hits

mai 2013

hoven duckface

Hei!

Nå er det veldig lenge siden sist jeg fylte på med litt restylane, så jeg dro i dag og tok litt etterfyll. Var ikke så mye igjen, stoffet går jo sakte men sikkert ut etter ca 6 mnd. Tok nesten 1 ml i overleppa, og tror det blir veldig bra. Nå er jeg ganske hoven, så har det verste duckface trynet. Haha! Det eneste som suger med restylane er at man blir så avhengig, og blind på hva som egentlig er fint. Jeg syns leppene er fine nå som de er hoven og store - og når hovenheten går vekk så har jeg vent meg så til at de var hoven at jeg ikke syns det er noen spesiell forskjell. Og da føler jeg at jeg må ta mer, dere skjønner? Det er en ond sirkel... Skal vise dere resultatet når det har gått et par dager iallefall :)
haha er så hovent at jeg ikke klarer å lage ordentlig trutmunn en gang, steinhardt :(


ujevnheter <3333

barnevakt

Hei!

I dag har jeg vært i bukta sammen med Tuva, Marius og noen kompiser av Marius. Har vært 27 grader, så var sinnsykt varmt og masse folk der. Deiliiig! Nå har vi vært hjemme hos mamma og hentet Julian, vi skal være barnevakt i kveld for han. Vet ikke hva vi skal gjøre enda - forslagene til Julian var og dra på Hurtigruten eller BurgerKing. Hahaha... Skal faktisk kokkelere litt på kjøkkenet nå, som kjerring i huset må jeg lage mat (egentlig lager Marius all maten, snill!). Vi blogges kanskje i kveld, hvis ikke snakkes vi i morgen. Lots of looove


modellen min  


zøøøøt

lite spennende

Hei!

I dag er en dag der jeg egentlig ikke orker å blogge, fordi det skjer så lite. Skal bare slappe av hjemme, og dra en liten tur over til mamma og spise middag. Usminket og vått hår - ikke interessert i å stille opp på bloggbilder heller. Haha! Håper iallefall dere liker at jeg har begynt å blogge litt oftere igjen, syns det er deilig å være tilbake og ser ikke lengre på det som et ork. Tror jeg har fått litt av gnisten igjen :)

muahh :*

Fikk forresten nytt bankkort for en uke siden, endelig nytt bilde. Det var på høy tid!!!

den ferdige tatoveringen

Hei!

For et par uker siden var jeg hos Max på Underdawg Tattoo og gjorde ferdig tatoveringen. Han skyggela vingen, og nå er tatoveringen så og si ferdig. Om en måned ca skal jeg tilbake og gjøre "final touch-ups" for å fylle inn noen linjer som ble litt dårlig siden jeg klødde så mye på tatoveringen en periode. Er veldig fornøyd, og det er deilig å være ferdig. Har allerede begynt å tenke på min neste tatovering, men skal ikke stresse med å få mer ink med det første. Gleder meg til å gå på stranden i bikini, tatoveringen ser så fin ut da. Har jo tatt litt sol og sånn nå som jeg er ferdig med den, men jeg bruker solkrem med faktor 50 på tatoveringen i tillegg til at jeg dekker den til. Kan ikke risikere å ødelegge den allerede!

Og ja, jeg har tenkt 100 ganger på at den skal være på kroppen min resten av livet. Og nei, den kommer sikkert ikke til å være så fin når jeg er i 60 - 70 årene, men fuck it - det er jo ikke så mye annet som er fint heller når man er så gammel?! Skal ikke vise så mye kropp da, skal ikke stille opp i bikinireklamer og skal ikke være noe modell akkurat. Når jeg er gammel kommer jeg ikke til å deppe over en tatovering som så og si ingen ser. Vil heller skille meg litt ut  og ha noe å se tilbake på, enn å sitte der og tenke på at "nei, det der gjorde jeg ikke selv om jeg hadde ekstremt lyst, for jeg ville se bra ut når jeg ble gammel".


og ja, alle ser vel at merkene på hoften er fra buksa.♥ HAR DU NOEN TATOVERINGER?

innkjøp

Hei! 

De siste dagene har jeg brukt litt for mye penger på ting jeg egentlig ikke trenger. Eller jo, trenger det selvfølgelig, men hadde ikke trengt å kjøpe alt. Sminken var nødvendig, og undertøyet - men klærne kunne jeg vært foruten. Kjøpt er kjøpt, og sånn er det. Er iallefall fornøyd med alt, deilig å kjøpe litt sommerklær og vite at jeg kan bruke det! 14. juni reiser jeg til Gran Canaria, så jeg kan jo se på dette som forberedelser.. tehe :)) Her er iallefall det jeg har kjøpt de siste dagene:


enkel singlett med åpen rygg. fra cubus (129,-?)


søteste nattshortsen. fra new yorker (69,-)


highwaist shorts med mye stretch. fra bikbok (399,-)
singlett med åpning på sidene. perfekt til stranda! fra bikbok (129,-)
fineste sommerkjolen! fra bikbok (499,-)to søøøøte bher fra new yorker, usikker på pris med mellom 100 og 150 :)


neonfargede hotpants fra cubus, fiiiin til brunfarge!


foundation, primer og lipgloss fra kicks. øyenbrynsblyant fra H&M

♥ HVA SYNES DU OM INNKJØPENE? 

vinn iphone produkter

// konkurranse i samarbeid med handelsportal, sponsede produkter

Jeg har et deksel og to speilbeskyttelser til skjermen på iPhone 5 som jeg vil dele ut til dere. Har ikke bruk for det selv, og hvorfor la det ligge å slenge? Alt er fra Handelsportal, hvor så og si alle produktene til iPhone'n min er fra. For å vinne trenger du bare å like innlegget og kommentere med mailadresse og navn, så er du med i trekningen. Trekker en vinner på fredag. Dekselet finner du HER og speilbeskyttelsen finner du HER
gårsdagen

Hei!

I går var jeg jo på Jekta sammen med RENATE. Vi spiste først is, så shoppet vi litt. Kjøpte meg bikiniene jeg viste dere i går, men kjøpte litt annet også. Skal se om jeg rekker og få tatt bilde av det i dag. Var koselig å være litt sammen med Renna igjen, er så alt for lenge siden vi har gjort noe. Tror vi skal dra ut sammen i helgen også. Tok som sagt med meg kameraet i går, så har litt bilder til dere:
 
 


kamerasky...


vi avsluttet dagen med en herlig soltime :)

new bikinis

Hei!

I dag kjøpte jeg meg to nye bikinier, elsker dem! Den ene er fra Cubus faktisk, kostet 59 per del så var ikke så ille i pris. Ser sykt bra ut når man er solbrun! Den andre kjøpte jeg på New Yorker på Jekta, gadd ikke å prøve den før jeg kjøpte den men den satt veldig bra på. Måtte ha medium i overdelen, så må sy den litt inn rundt.. Ellers passet den. Elsket fargekombinasjonen og perlene, den blåfargen er så fin til brun hud. Kostet 218 kroner for truse og overdel. Og ja, drøye bilder - men eey, sommeren er her nå 

♥ HVA SYNES DU OM BIKINIENE?

FAITH

Hei!

Skulle blogge for sikkert en time siden, men så heldig som jeg var har de kuttet internettet i hele gaten. De holder på å bytte ut noe kabler, men tror egentlig det var et hint om at alle burde hute seg ut i det fine været. Anyways, nå skal jeg møte RENATE som det er en evghet siden jeg har hengt med. Blir koselig - vi skal kjøpe is, dra en tur på Jekta også skal vi ta litt sol. Tar med meg kameraet, må jo ta bilder til blogg1 :)) Her er dagens antrekk, kan ikke få sagt det nok hvor deilig det er å slippe å ha på seg genser og jakke ute! toppen er fra gina tricot og buksen er fra bikbok


klokke fra Sorbet Nerstranda, merke kyboe  // armbånd fra arts&crafts
mast big curler

// i samarbeid med Makestyle (sponsede produkter, 100% ærlig omtale)

For et par dager siden hentet jeg en pakke på Posten, og endelig er den min. MAST vol 2, en tykkere versjon av den første krøllstaven fra merket. MAST er et merke som er ført av Makestyle, og det er Janne Borlaug i Makestyle som har designet denne krøllstaven. Jeg har prøvd den tynne, for Tuva har den, men jeg er helt frelst av den tykke versjonen. Jeg elsker tykke, fyldige krøller - og denne krøllstaven lever opp til alle forventninger. Har du noen gang sittet og lest Se & Hør og sett kjendisenes antrekk fra den røde løperen, også lagt merke til hvor utrolig fine og fyldige krøller de har? Du ka få sånne, og det gjør du lett med Mast Big Curler. 

Denne krøllstaven har ikke en slik klype som de du kanskje er vant med, på denne surrer du bare håret rundt staven og holder håret i 10-20 sekunder ca, så slipper du. Den kan varmes opp til 210 grader, men du kan selv velge å stille den fra 160 og oppover. Det er ikke anbefalt å bruke den sterkeste varmen om du har veldig slitt og behandlet hår, jeg bruker den på 190. Husk også å alltid bruke varmebeskyttende før du bruker stylingredskaper som innebærer oppvarming av håret, du vil takke deg selv for det i ettertid! Med MAST 2 får du en gratis varmeresistent fingerhanske i lilla, veldig smart så du slipper å brenne deg på fingertuppene. Ledningen er 2,5 meter, så den er lang nok i massevis. Du får også 2 års garanti på krøllstaven, så om det skulle være noe feil trenger du ikke kjøpe ny. Akkurat nå er MAST 2 på tilbud til 549,- (normal pris 749,-). Du kan lese mer og kjøpe den HER ♥ Med krøllstaven fikk jeg en stylingspray med god hold (på tilbud til 99,-) og hårklyper som er greit å ha når du krøller håret, for å ta unna det du ikke skal jobbe med. 
så fin uten sminke :)


i ♥ mast

- HAR DU PRØVD MAST FØR?

kjæreste?

Hei!

Det er mange som har spurt om dette nå, siden jeg har nevnt at jeg har kjæreste. Og ja, det stemmer. Jeg, av alle, har faktisk fått meg det. Trodde aldri denne dagen skulle komme, iallefall ikke før om maaaange år. Jeg har alltid tenkt "neei, jeg er ikke noe kjærestejente" og at jeg ikke kom til å klare å holde på en person. Men ting har forandret seg, jeg syns det er rart og kanskje litt skummelt å tenke på at jeg har forpliktelser og sånn. At jeg er i et forhold liksom, det er så uvant. At jeg kan kalle noen kjæreste, føler meg så sinnsykt klein hver gang jeg bruker det ordet, haha.. Men ja, han heter iallefall Marius og er verdens snilleste og beste gutt. Har egentlig ikke møtt noen snillere, han er god tvers igjennom :) Tror ikke jeg skal skrive så mye om han enda, dere får heller bare vente å se om det dukker opp noe mer på bloggen.

Og ja, er vel derfor jeg ikke har brukt så mye tid på bloggen de siste månedene..
sleep tight

Halla sweeties :*

I dag har jeg ikke gjort noe som helst bortsett fra og rydde å vaske, faktisk første lørdagen på lenge hvor jeg faktisk ikke har inntatt alkohyler! Akkurat nå ligger jeg i sengen. Skal legge meg hvert øyeblikk, men måtte bare blogge for dere først. Som dere ser prøver jeg så godt det lar seg gjøre å blogge normalt, men har funnet ut at jeg ikke skal stresse meg i gang. Tenker å blogge når det føles naturlig, for det er da det som oftest blir best. Hvis jeg blogger fordi jeg føler jeg må, så merker dere veldig godt på innleggene at jeg egentlig tenker "åh, fuck it. stress", og det er jo ikke noe fett. Jeg blogger heller når jeg har lyst, også blir det å komme seg etterhvert med oftere oppdateringer. Håper dere har forståelse for det, og jeg setter veldig mye pris på kommentarer til dere som enda gidder å lese bloggen min. Haha! Fatter ikke at dere er innom her når dere vet hvor dårlig jeg har vært i det siste :(

I morgen er søndag, verdens kjedeligste dag.. Skal vise dere et produkt, så vi høres i morgen. Nå skal jeg sove, og vente på at kjæresten legger seg sammen med meg. Haha, klarer egentlig ikke bruke det der ordet. Kleint :)

verdens deiligste Tussi-nattshorts i fleecestoff, so in loooove ♥


nighttime. lol, klokka har stoppa for lenge siden uanzeeeett... heh :-)

kjøpt

Jeg reiser jo snart til syden, og har så og si ingen bikinier og mange av kjolene mine har blitt alt for små rundt brystet. Har derfor bestilt meg masse fint fra Nelly, er en evighet siden jeg kjøpte noe der sist. Er kjempefornøyd med alt, og gleder meg til det kommer i posten. Skal vise dere alt på når jeg får det :) Du finner alle kjoler HER, bikinier HER og sko HER.

Dette har jeg bestilt:

Kremfarget halter-kjole med dyp utrigning HER til 349,-


Korallfarget kjole med lange ermer HER til 299,-


Sort kjole med sølvdetaljer og gjennomsiktige parti HER til 549,- 


Rosa kjole med en skulder HER til 349,- 


Sort peplumkjole med gjennomsiktige parti HER til 299,- 


Gullfarget paljettkjole med lav rygg HER til 499,-


Knallgul bukse HER til 299,-


Rosa bikini med paljetter. Overdel HER - underdel HER


Jerseybukse i grått HER til 259,-


Lys rosa shorts fra Svea HER til 299,-

bilder fra i går

Hei!

Her er bildene fra vi var i Grøtfjorden i går, som lovet. Ikke verdens beste kvalitet, men det får så være. Noe jeg glemte å nevne er at vi faktisk badet, i Tromsø, i det kalde havet. Er sikkert ikke mer enn 5 grader, så det var direkte vondt å bade... haha, jaja! Vi blogges senere :* (EDIT: Ja, jeg vet man skal dekke til tatoveringen. Det var bare for bildenes skyld at jeg ikke hadde den tildekket, men både når jeg er ute i solen og når jeg ligger i solariumet har jeg den dekket godt til)


Her slet jeg og Nattis med engangsgrillen, etterpå drylte vi den vekk.
Haha, Nattis skulle drikke saft. Hun klarte seff ikke å holde flasken i ro, så dritings som hun var :)


Sensurerte magen, var ikke så heldig med bildet skjønner dere :(

grøtfjorden

Heihei!

I dag dro jeg, Natalie og KK til Grøtfjorden. Det er en strand et stykke utenfor Tromsø, det er så utrolig fint der. Vi hadde over 20 grader, så og si vindstille og stekende sol. Tok med oss engangsgrill og hamburgere - selvfølgelig fikk vi ikke fyr på engangsgrillen så da måtte vi spørre noen andre som var der om å låne demmes. Heldigvis fikk vi lov til det! Vi var der i 3-4 timer, og tror vi alle undervurderte solstyrken litt. Er ganske solbrent, men har fått mye farge så er fornøyd med dagen. KK tok litt bilder, så skal vise dere når hun har sendt de til meg. I mellomtiden får dere bare iPhone bilder :(

oisann

Helluu kjære lesere

I dag har jeg vært ute så og si hele dagen sammen med Tuva og Marius, spist slush og is. Har også fått tatt litt sol, har gått i nesten 5 måneder uten å være i solariumet og det er mye. Har følt meg så blek og jævlig, så var sinnsyyykt godt og få litt farge igjen. Det er heller ikke lenge til jeg reiser til syden, har ikke fortalt dere om det enda, men reiser i juni. Gleder meg masse, men gruer meg også litt. Skal fortelle mer om den turen når det nærmer seg, tror dere også syns det er litt spennende. Nå skal jeg bare pakke litt så skal jeg dra til.... kjæresten? lol, haha :))))) 
topp fra bikbok, bukse fra sheinside

Og ja, siden dere spør så ofte: Tuva lever enda, vi bor enda sammen og vi er enda venner. Hun hilser og sier hun kanskje skal begynne å blogge igjen snart. Bra? :)

sommer

Hei!

De siste dagene har jeg så og si ikke vært hjemme. Har nytt det fine sommerværet vi har hatt en stund, for det varer neppe lenge. Sliter litt som dere ser med å komme tilbake i bloggform, så jeg trenger deres hjelp. Gi meg masse inspirasjon, tilbakemeldinger og alt. Jeg vet jeg klarer det, og til å begynne med skal jeg få til et innlegg om dagen.

Nå er det nok en dag med fint vær, har nettopp spist is. Prøver å få litt brunfarge også, men det er lettere sagt enn gjort... Har dere fint vær?

sun(ny)day

Hei!

Nå har jeg ordnet meg litt, det er utrolig hvor mye det hjelper på hangoveren. Jeg føler meg mye bedre og friskere med en gang jeg får litt sminke på! Skal ta turen over til KK en tur, hun har endelig flyttet hjem til Tromsø. I går feiret vi jentene at hun har fylt 20 og hjemkomsten, var superkoselig! Ble litt tidligere kveld enn jeg trodde da, men alt i alt vellykket :) Har fått tilsendt masse bilder, dere skal få se senere.

Det er kjempefint vær i dag, elsker når det er sol ute. Tror jeg må kjøpe meg en is på veien, nammmm. Hva har dere gjort i helgen?
 


elsker hårfargen min, vil aldri bli brunette igjen! :)

17 mai er vi så glad i

Hei!

I dag har det jo vært Norge's nasjonaldag, viste dere det? NO SHIT! Var ikke så mye feiring fra min side, var ute i går så jeg lå og sov store deler av dagen. Kl 8 i kveld hentet jeg Natalie og vi dro en tur inn til byen for å feire med is. Gikk en tur gjennom gågaten og ropte "Hipp Hipp... HURRAA!", var ikke mye respons og få. Se så mange vi feiret sammen med:

Nå er jeg, Natalie og KK på besøk hos Camilla. Vi fikk servert vafler og brus på verandaen, yummy. Nå skal jeg snart ta turen til Malangen og besøke Sofie, så vi blogges i morgen. Lots of løøøøw

nytt til iPhone'n

Hei!

Var på jobb i hele går, så ble ikke blogging. Gjorde også ferdig tatoveringen, skal vise dere den i morgen :) Nå har jeg fått litt nye ting til iPhone'n min. Blant tingene fikk jeg et utrolig smart deksel, speilbeskyttelse til skjermen, aux-inngang diamanter og to touchpenner! Alt er fra handelsportal.no. Jeg er veldig fornøyd med alt, spesielt dekselet og speilbeskyttelsen! Nå har jeg en godt beskyttet iPhone som også ser bra ut, wii. 
Det smarteste dekselet jeg har hatt, lomme til oppbevaring av kort! Kortet sitter ganske godt også. Du finner det HER
Skjermbeskytter med speil. Speilet er faktisk utrolig nyttig og ikke minst bra :) HER


Touch-pen til iPhone, finnes i mange forskjellige farger. Kun 39 kroner HER


Diamant til "jack inngang" som beskytter mot støv osv. HER

redhead

Hei!

I dag dro jeg til frisøren min, Linn, på Headmasters K1 i Tromsø. Bestemte meg for et par uker siden at nå var jeg lei av brunt hår, og ville prøve noe nytt. Googlet litt rundt i dag før jeg dro bortover, og fant fram et bilde av Cheryl Cole sin mørkerøde hårfarge. Viste det til Linn og sa jeg ville ha noe lignende, men ikke så veeeldig sterk rødfarge. Ja, nå følte jeg det var på tide med denne fargen. Vi bestemte oss for å ha en mørk farge i bunnen, for verken jeg eller frisøren syns det er så veldig fint med rødt hår helt opp i hodebunnen. Kan fort se veldig "falskt" ut om dere skjønner? Anyways, så kjørte vi på med en mørkerød farge i lengdene. Jeg er faktisk dødsfornøyd, elsker det! Ble ikke like rødt som på bildet jeg viste frisøren av Cheryl, og det gjør ingenting. Liker det veldig godt som det er nå. Hvis jeg vil ha det mer rødt etterhvert legger jeg nok inn noen striper, men no need for that yet.

For dere som kommer til å lure på hva slags farger hun har brukt, så har hun skrevet det ned. Det er riktignok på "frisørspråket" så dette er vel egentlig til dere som selv skal farge håret hos en frisør og vil ha samme type hårfarge som meg. Dere kan forresten bestille time på Headmasters K1 HER (fullbooket frem til 17 mai vet jeg)

Hodebunn (den mørke fargen): KP 4/0 og litt 5/5 med 4%    //   Lengdene (mørke rødfargen): CT 55/54, 5,5 og 6 cm mixtone/45 med 4%. Haha? 

Dette bildet viste jeg til Linn:


Og her er mitt resultat: 
 - Syns dere jeg kledde fargen?

full fres

Hei!

Nå er endelig helgen over, har faktisk gledet meg litt til dette. Bettina og alle har satt kursen hjemover, og nå gjenstår det bare å rydde etter vorset. Hadde vors her hjemme på fredag og i går, så kom for det meste Narvik og Harstad-jenter hit. På fredagen var alle superstoka, og når de samme folkene kom tilbake på vors i går merket jeg at de fleste var slitne etter første dagen. Jeg selv var også det, og det fristet litt og ta plass i sengen heller. Flinke Stine har sørget for at det ble litt bilder fra helgen, så hadde det ikke vært for hun hadde jeg ikke hatt noe å vise dere akkurat nå. Haha :)


natalie :*


Stine, Linn Ida, Martine og Mathea


Charlotte, Nathalie og Natalie


Charlotte, Mariell og Stine


Stine, Charlotte og Mathea
Lotte, Bettina bak og Mariell. fin


stine :*


Stine, Martine, Charlotte, Charlotte og Mathea


fin2000

- Hva har dere gjort i helgen? 

VIDEO - må gjøre (fail edition)

Hei!

Tenkte å fortelle mer om helgen i morgen, i mellomtiden kan dere kose dere med denne videoen. Ble ikke helt en må-gjøre video så tok bare med noen av klippene. Vi skal lage en bedre asap, så stay tuned. YouTube har forresten gjort noe sykt merkelig med videoen, så det er skikkelig rart i bakgrunnen osv. Bildet snurrer rundt nesten, teit. Blir svimmel og kvalm av å se på den, hahaha...

Trykk på tannhjulet og ta på 1080px for best kvalitet!
 

rest in peace

Hei!

Natt til 9 mai døde farfaren min, Odd. Han sovnet stille inn 05.17 på sykehuset etter å ha kjempet lenge mot sykdommer. Hvil i fred, du blir dypt savnet ♥ 

Ellers har jeg besøk i helgen av Bettina fra Narvik og Stine fra Harstad. Har også vært barnevakt for småsøsknene mine fra i går til i dag. Vi er med andre ord fullt hus! I dag skal vi vel ut en liten tur, tror vi skal ha et lite vors her. Jeg og Meline spilte forresten inn må-gjøre videoen på onsdag, skal redigere den nå. Den ble ikke så vellykket, vi rakk ikke ta med så veldig mye. Vi skal heller lage en ny video, med en liten vri. Tror den blir sykt bra, så gled dere :)
godnatta historie :)
 

Julian gullet
 

galskap

Hei alle sammen, da har jeg (Meline) og Therese bestemt oss for at det blir må gjøre video!!

Videoen blir spilt inn i morgen på dagen, og lagt ut på kvelden! Så nå må dere bare komme med masse forslag om hva vi skal gjøre. Vi velger ut de beste forslagene og lager video av det!

Så kom med masse gale forslag til hva vi kan gjøre, så får du deg en latter imorgen!

du bestemmer

Hei alle lesere, Meline her, igjen!

Siden jeg aldri fikk skrevet det andre innlegget jeg lovet, får dere en ny mulighet til å bestemme hva jeg skal skrive om Therese! Som jeg skrev forrige gang er dette noe jeg gjør slik at dere skal få bli kjent med henne gjennom en av hennes venninnes øyne.

Så fyr løs, kom med forslag og om litt skal jeg velge ut det forslaget som er best! (Begrunn gjerne hvorfor akkurat ditt forslag skal bli valgt)

chili in my tummySom en siste del av Osloturen jeg var på for halvannen uke siden, skulle jeg egentlig på eventet til Chili Forte. Jeg rakk det dessverre ikke før jeg skulle hjem, men er sikker på at det hadde vært morsomt. Så bildene av eventet på Facebook, dere kan se de HER. Ser du noen du kjenner eller er du på noen av bildene kan du gjerne tagge! Jeg har jo gått på Chili Forte en stund nå, og er veldig fornøyd med hvordan det hjelper meg å holde meg unna alle søtsakene. Tenker så og si aldri at "åh, nå vil jeg ha godteri". 


I samarbeid med Chili Forte.