hits

august 2010

outfit 28 augustiii

Outfit fra lørdag. Skulle egentlig ha shorts, men orket ikke det så tok heller min kjære høytlivs-bukse fra BikBok :D


Buksen min fra BikBok. Den er veldig komfortabel på, også mye stretch i den også.


Topp fra Polen. Tror det var Forever 21 eller noe sånn. Det er "åpen skulder" på den, noe som jeg liker :)


Ring fra Glitter og armbånd fra Lindex.


Sko fra Nelly. Mye finere i virkeligheten!


Øredobber fra Glitter om jeg husker rett.

noen bilder fra lørdagen

Haha, hadde glemt å lese på selvbrunings instruktene at man skulle dusje litt etter man hadde tatt den, slik at fargen ikke var så oransje. I går så jeg ut som en vandrende appelsin, men straks jeg dusjet fikk jeg en kjempefin og dyp brunfarge! Så jo helt jævlig ut den fargen jeg hadde i går. Glad det ikke er sånn den skal være, uff...

Slenger inn noen bilder fra en koselig lørdagskveld. Var med masse herlige jenter. Blant annet Elena, Tuva, Anna, Birgitte, Nora, Vilde, Agnes, Linda og Miguel (ja, han er jente).

Vi tok også taxi. Var en sykt snill taxisjåfør. Vi fikk en tur i maxi taxi til 250 kroner, fra Rødbrua i tromsdalen til Gimle! Han jobbet i Din Taxi, så jeg absolutt anbefale dere å bruke Din Taxi i Tromsø :D


Birgitte, Anna og Elena. Babes!


Birgitte, Anna og Elena forran. Vet ikke, Nora og Vilde bak.


Tuvasnuppa og meg


maritimepijah94


Hahhhaha. Anna og Elena e åpen hele natta på chat-linja. Ring 666!!


Agnes, taxisjåførens høyre hånd.


verdens beste taxisjåfør og passasjer!


Billig, Dintaxi <3
Haha, no comment på Elena.


Hotties and the nottie


Var så jævlig stygg brunfarge under den hvite prikken, så måtte sensurere.


Fra øverst: Nora, Linda, Agnes, Miguel, meg, Vilde, Olav?, Elena, Fredrik og Kenneth.
Under: Birgitte, Anna og Tuva babeees

- Hva hardu gjort i helga?

lurte dere bare litt

Jeg tar ikke fri helt til fredag. Er tilbake i løpet av søndag(i dag). Har bare måttet prioritert hund, venner og andre ting i helgen så jeg måtte ta meg en kort bloggpause. På torsdag jobbet jeg, fredag var jeg på skole, tannlegen og jobbet litt siden noen var syk på jobb. Så var det lørdagens gjøremål. Var i byen med Tuva og Markus for å shoppe litt, så tok jeg og Tuva solarium. Når vi kom hjem chillet vi hver for oss, så dro vi ut og fant på noe sprell litt over alt egentlig.

Peace out, er stuptrøtt om dagen!

Haha så jo knalloransje ut! Har en selvbruning fra Lorèal tror jeg det er, i ansiktet. Den ser ganske oransje ut på bildene, mens den jeg har på kroppen på bildet er fra ShadowTans, og den ser mye bedre ut på bilder. Fikk den i posten i dag, og er kjempefornøyd. Kommer nok en anmeldelse på ShadowTans i morgen:)

vi snakkes

Jeg mente jo ikke alle leserene i forrige innlegg. Mente jo de som tar helt av bare "OMG, DÆVEN DU E STYGG. GÅR DU PÅ VGS OMGOMGOMG VERDENS UNDERGANG. HOREE" leserene.

Vi snakkes neste fredaag, tror jeg trenger meg en lang bloggpause. er jævlig lei :)

blogger ikke før fredag

Først skal vi gå på tur med skolen, så skal jeg rett på jobb så vi snakkes ikke før fredag. Kommer til å være død når jeg kommer hjem skjønner dere. God natt <3

VIDEOBLOGG - be a thangster

Haha, lol. Snakk om å ha lite å gjøre i dag! Men jeg er imponert! 3 videoer på 2 dager, flink?

En "thangster" er en Therese-Gangster. En person som er verdens tøffeste ;)

Sang: Pitbull - Go Girl     Video redigert i: Windows Live Movie Maker

dette var i posen

Dette var i BikBok posen jeg kjøpte for en stund siden. Pluss noen nydelige øredobber og en ring, men finner ikke de tingene akuratt nå.


Disse to nye plaggene. Høytlivs bukse og en nydelig bluse. Det passet også bra sammen :)
Buksa gikk på 399 og blusa på 249. Hvis du kjøper begge deler får du jo også med en pcveske.
Den er gjennomsiktig baki ryggen, så lønner seg å klippe av lappen og skjule lappen på BH'en. Forran på blusen er det et lag under det øverste som gjør at den ikke er gjennomsiktig :)


Blusen kan også brukes til en litt finere shorts, kanskje strømpebukser under shortsen.

VIDEOBLOGG - rydder (endelig)

Først vil jeg gratulere min bror som bestod oppkjøringen til bil! Nå er han på vei til Bardu i sin splitter nye Ford Fiesta, tror nok han er fornøyd ja.

Her er en videoblogg til dere, hvor jeg endelig har tatt til vett og ryddet litt. Gidda ikke filme alt da :)
Siden stygge youtube fjernet lyden, kan dere spille av sangen under imens.

Paradiso Girls - Patron Tequila  

verdens beste bror <3

Gratulere så mye med dagen, verdens beste storebror <3

I dag fylle du 18 år, og æ vet du har gleda dæ til den her dagen med tanke på bil og førerkortet. Også å kjøpe egen snus, haha.

Vel, no har æ så og si levd 16 år med dæ snart. Det har vært som en berg- og dalbane. For det meste e vi på det høyeste å krangle om det meste, mens i det siste har vi vært mye på det stadie der vi ikke har krangla særlig. Vi har alltid vært som de fleste søsken, slåss, krangle og irritere hverandre som faen.

Selv om du e en jævlig irriteranes person att på til, så e æ veldig glad i dæ. Du e en god storebror. Smart, hjelpsom(når du gidd) og fornuftig.

Også får du ha en kjempefin dag, Nichlas :D

Glad i dæ <3

Nichlas og mæ


Nichlas, søskenebarnet mitt og mæ


Røyke vannpipee. Innlegget e skreve på dialekt da detta e et litt mer personlig innlegg.

VIDEOBLOGG - valper 29 dager

Her er en videoblogg med valpene på 29 dager. De er begynt å leke og rømme fra valpekassen hele tiden. Egentlig utrolig irriterende, da jeg må stå opp opptil flere ganger midt på natten for å legge de i valpekassa igjen.

helt på bærtur

Joda. Måtte gå på bærtur med småsøskene mine i går. Hurraaa!! Det er så gøy og sitte å se på når de plukker spiser opp blåbærene. Hehe, not. Jeg liker ikke blåbær, så for min del hadde det ikke gjort noe om det var tomt for blåbær der. Vi var bare en halvtime da, til min store fornøyelse. Eneste jeg gjorde var å knipse noen blinkskudd og sitte å peive vekk all den stygge myggen hele tiden.

I morgest da jeg våknet var det forresten en veps i taket mitt. Den fløy fram og tilbake, samme rute hele tiden. Lå i senga helt hvit av skrekk og skalv som bare det i 10 minutter før jeg listet meg bort til vinduet for å åpne det fort som faen og springe vekk. Selvfølgelig velger vepsa og skifte kjørerute og setter kursen mot meg. Pingle som jeg er springer jeg ut av rommet og hyler. Hehe, vepsfobi.


Aw. Kjærringa med staven, høyt oppi hakkadalen.


Emil i lønneberge har vært på klinings med et par blåbær. Player!


åh, fiiiint <3 brodern sin remagenser er også fashion atm


Snuppelura mi :D


Haha, random.

- Er det farlig for en hund å spise bjørnebær? Lotta gjorde nemlig det, og kunne ikke nekte hun heller...

noen nye, lekre øredobber

Disse øredobbene kjøpte jeg på Cubus her om dagen. Syns de er ganske fine. De er liksom ikke to much, men heller ikke bare en liten perleøredobb. Syns fargen er fin også.
Her ble fargen litt rar. De er mye mer gullfarget enn på dette bildet.

Noen lurte på hva jeg har øredobbene på, siden tråden min røyk. Jo, de fleste ligger i en boks, men de siste jeg har kjøpt har jeg hengt opp på en... kleshenger... Haha, så det på http://noram.blogg.no sin blogg, så tenkte jeg "whateeevah".. De henger ikke så godt da, siden de havner på gulvet titt og ofte.

Så svaret mitt er vel at jeg har de i en boks, på en kleshenger, i vesker og på gulvet :)Haha. "Blad" på gulvet - den nederste øredobben.

Hvor har du dine øredobber?

nytt videokamera

Mamma og jeg har kjøpt nytt kamera i dag. Videokamera - JVC Everio GZ-MS 110. Det virker foreløpig bra, men det står på lading nå. Skal fikse en videoblogg når det er ladet opp, så gled dere :D Det jeg liker med dette kameraet er at det tar minnekort, og man kan legge direkte inn på dataen. Har et annet videokamera, men det er kun kasett og det er jo utrolig slitsomt.

Kanskje blir det flere videoblogger framover :) Regner med det. Kameraet veier også en fjert og ingenting, så det kan virke litt skrøpelig ved første "touch", men det er altså et godt kamera til 1700 kroner ca.

Også må jeg selvfølgelig beklage litt for den utrolig slappe bloggingen min, men jeg har vært sliten og trøtt i det siste. Sikkert på grunn av skolen. Vi har skole fra 08.15 til 15.30 hver dag :( Eneste små fordelene er at vi begynner ikke før 10.00 på mandager, og vi slutter 13.00 på fredager.

Btw: BikBok innkjøpene kommer når buksen er vasket, så om 1-2 dager. Hehh, treg ja. Og headerne kommer når jeg har tid! Har fått inn nesten 200 headere, og det tar en stund å gå igjennom.serr

åherre

men æ starta dagen me å ta mæ en tur til byen.. for å henge på bk.. å shope litt selfølgelig!... men så kom æ jo da selfølgerlig på at... byen e jo ikke åpen på en søndag, så æ blei sittanes å vente på buss'n i 3tima

men! æ har åsså vært på TIL kamp.. det va faen ikke artig, for æ va så lita at æ så ikke en drit.
men nok om det..

bare å sende mæ venne forespørsla, å spørsmål
(ingen spørsmål om kor høy æ e!!!!!!)

hvor jobber du?

Får dette spørsmålet daglig, så poster et gammelt innlegg.

Mange har spurt hvor jeg jobber og om jeg kan fortelle litt om jobben min. Joda, det kan jeg vel. Kan starte med å si at jeg jobber på et gatekjøkken i Tromsø. Det heter BURGERMAN. (http://burgerman.no)

Vi selger hamburgere, kylling, snitzel, nuggets, pommes frites osv. Egentlig trives jeg ganske godt i jobben min for det meste, det er en veldig rolig og overkommelig jobb. Man blir liksom ikke døds sliten og lei :)

Det jeg gjør når jeg jobber er egentlig alt det de andre gjør. Kundeservice, lager mat, vasker og rydder, spiser litt mat og lignende. Det er ikke en alt for krevende jobb, noe som gjør at det ikke er så vanskelig å huske ting. I tillegg til at jeg jobber der så jobber TUVA WILL'ASSEN og Catarina Pedersen jobbet der, men hun har sluttet nå siden hun flytter snart.

I lønn får jeg 85 kroner timen, pluss helgetillegg på 19 kr. De fleste vaktene jeg jobber varer i 8 timer, så det som er bra med min jobb er at man slipper å jobbe mange korte vakter for å få en god sum penger, man kan heller jobbe litt færre lange vakter og liksom ta alt i en sleng. Det er det jeg digger! I helgene varer vaktene litt over 10 timer, det er jo mye men det er jo mye penger. I måneden tjener jeg gjennomsnittlig 5000-6000 kroner ca. Nok til å leve på :)


Meg som drikker bruuus<3 Ikke et uvanlig syn!


Tuva sitter og spiser taco!

kan jeg aldri holde det ryddiiiig??

Jeg hater meg selv. Jeg klarer jo ikke holde rommetmitt ryddig! Roter jo bare mer og mer. Dagen etter jeg har shinet det, så ser det ikke ut. Egentlig burde jeg ta meg 5 minutter hver kveld å rydde opp det jeg har rotet den dagen, men jeg sparer heller alt så jeg må ta meg 1 time hver søndag til å rydde. Åh, så dum jeg er :(


thia søøta

Nå skal jeg gå å rydde. Dette er jo bare en tredjedel av rotet mitt :(

work weekend

Har hatt jobb både torsdag, fredag og lørdag så har ikke hatt tid til å blogge. Har kun vært på skolen, hjem for å styre med hundene, dratt på jobb så kommet hjem dødtrøtt og lagt meg. Skal ikke jobbe i morgen, så satser på å blogge bedre da. Beklager fraværet. Nå er jeg sliten, så blogges i morgeen <3

herlig dag i bukta

I dag dro hele VG1 Service og Samferdsel til Telegrafbukta for en "bli kjent" dag. Heldigvis var været på vår side, og det var herlig å bare chille litt. Egentlig ville jeg aller helst hjem og sove, siden jeg var så trøtt.

Vi hadde iallefall volleyball, grilling, tautrekking og chilling. Her er noen bilder fra dagen:

Ensprett.


Emil, my mæn


Karen og ei søt lita jente


Lovely


Tuva og meg <3


Vet ikke, Karen, Natalie og Andreas.


Tautrekking. Karen var overbevist om at de skulle vinne.


Tror nok enda hun var overbevist


Så går de mot streken


Og taper...


Karen tok det heldigvis med et smil :):):)


Masse småunger som absolutt ville være med
Karen og Mads bestemte seg for å bade. Vannet vårt har en temp på 8 grader max


Mads hoppet uti
Karen også


Vi møtte masse søte jenter som hang rundt oss hele tiden. Hun i rosa leser bloggen vår, hahaCiao, skal jobbe <3

Billion Dollar Brows fra coverbrands.no

Fikk tilsendt noen utrolig gode produkter fra Coverbrands for en stund siden. Har nå prøvd det ut et par uker, og jeg er superfornøyd. Alt jeg fikk anbefaler jeg dere å investere i, det er virkelig verdt det.

Kjøp BDB Brow Boost til 265 kr. Trykk på navnet!

Kjøp også BDB Brow Powder (jeg har Light Brown) til 195 kr. Husk også å skaffe deg en kost som er bra til å legge Brow Powder med. Da anbefaler jeg BDB Angel Tip Spooly Brush til 190 kr. Trykk på navnene :)

outfit første skoledag

Som alltid slet jeg med å finne klær til å ha på meg. Det eneste jeg klarte å tenke ut var dette, noe som bare var helt greit liksom. Jaja, bedre lykke med klærne i morgen! Og det vet jeg blir bra, hihi.


Skjorte - Vero Moda    .    Buksetights - Cubus    .    Veske - Tyrkia    .    Ring - H&M    .    Spenne - Lindex


Fin, min nye posè!


blackhaaaired ....

- Hva hadde du på deg første skoledag?

tung skoledag

Vi hadde en ekstremt tung skoledag i dag. Hele 30 minutter lang! Hehe, er utslitt..... neida :)

I morgen får vi vite hvem vi kommer i klasse med, og jeg krysser fingrene for at jeg havner med Tuva. Etter vi hadde vært der i dag, gikk jeg og Tuva ned til byen. Fikk kjøpt meg en dritfin bukse og bluse som dere skal få se i morgen, også fikk jeg fikset busskortet mitt. Vi satt også å chillet litt på Egon.

Nå er jeg hjemme, og skal bare spise litt vafler og ta en liten lur. Er ekstremt trøtt!
Lei meeeeg, hadde aldri trodd jeg noen sinne skulle ha SVART HÅR :(


Hva er det i posen? Jo, vent og se :)


Tuva snuppa mi <3
heh, paparazzi

krise

Farget som sagt håret i dag. Brukte mørkbrun farge, men håret ble svart som dere kan se på bildet. Er overhodet ikke fornøyd, og savner min gamle farge allerede! Heldigvis har jeg hørt fra flere at når de farger håret med mørkbrun farge, blir det svart først - så lysner det etter et par dusjer :)

Hvis det ikke blir lysere kommer jeg til å dø! Jeg liker absolutt ikke svart hår på meg.

På det bildet med brunt hår, har jeg slettet håret så det er mye finere der også i tillegg til fargen!

alphadog for Lotta

Lotta har fått noen supersøte klesplagg og en leke fra AlphaDog. Tror hun ble veldig fornøyd. Jeg likte iallefall alle tingene hun fikk. Nettsiden AlphaDog er heller ikke så dyr, og de har et stort utvalg. Her er Lotta's nye skatter:


Supersøt matros genser. Det er en lomme på ryggen med et maritimt anker på. Den er også supermyk, så Lotta trives kjempegodt i den. Knapper under magen så man trenger ikke tre den over hodet. Det er også en hette på genseren.
Kjøp matros genser her.


AW! Den søteste selskapskjolen jeg har sett. Lotta passer perfekt til den. Minner meg om barndommen min, hihi. Den er også litt romslig sånn at hun ikke misliker å gå i den. Mykt stoff og stretch under magen.
Kjøp selskapskjole her.
Haha, dagboken til Lotta. Det er en leke vel og merke, med pipelyd hvis man hunden biter på de rette stedene. Inni boken står det om hennes dypeste hemmeligheter og kjærligheten til Max. Eller ikke? :)
Kjøp dagbok her - eller gå for laptopen du finner her!

innkjøp

Haha, skal jo ikke bruke headerne til designet mitt, er dere gal? Skulle se hva dere gjorde utav forslagene jeg fikk inn, også legge de ut i et eget innlegg. Har ikke tenkt å se ut som den bakgårds hora på headeren min heller akuratt ;)

I dag har jeg vært med lillebroren min og kjøpt skolesaker. I morgen er første dag på videregående, kan nok bli ganske spennende, men er nok skolelei allerede når jeg kommer hjem. Kjøpte også hårfarge og en tannbørste som jeg følte at var nødvendig. Halloo, den er elektrisk! Og rosa!!!
Garnier Nutrisse Cream farge 3. Siden min farge falmer så fort, velgte jeg en mørkere denne gangen.


Oral-B Vitality Braun elektrisk tannbørste. Hahaha.... lol innkjøp!


Diverse skolesaker. Blant annet 5 skriveblokker, 1 matteskriveblokk og markeringstusjer.


Whats this?


Farger! Heheheh

- Er du klar til din skolestart, og hvilken klasse begynner du i?

de som vil

De som vil, kan prøve å lage en fet header av disse bildene. Kommer til å legge ut alle headerne jeg får :) Send de til tcmn@hotmail.no. Blir morsomt å se hva jeg får inn :D

Helst de to øverste, men hvis dere absolutt må kan dere bruke det nederste også.
goodbye slitte tupper

Jeg satt i sengen på facebook i morges klokken 11, og leste status updates. Plutselig ser jeg ei som har skrevet at hun skal til frisøren og stusse håret, og at det blir deilig å få vekk de slitte tuppene. Så tenker jeg plutselig "FAEN! Har jo frisørtime klokka 12!!!!" Så da hadde jeg 10 minutter på å kle på meg, pakke og suse til bussen.

Var litt flaut å komme til frisøren med et overtupert hår fullt av hårspray fra kødde photoshooten i går, men de vasket det heldigvis før vi begynte. Jeg klipte meg hos Centimeter Frisør som ligger like over Nerstranda, ved 42 og 34 busstoppet. Klipte meg der forrige gang også, de er ganske rimelige i pris og flinke så derfor velger jeg den salongen, men så klipper jeg meg hos en lærling da men hun er kjempeflink :)

Jeg stusset en del slitt av tuppene, samt graderte og fikset bittelitt skrålugg. Er lei av pannelugg, siden det er så slitsomt å holde orden på den også vokser den ut så fort.

Her er resultatet:
Har Johanne på besøk, og vi kjedet oss så jeg krøllet håret hennes med en krølltang jeg fikk fra http://makestyleshop.no. Det blir til å komme en anmeldelse på den snart, den er jævlig bra :D

Søta mi <3

Nå skal jeg underholde besøket mitt, kisses from Therese og Johanne :*

et minne fra barndommen

Jeg var på besøk hos mor i helgen, og da fant Julian en leke som jeg har hatt når jeg var liten. Det er ganske morsomt å finne ting fra man var små, og jeg har flere ting i huset som er minner fra barndommen min. Det kom ikke som et sjokk akuratt at det var et dyr han hadde funnet, for jeg satt alltid og lekte med små lekedyr på hemsen til mor før. Husker jeg lånte med meg masse av de små dyrene ned til Oslo når jeg bodde der, og hadde de med på skolen. Vi brukte å leke med det i friminuttene på en platting bak gamleskolen, haha.

Dette er iallefall min kjære plutoleke <3


- Har du noen minner å dele fra din barndom?

photoshoot

I går kjedet jeg og Marte oss, så vi bestemte oss for å ha en liten "kødde" photoshoot. Jeg sminket meg så mye at fregnene ikke vistes, haha. Skal love deg jeg måtte skrubbe godt for å få vekk all sminken, hadde vel tre lag med møøørk foundation. Planen var at Marte skulle bli seende ut som Taylor Swift/Peyton i OTH og jeg skulle se ut som Miley Cyrus, men vet ikke helt om vi klarte det. Hahahaha.... bildene ble jo litt fete da :)

T1


T2


T3


T4


T5

Hahahahahahahahahehehehehehe.... NICE outfit må jeg si, lol x)

M1


M2


M3


M4


M5


M6

Bildene er tatt med Canon EOS 450D med standard kit-objektiv. Kontraster redigert i Photoshop CS2.

- Hva synes du om bildene, og hvilket var finest av meg og hvilket nummer var finest av Marte?

maddi jane på 11 år

Denne jenta er sykt flink å synge! Marte viste meg først en sang, så gikk jeg inn på en sang der hun sang "Impossible" av Shontelle. Jenta har så absolutt et STORT posentiale, hun var ekstremt flink å synge :)


Her er den sangen jeg syns hun sang aller best!


Break even - The Script's (cover av Maddi Jane)

valpenes første måltid

Valpene er fylt 3 uker nå, og det er utrolig morsomt å se hvor fort de vokser. Når de er 4 uker blir de mer lekne og aktive, så jeg gru-gleder meg litt :) I dag tok valpene seg til rette i matskålen, så de smakte på litt Royal Canin valpefor. Jenta og den helt sorte gutten likte det veldig godt, men de to andre kan diskuteres.


De to som spiste og likte det. Jenta til venstre :)


Nomnom


Her ser du den grå til høyre, den brukte matskåla til å slappe av på vel og merke...


Har ikke spisemetoden helt inne enda nei....


Lotta skjønte ingenting... "Hvorfor får ikke jeg spise????"


Fulgte nøye med og så sitt snitt til å løpe oppi kassa og spise opp resten.

noen bilder fra minnestunden

Det var en veldg fin minnestund egentlig. Politiet stengte av tunnellen i en halvtime for anledningen. Det var en prest som sa noen ord i begynnelsen, og folk fikk gå fram og legge blomster/tenne lys ved "åstedet". Valgte å ikke ta noen bilder inni tunnellen, da jeg ikke syns det passet. Stemningen var rørende, og de fleste gråt. Det var en utrolig sterk halvtime som tok hardt på følelsene og tankene. Når jeg så moren hannes gå fram mot der han kræsjet, kjente jeg tårene presse på. Tenk hvor vondt hun må ha hatt det, hvor vondt alle må ha hatt det.

Etter en halvtime var de nødt og åpne tunnellen igjen, og alle tok med blomster og lys for å lage et lite minnested utenfor. Syns det var flott at så mange møtte opp for å minnes Lasse, men hadde ikke forventet noe annet :)

Kondolerer, og sier bare hvil i fred, Lasse!

gårsdagens outfit

Er ikke i noe særlig humør til å blogge i dag, det håper jeg dere kan forstå. Om en time skal jeg og Tuva på minnestund for Lasse utenfor tunnelen i Tromsdalen. Det er det minste vi kan gjøre for å vise vår støtte.


Tights - H&M
Søt bluse - http://fashionlove.no
Skinnjakke - H&M
Solbriller - solbrillekongen.no tror jeg
Smykke - Accessories 
Sko - Tyrkia
Øredobber - H&M


Diverse ringer fra Glitter og BikBok.
Veske fra tyrkia.

et liv kan snu så fort

Fredag den 13. er en dag jeg nå kommer til å hate. Mange har sikkert lest på Tuva sin blogg, om Lasse som ble borte fra oss i natt. Hans liv gikk tapt når han kræsjet i veggen i tunellen i Tromsø. Noe så brutalt, urettferdig og kjipt kom brått på oss alle - at det var han som gikk tapt var vel enda mer sjokkerende. Jeg kjente han ikke godt, men kjente han nok til å vite at dette fortjente han ikke. Lasse var en utrolig god gutt. Snill, imøtekommende, morsom og omtenksom. En gutt man ikke kunne se noe vondt i.

I dag er en utrolig trist dag, og i tillegg styrtregner det. Jeg tenker bare på hvor fort livet kan snu, hvor mye hvert sekund betyr og at et lite sekund kunne endret alt. Jeg tenker på hvor jævlig det må være for alle - kjæresten Ingvill som er på vår alder, venner og ikke minst familie. Dette er nok en tankevekker for alle.

Livet er brutalt, og mange går bort fra oss uten at vi overhodet skulle tro det kunne skje med dem. Jeg kondolerer til absolutt alle, og oppfordrer dere lesere til å melde dere inn i disse to gruppene og viser deres støtte:
- Hvil i fred Lasse. Meld deg inn i gruppen her
- http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Stenge-tunnellen/117731868278672


Lasse og Ingvill <3


Saken kan leses her

innkjøp - billig billig!

Var innom BikBok og kjøpte enda flere skjulte skatter, samt H&M. Alt jeg har kjøpt i det siste har vært råbillig, og jeg elsker virkelig salg. De har ofte mange ting som man aldri ville funnet på å kjøpt hvis de ikke var på salg, så derfor får man en del klær som man egentlig ikke har vært på utkikk etter.To tightser fra H&M. Begge var på salg, så prisen ble på 50 kr.


Vingering fra BikBok. Den andre kjøpte jeg for en stund siden, tror den er fra Accessoaries eller noe.T-skjorte med kule skulderdetaljer - 29 kr fra BikBok.


Øredobb fra Bikbok. 20 kroner.


Øredobber fra BikBok. 10 kroner


Solbriller fra BikBok. 20 kroner :)

Nå er jeg klar for skolestart :) Faen, bare 5 dager til første skoledag. Kill me! Blir jo selvfølgelig spennende å begynne på 1. VGS de første dagene, men etterhvert savner man bare sommerferien. Kjipt at det er 10 måneder til neste. Heldigvis kommer julen ganske rett på etter det, og den "lange" høstferien vår på 2 dager eller noe :)

barn chiller også i onepiece

Kjøpte disse utrolig søte "OnePiece'ne" til småsøskene mine når vi var i Tyrkia. Betalte 300 for begge to tror jeg, og de er utrolig deilig sier både Thia og Julian. De ser ut som verdens søteste kids i kosedressene. Se for deg selv:

Naaaw <3

dagens outfit

Utrolig nok kommer det et outfit. Jeg har ikke hatt noe særlig outfit i det siste, men det er jo sommer og det er ikke alltid man gidder å pynte seg. I dag pyntet jeg meg litt, mest av kjedsomhet. Tok meg en liten bytur. Kjøpte 2 tights, 1 t-skjorte og noe accessoaries som dere skal få senere.


Blazer - http://newlook.com   / tunika/kjole/bluseting - BikBok


Sko - "converse"  // strømpebukse - aner ikke


Solbriller - http://fashionlove.no :)
Veske - turkey


Armbånd - Lindex    // Ring - BikBok


Øredobber - husker ikke helt hvilken butikk.

- Whatcha think?

favorittjeans fra cubus

Har to jeanstights fra Cubus som jeg liker ganske godt. De er like, bare forskjellig farge. Egentlig liker jeg den i dongeri-farge best, siden den andre har fått en ganske rar farge etter den har blitt vasket en del ganger. Husker ikke helt hva jeg betalte for jeansene, men de var ikke så dyre. Størrelsen er ganske liten på den grå i forhold til den lyse. Begge er XS, men den grå føles mer ut som en XXS.
- Hvilken likte du best?

dirty facts about me

Lenge har jeg tenkt på å skrive et innlegg der jeg avslører ting jeg ikke har fortalt dere før. Noe av dette vil jeg egentlig ikke legge ut, men fortid er fortid og jeg er ikke den personen lengre. Derfor skriver jeg det til dere :)


Det var tidlig i mine skoleår, at jeg begynte å mislike den tørre brødskiva med svett ost på. Jeg ville ha nugatti, ikke svett ost. Siden jeg aldri spiste matpakka med brunost/salami/servelat and whatsoever måtte jeg jo passe på at mamma ikke oppdaget det. Hvordan kunne jeg skjule noe så stort ovenfor min egen mor? Jeg var jo bare 7-8 år eller noe.

Jo - jeg gjømte matpakkene! De fleste matpakkene lå i plastikkposer altså. Gjømte noen under en benk i gangen, men fryseren var stedet som hovedsaklig fikk gjennomgå. Her la jeg så mye matpakker bak fryseren at vi fikk maur innvasjon. Det ble maur langs listene, på gulvet og overalt egentlig. Gjømte også mat jeg ikke ville spise når jeg var hos mor for eksempel, hvis brødet var tørt. Yummy, og enda bedre var det da mamma fant lageret bak fryseren. God lukt? Jepp :)

Det var også tidlig i mine skoleår. Hvis jeg var litt sen til timene mine bare, så var jeg redd. En liten redd harepus som skulle gjømme seg for bjørnen. Vi hadde en sånn gang med vegger, også gikk man liksom ut og inn i klasserommet. Dette var når jeg gikk rundt 4. - 6. klassen på Frogner barneskole i Sørum.

Jeg kunne ofte komme 5-10 minutter for sent, men det ble jo enda lengre siden jeg var så redd for å gå inn i klasserommet. Var redd for at folk skulle se jeg kom for sent, så jeg satt i gangen helt til det kom noen (eks. læreren) og så meg for så å ta meg med inn i klasserommet eller helt til friminuttet begynte. Snakk om å være redd!

Det var i 6. klasse når jeg hadde flyttet til Tromsø. En gang skulle jeg ta buss til skolen fra pappa i Tromsdalen. Jeg turte ikke gå av  bussen, siden busstoppet var rett utfor skolen. Jeg var redd, så jeg tok buss videre til busstoppet mitt og dro hjem. Der satt jeg meg i sofaen og spiste pops.

Rundt denne tiden oppstod skulkeren. Jeg skulket mange dager i 6., 7. 8. og 9. klasse. I 6. skulket jeg dager som skidagen, dager jeg forsov meg og dager jeg var i dårlig humør. 7. klasse skulket jeg av samme grunner egentlig. I 8. begynte jeg å skulke av latskap. Lei av skole, lekser, prøver og å måtte stå opp. 9. klasse ble det mye skulking. På toppen av det hele skrev jeg for lenge siden falske meldinger i meldingsboka, men det oppdaga mamma. Sorry.

HVA? Dette tenker du sikker nå. Jo, jeg har bedrevet nask... Det var i 6. klasse tror jeg, når jeg hadde flyttet til Tromsø for en stund siden. Jeg og min gamle bestevenninne begynte å stjele ting fra butikker på kjøpesentret vårt. Vi stjal lipglosser, truser, bher, annen sminke og av og til klær. Vi gjorde dette kjempelenge, helt til jeg fikk med min andre gamle bestevenninne. Da gjorde jeg det enda mer. Vi tok oss såkalte "shopping runder" på kjøpesenteret noen dager.

Dette var helt til vi ble stoppet i heisen. Dette husker jeg som om det var i går - vi hadde nettopp vært på Cubus og stjelt nattkjoler, truser, bher, parfymer og litt sånn. Vi gikk inn i heisen for å ta heis neid, og døren var på vei til å lukke seg igjen. En hand stikker seg mellom og åpner heisdøren. Inn kom en dame i oransje jakke. Vi trodde hun var en vanlig "kunde", så vi sa ikke noe. Da sa hun "Hei jeg heter lallalala og jobber som lalalala". Vi bare tenkte SHIT"!"#"()%¤!(")#! Hun spurte oss om vi hadde stjålet fra Cubus, fordi en dame hadde sett at vi tok med oss en parfyme inn på prøverommet. Vi bare "eh, neeei. satt den på plass". Også spurte hun om å få se kjapt i vesken vår, men det fikk hun ikke lov til.

Hun tok oss med på "kontroll" rommet, og der skulle hun sjekke veskene våres. Haha, måtte le litt når hun dro ut både nattkjoler, stringtruser og parfymer. Husker jeg var litt lettet den dagen, siden hun ikke sjekket lommene mine. Jeg hadde nemlig 2-3 buttons der som jeg hadde stjålet. Hahaha. Det hele endte med at vi måtte ringe mamma og bli hentet, fikk 3 mnd besøksforbud på kjøpesenteret og bot på 500,-.

Vil bare si at dette er lenge siden, og noe jeg aldri kunne funnet på nå. Jeg er over kriminell lavalder, og det ville blitt større - mye større - konsekvenser for meg hvis jeg drev med det den dag i dag. Jeg er ikke særlig stolt over at jeg gjorde det før, men det er ikke noe å gjøre med det. Fortid er fortid, som jeg skrev lenger opp.

Jeg har et soveproblem. Ikke et hvilket som helst soveproblem - et seriøst soveproblem. Jeg våkner aldri av noe som helst. Må ha menneskelig kontakt der hvor noen enten kaster et glass vann på meg, roper til meg eller river i meg for å våkne. Det er ikke sjangs for meg å våkne av vekkeklokken, det kan jeg bare drite i med en gang. Sover forbi alle vekkeklokker, anrop og meldinger. Noen ganger i sommerferien har jeg våknet og sett på telefonen - 34 ubesvarte anrop!

Nå i sommerferien legger jeg meg sentsentsent, sover lenge og står opp sentsentsent. Har ikke sjangs til å stå opp å rekke noe klokken 13.00 for eksempel hvis jeg er alene hjemme - siden jeg ikke kommer meg opp.


- Det var alt jeg hadde på hjertet for nå. Var det noe som du ble overrasket over?

er føtter sexy?

Jeg satt nettopp på rommet mitt å trådde i taket med mine rene og myke føtter. Da jeg kom til å tenke på at "faen, føtter er jo absolutt ikke fint med mindre de ser velpleide ut. Det er uansett ikke fint. Tær ær stygt, og ja.....". Jeg er ikke noe fan av føtter. Iallefall hvis man ikke har fine føtter.

Mine føtter er ikke de fineste, har et rart ben som stikker ut på hver utside av foten men man ser det ikke så godt på bildet. Det er liksom på midten av utsiden av foten. Også har jeg nå fått et hvitt, stygt arr midt på fotoverflaten. Det kommer nok av at jeg pilket av et ekkelt rur.

Jeg blir egentlig litt sjokkert. Har ikke tatt sol på snart 1 måned faktisk, ikke langt unna. Men fortsatt har jeg en helt grei, gyllen farge. Skal begynne på betakaroten og ta sol nå som det snart er vinter. Wihuuu!


Mmmm... på tide å shave leggene!
My beautiful scar <3 not


Fullstendig over at jeg har helt nylakkerte negler!
Og når vi er inne på neglakk. På lillefingern øverst er et bevis på at jeg har sluttet å bite negler! Fra bunnen av neglen til der neglelakken begynner nederst er så mye de har vokst siden jeg sluttet. Wihuuu! :D

- Syns du føtter er sexy/fint?

innkjøp fra bikbok og H&M

Var med Marte i byen i går, var godt å se hun igjen etter at hun var vært i Oslo i en uke. Var innom BikBok, og de hadde så klart mye salg. Kjøpte noen fine skatter, og noen basic plagg. Var også og kjøpte en ring og noen øredobber på H&M, som jeg falt for. Ringen er jeg enda ikke helt sikker på.... hmm :)


Disse syns jeg var utrolig fine. Fra H&M.Ny ring. Litt too much kanskje, men jeg er ikke helt sikker. Også fra H&M.Buksen kjøpte jeg på BikBok til 29 kroner! Toppen er også fra BikBok, og kostet 29 kroner.Kjole/tunika fra BikBok. 29 kroner for denne også. Syns den var utrolig søt :D


Kjole fra BikBok. 49 kroner gikk den på, og den er også utrolig søt.


Basic tights i beige fra BikBok. 99 kroner, men den var ikke på salg.


Tights med transparent kneparti. 29,- fra BikBok.

god morgen

Virkelig. God morgen! Jeg er faktisk helt opplagt til tross for at jeg ikke bruker å stå opp før i 3-4 tiden. Jeg skal nemlig på mopedkjøring nå, så jeg holder på å kle meg opp til Tromsø's kalde kjørevær. Har dusjet, vasket håret og funnet fram klær. hahah, mine klær er ikke til å skryte av.

Hva jeg har på meg til å kjøre på scooter i flere timer?
- 3 tights, 2 gensere og en tynn ytterjakke. Sokker og "converse" sko. Kjøreklær rett fra Biltema (BikBok).

Her er forresten firehjulingen jeg skal ha, tror jeg. Frakten på mopedbilen ble så sinnsyk dyr at jeg måtte droppe den, buhu. Jeg blir nok til å kjøpe firhjulingen hos broren min, E-ton Viper STREET 50:

Må løpe og spise pops. Ciao my friends, har forhåndsskrevet noen innlegg til dere :D

hvorfor man skal låse rommet sitt

Min lillesøster kan være utrolig irriterende, sånn at jeg bare tenker "åh, for en drittunge....." til tider. Iallefall når hun går inn på rommet mitt når jeg ikke er hjemme, kaster rundt dyrt Nilens Jord solpudder og sminker legoklosser. Når hun går på nattbordet og river ut ting fra smykkeskrinet. Når jeg finner øyenskygge på veggen, og rouge blandet utover puten min og høytaleren på nattbordet.

Disse tingene fant jeg i dag. Hurra!! Nå er jeg _virkelig_ gla' i deg lillesøss...... NESTE gang skal jeg nok ta deg på fersken, luring. Eller eventuelt bare låse rommet mitt når jeg ikke er hjemme. Ja, vekk med sminketyven.

Nå må jeg vaske også. Hurra2!

lol ass

Altså, navnene på hundene er bare midlertidlig helt til de kommer til nye eiere :) Så slipper jeg å kalle de "gutt 1, gutt 2, gutt 3 og jente". Og dere som sier Acne betyr kvise, OGSÅ? Acne er et merke, og det vet nok de fleste. Den skal jo ikke akuratt leve med navnet siden den skal få nye eiere. Det blir jo det samme om du kaller hesten/hunden din for Felix - heei, stakkars!! kaller du den for ketchup?? felix er ketchup, omgomgomg!!! faen du er duuuum

Og jo, jeg vet flere merkenavn men jeg letet etter korte og enkle som ikke var for lange. Alexander MqQueen er liksom alt for langt.....

Nå skal jeg rydde rommet! Det ser for øyeblikket slik ut:

Trodde jeg nettopp hadde ryddet rommet.. tydeligvis ikke! Etterpå får dere se dagens innkjøp :)

navn til valpene

Nå har jeg funnet navn til valpene. Siden Lotta er en fisefin hund, og jeg elsker mote and so on, så måtte det bli noe med mote. Da tenkte jeg på merkenavn. Først tenkte jeg på bare merkenavn på A, men det ble litt vanskelig siden jeg bare fant to. Så kom jeg på at jeg vil bruke forbokstavene to av hundene vi har hatt: Chivas og Akita. Derfor blir det to på A og to på C. Er dere spente?

Armani, Acne, Chanel og Calvin!

HVORFOR ARMANI?
- Han fikk hete Armani, fordi han ser ut som han har en sort Armani dress på seg med hvit skjorte under. Derfor passet navnet best til han. Dette er også gutten som går på antibiotika.

NAVNEFINNER: http://ceciliets.blogg.no - tusen takk!


HVORFOR ACNE?
- Fordi han har en spesiell farge. Han er grå, og minner meg om mye grått fra Acne. Siden han var den eneste gråe gutten, måtte han bli den eneste Acne.

NAVNEFINNER: http://ibn.blogg.no - tusen takk!


HVORFOR CHANEL?
- Siden jeg fant de to navnene på A først, måtte hun ha et navn på C. Jeg skulle jo ha merkenavn, og da var det første som slo meg "coco" og "chanel". Jeg valgte Chanel da det hørtes best ut til lille jenta.

NAVNEFINNER: http://frolandsjenta.blogg.no - tusen takk!


HVORFOR CALVIN?
- Han var den som manglet navn. Jeg lette på nett etter merkenavn på C, og da kom jeg over Calvin Klein. Hele merkenavnet ble for langt, så han ble da min lille Calvin.

NAVNEFINNER: meg selv!


Armani, Acne, Chanel og Calvin. Love my puppies <3

the balm @ makestyleshop

Fikk jo en stor pakke fra MakeStyleShop som jeg har nevnt, og jeg skulle dele anmeldelsen opp i 3 deler. Her er del 2, og det er om to fantastiske produkter fra The Balm som har blitt mine nye favoritter!Produkt 1: The Balm - Hot Mama shadow/blush

Den har et fantastisk kult utseende, fordi pin-up designet får deg til å tenke på sminke og 80-tallet.


Slik ser den ut inni. Det er et speil i lokket, noe som jeg synes er veldig praktisk. Fargen er også kjempefin!


Det er mye glitter i den så den passer godt til party, men hvis man er litt diskrè med bruken går den til hverdags også. Jeg bruker den til begge deler. Man får så utrolig fin glød i kinnene!


Slik ser den ut på. Hva jeg synes om produktet:
+ Stilig innpakning
+ Fresh farge
+ Legger seg godt på huden
+ Varer lenge!
+ Hverdags og fest blush
+ Blush, shadow OG highlighter i en
- Det rundt blushen (det svarte) blir litt fort skittent
- Man må være litt varsom med hvor mye man tar på

Du får kjøpt The Balm - Hot Mama! shadow/blush til 197,-. Trykk på den fete skriften.


Produkt 2: The Balm - Shady Lady palette vol. 2

Fantastiks utseende. Ser utrolig fresht ut, og proffesjonelt!


Har ringet rundt mine absolutte tre favorittfarger. Alle disse fargene er i pakken.


Øyenskyggene er så utrolig gode. Positivt og negativt:
+ Mye fargeutvalg
+ Legger seg bra
+ Drysser nesten ikke
+ Fargene kan kombineres
+ Stort speil i lokket!
+ Kan brukes som liner
+ Gratis kost følger med, se under
+ Du kan bruke den som den er eller vøte den
- Rundt øyenskyggene blir det litt skittent i etuiet.
- Kan være litt stor å ha med i sminkemappa
- Litt dyr, men absolutt verdt det!


Du kan kjøpe The Balm - Shady Lady palette vol. 2 til 595,-. Trykk på den fete skriften.

Denne kosten fikk jeg også med. Den legger øyenskyggene kjempebra, og kosten er passe stor. Skaftet er ikke så fryktelig langt, så den tar ikke så stor plass heller. Også er den billig - 60 kroner! Hvis du kjøper øyenskyggepaletten ovenfor, følger denne kosten med gratis!

Kjøp The Balm - Mini shadow brush ved å trykke på navnet.

1.Var det en nyttig anmeldelse? / 2.Har du prøvd noe av The Balm's sminke før?

blå klinkekulerrr

Mange reagerte på at jeg jobbet så lange vakter: Jo, de er ganske lange - det har dere helt rett i, men så lenge jeg selv vil det og min mor sier det er greit til sjefen så har jeg lov. Blir jo mye penger av det, noe jeg trenger nå som jeg holder på å ta mopedlappen. Begynner forresten på kjørekurs i morgen, så da skal jeg kjøre på scoooter :D

Nå har også valpene fått opp øynene helt, så tenkte å vise dere bilder av det:

Ene gutten


Jenta :)

Haha, de så litt romvesen ut - men gud så søt de er!


Her er stakkar gutten som jeg har kalt Armani. Han går på antibiotika nå :/


Naaw, gullet :)


Her kan du se "sårene" han har bak på venstre side. Sitter fast og er helt stivt.

Resten av valpene har ikke fått navn, men skal sette meg ned nå og se gjennom kommentarene og finne :)

har ikke tid til å blogge i helgen!

Ser mange lurer på hvor jeg har tatt veien, og om jeg døde på vei til veterinæren. Nei, jeg har bare en fullstendig stapper jobbhelg. Fredag jobbet jeg 8 timer, var hjemme 23.30 og etter det var jeg med venner. Lørdag jobbet jeg 10,5 time og var hjemme 23.30 og la meg med en gang etterpå. Og i dag skal jeg jobbe 10,5 timer og er ikke hjemme før 23.30 i dag heller. Normalt sover jeg til en halvtime før jeg begynner på jobb, men i dag var jeg litt tidligere oppe.

Den "syke" valpen har forresten fått antibiotika, da det var bakterier som han hadde på siden i pelsen. Alle valpene har også åpnet øynene, untatt den grå hannen som har åpnet et øye :)

Med dette sier jeg at bloggingen vil fortsette å ligge på hylla til i morgen!

på vei til veterinæren

Nå er jeg tidlig oppe! Stod opp klokken 7, vel før det. Skal til veterinæren med Lotta og valpene. Den ene valpen har fått noe rart på venstre bakside. Det virker som hud som har løsnet, men det er veldig hardt og det går ikke ann å pilke det av heller. Valpen har hatt det en god stund, men jeg har bare trodd det har vært noe som har tørket inn. Morsmelken eller noe.

Nå må jeg løpe, vi snakkes <3

ååh, så psycho trøtt!


SHIT! JEG HAR FORSOVET MEG.... igjen!


Men vi rekker alltid ta et lite "fjortizz poseeh for ever lizm <3<3<3" bilde!

Må _virkelig_ gå nå

sees i morgen eller på fredag

Hei! Nå blogger jeg fra iPhone. Jeg har ikke internett i huset, så derfor må jeg bruke iPhonen til å få gitt dere beskjed om at jeg ikke kommer til å blogge i dag. Kommer kanskje tilbake i morgen, eller på fredag. Mens jeg er borte kan dere få bli med i et lite prosjekt.


Send inn et bilde av ditt favorittsmykke! Det må være bilde som du har tatt selv av det aktuelle smykket. Det skal ikke være et butikkbilde av gjenstanden. Send inn bilde på tcmn@hotmail.no. Legg med blogglink eller navn.


Jeg blir til å ha slik en gang i uken, der du skal sende inn bilde av et spesielt tema. Puuh, dette tok meg 10 minutter å skrive. Way to go, iPhone. Vi snakkes snart, my dear readers <3

mitt nye favorittsmykke

Dette smykket er helt nydelig! Kjøpte det på Acezzoriez eller hva det heter, på salg for 2 uker siden ca. Betalte 60-70 kroner for det. Syns det fresher opp antrekket, og til den svarte blondekjolen som henger her gir det et fargerikt preg. Det spriter opp den lille sorte, og trekker litt oppmerksomhet vekk fra blondene.
Fjærene gjør smykket mer spesielt!


Liker alle detaljene.

Billig, men fint :)

vil du se mitt rom?

Det er mange som har spurt om de kan få se rommet mitt, men jeg har vært i tvil lenge. Det er på grunn av at det har sett ut som et bomba horehus i flere uker, og da har jeg aldri latt tanken gli inn om å vise dere rommet mitt. Før jeg la meg i går, ryddet jeg hele rommet. Skulle begynne å se Paradise Hotel DK, også plutselig ser jeg utover rommet mitt å blir skikkelig deprimert.

Det var da jeg fikk noen skruer løs! Jeg begynte nemlig å rydde. Jeg hadde i hodet at jeg skulle rydde, så kunne jeg sette meg å se på Paradise Hotel DK - UTEN å bekymre meg over rotet. Jo, jeg er litt glad for at det gikk noen ledninger i surr i hodet mitt slik at jeg fikk det ryddig.


Jeg hater ledninger! de ødelegger alt....


Min kjære kosmetikk hylle <3 I den svarte esken ligger alle øredobbene, siden tråden falt ned etter 4 mnd samarbeid :(
Lyset i midten fikk jeg i gave hos Martemor


Klesstativet. Elsker det, men samtidig hater jeg det.


Og mitt lille hjørne! Smykket som henger på kjolen skal dere få se snart ;)


Her har jeg hårting i kurven til venstre, og sminke i kurven til høyre.

AVSLUTTET

Jeg skal nå ha en konkurranse. Du kan nemlig vinne solkort til en verdi av 100 kroner! Solkortene har 80 kroner soletid, og selveste kortet er verdt 20 kroner. De kan brukes på alle Brun og Blid's solsentre i Norge.

Jeg deler ut tre stykker! Det du må gjøre for å vinne, er å svare på spørsmålene nedenfor. Kommentarfeltet er lukket, slik at ingen kan se hva svarene er. Trekker tre vinnere om en dag. Man må svare rett på alle tre spørsmålene for å være med i trekningen om å vinne. Du er nødt til å legge med mail adresse i svaret ditt, siden jeg må kontakte deg om du vinner.

Svar på dette:
1 - Hvor mange valper fikk hunden min?
2 - Hvilken dato er min bursdag?
3 - Vi er fire søsken i huset, hvem av de er jeg?
(førstefødt, andrefødt, tredje eller fjerde)

Dere kan finne svar på bloggen min rundt om kring hvis dere leter, eller google det.


Good luck!

normal samtale på msn

Her skal dere få se en helt normal samtale mellom meg og Johanne Kristine. Vi krangler om hvem vi skal være hos, jeg sier det er rotete og kjedelig her så sier hun at det ikke gjør noe. Etter på sier hun "men det er så rotete og kjedelig heeer, buhuhuhuhuhuhuhuh :'(:'( *kuttkuttkutt - setter seg i et hjørne og skriker". Nei, nå overdrev jeg. Dere ser iallefall poenget, bare å lese samtalen.

Ekte kjerleik <3

hvordan laste opp bilder fortere

Hei!

Nå er det på tide med enda en "How to" tutorial. Det er en god stund siden sist, så derfor kjører jeg en nå. Har lenge hatt tenkt til å ha en tutorial på akuratt dette punktet, men fikk desverre ikke ræva i gir før nå.

Bruker du den vanlige bilde-opplastnings metoden, så burde du følge med her. Det er ikke sikkert det er mange som gjør det enda, men jeg gjorde det helt til i februar eller noe - da oppdaget jeg en mye raskere måte.

STEG 1: Logg inn på blogg.no, og gå inn på "Post innlegg" eller hva det heter.STEG 2: Skriv den teksten du vil ha stående over bildet, så trykker du på bildeknappen.STEG 3: Trykk på en av de to markerte stedene ovenfor, når bildeboksen popper opp.STEG 4: Da kommer du inn på rett sted. Der trykker du på "Velg bilder..."STEG 5: Så finner du mappen der bildene du skal laste opp er. Du kan markere alle bildene du vil ha med, så slipper du å velge et og et bilde. Deretter trykker du på "Åpne".STEG 6: Hvis det kom med et bilde som ikke skulle komme med, kan du holde over det og trykke på det røde krysset før du starter å laste opp alle bildene du har valgt.STEG 7: Nå må du velge hvilken størrelse du vil laste bildene opp i. Det går i "maks bredde" på bildene, og hvis bloggen din har plass til 600px brede bilder, så syns jeg det er best å laste opp i det og ikke noe mindre.STEG 8: Nå trykker du på "Last Opp", den rosa knappen i hjørnet. Da ser du at bildeopplasteren har startet. På mine 4 valgte bilder, brukte den bare 11 sekunder til sammen. Hvis jeg skulle lastet de opp enkelt, hver for seg i den gamle metoden ville det nok tatt 2, om ikke 3, minutter.STEG 9: Nyt det nye bildet ditt, og post innlegget ;-)

Takk for meg! Fant du tipset nyttig, eller har du brukt metoden lenge?

bilen til storebror

Snart fyller min kjære storebror, Nichlas, 18 år. Han holder på å kjøre opp og alt det der for førerkortet nå. Siden han er 18 om 24 dager nøyaktig, snart 23, så har han kjøpt seg en bil. Jeg hadde ikke trodd min bror skulle ha en så fresh bil.

Han har nemlig kjøpt en helt ny Ford Fiesta, farge svart. Det er en sinnsykt stilig bil. Den er liksom stor inni, men samtidig ser den ikke så stor ut utenifra. Også er lakken ganske fet, fordi det er sånn metallisk look. Det vil si at det er på en måte masse små sølvsprut i den svarte lakken. Vanskelig å forklare, men ja. Gleder meg til å sitte på i denne bilen for å si det sånn. Var jo å så på den i dag, så gleder meg ikke noe mindre nå akuratt.Fine bilen :D

barnebursdag er så gøy

... eller ikke! Har akuratt kommet hjem, vi har feiret lillesøster Thia sin 4-års dag. Vi leide lokale, som da var barnehagen, men det er ikke bare bare å rydde opp etter en haug med småunger som springer rundt og fjolser. De er jo supersøte da, men så står jeg, mamma og Nichlas igjen med oppvasken.

EDIT: Thia har ikke farget håret før! Det er etter vi var i syden for 2 år siden, så ble håret hennes utrolig bleket, også er det i tillegg blitt ekstra bleket i solen ellers.

Blåser ut lysene. Gratulerer med dagen du hadde, Thia <3


Birthday princess


Skal se om jeg hukser navnene. Begynner bakerst midt på bordet og fortsetter mot høyre og helt rundt.
- Iselin, Annika, Anna, Andreas, Thia, Ronja, Emil.


De tre musketerer. Noah, Julian og Jonas. De påstod at de satt med fest bordet, og guttebordet - og ja, kan jo ikke akuratt si i mot. Var iallefall like rotete under bordet som om det faktisk hadde vært en fest. Noah og Jonas P er forresten tvillinger :) Julian er min lillebror.


Se så søt Frida er!


Frida igjen. Hun ser ut som en solstråle, hihi.


Rekesnitter eller noe.


Fra venstre - Andreas, Emil, Thia og Ronja.

Ååhhh, nå nekter den å laste opp bilder! klikker helt, jaja.

jauvisst, heihei

Satt tilfeldigvis på Chatroulette.no og kjedet meg. Neida, jeg så på http://jauvisst.blogg.no at de var å møte på Chatroulette.no, så jeg tok meg en tur - og jammen meg fant jeg de ikke ;)

De har en ganske morsom blogg, iallefall videoene der de kødderinger til diverse steder. De har blant annet kødderingt til Tuvaw. Jeg var der når de ringte til hun, og skjønte jo at det var noe muffins med det.


Va så stygg i trynet på bilde, så æ sensurerte mæ..