hits

juli 2010

takk til makestyleshop.no

Jeg har fått nok en pakke fra min favoritt nettbutikk, MakeStyleShop. Det var en del produkter i pakken, så jeg blir til å dele det opp i tre innlegg. De sendte også med litt ekstra sminke til meg, fra mitt favorittmerke Nilens Jord. Du kan lese min forrige anmeldelse på det danske, 100 % naturlige sminkemerket her.

Vil bare at dere skal vite: Jeg skriver alltid det jeg mener om produktene. Jeg har ikke skrevet mye negativt om produktene jeg får fra MakeStyleShop, men det er siden jeg stortsett alltid er fornøyd!

Den utrolig gode kosten fra Too Faced! Dette er en kost som har et lokk på, og et beskyttelsesetui. På den måten holder kosten seg superfin og ren, hårene blir ikke bøyd og da har du en kabuki kost som du kan ha i en lang, lang stund. Kosten er også laget av Teddy Bear hår, slik at den ikke har hår fra dyr. Også er den rosa, så du føler deg så girly når du bruker den. Fåes kjøpt her: Too Faced Kabuki Brush til 249,- kr. Absolutt verdt det!Tamtararaaaaaam!!

Nilens Jord krukke. Hva kan være i den? Jo, se på bildet under..


Det er et bronzing powder. 100 % naturlig, som alle Nilens Jord sminkeprodukter er. Jeg likte det utrolig godt, og krukken er supersøt. Er masse pudder i den, så det varer nok en god stund. Det eneste dumme var at jeg ba de sende meg den fargen jeg fant først, siden jeg så ikke at det var to farger. Derfor er den for mørk for meg. Ellers er den utrolig god, og brukte kabuki brushen til å føre det på. Fåes kjøpt her: Bronzing Powder Loose matt light til 319,-


Perfect Look Foundation! Denne er utrolig bra. Den ligger så utrolig naturlig på huden at jeg ikke kunne se det selv en gang. På bildet under har jeg hatt på litt i kinnene. Den demper fregnene mine litt, samtidig som de får skinne gjennom. Det negative med denne er at når man trykker på den for å få ut, så er det litt for sterkt så det kommer litt ekstra. Trykk bare veldig forsiktig! Fåes kjøpt her: Foundation Perfect Look Medium/lys til 299,-.

Fikk også dette compact powderet. Det var alt for mørkt til meg, men fargen passer til min mor. Jeg prøvde det bare litt på min hud, for å se hvordan det la seg. Det så ganske bra ut, til tross for at fargen var litt mørk. Det er ikke "foundation", men det er en kremet konsistens som gjør at den legger seg lett på huden. Fåes kjøpt her: Compact Foundation Medium/Dark til 329,-.

- Har du noen Nilens Jord produkter?
- Har du prøvd kosten fra Too Faced?

sjokoladesugen

Sitter her og holder på å dø av sjokoladesug! Også har vi ikke sjokolade i skapene, og jeg har heller ikke lyst å dra på butikken. Skal nemlig rydde litt. Haha, jeg skriver jo hele tiden at jeg rydder - er bare det at jeg er utrolig treeeeg!!

Hvis du vil sende meg melkesjokolade i posten, bare send en mail til tcmn@hotmail.no så skal jeg gi deg adressen.. Hvilke sjokolader jeg liker? Jo, disse er favorittene:
- Eventyrsjokolade


- Melkerull


- Vanlige melkesjokolade plater

Nå må jeg slutte, frister meg selv helt sykt. Skal gå å gjøre noe som ikke har med sjokolade å gjøre!

CIAO

volum x 1000

MINNER OM AT SALGSBLOGGEN ER OPPDATERT! (Hva så om det er et reinsdyr eller en elg ;)

Dette volumet fikk jeg av å ha håret i en ball på hodet to dager på rad. Jeg dusjet desverre rett etterpå, så nå er det nesten poker straight igjen. Er det noen som vet hvordan man kan få så rufsete og stort hår uten å måtte ha det i en ball? Jeg syns det var ganske digg....

Nå gleder jeg meg bare til å få extensionet fra http://raupenzelofsweden.no som jeg skal sveise på :D

moose on the loose

DETTE INNLEGGET BLE SKREVET KLOKKEN 10 I MORGES...


Good mornin' til alle dere A+++ mennesker!

Nå er jeg faktisk våken... har vært våken siden i 9-tiden. Kan noen fortelle meg hva som er galt?!? Er ikke den type person, den som står opp tidlig på èn av hundre fridager. Den typen som tar seg en morgendusj og setter seg ned med en kopp kaffe og sjekker mail. Jeg er ikke den som åpner gardinene, ser ut på været og tenker "nei huff, nå er det på tide å sjekke postkassen". Tenk om jeg hadde vært sånn.... OMG.

Forresten, tittet et kjapt øyeblikk ut døren, og jo. Der var det to, nei tre, moose on the loose. Som forresten skal bli Tromsø's nye klesmerke, haha. Uansett, det første som møtte meg var en elg som sprang forbi bilen rett ved siden av meg. Kødder ikke! Se bare her:


Også bare stoppa han, 2 meter unna meg.....


Da hørte jeg bare noe galloppere mot meg i ei jævla fart!

SE DER! Gotta catch'em all! Skremte den heldigvis så den datt og rullet ned i grøften, og ikke kom seg opp igjen!


Okei da, den kom seg opp igjen. Men her går alle fra meg! :(


Jeg ble bare sånn "neeeeeeeeeei, vent!!! ikke forlat meg"

Heheeee..

Salgsblogg er oppdatert!

Takk til >>Katrine Øien<< som har fotografert meg og Tuva i dag med klærne!

HTTP://TOPPSALG.BLOGG.NO

Vi har nå oppdatert salgsbloggen med masse nye klær. Dere må se på de gamle innleggene også, for det ligger en del nytt der. Forresten - når dere kjøper klær: IKKE betal med Postoppkrav. Frakten kan koste opp til 200 kr da!!


Må bare dele et bilde med dere først:

Min snexye Tuva beib <3 Fotograf: Katrine

må rydde

Jeg holder på å rydde, så vi snakkes ikke før i kveld. Tenkte å si ifra, så vet dere hvorfor jeg ikke blogger.

peace out

noen forberedelsestips før fødsel

Mange lurer på hvordan man vet at fødselen på hunden er rett rundt hjørnet. Vel, tenkte å skrive litt om dette og ting man burde handle inn som kan hjelpe deg med fødsel og annet.

Det jeg kjøpte inn til min hunds fødsel var blant annet et termometer til å måle temperaturen til tispa. Dette skal du gjøre hver dag den siste uken før fødsel. Da finner du ut hva som er normal temp. ca, og du vet at fødselen er like rundt hjørnet når den har sunket veldig mye i forhold til hva du har hatt av temperaturer tidligere. Lotta lå på 37,8 og neste dag målte jeg og da var hun på 36,9. Da var det på tide med fødsel snart, men temperaturen skal stige opp igjen før det er i gang.

Dette kjøpte jeg på Vitus Apotek. Det er fra Microlife og har 2 års garanti. 107 kroner.


Du må også kjøpe inn et kvalitetsfôr til hunden før fødselen. Den siste uka før fødsel fôret jeg Lotta på Royal Canin valpefôr, da det er mye energi og tilskudd som er bra for valpene. Hun går også på valpefôret nå som hun dier (gir de melk), siden hun trenger mye energi og da er valpefôr det som passer best.

Royal Canin sekk med 3 kg valpefôr koster under 250 kroner på min nærmeste dyrebutikk.


Også var det jo angående valpekassen. Jeg har en god del pledd i valpekassa, men er ikke så dum at jeg lar de pisse gjennom alle pleddene. Jeg har lagt et stofflag over treverket nederst og teipet fast med sånn sterk sølvteip. Deretter la jeg to-tre pledd rundt i hele kassa for å få det mykere, så la jeg en voksduk (som er vanntett) over. Oppå det la jeg et filleteppe og et fleecepledd, som de kan ha. Når de blir litt eldre (3 uker ca) blir jeg til å legge aviser i halve kassa.

Her ser dere voksduken som jeg har. Den kostet 99 kroner på Princess.


Under voksduken her ser dere en haug med fleecepledd. Disse er bra for å holde varmen i kassen, men samtidig for å gi et mykere underlag. Både Lotta og valpene stortrives i valpekassa :)


Og sist men ikke minst, er det utrolig viktig at tispa har tilgang til FRISKT VANN hele tiden. Hun skal kunne drikke når enn hun vil! De blir nemlig ganske uttørket og sliten av all melkingen til valpene, og det kan bli varmt for mor og ligge hele dagen med valpene klynget tett inntil, derfor er det lurt å ha en vannskål enten rett utenfor valpekassa eller i et hjørne inni der det ikke søles utover. Sørg for at det er friskt vann!


Ellers har vi jo noen tydelige tegn på at oppblokkningsfasen er begynt: Graving og roting i tepper (i valpekassa), er urolig i den forstand at hun reiser seg, legger seg, finner ikke ut hvor hun skal "gjøre av seg" på en måte. Peser veldig mye. Temperatur har sunket, så stiger igjen like før fødsel. Spiser lite til ingenting. Drikker mye.

Om det er noe mer viktig dere lurer på, så har dere alltids google :)

Og ja, jeg skal selge alle valpene. (Om jeg ikke beholder en, men det er ikke sikkert)

redken er vidunderprodukter!

Jeg mottok en shampoo og balsam fra http://salongxtend.no her om dagen, sammen med noen hair extension clips som dere skal få se så fort som mulig. Shampooen og balsamen er faktisk helt fantastisk. Håret blir mykt og glansfullt. De slitte tuppene mine blir mye mindre synlig og håret holder seg fint fram til neste dusj!

De er fra Redken og heter "All Soft":Disse anbefaler jeg så utrolig mye. Iallefall til deg/dere som har slitt eller tørt hår!


I tillegg bruker jeg denne når håret er nesten helt tørt, rett før jeg børster det.


Resultatet er et glansfult, mykt hår som man ikke kan la være å kjenne på :D

mornin' sunshines!

Dette innlegget skulle jeg poste i går, men så lat som jeg er skjedde jo ikke det. Dere får det nå :)

Vi var i byen på lørdag en snartur, tok sol og satt på Le Cafè og ventet på bussen. Under trappa der jobber faktisk Johanne Grov (trykk for å komme på bloggen). Var hyggelig å møte hun igjen, og så snill som hun var ga hun oss et herlig glass med iskaldt vann OG isbiter... det skulle jo bare mangle!

Så fikk hun ta bilde av tre svette, brune og blide jenter:

Lovely. Vann med isbiter fristet noe sykt akuratt nå, tror jeg må hente meg det!


Se så søt Johanne er. Poserer med en cupcake!

Nå skal jeg gjøre meg klar, skal nemlig jobbe i dag. Vi snakkes litt senere, har nemlig forhåndsskrevet noen innlegg dere vil få i løpet av dagen. Må jo prøve å holde tritt med den gamle bloggingen min - som var mye bedre!

- Hva skal du i dag?

gi forslag til navn!

Nå har jeg tatt noen bilder av valpene hver for seg. Det hadde vært supert hvis valpene kunne ha et midlertidlig navn mens de bodde her, og derfor gir jeg dere muligheten til å være med å bestemme navn på de! Dere kan sende inn forslag. Skriv et forslag på hver valp. Jeg har merket valpene under med nummer, så se nøye på de og pønsk ut et navn som passer! Vinnernavnene vil bli premiert med linking hvis du har blogg.


VALP 1: Sort gutt med langt, hvitt bryst

VALP 2: Brun jente med hvitt bryst


VALP 3: Grå gutt med hvitt bryst

VALP 4:
Sort gutt med kort, hvitt bryst

- Husk at dette bare er midlertidlige navn de har til de flytter ut :)

solen steker på skinka

I dag har jeg bare hatt besøk av Tuva. Vi har chillet et par timer på verandaen, siden det er så fint vær i dag. Lotta og valpene har koset seg inne i valpekassa, bortsett fra Lotta's små tisseturer på 2 minutter. Jeg klarer nesten ikke vente til valpene begynner å åpne øynene, gå rundt og bli rampete! Okei, kanskje utelukk rampete da ;-)


Får litt flere fregner. Mmmmmm!!!


Aaw. De to svarte til venstre er gutter, den brune i midten er jente og den gråe til høyre er gutt :)

- Hva har du gjort i dag?

...også vil jeg beklage for den utrolig dårlige bloggingen i sommer. Jeg gjør ikke så mye om dagene, er slapp og sover lenge - derfor har jeg nesten ingenting å blogge om! Skal prøve å skjerpe meg :)

VAAAAALPER!!!!

Jeg er i lykkerus nå. I natt fikk Lotta alle valpene sine. De er så nydelige, hihi! Det ble tre gutter og en jente. Også er de så utrolig små og søte, aw! De er knøttsmå. Lydene de lager er litt skummel, for jeg er redd for at de skal bli lei seg. I tillegg gikk fødselen som smurt, ingen komplikasjoner eller noe. Og valpene ble født på tre timer, alle 4. Jaja, uansett. Til poenget - noen bilder av nurkene:


Sliten mor etter fødsel.


Åh, potene er så utrolig søte! :D


Fornøyd vil jeg tro, etter å ha bært på disse i 2 måneder (ingenting i forhold til oss mennesker.......)


Guttene veier mellom 175 og 195 gram, mens jenta veier 150 gram :)


Se så søt! Åh, de er bare så nurk :)
De 4 små ligger og venter på Lotta mens hun er ute og tisser.


Så er det natta. Både for disse 5 hundene, og for meg.

Skal sove på sofaen i natt for å følge med, siden valpekassa er i loftstuen :)

hvilken farge?

Jeg sitter og ser på et par sko fra http://gojane.com. Som sikkert mange av dere vet, er jeg stor fan av høye sko med platå på. Det ser så bra ut, og det er absolutt favoritt typen blant pensko. Hvilken farge likte du best?


Love them :)

warning: humor innlegg! hahah

Vil du ha deg en god latter, se gjennom disse videoene. Jeg sitter og ler til de hver gang jeg sitter på toalettet for å gjøre fra meg. Neida, haha. Bare se de! Jeg elsker morsomme youtube videoer.


Parkour trimmen! Haha, han er så sykt bezzzt!!!


Seriøst! Jeg holdte på å le meg skakk når det morsomme i videoen kom x)


Jeg er glad for at jeg ikke må kjøre bil der! Hadde ikke vært noen morsom opplevelse :|


Hahahah, midt i er hele morsomheten. LER!

Også har vi jo noen anmerkningsmorsomheter fra http://nedsig.no, som er en rå side :D

De som er ringet rundt er best. Hvem stjeler bilnøklene til en lærer og drar hjem? Sykt!


HAHA, ser det så sykt for meg!


Lærerne er blitt rasistisk.


Denne kan jeg si at jeg kjenner meg igjen i.. eller ikke!


WTF?


Enda mere WTF?

Sier bare en ting: ha to the ha to the HA!

Nå må jeg avslutte her, før jeg ler meg i hjel. Håper dere får dere en god latter. Vi snakkes :D

den gleden varte ikke lenge

Husker dere da jeg blogget om mine nye sko fra Bianco? Vel, i går skulle jeg gå med de for første gang. Brukte de maks 4 timer, og når jeg kommer hjem oppdager jeg dette (til min ikke-så-store forskrekkelse):

Utrolig kjipt, for de var drithot! Hadde vært greit om jeg kunne bytta de, men siden de var på salg og de ikke har flere i små størrelser igjen så får jeg vel bare en tilgodelapp. FML ATM OMFG

marte og therese's hjemmelagde valpekasse

Jeg og Marte vennen har "snekret" valpekassen til Lotta nå. Den ble stor, myk og romslig. Utrolig søt også, så vi er fornøyde med resultatet vi fikk. Lotta stortrives i kassen sin, hun ligger faktisk der akuratt nå.

Materialet vi trengte for å bygge kassen:
 Tre myke fleecepledd
 En bunn av tre, tynn
 Kanter av tre. (Disse fant vi bak Elkjøp)
 Et heldekkende stoff (lyseblått)
 Voksduk (vanntett til å ha under)
 Stort fillepledd (kan klippes og sendes med valpene)
 Diverse ting hun er vant til
 Små fillekluter som valpene får


Her er kantene. De hører til sånne paller, det er liksom vegger til pallene :)


Ferdig produkt! Se så koselig hun har det :D
Hun er så utrolig nydelig! Valpene kommer til å se fantastic ut :)

salgsbloggen er åpen!!

Nå har jeg og Tuva åpnet salgsbloggen vår. Du kan besøke den her: http://toppsalg.blogg.no! Vi vil legge ut mere klær etterhvert som vi ser hvordan salget går, men til nå har vi lagt ut et par plagg hver. Husk å lese reglene før du sender mail. Mailen hvis du skal kjøpe noe hos oss er toppsalg@hotmail.com.

Også vil jeg meddele en stor takk til >>KATRINE ØIEN<< som har fikset designet for oss!

--> http://toppsalg.blogg.no <--

outfit 21.07

hallaaais sweeties!

Nå har jeg kommet hjem fra en lang dag med Marte (http://marteid.blogg.no) I 17.00 tiden ble vi intervjuet av avisa iTromsø. De ville for det meste spørre om kosthold og ting som har med dagens ungdom å gjøre. Man kan lese det i avisen i morgen.

Her er dagens outfit:Tights - BikBok // Sko - Binco


Veske - Tyrkia // Skjorte - Vero Moda (fant den på nerstranda) // Belte - KappAhl eller Lindex


Solbriller - Solbrillekongen // Øredobber - Glitter

peace

gårdagens innkjøp

I går var vi på en snar shoppingsrunde etter jeg og Tuva hadde møtt Amanda, så jeg røsket med meg noe basic som jeg trengte sårt.... eller ikke ;)


Tights grå og svart og tights med skinnben. Begge kostet 49,- fra BikBok :)


Diverse hårklyper og singelnåler fra H&M.

iBling my life

God kveld! Lenge siden sist nå, glemte av bloggen i dag....

Har vært og møtt min "barndomsvenninne" Amanda fra Frogner/Hekseberg, det var koselig. Når jeg dro hjem til min kjære hund, kunne jeg både se og kjenne at valpene sparket i magen til Lotta! Jeg får jo det morsinstinktet, haha :D

Fikk forresten en pakke fra iBling i dag!Blinget iPhonen min. Blingene jeg fikk er en pakke med Crystals and diamonds og en pakke med Crystals rose. På alle bildene har jeg kun brukt Crystals and diamonds :)


Litt bling til pcen min.


Mere til pcen.


Og kameraet! Det ble ordentlig søtt. Som jeg sa er all pynten fra pakken med Crystals and diamonds :)


Fikk også tre solbrillepar :) Millionare Vintage Shades, Pilot Solbriller Silver og Lady Gaga Solbriller


Og disse fikk jeg også - Lash Full :)

Tusen takk til www.ibling.no for superflotte produkter! Eneste var at øyenvippene ikke var så fyldige som jeg hadde håpet på, men resten er jeg superfornøyd med :)

en stykk gravid lotta

Jeg har ikke direkte sagt at jeg har parret hunden min, men nå sier jeg det. Hun er 7 uker og 3 dager på vei, og begynner allerede å legge på seg. De skal ikke bli sånn ordentlig feit heller da, men hun vil alltid være feit i mine øyne <3 Tjukka mi! Nei, ok. Fra useriøst til seriøst - hun skal få valper om rundt 2 uker! Derfor kan dere forvente dere masse hundebilder på bloggen framover, haha. Skikkelig gøy, ikke sant?

Nei, jeg blir nok ikke til å blogge om hva de små krapylene gjør om dagene - det finnes absolutt mer spennende ting. Som for eksempel å høre om hva jeg spiser, når jeg går på do og litt sånn annet inside information.

Iallefall, det blir dritgøy! Gleder meg til å se hvordan de blir seende ut! Det blir en blandingsrase da, og jeg er helt klar over at mange har forskjellige meninger med tanke på hvorvidt man skal parre blandingsraser bevisst eller ikke! Jeg selv ser ikke noe galt i det. Her kommer et par bilder av jenta på tjukka:
Her står hun vanlig, og du kan se magen bak pelsen henger litt ned.


Tvangsligging.


Awww, tjukka!!! Elsker hun :D


Okei, intimt bilde. Men jurene hennes har hovnet litt opp og blitt større, noe som også er et tegn.Håper bare ikke det er innbilt graviditet, det hadde vært kjipern azzzzz!!

what a boring day

Hey godtfolk!

Nå har jeg og Tuva plantet oss i sofaen. Det har vært en dritkjedelig dag i dag, tror det er over 1 år siden jeg har hatt det så kjedelig. Vi har nemlig spist pizza på pizzabakeren, vært på tivoli og på kino. Har holdt på å dø av kjedsomhet, og ja, dere skjønner vel hva jeg mener.

Neida, men helt seriøst - jeg har kjedet meg! Vi har egentlig bare sovet, så stod vi opp og spiste frokost og lå på sofaen helt til klokka ble halv 9 på kvelden. Deretter kjedet vi oss videre oppe i sofaen i loftstugo. Hehehehehhh..... Så dro vi på besøk til Magnuspus, som forresten stalker bloggene våre! Men, we can't blame him for loving us!


Er det rart han digger oss eller??


Kommer 1 - 2 innlegg i løpet av natten før jeg legger meg og snorker, så bare watch out!

grillingz i bakgården

Hei!

Nå har jeg slappet av og sett på TV helt til nå. Tuva er på besøk og vi koser oss som vanlig. Siden regnet plasker ned, så må vi ty til kunstig sol og derfor vurderer vi å dra på Brun og blid litt senere.

I går grillet jeg med et par venninner. Tuva og Elena var på plass, og vi var klar til å fyre opp grillen. Det tok oss litt tid før vi endelig fant tennvæsken, men den var jo så klart tom! Derfor måtte vi gå og lete etter mere, og vi fant ut at ja... vi tar white sprit! Selvfølgelig hørte vi med 1881 først om vi kunne bruke det, og de godkjente det som tennvæske.

Vi fikk ikke fyrt ordentlig i grillen, og sto vel 20 minutter for å få den til å bli varm. Det var dritskummelt etter vi hadde kastet på litt av whitespriten. Når vi skulle fyre på, så kom flammen oppover på hånda. Jeg er glad jeg ikke hadde sølt whitesprit på meg, for da hadde jeg nok vært en askehaug akuratt nå. Hihi!

Også kom jo Sondre på besøk en tur for å sjekke ut chicksene (oss)!

Elena grillz pølzer!


Her står vi under påfringsprosessen. Sykt, hater grill altså!!


Sexy piker, eller hva?

Elena som prøver å forklare noe sykt kjedelig så ingen følger med....


Sondre og Tuva


Tuva er så fin :D

- Hva gjorde du i går kveld??

fint vær = sommeroutfit

I dag var det over 20 grader i skyggen, så jeg kjørte på meg high waist shorts og en blondekjole som jeg fikset til å ha under shortsen. Var faktisk varmt å gå i dette til og med, og det digger jeg! WIIH.Shorts - http://newlook.co.uk (de har den ikke lenger...)
Blondekjole - B. Young
Sko - Tyrkia


Solbrillene er fra http://solbrillekongen.no! Digger de :)


Øredobber fra H&M


Veske fra Tyrkia. Elsker denne veska!

Nå skal jeg stikke på Posten og hente en pakke, så kommer Tuva og Elena hit. Vi skal grille i kveld, og Catarina skal komme hvis de stenger tidligere på jobb. Nå må jeg løpe til bussen... (ok, jeg har ikke sjekket bussruta enda!)

- Hva tycks??

VIDEOBLOGG - dansemestern

Her kommer en video jeg laget når jeg kjedet meg i går. Haha, lol! Skal skifte og få ræva ut av huset nå, må nemlig kjøpe inn litt graviditetsfôr til Lotta samt noe annet dilldall. Enjoy :)

work

Skal jobbe i hele dag, så blir desverre ikke noe blogging. Ciao :)

hva har du rett foran deg?

Jeg har et bord med diverse ting på. Hva har du rett forran deg? (se bort ifra pcen!!)

Nå skal jeg gå en ordentlig tur med bikkja, så skal jeg suse avgårde til Tuva :) Blogges når jeg er der!

grow up liksom

Da var kvelden her, igjen.... :)

I dag har jeg vært i byen med Tuva. Vi dro på kino, siden hun hadde to gratis billetter til Street Dance. Det var faktisk en utrolig bra dansefilm, og når den plutselig var slutt ble vi skikkelig lei oss. Vi ville se mere!! Eneste negative var at det var 2 jenter som forstyrra alle som var i salen. Dere kan jo se selv.....


De drev og sprang fram og tilbake, rullet på gulvet og krøp under lerretet under hele filmen! Og når man så noen i bar overkropp på filmen så var det sånn "OOOOH, GRRRRR, RÆÆÆWR" skrek de drithøyt. Etterpå tok Tuva fatt i dem og spurte hvor gammel de var. Jo, de skulle begynne i 8. klasse på ungdomsskolen. Vet du hva, jeg skulle tro de gikk i 5. klasse sånn som de holdt på. Vi ble dritirritert, går da ann og sitte med ræva i setet vel? Du er ikke på kino for å leke barnehage, iallefall ikke når du snart går på ungdomsskolen.


Flink fotograf, joda.


Vi møtte noen søte lesere på BurgerKing. Her har vi Vanja, Juliet og Kristin. Bloggen til de to jentene til høyre er http://kristinogjuliet.blogg.no :)

Nå holder jeg på med noe datanoob greier, snakkes!

håret er reddet!!! ...iallefall for en stund

I går natt bestemte jeg meg for å finne ut hvordan jeg kunne redde det uttørkede håret mitt. Det er tørt, og hver gang jeg står opp er det krusete i tuppene. Jeg må vøte håret hver morgen for å gre ut krusene! Det er irriterende at håret er så tørt, så jeg skal få tatt meg en tur til frisøren når jeg får extensions. Da skal jeg få stusset vekk det aller slitteste.


Eew, se så ekkelt! Hater håret mitt noen dager...


Mirakelkuren skulle vise seg å være olivenolje blandet med egg.


Så da tenkte jeg å gi det en sjangse. Du må huske å vispe det sammen før du tar det i håret!


Også er det bare å helle alt i håret, blir nok ikke så mye gris. Neida, haha! Du skal gå på badet og fordele røra i håret, husk å gni det inn sånn at det ikke er tørt noen steder. Husk også at tuppene er mest utsatt for tørrhet og slitasje, så vær sikker på at du får mye røre der.


Slik ser det ut når du har hatt røren i.


Etterpå må du ta en plastpose over hodet og feste med et hårstrikk. Dette er for at du ikke skal grise og for at det holder seg fuktig der.


Når du har sittet med det så lenge du orker, skal du IKKE skylle det ut. Før du vøter håret MÅ Du ha shampoo rett i håret og gni ut. Ellers kan du ha skapt deg selv en ganske stor felle, med tanke på at det blir vanskelig å få skylt ut oljen og egget. Derfor tar du alltid og fordeler rikelig med shampoo i hele håret før du skyller ut. Du må gnikke dette ordentlig inn, så kan du skylle ut. Gjenta hvis det enda er fettete.


Det fungerte utrolig nok. Håret er skinnende og mykt som silke akuratt nå, så da vet jeg hva jeg skal gjøre en gang i uken. Det virker som om "mirakelkuren" er en kur som kan hjelpe mine dårlige hårdager. WIHU

- HAR DU NOEN HJEMMELAGDE HÅRKURER OG ANBEFALE?

Eurovision Flash Mob Dance

Her er videoen! Riktig svar var at jeg skulle danse Flash Mob Dansen som ble fremført på MGP, den første som svarte rett var ma10lde, men det var ingen blogglink eller mail der så da får jeg ta den første som hadde blogg.

Den som svarte rett først (med blogg) var: Ingeborg - http://xbob.blogg.no

Kvaliteten blir bedre! Og siste del var ganske vanskelig, siden den gikk så fort - men gjorde mitt beste, hihi ♥

vil dere ha en video?

Dere skal få gjette hva den handler om.... gir dere bare et hint: "gloooow". Den som gjetter riktig først vil selvfølgelig få sin berømmelse for det :)

hallelujah, vi kunne nesten fly

God ettermiddag folkens!

Nå har jeg plantet meg godt innendørs, vekk fra alt som heter natur og vær. Vi hadde en kjempekoselig telttur. Det ble fyr på grillen nesten med en gang, men hamburgerne jeg og Tuva lagde ble egentlig ganske stygg...

Det var vel uansett bra nok med tanke på at vi ikke hadde spist hele dagen nesten!Vi har alltid vært grillmestere, er jo en grunn til at vi jobber på gatekjøkken! Jævlig sexy også faktisk..

Her sov vi i natt:


Neida.... til den verre delen av teltturen. På 3 sekunder begynte det å blåse som om vi var dømt til å feile som naturjenter. Vi måtte sitte i ly bak et pledd, mens vi så på teltet stå å blafre. Til slutt føyk det avgårde, og da satte vi ned foten. Vi ringte etter hjelp, og handymans kom til unnsetningt. Hihi :)

Tuva er så sweet azz!!

Når  vinden er her, hvorfor ikke bare ta seg en runde top model da??

speiderjenter på tur

Nå skal jeg, Tuva og Catarina på telttur. Katrine skulle kanskje komme hun også, så dette blir knall. Vi skal være på Håkøya og telte. Engangsgrillene er kjøpt inn, maten er hentet og vi holder på å pakke og gjøre oss klar. Det blir dritgøy, og jeg klarer nesten ikke vente.

Litt bilder for å friste med vår "sunne" telttur ;)
Dere skal selvfølgelig få se MASSE bilder når vi kommer hjem :-) Snakkes i morgen!

sko er livet

Hallaaa!

Var på jobb i hele går, så ble desverre ingen blogging. Tilbake til poenget! Jeg og Tuva har samme skostørrelse, og det er faktisk utrolig positivt for oss. Begge har utrolig mange kule sko og heels, så derfor låner vi hos hverandre hvis vi ikke har noe selv som passer. På en måte som et felles skoskap. Når hun har kjøpt nye sko er det sånn "yes, de er utrolig fine. Nå har vi enda flere sko". Hihi :)


Disse herlighetene finner dere på Bianco. De er ganske rensket for disse skoene i små størrelser, men av og til er man jo bare utrolig heldig!
 
Hva synes du? :)

shakira shakiraaaa

Nå skal dere få en skikkelig godbit om en liten stund! Som sagt skal det komme en video, og under har dere en ledetråd til hva som blir å skje på videoen. Hvis du vil vite hva jeg har på meg, ta en tur hit på >> Tuva  << sin blogg for å se bilder av meg.

Nå må vi gå å riste litt, ciao ♥

My hot baaabe ;*

endelig er tuva hos meg <3


Endelig har Tuva ♥ kommet hjem, og det var veldig koselig å se hun igjen. I kveld skal Tuva sove her, og da skal vi nok finne på noe å blogge om. Som noen av dere sikkert har lest på Tuva sin blogg allerede, har vi tenkt å lage en video (evt. liveshow). Derfor lurer vi på hva vi skal videoblogge om! Det blir ikke må-gjøre video i kveld, det kommer senere i løpet av ferien (mest sannsynlig....).

- HVA SKAL VI LAGE VIDEO OM?

fashion and love equals fashionlove

Har fått tilsendt noen produkter fra http://fashionlove.no - Ulrikke Lund's egen nettbutikk. De har utrolig mye fint der, og jeg er superfornøyd med det jeg fikk. Pakken ble vel sendt på onsdag, og den var i postkassen i dag. Rask levering er utrolig viktig syns jeg, og her får Ulrikke Lund sin nettbutikk et stort pluss i "boka" hos meg :D

Fashionlove


Genser modell "Red Stripes" finner du her


Smykke "Black Glasses" finner du her


Uklart bilde, gikk akuratt fri for strøm på kameraet. Men, dette er solbrillene som du finner på både nettbutikken og i Ulrikke Lund's egen garderobe! Jeg syns de er utrolig fresh, og digger at de er litt spesielle. Er det noe jeg elsker, så er det nok solbriller som skiller seg ut. Solbriller "Half Tint Glasses" finner du her.

- Har du noe fra http://fashionlove.no?

en pappa som bor ti minutter unna er ikke alltid lett

Jeg tenker ofte over det at jeg ser utrolig lite til min pappa. Selv om han bor 10 minutter kjøring unna, så er det ikke ofte jeg ser han. Noen ganger er jeg hos han en helg i måneden, men noen ganger ser jeg han ikke i det hele tatt på en måned. Ikke snakker man sammen noe særlig heller, og jeg savner egentlig å ha en pappa som jeg følte at kjente meg godt.

Nå bor han med stemoren min og de to guttene hennes, og jeg føler på en måte at han kjenner de bedre enn meg. Når pappa og mamma bodde hver for seg nede i Oslo, også bare 10 minutter (gåing) unna, så jeg mye mer til han. Da var jeg annenhver uke hos hver, og jeg følte at jeg hadde en pappa. En pappa som deltok i hverdagen min, som kjente meg nesten like godt som min mor.

Jeg er utrolig glad i pappaen min, og hater å måtte si nei hvis han spør om jeg vil komme til han en helg. Selv om jeg har planer prøver jeg å finne en løsning så jeg kan besøke pappaen min. Han betyr kjempemye for meg, og det er så utrolig synd at jeg får sett så lite til han. Hadde ikke trodd det skulle bli sånn, når vi begge flyttet til Tromsø. Utrolig rart at 10 minutter kan gi et så stort savn. Savnet etter å ha en far som er i hverdagen, som vet hva du gjør på fritiden din, en pappa som du kan snakke med om det meste.

Skulle vel tro at min pappa kjenner meg, men jeg tror ikke han kjenner meg så godt. Jeg kjenner han heller ikke så godt lengre, grunn at vi ikke er i hverandres hverdag. Jeg vet ikke hva han bedriver fritiden med, og han vet ikke hva jeg bedriver min med. Det er så kjipt at det kan bli sånn. At man føler at ens egen pappa ikke kjenner deg ordentlig. Når jeg er hos han i helgene, er ikke det den "meg" som jeg er til vanlig. Der prøver jeg å være mest mulig sammen med pappaen min, men det blir ikke mange samtalene mellom oss. Blir mest snakking om "hva vil du ha til frokost?" "nå er det middag" og sånne ting.

Det store fraværet fra min far skyldes vel lite tid, og at jeg har en hund som jeg ikke kan ha med til pappa. Hadde jeg kunne hatt med hunden min ville jeg nok vært der mye oftere, men sånn er det blitt den dag i dag. Mamma kan heller ikke ha hunden alene, siden hun har to små unger og kan ikke fly etter og gå tur med bikkja dagen lang.

Til tross for det lille samværet er jeg så utrolig glad i pappaen min at jeg ikke får understreket det nok. Jeg syns han er en fantastisk person i mine øyne, men det sårer litt at jeg får sett han så lite. Jeg har alltid likt pappa, og syns det er så koselig å være hos han på besøk. Han er en sånn ordentlig "familiefar" for de små ungene. Ordentlig frokoster, ordentlig middag og de finner også på mye aktiviteter og sånn. Skulle ønske jeg kunne tatt mer del i det.

Er også utrolig glad i mamma, verdens beste mamma <3

(Sier ikke at jeg har det verst her i verden, vet at mange har mistet sin far, aldri sett han eller møtt han og sånne ting. De har det så klart værre enn meg, men jeg ville skrive dette innlegget for å slippe ut noen følelser)

på vei ut døren

Er nå på vei ut døren hvert øyeblikk for å dra og spise kvelds. Aner ikke om det blir Pizzahuset, BurgerMan eller bare kjøpe en grandis på butikken. Tror jeg kjøper en grandis kanskje og drar til Marte, så fyrer vi en film eller noe? :)


hmmmmm....

nilens jord - beste produktet på lenge!

Nå er det tid for anmeldelsen som jeg har snakket om en stund. Sminkeproduktene er fra http://makestyleshop.no sin nye sminkeserie - Nilens Jord! Du kan finne alle Nilens Jord produkter her.

Litt fakta om Nilens Jord:
Det som er spesielt med dette merket er at det er så naturlig. Nilens Jord er et 100 % dansk sminkemerke med mineralsminke med farger og nyanser som passer perfekt for skandinavisk hud. Felles for produktene er at alt har en eksklusiv innpakning og har noe som ser ut som en egyptisk tegning i gullfarge.

Ifølge Nilens Jord's egne ord er alle produkter parfymefri, og det velger jeg og tro. Jeg har alltid fått litt nupper og kviser om jeg har brukt sminke og glemt å vaske det av, men med Nilens Jord har huden min holdt seg perfekt selv om jeg en kveld gikk og la meg uten å fjerne det.


Dette solpudderet består av 100% naturlige mineraler! Ingen parfyme eller noe annet. Utrolig bra og legger seg fint på huden. Har brukt dette hver dag når jeg var i syden, og bruker det fremdeles daglig. Du kan finne det her.


Øyenskygge - farge Dark Rose. Dette øyenskyggesettet består av farger i lilla nyanser og metalliske farger. Det går fint ann og lage smokey eyes med de to miderste fargene. Jeg elsker disse øyenskyggene. De legger seg så fint på øyelokket, og drysser ikke mye. Du kan finne øyenskyggesettet her.


Foundation og foundation kost fra Nilens jord. Disse er faktisk utrolig bra! Foundationen var jeg skeptisk til først, siden jeg aldri bruker foundation - men etter å ha prøvd den skiftet jeg totalt mening. Hvis du bruker foundation kosten i tillegg vil du få et resultat der founadtion ligger perfekt på huden, ikke for tykt og fettete. Det er en lett konsistent på selveste foundation kremen, og den legger seg kjempebra på huden. Det er heller ingen oljer i produktet! Du finner foundationen her og kosten her.Dette er absolutt en foundation og anbefale!

24 grader i skyggen(?!) køøøødd

God formiddag alle dere søtinger :D

Sto opp for en god halvtime siden, selv om øynene mine tilsa at jeg kunne trengt et par timer til med søvn. Nå sitter jeg her, ute på verandaen, i bikini!! Hallo, hvor ofte skjer det i Tromsø liksom. Grunnen er vel det at når jeg skulle sjekke postkassa tok jeg en sniktitt på termometeret, og det viste hele 24 grader i sykggen!

Siden det er varmt tenkte jeg å utnytte dagen på verandaen, men selvfølgelig kommer jeg på at jeg skal på trafikalt grunnkurs og må dra om 2 timer. Wihuuu, vi skal ha førstehjelp! -.-

Her ligger jeg nå. Deilig!


Lotta i sitt rette ess, stå og kikke etter folk og bjeffe når hun ser dem.

- Hva skal du i dag?

"kan du lage design til meg?"

Dette spørsmålet får jeg daglig, og det er forståelig. Problemet er bare at jeg ikke lager design selv, og det designet jeg har nå er heller ikke laget av meg. Det er søte Nora som har laget mitt nydelige design <3

Hvis du vil ha gratis design fra Nora, kan du besøke bloggen hennes og delta i designkonkurransen hennes som du finner ved å trykke på bildet under. Hun lager utrolig fine design, så det er verdt det å delta :)<3 Therese

outfit 07 juli

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra trafikalt grunnkurs. I morgen er siste dagen, så da er jeg ferdig med de kjedelige timene der man må sitte på en stol og kjede seg til døde. Det begynner også å bli en stund siden jeg har hatt outfit, og det er vel av ren latskap vil jeg tro. Hvorfor kan jeg ikke bare ta bilde av hva jeg har på meg? Jeg kler meg jo litt ordentlig stortsett hver dag jeg skal ut av huset.
Jakke / Cubus     Topp / H&M     Bukse / Vero Moda     Gladiatorsandaler / Eurosko(?)


Smykket er kjøpt på Accessorize, og det er for øyeblikket på halv pris.

- Hva likte du best i antrekket?

(Forresten, noen lurte på hva mailadressen min var. Fanmail kan du sende til tcmnfan@hotmail.com - vanlige mailer vedr. sponsing og annet kan sendes til tcmn@hotmail.no :)

som en ny person

Beklager at bloggplanene mine ikke ble som de skulle, men dere skjønner at de siste nettene har jeg vært på dataen til rundt 4 - 5 på natten og det resulteter i at jeg har sovet leeenge.. Siden trafikalt grunnkurs begynner halv 5, så står jeg nærmest opp, kler på meg og tar bussen dit.

I morgen LOVER jeg at blogganmeldelse skal komme om noen supre produkter fra http://makestyleshop.no! I mens dere venter kan dere kose dere med dette innlegget.

Jeg prøvde ut falske øyenvipper for første gang. Har prøvd ut punktvipper før, og var veldig fornøyd med det. Denne gangen prøvde jeg ut en hel remse på hvert øye, som man limer på hele om gangen. De jeg prøvde er fra H&M og ser slik ut når du har tatt de på:

Ignorer maskararestene under. Jeg måtte redigere bildet fordi bildet var så sykt lyst, og når jeg redigerte det måtte jeg ta det sånn her for ellers kom ikke øyenvippene fram.
Siden jeg allerede var så godt i gang, tok jeg også fransk manikyr løsnegler. Føler meg som en helt ny person nå! Haha, neida. Neglene mine var så stygge at de hadde bare godt av å bli overlappet av noe betydelig penere. Disse er også fra H&M. Istedenfor å bruke limet som følger med, burde dere kjøpe et annet lim som dere finner på H&M. Det er i egen pakke og heter "Nägellim med pensel" eller noe, mye mer effektivt og null gris!


Vurderte og bare se en Bring it On film før jeg legger meg for kvelden.

svar del 1 - BLOGG

Her kommer del 1 av svarene innenfor kategorien blogg. Du kan enda stille spørsmål, trykk her. Bare husk å lese innlegget for reglene hvis du skal stille spørsmål til meg :)

1. Hvor får du inspirasjonen din fra?
- Det er faktisk veldig forskjellig. Jeg kan få inspirasjon fra http://tuvaw.blogg.no, utrolig nok, men det er en sjelden gang. Ellers henter jeg vel inspirasjonen min på andre blogger, ting som kommer i hodet mitt og idèer jeg utvikler fra andre idèer :)

2. Hvilke blogger leser du?
- Noen dager er jeg innom alle blogger jeg finner, men de jeg tar meg selv i å snike innom opptil flere ganger daglig er:

// http://kenzas.se


// http://annais.blogg.no


// http://noram.blogg.no (bekjent)


// http://livingdoll.blogg.no


// http://kissies.se (ps, på tide med ny header??)


// http://ulrikkelunds.blogg.no


// http://tuvaw.blogg.no selvfølgelig <3


3. Hva fikk deg til å begynne å blogge?
- Kort sagt var det dette som først fikk meg til å opprette bloggen min...

Det faktum at blogging var utrolig populært, og jeg hev meg med på bølgen. I starten brukte jeg kjempelang tid på å skrive gode innlegg og rettet på skrivingen veldig mye, men etter hvert som jeg har blogget en del er det blitt litt likegyldig for meg.

Etter hvert fikk jeg andre intensjoner og hensikter med bloggingen min....

Nemlig da topplista begynte å spille en rolle for meg! Husker jeg var i stor ekstase da jeg plutselig var på 65. plass, så var jeg på en soleklar 37. plass, og deretter bar det bare videre oppover. I det siste har jeg vært stabilt på 9. plass, og jeg er kjempefornøyd! Jeg har kommet meg på topp 10, takket være alle dere trofaste lesere. Dere spiller en stor rolle i hverdagen min, og bloggen min hadde selvfølgelig ikke vært det samme uten dere.


4. Hvor mye betyr det for det å ligge på topplisten?
- Vel, det betyr egentlig ganske mye for meg. Jeg elsker blogging, og jeg elsker bloggen min og leserene mine. Det er kjempekoselig å få telefonsamtaler, utallige mail og pakker i posten pga en liten brøkdel av hverdagen min - nemlig bloggen min. I det siste har jeg fått mange flere positive tilbakemeldinger angående bloggen min, og jeg blir så utrolig glad for det. Når jeg lå stabilt på 18. plass ca, tenkte jeg ikke over hvor stort det var og jeg var mer likegyldig ovenfor leserene mine. Brydde meg ikke så mye da jeg fikk høre at "åh, jeg elsker bloggen din", men nå har jeg åpnet øynene mine mer og ser at jeg har fått oppfylt noe som kanskje en god del jenter drømmer om - nemlig å få være på topplisten og ha en vel lest blogg. Så ja, bloggen betyr mye og den betyr enda mere når jeg ligger på topplisten <3


5. Hva skal det til for at du blir fast leser av en blogg?
- Her er jeg ganske åpen egentlig. En blogg må ikke være fullkommen og ha alle faktorer jeg ser etter i en blogg. De kan han noen av faktorene, og jeg kan fremdeles elske bloggen. Men her er noen ting:
* et design som vekker oppmerksomhet, men samtidig setter bloggteksten og bildene i fokus
* et bredt ordforråd og at teksten ser ut som den er brukt litt tid på
* at personen er litt jordnær, og ikke blogger om bare f. eks. sminke
* gode bilder, ikke for flittig bruk av google bilder


6. Blir du sponset?
- Ja, det blir jeg. Og vet dere hva? Nå skal jeg ikke lyve og si at jeg elsker alt jeg får, for noe bryr jeg meg ikke så mye om og da gir jeg det videre til venninner. Det var ikke det jeg skulle si, men dette: Etter hvert som jeg har hyppig begynt å motta produkter i posten, tar jeg det litt for gitt. I starten var jeg overlykkelig og superglad for å få en maskara i posten for eksempel, men nå betyr det ikke like mye. Jeg vil ikke høres for bortskjemt ut, men jeg tenker ikke så mye over hvor heldig jeg er lengre. En ting skal dere vite: Jeg er utrolig takknemlig for alt jeg får!
Noe jeg har fått opp gjennom tiden:

Sko fra http://brandos.dk


"Wang" bag fra http://modekungen.se


Smashbox O-GLOW fra http://coverbrands.no


Solbriller fra http://solbrillekongen.no


Uggs fra http://whoogaboots.co.uk


De beste hårproduktene EVER fra http://makestyleshop.no


7. Kan vi få se den første headeren du hadde?
- Sorry, den er ikke i arkivet og headeren er mest sannsynlig lagret på pcen min som ligger død i Elkjøp's søppelbøtte :( Men jeg skal si ifra om jeg finner den, selv om jeg tviler sterkt....


8. Hva synes vennene dine om at du er så høyt på topplisten?
- Egentlig ikke så mye. De er nok blitt vant til det tror jeg. Vi tenker ikke noe særlig over det, eneste er at jeg og Tuva innimellom blir glad på våres egne og hverandres vegne over at vi er kommet lenger opp på topplisten. Også hører jeg ofte fra folk jeg ikke kjenner så godt, men bekjente, at jeg er på topplista! Haha, som om jeg ikke vet det ;-)

... sånn er det ikke iallefall :)


9. Hvor mange kommentarer har du til sammen?10. Er du fornøyd med bloggen din?
- Ja, er i grunnen det. Det jeg selv vet at jeg kunne gjort bedre, er å bruke litt mer tid på innleggene og oppdatere litt hyppigere - samt inkludere dere lesere mer ved å stille spørsmål på slutten som jeg faktisk gjorde for en liten stund siden. Ellers er jeg ganske fornøyd med bloggen min, designet og oversikten :)


11. Hva liker du best med bloggen din?
- Oh.... vanskelig spørsmål! Vel, det må jeg vel si er dere leserene! Det er jo egentlig en selvfølge. Bloggen hadde ikke vært så bra og fullstendig som jeg syns den er uten dere. Uten alle de flotte kommentarene og de søte tilbakemeldingene dere gir meg ville jeg ikke hatt all inspirasjonen og "utholdenheten".

Nå er det natta! Kommer flere svar etter hvert i løpet av de neste dagene. I morgen kommer det noen godbiter av innlegg... Et med et helt naturlig sminkemerke fra http://makestyleshop.no, et der jeg viser t-skjortene jeg har kjøpt fra Tyrkia også sikkert noe annet tull som jeg finner på :)

kjører en liten spørsmålsrunde - LES INNHOLDET!!

Nå har jeg tenkt å kjøre en spørsmålsrunde siden det begynner og bli en god stund siden sist. For å få mere oversikt kommer denne spørsmålsrunden til og bli litt annerledes. Som Tuva (http://tuvaw.blogg.no) har gjort, blir jeg til å dele den i flere deler. Dere må også dele spørsmålene deres i flere deler.

Kopier det her og fyll ut spørsmålet i rett kategori bak bindestreken:
1. SPØRSMÅL OM BLOGG (ALT INNEN BLOGG)
-
2. SPØRSMÅL OM FRITID (VENNER, AKTIVITETER AND SO ON)
-
3. SPØRSMÅL OM MEG (ALT OM MEG)
-
4. SPØRSMÅL OM PLEIE OG VELVÆRE (SMINKE, HÅR OG ALT SÅNT!)
-

Som jeg skrev, kopierer du skjemaet over og limer inn i kommentarfeltet, deretter fyller du ut spørsmålene i rett kategori bak bindestreken. Har også en streng regel dere må følge:

Kun ET spørsmål per kategori!

Setter pris på dere lesere, en stund siden jeg har sagt det!

vikeplikt, forkjørsrett og fartsgrenser - her kommer jeg!

Nå er dagen kommet for at jeg skal begynne på traffikalt grunnkurs! Endelig, yes, hurraaa..... eller ikke! Nå skal jeg tilbringe utallige kjedelige timer, 4 dager på rad, for å lære om traffikken. Jeg som trodde jeg kunne alt fra før av! Neida, men man må jo gjennom det på veien til mopedlappen. Er glad det er 4 dager på rad, så er jeg ferdig med det.

Jeg begynner på grunnkurs i begynnelsen av august, men får desverre ikke lappen før bursdagen min. Og da er det veldig synd og tenke på at jeg har bursdag 20 september. FMLFMLFML.

Noen lurer sikkert på om jeg skal ha moped eller scooter, men jeg skal ikke ha noen av delene. Planen er å kjøpe firhjulingen til big'bro, men hvis jeg finner en mopedbil på maksvekt 150 kg uten batteriet, og 50 ccm motor så skal jeg kjøpe det. Tenk så digg! Trenger ikke hjelm, kjøreklær eller noe :D

Her ser dere meg snart, i byens feteste mopedbil!

....... neida, her er en type mopedbil jeg ser etter. Uansett hvilket fylke den ligger i, kjøper jeg den!

Og ja, de ser ganske harry ut, men tenk så deilig og ikke måtte tenke på været! Skal jo lakke den og fikse seteinteriør, anlegg and so on.

HAR DU DEN MOPEDBIL Å SELGE ELLER VET OM EN, TA KONTAKT!!

tusen takk noram.blogg.no

Da har supersøte Nora ♥ vært så snill og laget meg en ny header! Syns den ble mye freshere, og jeg kan endelig slå meg til ro med designet jeg har nå... for en stund! Håper jeg iallefall :)

Besøk bloggen til Nora og fortell henne hva du syns om designet, skriv det gjerne i mitt kommentarfelt også. Som de fleste vet, smaken er som baken og jeg likte denne baksmaken. Jeg har skiftet design en del i det siste, men jeg klarer aldri bestemme meg! Det verste er å velge farger... ÅH, det er så utrolig nervepirrende. Jeg klarer ikke å finne ut hva slags farge jeg vil ha.

Noen av dere blir til å si "LILLA?!?!?! WTF, det passer jo IKKE inn", men jeg har lilla på kjolen min ;)
Nok en gang, tusen takk til Nora ♥

party in the usa

For et par uker siden begynte jeg og innse hvor lei jeg var av Norge. Jeg er så lei av denne plassen for tiden, og det klør i fingrene etter å komme meg vekk herfra. Har snakket litt med Tuva om hvorvidt vi skulle flytte til utlandet når vi ble 18. Vi snakket om hvor deilig det kom til å være å flytte 1 års tid til Los Angeles eller en annen plass i California. Komme seg vekk fra trasige, ensidige Norge.

For ja, jeg har innsett det. Norge, iallefall Tromsø, er et lite, kjedelig og dyrt sted og bo. Dårlig utvalg av aktiviteter, lite liv og utrolig ensidig. Så derfor skal jeg og Tuva pakke koffertene og komme oss til varmere, større og partyfulle sted når vi er 18 år!

Vi skal ha en knall leilighet...


midt i Los Angeles....


Vi skal dra på de heteste celebrity-partyene.....


Vi skal få de hotteste hunksene.....

(kjekkere enn dette....)

Vi skal ligge og slaske på stranden.....


Hollywood og Hollywood Blvd. skal bli fornavnet vårt!


Vi skal besøke Disney Land of course....


Vi skal på masse Yatch party hver helg....


Vi skal surfe med masse kjekke gutter, og bli nedglodd av tjukke, solbrente griser....


og mye mer! Los Angeles livet hadde vært helt herlig, men selvfølgelig er det ikke så lett å flytte til USA. Man må få seg oppholdstillatelse, jobb og alt annet. Det vanskeligste er jo å få oppholdstillatelse. Enten kan vi gifte oss med en kjekk dude hver, eller søke etter Green card, noe som er vanskelig å få innviglet. Det er en lang prosess, men vi skal nok klare å komme oss dit!

Gleder meg sykt mye :D

hvorfor tar du sol når du nettopp har vært i tyrkia?

Oh, cry me a river liksom! Hvis du er så kortfattet at du tror brunfargen automatisk holder seg med det pissværet vi har i Tromsø, ja da er du virkelig dum.

Det har seg nemlig slik at når man kommer hjem fra syden, tørker huden ut og du begynner og flasse. Da er lett all brunfargen borte på 4 uker! For å unngå dette hiver jeg meg i et solarium, jeg har tross alt mottatt solkort fra Brun og Blid.

Når jeg tar solarium unngår jeg flassing, og opprettholder den brunfargen jeg har fått meg. Hvis jeg tar litt ekstra sol, blir jeg litt brunere også. Dette er jo noe jeg alltid vil, så derfor tar jeg sol selv om jeg har vært i Tyrkia. MEN - huden kan tørke ut selv om du tar solarium! Derfor bruker jeg denne sololjen i solariumet, er viktig er kroppen blir tilført fuktighet. Den skal også hjelpe på brunfargen, så nå er jeg spent :)

Den kan du få kjøpt på Cubus om jeg husker rett.Denne kremen kjøpte jeg i Tyrkia for 40 kroner. Den gir god fuktighet til huden, samt at den skal hjelpe på brunfargen. Fikk ikke brukt den noe særlig, da jeg ikke orket å smøre meg inn i kliss.

lørdagskveld med nachooos og film!

Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra en stressende dag. Vi har leid inn film og lagd nachos! Dette er mitt eget nachosbrett, siden jeg er så kresen :( De består av nachosen, kjøttdeig og ost! Wuhuu, men det er dritgodt.YUMMY! Også elsker jeg å ta en hel osteskive og rulle rundt litt kjøttdeig og spise, namnam.


Dette skal jeg slå meg ned med senere! Mag <3


Lotta har også fått seg lørdagsmat! Favoritten hennes fra Landlord, 3,90 pakken ;)


Siden hun mest sannsynlig er gravid  i 4 uke hiver jeg på litt ekstra, så hun kan mate de små søte valpene i magen. Gleder meg til å se om 2 ukers tid.


Så fornøyd! Både stor og små :)

Innkjøp - VESKER

Her er veskene jeg har kjøpt i det siste :) Først kommer to som ikke er den beste kvaliteten...

Okei.... denne ble KUN kjøpt fordi jeg syns så synd i han som jobbet på veskebutikken på hotellet (han var blind på det ene øyet), og fordi jeg kunne bruke den som beach veske. (sorry, skrev feil her istad ->)20 lira, 80 norske kroner.
Denne er en fake Louis Vuitton som jeg ikke husker hva jeg betalte for. Rundt 200 NOK? Iallefall, den er kjempestilig å ha til et enkelt outfit, men veska må ikke være veldig tom - da ser den ut som en handlepose.
EKTE SKINN! - "Chanel". Fin veske til lite penger. Passer til litt mer "pene" klær. Mamma elsker den, haha. Betalte en del for denne, siden den er ekte skinn. Rundt 350 - 400 NOK. Denne er det god kvalitet på!
EKTE SKINN! - Denne vet jeg ikke merke på, men jeg digger den. Utrolig moteriktig, også likte jeg fargen. Betalte en del for denne, siden den er ekte skinn. Rundt 350 - 400 NOK. Denne er det god kvalitet på!
EKTE SKINN! - Fake Jimmy Choo veske. Denne skulle de egentlig ha 195 lira for, altså 800 norske kroner omtrent, men jeg pruta den ned til 200 kroner. Jeg gir meg aldri på prutinga, haha! Denne er det god kvalitet på!


OGSÅ - DET STORE, BESTE KJØPET!


EKTE Louis Vuitton veske. Fulgte med garantikort eller hva det heter, støvpose. Det er også tegn på veska som skal være på ekte vesker. Smådetaljer jeg har studert. Betalte en del for denne, og det er ekte skinn. Inni er det ikke plastikk eller noe sånn, det er en eller annen semsket stofftype inni.Her ser du en av ektehets-bevisene. Det skal være stemplet på vesken "LOUIS VUITTON PARIS made in France" eller et annet land. Det man skal se etter på stemplet, er at O'ene er runde, og ikke ovale som en 0. Landet som står bak made in skal ha stor forbokstav. De to T'ene i VuiTTon skal ikke være anni hverandre.


ELSKER den <3 Den er litt annerledes, akkuratt som meg ;-)

baseball jacket / high school jacket

Hva syns du om denne jakken? Jeg syns den var kul, likte at fargene var annerledes enn på de standard Bik Bok og Gina jakkene. Denne fåes kjøpt på Cubus barneavd. til den nette sum av 199 kroner! Jeg har størrelse 146, da det var den største. Kunne gjerne hatt en størrelse større, så da har jeg på merkelappen for å se om de får inn 152 eller 158 snart :)

please, don't kill me

Blogges ikke før i kveld! Skal til byen og ta sol, samt hente en kul collegejakke som dere skal få senere. Så skal jeg jobbe på BurgerMan Workinntunet fra 17 - 22, kom innom for en saftig burger :D

Mamma hadde forresten kjøpt meg en ny kjole i går når hun hadde vært i byen, så den skal dere få se i kveld eller i morgen :) Snakkeees <3


Ouchhh... så blek jeg så ut!

Innkjøp Tyrkia - GENSERE OG PARFYME

Herregud, selvfølgelig vet jeg at produktene jeg kjøper ikke er ekte varer! Jeg gidder ikke bruke 401572141 kroner på å kjøpe disse varene i ekte merke, så jeg driter egentlig i at det er fake. Prøvde heller aldri å påstå at det var ekte produkter. Har trossalt satt merkenavnet i " sånne tegn "."Bench" hettegenser. Denne er god å bruke ute i Tromsø på sommeren, siden det ikke er så varmt! Elsker den, den er så deilig å ha på seg! Kostet vel ca 200 norske kroner hvis jeg husker rett."Burberry" hettegenser. Syns den var ganske kul, så måtte jo bare kjøpe den ;) Rundt 150 nok.


"Wesc" hettegenser. Kjøpte fjorårets modell i fjor, men den var hvit (ble skitten fort) og for stor egentlig så da kjøpte jeg denne. Mye deiligere å ha på også, men den andre har jo blitt vasket en del ganger. Rundt 100 norske kroner fra butikken vi er stamkunder på i Tyrkia :)

PARFYMER

"Amor Amor - cacharel". Den er utrolig god. Vet at det er mest vann i parfymene fra Tyrkia, men de jeg kjøpte hadde en lukt som man kunne kjenne, så jeg hev meg ut i det :)


"Nina ricci". Lukter veldig søtt, perfekt til sommerkvelder i søte klær :)


"Dolce & Gabbana - Sexy Chocolate". Trenger jeg si mer? Lukter sjokolade <3

Innkjøp Tyrkia - SKO

Her er de skoene jeg kjøpte meg i Tyrkia. Lurer på hvorfor alle jeg kjøpte var hvite!"Converse All Star" sneakers. Elsker disse, de er sykt gode å gå i. Som dere ser har jeg brukt de en del allerede :) Betalte rundt 80 - 100 norske kroner for de.
Adidas sommersko, betalte ca 90 kroner.
Puma. Disse er utrolig fine til jeans! Betalte 30 lira, som er 120 norske kroner :)
Burberry. Disse er også utrolig fine til jeans, og de betalte jeg 50 lira for. Rundt 200 kroner :)

Kommer til å dele opp innkjøpene som det her. Et innlegg for sko, et for jeans, et for deg og et for meg ;-) Nå må jeg hive på meg noen chille klær, for jeg skal dra og ta solarium med Marte også titte litt på salget i byen!

perfekt morgen, perfekt frokost

Hallo!

Merker på øynene at jeg skulle lagt meg litt tidligere i går, jeg var jo tross alt på jobb i 8 timer! Slik blir det alltid når jeg har vært på jobb, jeg er våken til alt for sent på natten og føler meg skutt neste dag.

Sto opp for en halvtimes tid siden, og da var det bare å ta med seg laptopen og mobilen ned i stua - for her skulle det bli god, gammeldags Therese frokost! Hva spiser jeg til frokost? Jo, noe så lettvint, enkelt og godt som dette:


Pops, puffet ris eller hva enn du kaller det. Her i huset er det pops :D Nå tenker jeg å ringe til Marte snuppa mi og spørre om vi skal dra og ta sol, for gjett hvem som har fått solkort med samlet verdi 6000 kroner dumpet ned i postkassen? Jo - jeg :)