hits

april 2012

klikkes

Hei!

Sitter i timen på skolen nå, og skal love deg det er god stemning. Vi er sinnsykt stoka hele gjengen i klassen som er russ, klarer ikke vente til vi skal begynne dagen med alko og MASSE partypeople. Vi snakkes ikke før i morgen igjen, dette er en stor dag. Kanskje jeg får mobilblogget litt iløpet av kvelden, hvem vet.. Har forresten tatt en russeknute nettopp, krype opp trappene fra kjeller til kantine med bind forran øynene. VARMT, LANGT og SKITTENT.


sorry for at jeg ble så svart :(

18 baby

Hei!

Som sagt ute i går, resulterte i at jeg våknet i en random leilighet mutters alene. Neida, så gal er jeg ikke xD Hangoversøndagene mine består av pizza, sen blogging og snus. Noe dere trenger å vite: I dag er min kjære Tuvapusi hele 18 år. Gratulerer så mye til deg, verdens beste <3 Håper du har hatt en herlig dag med feiring sammen med familien, så skal vi feire framover hver helg. Synd at det er 4 mnd til vi kan dra ut på byen sammen, men det går fort. Florida i sommer, kunne ikke tenkt meg å reise med noen andre på en så lang tur. alt det sinnsyke vi skal gjøre framover, livet er så vidt startet. jævliiiig rått!! du och jag, bestis :* 
Her konfirmerte vi oss ilag for  3 år sia, naw

 
Her va vi bare søt

 
<3 <3 <3

 
her va vi babes i sommer

 
her kosa vi oss på reunionfest

 
her og

orker ikke finne fram flere bilder, love u!!!!!!!!!!!!!! 

bra kveld

Hei kjære!

Nå er jeg  trygt hjemme, og ferdig fikset. Som jeg sa skulle vi blogges før jeg dro ut - og her sitter jeg altså. Ferdig ordnet, brukte 20 minutter, og det kaller jeg effektivitet når det gjelder meg. Kan egentlig være veldig rask bare jeg vil. Dessverre glemte jeg speilrefleksen min i bilen, så dere får nøye dere med digitalkamerabilder. Er klar for en utrolig bra kveld, skal ut med Meline bestie så skal jeg møte Tuva senere som blir hele 18 år i dag (kl. 00.00!!!!). SINNSYKT HELDIG 0.o

Hva skal dere gjøre i kveld? 

hef10 shit

Hei!

Beklager sen blogging + at det er mobilblogging men har vært på roadtrip hele dagen. Vi dro noen stykker til Finland for å handle inn alko til russetiden samt en tur innom Karesuando på svenskesiden for snus. Har vært en god del trøbbel på turen, alt har klikket i bilen og håper bare vi kommer oss helskinnet hjem til Tromsø. Kjørte over grensa til Norge for 10 minutter siden så tror vi overlever. Skulle egentlig vært hjemme allerede, men som sagt trøbbel underveis. Når jeg kommer hjem er det rett i fintøyet så ut, men skal blogge før jeg stikker ut.

helg, tror jeg

Hallååå

I dag har vi i russebilen vært og fått på "bry deg - si nei til narkotia" klistremerke på russebilen + gensere. Så syyyykt awsome, herregud. Neida, men joda. Er jo viktig det? Etterpå var det en hardcore dobbeløkt på SATS med Malin. Nå er jeg faktisk sykt sliten, men skal begynne å redigere på videobloggen jeg filmet i går. Hva tror dere den handler om? Russetiden, trening, hår, sminke eller ikke en dritt? Du tok feil, handler om det siste, for jeg har nemlig ikke filmet den enda. Jeg klarer ikke - har helt glemt hvordan man videoblogger. For et par år siden var jeg veldig ivrig videoblogger, nesten oftere enn vanlig blogging :(

Genseren vi fikk, skal bruke den hver helg når jeg er på fest xD
  

Og forresten, noen som vil se resultatet av treningen så langt? Før og etterbilde

Nå er det en liten kul der 0.o


hei alv 


Sååå, nå chiller jeg i prinsessedyna. Skal spille litt tetris tror jeg, ble sinnsykt stoka

treningstights

// reklame i samarbeid med X-Life. ikke betalt, ærlige meninger.

For en ukes tid siden fikk jeg tilsendt masse herlig treningsklær og ting fra  X-Life. Deler det opp i tre innlegg, og starter med treningstightsene. De to jeg fikk er jeg utrolig fornøyd med, spesielt den fra 2xU. Begge ser veldig små ut når du får de, men det er mye stretch i de. X-Life selger masse forskjellig treningstøy og tilbehør til treningen fra forskjellige merker, de er liksom en grossist som selger varer fra mange forskjellige merker. Handler du for over 500 kroner får du til og med gratis frakt, og når du først er inne på nettbutikken skal det godt gjøres å handle for under den summen. De har så mye fint!!

 
2XU Elite Compression Tights - selv om det er en liitt stiv pris så får du virkelig det du betaler for. Denne er min absolutte favoritt, og den er ganske populær har jeg sett her i Tromsø. Det er nemlig ikke bare en tights. På grunn av materialet PWX FLEX som den består av gir den god fleksibilitet og bevegelighet. Materialet er også ganske kraftig, så det gir god støtte til lår- og setemuskulatur, den reduserer muskeltretthet og muskelskade, gradert trykk i beina gir økt sirkulasjon med mer. Den er altså en one-of-a-kind. I tillegg er det anbefalt å ha på seg tightsen 30 minutter etter du er ferdig å trene på grunn av noe med sirkulasjonen, jeg er ikke helt sikker.

Tightsen ser veldig liten ut når du pakker den opp, du kommer muligens til å tenke "WTF, den der er jo aaalt for liten", men nei - den skal være sånn. Bare å tre den på deg, den sitter som et skudd. Jeg har XS, den er litt trang å få over leggene men det går fint. Er du litt større enn meg, burde du ta S. Hvis du trenger en tights som virkelig strammer inn så er denne en klar vinner.Fitness Star løpebukse - dette er en billigere tights enn den ovenfor. Samtidig elsker jeg den fordi den er utrolig god å ha på og det er fint med detaljen på den ene leggen (den kan fåes med forskjellige farger på leggen). I likhet med 2XU tightsen ser denne veldig liten ut når du pakker den opp, men har veldig mye stretch. Grunnen til at de ser så små ut og det kan være vrient og åle seg inn er for at de skal sitte som smurt på kroppen sånn at de strammer opp og løfter. Denne tightsen slipper også ut fuktighet, skjuler ujevnheter i huden og skal visstnok være cellulitt forebyggende. 

- Hva er din favoritt av alle treningstightser, og hvorfor? 

trening

Hei!

Er på vei på SATS nå, skal bli deilig med en treningsøkt på ben og litt armer. Skal trene med Malin om dere husker hvem det er? Tror dere må helt tilbake til sommeren 2011/august 2011 for å finne bilder av hun!

Snakkes når jeg er hjemme, da skal jeg vise dere favoritt-treningstightsene mine :)

vinn NIKE running iD sko

// reklame

Hei!

Nå har Nike en app oppe og går hvor du kan designe dine Nike running iD sko. Det er så enkelt som at du går inn HER og velge farger på skoene, lissene, tungen, sålen, nike-merket osv, det er mange farger å velge mellom. Jeg syns det er veldig fresht når man har farger som "kræsjer" litt i hverandre. I tillegg til alt fargevalget kan man skrive navnet øverst på skoens tunge. Du kan også kjøpe de du designer til kr 1440,-. Her på bloggen har jeg nå en konkurranse der du kan designe de, ta print screen av skoene og sende bildet på mail til tcmn@blogit.no. For å ta print screen trykker du på den knappen på tastaturet som heter "prt scr" (varierer litt hva den heter), så limer du det inn i paint eller lignende og lagrer som et bilde. Veldig enkelt! Gleder meg til å se alle freshe skoene dere designer. Jeg velger en deltaker som vinner skoene de har designet!!


Skoene jeg laget, hadde ikke takket nei til å bruke disse på trening:Vinneren kåres iløpet av første helgen i mai og vil bli nevnt i et innlegg så fort som det er avklart hvem som vinner. Jeg vil også kontakte den personen på mail! Jeg blir til å trekke tilfeldig hvem som vinner, ikke utifra hvilket skopar jeg syns er finest. Så vær nøye når du lager skoene - kanskje det er akkurat du som vinner! Litt kjipt å vinne et par sko hvis du ikke har designet de akkurat slik du ønsker. Lykke til :)
 

musikktips?

Hei!

Noen som har noen fete musikktips, partymusikk med høy bassfaktor? Trenger spilleliste til russebilen. I dag fikk vi forresten satt på logoen vår på russebilen.. blir kvalm av å blogge om russ ditt og russ datt, føler dere har fått nok av det allerede. But I can't help it, er trossalt det som skjer 17 dager fremover. Vil dere ha outfit bilder hver dag? STOR variasjon i bekledning, samme jævla blå bukse hver dag ;) 

Ellers har vi tverrfaglig prosjekt på skolen denne uken, som er en slags tentamen i alle tre programfagene. Har fremføring i morgen, og føler meg ganske klar - men må dessverre øve igjennom det et par ganger før det sitter. Beklager sen blogging, men skole fremfor alt annet. I morgen skal jeg seriøst spille inn en videoblogg, alt for lenge siden. Noen ønsker? Ikke sminkevideo, det må jeg ta en gang jeg har bedre tid.
Genseren, wiii


pen

disco sa du?

Haha, filmet en liten snutt til Viddy når vi var ute og lodet med russebilen i dag. Det ser så sykt retard ut når vi kjører gjennom tunnellen. Vi har satt opp lys inne langs taket med goood hjelp fra Markus, Kristian og Aslak, og disse lysene kan vi velge farge på eller så kan det blinke i alle fargene. Skal love deg det blir høy partyfaktor i russetiden med disse lysene, bare synd det ikke er så mørkt på kveldene i Tromsø lengre.. Vi får henge i tunnelen fra 1. til 17. mai så vi får vist fram disse blinkende led-lysene? ALLE bildene er lånt fra RENATE PUSI


Denne fjernkontrollen kontroller alt, mehe!

 

 

 

 

I tillegg hentet vi russegenserene våre som vi har bestilt fra NORDIC PRINT. Viser dere bedre i et innlegg senere, men de kan altså trykke hva enn dere ønsker på gensere og lignende. 

 

 

 

WIII, vi er jævlig klare for mai nå. Åpning av russetiden på mandag, cant wait! Og heeeer er videoen dere skulle få se:
 

tanker

Mange som leser bloggen min har seg den formening at mitt liv er "perfekt". At jeg ikke har noen større problemer enn at blogg.no ikke virker, at jeg må ta buss selv om jeg hater det eller at jeg forsover meg til skolen. Selv om det for mange kan fremstå som jeg ikke har mye problemer, er det mye jeg ikke deler på bloggen. Jeg føler ikke at alt trenger å bli skrevet på nettet for at bloggen min skal være bra - jeg vil føle meg selv komfortabel med hva dere vet om meg. At 40 000 - 45 000 mennesker i Norge skal vite alt om meg er en ganske skremmende tanke, og man vet aldri hvordan informasjonen jeg deler kan bli mistolket og misbrukt. Jeg velger derfor det jeg føler at dere trenger å vite, og velger og ikke brette ut livet mitt fullstendig i håp om å bli en større og bedre blogger.

Jeg har slitt med mitt i livet - jeg har gjort ting mot bestevennene mine og fått tilgivilse for noe jeg ikke selv vet om jeg ville tilgitt. Jeg har vært en rebell i hjemmet, stukket av når jeg har vært barnevakt for å dra på fest (egoistisk og dumt valg). Jeg har gjort mye dumt og mye jeg angrer på den dag i dag, men life goes on og man må bare tenke positivt fremover. Prøve å endre på det som man tidligere har feilet med, og få en vending i livet. Tenke langsiktig og vise hvem du bryr deg om. Det viktigste i livet er absolutt ikke å være rik på penger, men å være rik på alt annet. Venner, hendelser i livet, erfaringer og alt annet som er verdt å huske og ta med seg videre i livet. 

Hele veien gjennom bloggtiden min har jeg alltid vært veldig bestemt på at jeg ikke skal putte opp en falsk fasade for å virke som en perfekt blogger som svever rundt på en rosa sky. Jeg har alltid prøvd å fremstille "TCMN" så lik virkelighetens meg som mulig. Jeg har alltid vært ærlig og virkelig prøvd å ikke bli sett på som en som aldri gjør noe galt, en feilfri og perfekt person - for det finnes ikke. Alle gjør sine feil i livet, jeg har kanskje gjort enda flere feil enn mange av dere, nettopp fordi jeg er menneskelig. Det jeg mener er at jeg er akkurat som dere, som alle andre. Det dere som har meg som "forbilde" egentlig har, er dere selv. For jeg har feilet like mye i livet som dere har eller kommer til å gjøre, jeg har samme problemer som alle andre! 

 

hektet

Da har vi fikset ferdig bilen - eneste som gjenstår er å få på logoen. Og til alle dere som skriver at det er lol å glede seg til russetiden i Tromsø, haha hva faen? Selv om vi ikke har de store treffene og svære busser skal jeg love dere at det er sykt bra liv her også ;) Alle trenger ikke bruke så jævli mye spenn på russetiden for at den skal bli bra vettu! Russetid er russetid uansett hvor man bor, så shut the fuck up.

I det siste har jeg sett en del på en serie som heter "The Walking Dead". Den er faktisk jævlig bra! Kom med et uhell over den når jeg satt barnevakt på fredag og jeg svippet rundt på TV kanalene. Nå har jeg sittet klistret inntil skjermen siden da og sett alle episodene som er å finne. Sesong 1 har faktisk bare 6 episoder, wtf!!! Jeg anbefaler iallefall alle å se på den, er en grøsser-serie.

 
 


Traileren er overhodet ikke så bra som det man ser i serien, det meste i traileren er fra første episoden. Det blir med andre ord, som i alle andre serier, bedre etterhvert.
 

- Har du en veeeldig bra seire å anbefale? 

langhelg

Hei!

Var så utrolig deilig å stå opp i dag når jeg viste jeg hadde fri. Det er så mye som skjer om dagene, spesielt siden russetiden nærmer seg med stormskritt. Det er bare 7 dager igjen til åpningen av russetiden her i Tromsø, og jeg er så syyyykt stoka!!! Enda bedre blir det jo når jeg har bil sammen med de beste jentene. Skal faktisk dra og ordne noe på russebilen as we speak - vi blogges når jeg er ferdig! Kisses :*

 pusspussxoxo

rosablogger?

Hver dag hører jeg og leser jeg negativ omtale om rosabloggere - men hva er egentlig en rosablogger? Er man en slik en fordi man blogger om hverdagen sin, bruker sminke og er jente, eller er en rosablogger en med blondt hår, tusen outfitbilder og sminkevideoer? Ofte omtales bloggere som rosablogger selv om det ikke er noe rosa inne i bildet - men jeg har egentlig aldri sett en reell definisjon på hva som går under denne kategorien. Jeg vet ikke om noen blogger jeg ville omtalt som rosablogger, en blogg er jo en "offentlig" dagbok der man deler livet sitt med andre og legger ut bilder. Det er veldig mange som gjør dette, til og med den eldre garde. Selv om innholdet i bloggen ikke har noe rød tråd, så kan man likesåvel sammenligne en tenårings hverdagsblogg med en voksens hverdagsblogg fordi de begge blogger om hverdagen sin til tross for at det er veldig forskjellig hva som kommer ut. 

Hva mener DU er en rosablogger? Må kanskje ha noe med rosa i bildet!

boys boys boys

Hei!

Det er ofte lesere som spør meg om hvordan mitt forhold til gutter er, om jeg blir lett forelsket og sånne ting. Er det nå jeg skal skrive "I fuck on the first date"?... Jeg har aldri vært i noe fast forhold - ikke fordi jeg er stygg eller noe (lol, det er jeg jo ikke???). Haha neida, men det er vel fordi jeg hater følelsen av å være avhengig av noe og følelsen av at man må forholde seg til regler. Jeg er jo en festglad jente, og hadde jeg hatt type tror jeg at det hadde gått skeis hvis jeg kysset på en annen gutt hver helg. Ikke at jeg gjør det heller da, men dere skjønner greia? Selvfølgelig er det ikke sikkert at det hadde skjedd, fordi man gjør jo ikke sånn som regel hvis man er i et forhold. Den følelsen av å være avhengig av noe er også ganske skummel, dere vet jo jenter, drama og sjalusi.

Samtidig har jeg alltid vært ekstreeemt sjenert, jeg hater å være alene med en kis som jeg nesten ikke kjenner. Greit når man blir tryggere på dem og bedre kjent, men i starten syns jeg alltid det er så kleint. Om jeg blir lett forelsket? Nei.. Betatt kan jeg godt bli, men jeg blir veldig fort lei av gutter. Jo mer tid jeg tilbringer med dem, jo mer feil begynner jeg å legge merke til. Det er en veldig negativ egenskap jeg har, er så utrolig irriterende. 

Singel 4 ever med andre ord :)

 
  


Ingen som vil ha meg eller? Whæææt

- Hvordan er ditt forhold til gutter? 

ny bikinistore

Hei!

Nå åpner det snart en ny nettbutikk i Norge kalt Porto Br, her kan du kjøpe eksklusive bikinier og annet beachwear. Det er egentlig et brasiliansk firma som har en egeneid fabrikk i Rio Grande. Til nå har de solgt bikinier i Brasil, Asia og Latin-Amerika. Noe som er bra med Porto Br sine bikinier er at de lages av et mye bedre stoff enn bikiniene du finner på Cubus, så de holder seg bedre og ser bedre ut.

Nettbutikken åpner om 17 dager, men du kan allerede nå gå inn på www.portobr.no og registrere deg - gjør du det innen 10. mai mottar du et gavekort på 200,- som du kan bruke når butikken åpner og du skal handle noe der. Det eneste du altså trenger å gjøre for å motta gavekortet er og skrive navn, alder og e-post i feltet til venstre HER inne. På alderen er det bare å velge det som er nærmest deg :)Her har jeg på meg en av modellene som kommer til å selges, i mørkeblå, turkis og mønster.

FOTO OG MAKE-UP: Rolf-Ørjan Høgseth / rolfie.no

wopsi

Skulle egentlig blogge før jeg dro ut, men rakk desverre ikke det. Ble knapt med tid, og jeg måtte løpe ut døra fortere enn jeg hadde trodd. Nå er jeg omsider kommet meg hjem fra kveldens festligheter, var en helt ok kveld - ikke så bra som jeg trodde den kom til og bli, men samtidig ikke så ille. Nå er det på tide og legge seg for nattens skjønnhetssøvn, skal tidlig opp i morgen og ordne en del ting. Dere må forresten følge med på bloggen i morgen, for da skejr det noe spennende!! Gled dere, I know I do! :)Kjolen er fra syden, Gran Canaria!
fint azz

Vi snakkes i morgen!

hmm

Nå har jeg vært og kjøpt inn alt nødvendig til kvelden, blir en tur ut. Tror det blir veldig bra i dag. Skal snart begynne og fikse meg, men har ikke peiling på hva jeg skal ha på meg. Kjole, shorts eller noe sånt - vi får se. Blogges før jeg stikker ut håper jeg, så viser jeg dere outfit da! Lots of love :*

 

tøfler og pledd

Hei!

Brrr.. så sinnsykt kaldt ute! Vi har stått flere timer og fikset noe på russebilen, ting tar tid og temperaturen synker mens vi holder på. At the moment sitter jeg inne og varmer meg i parajumperen min, egentlig skulle jeg hatt pledd og tøfler men det får vente til senere når vi er ferdige. Mariell og Reinhardt måtte kjøre og få hjelp til noe greier, og jeg er nanny i dag så var pent nødt til å vente hjemme. Fikk forresten et bilde fra fotografen tidligere, ble veeeldig fornøyd. Tycks? Foto og make-up: Rolf-Ørjan Høgseth / rolfie.no

work that

Hei!

Har vært på SATS med Tuva på en hard benøkt. Var deilig å trene etter skolen for en gangs skyld, til en forandring fra kveldsøktene vi bruker å ha. Nå er jeg og Mariell, som vaaanlig, alene og styrer med russebilen. Vært og hentet deler til anlegg, innom bokstavhuset og nå er vi på vei til kickstart. Dette er stress, men blir bra når bilen er ferdig!

horedag

Hei!

I dag har det bare vært driiit. Først og fremst klarte jeg, som prisvinnende mester, å forsove meg nok en gang til skolen. Kom dermed for sent, takk for at du vekte meg tidsnok mamma.. For det andre har jeg masse skoleoppgaver jeg ikke visste om en gang, takk til lærerne som informerer meg :) For det tredje kom favorittlæreren vår hjem fra syden i dag og hun var BRUNERE ENN MEG!! Omg, shit, krise. For det fjerde rakk jeg ikke bussen til SATS, så da gikk jeg hjem og spurte om mamma kunne kjøre meg. Først sa hun nei, og sa jeg bare "koffer skal æ gidde å bo her lamme dæ når du ikke gjør nokka for mæ? kan jo like så godt bo aleina da, LOOOOL." så trampet jeg opp trappen. Da tok hun til vett og svippet meg bort til SATS. Loveyooou

Var en deilig økt på SATS i dag, musklene begynner å komme seg.. or not? Whatevaaa

Her er forresten et par backstage bilder som Kevin Borgli tok mens vi var på shootene våre. 

Meg og fine Camilla!


Rolf-Ørjan er fotografen som har tatt alle bildene jeg har trengt i helgen, superdyktig!!


Haha! Hva bildene skal brukes til får dere vite om ikke så alt for lenge - par dager tror jeg, det er noe helt uskyldig iallefall så null stress! 

boarding

Da var vi godt plantet på flyplassen, så glad for at vi har nett. Flyet går om 30 minutter, så er nok ikke lenge igjen til boarding nå. Håper virkelig at jeg får litt søvn på flyet, for jeg hater å fly. Det er så kjedelig, flere som er enig? I tillegg har jeg 1 av 5 ganger kommet på et Norwegian fly med internett, det irriterer meg sinnsykt. Hvorfor ikke ha internett på alle? LOL.... Får vel bare plugge i hørepluggene og spille Temple Run, er jo ikke så mye annet vettig å gjøre om man først ikke får sove.

Gleder meg til å komme hjem iallefall, ryddet (heldigvis) rommet før jeg dro sånn at jeg kunne se gulvet + veggene. Deilig følelse :)


Søte ALEKSANDRA jeg møtte på hotellet vårt like før vi skulle dra. Kjempehyggelig jente ♥

Da snakkes vi når jeg kommer hjem med mindre jeg sovner! kisses ♥ forresten - hadde vært hyggelig om dere ble litt flinkere å kommentere? ingen tvang ,hehehe

another day

Hei!

Da sitter jeg og Camilla i studio hos PUNSJ etter en lang dag. Vi har fått lagt ferdig make-up og stylet hår, vært på vær våre shoots og ordnet alt som skulle ordnes. Flyet vårt går om 4 timer, så da er det hjem til hverdagen igjen - skole, trening og lignende. Tok noen beautyshots også tidligere i dag som dere skal få se når de er ferdig fikset. Vi snakkes iløpet av kvelden, enten når jeg er på flyplassen eller hjemme :)

Alle bildene er tatt av Kevin BorgliRolf-Ørjan sminker meg

*
Camilla nyter en morgenkaffe - tidlig start i dag klokken 08.00 Jostein fra CHI Hair som har stylet håret til både meg og Camilla begge dagene.
Fin!


Her er Jostein som jobber i Chi.

- Har du hatt en fin dag? HVa har du gjort?

usa-skjerfet

Til dere som lurte på hvor det nydelige skjerfet mitt med USA-flagget trykket på er fra, så har jeg fått det sponset fra buyhelse. Det er 100cm bredt og 180cm langt. Jeg kan helt ærlig si at jeg elsker det, kvaliteten er utrolig god og det holder godt. Du kan legge det rundt halsen på forskjellige måter + at det ser sykt smashing ut med fargene blått, rødt og beige. "Stars And Stripes" skjerfet finner du HER til 399 kroner. Ikke forveksle dette med kvaliteten på skjerf du får fra f. eks. Cubus og BikBok..
  - Love it or love it less?

fiiine rommet

Da var vi ferdig med hver våre dagens gjøremål, dere får faktisk enda ikke vite hva jeg har gjort. Skal gi dere en liten sneakpeak når jeg får klarsignal, men jeg aner ikke når det blir. Har forresten tatt nye headerbilder, tror de ble utrolig bra så gleder meg til nytt design og alt. Er rimelig lei bildene på headeren som jeg har nå, tok de liksom i for snart 1 år siden om jeg husker rett? Etter jeg var i Bulgaria i fjor sommer iallefall.. Ny hårfarge = ny header.

Camilla har forresten blogg, du kan se den HER. Dessverre har hun glemt hvordan man blogger og aner ikke hva hun skal skrive om, så dere kan jo gi henne noen tips på bloggen hennes.

Fint med arr på bena

Så kom vi fram på hotellet, Comfort Hotell Union Brygge i Drammen. Bodde her sist jeg var i sørlige strøk, og er like fornøyd. Hotellet er veldig nytt og av høy standar på rommene. Vi har fått White Album suiten, som er den mest populære. Og syke det er fint inni her. SÅNN vil jeg at leiligheten min skal se ut, spesielt sengen og utsikten. Alle vinduene, bordet, hjertestolene, sofaen osv. Perfekt partycrip ♥ Søte Camilla!
Hvor får man tak i sånne her stoler/puffer?

drammen

God morgen!

Nå har jeg ankommet Oslo, og er på vei innover til Drammen til hotellet jeg og Camilla skal bo på. Har vært oppe siden klokken 5 i morgest så det sier vel seg selv at energien ikke er på topp. Nå skal jeg sove så vi snakkes senere når jeg har tid. Håper dere får en fin dag! :)

når skal jeg lære

Hei!

I dag klarte jeg nok en gang og forsove meg til skolen, rakk ikke gymtimen. Har alt for mye fravær i gym, så er veldig redd for at jeg ikke skal stå i faget - eneste å gjøre framover nå er å delta i alle timene og gjøre det beste ut av det. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer og komme for sent på mandager når vi begynner klokken 10, mens ellers når vi begynner klokken 8.15 rekker jeg det? Rakk heller ikke en avtale jeg hadde med et radioprogram, skammer meg... Men NÅ skal jeg skjerpe meg helt til skoleslutt, dette er siste innspurt :)

Dagen i dag skal brukes til å rydde ferdig rommet samt pakke, reiser en snartur til Oslo i morgen og blir til onsdag kveld. Hva jeg skal er hemmelig, og det kan godt hende det er hemmelig i mange mange måneder fremover. Vi får se, vi får se!

bilen in progress

Hei - tidenes hangover i dag, som er grunnen til sen blogging. Var mildt sagt flytende i går/natt og alkoholen gikk ned litt for fort..

Her er bilder fra vi var og fikset på bilen i går, snille Reinhardt og Markus hjalp oss men de var ikke til så jævlig stor hjelp fordi plutselig var bilen tom for strøm - vi vet at det var en av de som har tuklet med noe. Bitches... Det som gjenstår nå er egentlig bare småting, få på logo, fikse ferdig inni bilen og eventuelt male felgene. Vi får se, men blir nok knall til slutt. Dette er ikke en Volvo 740, det er en Volvo 2012 :))))

 
MALEREN 

 Alle bildene er lånt fra RENATE pusi

birthday

Lik DENNE siden - Tromsø's kjekkeste gutter med en fet russebil, Turbulence 2012. Sjekk ut bildene de har lagt ut av seg selv, SMUD. (PS: de er naken)

Hei!

Har nettopp vært med girlsa og fikset på russebilen, viser dere senere/i morgen. Skal snart begynne å ordne meg, skal i bursdag til Olepusen som er hele 20 år i dag. Lucky!!! Skal dit med Tuva, så skal vi plukke opp Nora på veien. Det er bare bursdagsvors, så skal videre ut etterpå når resten av gjenget drar på byen - det kan bli spennende og se hvor kvelden ender. Blir nok bra uansett. Vi blogges før jeg suser ut :)


HAHAHAHAHAHA.. mamma tvinger meg nok til og slette detteHva skal dere i dag?

caps girl

// reklame

Hei!

I dag fikk jeg en pakke fra superkul med 4 nye capser, har mistet alle mine så trenger noen nye til sommeren. Kan jo også bruke disse på trenings, så det var jo to fluer i en smekk. Likte alle sammen veldig godt, fargene blått og hvitt sammen er fresht. De er heller ikke så dyr, alle ligger på 159 kroner per stykk. Du kan se hele utvalget av capser her. Capsene jeg fikk er veldig like, men har jo forskjellig navn på seg. 


New York caps HER


Los Angeles caps HER


LA caps HER


San Diego caps HER

- Hvilken caps likte du best?

blue baby

Hei!

I dag har dagen gått i ett, har så vidt vært hjemme. Nå er jeg hos en venninne og sover, så tenkte og legge meg snart sånn at jeg kommer meg opplagt på skolen. I morgen er det helg, syns uken har gått relativt fort og det er bare superdeilig. Dagen i dag har gått til å male russebilen vår BLÅÅÅ, siden mange av jentene var opptatt ble Reinhardt med - han har kjørt på oss i hele dag for å få tak i ting og tang, samt hjulpet oss veldig masse med å fikse på bilen. Første strøket er ferdigmalt, i morgen blir siste strøket så er det faktisk ikke så mye som gjenstår før den kan rulle rundt på veiene. Gleder meg veldig til vi får satt på logo og absolutt alt er i boks, det blir så bra. Angrer ikke et sekund på at vi valgte å ha bil allikavel!!


Alt det hvite dere ser er bare maskeringsteip, sånn at det vi ikke vil ha blått slipepr å få mases maling på seg! WIII sykt stoka på russetiden nå!!

go crazy

Hei!

Nå har jeg nettopp shoppet meg litt klær på nelly.no. Følte det var på tide med litt nye kjoler etter jeg ryddet ut av klesskapet i går, den haugen med klær som skulle kastes var like stor som den som skulle beholdes - det sier jo litt om hvor mye unødvendig jeg tar vare på. Akkurat nå har jo Nelly sånn at du kan bestille nå og betale i slutten av juni (du får faktura i midten av juni) - smart eller hva?

Her er det jeg har kjøpt:

Stretchy slim fit jeans fra Cheap Monday HER til 399,-


Slim fit jeans fra Cheap Monday HER til 399,-


Slim fit jeans med glidelås på leggen fra Denim is Dead HER til 899,-


Nydelig kjole i blå og champagne HER til 249,-


Sommerlig kjole i oransje og hvit med markert midje HER til 299,- (ny favoritt)


Enkel hvit kjole med belte i midjen HER til 179,-


Nydelig tettsittende kjole med blonder og rødt HER til 399,-


Vakker blondekjole - perfekt til sommeren, HER til 379,-


Tettsittende kjole med paljettbroderi i midjen HER til 499,-
 
- Din favoritt? 

fortapt

Jada, bare 2 mnd siden sist. Trenger ikke luksusfellen, men rotfellen. Noen som sir seg frivillig til et par timer arbeid? Dere kan få alle brukte snusposene + tomflasker :)

Dere vil IKKE se resten av skapet!!!

..blogges da... tror jeg?

mye og ta igjen

Hei!

Nok en svettedag utført på SATS, og jeg ser faktisk sånn smått resultater på armene allerede. Nok om det, når jeg kom hjem var det tid for en skiiikkelig sunn middag - nudler... Mamma hadde ikke spart noe svinekjøtt og ris til meg, fyfåkk jeg skal love dere jeg ble trist. Og enda mer trist ble jeg av og se på dagens episode av Frustrerte Fruer. Har faktisk glemt av programmet i år, så jeg har bare sett noen episoder innimellom - tenkte og sette meg ned fra start på den nye sesongen NÅ. Føler meg så sykt hjemme med fruene, det har alltid vært favorittprogrammet mitt så lenge det har gått på skjermen. 

Noen bilder jeg tok før trening:

sykt fin posè
Julian er så freak, spiller pc på TV-skjermen.. 


Dette var etter trening tror jeg..


MESTERKOKK <3

- Hva er ditt favorittprogram? 

love love love

Hei!

Endelig fikk jeg en av pakkene jeg har ventet på. I denne runden var det iPhone 4S i hvit samt Canon PowerShot S95, et digitalkamera. Nå må dere ikke tro jeg er en overfladisk blogger som bare kjøper for å kjøpe - trengte nemlig begge deler. Min forrige iPhone er litt knust, samt at kamera ikke virker og den av og til ikke vil lade, så da var det på tide og kjøpe en ny. Hvit vet jeg ikke hvor smart det er å ha i lengden, men den er jo så fin og se på. Digitalkameraet trenger jeg fordi det er så slitsomt med speilrefleks når man skal til byen og sånne ting, og i tillegg er jeg så redd for at det skal bli ødelagt hvis jeg tar det med på fest eller noe - da var det å få tak i et digitalkamera en smart løsning :) Og nei, det er ikke sponset - kjøpt og betalt med egne penger!


Sååå fin <3 


Her er et bilde tatt med det nye kameraet uten blitz, kvaliteten er ikke til å klage på!

usaklig

Hei!

Nå sitter jeg og Tuva som noen slakt med enda litt mildt form av hangover fra tidligere i helgen. Vi har spist ekkel grandiosa, det er så sinnsykt kjedelig med grandis egentlig, skjønner ikke hvorfor jeg spiser det. Ville egentlig ha noe godt fra butikken, men siden moppabilen har streiket er jeg strandet hjemme i huset frem til noen henter meg eller jeg får gratis limmo 24/7. 

Dere vet forresten toppsladring, den sladderbloggen? Haha, er det egentlig noen som syns den er bra? De skriver jo om så sykt mye teit og usaklig, det er liksom ikke "sladder" - de skrev en gang om at noen hadde sett meg kjøre med mopedbilen med rosa felger, og senere på kvelden var det ikke rosa felger. WOW SÅ SYYYYKT BRA GOSSIP!!!! De blogger liksom om at noen har sett en blogger spise usunn mat og blogger om hva bloggere har blogget om. Jaja, håper det dukker opp en bedre sladderblogg snart, noen som har noen tips?- Skal lage video senere, noe dere vil se?

i går

Hei!

I dag har vi vært på SATS og trent, og nå har jeg nettopp spist nydelig biff! Jeg er egentlig sykt sliten, så derfor har jeg ikke orket å blogge i dag. Dette blir nok det eneste dere hører fra meg fram til i morgen, så dere får nyte et par bilder fra gårsdagen! Jeg gleder meg bare veldig til i morgen, og håper det ligger hentelapp i postkassen til alle pakkene jeg venter på. Vil ha alle treningsklærne mine, nye treningsskoene, ny iPhone og kamera. Sykt irriterende at det ikke er post i påsken, wtf? Vet ikke Posten at vi bloggere faktisk trenger bloggmaterialet vårt????? 


 

 

 

  

utkjørt

Hei!

Glemte av å poste innlegget. Tiden fløy av gårde når vi var på SATS, vi trente egentlig ikke fordi jeg og Tuva hadde bare øynene på Eivind (besøk bloggen!!!!) hele tiden - store, sterke, bøse, kjekke Eivind. Haha neida, jeg skal love dere vi kjørte hardt i dag. Du vet du har trent godt nok når armene dine er vonde og skjelver sånn smått.. Huff, kjenner jeg meg selv rett blir resten av dagen tilbringt i senga! I morgen er det ny uke på SATS, og da skal vi igjen trene med Eivind (det er ikke fordi han har bil så vi slipper å ta buss, LOL????).

Litt bilder fra dagen, Eivind er så ivrig paparazzi (lånt av Tuva):
 
Pusen vår!

 

 

  

Fikk forresten mange nye deksler fra handelsportal før påsken. Alle var fine, men min absolutte favoritt er det hvite. Det er faktisk det fineste jeg har fått til nå, LOVE IT! Hvilket likte dere best?


Norge-deksel HER til 99,- (perfekt til russetiden)
Stjerne-deksel HER til 139,- (beskytter både forran og bak)
Verdens fineste flip-deksel HER til 249,- (seriøst verdens fineste!)

effektivitet

Hei!

Det er ikke lenge igjen av påsken nå, og jeg føler ikke akkurat at jeg har fått noe ut av den. Mamma har ikke gitt meg påskeegg (wtf?!??!?!), jeg har bare vært hjemme, jeg har ikke hatt ski på bena, ikke spist Kvikk Lunsj, ikke grillet eller spist pølser og ikke sett en eneste film! Jeg har mer eller mindre levd påsken som om det var en sykt lang helg, men jeg klager ikke.

Nå har jeg spist <3 vafler <3 til frokost, selv om jeg egentlig ville ha saftig burger :( Om et par timer skal jeg og Tuva på SATS med Eivind, han henter oss vel i 6 tiden. Senere skal jeg vise dere en film han har laget, han offisielt bor på SATS og har virkelig fått noe bra ut av treningen sin. STOLT!! Har forhåndsskrevet et innlegg til dere som jeg poster mens jeg er på SATS og leker bodybuilder, hehe..


Dette er så jævla irriterende, over 1 meter med snø. Når skal vi få somemr liksom?


Påskesol, wihu

- Hva har du gjort i påsken? 

starships

Hei!

Da var jeg ferdigsminket, eneste som gjenstår er å finne noe vettig jeg kan ha på meg. Er så sinnsykt lei av alt jeg eier og har, har bare lyst og kaste alt. Noen som vil gi meg 100000 nye kjoler? Trenger det med tanke på hvor ofte jeg er ute, bruker 2 kjoler hver helg. For meg er det nok å bruke kjoler en gang, så får jeg stygga på de. Anyheeeew.. Drar til Tuva om ikke så alt for lenge, må bare blogge, spise, svare på mail og sånn shit først. 
wops drøy.... heh...

HADE PUSIER

russebuksa

Hei!

For et par uker siden ble jeg ferdig med å stryke på merkene og bokstavene på russebuksen. Resultatet ble bra, selv om noen av merkene ble litt fucka. Det eneste jeg irriterer meg så sykt over er at buksa er så stor i leggene, så jeg vurderer og sy den inn litt. Det ser så mongo ut når buksa er like stor i lårene som i leggene. Og ja, det er jo stramming nederst og jeg kan bruke strikk, men da ser man jo at jeg har stappet halve bukseleggene nedi strikket + at det blir til å skli opp når jeg går med den. Derfor er det en mer langvarig og smart løsning og bare sy den et par cm smalere i leggene.

 


TCMN <3 <3
Den til venstre her ble helt fucked up, så jeg måtte stryke over et merke på det merket siden halve satt igjen på papiret :(

svar del 3

Kan du si noe om 22 juli? Kjenner du noen som ble direkte berørt av tragedien? Tenker du mye på det, og på hva som skjedde? Skal du følge med på rettsaken?
- 22 juli var en helt grusom dag, men man ser jo hvor godt nasjonen vår står sammen i slike tunge tider. Jeg vet hvem flere av de som var på Utøya er, men kjenner barer en av de - han er en familievenn. Det gikk heldigvis bra med han, men vil nok si at han enda er berørt av tragedien.

Hva heter mammaen din og pappaen din?
- Trine og Eirik.

Hvor er den lilla og den rosa luen din fra?
- Begge er fra junkyard.no!
 

Hvor mye kostet mopedbilen og hvor mye kostet det å få fikset den osv?
- Betalte 15 000 for mopedbilen, og all reparasjon osv kostet ca 10 000 - men da lakket jeg den jo profesjonelt i tillegg og det utgjorde en god del av summen. Nå må jeg dessverre ha den inn på reparasjon once again fordi eksosrøret har knekt helt av. WIHUUU, bussbitch et par dager fremover. Hvordan skal jeg overleve?

Har du lyst på tungepiercing?
- Hmm, nei, egentlig ikke. Hadde aldri turt å ta det heller, syns navlepiercingen gjorde vondt nok. Har ganske lav smerteterskel..

Hvorfor er du russ i år hvis du blir 18 i september ? da er du jo 94er
- Fordi jeg går yrkeslinje, og der er det bare 2 år skole før du går ut i lærling. Derfor skal jeg være russ i år, siden det er mitt siste skoleår. Om jeg ikke får lærlingplass skal jeg gå påbygning til neste år, og da kan jeg være russ igjen. Haha! Det er veldig mange i Tromsø som er russ i år selv om de er 94ere..


Prøver du og bli ett forbilde til noen? Og være en person som alle liker?
- Nei, jeg prøver ikke akkurat på det. Jeg fremstiller meg selv akkurat som hvordan jeg er, og da er det opp til hver enkelt å bedømme om de liker meg eller ikke. Skjermer dere ikke for noe for å virke som et bedre menneske, da blir jeg på en måte et falskt forbilde. Selv om mange kanskje ser på meg som en "rollefigur" så har jeg som alle andre ting som er negative :)

Er du gift/forlova sidan du har ring på fingern?
- Ja, mamma giftet meg bort når vi var på Gran Canaria i vinterferien.


Hva jobbet du som da du var 13?
- Når jeg var 13 år fikk jeg min første jobb på BurgerMan, et gatekjøkken her hvor jeg bor. Jobbet der i nesten 4 år faktisk :)

Hvordan reagerte foreldrene dine da du ble tatt med av politiet?
- Det var mamma som måtte hente meg på politistasjonen, og helt ærlig husker jeg ikke hvordan hun reagerte, husker faktisk ikke at jeg var på politistasjonen, og det forklarer jo litt hvor full jeg faktisk var. Det var en periode hvor jeg slukte hele vinflaska så fort som jeg klarte, og det endte aldri bra. Heldigvis har søte, snille meg lært å drikke ordentlig nå :)
 

nanny #1

Hei!

I kveld har jeg vært barnevakt for småsøsknene mine. Normalt når jeg er barnevakt sitter jeg på PCen hele tiden og gidder ikke engasjere meg i hva de gjør (jeg passer jo seff på da), men i dag ble jeg tvingt til å kjøpe pizza og se på Toy Story 3... Fin fredagskveld altså... høhø, nej. Var med andre ord flink barnevakt for en gangs skyld, og det endte med at kidsa la seg alt for sent - nærmere midnatt. Mamma er enda på byen, og jeg er trøtt så jeg vurderer å legge meg. I morgen tiidlig kommer TUVAPUSIIII hjem fra Harstad, så da blir det litt friendtime før vi senere på kvelden tar en aldri så liten påskefest. Er så lenge siden jeg har sett hun, 1 uke nesten liksom. Vurderer også en liten videoblogg i morgen, noen forslag?


VERDENS BESTE FILM OMGOMGOMG!!!!!! romantikk <3<3<3<3


Sliten og fin uten maskara, takk jeg vet.

wopsi

Hei!

Har sovet ganske lenge i dag, så det ble litt senere blogging en forventet. Gårsdagen var helt ok, ikke så jævlig bra men det var bedre enn og sitte forran TVen med potetgullet som bestevenn. Nå er jeg hos Meline og henter bilen, så skal jeg hjem og slappe av. Har selvfølgelig klart å skade meg i går, moste fingeren mellom ytterdøra så den har hovnet opp og er sinnsykt vond - derfor har Melinepusi bandasjert stakkars meg :( Nå er jeg en walking zombie, wuhuuuu!!!


Meline ville ikke at jeg skulle legge ut dette bildet fordi dere kommer til å klikke for at hun har pupper :(
Egentlig er Meline sykt ekkel, fordi hver gang hun har hangover drikker hun MELK?? Rett fra pakken.... thaifolk ass
Pyntepynt kjempefint jepp enig

Nå skal jeg kjøre hjem ,snx 

fin kveld

Hei!

Nå er jeg hos Meline, har akkurat fikset oss ferdig. Vi skal ut en liiiten tur i kveld og sjekke trykket, har ikke tenkt å drikke så det skal nok gå bra :) Vi blir hentet om en liten tur så går turen innom Kari, og videre derifra. Tok litt bilder siden sjåføren vår er så SINNSYKT treg, jesus. Håper dere alle har hatt en fin påske så langt, også skal jeg bli flinkere å blogge siden jeg har vært på latsiden de siste dagene <3

Vi snakkes pusier <3

vinn David Guetta billetter

Hei!

Nå kan du vinne billetter til David Guetta på Valhall den 15. juni. Jeg deler ut 2 stykk billetter, så jeg trekker en vinner som vinner 2 billetter og du kan altså ta med seg en venninne. Det blir helt sinnsyk stemning, jeg skal dit selv og gleder meg utrolig mye. Han har så utrolig mange fete sanger, så det er absolutt verd det. Noe man ikke vil gå glipp av for å si det mildt!

Bare sjekk ut denne videoen:
 
For å delta må du like fanpagen min HER og deretter kommentere i kommentarfeltet på dette innlegget du leser nå med navn og mailadresse + favorittsangen din til David Guetta. 

10, 11, 12

Hei!

Satt og så gjennom gamle bilder, og tenke jeg skulle vise dere hvordan jeg har forandret meg gjennom de siste årene. Fant fram bilder fra april i 2010, 2011 og nå i år. Hva synes dere, har jeg forandret meg mye? Selv syns jeg ikke det er sååå stor forskjell, men litt. Har blitt eldre i ansiktet og gått vekk fra "baby-facen" føler jeg. Jeg skal ikke klage, savner liksom ikke hvordan jeg så ut i 2010.- Har du forandret deg mye siden 2010?

svar om trening

Har du noen tips til hvordan man kan få flatere mage og finere rumpe?
- Treningssenter: For rumpe anbefaler jeg utfall med manualer eller stang og bakspark med apparat, søk det opp på youtube. Du kan også gjøre knebøy med stang/manualer, strake markløft og hiptrust. Mage er det bra med situps, planken osv. 
- Hjemme: For rumpe kan du gjøre utfall, knebøy med noe tungt og ett-beins knebøy. Mage er det selvfølgelig sit-ups på forskjellige måter, planken osv.

Hvorfor gidder du trene når du helst vil legge på deg, og er ekkelt tynn fra før av?
- Hmm, har du hørt om å trene for og bygge muskler? Jeg trener ikke kondisjon fordi jeg ikke vil bli tynnere, trener kun styrke for å legge på meg muskler, og det blir man ikke slankere av. Om jeg er ekkelt tynn eller ikke får være opp til hver enkelt, men ja :) 


Kan du fortelle om ossen hva du trener og ossen du gjør det? :)
- Jeg trener styrke, men kan dessverre ikke gi dere programmet mitt. Det er bare å søke litt rundt og finne et program som passer for deg.

Hvor lenge varer treningstimene? :) Hjelper det fort å trene?
- Det varierer, jeg trener jo ikke gruppetimer på SATS, trener etter mitt eget program som vil si at jeg bruker så lang tid jeg vil. Normalt ca 1-2 timer 4 ganger i uken. Om du fort ser resultater avhenger av grunnlaget ditt, hvor mye du presser deg selv og ikke minst kostholdet ditt!

Hvordan mageprogram følger du?
- Sit-ups og planken bare egentlig, men på sit-ups bruker jeg å ha en vekt på magen slik at det blir enda tyngre, samt at jeg gjør det på en benk hvor jeg kan stille ned benken så jeg ligger på skrå og må enda lengre opp :)

Hvor ofte trener du?
- Ca 1-2 timer 4 ganger i uken er programmet mitt på!

Beste "treningsmåter" på å bli tynnere?
- Ikke spørr meg, trener ikke for å bli tynnere så jeg har ikke satt meg inn i det.

Hva er målet ditt med treningen?
- Og få et resultat selvfølgelig, bygge muskler og få en mer "stram" og veltrent krop.


Hvor lenge har du tenkt å holde på med treningen?
- Lenge, jeg er veldig innstilt på det så det skal nok gå bra. Det blir ikke sånn at jeg trener til jeg er fornøyd, så slutter jeg liksom - da blir jo resultatet sakte men sikkert borte igjen, og det vil jeg ikke ha noe av!

Hvor mye tar du i benkpress?
- Haha, siden jeg egentlig ikke eier muskler og spesielt ikke i armene tar jeg bare stanga med litt hjelp fra en venninne. Den veier jo 20 kg så det er nok for meg..

Var det ikke du som ville gå opp i vekt da? Og nå har du begynt og trene?
- Som sagt trener jeg ikke for å bli tynnere, men for å få muskler. Og når jeg trener styrke og bygger muskler, går jeg opp i vekt fordi muskler veier ca dobbelt så mye som fett. Ville ikke du også heller lagt på deg i muskler enn fett? :)

Hvor mye koster det og trene på sats?
- Hmm, jeg har studentmedlemskap i sølv så jeg kan trene på alle senterene i byen min og tror jeg betaler 370,- eller 380,- kr i måneden, litt usikker.

Hvor mange ganger har du trent til nå, og hvor ofte tenker du å trene framover (hvor mange ganger i uka)?
-
Til nå har jeg trent 5 ganger på SATS siden forrige uke, og har 2 ganger til denne uken. Som sagt skal jeg trene 4 dager i uken med det programmet jeg og Tuva har nå.

Synes du det er artig å trene?
- Ja, foreløpig syns jeg det er morsomt når jeg vet at jeg presser meg selv og sliter på de siste repsene. I tillegg når jeg får gangsperre etter trening, så vet jeg at jeg har gjort noe rett iallefall. 


Hva er din motivasjon til trening?
- Bilder av folk med bra kropp!! Absolutt det som motiverer meg mest, samt å vite at jeg går opp i vekt.

Hvilken musikk liker du å høre på?
- For tiden hører jeg bare på det som spilles på SATS, siden det ikke funker å høre på musikk på mobilen min.

Kunne du ha laget et motivasjons innlegg?
- Ja, når jeg har kommet meg litt inn i treningen kan det være en mulighet. Har tatt før-bilder, så når jeg har fått et mer synlig resultat kan jeg vise dere før- og underveisbildene. Vet at det motiverer en del andre folk når de kan se hvordan resultat man har fått.

Liker du å trene alene eller med noen?
-
Liker best og trene med noen, for da har jeg noen som kan hjelpe meg om jeg trenger hjelp og noen som motiverer meg enda mer og som pusher meg.

Hva er den hardeste treningen du noen gang har gjort!?
- Det vet jeg egentlig ikke, foreløpig har alt vært like "hardt" så når den tid kommer at noe er mye tyngre enn ellers så kan jeg si fra.

Beste trenekompis?
- Det er nok Tuva, siden vi trener det samme. Blir tusen ganger mer motivert da, selv om motivasjonen er på topp ellers også.

Hvor mange kg klare du å løfte i lengden?
- Hahaha, hater å svare på hvor mange KG jeg løfter fordi det er ikke mye. Med manualer bruker jeg 3 eller 4 kg i hver hand på bicepscurl, franskpress osv. Når jeg trener stående roing med hantler osv prøver jeg å ta litt tyngre, og benkpress bruker jeg stanga som er 20 kg. Sittende roing og nedtrekk tar jeg 15-20 kg. Altså, det varierer veldig mye.

Er du fornøyd med deg selv?
- Nja, kunne vært mer fornøyd.

Spiser du mye, mer eller mindre nå som du trener ?
- Jeg spiser litt mer, fordi jeg vet at jeg må spise mye. Prøver også å spise litt sunnere, samt at jeg skal begynne på weight gainer shakes som jeg skal drikke rett etter trening. Har 2 bøtter stående, så må kanskje få brukt de. Rett etter trening nå for tiden spiser jeg et eple eller noe, siden man skal spise innen 24 minutter etter om jeg husker rett.

Hvordan bestemte du deg plutselig til å begynne å trene? Ble du oppfordret til det eller fikk du plutselig motivasjon?
- Tuva ga meg selvfølgelig motivasjon, men i tillegg var jeg sykt lei av å sitte i sofaen hele dagen og knaske i meg potetgull og sjokolade. Jeg ville også gå opp i vekt, og viste at å trene styrke var et alternativ. Derfor meldte jeg meg inn og ble med på programmet til Tuva!


Hvor kjøper du treningsklærne dine?
- Nå venter jeg på masse treningsklær fra x-life, de har et veldig stort utvalgt så jeg får mye forskjellig derfra. Jeg får det sponset, men har valgt meg akkurat hva jeg selv ville ha. Håper det kommer etter påsken, er så spent. WII!!! Treningsklær gir meg faktisk enda mer motivasjon. I tillegg venter jeg på nye treningssko fra brandos

Synes du jeg er feit hvis jeg veier 44 kg, er 1,58 høy, 13 år, siden du er så tynn?
- Kødder du med meg? Jeg er 159, og vekten min varierer mellom 43 og 45 kg, så nei du er ikke "feit". Du er heller slank :)

Trener du med BH under sport-BH'en?
- Ja, big deal. Nesten alle jeg vet om gjør det, jeg syns det gir 10x bedre støtte enn hvis jeg bare trener med sports-bhen.


De har forresten også treningsklær på nelly, du finner alle treningsklær HER - de har i tillegg 10% på alt på nelly nå! Bruk koden EASTER10

Her har jeg laget et eksempel på klær du kan bruke på trening. Topp HER, tights HER, sports-bh HER, sko HER

go hard or go home

Hei!

Nå har jeg... vært på trening. I dag var det armene som sto i fokus, og gjett om jeg kjenner det.. Får litt angst av å skrive om trening siden det har blitt en del blogging om akkurat det i det siste, men nå tenkte jeg og ta en spørsmålsrunde relatert til treningen min - svarer på det i morgen. Så du kan spørre om alt du lurer på om trening, ikke om meg som person osv. Nå skal jeg legge meg, for jeg er faktisk sinnsykt trøtt. 

 
jada i know, så syyyyykt sterk at du blir målløs - right? 

nelly wants

Hei!

Nå som det nærmer seg sommer og varmere tider for meg med tanke på Florida, trenger jeg å bestille meg litt sommerklær. Er så sinnsykt lei alt jeg har, og mye har bare sporløst forsvunnet fra skapet mitt. Skal shoppe en del i Florida, men vil jo ha med noen skatter i kofferten nedover. Fant utrolig mange fine kjoler på Nelly når jeg satt nettopp, og har allerede lagt mange av de i handlekurven.

Nå har Nelly et tilbud hvor du kan kjøpe nå - betale i juni! Så om du ikke har penger for hånden i dette øyeblikket er det en perfekt anledning :)


Nydelig mørkblå sommerkjole til 249,- HER - denne blir utrolig fin til solbrun hud og et par classy svarte pumps!


Søt korallfarget sommerkjole til 179,- HER - perfekt for en bytur i solen med et par gladiatorsandaler i matchende farge som beltet. Denne blir nok med meg til Florida!


Sexy stroppløs kjole i blå og svart til 199,- HER - denne og et par pumps som det lille ekstra ville passet godt til en fest. 


Tight blondekjole til 349,- hvit finner du HER og blå finner du HER - jeg elsker blondekjoler og disse er inget unntak. Den blå var utrooolig fresh! Har lagt disse i handlekurven min.


Sexy svart kjole med blondearmer og hals til 399,- HER - what can I say? Denne føler jeg at jeg mååå ha, tenk denne med et par nude pumps til. S to the exyyy!


Sommerlig og søt hvit kjole til 399,- HER - ville passet ypperlig med gladiatorsandaler til alle shoppingdagene jeg og Tuva skal ha i Florida. Enkel, og kan brukes til flere anledninger som fest, hverdags og strand.

- Hvilken kjole likte du best? (alle lenkene er affiliatelenker) 

early morning

Hei!

I dag sto jeg opp ganske tidlig med tanke på at vi har påskeferie. Skal snart på SATS med Meline, i dag er det styrke i beina som står på programmet. Håper de nye treningsklærne mine er her i løpet av uken, I cant wait. Får nye treningssko også, det blir mildt sagt digg. Har en følelse av at dere kanskje blir litt lei treningssnakket så jeg skal prøve å begrense det!

Kjørte på butikken og kjøpte meg frokost, elsker rundstykker med masse smør og salami på, mmm!

Neglene er fra Cubus, merke Kiss. Modellen heter everlasting french petites :)
 

jaha ja, okei.

Hei!

Dårlig blogging i det siste, men dere vet jo at blogg.no har vært utsatt for hacking sånn at de har vært nede store deler av helgen.. Ikke bra, ikke bra. Har ikke gjort noe spesielt da egentlig, men i går dro jeg en tur ut sammen med KK. Var ganske dårlig kveld egentlig, fordi det skjedde ikke noe spesielt bra. Til tross for hangoveren min i dag har jeg vært på SATS og trent sammen med Tuva - jeg er faktisk veldig flink :) Trent 4 dager denne uken, og i morgen skal vi trene styrke på bein. Vi har nemlig et program vi følger som PT Lene Hansen har laget til oss. 


Siden jeg er så siiinnsykt bøs tenkte jeg dere ville se litt muskelbilder ;) Neida, men dette er førbilder. Så skal jeg vise dere fremgangen etterhvert om jeg ikke plutselig ender opp som støttemedlem til SATS... huff :(
  

DÆVEEEN hahah blir flau..Sjaluuuu? :( det er jegTights fra Craft. Får nye treningsklær i posten snart, gleder meg. Det er så fint med treningsklær, skulle ønske jeg kunne dra på fest i det.