hits

juli 2013

koser oss

Hei!

Har ikke nett på rommet, så jeg må mobilblogge til jeg har fikset det. Akkurat nå er vi i Hellas, på øyen som heter Ios. Reisen hit var litt lang, men det er utrolig fint her så det var absolutt verdt det. Gruppen vi reiser med er full av kule mennesker, så tror denne ferien blir veldig bra. LIABP er et veldig greit opplegg og det er noe for de aller fleste. Jeg og Bettina hadde en ganske dårlig start på ferien siden vi ble alt for fulle første natten, og var utrolig dårlig lenge etterpå med kvalme, spying og sånn. Det resulterte i en edru dag nr 2, og i går tok vi det litt roligere. Dagene har vi foreløpig bare tilbringt på stranden og ved bassenget, men vi tenker å ta turen på Far Out Beach Club i morgen eller noe - kommer litt ann på formen. 

Jeg skal fortelle litt mer om turen når jeg får ordentlig nett, poster noen bilder fra Instagram.

Strandkjolen er fra River Island i London.
En av strendene her nede, som heter Mylopotas, er så utrolig fin og stor. Du har alt der, restauranter, minimarkets, vannaktiviteter, barer, beach clubs osv. 

så sykt stress

Hei alle kjære og troverdige lesere <3

Jeg må bare legge meg langflat for den elendige bloggigen i det siste, men alt har vært et sinnsykt stress og i tillegg er jeg helt utslitt hele tiden. Vet ikke hva det er, men jeg føler at jeg er syk. Noe må jo gjøre at jeg har 0 energi og at jeg helst kunne sovet sikkert 20 timer i døgnet. Har det ikke så veldig bra med meg selv for tiden av forskjellige årsaker, så det er vanskelig å fremstille meg glad på bloggen. Jeg er heller ikke den personen som sutrer mest, så da velger jeg heller å la bloggen være litt til jeg er i bedre humør og energien stiger litt.

Nå er jeg iallefall på Gardermoen, som dere vet skal jeg og Bettina til syden med LIABP. Vi reiser 06.30, og første stopp er Ios. Gleder meg til å komme litt vekk fra hverdagen, skal prøve å få slappet av og tenkt på litt andre ting. Alt blir vel mye bedre når jeg kommer hjem igjen.

Ellers er det eneste som har skjedd i det siste at jeg og Tuva har flyttet ut av leiligheten. Vi begynte utflyttingen på mandag, og har gått i ett kjør helt til jeg måtte på flyplassen i dag for å rekke flyet mitt. Begynte liksom å pakke kofferten 20 minutter før jeg måtte dra, og rakk så vidt flyet. Det har i tillegg vært lite kjærestetid før jeg dro, så blir å savne han masse, og gleder meg til å komme hjem igjen allerede - men akkurat nå tror jeg vi begge har godt av litt alenetid.

going out

Hei!

I kveld skal jeg og Tuva ut en tur, er evigheter siden vi sist var ute sammen. Håper på en bra kveld, nå sitter vi på badgulvet og venter på sjåfør så skal vi rett på vors. Vi blogges kanskje i morgen igjen, er midt i flyttingen så har mye å gjøre om dagene..

kiss

roadtrip

Hei!

Nå sitter jeg i bilen sammen med Camilla, vi er på tur til pappaen hennes for å bytte bil. Hun skal låne bilen hans fordi hun kanskje skal til Sverige med typen, og det er litt bedre/tryggere å kjøre med den. Vi blogges når jeg er hjemme igjen, om et par timer ca. Love

VIDEO - London innkjøp

Her er videoen med det jeg kjøpte i London, slet utrolig mye med å laste den opp på YouTube fordi filen var for stor. Måtte klippe og trikse en del, men fikk ordnet det til slutt. Håper dere liker den, sorry for 15 minutter med materialistisk lykke. Enjoy!

Trykk på tannhjulet og velg 720p for best kvalitet!

video på vei

Hei!

Da har jeg spilt inn innkjøpsvideoen, og nå gjenstår redigering og opplastning til YouTube. Tror den ble grei, så da håper jeg bare dere blir fornøyd med den. Videoen ble litt lang, sånn ca 15 minutter, men det får bare være. Dere som er spesielt interessert ser vel hele videoen uansett. Nå skal jeg redigere ferdig, så det er bare å følge med på når den kommer ut :)


voe og kjæresten står bak meg :ooo haha neida, men jeg møtte Emilie på Summeranza - hun virket veldig hyggelig og hun var pen! :)
 

new week

Hei!

Da var det mandag, og en ny uke. Har ingen planer foreløpig, men skal nok bare slappe helt av og kanskje ta bloggen litt mer seriøst?! Hahaha.. Tuva er hjemme, og hun har jo også begynt å blogge, så da kan vi jo motivere hverandre. Vi har nettopp vært ute og tatt bilder, deilig å ha bloggbuddyen sin tilbake. Tuva foreslo også at vi burde lage en video sammen snart, og det er jeg ganske enig i. Noen som har forslag til hva vi kan videoblogge om? Jeg føler at både jeg og Tuva er litt ute av det der gamet egentlig, men før var vi jo helt rå på videoer. Ah, savner gamledager.. Har forresten filmet litt til innkjøpsvideoen, men tar resten i morgen om jeg gidder så kommer den iløpet av uken! 

Toppen (med smykket faktisk) er fra River Island, armbåndet fra Primark og buksen fra BikBok. Lots of loooove

Adios bitchachos

shoppingen i London

Hei!

Hadde selvfølgelig ikke internett på hotellet, så ble ingen blogging mens jeg var i London.. Beklager for det! Første dagen var vi på EF Summeranza, skal fortelle mer om det når jeg har fått overført bildene og det. Fredagen, som var siste dagen i London, brukte vi på å handle i Oxford Street, som er en utrolig kjent handlegate. Den strekker seg fra Marble Arch ved Hyde Park (vi bodde litt bortenfor Hyde Park) og helt til St Giles' Sircus. Etter St Giles' begynner New Oxford Street. Vi var innom en god del butikker, men det tok lang tid å gå langs gaten fordi det var så sinnsykt mange folk der. Kjente jeg fikk lyst å slå ned noen fordi det var bestandig noen i veien. Vi var innom Primark, som er en billigbutikk, og der inne holdte jeg på å dø. Det var sikkert 1000 mennesker inne i butikken, og det er jo fordi det er så billig der. Det var veldig mye jalla på den butikken, men man fant noen hvis man orket å lete. Ellers var vi innom New Yorker, Forever 21, River Island og andre slike butikker. Kjøpte mye småting som jeg ikke har bruk for, men også en del klær. Skal vise dere alle innkjøpene siden. Etter vi hadde shoppet i ca 4 timer, så hadde jeg så jævlig vondt i armene fordi posene var så tunge at dro vi innom hotellet og la fra oss ting samt skiftet til litt kaldere klær, så dro vi tilbake igjen haha..

 
Smykket er fra Makestyle.no, skjorten fra KappAhl og skjørtet fra H&M
De berømte London-bussene :)


Slik så alle taxiene ut, haha. Spesielt..


Midt i shoppingen tok vi oss en sykkeltaxi siden det var så langt til en butikk vi skulle på, jævlig dyrt da!! 
Her var alt begynt å stenge, og det var deilig for da var det mye mindre mennesker på gaten!


Bettina fina :**

forsinket

Hei!

Nå sitter jeg og Bettina på flyplassen i Oslo. Flyet vårt gikk egentlig 0945 til London, men Bettina la passet i kofferten før hun reiste fra Evenes så hun kom seg ikke gjennom passkontrollen. Derfor måtte vi gå ut gjennom hele flyplassen og booke om billettene til et senere fly, og få bagasjen tilbake sånn at vi fikk passet hennes. Det nye flyet går 1220 så nå sitter vi egentlig bare og venter... Hater å reise, flyplass er så sinnsykt stress. Det er så mye å huske på, dra med seg og alt. Blæææh

hvitere tenner

// innlegg i samarbeid med swiss clinic

Jeg har jo egentlig ikke så gule tenner, men jeg tar fremdeles tannbleking i ny og ne. Det gjør jeg mest for å opprettholde en fin farge, og nå begynner det å bli en god stund siden sist jeg bleket tennene. Fikk tannbleking i posten fra Swiss Clinic for en liten stund siden, og jeg gleder meg utrolig til å teste den ut. Pakken inneholder: Èn 10ml beholder med tannblekingsgele, 3 skinner(?) som man har på tennene og en boks til å oppbevare skinnene i. Nok til ca 36 behandlinger, og man skal visstnok være garantert resultat iløpet av 3-7 dager. Du finner produktet her (100 kr rabatt om du skriver inn rabattkoden SOMMER)

Slik gjør du:
♥ Kok opp vann, et par desiliter er nok
♥ Dypp munnskinnene i vannet slik at skinnen blir myk og kan formes (ta en om gangen)
♥ Etter du har dyppet tannskinnen i det varme vannet, tar du den på tennene og former den slik at den passer perfekt til dine tenner. Her er det lurt at du starter med enten over- eller undertennene slik at skinnen ikke blir kald før du har rukket å forme den. Skulle det allikevel bli feil kan du dyppe den i vannet igjen.
♥ Nå kan du begynne tannblekingsprosessen. Først pusser du tennene dine godt, dette skal gjøres før hver behandling.
♥ Sprøyt gele i munnskinnen, nok til alle tennene du vil bleke. 
♥ Ta på skinnen på tennene, og ha den på i 30-50 minutter hver dag i 1-2 uker eller til ønsket resultat er oppnådd. 

Du burde ikke ta tannbleking hvis du har hull i tennene, dårlig tannkjøtt, om du er gravid eller ammer.

Jeg skal vise dere resultater etterhvert når jeg er ferdig med behandlingen. Marius skal også bleke tennene, så hvis han er snill kan jeg vise resultatet på han og (tviler egentlig, men ja..). 

- Noen andre som bruker tannbleking? :)

pakke

Hei!

Hele dagen min i dag har gått bort til all mulig pakking, vasking osv. Vasket klær da halve badet fløt over av skittentøy, og jeg må ha rene klær til jeg reiser til London på torsdag. Har også vært og kjøpt pappesker og søppelposer, så nå har jeg snart pakket ned alle tingene mine. Det eneste som gjenstår er kjøkkenet, småting i stuen og sånt som
jeg tar når Tuva er hjemme fra ferie. HERREGUD som jeg hater å flytte, et evig styr. Blir godt når jeg er ferdig da, for da vet jeg at jeg ikke trenger å pakke ned tingene mine på en god stund.

Vi får blogges i morgen, skal tidlig opp til frisøren også skal jeg ta nye vippeextensions kl 13. Har dere forresten sett at Tuva har begynt å blogge igjen? Stolt bestevenninne!!

weekend i London

God kveld (for min del morgen, da jeg sto opp for ikke mange timene siden).

Nå har jeg nettopp fått vite at jeg reiser en snartur til London på torsdag og vi blir frem til lørdag. Jeg skal reise sammen med Bettina. Vi skal i forbindelse med EF være med på Summeranza 2013 som finner sted i Kempton Park den 11. juli. Det er en sommerfestival med rundt 4000 EF-studenter fra 100 forskjellige land samlet på en plass samme dag. Der skal det blant annet være artister som Sky Blu fra LMFAO, Luminities fra Storbritannia Got Talent ++. Det blir mye musikk, dans, internasjonale DJ's og morro. Tror det kommer til å bli veldig bra - jeg var jo med EF på språkreise i fjor i Florida, en av de beste opplevelsene jeg har hatt hittil. Du kan lese alt om språkreisen min HER

Vi skal være en ekstra dag der nede slik at vi får shoppet litt til vi reiser videre til syden 25. august. Derfor lurte jeg på om dere har noen anbefalinger på plasser hvor det er bra å shoppe, spise etc? Har aldri vært i London bortsett fra mellomlandinger, så har ikke peiling på noe. Regner med en del av mine lesere har vært der før, så alle tips er til nytte! 

OG jeg trenger enda flere pakketips. Pakkingen gikk ikke så bra når jeg reiste til syden, tok med meg alt alt alt alt alt alt aaaalt for mye.  


Om du er interessert i en gratis katalog fra EF med info om språkreiser osv. kan du bestille din her.

pink blazer

Hei søtnoser!

Jeg har vært en tur hjemme på Kvaløya og spist pizza, sett film og slappet av. Nå er jeg innom hjemme for å si hei til dere, så skal jeg hente Malin og se på nyleiligheten hun har flyttet inn i. Senere når jeg kommer hjem nok en gang tenkte jeg og legge gelenegler, har så nedbitte og stygge nå at jeg selv syns de er ekkel. Fysj, skal slutte å bite en vakker dag. Har faktisk bitt i alle år, så lenge jeg kan huske. Noen andre som ikke klarer å la være? 

Slik ser jeg ut i dag, blazeren er kjøpt på Choies


05.07.2013

Hei!

Nå har jeg faktisk så og si akkurat stått opp, sengen har vært alt for fristende hele dagen.. Skal straks på butikken og kjøpe litt mat, jeg er så sinnsykt sulten for tiden. Skjønner ikke hvorfor, men er vel fordi jeg spiser meg til de grader mett hver gang slik at magesekken utvider seg noe ekstremt. Kvelden blir nok forran TV'en som vanlig, så håper jeg på å dra ut en tur i morgen.

Det var jo av interesse for dere at jeg skulle skrive et mer utfyllende innlegg om den sminken jeg bruker til daglig, så jeg skal gjøre det etterhvert. Kan jo først begynne med øyensminken, for der bruker jeg ikke så veldig mye. 


Disse fire produktene bruker jeg hver dag, og øyenskygge når jeg har tid. Alt dette finner du på Makestyle sin nettbutikk. 1. Jumbo Maskara fra Nilens Jord - denne syns jeg er utrolig bra. Den gir mye lengde og volum, og jeg som knapt har vipper igjen etter vippeextensionet sliter veldig med å få de til å vises. 2. Flytende eyeliner fra Nilens Jord - jeg er kanskje den dårligste til å ta på eyeliner, men med denne ble det mye enklere. Kosten er tynn så du får presise strøk, noe som er viktig. Den sitter også veldig godt når den har tørket. 3. Billion Dollar Brows brow pencil - brynene er det viktigste for meg når det gjelder sminke, og denne gjør jobben mye enklere. Du slipper å spisse den, og du trenger kun svake strøk for å få farge på brynene. Kosten på andre siden er et stort pluss. 4. Camouflage Oil-Free Concealer fra Glo Minerals - jeg elsker denne concealeren, har hatt den mange ganger og blir aldri lei. Den smelter godt inn i huden og er perfekt til rødheter i huden. 


Her har jeg brukt alle produktene over.

kjøpt leilighet

Hei!

Nå kan jeg meddele at jeg og pappa har kjøpt leilighet. Vi vant budrunden på den vi var på visning til i går, og vi overtar den 1. august. Har jo kjøpt den sammen med pappa, men jeg skal bo i den siden han har en annen leilighet. Gleder meg utrolig masse til å flytte inn, den er ca halvparten av størrelsen her jeg bor nå. Det jeg gleder meg mest til er å innrede, det er så gøy å velge ut møbler og alt det der. Selv om det å faktisk skru opp møblene er et slit, men det ordner seg. Har jo en kjæreste som har litt muskler, han kan vel gjøre det :))))<3333

(Og til dere som spør hva som skjedde med meg og Tuva: Ingenting har skjedd med oss. Vi er fortsatt bestevenner og alt det der, og trives med å bo sammen - men nå har vi sagt opp her vi bor og jeg orker ikke leie leilighet lengre så da ble det til at jeg kjøpte)

Slik ser leiligheten ut:

Yttergangen


Stuen og trappen til underetasjen. Elsker tapeten som er på veggen i trappeoppgangen!


Kjøkkenet


Badet og hovedsoverommet


Soverom 2, men det er ikke så stort så skal bruke det til noe annet. Walk-in closet eller kontor.. haha! Og to verandaer, en oppe og en nede.

fresh earplugs

// innlegg i samarbeid med Handelsportal

Heihei!

Nå har jeg nettopp kommet fra visning. Så på en kjempefin leilighet litt bortenfor sentrum, så gjenstår bare å se om budrunden i morgen blir et helvette. Ellers har jeg fått to par nye freshe earplugs i rosa og lilla. Fargene er skikkelig jentefarger, I'm in looove. Earplugsene har mic og volumkontroll/sangbytte, som er veldig praktisk når du trener etc. Fikk også et nytt handy deksel med plass til to kort i, og tror nok det skal mye til for å knuse mobilen om den ligger inni den mappen. Hull til kamera bakpå :)


Earplugs HER til 169 kroner. Mange forskjellige farger.


Kort etui HER, finnes i mange farger. Kun 99 kroner!pain & gain

Hei kjære lesere!

Nå ligger jeg i sengen og slapper litt av, venter på at kjæresten skal komme fra trening så skal vi på kino og se Pain & Gain. Gleder meg sånn passe, har ikke sterke behov for å se akkurat den filmen, men Marius har gledet seg til den kom på kino så det skader vel ikke å se den. Ellers skal jeg på visning i morgen, jeg og Tuva flytter jo ut av leiligheten 1. august og jeg har planer om å kjøpe leilighet denne gangen. Gruer meg veldig veldig mye til pakkingen begynner, må faktisk begynne å pakke om max 1 uke siden jeg reiser 25. juli og derfor må jeg ha fått ut alle tingene mine til da. Flytting er generelt bare et kjempestort stress, men jeg gleder meg til å få en litt mindre leilighet og til å kjøpe helt andre møbler og dekorerer! Kanskje den blir litt mer hjemmekoselig, for helt ærlig så er leiligheten vi har nå litt for stor. Det hadde blitt evig dyrt om vi skulle fått en hjemmekoselig atmosfære her, fordi det er så mye tomrom å fylle. 

Hva jeg har gjort i dag:Sminket meg. Her er det jeg bruker hver gang jeg sminker meg, kan skrive et innlegg med litt utfyllende om alle produktene om ønsket?

♥ har du noen kinofilmer du anbefaler?

innkjøp fra GC

Hei!

Når jeg var på Gran Canaria kjøpte jeg et par ting, vi var bare en dag og handlet og hadde ikke så god tid på oss, så ble bare litt småtterier. Kanskje like greit egentlig, så slapp jeg å kjøpe så mye som jeg ikke har bruk for egentlig (ikke at jeg hadde plass i kofferten heller). Jeg er veldig fornøyd med alle tingene iallefall, så vel brukte penger :) I tillegg til det som er avbildet kjøpte jeg en chillebukse som jeg ikke fant nå, og snus, alkohol, godteri og to av favorittlipglossene mine på TaxFree.


Rosa pumps, kostet rundt 100 kroner. Syns de er så utrolig freshe!


Sandaler med paljetter, kjøpte de bare i farten - men de ble fort en favoritt!


Ny favorittbikini. Den sitter råbra på, og rosafargen er bare sååå søt. Husker ikke hva butikken het, men lappen sier "Calzedonia Cobey"


Kjøpte også et til bikinisett, kun for å få denne overdelen. Må jo ha overdelen i M eller L, så trusen var ubrukelig siden jeg brukes XS der..

97'


Meg og min pappa på Gran Canaria nyttårsaften i 1997. Her var jeg altså tre år. Ligner det på meg? Haha..