hits
Lukk meny
 • 30.07.2012
 • Språkreise
 • white & color disco

  Hei!

  I går hadde vi disco på hotellet. Temaet var white & color, siden alle studentene er delt inn i 4 fargegrupper skulle hver gruppe ha på seg noe hvitt og noe i den fargegruppen de er i. Jeg og Tuva er blue, og har verdens beste leder Bill. Siden vi ikke hadde noe blått var vi nødt å finne noe på butikken rett over hotellet. Den heter Beach wave, og de selger for det meste souvernirer og turistklær. Vi fant allikevel noe å ha på oss, haha. Syns det ble sykt komisk, og hatten var prikken over i'en. Ser kanskje litt slutty ut, men hallo - man lever bare en gang?! 
  Bill og "the blue bus" vi kjøpte i gave til han! 

   
  Sexy bitches
  Meg, Bill og Andrea + litt Marco

  Vi tok dessverre nesten bare bilder av oss selv, beklager. I dag hadde vi graduation day, forteller i neste innlegg. I morgen tidlig klokken 07.00, 13.00 norsk tid, reiser vi fra hotellet og til Miami for å begynne turen hjemover. Er hjemme i Tromsø 16.00 norsk tid på onsdag, og da kommer beste Camilla og henter meg <3

 • 30.07.2012 22:58
 • Språkreise
 • 99 kommentarer
 • 29.07.2012
 • Språkreise
 • rollerskatezzz

  Hei!

  For et par dager siden hadde vi "Pizza and skate night". Først tenkte jeg hvorfor i faen vi skulle stå på skateboard, men når jeg snakket med lederne fant jeg ut at det ikke var skateboard - men rulleskøyter. Litt annerledes rulleskøyter enn de vanlige vi har i Norge. Vi var i en hall med skatebane, disolys og musikk - utrolig morsomt faktisk. En av de beste tingene vi har gjort her nede blant aktivitetene. Det eneste som trakk ned var at jeg fikk et styyygt gangsår som gjør sinnsykt vondt. Nå er det forresten nest siste kvelden vår her, for på tirsdagsmorgen reiser vi til Miami for å fly hjemover, og lander i Tromsø onsdag klokken 16.00. Gruer meg til å komme hjem til hverdagen og kulden!!

  I morgen skal vi ha graduation day samt fremvisning av prosjektene vi har laget her nede. Vårt prosjekt kan du se HER, og etter du har sett den håper jeg du vil trykke på liker/tommel opp under videoen. Hadde vært fantastisk. Vi snakkes senere eller i morgen, har vært lite oppdateringer i det siste grunnet dårlig nett. Beklager <3

   
  Rollerskates
  Bill, meg og Lindsey. De to desidert kuleste lederne her. Sto på tå, derfor ser jeg fucka ut.


  Pizzakø. Dere ser den lille jenta i fronten ca midt i bildet? Hun var helt sinnsk på rollerskates. Hun klarte også å rive Tuva ned i bakken hahaha!


  Federico

 • 29.07.2012 20:22
 • Språkreise
 • 64 kommentarer
 • 28.07.2012
 • Språkreise
 • VIDEO - get out there

  Hei!

  I forbindelse med skolen her nede i Florida har vi hatt et prosjekt som heter "Get out there!". Det gikk ut på at vi skulle ta bilder under hele oppholdet vårt og til slutt lage et slideshow ut av bildene. Vi var i grupper på 4-5 stykk fra forskjellige land. Jeg var sammen med Lema som er norsk, Blanca og Javier som er spansk og Yacine som er fransk. Siden jeg ikke har Macbooken min (ødelagt) så måtte jeg redigere i Windows Live Movie Maker - selv om det suger. Derfor ble den litt fucka, men who cares.

  Håper dere kan se hele videoen, og gå inn på videoen på YouTube og trykke LIKER! Det hadde varmet hjertet til alle i gruppen min ♥ Trykk på tannhjulet nede til høyre så 1080px :)

 • 28.07.2012 01:52
 • Språkreise
 • 96 kommentarer
 • 27.07.2012
 • Språkreise
 • baseball match

  Hellooo

  På tirsdag hadde vi skole, som vi har 4 dager i uken. Etter skolen tilbragte vi litt tid med bassenget for å få med oss litt sol. Det er faktisk bare 6 dager til vi reiser herfra nå, så har det litt travelt med å sole bort flassen! Midt i solingen åpnet himmelen seg og det pøsregnet i kanskje 5 minutter, så var det rett tilbake på solsengen. Klokken 5 ca var det på tide å dra på baseballkamp ? spennende. Akkurat i det vi skulle trå utenfor romdøren vår begynte 
  det seriøst og regne som faen. Tuva gikk utenfor på parkeringsplassen i 2 minutter og kom tilbake som en dryppende våt hund. Well, who cares? Været stoppet ikke oss. Tok bussen til baseballkampen, teamet vi var på hjemmebanen til heter Manetes. Kampen varte i rett under 3 timer, litt lenge å sitte og se på og spillet gikk litt tregt for min del men det var greit å ha vært der. Fikk til og med tak i en av ballene de brukte, wii! Lukter svidd gummi ? men skal nok ha den som trofé!


  [


  fineste Andrea


  Tuva hadde vært ute i regnet i 2 minutter, haha


  Lemama og Andrrrrea   
  Jentene gjør seg klare til å turne litt


  Sexy biiitch

   
  Manatees mascot

   
  <3   
  hot babe

    


  Souvernirer! Woho :D

 • 27.07.2012 17:47
 • Språkreise
 • 53 kommentarer
 • 27.07.2012
 • Språkreise
 • Universal Studios

  Hei!

  På mandag var det tid for å dra på Universal Studios og Island of Adventure. Det er to forskjellige parker som ligger rett ved siden av hverandre. Vi tok bussen klokken 10 på morgenen og var framme rundt 11.30. Det ligger ca halvannen time bortenfor hotellet vi bor på. Når vi kom dit gikk vi først innom Universal Studios og stilte oss i kø til en karusell (trodde vi). Siden køen var sykt lang fant vi ut at vi skulle kjøpe oss «fast pass» som er en billett som gjør at du får gå i en egen kø som har førsterett og går mye fortere. Et fast pass kostet ca 600 norske kroner. Ikke så billig, men var greit å ha det så vi slapp køene. Vi trodde vi sto i kø til en roller coaster som så sykt bra ut, men det var egentlig en simulator greie som var ganske kjedelig. Etterpå gikk vi og tok de andre karusellene inne på Universal, de var helt greie - men ingen av de ga meg skikkelig adrenalin kick. Etter et par timers vandring og jakting på store roller coasters så vi oss lei og spiste lunsj, for deretter å ta turen innom Island of Adventure. Den parken var etter min mening mye bedre. Et par gode berg-og-dal baner, alt for mange spiseplasser (de kunne byttet ut mange av spiseplassene med skikkelig fete karuseller spør du meg) og myye gåing. Blir egentlig nesten bare kjedelige bilder i dette innlegget - men kanskje noen finner det interessant. Det regnet forresten store deler av dagen så derfor er det vått overalt :)

   

   
  Dette er den første karusellen du ser når du kommer inn på Universal. Dette trodde vi var køen til Rock It (bildet under) og ble ganske skuffet når vi kom inn i en simulator og måtte ta på oss 3D-briller. Haha! Den var jo ikke dårlig, den var helt grei, men den er ikke verdt å stå i kø i en time for.

   
  Dette var den største karusellen inne på Universal Studios. Den var ikke så jævlig bra som jeg trodde, men den var morsom så jeg angrer ikke!


  "Twister" er ikke en karusell, men de tar inn kanskje 40-50 personer om gangen og du får oppleve "twister" på en egen scene. Flammer, sterk vind, flyvende objekter osv. Ganske morsomt og se på nært hold, er jo litt sånn backstage på hvordan de lager mange filmer her i verden.

   
  Revenge of the mummy er en rollercoaster, den varer bare et par minutter - men er ganske bra!


  Fake bygninger har de også


   
  Yellow Cab!


  Så ble vi lei av Universal Studios og tok turen innom Island of Adventure.   

   


  Begge parkene har mange forskjellige "byer" med forskjellig tema. Her er Cartoon-theme.


  "The Hulk" er en rollercoaster du finner i superhero byen. Den var veldig morsom, det var en av de få karusellene vi tok flere ganger.


  En av delene i parken har Jurassic Park theme.


  Oscar - en av de få kjekke guttene som er her med EF.


  Mens vi gikk i Jurassic Park fikk vi øye på Harry Potter blant alle trærne, wii!!
   
   
  "Welcome to Hogsmeade"
  Fin han til høyre ja :)   
  Hermine's kjole fra den 4. filmen

   

   
  Denne delen av parken var for barn.


  Candy!

   

   
  Ja - jeg er Shrek.
  Vi spiste på Hard Rock når vi var ferdige i parkene. Dette er faktisk verdens største Hard Rock cafe!

   
  Hadde ikke takket nei til denne bilen.

   

   
  Meg og Yacine


  NBA City

  Dette innlegget har nå tatt meg nesten 3 dager fordi internettet er så utrolig tregt på rommet og generelt ellers også. Det er så vanskelig og laste opp bildene, og et innlegg uten bilder er jo ikke noe interessant for dere. Nå har jeg heldigvis fått til - etter mye om og men. Må liksom være våken i flere timer og vente bare, fordi det funker best på natten. Haha, jaja!

 • 27.07.2012 09:00
 • Språkreise
 • 67 kommentarer
 • Flere innlegg i Blogg

  • 10.07.2012
  • Språkreise
  • some stuff

   First of all: KUN i dag har Nelly hele 20% avslag på ALLE typer sko fra Jeffrey Campbell! Løp og kjøp HER

   / Florida (dag: tirsdag, tid: 03:07)
   Hei!

   I dag har jeg vært på stranden hele dagen med Tuva, Lema, Andrea og Malin. Etter det dro jeg og Tuva inn til et lite sted 10 minutter bortenfor hotellet og spiste på Pizza hut samt shoppet noe småtterier på CVS pharmacy som har sykt billige ting - og alt mulig! Solen er så sykt sterk her i Florida, den er faktisk sterkere enn hva jeg har opplevd i syden tidligere. Derfor kjenner jeg det blir godt med en fridag fra solen i morgen, for da er det nemlig shopping på Florida Mall. I morgen begynner også skolen her på EF, vi skal ha skole et par dager i uken hvor vi blir delt inn i 4 forskjellige klasser etter hvor flinke vi er i engelsk. For å kartlegge engelsken tar man en kort test (avkrysningstest), vi tok den på søndag. Gikk egentlig ganske greit, tror jeg kommer på 4 eller 5 som er de to høyeste nivåene. Skolen varer i ca 3 timer, det er ikke vanlig skole sånn som i Norge - her er man mer ute og gjør praktiske ting for å lære engelsk bedre og bli kjent med kulturen.

   Gruer meg egentlig mest til å se om jeg og Tuva klarer å forsove oss til skolen her i Florida også, akkurat som vi klarer hjemme i Norge. Heldigvis har vi sagt til Andrea at hun og Lema må komme og dundre på døren helt til vi åpner sånn at vi rekker det. Rett etter skolen i morgen må vi bare ta med oss lunchen og sette oss på bussen - da går turen til shoppingsenteret som jeg nevnte. WII, håper jeg kommer tilbake med maaaange poser og kanskje noe nytt til kameraet!!!
   Her har jeg faktisk ikke foundation i trynet, bare litt solpudder. Bruker bestandig foundation så sjokkerte meg litt selv med å ikke ha det på! 


   Minikjøleskapet på hotellrommet er fylt med Sprite. Hver gang vi kommer fra Stranda er det sånn "åååh, må ha en Sprite!"


   Skille :D


   Måtte kjøpe meg noen flipflops i dag siden jeg bare hadde med et par sko, og de ikke egnet seg til stranden. Det er sååå jævlig å gå uten sko her, for sanden er så varm. Prøvde en gang, endte opp med å løpe for harde livet. Trodde jeg skulle dø halvveis, føltes ut som om føttene mine skulle få svære brannsår under. Måtte ta pause oppå en solseng så løpe videre. Never again :(


   Småting jeg kjøpte i dag, blant annet deo, sminke, neglelakker, tyggis. Alt dette kostet til sammen 400 kroner, ville sikkert kostet litt under 1000lappen i Norge.


   Love colors, 2 dollar stykket!


   Et skjørt jeg kjøpte, det er kjempefint på. Gleder meg til å kjøpe noe å matche det med i morgen! 100 kr ca på en horebutikk faktisk


   Fine Lema og veldig fine Tuva!


   Meg og Andrea, fint bilde ja jeg vet.

   Håper dere har det fint! tcmn

  • 10.07.2012 09:07
  • Språkreise
  • 76 kommentarer
  • 10.07.2012
  • Blogg
  • ting du kanskje vet

   Eller ikke. Spørs hvor lenge/godt du har lest bloggen min. 

    
   Jeg er på språkreise i Florida med Tuva xDDD

    
   De eneste fritidsaktivitetene mine er blogg, hund og festing. Kanskje pizza også. Men ja, det er egentlig det eneste jeg gjør på fritiden bortsett fra å være med venner. Blogging tar jo sin tid på hverdagen, men den blir skjøvet litt til side i helgene siden da er det tid for min elskverdige fritidsaktivitet FESTING. Det går sjelden en helg uten noe partyhardy i Tromsø for min del. Bruker å tvinge vennene mine til å være med, haha. Kjøper de liksom drikke om de ikke har penger bare for at de skal være med, elsker det.

    
   Jeg er livredd for alt av insekter og fisker og TANG. fydsj. Kommer det en mygg eller en flue så får jeg panikk inni meg, spesielt hvis den nærmer seg trynet mitt. Når jeg skal bade i sjøen er jeg dritredd for at noen småfisker skal være anni meg, eller at det skal være en krabbe på bunnen. Og får nesten panikk når en tangbit er anni meg, det er så sinnsykt ekkelt. Hvis jeg må gå ut i vannet der det ligger tang springer jeg som faen for å komme forbi det uten å kjenne at det er der!

    
   Jeg har bodd sørpå. Flyttet ned når jeg var 5 år, og da bodde vi i Åsheimvegen 10 på Heksebergåsen i Sørum kommune. Etterhvert flyttet pappa ut og flyttet i en leilighet som lå over Kiwi rett ved Frogner barneskole, også flyttet han i et rekkehus i Jutulveien på Hekseberg. Jeg gikk i Sorknes barnehage, og begynte på Frogner barneskole. Flyttet tilbake til Tromsø når jeg gikk i 6. klasse, flyttet faktisk dagen før bursdagen min. Måtte bo hos bestemor i en måned mens mamma var nede i Oslo og pakket, det var en kjedelig måned skal jeg si. I tillegg snakket jeg oslodialekt med alle som snakket sånn når jeg bodde der nede, og la om til min egen når jeg kom hjem til mamma. Jeg snakker ofte oslodialekt når jeg møter folk jeg kjenner derfra eller når jeg er der, men ikke like ofte som da.

    
   Før, når jeg bodde i sørpå, og mamma og pappa bodde hver for seg - de bodde kanskje en gåtur på 15 minutter unna hverandre, og jeg var hos de annenhver uke. Når jeg var hos pappa brukte jeg å ringe mamma gråtende fordi jeg absolutt ikke ville være der, og ville bare hjem til mamma. Var vel 7-8 år? Husker ikke hvorfor jeg gjorde det, er kanskje heller ikke så nøye. Har nok alltid vært en mammadalt, men er pappadalt også. Elsker pappaen min ♥ og mamma da

    
   Jeg har hatt tannregulering. Fikk det i 2010 om jeg husker riktig, før jeg sluttet på ungdomsskolen. Skulle egentlig ha den i 12 måneder, men jeg var så dum at jeg tok den av 3 måneder for tidlig. Hvorfor? Fordi jeg var sykt lei, gikk på videregående og syns det så stygt ut og var irriterende å ha den der. Fikk hele tiden sår av klossene uansett hvor mye sånn silikongreier jeg putta på. Angrer litt i ettertid på at jeg tok den av, i tillegg glemte jeg å bruke platen mest fordi hunden min tygde den i stykker og jeg ikke orket å dra å fikse en ny for tredje gang.

    
   Jeg røyket en liiiten periode på ungdomsskolen. Det er noe av det dummeste jeg har gjort, men trodde vel jeg var kul der jeg og flere venninner gjemte oss bak et skjul utenfor skolegården i frykt for at lærerne skulle se oss. Jeg røyker ikke nå lengre, spesielt siden jeg har astma, og morfar hadde astma og fikk KOLS. Han er nå død, rest in peace ♥ 


   Ja, bildet har masse sammenheng med dette innlegget  ;)  tcmn  

  • 10.07.2012 04:35
  • Blogg
  • 45 kommentarer
  • 09.07.2012
  • Anbefalinger
  • super tan - love it

   Hei!

   Nå som jeg tilbringer dagene på strendene for å jobbe med brunfargen tenkte jeg og vise dere hva jeg bruker for å få en skikkelig boost på fargen. Før gikk jeg på betakaroten, men en ukes tid før vi reiste fikk jeg prøve ut noe nytt som heter Super Tan. Det er et på en måte et kosttilskudd på samme måte som betakaroten, men for at man skal få en brunere og sunnere hud er kroppen avhengig av sin naturlige fremstilling av melanin som er avhengig av kobber. Det Super Tan gjør er å tilføre kroppen det den trenger av blant annet kobber for å forbedre bruningseffekten, og i tillegg beskytter Super Tan mot rynker, motvirker tørr hud og beskytter mot de frie radikalene fra sollys og annen UV-stråling.

   Melanin er noe som fremstilles naturlig i kroppen gjennom en prosess, er mange rare ord så jeg gidder ikke gå nærmere inn på det. Men grunnen til at Super Tan tilfører kroppen det den trenger av kobber er fordi at kobber reagerer med noe annet som gjør at kroppens produksjon av melanin ØKER når huden eksponeres for sollys og UV stråler fra solarium - med andre ord du vil merke at du blir brunere enn du vanligvis blir fordi produksjonen av melanin øker!

   Jeg har prøvd mye forskjellig for å oppnå den optimale brunfargen men dette har virkelig fungert for meg. Har fått tydelig skille etter en og en halv dag med soling her i Florida, og normalt når jeg er i syden tar det en uke før jeg får et markert skille. Har fått mange kommentarer fra de her på språkreisen om at jeg har blitt så brun etter jeg kom, selv om jeg var litt brun før jeg kom også. Var også noen franske gutter her som kommenterte at jeg var så brun, og lurte på hvordan jeg kunne bli det når jeg var fra Norge og vi bare hadde hatt 2 dager i solen her nede. Syns det er litt merkelig her jeg går rundt 100% norsk og er brunere enn de fleste fra Spania, Italia og Frankrike som er her nede.  

   Du skal ta en dose på 2 tabletter 30 minutter før du går ut i solen hver gang - det er altså ikke noe du trenger å gå på daglig når du ikke skal eksponeres for sol noe som jeg syns er veldig lettvint. Er absolutt et produkt jeg vil anbefale dere som ønsker en dypere brunfarge. Det kan du KJØPE HER for 199 kroner, og du får en pakke med 32 tabeletter. De holder altså litt lengre enn betakaroten siden du bare skal ta de når du skal ut i solen.
   Slik ser esken ut og tablettene som er i esken.

   En utrolig grei farge til å være på andre soldag. Brystet tar litt lengre tid før det tar igjen med resten av kroppen, men det kommer seg nok snart! 


   Ringskille til og med - det bruker jeg ikke å få.

   KJØP SUPER TAN HER om du er interessert
  • 09.07.2012 23:05
  • Anbefalinger
  • 92 kommentarer
  • 09.07.2012
  • Språkreise
  • cocoa beach

   Hei!

   I forigårs (lørdag) kom vi endelig fram til Cocoa Beach. Reiste fra Miami i 12 tiden, og var fremme her rundt 3-4 tiden. Hotellet er veldig fint og stort, mye finere enn det vi var på i Miami. Dagen her vi er nå startet med at vi ble delt inn i 4 grupper, altså EF studentene fra alle landene som er her (Norge, Spania, Frankrike og Italia). Jeg og Tuva kom seff på gruppe, wihu!! Føler det er som om jeg går på ungdomsskolen igjen egentlig, men haha whatever - er i Florida så skal ikke klage. Når vi hadde blitt delt inn i grupper hadde vi en konkurransegreie, og min gruppe vant fordi jeg og Tuva var så sykt sporty. Etterpå ble rommene utdelt, og beklager om dere får sjokk nå, men jeg og Tuva deler rom. Vi sprang opp på rommet, kastet koffertene inn og sprang rett ned på stranden for å rekke det siste av solen før den gikk ned. Senere på dagen spiste vi felles middag og hadde noe DJ opplegg på hotellet. Koselig :) 

   Her i Florida er det utrolig varmt både på dagen og kvelden, i tillegg er det veldig klam luft så det blir mye varmere enn det egentlig er. Det er jo kjempedeilig å slippe å fryse når man går ut døren i kjole, kunne til og med gått i bikini på kvelden - men man blir nok lei varmen etter 30 dager her nede. Vi hang for eksempel handdukene våre til tørk på gelenderet ute, og etter 5 timer var de fremdeles veldig fuktige. Tenk deg bare når du er i syden, på kvelden er det gjerne sånn at du kan ha en veldig tynn bolerojakke-ting med deg i tilfelle det blir kjølig. Her: NEI. Ingenting. De eneste gangene du trenger merklær er faktisk når du er inne, går inn på butikker og når du sitter på bussen fordi det er airconditioner overalt!

    
   Tuva blogger - viktig del av ferien.


   Nye bikinier fra Victoria's Secret


   Elsker bikinitrusen!
   Utrolig fin bikinioverdel <3<3<3<3


   Haha vi fikk en av de utenlandske folkene til å ta bilde av oss, han tok kanskje 20 bilder og det her var det eneste brukbare. Sier jo litt om hans fotoskillz... 


   Er IKKE så svart. fydsjjj


   tacotime
   YOLO, vasse i sjøen på natten. Farlig med hai og sånn vet dere 0.o   Ha en fin dag/kveld/natt - aner ikke hva klokken er hjemme i Norge. tcmn

  • 09.07.2012 06:33
  • Språkreise
  • 73 kommentarer
  • 08.07.2012
  • Temaer
  • selvtillitsboost!

   Hei!

   Daglig får jeg mail fra mange jenter i alle aldre som handler om selvtillit, kroppsbilde, utseende og andre problemer. Det er veldig vanskelig for meg å svare personlig på alle disse mailene, derfor prøver jeg av og til å skrive noen temainnlegg som handler om ting jeg ofte får mail om. Nå tenkte jeg å ta opp et tema som mange sliter med: nemlig selvtillit. Det er ikke lett å alltid ha selvtillitten på topp. Jeg selv har ikke driitbra selvtillit, men jeg gjør det beste for meg føler jeg - og det er det viktigste. Jeg syns selv jeg har for store hofter, for tynne armer, for udefinert mage, for lange ben osv. Listen er lang, men jeg prøver å ikke legge meg for mye opp i det. Jeg prøver heller og fokusere på de tingene jeg liker med meg selv, uansett om det er vanskelig. For det er det, tro meg. Hvorfor se på det positive når du kan se på alt du vil endre hele tiden? Skal jeg være ærlig er det veldig slitsomt, tar ofte meg selv i å tenke at "det skal jeg trene, puppene skal få silikon, overleppa skal få restylane, jeg skal gå opp i vekt der og der" osv. Det er ikke sunt å tenke på det hele tiden, for det bryter ned selvtilliten din! 

   De tipsene jeg skriver nå er ikke noe som kommer til å endre kroppen din på noen måte, det er bare enklere tips for å glemme bort selvtillitsstyret og kanskje hjelpe deg på bedre vei.

    Først og fremst: kvitt deg med negative venner. Har du venner som hele tiden slenger frekke kommentarer, prøver å få deg i et dårlig lys både når dere er alene og blant folk - hva faen? Da er det ikke en venn. Du burde heller menge deg med folk som faktisk er positive og støtter deg, fremfor noen som lett kunne sagt at "nei, den kjolen var stygg på deg" fordi de syns du så way to hot ut i den og ikke vil at du skal se bedre ut. Hvis du henger for mye med folk som slenger med leppa om alt mulig er det alt for lett å bli slik selv, og det er ikke en bra vei å gå.

    Godta komplimenter: Hver gang man får et kompliment har mange en uvane med å svare med "Takk, men jeg syns ikke det" eller den typiske Facebook-tragedien hvor bestevenninnen kommenterer profilbildet ditt "Du er så pen pusen min<3<3<3" og du svarer med "Nei, jeg er så stygg :O DU som er pen jentami<3:DDD".... Nei, feil. Dropp det. Hvis noen gir deg et kompliment og faktisk syns noe bra om deg, burde du godta det og ta det inn til deg - at de faktisk liker det med deg som de nevnte. 

    Sammenlign deg med: DEG SELV. Det kommer sjeldent noe positivt ut av å sammenligne deg med andre. Å se på din kropp ved siden av en supertrent og fit modell vil bare gjøre det trist og deprimert om du føler at kroppen din er for stygg. Sammenlign heller bilder av deg selv for en tid tilbake siden med hvordan du ser ut i dag - er det en forbedring har du masse å være fornøyd med. Er det ikke en forbedring vet du at du må prøve hardere enn hva du har gjort tidligere.

    Positivitet: Kanskje det aller viktigste punktet. Er det for mye negativt i livet ditt, vil det bare forsterke en eventuell dårlig selvtillit. Ser du på deg selv negativt blir det enda verre. Se positivt på deg selv, tenk på alt du har og personene du har rundt deg. Hvordan kan du forbedre selvtilliten din? Finn noe positivt med deg selv, omså bare en ting, og den vil allerede være forbedret! 

    Finn dine styrker: Mange tror at de ikke er god til noe. At de er udugelige, og ikke klarer noe nyttig i livet. Det er feil - alle er god til noe. Du er kanskje ikke flink til å trene så ofte som andre, men kanskje du heller har veldig god kunnskap? Du vil komme langt i livet med bare det, tenk alle mulighetene som åpner seg da. Sannheten er at man kan ikke være god i alt, uansett hvor mye man skulle ønske det.

    Hjelp andre: Dette er noe jeg elsker. Å hjelpe andre gir det så mye tilbake, den følelsen du sitter igjen med etterpå. Gi en 10er til en uteligger, hjelp moren din med søndagsvasken, jobb en vakt for en kollega som ikke kan - uansett om det er stort eller lite så er det å hjelpe en veldig positiv egenskap og jeg selv syns det gir meg en mye bedre selvfølelse. Føler meg ren, snill og omtenksom.  

    

   Tumblr_lnp5i8ql531qlmlyco1_500_large 

   Cute-fashion-girl-high-heels-love-favim.com-287919_large  
   tcmn
  • 08.07.2012 18:35
  • Temaer
  • 120 kommentarer
  • 08.07.2012
  • Anbefalinger
  • enda mange godbiter

   Hei!

   For dere som kanskje ikke viste det, så åpnet sommersalget hos Nelly for alle for en stund siden. De har enda mange godbiter igjen til tross for at salget har vart en stund - her er et par favoritter jeg har funnet så langt. Er så mye å velge mellom så jeg klarer faktisk ikke finne alt jeg liker! Om du vil kjøpe noe fra salget kan du se HER - linken tar deg direkte til salgssiden hos Nelly! 


   Sexy rød kjole HER    //    Beige oneshoulder-kjole HER   //    Søt hvit kjole med åpent parti HER   Enkle sorte wedges til sommeren HER

   - Har du handlet fra Nelly sitt salg? (affiliatelenker) tcmn

  • 08.07.2012 13:30
  • Anbefalinger
  • 28 kommentarer
  • 08.07.2012
  • Språkreise
  • fredagen - båttur og hard rock

   Hei!

   I forigårs (fredag) dro vi på en båttur for å oppleve Miami fra sjøen. Var utrolig morsomt å se, Miami var liksom delt opp i mange øyer. Kjendiser hadde hus/feriehus på adskilte øyer som det kostet dritmye å bo på. Var også noe helt annet å se Miami fra utsiden enn det var når du satt på bussen og kjørte gjennom. Du fikk liksom et helhetsblikk. Det varte i halvannen time, og etterpå dro vi på Hard Rock og spiste mat. Var helt grei mat, Friday's hadde bedre egentlig men vi fikk bare velge utifra 5 retter siden vi var så mange som skulle spise samtidig. 
   Genser fra VS


   Hard Rock cafè i Miami hadde før en svæær gitar på taket, men en orkan rev den ned.
   Meg og Silje + Andrea


   Alle de norske EF studentene, tror jeg. Husker ikke om vi var 27 eller 28. Skal vi se hvor flink jeg er på navn... Har linket de jeg vet har blogg.
   Fra venstre oppe: Turi, Katrine, Ingeborg, Inger Johanne, Ingrid, Anette, Susanne, Una, ?, ?, Bjørnar.
   Fra venstre midten: Tuva, meg, Silje, Andrea, Lema, Maria, Petter, ?.
   Fra venstre nede: Malin, Carina, Rakel, Ida, Nidhi, Marianne, Linda og Martine. 
   Miami!
   Hahaha stygg!!
   koser meg så mye på båt xD


   andrea som har flettet Tuva   Skriver om lørdagen i morgen, må få bedre nett først. Så vidt signal på rommet jeg og Tuva bor på her, oh no bloggen 0.o

  • 08.07.2012 08:41
  • Språkreise
  • 47 kommentarer
  • 07.07.2012
  • Konkurranser
  • vinn JUSTIN BIEBER billetter

   Hei!

   Jeg deler ut to billetter til konserten som holdes på Telenor Arena i forbindelse med Justin Bieber's BELIEVE tour den 16. og 17. april 2013. Jeg trekker TO forskjellige vinnere. Jeg skal selv på konserten, og gleder meg utrolig mye. Elsker det nye albumet til Justin Bieber, alle sangene er faktisk utrolig bra - men min favoritt er "Be Alright"! Så meningsfylt sang, og som nummer to kommer "As Long As You Love Me".

   For å delta må du gjøre følgende

   1) MELDE DEG PÅ EVENTET https://www.facebook.com/events/241073412679282/ og invitere ALLE dine venner
   2) LIKE Atomic Soul på Facebook https://www.facebook.com/atomicsoul
   3) SIGNE OPP på nyhetsbrev slik at de får muligheter til å kjøpe billetter FØR alle andre den 11.juli kl 09.00 www.atomicsoul.no
   4) Kommentere innlegget mitt   Litt info om Justin Bieber konserten:
   - De selger ikke VIP eller backstage billetter til Justin Bieber.
   - Du må være fylt 13 år innen 16. april for å dra på konserten alene uten en verge over 18
   - Det er satt opp egne Bieberbusser som går fra følgende byer: Oslo S, Trondheim, Ålesund, Kristiansand, Haugesund, Stavanger, Bergen, Arendal, Lillehammer, Skien, Hamar, Elverum, Gjøvik, Kongsberg, Larvik, Tønsberg, Fredrikstad, Kongsvinger, Hønefoss, Hokksund, Lillestrøm, Drammen, Elverum, Drøbak, Ski, Sandefjord, Halden, Vikersund og Moss. Disse bussene kan du kjøpe billetter til på billettservice 12. juli. 
   - Det blir solgt 1000 Diamond Circle billletter og 3000 Golden Circle billetter per konsert, disse kan kjøpes på forhåndssalg!
   - Pris på billettene er: Diamond Circle (1345,-). Golden Circle (885,-). Ståplass (630,-). Sitteplass tribune (630,- og 530,-).

    
   Det der er så syyykt sexy %!!!

    

   DEL GJERNE INNLEGGET VIDERE! 
  • 07.07.2012 18:07
  • Konkurranser
  • 2909 kommentarer
  • 06.07.2012
  • Språkreise
  • miami beach

   Hei!

   I dag har vi tilbringt dagen på Miami South Beach. Det er en veldig stort strand, var veldig fint men det var sykt mye tang og dritt i vannet så det var ekkelt å bade. Håper stranden på Cocoa Beach har litt renere vann! Ble iallefall litt farge på oss alle sammen, så dro jeg og Tuva og spiste på T.G.I.F for å deretter stikke en tur innom Victoria's Secret. Kjøpte meg en ny genser, en bh, en bikinitopp og to bikinitruser. Kostet faktisk 1000 kroner, er ikke så billig på VS men det er verdt det. Gleder meg til å finne Forever 21, der skal jeg gå bananas med kortet!!!

   Måtte bruke BH på stranden i dag siden jeg har tatt med meg en bikini som ikke matcher i det hele tatt. Derfor jeg kjøpte meg ny i dag! Nå skal vi alle sammen på cruise, så skal vi spise på Hard Rock senere. Blogges i kveld eller i morgen!

   Tuva shopper litt
   Her venter vi på å bli plukket opp fra stranden. Var faktsik en random mann som gikk med søppelposer, han spurte om vi ville bli med han på stranden senere og om han kunne ringe oss. Tuva bare "haha no!!!" så gikk vi. Han tror jeg heter Vanessa lol!
   Shoppiiing! - Har du det fint der du er nå?

  • 06.07.2012 22:24
  • Språkreise
  • 145 kommentarer
  • 06.07.2012
  • Språkreise
  • first day

   Hei!

   I dag har det vært veldig mye reising. Vi tok flyet fra Gardermoen til London klokken 8 på morgenen, så måtte vi vente på Heathrow flyplass i 5 timer før flyet vårt gikk til Miami. Når vi skulle gjennom sikkerhetskontrollen i London ble jeg kroppsvisitert, og tro meg - det er ikke som i Norge. Her tar de deg på rumpa, og de beføler deg overalt. Til og med innenfor buksekanten! Ble også kroppsvisitert + veskesjekk når vi skulle gå ombord på flyet til Miami. De plukket ut noen tilfeldige og selvfølgelig ble det meg. Den flyturen tok rundt 9 - 10 timer, og deretter måtte vi stå en time i kø for å komme gjennom passkontrollen.  

   Nå har vi endelig ankommet USA, akkurat nå er vi på et hotell i Miami som heter Homewood Suites by Hilton. Her skal vi være til lørdagsmorgen. Det er alle oss norskene, samt italienere, spanjola, franske folk osv. Vi er kanskje 80 - 100 stykk til sammen om jeg hørte rett fra kurslederen. I morgen skal vi tidlig opp og dra på South Beach og være et par timer, samt shoppe litt. Trenger faktisk den shoppingen så mye fordi jeg har med meg en shorts og en topp, nothing more. Iallefall så drar vi til Cocoa Beach hvor EF Resort ligger på lørdags morgen, bussturen dit fra Miami er på 3 og en halv time. Vi får snakkes i morgen, dere kan regne med at det kommer minst 1 innlegg om dagen mens jeg er her nede.
   Tuva spiste American Breakfast, var ikke lite mat for å si det sånn!


   Kjøpte favorittlipglossen min på taxfree, koster 119 ca!
   Club sandwich, sykt god!!


   tuva's frokost


   chiller utfor miami flyplassen
   Sånn har jeg gått med iPhonen hele dagen, interessant


   Her ble vi hentet med buss for å bli fraktet til hotellet

   Her er rommet jeg og Tuva bor på sammen med Andrea og Ida fra Stavanger: 


   Ha en fin dag alle sammen!

  • 06.07.2012 04:35
  • Språkreise
  • 77 kommentarer
  • 05.07.2012
  • Hverdag
  • der eller der

   Hei!

   Nå sitter vi på flyet mot London. Tror det blir en dag med syykt mye reising, er nok ike fremme før det er fredag hos dere. USA ligger jo 6 timer bak, så bloggingen vil skje på litt forskjellige tidspunkt for dere. Det er iallefall bilder fra før vi reiste fra hotellet ved gardermoen, klokken 4... om morgenen. Hadde et lite stunt når jeg skulle ta outfitbilder av Tuva, glemte nøkkelkortet inne så jeg sto utelåst i trusa. Bra jobba, Therese :))) Tuva sprang heldigvis ned i resepsjonen og fikk de til å låse opp, måtte gjemme meg imens ellers hadde det blitt litt klein stemning når personalet kom opp! Anyways, vi snakkes fra varmere strøk   


   mh, ja.. bra valg med zebraBH :(


   tcmn

  • 05.07.2012 07:39
  • Hverdag
  • 102 kommentarer
  • 04.07.2012
  • Hverdag
  • galskap

   Hei!

   Nå ligger vi på hotellrommet og chiller, reiser videre til Florida i morgen. Har ikke møtt de vi skal reise med enda, men ser de nok på flyplassen tomorrow. Har faktisk sittet i en time og lest igjennom en latterlig diskusjon på facebook, har bare en ting og si: beliebers gone wild. Klikker fordi de mener jeg, l0ve og Sophie har fått VIP og backstage-billetter gratis til Justin Bieber konserten i Norge. Hellooo, da vet dere mye mer enn oss. Vi har fått helt vanlige billetter som dere også kan kjøpe, i tillegg til de billettene fikk vi 2 hver til å dele ut i konkurranse. Det var mange som mente vi skulle takke nei til billettene fordi vi ikke er store nok beliebers og ikke fortjener det, men ærlig talt: ville du takket nei til å få gratis billetter til en av verdens største artister sin konsert? Tviler på det. Og hun som skrev innlegget gikk på en måte på til angrep på oss og sa vi ikke fortjente en dritt, vi fikk servert alt på et sølvfat og hun var så sykt lei av det og blablabla - alle andre fortjene med andre ord mer enn oss. Spar meg....

   Derfor utsetter jeg utdelingen av Justin Bieber billettene til i morgen, tydeligvis er det egentlig ikke nødvendig for meg å dele de ut da det ikke virker som folk vil ha de. Når jeg skriver at jeg skal dele ut billetter, hva får jeg tilbake? Et A4-ark med dritt. LOL sier jeg bare. Snakk om å være utakknemlig - og bare for å ha sagt det så har jeg ikke spurt om å få billetter til meg selv. Det var noe jeg ble tilbudt, og et tilbud jeg ikke takket nei til. Hvis du hadde blitt tilbudt Lady Gaga billetter, ville du takket nei fordi du følte det var råttent gjort ovenfor andre fans av Gaga? Hmm, nope..... Jeg hadde uansett kjøpt billett til konserten om jeg ikke ble tilbudt denne, og det var heller ikke slik at jeg måtte dele ut 2 billetter til dere for å få en selv - det var frivillig. Og var i tillegg noen som mente bare beliebers skal få dra på konserten, wtf? Hadde Justin sett oppførselen til mange av dere og sett mye av det dere skrev så hadde han sikkert nektet dere å komme inn på konserten, forkastelig. Fans, beliebers, what so ever? Hvem er dere som skal bestemme hva jeg er? Kanskje ikke verdens største belieber, men jeg er en stoor fan av han og for meg er det nok! Selv om jeg ikke skriver om han daglig og twitrer til han 24/7 så betyr det ikke at jeg ikke liker han like godt som dere - hadde dere hengt med meg og Tuva i en dag så hadde dere hatt et helt annet bilde enn dere har nå. Vi snakker faktisk om han ganske ofte fyi.

   Nå håper jeg vi kan sette en strek over dette!


   bloggere...

   -
   Vi ble faktisk så sykt stygg på alle bildene vi tok, svett sminke og sliten etter flyturen.


   Gidder ikke meeeer
   HADE <3

  • 04.07.2012 23:29
  • Hverdag
  • 296 kommentarer
  • 04.07.2012
  • Hverdag
  • pakket og klar

   Hei!

   Nå er det ikke lenge igjen før jeg og Tuva reiser nedover til Oslo, flyet går 18.40 og lander rundt 20.30 på Gardermoen. Vi reiser videre grytidlig i morgen mot Florida, håper noen vekker oss sånn at vi kommer oss tidsnok på flyplassen. Gleder meg til å møte de andre deltakerne, samt å faktisk sette kursen mot USA. Husker jeg begynte å telle ned til turen vår når det var over 100 dager til, og nå er det under 1 dag igjen liksom. Vi skal sove på hotell ved Gardermoen i natt, så dere hører fra meg når jeg kommer fram. Ha en fin dag videre kjære lesere   


   Ikke bare har jeg pakket til jeg skal reise, måtte pakke ned hele rommet også siden jeg flytter ut når jeg kommer hjem. Hjelp...


   1 måned i Florida, og jeg har pakket ca ingenting. Kofferten var nesten stappfull når jeg skulle 24 timer til Oslo bare en gang, så det sier jo litt hvor flink jeg er!


   tcmn

  • 04.07.2012 14:33
  • Hverdag
  • 66 kommentarer
  • 04.07.2012
  • Blogg
  • girls1st

   // Innlegg i samarbeid med Libresse

   Hei!

   Jeg vil gjerne dele en ganske kul ting med dere. Libresse har noe de kaller for GIRLS 1ST - et intiativ for å få jenter til å prøve ut mange nye og spennende ting. Enten du skal få ditt første kyss, din første mensen, dra på din første ferie osv så støtter Girls1st deg hele veien. Denne nettsiden er ikke en side med produkter eller reklame, det er en side de ser på som en tjeneste som kan være til nytte for dere. En tjeneste av jenter - for jenter. Du kan for eksempel delta i forumet og spørre om hva enn du lurer på! Girls1st er kort sagt en side for jenter der du kan komme i kontakt med andre som har opplevd samme ting som deg, få svar på vanskelige spørsmål og lære mer om ting. 

   De har også en fane som de kaller "Firstipedia" hvor du kan spørre om alt du vil anonymt og få svar fra eksperter eller andre medlemmer. Du finner den rosa fanen nesten øverst når du klikker deg inn HER

   (Beklager at det kommer et reklameinnlegg når jeg ikke har blogget så mye i det siste, men når man har avtale med samarbeidspartnere må man nesten gjennomføre det. Kommer ordentlige innlegg senere i dag!)

  • 04.07.2012 08:20
  • Blogg
  • 22 kommentarer
  • 02.07.2012
  • Blogg
  • bra det her

   Hei!

   Har ikke pc fordi laderen er fucked up, derfor har dere ikke hørt noe fra meg. Våknet faktisk nettopp, ja jævlig bra, har iallefall USA døgnrytmen inne. Må begynne å pakke nå, hele rommet mitt skal være tomt innen onsdag. Hjelp :(

   Takk til asfalten i Tromsø for egendesignet iPhone :))

  • 02.07.2012 23:26
  • Blogg
  • 79 kommentarer
  • 02.07.2012
  • Språkreise
  • Florida

   Hei!

   Nå er det bare 3 dager til avreise til Florida. Vi drar først ned til Oslo på onsdag, også reiser vi tidlig avgårde torsdagsmorgen mot USA. Gleder meg veldig til å møte alle som skal være med, samt å faktisk komme fram. Tror det blir veldig spennende og oppleve kulturen der, lære språket bedre og til å ligge på stranden og shoppe. For dere som vurderer språkreise, så kan dere allerede bestille for sommeren 2013 HER. Du kan velge mellom mange forskjellige reisemål - for eksempel Malta, California, Florida, England osv. Vi skal bo på EF Resort, som er hotell, men man kan også velge å bo hos vertsfamilie.

   Bestiller du din språkreise for 2013 innen 1. august i år så får du det til 2012 prisene. Kan være lurt å gjøre det da prisene stiger litt neste år :) EF har også noe som heter Summeranza, som er en stor fest med konsert. I fjor var Ke$ha hovedartisten. De har en Summeranza i London og en i Malta. I London kommer Will.I.am til å være, og på Malta opptrer NERVO. Det er ikke så dyrt å være med, du kan lese mer om det HER.

   I tillegg er vinneren av bloggawards kåret - den heldige jenta som får være med på turen til Florida ble TURI. Hun blir, som meg og Tuva, også å blogge fra Florida.

    
   - Har du vært/skal på språkreise?

  • 02.07.2012 00:07
  • Språkreise
  • 94 kommentarer