hits

mai 2012

music

Hei!

Skal ta en til powernap nå, men først dele et par sanger med dere. Haha, er faktisk så sykt trøtt hele tiden. Kunne faktisk sovet 20 timer i strekk om jeg fikk sjangsen, men nei det kan jeg ikke for her er det unger og mødre som ikke klarer å holde kjeft i 20 timer i strekk. Hello privacy?? I morgen reiser heldigvis mamma bort - og ja mamma, jeg skrev heldigvis, så da får jeg litt me-time. DIGG!! Trenger litt voksentid akkurat nå siden jeg er så voksen, og hva annet enn å være for seg selv i et stort, tomt hus kan beregnes som voksentid? I tillegg til at jeg er så voksen, så er det ikke lenge til jeg står på egne ben med tanke på at mamma har kastet meg ut 3 ganger de siste to ukene. Det var vel og merke tomme trusler, men en gang må det vel komme en seriøs trussel sånn at det blir fremskynding i leilighetsplanene. Nei, nå er jeg slem... Love you mamma ;)


meg sånn ca hver dag

Et par sanger dere bør høre, og nei det går tydeligvis ikke ann å trykke på play..... dere får trykke dere inn på tittelen av sangen:

1. Keemo & Tim Royko feat Cosmo Klein - Beautiful Lie


2. Ellie Goulding - Lights (Bassnectar remix)


3. Loreen - Euphoria


4. geniAL - Love Somebody


5. Jon Young - If I Die Young remix

6. Meg & Dia - Monsters 

koselig med besøk

Ah, så forbanna deilig! Eksamen overstått, fikk en litt ufortjent 3'er.. følte meg mer som en 4er elev, vi hadde en eksamen som skulle fremføres muntlig sammen med partner også utspørring etterpå. Mariell sto og lo av meg på fremføringen, koselig partner. Synd for hun at hun fikk en syyykt fortjent 2'er da (neida, hun fikk faktisk 5 og jeg er sjalu) ;) Anyways, nå er vi ferdig med tre fag for i år - kjenner det blir chill skole fremover? I dag er det i tillegg sol, så livet smiler.


Har besøk av Tuva at the moment, bestandig koselig når hun ligger som et slakt på sofaen og tar sin daglige after school-powernap. Men jeg må innrømme at de powernapene er absolutt de beste selv om de fucker opp døgnrytmen. Tror jeg skal sove litt jeg også nå, så får vi blogges senere. Må prøve og få slappet av mest mulig sånn at den helvettes lungebetennelsen stikker av, kjenner jeg savner å trene på SATS nå. 1 mnd siden sist, vil tilbake... Love y'all!!!! :)

VIDEO - gettin' ready vol 2

Heiii!

Her er videoen jeg sa jeg hadde laget. Dessverre så var jeg dum og glemte å slå av lyden på videoklippene slik at bakgrunnsmusikken kræsjer med musikken jeg hørte på når jeg sminket meg. Så dere trenger ikke poengtere det, for jeg er fullstendig klar over det. Hadde forresten foundation på fra før av! Håper dere blir fornøyd, skal bli flinkere med videoblogg fremover! Det er faktisk 3 måneder siden sist, og det er alt for dårlig... Hvis dere forresten vil at Renate skal svare på flere spørsmål fra spørsmålsrunden om meg, gå inn HER og kommenter det til henne!

TRYKK PÅ TANNHJULET OG VELG 1080p HD FOR BEST KVALITET!!!
 

- Tycks? 

oi oi oi

Hejjj!

Nettopp våknet fra en sykt digg powernap, men må legge meg igjen fordi jeg har den !"#¤%& eksamen i morgen :( Vet at jeg kommer til å få en dårlig karakter. Forresten, nå har RENATE lagt ut svar på spørsmålsrunden om meg del 2, på video. Dere kan se den HER, mehe. Ellers har jeg klart å redigere ferdig videobloggen, men selvfølgelig glemte jeg å slå av lyden på noen av klippene slik at bakgrunnsmusikken kommer på samtidig som musikken jeg har lagt inn på videoen - irriterende. Vurderte å lage den på nytt, men det gidder jeg ikke. Noen som er keen på sminkevideo? 

faen da

Da har EF trukket vinnerene av LOL kinopremieren i Tromsø. Premieren er i dag klokken 18.00 på Aurora Kino i byen. Følgende personer har vunnet 2 premierebilletter hver så dere kan ta med en person, disse får dere på kinoen!


Anja Breivik

Hanne Tyldum
Charlotte Jensen
Camilla Sofie Amundsen-Krane
Gabrielle Johansen
Anna Bjørhovde
Karianne Bekkelund Moe
Margrethe Munch
Anna Tårnes
Aleksandra Berntsen
Kine Holthe
Amalie Solheim
Sandra Jakobsen
Christin Gjøvik
Magnhild Ludviksen

Kos dere masse i dag!
 


God morgen!

Ny dag på skolen, vi har eksamensforberedelser og fremføring av eksamen i morgen. Er på gruppe med Mariell, håper bare det går bra og at jeg ikke står fast på utspørringen. Mest av alt håper jeg sensoren er i streik, men det får vi ikke vite før i morgen eventuelt. Blir stressa av store oppgaver som det her, klarer liksom ikke tenke ordentlig. Alt for mye å tenke på på en gang. Og jaaa, den videobloggen hadde jeg redigert ferdig men gikk ikke ann å lagre den fordi en fil var skadet eller noe. Sykt irriterende, så jeg skal prøve å redigere den på nytt i dag. Sorry!Håper dere som har streik koser dere sykt, er jealous :(

hm, ikke bra

Hallooo bloggen :********************* <3 <3 <3 <3 <3 <3 =P

Skulle vel ærlig talt vært i seng nå, men det er noe vanskelig med døgnrytmen min som er på trynet. Har derfor spilt inn video til dere, kommer sikkert ut på bloggen i morgen. Herregud så lenge det er siden forrige videoblogg, faktisk alt for lenge. Må skjerpe meg på den fronten - jeg burde faktisk skjemmes. Det gjør jeg også, lover. Hehe. Nå skal jeg begynne å redigere den og sånn, så er det vel ikke lenge til skolen begynner når jeg er ferdig med det, så da er jeg jo klar til å dra på skolen allerede nå. Effektiv og rutinert kaller man meg.Jaja, whatever. hejdå

svar del 1

Drikker du ofte?
- Nei, egentlig ikke så ofte (syns jeg). Blir vel hver lørdag, siden det er da folk drar ut. Er ikke så mye annet å finne på i den her byen i helgene for oss som er singel og syns det er kjedelig med "filmkveld" med venninner. Ikke at det er kjedelig å være sammen med venninner, men det kan man bruke alle andre dagene i uka på, lørdagene må man utnytte.


Hva har du tenkt å gjøre vidre nå som du er ferdig på VGS?
- Godt spørsmål. Jeg har jo fått lærlingplass, enten på Skjervøy Møbler AS eller Europris i Harstad - men som dere skjønner frister ikke det noe særlig. Begge plassene er langt utfor Tromsø, og Skjervøy er jo gudsforlatt. Der får man vel en kunde i uka om man er heldig. Derfor blir jeg å takke nei til begge tilbudene, og vurderer å gå påbygning eller et friår og finne meg en jobb. Hater faktisk å tenke på hva jeg skal gjøre, senga hele dagen frister mest.

Hvor lenge har du snust?
- En god stund. I 8. klasse begynte jeg å snuse Röda Lacket løs, haha. Så gikk jeg over til Mocca av en eller annen grunn, og nå snuser jeg Catch Eucalyptus. Så har snust siden 8., men hadde en pause i 9. klasse. Vet ikke hvor mange år det blir, kanskje 3 eller 4. 

Drømmejobben?
- En jobb der man starter sent, slutter tidlig, lite varer og lite kunder. Haha, det hadde seriøst vært en drøm for meg. En chillejobb - sengetester eller noe?

Hvem er dine bestevenner?
- Alle. Neida, men Tuva, Camilla, Renate, Meline, Sofie, Natalie osvosv er de jeg har mest kontakt med. 

Vil du anbefale folk og være russ?
- Absolutt! Russetiden var helt sykt bra, savner det hver dag. Føler at jeg ikke har noe mål i livet lengre. Derfor er det et pluss hvis jeg går påbygning, for da kan jeg være russ en gang til. Men ja, kjør på. Vær russ! Enda bedre hvis dere har russebil/buss.


Hva syntes du er irriterende med folk? Altså andre personer f. eks. venner.. Nevn tre ting.
- Første er vel når de er sånn smått dum og ikke klarer noe selv, haha. Andre er når de ikke klarer å ta telefonen, jaaa RENATE!!! Tredje er når de ikke har penger, det koster å leve.

Hva gleder du deg aller mest til i sommer?
- Floridaturen med Tuva. Nå er det bare 37 dager til vi reiser. Har helt sykt mye å gjøre før avreise - må pakke ned hele rommet mitt i flytteesker... Flytter nemlig etter sommeren for meg selv. Derfor gleder jeg meg også til sommeren er over, og det er bare 115 dager til jeg blir 18. Doomday is near, weeee!!

Hvor mye penger bruker du i måneden?
- 6000-7000 kr kanskje. Prøver å ikke bruke så mye, sparer nesten alt jeg tjener :)

Kan du legge ut et bilde med lillesøsteren din og deg? 

Så bruuun :( Miss it!

Hva blir det beste med å flytte for seg selv?
- Frihet, ingen mas og man kan ha fest hele tiden - det er iallefall det jeg gleder meg til når jeg flytter ut ;)

Hvilken shampoo og balsam bruker du?
 

Hvem fikk du siste meldingen din fra og hva sto det?
- Fra Sophie, det sto "30% ca tror æ, e det æ gjøør:D kordan gjorde du det på geuvaads eller ka det nu hetee"

Hvor mange ganger i måneden shopper du?
- Jeg shopper faktisk sjeldent. Er aldri i byen egentlig, men hadde jeg vært det hadde jeg nok shoppet en del. 

Ser du på deg selv som en bra person?
- Ja, det gjør jeg. Syns jeg er snill og omtenksom, bryr meg om de rundt meg osv. Hvilket inntrykk har dere av meg via bloggen?

Drømmebilen?
 
FIIIN

lille gullet

Hei!

Postet et innlegg med bilder av meg fra jeg var liten for en stund siden, men tenkte å poste noen av bildene på nytt siden jeg har en del flere lesere nå. Må jo ha vært verdens nydeligste baby, hehe! Vet iallefall at lillesøsteren min har arvet the hot look fra meg ;) Har du noen gamle bilder av deg selv? Da utfordrer jeg deg til å lage et innlegg om det på bloggen og poste link til innlegget i kommentarfeltet mitt!

  

 
Haha, broren min ser prikk lik ut den dag i dag...

 

 
Gran Canaria, min andre hjemplass i barndommen!

 
Sikkel <3

 
Jukse-nisser på Gran Canaria :(

 
FABOLOUS OUTFIT!!

 
God-smilet :) Husker jeg brukte å måle meg opp til den karmen øverst i bildet, siden jeg var så sykt liten :(

 
Furby-ballen min, RIP

 
6 år, wihu

 

 
Var verdens undergang når jeg glemte bamsen til venstre på bussen...

 
HAHAHHAHA

 
Meg til høyre, deilig

 
Når jeg gikk på Freestyle DiscoJazz

 
Dette er vel det som minner mest om hvordan jeg er nå - badass! 

moron test

Hei!

I går dro jeg på fest en tur med Meline, var en bra kveld med herlige folk så angrer absolutt ikke. Derfor har jeg bare slappet av i dag, viktig å få max med energi nå før eksamen begynner denne uken. Beklager at dere har hørt lite fra meg selv nå som russetiden er over, men som sagt har jeg lungebetennelse og tilbringer store deler av dagen på sofaen. Siden jeg må ha noe å gjøre, har jeg begynt å se på masse randome serier - kan anbefale dere Drop Dead Diva :) 

Ellers så kan de som kjeder seg laste ned The Moron Test til iPhone, full versjon koster 7 kr men du får del 1 og 2 gratis. Så kan du jo sjekke hvor dum du faktisk er, jeg fikk seff bra score så er ganske smart :))) I morgen skal jeg svare på noen av spørsmålene i innlegget under.

Skal faktisk legge meg og sove om ikke lenge, til tross for at døgnrytmen min har vært helt på trynet etter russetiden. Up all night, sleep all day.


- Hva har dere gjort i helgen?

spørsmålsrunde

Hei!

Tenkte å kjøre i gang en spørsmålsrunde, svarer på den på mandag/tirsdag. Dere kan som vanlig spørre om alt dere vil - men jeg svarer ikke på teite spørsmål og spørsmål dere ikke har behov for å vite svarene på. Så da kan dere jo tenke dere selv til hva slags spørsmål jeg ikke kommer til å ta med i svarinnlegget :) Tror det er en god stund siden sist jeg haee spørsmålsrunde på bloggen om jeg ikke husker feil, så er vel på tide. Også vil jeg bare takke alle dere fantastiske lesere for at dere leser bloggen min, og kommenterer! Det gjør meg så glad, og vit at jeg leser hver eneste kommentar selv om jeg ikke er så flink til å svare på de ♥
iPhone-kamera er faktisk ikke så ille på kvaliteten, funker jo greit til blogging eller hva mener du?

COD-kveld

Hei!

Er hos Camilla beste, vi har bare gamet COD i hele kveld med Andreas og Kristian. Akkurat nå prøver vi å tvinge Andreas til å lage nachos, men tror dere han gidder? Nope... Blir vel litt mer gaming før vi tar kvelden. I morgen skal jeg ta en rolig dag hjemme og jobbe med egentreningsoppgaven jeg må levere i morgen for å stå i gym. Blir godt med helg, selv om jeg har ligget som et slakt på sofaen hele uken nesten. Neste uke begynner eksamen, shiiiit!!!


SOOO G!!Snakkes i morgen bitches 

pack my shit

Hei!

Nå holder jeg på å rydde meg ut av rommet, skal nemlig flytte for meg selv i dag :D !!!!!! Yeah, I wish... skal bare overnatte hos Camilla beste! I dag gjorde jeg et tappert forsøk på å dra på skolen, og da måtte jeg plutselig ha en prøve jeg ikke viste om - men heldigvis fikk jeg 4. Flink, stolt og fornøyd hardtarbeidende skolejente. Ellers har vi eksamen neste uke og jeg gruer meg som en liten drittunge. Vi snakkes når jeg er hos Camilla senere, love u beste leserne <3

  

russetiden 2012

Hei!

Her er et lite innlegg om russetiden 2012. Jeg var blåruss, i og med at jeg går yrkeslinje, salg og service, som er 2 år. Alle russetingene mine bestilte jeg på russ.no.

Russetiden i Tromsø startet mandag 30 april, da hadde vi åpning nedfor byen på Prostneset. Etter åpningen kjørte vi ut en tur, så dro vi og vorset hos Renate. Første dagen var jo natt til 1. mai, så da skulle vi egentlig døpes i bukta. Når vi omsider kom oss til bukta, var det så jævlig stygt vær og alle var skikkelig sur og forbanna så det ble plutselig ikke noen dåp? Skjønte ikke helt greia, men vi ble iallefall hentet av russebilen en kort tid etter vi kom dit. Når vi ble hentet ble det litt slossing mellom oss jentene, haha. Et slag her og et slag der, men no hard feelings.

Mange av dere lurer på om man drikker hver dag, men det gjorde ikke jeg. Hadde 2 eller 3 dager hvor jeg tok det rolig, men ellers var det fullt kjør hele tiden. Ringtreff var høydepunktene i russetiden syns jeg, det er at alle russebilene samles en plass og fester sammen. Ellers gikk russetiden ganske fort egentlig, plutselig var den over. Kjenner jeg savner den ganske mye nå, men den ga meg iallefall lungebetennelse og det er et tegn på at det har vært bra - haha! 

Russebilen vår gikk som smurt gjennom nesten hele russetiden. Bortsett fra at Silje klarte å kjøre oppå en snøhaug, Renate kjørte på en betongblokk, en sjåfør på bilen vår kjørte i et tre, Silje rygga i en skråning og kjørte i veggen i parkeringshuset, motoren ble kvelt 1000 ganger + at clutchen gikk til helvette midt i russetiden så gikk det bra. Vi fikk ordnet ny clutch på jobben til mamma slik at vi fikk bilen på veien igjen. Takk gud for det <3 Flaueste med bilen er nok når vi måtte bli tauet, huff...

Det gikk også bra meg meg gjennom hele russetiden. Gikk på en smell et par ganger, som for eksempel da jeg klarte å miste mobilen min. Noen lifesavers fant den i dag etter at den har ligget ute i 1 uke, og den virker helt som normalt. Fantastisk!! Russenavnet mitt var drunkie, levde sånn ca litt opp til det. Ellers revna den ene sela på buksen min natt til 1. mai fordi en idiot reiv i den, og jeg fikk hull på kneet på buksa fordi Renate trodde det var smart å hoppe oppå lille MEG. Bitch? Jaja, shit happens. Russebaggen ser ut som noe ?? fordi den er full av mel. Ja, alt i alt er russetiden SKITTEN.

Jeg tok ikke så mange russeknuter fordi jeg var lite på skolen (bør skamme meg) + at på dagen var jeg bare hjemme før jeg dro ut på kvelden. De jeg tok:

§ 0.1 ? BUTTON/VISITTKORT:
- Sjekke seg for kjønnssykdommer på et legekontor eller TVIBIT/SMS-senter før 17. April
§ 0.2 ? ISPINNE:
- Bade i bukta
§ 0.3 ? GULLPINNE:
- Bade i bukta før 1. april 
§ 0.5 ? LEKEBIL:
- Ha russebilen helt ferdig til 30. april klokken 14.00. Ferdig registrert og ferdig pimpa.
§ 1.1 - LINJAL:
- Sitte under pulten en hel skoletime.

§ 1.14 - Q-TIPS:
- Sitte med fingeren i øret en hel skoletime.
§ 1.16 - DOPAPIR:
- Be en førsteklassing (videregående) om å være med på do å tisse.
§ 1.19 - RØD BLYANT:
- Gå "kommando" under russeklærne en hel skoledag
§ 2.3 - ROSA FJÆR:
- Kline med en russ av samme kjønn.
§ 3.5 - KNUTE:
- 24 timer (86.400 sekunder) uten å sove.
§ 3.7 ? THOMASTOGET:
- Gå minst fem russ i tog etter en fremmed person i fem minutter.
§ 3.12- Ha på russebuksen hver dag gjennom hele russetiden. 
§ 3.18 - LEKEBIL:
- Kjøre fem runder i en rundkjøring (tut hvis nødvendig, IKKE I RUSHET).
§ 3.19 - 17-MAI-SLØYFE:
- Beholde russeluen gjennom hele russetiden
§ 3.26 - TERNING:
- Gå gjennom gågata med store skritt, og tell dem høyt mens du går.
§ 3.32 - MENTOSPAPIR:
- Kryp igjennom en bil som står parkert i et lyskryss og by sjåføren på en Mentos.
§ 3.33 ? KVITTERING FRA BUTIKKEN MED SIGNATUR AV BETJENING:
- Vær utstillingsdukke i fem minutter i et butikkvindu i gågata.
§ 3.36 ? BIT AV HUNDEKJEKS:
- Krabb inn i en matbutikk, still deg foran hundematen og bjeff i ett min, krabb så ut igjen.
§ 3.38 ? EN SIRKEL:
- Spring rundt bilen på rødt lys.
§ 3.40 ? LITE 17. MAI-FLAGG, FOR EKSEMPEL FRA EN KAKE:
- Møte opp og fullføre hele 17. mai-toget.
§ 4.11 ? NAVNET PÅ SKOLEN PÅ EN LAPP:
- Campe i skolegården en hel natt (rydde opp etter seg).

Interne russeknuter på skolen vår som jeg gjorde:
5. Visitt kort til snorre/skolen: overnatte utenfor skolen natt til en skoledag. 
8. Autograf til kantine arbeider: Prute ned noe i kantinen minst 5 kroner. 
12. Bit av øyebind: Krype opp trappa fra kjeller til kantine med bind foran øynene. 
mel-baggen


fineste kjolen

Hei!

Var på besøk hos Tuva istad, og fikk med meg hjem en utrolig nydelig kjole fra H&M. Hun har ikke hatt anledning til å bruke den enda, og nå har hun dessverre for kjolen sin del gått merkbart opp i vekt en viss plass slik at den ikke passer lengre. Derfor tok jeg meg æren av å overta den :) Hva skulle man gjort uten slike gode venner? Var perfekt lengde til å gå med både heels og lave sko, denne skal absolutt være med til Florida!

Klar for rød løper, iallefall med den hårsveisen ;))


- You like?

EF Blog Awards

Hei!

Nå kan du være med å konkurrere om å vinne en unik språkreise til solstaten Florida i USA sammen med meg og Tuva. Konkurransen går ut på at EF søker Norges neste superblogger. For å delta må du gå inn HER og like siden, deretter fylle ut skjemaet som du finner til høyre. Du skal beskrive din drømmesommer med EF språkreiser i skjemaet, og deretter få alle dine venner til å stemme på din blogpost. 

De 5 som får flest "likes" går videre til en semifinale som blir presentert i bladet TOPP. Her vil en jury bestående av Hillevi (Topp-redaktør), Tuva, meg og Zeid fra EF språkreiser velge ut en heldig vinner. Hvis du har en egen blogg kan du øke vinnersjangsene dine ved å fortelle om konkurransen på bloggen din og oppfordre dine lesere til å stemme på deg. Vinneren får altså en språkreise til Florida!! Vi avslutter konkurransen 18 juni. Delta i konkurransen  HER  ! Når du har deltatt kan du legge igjen en kommentar på mitt innlegg :)

Dere kan forresten vinne en språkreise til Malta her, og er dere interessert i å bestille språkreise gjøres det på EF sine sider.

 

 

lungebetennelse

Hei!

Har faktisk sovet bort hele dagen. Har vært utrolig slapp og sliten den siste uka, og bare ville vært hjemme i senga. Hostet meg ihjel og alt sånn, derfor tok jeg meg en tur til legen for å sjekke hva det var. Fant ut at jeg hadde lungebetennelse, så da blir det null trening eller anstrengelse på meg fremover. Haha, aner dere hvor vondt det gjorde å ta blodprøven? Dere vet den man stikker i fingeren, ææh... sprøyteskrekk!!

Iallefall, nå ligger jeg her med lungebetennelse. Skal lage meg pizza og se på Ghost Whisperer + synes synd på meg selv. Er det mulig? Jeg som aldri blir syk.. Heldigvis var det ikke kikhoste eller kyssesyken, da hadde jeg faktisk grått meg i søvn hver natt. I morgen må jeg på apoteket og hente noen hostepiller sånn at jeg får litt nattesøvn, for jeg gidder ikke våkne en gang til av at tårene triller fordi jeg hoster meg ihjel på natten. Jeg vet dere syns synd på meg :(

Noen backstage-bilder fra jeg var på shoot i Drammen, tatt av Kevin Borgli:

Meg og Camilla :)

Hut dere i seng dere som enda ikke har lagt dere..

helst ikke

Heeei!

Nå har jeg shinet loftstua og badet er halvveis ferdig. Dere vet når man rydder og finner så mye ting man har glemt at man hadde? Ja, da tar ryddingen tjue ganger lengre tid fordi man absolutt må se på og prøve alt man kommer over. Derfor tar jeg ferdig badet i morgen siden jeg snart må vurdere sengen, back 2 real life i morgen. Skulle helst ikke vært skole i morgen, blir deprimert av å tenke på eksamen og alt det der. Eneste som motiverer meg fremover er Florida-turen til meg og Tuva som er om 45, snart 44 dager. Må kanskje finne fram sommerklær snart og pakke, for det blir ikke lett. Må ha med meg minimalt med klær og ting, going crazy shopping in the states!!

Ellers så har jeg en del å ta igjen på bloggfronten, men det ordner seg. Nå som russetiden er over begynner det vanskelige igjen - finne klær å ha på seg til skolen! Hadde ikke gjort noe med skoleuniform så lenge den hadde sett bra ut. Jaja..mange grunner

Hei!

Dvalen min har vært høyst nødvendig, har sovet så sykt mye de siste dagene. Kunne jo ha blogget i de våkne timene mine, men det er flere grunner til at det ikke har skjedd.

For det første ser jeg helt jævlig ut og har ikke sminket meg siden 17 mai.

Og ja, jeg er sinnsykt fin på håret også!

For det andre ble jeg syk i slutten av russetiden, og har hostet til jeg har spydd hver dag - ekkelt. For det tredje har kameraet vært fritt for strøm, og jeg har ikke hatt lader.

For det fjerde ser criben helt jævlig ut, men må shine siden mamma skal pusse opp og lage leilighet i øveretasjen. 

Lover dere, dette er IKKE mitt rom :p lol?

Nå er jeg med andre ord tilbake, må bare få på meg litt sminke senere så får dere se trynet dere har savnet sånn. Er veldig glad for at jeg tok meg såpass med fri som jeg gjorde i russetiden fra bloggen, fordi det ikke hadde vært noe spennende å blogge om bortsett fra fyll og faenskap. Skal peise på med et innlegg om hvordan russetiden har vært i kveld eller i morgen, så får dere all juicy information dere trenger om hva jeg har gjort disse 17 ville dagene. Nå skal jeg hive meg i gang med ryddingen, så prates vi senere!

finito


REKLAME/TIPS: Siste mulighet! VISA deler ut 2 500 kr i dag. Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Da var russetoget fullført og med det er russetiden ferdig. Trist, men søvnen klager ikke. Nå går jeg i dvale, vi hørs!


Fra russetoget, her med Silje til venstre og Renate til høyre :) Ikke sliten i det hele tatt, høhø

LOL-premiere

 

REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 5 dagene! Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

 

Hei! Nå kan du delta i en konkurranse hvor du har mulighet til å vinne 2 premierebilletter til Miley Cyrus nye film "LOL" som har premiere 23 mai på Saga kino i Oslo. Det blir rød løper, så tror det blir utrolig kult. For å delta går du bare inn HER og svarer på et spørsmål. Det blir trekt 10 vinnere som får 2 billetter hver, så du kan ta med deg for eksempel din bestevenn. Konkurransen avsluttes 22 mai.

Det vil også være en eksklusiv LOL premiere på Aurora kino Fokus i Tromsø, den 30 mai! Ta med deg din bestevenn og opplev rød løper sammen med meg og TuvaW! Vi kårer 15 heldige vinnere i Tromsø! Konkurransen her avsluttes 29 mai. For å vinne disse går du bare inn  HER  og svarer på samme spørsmål som Oslo-premieren gjør :)


  

3 days left


REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag de neste 5 dagene! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

Hei!

Nå er det bare tre dager igjen av russetiden, så i dag skal vi sove utenfor skolen i russebilen for å få en av knutene. Tror det blir kaldt men vi overlever nok. Regner med dere gleder dere til russetiden er over fordi da er jeg back in business :D


VISA deler ut 2 500 kr hver dag, 6 dager igjen!

VISA er nå i sin siste uke av en morsom konkurranse hvor man kan vinne mange forskjellige premier og de deler ut 2500 kr de neste 6 dagene. Så er det minst 1 år til neste mulighet.

Grunnen til at jeg og flere bloggere nå den neste uken skriver ekstra mye om konkurransen er at VISA har sett at noen av vinnerne av OL-pakke verdt 50 000 kr har vært innom blogg.no først - kanskje det er en ekstra vinnerlykke blant blogg.no leserne? :) Det de deler ut er: 2 500 kr deles ut til en heldig hver eneste dag. De deler også ut: 1 OL-pakke for 2 personer verdt 50 000 kr en gang i uken og en Samsung Galaxy Note verdt 5 000 kr om du huker av boksen hvor det står "Vær blant de første som får høre om nye sjanser til å vinne" :)

Om du er under 16 år kan du jo tipse noen i familien din som er eldre enn deg om å bli med, det eneste du trenger er epost-adressen dems :)

Delta ved å klikke HER eller på bildet nedenfor. Husk å huke av boksen hvor det står:  "Vær blant de første som får høre om nye sjanser til å vinne" for å være med i trekningen av telefonen til 5 000 kr!

Det morsomste er at du finner ut om de vinner eller ikke med en gang! Håper noen av leserne mine vinner - si i fra i kommentarfeltet i så fall :)

Hva håper du at du vinner om du skulle vinne en av premiene?

Lykke til!

reklame

 

vinner og sånn

Hei!

Da har jeg trekt vinneren av Nike konkurransen hvor du skulle designe dine egne sko, premien var som sagt dine egendesignede Nike Free Running iD sko. Det ble tilfeldig trekning, og vinneren ble DENNE jenta som fyller 15 år om et par måneder. Gratulerer så mye, har svart på mailen din så sjekk innboksen. 

Ellers er det enda russetid, så ting går fort unna. Bare 6 dager igjen, så er det av med russebuksa og tilbake til hverdagen. Lever faktisk på min egen sky nå i russetiden, har ikke tid til å trene, tenke, så vidt tid til å spise. Det jeg gleder meg mest til er å få tid til Tuva igjen, haha. Hver dag spør hun meg om jeg kan være med å trene eller noe, and I'm like "nooope, sry". Men nå blir jeg hentet om en times tid, så tenkte og gjøre meg klar til kveldens fanteri. Skål, ha en nydelig fredag og nyt helgen alle sammen :D

Kameraet mitt har vært hos Silje hele tiden, så det har ikke blitt noen bilder så langt. Derfor deler jeg bare noen fra facebook:

 
Chiller i russebilen :D

 
Her ser man mye, men det er iallefall meg og Renate på ringtreff. Og ja, hun har hvit russebukse - det er for de som går idrettslinje!


Kler meg etter været i Tromsø, som er så forbanna nydelig...

 
Om dere lurte - så er det dette man kaller et sosial vorspiel!

 
Viktig å ha TCMN i panna

Vi snakkes... en gang :)

  REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag denne uken! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

under to dager

Hei!

Husker dere Porto BR som jeg blogget om en gang tidligere? Vel, nå åpner de om under 2 dager. Nærmere 1 dag og 3 timer. Har du husket å registrere deg før 10. mai på www.portobr.no, så får du et gavekort på 200 kroner som kan benyttes på nettbutikken deres til kjøp av bikinier eller andre varer. Jeg selv har 3 bikinier derfra, og elsker dem alle sammen. For å registrere deg på Porto BR går du bare inn HER, fyller inn tingene og på alder velger du alderen som er nærmest deg.

 

 
De kommer også til å selge sommerkjoler :) Her ser dere en av maxi-modellene.

Twitter og russetid

Hei verdens beste lesere!

Akkurat nå sitter jeg og sjekker ut twitter, premie til den som twitrer den artigste vitsen til meg på twitter. Du kan følge meg, oppdaterer ikke så ofte men av og til blir det et par tweets: https://twitter.com/#!/tcmn94

Ellers burde alle followe VEGARD EMAUS kanskje den gutten som gir meg mest latter i hverdagen samtidig som han er veldig kjekk! Dessverre vil han egentlig ikke ikke være med på bloggen, men ikke fortvil, har stjålet et bilde fra facebook profilen hans. 

 
Her er han


I dag blir det virkelig trøkkings i russebilen vårs! Den er up and running og hele gjengen er sykt stoked! Så vi hyyyles senere mine kjære lesere. LOVE YOU ALL! 

hvilket?

Hei!

Har fått tilsendt mange headere og design på mail, og så langt er disse 2 mine favoritter. Jeg vil la dere si deres mening, så derfor lurer jeg på hvilket design dere likte best? Skriv gjerne hvorfor også. Hvilket jeg likte best blir jeg ikke til å si, for da kan det påvirke noen av deres mening. Senere i dag trekkes forresten vinneren av NIKE-konkurransen. Poster det på bloggen i kveld/morgen tidlig.


Nummer 1 / noenlurte.blogg.no


Nummer 2 / eiringratis.blogg.no
 

russetiden tar på

Hei! 

Beklager mye fravær, men nå i russetiden går dagene veldig fort og det er ikke alt man rekker når tiden ikke strekker til. Er så vidt hjemme, og blir litt vanskelig å få blogget da. Skal prøve å være litt flinkere fremover, men da vet dere iallefall hvorfor jeg ikke oppdaterer bestandig. Nå sitter jeg på skolen og venter bare på å bli ferdig. Må få tauet russebilen til verksted for den er nemlig ødelagt, tror clutchen er gåen. Håper virkelig vi får fikset det, for det er dritkjedelig uten bilen.

Trenger forresten nytt design, hvis det er noen flinke der ute håper jeg noen kunne hjulpet meg å lage nytt design + header. Dere kan bruke et av bildene under, men ikke begge to i samme header. Når du har et design og vise meg kan du sende meg på mail tcmn@hotmail.no. Du får selvsagt linking og plass i sidebaren om jeg velger ditt :)

Full størrelse bilde nr 1: HER      / Full størrelse bilde nr 2: HER