg er vel litt for godtroende, og regner aldri med at tingene kan bli ødelagt. Kanskje jeg må bli mer varsom? I think so!


10. Snuser for mye. Går som regel rett i underkant av 1 boks om dagen, noe som kan bli dyrt i lengden. Heldigvis har jeg trappet bittelitt ned i det siste, eller ikke. Det er dyrt, dårlig for tannkjøtt og tenner og det er ikke kult. Desverre er jeg blitt avhengig og klarer ikke å slutte. Får håpe jeg ikke trapper opp igjen. Skam meg!


11. Kaster snus overalt. Tuva klager på det, haha, så jeg burde vel begynne å bruke søpla eller tosslokket (selv om lokket er fullt 24/7). Fant nettopp en snus hengende på veggen over nattbordet mitt, æsj! Hahaha, holdte på å le meg halvt ihjel når jeg så det.


12. Går med håret i strikk alt for mye. Før brukte jeg ikke å ha håret så mye i strikk, men nå i det siste gidder jeg aldri fikse det så jeg setter det opp i en høy hestehale. Det sliter så klart på håret, og derfor er det ikke noe bra at jeg går sånn stortsett hver dag. Fyfy! Må heller begynne å gå litt med håret sånn som på bildet over, mye finere spør du meg :)


13. Bruker litt for mye solpudder. Av og til blir jeg for oransje, men ser det ikke helt selv. Vet ikke hvorfor, enten det er noe med lyset hjemme eller at jeg er for vant til det. Skal iallefall roe litt ned og bruke en dårligere kost så det ikke fester seg så bra, haha!

Igjen sier jeg: ALLE gode ting er 13!!! ;-)

Effektiv jente!

God kveld, god kveld. Nå sitter jeg og spiser litt kyllingvinger og loff med smør, fyfaen det er så godt. Jeg er dausliten og det er kun på grunn av at jeg la meg alt for tidlig i går. Når jeg legger meg tidlig resulterer det i at jeg forsover meg neste dag og blir helt utslitt. Ikke bra, så mamma: det ER faktisk bra at jeg sitter våken hele natten.

Nei, uff. Nå spiste Lotta nettopp et kyllingvinge-ben, NOT good. Håper ikke det blir diare osv. Alle dere som spør om jeg kan lagde design til dere, desverre kan jeg ikke det. Mitt design er laget av gussan.nu og jeg selv ikke så mye.
 
Nam!

Forresten, i dag hadde jeg det siiinnsykt travelt når jeg våknet. Sov til 5 på 8, og skulle være ute døra halv 8. Siden vi holder på med et prosjekt på skolen, hadde jeg fått stryk hvis jeg kom 1 time for sent. Hev på meg de nærmeste klærne jeg fant, og rakk ikke ta på sokker. Var ute av døren 2 minutter etterpå, seriøst. Tok selvføøøøøøølgelig på meg genseren jeg brukte under mågjøre videoen som er full av egg, bakepulver og marshmellows saft, og gikk hele dagen med jakken på selv om det var horevarmt. Kom 45 minutter for sent, så hadde flaks.


Nå skal jeg kjøre på butikken, trenger litt småtterier. Er så fattig at jeg ikke har råd til å kjøpe tamponger, noe jeg trenger atm. Heldigvis har jeg skrapet sammen et par hundre kroner, men pengene begynner å rulle inn i morgen så da er jeg litt rik igjen. Skal kjøpe meg Canada Goose og en nyyydelig kjole tror jeg :)

Skoleflink

I dag har jeg jobbet med skolegreier nesten hele dagen. Vi har vårprosjekt, og jeg er definitivt på den mest effektive gruppa med Sindre, Miguel og Aleksander. Vi fikk gjort alle oppgavene i dag, så i morgen blir en kort dag før vi får dra hjem. Lønner seg å være flink!

Nå gleder jeg meg til onsdag, for da skal hele skolen i Kroken løypa, da skal jeg stå på slalom <3 Er sikkert et år siden sist, men jeg elsker det! Nå får dere bare litt kjedelige bilder fra skoledagen min..
 
piss off, jeg jobber her!
Haha, her viste jeg akuratt fingeren til kameraet så så jeg på bibliotekar-dama og fikk fingeren hos hun! Hahah, dauuer.
Sexi Cecilie!

21st century girl

haha, litt fail skjuling av fregnene på nesa under her.... var bare så fregnete! <3fregner<3

21st Century Girl // willow smith        (toppen er fra tyrkia)

Favoritter - kjoler

Her er 10 av mine favorittkjoler. De fleste er nye. Vent, når jeg tenker meg om er alle nye.. Har brukt 2-3 av de kanskje, men når man bor i Tromsø er det ekstremt sjeldent man får bruk for kjoler. Derfor er det kanskje teit at jeg kjøper kjoler alt for ofte, når 3/4 aldri blir brukt... der har du et luksusproblem: når skal man bruke kjolene? Uansett så føler jeg meg fin når jeg har en kjole hengende på rommet, haha!


1. forever21


2. fashionlove.no


3. random horebutikk i LA


4. forever21 (den er oransje)


5. bikbok (dette er en jumpsuit da..)


6. forever21


7. h&m


8. forever21


9. fashionlove.no


10. forever21

- Hvilken ville du aller helst hatt på deg akuratt nå?

Russekort-sitat

Sitter på facebook og trykker "konsulter" hundre ganger på en greie der man kan finne ut "Hvilket sitat burde du ha på russekortet?" Nå er ikke jeg russ før neste år, men kan jo dele det med dere som vil ha en liten latter før dere sovner.

1. "Det fødes lærere hver dag - bruk prevensjon!"

2. "Jeg sa ingenting i timene i redsel for å vekke de andre"

3. "
Yup I'm like barbie, only better!"

4. "Jeg er glad jeg har lys stemme, for da fokuserer ikke folk bare på puppene mine."

5. "Jeg er ikke full, jeg er bare i kjemisk ubalanse"

6. "Jeg fortalte en gutt en gang at han var hele verden for meg, men jeg har lært mye om geografi siden den gang."

7. "Ofte kan det lønne seg å spille dum, slik at folk tror de snakker med en likeverdig"

8. "Min form for husarbeid er å feie over rommet med blikket."

9. "Det er bedre å bli voldtatt av Supermann enn å bli fingera av Kaptein Krok."

10. "Du er ikke skikkelig full før asfalten hopper opp og skaller deg i hue"

11. "Det eneste jeg vet om lysets hastighet er at det kommer altfor tidlig inn gjennom vinduet om morgenen!"

12. "Det gjelder å holde tungen i den rette munnen."

13. "Hvis du våkner med dette på nattbordet, har jeg allerede kledd på meg og rømt ut vinduet"

Sånn! Alle gode ting er 13, eller hva? Det tror jeg. Okei, egentlig var dette bare et innlegg for å ha noe på bloggen siden jeg er trøtt og lei etter jobb, og ikke orker å dra fram kamera. Jeg skal faktisk dra fram kamera, skal lage et innlegg å poste når jeg våkner i morgen. Er det noe jeg virkelig hater, så er det å tenke blogg på morgenen. Det første jeg gjør når jeg våkner er å våkne 5 ganger til ;-)- Hvis du måtte valgt et sitat av disse 13, hvilket ville du valgt? Jeg tar fingeren på nummer 8 eller 9!

Jobb!

Nå sitter jeg på jobb, så har ikke tid til å blogge før i kveld. Imens kan dere kanskje lese noen andre blogger fra Tromsø:

http://jennymw.blogg.no/ - Søte Jenny blogger om hverdag, mote osv.
http://micheaa.blogg.no/ - Michelle bruker å ta bilder av meg, hun er utrolig god med sminke!
http://tmtw.blogg.no/ - Tiril og Mathilde blogger om alt. De er så kule!
http://idaogamina.blogg.no/ - Ida og Amina er to gale jenter. SJEKK bloggen!

....og SELVFØLGELIG http://tuvaw.blogg.no/ - TUVA ER DEN BESTE PIA I VERDEN ♥

Har du noen flere tromsøblogger si ifra. Snakkes!