hits
Lukk meny
 • 29.04.2018
 • Hverdag
 • et steg om gangen

  Hei!

  Vil dere vite noe sykt? Jeg har meldt meg inn på et treningssenter. JEG!! Hvor mange ganger har jeg ikke sagt at jeg skal begynne å trene etter nyttår, hvert eneste år. Nå åpnet Sky Fitness et senter i nærområdet, så da kastet jeg meg bare ut i det og meldte meg inn. Jeg har riktig nok ikke begynt å trene enda, men hallo, man må jo ta et steg om gangen. Jeg skal trene for å få litt mer muskler på kroppen - jeg ønsker å få litt mer volum og former da jeg er veldig slank. I tillegg er det lurt å forebygge siden jeg både har skjev rygg og jobber i et yrke med mye slitasje på kroppen. Er det noen som har noen gode treningsprogram de vil dele? 

  Hovedgrunnen til at jeg ikke har begynt å trene enda, er at jeg ikke har hatt noe særlig treningstøy. Alt det gamle er for smått, det er jo noen pupper siden sist jeg trente liksom ;) Nå har jeg heldigvis fått kjøpt meg masse fint fra Vincere Fitness (kjøpt, ikke sponset). Jeg falt helt pladask for dette settet med jogger og hoodie. Den fremhever formene og sitter utrolig bra på kroppen samtidig som den ser sykt bra ut. Det er veldig god kvalitet og såpass behagelig at jeg har det på meg as we speak. Jeg har begge deler i XS, noe liten i størrelsen da de sitter ganske tight på meg. Tror aldri jeg har følt meg så "fin" i treningsklær før, også ser jeg ørlite grann mer fit ut enn jeg er også haha.. • 29.04.2018 17:41
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 24.04.2018
 • Hverdag
 • familiy time

  Hey!

  Beklager at det har vært litt stille de siste dagene, men jeg er på besøk hos mamma og småsøsknene mine sørpå akkurat nå. Veldig godt med litt kvalitetstid når man bor så langt unna hverandre. Vi har egentlig bare vært hjemme og slappet av. Kjente at dey var veldig godt med noen rolige dager og fri fra jobb. I dag var det grillmat på menyen - nam, det var godt! Her er det jo full vår nå, så da går det ann å grille i motsetning til hjemme.

  Jeg dro en tur inn til Oslo i dag for å ordne negler (blogger mer om det senere), så da avtalte jeg i samme slengen å spise lunsj på Olivia med Tuva, Kk og Karen. De bor her, men vi er jo venninner hjemmefra, så da må man prøve å opprettholde kontakten litt i det minste! Håper de flytter tilbake en gang i fremtiden, men hvem faen vil vel egentlig flytte tilbake til Nordpolen når man først har kommet seg bort derifra? Haha :(((

  Nå skal jeg legge meg og sove sammen med Thia. Skal opp litt tidlig og inn til Oslo, igjen, for en liten visitt hos Stine. Gledings! Sweet dreams babes

 • 24.04.2018 22:45
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • 20.04.2018
 • Hverdag
 • northern light

  Hei!

  Dagens middag: torsk. Tanker om det: Ikke helt fredagsfavoritten. Ikke helt det beste jeg vet. Dagens back-up middag: Big One.

  Okei, vi spiser ikke så mye fisk i huset (leiligheten). Når jeg var liten var jeg mye på et sted som heter Vannøya, hvor pappa har familie, og her spiste jeg mye fisk. Fisk og potet knadd sammen med smør på. Når mamma og pappa gikk fra hverandre, endte jeg til slutt opp med å bo mesteparten av tiden hos mamma som ikke liker fisk. Derfor ble det slutt på at jeg spiste det, annet enn fiskepinner og fiskeboller. Og slik har det egentlig vært helt siden da, men kanskje man bør begynne å spise litt mer av det? Ikke synes jeg det er fantastisk godt akkurat, men det er jo sunt og det er vel det som tells...

  Nok om fisk! Tenkte jeg skulle vise dere de nye bildene vi har fått opp. Jeg er veldig fornøyd med alle - men spesielt bildet av nordlyset. Det er søskenebarnet til pappa (@steinarfagerness på Insta) som har tatt det på Vannøya, synes det er sååå fint!!

 • 20.04.2018 22:47
 • Hverdag
 • 3 kommentarer
 • 19.04.2018
 • Hverdag
 • stress less

  Holaa

  Gud som jeg har stresset de siste dagene. På lørdag skal vi ha innflyttingsmiddag hvor vi har invitert foreldrene mine og svigers, så de siste dagene har vi vært nødt til å få unna alt av småting som gjensto, henge opp bilder osvosv. Sånne ting som man bare tenker «blææh, gjør det senere», men så deilig at det ble gjort unna nå. Nå begynner oppussing og flytting å gå i hodet på meg, når ting som maskeringstape, aluminiumslister og alt annet dritt er på innkjøpslisten. Når du vet når du trenger et glassbor og et diamantbor. Hva en kapp- og gjærsag er til, og hvilken vinkel listene skal gjæres i. Hva skjedde med å tenke på hvor mange lag mascara man trengte og hvilken farge lipglossen skulle være? I miss it :’((

  Jeg kommer sterkere tilbake i morgen med litt nye bilder, nå skal jeg slappe litt av med The Blacklist også er det sengen. Kjenner at jeg får litt vondt i hodet av all tenkingen xD

  Hvis dere lurte, tok det meg en time å sette opp denne hestehalen. Stramme ponytail’s er ikke noe for noen med OCD, bare en liten bulk så måtte alt ut og gjøres på nytt. Jeg er frisør, men elendig med mitt eget hår hahah...

 • 19.04.2018 21:40
 • Hverdag
 • 5 kommentarer
 • 15.04.2018
 • Blogg
 • svar på spørsmålsrunden

  Er du gravid eller har planer om å bli det?
  Det store spørsmålet som kommer hyppigere jo eldre man blir. Er jeg liksom i den rette alderen nå? Jeg er ikke gravid, og har heller ingen planer om å bli det i nærmeste framtid. Så p-pillene blir nøye tatt hver eneste kveld! Jeg er veldig glad i å reise, og har enda mange steder jeg vil oppleve. Derfor ser jeg for meg at å få barn vil sette en liten bremse på akkurat det. Med barn ser jeg for meg at å reise blir type charter-tur, all inclusive barnehotell med bamseklubb, haha.. 


  Jobber enda kjæresten din langt unna? Hvordan er det for deg når han er borte på jobb isåfall?
  Magnus jobber som matros, så når han er på jobb er han et par timer utenfor Tromsø. Det går egentlig veldig greit da han sjelden er borte mer enn en uke om gangen, og i løpet av den uken han er borte kommer han alltid hjem en kveld. Det er bare sunt å være litt borte fra hverandre og kjenne på savnet, da er tiden man har sammen enda bedre! Noen ganger kjenner jeg at det kan bli litt kjedelig, det blir mye alenetid og ofte skjer det ting når han er borte som han ikke får vært med på. For å ikke snakke om hvor kjedelig det er å lage seg middag alene!!

  Hvordan er forholdet ditt til familien din?
  Jeg har et veldig godt forhold til familien min, hvertfall nærmeste familie. Pappa bor et par hundre meter unna meg, så vi møtes ofte. Mamma bor jo på Kløfta sammen med mine to småsøsken, så vi får ikke sett hverandre like ofte - men det blir vel en 5-6 ganger i året iallefall. Skal faktisk på besøk dit om 1 uke! Storebroren min bor også et par hundre meter unna meg, så vi har jevnlig kontakt.

  Trives du som frisør, eller har du planer om å studere noe annet?
  Akkurat nå trives jeg som frisør - men det er et yrke hvor mange må omskoleres på grunn av plager med rygg, skuldre osv. Jeg har jo allerede skoliose, så det er ikke det beste yrke for ryggen min. Jeg vet at jeg skal bytte jobb etterhvert da jeg ikke vil ødelegge ryggen min over en jobb, men det blir senere i livet en gang. 


  Hva er det beste og verste med å være frisør?
  Det beste må være miljøet og fornøyde kunder. Et ungt og friskt arbeidsmiljø, iallefall der jeg jobber. Vi er som venninner, så det er alltid hyggelig å være på jobb. Også er det en digg mestringsfølelse når kundene blir veldig fornøyde! Det verste med å være frisør vil jeg si er høytider. Det blir så hektisk på jobb at man ikke rekker å gå på do en gang. Og for meg som har overaktiv blære er det pyton når man ikke har toalett i salongen, men må gå til senterkontoret. Takk gud for at jeg fikk botox i blæra!

  Krangler/diskuterer du og kjæresten din ofte?
  Nei!! Og det er så deilig. Det er sånn et forhold skal være. Når vi først diskuterer er det om helt teite småting, og det varer sjelden mer enn 1 times tid. Vi bruker ikke å være sure på hverandre heller. Mitt forrige forhold var helt forferdelig på det her punktet, så jeg er så glad for at jeg nå har fått se hvordan det faktisk skal være å bo sammen og være kjærester. Vi har det best! ♥


  Hvor ofte tar du fillers i leppene, og hvor mye?
  Ikke ofte! Sist jeg fylte i leppene var i oktober 2016, så det er jo hele et og et halvt år siden. Det holder så lenge på meg nå da jeg har tatt det så mange ganger. I tillegg er min behandler, Stine Klinikk Oslo, så flink at jeg tør ikke gå til noen andre enn henne. Når jeg først fyller på, tar hun ca 0,5ml-1ml avhengig av hvor lenge det er siden sist.

  Har du tenkt på/lyst til å flytte til feks Oslo?
  Nei. Jeg trives godt i Tromsø, selv om det er alt for lite sommer og alt for lange vintre. Nå ønsker jeg ikke å flytte med det første, men skulle jeg først ha flyttet hadde det blitt til et annet sted enn Norge. Et varmere sted! 

  Hvordan er det å ligge på magen når du har silikon? Går det seg til, eller er det ubehagelig? Kan man ta massasje når man har silikon?
  Det går helt fint å ligge på magen, jeg har ikke noe ubehag. Massasje går også helt fint, har gjort det i Egypt, Vietnam og Sri Lanka uten noen problem.

  Hva er det beste/verste med typen din?
  Det beste med Magnus er omtenksomheten. Han tenker så mye på meg i alle situasjoner at jeg skjønner ikke hvordan han klarer det. Han er oppriktig opptatt av at jeg skal ha det bra. Det verste er at han er en jævla klegg når han sover. Han tar hele sengen, han stjeler dyna mi og puta mi og til slutt ligger jeg helt på kanten og holder meg fast for å ikke dette ut. Tenker det må være en jævlig bra fyr når det er det verste jeg finner med han, haha!

 • 15.04.2018 20:22
 • Blogg
 • 4 kommentarer
 • Flere innlegg i Hverdag