hits
Lukk meny

Sminken min

Her er sminken jeg bruker til hverdags. Når jeg skal på fest eller noe sminker jeg meg litt mer, men dere har hovedsaklig spurt meg om å vise fram hverdagssminken. Noe av det vet jeg ikke hvor dere får kjøpt i Norge, fordi jeg kjøpte det når jeg var i Hollywood. Dere kan jo så klart google det og finne ut selv :)

Det ligger sånn ca i rekkefølge etter hva jeg tar på først.

foundation fra Stila i farge "30 watts". kjøpt på sephora i santa monicamineral pudder fra id/bare minerals. farge "light". kjøpt på nett


solpudder fra Nilens Jord farge "531". kjøpt på makestyle.noblush fra The Balm i fargen "Hot Mama!". kjøpt på makestyle.no


øyenskygger fra Sivanna Colors i fargepalett "08". kjøpt på kimstore.se 


øyenbrynsblyant fra H&M i fargen "dark brown"


mascara fra bare minerals Buxom Lash i fargen "black". kjøpt på Sephora i Santa Monica


concealer fra Glö Minerals i fargen "Natural". kjøpt på makestyle.no


lipgloss fra Sansxo i fargen "60" eller "09", usikker. kjøpt på kimstore.se


solpudder fra IsaDora i fargen "Matte tan 94". kjøpt på cubus


my love


kostene jeg bruker er fra bare minerals. den øverste er til blush, den nederste bruker jeg til mineralpudderet.

- bruker du noe av det samme?

 • 30.06.2011
 • Produkter
 • chotovelli & figli

  God dag!

  Noen av dere har lagt merke til at jeg har hatt noen nye solbriller på i et par innlegg. Vel, det er mine abosolutte favoritter for tiden. De er av merket CHOTOVELLI el figli, og det finnes bare 1500 eksemplarer som er laget. Det kommer heller ikke til å bli laget flere av de, så hvis du liker de burde du være rask. Jeg har de kun i hvit, men jeg kunne gjerne tenkt meg de andre fargene også.

  Det jeg liker med solbrillene er at de er utrolig gode å ha på, lette og de kommer i et beskyttelsesetui sånn at man slipper riper. Det er akkurat passelig med beskyttelse mot solen, ikke for mye og ikke for lite. Fargen på selve solbrilleglassene er en mørk, dyp lillafarge som ser forskjellig ut i alle lys.

  Du kan kjøpe de HER - og skriver du inn rabattkoden tcmn får du 10% avslag på prisen!

  Har litt bollekinn, så når jeg smiler sklir de kinda oppover.. haha!

  - Har du hørt om CHOTOVELLI & figli før?

 • 30.06.2011 13:20
 • Produkter
 • 131 kommentarer
 • 29.06.2011
 • Blogg
 • Hva gjør meg glad?

  Nå som vi har hatt mye negativitet på bloggen i det siste, er det på tide å snu litt på det. Hva som gjør meg glad i hverdagen varierer veldig mye, det kan være alt fra et glass brus til en sydentur liksom. Er det noe jeg har lyst på der og da blir jeg bestandig glad når jeg får det.

  - bestevennene mine, de er absolutt best. Elsker å være sammen med de, finne på ting og det at man kan snakke med de om alt!


  - hundene mine. selv om jeg ikke har de enda, og de er hos noen venner av mamma, blir jeg alltid glad av å se de!


  - klær. jeg elsker klær, og det er så utrolig deilig å kjøpe nye klær.


  - SKO! åh, nå virker jeg litt materialistisk men sko er kanskje det jeg liker aller best. det er så mange nydelige sko i verden.


  - sol! det gjør livet så mye bedre, og får en til å smile. man kan gjøre ingenting en dag, bare chille i sola.


  - sminke. hadde aldri klart meg uten. man føler seg 1000 ganger bedre og får mye bedre selvtillit!


  - å være brun. hater å føle meg blek og jævlig, når jeg er brun på kroppen syns jeg at jeg ser sunn ut!


  - fanvideoer og bilder! det er kjempekoselig å få det, jeg setter utrolig pris på alt jeg får. har du noe å gi kan du laste det opp på fanpagen min HER
   fanvideo fra feveer.blogg.no 


  tegning fra julie b. larsen - fant ikke noen blogglink!

  Nå er det snart sovetid, er for en gangs skyld utrolig trøtt og sliten!

 • 29.06.2011 22:53
 • Blogg
 • 126 kommentarer
 • 29.06.2011
 • Blogg
 • Hmm..

  Orker ikke unnskylde meg nå, hehe. Tenkte iallefall å ta opp litt forskjellige ting. Det å være på 1 plass er nemlig ikke så enkelt. I tillegg til at du helst burde blogge 2 innlegg om dagen, skal du også passe på hva du skriver, hvilke bilder du legger ut, hva du gjør og hvordan du formulerer deg. Og alt du gjør skal leserene dine sette "karakter" på, og hvis du gjør noe "alvorlig" galt - da får du virkelig høre det. Hva som er galt å gjøre/skrive om er opp til hver enkelt, men det kan være så alt for lite som får en person til å hate deg.

  Når man skriver en hverdagsblogg blir det fort veldig kjedelig med idag-har-jeg og nå-skal-jeg-innlegg. Man utvider derfor innholdet til sminke, outfit, hår og andre ting innen skjønnhet og mote. Dette gjør at bloggen din kan virke veldig overfladisk fra utsiden, iallefall for de som bare blar gjennom og ser på bildene. Sminker man seg litt for mye, er man superfjortis. Kler man seg litt for utfordrende, er man hore. Av den grunn får veldig mange et "rosa-blogg"stempel på seg. 

  Flere tusen forskjellige mennesker leser min blogg, og da er det flere tusen forskjellige meninger. Enkelte er flinke til å holde seg i skinnet og kommentere konstruktivt når de først skal komme med noe negativt, mens andre er løver utenfor buret sitt som ikke har noen hemninger. De prøver å rive opp kadaveret som allerede er oppspist.

  Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke er verdens flinkeste blogger, og føler meg overhodet ikke kvalifisert til å være på 1. plass. Har nå innsett at jeg har vært lenge nok av og på med 1 dags pause innimellom, og skal nå sette meg ned og fokusere litt bedre. Jeg har sagt det tusen ganger før, men nå mener jeg det. Før syns jeg blogging var gøy, jeg fant en viss glede i det og jeg gjorde det ikke kun for å holde plassen min og holde dere fornøyde. Jeg husker enda at i mars 2010 satt jeg og oppdaterte kommentarer hele tiden, tenkte ut ting å blogge om, lagde mange retarded videoblogger og var konstant inne på blogg.no. Nå - nesten aldri. I det siste har "flammen falmet" og jeg har mest sett på det som et ork. Det har litt å gjøre med all den usaklige dritten jeg får, som jeg egentlig ikke bryr meg om, men helst vil slippe. Aller mest er det latskap og at jeg har en alt for urutinert hverdag. Nå er det på tide å begynne på nytt! A whole new world...

  Og forresten, god morgen ;) Og tusen takk til alle som leser bloggen min, uansett hvor lite jeg blogger, hvor sur jeg kan virke, hvor ofte jeg kommer med dårlige unnskyldninger, hvor mange løfter jeg ikke holder osv. THANK YOU!

 • 29.06.2011 07:50
 • Blogg
 • 447 kommentarer
 • 27.06.2011
 • Opp i vekt!
 • Herlig med god frokost

  Åh, nå har jeg akkurat lagd meg verdens beste frokost. Etter å ha levd på pizza i 1 uke vel så det, var det godt å lage seg noe annet. Kjørte på butikken og kjøpte inn alt jeg trengte, så dro jeg rett hjem for å lage mat. Nå er jeg mett og trives med det. Fremgangsmåte:


  1. Du trenger ferske baguetter, ost, bacon, grillkrydder og eventuelt smør for de smørglade.


  2. Sett på platen og hiv baconet på. Samtidig setter du ovnen på 200 grader med vifte eller over/undervarme.


  3. Mens baconet steker skjærer du opp baguetten på midten, slik at den holder seg sammen.


  4. Putt baguetten i ovnen på midten og la den stå der i 4-5 minutter til baconet er ferdigstekt.


  5. Skjær opp et par skiver med ost


  6. Snu baconet og legg osteskivene oppå to av baconskivene. Pass på at osten ikke ligger for langt utenfor baconet.


  7. Legg et lokk over baconet og osten slik at det smelter


  8. Nå tar du ut baguetten. Så tar du så mye grillkrydder du ønsker å ha på, og prøv å ta opp baconet og legg i baguetten. Smør eventuelt et tynt lag med smør på baguetten hvis du ønsker det, før du legger i baconet.


  9. Ready to eat! Enkelt, billig og godt + at det er bra for vekten hvis du ønsker å legge på deg. Siden det ikke er den sunneste frokosten kan du like så godt nyte et kaldt glass cola til maten, mens du slasker deg forran pc/tv.

  Hva er din favorittfrokost?

 • 27.06.2011 12:30
 • Opp i vekt!
 • 256 kommentarer
 • Flere innlegg i Blogg

  • 16.06.2011
  • Hverdag
  • I'd like mornings better if they started later.

   Shit, våken tidlig! Begynner på skolen klokka 9, så har "god" tid på meg. Ligger i senga og hører på litt musikk, men vurderer å gå ned og steke meg en vaffel til frokost. Lukter vafler i hele huset, og det er garantert mamma som lager til småsøskenene mine... ikke til meg :(

   Her er et bilde jeg redigerte i går, random men yeaa. Skal til bukta etter skolen og sole meg, så dere hører nok ikke fra meg før senere i ettermiddag/kveld! Skal prøve å få skvist inn et innlegg kanskje. Vil dere se de siste 5 bildene da?
    


   hehe blå lepper xDxDxD ;pPpPpPpPPPp mehehehe. ok overtrøtt. hade

  • 16.06.2011 07:51
  • Hverdag
  • 100 kommentarer
  • 15.06.2011
  • Hverdag
  • Sommer

   Beklager at dere hører så sent fra meg i dag, men jeg sto opp så sent som klokken 4 og har ikke hatt tid til å blogge før nå. Ble skikkelig lei meg når jeg våknet, for jeg har gått glipp av en hel dag med sol. I morgen derimot blir det tidlig opp for å dra på skolen og levere de siste bøkene, så skal dagen tilbringes med Cecilie og Renate i bukta.

   Har fått noen spørsmål om sommeren min, og når passer det vel bedre å svare på det enn nå?

   Hvordan blir du brun?
   - Ah,  det er mange som spør om dette. Jeg går på betakaroten, samtidig som kroppen min får nok av sol. Enten det er gjennom solarium eller vanlig sol. Betakaroten er utrolig bra, og jeg anbefaler det til alle som ønsker en fin og gyllen brunfarge på kroppen. Du kan lese om det i et innlegg jeg har skrevet HER. 


   Hvor skal du i sommer?
   - Jeg skal til Sunny Beach i Bulgaria den 4. eller 5. juli og være i 2 uker. Ellers skal jeg bare være hjemme i Tromsø, forhåpentligvis blir det fint vær her også. Det blir muligens en liten London-tur på meg og mamma, alt ettersom hvor "snill" jeg er. Haha!

   Har du noen ferieplasser å anbefale? 
   - Ja, det er mange flotte plasser du kan reise til. Hvis du tenker i Norge, så er det veldig fint på sørlandet om sommeren. Går vi litt utenfor boksen kan man reise til steder som Hellas, Tyrkia, Gran Canaria, Kypros, Bulgaria, Barcelona, Thailand (åh, DIT vil jeg!) osv. Selv har jeg vært de fire førstnevnte plassene. Sånn aller best liker jeg Tyrkia og Gran Canaria, men det kommer jo ann på hva man er ute etter. Tyrkia og GC er mye billig juggel, billige drinkz, stabilt varmt vær, plagsomme tyrkere og spanjoler osv. Akkurat slik jeg liker ;)

   Hvor mye bruker du å shoppe for når du reiser utenlands?
   - Det kommer veldig ann på. De siste gangene jeg har vært i syden har jeg shoppet for 5000 - 7000 kroner, men da har jeg kjøpt masse klær (mye jeg angrer på som aldri har blitt brukt) og sko. Man får mye for pengene, men kvaliteten er dritdårlig. Krymper, fargene falmer og det blir fort ødelagt.   Er det noe mer du lurer på, spør bare!

  • 15.06.2011 23:29
  • Hverdag
  • 111 kommentarer
  • 14.06.2011
  • Hverdag
  • Herlig dag i bukta

   God kveld!

   Nå sitter jeg plantet i sofaen, litt sliten og sinnsykt sulten. Har vært en kjempekoselig dag i bukta med masse herlige folk. Lå plankerett på pleddet fra halv 12 til halv 6, så har fått en del farge! Elsker absolutt livet på sånne herlige dager som denne, hvor man bare kan slappe av, nyte solen og ha det gøy med venner.

   Og igjen - håret mitt på forrige innlegget er ikke så gult, haha! Det er siden det er hvit bakgrunn, og picasa la til noen driteffekter som fikk det til å se knallgult ut. Nå skal jeg lage vafler og kose meg, chillekveld maksimalt! Det er helt nydelig å tenke på at man ikke har skole i morgen, og at det mest sannsynlig blir knall vær da også!

   

  • 14.06.2011 20:42
  • Hverdag
  • 266 kommentarer
  • 14.06.2011
  • Outfits
  • Outfit

   Ah, ENDELIG er det sommerferie! Har vært borte fra bloggen hele helgen siden jeg ikke har hatt pc, mamma syns jeg var slem så hun inndro den. Nå har jeg fått den tilbake, og må ærlig innrømme at jeg har savnet bloggen kjempemasse. <3 Bloggen <3. Akkurat nå sitter jeg hos Renate, vi skal til bukta og sole oss. Det er 20 grader ute hvertfall, noe som er en super start på sommeren i Tromsø.

   Her er dagens autfaiiiit (håret er forresten IKKE så gult, bildene lyver):


    HAR DET TRAVELT, MÅ SPRINGE. HEJDÅ <3

  • 14.06.2011 11:03
  • Outfits
  • 315 kommentarer
  • 10.06.2011
  • Videoer
  • VIDEO - everyday makeup

   Den eneste grunnen til at jeg faktisk legger ut en video klokka 8 på morgenen, er fordi jeg døgnet i natt og ikke hadde bedre å gjøre for å få tiden til å gå. Det er derfor jeg høres så sinnsykt død ut + at jeg er forkjølet.

   Nå skal jeg hive meg på firhjulingen og kjøre til Renate, så skal vi ta <3 buss <3 til bukta med trinnet og sole oss, grille pølser og chille. Blir diggz, spesielt når det er meldt 23 grader! Vi snakkes senere :)

  • 10.06.2011 07:59
  • Videoer
  • 620 kommentarer
  • Kort og godt

   Nå begynner jeg og trives med håret jeg massakerte for to netter siden. Som nevnt så har Elena farget etterveksten min og fikset opp i håret mitt, en reddende engel! Det er utrolig lyst på toppen akkurat nå, men jeg regner med at fargen "falmer" litt slik den gjorde sist. Etterveksten var jo så og si 3 meter lang, herregud. Har ikke farget den siden dagen før jeg reiste til Hollywood i begynnelsen av mars. 

   Jeg er enda litt usikker på om jeg skal klippe det enda litt kortere, eller om jeg skal ha det sånn som det er nå. Hva synes du? 

   Litt skeivt enda, men det var vanskelig å fikse på grunn av tidligere gradering og pannelugg som har vokst litt ut.

  • 09.06.2011
  • Hverdag
  • Satisfactiooon

   Dere blir jo faktisk aldri fornøyd. Når jeg først blogger 2 innlegg om dagen, så klager dere over at det er for mange bilder av meg. Når jeg ikke har bilder av meg, klager dere på at jeg ikke har det. Når jeg legger ut bikinibilder klager dere på at jeg er hore, når jeg viser kløft klikker dere 360 grader og sier jeg burde legge ned bloggen og gi fra meg førsteplassen. 

   Jeg lyver hele tiden, snuser, fester, leker hore og alt annet, er et dårlig forbilde og burde skamme meg. Jeg burde ha mer selvrespekt, jeg burde blogge oftere, jeg burde ha færre bilder, jeg burde ha fler bilder, burde ha flere hverdagsinnlegg, burde ha færre hverdagsinnlegg, burde ditt og datt. BESTEM DERE? Får jo heeelt anfall av å lese kommentarene for tiden, for i det siste har mange vært heelt rage i hodet. Er det rart jeg ikke gidder å blogge noe særlig når dere aldri blir fornøyde? 

   Dette gjelder jo selvfølgelig ikke alle, men et stort antall. Og dere skifter jo mening hele tiden, før var det riktig - nå er det galt. Dere fucker jo til hodet mitt, skjønner nesten ingenting lengre. Forresten, bare for å ha det sagt: jeg tar meg ikke nær av noe av den dritten dere skriver til meg, fordi det meste er bare ting dere innbiller dere.

   Eneste nyttige i dette innlegget er at Elena har farget etterveksten min og fikset det skeive håret mitt. Dere får se det senere i dag, nå skal jeg nyte sola - dere haters kan bare pøse på i dette innlegget!

  • 09.06.2011 16:22
  • Hverdag
  • 371 kommentarer
  • Går inn i en sørgeperiode

   Har nettopp skamklippet meg selv! Tok saksa, og klipte nesten rett av. Ikke heelt da, fikset jo selvfølgelig litt. Men det er skeivt, og jeg trives absolutt ikke med så mye kortere hår enn vanlig. Nå må jeg jo til frisøren og fikse opp i det også, siden det er skeivt. Og da blir det garantert enda kortere. Kan like så godt barbere av meg alt håret og la det vokse ut på nytt. SPONTANT!!!!

   Gidder hvertfall ikke ta noen bilder med speilrefleksen, da kommer dere bare til å le for da ser man enda bedre hvor skeivt det er.

   LEI SÆ!   Sånn her ser det ut når jeg har ordnet meg:


   Litt mimrebilder fra håret mitt i går.... :(

   Legger meg og sørger nå, så håper jeg frisøren kan rette opp i det i morgen. HADE

  • 06.06.2011
  • Hverdag
  • Bygge muskleeer

   Hallo!

   Har nettopp vært på posten og hentet en pakke. Herregud, det var jo faktisk nesten umulig å kjøre hjem med den på firhjulingen. Var jo faen ikke plass! måtte nesten sitte oppå den. Verdensproblem? Jepp. I pakken var det to 3kg's bøtter med weight gainer pulver. Jeg og Malin skal bli tjuuuukk som faen. Haha, okei ikke så veldig tjukk. Vi skal bare bygge litt muskler, sånn at vi kan banke opp alle vi ikke liker.

   Valgte sjokoladesmak. Sitter med en shake i handa nå, den smaker egentlig drit. Smaker som kald kakao, og jeg liker ikke kakao selv om jeg elsker sjokolade. Må tvinge den i meg, nå. 


   Litt sterk allerede jo :)     k<33333333333

  • 06.06.2011 21:37
  • Hverdag
  • 278 kommentarer
  • 06.06.2011
  • Hverdag
  • Tæææææn

   Åh, sinnsykt deilig. Det er sikkert 20 grader i sola nå, til Tromsø å være er det faktisk syden. Mamma holder på å grille meg litt mat, slaven min vet du. Nå ligger jeg bare og chiller i sola mens jeg hører på musikk. Justin Bieber for ever! I dag skal jeg ikke gjøre noen ting, er enda sliten etter helga så jeg later som jeg er på rehab og måå være inne (eller på verandaen). Forresten, hvis bankene går i streik i natt... da.... begynner jeg å skrike. Må jo bruke penger, og jeg har ikke noen kontanter for øyeblikket. 


   macbooken min <3


   Jada, still capspia94 her :)


   Time to eat, hejdååå <3

  • 06.06.2011 16:52
  • Hverdag
  • 318 kommentarer
  • 05.06.2011
  • Mine kjøp
  • Capspia94

   Hejjjj! 

   Var på cubus for et par dager siden, og da kjøpte jeg denne capsen. Kostet 149 kroner, vet at de har den i flere farger og noen med mønster også videre. Jeg vet ikke om det er en ekte NY caps, men den er kul uansett. Slipper å tenke på at etterveksten synes, noe som minner meg på at jeg må få noen til å farge etterveksten min snarest! Hjelp...    Oi, mange bilder. Bedre enn ingen. Nååå skal jeg spise pizza, drikke cola, ta en snus og chilleee. Rehab x10!

  • 05.06.2011 23:20
  • Mine kjøp
  • 233 kommentarer
  • 05.06.2011
  • Blogg
  • Nytt og bedre liv

   Fra og med i dag starter jeg et nytt og bedre liv. Vet ikke hvorfor eller hva som skal være annerledes, men er jo viktig å ha en positiv innstilling - eller hva? Nå er helgen endelig over, og jeg sitter igjen med glasskår i foten osv. Gleder meg kjempemasse til skolen begynner igjen. Stå opp tidlig, rutinerte dager og travle morgener. NOT

   Vet at bloggen har vært siste prioritet i helgen, men har vært på road trip holdte jeg på å si. Har ikke vært så mye hjemme, så derfor har jeg faktisk nesten ikke vært på pcen. Vi har også hatt besøk  i helgen, og masse annet. Ja - travel! Men nå skal jeg ta det rolig framover, kanskje, så da skal bloggen være number 1!
   Se så glad jeg ser ut, kun for dere. <3 bloggen <3

  • 05.06.2011 16:59
  • Blogg
  • 146 kommentarer
  • 04.06.2011
  • Hverdag
  • Friends are kisses blown to us by angels


   You can be as happy as your mind tells you to be

  • 04.06.2011 15:11
  • Hverdag
  • 636 kommentarer
  • 02.06.2011
  • Hunden
  • Ut + outfit

   Hei!

   Nå er jeg hos Renate sammen med Cecilie. Vi skal ut i kveld, så vi har fikset oss ferdig og ser nå på Paradise. Etter finalen er ferdig blir det festligheter med masse andre folk, Pål og Jens skal feire bursdagen sin. Har ikke tid til å skrive så mye siden vi ser på Paradise nå! Dere får heller noen bilder:
    
   Renate og Cecilie, fiiiin

   Oi

   Kul

   Genser - JC, skjørt - H&M

  • 02.06.2011 21:36
  • Hunden
  • 281 kommentarer
  • 01.06.2011
  • Hverdag
  • Why are you still here?

   Fram til jeg får tak i Marte, og hentet det gamle objektivet mitt, så kan jeg heller anbefale noen blogger som dere kan lese i mellomtiden. De fleste bloggene er folk jeg kjenner, eller vet hvem er. Det er egentlig i hovedsak de bloggene jeg leser til daglig. Forresten, så skjønner jeg ikke hvorfor dere fortsatt leser bloggen min. Den er jo kanskje dritdårlig, er sånn at jeg føler for å gi fra meg 1. plassen egentlig. Uff! Skal som sagt skjerpe meg når jeg får kameraet!

   NORAM: Nora hadde blogg før, men hun slettet den. Hun begynte for 1 måneds tid siden å blogge på nytt, noe som var stor etterspørsel fra meg og Tuva. Hehe! Så nå er hun kjempeflink å blogge når hun har tid, absolutt verdt å lese den. Klær, rosa ting, babes osv.

   SOPHIEELISE: Sophie er ei jente fra Harstad på samme alder som meg. Hun er kjempeflink å blogge, og har jevnlige oppdateringer. Veldig "barbie-blogg", men det liker vi. Kjempesøt jente som absolutt burde ha masse masse lesere og eventuelt være på topplisten.

   IDASUNDFAER: Bloggen til Ida... er... ja, en blogg. Hun blogger om alt mulig, men av og til kan hun være litt treg å oppdatere. Hun virker ganske crazy, men slapp av, det er helt riktig! 

   Nå stikker jeg ut og kjører litt med Johanne. Og Marte, hvis du leser det her: Æ MÅ HA OBJEKTIVET MITT FORT SOM FAEN <3 

  • 01.06.2011 23:03
  • Hverdag
  • 118 kommentarer