hits

juli 2011

arash ft. helena

"Nei dæven, har jo en blogg" slo det meg for ikke så alt for lenge siden. Helgen har gått alt for fort og har blitt tilbringt med koselige venner og mindre koselige venner med + litt for sene kvelder. Nå er jeg endelig med stødige ben på bakken - så da er det på tide å blogge som normalt. Når jeg tenker meg om, for en helg egentlig! Haha... jaja, nei vi trenger ikke snakke om det.

Jeg har tilbringt 70% av dagen på sofaen og bare stirret på pc-skjermen, og de siste 30% av dagen har jeg brukt på å spise pizza og drikke tusen liter vann. Og for første gang i mitt liv har jeg sett en hel fotballkamp på TV. Synd LSK tapte med selvmål og greier. Er forresten det laget jeg heier på, og har gjort det helt siden vi flyttet til Oslo.

Nå har jeg nettopp lagd meg et stort glass med isbiter som jeg sitter og knasker på, sinnsykt godt.hjemmelagde knuste isbiter, burde bli kokk eller noe


se hvem som kom hjem i går forresten! <3 lotta <3

Også må jeg introdusere de to fineste sangene jeg vet om til dere, av Arash og Helena. Dere er nødt å se på videoene og, for det er en nydelig histore bak sangene. Se "pure love" først . Etterpå ser dere på "broken angel". Man må liksom se den ene først for å skjønne historien i den andre. Elsker de sangene, seriøst.

Først denne:


Så denne:


Nå skal jeg fortsette å spise isbiter, vi snakkes!

what to do

God morgen!

Nå sitter jeg og spiser pops, og snart skal jeg ta fatt i sjokoladen og potetskruene. Planen i dag er å være sammen med Tuva, my best friend. Vet ikke hva vi skal, men regner med vi leier en film og kjøper inn til taco osv ;) Har fått tilsendt en del bilder til, men jeg velger å ikke vise de til dere enda. Kan heller vise de når jeg har fått tilsendt absolutt alle bildene som skal redigeres, tror det er 5-10 bilder til som jeg ikke har mottat. Blir liksom litt mye å poste bilder hele tiden.

Okei da... slenger med to bilder!
 Nå skal jeg spise opp. Senere skal dere få noe annet enn photoshoot bilder!

tusen takk

Herregud dere er herlige! Tusen takk for alle positive kommentarer, det er så utrolig koselig å lese alt det fine dere skriver til meg. I tillegg vil jeg gi en ekstra stor takk til alle som har laget meg header etter jeg la ut photoshoot bildene - det varmer utrolig mye. Legger ut alle jeg har fått det siste døgnet her, så kan jo dere si hvilke dere synes er finest?

Hvis du vil SENDE MEG EN HEADER foretrekker jeg at du laster den opp på Facebook fan-pagen min HER, og legger ved bloggadressen din + at du laster den opp på TINYPIC og legger ved en link til full størrelse av headeren under på beskrivelsen av bildet på facebook.


1. made by BLACKDOLL


2. made by BLACKDOLL

3. made by BLACKDOLL


4. made by Matilde Johanne Pedersen


5. made by ELISABETH SKRAM 

6. made by ELISABETH SKRAM 


7. made by INA GUSTAAD


8. made by JCO 


9. made by Anna Filippa Angell


10. made by CATHSTYLE 


11. made by ANDREA 


12. made by MIRIAM SANDNES 


13. made by Kine


14. made by Kine 


15. made by Kine


16. made by ISABEL NORUM 


17. made by ISABEL NORUM 

more photos

Nå er jeg på vei til butikken, men først skal jeg vise dere noen flere bilder. Det er enda MICHELLE som har tatt bildene. Hun sminker meg, tar bildene og redigerer de selv. Så får jeg de tilsendt på mail. Hun er så utrolig flink, blir speechless av mange av bildene!

Får vel flere tilsendt på mail senere/i morgen! Forresten, sjekk ut bloggen til SIGVEIG som jeg møtte i Bulgaria.

sneak peek

En liten smakebit på to av bildene. Fotografen er MICHELLE - hun driver selv en sminkeblogg som dere kan sjekke ut. Resten av bildene kommer senere i dag når jeg har fått de. Nå skal jeg kjøre hjemover og spise, blogges!

hos michelle

Hei!

Nå er jeg hos Michelle, vi ble akkurat ferdig med å sminke meg og ordne håret. Skal ta litt nye bilder i dag, er en stund siden sist. Har ikke så mye mer å skrive nå. Regner med vi får redigert ferdig noen av bildene i dag, så dere får se senere! Hejdåå :)

sliten

God kveld bloggen.

Nå merker jeg at jeg har latt døgnrytmen min sakte men sikkert begynt å fucke seg opp igjen. La meg klokken 5 i natt og sto opp klokken 3 i dag. Hater å våkne sent fordi jeg alltid våkner i panikk og tenker at jeg har hatt avtaler som jeg har gått glipp av and so on. Har vært utrolig slapp i dag, og bare ligget i sengen med mensensmerter og hodepine. Hate life. Neida, jeg liker livet veldig godt. Jeg orker heller ikke å være med venner eller noe, fordi jeg har et sykt vondt munnsår på innenfor leppen og på tungen så jeg klarer ikke snakke. Klarer så vidt å ta meg en snus, og da er det ille. Har hatt det i en uke, men det blir bare verre og verre :/
 
Eneste positive om dagen er brunfargen min, blir glad av å se på den. Haha! 

- Noen tips til hva jeg kan blogge om senere? 

hvordan få en bra blogg (repost)

NEW:I made an english version of my blog. You can see it HERE

Dette innlegget skrev jeg 28. mars, men får enda mange spørsmål om det så velger å reposte det. Og forresten, alle som sender meg mail, brev, kommentarer osv om jeg kan lage design og header - jeg har dessverre ikke muligheten til det. Er ikke flink med koding og slikt og jeg har heller ikke tiden til det. Mine design på bloggen lager jeg aldri selv.


Dette er et spørsmål som florerer blant mailer, kommentarer og brev jeg får daglig. Jeg har aldri svart på det, fordi det er egentlig ikke noe fasitsvar. Skal gi dere litt "tips" her og nå, men ikke ta de bokstavelig og tenk heller litt utenfor boka når du selv skal finne ut hva som kan gjøre din blogg bra!

BLOGGNAVNET 
- Ikke kall bloggen din for theresecharlottemargrethenielsen1994xoxo.blogg.no, INGEN kommer til å huske bloggnavnet ditt. Lag noe kreativt, enkelt og kort som folk husker. Du må også tenke på at det er ikke mange som blir interessert i å besøke bloggen din hvis du for eksempel kaller den for jegelskerogdansexo1994dansepia.blogg.no. I mitt tilfelle brukte jeg forbokstaven i alle 4 navnene mine, enkelt og greit.

DESIGNET
- Her må du jo selvfølgelig selv velge hva du syns passer, men du kan jo kanskje tilpasse litt etter at folk faktisk skal syns bloggen din er leselig. Ikke ha et eneste stort kaos og virvar av 15 forskjellige neonfarger, hold det litt rolig og få det til å se enkelt ut. La bildene og teksten komme bedre fram, og hvis du vil ha noe ekstremt kan du heller la det gå løs på headeren. Noe jeg selv ikke liker, er svart bakgrunn på bloggen. Syns det blir for tungt å lese.

TEKSTEN
- heijjj, har vert på skol1. nå skal jeii lage meii litt nammenamm mat<3<3 er så sutlen azz x))) haha, vet dere vaaaa eller? i dag på skoleen så såååå jeg en driiitfin gutt (åh, døde lizm ^^, O.o) og han sa HEIJJJJ til mei :O:O:O. ble shåkket, holdte på å falme av. omgomgomgggggggggggggggg, tenk nååå daaah. <3<3<3 mat nå, snakkes puser. love u, xoxoxoxo ;*;*;*;*;*;. Sier bare: a BIG FAT NO. Hvis du skriver på den måten burde du ta deg selv i nakkeskinnet 150 ganger før du rører et tastatur igjen. Det der er en skam over det norske språk. Hvis jeg kommer inn på en blogg og ser det der, svir det i øynene mine og jeg går faktisk ut med en gang. HEHEHE xDDDDD ;ppp

INNHOLDET
- Ikke vær dønn kjedelig. Ikke skriv som om det er en artikkel om antivirusprogrammer. Nei, du må skrive det som kommer fra hjertet ditt. Ha gjerne med humor - dette er en stor slager. En tekst uten humor blir ufattelig kjedelig å lese når man kommer hjem fra 6-7 timer på skolebenken. Rettskriving er også en viktig del av innholdet. Det trenger så klart ikke være perfekt, men prøv å holde deg så godt som mulig innenfor hva som er riktig.

BILDER
- Uff, det sårer meg når folk bare blogger med google-bilder. For så vidt sårer det like mye med kun webcam bilder, eller gamle bilder. Skaff deg et greit kamera og bruk bilder i nesten hvert innlegg. Prøv å ha litt store bilder, og ikke bare ta bilder av deg selv i speilet. Litt annet er spennende å se også :)

INKLUDER LESERE (her kan jeg selv bli flinkere)
- Ikke blogg overfladisk og lat som at du ikke har noen lesere. De som leser bloggen din fortjener å bli hørt, sett og lagt merke til. Svar på de kommentarene du klarer, eller svar på spørsmål i nye innlegg. Hold en konkurranse i ny og ne, still spørsmål nederst i innleggene, ta deg tid til å lese kommentarene og sist men ikke minst: vis at du vet at leserene dine er der og at det er dem du skriver til!  Her viser jeg fram min gode venninne RENATE HENRIKSEN sin blogg

sommerrengjøring

Djeees, er dritlei av å rydde nå. Holder på å rydde gjennom hele rommet mitt, badet og loftstua. Vi skal "pusse opp"/kjøpe nye møbler til etasjen min så jeg går gjennom absolutt alt og hiver ut sofaer, tepper, skrivebord and so on. Er jo faktisk helsefarlig å rydde når det blir så mye støv i luften. Holder på å svime av, haha.

Har derfor liten tid til overs til bloggen i dag. Dere får et kjapt innlegg nå, muligens et i kveld/natt også.

rommet mitt, helt ryddig. lover.


det er så sinnsykt morsomt å rydde, er faktisk det beste du kan gjøre i løpet av sommerferien :)))


outfit. hahaha! elsker å kle meg stygt xD

fakkeltoget

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen. Jeg, Tuva og Elena deltok i fakkeltoget her i Tromsø. Var kjempemange som møtte opp i den lille byen vår til tross for regnværet som har vært i dag. I starten holdt ordføreren en fin tale, så begynte det lange fakkeltoget. Etterpå stoppet vi utenfor domkirken der blant annet presten talte og vi fikk høre på vakker musikk. Er virkelig rørende at så mange bryr seg og stiller opp for å vise sin støtte. Vi er en stolt nasjon!

Sett på denne sangen mens dere ser på bildene, utrolig fin sang som Hamad laget i forbindelse med Utøya.

 


En liten del av folkene, starten av fakkeltoget


Mere folk


Elena og meg, triste jenter


Dette er før folk har fått lagt ned rosene sine
Siden det regnet og vi ble kalde, søkte vi ly i varmen. Elena <3

Denne sangen er også veldig fin, og verd å høre på:

somewhere over the rainbow

Morniiing.

Siden jeg ikke har noe å blogge om nå, og fremdeles sitter klistret til TVen og følger med på nyhetene om fengslingsmøtet så kan jeg bare vise dere den utrolig nydelige regnbuen vi hadde her om dagen. Det regnet ikke eller noe, men man så regnbuen helt tydelig fra start til slutt og det var dobbel regnbue. Så nydelig :')))connie talbot - somewhere over the rainbow

Liten videosnutt, haha:
 
- Hva har du gjort i helgen? 

gjensynsglede

Edit: Selvfølgelig er det kjempetrist med alt som har skjedd siden fredag, og jeg som alle andre er veldig rørt og i sjokk over det enda. Men jeg kan ikke stoppe med bloggingen på grunn av det, har allerede skrevet et innlegg om saken og jeg orker ikke fylle bloggen med tristhet og sorg. Livet går videre. Jeg tenker kjempemye på det, og kondolerer til alle som har mistet kjære og nære, sender varme tanker til pårørende and so on. Dessverre er jeg nødt til å blogge vanlig også. Gidder ikke minne alle på hva som har skjedd, siden det er nok noe de fleste vet nok om fra før av og har fått vite fra media og nyhetene. Det er noen som mener jeg skal skrive bare innlegg om tragediene og ingenting annet - hvorfor? Tragiedene har nok av oppmerksomhet fra alle andre plasser. Folk er i sjokk, folk er fra seg og folk er triste. Jeg vil prøve å la hverdagen gå videre selv om jeg tenker utrolig mye på det her og snakker med venner om det hele tiden.

Hallo bloggeeeen <3

Nå har jeg akkurat sett ferdig dagens femte/sjette kjærlighetsfilm på TV3. Gjett hvem som kom hjem i dag? Verdens beste Tuvamor som har vært i ødemarka gud vet hvor lenge. Har faktisk ikke sett hun på snart en måned før i dag, så for en god, gammel vane tok vi gjensynsgleden på brun & blid med en halvtime i grillen. Var godt å se hun igjen iallefall, nå blir det nok mange koselige bloggkvelder framover. Haha!

Dere trenger ikke nevne hvor sykt brun jeg er i ansiktet i forhold til Tuva, because I know.... (hun har vært i egypt da!)Her er fotografen da, som plutselig dukket opp i det vi var i ferd med å sette kameraet på en bil med selvutløser. Tonjemoor

visste du

.. at før brukte jeg alltid å redigere nesen min på bilder? Har alltid syns den er for "spiss" på en måte, så brukte å redigere en bue på neseryggen. Syns det er ganske fint, vurderer faktisk å operere nesa når jeg blir eldre for å få en sånn bue. Haha! Iallefall, dette har jeg sluttet med i det siste. Innså at det blir for teit, og at jeg heller bare må akseptere den nesa jeg har. 

Her er bilder der jeg har redigert den, brukte Photo! editor:


441858-9-1294536032037.jpg

 haha to dritstygge bilder, men whatever
- akkurat sånn nese vil jeg ha! 


her har jeg ikke redigert den så mye daaa.... ;)


av og til når man redigerer blir det litt for mye, sånn som her. overivrig på nesa mi
haha oida, litt vel mye redigert!

Ja, dere fatter skissa. Fake plastic-nose. Men sånn seriøst, så liker jeg ikke nesa mi og har virkelig tenkt å operere den litt når jeg blir eldre. 

innkjøpene

Mest sannsynlig blir jeg ikke til å bruke halvparten av det jeg har kjøpt, fordi på impuls kjøpte jeg mye dritklær som jeg egentlig ikke ville ha gjort hvis jeg fikk tenke meg om en gang til. Det som jeg er ordentlig fornøyd med er veskene, skoene, jumpsuitene og hettegenserene. Resten er ikke noe jeg absolutt trenger liksom.


100 kr


100 kr


100 kr
Elsker denne jumpsuiten. Betalte vel 300 - 400 kroner for den
Denne er også driitfin. 400 kr ca. Skal sy kragen litt opp og bruke tube-BH under så klart.


100 kr


200 kr


200 kr per bukse


100 kr


100 kr


80 kr


80 kr


80 kr for alt til sammen


åh, dette  er jeg aller mest fornøyd med. LOVE my piercings! 300 kr ca for alle til sammen

Nå skal jeg begynne å rydde litt på rommet, vi snakkes!

bestevenn

Hallo!

Nå har jeg akkurat vært på kino med bestevennen min, Mathias. Vi så bad teacher, den var egentlig ganske bra. Prøvde å få han med på Brides eller hva den heter, men sa med et uhell at det var en jentefilm så da nektet han. I hele dag har jeg bare sittet inne og fulgt med på nyhetene, sørget over alle som er tapt og følt med alle pårørende. Det er helt sykt. Ord blir for fattige i denne situasjonen. Kjenner flere som var på Utøya, men de kom seg heldigvis trygt unna. Det der må være en opplevelse som jeg ikke unner noen andre enn gjerningsmannen. Etter å ha sett på nyhetene i timesvis bestemte jeg meg for at jeg måtte komme meg ut å tenke på noe annet, så derfor dro jeg på kino.

Var forresten og farget etterveksten i morrest hos frisøren. Våknet 10.05, og hadde frisørtime 10.30. Utrolig nok ble jeg bare 5 minutter for sen, og jeg dusjet til og med før jeg dro hjemmefra. Kjapp! Hun ville dog ikke legge striper i håret, for det var så slitt. Så etterveksten er mye lysere enn resten, men det skal jeg fikse på. Ellers ble jeg fornøyd :)


Oi, spennende bilde!!! ;)


Se fiiiine bestevennen min Mathias <3


bøspiaaa


Stygg i dag mehe


haha, skjønner ikke hvorfor jeg legger det ut. så jo veldig pen ut


wiiii

Nå må jeg skifte på senga til mamma, hun ble sur for at jeg griste ut potetgull og sjokolade der. LOL!

har ikke ord

Alt som har skjedd i dag, helt grusomt! Tenker meg at det ikke passer seg med rosablogging hvor jeg viser frem hvor materialistisk jeg er, nå vil jeg heller rette litt fokus mot bombingen i Oslo og følge med på den saken. Sender alle varme tanker og følelser jeg klarer å finne til alle som er involvert, skadd eller drept rundt bombingen i Oslo og skytingen på Utøya. Helt forferdelig. Håper virkelig ikke det blir noe mer! 

Jeg følger med på nyhetene og er inne å oppdaterer nettavisene, så vi får heller snakkes i morgen når "ilden" har roet seg litt. Og jeg håper ikke at noen av deres kjære eller nære er involvert, skulle helst ønske ingen var involvert i dette. At det ikke skjedde i det hele tatt. Skummelt å tenke på at terrororganisasjonen Al-Qaida driver og sender ut enda flere trusler, blant annet mot statsministeren og Norge. (Det med Al-Qaida skrev jeg før gjerningsmannen var funnet, og det er faktisk sant at de sendte ut trusler. De hiver seg med på all terror som skjer. Det er ikke rasistisk av meg å skrive at Al-Qaida sendte ut trusler, og iallefall ikke at de er en terrororgansisasjon når det er det de her. Herregud, blir kvalm av folk som skal kommentere feilene i en sånn her sak. Det viktigste nå er å tenke på omfanget av skadene blant folk, pårørte, skadde, omkomne og alle rørte.)

In Loving Memory Rip

frøken norge

Nå sitter jeg sammen med Marte og chiller på pcen. Vi begge er stappmette, kunne personlig rullet over bruen til byen. Noen av dere har kanskje fått med dere at Marte er med i semifinalen i Frøken Norge? Den 7. august kommer 8 videre til finalen, og jeg vil gjerne at Marte skal være en av de. Derfor trenger vi deres hjelp.

I forbindelse med konkurransen lagde vi i mai en video som jeg og Katrine hjalp Marte veldig mye med, den kan dere se under her. For å stemme på Marte i Frøken Norge kan dere sende FN15 til 2105 (koster 3 kr), eller gå inn på facebook og stemme HER (det er gratis). 

frokost med pia mi

God morgen!

Jeg har vært våken i 2 timer allerede, utrolig nok. Til tross for at jeg la meg klokken 5 i natt er jeg veldig opplagt. Jeg skal egentlig møte Marte om tre minutter på pizzahuset, men er jo nødt å blogge først. Vi skal ha en liten reunion date/frokost siden det er en stund siden vi har sett hverandre.

Firhjulingen står og venter på meg, vi snakkes når jeg er hjemme igjen.

nam!!!!

 Når sto du opp i dag?

slappfisken selv

Nå vurderer jeg å legge meg. Skulle levere iPhonen på reperasjon i dag, siden "hjem-knappen" har sluttet å fungere. Dessverre måtte jeg finne ut hvor den er kjøpt og hvilket navn den står i, det fikk jeg streng beskjed om. Jeg viste såklart ikke det siden jeg kjøpte den brukt, så det ble bomtur til Eplehuset. Etter det hentet jeg min kjære Bieber, firhjulingen, hos Meline. Siden jeg syns det var idiotisk med bomtur til byen, tok jeg meg en velfortjent halvtime på Brun og Blid.

Hvorfor soler jeg meg når jeg nettopp har vært i syden? For å ikke begynne å flasse, og for å bli brunere. Hvis jeg ikke tar sol så vil huden tørke ut fortere, og når jeg begynner å flasse blir jeg blek. Vil jo vedlikeholde brunfargen som kostet en hel sydentur. I morgen _skal_ dere få se innkjøpene fra Bulgaria, så lenge jeg finner alt og det er rent ++.

Nå roper mamma sin store dobbeltseng på meg, hun er på hytta med vennene sine så tar meg friheten til å spise potetgull og sjokolade i senga hennes. Bad girl?


et par små innkjøp fra h&m, nødvendig rusk


er ganske glad for tiden, vet ikke hvorfor. men bare er det! 

I morgen vurderer jeg å bestille meg frisørtime for å farge etterveksten, så stripe det blondere for å få vekk litt gulskjær! Agree?Gjesteinnlegg - Mathias W

Hvor skal jeg egentlig begynne? 
Jeg kjenner jo ikke Therese noe egentlig, men siden jeg har lest bloggen til Therese en god stund fant jeg ut hvordan hun var til person. Jeg har jo lest bloggen hennes i flere måneder og fant jo fort ut at Therese er ikke en som slenger dritt om andre. Jeg måtte jo selvfølgelig stille Sophieelise et spørsmål om det egentlig var sant, så jeg fikk jo egentlig vite dette lenge før dere. 

Mange vil sikkert si at Therese skal takke meg for jeg laget bloggdesignet hennes, men jeg føler at det er ikke riktig at hun skal takke. Jeg skal egentlig takke henne for hvordan bloggen min har endret seg etter jeg laget bloggdesignet hennes, jeg havnet på 16.plass på topplisten etter en kort men veldig spennende bloggdag igår. Jeg ligger idag på 16.plass på topplisten. Det har jo alltid hvert min drøm og bli en populær blogger, noe Therese har gjordt at jeg ble etter en liten periode. Therese sier også at jeg er en blogg som er verdt og lese, siden Therese er så stor blogger iforhold til meg syntes jeg dette var utrolig spennende at hun skrev til meg. Som mange sikkert har lest driver jeg en foto og hverdagsblogg, med litt mote innimellom. Og har egentlig alltid elsket og blogge, men som sikkert mange har opplevd: og få stygge kommentarer, jeg opplevde det daglig, litt på skolen og plasser hvor personer kjente til min blogg. Etter jeg egentlig ble "stor" endret de seg, mange da mener jeg MANGE har endret væremåten når de er rundt meg. 

Fotografi av - © Mathias Willassen

Jeg har også lest at Therese opplever stygge kommentarer ofte, noe som jeg syntes er utrolig synd, for hun er en snill, omtenksom og flott person. Syntes dere som slenger dritt er et lavmål, rett og slett! Kanskje dere kan tenke på hva dere deler med alle andre? Folk kan bli såret, veldig såret! Mange personer takler faktisk ikke det. Det gir deg et sjukt stort press, som gjør at du vet egentlig ikke hva du skal gjøre. Mange toppbloggere som opplever dette har sikkert vært i nærheten av SLETT bloggen knappen. Noe jeg ikke vil at Therese skal gjøre!!!!! Jeg har snakket en del med Therese etter jeg har laget bloggdesignet hennes, og hun er bare en knupp! Og har egentlig funnet ut hvor en flott person Therese egentlig er mot andre. Hadde jo aldri troen på at jeg skulle få mitt bloggdesign laget på hennes blogg, for det er så utrolig stort for meg! Og jeg skryter ofte til meg selv for det. Fikk mange nye lesere og livet er bare herlig! <3 Therese har verdens beste blogg altså! ELSKER DEN, STÅ PÅ VIDERE THERESE :)


mvh
Mathias Willassen - Foto og hverdagsbloggen, besøk bloggen HER! 
Håper dere kan kommentere bloggen min videre! Dere er helt utrolige!! :))))

verdens fineste kjole

Herregud så irritert jeg er nå. Har kjøpt den nydelige kjolen fra Asos og tenkte at "ja, den passer vel meg". Siden nesten alle klær er for store så tok jeg størrelse 32, men den var akkurat for liten. Får ikke igjen glidelåsen i ryggen, og puppene mine blir skvist i den. Så utrolig kjedelig for jeg hadde virkelig gledet meg til å bruke den. Skal vurdere om jeg skal selge den eller hva jeg skal gjøre. Den er jo så fiiiiin, strutsen min! Kan ikke bytte den heller, for kjøpte den hos noen andre, selv om den er helt ny så har jeg ikke kvitteringen!

 love u kjolen min, haha! Nå skal jeg dra og levere iPhonen på reperasjon, så skal jeg hente firhjulingen. woop!

love this

God morgen!

Vil bare vise dere mitt nye smykke, rettere sagt mitt navnesmykke. Husker for flere år siden når vi var på Kreta, og jeg kjøpte et navnesmykke i dritdårlig kvalitet. Det knakk med en gang, og pappa lovde å fikse det. Tror dere han har gjort det enda? Nei... Derfor så jeg meg nødt til å bestille et nytt, dette av god kvalitet så klart.

Googlet "navnesmykke" og fant fram til MittNavneSmykke.no. Der valgte jeg meg et smykke i sterling silver og en kjedelengde på 35 cm, som passet meg perfekt. Satt lenge og vurderte om jeg skulle skrive tcmn, men jeg endte opp med å skrive Therese. Det er så utrolig søtt med navnesmykke, elsker det! Er du interessert i å lage deg et, er det en side jeg kan anbefale. Rask service, du kan velge mellom forskjellige typer og i gull/sølv, med diamanter, 18 eller 14 karats gull osv. Og du kan selv velge kjedelengde, noe jeg syns er viktig så det ikke blir for langt. 


Og ja, haha. Dette bildet er fra i går, så det er derfor jeg enda ser sånn der ut.Schweppessss


Schweppes facebook-page 

Following its? new online MarketGiving strategy, led by Online Communication Manager Menno Braakman (Marketing Talent Of The Year 2011 nominee), Schweppes teamed up with the Dutch digital agency Red Urban, who is responsible for the concept and development of the Improve Your Schweppes Appeal experience.

Schweppes er faktisk så sinnsykt godt! Drakk det mange ganger nede i Bulgaria. Liker du Schweppes?


 

this is me

Haha hei bloggen!

Nå er det slutt på "puss" og silikon tull, jeg er tilbake. Den siste dagen har jeg tilbringt som den mest overfladiske personen jeg vet om. Jeg har verken silikon eller en så forkastelig oppførsel, det skjønte de fleste av dere. Åh, dere har null peiling på hvor tungt det har vært å ha på seg 4 bher. Fikk nesten pusteproblemer, og sinnskyt vondt i ryggen.

Grunnen til denne plutselige omveltningen er at jeg er så pisse lei kommentarer som "du har silikon, du er så fjortis, herregud vis litt mer kløft, ååh du bruker for mye sminke, du suger å blogge, du er bimbo, hore, pornostjerne" osv. Dere skjønner? Og de kommentarene får jeg liksom når jeg er meg selv. Så for å provosere litt (mye) satte jeg ting helt ut på spissen. Jeg trives med å være sånn som jeg er til vanlig, og ingenting dere sier kan endre på det. 

Og ja, det har vært mye negativitet på bloggen i det siste. Men vit at jeg setter utrolig mye pris på alle dere søte lesere som jeg har, dere er på en måte med på å gjøre livet mitt til det det er. Uten dere hadde ikke bloggen vært tcmn.blogg.no, og jeg hadde ikke fått oppleve alt jeg får. Hadde jeg kunne gjort det ville jeg tatt hver og en av dere med på en jordomseiling og tilbringt et helt år med dere!

Når det gjelder Sophie Elise, så hahah. Vi har absolutt ingenting i mot hverandre, og det var ikke hun jeg etterlignet. Det jeg sa om Sophie i videoen var også tull, noe hun vet og var klar over før jeg i det hele tatt lagde den. Så det har ikke vært noen "bloggkrig" mellom oss, det var planlagt mellom meg og hun. Hun er en kjempesøt jente og en kjempeflink blogger som helt klart fortjener en høyere plassering enn hun har. 

Så nå er det tilbake til ordentlig blogging, hadde egentlig tenkt å holde dette gående et par dager men en dag var nok i massevis for min del. Tror det var det for dere også? Her er mitt lille triks for store pupper (selv om du får pusteproblemer):_bare_ 4 bher, hahaha! 

DETTE ER EN FALSK BLOGGKRIG

14.09.2011: DETTE ER EN KØDDEVIDEO! Er så mange som ikke skjønner det. Jeg og Sophie (som det er snakk om i videoen) avtalte å ha en falsk bloggkrig, jeg har ikke silikon, jeg spiser ikke baby mat and so on.

ALT ER KØDD


Og forresten, Mathias (som _ikke_ er broren til Tuva) har ukens blogg konkurranse akkurat nå. Gå inn HER

dagens outft

Hej hej bloggen <3

Nå har jeg akkurat blitt ferdig og sminke meg, tok bare 1 og en halv time. Har dessverre enda håret igjen, så regner med at jeg kommer meg ikke til byen før i 6 tiden! Heldigvis har solsenteret lenge åpent og jeg kan få min daglige dose med sol. Er så sinnsykt deilig å ligge der i 1 time og bare slappe av... Faen, kom på at jeg må hjem igjen å sminke meg etter jeg har tatt sol. Jaja, jeg tar meg den tiden jeg trenger. Alle venter på meg uansett hva vi skal :)

Er overskyet å kaldt ute i dag, så hev på meg litt mye klær. Et triks for å se superbrun ut er hvis du går i helt hvite klær med et par sko i en knall farge, gjerne match skoene med neglene dine! Jeg personlig foretrekker å dekke til det meste, sånn som i dette antrekket:

babymaten fungerer! yes :D

 Tights fra Hollywood, topp fra BikBok og cardigan fra H&M. Skoene er fra Nelly. Nå må jeg fikse håret, puss <3

skjønnhetssøvn

Nok en god morgen. 

Våknet nettopp av at favorittsangen min sto på full guffe, ingenting er deiligere enn å våkne til det. Jeg skal snart gå å sminke meg og finne dagens kledning. Regner med det blir outfit eller noe i dag, etter jeg har vært og tatt manikyr, pedikyr, farget etterveksten, litt restylane i leppene og funnet meg en BH til 800 kroner.

Her er min favorittsang for tiden, den står på replay hele dagen og natten:
 
Så noen stygge morgenbilder av meg her jeg sitter på Macbooken min!Trøtt jente, er jeg ikke bare helskjønn?


Siste nytt fra ferien min når jeg var i Bulgaria er at jeg tok silikon. Var så sykt billig der, og trengte ikke være 18 :)

Time to eat, babymaten er akkurat ferdig i mikroen så må skynde meg. Vi sees senere søtnoser, puss <3

nytt design

Endelig har bloggen fått en liten oppfriskning, og det er det søte Mathias som står bak. Han driver en blogg om foto og hverdag som er verdt en liten titt innom. Han er bare 14 år, men har et stort talent i både design og foto. Han er også veldig flink å skrive.

Du kan se bloggen til Mathias HER. Elsker designet, det ble utrolig friskt og veldig stilrent. Det er også litt godt med forandringen på sidebaren som nå befinner seg på venstre side. Nå skal jeg rydde litt opp på rommet sånn at jeg kan tvinge broren min til å ta bilder av innkjøpene. Mehehe! - Hva syns du om designet?

Be twisted - konkurranse

God morgen fra Bulgaria. Snart er det på tide å pakke kofferten og dra hjem.

For tiden er det en fet konkurranse ute og går hvor du kan delta på Libresse.no. Premiene er kinobilletter og libresseprodukter. Konkurransen går ut på å dele din historie om noe sykt eller kult du har gjort som du ikke har sagt til så mange folk, altså du skal "be twisted".  Det er altså en konkurranse som går over 7 uker, og det er tre ukesvinnere som vinner 10 kinobilletter hver uke. For å delta går du inn HER. Husk at alle kan delta, du må ikke ha blogg for å være med i denne.

"1. Jenter sender inn sine Twisted Stories - deres mest gale, morsomme og rampete historier - til oss.

2. Dette foregår i syv uker og hver uke velges de tre beste historiene ut. Disse vil vinne 10 kinobilletter.

3. De aller beste historiene fra de syv ukene velges ut av DetNye og blir publisert i en mini-bok "Twisted Stories" som kommer ut i bladene. Alle som er med i mini-boken vinner 1 års forbruk av Libresse tamponger og 1 års abonnement til DetNye." 


I tillegg til Libresse sin konkurranse har blogg.no også kjørt i gang en egen for oss bloggere. Denne vil gå over 3 uker og premien her er den samme. Du finner konkurransen HER

Slik gjør du:
- Gå inn HER og del din historie.
- Lag et nytt blogginnlegg og fortell dine lesere om ditt bidrag.
- Skriv koden fra bildet nedenfor i kodefeltet (et bilde fra Libresse vil da dukke opp i innlegget) og du blir registrert

 

 

Nå er dere vel nysjerrige på hva mitt bidrag er, så here you go:
Jeg gikk 8. klasse på ungdomsskolen. Det var mye festing blant de eldre, og jeg ville jo selvfølgelig gjøre det samme. Mamma dro bort en helg, og jeg lagde hjemmefest. Inviterte venner og masse eldre folk. Kjøpte inn rusbrus og drakk oss "dritings" på det. Når festen var over krøp jeg langs gulvet og plukket opp ølkorker. Nå vet du det mamma! ;-)

libressevinn
reklame

Sola tar på

Halloo

Nå ligger jeg i senga som et slakt. Er faktisk veldig slitsomt å ligge ute i sola hele dagen, man blir veldig trøtt. Vurderer å ta en liten powernap, men vurderer også å dusje så jeg kan ordne meg osv. Vi får se hva jeg gjør. I kveld skal vi ut og spise som vanlig, etter det skal vi sikkert shoppe som vanlig det også.

I går kjøpte jeg meg et par solbriller, tre jeans og faktisk en hettegenser som jeg våknet i når jeg stod opp. Trodde jeg hadde fått heteslag eller noe, men aner ikke hvorfor jeg sov med den tjukkeste genseren i verden. Nei, jeg velger powernap. HEJDÅ <3 og slapp av, bildet er mindre drøyt enn å ligge i bikini altså. 

Hva skal du i dag? 

Noen innkjøp

Hallo!

Nå har jeg akkurat dusjet vekk sololjen, og venter på at håret skal tørke sånn at jeg kan ordne meg og sminke meg. Til dere som enda lurer, så er Kine og Stian fra Sandnes og de reiste hjem på tirsdag, trist. Og Sigveig Amalie er fra rundt Ålesund en plass, og hun reiste hjem for 4 timer siden. Trist det og! Ble ganske gode venner med de alle sammen, så må nok få sett de igjen etter hvert. Kjempe hyggelige alle sammen.


Dagen i dag har gått til å være med Sigveig til hun reiste, og resten av dagen har jeg solt meg. Det er mange som lurte på hvor kjolen fra forrige innlegg er fra, men det er ikke en kjole. Det er et skjørt fra Hollywood (Pink Ice het butikken) sammen med et korsett fra BikBok :) Her er noen av tingene jeg har kjøpt til nå her nede:


10 truser for 80 kroner, billig. Og to bh-er, men det er ikke så nøøøye


9 piercinger. Skal kjøpe flere da, mehe. Koster litt under 40 kroner for hver piercing


Shoes


Kjoleen <3


Kostet ca 120 kroner, men husker ikke noen av butikkene jeg kjøper ting på. Er så mye random butikker her skjønner dere.


Denne kostet sånn 90 kroner. 

C UUU

Hei hei hallååå

Skrev det her for sånn 5 timer siden, men mista internettet så dere får det nå!

God daaag. Har vært uten pc og mobil et par dager, så har ikke fått blogga. Dessverre :( I dag har jeg vært meg Sigveig, søøøte jenta fra Ålesund. Hun reiser i morgen så måtte _dessverre_ tilbringe litt tid med hun. Haha, neide! Hun er kjempesnill, søt, grei, pen, fin, kul, tøff, stilig, sexy, hot, deilig, best og alt. Jaddaaaa! Nei, men over til noe mer seriøst. De siste dagene har jeg solt meg, vært med Kine og Sigveig (og Stian da, han leser bloggen hele tiden!). Ikke noe interessant, og har faktisk ikke rørt kameraet på sånn 4 dager nå så har ikke noen andre bilder å dele med dere enn de jeg tok i dag. Skal vise dere alt jeg har shoppet til nå når jeg står opp i morgen.


fin hæ?


Hahah fin bandasje! Har skada foten, har fått 6 sting oppå foten og på leggen. Ny bandasje da :)


hallooo


gamle bandasjen, stygg og datt av 13579 ganger!


Sigveig sinteee, ville ikke bli tatt bilda av. Jaja!

Nå er det facebook, nettet er så dårlig at jeg kan ikke skrive så mye. Sorry! Må stikke, snakkes i morgennnnn <3

trøøøtt

Halloo!

Sto så og si akkurat opp, rakk ikke spise frokost :( Nå skal jeg smøre meg inn i sololje og gå ut, må jo utnytte sola når jeg først er en plass med masse sol.  Når jeg kommer hjem til Norge igjen blir det vel rett i solarium for å opprettholde brunfargen.. Dere som spurte hvordan jeg kan bli så brun, så har jeg bare en ting å si: betakaroten. Les innlegget mitt her: http://tcmn.blogg.no/1298669944_hvordan_bli_brun.html 

Og forresten, så må dere tåle at alt på bloggen for tiden handler om sol, å være brun, mat eller bikinibilder. Det er det eneste jeg gjør når jeg er her nede, og jeg har ikke noe annet å blogge ooom. Hvis du ikke er interessert i å lese det, så får du heller lese Tuva sin blogg eller noe. Kan ikke akkurat kle på meg kjeledress når jeg ligger i sola eller våtdrakt når jeg bader, kun for å gjøre enkelte av dere tilfreds ;)

Vi snakkes senere <3

Digg

God morgen.

Har akkurat ute og solt meg hele dagen, så nå er jeg på vei i dusjen. I kveld er planen og dra på tivoli nede i flowerstreet med Kine, Stian og sikkert noen andre. Sikkert se i et par butikker også, jenter må jo shoppe. Det er akkurat passelig vær her nede, ikke for varmt men heller ikke kaldt. Til dere som fortsatt lurer så bor jeg på Dunav hotell. Nå må jeg løpe i dusjen for å kjøle meg ned, er så varm.


Dette var i går, altså skille etter 1 dagen.


"æ e brunere enn dæ Thia!"


Stian trur han e brun


Kine og meg sleiker sol


Flyndra Snakkes bloggeeeen

Serious taning

Good morning..

Nå skal jeg stikke ned og spise frokost, så skal jeg rett ut i sola og steke litt. I går var det drittvær, regn, torden og lyn. Var så mye regn at det rant inn i resturangen og greier. Har tydeligvis vært dårlig vær den siste uka før vi kom hit, heldigvis slapp vi unna det. I går var jeg bare sammen med Kine, Sigveig, Ina og Stian. Kan bare si med en gang at jeg eier i kortspill, og vant over aalle sammen. Mehehe, frokosttime!

Her er det eneste jeg har kjøpt så langt:Gelé negler, tehe


Uuuh selvdiggeeer, nå kan dere bare rage i vei. I dont care! Og hallooo det e bikini folkens, står no vel faen ikke i undertøy på bloggen. Dum???

Første kvelden

Hei!

Nå har vi vært ute og sett litt i butikker, vært på bar, spist middag osv. Så langt liker jeg meg veldig godt her. Hotellet er helt greit, rommene er ikke de fineste men de funker. Noe jeg ikke liker er å ferdes i de såkalte "gågatene". Taxier, hester med vogn og andre biler kjører hele tiden gjennom og de har en alt for høy hastighet. Har vært flere ganger i dag på nippet til å bli meid ned eller fått en jæævlig vond fot. Så fy! Ellers er det veldig billig i forhold til Tyrkia som jeg er vant med. En mojito koster ca 8 leva, noe som tilsvarer 30 - 35 kr. Mmmm! Hvis du vil bli feit er det et tips å ta all inclusive, for da kan du drikke gratis øl hele dagen.

Kveldens antrekk:kjole // forever21        sko + armbånd // aaaner ikke         øredobber // bikbok i think

Ignorer de utrolig stygge blikkene mine på bildene, haha. Vi snakkes i morgen, skal plage dere med masse bikinibilder denne ferien forresten!

Off we go

Rekker så vidt å blogge, siden mamma maser på at jeg må komme ned. Vi skal dra nå, flyet går om 2 timer.. Hun skal alltid være tidlig ute, litt irriterende men jaja. Vi snakkes når jeg er er framme i Bulgaria!


Er iallefall litt brun, mehe. Faen, så klarte jeg NETTOPP å miste pcen i gulvet sånn at iphone laderen gikk til pieces... hjelp. 

Goodbyeee

God morgen!

Hele helgen har jeg brukt på masse kvalitetstid med vennene mine før jeg reiser, noen av de reiser bort med en gang jeg kommer hjem igjen så da er det kjempelenge til jeg får sett de. I morgen tidlig tar familien turen innom Sunny Beach i 2 uker, selveste partyplassen. Kommer til å føle meg som hjemme der ;)

Nåå holder jeg egentlig på å pakke, men klarer ikke tenke på hva jeg skal pakke. Har så mye klær men ingen sommerklær. Eller jo, jeg har det, men ikke noe som jeg vil ha med. Eller, det har jeg forsåvidt men ingenting som jeg orker å lete etter nå. Latskap? Jepp!!!! Kommer innlegg senere, nå må jeg faktisk pakke.


sintpia94. brun da :)


Ja, har pakket ferdig altsååå ehm..


Denne toppen skal jeg iallefall ha med, love it! Den er fra BikBok og koster 199 kr


Hahaha ferdigpakka...

- Hva er lurt å ha med seg synes du?

cravings ***

I dag har jeg vært i byen en tur med Charlotte. Vi tok sol i litt-for-lang-tid, noe som resulterte i at jeg fikk stekt skinke. Nam! Etter vi tok sol trasket vi bare rundt i noen butikker og jeg kjøpte meg litt sommerklær og noen småting som jeg trengte. Ikke noe mer spennende enn det akkurat, her er det jeg kjøpte:


Chill kjole til å bruke på stranda. BikBok - 49 kr


Enkel svart kjole. BikBok - 49 kr

Tubetopp-ting. BikBok - 49 kr


Søt frynsetopp. BikBok 199 kr


Hårstrikk og singelnåler. BikBok - 19 kr for to


Øyenbrynsskjærer, løsvippelim og kam. Vita - masse forskjellige priser.

Nå vurderes det en liten powernap her!