hits

mai 2015

spreke damer

Hei!

I dag har formen faktisk ikke vært så alt for ille. Jeg hentet TUVA (hun har begynt å blogge igjen!!) på flyplassen i 13-tiden, hun har vært i Trondheim i helgen hos kjæresten sin. Hun holdte faktisk på å miste flyet sitt så hun fikk ikke sjekket inn bagasjen sin og måtte levne den på flyplassen i Trondheim, så det som møtte meg var en irritert Tuva uten PC og kamera, haha. Vi har bare hatt litt god gammeldags kvalitetstid sammen i dag - spist på pizzahuset, spist is i godværet også har vi vært en tur i Bukta og gått tur ;););) Neida, vi dro dit ens ærend for å ta bilder til bloggen - da slo det meg hvor seriøst man til tider tar denne bloggingen. I morgen er det tilbake på jobb, men jeg gleder meg faktisk veldig mye fordi i morgen skal Catharina farge håret mitt. Jeg har gått rundt med denne hårfargen i over en måneds tid, det er ikke akkurat flatterende med halve håret orange og halve håret brun-grønt haha! Jeg skal ta før og etterbilder til dere, det blir spennende å se om vi får det sånn som vi har planlagt at det skal bli! Nå begynner det å bli en del timer siden forrige måltid, så nå må vi diske opp noe godt her før vi sulter i hjel. Noen som har forslag til noe enkelt, men veldig godt? 
Favorittjenta! Kan ikke huske sist vi var avbildet sammen på bloggen her, sikkert 1 år siden minst.


Mmm, herregud så lenge det er siden jeg har spist softis! Sur jordbær er absolutt det beste strøet ♥


Jakke fra Sorbet, topp fra MadLady, bukse fra Gina Tricot, sko fra Junkyard.no og solbriller fra H&M


Tøyer ut etter den lange spaserturen :PPP

pop the bottle

Hei!

Nå har jeg og Caroline akkurat fikset oss ferdig, så nå venter vi bare på å bli plukket opp så vi kan begynne å drikke. Vi har ikke noe spesiell plan, så vi får se hvor vi havner i kveld. Jeg er litt usikker på om jeg gidder å dra på byen, tviler faktisk litt, så kanskje det blir hjemmefest i dag xPpPppp Nå skal vi bare poppe champagnen så snakkes vi om en uke når jeg er i form igjen hehe ♥ Neida, jeg skal faktisk blogge i morgen også. Har endelig funnet tilbake til blogglysten igjen så det er deilig, jeg føler liksom at jeg vil blogge for tiden og ikke at det bare er et ork. 

CHEERS, noen andre som skal ut ikveld? what's up?

♥♥♥ WEEKEND is up ♥♥♥


God helg alle sammen! I går var jeg sammen med Meline og Malin etter jobb, så derfor har dere ikke hørt noe fra meg. Meline har endelig flyttet ut hjemmefra sammen med kjæresten sin, så i går fikk jeg knødd meg bortover for å se på leiligheten de bor i - det var utrolig fint der enda hun ikke hadde fått alt på plass enda. Jeg får så lyst å ommøblere her hjemme når jeg ser på andre sine leiligheter, for det er så mye fint interiør... Men det får holde med at jeg flyttet speilet mitt fra et hjørne til et annet, hahah...

I dag har jeg vært en snartur på jobb et par timer, så nå skal jeg slappe litt av før jeg begynner å ordne meg litt. I helgen er så og si alle vennene mine i Oslo på Findings festivalen, så det er ikke stort å finne på for min del, annet enn å dra ut. Så da blir det sånn, denne helgen også. Jeg begynner å bli rimelig lei av å drikke, men det er jo nesten bare da man er sosial haha... La gååå, who caressss
sykt glad i bilen <3333

Vi blogges senere i dag, denne gangen mener jeg det hahah

nakenbilder på avveie

Hei!

Her om dagen fikk jeg en mail fra et forlag som ønsket å bruke et av mine bilder i en av sine lærebøker om datasikkerhet. Disse bildene de ønsket å bruke stammer fra et blogginnlegg jeg skrev for halvannet år siden om misbruk av mine egne bilder (her og her). Det som skremte meg den gangen er at disse manipulerte bildene framsto som så virkelig, og det var mange som ikke trodde på meg når jeg sa de var manipulerte. Jeg måtte derfor bevise det ved å poste de orginale, haha.. Siden den gang har jeg egentlig ikke opplevd noe særlig til misbruk av bilder, iallefall ikke til en såpass alvorlig grad at noen filmer når de onanerer og spruter på bilder av meg, eller photoshopper på meg pupper og underliv. Jeg har egentlig ikke blitt så mye mer obs på hva jeg poster, tror kanskje jeg tenker meg enda mindre om nå (det er jo ikke så bra) - men når man ser på det ene bildet som ble manipulert, så var dette et helt normalt bilde av meg med klær på. Det viser bare at uansett om man poster et bilde i bikini eller et med klær på, så kan de misbrukes til samme grad og man vet aldri hvor bildene havner. Det er kanskje litt dobbeltmoralsk av meg å si det, haha, men vær forsiktige med hva dere poster og hvor dere poster det! 

Jeg lurer egentlig mest på om noen av dere har opplevd misbruk av bilder? Hvordan ble det isåfall misbrukt, og hva gjorde du med saken?  


what hair color?

Hei!

Haha, nå begynner dere vel å bli lei av at jeg blogger om hvor ubesluttsom jeg er angående hårfargen min, men det får dere bare leve med en liten stund til. Jeg har jo ingen spesiell farge på håret nå siden jeg brukte noe som skulle trekke ut farge fra håret, så jeg går egentlig bare og venter på at jeg skal få gjort noe med håret igjen. Planen er å bli blond igjen, slik som bildet øverst til høyre. Det er det jeg selv føler at jeg kler best, og trives best med i lengden. Jeg farget det jo i ettertid mørkere i bunnen slik som bildet øverst til venstre, men jeg føler at alle har en slik type "ombrè" + at jeg egentlig likte det bedre når det var helt blondt.. Det røde håret var jo utrolig fint, men det er en veldig krevende farge å vedlikeholde og samtidig blir man fort lei av at at det første man ser når man våkner og det siste man ser når man legger seg er knallrødt hår. Det blå var bare et tulltak jeg fikk på jobb, haha.. 

Her er iallefall nesten alle hårfargene jeg har hatt de siste to årene, hva mener du jeg burde ha? Det røde er egentlig uaktuelt fordi jeg har slitt så mye for å få vekk rødfargen i håret, jeg ofret bokstavelig talt alt det lange håret i prosessen på å bli lys liksom...

1. Blondt med mørk bunnfarge / 2. Rødt / 3. Blondt / 4. Brunt / 5. Blått / 6. Mørkebrunt med lilla-ish skjær

Det blir nok blondt igjen skal dere se, men kanskje det hadde vært finere med litt mørkere striper innimellom? Noe alà slik jeg hadde i 2012 etter Florida-turen til meg og Tuva: 


effektiv dag

Hei!

I dag har jeg rukket over en hel del, og det kjennes veldig deilig ut. Dagen startet med lærlingdag på jobb hvor vi skulle gjøre "Balayage". Jeg brukte Malin som modell og fikk henne mot lysere tider.

Etter jobb dro jeg og hentet Lotta hos Malin, også dro vi (jeg og Lotta, haha) hjem til meg hvor jeg hev meg i rydding. Jeg har nå ryddet og shinet hele overetasjen - til og med pusset vinduene og vasket veggen på utsiden av leiligheten. Det eneste som gjenstår er gulvvask og mer grundig arbeid som å vaske kjøleskapet, ovnen osv. Sånne ting tror jeg at jeg må få noen profesjonelle til å gjøre, haha!

Etter det dro vi (igjen, jeg og Lotta) og møtte pappa og fikk vasket bilen min, og som takk for at han fikk lov å hjelpe meg med bilvasken min, disket han opp kvelds til meg. Nå ligger jeg og Lotta hjemme i sengen, vi begge er ganske klare for en god natts søvn - det beste vi vet er nok å sove <3

Jeg har glemt batteriet og laderen til kameraet mitt hos Sara hvor jeg var på vors i helgen, så det får gå med mobilbilder denne gangen. Jeg skal få hentet det snart, men i dag har jeg rett og slett ikke hatt tid haha...

volume vipper

/behandlingen er sponset

Hei!

Helligdag, gud så deilig med friiii!!! I påsken var jeg i Oslo hos Lashes by Kasja på mitt faste besøk for å få ordnet vipper og negler. Denne gangen ville jeg ha samme som sist, volume lashes også kjent som 3D vipper. Forskjellen på 3D vipper og vanlige vipper er enkelt og greit at du får flere vipper på en vipp. Jeg har sett på noen av de som har falt av, og det er opp til hele 7 vipper på en av dine egne. Vippene er myke og i god kvalitet, så man merker ikke forskjell annet enn på mengden vipper og fyldigheten man får av disse vippene. Tidligere har jeg fått satt på vipper av flinke Weronika, men denne gangen var jeg der utenom åpningstidene siden det var påske - så herlige Kasja tok seg tiden til å dra på jobb for å gjøre meg fin ♥ Jeg tror vi tok enda litt lengre vipper denne gangen enn sist, men jeg ble utroooolig fornøyd og det er så fint. Jeg liker at det er litt "over the top", naturlig er ikke for meg. Men det som er så fint er at man selv kan velge hvordan sluttresultat man ønsker på vippene, om man vil ha lange eller litt kortere, om man vil ha mye fylde eller ikke. Alt går an! Men en advarsel - det er nesten mer avhengighetsskapende enn snus og røyk hahah!

Du finner salongen i Tordenskioldsgate 7. Det er en utrolig trivelig atmosfære og man kan virkelig slappe av mens man er der, hyggelige ansatte som virkelig kan det de gjør. Jeg mener det når jeg sier det - jeg har aldri vært helt fornøyd med vipper/negler noen andre steder, men her kan jeg si at jeg alltid har vært 110% fornøyd. Ikke bare får man kjempefine vipper, men neglene jeg har fått satt på har alltid holdt seg på så lenge at jeg nesten kan klippe de av når de vokser ut - og jeg biter negler, så det skal godt gjøres å få de til å holde seg på mine korte stubber. 

Du kan bestille time HER ♥
Fine Kasja!


Slik ser vippene ut, dette var like etter jeg hadde fått satt de på! Jeg har ikke mistet alle enda og det er snart 2 måneder siden jeg var der. Den følelsen av et helt nytt sett vippeextensions, den kan ikke beskrives. Man føler seg så fresh, og det å alltid være "sminket" på øynene er befriende. Ingen styr med mascara eller falskvipper på morgenen, og har man ikke tid til å sminke seg i det hele tatt så ser man allikevel litt sminket ut på grunn av vippene :)
 

short curls

God helg dere søtinger :*

Det kjennes litt rart å sitte alene i leiligheten på en fredagskveld.. Lagde hjemmelaget pizza til meg selv, og nå holder jeg meg selv med selskap. MEN det kjennes også godt, for jeg vil verken ha besøk eller dra på besøk hahah!! Nå har vel de fleste av dere tatt langhelg - dere vet ikke hvor heldige dere er.. Jeg må enda jobbe en dag til før jeg kan ta helg med god samvittighet. Fridagen på mandag skal nytes til det fulle, men hvis jeg er skikkelig i slaget skal jeg la være å nyte den og heller bruke den på å få vasket og ryddet litt her hjemme.

Fikk forresten Catharina til å krølle håret mitt i går, jeg har ikke krøllet det en eneste gang når det har vært så her kort. Dere vet jo hvor deprimerende jeg syns det er å ikke ha noe lengde på håret, og når man da begynner å krølle det så blir det jo enda kortere -.- Nå når jeg ser på bildene,  så ble det kanskje ikke så ille som jeg har forestilt meg at det kom til å være tidligere. Litt mer spennende enn å ha det pinnerett hele tiden iallefall!

De siste ukene har vært litt kjipe, det har skjedd ting på den private fronten som har satt meg litt tilbake til start. Jeg vet enda ikke helt om jeg er lei meg, sint eller hva slags følelser det er jeg sitter med - men som tidligere så slår vel følelsene tilbake ved en senere anledning. Fremover skal jeg bare prøve å se lyst på ting og ta en dag av gangen, så slipper jeg å stille for høye forventninger til meg selv og bli skuffet. Så lenge jeg har gode folk rundt meg så ordner alt seg til slutt, bare å ta tiden til hjelp tenker jeg. Jeg vet mange av dere savner litt mer personlige innlegg, men de eneste personlige tingene som har skjedd i livet mitt på en stund er ting ikke egner seg på nett ♥new dresses

Hei!

I dag ble jeg med Benedicte hjem etter jobb for å se litt på noen klær hun hadde lagt ut for salg på Facebook. Jeg så nemlig at det var noe jeg kunne tenkt meg, så for å komme alle andre i forkjøpet måtte jeg være førstemann til mølla. Jeg fant meg tre fine kjoler som jeg kjøpte hos henne, og jeg er superfornøyd med alle tre. Den sorte og røde ble kanskje litt i minste laget over puppene, men jeg har mensen nå (beklager delikat tillegsinformasjon), så puppene er større og mer sprengt enn hva de er ellers. Jeg får bare passe på å ikke bruke den når "Tante Rød" er på besøk, haha!! Betalte bare 200 kroner til sammen for alle kjolene, fremfor å bruke 1000 kroner på tre kjoler fra Nelly, så følte meg litt økonomisk i dag.. Snilleste Benny ♥ Mest fornøyd er jeg med sølvkjolen, den er så fiiin O.o

Hvilken likte du best?

grillmester tcmn

Hei!

Åååh, det er så deilig å våkne til strålende vær ute! Varme og sol gjør virkelig noe med både kropp og sinn, jeg har alltid så mye energi og ork i forhold til hva jeg har på grå og regnfulle dager. Det første jeg gjorde når jeg våknet i dag, var å grille meg barbeque-vinger til frokost før jeg dro på jobb. Det endte dessverre i søpla fordi jeg ikke syns det var noe godt, haha... Det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra jobb var å grille enda en gang, denne gangen ble det krydrede grillskiver med ris, bernaisesaus og hvitløksbrød til. DET havnet ikke i søpla, for fyfaen så godt det var! Jeg er så heldig at jeg har veranda her jeg bor, ikke bare en - men hele to. Jeg har en som er rett utenfor soverommet, den er ca like stor som soverommet mitt men jeg bruker den ikke fordi det er stress å gå ut nede. Den jeg har oppe er den jeg bruker, litt mindre men stor nok til alt jeg trenger. I fjor fikk jeg pappa til å kjøpe meg verandamøbler i bursdagsgave (beste papz), også kjøpte jeg selv en grill til et par tusen kroner. 

Jeg er utrolig fornøyd med både møblene og grillen, og er glad for at jeg har noe å bruke utendørs. Grillmat smaker definitivt bedre, så det er fint å ha den muligheten. Uheldigvis må jeg snart ta en vask av grillen, men jeg har IKKE peiling på hvordan jeg skal vaske den. Noen her som har litt mer peiling? Hehehe
Perfekt liten koseplass på verandaen min ♥

Noen som bor for seg selv, som har veranda? Bruker dere den? 

sovehjerte av gull

God morgen/kveld/natt?

Vet ikke helt hva jeg skal si. Våknet nettopp fra en uheldig powernap på 3-4 timer, noe som helt klart var utrolig lite smart med tanke på at jeg faktisk bare må legge meg igjen med en gang siden jeg har jobb imorgen. Det er nå man skulle hatt sovetabeletter tilgjengelig, men det finnes vel andre metoder for å komme seg i drømmeland igjen - noen lesere som har noen gode råd til meg?

Ellers er jeg enda syk, men formen er littegrann bedre enn hva den var for et døgn siden så jeg regner med å bli frisk igjen snart.

Nå må jeg bare prøve å sove videre, så blogges vi igjen i morgen! Sleep tight :)

hell of a weekend

Hei og gratulerer med gårsdagen alle landsmenn!

Helgen har gått i ett for min del, fredag og lørdag var det 17-mai rush på jobb og lørdagskveld så måtte jeg selvfølgelig dra ut for å feire 16. mai. Det skulle jeg aldri ha gjort, for det ødela mye av gårsdagen for min del. Jeg kan ikke skjønne hvordan jeg klarte å være russ, for bare det å drikke både 16. mai og 17. mai var utrolig tungt haha.. Dagen startet iallefall med champagnefrokost med jentene hos Camilla og KK, og det var utrolig koselig og ikke minst god mat. I totiden bevegde vi oss nedover mot byen for å se på russetoget og borgertoget. De andre fortsatte å drikke, men jeg var så dårlig så jeg dro for å møte pappa og Nichlas også spiste vi middag på BurgerKing. Haha.. Etterpå dro jeg faktisk hjem og la meg, og jeg sov seriøst i 15-16 timer. Jeg har nå klart å bli syk, så her ligger jeg med feber og hele pakka. Heldigvis var det rolig på jobb i dag slik at jeg fikk dratt hjem litt tidligere, det verste jeg vet er og stå med kunder mens jeg hoster annenhvert sekund og snørret renner non-stop.. Utrolig lite delikat, både for min del og kunden sin del!

Jeg har ikke noen bilder av 17. mai antrekket, men jeg skal få tatt noen når jeg føler meg litt mer fresh så får dere se! Til neste år håper jeg at jeg har bunad, syns det er utrolig kjedelig å ikke ha det. Spesielt siden alle jentene jeg var sammen med hadde på seg bunad, så følte meg nesten litt outsider hahaha!

Hvordan var deres 17. mai-feiring? 

Klar for 16. mai!


Meg akkurat nå, sitter med solbriller inne ;) xD :P :PPPP

hva skal jeg ha på?

Nå er 17. mai få dager unna, så i dag etter jobb kjøpte jeg meg litt klær så jeg kanskje har noe å ha på meg på den store dagen. Jeg skal iallefall ha det sorte skjørtet og et par høyhelte sko - men jeg aner ikke hvilken overdel. Jeg heller kanskje mest mot den hvite T-skjorten med striper, men et enda større problem er hvilken jakke jeg skal ha til. Syns alle jakkene jeg har så dumme ut til det lange skjørtet, så hvis noen har forslag til hva som kan passe til er det bare å rope ut!

Skjørt fra H&M (99,-), genser fra H&M (99,-), T-skjorte fra H&M (79,50,-), crop top singlett fra BikBok (99,-) og topp fra BikBok (149,-).

♥ Hvilken overdel ville du valgt til?

browtalk

Hei ♥

På høy tid med et lite bryninnlegg her på bloggen min. Som dere vet hadde jeg tynne (og stygge) streker til øyenbryn før. Siden jeg aldri hadde lært meg å nappe + at jeg syns det var utrolig vondt, brukte jeg bare å skjære brynene med brynkniv. Ja, greit, det er utrolig lettvint og det var vel også en av grunnene til at jeg fortsatte med det, men hallo - man må jo skjære brynene så og si annenhver dag. I tillegg blir det ikke noe pent resultat fordi man ikke får hårene helt vekk, man får bare masse små stubber. For et års tid siden bestemte jeg meg for å slutte å skjære brynene, var så lei av det og ville heller gå over til å nappe. På dette tidspunktet hadde jeg kanskje 2mm tynne bryn, noe jeg etterhvert ble veldig lei av. Jeg begynte å lengte etter litt mer fylde på bryna, så her var det bare å spare om jeg skulle få noen form på de.

Jeg har nå spart helt siden da, men samtidig vært innom BrowRehab 3 ganger for å få gjort "brynsløft" som de kaller det. De farger, vokser og former brynene dine - og tro meg, det gjør underverker. Ikke bare ser de mye bedre ut etterpå, men de ser fyldigere ut fordi du får farget alle hårene og de blir så mye enklere å ha med å gjøre på morgenen. Sminkingen av brynene går som en lek, noen føler til og med at de ikke trenger å bruke sminke på brynene etterpå. Jeg vil absolutt anbefale alle som ønsker hjelp med brynene til å bestille time hos BrowRehab. For å få mest mulig ut av timen er det lurt å legge vekk pinsetten en måneds tid, uansett hvor vanskelig det er. Jeg vet hvor mye det frister å nappe, og man kan så klart nappe hår som åpenbart ikke skal være en del av brynet - men la alt i nærheten av brynet være i fred. Da vil jentene på BrowRehab ha et mye bedre utgangspunkt for å gi deg et skikkelig brynsløft! 

Bildene under av brynene mine er alle uten sminke, slik ser de ut etter behandlingen. 

Her er resultatet mitt etter siste besøk hos BrowRehab, denne gangen var jeg hos Silje! Jeg har også vært hos Susanne og Anniken tidligere, og kan varmt anbefale alle tre. Denne siste gangen ble jeg mest fornøyd med, fordi jeg hadde ikke like mye bryn de to første gangene jeg var innom. Jeg skal spare enda litt til før jeg sier meg fornøyd med fylden på brynene, gleder meg allerede til neste besøk!


I tillegg fikk jeg med meg øyenbrynsblyant og dipbrow fra Anastasia, to produkter som er et absolutt must i sminkevesken min. Blyanten bruker jeg langs underkanten av brynet for å få en mer definert linje, også legger jeg dipbrowen med en skråkost på brynet for å fylle i litt farge. Til slutt legger jeg concealer med en flatbrush under hele brynet for å få en jevn og ryddig linje + at jeg bruker en tom maskarakost for å duse ut innerdelen av brynene for å få et mykere resultat.


Før og etter!


Slik ser de ut with a hint of make-up on ♥


De holder til i et trivelig lokale på Pilestredet, rett ved siden av Hendrix Hair :) 

solvett, jeg? haha..

Gjett hva? For en uke siden tok jeg solarium for første gang på hele 8 måneder - det er nesten et helt år uten solarium. Noen tenker kanskje "hva så, jeg tar aldri sol", men for meg er det faktisk ganske imponerende. Jeg som brukte å grille meg en halvtime av gangen flere dager i uken for å bli mest mulig svart.. At jeg klarte å gå fra det til absolutt null solarium over en så lang periode gir jeg meg selv en ganske stor klapp på skulderen for. Nå har jeg unnet meg to soltimer for å få litt farge på kroppen igjen, for fy fader så blek jeg begynte å bli. Det som trigget meg var egentlig at jeg så på bilder fra jeg og Tuva var i Florida i 2012, hvor jeg var så svart at det skulle ikke vært lov.. Hadde ikke takket nei til å bli like brun nå, men det blir neppe å skje med mindre jeg bosetter meg på Brun og Blid i 3 uker! Det er lov å ta litt sol tenker jeg, så lenge alt er med måte. Så jeg blir å ta meg 20 minutter her og der, kroppen trenger jo også litt D-vitamin så litt sunt er det jo også ;);) 

Før gikk jeg jo på melanotan, noe som var en stor medvirkning til hvorfor jeg var så brun som jeg var i perioder - men det sammen med overdreven bruk av solarium resulterte i at tatovøren jeg går til syns huden min var som en 50-åring's hud. Den var hard, vanskelig å tatovere og utrolig tørr. Litt sviskeaktig kanskje, haha.. De siste gangene jeg har tatovert meg har han sagt at huden er mye lettere å jobbe med, så det er jeg veldig fornøyd med. Nå får jeg bare prøve å bli litt brun på den "harde" måten eller hva jeg skal si, iallefall uten å jukse med melanotan.  Det er så lettvint og det frister utrolig mye å begynne på det igjen, men jeg må bare bite tenna sammen og prøve så godt jeg klarer å la være. Det bør alle andre også forsåvidt, for hvem vet hva slags bivirkninger melanotan har? Kanskje man ikke legger merke til noe nå - men plutselig om 20 år sitter man der syk pga. en lettvint metode for å bli brun.. 


Etter to soltimer har jeg fått utrolig mye fregner, noe som for meg er en stor bakdel. Sunblock neste, blir tross alt ikke brun i ansiktet uansett og jeg bruker sunblock på hele armen hvor jeg har tatovering så da kan jeg kanskje bare peise på med litt i ansiktet også.. :D