hits

mai 2010

vi sees i morgen

Hej dere!

De to siste dagene har jeg hatt litt mye å gjøre, så derfor må jeg beklage mitt fravær. På onsdag blir det kanskje opptrapping av streiken, og da går vi ut i streik - da skal jeg blogge <3

Nå skal jeg koke meg nudler før jeg suser på jobb - så vi snakkes i morgen babes!Syns dere øyenbrynene mine passer til denne formen? Jeg har brukt øyenbrynspenn fra H&M i farge "chocolate". Den fungerer helt greit, men blir kanskje litt stygt av og til hvis man ikke gjør det rett.


Denne søte hårbøylen er fra (?)Estethique(?).

HVA VIL DU JEG SKAL VIDEOBLOGGE OM?

i arresten for sex i kirkeparken

Jeg elsker seriøst sommer! Det har vært knallfint vær både i går og i dag her i Tromsø. Nå har jeg nettopp vært ute og solt meg litt. Sykt det der at man kan ligge i bikini på verandaen i TROMSØ, i MAI faktisk. Vi bruker ikke å kunne gjøre det i juni en gang nesten. Haha.

I dag var det to gamlinger (mann og kjærring) som hadde sex på dette hjørnet i kirkeparken:

.. så ikke ta dere en piknik der!!

De ble tatt vekk i håndhjern av polisen. Mannen først, hvor buksa fortsatte å skli av. Kjærringa sa "Vi har ikkje hatt sex, han kyssa mæ bare på kinnet!!" - og hvis det var tilfellet, hvorfor skulle han ha buksene nede og fjellskoene knytt opp, samt at hun hadde buksesmekken åpen?

Når kjærringa skulle inn i politiblen, påsto hun at hun hadde nok problemer fra før av og nektet å gå inn. Det endte med at de måtte bære hun inn i politibilen!

...copyright på bildene @Therese CM Nielsen.


Sånn har jeg ligget i 1 time ca. Herlig! og slapp av, det er et bikinibilde folkens.


Man kan jo også være veldig akrobatisk av seg selv, får jo en del energi i solen!


Thia søta <3

-Hva har du gjort i dag?

nye, herlige gladiatorsandaler

Jeg var i byen i dag en tur innom Eurosko. Var på utkikk etter gladiatorsandaler, da jeg kom over disse herlige. De koster bare 299, og er en drøm. Det er ikke ubehagelig å gå i de, også ser det utrolig bra ut med de runde "naglene" som detalj. De passer nok de fleste ankler, siden det er en borrelås som man kan justere.

- Har du gladiatorsandaler?

back in black

Hey og god helg alle sammen!

(PS; Videoen i forrige innlegg er ikke av meg, selv om noen kommenterte "du hadde noen gode poeng der, ja!". Den er fra jenta, Stine Charlotte, som er fra bloggen http://bestandig.blogg.no :)

Nå er jeg tilbake til bloggen. I går jobbet jeg sent, og orket ikke blogge når jeg var ferdig. Tok meg heller en tur til Johanne. Så kom ikke hjem før dere var lagt dere. Haha, neida. Men noe jeg er glad for akuratt nå; det blir kanskje streik for alle skoler og barnehager i Tromsø nå på onsdag hvis kommunestreiken trappes opp. Da er det bare og krysse fingrene og slenge bena på bordet, for jeg skal innta solsenga hvis det skjer!! Reiser jo til syden den 13. juni, Tyrkia.

I dag har jeg vært i byen. Dro til Johanne rett etter jeg stod opp omtrent, så fikset vi oss og sprang til bussen. Det gikk ikke så bra for Johanne, med tanke på at hun har knekt noe i kneet. Hun hinket dermed ned en bratt bakke. Jaja, alt for å rekke vår kjære Cominor-buss. (not)

Noen bilder av meg, og noen av Johanne;Vi prøvde å finne ut hvilke solbriller hun skulle ha på.... ikke disse iallefall!


Se så fint! Åh, Johanne er nydelig <3


Sweetiepie ;*

Skal vise dere de nye skoene mine, så brb :-)

hvordan få flere "blogginnlegg" på forsiden

Hei.

Det er ganske mange som lurer på hvordan man kan få flere enn 10 innlegg som vises på framsiden. Det er kjempeenkelt, og derfor viser jeg dere i bilder og forklaring hvordan dere kan gjøre det på null komma niks.

STEG 1: Logg deg inn på blogg.no - selvfølgelig.


STEG 2:
Trykk på design --> rediger --> maler --> forsiden. Akuratt om vist på dette bildet.STEG 3: Trykk CTRL + F. Da skal det enten komme opp sånn som på dette bildet, øverst, eller så popper det opp en egen boks. Skriv "entry" i boksen og trykk på ENTER eller søk. Du skal bare trykke EN gang, fordi vi skal til det første treffet.STEG 4: Nå kommer du til det første resultatet. Koden for blogginnleggsantalleter <tag:entrylist limit="10"> eller et annet tall bakerst. Jeg har 50, dvs at 50 innlegg vises på forsiden. Du skriver det tallet du vil der - skriver du 25 vil 25 blogginnlegg vises, skriver du 160 vil 160 blogginnlegg vises. Men husk - jo flere blogginnlegg du vil at skal vises, jo tregere blir bloggen din å laste opp. Men det går bra med 50 ca, syns jeg.

- Fant du tipset nyttig?

the winner + fine kjoler

Vinneren er MARTE - http://bananskallet.blogg.no - hun hadde først alle rett med artist og sangtittel! Gratulerer. Send meg en mail på tcmn@hotmail.no, så skal jeg få sendt deg en premie!

Nå har det seg sånn at sommeren nærmer seg med stormskritt, og jeg skal til Tyrkia den 14. juni og være der i 2 uker. Skal du til Tyrkia? Blue Star Club Dem skal jeg på, som ligger like utenfor Konakli.

Siden det snart er tur til syden, så må jeg ha meg noen sommerkjoler. Jeg tenkte å bestille disse fra http://newlook.co.uk - en fantastisk side som har masse fine klær til voksne, ungdommer og barn! Jeg bestiller noen av kjolene i en litt mindre størrelse enn jeg vanligvis bruker, slik at de blir litt "kortere" nå som det er sommer. Dette er fra ungdomsavdelingen, og jeg legger link under på hvert bilde. Frakten fra newlook til Norge er på 5 pund, rett under 50-lappen. Også er størrelsene litt store. Frakten er på ca 1-2 uker. Et pund er rundt 9,50 kroner.

Tulip Spot Prom Dress
Denne er bare så søøt! De har den i skjørt også, men jeg vil ha kjolen. 16 pund = 152 kroner ca!!
http://www.newlook.com/shop/teens/clothing/tulip-spot-prom-dress_188190445?commerceItemId=ci2153002480

Military Button Dress
Enkel og grei svart kjole med knappedetaljer forran. Pris 16 pund = 152 kroner ca!
http://www.newlook.com/shop/teens/clothing/military-button-dress_191787541?commerceItemId=ci2153002470

Big Shoulder Dress
Sommerlig kjole med "puffermer". Denne bestiller jeg i litt mindre str slik at den blir mer tight. Pris = 152 kroner ca!
http://www.newlook.com/shop/teens/clothing/big-shoulder-dress_189050519?commerceItemId=ci2153002475

Striped Button Back Knit Striped Button Back Knit
Enkel og veldig søt Cardigan med knapper bak på ryggen. Pris 5 pund = 45-50 kroner ca!!
http://www.newlook.com/shop/teens/knitwear/striped-button-back-knit_187195644?commerceItemId=ci2153002559

- Hva syns du?

vent ikke skyt ham

Hvor vil du sette kommaen i overskriften?

I dag hadde vi jo den beryktede matteeksamen. Her har dere min "historie" til dere om hvordan dagen gikk...

Jeg våknet brått med en klump i halsen. Så på klokken, og det var på tide å stå opp. Røsket med meg alt av utstyr som jeg trengte på denne store, "gode" dagen. Klokken begynte å nærme seg at det var på tide å gå til bussen, og jeg la i vei ned trappa. Plutselig har det gått et par minutter til, og bussen skulle gå fra holdeplassen om 2 minutter! Jeg hev på meg det første jeg fant og sprang som jeg aldri har sprunget før. Yes, jeg rakk bussen! HØYDEPUNKT.

Når jeg kom på skolen var alle klare til å ha eksamenen. Jeg er 0121, Therry Bond. Vel, jeg satte meg ned og gledet meg til å bli ferdig - før jeg var begynt til og med! De delte ut sikkert 10 ark til sammen som skulle skribles på i løpet av de 5 klokketimene vi hadde fått til å regne. Jeg tok fram de 6-7-8 pennene jeg hadde med og begynte. Svetten rant, tårene trilte og hjernen knøt seg sammen. Okei, dette skjedde ikke. Var vel heller slik at magen rumlet. Plutselig får jeg de s-y-k-e-s-t-e-!-!-! smertene i magen og holder på å dø inni meg, mens jeg later pent og rent som ingenting. Det kjentes ut som at invollene skulle vrenge seg og bare bli røsket ut gjennom en viss plass. Faen altså, det var ikke noe behagelig. Disse smertene er noe jeg helst skulle vært uten.... selvfølgelig klarer jeg ikke konsentrere meg ordentlig når jeg egentlig dør av smerte, så eksamen gikk ikke så bra.

Jeg regnet bare alt jeg fikk til, og når jeg kom til det aller siste stykket så ga jeg opp. Jeg leverte og stakk hjem, hadde så sykt smerter i hele magen. Tenk deg at noen stikker handa langt oppi ja, også drar de med seg innvollene og magesekken din på "tilbake"turen. Deilig?

På grunn av at dette var et syteinnlegg legger jeg ved noen gøyale bilder heller;Dette er i dusjen på badet vi holder på å pusse opp. Classy <3

i like to colour... not drawings, but my hair!

I dag når jeg var ferdig med den jævla eksamen, som forresten gikk dritt - forteller senere, så dro jeg på Jekta. Skulle kjøpe hundemat til min aldri så snille hund, Lotta. Samtidig kjøpte jeg farge for å farge etterveksten, da det begynte å bli et par måneder siden sist.


Jeg bruker farge "5 - Lysbrun" fra Lòreal Paris. Den heter "Renital Prèference". Elsker den!

Druuums.............. WIHU! Tok etterveksten, og de ti siste minuttene skviste jeg resten av hårfargen i resten av håret, da det begynte å bli litt smålig utvaska. Resultatet ble ikke så forskjellig, men en mer jevn og litt mørkere hårfarge. Dette er det jeg liker aller best, når håret ser slik ut. Kanskje løshåret er i ca samme farge som mitt hår nå?

Bildene til <-- venstre er FØR, mens bildene til --> høyre er ETTER.


Også litt flere etterbilder :-)

For en posè, men whatever.


Love it! Håret lukter forresten sykt godt nå.

- Hva syns du?

bloggdronninger i klem

De fleste har vel fått med seg cat(blogg)fighten. Ida Wulff slår til med et rykte hun har hørt, og Voe tar seg nær av ryktet. Vel, Ida postet et rykte som hun skrev tydelig at var et rykte. Hun uttrykte sine meninger angående saken, noe som er fullstendig lovlig - men kanskje litt feil å poste det når hun ikke vet fakta? Jeg vet ikke, men jeg tror Voe tok det litt personlig selv om jeg overhode ikke syns den saken var rettet mot Voe som person. Ida har gjort jobben sin som blogger, informert om meningene sine og skrevet et rykte som hun stiller spørsmål ved om er sant. Men som noen sa, hun har flere tusener lesere og da er det kanskje ikke så passelig å spre et rykte før man vet fakta?

Det er helt riktig av Voe å informere sine lesere om at dette er ikke sant, noe jeg skjønner godt at hun gjorde. Blir helt feil om mennesker skal gå å tro at faren til Voe gjør noe slikt. Bloggverdenen har blitt fullstendig drama.

Skal ikke utelukke at det kan være noe juks på blogglisten, da blogg.no att på til fjerner folk fra listen pga. at de bytter plattform eller om det er en sex-blogg så er den ikke verdig sin plass. Dette syns jeg er helt feil. Listen skal vise en oversikt over hvem som har flest lesere. De begynte med sprøytet sitt om at topplisten skal vise de mest leste aktive bloggene på blogg.no, men vi har jo "Mest aktiv" listen for de aktive bloggene. Har du mest lesere, skal du selvfølgelig få være på listen! Syns det viser at de er uprofesjonelle om de driver å fjerner f. eks. en sexblogg fra listen. Dette gjorde de fordi det blir for grovt for fjortisene som klikker seg nedover listen, men hallo? Det er jo foreldres ansvar hva ungene leser om, og hvor mange andre plasser finner vi ikke grovere ting? Redtube, youporn, xhamster, 2girls1cup and so on.... Nei, hallo! Det skader ikke å lese om noe sånt, det er naturlige ting....

http://kristinaandersen.no ble fjernet fra listen når hun sluttet å blogge, men de fjernet ikke http://thegiant.blogg.no når han sluttet! De så til slutt sin nødt og satte Kristina tilbake til listen - innen hun var røket ned til under 25 plass. Way to go, blogg.no.

Uansett, det er ikke annet å gjøre enn å stille et stort spørsmålstegn ved det hele.


- What do you think? Rett eller galt av Ida wullf å stille spørsmål ved et rykte?

hvordan få youtube videoen som en linje

Har fått noen spørsmål i blant om hvordan dere kan få en YouTube-video til å bli en linje under et bilde f. eks. Her er en liten "tutorial" på hvordan dere kan gjøre det, som jeg har laget selv. Håper dere forstår, hvis ikke er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet så skal jeg svare på de :)


STEG 1: Først må du finne den videoen du vil ha. Jeg valgte Drummer Boy av Debi Nova. Under videoen skal det ligge en knapp som heter <INNBYGG>. Hvis det ikke er en slik knapp der, har eieren av videoen gjort slik at man ikke kan kopiere den og da må du finne en annen video. Jeg har markert innbygg knappen til høyre der. Trykk på den!STEG 2: Når du har trykt på <INNBYGG> knappen, kommer det opp en kode som blir markert automatisk. Denne skal du kopiere. Du kan trykke CTRL + C som er kopier eller bare høyreklikke og ta det på standardmåten.STEG 3: Nå skal vi legge den inn i et innlegg. Logg deg inn på blogg.no, gå inn på et nytt innlegg og trykk på HTML knappen som jeg har markert. Det er her inne det foregår.STEG 4: Når HTML boksen popper opp, limer du inn koden sånn at det ser slik ut. Trykk enten på CTRL + V eller høyreklikk og trykk Lim inn. Vanskeligere er det ikke.STEG 5: Her har jeg markert det området som skal endres i koden for at vi skal få det som en linje. Din kode trenger ikke ha samme tall som jeg har her på min kode, da det er forskjellig fra video til video.STEG 6: Det du skal gjøre er å endre width og height. Vi begynner med width. Hvis du vil ha bredden på en video like lang som et bilde, så skriver du hvor mange pixler du lastet opp bildet i. For eksempel, mine bilder laster jeg alltid opp i 600 pixler, og da velger jeg width = "600". Så skal du endre høyden. For at det bare skal bli en linje bruker vi høyden "25". Dette skal man alltid bruke.

Så slenger jeg med min video:

Drummer boy - Debi Nova (8)

meg og min pus

God kveld <3

I dag har jeg ikke gjort en dritt Brad Pitt. Jo, egentlig, men ingenting interessant. Dagen begynte med at jeg stod opp, kjedet meg og laget en videoblogg. Skal forresten bli flink å videoblogge nå, gled dere :-)

Etter jeg stod opp spiste jeg frokost, gikk tur med Lotta, gikk inn og chillet. Snakket med litt boys på msn og skaffet meg noen dater. Haha, neida. Eller jo, forsåvidt, men ikke så interessant.

Frokosten ble rundstykker, sammen med litt Gossip Girl episoder <3

Ouh yea! Elsker rundstykker med nugatti, cola og gossip girl!Akuratt nå har jeg besøk av en ukjent person som liker å være skjult for omverdenen. Nemlig Tuva! Vel, nå spør dere sikkert om hun ikke skal begynne å bloge igjen. Tuva kjøper seg speilrefleks om et par dager, og skal begynne å blogge når det ankommer. Da skal vi fortsette og ligge å dø i kosedressene våre her, så ciao <3Koseposer. Mye kos, lite pose.

- Hva har du gjort i dag?

Håret mitt + keratin fra Rapunzel

Hei!

Har i det siste fått mange spørsmål om håret mitt. Derfor tenkte jeg å la dere luringer få svaret på det dere lurer på. Dette innlegget vil altså handle om håret mitt, og at jeg skal få sponset hair extensions med keratin fester fra Rapunzel.

1) Farger du etterveksten din ofte?
- Nei! Jeg farger den hver 3. måned eller noe. Har ikke farget den på lenge, men skal gjøre det nå.

2) Hva er din naturlige hårfarge?
- Aner ikke. Har ikke sett den siden jeg var 6, og hvor mange har samme naturlige hårfarge som de hadde når de var 6 år? Tipper det er noe ala mørkeblond/mellomblond.

3) Bruker du extensions?
- Nei. Har ikke brukt det på evigheter, så alle bilder på bloggen min i det siste er mitt naturlige hår. Men jeg skal snart begynne med extensions, siden jeg skal sveise på fra http://rapunzelofsweden.no :)

4) Hvor langt hår har du?
- Vet ikke helt nøyaktig, men mitt eget er vel 50 cm, noe rundt der?

5) Hvilken hårkur bruker du?
- Jeg bruker en helt NYDELIG hårkur som jeg kjøpte her: http://makestyleshop.no/VarevisningDetalj.aspx?varekode=07713&hkat=14&kat=83&grp=2. Den er helt suveren, og jeg kombinerer den med denne shampooen som jeg også kjøpte: http://makestyleshop.no/VarevisningDetalj.aspx?varekode=07700&hkat=14&kat=83&grp=1. Den lukter helt seriøst som en blanding av bringerbær, jordbær og hubba bubba!


Også over til håret jeg skal sveise på. Jeg har fått tilbud om sponsing av hår fra Rapunzel Of Sweden (http://rapunzelofsweden.no). De har med keratinfester, og det betyr at man kan sveise det på og ha det i ca 3 måneder. Dette har jeg hatt før og var veldig fornøyd da, men da hadde jeg et billig hår som jeg bestilte fra Kina.

Når jeg får håret mitt fra Rapunzel Of Sweden skal jeg sveise det på, ta bilder av hvordan man gjør det og legge ut sluttresultatet. Tenke å vise dere litt bilder av hva de har på Rapunzel Of Sweden:
HAIR EXTENSIONS- HÅRFORLENGELSE MED KERATIN - 2# NAIL HAIR EXTENSIONS - HÅRFORLENGELSE 50CM
http://www.rapunzelofsweden.no/1/no/nail-hair-extensions-50-cm/2-nail-hair-extensions-harforlengelse-50cm.php
Nail hair extensions. Jeg skal ha denne fargen, ca 200 fester i 60 cm tror jeg. Mitt eget hår skal altså farges litt mørkere, noe jeg blir til å gjøre hos frisør når jeg har fått dette håret.


Før og etter på en jente med farge 60. Riktig pent, eller hva? =)


En jente meg hårforlengelse i farge 613. Kjempefint! Sjekk det volumet!


Til og med de med utrolig kort hår får dette til. Se hvor flott det ble!

Her kan dere se hårpåsetting under prosess:

VIDEOBLOGG - Welcome to Paradise

Kjedet meg, og siden jeg har fått sangen "Welcome to Paradise - Miss Sofia / Sofia Mattson" på hjernen, lagde jeg like så godt en video. Skulle egentlig være en "vinnervideo" hvor jeg er Tine og Carl - men vet ikke om jeg traff helt riktig. Iallefall, så er hun i shorts Tine og han i kosedressen Carl. Haha, så teit egentlig.

Jaja, lenge leve dårlig humor =)

søtinger <3

Nå er jeg tilbake, alle dere søte lesere <3 (Lol, forrige innlegg var rettet mot de som kommenterte stygt mens søtinger er til de som faktisk er greie og fornuftige....)

Pausen ble litt lenger en hva jeg hadde sagt til dere, men vi er faktisk midt i eksamenstiden. Gjett hva vår klasse kom opp i i skriftlig eksamen? Selvfølgelig matte! Åååh, vi er så heldige. Kunne ikke blitt bedre. Ironi!

Dere lurer sikkert på hva jeg har gjort mens jeg har vært borte. Jo, det skal jeg fortelle dere. Det har vært sykt herlig å være borte fra bloggen. Har ikke rørt noe som heter blogg.no, har ikke sjekket topplisten, har ikke logget meg inn eller noe. Man skulle nesten tro at jeg var søkk lei av bloggen, og det er jeg jo. Derfor tok jeg meg en litt lang pause for å få tilbake blogghumøret. Er ikke riktig på plass enda, men det kommer seg. Det jeg har gjort iløpet av fraværet mitt er kun å jobbe med skole. Vi har eksamen på tirsdag, så jeg gruer meg veldig.


Har tatt et nytt bilde av meg selv. Sjokk!


Har fått tilsendt et produkt fra http://coverbrands.no - love it <3


Badet nede er under oppussing. Derfor bruker hele familien mitt kjære toalett :-( <3


Lotta har fått løpetid for knapp en uke siden! Endelig.... har ventet på denne. I dag har vi vært hos dyrlegen og tatt blodprøve for å sjekke når hun "står". Dette blir nok gøy, kommer mere om dette når det faktisk skjer.


Dette kuule speilet skal vi ha på badet! Er Speil over alle småhyllene, også er det et skap inni det store speilet.

Nå skal jeg avslutte konkurransen om øredobbene og det som skulle vært på søndag. See you <3

kan dere stikke aaav, idioter

jeg blir helt seriøst irritert over å lese kommentarene mine for tiden. Halvparten av dere er negative drittsekker som faen ikke har annet å gjøre enn å kritisere alt dere kommer over. FÅ ET FUCKINGS LIV, idioter. Hvem i h****Efweobweiovåbweo gir dere retten til å komme og si "ååh, faen du har stygge lååååår" eller "du redigerer puppene dine". As a matter of fact, jeg redigerer ikke puppene mine. Og til dere som klikker helt for at noen bruker push up, HVA I HELVETTE er galt med å bruke push-up? Hvis en person for faen vil det, la den gjøre det. Greit hvis man pusher di opp til de blir trillrunde og helt unaturlige, men hvis man ikke har verdens største pupper og kanskje vil vise litt mer, hva i all verden er galt da? Selv bruker jeg ikke push-up til vanlig, har det en sjelden gang, men sånn som på innlegget under har jeg ikke på meg det, og forresten så er det helt naturlig at puppene blir mindre i en bikini. De fleste bh-er løfter og støtter puppene, så det er ikke så rart. Ellers kan alle bare gå å suge seg selv. ;);););)

Og lårene mine. Uff, ja. Kanskje jeg skal kappe de av? Eller begynne å photoshope de? NEI, for faen. Kom å vis meg dine lår, så skal jeg kritisere de også. Hva så om man har tynne lår, eller kanskje lår med cellulitter på? Hva skal jeg gjøre med lårene mine? Stikke en sprøyte i de og fylle silikon? Går faktisk ikke, jeg er født slik jeg er. Stikk å heng dere, seriøst. Nå er jeg jævlig lei, hver dag får jeg minst 20 drittkommentarer hvor dere kritiserer alt som er. Det er derfor dette blir er banne-hate innlegg. påthåkejrgbåpjvwae.

Og om jeg vil gå kledd slik på 17. mai som jeg gjorde, SO WHAT? Skal ikke akuratt dra fram ballkjolen og askepottskoene, dra til frisøren og ordne håret og sminke meg? Var jævlig varmt, 21 grader i skyggen, og da må jeg for f få lov til å gå i en shorts. Dere skal kritisere, ødelegge og slenge dritt om hva enn jeg gjør. Få dere noe bedre å gjøre. Noen sa at INGEN gikk kledd slik btw, men hva tror du? Jeg så masse jenter på min alder sprade rundt i rumpekorte kjoler, shorts og slikt. Til og med folk gikk i joggebukser. Folk gikk i stygge jeans og slitte t-skjorter. Alle eier ikke en bunad, og jeg gidder ikke gå på sparkjøp for å kjøpe meg en bunad jeg ikke trives i en gang.

Jeg tar meg fri fra bloggen i et par dager, for jeg er nemlig jævlig lei av dere no-lifers og at jeg får så jævlig mye dritt tilbake. Gidder ikke lese kommentarene på dette innlegget en gang, for det rauser sikkert inn dritt som at "ååh, du banner så jævla mye" - hva så? Jeg elsker å banne, nordlendinger banner i nesten hver eneste setning - iallefall fra det jeg har erfart.

Nå kan dere no-lifers slå dere løs på dette innlegget, jeg gidder ikke lese kommentarene uansett. Men takk til dere som ikke er slik som de jeg beskriver her, setter pris på søte og snille lesere som ikke skal kritisere hva enn <3

Forresten, hvis dere sier at "SÅNN MÅ DU TÅLE, DU ER PÅ TOPPLISTA FOR FAEN". Ingen folk skal finne seg i å bli slengt så mye dritt til som jeg har. Jeg har oversett det i en lang stund, men nå er jeg bare helt lei. Liker du ikke det du leser/ser så la være å si noe. La det ligge, du kan ikke gjøre no med det. Og har du ikke noe fint/konstruktivt å si, hold kjeft. Zipp igjen, hold for munnen, lim fast gaparhollet. Greit? Finito?

takk for meg, snakkes om et par dager.

what outfit for the big day?

I morgen er den stooore dagen for Norge. Jeg bryr meg ikke så mye, beklageligvis, men man kan jo ordne seg litt og kle seg litt bra. Siden det er meldt flott og strålende vær (18 grader) her i Tromsø, tenkte jeg å dra fram litt sommerlige klær og ballerina sko. Alle outfit'ene jeg har nedenfor blir kombinert med noen nydelige øredobber som jeg desverre glemte å ta bilde av. Som dere ser gidder jeg ikke lage noe styr ut av klærne, tar bare noen vanlige og slumme sommerklær. Jeg klarer ikke helt bestemme meg for hvilket outfit, så ja - hva syns du?

Beklager forresten den sugne kvaliteten på kameraet. Picasa ødela bildene heeelt =( også er ikke fargene på klærne helt korrekt, heller ikke hudfargen min. Den ser litt grå ut...... gammel og grå <3<3<3 Også beklager jeg store bilder, men når jeg skulle lage "kollasj" i picasa ble bildene HELT fucka. nå er jeg virkelig i fml-humør.

OUTFIT 1:

Tunika fra Lindex, tights fra BikBok, sko fra KappAhl og veske fra KappAhl

OUTFIT 2:

Tunika - lindex, shorts - KappAhl, sko - KappAhl, veske - Lindex

OUTFIT 3:


Topp - no idea.

OUTFIT 4:

Shorts - cubus, tunika - lindex....

heyheyhey, jeg er tilbake

Heisann!

Først vil jeg si at det har vært en knallfin dag i dag. Nydelig vær og god mat. Har ikke gjort noe særlig mye i dag, bare fartet litt fram og tilbake. Nå er jeg hos pappa, og skal være her til i morgen. Så drar jeg på jobb klokken 3 i morgen. Ja, jeg skal jobbe på 17. mai. Jeg syns ikke 17. mai er en sååå stor dag at det gjør noe, så jeg tjener meg heller litt penger med dobbel lønn! Til alle dere i Tromsø som skal gå med bunad: dere burde håpe på litt kaldere vær. Er meldt 18 grader og stekende sol, ikke akuratt det beste bunadværet? Jeg selv satser på en shorts eller noe. Skal legge ut et innlegg der dere får hjelpe meg og velge hva jeg skal ha på meg.

Også vil jeg bare si at nå er jeg tilbake med bloggingen, men det er en ting - vi blir trukket opp i skriftlig eksamen på tirsdag og det spørs hvor lenge det er til eksamen. Hvis eksamen er nær blir det for meg en selvfølge å prioritere skole litt mere enn bloggen, men det skal komme oppdateringer stortsett hver dag.

TUVA!! HVOR ER TUVA!?!?!? ER HUN DØD?!?!?!?! HVA SKJEEEEER?!?!
- Tuva har en liten uoffisiell bloggpause. Ikke tro på kommentarer i kommentarfeltet hennes som er skrevet fra "Tuva", da jeg ikke tror at hun har kommentert der selv. Hun skal komme tilbake, men hun har (akuratt som meg) blitt syyykt umotivert av at alle på Paradise ikke fikk nok av sin daglige dose oppmerksomhet, så de opprettet seg en blogg og inntok topplisten. Jeg er ikke noe happy for det, da jeg syns bloggen deres suger. Sorry at jeg sier det, men her kan meningene mine få komme fram. Syns ikke noen av bloggene til paradise er bra, og de blogger bare om dagens episode og at de er på turne?!?! Turne? wtf, de er vanlige mennesker som har driti seg ut på TV - så skal de turnere rundt for å drite seg enda mere ut? GI MEG STYRKE, hva skjer med verden? Uansett, Tuva kommer tilbake. Det gjør hun, så bare ta et fatt om tålmodigheten, så skal dere se at det kommer sikkert et innlegg fra hun.

 
Gi meg tiiiiger!


Gotchaaa


When I say jump, you say how high


Stamp on the ground, jump, jump, jump, jump and move it all around...


Kung Fu fighter, didudidudidudidu

Random, or

nydelig vær... skittent vann

Heisann!

Er enda på Vannøya, vi drar hjem i morgen. I dag er det jævlig fint vær, sånn typ 18-20 grader i sola. Det er meldt sånn vær i morgen også, det er bare diggasss. Og det er meldt fint vær når jeg kommer hjem til Tromsø også. Det aller beste er at på 17. mai er det meldt ca 18 grader og stekende sol i Tromsø, gleder meg! Men det triste er at dagen etter 17 mai blir det 8 grader og regn...... Ser ut som Tromsø er en av de plassene der det er meldt aller flottest vær på den store dagen.

Siden solen stekte alt som kom i dets lys tok vi oss en tur på stranden. Vi var på "krokstranda" eller hva det heter. Det var varmt og godt der, vi grillet pølser og koste oss. Nå er vi tilbake på Kammen, og skal slappe av til solen går ned. Deretter blir det brettspill med familien ♥

Her er noen bilder fra dagen:

Åhh, nydelig! Fotografen i meg begynner virkelig å spire.

Hvilke fotografer tar ikke en liten bildeserie av seg selv?
Når vi var på tur hjem etter å ha vært på butikken, skulle vi kjøre forbi Mellajorda eller hva det het igjen. Det vi så da var at elven var utrolig skitten og ekkel. Vannet var helt brunt, så ut som det vat en gjørmefoss. Elven på mellajorda bruker ikke være sånn, så derfor begynte vi alle å undre. Tok jo selvfølgelig bilde for å vise dere:

Det værste er at jeg tror dette er drikkevannet til de på Mellajorda. Haha, uff. De tror sikkert det er kaffe som kommer ut av vannkranen, lol x)

Nå skal jeg ut i solen, ciao ♥

hytta vår

Nå er det kvelden og da betyr det å ha litt tid med dataen. Jeg har ikke gjort noe spesielt i dag egentlig, annet enn å vært ute. Har ikke vært noe særlig annet å gjøre. Nå sitter jeg her i stua og slapper av. Drikker litt brus og hører på musikk. Godt å ha internett, det skal jeg si.

Forresten, her er hytta vår. Den er ikke så stor, men den er stor nok for oss i familien.
HAHA, neida!

Noen lurte på hvordan hytta vår ser ut. Det er vel strengt tatt ikke direkte en hytte, men heller et halvt hus. Det er et stort hus som er delt i to, hvor vi eier halve delen. Hvis pappa bestemmer seg for å bygge hytte overtar jeg og Nichlas hans andel av "hytta". Dette huset er altså på Vannøya :-)


Det er veldig fint her. Stort område, mye natur og rett ved havet. Vi har båt, men ikke motor. Også er det meldt fint vær denne helga, så det er jo enda bedre. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, så sees vi imorgen!

- Hva skal du i helgen?

vannøya =kjedelig blogging i helga

Jeg skal til pappa, og vi skal til Vannøya. Vi skal være der til søndag, og derfor vet jeg ikke om det blir noe særlig bra blogging. Det kommer helt ann på hva jeg gjør her, hvis jeg kjeder meg blir det nok kjedelige innlegg. Nå har vi akuratt kommet fram. Vi har et gammelt hus på "Kammen" hvor vi holder til.

Noen bilder dere kan "nyte" mens jeg pakker ut og slår meg til ro.

Mamma i godværet. Her e ho tris for at æ ska reise fra ho, ho vil ha mæ hjemme. heh


Sola skinner som aldri før!


Bilde av vannet. Tok det når jeg var på ferga til vannøya.


Også var vi framme. Skulle se hvilket rom jeg ville ha, og må si at dette ikke fristet.
Litt fluer, sa du?? Nam!

så lekker, julie

Må dele disse to bildene som jeg fant på kameraet. Dette er Julie, Julie F. Julie med ansiktet som alle gillär. Fotogen, virkelig! Imponert, kanskje er ansiktsmodell neste steg? Hva tror du?

Neida, hun er jo ganske søt hvis hun vil :)

datafri

tar fri fra dataen i dag. har innlevering av 1339058259057829184618264 tekster i morgen (helt seriøst) og en siste prøve i RLE. derfor blir bloggen skjøvet bort for i dag.

have a good day bitches <3

hahaha, kleiner hai!

Den er gammel ja, men den er så sykt epic at jeg legger den ut. Iallefall når hun er på det høyeste!!!


Hvis du vil vite hva hun synger, take a look here:

Baby shark dum ...
little shark dum...
big shark dum...
enourmous shark dum...
white shark dum...

girl swims ...
shark sees ...
girl sees
shark gets closer...
girl swimms ...
shark gets closer ...
girl swimms.
girl screams aaaaaaaaaaaaaaaaaah!
shark eats jumm jumm ...
bad shark ...

outfit

Dette hadde jeg på meg på fredag når jeg dro på Yonas med Tuva og Hanne. Vi var så sultne at vi rushet av gårde til Tromsø's beste pizzeria. Det var sykt godt, og pizzaen var verdt de 315 kronene.... Iallefall, jeg hadde på meg et helt enkelt og vanlig outfit. Z1cK så blek jeg ble på bildene :-(
Jakke - h&m, genser - cubus, jeans - wow, sko - brandos.dk


veske - modekungen.se, ring - kappahl, briller - lindexkonkurranse - av Ella Mote.

Hei og god morgen, mine kjære lesere!

Nå er det på tide med en konkurranse, og denne vil pågå i 1 uke, altså fram til 16 mai. Så da gjelder det å delta, og dere kan delta kun en gang hver! Det blir både første og andrepremie. Konkurransen er sponset av Ella Mote og bloggen hennes Elenes Jewelry.

For å delta må du fylle ut skjemaet som er lengst ned.

Premiene er dette:


Dette er 1. premien som er et Cupcake smykkesett i søte lilla farger. 


2. premien er disse søte sommerfugl øredobbene. De har "diamanter" i rosa på vingene.

Skjemaet vil ikke fungere. Enn så lenge kan du gå direkte inn her og fylle ut skjemaet, så skal jeg se om jeg får det inn på bloggen senere! http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHZGQXR1TUFGd3g5TmU1dWhia2FUUXc6MQ

hva synes vi om gul eos?

Hey hey allihopa! 

Nå har jeg vært på BurgerMan og spist frokost med Tuva, så sitter vi bare her og chiller. Når jeg var på "cafè" med Johanne Grov, hadde hun denne gule eosen. Den som har solfaktor. Jeg måtte jo selvfølgelig ta bilde av den, og det jeg lurer på er om dere har prøvd den? Liker dere den?

Desverre er Johannes eos spist opp, hvis du vil se hvordan den ser ut når den er tom kan du gå og se på bloggen hennes. Nå skal jeg ta en liten blund på øynene, er så sykt trøtt!

Jeg vet, rene og fine negler. Spesielt neglelakken!


Cute eos!

fjæra med lotta

I går gikk jeg en tur i fjæra med Lotta. Var så fint vær, så hvorfor ikke? Hun elsker å gå tur i fjæra og snuse rundt, så da ble det til at vi gjorde det. Tok også med meg speilrefleksen og tok litt bilder, ble ganske fine bilder. Egentlig er jeg ikke noe fan av å legge ut blogginnlegg med masse bilder, men desverre ble det et slikt innlegg nå!

hvilket bilde var finest?

I sammenheng med et skoleprosjekt har jeg fotografert tørka tang. Hvilket bilde var finest? Klarer absolutt ikke bestemme meg! Dere må også tenke på hva som er naturlig å ha i bakgrunnen. På bilde en har vi tørr bakgrunn, hvor vi ser "fjæra", mens på bilde to har vi våt bakgrunn - vann. På det siste bildet er sola i bakgrunnen, og sola tørker jo den tørka tanga?1, 2 eller 3? :) Nå er jeg på Yonas, hadebra <3

;PpPPpPp

- Farsan ringer: "vem är det?" "det är ju jag", så är det en flodhäst ;PPp;pP
- Läraren seier: "God helg" "Takk" och så er det onsdag ;pPpPPpP
- Kompisen ringer: "vad gör du?" "sitter nu her", så står man ;pPpPppPP
- Farsan ringer: "Vad gör du?", "Jag lever livet!", så är man död! ;pPpPpPPpp

- Satan ringer: "kan jag få din själ?" "javisst" Så är man ginger ;PP;pP;Pp
- Telefonförsäljare ringer: "hej, stör jag?" "ja" så gör dom inte de ;PppPppP
- Morsan ringer "vad gör du?" "Är med kompisar" Så har man inga ;PpPppPp
- Morsan ringer "har du köpt tulpaner" "ja", så har man köpt en kaktus ;pPPpPppP
- Mamma ringer: "Vem är du med?" "En kille" så är man med Justin Bieber ;pPpPppPpp
- Justin bieber ringer: och säger "One time", så var de två gånger ;pPppPp
- Justin Bieber ringer: "baby baby baby oooh" så är man vuxen ;pPPpppPpNå stikker jeg i fjæra med Lotta. Godværet er på plass <3

produkter fra makestyleshop

Jeg skrev et innlegg for en stund siden om to produkter jeg hadde tenkt å kjøpe fra http://makestyleshop.no. Kjøpte de rett etterpå og fikk de for litt siden. Jeg vil absolutt anbefale dere å kjøpe det jeg gjorde, for jeg er storfornøyd!


Hårkur og shampoo fra Eco fruit. Kjøpte også reflection spray fra GHD, kjempebra!


Hårkuren er jeg storfornøyd med, utrolig glad jeg kjøpte den. Gjør håret silkemykt og gir det en frisk duft. Finnes i forskjellige lukter, denne lukter melon. Nam, minner meg om syden <3
Denne shampooen lukter så iiiinderlig godt. Lukter som en blanding av jordbær og hubba bubba, helt seriøst. Også er den kjempegod på håret! Bruker den hver gang jeg dusjer.


Denne får håret til å skinne - men OBS: Ikke spray nærmere enn 30cm, ellers blir håret fettete!

i posten i dag - pakke 1

Hei!

I dag har jeg hatt mye å gjøre, så lite tid til overs desverre. Blir bedre blogging i morgen. Jeg har vært på posten og sendt en jakke til Ruth, også har jeg hentet to pakker. En sponsorpakke og en pakke med noe jeg kjøpte.

I dag får dere se det jeg fikk sponset, og helt ærlig digget jeg skoene! De er fra http://brandos.dk og er av merket Reebok. Jeg fikk i størrelse 35, og de passet helt perfekt. Dette er ikke det samme som et par stygge nike-joggesko, disse er stilige og freshe streetstyle aktige sko. De er faktisk ganske kule, så jeg liker dem!


- Likte du skoene?

Forresten, snart får jeg og >>HANNE CHARLOTTE<< langt hår! Vi har bestilt fra eBay :-) Kan vise senere hvordan dere gjør det, siden var noen som lurte på hvor man fant slik hår til å sveise på!

har stusset håååret

Heisann dere!

I dag har jeg ikke blogget noe på grunn av at jeg har vært i byen og klippet meg. Jeg dro til Centimeter frisør som ligger bortfor Spar over Nerstranda. Klippet meg hos en lærling som var utrolig hyggelig og dyktig. Stusset håret og fikset panneluggen, så nå er jeg superfornøyd :-) Håret mitt er ganske tynt nederst, men jeg har bestilt meg extensions som jeg skal sveise på. Gleder meg til å få gjort det! Forresten - burde jeg farge håret mitt en anelse mørkere?

Nå skal jeg spise middag, så skal jeg på Posten og hente to pakker :-D


Er så fornøyd, var så godt å få bort de slitte, stygge tuppene!

hvilken klokke vil dere ha?

I samarbeid med Fossil og Magnus Jason skal jeg SNART fyre en konkurranse. Jeg får velge en av klokkene nedenfor som konkurransepremie, og lurer derfor på hvilken klokke du syns jeg skal velge? Husk at du burde skrive den klokken du syns er finest, fordi kanskje er det akuratt du som vinner?

selvfølgelig, tar dere ikke ironi?

Herregud, dere nærmest klikker jo og får anfall pga at jeg lager et ironisk innlegg! Selvfølgelig var det korketrikset jeg hadde brukt, men dere trenger jo ikke klikke å bare "Loool, alle ser jo at det er korketrikset! DET ER LIZZM SO LASTYEAR, det er oppbrukt!! herregud, det var stygt og du er dritstygg!!!!" Og til dere som sier "snørr i nesa, æsj" så er det ikke akuratt unormalt å ha snørr I nesa? Har du ikke det, så er du vel ganske unormal. Si meg en person som ikke har snørr i nesa? Lol, dere er såå teite av og til at jeg blir irritert. Greit om snørret henger ut av nesa, men i dette tilfellet så har man snørr i nesa. Nå er det plutselig også galt! FYL!!!! Fatter skissa?


Hehehe ja!

Også har jeg forresten hatt spa, ryddedag og chilledag i dag. Har ikke gjort noe ellers, så var deilig å få hatt en skjønnhetskveld! Først dusjet jeg for så å rydde litt. Under dusjingen, så gjorde jeg dette:

Skrubbet kroppen med saltskrubbgreier, utrolig bra for huden!


Så tok jeg fram denne shave gelèen til leggene. Vet ikke hvor du får kjøpt den, jeg kjøpte den i Polen.


Så tok jeg den på leggene. Den ble faktisk formet som en k*k! Haha, et tegn fra Gud?


Så var det da bare å smøre det ut. Leggene ser så freshe ut i shavinggelè!


Også var man nydusjet, ren og fresh. Elsker virkelig den følelsen!

- Bruker du å ta noen "skikkelige pleiekvelder"?

my lips be like

Jeg har endelig gjort det! Fant et firma som tok restylane i lepper hvis man var under 16, men hadde med foreldre og hadde tillatelse. Har ventet på dette i evigheter. De ble utrolig diggbare!! Har aldri følt noe på den måten før, så jeg er utrolig fornøyd med hva jeg har klart å oppnå. Hvem vil ikke ha slike lepper liksom?

Fraværet fra bloggen i dag skyldes jo da at jeg har vært og fylt leppene!

Ble litt tørr på leppene, men det går over. Ignorer alle fregnene takk :)

video av noen jenter på skolen

Her er en videoe noen jenter på skolen lagde for en 2 år siden ca. Virker som de satset på skuespillerkarrieren, haha! De som er med i filmene er Lena, Merethe, Hege og Ina om jeg husker rett. Haha, jeg må flire! For en humor, for en fantasi. Håper det kommer flere slike!

outfit + chatroulette.no - sees der!

Alle må gå inn på http://chatroulette.no og se om dere ser meg, for der skal jeg være i kveld :D Gå inn med en gang bare, så kanskje vi snakkes? Håper dere liker outfit'en min, nå skal jeg chatte og rulle ;-)

Okei, jeg skjønner ikke hvorfor jeg tok så mange bilder men jeg klarte ikke bestemme meg! Haha, beklager altså. Men uansett, her har dere hvor tingene er fra:

Skinnjakke - H&M, genser - Lindex, hvit topp - Cubus, veske - modekungen.se
Hvit strømpebukse underst - Lindex, blondetights - Lindex, hullete tights - newlook.co.uk
Sko - Din Sko, øredobber - Cubus

sitter nu her på burgerking

Nå er jeg på cafè med Johanne Grov og Tuva Willassen. Vi skulle først på Grom cafè, men de var jo selvfølgelig stengt. Som den drittbyen vi bor i hadde vi inget annet valg enn å tusle inn på Burger King. Cafè liksom, haha. Mer en uteliggerplass spør du meg. Så nå sitter vi her, tre lekre jenter, og ser ut som vi skal på forretningsreise.


Trenger jeg si mere? Det er Burger King altså, ikke noe Hellstrøm rydder opp her i gården...


Her har vi Johanne Grov søta. 


Også har vi oss tre søte jentene! Buisness girlsa her ;-)

Nå skal jeg springe ned å kjøpe meg mat, for lukten her gjør at jeg blir sulten som er monster. Ciaao <3

en sang av keinapel

En blogg jeg leser daglig, som er skrevet av Cecilia Keinapel. Hun blogger om mote for det meste, og hun har god stilsans. I bunn og grunn ligner hun ganske mye på Kate Moss i ansiktet, hva syns dere?

Cecilia har kommet ut med en sang som jeg gjerne vil dele på bloggen her. Si gjerne din mening om sangen hun har laget i kommentarfeltet. Dette skriver Cecilia til sangen på bloggen sin:

Jeg har da skrevet en sang sammen med Eivind Whitebay i studio og mener at etter alle låtene vi har laget sammen så var dette den beste :) Det er en house/pop inspirert låt og håper dere liker den :) Vi fikset autotune i verset for å få bedre fokus, men resten av sangen er plain. Enjoy!

Sangen heter: Cecilia Marilyn - Ta meg tilbake


- HVA SYNES DU?

lotta sin garderobe

Hei og god morgen!

Det ble sen kveld på meg i går, så lurer på hva i all verden jeg gjør nede i stuen klokken 10! Ikke normalt at all egentlig... men dagen derpå er jo alltid chill og rolig, så blir nok i sofaen en stund. Kommer outfitbilde senere, for da skal jeg på cafè med Johanne Grov og Tuva. Marte skulle kanskje være med, men tror hun er i konfirmasjon så det kræsjer jo litt. Hvilke cafèer i Tromsø har internett? Hehe, vi skal ha med dataen skjønner dere ;-)

Men poenget var: Lotta sin garderobe! Lotta er jo hunden min, og siden hun er en liten hund (blanding av papillon/tibetansk spaniel) så fryser hun lett på vinteren. Derfor har hun noen uteklær, men samtidig har jeg kjøpt noen klær som ikke har noen særlig hensikt. Haha, det er jo bare så søtt <3


Strikket genser kjøpt i Sverige på "Dollar$tore". 30 kroner?


Refleksvest. Den er nyttig i bruk! Kjøpt på en eller annen dyrebutikk, 99 kroner?


Dekken med for inni og fuskepelskrage. Kjøpt på finn.no, brukt altså, for 50 kroner :-)


Fleecegenser med søtt motiv og tekst. Kjøpt på finn.no til 30 kroner :-)"Does this shirt make me look FAT?". Kjøpt på finn.no til 30-40 kroner :)

Regnponchoen som jeg klipte til. Kjøpt på finn.no til 50 kroner ca. Veldig søt og nyttig :-)

randomness in my <3

Jeg elsker randomness! digger å ta randome bilder som ikke har noen sammenheng med noe å gjøre, haha. Så her får dere en random bildeserie med det mest randome dere kunne tenkt dere.


Hvem tror du jeg er er sammen med akuratt nå? Personen skjuler seg bak hånden...


You spin my head right round, right round.....


Helvette braker løs :-)

Hater forresten vaskemaskinen.... er så skitten at jeg ikke klarer å ta ned mine egne klær :-(

- LIKER DU RANDOMNESS? 

todays outfit

Hei snupper og lupper <3

Nå har jeg seriøst funnet dagens outfit. Helt seriøst. Digger det, får vist fram alt jeg vil. Og dette skal jeg definitivt bruke når jeg skal til Sunny Beach, for da kan jeg få betalt av mannfolk.... siden de sikkert tror jeg er en hore. Men det er jeg ikke, jeg er en polsk classy lady. Tenkte å gå på catwalk og alt med dette, var jo helt rått. Har forresten blitt litt tæææn og det er jeg fornøyd med, så hvorfor ikke fremheve det?

FØR du ser nedover på bildene, sett denne sangen på play så du får full opplevelsesinstinkt:


Digger alt med outfit'et! Spesielt at det er bar rygg <3


Når man snur seg halvveis får man sånne fine ringer, de er med på å sprite opp antrekket. <3 Det på armen btw er arr etter brankopper, og de er som accessoaries for meg :D


Sa jo jeg vurderte catwalk, iallefall etter dette bildet. Ser ut som en supermodell!


Etter en tur på Sunny Beach i dette antrekket ble jeg desverre gravid..... jaja, life goes on :) You only live once <3

Bikinitopp - Cubus, Vest - H&M, Shorts - Cubus, Briller - H&M, Veske - KappAhl.

ALERT, ALERT, ALERT, ALERT; IRONIIII!! Haha, drøyt... jeg vet, men digger ironi så her er jeg :D

jeg har begynt å "pose" så rart

Fikk en kommentar om det. Jeg syns ikke jeg poser rart. Jeg liker ikke å stå rett opp og ned for å vise fram et plagg jeg har på meg, det ser så "soldat" ut og er ikke noe jeg ønsker å se ut som. Er enig i at jeg kanskje av og til poser rart, men det er blitt en vane og de bildene som blir mest vellykket er de der jeg poser mest. Noen vil velge å si at jeg gjør det, og det er helt greit. Som person liker jeg å overdrive, så har tatt et par virkelig sexy bilder til dere.


So sexy. Haha, hadde tatt seg ut om jeg begynte å posere slik på bilder. rawr, mjau, voff, vrinsk!