hits

juni 2013

hjemme en liten stund

Hei!

Vet det har blitt mye reklame i det siste, men har hatt mye å ta igjen etter jeg kom fra Gran Canaria-turen. Skal fortelle litt mer om den når tiden er inne, blir vel om et par måneder. Hadde det iallefall veldig fint med Ida der nede, til tross for at vi kom litt skeivt ut med Rannveig. Det var kjipt at ting ble som de ble, men det er ikke noe å gjøre med det. Nå er jeg hjemme i knappe en måned før jeg reiser videre til Ios sammen med bestevenninnen min Bettina. Vi reiser den 25. august til Ios med LIABP, og jeg gleder meg utrolig mye. Sophie skulle egentlig være med ja, men hun ombestemte seg for en liten stund siden så da tok jeg heller med meg Bettina. Etter 12 dager i Ios reiser vi videre til Ayia Napa hvor vi blir en uke. Gleder meg veldig mye til å oppleve disse to stedene! Det er den eneste planen jeg har for resten av sommeren, etter det blir jeg nok i min kjære hjemby helt til jeg skal til syden i desember med pappa (Gran Canaria). Så i år ble det altså tre sydenturer på meg - klager ikke altså. I morgen skal jeg vise dere innkjøpene fra turen til meg og Ida :)

Nå er det forresten siste uken dere kan bestille restplasser til Ios med LIABP, hurry up! De har nettopp vært nede i Ios og filmet swedish midsummer. Sjekk ut filmen nederst i innlegget.

Hvilke planer har dere for sommeren, hvor skal dere reise?

ikke nok med at vi skal på ferie sammen, men vi er kjærester også så det blir kjæresteferie ;) 

 
 LIABP sin facebook-side finner du HER.

shine bright

// produktene er sponset av makestyle

Hei! Først og fremst har jeg en rabattkode som gir dere 10% på alle produktene under, gyldig i 1 uke: TCMN26 

Follow @makestyle på Instagram. Rett før jeg reiste til syden, fikk jeg en ny pakke fra Makestyle - denne gangen med sminke. Er evigheter siden jeg har prøvd ut nye ting, så dere kan tro det var deilig å få litt nytt i sminkemappen. I pakken fikk jeg en del forskjellige shimmerprodukter som man kan bruke på forskjellige måter. Dette var produktene jeg fikk:

♥ 1. kabuki kost HER ♥ 2. too faced endless summer bronzer HER ♥ 3. theBalm hot mama! HER ♥ 4. mary-lou manizer HER ♥ 5. nilens jord sahara shimmer (tomt) ♥ 6. mini kabuki kost HER ♥
prøvde å sminke meg i en litt mer naturlig tone, vet ikke helt om jeg fikk det til
dette solpudderet fra too faced er rett og slett herlig! du får en utrolig fin glød av det, og pudderet skal visstnok vare i 16 timer. den store kabuki-kosten fra nilens jord er perfekt til å påføre med, mykere og deiligere kost finner du ikke. i tillegg til at pudderet og kosten er så bra, så har begge deler et veldig fint design - noe jeg syns er veldig stas på sminke!
disse tre produktene er helt forskjellige, men kan brukes til mye av det samme. mary-lou manizer er en highligther som du også kan bruke som shimmer og øyenskygge. den har veldig mye glitter og er i en lysere tone, så bruker du den i ansiktet må du være litt drøy i bruken. theBalm sin HOT MAMA! har jeg hatt tidligere, det er en utrolig fin blush i en rosatone med myyye shimmer. den legger seg veldig fint på kinnbena, og jeg har alltid likt denne veldig godt. siste produktet er Nilens Jord sin Sahara Shimmer (utsolgt), solskinnspudder med perlemor i. Denne har mange forskjellige nyanser i seg - og de kan fint brukes som øyenskygge også. sahara shimmeren har jeg også hatt tidligere, og brukt mye som blush og øyenskygge. 

♥ har du prøvd noen av disse produktene?

salg på handelsportal

// innlegg i samarbeid med Handelsportal

Hei!

Akkurat nå har Handelsportal salg på alle iPhone 4 og 4S deksler, de har hele 50% avslag på alt i den kategorien. Jeg tenkte derfor det kunne vært fint å informere dere om det. Du kan se hele utvalget på deksler til nedsatt pris HER. Jeg skriver jo ofte om dette, men har et fast samarbeid med HP. Dette er fordi jeg er veldig fornøyd med varene de leverer, rask leveringstid og de har et veldig godt utvalg. Er det mange av dere som enda har iPhone 4/4S?
Et lite utvalg av dekslene dere kan få kjøp til nedsatt pris :)

we cant stop

Hei!

Nå har dere jo alle sikkert sett den, men er veldig spent på å høre deres mening om den nye musikkvideoen til Miley Cyrus? Sangen "We Can't Stop" er jo i seg selv ganske bra, veldig fengende syns iallefall jeg. Jeg så videoen for en liten stund siden, og jeg klarte ikke helt bestemme meg for om jeg likte den eller ikke. Miley har jo skiftet stil på videoene sine iløpet av de siste årene, men alle blir jo eldre og forandrer seg. Hun er vel lei av å være forbilde for en såpass ung fanskare. Det virker som at hun nå satser på å tiltrekke seg litt eldre fans, og det er forståelig.

Så ja - hva synes du om den nye videoen?

 

spotify-lister

Hei!

Nå ligger jeg i sengen på hotellrommet i Oslo og vurderer om jeg skal sove eller se en film. Klarer ikke helt bestemme meg! Ida er en tur ute, men jeg er så lei av å drikke og sliten av reisingen så valgte å holde meg her i dag. Reiser ikke før klokken 22 i morgen kveld, så det blir en lang dag hvor jeg bare må gå og telle ned til jeg får se kjæresten igjen. Kjedelig, skjønner ikke hvorfor jeg må ta fly hjem sååå sent. Kunne liksom tatt hvilket som helst annet fly - hvorfor akkurat det siste på en søndag? Har ikke bestilt flyet selv så hadde no saying i den beslutningen :(

Ellers har jeg fått et par ønsker om å dele Spotify-listene mine. Jeg har tre jeg hører mye på, så slenger bare med de.

get up bitch - denne sliten består bare av stemningsmusikk. bruker listen mye når jeg kjører bil, rydder i huset, vorser og generelt når jeg vil komme i godt humør. denne listen opprettet jeg i novemer 2012, og jeg legger inn sanger når jeg finner noen spesielle jeg selv har lyst å høre mer av. listen består av 189 sanger med en god blanding av mye toppliste-musikk, russelåter osv.

be alright - dere skjønner vel utifra navnet at dette er roliglisten min. bruker den hver natt når jeg sover (sover så godt med musikk i bakgrunnen), og når jeg er veldig sliten og i chillemodus. deilig med litt rolig klang, og ikke bare full fres med beats. listen ble opprettet i april, og består av 64 sanger. oppdaterer den når jeg finner en fin låt, men det blir ikke så alt for ofte. mye sanger fra litt tidligere på 2000-tallet (eks. britney spears, maria mena, jojo, ne-yo osv).

childhood - dette er en veldig grei liste å ha for min del. liker av og til å høre på låter som bringer fram minner, og det gjør aboslutt denne lista! den består av masse "klassikere" (har jeg lov til å bruke det ordet om disse, haha?), altså låter som jeg hørte på når jeg var under 10 år og som foreldrene mine også hørte på. de fleste sangene minner meg om kjøreturer til sverige med the family. opprettet den i mars, og den består av 85 sanger. har egentlig ikke oppdatert så mye - men kom gjerne med forslag til andre låter dere føler hører hjemme der!

siste kvelden

Hei!

Nå er det siste kvelden til meg og Ida her nede på Gran Canaria. Flyet vårt går i 13-tiden i morgen, så i dag skal vi ikke drikke. Skal ta en rolig kveld og se litt i butikker, spise et godt måltid og bare nyte siste dagen skikkelig. Ferien vår har vært helt nydelig, vi har nytt den til de grader. Lange, late dager i solen, god middag utover ettermiddagen for så å dra videre ut og sjekke trykket på klubbene utover natten. Har møtt mye spennende mennesker her nede og blitt kjent med noen litt bedre enn andre - så alt i alt er jeg veldig fornøyd med turen vår. Nå vender vi nesen hjemover snart, og jeg gleder meg veldig til å komme hjem selv om jeg har hatt det fantastisk her nede. Klarer ikke vente til å møte kjæresten min igjen, og å være hjemme med alle tingene mine. Føler meg så tomhendt hver gang jeg reiser på ferie, ikke så lett å bo i en koffert. 

Stakk bare innom for å si hei og hade før vi drar og kikker litt i butikkene :) Her er litt bilder fra onsdagen:

sykt fine :))

poolside

Hei!

Nå har jeg og Ida nettopp vært ute en tur med bassenget og solt oss. Har vært deilig vær her nede hver dag siden vi kom, så det klager jeg ikke på. Vet ikke helt hva vi skal gjøre resten av dagen, men blir iallefall å finne på noe gøy. Har hørt de har skydiving her, høres sykt fett ut men jeg vet ikke om jeg tørr egentlig. Vi får se, vi blogges iallefall lateeeer
Fine hotellet vårt :)

Og ja - har sett den der videoen. Syns bare det er morsomt at hun kan ha så mye og si om oppførselen min, når hun så vidt har vært sammen med meg og Ida. Sier mer om hvordan personlighet hun har, som kan sitte å mene så sterkt om meg uten å kjenne meg ordentlig. Greit at man ikke går overens og fungerer sammen med personer, men det går ann å gjøre det beste ut av det og ikke begynne med drittslenging og hat. Det at hun sier hun har sagt ifra til meg vet jeg ikke om jeg er helt enig i. Vi satt med frokostbordet i går, og hun sier til meg og Ida at vi er noen drittunger - det var det eneste. Ingen begrunnelse eller noe. Om det er å si fra på en ordentlig måte syns ikke jeg, det blir helt feil.  Og at vi ikke inkluderer hun stemmer ikke helt, vi prøvde i starten - men hun virket lite interessert i å være sammen med oss og i det hele tatt prate med oss. Da gidder man ikke prøve så jævlig hardt heller. Nok om det, det der er en person jeg ikke bruker mer av min tid på. (og nei, det er ikke en fake krangel haha)

nivå: lavmål

Hei!

Jeg fikk noen kommentarer om at Rannveig (som er her på Gran Canaria sammen med oss) hadde skrevet noe om meg og Ida på bloggen sin, så jeg gikk inn for å lese det. Det var kanskje veldig unødvendig, men tenker jeg kan si det fra vår side også da. En sak har jo alltid to sider. Hun nevner blant annet at vårt største mål i livet er å drikke oss så dritings som mulig, at vi skryter over gutter som har sett på oss, hyler høyest mulig hver gang vi ser en gutt som er kjekk og håper han hører oss osv. Vi, iallefall jeg, har ikke skrytt over at noen gutt har sett på meg. Jeg har heller ikke som mål og bli så wasted som det går ann, og jeg sier ikke et ord når en "kjekk gutt" går forbi. Har jo type, så bryr meg ikke om andre gutter - men uansett. 

Vi har da reist ned på en tur sammen, og Rannveig var fullstendig klar over hvem hun reiste med og at vi faktisk drikker og fester. At hun som høygravid velger å dra på ferie med to 18/19-åringer som åpenbart kommer til å feste osv er ikke mitt problem. Egentlig bør hun ikke klage over det at all.. Hun har selvfølgelig ikke sagt et ord til oss om hva hun mener, så her tar vi ting blogg2blogg. Siden hun er så voksen som hun påstår syns jeg hun kunne tatt det opp med oss og ikke skrive det bak ryggen vår. Hadde jeg vært Rannveig ville jeg hevd meg over det, ikke brettet ut om det på bloggen. Hivs jeg var ordentlig barnslig kunne jeg rakket ned på Rannveig's oppførsel her, men jeg skal ikke synke til det nivået - tror vi kan kalle nivået for lavmål :)

Og vi har da faktisk prøvd å inkludere hun: men når hun flytter fra hotellrommet vårt pga tre maur og bor alene, legger seg på solsenger langt vekk fra oss og aldri snakker til oss så er det ikke så lett. Hun har ikke tatt noe særlig intiativ til å forbedre situasjonen selv, og vi orker ikke prøve så jævlig hardt når hun ikke viser interesse for å være med oss uansett. Hun hadde vel gjort seg opp en mening fra starten av, men jaja..


Avslutter med dagens look:
 
topp fra cubus, skjørt fra H&M og bikinien min er fra en butikk her nede i GC.

bling bling

// innlegg i samarbeid med Handelsportal

Hei!

Nå er det jo sommer, og da er freshe farger et must. Ikke bare når det gjelder klær, men du kan også blinge opp telefonen din med fargerike deksler med diamanter osv. Har funnet fram noen jeg liker, som jeg selv kunne tenkt meg til min telefon. Disse er til iPhone 5. Alle dekslene er fra Handelsportal.Nummer 1 HER, nummer 2 HER og nummer 3 HER 

gran canaria

Hei!

Nå ligger jeg og Ida på hotellrommet og slapper helt av. Ble en liten tur ut i går for å sjekke trykket på Playa, var ganske mange ute - men mye lokalbefolkning siden det var lørdag. I dag har vi tilbringt dagen med bassenget og fått jobbet litt med brunfargen. Været er supert, hotellet er kjempefint og vi storkoser oss. Vi har faktisk enda ikke fått i oss mat, så snart tar vi vel turen ut for å spise litt og kanskje ta oss et par drinker om vi er i form til det. Har enda ikke fått tatt så mye bilder, men skal prøve å ta med meg kameraet litt oftere.

♥ Hva synes dere om den nye bikinien min? Jeg elsker den!Jeg hadde pakket driiitbra og systematisk, helt til jeg åpnet kofferten og skulle finne meg klær. kaaaaos

tight schedule

Hei!

Nå sitter vi omsider på flyet, klar til avgang. Det har vært mye usikkerheter denne morgenen om vi kom til å rekke flyet, men vi kom springende alle mann mens de holdt på å stenge gaten. De hadde noe tekniske problemer så bagasjeinnsjekkingen tok evigheter. Det var så sykt mye kø over alt og vi var ikke gjennom sikkerhetskontrollen en gang når boardingen til flyet begynte, men vi rakk det - heldigvis. Fikk også kjøpt snus, hadde en snus igjen og var sykt stressa i tilfelle jeg ikke hadde fått tid til å kjøpe ny.

Neste gang vi snakkes blogger jeg fra Canaria!

snartur i oslo

Hei!

Herreguuud for en slitsom dag dette har vært. Jeg og Ida Martine kom ca samtidig til Gardermoen rundt halv 9, så sjekket vi inn på hotellet. Ingen av oss har sovet i natt så begge er helt ødelagte! Rundt 12-1 tiden gikk vi ned til flyplassen igjen og ventet på at Tine og Rannveig skulle komme. Vi alle reiser sammen til Gran Canaria i morgen tidlig klokken halv 8, det ble en ganske spontan tur med jenter jeg egentlig ikke henger med - så dette kan bli spennende. Tror vi blir å få en veldig fin tur og at vi alle går greit overens. Kjenner jo Ida Martine fra før av, men de to andre jentene har jeg ikke møtt tidligere. De begge virker utrolig hyggelig og lett å komme overens med, så gleder meg masse til ferien :)

Tenkte bare å titte innom å si hei, nå venter vi på Dolly pizza også skal vi legge oss. Tidlig opp og null søvn fra forrige natt funker dårlig..

sexypose ;););)


Flink å pakke? Nesten full koffert, men jeg har faktisk RULLET klærne som noen av dere foreslo - da tok de faktisk mindre plass!


søteste idamor

Har dere noe spennende nytt?

skjult nr hver natt

Hei!

Har tatt meg et par fridager for å være sammen med kjæresten før jeg reiser, i morgen tidlig halv 7 går flyet mitt til Oslo - så reiser jeg videre til kanariøyene lørdagsmorgen. Blir borte i litt over en uke, og gruer meg veldig til å ikke se Marius på lenge. En gang må jo være den første, tror det er greit både han og jeg får oppleve litt avstand og kjenne på savn. Har jo tross alt vært sammen hver dag den siste tiden.. Skal blogge litt om hva jeg har pakket etc. senere i kveld :)

Ellers holder jeg på å klikke. Det er noe/noen som forstyrrer nattesøvnen min noe jævlig. Hver jævla natt ringer det noen fra "Ukjent" nummer samme tidspunkt. Først ringer de to ganger mellom 02.30 og 03.00 også ringer de to ganger til mellom 04.30 og 05.00. Er det noen som vet hva/hvem det er? Tuva opplever det samme som meg, og flere jeg har snakket med kjenner seg igjen i situasjonen. Når jeg svarer telefonen en sjelden gang så er det ingen lyd i andre ende og samtalen varer helt til jeg selv legger på, og hvis jeg ikke svarer legges det igjen en evig lang telefonsvarer uten en eneste lyd...

Noen tips? 

gammelt bilde, men yaaa... 

jumpsuit and shoes

// sponsede produkter, ærlige meninger. Hei!

For et par dager siden fikk jeg en pakke fra Junkyard. De har rask levering og har alltid likt varene jeg har fått tilsendt. Fikk litt forskjellig, men tenkte å vise dere en jumpsuit og et par sko som jeg ble veldig fornøyd med. Jumpsuiten er merke Nikita, den var litt stor i størrelsen så håper på at den krymper litt i vask kanskje. Den er tynn i stoffet, så superdeilig å bruke hjemme! Jumpsuiten har også knyting i livet slik at den ikke blir hlet formløs. Du finner den her. Skoene likte jeg veldig godt, de er fra Fred Perry og koster 799,-. Jeg elsker hvite sko av den typen, har tidligere bare kjøpt H&M sine - men de blir så fort ødelagte så vil ha noen som varer lengre. Jeg har størrelse 36 som jeg bruker normalt. Du finner de her
fin i trynet

♥ HVA SYNES DU OM JUMPSUITEN OG SKOENE?

vinn billetter til Rihanna

Hei!

Snart er det tid for Rihanna konsert her i Norge. 25. juli går Diamonds-touren av staben her i Norge, mer eksakt på Telenor Arena utenfor Oslo. Nå har du muligheten til å vinne 2 billetter til konserten, det er Handelsportal som deler ut billettene så jeg informerer dere bare om konkurransen. Hvem har vel ikke lyst å se selveste Rihanna opptre live? Det eneste du trenger å gjøre for å melde deg på er å skrive inn e-posten din - enklere blir det ikke. Du finner konkurransen HER

Kommenter gjerne innlegget om du har meldt deg på eller ikke, så linker jeg tre tilfeldige med blogg :)


 

ios og napa

// sponset tur Hei!

Nå er det ikke lenge igjen til jeg reiser til Ios og Aiya Napa sammen med Life is a Beachparty. Guttene reiser ned nå i slutten av juni til Ios og Napa for å sjekke at alt ser greit ut til alle som har bestilt tur med LIABP skal komme nedover. De skal også stelle i stand en teaserfilm som kommer i slutten av juni, slik at vi alle har noe å se fram til og får et innblikk i hvordan det ser ut nå i 2013. Hvis dere vil lettere følge med på LIABP sine aktiviteter og kommunisere med de, så kan dere like Facebook pagen HER. Det er enda noen plasser ledig til både Ios og Napa, så hvis dere har lyst på en sykt bra ferie i sommer, vær rask og book turen deres HER. Jeg gleder meg veldig til å møte alle som skal reise sammen med Life is a Beachparty, vi kommer til å få det sykt fett! Ios turen går fra 25. juli til 6. august og Napa turen fra 8. august til 15. august. Det er inkludert fly tur/retur Gardermoen, hotell for alle nettene, to store fester med free drinks, LIABP singlett, t-skjorte og håndkle, gratis inngang på fester og afterparties + frokost er inkludert på Ios turen. Dere får altså en god opplevelse til en grei pris! CHEERS 

Guttene trenger også en eller to jenter som kan jobbe litt for de mellom 14 juni og 20 juli i helgene. De har fått en deal med det beste utestedet i Tønsberg, som hver fredag i sommer skal ha et "Life is a beachparty" tema på utestedet. Så om det er noen jenter som har fylt 18 som har lyst å jobbe for dem i Tønsberg/Sandefjord/Oslo-området kan de sende en CV og søknad til rene@lifeisabeachparty.com :)

♥ Noen som skal reise med LIABP i sommer, eventuelt hvor?


 

ikke lenge igjen

Hei!

I dag har vært tidenes slappeste lørdag. Våknet alt for sent så rakk ikke hente en pakke på postkontoret, skulle vise dere det i morgen egentlig - men utsetter det til neste søndag. Har bare vært hjemme hele dagen, også dro jeg en tur på tivoli med Marius og noen kompiser av han. Nå er det faktisk snart sengen på oss, jeg er ganske trøtt så kan like greit få døgnrytmen på plass.

Snart er det bare 5 dager til jeg reiser til Gran Canaria, og jeg både gleder meg og gruer meg. Blir kjipt å være borte fra kjæresten, men det skal nok gå fint! Noen som har noen tips til hva jeg må pakke med meg, og noen tips til å _ikke_ pakke med seg så sykt mye unødvendige klær? Ender bestandig opp med at jeg tar med meg nesten 20 kg klær, og bruker kanskje 1/4 av det jeg har i kofferten. Trenger masse pakketips, det er gull verdt :)

Dagens look


adios bitches

svar på spørsmål

Var det vondt å ta tatovering nede ved trusekanten?
- Det var kanskje den vondeste plassen på hele tatoveringen min. Ribbena var ikke så ille som jeg trodde det skulle være, men nede med trusekanten var dritekkelt og litt ellers rundt der pistolen er. Spesielt når han var i nærheten av nyrene, det var paaaain! Men når du skal ta tatovering bør du ikke tenke på hvilke plasser som er vondest, du burde bare ta den AKKURAT der du vil ha den - for det er så verdt det i ettertid. Jeg er kjempefornøyd og angrer ikke et sekund!


Hvordan er livet uten skole?
- Haha, dere har kanskje merket at jeg ikke har så mye og ta meg til. Spesielt på bloggingen, det blir ikke like mye å blogge om. Når jeg gikk på skole var det mye lettere, for da lå jeg ikke på sofaen og tenkte "hva faen skal jeg gjøre?" hele dagen. Livet uten skole kan bli kjedelig i lengden, men det er kjempedeilig med friår. Jeg skal gå påbygning etterhvert, tror ikke det blir nå i år.. kanskje året etter der igjen?

Hvor gammel var du da du først tenkte på silikon?
- Det hadde jeg egentlig tenkt på i tidlig alder, var litt sent utviklet så tok sin tid før puppene kom. Alle venninnene mine hadde liksom fått pupper, men ikke jeg. De kom sakte, men sikkert. Var vel i slutten av 16-årene jeg begynte å tenke mer på å ta silikon, spesielt hvis jeg ikke merket at de vokste noe særlig frem til jeg ble 18. Når jeg ble 18 ventet jeg enda litt sånn i tilfelle de plutselig skulle begynne å vokse - det skjedde dessverre ikke, så jeg bestemte meg bare for å gjøre det. Det er kanskje det beste jeg har gjort!

Hva syns du om at lesere kommer å spørr om bilde/autograf?
- Jeg synes det er kjempekoselig. Når jeg var i Oslo i forbindelse med Bieberkonserten så sa jeg ja til alle som ville ta bilder, og har egentlig aldri sagt nei. Autograf er litt kleinere syns jeg, for jeg ser ikke på meg selv som en "kjendis" akkurat. Noen tørr kanskje ikke komme bort fordi de syns jeg ser "bitch" ut, men det føles ikke så naturlig å gå rundt med et påklistret smil hele tiden man er ute i offentligheten. 


Jada, elsker å ha med et bilde av bare meg selv i kollasjen :))

Hva synes du om folk som mobber?
- Det er vel ingen som syns noe om slike folk håper jeg? Det er lavmål, og helt fullstendig unødvendig. Man oppnår ingenting annet enn å såre andre mennesker, man kan til og med ødelegge liv. Jeg personlig syns at mobbing er 1000 ganger verre enn og for eksempel rane en bank (lættis sammenligning, men dere skjønner greia). Mobbing er personlig ment og er rettet mot en person, det gjøres i god viten om at det sårer den som blir mobbet og det foregår ofte over lengre tid. Jeg har aldri direkte mobbet noen før, men har jo baksnakket folk og noen ganger vært spydig for å ha det morsomt på andres bekostning - men det er overhodet ikke greit. Jeg vet det veldig godt, og får direkte vondt i meg av de som er nødt å oppleve mobbing.

Hvordan får du vekk fregnene dine? Eller er de borte?
- Jeg sminker de vekk. Det eneste jeg virkelig hater på meg selv er fregnene, så derfor skjuler jeg de ganske godt med sminke. Bruker en litt tykk foundation med god dekkevne, og da synes bare de mørkeste gjennom. 

Kan du fortelle om hvordan du møtte typen? Hvor gammel er han?
- Hmm... Vi har hatt felles venner tidligere, så kjente han en stund før vi liksom gjorde noe. Etter hvert har vi bare blitt bedre og bedre kjent, så ja. Ikke noe spesiell "lovestory" akkurat, haha. Han er 20, blir 21 i år.

Hvordan føles det og ta på restylane?
- Det kan være ganske hardt, fordi restylanet kan klumpe seg i leppene. Det er ikke så deilig akkurat, men om man får klumper er det bare å klemme litt hardt så løser de seg opp og blir "myk" igjen. Jeg bruker ikke klemme klumpene så ofte, kun når jeg føler at de plager meg. Nå er jeg så vant til hvordan restylaneleppene kjennes ut at jeg nesten har glemt hvordan "normale" lepper er.


Når mistet du jomfrudommen din om du har gjort det? Var det vondt første gang?
- Det er egentlig ikke så viktig for dere å vite når jeg gjorde det, men jeg har gjort det ja. Om første gang var vond? Tja, kan vel si det sånn. Det var ikke akkurat behagelig, og tok et par ganger til før det gikk seg til og ikke var ubekvemt lengre. Hahah... nok om det :))

Har du fullført vidergående? I så fall hvilken linje?
- Jeg har fullført yrkeslinjen "Service & Samferdsel", det var 2 år skole. Jeg har ikke tatt lærlingtiden min da, men det er fordi jeg ikke vet helt hva jeg vil bli enda. Skal ta påbygning som er et 3. år på videregående, så får vi se etter det om jeg går videre ut og studerer. Tror nok jeg gjør det, men er så siiiinnsykt vanskelig å _vite_ hva man har lyst å bli. Har aldri hatt en klar tanke på akkurat det der punktet..

Er språkreisen til USA den beste ferien du har hatt?
- Det er nok en av de beste ja. Opplevde mye jeg ikke ville opplevd ellers, og det er alltid spennende å være i USA. Menneskene, vennligheten, stedene og alt var egentlig veldig fint. Det er vel en av plassene jeg kunne tenkt meg å flytte, men enn så lenge er det bare ønsketenking. Det er jo ikke bare å flytte dit sånn uten videre heller. 


Se nå så brune vi var! Savner alle sammen :(

Hvordan takler du det syke kroppspresset som er i år?
- Det er faktisk et helt sykt kroppspress i år. Jeg, som alle andre, tenker jo mye på det og ofte tenker jeg "hvorfor i faen begynte jeg ikke å jobbe for sommerkroppen 2013 i januar?!". Syns det er kjipt at det er så sykt press, og blir dødssjalu på alle som faktisk klarer å jobbe seg til en fit kropp. Jeg ser bare for meg at jeg kanskje klarer sommerkroppen 2027, hvis jeg er heldig. Haha! Neida. Men jeg føler ikke at jeg har noe fin kropp egentlig, spesielt ikke i forhold til de jeg kjenner som trener osv, og skulle ønske jeg hadde viljestyrke nok til å gjøre noe med det. Misunner de veldig!

Var du gal som tenåring? var du ofte full og sånt?
- Jeg var ikke gal akkurat. Var kanskje som de fleste andre tenåringer, verre på noen punkter. Mamma har vel opplevd mine verste sider, og hadde sikkert lyst å kvele meg mange ganger iløpet av ungdomsårene mine. Ser jo tilbake på mange ting og tenker at jeg ikke hadde noe respekt og bare dreit i alt, men har heldigvis blitt mer voksen. Var full ja, alt for full alt for ofte.  

Er du lei av alt hat du får på instagram, eller er det bare morsomt og se på at folk diskuterer?
- Nei, jeg kunne ikke brydd meg mindre. Det er så mange latterlige diskusjoner der, det er ikke alltid jeg gidder å lese over en gang. Syns bare det er morsomt at folk gidder å bruke tiden sin på å diskutere på noen andre sitt bilde om helt meningsløse ting. 

Første du går til om det har skjedd noe?
- Den aller første jeg går til er nok Meline, men det er siden hun er så flink å gi meg råd osv. Tuva går jeg også til om det er noe, men det kommer liksom veldig ann på hva det er hvem jeg går til først. Jeg ser liksom ann hva slags "råd" og tilbakemelding jeg ønsker, så tar jeg det derfra. 

En spesiell person som alltid får deg til å smile?
- Kjæresten, heheeee 

Kan du begynne å ha ukens spørsmål hver uke?
- Det kan jeg sikkert :)

Har du alltid bodd i Tromsø? Eller har du bodd andre plasser?
- Jeg ble født i Tromsø og bodde her helt til jeg var 5 år, da flyttet jeg, mamma, broren min og pappa ned til Oslo. Vi bodde på Heksebergåsen i Sørum kommune på Frogner, like utenfor Lillestrøm. Der bodde vi til 2006, da flyttet vi hjem til Tromsø på 12-års dagen min eller dagen etter. En av grunnen til at vi flyttet hjem igjen var familie, hele familien bor jo her så. 

Gjør det vondt å ta tatovering på håndleddet eller i det hele tatt armen?
- Det gjør ikke direkte vondt, men veldig veldig ubehagelig. Tatoveringene jeg har på håndleddene gikk så fort å lage at det var egentlig over før jeg rakk å kjenne smerten ordentlig.


Hvorfor ville du flytte sammen med Tuva?
- Fordi hun er min aller beste venninne, og vi hadde tenkt på det lenge. Det å flytte med en venninne er egentlig veldig greit, da slipper du å bli mutters alene med en gang du flytter hjemmefra, dere er to om ansvaret og du har alltid noen som kan dra deg i nakkeskinnet om du havner på latskapens side. Det er jo selvfølgelig også en utfordring med tanke på at man må respektere den andre personen i henhold til besøk, rot, festing osv - men det har gått veldig fint med meg og Tuva. Vi har ikke hatt noen ordentlig krangel etter vi flyttet sammen, mer sånn uenigheter og kjefting innimellom. Det eneste negative med å bo med Tuva er at hun er så jævlig treg å gjøre ting, hvis jeg gir hun en regning så tar det kanskje 3 uker før hun knør seg til å betale den. Og da har jeg sikkert mast på hun annenhver dag om at hun må betale den. Hun skal alltid gjøre ting når det passer hun, skjerpings Tuva!! 

Klarer du å gå uten sminke på offentlige steder?
- Ja! Før var jeg veldig sånn "faen, må sminke mæ bare æ skal ut døra". Nå går jeg oftere ut døren usminket enn sminket. Eller rettere sagt med gårsdagens sminke smurt utover trynet!


Tilbringer du ofte tid sammen med kjæresten?
- Jepp. Vi sover sammen hver eneste natt, husker ikke sist jeg sov alene. Ellers er vi vel sammen et par timer på dagtid også, men for meg er det viktig at jeg ikke glemmer vennene mine selv om jeg har kjæreste. Vet hvor kjedelig det er når man spør noen om å henge, og det bestandig er nei fordi de skal være sammen med typen. 

♥ HVA SYNES DU OM SVARENE? 

spørsmålsrunde

Hei!

Nå er det en stund siden jeg har svart på ting dere lurer på, så jeg kjører i gang en spørsmålsrunde. Svarer på den sent i kveld eller i morgen - spør i vei :)

tivoliiii

Hei!

Nå har Hugo's Tivoli kommet til byen, så jeg og Tuva bestemte oss for å ta turen nedom. Vi tok tre karuseller, men den beste var definitivt G-Force. Tok samme karusellen når jeg var i Bulgaria, men var bedre denne gangen! Jeg elsker faktisk tivoli og karuseller, får så adrenalinkick og sug i magen - beste følelsen! Nå har jeg akkurat kommet hjem, skal dra og ta sol med Marius. Senere skal jeg og Tuva ta litt bilder, skal prøve å få ordnet hun nytt design så hun føler det litt lettere å komme tilbake i bloggingen. Noen som gleder seg til hun begynner igjen? 


Den høye der er G-Force 
bukse og genser fra bikbok, skoene er fra TOMS


solbriller fra H&M

birthday girl

Hei!

Nå har jeg akkurat vært ute og spist sammen med Mariell, feiret bursdagen hennes litt tidlig. Hun ble hele 19 år, beste alderen :) Var koselig, mye folk jeg ikke kjente, men det gjør ingenting. Siden Mariell har bursdag snart, ville det vært koselig hvis dere orket å hjelpe hun. For en stund siden ringte hun bestekompisen sin i Telefonrulett med NRJ, og har kommet videre til finalen hvor hun kan vinne 10 000 kroner. Hvis dere har lyst å stemme på hennes klipp, er det nummer 6 på listen HER - den heter "Fra bestevenn til sexpartnere". Dere kan forresten stemme så ofter dere vil frem til 17. juni om dere kjeder dere veldig, haha

Her er lydklippet:


Dagens:topp og bukse fra USA, blazer fra H&M

bff

Hei!

På lørdag bestemte jeg og Tuva oss for å dra ut. Vi begge tok på oss kjole, er så deilig å gå i kjole nå som det er varmt ute og solen er oppe hele natten. Vorset litt hjemme hos oss før vi dro på Rogers (uteplassen for 18-åringer). Det var morsomt, vi dro faktisk på nach og det husker jeg ikke når jeg var på sist en gang. Så lenge er det siden! Før syns både jeg og Tuva at nach var dritmorsomt, nesten bedre enn både vors og fest, og vi følte vi måtte dra på nach. Nå gidder vi liksom ikke lete, så det ender som oftest med at vi drar hjem når byen stenger. Anywayyys, sørget for å ta litt bilder og jeg fikk Tuva med på noen - bare sånn at dere kan se at hun lever i beste velgående, og at vi enda er bestevenner ♥

Kjolen min er fra Nelly, du finner den i sølv HER og i gull HER (jeg har XS). Tuva sin er også fra Nelly, men den er utsolgt.

tits bitch


:)♥ HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

KONKURRANSE - produkter til 3000kr

// betalt innlegg Hei!

For øyeblikket har jeg i samarbeid med Makestyle en konkurranse gående på Facebook, hvor du kan vinne produkter til en verdi av 3000 kroner fra Makestyle sin nettbutikk. Det eneste du trenger å gjøre for å delta er at du har en Facebook-bruker for å komme inn på konkurransen, og at du svarer på et enkelt spørsmål + legger ved navn og e-post adresse. Du kan gjerne legge igjen en kommentar på dette innlegget og skrive om du har deltatt, så trekker jeg en liten ekstrapremie til en tilfeldig deltaker av konkurransen.

Du finner konkurransen ♥ HER ♥ Lik gjerne fanpagen til Makestyle etter at du har deltatt :)


Lykke til alle sammen, xoxo tcmn