hits

april 2016

fjellheisen

Hei!

Siden det var så fint vær i dag, dro jeg opp på fjellheisen for å se etter at de pusset opp. For dere som ikke vet, så er fjellheisen gondoler som går 700-800 meter opp på fjellet hvor de har cafè og veranda hvor man har utsikt over hele Tromsø. Utrolig fint å stå og se utover byen når solen skinner, ingen steder er finere enn hjembyen min når været er på sitt beste. Utsikten fra fjellheisen er også en veldig god plass for å se nordlyset skikkelig når det lyser opp himmelen. Det ble iallefall veldig bra etter de pusset opp, så jeg anbefaler alle som besøker Tromsø til å ta seg en tur opp dit.

Nå har jeg akkurat fått satt meg ned. Har brukt et par timer på å rydde og vaske litt, blant annet hadde jeg glemt en Pepsi-boks i fryseren så den hadde jo eksplodert utover alt. Har også klart å pakke ut kofferten etter Amsterdam-turen, kun en uke etter hjemkomsten. Det må være ny rekord for meg, normalt lever jeg meg ut av kofferten - noe som kan ta mange, mange uker. Haha!

sunday funday

Hei!

Sykt deilig å våkne opp i dag uthvilt. I går lå jeg bare helt utslått på sofaen etter jobb. Det var nemlig stappfulle lister på jobb, så jeg sto 8 timer i strekk og jobbet. Det tar på både energien og kroppen å stå så lenge, og det er ganske kjipt når hele lørdagskvelden blir ødelagt fordi du er for sliten til å gjøre noe som helst etter jobb. I dag har jeg vært sammen med Meline, noe som ikke skjer så alt for ofte. Det er derimot veldig koselig når vi først tilbringer litt tid med hverandre og får pratet litt shit. Vi har bestemt oss for å begynne å trene på samme treningssenter - det hjelper veldig på å ha noen til motivere seg. Vi begge er også veldig enige med at vi ikke vil trene oss ihjel 5 dager i uken, så jeg tror det kommer til å gå veldig bra.

Meline har alltid vært den som har hjulpet meg mest med tanke på bloggen, så i dag dro vi og tok noen outfitbilder ute til en forandring. Det er litt kjedelig med den samme hvite døra i bakgrunnen hver jævla gang, haha. Så glad for at jeg har en venninne som faktisk engasjerer seg i bloggen og vil hjelpe meg ♥ Nå skal jeg se et par episoder med PLL før jeg tar kvelden, sovepartneren min er på jobb så da må man underholde seg selv..

sko og hvit genser junkyard // hettegenser black bananas // bukse river island // caps h&m
innkjøp fra amsterdam

Hei!

Her kommer innkjøpene mine fra Amsterdam. Beklager dårlige bilder, men speilrefleksen ville ikke samarbeide i dag så mange av bildene ble litt uklare og det er kanskje vanskelig å se helt hvordan de sorte plaggene ser ut. Dere får heller se bedre bilder når jeg har på meg det i antrekk og får tatt bilder ute i lys. Har skrevet hvor alt er fra under bildene. Som sagt så var prisene så og si tilsvarende norske priser, kronen står jo så dårlig så alt er dyrere for oss nå i forhold til for noen år siden. Jeg er iallefall fornøyd med alle innkjøpene, denne gangen har jeg bare kjøpt ting jeg vet jeg blir å bruke. Ellers når jeg har vært på ferie og shoppet, så har jeg bare røsket med meg alt jeg syns var fint og det meste ligger vel enda ubrukt i skapet hehe. 


Long-tee fra Forever21 og cardigan fra New Yorker


Tee fra en random shop, merke DJ White


Skjørt fra Bershka, vest fra New Yorker


Hoodie fra random shop, merke Black Bananas(?), bukse fra River Island


Cardigan i hvit og sort fra en jallabutikk


Hoodie fra Forever21, kjole fra New Yorker


Toalettmapper og solbriller fra Forever21, sko fra en jallashop. 

back home

Hei!

Endelig tilbake, hjem kjære hjem. Borte bra - hjemme best, er det ikke det man sir? Dagene i Amsterdam fløy unna, turen var absolutt vellykket og jeg storkoste meg sammen med jentene. Det ble mye god mat iallefall, blant annet nutellapannekaker og vafler. Jeg skal skrive et mer detaljert innlegg om turen etterhvert når jeg orker å sette meg ned med det. Tenk at vi reiste hjem dagen før 4/20, fra Amsterdam liksom - hallooo? Neida, haha. Nå er det tilbake til hverdagen med jobb og plikter; som f.eks. vaske klær, betale regninger og sånne ting ingen liker å gjøre. Ellers har jeg gjort lite siden jeg kom hjem. Var hos legen i dag og tok litt blodprøver for å finne ut av hva den jævla feberen jeg får hver kveld skyldes, så håper at jeg får noe svar på det. Også har jeg vært på jobb, så klart.

Jeg fikk også shoppet litt, men det tok ikke helt av siden prisene var tilnærmet norske priser. Om dere er interessert kan jeg gjøre et innlegg meg innkjøpene mine fra turen? 

meg og trudepus

7 timer shopping

Hei!

Gjett om vi er en gjeng med slitne jenter på hotellet nå. Vi har trasket rundt siden klokken 11 i morrest, og kom ikke tilbake på hotellet før klokken 8. Først tok vi trikken til Dam Square og gikk et lite stykke for å finne oss en plass å spise frokost. Vi har ikke kjøpt med frokost på hotellet, siden det var realtivt dyrt. De skulle ha 22 euro per dag per person for frokost, så da fant vi ut at vi heller kunne prøve ut litt forskjellige steder i byen og få det til halve prisen. Etter frokosten delte vi oss og gikk rundt og shoppet. Vi er jo 6 personer, og skulle alle gått sammen hadde det blitt mye venting og da hadde vi neppe rukket gjennom mange butikkene før det stengte. Jeg fikk kjøpt meg en del klær, og det meste jeg kjøpte var faktisk svart (takk til kleskoden på jobb for det). Hadde så vondt i armene på slutten etter å ha bært på veske og poser i timesvis, så det var godt å komme tilbake.

Nå skal vi bare slappe litt av før vi hiver på oss finstasen og drar innover til byen igjen. Har hørt at Escape er bra, så vi tenker å sjekke det ut i kveld.Frokosten min i dag. Jeg bestilte kyllingssandwich, men fikk så klart ikke med meg at den var supersterk med chilisaus.
Tøffinger på trikken ;)
Måtte selvfølgelig ta oss en pause midt i shoppingen og få oss en nydelig belgisk vaffel med nutella. Yummy ♥


 

arrival

Hei!

Nå begynner vår første dag i Amsterdam. Vi kom jo fram i går, men ikke før litt sent på ettermiddagen så vi bare brukte kvelden på å få i oss litt mat. Reisen gikk veldig greit med tre korte flyvninger. Vi tok først fly ned til Oslo, og tok et annet videre til København før vi endelig satt oss på flyet til Amsterdam. Den lengste flyreisen var den fra Tromsø til Oslo, haha. Når vi skulle komme oss til hotellet skulle vi egentlig ta toget, men så kom det en fyr og hanket oss til en taxi, hvor hele opplegget virket litt shady. Taxien var liksom parkert i et parkeringshus, vi måtte gå et lite stykke fra flyplassen og flere av jentene ble mer og mer skeptisk jo lengre vi gikk. I tillegg var det en annen taximann som sa til oss at det kunne være farlig, men ifølge han som skulle kjøre oss sa han det bare fordi det var konkurranse blant taxiene. Vi kom oss iallefall trygt fram til hotellet.

Hotellet vi bor på, Novotel, er et skikkelig business hotell. Det er litt utenfor selve byen, men vi har trikk og tog rett vedsidenav og det tar ca 15 minutter med trikken inn til sentrum. Det var iallefall et fint hotell med greie rom, så har ingenting å klage på der. Nå skal vi dra og spise frokost og shoppe litt, så blir det kanskje en tur ut i kveld for å sjekke utelivet her. Jeg har ikke fått tatt så mange bilder enda, men jeg har med både speilrefleks, digitalkamera og GoPro - så jeg skal få dokumentert litt mens jeg er her :)

Nå må jeg begynne å sminke meg, vi blogges ♥så søøøte


Som dere ser er utsikten vår så som så, haha. 

reisefeber

Husker ikke om jeg har fortalt det, men den siste uken har jeg hatt svak feber hver dag. Det er akkurat sånn at jeg fryser/er varm om hverandre, men den har ikke vært noe høyere enn 37,6 så det er jo det som kalles lavgradig feber. Jeg har konkludert med at det må jo være reisefeber?! Haha! For i morgen reiser jeg jo nemlig til Amsterdam med jentene, guud som jeg gleder meg.

I dag fikk jeg stripet etterveksten på jobb siden det var så rolig, gjett om det trengtes. Jeg var ferdig tidlig, så ettermiddagen som egentlig skulle brukes til å pakke har jeg brukt til å ordne meg, rydde i sminken og vasket alle sminkekostene mine. Det er evigheter siden sist jeg vasket de, og det som er så utrolig viktig da.. Ikke rart jeg får en kvise her og der. Nå skal jeg på kinodate, så pakkingen blir ikke gjort før i natt ser det ut som. Siden jeg er verdensmester i å pakke sinnsykt mye unødvendig og waay, way too much hadde jeg satt pris på noen gode pakketips til brødhuer som meg som pakker for 2 uker når jeg skal være borte i 3-4 dager. Anyone?


jeg har bestemt meg

... jeg skal begynne å trene! Sånn seriøst, jeg mener det. Det er lenge siden 1. april nå, så det er ingen spøk. Jeg har jo "trent" mange ganger før, men det har da vart i knapt 2 måneder også har jeg ikke orket mer. Jeg tror det er mye fordi jeg har kjørt så hardt på fra dag 1 og bestemt at jeg skal trene minst 4 ganger i uken og hatt skikkelig døll kostholdsplan med kylling og salat og faenskap. Derfor tror jeg at jeg må gjøre det litt annerledes denne gangen, det vil si at jeg kanskje tar meg 2 treningsøkter i uken også kan jeg trene mer om jeg føler for det - og at jeg spiser sånn passelig sunn mat uten å skulle holde meg slavisk til den jævla tørre kyllingen. 

Målet mitt med treningen er som følger: Få vekk litt fett på magen og hoftene, for det er kun der det legger seg. Jeg vil også stramme opp og få litt mer definert mage (og rumpe, hehe xD), samt bygge litt muskler for å få litt mer volum ellers på kroppen fordi det er det lite av. I tillegg vil jeg styrke ryggen min pga skoliosen og jobben min. Så om noen har noen tips må dere gjerne komme med de. Spesielt tips til mageområdet, har hørt at det skal være vanskelig å få vekk fettet som legger seg under navlen. 

Her var jeg på en treningsshoot, og ikke vet jeg hvorfor fordi jeg tror ikke jeg trente på det tidspunktet hahahahah... ;))) 

chunky knit

Heiheii!

Det var stille på denne fronten i går. Jeg er sikker på at jeg fikk sett iallefall 10 episoder med Pretty Little Liars, fordi jeg lå i sengen så og si hele dagen bortsett fra den lille timen jeg var ute og spiste sammen med Charlotte. Jeg trøster meg med at det var nødvendig for å få ladet opp batteriene. Nå er det bare 4 små dager igjen før jeg sitter på flyet til Amsterdam med jentene, så jeg har iallefall noe å se fram til mens jeg jobber og sliter meg gjennom de neste dagene. Vi har iallefall funnet ut at vi skal komme oss på en fornøyelsespark, og har sett litt på Efteling - men så ser jeg at det er jo mange flere. Alle ligger jo utenfor Amsterdam, men om det tar et par timer med tog/buss er ikke så nøye. Noen som har vært på noen fornøyelsesparker i Nederland, hvilken?

Nå skal jeg spise med date'n min og se på en episode eller to med The Blacklist før det er kveld. Vil absolutt anbefale den serien, veldig spennende og har allerede kommet halvveis i sesong 3. Det er sånn at man bare vil se mer og mer, så kanskje ikke helt lurt nå på kveldingen når man egentlig burde sove. chunky knit cardigan fra nelly her

going out

Hei!

Nå er jeg sammen med Caroline, vi har fikset oss ferdige og er klare til å dra avgårde. Vi skal på innflytningsfest til en kompis, så i kveld er det hæla i taket ;) Jeg var så lur at jeg ordnet håret og sminket meg mens jeg var på jobb, sånn at jeg var helt sikker på at jeg fikk tid til å blogge før jeg dro ut. I dag har jeg til en forandring fått krøllet håret. Det er noe jeg aldri gjør siden jeg syns det er så kort, men nå ble jeg veldig fornøyd med det siden det ble mer "fall"-krøller if u know what i mean. Ellers går jeg jo bare med det slett, noe jeg er utroooolig lei av. Forandring fryder, er det ikke det man sir :)

Nå er ride'n vår her så vi må suse, vi blogges i morgen sweeties


tired

Hei!

I dag har vært en lang dag på jobb og jeg er utrolig trøtt og sliten nå. Skal opp tidlig og på jobb igjen i morgen, så jeg må bare legge meg tidlig så jeg får ladet opp batteriene mine. Dete får høre fra meg litt bedre i morgen når jeg er ferdig med vakta mi, nå kjente jeg at jeg ikke orke å oppdatere noe stort.. good night <3

frizz = gone

Blæh, i dag har formen vært skikkelig ræva. Dagen startet med at jeg så vidt kom meg opp senga når jeg skulle på jobb i morrest, også har jeg egentlig bare gått i halvsvima på jobb. Når jeg kom hjem var det rett under dyna og her har jeg ligget i timesvis. Jeg kjenner at jeg har en svak feber fordi jeg fryser og er varm om hverandre, slik har det vært et par dager nå. Har også hatt skikkelig vondt i magen, men regner med det bare er noe forbigående for jeg kan da ikke bli syk igjen allerede?! Etter influensaen og lungebetennelsen jeg hadde for et par uker siden, burde virkelig antibiotikaen ha tatt knekken på alt. Fingers crossed at det ikke blir noe verre, da klarer jeg nok å leve med det. 

Nå har jeg nettopp fått tatt meg en etterlengtet dusj, håret trengte virkelig en vask. Fikk også prøvd ut en ny kur i samme slengen som jeg fikk med meg hjem fra jobb. Det er egentlig en kur som brukes i salong i følge hva som står på pakken. Den er ment til å bygge opp håret, og skal forbedre hårkvaliteten og forebygge videre skade i opp til 30 dager. Steg 1 er en rensende shampoo som fjerner produktrester. Steg 2 er en rekonstruksjonskrem som skal fylle igjen alle hull og skavanker i hårstrået. Steg 3 er et proteinskjold som legger seg som et beskyttende lag utenpå hårstrået.

Jeg syns resultatet ble bra, jeg merker stor forskjell i forhold til hvordan håret var før jeg brukte den. På bildene under har jeg kun fønet håret tørt, ikke noen andre produkter enn varmebeskyttende spray. Jeg har ikke brukt slettetang heller. Som dere ser fikk jeg en utrolig glans og hårene ligger fint uten masse frizz. Hvor man får kjøpt denne kuren aaaner jeg ikke, vi fikk den fra en leverandør på jobb :) Det eneste jeg vet er at Caviar fra Alterna er en veldig bra serie, men den er noe dyrere enn andre serier. 

Har du prøvd en hårkur som du synes gjorde en merkbar forskjell på håret ditt?


amsterdam is up

Hei!

I går brukte jeg hele dagen på å rydde og gjøre ferdig litt i leiligheten, så nå er den snart klar til å vises fram her på bloggen! Wooohooo, fina-fucking-lly tenker dere vel xD Har fått hengt opp hyllene jeg egentlig skulle henge opp for 1 uke siden, hehe. Rettere sagt: pappa har fått hengt opp hyllene mine. Rart det hvor lang tid man faktisk bruker på å komme seg på plass. Jeg brukte jo flere måneder fra vi overtok huset jeg bor i til jeg orket å flytte inn, satt bare alle pappeskene der og bodde hos venninner siden jeg var for lat til å gidde å pakke ut. Flytting er kanskje det verste, men når det er overstått så er det så deilig :D

Nå er jeg på besøk hos en kuumpis, har nettopp spist lasagne og nå slapper jeg bare av. Skal nok smiske meg til en liten massasje, det fortjener man etter en lang arbeidsdag. Nå er det bare 9 dager til jeg reiser til Amsterdam, noe jeg ser veldig fram til. Jeg skal reise sammen med noen av jentene - vi skal feire KK sin bursdag, så vi bestemte oss for å reise bort en langweekend istedenfor den vanlige feiringen hvor alle drikker seg full sammen og drar på byen. Noen som har tips til hva man burde gjøre og få med seg i Amsterdam? Vet iallefall at å spise hasjbrownies er obligatorisk når man først er der. Haha, neida - fra spøk til alvor, give me some tips ♥Fin gardin jeg har hengende? Det er siste steg, få tak i gardiner og persienner. Sparer det kjedeligste til slutt ;)

little grey dress(es)

Hei!

I dag fikk jeg enda en pakke fra AliExpress shoppingen min, og det var den siste kjolen jeg bestilte. Veldig fornøyd med begge to med tanke på at de kostet 40kr og 70 kr. Til de som er interessert har dere den første kjolen her og den andre kjolen her. Jeg bestilte de i XS og i S til tross for at kinastørrelsene ofte er små, men disse var normale i størrelsen så der hadde jeg flaks. Jeg har bestilt gensere og andre plagg i størrelsen jeg vanligvis bruker, og når jeg har fått de har det sett ut som at de var ment til lillesøsteren min. Derfor har jeg nå bestilt enkelte plagg i M fordi jeg tenker at det kommer til å være smått, og selvfølgelig er akkurat de plaggene normale i størrelsen så da blir det for stort igjen. Ahhh, luksusproblemer ass.. O.o


Den første er type "hard-silke" stoff eller hvordan jeg skal forklare det, haha. Sånn glatt, det står iallefall Viscose på lappen. Den andre er litt hardere i stoffet, virker ikke billig heller! 

supersale på nelly

Hei!

Nå har Nelly supersalg igjen (du finner hele salget HER), så jeg måtte selvfølgelig unne meg et par plagg. Her har jeg funnet fram noe av det jeg likte best fra salget. Jeg kjøpte de hvite skoene, den svarte genseren med frynser, kjolen med åpne skuldre og den grå cardiganen. Kjøpte også en sommerkjole som ikke er med her. Skulle ønske Nelly hadde en vanlig butikk man kunne dra innom, fordi det er jo litt risky å bestille med tanke på størrelser og at man ikke har sett tingene in real. Det hender ofte at jeg ikke blir fornøyd med noe, og er man som meg så er man for lat til å sende det i retur - så det blir liggende innerst i skapet i evigheter. 


1. kjole her 2. t-skjorte her 3. beige cardigan her
4. grå cardigan her (bestilt) 5. kjole her (bestilt) 6. genser her


1. klokke her 2. joggebukse her (denne har jeg) 3. jakke her (denne har jeg også)
4. treningstights her 5. jakke her 6. joggebukse her

1. solbriller her 2. genser her (bestilt) 3. sko her (bestilt)
4. topp her 5. kjole her 6. topp og skjørt her
 

å bo for seg selv

Mange av dere lesere er vel på den alderen hvor man begynner å flytte hjemmefra, noen har kanskje gjort det allerede? Det er alltid spennende å skulle forlate foreldrehjemmet for første gang. For noen skjer det straks man blir myndig, noen flytter ut før det og noen stresser ikke like mye med å komme seg ut på egen hånd. Felles for alle uansett når man flytter, er at det er en helt annen hverdag som venter når man bor for seg selv. Jeg har nå bodd for meg selv i 3 og et halvt år - men det blir vel egentlig 2 år helt alene, siden jeg har bodd sammen med Tuva en stund og sammen med eksen min. På denne tiden har jeg rukket å bo flere forskjellige plasser, og nå er jeg i min 3. leilighet. Hele ungdomsperioden min var jeg fast bestemt på at jeg skulle flytte ut straks jeg var 18, og jeg pakket ned alle tingene mine måneder i forveien. Jeg flyttet vel ut 2 uker etter 18-årsdagen min, og jeg angrer ikke på det. Man blir så mye mer selvstendig og det er godt å ha litt ansvar, selv om det til tider hadde vært deilig å kun bekymre seg over å måtte rydde rommet sitt.

Det er ikke bare fryd og gammen med å bo alene. Derfor tenkte jeg å dele litt pros and cons med dere. Vi kan jo begynne med fordelene, så jeg ikke skremmer dere helt vekk fra tanken.

- Man er sin egen herre. Du bestemmer alt - når du skal legge deg, hvor du slenger fra deg klærne dine, hva du skal se på TV, hvor lenge du skal dusje, hvor høy musikken skal være, you name it. Ingen kommer og forteller deg at du må gjøre noe som helst. 
- Interiør = deg. Du kan dekorere og style leiligheten akkurat slik du ønsker. Vil du gå crazy med farger på veggene og discokuler hengende over hele taket så gjør du det. Det er så deilig å kunne gjøre det til sitt eget. Jeg husker at jeg hatet mye av innredningen og interiøret til mamma. Sort skinnsofa i stuen og røde høyglans-skapdører på kjøkkenet, mer dystert fikk man det ikke. Jeg følte aldri at det var hjemmekoselig, så det er godt å kunne velge selv. 
- Hva er til middag? Et daglig spørsmål når jeg bodde hjemme. Var det noe jeg ikke var fornøyd med, var jeg kanskje ikke så sulten allikevel. Når man bor for seg selv kan man lage hva faen man vil. Om det er grandiosa hver dag i en uke, så er det ingen som sier noe på det. Det er heller ingen i familien som har vært og spist den gode sjokoladen du så ligge i kjøleskapet for tre dager siden. 
- Fred og ro. Ah, det er deilig å kunne være helt for seg selv av og til. Slenge beina på bordet og ikke tenke på noen andre, man kan bare nyte sitt eget selskap helt til man blir møkklei av seg selv og søker sosialt samvær hos venner. 
- Er du trøtt? Feel free to sleep. Ofte er man i nød for en power nap etter jobb/skole, og vil man sove så gjør man det uten foreldre eller søsken som avbryter den lille timen man prøver å få på øyet. Og i helgene kan man ligge å dra seg så lenge man vil i sengen med god samvittighet. 


Også var det bakdelene. Det er sikkert flere, men dette er de jeg syns er verdt å nevne. 

- Regninger, og det er ikke bare èn. Det absolutt verste med å bo for seg selv må være regninger. Det er helt klart dyrere enn å bo hjemme. Her kommer TV og internett, strøm, leie, husholdningsartikler og ikke minst mat. Det er vel her det største sjokket er for de fleste, men man lærer etterhvert å fordele pengene fornuftig. Noen måneder går det ikke like bra, men da må man bare hente seg inn igjen. 
- Klesvasken som hoper seg opp. Ja, dette er kanskje like ille som det første. Er du like lat som meg, så hoper klesvasken seg opp til man går tom for klærne man bruker. Og hva gjør man da? Jo, da må man begynne å vaske. Og det blir gjerne 5-6 maskiner før man er kommet til bunns i skittentøyskurven. Ofte går klærne fra vaskemaskin til tørkestativ, også bruker jeg klærne derfra, også tilbake i skittentøyskurven. Latskapen gjør at de ikke rekker å komme seg i klesskapet. Savner når jeg bare sendte ned skittentøyet og fikk det ferdigbrettet tilbake, ♥ mamma ♥
- Roter man, rydder man. Her er det ingen kjære mor. Oppvasken må tas, det må ryddes i ny og ne og det er kun hjelp å få fra seg selv. Her er det man selv som har rotet, og det er ingen andre enn man selv som irriterer seg over at man så vidt kan se stuebordet eller kjøkkenbenken.
- B-mennesker sliter mer. Når man bor alene, og skal opp tidlig, kan man møte på problemer om man er et B-menneske som meg. Det er ingen som hører at alarmen din har gått i 30 minutter, og våkner du ikke av den så er det ingen andre som kan vekke deg. Mamma står ikke nederst i trappen og roper "STÅR DU IKJE OPP NO KOMMER Æ Å KASTE EI BØTTA VANN PÅ DÆ!!" (det har forresten skjedd...) for 10 gang. Man må rett og slett sørge for å komme seg opp helt på egenhånd, men man finner sine metoder så det går som regel greit.
- Middag for en? Hmm.. Greit nok at man kan bestemme hva som er til middag hver dag, men når man bor alene er det jævlig kjedelig å lage mat til seg selv. Det ender ofte opp med at man går for noe enkelt som en pizza, spagetthi eller andre ting som ikke tar 40 minutter å lage. I tillegg må man bergne porsjonene, for de fleste middager er som regel nok til 2-3 personer. Mye mat går i søpla hos meg iallefall..

Har du planer om å flytte ut? Og til de som har flyttet allerede, hvordan syns dere det er å bo alene? 

sober saturday

Hei!

I dag har vært nok en "vårdag" i Tromsø med sol og + grader, så jeg har vært en tur i Bukta og grillet pølser med Malin og noen kumpiser. Gleden varte ikke lenge da solen gikk ned typ 5 minutter etter vi kom dit, og det ble betydelig kaldere straks solen var vekk. Pølsene var iallefall gode, så helt bortkastet var det ikke. Nå er jeg bare en snartur hjemme før jeg skal ta turen videre til Camilla. Vi skal spise biff og fløtepoteter, herregud som jeg gleder meg. Det er også en stund siden jeg har vært sammen med Camilla, så det blir koselig med en liten catch-up.

Med andre ord har denne festlørdagen blitt byttet ut med mat og edruelig sosialt samvær, og det kommer jeg nok til å være takknemlig for når jeg våkner i morgen uten hodepine og spritstank over hele soverommet. Når jeg er ute bruker hele søndagen å være bortkastet, så jeg føler ikke at jeg har hatt ordentlig helg når jeg kommer på jobb på mandagen - nå derimot kommer det til å bli superdeilig med en hel dag til hvor jeg bare kan slappe av og ikke gjøre noen verdens ting ♥

genser og topp fra junkyard, bukse fra gina, sko fra junkyard (sponset) 

Hva skal dere i dag? 

11 hull - hilsen tannlegen

Hei!

I dag var jeg som sagt hos tannlegen, og jeg fikk hun til å ta røngten og ta en sjekk på tennene mine siden jeg har gruet meg sånn over hva som måtte gjøres der. Jeg har ikke sjekket de på over 5 år, og til min store forskrekkelse hadde jeg hele 11 hull og to tenner som må rotfylles. Sånn går det når man ikke går til tannlegen ofte nok, og sånn går det også med tannlegeskrekk. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre - jeg har jo hull i så og si alle tennene mine. Jeg har mest lyst til å bare slipe ned alt og få slike juksetenner som alle i Hollywood har. En perfekt perlerad med kritthvite tenner, kan jo bare drømme videre. Nå har jeg IALLEFALL noe å grue meg til fremover med tanke på tannlegebesøk. Evigheter med boring, rotfylling og alt annet jævelskap. Nei, tror ikke det er meningen at jeg skal ha tenner egentlig.

Heldigvis er det helg, så nå kan jeg slappe av og nyte fridagene. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bedrive tiden med, men det blir iallefall rolig ser det ut til. Jula varer jo også litt lengre enn til påske for meg i år, hjemme i postkassen ventet nok en ny pakke og denne gangen var det et par sko. De er også fra AliExpress, kvaliteten var god - men jeg har selvfølgelig klart å bestille feil størrelse. Jeg bruker egentlig 36, men fikk disse i 35 og de er akkurat litt for trange. Har hørt at man kan fylle poser med vann og putte i skoene for så å sette de i fryseren for å utvide de litt, så jeg skal gi det et forsøk og se om de blir litt større. Hvis ikke må jeg bare bestille meg et nytt par og sørge for å velge riktig størrelse denne gangen. 

tennene var en aprilsnarr. artig xD