hits

juni 2011

Sminken min

Her er sminken jeg bruker til hverdags. Når jeg skal på fest eller noe sminker jeg meg litt mer, men dere har hovedsaklig spurt meg om å vise fram hverdagssminken. Noe av det vet jeg ikke hvor dere får kjøpt i Norge, fordi jeg kjøpte det når jeg var i Hollywood. Dere kan jo så klart google det og finne ut selv :)

Det ligger sånn ca i rekkefølge etter hva jeg tar på først.

foundation fra Stila i farge "30 watts". kjøpt på sephora i santa monicamineral pudder fra id/bare minerals. farge "light". kjøpt på nett


solpudder fra Nilens Jord farge "531". kjøpt på makestyle.noblush fra The Balm i fargen "Hot Mama!". kjøpt på makestyle.no


øyenskygger fra Sivanna Colors i fargepalett "08". kjøpt på kimstore.se 


øyenbrynsblyant fra H&M i fargen "dark brown"


mascara fra bare minerals Buxom Lash i fargen "black". kjøpt på Sephora i Santa Monica


concealer fra Glö Minerals i fargen "Natural". kjøpt på makestyle.no


lipgloss fra Sansxo i fargen "60" eller "09", usikker. kjøpt på kimstore.se


solpudder fra IsaDora i fargen "Matte tan 94". kjøpt på cubus


my love


kostene jeg bruker er fra bare minerals. den øverste er til blush, den nederste bruker jeg til mineralpudderet.

- bruker du noe av det samme?

chotovelli & figli

God dag!

Noen av dere har lagt merke til at jeg har hatt noen nye solbriller på i et par innlegg. Vel, det er mine abosolutte favoritter for tiden. De er av merket CHOTOVELLI el figli, og det finnes bare 1500 eksemplarer som er laget. Det kommer heller ikke til å bli laget flere av de, så hvis du liker de burde du være rask. Jeg har de kun i hvit, men jeg kunne gjerne tenkt meg de andre fargene også.

Det jeg liker med solbrillene er at de er utrolig gode å ha på, lette og de kommer i et beskyttelsesetui sånn at man slipper riper. Det er akkurat passelig med beskyttelse mot solen, ikke for mye og ikke for lite. Fargen på selve solbrilleglassene er en mørk, dyp lillafarge som ser forskjellig ut i alle lys.

Du kan kjøpe de HER - og skriver du inn rabattkoden tcmn får du 10% avslag på prisen!

Har litt bollekinn, så når jeg smiler sklir de kinda oppover.. haha!

- Har du hørt om CHOTOVELLI & figli før?

Hva gjør meg glad?

Nå som vi har hatt mye negativitet på bloggen i det siste, er det på tide å snu litt på det. Hva som gjør meg glad i hverdagen varierer veldig mye, det kan være alt fra et glass brus til en sydentur liksom. Er det noe jeg har lyst på der og da blir jeg bestandig glad når jeg får det.

- bestevennene mine, de er absolutt best. Elsker å være sammen med de, finne på ting og det at man kan snakke med de om alt!


- hundene mine. selv om jeg ikke har de enda, og de er hos noen venner av mamma, blir jeg alltid glad av å se de!


- klær. jeg elsker klær, og det er så utrolig deilig å kjøpe nye klær.


- SKO! åh, nå virker jeg litt materialistisk men sko er kanskje det jeg liker aller best. det er så mange nydelige sko i verden.


- sol! det gjør livet så mye bedre, og får en til å smile. man kan gjøre ingenting en dag, bare chille i sola.


- sminke. hadde aldri klart meg uten. man føler seg 1000 ganger bedre og får mye bedre selvtillit!


- å være brun. hater å føle meg blek og jævlig, når jeg er brun på kroppen syns jeg at jeg ser sunn ut!


- fanvideoer og bilder! det er kjempekoselig å få det, jeg setter utrolig pris på alt jeg får. har du noe å gi kan du laste det opp på fanpagen min HER
 fanvideo fra feveer.blogg.no 


tegning fra julie b. larsen - fant ikke noen blogglink!

Nå er det snart sovetid, er for en gangs skyld utrolig trøtt og sliten!

Hmm..

Orker ikke unnskylde meg nå, hehe. Tenkte iallefall å ta opp litt forskjellige ting. Det å være på 1 plass er nemlig ikke så enkelt. I tillegg til at du helst burde blogge 2 innlegg om dagen, skal du også passe på hva du skriver, hvilke bilder du legger ut, hva du gjør og hvordan du formulerer deg. Og alt du gjør skal leserene dine sette "karakter" på, og hvis du gjør noe "alvorlig" galt - da får du virkelig høre det. Hva som er galt å gjøre/skrive om er opp til hver enkelt, men det kan være så alt for lite som får en person til å hate deg.

Når man skriver en hverdagsblogg blir det fort veldig kjedelig med idag-har-jeg og nå-skal-jeg-innlegg. Man utvider derfor innholdet til sminke, outfit, hår og andre ting innen skjønnhet og mote. Dette gjør at bloggen din kan virke veldig overfladisk fra utsiden, iallefall for de som bare blar gjennom og ser på bildene. Sminker man seg litt for mye, er man superfjortis. Kler man seg litt for utfordrende, er man hore. Av den grunn får veldig mange et "rosa-blogg"stempel på seg. 

Flere tusen forskjellige mennesker leser min blogg, og da er det flere tusen forskjellige meninger. Enkelte er flinke til å holde seg i skinnet og kommentere konstruktivt når de først skal komme med noe negativt, mens andre er løver utenfor buret sitt som ikke har noen hemninger. De prøver å rive opp kadaveret som allerede er oppspist.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke er verdens flinkeste blogger, og føler meg overhodet ikke kvalifisert til å være på 1. plass. Har nå innsett at jeg har vært lenge nok av og på med 1 dags pause innimellom, og skal nå sette meg ned og fokusere litt bedre. Jeg har sagt det tusen ganger før, men nå mener jeg det. Før syns jeg blogging var gøy, jeg fant en viss glede i det og jeg gjorde det ikke kun for å holde plassen min og holde dere fornøyde. Jeg husker enda at i mars 2010 satt jeg og oppdaterte kommentarer hele tiden, tenkte ut ting å blogge om, lagde mange retarded videoblogger og var konstant inne på blogg.no. Nå - nesten aldri. I det siste har "flammen falmet" og jeg har mest sett på det som et ork. Det har litt å gjøre med all den usaklige dritten jeg får, som jeg egentlig ikke bryr meg om, men helst vil slippe. Aller mest er det latskap og at jeg har en alt for urutinert hverdag. Nå er det på tide å begynne på nytt! A whole new world...

Og forresten, god morgen ;) Og tusen takk til alle som leser bloggen min, uansett hvor lite jeg blogger, hvor sur jeg kan virke, hvor ofte jeg kommer med dårlige unnskyldninger, hvor mange løfter jeg ikke holder osv. THANK YOU!

Herlig med god frokost

Åh, nå har jeg akkurat lagd meg verdens beste frokost. Etter å ha levd på pizza i 1 uke vel så det, var det godt å lage seg noe annet. Kjørte på butikken og kjøpte inn alt jeg trengte, så dro jeg rett hjem for å lage mat. Nå er jeg mett og trives med det. Fremgangsmåte:


1. Du trenger ferske baguetter, ost, bacon, grillkrydder og eventuelt smør for de smørglade.


2. Sett på platen og hiv baconet på. Samtidig setter du ovnen på 200 grader med vifte eller over/undervarme.


3. Mens baconet steker skjærer du opp baguetten på midten, slik at den holder seg sammen.


4. Putt baguetten i ovnen på midten og la den stå der i 4-5 minutter til baconet er ferdigstekt.


5. Skjær opp et par skiver med ost


6. Snu baconet og legg osteskivene oppå to av baconskivene. Pass på at osten ikke ligger for langt utenfor baconet.


7. Legg et lokk over baconet og osten slik at det smelter


8. Nå tar du ut baguetten. Så tar du så mye grillkrydder du ønsker å ha på, og prøv å ta opp baconet og legg i baguetten. Smør eventuelt et tynt lag med smør på baguetten hvis du ønsker det, før du legger i baconet.


9. Ready to eat! Enkelt, billig og godt + at det er bra for vekten hvis du ønsker å legge på deg. Siden det ikke er den sunneste frokosten kan du like så godt nyte et kaldt glass cola til maten, mens du slasker deg forran pc/tv.

Hva er din favorittfrokost?

Ny uke

Hei og god morgen!

Er usedvaaanlig tidlig oppe nå, men sovnet på sofaen i natt så det forklarer vel saken. Sitter og ser på SONEN, haha. Det er sånn man gjør når man har absolutt ingenting annet å ta seg til. Grunnen til lite blogging i helgen er fordi jeg ikke har vært så mye på pcen. Har vært med folk hele tiden, så har liksom ikke fokusert på å få slengt inn et innlegg her og der. Nå er det iallefall en ny uke, som betyr bedre muligheter :)

Litt bilder fra helgen:


Meline snuppa


Haha Meline ble lei av å gå.. stakkars Nå skal jeg se videre på sonen, kanskje prøve å vinne en konkurranse. mehehe!

Bored

Heihei!

Jeg kjeder meg sinnsykt nå, så sitter og "browser" le artige.no ;) Haha, elsker å se å bilder der. Det er så sykt mye vittig og teit der at jeg får meg bestandig en god latter hver gang jeg er innom. Her er noen som er sanne, og noen som bare er morsomme:

artig bilde
Haha, jeg har gjort det der så sykt mange ganger.

Bilde fra artige.no
Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

 Bilde fra artige.no
Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

Bilde fra artige.no

hente laderpia

hallooo.

sitter på iphonen nå. har ikke pc-lader, så må få hentet den før jeg får blogget. bare for å si ifra, og derfor ble det ikke mye bloggingen i går heller! akkurat nå ligger jeg i senga og slapper av, trøtt. Ikke vant til å stå opp tidlig, men det er litt deilig. i dag har jeg utrolig nok zero plans, bare slappe av. kanskje jeg bestiller en pizza og leier en film, må også rydde litt rundt i huset siden mamma er i kilpis og kommer hjem i morgen. også skal jeg sikkert være med RENATE <3

vi snakkes senere, noen ønsker om hva jeg skal blogge om?  

Misslykket

God kveeeld!

Har nettopp hatt besøk av Marte, Tuva og Katrine. Jeg og Marte sminket oss alt, alt for mye mens Tuva og Katrine lagde seg biff. Planen var at jeg og Marte skulle ta bilder, men siden vi tok på _alt_ for mye sminke og det ble helt jævlig så ble bildene like stygge. Fant bare to brukbare av meg, og ingen av Marte. Haha! Dere skal få se de to jeg ble delvis fornøyd med. I dag er det forresten meldt soool så da skal jeg og RENATE +++ til bukta og tæne :)

Som jeg sa - vet det er ALT for mye sminke og at det blir litt for dragqueen-ish! NO NEED TO SAY IT TWICE
 Tycks?

VIDEO - hårfrisyre

Oi, hva har skjedd med meg? 2 videoen på 24 timer, tror faktisk jeg er blitt gal. Jaja, enjoy! Jeg skal se film og sove nå.

(Redigerte kontrastene på videoen, så skjedde det et uhell sånn at jeg ble brun, håret ble gult og leppene ble hvit. LOL på dere, man ser jo at kontrastene er redigert. Rommet er jo ikke så mørkt som det er på videoen, og hvis dere ser de andre videoene mine så kanskje dere fatter deeet)

Autfaaaait

Hallaaa!

Akkurat nå sitter jeg på Location med Renate pusi pia. Egentlig ligger jeg og halvsover på bordet mens hun drikker en eller annen stygg sjokoladekaffemoccawhatsoeveeer. Her er outfit iallefall, bare at jeg har tatt på hettegenser nå siden det ble så kaldt....


Skjorte // forever21      tube-bh // bikbok      bukse // turkey      belte // vet ikke

tænepia #1


Leser Renate sin blogg og holder meg updatet på livet hennes! woop

Dagens planer

God morgen Norge!

I dag, nå snart, skal jeg til byen og møte RENATE (hun har fått seg blogg, jippi!). Vi skal ta litt sol, så skal vi ha koselig date på café eller noe og spise frokost. Senere skal jeg kanskje møte Mathias hvis jeg får tid, har ikke vært sammen med han på evigheter nå. Enda senere skal jeg hjem og blogge litt mer. Hvis dere lurer på hvem Renate er, så er det en ny, veldig god venninne av meg. muss og susssss

Har ikke sovet mye i natt, så jeg er veldig keen på å vite hvordan denne dagen skal gå. Ender vel med at jeg ligger som et slakt i senga klokka 8 i kveld. Heldigvis for dere er det en god nyhet at jeg ikke har fått så mye søvn på øynene, for i natt laget jeg videoblogg - den som er under. Og i morrest lagde jeg en TIL videoblogg, som jeg holder på å laste opp på youtube nå. Snakk om effektivitet! Desverre røper jeg ikke hva slags video det her. 

Meg akkurat nå, smiler fordi det er sol ute! Outfit kommer later :)


 muss og suss hejdå

VIDEO - spørsmååål

Det tok jo _bare_ 3 timer og laste den opp på YouTube! Uansett, here you go (kvaliteten er dårlig med en gang). Og haha, må bare beklage for at jeg er utrolig dårlig på verdensdeler og land når det kommer til spørsmålet om hvilke land jeg har vært i... huff! 

 

So much to do, so little time

Har det egentlig sinnsykt travelt nå. Skal til byen og spise frokost + sole meg i pissregnet med Mathias. Glemte selvfølgelig av bloggen et par mange timer, så kom akkurat på at jeg må blogge. Har ingenting å blogge om, så dere kan få se skoskapet mitt og kjolestativet. Fun, eller hva?.... Har laget videoblogg, men det tar jo flere timer å laste den inn på youtube, så den kommer nok ikke før i kveld når jeg er hjemme igjen.

Dere kan stille spørsmål her, så skal jeg svare på de på video.

Her henger det bare kjoler + 1 jakke og noe annet dritt. love it


my shoes. mangler dessverre favorittskoene mine, glemte de en plass en gang for en del uker siden. fml


Getting taaaaan!

Nå må jeg suse, så vi snakkes! 

Jaa, jeg er kjempetjukk..

Herregud noen av dere vet virkelig ikke hva ironi er. Jeg har kanskje skrevet et par ganger i noen innlegg at jeg sitter og feiter meg opp, spiser sjokolade og blir tjukk. Er flere som tror jeg syns jeg selv er feit og klager over kroppen min osv, men hahaha - få opp øynene, se på meg, ser jeg tjukk ut? Nei, jeg er derimot for tynn. Prøver å legge på meg osv. Før enkelte av dere leser innleggene mine, tror jeg dere skal google "ironi" og lese på det, så kan dere komme tilbake hit uten å ta alt bokstavelig talt. :)

Og du som har skrevet dette innlegget her, kan værsågod slette bildene du har tatt fra bloggen min, og det jeg skrev ovenfor gjelder blant annet deg. Trangsynt much? :)

Også dagens latter: ‎"Hva gjør du på 1 plass? Du blogger nesten aldri. Du ekke pen. Du har tatt silikon uten å si det til moren din. Du har fått henge mage - eller har du hatt sex så du er blitt gravid ? Noen andre fortjener mer en det du gjør. Ditt blonde hue!" :)

Nåååå, dagens innkjøp:

BikBok // 74,-


BikBok // 149,-


H&M // 30,-


BikBok // 99,-


Lindex // 179,-

+ en til shorts og en bikinioverdel, men de fant jeg ikke akkurat nå. Skal lage en videoblogg i natt forresten, c u later! 

Kosepienee

Hallo!

Har akkurat kommet hjem, vært en tur i byen og shoppet med TUVA (hun har begynt å blogge igjen nå!!!!). Var salg på BikBok, så why not? Man får aldri nok sommerklær, eller uansett klær for den saks skyld. Så tok vi en halvtime med sol, så dro vi hjem. Nå er brodern og henter Yonas pizza på min regning. Jeg spanderer, hvaaaa skal det bety?

Anyhooow, dagens outfit (selv om jeg bare brukte det halve dagen, mehe) topp // bikbok       shorts // lindex      sko // hollywood      solbriller // vent og se

iPhone + mirabling.no

Sjokk at jeg er lys våken enda, men who cares. Det er sommer! Life is gooooood. Noe jeg ikke har nevnt for dere lesere enda, om jeg husker rett, er at jeg har kjøpt meg iPhone. Deilig å ha en brukbar telefon, og ikke bare en gammel stygg dritt. Siden jeg er utrolig flink til å knuse, miste og ødelegge alt av telefoner jeg har med ut i helgene, så må jeg ha deksel og alt mulig. 

Har fått tilsendt to fine deksel fra mirabling.no samt en skjermbeskytter. Dekslene er i utrolig god kvalitet, det er ikke sånn som knekker med en gang. Også har de veldig mange å velge mellom til både iPhone 3G og 4 :)


venstre - Lizard White 179,-    // høyre - Diamond Pink 269,-Skjermbeskytteren kan dere finne HER til 89,-. Nå skal jeg rydde ferdig rommet, woho. 

Summerdresses

En sommerkjole og en jumpsuit. Kjolen er fra Fashionlove og jumpsuiten er fra Forever21. Nå må jeg faktisk finne ut hva jeg skal ha på meg i kveld. Good news bitches - Tuva is back! Det betyr altså at snart begynner hun å blogge igjen. Derfor skal vi ut en tur i kveld og feire starten på sommeren, hehe. 


Fashionlove


Forever21

 Et koselig bilde av meg og Tuva fra bukta i dag:


Vi snakkes i natt my lovely readers <3

Chille i bukta

Heiii!

Har nettopp kommet hjem til NORA, vi har vært i bukta og grillet pølser og koset oss med masse folk. Ble veldig kaldt til slutt når vi hadde vært der i en time, og selvfølgelig kom det masse mygg og drit. Holder på å se på en klatremus på NRK 3, så jeg orker ikke skrive så mye. Dere får heller litt bilder fra dagen, wii.<3 hehe

Born this way

I skrivende øyeblikk ligger jeg i bukta og slikker sol sammen med Cecilie og sikkert mange andre. Herlig dag med herlig vær. Elsker virkelig å bare slappe av, livet føles så bra da. Ingenting å bekymre seg for, ingenting å tenke på - bare sololjen, kroppen din og varmen. NAM!

Her er resten av bildene som jeg nevnte i innlegget under, enjoy your day:

Favorittbilde?

I'd like mornings better if they started later.

Shit, våken tidlig! Begynner på skolen klokka 9, så har "god" tid på meg. Ligger i senga og hører på litt musikk, men vurderer å gå ned og steke meg en vaffel til frokost. Lukter vafler i hele huset, og det er garantert mamma som lager til småsøskenene mine... ikke til meg :(

Her er et bilde jeg redigerte i går, random men yeaa. Skal til bukta etter skolen og sole meg, så dere hører nok ikke fra meg før senere i ettermiddag/kveld! Skal prøve å få skvist inn et innlegg kanskje. Vil dere se de siste 5 bildene da?
 


hehe blå lepper xDxDxD ;pPpPpPpPPPp mehehehe. ok overtrøtt. hade

Sommer

Beklager at dere hører så sent fra meg i dag, men jeg sto opp så sent som klokken 4 og har ikke hatt tid til å blogge før nå. Ble skikkelig lei meg når jeg våknet, for jeg har gått glipp av en hel dag med sol. I morgen derimot blir det tidlig opp for å dra på skolen og levere de siste bøkene, så skal dagen tilbringes med Cecilie og Renate i bukta.

Har fått noen spørsmål om sommeren min, og når passer det vel bedre å svare på det enn nå?

Hvordan blir du brun?
- Ah,  det er mange som spør om dette. Jeg går på betakaroten, samtidig som kroppen min får nok av sol. Enten det er gjennom solarium eller vanlig sol. Betakaroten er utrolig bra, og jeg anbefaler det til alle som ønsker en fin og gyllen brunfarge på kroppen. Du kan lese om det i et innlegg jeg har skrevet HER. 


Hvor skal du i sommer?
- Jeg skal til Sunny Beach i Bulgaria den 4. eller 5. juli og være i 2 uker. Ellers skal jeg bare være hjemme i Tromsø, forhåpentligvis blir det fint vær her også. Det blir muligens en liten London-tur på meg og mamma, alt ettersom hvor "snill" jeg er. Haha!

Har du noen ferieplasser å anbefale? 
- Ja, det er mange flotte plasser du kan reise til. Hvis du tenker i Norge, så er det veldig fint på sørlandet om sommeren. Går vi litt utenfor boksen kan man reise til steder som Hellas, Tyrkia, Gran Canaria, Kypros, Bulgaria, Barcelona, Thailand (åh, DIT vil jeg!) osv. Selv har jeg vært de fire førstnevnte plassene. Sånn aller best liker jeg Tyrkia og Gran Canaria, men det kommer jo ann på hva man er ute etter. Tyrkia og GC er mye billig juggel, billige drinkz, stabilt varmt vær, plagsomme tyrkere og spanjoler osv. Akkurat slik jeg liker ;)

Hvor mye bruker du å shoppe for når du reiser utenlands?
- Det kommer veldig ann på. De siste gangene jeg har vært i syden har jeg shoppet for 5000 - 7000 kroner, men da har jeg kjøpt masse klær (mye jeg angrer på som aldri har blitt brukt) og sko. Man får mye for pengene, men kvaliteten er dritdårlig. Krymper, fargene falmer og det blir fort ødelagt.Er det noe mer du lurer på, spør bare!

Herlig dag i bukta

God kveld!

Nå sitter jeg plantet i sofaen, litt sliten og sinnsykt sulten. Har vært en kjempekoselig dag i bukta med masse herlige folk. Lå plankerett på pleddet fra halv 12 til halv 6, så har fått en del farge! Elsker absolutt livet på sånne herlige dager som denne, hvor man bare kan slappe av, nyte solen og ha det gøy med venner.

Og igjen - håret mitt på forrige innlegget er ikke så gult, haha! Det er siden det er hvit bakgrunn, og picasa la til noen driteffekter som fikk det til å se knallgult ut. Nå skal jeg lage vafler og kose meg, chillekveld maksimalt! Det er helt nydelig å tenke på at man ikke har skole i morgen, og at det mest sannsynlig blir knall vær da også!Outfit

Ah, ENDELIG er det sommerferie! Har vært borte fra bloggen hele helgen siden jeg ikke har hatt pc, mamma syns jeg var slem så hun inndro den. Nå har jeg fått den tilbake, og må ærlig innrømme at jeg har savnet bloggen kjempemasse. <3 Bloggen <3. Akkurat nå sitter jeg hos Renate, vi skal til bukta og sole oss. Det er 20 grader ute hvertfall, noe som er en super start på sommeren i Tromsø.

Her er dagens autfaiiiit (håret er forresten IKKE så gult, bildene lyver):


 HAR DET TRAVELT, MÅ SPRINGE. HEJDÅ <3

VIDEO - everyday makeup

Den eneste grunnen til at jeg faktisk legger ut en video klokka 8 på morgenen, er fordi jeg døgnet i natt og ikke hadde bedre å gjøre for å få tiden til å gå. Det er derfor jeg høres så sinnsykt død ut + at jeg er forkjølet.

Nå skal jeg hive meg på firhjulingen og kjøre til Renate, så skal vi ta <3 buss <3 til bukta med trinnet og sole oss, grille pølser og chille. Blir diggz, spesielt når det er meldt 23 grader! Vi snakkes senere :)

Kort og godt

Nå begynner jeg og trives med håret jeg massakerte for to netter siden. Som nevnt så har Elena farget etterveksten min og fikset opp i håret mitt, en reddende engel! Det er utrolig lyst på toppen akkurat nå, men jeg regner med at fargen "falmer" litt slik den gjorde sist. Etterveksten var jo så og si 3 meter lang, herregud. Har ikke farget den siden dagen før jeg reiste til Hollywood i begynnelsen av mars. 

Jeg er enda litt usikker på om jeg skal klippe det enda litt kortere, eller om jeg skal ha det sånn som det er nå. Hva synes du? 

Litt skeivt enda, men det var vanskelig å fikse på grunn av tidligere gradering og pannelugg som har vokst litt ut.

Satisfactiooon

Dere blir jo faktisk aldri fornøyd. Når jeg først blogger 2 innlegg om dagen, så klager dere over at det er for mange bilder av meg. Når jeg ikke har bilder av meg, klager dere på at jeg ikke har det. Når jeg legger ut bikinibilder klager dere på at jeg er hore, når jeg viser kløft klikker dere 360 grader og sier jeg burde legge ned bloggen og gi fra meg førsteplassen. 

Jeg lyver hele tiden, snuser, fester, leker hore og alt annet, er et dårlig forbilde og burde skamme meg. Jeg burde ha mer selvrespekt, jeg burde blogge oftere, jeg burde ha færre bilder, jeg burde ha fler bilder, burde ha flere hverdagsinnlegg, burde ha færre hverdagsinnlegg, burde ditt og datt. BESTEM DERE? Får jo heeelt anfall av å lese kommentarene for tiden, for i det siste har mange vært heelt rage i hodet. Er det rart jeg ikke gidder å blogge noe særlig når dere aldri blir fornøyde? 

Dette gjelder jo selvfølgelig ikke alle, men et stort antall. Og dere skifter jo mening hele tiden, før var det riktig - nå er det galt. Dere fucker jo til hodet mitt, skjønner nesten ingenting lengre. Forresten, bare for å ha det sagt: jeg tar meg ikke nær av noe av den dritten dere skriver til meg, fordi det meste er bare ting dere innbiller dere.

Eneste nyttige i dette innlegget er at Elena har farget etterveksten min og fikset det skeive håret mitt. Dere får se det senere i dag, nå skal jeg nyte sola - dere haters kan bare pøse på i dette innlegget!

Går inn i en sørgeperiode

Har nettopp skamklippet meg selv! Tok saksa, og klipte nesten rett av. Ikke heelt da, fikset jo selvfølgelig litt. Men det er skeivt, og jeg trives absolutt ikke med så mye kortere hår enn vanlig. Nå må jeg jo til frisøren og fikse opp i det også, siden det er skeivt. Og da blir det garantert enda kortere. Kan like så godt barbere av meg alt håret og la det vokse ut på nytt. SPONTANT!!!!

Gidder hvertfall ikke ta noen bilder med speilrefleksen, da kommer dere bare til å le for da ser man enda bedre hvor skeivt det er.

LEI SÆ!Sånn her ser det ut når jeg har ordnet meg:


Litt mimrebilder fra håret mitt i går.... :(

Legger meg og sørger nå, så håper jeg frisøren kan rette opp i det i morgen. HADE

Bygge muskleeer

Hallo!

Har nettopp vært på posten og hentet en pakke. Herregud, det var jo faktisk nesten umulig å kjøre hjem med den på firhjulingen. Var jo faen ikke plass! måtte nesten sitte oppå den. Verdensproblem? Jepp. I pakken var det to 3kg's bøtter med weight gainer pulver. Jeg og Malin skal bli tjuuuukk som faen. Haha, okei ikke så veldig tjukk. Vi skal bare bygge litt muskler, sånn at vi kan banke opp alle vi ikke liker.

Valgte sjokoladesmak. Sitter med en shake i handa nå, den smaker egentlig drit. Smaker som kald kakao, og jeg liker ikke kakao selv om jeg elsker sjokolade. Må tvinge den i meg, nå. 


Litt sterk allerede jo :)     k<33333333333

Tæææææn

Åh, sinnsykt deilig. Det er sikkert 20 grader i sola nå, til Tromsø å være er det faktisk syden. Mamma holder på å grille meg litt mat, slaven min vet du. Nå ligger jeg bare og chiller i sola mens jeg hører på musikk. Justin Bieber for ever! I dag skal jeg ikke gjøre noen ting, er enda sliten etter helga så jeg later som jeg er på rehab og måå være inne (eller på verandaen). Forresten, hvis bankene går i streik i natt... da.... begynner jeg å skrike. Må jo bruke penger, og jeg har ikke noen kontanter for øyeblikket. 


macbooken min <3


Jada, still capspia94 her :)


Time to eat, hejdååå <3

Capspia94

Hejjjj! 

Var på cubus for et par dager siden, og da kjøpte jeg denne capsen. Kostet 149 kroner, vet at de har den i flere farger og noen med mønster også videre. Jeg vet ikke om det er en ekte NY caps, men den er kul uansett. Slipper å tenke på at etterveksten synes, noe som minner meg på at jeg må få noen til å farge etterveksten min snarest! Hjelp... Oi, mange bilder. Bedre enn ingen. Nååå skal jeg spise pizza, drikke cola, ta en snus og chilleee. Rehab x10!

Nytt og bedre liv

Fra og med i dag starter jeg et nytt og bedre liv. Vet ikke hvorfor eller hva som skal være annerledes, men er jo viktig å ha en positiv innstilling - eller hva? Nå er helgen endelig over, og jeg sitter igjen med glasskår i foten osv. Gleder meg kjempemasse til skolen begynner igjen. Stå opp tidlig, rutinerte dager og travle morgener. NOT

Vet at bloggen har vært siste prioritet i helgen, men har vært på road trip holdte jeg på å si. Har ikke vært så mye hjemme, så derfor har jeg faktisk nesten ikke vært på pcen. Vi har også hatt besøk  i helgen, og masse annet. Ja - travel! Men nå skal jeg ta det rolig framover, kanskje, så da skal bloggen være number 1!
Se så glad jeg ser ut, kun for dere. <3 bloggen <3

Ut + outfit

Hei!

Nå er jeg hos Renate sammen med Cecilie. Vi skal ut i kveld, så vi har fikset oss ferdig og ser nå på Paradise. Etter finalen er ferdig blir det festligheter med masse andre folk, Pål og Jens skal feire bursdagen sin. Har ikke tid til å skrive så mye siden vi ser på Paradise nå! Dere får heller noen bilder:
 
Renate og Cecilie, fiiiin

Oi

Kul

Genser - JC, skjørt - H&M

Why are you still here?

Fram til jeg får tak i Marte, og hentet det gamle objektivet mitt, så kan jeg heller anbefale noen blogger som dere kan lese i mellomtiden. De fleste bloggene er folk jeg kjenner, eller vet hvem er. Det er egentlig i hovedsak de bloggene jeg leser til daglig. Forresten, så skjønner jeg ikke hvorfor dere fortsatt leser bloggen min. Den er jo kanskje dritdårlig, er sånn at jeg føler for å gi fra meg 1. plassen egentlig. Uff! Skal som sagt skjerpe meg når jeg får kameraet!

NORAM: Nora hadde blogg før, men hun slettet den. Hun begynte for 1 måneds tid siden å blogge på nytt, noe som var stor etterspørsel fra meg og Tuva. Hehe! Så nå er hun kjempeflink å blogge når hun har tid, absolutt verdt å lese den. Klær, rosa ting, babes osv.

SOPHIEELISE: Sophie er ei jente fra Harstad på samme alder som meg. Hun er kjempeflink å blogge, og har jevnlige oppdateringer. Veldig "barbie-blogg", men det liker vi. Kjempesøt jente som absolutt burde ha masse masse lesere og eventuelt være på topplisten.

IDASUNDFAER: Bloggen til Ida... er... ja, en blogg. Hun blogger om alt mulig, men av og til kan hun være litt treg å oppdatere. Hun virker ganske crazy, men slapp av, det er helt riktig! 

Nå stikker jeg ut og kjører litt med Johanne. Og Marte, hvis du leser det her: Æ MÅ HA OBJEKTIVET MITT FORT SOM FAEN <3