hits

april 2013

WHAT EVER

Hei!

I går var jeg en tur på Jekta sammen med Meline. Vi dro innom New Yorker, en ny butikk som nettopp har åpnet her i Tromsø. De selger mye fargerike, sommerklær til en billig pris. Kjøpte meg litt, så nå kan sommeren bare komme for min del. Er så lei av sur vind og snø. Her er iallefall innkjøpene fra i går, alt er som sagt fra New Yorker:

WHO CARES t-skjorte og chilleshorts. 


LOVE LOVE LOVE topp - jeg kjøpte jo en gul sånn her hvor det sto FAITH fra Forever21 når jeg var i USA. (her)


today is a fun day :)
søt


WHAT EVER


BOYS TOYS
 


Jeg husker ikke hva hver ting kostet, men til sammen kostet alt ca 750 kroner!

pink

Halloo

Er egentlig på vei ut døren, skal hjem til mamma en tur. Tenkte bare å blogge først, siden jeg allikevel har fått parkeringsbot trenger jeg ikke akkurat stresse for å slippe unna! I går dro jeg ut sammen med Charlotte en tur, DJ Sash var på Rogers. Husker ikke helt om han kanskje var ferdig når vi kom, eller om han enda spilte. Haha! Formen er hvertfall fin, har blitt flink til å ikke bli den fulleste hele tiden nå. Føler det er jeg som sitter og forteller alle andre de flaue tingene de gjorde iløpet av natten nå, og ikke motsatt. Sånn skal det vel egentlig fortsette også :) 

Vi blogges senere, lillebror maser på at jeg må komme så må dra nåååjakke fra Sorbet på Nerstranda / bukse fra Gina Tricot / topp fra Forever21 / rosa veske fra Glitter

something new

Jeg har en del innkjøp fra den siste måneden som jeg tenkte å vise dere. Deler det opp i to-tre innlegg så det ikke blir så mye på en gang. Alt i dette innlegget er fra Sorbet på Nerstranda! Jeg har faktisk shoppet alt for mye den siste måneden, derfor var jeg pent nødt til å holde meg unna BikBok i dag siden de har 50% på hele butikken. Skulle gjerne vært der, men klær er ikke alt.. bare nesten alt ;)
Skjorte med jeansermer + knallrød bukse merke DrDenim. Sitter som et skudd :)
så fiiin
superdeilig genser med glidelås på den ene skulderen. stoffet er sååå mykt
Denne jakken er verdens letteste jakke. Kan liksom rulle den sammen og ha den i lomma på Canada Goosen. Samtidig holder den deg varm nok til joggeturer ute osv. Jeg bruker den når jeg skal på trening :)

supersalg

Hei!

Handelsportal har nå supersalg, 50% på alt av iPhone 4/4s deksler og etuier! Du finner hele utvalger HER :) Her er noen av mine favoritter, selv om jeg ikke har iPhone 4 lengre.. Er det forresten noen andre som har 5'a som synes det er ekstremt dårlig batteri på den? Hvis jeg bruker telefonen i en halvtime har jeg jo nesten bruk opp halvparten av strømmen..

♥ nummer 1 her ♥ nummer 2 her ♥ nummer 3 her ♥ nummer 4 her (dekselet jeg og Renate lagde for lenge siden) ♥ nummer 5 her ♥

change

Hei!

Herregud så delig det er å ikke gå på skole. Måtte bare si det. Det å kunne stå en time i dusjen når man står opp, bruke så lang tid man vil på å sminke seg og bare ta det helt med ro. Jeg er den type person som haaater å stresse, så hverdagen min jeg har nå passer meg egentlig helt perfekt. Jobb av og til for å ikke gå møkklei, kunne ikke jobbet hver dag helt enda. Nå er det heller ikke lenge til sommeren, og jeg har masse å se fremover til nå. Skal bli deilig med litt forandringer også, skal flytte fra den stygge veien her blant annet. Tror jeg skal kjøpe leilighet, mer om det kan jeg fortelle etterhvert. Skal også bli et bra menneske, haha. Få litt orden på ting og tang, akkurat nå er livet mitt egentlig bare rot. Alt annet enn rutinert iallefall - but a change is about to come. 

Skal stikke en tur på Jekta nå med Malin, så skal vi trene etterpå. Vi bloggast

tidlig oppe

Hei!

Egentlig er jeg ikke våken, men skal på jobb om ikke så alt for lenge så må vel få i meg litt frokost osv før jeg drar. Har forresten masse innkjøp å vise dere, har innsett at det er sikkert flere mnd siden jeg viste noe jeg har kjøpt. Og på de månedene har det blitt en del innkjøp, så skal få vist dere asap. Nå har også blogg.no oppdatert mobilappen så man kan velge størrelse på bildene, ETTERLENGTET!! Endelig trenger det ikke være så stygt å blogge fra iPhonen.

Var hos legen i går, som dere vet. Auuu

au au

Hei!

Jeg og Sofie var nettopp hos legen, jeg skulle skjære bort noe på leppa. Har egentlig utsatt det fordi jeg er så redd for sprøyte osv, og selvfølgelig skulle jeg få lokalbedøvelse via sprøyte. Tro meg, den sprøyta var stor. Nesten like tykk som blyet inni en blyant. Gjorde sinnsykt vondt, skal aldri gjøre det igjen. Restylane er en drøm i forhold. Dere kan se reaksjonen min på sprøyta HER, haha... Nå har vi nettopp ordnet oss, så vi skal dra en tur på Jekta tipper jeg og hente litt respekt :))


sykt unhappy etter legebesøket


sofie :***

- Noen av dere som har sprøyteskrekk?

hey porsche

Hei!

Siden kameraet mitt ikke virker får jeg ikke tatt annet enn iPhone bilder. Skal få levert det på rep. og finne ut hva som er galt asap. Trodde det var fokuspunktet jeg hadde klusset med, men det funker fortsatt ikke. Jeg har prøvd å endre på absolutt alt av instillinger, men fokuseringen er fucked up. SHOOT ME.... Håper ikke det blir dyrt, da kaster jeg det og bruker iPhonen resten av livet - haha! 

Tenkte å dele en coverlåt med dere, Morten Tiller fra Tromsø som synger Hey Porsche av Nelly. Jeg syns han er veldig flink! Hva mener dere? 

believe

Hei! Nå har jeg og Bettina akkurat kommet tilbake på hotellet. Vi har, som nevnt et par ganger, vært på Justin Bieber konserten i dag. Vi dro ikke dit før i 19-tiden med shuttlebussen fra Karl Johan. Kom oss inn ganske fort og gikk inn på Golden Circle, brukte kanskje 1 times tid på å komme oss så nærme gjerdet som mulig. Var kanskje to personer forran oss med gjerdet, så vi var så langt fram vi klarte liksom. Til slutt ble det bare sinnsykt varmt, trangt og irriterende så etter halve konserten gikk vi et stykke lengre bak i golden circle, og der var det mye deiligere å stå. Man så mer, masse plass rundt og litt bedre luft. Kjentes ut som jeg var på vei til å besvime et par ganger når vi sto så langt fram, fikk jo ikke vann eller noe. Kun de aller fremste som sikkert fikk 5 kopper med vann hver.

Konserten ellers var veldig bra, det var stas å se han live. Jeg vet at jeg sikkert blir å dra på en konsert i et annet land neste gang, skal finne ut hvilket land som har færrest beliebers og dra dit. Bedre sjans til meet&greet og bedre plasser på konserten. Men ja, var fantastisk og angrer ikke et sekund på at jeg dro. Eneste jeg er litt skuffet over er at han har holdt seg så innesperret gjennom hele Oslo-oppholdet, litt trist at ingen har fått bilde av han bortsett fra på arenaen. Det er selvfølgelig forståelig, han kan jo ikke gå i fred noen steder stakkars :(

Nå er vi helt utslitt og har bestilt oss mat, så er det kveld. Har forresten møtt mange fantastiske lesere mens jeg har vært her, og tatt bilder med alle som har spurt! Dere som har tatt bilder med meg, send de gjerne på mail til: tcmn@hotmail.no - så kan jeg legge de ut på bloggen. Ellers, som jeg har sagt flere ganger, legger du ut bildet på instagram kan du bruke hashtaggen #tcmn så jeg ser det. Får så mange varsler så jeg får ikke med meg om du bare tagger @tcmn på bildet. 


Her kan dere se hvor langt bak vi stilte oss til slutt.. deilig!


♥ 1 - @tinasnuppah ♥ 2 - @ragnegronning ♥ 3 - @camillasnuppah ♥ 4 - @synnemasdal ♥ 5 - @birgiittee ♥ 6 - @ellyaase ♥ 7 - @stine0802 ♥ 8 - @aylinmp ♥ 9 - @filippaditlevsen ♥ 10 - @mariafrotveit ♥ 11 - @imiliamargaret ♥ 12 - @lviktorial ♥ 13 - @sophiesrby ♥ 14 - @julieengen ♥ 15 - @tobiasosnes ♥

:(

Hei!

Nå har jeg og Bettina akkurat kommet oss tilbake til hotellet. Vi gikk en tur på Karl Johan og Oslo City etter vi var og spiste, fikk kjøpt nytt minnekort, men selvfølgelig er det noe galt med kameraet mitt. Har et Canon 600D, og det fokuserer ikke riktig. Hvis jeg står i bildet, så fokuserer det på bakgrunnen istedetfor meg, kanskje 1 av 10 bilder får meg i fokus. Noen som vet hva som har skjedd? Har prøvd med to forskjellige objektiver, så vet at det er kameraet.. gråter meg hjel.

Og nåååå er det bare EN dag til JUSTIN BIEBER, WOHO. er så jævlig sjalu på de som blir OLLG, heldig.


Sånn blir nesten alle bildene :(


lol, kjempemorsomt


fine lesere jeg møtte, har skrevet brukernavnet til instagrammen dems. hvis du møter meg og legger ut bilde på instagram, hashtag #tcmn så jeg kan se det. ellers kan dere legge ut bildene på fanpagen min her ♥ nr 1 - @leneanti ♥ nr 2 - @maybieber11 ♥ nr 3 - @birgitte_hh ♥ nr 4 - @leastefine ♥ nr 5 - @stineteigen ♥ nr 6 - hahalol.

aker brygge

Hei!

Nå har pappa reist hjem, så nå er jeg sammen med Bettina og Veronica. Skal være med de frem til fredag. Vi sitter på Fridays og venter på mat, så skal vi dra og shoppe litt. Må kjøpe nytt minnekort fordi jeg klarte å rive det i stykker, flink :) Er nydelig vær i dag, håper det blir slik i morgen også!!

Blogges senere beste lesere

vel fremme

Hei!

Nå sitter jeg på hotellrommet, bor på Oslo City Centre frem til i morgen når pappa reiser hjem. Måtte dra rett fra flyplassen og i et møte, og nå er jeg så sinnsykt trøtt at det skulle ikke vært lov. Sov så dårlig i natt, omg. Men jeg overlever med tanken på at det bare er toooo dager til Justin Bieber konserten, wihu! Forresten, til dere som møter meg og tar bilde (superkoselig), hvis dere legger det ut på Instagram - vær så snill og bruk hashtagen #tcmn under bildet, så jeg finner det hvis jeg vil bruke det noen steder :) 

Nå skal jeg og daddy cool skal dra ut og spise litt før vi drar på Imagine Dragons, og jeg er superstoka, vet om så mye som èn sang av dem! Haha..

tidligere i dag, før avreise


@maja_elise (høyre) på Instagram


@piachristineee (venstre) og @ebeeder (høyre) på Instagram

takeoff

Hei!

Ser jeg ikke helt husker hva hverdagsblogging er... skjerpings!! Jeg har allerede vært våken i et par timer, har måttet stå opp tidlig siden jeg ikke hadde gjort klart noe som helst til jeg skulle reise i dag. Nå er jeg snart i mål med pakkingen, så skal jeg til tannlegen med lillebroren min. Etter det er det rett på flyplassen, flyet går vel 1245 fra Tromsø ca. Haha, jeg kommer ikke til å se ut i måneskinn mens jeg er i Oslo. Har bare slengt masse klesplagg i kofferten og ikke tenkt noooe på om det jeg har med meg passer sammen. Anyone som er med på Bad Taste Party? I dag skal jeg på en konsert med pappa, Imagine Dragons(?!), så reiser han hjem igjen i morgen og jeg er forever alone. Skal være med Bettina iallefall når vi skal på JB på torsdag, og fra fredag til lørdag skal jeg på et bloggevent. Mer får dere vite senere.

Nå skal jeg stikke, vi snakkes når jeg er i Oslo :* Såååånn ser jeg ut i dag:

jakke og bukse // bikbok    -    skjerf // cubus


genser // Sorbet på Nerstranda, elsker den! verdens deiligste genser


#bloglife

- Hvilken dag skal du på JB-konserten om du skal?

good morning

Hei!

Nå har jeg akkurat stått opp, og venter på at Tuva skal dra seg opp fra sengen. Det er nok en dag med nydelig vær i dag, elsker seriøst sol!! Skal dra bort og trene snart, med meg i treningsbagen har jeg selvfølgelig Chili Forte. Har ikke spist godteri på lenge, bortsett fra i påsken, og deilig er det. Takket være Chili Forte, som er et produkt som kan brukes på flere måter. Om du skal slanke deg, opprettholde kroppen din eller trenger hjelp til å dempe søtsuget ditt. Noen som har testet ut produktet og vil dele erfaringer?oslo snart

(skrevet i går) Hei sunshines!

I dag har det vært fiiiint vær her i nord. Når jeg gikk ut i formiddag var jeg klar for å fryse, men ble heller møtt av en varm bris, solskinn og dryppende vann fra snøen som smeltet. Herlig! Har faktisk vært veldig glad til sinns på grunn av det, så selv om jeg ikke har gjort noe spesielt har dagen vært grei. Nå skal jeg lage meg maaat. Skal også få vasket litt klær, for jeg reiser snart ned til Oslo. Reiser den 16. april nedover, og blir til den 20. april. Skal på Justin Bieber den 18. april, Golden Circle, så hvis dere ser meg i området før konserten må dere ikke være redde for å komme bort og si hei! Skal på konserten med Bettina ++ fra Narvik, kanskje Tuva også hvis hun får tak i billett. Ellers kan jeg nevne at jeg har den sykeste gangsperren ever i hele kroppen etter jeg trente på onsdag. Gjør seriøst vondt å ligge i sengen, et lite bevis på at jeg har gjort så mye som ingenting etter operasjonen. Har funnet et fullkropps-program jeg kjører 3 ganger i uken, skal dele det med dere hvis jeg merker at det gir noe resultat! :)

Siden jeg ikke har tatt noen bilder deler jeg disse fine fra jeg var i Narvik, modell!!!<3<3<3

warm bodies

Hei!

Den 12. april har Warm Bodies kinopremiere i hele landet. Filmen ble åpnet som #1 i USA. Kort fortalt er handlingen om kjærlighet og zombieapokalypsen, og filmen minner oss på hva det betyr å være menneskelig. Den kaster et romantisk lys over den lettere siden av zombieapokalypsen. "Et mystisk virus har ødelagt den siviliserte verden og forvandlet ofrene til menneskeetende monstre uten minner fra sin egen fortid. Det som er tilbake av menneskeheten har forskanset seg i befestede bunkere der de lever i frykt for sine tidligere familiemedlemmer, venner og kjære. Men alt forandres når en skrubbsulten flokk zombier krysser sporene til et jaktlag med mennesker på leting etter forsyninger..." Jeg syns filmen høres spennende ut, og skal absolutt se den!

HER kan du se bildegalleri og filmklipp fra filmen, du kan også ta en test for å finne ut om kjæresten din er en zombie, haha. - Har du hørt om filmen, tenkt å se den?

har du valgt rett yrke?

Dette spørsmålet er noe jeg ofte har stilt meg selv, og har faktisk enda ikke funnet ut hva jeg vil bli. Har mange tanker rundt hva jeg vil bli, men klarer aldri bestemme meg. Side2 har nå en test som kan hjelpe deg å velge rett studium. Jeg selv prøvde nettopp testen, og fikk svaret " Karrierevalg kan være salg, meglervirksomhet, butikkeier, ledelse, PR og kommunikasjon eller rett og slett skuespilleryrket.". Du får 25 spørsmål som du skal svare på. Testen kan du prøve ut HER

Fortell meg gjerne hva du ble hvis du tok testen :)

konkurranse

Hei!

Er hos mamma nå, Tuva har glemt å betale regningen så vi har ikke internett hjemme før om et par dager. Nå har Handelsportal en konkurranse, du finner den HER, hvor de deler ut en iPad mini + masse gavekort. Konkurransen går ut på at du må like og dele Facebook-pagen til Handelsportal som du finner HER. De trekker en vinner når de har passert 20 000 likes. Skriv gjerne en kommentar i kommentarfeltet mitt om du har deltatt, så trekker jeg to tilfeldige personer som får et deksel hver tilsendt :)

"Så enkelt" 

'
Rosa glitterdeksel HER til 269,- (finnes også i slv, hvit, lilla og sort)

wings on

Hei!

Nå har jeg vært på Underdawg og tatovert ferdig halvparten av vingen, tok bare outlininga i dag så skal jeg skyggelegge den 23 april så det blir samme farge som på pistolen! Haha, tror aldri noen har fått så mye hate for en tatovering som det jeg har gjort - men still, I dont care. Det som er så fantastisk er at det er min kropp og jeg gjør det jeg selv ønsker med den, er bare morsomt når hundrevis av mennesker blir så oppgitt over hva jeg velger å gjøre med min kropp. Ta vare på deg selv og din kropp før du begynner å bekymre deg for andre sine valg :)


Det svarte griset er blekk fra jeg var der, skal vaske det av :)

Når jeg kom hjem ble jeg stående på veien en stund og tenke "er det mulig?".. Hvorfor? Jo...

Bra brøyting her i Turistveien, gjør jo ingenting å knekke av gjerder osv :) Dere som jobber i kommunen, bare gjør dere klar til en ikke så blid telefonsamtale senere eller i morgen. Nå får jeg jo ikke alle sponsorgavene mine med mindre postmannen gidder å klatre opp i snøskavla. 

 

de siste dagene

Hei!

De siste dagene har jeg hatt litt å gjøre hele tiden, så har faktisk så vidt vært  hjemme. Når jeg har vært hjemme så har det bare vært for å hente ting eller sove, og da har det ikke blitt mye tid til bloggen. Nå er jeg plantet i sengen for en veldig kort stund, skulle egentlig aldri plantet ræva mi her in the first place. Skal ut med Tuva i dag, så vi må begynne å ordne oss. Kommer noen jenter hit på vors, så skal vi på byen. Kanskje jeg legger ut outfitbilder hvis jeg rekker, spørs hvor treg vi er på badet... Poster litt fra instagram den siste tiden, må serrrrrrr bli flinkere å ta med meg kameraet ut!!!!!


haha, vil ha en sånn bok men gidder ikke lage selv... noen som vet? fant ikke på ebay


@work


lå faktisk våken i 3 timer med øynene igjen, måtte dope meg ned med silikonmedsa for å få sove..


var frost inne i rommet xD


hahaha


okei, den her var bare sykt ????. skjønte faktisk ingenting, skulle det liksom være en vits?


;-) #provoseringsbilde på #instagræmmmmmm


ADDICTED FFS... er på level 342 nå, og ser ut som det bare er 350 level på spillet? what2do


nei, jeg går ikke med den hatten på jobb.. det er bare en ting vi har i vinduet, haha :))


@work yesterday

jobb

Hei! Idag har jeg vært på jobb igjen. Nå er det endelig helg, og jeg er hjemme og spiser. Skulle bare si fra at vi ikke blogges mer før i morgeeen, har ikke noe fun å dele med dere uansett.

Haha, hatten min på jobb!

tcmn.no

En liten påminnelse: Dere kan nå bruke tcmn.no for å komme inn på bloggen min, dere blir videresendt rett inn hit. Greit å ha en litt kortere adresse også!

Hei

I kveld etter jobb har jeg vært på trening sammen med Camilla, skal begynne å trene nå siden sommeren nærmer seg og jeg endelig har kunnet begynne igjen etter operasjonen. Skulle som sagt vente 6 uker, og nå tror jeg det har gått ca 8 uker, så det er på tide. Skal til syden i sommer og vil se bedre ut enn noen sinne. Derfor lurte jeg på om noen kan linke meg noen gode treningsprogram for å bygge litt muskler og definere kroppen litt uten å bli tynnere, heller litt mer muskuløs og sånn? Har et treningsprogram jeg skal bruke foreløpig, men vil gjerne ha tips til andre - spesielt om du selv har prøvd det ut og fått resultater. Har jo aldri vært i noen spesielt fit form, men skal bli seriøs nå. Det er så utrolig lett å si "ja, nå er det påan igjen" også varer det i 2 uker, men jeg skal virkelig klare det denne gangen. Nå skal ingen operasjon stoppe meg, er ferdig operert.. haha!


bolerarman xD 


To bilder fra en shoot jeg stilte opp på for noen jenter på Breivang videregående. Haha, kleineste temaet.. passer ikke helt inn :(

just-in beaver

Hello sunshines!

I dag er det strålende vær i Tromsø, sol og et lite håp om at kanskje 2 cm med snø tiner før solen går ned. Jeg er på jobb akkurat nå, skal jobbe frem til 8 så skal jeg stenge sjappa. Jeg jobber jo på No1 som ligger rett over 7 Eleven ved Nerstranda. Har fortalt hva slags type butikk det er før. Tenkte å vise litt bilder fra butikken uten at det blir for drøyt, vi har blant annet mange fine kostymer som cheerleader-drakten på bildet lenger ned. Vi har tre eller fire forskjellige cheerleader drakter, og det er ekte drakter som brukes av de klubbene. God kvalitet og mange størrelser, skal kjøpe selv når jeg skal kle meg ut en gang. Vi har også fått inn en ganske morsom Just-in Beaver dukke, haha. Oppblåsbar, men tror det er mest for gøy og ikke til å brukes. 
I dette hjørnet har vi morrosakene, som man kan bruke som en køddegave eller temafest for eksempel.


Kostymene.


Se så fin! :)


Ikke den ekte Justin Bieber på bildene, men er jo ment for morro. Ligner litt iallefall, søt. 

life is a beachparty teaser

Hei!

Husker dere jeg fortalte om Life Is A Beachparty (HER)? Jeg sa jeg skulle reise med Tuva, men har blitt litt endringer i planene. Tuva har jo kjæreste og skal reise på egen ferie med han, så nå skal jeg heller reise sammen med Sophie. Først reiser vi til Ios 25 juli til 6 august (dere kan reise på samme reise som oss for kun 7990 kroner, frokost inkludert) også reiser vi til Ayia Napa fra 8. til 15. august (denne reisen kan dere bli med på for 6666 kroner). Gleder meg utrolig mye, ikke bare til å komme vekk fra kalde Norge, men til all festingen, den syke brunfargen jeg skal bygge opp og å reise med Sophie, alle dere som også skal reise på disse turene og guttene i Life Is A Beachparty. Dere kan lese alt om hva Life Is A Beachparty er, hvordan reisen fungerer osv på siden demmes HER og innlegget jeg skrev tidligere HER. Booking skjer på siden demmes!

Nå har de kommet ut med en liten teaser på Ayia Napa, dette var fra en tur hvor de reiste alene for å utforske og finne de beste stedene, og promotere seg selv. De hadde med seg et filmteam. Det blir laget sånne filmer i år også, men de blir så klart 100 ganger bedre fordi vi er masse folk som skal reise i år. LIK FACEBOOK-PAGEN HER! Her er teaseren for Ayia Napa, men som en av guttene i LIABP selv sa til meg, så kan ikke filmen måles med hvordan det blir å reise dit:


Her er en samling klipp fra noen aftermovies laget av filmteamet Cameraden som skal følge oss på begge turene:

 
Et bilde fra hotellet i Ayia Napa:


Skal prøve å bli så brun som jeg var når jeg var på språkreise i Florida, seee:

ææh, griner av å tenke på hvor blek jeg er nå i forhold! :(

sykt med snø

Hei!

Jeg kom hjem fra Narvik på søndag, men har faktisk så vidt vært hjemme. Vi har nemlig ikke parkering, for det er sikkert 2 tonn snø som brøytebilen har brøytet inn på vår parkeringsplass. Går heller ikke ann å måkke det med mindre man har lyst å stå der ute i 6 timer, så vi venter på at noen skal komme å brøyte. Vi kan egentlig ikke være hjemme, for å parkere på veien resulterer i bot. Det er faktisk helt forferdelig å bo i den gata som vi bor i, parkeringsmulighetene er null. Jeg tror faktisk den gata vi bor i er de som har aller minst besøk av alle, for ingen har parkering til gjestene sine. Usosiale mennesker er dem som burde bodd her. Hadde jeg vist hvordan tilstandene var før jeg flyttet hit, så tror jeg ikke at jeg ville gjort det. Tror vi hadde funnet en annen mulighet da, for Tuva får vel lappen om ikke så lenge, og da har vi enda et problem. Vi har bare en plass selv til bilen, og vi har to biler. Somebody shoot me!! Neste vinter skal jeg ikke bo her.

Update: Nå har vi endelig fått noen til å brøyte, wihu! Mangler bare en til parkeringsplass nå...


Og Tuva lever for dere som har lurt på det, hun har bare en lang bloggpause som alltid. Haha!


- Noen andre steder i Norge hvor det er helt sinnsykt med snø for tiden?