hits

mai 2011

Klippe meg?

Jeg er så sinnsykt lei av håret mitt. Ikke fargen, men lengden. Det er bare langt. Det henger liksom bare der, og i tillegg har det begynt å bli veldig tørt i tuppene så må uansett stusse meg. Lurer på om jeg skal klippe meg kortere i tillegg. Jeg bare aner ikke hvordan! Har litt lyst til å klippe det 3-4 cm kortere og ha det rett avklipt nesten, fordi jeg er lei av å ha det tynnere nederst. Samtidig vurderer jeg enda kortere. Åh, hjelp! 

På disse bildene har jeg jukset til håret litt kortere. De er sikkert 3 måneder gammel.


Haha, vet det ene øyet er helt skeivt! Hva synes du jeg skal gjøre med håret?

Lei meeg

Nå har kameraet mitt streiket. Det vil absolutt ikke ta bilder! Regner med det er objektivet, men det har blitt akuratt sånn som Tuva sitt var for en stund siden. Uansett hvilket modus, hvilket rom, hvor nærme, hvor langt i fra osv så vil det ikke fokusere. Det er akuratt som om objektivet sitter fast eller noe. Har prøvd å ta objektivet av og på, ta ut batteriet, stille inn kameraet i alle slags moduser og innstillinger. Uansett hva - no pictures... dette ser jo lovende ut for bloggen.

Her er Tuva sitt kamera, sånn er mitt også nå:
 

Hot or nooot

Hallaaa!

Har hatt fri fra skolen i dag, sinnsykt deilig. Vi har jo fri på torsdag og fredag også, skulle egentlig vært sånn her hver uke. Ingenting er bedre enn å våkne uten å måtte stresse ut døra fordi man har forsovet seg. Har forresten klart å rydde rommet, og sendt ALLE klærne ned til vask. Det burde jeg få medalje for. Ble vel en 15 - 20 maskinvasker. Masse gamle klær også som jeg egentlig ikke bruker, sånn som denne buksen:
 


Den er fra Cubus vet jeg, kjøpte den for 1 år siden. Er ikke helt sikker på om jeg liker den egentlig, syns den er litt for yo-yo. Hva synes du?


Nå skal jeg chille videre med The Voice, mac'en og snus. Såå skal jeg stikke på Brun og Blid en tur og få litt farge.

Outfit

Rakk selvfølgelig ikke ta bilder i går, og i dag er kamera helt fucked up. Tror det har skjedd noe med det, så må fikse det. Derfor blir det bare crappy bilder! Og nok en gang suger bloggingen min.... åh, fml!


 Kjolen er fra BikBok, skoene vet jeg ikke.

Noen tips til videoblogg? 

Rise and shine du liksom

Hallo!

Har vært nydelig vær i Tromsø i hele dag, men tror dere jeg har dratt nytte av det og solt meg? Nope, har ligget utslått i senga hele dagen. Og selvfølgelig tok jeg ingen bilder i går, og heller ikke outfit. Eller vent, jo! Har Photo Booth bilder, så får vel slenge inn de nå. Jeg ser for jævlig ut til å ta noe selvdiggerbilde for øyeblikket.

 

Nå skal jeg stelle pilsåret mitt, også skal jeg ta på gårsdagens partyklær og vise outfit siden jeg føler meg så slem!

Brunette

Her er noen bilder fra da jeg var brunette, og var på photoshoot med Michelle. I dag skal jeg ut en tur, så regner med det kommer outfit litt senere. Hva synes dere, blondt eller brunt hår? Har forresten extensions på bildene under.
 
Klassebilde 1 vgs:


Random bilde:
 

Friday.. uhm, not really

Hola! Nå har jeg endelig kommet meg gjennom alt rotet, og snart er det ryddig. Flink, eller hva? Skulle egentlig synge Friday til dere, men dessverre for min og Rebecca Black sin del er det ikke fredag lenger nå. Kjipt! Får vel hive meg i produksjon av en egen sang: Saturday. "I get down to the closet, I see my clooothes. Hangin' in the closet, layin' on the floor, gotta make up my mind, which dress should I taaake?" :)

I dag har jeg vært på skolen, tatt sol, sovet og ryddet. Ikke noe særlig spennende. Derfor, some pictures:

Gidder jeg? Neh...


Almost aloneee


Klar til å røddehhh om 3 2 1


3... 2.... 1...


Venter litt til


IT WAS FRIDAY, I PROMISE!

ser ikke

heihei! sitt omringa av rot, klare ikke se en driiit. hår og klær og sminke og støvsugera over alt! æ ser ikke skjermen nesten. klare ikke finne kamera, og spesielt ikke minnekortet. har vårrengjøring. blogges etter æ e ferdig i kveld!!! no må æ finne fram til døra!!!!! HEI <3 nam taco

MacBook Pro 13-tommers

Etter jeg mottok MacBook Pro i posten, har jeg fått mange spørsmål om jeg kan lage et innlegg om den.

Først og fremst, så er det deres fortjeneste at jeg fikk den. Dere vet når jeg skrev om studenttorget.no, så hade jeg i tankene å klare å samle 200 stemmer for å få nok til ny iPhone - jeg fikk derimot litt over 500 stemmer og da måtte jeg bare slå til og velge meg en MacBook Pro.
Tuusen takk til alle som meldte seg inn! 

MacBook Pro utseende:
Den ser fantastisk ut. Så ren, elegant og moderne. Ikke for mange knapper og kanter, den er glatt og veldig bra belysning. Med en gang man ser den kan man se at det er en gjennomførst mac. Prikken over i'en er jo apple merket på lokket som lyser når du har mac'en på. Alle sammen, husk: Dette er IKKE en pc, det er en mac. 

Innhold: Den byr på veldig mye forskjellige programmer. Første gang du starter den, så kommer det en lang introvideo som bare sier velkommen på tusen forskjellige språk, så tar mac'en deg gjennom et par steg for å tilpasse maskinen best mulig til deg. Du får også lage deg et brukernavn, ta bilde og skrive inn passord. Derfor må du huske å se strååålende ut når du skal ta i bruk mac'en første gang, så blir bildet nydelig ;-) Ellers er det som sagt veldig mye bra innhold. Du har jo det vanlige som iTunes, safari, iMovie, iPhoto, Photo Booth, App Store, iChat, iDvd, GarageBand osv. I tillegg er det helt ok skriveprogrammer. Tilvenning: Det er ikke noe nytt at en Mac er vanskelig første gang man prøver det ut. Jeg rotet mye rundt på maskinen før jeg fant fram til det jeg ville, og det er vanskelig å huske hva man skal trykke på for å gjøre ditt og datt. Jeg måtte ofte gå inn på google og søke meg fram til ting for å finne ut hvordan jeg kom meg dit, hva jeg skulle trykke på der og sånt, men så fort du kommer inn i det og har gjort det et par dager, så går alt som en lek. Det er utrolig deilig å surfe på den, se film, redigere filmer og bilder, skrive, filme helt greie videoer og lignende. 
Pris:
Jeg er ikke sikker på prisen, men tror den ligger på en 8 - 9 lapper. Du kan søke på google, så får du fram noen sider som selger MacBook Pro hvis du vil det. Bare for å ha det på det rene, så er dette ikke reklame. Dette er kun noe jeg skriver fordi dere har kommet med ønsker om det.

Batteritid: Når du har fulladdet batteri og kobler ut laderen, så varer det i ca 3-4 timer - det kommer helt ann på hvor sterkt lys du har på skjermen og hvor krevende programmer du kjører. Noe som er lurt, er å ikke koble i laderen før du har 6-7 % strøm igjen, for da kan batteriet bli veldig dårlig og du kommer til å få mye mindre levetid uten strømforsyning. 

 

VIDEO - gettin' ready

En random film jeg filmet for snart 20 dager siden. Den tredje sangen som kommer, så er det en skrivefeil. Skal stå "Pitbull" og ikke "Pitbutt". Redigert i iMovie 11. Ny youtube bruker forresten: tcmnpia - den forrige kommer jeg meg ikke inn på!


Krølltangen - Her Styler   //   Øyenskyggen - aner ikke   //   

Det nye designet mitt

Åh, jeg er veldig fornøyd med det nye designet mitt! Nå som jeg har vært så utrolig dårlig å blogge, trenger jeg en fresh start - og hva er vel ikke bedre enn et nytt, friskt design? Elsker det virkelig :)

Kodingen og all hjelp har jeg fått hos BLACKDOLL, hun har strevd med å få det til å se skikkelig og hun har gått gjennom stilsettet flere ganger. Denne jenta kan virkelig det hun gjør, og i tillegg har hun en nydelig blogg med masse gode outfits osv. Headeren har søte TILLA MADELEINE laget, tuusen takk for det! Fikk inn kjempemange fine headere på facebook fan pagen min, men endte da opp med denne. Takk til alle som sendte inn sitt "bidrag".

 - Liker du det nye designet?

New shoes

Hei!

Nååå er det på tide at jeg slår til meg selv. Har ikke blogget bra på sikkert 1 mnd, men nå som alt tentamenstress og sånt er over er det på tide at jeg setter meg ned og fokuserer litt på bloggen også. Så nå, etter å ha slått meg selv i trynet et par ganger, skal jeg bli flinkere. Holder faktisk på å redigere en video as we speak, er bare litt uvant med iMovie og alt det der.

Mamma kom forresten hjem fra Tallinn i går, og hun hadde kjøpt meg en feriegave. Hver gang hun tidligere har kjøpt gave har jeg egentlig bare tenkt "whatever", for har aldri likt det skikkelig godt. Denne gangen derimot hadde hun virkelig klart å kjøpe noe jeg likte! Har null peiling på hvor skoene er fra, så please don't ask. - Hiss eller diss?

Oida

Halloooooo bloggen!

Har vært dårlig blogger i det siste, men har ikke kommet inn på bloggen siden en idiot har prøvd å få tak i passordet sånn at det gamle ikke har funka, og mailen det "nye" passordet til bloggen kommer på huska jeg ikke passordet til. Nå er det iallefall i orden, og endelig kan jeg blogge.

I går dro jeg en liten tur ut med Line, regner med jeg skal ut en tur i dag også. Elsker livet for tiden, litt, ikke helt, men litt. Wiiii! Forresten, det er SINNSYKT digg med macbook - helt fantastisk. Må bare si jeg elsker bloggen også, siden verden går under om 55 minutter. Hjelp :(

sofaplanking.. hahahahaha!


Line kom på bezøk


Klare til fezt, znart


hey, you bitches ain't fuckin' up my flow! Photo Booth er bra å ha :)

Lykke x 10

Åh, jeg er så glad nå! Har nemlig fått en pakke i posten, den beste pakken så langt - og det takket være dere. Lurer dere på hva? Vel, bare se nedover. HAPPYFACE på meg nå!

Nå kommer Mathias, vi skal gjøre lekser faktisk. Herregud, burde få medalje! LEKSER? Hejdå, love you

Husker dere?

13 mars 2010 la jeg ut dette bildet, etterfulgt av denne videoen. Haha, så sykt gal! Jeg og Tuva kjedet oss sinnsykt en kveld/natt, så da var det over til idiotiske og teite påfunn som dette. Ler enda hver gang jeg ser den. Var så tynn og liten!  

Bildene av Marte

Her er bildene av Marte fra shooten, noen ville jeg skulle legge de ut. Hvis du likte det du så, kan du jo stemme på hun i Frøken Norge ved å sende FN35 til 2105 (3 kr per stemme). Dere kan stemme fram til 20. mai, da avsluttes stemmerunden og 20 personer går videre fra semifinalen.

 Og ja, på mange bilder ligner hun på Taylor Swift! Det er veldig mange som sier det, er ganske enig.
 
Kjolen er min, og er fra Fashionlove.no. Utsolgt vel og merke.

Gratulerer med dagen

Først og fremst: Min bestevenn, Marte Idrupsen, er blant de 40 semifinalistene i Frøken Norge. Hun trenger hver eneste stemme hun kan få, og nå som jeg har stemt mange ganger ønsker jeg å spørre dere om dere vil stemme på hun også? Send FN35 til 2105 (3 kr per stemme)


Nå er det 17. mai, woho! Ikke at jeg egentlig bryr meg så mye om denne dagen, de siste tre 17. mai'ene har jeg jobbet, og det skal jeg altså i dag. Blir forresten min siste jobbdag på BurgerMan, så fra og med i kveld er jeg daglig leder på tcmn.blogg.no. Haha! Nå skal jeg kjøre på bensinstasjonen og kjøpe meg sjokolade, potetgull og pølse. Begynner ikke på jobb før 1, så har litt tid til å feire dagen med å feite meg opp på sofaen.

I kveld eller i morgen skal jeg stripe etterveksten, det trengs virkelig.


Todays outfit, hahaha! Bunaden er på ser dere :)


- Har du bunad?

Før i tiden

Et innlegg jeg har postet tidligere, men skal på jobb i dag så rekker ikke blogge!


Lenge har jeg tenkt på å skrive et innlegg der jeg avslører ting jeg ikke har fortalt dere før. Noe av dette vil jeg egentlig ikke legge ut, men fortid er fortid og jeg er ikke den personen lengre. Shit fiske, let's roll.

Det var tidlig i mine skoleår, at jeg begynte å mislike den tørre brødskiva med svett ost på. Jeg ville ha nugatti, ikke svett ost. Siden jeg aldri spiste matpakka med brunost/salami/servelat and whatsoever måtte jeg jo passe på at mamma ikke oppdaget det. Hvordan kunne jeg skjule noe så stort ovenfor min egen mor? Jeg var jo bare 7-8 år eller noe.

Jo - jeg gjømte matpakkene! De fleste matpakkene lå i plastikkposer altså. Gjømte noen under en benk i gangen, men fryseren var stedet som hovedsaklig fikk gjennomgå. Her la jeg så mye matpakker bak fryseren at vi fikk maur innvasjon. Det ble maur langs listene, på gulvet og overalt egentlig. Gjømte også mat jeg ikke ville spise når jeg var hos mor for eksempel, hvis brødet var tørt. Yummy, og enda bedre var det da mamma fant lageret bak fryseren. God lukt? Jepp :)

Det var også tidlig i mine skoleår. Hvis jeg var litt sen til timene mine bare, så var jeg redd. En liten redd harepus som skulle gjømme seg for bjørnen. Vi hadde en sånn gang med vegger, også gikk man liksom ut og inn i klasserommet. Dette var når jeg gikk rundt 4. - 6. klassen på Frogner barneskole i Sørum.

Jeg kunne ofte komme 5-10 minutter for sent, men det ble jo enda lengre siden jeg var så redd for å gå inn i klasserommet. Var redd for at folk skulle se jeg kom for sent, så jeg satt i gangen helt til det kom noen (eks. læreren) og så meg for så å ta meg med inn i klasserommet eller helt til friminuttet begynte. Snakk om å være redd!

Det var i 6. klasse når jeg hadde flyttet til Tromsø. En gang skulle jeg ta buss til skolen fra pappa i Tromsdalen. Jeg turte ikke gå av  bussen, siden busstoppet var rett utfor skolen. Jeg var redd, så jeg tok buss videre til busstoppet mitt og dro hjem. Der satt jeg meg i sofaen og spiste pops.

Rundt denne tiden oppstod skulkeren. Jeg skulket mange dager i 6., 7. 8. og 9. klasse. I 6. skulket jeg dager som skidagen, dager jeg forsov meg og dager jeg var i dårlig humør. 7. klasse skulket jeg av samme grunner egentlig. I 8. begynte jeg å skulke av latskap. Lei av skole, lekser, prøver og å måtte stå opp. 9. klasse ble det mye skulking. På toppen av det hele skrev jeg for lenge siden falske meldinger i meldingsboka, men det oppdaga mamma. Sorry.

HVA? Dette tenker du sikker nå. Jo, jeg har bedrevet nask... Det var i 6. klasse tror jeg, når jeg hadde flyttet til Tromsø for en stund siden. Jeg og min gamle bestevenninne begynte å stjele ting fra butikker på kjøpesentret vårt. Vi stjal lipglosser, truser, bher, annen sminke og av og til klær. Vi gjorde dette kjempelenge, helt til jeg fikk med min andre gamle bestevenninne. Da gjorde jeg det enda mer. Vi tok oss såkalte "shopping runder" på kjøpesenteret noen dager.

Dette var helt til vi ble stoppet i heisen. Dette husker jeg som om det var i går - vi hadde nettopp vært på Cubus og stjelt nattkjoler, truser, bher, parfymer og litt sånn. Vi gikk inn i heisen for å ta heis neid, og døren var på vei til å lukke seg igjen. En hand stikker seg mellom og åpner heisdøren. Inn kom en dame i oransje jakke. Vi trodde hun var en vanlig "kunde", så vi sa ikke noe. Da sa hun "Hei jeg heter lallalala og jobber som lalalala". Vi bare tenkte SHIT"!"#"()%¤!(")#! Hun spurte oss om vi hadde stjålet fra Cubus, fordi en dame hadde sett at vi tok med oss en parfyme inn på prøverommet. Vi bare "eh, neeei. satt den på plass". Også spurte hun om å få se kjapt i vesken vår, men det fikk hun ikke lov til.

Hun tok oss med på "kontroll" rommet, og der skulle hun sjekke veskene våres. Haha, måtte le litt når hun dro ut både nattkjoler, stringtruser og parfymer. Husker jeg var litt lettet den dagen, siden hun ikke sjekket lommene mine. Jeg hadde nemlig 2-3 buttons der som jeg hadde stjålet. Hahaha. Det hele endte med at vi måtte ringe mamma og bli hentet, fikk 3 mnd besøksforbud på kjøpesenteret og bot på 500,-.

Vil bare si at dette er lenge siden, og noe jeg aldri kunne funnet på nå. Jeg er over kriminell lavalder, og det ville blitt større - mye større - konsekvenser for meg hvis jeg drev med det den dag i dag. Jeg er ikke særlig stolt over at jeg gjorde det før, men det er ikke noe å gjøre med det. Fortid er fortid, som jeg skrev lenger opp.

Jeg har et soveproblem. Ikke et hvilket som helst soveproblem - et seriøst soveproblem. Jeg våkner aldri av noe som helst. Må ha menneskelig kontakt der hvor noen enten kaster et glass vann på meg, roper til meg eller river i meg for å våkne. Det er ikke sjangs for meg å våkne av vekkeklokken, det kan jeg bare drite i med en gang. Sover forbi alle vekkeklokker, anrop og meldinger. Noen ganger i sommerferien har jeg våknet og sett på telefonen - 34 ubesvarte anrop! 

I sommerferien legger jeg meg sentsentsent, sover lenge og står opp sentsentsent. Har ikke sjangs til å stå opp å rekke noe klokken 13.00 for eksempel hvis jeg er alene hjemme - siden jeg ikke kommer meg opp.

Hva sa du?

God kveld!

Har akuratt vært på jobb, har jobb i morgen og på 17. mai også. Blir derfor ikke så mye blogging, men jeg holder på å laste ned redigeringsprogram til en video jeg filmet forrige uke. Så da blir det videoblogg en av de kommende dagene!

I går endte det dårlig. Ble ikke så rolig kveld som jeg hadde tenkt til, derfor ble det tidlig seng på meg (tror jeg). Møtte forresten verdens største bloggfan, han hadde sååå lyst å komme på bloggen min så det kan jeg vel ordne.

Sånn våknet jeg i morrest. Lasse, kjæresten til Marte, har tydelig laget et kunstverk her.
Tromsø's nye kjendispar, Paradise-Daniel og Blogg-Therese. WOHO. Han digger bloggen min!

Ready, set, go!!

Vil du hjelpe venninnen min Katrine? Hun er russ i år, og har russebil sammen med flere andre. "Vi i Skaruamouche trenger nå din hjelp for å nå toppen i en konkurranse, og om du kunne satt av 30 sekunder til å trykke liker vil vi bli veldig glad. Du kan til og med vinne ett solkort med verdi på 500 kr!!!

TRYKK LIKER PÅ DETTE BILDET! (man må visst like brun og blid først) og skriv i kommentarfeltet at du er med!! Takk på forhånd ♥" Les innlegget på Katrine sin blogg HER. Forresten, Skaruamouche betyr liksom skal du ha mus, så vil du ha mus - lik bildet! ;)


 

Nå skal jeg begynne å gjøre meg klar til kveldens festligheter. Skal ut en tur med noen venner, men blir nok en rolig kveld. Er så nydelig vær i dag at jeg tror jeg kjører kjole. Kanskje denne som jeg kjøpte på BikBok på torsdag? Helt grei kjole, ikke noe wow akuratt. Prisen husker jeg ikke helt, kanskje rundt 199,-. Har den iallefall i str XS.
Skoene er fra Forever21 :)

- Hva skal du i kveld?

Danza Kuduro

Åh, herregud for et herlig vær det er nå. For øyeblikket ligger jeg lamslått ute på verandaen og soler meg. Det er sånn ca 16-17 grader i skyggen, noe som er utrolig varmt til å være Tromsø.. haha! Skikkelig deilig hvertfall, slipper å tenke på å ta turen innom brun og blid for å friske opp fargen til kvelden. Var på jobb i går så derfor ingen blogging, var en utrolig stressende dag med masse å gjøre. Heldigvis gikk det fint!

Etter jobb i går kjørte jeg og Catarina ut og lodet. Det gikk ikke bra! Vi var i et lyskryss med alle kebabsjappene, også ble det gult. Catarina fortsatte å kjøre, og plutselig bråstopper hun rett forran lyskrysset og jeg kjører rett i ræva på scooteren hennes. Var ikke bare sånn forsiktig anni, men kjørte bokstavelig talt rett i scooteren. Skiltet hennes knakk av og vi klarte ikke sette det på, også var det en greie på scooteren som falt av så nå kan hun ikke kjøre. Hun måtte trille scooteren fra byen og hjem til Tromsdalen. Stakkars! Alle de fulle folkene på Grunder rett ovenfor syns det var utrolig morsomt iallefall, de klappet og herjet.
Har forresten byttet piercing for første gang i dag. Er nå nesten 9 uker siden jeg tok hullet i navelen. Les innlegget her.

En sang som går på replay for tiden er Danza Kuduro med Don Omar. Kjempebra sang, kommer i sydenmodus!

Flaut...

Nå har jeg egentlig akuratt kommet hjem, jeg og Johanne har vært ute og lodet på firhjulingen og scooteren. Er nydelig vær i Tromsø for tiden, og da er det kjempedigg å kjøre litt. Eneste minuset var at jeg ble fri for bensin på vei hjem. Kom meg akuratt ned brua og inn på et busstopp før den slo seg av, så Johanne måtte kjøre og hente meg bensin. Det var dritflaut, alle som kjørte forbi så skikkelig rart på meg der jeg satt med firhjulingen på nødblink. Heldigvis endte det godt!

Nå skal jeg suse ut en tur igjen, jeg og Johanne skal på kino og se Fast and Furious 5. Gleder meg, har hørt den er bra! Må putte på maska på nytt, og pakke sakene. Kjører om nøyaktig 10 minutter. Imens kan dere nyte dette flotte bildet av meg og min pusiii <3
 
it's gonna be a bumpy rideeee

Vet ikke helt

Nå skal jeg faktisk bare skrive ned alt som faller meg inn, har ingenting annet å gjøre akkurat nå. Bortsett fra å sove da, selv om det får vente litt. Har heldigvis fri fra skolen i morgen, digg! Er det forresten mange som ikke klarer å se bilder i innleggene mine? Har dere prøvd en annen nettleser? Byttet tilbake designet foreløpig til jeg finner ut hva som er galt. Klarer dere å se alt nå?

Har fått meg nytt yrke hvis dere lurte, ifølge noen av dere. Nå jobber jeg som hore, blogger og hore, det blir blogghore. Jepp! Haha, skjønner virkelig ikke hvorfor folk gidder å ta seg tid til å kommentere så usaklige ting. Fikk noen kommentarer om at jeg sikkert kommer til å ende opp som en glamourmodell full av silikon, restylane og botox - hva så om det skjer? Er jo mitt liv, så jeg velger jo klart selv hva jeg skal bli. Ikke at jeg har noen planer at all om noe glamourmodell yrke, er for liten til det og synes heller ikke det er noe særlig fint.

Jeg er også ei bitch som noen så fint sa det. Siden jeg ikke blogger så mye, sånn ca 1 - 2 innlegg om dagen kanskje. Men jeg har faktisk et liv, i tillegg holder jeg på å lete etter et passelig videoredigerings program til videobloggen jeg har. Tusen takk for alle tips som kom inn, skal sette meg ned i morgen og lete! Videoen er forresten en video der jeg ordner meg. Noen sier jeg burde legge opp videoblogging, fordi jeg ikke hadde utstråling. Vel, jeg bruker ikke å videoblogge så ofte, og man blir vel flinkere etter hvert som man gjør det oftere? Føler meg litt ubekvem med å sitte å smile til ingenting på en video, så virker sikkert uinteressert og sur. Den hårvideoen hadde jeg trossalt vært på jobb nettopp _hele_ helgen, fredag, lørdag OG søndag. Enda satte jeg meg ned for å lage en video - kun for å gjøre dere fornøyde.

Nok skravling for nå, tenker å ta kvelden. Satser på bedre blogging i morgen! 

no matter what people say, show the world your pride

Picture perfect

Bildene fra i går... Selv ble jeg ikke så veldig fornøyd egentlig, ble så slutty og oransje i trynet. Nå skal jeg spise middag, så skal jeg redigere en videoblogg. Noen som vet et bra redigeringsprogram til video der man kan speede opp klippene?Visa gullkammer

Heisann

Alle vet vel hva Visa er? De fleste har et Visa-kort, og bruker det ofte. Dette er noe selveste VISA er veldig fornøyd med, og de har derfor lyst å takke alle. Det gjør de gjennom en konkurranse som de kaller "visa gullkammer". Konkurransen går ut på at alle som har kjøpt noe med sitt Visa eller Visa electron kort kan registrere kjøpene sine. Det jeg mener med å registrere kjøpene er at man kan legge inn kjøpssum og dato på kjøpet, samt navn og e-post. Dette kan man gjøre opptil 10 ganger om dagen, helt fram til den 5 juni i år. Det har ikke noe å si hvor lite eller mye du har brukt. Kjøpt noe for 5 kroner? Registrer det. Kjøpt noe for 2000 kroner? Registrer det!

Her er premiene at de deler daglig ut 5000 kr til tilfeldige vinnere - samt at alle som deltar er med i trekningen om en reise til London verd 50 000 kroner. Jo oftere du deltar, jo større sjangs har du til å vinne. Jeg har allerede begynt å delta. For å være med i konkurransen, trykk HER eller på bildet nedenfor.

(innlegg i samarbeid med visa.) 
 

visautvalgt
visautvalgt

Players

Uff, har hatt en sinnsykt travel dag! Tentamen først, som forresten gikk strålende, så til byen for å kjøpe klær og ta litt sol, møte Marianne, kjøpe hårfarge, hjem og farge håret hennes blondt, spise middagg, sminke oss og en aldri så liten "photoshoot" i godværet. Er så jævlig trøtt at jeg ikke har orket å blogge noe i dag, siden jeg ikke sov natten som var.

Kan iallefall vise dere verdens deiligste hettegenser/hettejakke som jeg kjøpte på BikBok i dag. Den er av merket Redbird og koster 399 kroner, ganske så dyrt men den er i myyye bedre kvalitet enn alle hettegensere jeg har. Sykt deilig å ha på, varm og ikke minst fin. De har den forresten i grå også. 


Love it! Nå skal jeg legge meg, holder på å sovne stående på hendene i dusjen her. 

- Vil du se bildene fra dagens shoot, eller blir det for mye modelltull på bloggen?

Thesophy

Nå skal jeg egentlig sove, men må blogge et innlegg først. Hadde lesedag i dag, så ingen skole! Wiii... selv om jeg kjenner at jeg absolutt ikke er klar til tentamen i morgen, men tar det som det kommer. Det jeg ikke kan er det ikke vits å lære seg dagen før, fordi det går inn det ene øyet å ut det andre holdte jeg på å si. 

Dro til byen og møtte Sofie, så tok vi sol og hang litt rundt. Vi er bra kul, eller hva? Jeg ble selvfølgelig brun, men ikke på hendene. Blir aldri brun på hendene og i trynet, that sucks. Sjekk bare forskjellen på fotene og hendene på bildene!hippie yo


godsmilet og søtgeipen!


tog ho litt på raua


mi piiiiiiiia <3

ho e så rar!


hahaha seriøst, sofie...


love in the air <3


soppi <3okei, BAD 2 THA BONE


stemmer deeeet ;*

- hvordan har din mandag vært? friday, friday, gettin' down on friday. everybody's lookin' forward to the weekend 

VIDEO - hårvideo

Jepp, det var fredag i går! Hehe.. neida. Sorry musikken i bakgrunnen, men orka ikke slå den av. Love my new camera, Canon EOS 1100D. Videoen er redigert i Windows Live Movie Maker. Hvis dere ikke hørte hva krølltangen het, så sa jeg "HerStyler" - et kjempebra merke! Den er ikke sponset, kjøpt og betalt selv.

Flere bilder

Endelig er jobbhelgen over, og jeg er dritsliten. I tillegg til å ha vært på jobb uten tilgang til PC, har jeg også vært uten mobil helt siden fredag. Det er tungt, merker hvor avhengig jeg er. Nå skal jeg, og jeg _skal_ lage en videoblogg. Om den kommer ut i kveld eller i morgen aner jeg ikke! Blir en aldri så liten hårvideo, mehehe...

Resten av bildene jeg har fikset på, selv om jeg hater å poste hundre bilder av meg selv i et innlegg:

Det øyet til høyre på bildet irriterer meg så sykt, fordi jeg myser hele tiden. Alle bildene blir ødelagt pga det! :(

Hvilket likte du best? Hvis noen vil lage en header med et av de, som passer i stil til resten av bloggen, post det på fanpagen min på facebook så kontakter jeg deg hvis jeg vil bruke den :)

I natt bare...

hadde jeg besøk av Marte. Vi tok noen bilder, men det som irriterer meg er at jeg hadde bestemt meg for at neste gang jeg krøller håret, SKAL jeg lage en video til dere. I går krøllet jeg det, men tror dere jeg filmet? Nei. Kom på det når jeg var på den siste krøllen, og da var alt bare waaaaste. 

Jeg holder iallefall på å fikse gjennom bildene. Kan vise dere en sneak peak på et av hver av oss!
Tror du resten av bildene er bra?

Look back: USA clothing

Jeg savner USA så sykt mye nå. Det var helt klart en opplevelse for livet, og jeg kunne gjort mye for å dra dit igjen. Det er ikke sikkert alle dere har lest det her innlegget, men jeg regner med flesteparten av dere har gjort det. Velger å reposte, fordi jeg er i mimrehumør akkurat nå, haha! Er det noe spesielt du er interessert i å lese om fra USA turen?


Her er noen av antrekkene jeg hadde på meg når jeg var i USA. Ble mye av det samme, mest siden det var så varmt at jeg tok lette klær de fleste dagene. Det her er ikke direkte outfitbilder, fant bare vanlige bilder hvor jeg har på de forskjellige tingene. Og vær så snill - IKKE spør hvor ditt og datt er fra. Det står under bildene, og hvis jeg ikke har skrevet det så vet jeg ikke :)

Genser - BikBok  /  Bukse - JC  /  Veske - Tyrkia  /  Klokke - Gran Canaria


Singlett - JC  /  Bukse - Kappahl  /  Klokke - Gran Canaria


Singlett - JC  /  Shorts og hårsløyfe - Lindex  /  Klokke - åh, dere vet.....


Kjole - Forever21  /  Sko - Random LA butikk


Cardigan, smykke og øredobber - BikBok  /  Kjole - Forever21  


Kjole - Random LA butikk  /  Smykke - BikBok  /  Øredobber og solbriller - H&M  /  Veske og sko - Random butikker


Topp, øredobber og solbriller - H&M  /  Bukse - JC  /  Belte - Forever21  /  Britney - Madame Tussauds


Kjole - H&M  /  Skjorte - XXI (by forever21)  /  Belte og smykke - Forever21  /  Sko - Converse Slim  /  Veske - Modekungen.se


Bikinitopp - Cubus  /  Bikinitruse - BizzyB (bseductive.com)  /  Solbriller - H&M  /  Baywatchbabe - Horestrøk i Amsterdam


Kjole - H&M  /  Skjorte - XXI (by forever21)  /  Belte og smykke - Forever21  /  Sko - DinSko  /  Veske - Modekungen.se


Snikbilde - Mamma 

Hva mener du? Favoritt? 

Dehydrert

God natt alle lesere!

Nå har jeg kommet hjem fra jobb. Sitter bare her og hører på Nichlas, broren min, snakke om russetiden blablabla. Han er nemlig blåruss i år. Råkult? Neida, men han har gått flyfag så nå er det endelig hans tur til å feste vilt i 17 dager. 

Herregud, jeg er faktisk helt utslitt. Har ikke vært så her sliten på hundre år. Må ha noe å drikke hele tiden, kroppen er helt uttørket etter alt skoleslitet. Jeg har heller aldri vært så trøtt som jeg er nå, holder på å dette rett framover. Jeg kommer sterkere tilbake med bloggingen i morgen, jeg lover. Har satt kameraet på lading, fordi batteriet var for tomt til å lage video. Så i morgen folkens, da blir det en liten videoblogg :) 

Her er noen bilder fra nykameraet, forsåvidt de eneste jeg har tatt også iløpet av 3 dager.

Sjekk så sykt stor hullene i buksa er blitt, nå er de alt for vide.


Fuck my blog liksom


Glad og fornøyd jobbepia


Alle som lurte på om såret: Nei, det er ikke fake. Jeg har ikke tegnet det på. Jeg har ikke kuttet meg selv. Det er et sår jeg fikk av å tryne. Enkelt og greit. Slik ser det ut nå, men forrige lørdag var det litt finere syns jeg!


Haha, noen som har vært lite tilstede på skolen?....

BTW: Alle som klikker mongo og klager på at jeg aldri oppdaterer - jeg har faktisk gjort noe som er viktig for framtiden og det var å fokusere på skolen et par dager. Bloggen er noe jeg gjør på si, og dere som sier at jeg burde gi førsteplassen til noen andre fordi jeg suger: hvordan kan jeg gi den til noen? Det er dere som må gjøre det, og da må dere la være å lese bloggen min. Og selv om jeg får betalt for å blogge, så er det faktisk slik at av og til så kommer skole eller annet fremfor bloggen. Takk for meg!

sorryyy

Har vært opptatt med tentamener og skolearbeid de siste dagene, og da har bloggen måtte være siste prioritet. Akuratt nå er jeg på jobb, så får heller ikke blogget da. Skal lage en videoblogg når jeg kommer hjem, fordi jeg har nemlig fått nykameraet! 

Iallefall, beklager for at jeg ikke har sagt ifra. Love u for evah lizm 

Vinn årets feteste scooter

Jeg har nettopp meldt meg på en konkurranse på blogg.no. Det kan du også gjøre. Har du kjørt opp til mopedlappen, men sitter uten kjøretøy? Du vet ikke hva du vil ha, du har egentlig ikke råd eller du bare rett og slett har en dritkjedelig scooter som ingen legger merke til. Da må du sjekke ut DENNE konkurransen.

Premien er en Scarabeo 50 ccm, og verdien på denne scooteren er 20 000 kr. Den har et rååååfet utseende, og du kommer helt klart til å få et par blikk når du kjører på denne. 50 ccm er det som er tillatt på scootere til oss under 18, men uansett hvor gammel du er - delta i konkurransen. Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er:

- Lag et nytt innlegg på bloggen din og fortelle hvorfor du ønsker å vinne årets feteste scooter.
- Skriv inn koden fra bildet nedenfor, i slutten av innlegget. (Bildet du ser ovenfor vil komme opp på bloggen din og du vil blir en registrert deltaker.
- En heldig blogger vil vinne og motta en helt ny Scarabeo 50 ccm . Hvem vet, kanskje blir det du som vinner og kan kjøre rundt i sommer med et stort glis :)


De trekker også ut 3 heldige vinnere som får et gavekort på 1000 kr hver, det kan brukes til å kjøpe denne scooteren innen 1. september i år. Er du interessert i å lese litt mer om scooteren gjør du det her.
//
 innlegget er skrevet i samarbeid med og betalt av blogg.no

- HAR DU SCOOTER, ELLER PLANER OM Å KJØPE DET? 

Hvem er Therese

I det siste har jeg fått mange nye lesere, og det har kommet mange spørsmål om alt mulig som handler om meg. Tenkte derfor å ta et lite oppsummeringsinnlegg der jeg skriver det aller meste som er å skrive om meg.

Hvem er jeg?
Jeg er ei jente på snart 17 år som er bosatt i Tromsø. Mitt fulle navn er Therese Charlotte Margrethe Nielsen, derfor er bloggnavnet tcmn. Ble født i Tromsø og bodde her fram til jeg var 5 år, så flyttet vi til Oslo, Frogner i sørum kommune, og bodde der til 2006 - så flyttet vi tilbake til Tromsø. Jeg har tidligere hatt en blogg under navnet theresenielsen.blogg.no, men her på denne har jeg blogget i snart 2 nå. Kom på topplisten i februar 2010, og har jobbet meg oppover siden.


Fritid og familie
På fritiden gjør jeg ikke så veldig mye. Jeg går på videregående skole, 1 året salg og service. Jeg jobber på BurgerMan, men snart er bloggen ene og alene min fulltidsjobb. Jeg har en mamma og en pappa, en stefar og en stemor. Jeg har en helbror, en halvbror, en halvsøster og to stebrødre. Til daglig bor jeg hos moren min på Kvaløya, mens pappa bor i Tromsdalen. Jeg har også to hunder som jeg nylig egentlig ga bort, men fikk de tilbake på grunn av forskjellige årsaker og regner med jeg skal beholde de denne gangen. Ellers på fritiden er jeg mye med venner, shopper og koser meg.

Skolegang
Jeg gikk på Sorknes barnehage, og 1. til 6. klasse på Frogner barneskole i Sørum kommune. Skulle egentlig gå Melvold ungdomsskole, men så flyttet vi til Tromsø rett etter jeg begynte i 6. klasse. Etter det gikk jeg på Selnes barneskole, også Kvaløysletta ungdomsskole. Nå går jeg på Maritime salg og service 1 året. Det er en ganske grei skole, og den perfekte linja for meg. Ikke for mye å gjøre, og ikke for vanskelig heller. Vi har ikke lekser, vi har ikke så veldig mange prøver, det er rolige skoledager og man blir ikke stresset. Stoffet vi lærer er veldig enkelt også.


Venner
Jeg har mange venner, men mine aller aller beste venner er Tuva, Mathias, Marte og Charlotte. Har også to gode venninner, Sofie og Tiril. Alle disse kan jeg snakke med om alt og jeg stoler på de. Vi gjør masse morsomt sammen, og jeg gleder meg virkelig til å være russ med Tuva! Jeg og Tuva har de beste framtidsplanene, dere skulle bare vist. Det er forresten Tuva som er min alllllller beste venn, og det har hun vært siden 7. klasse. Mange spør om jeg kan beskrive Tuva, så here we go: Hun er nesten helt lik meg. Vi elsker å gjøre de samme tingene, vi er ikke rolig i ræva for å si det sånn. Hun er en fantastisk person som jeg har utrolig mange flotte minner med. Hvis jeg måååå si en ting jeg ikke liker med henne, så er det at Tuva er _sta_. Selv om jeg også er veldig sta, men da går det vel opp i opp?

Personlighet
Uff... denne hater jeg! Hvordan skal jeg beskrive personligheten min? Vel, jeg er veldig trøtt. Trøtt hele tiden nesten, alltid lyst å sove. Jeg er også veldig slapp, så jeg gidder aldri gjøre noe særlig. Samtidig er jeg utrolig glad i å gjøre kødd, for jeg er ganske rastløs. Liker å snakke. Liker også å spise knoll og tott baguett. Oppførselen min er slem. Er ganske frekk mot de fleste, selv om jeg ikke mener det og det vet de. Har vel blitt det siden alle mobber meg fordi jeg er så liten, men jeg er ikke sååå liten lengre! :( Bruker å true alle som mobber meg og si "skal æ slå dæ?!!?", og gjett om de skjelver i buksa daaa.

Bloggen
Jada, o'store blogg. Vel, jeg er veldig avhengig av bloggen min. Selv om jeg ikke blogger så ofte og bruker så veldig mye tid på bloggen, så er den viktig for meg.  Jeg leser faktisk hver eneste kommentar jeg får, selv om jeg ikke svarer på de. Inspirasjonen får jeg fra meg selv, kjedsomhet og andre blogger. Kameraet jeg bruker til bilder er Canon EOS 450D, men får snart Canon EOS 1100D - da blir det videoblogger fordi jeg kan filme i HD da! Når det gjelder leserene mine, så er det dere som gjør bloggen til den det er. Setter utrolig mye pris på hver og en av dere, og det er kjempemorsomt at noen faktisk orker å lese bloggen min.

Hjelp meg å få ny iPhone

Heihei! Nå sitter jeg på skolen, vi har nettopp hatt en dritvanskelig naturfagsprøve. Regner med jeg får 4 eller 5, gjorde det ganske bra så. Jeg må forresten si: rip iphonen min! Den er død for godt nå, ingenting å gjøre med det.

Derfor lurer jeg på om dere vil hjelpe meg å få tak i en ny telefon. Dere skal selvfølgelig få muligheten til å vinne en premie også. Meld deg inn PÅ DENNE SIDEN (det er gratis, null forpliktelser) hos studenttorget.no. Hvis jeg klarer å verve 200 stykker får jeg en iPhone 4.  

Når du har meldt deg inn kan du skrive i kommentarfeltet at du har gjort det, og navnet ditt. Så er du med i trekningen av flere solkort, pluss en kjempebra premie som jeg skal røpe senere. (Forresten, det er ikke vits å skrive at du har meldt deg inn når du ikke har gjort det, for jeg kan se hvem som verver seg) Takk på forhånd <3

Ah, love it

Sett det nye designet mitt? All takk til LUCA for nok en gang et nydelig og gjennomført design. Nytt denne gangen er headeren, de tre knappene til facebook fanpagen, twitter og formspringen, bilde i sidebaren og annerledes skrift i innleggene. Blir alltid superfornøyd med det han leverer, han er virkelig dyktig.

Syns det ble mye mer sommerlig og fresht enn det forrige, litt mer meg. Også likte jeg veldig godt fargene han brukte. Han slet litt med å få bildet i headeren riktig for hadde ingen som egentlig egnet seg så bra som headerbilder, men han får til alt! Hihi :)
 

- Hva synes du?

So sweet!

Holder på med vårrengjøringen av rommet, og fant nettopp et søtt kort jeg fikk for lenge siden av ei jente som heter Maria Saldias Olsen. Fant ikke bloggen hennes akuratt nå, så har ikke noe å linke til. Med kortet fikk jeg to søte armbånd til meg og Tuva. Er en god stund siden jeg fikk dette kortet da, og hadde helt glemt det av. Alltid koselig å finne sånne ting når man rydder! Det går helt klart i "keep-haugen", mens alle varselbrevene fra skolen skal få seg en fiiiin tur i "toss-haugen".

Kommer et til innlegg litt senere, når jeg er nogenlunde ferdig med bombeleiren min..

- Bruker du å finne ting du har helt glemt av når du rydder?  // price tag - maddi jane (cover of jessie j's version)

Arkivet - september/oktober 2009

 Jeg tok meg en lang pause fra siste innlegget i august, og blogget ikke før 23. september igjen. Da blogget jeg først og fremst om at jeg var tilbake fra en lang pause.. Hadde nemlig vært på klassetur med hvite busser. Gjett om det var en bra klassetur! Hadde selvfølgelig et rævkamera, så bildekvaliteten var jo på det laveste. På hvite busser turen hadde jeg vært "gal" og stripet håret brunt på hotellrommet (det var strengt forbudt...) også klipte jeg pannelugg hos frisøren.

Haha, vet dere at frisøren ikke skjønte engelsk og det endte opp med at jeg spurte om jeg kunne låne saksa? Ble ikke fornøyd, så jeg gjorde det like gjerne selv. Gjett om frisøren må ha følt seg dum? 


Hadde også tatt gelenegler, og det anbefaler jeg alle. Satt bra, og i Berlin betalte jeg kun 200 kr.


 I september blogget jeg bare 5 innlegg, men jeg hadde faktisk en unnskyldning. Siden jeg var på jobb 12 dager på rad og jobbet ræva av meg. Gjett om jeg var stolt i ettertid! Det var egentlig ikke noe mer spennende å lese de to månedene, så det blir et ganske kort innlegg om de arkivmånedene.

I anledning til jobbentusiasmen min viste jeg fram uniformen. Kreativ?

- Når begynte du å lese bloggen min? 

Travel bitch

Heihei!

Nå er jeg hjemme igjen, har nemlig vært hos Marte hele helgen. Koselig å besøke hun litt, siden vi ikke får vært så mye sammen ellers. Vi har koset oss kjempemye, men det gjør vi alltid. Nå holder jeg på å rydde opp i huset, ser ikke helt bra ut det her. Har egentlig ikke så mye mer å si, men kan jo vise dere bilder av pilen min!


This way, please! <---


Det er faktisk jævlig vondt, fordi det blåmerke rundt er en kul så jeg kan ikke sitte. Og du ser øverst på låret her, det er en kul som går ganske mye ut der. Jaja, min første tatovering! Hvor kult er ikke det liksom?


Marte har forresten en blåveis under venstre øye etter jeg kasta en bowlingkule på hun.

- Hva har du gjort i helgen?