hits

juni 2010

sorry babes

Blogget ikke i går fordi jeg var opptatt hele dagen. Var forresten og så Twilight i går. LOVE JACOB, det er det eneste jeg har og si. Syns ikke Edward er noe særlig kjekk i filmene egentlig, han får meg til å bli litt... kvalm...

Også må jeg skuffe dere enda mer! Skal nemlig på jobb fra halv 4 til halv 12, så det blir ikke store bloggingen i dag heller. Beklager, men travel hverdag. I morgen skal jeg legge ut innkjøpene fra Tyrkia. Vet ikke når, men blir i løpet av morgendagen.

Det er en selvfølge at når man har det travelt, tar man webcam bilder ;-)Hei, hei BH..... okei, bare overse den. Vet dere haters blir til å kommentere den uansett, but idc..tcmn

gjesteinnlegg fra benedicteelsrud.blogg.no

Therese Charlotte er en topp10 blogger, det mener jeg helt ærlig. Hun skriver super bra, og bildene er knall herlige. Jeg har veldig lite å si. Alle burde lese bloggen hennes. Så kreativ som jeg er, så har jeg lagd et søtt bilde som hører til innlegget. Bildet sier sitt. Bloggen fortjener en knallplass på topplisten, som den allerede har. Stå på videre! Du kommer til å nå helt til topps. I promise. Nå er ikke jeg en annmelder akkurat, men hvis jeg hadde vært det, så hadde bloggen fått terningkast 6. Helt klart. Nuss


- Benedicteelsrud.blogg.no

- HAR DU LEST BLOGGEN TIL BENEDICTE, ELLER VET DU HVEM HUN ER?

"du va jo ikkje såå brun"

Gøy med besøk! Not... Marte kom innom en kjapp tur tidligere etter jobb. Første hun sa når hun kom inn døra va "du va jo ikkje såå brun".... TAKK for den liksom! Haha, jaja. Jeg har ikke verdens beste pigmenter, men jeg syns jeg får en fin og gyllen brunfarge. Liker ikke sånne gråe, eller helt svarte brunfarger som ikke har noe gyllent i seg.


Armene blir jeg sjeldent noe særlig brun på da...


Forresten, den "nye" telefonen min. iPhone 3G :-) Er fornøyd med den. Den er kjøpt brukt da, 2000 kr :)

Nå skal jeg dra og hente Lotta, gleder meg :D

back to the rain

Hei!

Nå er det en ukes tid siden dere hørte fra meg sist. Jo, jeg bestemte meg for å ikke gidde å stresse med å blogge siste uken. Tenkte at jeg heller tok meg tid til det jeg ville gjøre! Har hatt en utrolig koselig ferie i Tyrkia, og det er desidert favorittplassen og ta seg en uke eller to i solen! Menneskene er så hyggelige, kulturen og alt annet er så fasinerende. Også er det så utrolig fint vær!

Når jeg var der møtte jeg på Marita Michelsen, ei jente på 17 år snart. Møtte vel på hun først når det var 4 dager eller noe til jeg skulle reise hjem. Så satt jeg i baren siste kvelden og drakk Mojito's, som vanlig, og da satt hun i baren og drakk Strawberry Daquiri. Etterhvert slapp vi oss litt løs og snakket en del, så det var kjempekoselig :) Vi skulle ha blitt kjent mye tidligere i ferien, men sånn gikk det nå. Neste dag spiste vi frokost sammen. Vi har også vær vår Ali på hotellet. Hun har en som jobber i baren, mens jeg har en annen Ali. Han jobber som kelner! Dere skal få se bilde av han lengre ned i innlegget.

Vil bare ønske Marita god tur hjem til Norge, Kongsvinger, i kveld!

Marita og meg i baren :)


Meg, Ali Baba og Julian. Nice hatt, jeg vet.


Vannpipe med eplesmak


Ali :D Han måtte jo tøffe seg litt på bildet, of course! Men han ser bedre ut i virkeligheten da. Søt, snill og sjarmerende. Også har han den morsomme latteren! Vi skal invitere han på et gratis opphold her i Norge hos oss, så da får dere vel se mere til han. Og når jeg gifter meg med han når jeg er 18 da ;-)


"Titanic"


Haha, nice på han der. Ser ut som han skal drite ned på meg.


Mojito! Beste drinken i verden :)


Julian, Ali the nanny og Thia :)


Naw!


Soler meg til den store gullmedalje ;)

Vi kjørte vannscooter. Jævlig skummelt, er så redd for å dette i havet og bli spist av hai skjønner du!

Brygga var stengt et par dager på grunn av store bølger.

- FORRESTEN: Hvor gammel tror dere Ali er?
Han er (.....)

18! Ser egentlig mye eldre ut da...

billig sølv i turkiet

I fjor kjøpte jeg en ring hos smykkebutikken på hotellet som jeg også er på i år. Ja, vi er samme plass som i fjor - og det fordi vi er så utrolig fornøyd. Enda mer fornøyd i år siden hotellet har blitt mye bedre!

Tilbake til ringen. Betalte 20 tyrkiske lire i fjor, og det er vel 80 kroner ca. for en ekte sølvring. Den er utrolig god kvalitet, og jeg har den enda på fingeren den dag i dag. Stenen sitter godt fast og jeg har aldri hatt problemer med den!

(på venstre ringfinger)

Siden jeg var så fornøyd kjøpte jeg meg en til ring i år. Denne ringen har jeg på "fuck you" fingeren. Kostet 30 lire, altså 120 kroner ca. Denne var tyngre og mere sølv på så derfor var den dyrere - samt at prisene har steget litt over alt i Tyrkia. Er utrolig fornøyd med ringen, og det beste er at de spesialtilpasser ringene hvis de ikke har din størrelse!

(på høyre langefinger)

Nå kan det godt hende at det er billigere for sølv utenfor hotellområdet og lengre inn i Alanya, da det er dyrere på hotellets butikker. Jeg er iallefall fornøyd :-)

Hva synes du?

heihei, bilder

Hei!

I går hadde jeg ikke tid til å blogge. Hvorfor? Jo, Alanya er grunnen. Alanya + shopping.

Vi er på hotell utenfor Alanya, så vi bestilte gratis pick up fra Crazy Horse resturangen, sånn at om man spiser der så henter de oss gratis. Er faktisk sykt god mat der, og de skal visstnok ha Alanya's beste Strawberry Daiquiri.

Etter vi hadde spist oss mette og gode, tok vi en shoppingrunde. Er jo så sykt mange butikker der. Først gikk vi til en butikk rett ovenfor Crazy Horse. Vi var vel der en god halvtime, og der kjøpte jeg meg en bukse og 2 hettegensere. Deretter bar det videre på en butikk som vi besøkte i fjor også, fordi jeg skulle "bare" kjøpe meg noen bjørn borg-boksere. Det endte med at vi var der i 2 timer! Broren min brukte 3000 kroner, jeg bruke 1500 kroner og mamma brukte mindre enn oss. Siden vi hadde brukt så mye penger der betalte de taxien vår tilbake! Og neste gang vi kommer dit får vi 30 % rabatt.

Jeg kjøpte meg 3 jeans, to jeans sydde de på og fikset til meg. Kjøpte også 4 t-shirts og en hettegenser + et par sko. Og 10 bjørn borg boksere. Okei, NOK shopping snakk nå!

Over til bildene:

Man får sååå sexy lips i dykkemasken... Angelina Jolie-lepper som mamma sa. Da vet vi trikset!


Gullungene mine <3


Solbrent!! Tatt i går. Og det er bare litt bedre til nå. Er liksom helt hvit på skulderen med rødt på begge sider av skillet. Heldigvis begynner det å "gro" nå.

Wohooo! TRE bilder.

outfit 17.06

Dette hadde jeg på meg i kveld :)Kjole - kjøpt i Tyrkia i fjor
Sko - H&M
"Clutch/lommebok" - Tyrkia
Hårbøyle - Esthetique
Øredobber - Glitter
Grønt armbånd bilde 2 - H&M

hallelujah, wireless internet!!!

Nå sitter jeg i lobbyen - med min egen pc! Null stress med fucka tastaturer, irriterende bildeopplastninger som tar 3 minutt per bilde og 16 kroner for en halvtime pctid.

De har nemlig trådløst nettverk - gratis - i lobbyen! Juhu!! Nå kan jeg blogge fra min egen pc, og kanskje oftere til og med? Ble faktisk veldig lettet når jeg spurte og de sa de hadde.

I dag har jeg gjort det vanlige... med utrolig solbrente skuldre og panne! Helt jævlig. Mamma hadde hørt et tips om Yoghurt Naturell, at man skulle smøre det der man var solbrent og la det tørke inn i huden, for så å skylle det vekk. Vi gjorde da det, så gleder meg til å se om solbrentheten er bedre til i morgen. Har nok vært alt for sløv med å smøre meg med solkremen, som vanlig.

Yoghurt Naturell... ikke det beste å smøre på seg selv! Ekkelt egentlig. Ser dere forresten hvor utrolig mye fregner jeg får? Jeg blir rett og slett depressiv av å se meg selv i speilet. Synes ikke jeg passer til det!
Heihei røde skuldre!


"Smil"

Kommer outfit om et lite "sekund".

nok en varm dag

God kveld!

Nå sitter jeg her med en panne som en grillet hummer. Pannen er solbrent, og det er rett og slett helt jævlig. Kan ikke gå ut i solen uten caps eller noe annet på hodet, siden det svir så jævlig. Er bare glad jeg ikke er solbrent på resten av kroppen også!

Det har vært 36 grader i skyggen i dag. Tenk, i skyggen! I hele kveld har gradstokken vist 33 grader! Det er kveld, hallo!!Sykt varmt, derfor gikk jeg ned på brygga og solte meg 1 time der. Nede på brygga har vi nemlig en frisk bris, og jeg elsker å få litt vind mens jeg ligger og samler brunfarge.


Et par bilder fra dagen:


Noen lurte på om de kunne få se alt jeg har kjøpt. Joda, det skal dere få se! Men det blir når jeg kommer hjem, fordi det er mer spennende. Nå framover til 27/28 juni kommer det til å bli hverdagsblogging slik som jeg har gjort nå, fordi det er ikke så mye mer spennende å blogge om.

Da var det på tide og gå til hotellrommet for å pakke ut det jeg har kjøpt i dag. Dagens fangst ble 3 vesker og 3 parfymer. Den ene vesken er meget spesiell, bare vent :)

Dere som lurte paa hvorfor jeg har de tre siste bokstavene i alfabetet av og til - jeg forhaandsskriver det meste av innlegget paa pcen min og tar det paa minnebrikke, saa gaar jeg til pcene her paa internettplassen og legger inn. Og nei - LV pengeboka er ikke ekte.

<3 Therese

god mat og en brøkdel shopping

God kveld alle der hjemme!

Nå har vi akuratt vært i Konakli sentrum og spist middag/kvelds, samt shoppet en del. Har vel svidd av 1000 kroner i dag. Kjøpte meg 2 vesker, 1 pengebok, 1 collegegenser, 1 ring, 1 smykke, 1 speil, 1 par sko, 1 nøkkelring og noe mer smått. Har enda en god del 1000 kroner og shoppe for.

Når vi kom tilbake, gikk vi på hotellets "shoppingarea". Der har de en klesbutikk som vi stoppet innom. Som mange vet er det utrolig mye plagiater i Tyrkia. Vet dere hva de hadde plagiater av på den butikken? Jeg mener ikke Wezc, Bench(i), Bjørn Borg, DC eller noen av de merkene. Det jeg tenker på er OnePiece! De hadde kopier av OnePiece Jump In. Disse modellene var faktisk ikke så verst. Jeg prøvde en barnemodell som var hvit med et lilla mønster på brystområdet. Den var kjempedeilig å ha på, men desverre var alle barnestørrelsene alt for små - helt opp til 174 til og med! Jeg bruker 152, så det sier jo litt... Hadde iallefall ikke turt og vaske de, da hadde de nok blitt passelig til lillesøstren min på 4 år!

Her er et par bilder fra dagen:

Pengeboken min <3Elsker den faktisk! Det er en av de fineste jeg har funnet. Vinrød, glossy overflate og litt "classy".


Julian klumpen.


Her spiste vi. Frister det med en "kebap"? Haha...


Denne bikkja hadde nettopp vært i hagen rett med spiseplassen og klødd seg som faen, så kommer den bort rett ved siden av meg og prøver å spre de der loppene sine.Iguana. Vi var vel en halvtime på en jalla jalla butikk eb plass i Konakli, og der hadde de en iguana de tok ut som vi fikk "stryke" på. Den var i følge personalet en vegeterianer.


Og sist men ikke minst.. meg!

noen korte ord

Hei!

Kommer med et innlegg i kveld med bilder. Naa skal jeg ut og spise god mat og shoppe noen godsaker! Har vaert rundt 35 grader i dag, og jeg begynner tydelig og se at brunfargen kommer. Sakte, men sikkert. Er saa digg og vaere der det er fint vaer. Naa er jeg noedt og springe, cýao <3

Hva skal du gjoere i kveld?

<3 Therese

yes, de hadde minnekortleser!

Jeg er utrolig happy nå, fordi de hadde minnekortleser på datamaskinene her i Tyrkia. Uff, hater tastaturet! i bokstaven er jo helt malplassert, samme med kommaet!

Det er sykt herlig vær her! Varmt og godt, vel over 30 grader. Hotellet er mye finere i år enn i fjor! De har bygd ut siden vi var her i fjor, og den nye delen er utrolig flott. Vi var så heldige og få hotellrom på den nye delen!

Flyturen gikk veldig bra iallefall! Det var godt og komme fram, siden jeg sov ikke så mye på turen hit.

ben türkiye gitmek

Ja, det stemmer! Nå drar jeg til Tyrkia. I overskriften står det "jeg drar til tyrkia" på tyrkisk. Google Translate in my <3.

Pga denne Tyrkia-ferien vet jeg ikke hvordan det blir med bloggingen framover. Det er dataer på hotellet, men tror ikke det er minnekortinngang eller usb-inngang synlig på de. Derfor vet jeg ikke om jeg får lagt inn bilder i innleggene. Hvis jeg ikke får lagt inn bilder har dere uansett noe å glede dere til, når jeg kommer hjem.

Skal være 2 uker her på Blue Star Club Dem litt utenfor Alanya:

De har nylig bygd ut og fått disse vannsklieneVi snakkes når jeg er i Tyrkia! Kos dere <3

en herlig fargeforskjell

På føttene mine er det ikke en jevn brunfarge. Den ene er hvit, mens den andre er brun. Se bare her:

Venstre er den brune foten, mens den andre er hvitingen. Ser forresten at jeg må smøre leggene!


Grunnen til at det er fargeforskjell, er siden jeg og Tuva soler oss i samme solarium og da er det ikke så stor plass til overs. Derfor legger jeg automatisk føttene i denne stillingen i solariumet.


Har du forresten sett et så morsomt skille noen gang? Navelen min ble "desverre" sensurert.... og den stygge pekefinger-neglen! Den er helt ødelagt!

I MORGEN REISER JEG TIL TYRKIA :-D

- Tar du solarium?

VIDEOBLOGG - sminkevideo

Endelig en seriøs sminkevideo! Haha... vet forresten at dere ser bikinitrusa mi gjennom, men jeg gikk ikke kledd slik altså. Prøvde bare litt forskjellige klær, også bestemte jeg meg for å filme en video i samme slengen.

mornings

hello :)

Nå er det morgen. Uff, kjenner at jeg gjerne kunne fått et par timer til med søvn, for øyelokkene er ganske tunge. Det var koselig i bursdagen i går, men jeg ble litt sliten til slutt. Derfor fikk jeg skyss hjem til meg og Johanne :)

Akuratt nå har jeg dritlyst på feit mat. Fikk sånn skikkelig junkfood kick. Derfor vurderer jeg frokost på BurgerMan. Mmmm.... hørtes zick godt ut! Får vel ringe Tuva og høre om hun joiner. Hun har lagt ut et nytt innlegg forresten - outfit: http://tuvaw.blogg.no

Jeg hadde ikke med kameraet i går, men noen andre jenter hadde det:

Meg og Johanne. Hun hadde altså ikke på seg dette i bursdagen!


Julie F, Rikke og Marianne :) Søte tjejs!


Hei hei reggistrynet.


Danser en spesiell dans....


.. nemlig Cha Cha slide! Haha, den er så morsom.


Ventet en evighet på pizzaen! Alle var slik "sult skaper monstre".


Okei Julie. Skal det aldri ta slutt? Private photoshoot....


Nydelige jenter!

bloggfri

Hallo!

Skal i bursdag til en venninne, og skal dra til Johanne og fikse meg nå. Blogger kanskje senere, men lover ingenting. Hvis ikke hørs vi i morgen :)

Klem

reiseklar... soon

Først: mekket Tuva nytt design: http://tuvaw.blogg.no. Dette betyr at hun begynner å blogge igjen for fullt om et par dager, når hun har fått speilrefleksen!  

Har noen sett det nydelige designet http://glis.blogg.no har nå? Sykt fresh, sommerlig og nydelig header. Nina kan det med design, det skal hun ha. Håper hun vil lage meg et lignende, for jeg blir litt trist av det nåværende... Har sendt hun noen morsomme bilder, så jeg kommer til å se litt freaky ut på headeren! Like it ;)

Hei og god kveld!

Streiken er over, og jeg har sovet sånn typ 5 timer på 3 døgn. Jeg er opplagt som aldri før, helt merkelig. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har kastet klærne av og lagt meg under dynen for en dyp, god natts søvn. Velger heller og blogge et innlegg til dere, det er mye morsommere!

Jeg reiser til Tyrkia, litt utenfor Alanya, nå på søndag. Reiser direkte fra Tromsø ca klokken 9 på kvelden tror jeg det var. Det skal bli så utrolig deilig og komme seg ned til varmen. Har allerede snikpakket litt. Pakket klærne jeg trenger og undertøy. Må jo pakke det ned så jeg ikke bruker det, plutselig ender jeg opp med skitne truser!

Pakke prossessen er lang....

Tom bag... Jeg tok selvfølgelig den største jeg fant! Shopaholicer på vei vet dere.


Shorts er virkelig et must! Disse må jeg ha med, elsker og ha på en chill shorts.
(Lyserosa - KappAhl, begge hvite "dongeri" - H&M, de to tøyshortsene - Cubus)


Noen av kjolene jeg skal ha med. Orange - GT, hvit - BB, hvit og sort - KappAhl


<--- Tyrkia fra i fjor. Den andre er fra KappAhl.


Dette rysjeskjørtet må jeg ha med. http://newlook.com - vet ikke om de selger det enda.


Litt forskjellig. Bikinier, topper og tunikaer.


Stortsett ferdig pakket. Jeg kan ikke få nok av sko, som dere sikkert ser.


Sunglasses. Var litt i tvil på om jeg skulle ha med de nederste. Haha!

- Bruker du å pakke lenge i forveien?

hvilke parfymer bruker du?

Har fått et spørsmål om hvilke parfymer jeg bruker. Jeg har en del parfymer, men bruker kun 2. De to jeg bruker har jeg brukt en stund, og det er mine absolutte favoritter. De dufter så godt, og jeg har holdt meg til disse 2 i en god stund. Jeg har kjøpt de på cubus.
Christina Aguilera. Vet ikke heeelt hva den heter, står ikke på den... Lukter kjempegodt!


Naomi Campbell - Cat Deluxe at Night. Denne syns jeg lukter skikkelig "sexy" på en måte.

- HVA SLAGS PARFYME BRUKER DU?

stem på disse hvis du liker de!

Her har jeg to forslag som er med i konkurranser.

Det første er LANO-unge konkurransen. En som jeg har jobbet sammen med har sendt inn bilde av sin skjønne lille jente, Amalie. Jeg syns bildet av Amalie burde vinne. Ikke bare fordi jeg kjenner hun, men fordi det var utrolig søtt. Hvis du liker bildet kan du gå å stemme her, mens husk: Ingen tvang! Bare et tips hvis noen kjeder seg :)

Amalie:
http://www.lano.no/bidrag/amalie-troms-4
Amalie: http://www.lano.no/bidrag/amalie-troms-4
Amalie: http://www.lano.no/bidrag/amalie-troms-4
Amalie: http://www.lano.no/bidrag/amalie-troms-4


Også har vi det andre:
Her er noen som har sendt meg mail. De er med i en konkurranse for å vinne VM-billetter, og vil så gjerne ha flere stemmer. Jeg reklamerer kun for ting jeg syns er gode! Derfor tok jeg meg en rask titt på dette videobidraget de hadde til konkurransen, og jeg syns videoen var utrolig søt. Så på de andre, men denne falt absolutt mest i smak. Dere kan også se på den om dere vil!

Dette skrev de i mailen:
"Det er slik at jeg og mine 3 søsken er med på en konkurranse og vi har kommet til finalerunden.
Vi trenger din hjelp slik at vi får flest stemmer og vinner en tur til Sør-Afrika hvor vi får oppleve fotball-VM.
Gjennom en lang periode nå har vi jobbet og laget flere filmer, og vil gjerne vinne konkurransen.
 
Å vinne hadde vært stort, og siden vi ikke har opplevd en sikkelig ferie, gjør vi alt for å vinne.
Vi vet at du har mange lesere, og at du kan påvirke dem. Derfor ønsker vi at du støtter oss og
hjelper oss fram til Sør-Afrika.
 
Hvis du vil finne ut mer; les på hurragjengen.no, team 16, det er oss! :P
 
Dette har de som arrangerer konkurransen skrevet om oss:

Team 16: ?LeatherWOmen? Fra: Trondheim

Kaptein: Yakup Kara, 19 år
Medlem 1: Narin Kara, 16 år
Medlem 2: Ayse Kara, 18 år
Medlem 3: Øzlem Arikan, 24 år

Fotball er en del av familien til denne blide norsk-tyrkiske søskengjengen fra Trondheim. Til hverdags spiller både Narin, Ayse og Yakup aktivt, og i helgene går det i alt fra tyrkisk til engelsk fotball på tv fra morgen til kveld. Nå som sesongen i de store ligaene er over, håper denne heiagjengen at de får muligheten til å oppleve det ypperste fotballen har å by på live i Sør-Afrika i juli."

 
HER KAN DU SE VIDEOEN OG STEMME (trykk på teksten) For å stemme trykker du på "STEM!" i den røde boksen til høyre på siden. Du kan også sjekke ut resten av bidragene og se om det er noen andre som faller mer i smak.

chiller som fæææn

Hei!

Nå er det siste natt før skolestart igjen. Haha, starte på skolen når man er ferdig om en uke - rutinert. Vel, jeg farer til Tyrkia på søndag, så da er min siste skoledag på fredag. Er egentlig litt glad for at streiken er over, fordi da får jeg sagt hade til klassen. Jeg elsker seriøst klassen min, litt kjipt at vi må splittes... Klassen ble vel ordentlig nære først etter klasseturen, men vi har alltid hatt den beste klassen. På skolen sier lærerne at vi er den mest bråkete klassen, og en 8. klasse var på tur å bli delt fordi de var redd for at 8. klassen skulle bli sånn som 10A, oss. Haha, så hyggelig. Nei, men vi elsker å prate. De fleste har munndiarè pluss litt til, mens noen ligger og sover hele tiden.

Vi har nærmest seilt på en sky gjennom disse tre årene, og jeg er glad jeg kom i 10A. Vi er desidert den beste klassen, haha. Alle er så hyggelige, vi alle har god humor og elsker skolen. Okei da, vi kan stryke det siste.


9. klassen. Jeg er blond, forran i midten. Tuva ved siden av.


10. klasse. Siste klassebildet måtte vi gjøre noe crazy.


Litt av klassen på ferga hjem fra Polen. Grytidlig på morgenen, som du ser....


På en leir i Polen. Her hører vi på guidene, siden alle hadde headset på seg.


Jentene <3

Har også vært med på skolens revy - Monkeyrevyen, to år på rad.
prøver kostymer!


På scenen i stykket "Blårock" eller noe.


Psychos backstage. Random salami på bordet.


Aktør gjengen (vi som var "skuespillere")

Blir til å savne klassen <3

fml!!!

ALLE filene på min bruker er skrivebeskyttet!!! Får ikke til å fjerne det heller, fordi det kommer bare tilbake med en gang. Kan ikke redigere bilder eller noe. Hjep meg, blir helt frustrert...........

på bussen 07.45 til byen

I natt døgnet jeg og Tuva. Vi hadde oss en aldri så liten photoshoot i fjæra, som dere får se mere av senere. Siden vi døgnet, måtte vi finne på noe i morrest slik at vi ikke skulle sovne! Vi må nemlig få døgnrytmen vår på plass igjen i tilfelle det blir avblåsing av streiken i løpet av denne uka. Det vi gjorde da var å ta bussen klokka 07.45 til byen for å ta litt sol. Det var sykt digg å ta solarium når de ikke var så jævlig varm, og når vi var så trøtt at vi sovnet. Herlig <3


http://tuvaw.blogg.no <3 startes snart opp igjen! Til helgen mest sannsynlig!!


Hun med det trynet, mens jeg - looking good!

Nevnte jeg at det var sykt tidlig på morraen, og at vi ikke hadde sovet noe?

Etterpå dro vi på Dolly. Man blir så jævla sulten av å døgne!!!
GJETT hva vi gjorde etterpå?

Dro på Expert og kjøpte Tuva en ny pc! Det trengtes, og iallefall hvis hun skal begynne med bloggingen for fullt. Da er det deilig å ha en stor, rask pc - framfor en liten, treg pc der minnekortleseren er kaputt! Hihi :)

Når vi kom hjem var det helt herlig vær! Derfor dro jeg fram shortsen og gikk ut i solen. Love it.
Forresten, 5 dager til avreise til syden! GLEDER meg.

Nå suser jeg på jobb, kommer en videoblogg i natt en gang. <3

VIDEOBLOGG - sightseeing(?)

En liten tourguide av Tromsø's viktigste begivenheter.. haha!

... var forresten og kjøpte ny pc til Tuva, også får hun nok speilrefleksen på fredag / lørdag :)

ja, jeg har gigantiske hofter

"jeg digger deg virkelig therese, men det er en ting jeg lurer på ! jeg har sett en del bikinibilder av deg på profilen din på facebook, og der ser det ut som du har en ganske "merkelig kropp" assa, du ser syltynn ut med gigntiske hofter ellernoe .. jeg lurer bare på om du har redigert det eller ikke ?"

Fikk denne kommentaren, og jo. Har veldig store hofter i forhold til resten av kroppen min. Men alt vokser ikke i takt, og det jevner seg jo alltid ut til slutt (håper jeg da). Jeg har utrolig lange ben og store hofter, så kroppen min ser liksom litt "merkelig" ut som du nevner. Nå får jeg sikkert hater's kommentarer av at jeg legger ut bilde av det, men care.
Ja... jeg har tynne, og lange, ben. Vil gjerne ha litt mer fett på de, men satser på at jeg legger på meg litt nå som jeg reiser til syden! Og ikke kom med slike kommentarer som at jeg er et dårlig forbilde for at jeg vil legge på meg. Det er jeg absolutt ikke. Noen tror jeg er kalvbeint, men det er siden jeg ikke har så mye fett på beina og da er de tynne og knærne blir mer synlige. Haha, uff .... hater knærne mine!

Også er  resten som normalt... vil jeg tro. Har du noe som vokser i utakt med resten?

outfit lørdag

Her er et outfit fra lørdagen. Har ikke blogget i det siste da jeg har levd livet og tatt meg litt bloggfri. Har vært sykt digg å ikke tenke på bloggen i det siste! På lørdag var jeg på kino og så Sex and the City 2. Hadde vunnet billetter via Tromsø avisen, og da tok jeg med meg en venninne. Dro sammen med Johanne og Mette, før vi slo oss sammen med Katrine og Sunniva også.

Filmen var veldig bra, men de brukte ikke så mye fine klær som jeg hadde håpet på. Trodde det skulle være mye mer freshe designergodbiter, men den gang ei. Handlingen var bra, og jeg koste meg under filmen. Syns alltid det er så trivelig å se på Sex and the City. Skjønner ikke hvorfor den har fått terningkast 1....


Bluse og skinnjakke - H&M


Blondetights fra Kappahl, veske fra Lindex


Sko fra Bianco


Hårspenne - H&M


Øredobber - http://ellamote.no
Ringer - H&M og KappAhl tror jeg

- Hva syns du?

send meg din hilsen!

Hei!

Har akuratt pratet i telefon med fire søte jenter fra Molde. Emilie, Rikke, Emma og Maren. Pratet med de i typ et kvarter. De var ganske pratsomme av seg, haha. Akuratt som jeg er. Skulle iallefall hilse fra de. Også her har dere en video de sendte til meg etter jeg hadde snakket med dem, så ja.En ny idè jeg kom opp med, er at du skal filme en videosnutt maks 15 sekunder der du sier navnet ditt og noen ord du vil si til enten meg eller noen andre. Jeg skal mikse sammen en hilsevideo - ikke en hilsevideo fra meg til dere, men en video der jeg viser DERES hilsner. De kan være til meg, til venner eller til hvem enn dere vil. Husk at den skal være MAKS 15 sekunder!

Edit; Fristen er søndag klokken 24.00 / 00.00

Send den på mail til --> tcmn@hotmail.no <--

ups and downs

I løpet av dette året har jeg gjort så mangt. Jeg har vært på topplisten siden februar tror jeg, og det er kjempemorsomt. Er supertakknemlig for alle dere som leser bloggen min og kommenterer. Dere har vært kjempeflink å kommentere i det siste syns jeg. Som storblogger har jeg hatt mine ups and downs. Her er noen av de forskjellige:


Laget meg en øredobbtråd, og var superfornøyd. Elsker jo øredobber!


Prøvde ut punktvipper fra H&M. Syns resultatet ble ganske bra :)


Møtte Batman fra http://fettebra.blogg.no!

Image and video hosting by TinyPic
Vært på kino med Johanne fra http://jge.blogg.no! En trivelig jente som jeg og Tuva ble kjent med.


Spart opp en god del pakker med betakaroten. Må begynne på det i DAG! Glemmer det hele tiden....


Har investert i speilreflekskamera!! Det trengtes virkelig. Canon EOS 450 D :-)Møtt masse søte jenter som liker bloggen min :)


Fått noen elsklinger i posten. Disse er til stor hjelp for aksjon "bli brun".


Vært på "cafè" med disse to søte tjejarne!


Rikke i klassen min hev en blankoflaske over klasserommet, og korken var selvfølgelig ikke skrudd ordentlig på. Det endte med et blanko massakeri, og den overfalte var som vanlig meg.


Smilt med reguleringen min på noen få bilder. Her er et av de få der jeg viser togskinnene. uff!!


vært ekstreemt syk! halsbetennelse, spysjuka, hes, forkjølt og alt annet som følger med.


Måtte dra på skitur uten ski. Ekstremt tung å gå i lysløypa med snø som man går rett igjennom!


Hatt rotete rom så mange ganger at man ikke kan telle de på to hender!

Flere ups enn downs, positivt det!

har noen denne jakken?

Hvis du har denne jakken i XS (uansett farge), kontakt meg. Den er fra BikBok, og jeg trenger en slik. Gidder ikke bruke 500 kroner på den, som er ny pris, så derfor er det bare å sende en mail til tcmn@hotmail.no om du har en slik i XS og vil selge den til meg! Uansett farge, som jeg sa :)

Love <3

fargerik hårspenne

Jeg er veldig glad i store, markerte hårspenner som man kan ha i bakhodet. Det pynter opp håret og gjør at det ser mye bedre ut! Denne fargerike hårspennen finner du på H&M, og koster 49 kroner ca. Håret ser utrolig fresht ut hvis du har den, og et par enkle øredobber i ørene. Ikke kræsj med noen øredobber som absolutt ikke står i stil eller passer til hårspenna. Heller ikke noen megastore øreringer eller noe slikt, da ser det alt for overstylet ut :)

Slik ser den ut:

Det ser kanskje ut som jeg har flettet håret, men det har jeg ikke. Jeg tok bare og dro noe hår bakover, fester hårspennen og knipset et bilde. Ser også ut som at jeg kveler meg selv med reima til kameraet, haha.

- Har du noen store, markerte hårspenner? Bruker du hårspenner som dette?

sydenfaktor

Ikke lenge igjen til jeg reiser! Om 10 dager sitter jeg og koser meg på Blue Star Club Dem i Tyrkia. Var der i fjor, og vi var så fornøyd med det hotellet at vi like så greit reiser tilbake igjen. Skal være der i 2 uker. Jeg vet at det er en god del som reiser til syden nå, så hvis du skal til Tyrkia - kanskje samme plass som meg - pling på tråden, eller skriv i kommentarfeltet kanskje?


"Strå"hatt og solbrillerSommerlige sandaletter


Brunfarge


Bikini

Er så utrolig klar for å reise til varmen, det har jo stortsett vært drittvær denne uka! Snø, regn, skyer. LITT sol.

white dress

Denne kjolen er fra BikBok. Koster orginalt 299, men det var 50 % på hele butikken så jeg betalte 149,-. Kan nok si meg ferdig med shoppingen til syden nå! Egentlig er den ganske lang, men jeg bretter den bare litt opp ettersom hvordan jeg vil ha den. Også er den veldig behagelig å ha på seg.Helfigur. Syns den er kjempefin å ha når man er i syden, har fått lit farge og sånn.

- Hva syns du?

forbereder meg på streik

tjoheei!

I dag ble bare vår klasse, 10a, trekt opp i muntlig eksamen. Vi skal ha den på torsdag da, og det passer utmerket og bli trekt opp dagen før det mest sannsynlig blir streik. Fordi hvis det blir streik i morgen, er eksamen avlyst! Dette må feires, og derfor hiver jeg en pizza i ovnen og setter på en film. Først skal jeg gå tur med Lotta. Jeg kom forresten opp i matte muntlig, det jeg hadde håpet på. Jeg er i par med Marte.

Gratulerer til Marte som bestod på teoriprøven i dag, og har fått mopedlappen!

Mamma var en tur på butikken og kjøpte litt pizza:

10(!) grandiosa fra Rema til 198,-. Love pizzaaa <3


Også dette må man jo ha når man skal feire. Juhu!

I kveld blir det videoblogg <3

nydelig vær

Akkurat nå snør det ute. JUHU! I går når jeg var ferdig på jobb, haglet det. I natt snødde det, og nå snør det. Dritbra må jeg si.....