hits

august 2009

JEG ER IKKE DØD!

Hei dere der ute!

Forstår hvis noen av dere begynner å lure på om jeg er død som en stein, men neida. Jeg er like levende som du er! Det er bare det at jeg har tatt del i skolelivet igjen, og som venner og kjente vet så er jeg ikke noen skolepike akuratt. Å sammenligne skolen med meg blir som å sammenligne sol og snø. Vi bare er totale motsetninger - men ikke i år! I år har jeg gått inn for å bli skolejente, jeg har handlet skolesaker og faktisk har jeg kjøpt et penal! Det er det første penalet jeg har hatt på hele ungdomsskolen, og jeg går tross alt i 10. klasse. Ja, nok om meg og skolen.

I dag har jeg vært å ryddet etter konserten "Døgnvill". Det ble 4 timers rydding, og vi får 2000 kroner for det. Jeg deltok fordi jeg skal ha lommepenger til vi skal på klasseturen med hvite busser. Jeg gleder meg, reiser på torsdag :) Skal ha med meg 10 000 kroner til å shoppe, og jeg skal kjøpe så mye sko, klær og vesker at jeg dør. Tror jeg da.

Nå har jeg tenkt å finne på noe å blogge om. For jeg er helt tom når det kommer til det stadiet!

Kan begynne litt rolig, å bare stille et spørsmål til dere lesere:
Har du vært hos fotograf noen gang? Fortell hvordan det ble!

afamelogo2

Dette bildet tok vi i fjor hos Fame fotografen. Legger ut flere i neste innlegg :)

BEKLAGER! BOTOX LEPPER???

Beklager lesere, jeg har sviktet dere. Har forlatt bloggen min i flere dager, det begynner allerede å stinke mugg av de forrige innleggene og fluene svever omkring dem. Det er et tydelig tegn på at jeg må oppdatere!

Vel, da har jeg prøvd dette "botox" trikset som mange har gjort, og her er mitt resultat:
therese bigmouth

negar kahn

therese bigmouth 2

stygge lepper

Beklager all dårlig kvalitet på bildene, men er tatt med webcamera og Print Screen.. Jeg har noen på kameraet mitt, men slik som med alle andre ladere og kabler så har da kamera kabelen rotet seg bort for at jeg ikke skal få dele mine nye lepper med dere! Faen! Nå klikker internettet, så jeg deler mere med dere i morgen.

Suss fra mine myke, store & deilige lepper! <3

HJEMMESPA I KVELD

Nå sitter jeg barnevakt, fordi min mor er på rytterfest. Får en ganske passelig betaling for å være barnevakt i dag - dyne, pute og nytt sengesett, en stor puff til å ha ting i og 200 kroner! Og muligens en kjempedeilig jakke hvis de har den på butikken, denne i hvit: http://horze.no/product_info.php?products_id=33021&n=M1

Digget den jakken veldig, den var så lodden og stilig! Jeg elsker slike jakker. Hva synes du? :)

Jeg skal ha hjemmespa når jeg har lagt ungene, gleder meg. Dette er hva jeg har tenkt å gjøre:

Ansiktsmaske:
Banankrem - for tørr hud
Mos en moden banan med en gaffel eller i en blender/mixer. Smør utover ansiktet, legg beina på en krakk og slapp av i 10 minutter. Skyll av med varmt vann og frotter.


Hender:
Kanelbehandling for myke hender
2 kopper vann
1 kopp melk
1 1/2 ss olivenolje
Litt kanel - eller annen krydder

1. Bland alle ingrediensene i en skål som tåler mikrobølgeovn og som er stor nok for begge hendene.
2. Sett skålen i mikrobølgeovnen i 20 sekunder. Blandingen skal være ganske varmt, men fremdeles behagelig å putte hendene i.
3. Hold hendene i skålen i 10 minutter.
4. Ta så hendene opp av vannet, skyll dem raskt i lunkent vann og frotter dem tørr med et mykt håndkle. Smør gjerne hendene med en god håndkrem.

Øyne:
Forfriskende Agurk

Agurkskiver på øyepartiet har sammentrekkende og oppstrammende effekt som glatter ut og reduserer poser.


Føtter:
Hjemmelaget og billig fotbad
Ha ganske varmt vann i en bøtte/stor bolle og tilsett litt grønnsåpe. Ha føttene nedi og la virke i 10-15 minutter. Bruk en god fotlotion etterpå, og stell neglene pene og friske!


Kropp:
Deilig og avslappende bad:
Tapp i varmt vann slik at det holder varmen en stund. Hell så neddi litt babyolje/annen olje. OBS: Ikke overdriv! Da føler du deg som en fettklumb etterpå. Etter det forfriskende badet kan du smøre deg inn med en god lotion og fjerne eventuelt døde hudrester. La kroppen tørke uten å gni deg tørr med en handduk. Lufttørk deg, da tørkes vannet inn i huden og huden får en ekstra god glød og blir myk.


Jeg poster bilder i neste innlegg av meg på min hjemmespa kveld! Gled dere, blir sikkert et helt nyyydelig syn :)

HITS FROM THE 90'S

Ace of Base - All that she want


Technotronic - Pump up the jam


Snap - Rythm is a dancer


Britney Spears - Hit me baby One more time


98 Degrees - Because of You


Christina Aguilera - Genie in a bottle


N SYNC - Tearin' up my heart


Madison Avenue - Dont call me baby


Eiffel 65 - Im Blue


Haddaway - What is love


Lou Bega - Mambo number 5


Fool's Garden - Lemon Tree


La Bouche - Be my lover


Vengaboys - We like to partySmash Mouth - All Star


Beautiful South - A Little Time

BLOGG ER SLEM MOT MEG

Ja, blogg.no er slemme mot meg! De nektet meg tidligere adgang til forsiden, de bare kom med en feilmelding. For en dårlig unnskyldning til å stenge ute dårlige bloggere. Jeg blir rimelig forbauset over oppførselen fra blogg.no sin side. Skjerp dere nå, er lei av å bli mint på at dårlige bloggere kan bare hute seg vekk fra blogg.no.

I dag har jeg ellers bare vært på fjellet med hunden min og plukket blåbær, vel og merke hunden plukket blåbær og spiste de. Jeg liker ikke blåbær, så jeg sto på sidelinjen å fulgte nøye med at hun ikke plukket grisebær. Blått kan smake godt, rødt kan resultere i dødt. Ja, det var egentlig det jeg har gjort i dag.

Jeg må si jeg er skuffet over leserene mine! Det er fortsatt folk som deltar på konkurransen - og det forklarer jo at dere ikke leser bloggen min fordi da har dere tydeligvis ikke fått med dere at den er avsluttet. A-V-S-L-U-T-T-E-T-! Og dere lesere har helt sluttet å kommentere andre innlegg etter at jeg avsluttet konkurransen. Dere har liksom dødd ut og ditched meg. Det er som om dere endelig har skjønt "Bruk & Kast", men har brukt det på et menneske med blogg istedenfor på søppel! Jeg føler meg brukt, ja, brukt av leserene mine. Brukt for en konkurranse, og alle fine ord sagt virker tomme. Hvorfor dele ut innlegg, når kommentarfeltene forblir tomme? Nei, ikke vet jeg. Det får du som leser forklare meg!

Også tenkte jeg på å lage en videoblogg til dere med hvordan jeg sminker meg til daglig - siden noen har etterspurt det. Det blir selvfølgelig en 100 % seriøs video, ikke slik tull som mange andre poster. Noe sånt blir det altså ikke, jeg lover! Hva sier dere? :)

TJENE PENGER PÅ BLOGG!

Vil DU tjene penger på bloggen din? Da må DU lese her! Ja, DU!

Dette er en veldig enkel måte, enklere enn andre jeg har vært borti. Du får 8 kroner per registrerte person som du verver, og du kan gjøre mye gratis for å få penger. På bare 5 minutter hadde jeg allerede tjent 39 kroner!
Woopa er et så lettvint nettsted, at alle skjønner omtrent hva de holder på med. Hvis du har problemer eller ikke skjønner noe, så er det lett og spørre noen andre eller sende en mail til Woopa.

De har mange samarbeidpartnere, og jobber godt med programmet. De er flinke til å skjekke at folk ikke jukser, og da blir "spillet" veldig rettferdig - noe som er bra.

Jeg har bare positive ting å si om Woopa - og alle sammen: MELD DERE INN!

Hvis du melder deg inn på denne linken : http://www.woopa.se/?ref=tcmn så får du til 20 kroner i startbonus!

Woopas sitat: "Make money 100% gratis!"

SALG RUNDE

Jeg har vært på en salgsrunde i byen og kjøpt meg mye fine klær, sko og ting og tang. Jeg tenker at jeg kanskje lager en video der jeg viser fram hva jeg har kjøpt, hva sier dere til det?

For 300 kroner fikk jeg:
- "marine" tunika (25 kr)
- leopard sko (49 kr)
- gjennomsiktig blondetights (44 kr)
- gjennomsiktig tights (50 kr)
- Chinos bukse (50 kr)
- highwaist skjørt (30 kr)
- vanlig genser (30 kr)
- armbånd & øredobber (17 kr, 5 kr)

Det vil si at jeg er storfornøyd med kjøpene i dag. Hvis dere er interessert i å se tingene, så bare skriv en kommentar så lager jeg en videoblogg med dagens innkjøp.

Forresten, i dag skal det til sammen komme ut 4 videoer på bloggen min, inkludert innkjøpsvideoen. Det blir 2 videoer med spørsmålsrunde, 1 video med konkurransen og 1 video med innkjøp. Blir du til å se alle videoene?

.

20 januar 2010 - skolen

Genser - Cubus
Bukse - BikBok
Over-knees - Bianco


15 januar 2010 - kvelden


Sko fra Nelly ("Bangkok")
Jeans fra BikBok
T-skjorte fra Lindex
Øredobber fra H&M12 januar 2010 


Stripete topp - H&M
Cardigan - Zara
Strømpebukse - Cubus
Shorts - Cubus
Strømper - Julegave
Støvletter - DinSkoKontakt meg

Har du noen spørsmål ang noe spesielt som du helst ikke vil slenge ut med i en kommentar, eller har du noe konstruktiv kritikk å komme med? Vel, da kan du kontakte meg på mange måter uten å måtte slenge inn en kommentar som alle kan lese. Bare ikke mistforstå meg - du får lov å spørre via kommentar også!


Nettby
; tcmn / Therese Charlotte
Facebook; Therese Charlotte Margrethe Nielsen
Mail;
tcmn@hotmail.no (ikke hotmail.COM men hotmail.NO) 
Alle FANmail; tcmnfan@hotmail.com - BILDER, VIDEOER OG LIGNENDE DU HAR LAGET!

Bare å spørre i vei, så lover jeg deg at du skal få et fornuftig og ærlig svar, jeg biter vanligvis ikke!

Om Therese

Jeg er eieren av denne bloggen, og heter så mye som Therese Charlotte Margrethe Nielsen. Men helst foretrekker jeg da og bli kalt Therese Charlotte eller Therese. På denne siden skal jeg skrive litt om meg selv, slik at du som leser kan vite hvem du leser om.

Er nå 15 år og jeg er bosatt i Nordens Paris, nemlig Tromsø. Min store lidenskap er hunder, og selvfølgelig dyr ellers. Har egen hund, som jeg trives stort med(http://superlotta.webs.com). Ellers er jeg mye med venner, jobber på BurgerMan og holder på med skolearbeid.

Jeg startet å blogge fordi jeg syntes det var en god måte å få fram det man mente, samt at man kan dele dagene med venner som bor både nærme og langt borte. Har blogget aktivt av og på, så har ikke noen eksakt telling på hvor lenge jeg har blogget - men desember - januar er min største bloggperiode!

Hvis du har noen spørsmål ang meg så er det bare å sende en liten kommentar :)

Jeg har hatt blondt hår:
1

Men nå har jeg brunt hår:

Dyremisshandling - hvorfor?

Ja, jeg har valgt og ta opp dette temaet. Det er et ganske sterkt tema som farer omkring i omverdenen.

Jeg selv er HELT imot pels og dyremisshandling. Jeg har bestandig vært glad i dyr, og derfor har jeg valgt å ta opp dette temaet.

Hvorfor skal disse helt uskyldige dyrene som ikke kan forstå hvorfor de er så slem, gjennomgå at de gir den juling, banker den, river av den pelsen, slår, sparker og dytter den? Slutter å gi den mat, vann, binder den bare ute i flere dager uten noen tilgang til skygge - HVORDAN MENER STYGGE MENNESKENE SOM GJØR DETTE AT DYRET SKAL FORSTÅ DET? ER DERE HELT KLINA FUCKA I HODET? Jeg blir bare så forbanna på dere som gjør slikt!!!!

De som driver med dyremisshandling skulle faen meg fått smake sin egen medisin, og personlig ville jeg søren meg gått og sparka, rivi av håret og dytta, spytta på, stukket en kniv i hjertet og sagt at der får du ligge å død fordi du er slik mot dyret ditt! Hvordan føles det liksom nå, når det du ville påføre dyret ditt heller er snudd og blitt påført deg? Nei, SCREW YOU PEOPLE som driver med dyremisshandling! Stikk til helvette og brenn i hjel for alt jeg bryr meg - for dere er i mine øyne ikke et menneske - men et skall som ikke har noe inni ford dere er så jævlig dum, tom i hue og følelsesløs! EIER DERE IKKE SKYLDFØLELSE FOR SVARTE? Jeg mener, HVORFOR trenger dere å påføre dyrene smerte? HVA I HELSIKKES har de gjort mot dere? "oooo, jeg fryser.... nå må jeg gå og flå en rev så jeg kan holde meg varm, for de har jo ikke gjort meg noe!!" tenker dere sikkert også gjør dere det! Fy faen, tror dere reven tenker slik "oooo, jeg er sulten.... nå må jeg gå og spise et menneske for å bli mett, for de har jo ikke gjort meg noe" - NEI. det gjør de ikke! Og hvorfor i svarte skal dere begnne å flå en rev for å holde dere varm? Har dere hørt om ulla fra sauen som ikke påfører dyret smerte når man barberer den? Har dere hørt om klær?

Vel, det var min snikksnakk om hva jeg mener om DERE som driver denne forbanna dyremisshandlingen. SCREW you!

Mercy_web-1.jpg Stop Dog Abuse image by shorty101420

Det er jättevarmt..

Som noen av dere sikkert vet, så bor jeg i Tromsø. Og denne byen er vel ikke kjent for sine varme dager, men heller for sine kalde og grusomme vintre! De jeg hater, og helst kunne vært uten. De vintrene hvor jeg lengter etter Oslos varme sommerdager, de vintrene hvor jeg bare får lyst å pakke meg selv inn i en koffert for så å sende meg selv til Kreta eller Tyrkia. De vintrene hvor jeg bare blir trist av været, rett go slett trist.

Ja, men nå er det da ikke snakk om hvor kaldt det er - men hvor varmt det faktisk er. Temperaturmåleren viser 25,4 grader i skyggen! Det er jo mongovarmt til Tromsø å være. Jeg sitter ute i sola og bare nyyyter sommeren for tiden, fordi vi har hatt denne hetebølgen i over 1 uke, nesten 2 vil jeg si! Og mere varme kommer det framover.

Når det er sol og fint vær, så glemmer jeg alle tanker og ting jeg har å gjøre. Jeg føler meg bare fri, rett og slett fordi det er så fint vær og jeg elsker jo fint vær. Det må være noe av det beste jeg vet, og når jeg våkner om morgenen med dyna på gulvet(som er min hylle forresten, gulvet altså) fordi det er stekende sol og fuckings varmt, så blir jeg i 100! Jeg bare elsker sola. Ja, jeg elsker den slik jeg elsker min hund. Sol og hund er min levegrunn ;)

Nok om det fiiiiine været. I dag har jeg ikke tenkt til å gjøre så mye egentlig, hadde tenkt meg på Elkjøp for og kjøpe en ny bærbar pc, men siden mamma ikke kan før i morgen og jeg skal på jobb i ettermiddag så kjøper jeg den i morgen. Halv 4 skal jeg dra på jobb og steke god mat i det fiiiiiine været :( Liker ikke å bruke det fiiiiiine været til slik. Da er det bortsløst!

Vel - hva skal dere i dag? Og kommenter, mine få lesere, KOMMENTER!

Her er et bilde av gårsdagens utsikt:
img0573

FINN TRE FEIL

Ja, den som klarer å finne tre feil på det NEDERSTE bildet skal få linket bloggen sin i 5 innlegg framover :)
Jeg blir til å trekke mellom alle som finner de 3 rette feilene på det nederste bildet. Den som da blir trekt ut er vinneren og får premien :)

Lets start! Orginalen:
img0574


Finner du tre feil her?
finn fem feil