hits

august 2011

JEG VET ALT!!!

Kjære leserne til Therese ♥

Siden Therese har hatt veldig mye å gjøre og tenke på for tiden, spurte hun om jeg (Tuva) kunne gjesteblogge for henne - og et slikt sjenerøst tilbud om å få gjesteblogge på blogg.nos største blogg kan man faktisk ikke takke nei til, eller hva?! Og så stiller man selvfølgelig opp for bestevenninnen sin ♥

Nå som jeg har FULL MAKT over bloggen hennes (burde egentlig bare slette den nå som jeg har sjangsen, sånn at jeg selv kommer høyere opp på topplisten, men tror kanskje vi hadde blitt uvenner da?), så skal jeg kjøre i gang en kjapp spørsmålsrunde om Therese der hvor JEG svarer på spørsmålene. Ja, jeg vet at andre bloggere har gjort dette tidligere, men dette blir mye kulere, for jeg og Therese er sånn cirka 10 ganger så gal og kul som de andre. Så nå har dere virkelig sjangsen til å få vite sannheten om bloggprinssen vår! Og èn ting; jeg vet ALT! Kjør påååå!!


Dette blir rååååtttt!! SIDEN THERESE HAR 1 MILLION LESERE VIL SPØRSMÅLSRUNDEN AVSLUTTES I MORGEN TIDLIG. Svarene vil komme fredag, for i morgen er både jeg og Therese busy womans (men Therese kommer til å blogge i morgen for det om, sier hun)

Om du ikke vet hvem jeg er fra før av, så kan du lese her hvem jeg er og hvilket forhold jeg har til Therese. *Skjult reklame*

Big Brother i kveld!

Hei!

Nå sitter jeg og slapper av og egentlig bare venter jeg på at kvelden skal komme. Det er nemlig premiere på Big Brother i kveld klokken 21.30! Alle som vil vite hva slags deltagere det er og hvordan Big Brother blir i år, burde få med seg premieren på TV2 BLISS klokken 21.30. Gleder meg. Jeg er liksom lei av Paradise Hotel, siden man blir jo sjalu når de ligger og drar seg med bassenget hele dagen. Nå derimot, får vi se folk innestengt i 100 dager i Big Brother huset!

- Hva ville jeg brukt 1 millioner kroner på?
Jeg ville nok spart det meste helt til jeg skal flytte for meg selv. Hvis vi tenker at jeg er 18 og bor for meg selv når jeg har vunnet pengene, og hvis jeg har bil, så ville jeg betalt ned alt av lån og satt resten i banken. Ville sikkert kjøpt meg en sydentur ganske fort også!

- Hvem ville du gitt 1 million kroner til, og hvorfor?
Å gi bort 1 million til noen andre... det hørtes IKKE lett ut! Hvem vil gi en så stor sum til noen og ikke få noe selv? Hvis jeg absolutt måtte gi det til noen så måtte det blitt typen min (om jeg hadde hatt en), for da kunne vi delt pengene etterpå! Haha.. Neida, men hvis jeg skal være litt seriøs nå så ville jeg gitt pengene til enten familien som står meg alllller nærmest eller støttet en god organisasjon.

Jeg spør deg om det samme. Hva ville DU brukt 1 millioner kroner på? Hvem ville du gitt 1 million kroner til og hvorfor?

Se så brun jeg var! Dette var andre eller tredje dagen i Bulgaria. Miss it... Derfor ville jeg brukt litt penger på en sydentur!

hahahah

Må innrømme at det ser veldig komisk ut, og det går helt fint med meg. Så dere får lov å le dere også! Haha. Skal blogge som normalt fra tirsdag, må bare få på plass litt ting osv så har ikke så god tid. Vi snakkes på tirsdag da!


quasimodopiaaaa ahhahaha

oh my god

Heiii!

Nå er helgen endelig over, og jeg kan sette meg ned og nyte de siste timene. Skal legge meg tidlig i dag, for jeg er ganske sliten og trøtt. Men nok om det, nå skal jeg gå over på det dere aller helst vil høre om nå. Øyet mitt. Først og fremst så er det ikke redigert, sminket på eller noe annet tull. Så drøy er jeg ikke. Det er heeelt ekte, altså null redigering. Ikke en gang kontraster er redigert liksom.

Hvordan skjedde det? Joda... skulle ønske jeg kunne si at jeg ble mørbanka av en gangster eller noe, men dessverre så var det ikke så alvorlig. Var i bursdagsfest hos en venninne på fredag, og drakk liiitt for mye. Så jeg har nok bare trynt veeldig hardt en plass og fått noe mot øyet, eller kræsjet i noe. Jeg hadde ikke noe på øyet når jeg kom hjem, men det har nok hovnet opp over natten. Når jeg våknet fikk jeg helt panikk, begynte å lure på om jeg hadde vært i slagsmål eller noe. Det neste jeg konkluderte med var at jeg har slått meg selv i søvne flere ganger - men nei.. for dumt. Fylla har skylda!

Om det gjør vondt? Njææ, det er heller mer irriterende. Øyelokket ser ut som en stor svulst, så jeg klarer ikke å ha øyet åpent. Kan presse det opp men det gjør litt vondt. Er ikke så vondt på selve øyelokket, men det er vondest ved øyenbrynsbenet der jeg har skadet meg mest og fått et sår. Og jeg ser jo heeelt kronidiot ut så jeg går med solbriller. Skal ta skolebevis bilde i morgen, hahahaha...

Såret ser helt annerledes ut nå enn det gjorde første dagen, for nå er det blir møøørkelilla. Som pappa sa: har sett finere øyne!

Slik så det ut i går.

Se bare hvor fort det "endret" seg iløpet av i natt.


Det ser seriøst ut som noen har drylt knyttneven sin inn i øyet mitt. I'm a G!


Jeg tror jeg har forslått noen blodkarer eller hva man skal si, siden det er blod/rødt på øyet ytterst.
hoooovent


Ser dere meg sånn i byen, så er det ikke fordi jeg tror jeg er superstar eller noe.


Ser faktisk blåveisen fra siden.. kjipt.

- Har du hatt en skikkelig blåveis før?

flinke meg

Hei!

Må ta meg bloggpause til øyet mitt har blitt bra igjen. Akkurat nå ser det slik ut, ikke veldig delikat. Klarer ikke åpne det eller noe, og nei det er ikke redigert eller sminket på. Det er sminke fra gårsdagen som jeg ikke har vasket bort.Pretty girl... satser på å få det mindre iløpet av dagen, skal sitte med en iskald klut på det.

GB by Gun-Britt (hårprodukter)

Nå vil jeg anbefale en rekke hårprodukter til dere. Jeg bruker disse selv, og er veeeeldig fornøyd. Håret har absolutt behov for å få pleie av gode hårprodukter, og disse oppfyller de kravene jeg ser etter. Du får glans, håret blir rent og det blir lett å style. De fleste produktene jeg har av denne serien er for blondt hår, og de produktene for blondt hår er med på å fjerne uønsket gulskjær blant annet. Det er en av tingene jeg virkelig liker med GB! Alle produktene i serien finner du hos MakeStyle. Dette er en omtale i samarbeid med MakeStyle, men inneholder mine 100% ærlige meninger.


Dette er det jeg har av produkter i GB serien.


Først og fremst har vi Shampoo Blonde og Conditioner(balsam) Blonde. Disse er begge for blondt hår, og fjerner blant annet gulskjær. Blondiner får veldig lett gulskjær, og det er veldig praktisk at man bare kan bruke en shampoo og balsam som hjelper oss med å få det vekk. Samtidig forsterker de blondfargen uten gulskjær. Håret mitt ble veldig mykt og fikk mye glans av disse to, så jeg har nå pakket vekk all dårlig shampoo og balsam og disse er nå blitt erstatterne. Visste du at disse også beskytter håret mot UV stråler?

// shampooen for vanlig hår     // shampooen for volum
// balsamen for vanlig hår        // balsamen for volum


Hårkuren! Jeg virkelig ELSKER denne, Deep Treatment Blonde er utrooolig god for håret mitt. Jeg har aldri kjent håret så glatt, mykt og "friskt" etter jeg har dusjet som det ble når jeg brukte denne kombinert med de andre produktene. Selveste hårkuren er lilla siden denne er for blondt hår, og igjen hjelper det med å få vekk gulskjær. Veldig bra for tørt og porøst hår også, så denne anbefaler jeg til alle.

// hårkuren for vanlig hår


Hårspray og volumpulver. Hårsprayen har jeg ikke brukt så mye, i og med at jeg ikke bruker hårspray, men jeg har brukt den i luggen for å holde den på plass. Som navnet sier, Styling Spray STRONG, så holder denne lenge. Jeg trengte ikke ha den med meg i veska for at luggen skulle holde seg på plass gjennom dagen.

Hårpulveret STAR DUST er det samme som Osis Dust it, bare ti ganger bedre og du får mye mer i flasken. Håret blir ikke like tørt og ekkelt som det blir av Osis. Pulveret gjør at du får volum i håret hvis du ikke vil tupere og bruke masse hårspray. Det er en sunnere og tryggere måte å skape volum på uten å skade håret for mye. Hvis du også har mye fett i hårrøttene så fjerner Star dust dette. For best resultat burde du avslutte med en shine spray.


Jeg farger jo håret hyppig, og har bleket det mye. Det etterlater ikke håret så friskt og sunt som jeg skulle ønske det var, men det er prisen man må betale for en slik hårfarge. Tuppene mine splitter seg ofte, og til slutt knekker de. Har lenge lett etter et godt serum som gjør tuppene myk, og denne er veldig bra. Split Ends Serum kan du bruke i hele håret, og er veldig bra for de som har tørt og porøst hår. Man tar enkelt og greit 1-2 dråper og fordeler i håret før man føner/retter det, så blir det glansfullt og sunt. Inneholder blant annet Vitamin E.

Her finner du alle GB produktene

- Har du prøvd GB by Gun-Britt? Hvilke hårprodukter bruker du?

outfiiiit

Hallo!

Nå er TUVA kommet hjem fra syden, wihuuu. Vi har vært sammen med Mariell, spist litt god, norsk middag og bare chillet. Også måtte jeg en tur innom brun og blid, hehe! Brukte en ny solariumskrem som jeg har fått, herregud den var det fart i. Kjentes ut som jeg hadde solt meg i sikkert 2 dager i strekk, og nå er jeg tæææn og fin. Dessverre er Tuva helt neger, så har litt å ta igjen før jeg føler meg klar til å henge skikkelig mye med henne.

Og i dag var jeg flink jente og tok outfit bilder:Cardigan // H&M     shorts // huske ikke    sko // H&M    veske // bulgariaa    meg // irak

få meg på, for faen

Alle har vel hørt om denne filmen, sett reklame for den på TV eller hørt spotify-reklamen som du får når du har gratisversjonen. Jeg har nå sett denne filmen, og jeg vil anbefale alle å dra å se den. Det er en bra film, selv om det er litt klein stemning. Hvem vil vel ikke se hvordan livet til Alma på kjedelige Skoddeheimen får en brutal omvending når gutten hun er keen på nekter å ha rørt henne?

Sjekk ut traileren:I tillegg har blogg.no en konkurranse der 10 bloggere kan vinne 2 kinobilletter hver til "Få meg på, for faen". Så du som ikke har hatt muligheten til å se denne filmen enda, delta i konkurransen så kanskje DU er en av de heldige vinnerene. Konkurransen finner du HER

- Hva synes du om traileren?

selvbruning som anbefales

Hei hei! Ikke kom med noe tull om at jeg hermer etter en annen toppblogger nå, for jeg spurte om dere ville ha innlegg om dette over 1 time før hun postet innlegget sitt, så det er nok bare en tilfeldighet at begge har skrevet om det :)

Iallefall, de fleste ville ha om selvbruning så da tar jeg det i første omgang. Passer jo rimelig bra nå som jeg ikke har tatt så mye sol i det siste og derfor ikke er så brun. Fikk for en stund siden tilsendt SUNJUNKIE fra nettbutikken illusion.no

Har gledet meg som en hund til å teste den ut i over en uke nå, og ble overlykkelig når den endelig dukket opp i posten. Pakken inneholdt fire produkter, med hver sine "egenskaper". Tok på selvbruningen for ca. en halvtime siden, og jeg er allerede veldig fornøyd. Denne selvbruningen blir du brun av med en gang, og du blir brunere gradvis i ca 8 timer, da har du oppnådd full effekt. Den lukter heller ikke den vanlige selvbruningslukten.

Litt ting dere sikkert blir å lure på: Den tørker på 5 minutter, men jeg vil anbefale deg å ikke kle på deg før etter 10 minutter for sikkerhetens skyld. Ikke dusj på 10-12 timer, ikke ha vann på kroppen. Anbefaler dere å ta det på kvelden, for da har det hele natten på seg slik at du kan vaske deg og dusje dagen etterpå. Det er lett å smøre på, og blir ikke noe skjoldete etter hva jeg har erfart. Du kan bruke det i både ansikt og på kroppen. Det er ikke en selvbruning som bare varer til man dusjer første gangen, den varer flere dager og enda lengre hvis du kjøper "tan safe shower gel". Du blir brun med en gang, og gradvis brunere i 8 timer - da har du oppnådd det endelige resultatet. Det skal ikke flekke av på klær og lignende med mindre du kler på deg rett etter du har smurt deg inn. Vent 15 minutter med å ta på klær, og for sikkerhets skyld kan du ta på noen klær som du ikke er så redd for. Fargen er ikke oransje, den er mer dyp brun og mer naturlig enn andre selvbruningsprodukter.


1. exfoliating wipes // disse bruker du før selvbruningen, de nøytarliserer huden og gjenoppretter PH-verdien. Gir mye bedre resultat av selbruningen. De kan også brukes av de med sensitiv hud. Et must for selvbrunings-brukere!

2. barrier cream // denne skal du smøre de plassene du ikke vil ha så sterk selvbruning, et tynt lag. På for eksempel knær, albuer, mellom fingre, neglene, inni håndflatene, armhulene også videre. Den er også bra for tørr hud. Tørk lett av med et papir etter du har smurt på barrier creamen.

3. self tanning lotion // dette er selveste selvbruningen, og den er i lotion form. Du får den også i mousse og spray, men jeg foretrekker lotion fordi jeg syns det gir best resultat. Du må ikke bruke hendene til å smøre den på, men kjøp med to "vottekluter" som du kan bruke. Husk å vaske disse etterpå!

4. tan safe shower gel // dette er noe som er lurt å ha når du vil at selvbruningen skal vare lenge. Den nøytarliserer PH-verdien og gjør at bruningen ikke falmer, slik den ville gjort med en vanlig dusjsåpe.

Steg 1: Ta ut en av disse og bruk den siden av kluten der de blå trådene er. Bruk den over hele kroppen!


Slik ser den ut. Hvis den blir veldig tørr tar du en ny klut og bruker. Er ca 40 kluter i den om jeg ikke tar feil.
Steg 2: Ta barrier cream på de områdene som er tørre og som du ikke vil at skal bli alt for brun. Alle har vel opplevd å bli helt oransje på albuene, mellom fingrene, neglene osv når de har brukt selvbruning - ikke særlig pent!
Steg 3: Nå er det tid for selvbruningen. Det er viktig å smøre på denne rett, hvis du presser den ut sånn som jeg gjorde på bildet ender du opp med at det blir mye mørkere der lotionen har ligget. Det du må gjøre er å ta kluten, ta selvbruningskremen på kluten og smøre direkte på huden.

IKKE gjør som under, da blir du flekkete!


NEI NEI NEI. HELT FEIL. endte opp med å skrubbe det av meg, leste ikke ordentlig før jeg begynte. Så ikke gjør dette.

Disse resultatene er RETT etter jeg har smurt på selvbruningen, husk at jeg enda brunes i 8 timer. Og hvis du syns det ser flekkete ut eller skjoldete, så blir det borte når du dusjer. Man burde ikke dusje før det har gått 12 timer.før / etter


før / etter


før / etter

Skal vise dere det endelige resultatet i morgen! Gleder meg til å se det :)

sliten allerede

Det er utrolig rart å gå på skolen igjen. Enda jeg sov hele 10 timer i natt er jeg stuptrøtt og sliten, tror jeg har mangel på energi eller noe. I dag var det skole fra 9 til 1, gikk forsåvidt bra. Har spist tre ganger allerede, for blir sulten av å stå opp så tidlig. Etter skolen dro jeg til byen med Mariell og Åse, vi skulle bare innom BikBok (har jo hustlet masse 50% kuponger) en kjapp tur. Spiste også lunsj på Knoll & Tott + litt solarium. Er faktisk over en HEL måned siden jeg har tatt sol, noe jeg ser på kroppen min. Not tan enough... yet...

Noen bilder fra byen, selvfølgelig er det nesten bare bilder av meg:

Mariell på utkikk etter en bukse som gir bra rumpe


ikke klar for bildet..


heller ikke her...


men her ja!


Haha! Det er clip-on hestehale fra glitter, syntetisk hår. Du kan jo flette det om du vil... litt slitsomt å gå med.. og bittelitt flaut.

Vil du ha innlegg om selvbruning eller gode solariumskremer senere?

wohooo

Gjett hvem som fikk det faget hun ønsket på 1. valget? Jo, JEG! Kom først inn på økonomi, som var det jeg absolutt ikke ville inn på. Klagde til læreren, og hun byttet slik at jeg fikk komme i en annen klasse. Er veldig fornøyd med både læreren og klassen min, går blant annet med Cecilie, Silje, Mariell, Miguel, Aleksander og Sondre. Kjenner de fra før av. Den klassen jeg kom i først kjente jeg egentlig ingen, og derfor ble jeg ekstra glad når jeg fikk bytte klasse.

Etter at vi hadde pratet tull i en times tid fikk vi gå, så jeg, Mariell og Cecilie dro ned til byen for å se på litt klær og spise Yonas pizza. Kjøpte meg et par bukser og et par sko som dere skal få se senere! Hentet også en heeerlig pakke på posten i dag, gled dere til å se hva som var i den. Kommer over flere innlegg med jevne mellomrom ;)


Posé litt i nye klasserommet, mens Silje ordner seg klar til bloggbildeeee


Herregud de klarer jo faen ikke holde seg seriøs til bloggen... :@@@@


ka du vil åse???


vet kem som kommer til å spise mest her i klassen, mariell..


cecciiiii!


ferdigspiste og mette, yonas har helt klart byens beste pizza!
leker tjukk i trynet


Se bare hvordan jeg blir seende ut etter en dag på skolen, heeelt utslitt og jævlig. Neida, haha!

good night

Nå er jeg klar for senga. Skal sette på en episode Medium, spise litt potetgull og sjokolade så er det senga for meg. Skal tidlig opp i morgen og gjøre meg klar til http://th160.photobucket.com/albums/t179/undefine-soul/th_Icon-PinkHeart.gif skoleeeen http://th160.photobucket.com/albums/t179/undefine-soul/th_Icon-PinkHeart.gif åh, gleder meg så utrolig mye. Det er så sinnsykt deilig å stå opp tidlig, tryne ut av senga, hive på seg det man finner på gulvet og springe maraton for å rekke bussen. Enig? :)

Vel vel, nå er det litt facebook nerding, så må jeg få sett ferdig epsioden av Medium. Har brukt en hel halvtime på å skrive det her, skammer meg. Veldig mye også. FUCK YOU http://th160.photobucket.com/albums/t179/undefine-soul/th_Icon-PinkHeart.gif THERESE http://th160.photobucket.com/albums/t179/undefine-soul/th_Icon-PinkHeart.gif


chiller! okei, jeg innrømmer det... skjult Imsdal reklame, denne smaken er epel eller pære. Can't remember.

GOD NATT. om 1 time. Og forresten, tror du jeg skal selge bloggen min?

fordypningsfag

Hei!

Nå som skolen er begynt, så må vi velge mellom 3 fag til fordypning på Salg & service. Jeg hadde valget mellom markedsføring, IKT og design og økonomi. Valgte det i den rekkefølgen, for økonomi er nok det siste jeg vil ha. Det er alt for mye tall og veldig slitsomt med regnskap og budsjett, for jeg roter det til hele tiden. Jaja, det blir nok et bra skoleår. Ser fram til det!

Nå holder mamma på å lage middag, er utroooolig sulten. Skal få fiskeboller i hvitsaus, noe av det beste jeg vet. Et par bilder av en sliten jente som vet at det blir tidlig kveld i dag. Gleder meg til og sove!søndagsnudler

God kveld!

Nå er jeg snart på tur å legge meg... tror jeg? Begynner på skolen i morgen klokken 11, men skal opp før 9 og dra til Renate og lage frokost. Ja, nå er jeg på tur i seng. Sånn er den saken. Vi blogges i morgen, kommer sikkert et innlegg før jeg drar på skolen. Så får jeg se om jeg stopper innom byen og kjøper billetter til Døgnvill, Stine skal iallefall sove hos meg den helgen! Når jeg kommer hjem regner jeg med det er en eller to pakker som venter på postkontoret, gleder meg som en liten unge på julaften faktisk.
har fått nuddelfetish, spist nudler tre ganger i dag!


skeiv i øye


mr lee


nytt profilbilde, he-he!

Design Nike joggesko og vinn de!

Nå er det en ganske kul konkurranse ute og går. Du kan lese alt om den her. Den går blant annet ut på at du skal designe dine egne Nike joggesko, og premien er at du kan vinne skoene du selv har designet. Hele 5 stykk kan vinne sine egendesignede sko, hadde ikke hatt noe imot å være en av de. Du får jo da dine helt unike sko som ingen har makne til.

For å delta, trykk på linken lengre opp og les mer. Her er mitt bidrag:

Nice, hæ? Ville du brukt disse?

noen bilder fra i går

Nå skal jeg spise litt mer mat, så skal jeg begynne å fikse meg. Skal på kino med Meline, my thai bitch, og se Få meg på, for faen. Den ser ganske bra ut, perfekt film for sånne jenter som meg og Meline. All we think about is sex liksom? Neida, men joda. Får se om det blir noe outfit, i og med at jeg skal kjøre firhjulingen og da må jeg alltid ha på en hettegenser eller noe. Vi blogges iallefall senere.

Her er noen bilder fra i går når jeg var hos Renate , gale venninnen min:eating like a boss
deilig renateee
love u babe


what theee fuck- Hva har du gjort i helgen?

good morning

Halla!

Sykt å tenke på at i morgen begynner skolen igjen, blir utrolig tungt. Skal stå opp tidlig og kjøpe mat, så skal jeg til Renate. Jeg, kokken thessy, skal lage frokost til Renna og den feite broren hennes. Så skal vi ordne oss og dra på <3 skolen <3 Håper jeg kommer i klasse med noen greie folk, ellers slutter jeg.

Nå sitter jeg og spiser hamburger med ketchup. Mmm... var egentlig jævlig stygt. Burgeren ble ikke gjennomstekt, men den ble brent utpå. Jeg som har jobbet på gatekjøkken i 3 år burde vel egentlig kunne det her, så ble litt skuffet over meg selv. Får hive noen pølser på koking heller.

I dag skal jeg tydeligvis på kino med Meline, vi skal se en film som jeg garantert blir til å anbefale dere senere. Bloggingen i går ble lagt bort siden jeg var hos Renate, og jeg hadde lite tid til å blogge. Så får dere nyte mitt nesten sminkefrie tryne, bare maskara og øyenskygge fra i går. Wopsi!


Det var det. Blogges!

i love pink, it's so girly!

Videobloggen der jeg bleker håret er ute, se den i innlegget under eller trykk HER

Satt oppe hele natten og laget meg ny header, fikset profilbildet i venstre sidebar og knappene til facebook, twitter og profilen min. I am going PINK. Haha, det er veeeeldig uvant for meg og ganske rart og komme inn på bloggen min. Det er så mye rosa! Tenkte jeg må prøve noe nytt, har alltid hatt grått og hvitt design. Det kan bli litt kjedelig i lengden, så derfor gikk jeg litt crazy i photoshop når jeg lagde headeren - eller nei, litt var kanskje en underdrivelse. Veldig? Enda litt småjusteringer igjen da, så jeg blir sikkert til å tone det litt ned når jeg innser hvor mye rosa jeg faktisk har stappet inn her....

"Pink is the color of happiness and is sometimes seen as lighthearted." og "Think pink"

Lagde forresten tre headere, men har enda ikke helt klart å bestemme meg for hvilken... hjelp?


Og nei, selv om andre bloggere har hatt rosa design betyr det ikke at jeg er wannabe/hermer osv. Hvor mange har ikke hatt hvit blogg?

VIDEO - bleker håret

Jada, jeg er slurvete. No need to say, haha. Hope you like it. Og nei, jeg er ikke sur. Det heter å konsentrere seg! (kvaliteten blir bedre, kl 1.44 nå)Første sangen er: Break It Off - Sean Paul ft. Rihanna. Andre sangen er She Said - Stephen Jerzak ft. Leighton Meester

resultatet

Nå har jeg skylt ut hårfargen, og fått fønet håret. Det er ikke helt tørt, men er nesten helt fornøyd med resultatet. Noe av gulskjæret sitter enda støpt i håret, så blir litt lillashampoo framover. Regner med det går bort da, siden jeg har en ganske bra lillashampoo. Det ser litt mørkere ut på noen områder, men det er som sagt ikke helt tørt og i tillegg har det mye å gjøre med hvordan håret ligger og belysningen/skygger osv.

Happyyyy

blondie

Hei kjære lesere!

Dere er helt amazing, bare så dere vet det. Syns jeg har blitt veldig flink å blogge i det siste, har liksom plutselig fått masse inspirasjon. Dere er selvfølgelig mye av grunnen, får så mye positive brev, meldinger og kommentarer. Setter utrolig mye pris på det, verdens beste lesere.

Akkurat nå sitter jeg med blekingen i håret. Bleker bare halve håret, siden de to-tre siste ettervekstfargingene har blitt mye lysere enn det nederste. Har filmet hvordan jeg gjør det, så forvent dere en videoblogg senere! Til nå får dere nøye dere med et par bilder av meg og en nyyydelig hårfrisyre. (forresten, det er _ikke_ en skjult Imsdal reklame. Haha!)
lillesøster og mej

how to: stjerner på bildet

Nå skal jeg vise dere et enkelt tips, hvordan dere kan få stjerner eller noe annet på hele bildet. Det kan bli veldig fint om du finner den rette texturen, men det kan også bli veldig stygt. Haha!

1. Det første du gjør er å gå på Google og søke etter "stars texture" eller noe annet du vil ha. Velg "STORE" på størrelser, så får du de i best kvalitet. Kopier det bildet du vil ha som texture.


2. Åpne Photoshop og trykk "File -> Open -> Finn bildet du vil ha".3. Når du har åpnet bildet, trykker du på "Layer -> New -> Layer"


4. Nå har du åpnet bildet ditt og laget en new Layer. Sørg for å markere den nye layeren din helt nede til høyre. Vet at den ikke er på dette bildet, glemte å ta bilde med det dessverre. Men det skal være en layer over den som heter "background".5. Lim så inn texturen på den nye layeren din ved å trykke på bildet ditt, så trykker du "CTRL + V" eller "CMD + V". Når du har limt det inn, går du nederst til høyre og trykker på "Normal". Her kan du bytte til for eksempel "Lighten" eller "Soft light" i listen, for å få den til å bli gjennomsiktig. Etterpå kan du endre på "opacity" for å gjøre den svakere.6. Slik ser det ut når jeg har valgt "Lighten" med opacity "72%". (Se nederst til høyre på bildet)


Og her er mitt resultat:


Link til texuren jeg brukte: http://apod.nasa.gov/apod/image/0902/orion_mutti_big.jpg

russeproblemeeeer

Hei!

Jeg er jo som sagt russ dette skoleåret, og det gleder jeg meg veldig til. Skal få bestilt russeklær og sånt tidligst mulig slik at jeg får det billig. De har alt for stort utvalg av ting fordi jeg har problemer med hva jeg skal velge. Hvilken bukse, hva slags gensere, t-skjorter osv. Dere kan jo si hva dere syns? Har et par ting det står mellom liksom..

Husk at russebuksen og russelua skal være i BLÅ farge. (nei, man blir ikke svartruss av salg og service. Det er økonomi på den yrkeslinjen, og økonomi blir blåruss eller noe sånn)

RUSSEBUKSER:

En av disse russebuksene. Vurderer nummer 3, men vet ikke. Skal jo selvfølgelig stryke på ting så de blir ikke så tom.

TOPPER:

Kanskje 3 av disse toppene, hvilke 3 var finest?

HETTEGENSERE:

2-3 hettegensere. Hvilke 3 likte du best?

FLEECEGENSERE:

En av fleecejakkene. Hvilken?

JOGGEBUKSER:

Hvilken joggebukse? Haha.

SKO:

Et par av disse skoene?

RUSSELUER:

Hvilken russelue?

Så ja, help me out kjære snille, søte lesere!

last year

Hei!

Sitter på skole-pcen min nå og ser gjennom bilder fra i fjord. Over halvparten er med brunt hår. Blir litt sentimental av å se på det, for jeg har alltid hatt blandede følelser om hvilken hårfarge jeg vil ha. Har blondt hår nå i og med at jeg syns det kler meg best og jeg ser litt eldre ut, og føler meg mer vel uten sminke osv. Selv om jeg liker veldig godt å ha brunt hår. Hva synes du? 
Høyere enn Michelle :)

pizzakveld

Helt ærlig så er jeg litt bekymret over meg selv nå. Har gått ned hele TO kg i sommer. Det er absolutt ikke bra. Har vel mye å gjøre med at jeg har spist to måltider om dagen siden jeg ikke har vært våken fullt så mye som jeg er når det er skoletid. Jeg slår hardt ned på meg selv når jeg går ned i vekt. Det skal ikke få skje, men dessverre så skjer det og jeg merker det ikke en gang. Føler meg jo litt tynnere og tommere i magen selvfølgelig.

Iallefall - dere som lurer på hva jeg veier. Normalt veier jeg rett under 43 kg, nå veier jeg rett under 41 kg. Jeg har som mål å veie 48-49 kg minst, men det tar nok sin tid med den forbrenningen jeg har. Skal klare å gå opp i vekt før nyttår, det er mitt nyttårsforsett eller hva jeg kaller det.

Nå er jeg sammen med Meline, vi har bestilt pizza og leid film. Akkurat nå ser vi på Jackass 3(?), haha. Husker jeg alltid så på jackass før, de gjør mye sykt - men også mye jævlig ekkelt også.

Hva synes dere om denne headeren?Selv synes jeg kanskje at bildet av meg ble blitt for uskarpt, man ser liksom ikke ansiktet helt klart. Men jeg likte konseptet :)

rip my shoes

Har klart å miste TO par sko, og jeg tviler på at jeg blir til å få de tilbake igjen. Et av de var favorittparet mitt :( Sånn går det når man tar med seg høyhelte sko på fest og ikke klarer å huske på de når man skal hjem igjen. Jeg bruker nemlig veldig sjeldent å ha på meg skoene, har de liksom bare med. Så slenger jeg de ut av veska når jeg skal hente noe der, så glemmer jeg å legge de på plass. Typsik meg! Får være på utkikk etter noen lignende, så hvis du vet om et par som ikke er aalt for dyr kan du jo si ifra i kommentarfeltet :)


Disse tror jeg at jeg får tak i, de ligger tydeligvis hos en eller annen dame. Må få hentet de, er favorittskoene mine! Hvis ikke... må jeg finne noen likeDisse har jeg nylig mistet. Hvis du finner de, ta kontakt. Haha!

 - Vet du om en side med mange fine høyhelte sko til en rimelig pris?

vil bli brun!

Hei!

Nå er jeg på tur i seng, må snart få fikset den her døgnrytmen min. Skal legge meg en time tidligere hver dag har jeg bestemt meg for, så håper bare jeg klarer å faktisk gjennomføre det. Etter jeg kom hjem fra syden har jeg tilbringt så og si hver eneste hverdag hjemme i senga. Latskapen lenge leve. Vel - det har resultert i at brunfargen min har forsvunnet på et blunk. Jeg har jo litt farge enda, men er ikke direkte så brun som jeg vil være. Må få gjort noe med det, for jeg hater å være blek. Jeg kler ikke å være blek rett og slett...

Så, i dag (går) var det sol. Lå ute og solte meg i 1 og en halv time. Det hjalp veldig, og fikk litt gyllen farge tilbake. Da ble jeg egentlig ganske rusa på livet, men vet at jeg må opprettholde fargen. Får ta meg en soltime i ny og ned, samt begynne på betakaroten igjen. Dumme meg slutta på det dagen jeg kom hjem, og deeet er fy fy...

Hehe jada, men er dessverre ikke så brun i virkeligheten. Piercingen er kjøpt i Bulgaria hvis noen skulle spørre.

- Hvordan går du fram for å bli brun?

VIDEO - synger

Haha dere ville jo ha en sangvideo. Har ikke sagt at jeg kan synge, og heller ikke at det her er seriøst. Så ta det med en god dose ironi. Stemmen er selvfølgelig _ikke_ redigert ;)

Hva ville du gjort hvis du fikk besøke Big Brother-huset i 24 timer?

Dette spørsmålet tar deg ikke lang tid å svare på, og du kan vinne profilering på forsiden av blogg.no i hele 24 timer. Konkurransen er arrangert av blogg.no, og du kan lese mer HER. Husk at du kan melde på deg selv eller en venn her og få muligheten til å vinne 24-timers passet til Big Brother huset

Så, hva ville jeg gjort?
- Jeg ville nok først og fremst vært mest mulig forran kameraene, sånn at alle fikk med seg at jeg var der. Har alltid hatt lyst å være på TV, så da må man utnytte muligheten til det fulle. Hadde også kanskje reklamert litt for bloggen min? Haha. Også ville jeg blitt kjent med alle deltakerne, og spurt hvordan det var å være der. Og hvorfor de meldte seg på. Etter det ville jeg gått i jaccuzien og tatt et glass vin ;)

Du kan også vinne TV2 sumo, det plukkes daglig ut en vinner som får et slikt abbonoment.

- HVA VILLE DU GJORT?

bigbrothervinn

VIDEO - ok

Haha, sa jo jeg skulle lage videoblogg så måtte bare lage noe. Nå har jeg nettopp spist baguette med ost og bacon, mmmm. Sitter også og spiller Sims Social på facebook, haha. Var litt morsomt, men sikkert lei om et par dager...- Hva er dine fobier/redsler?

forbildet mitt

Oh lord så mange meninger det var om Heidi Montag! Sikkert 50% av dere sa at hun ble stygg etter operasjonene sine. Greit, hun har operert seg utrolig mye for å få det utseende, men hva så? Kanskje hun hadde superdårlig selvtillit før? Det er jo alltid noe som ligger bak når folk velger å operere seg.

Det at hun ble stygg etterpå er absolutt ikke sant. Hvis en jente hadde sett sånn ut, uten å ha tatt noen operasjoner i det hele tatt, ville du sagt hun var stygg da? Nei, tvert imot. Dere dømmer folk for hardt når dere tenker på den måten at de som har operert seg ble styggere og er så falsk blablabla...

Det er blitt så tabu nå til dags med operasjoner. De fleste forbinner plastisk kirurgi med huuuge silikonpupper og strive botox-injiserte Hollywood ansikter. Tenk på at du sikkert har møtt masse folk som har operert uten at du har merket det? Jeg syns det er bra man har muligheten til å endre på ting man selv ikke er helt fornøyd med. Så lenge man gjør det for seg selv, og ikke for å glede andre - da syns jeg operasjoner er helt okei! Tilbake til overskriften, her er FORBILDET MITT:

Gleder meg til å operere og bli slik. Da syns alle jeg er dritstygg xDxDxD

Nå skal jeg lage videoblogg, jeg _lover_!

sunshine

God "morgen".

Sto opp for et par timer siden, men har som alltid ikke gjort noe vettig. Ikke har jeg fått spist, har ikke fått dusjet og jeg har ikke fått blogget enda. Før nå! Mamma holder på å grille, skal ha grillribbe og bernaisesause. Ikke verst frokost spør du meg. Har allerede planlagt kveldsen også, og det blir baguette med ost og bacon. NAM x2. Matglad hahaha... Eneste som er sinnsykt irriterende for øyeblikket er at det er varmt ute og det blir faen meg ikke noe kaldere på rommet selv om jeg lufter 24/7. Koker snart ihjel. Sikkert 35-40 grader på rommet. 

Vet ikke hvorfor jeg har sminket meg når jeg allikevel skal hoppe i dusjen etterpå... dum og blond ;) 
Nå er det mat, see u later!

nye deksler

Her har jeg sett på iPhone 4 deksler - og de aller, aller beste innenfor denne kategorien. Jeg har lenge lett etter en side som selger gode, og unike deksler. Vil ikke ha de som er så mainstream i en farge, jeg vil ha bling og masse farger. Haha! Jeg fant da ut at de beste dekslene til iPhone 4 fant jeg på Handelsportal.no - en nettside som tilbyr en flom av forskjellige deksler, skjermbeskyttere, øreplugger og annet tilbehør. De leverte utrolig kjapt også.

Det var det, her er de beste iPhone 4 deksel coverene jeg har funnet og kjøpte meg:Helt rosa bling


Åh, elsker denne! Føles nesten ut som jeg har laget den selv. Cute :)
Praktisk og fint lilla cover, med beskyttelse inni mot støv og riper. Smart?

Nå må jeg bare få reparert iPhonen, så er jeg klar til å bruke den.

koselig facerape

Hallo!

Ny dag, 2000 venner rikere på facebook og masse piss skrevet rundt til folk. Er like koselig med en aldri så liten facerape i blant. Det her blir det eneste innlegget som kommer på bloggen fram til jeg er nede i 1500 venner igjen, så ser helst at alle som ble godtatt i natt sletter meg. Er ikke for å være slem eller noe, men orker ikke å involvere bloggfansene over alt i livet mitt liksom.

Åh, koselige vennetallet mitt. Viktigste er å føle seg populær:


Hyggelig god-morgen hilsen fra meg:

Hør på Stian ja, lik heller fan pagen min HERDette er IALLEFALL ikke greit. I hate justin bieber? NO WAY. 50 sider med hat til Justin Bieber. DRØYT.Dette var ikke meg som skrev.Hahahah hør på fulle Stian :)Det her er iallefall IKKE sant, hahahahah. Seriøst...Og detta skreiv æ ikke, syns ikke det er koselig med så mange venner på facebook.

Så over og ut, slett meg hvis du ble godtatt i går <3 Snakkes _kanskje_ senere.

home home home

Hello!

Nå er jeg hjemme igjen. Har vært hos Sofie og spist fiskeboller i hvitsaus, vi har hatt jentekveld. Jeg, Sofie og Malin. Dessverre kom det noen gutter. Miguel, Mathias, Truls og Olav. Kjipt det der ja, jeg vet. Hva i all verden gjør gutter på en jentekveld? Ikke spør meg.... Her er iallefall noen bilder fra kveld:


Sofie bare kaster meg på gulvet...


For en gangs skyld klarer hun å holde meg!!


Sofieeeee <3


Miguel the kiiing of the world


Maliiiin<3

hva syns du er pent?

Mange spør meg hva jeg syns er pent, hva mitt skjønnhetsideale er osv. Egentlig har jeg ikke noe spesielt skjønnhetsideal, og hva jeg syss er pent varierer veldig. Det kommer liksom veldig ann på personen og hva personen kler. Etter min mening kler jeg litt mer sminke enn "naturlig", blondt hår osv. Synes selvfølgelig at det her er helt stunning:


Dette er nydelig, hun er en av de peneste jeg vet om iallefall. Hadde aldri takket nei til det utseende!
Dette er også veldig pent spør du meg.

Selv om jeg syns det naturlige utseende til Jessica Alba er veldig pent, så heller jeg egentlig litt mer over på "barbie utseendet". Ikke alle ser så bra ut naturlig som det enkelte gjør. Det er noe med sminke og blondt hår som appellerer til meg, jeg vet ikke helt hvorfor. Skal innrømme at jeg ser for meg selv en dag med en stunning kropp, store pupper, blondt hår også videre. Sånn som Heidi Montag for eksempel, jeg syns hun ble nydelig etter alle operasjonene. Det er ikke til å stikke under en stol spør du meg - selv om hun gjennomgikk utrolig mange operasjoner så ser hun veeeeldig bra ut. Noe som jeg også syns er viktig er hvite tenner! 
Sånn kan jeg gjerne se ut.- Så ja, hva syns du er pent?

"bare" 680 minutter igjen

Jada, filmen er ferdigredigert og alt. Holder på å laste den opp på youtube, det er bare så lite som 680 minutter igjen. YAY!! eller ikke. Det er tredje gang jeg prøver å laste den opp, og den står stille på 680 minutter hele tiden, prosenten går heller ikke opp. Må være noe feil med videoen eller noe, for jeg gidder snart ikke prøve mer. Får heller redigere den på nytt eller lage en ny når jeg står opp. Skal la denne stå over natten mens jeg sover videre, så får vi se hva youtube sier i morgen. FML


hahahah feila litt på "fjern røde øyner" der ja! :/Nå tar jeg kvelden. Var egentlig lagt meg men våknet for 30 minutter siden i panikk av ingen grunn. God natt igjen!

nok en kjedelig dag

Nå holder jeg på å lade kameraet, skal lage dere en liten videoblogg. Har filmet deler av den, men det er mye som gjenstår. Så jeg tviler på at den er ferdigredigert og lastet opp på youtube før i natt, dere får glede dere til å se den da eller eventuelt i morgen hvis dere skal legge dere tidlig! 

Dagen i dag har vært alt annet enn... gøy. Altså, kjedelig. Spist pizza, kjørt ut en tur på firhjulingen, sett på TV, chillet på pcen and so on. Er liksom ingenting å gjøre, i tillegg er det sykt kaldt ute så jeg føler at det på en måte er vinter allerede. Det minner meg på hvor mye jeg gruer meg til vinteren. Herregud. HATER snø, kulde og masse klær. Gjett hvem som ikke skal bo i Tromsø om et par år? Meeeeg.

- Jeg får ikke sett headeren min, klarer du å se den?

jo, jeg er russ

Haha jeg må le av alle dere "bedrevitere" i innlegget under. Dere som påstår at jeg ikke er russ dette skoleåret, og at jeg ikke er ferdig på skolen etter dette skoleåret, hvorfor skulle jeg liksom påstå det hvis jeg selv viste at det ikke var sant? Jeg vet jo selv om jeg er ferdig eller ikke og om jeg er russ eller ikke.

Så for å ha det rett så jo, jeg er ferdig etter dette skoleåret. Service og samferdsel er TO ÅR skolegang (yrkesfaglig linje ffs), så kan man gå ut i lærling. De som absolutt vil kan ta påbygning etter de to årene, men det tror jeg ikke at jeg skal gjøre. Og jo jeg er russ DETTE SKOLEÅRET. Siden det er to år skole på min linje så feirer vi det andre året at vi er ferdig på skolen, og derfor er jeg russ. Er dette så vanskelig å skjønne? Hvis det er noen av dere som fremdeles påstår at jeg tar feil, kill me please.

Og for helvette daaa, blir jo heller ikke svartruss?? Jeg blir blåruss. Ok? OK. hade


nå er det Tuva som ligger sånn her i Tyrkia, og jeg er dødssjalu. Er dritkaldt hjemme. Og ja, elsker å vise meg fram, hehe :)))

my dog

Ble ikke noe videoblogg. Har så vidt vært våken i dag, og er enda sykt trøtt så jeg skal legge meg om ikke så alt for lenge. Kanskje se litt CSI først? :) Må jo nyte de siste dagene i sommerferien. Er faktisk veldig trist at alle snart skal tilbake på skolebenken, for da må man stå opp tidlig, slite seg gjennom dritkjedelige dager også er man alt for trøtt når man kommer hjem igjen. Det eneste jeg ser fram til med skoleåret er at det er mitt siste år på videregående og at jeg er RUSS!! Wiii, gjett om jeg gleder meg. Vurderer å få med meg folk og dra på Tryvann.

I dag har jeg bare ligget i senga og koset med hunden min Lotta <3
- Hva skal jeg lage videoblogg om i morgen? (ikke sminkevideo eller hårvideo)

 

rise and shine

Gjett hvem som nettopp våknet? Jo... jeg! Typisk, hadde egentlig tenkt meg en tur til byen for å møte Mathias. Ikke at det gjør så mye egentlig i og med at det er kaldt og regner ute. Hehe! Nå skal jeg dra og levere filmene på stasjonen, så lage meg noe middag/frokost. Skal forresten filme en videoblogg til dere senere!

Shit, kom faktisk på at det er ikke lenge til skolen starter nå... emo!
 Sliten blogger! Skal stå opp nå og gjøre noe vettig, selv om det garantert ender med MAFIAENS HEVN (link)

hallo ja

Nå er jeg på tur i seng. Har akkurat ryddet opp all tacogriset, vasket stekepanner og annet drit. Har hatt besøk av Silje, Meline, Ingri, Miguel, Kristoffer og Sondre. Vi leide to filmer og så begge. Var kanskje noen av de dårligste filmene jeg har sett, holdte på å sovne av. Skal iallefall ikke leie film uten å lese ordentlig bak og vite hva slags film det er.

Beklager at jeg ikke har fått blogget i dag, men har vært sammen med folk siden jeg var ferdig på jobb. Håper dere har hatt en trivelig kveld iallefall. Min var helt okei, bare synd jeg ikke fikk gamet så mye Mafiaens Hevn i dag.... Noen bilder:


fineste pia


og ja, vi har TV på badet... neida, ny TV til loftstua :)


so cool


so cool 2


hahaha


nydelig


gruppebildeee


sliten jente!! 

Kommer tilbake sterkere i morgen, muligens en videoblogg? :)

off to work

God morgen!!

Nå er jeg på vei ut døren, skal på jobb til klokken halv 4. Ha en flott dag videre, så snakkes vi senere :)


Big Brother is back

 

Endelig er Big Brother tilbake - realityshowet som har vært borte fra skjermen en stund nå. Den 29. august er det duket for nye skandaler hvor deltagere blir overvåket døgnet rundt i hele 100 dager. De får oppdrag de må fullføre, og til slutt er det en person som stikker av med premien. Hadde du klart 100 dager innesperret i et hus? De selv får ikke så mye som gå utenfor huset, men vi kan sitte godt plantet i stuen og følge med på alt som skjer inne i Big Brother-huset.

Du har mulighet til å melde en venn eller deg selv på en konkurranse Big Brother har gående. Du/vennen din kan vinne et 24-timers pass til Big Brother-huset. Du vil da få lov til å se og føle på hvordan det er å være en Big Brother-deltager i 24 timer. Jeg har meldt på meg selv, og TUVATenk å være der! Man får sikkert være sammen med deltagerne, sykt morsomt. For å melde deg/en venn på konkurransen må du trykke her. Lykke til!

Nå har du også muligheten til å vinne 24-timers profilering av bloggen din. Denne vil vises på forsiden av blogg.no (se bildet under). Det trekkes daglig vinnere av profilering på blogg.no samt TV2 SUMO abonnement slik at du kan følge med på alle episodene på nett, samt andre programmer.Les konkurranseinfo under bildet.Vi vil ha en ny konkurranse hver uke resten av august og det eneste du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen denne uken er:

- Lag et nytt innlegg på bloggen din med tittelen "Big Brother 2011"
- Skriv inn koden fra bildet nedenfor, i kodefeltet. (Budskap fra Big Brother vil dukke opp i innlegget ditt etter du har publisert og du er da en registrert deltaker.
- Hver dag trekkes det ut en ny vinner som vinner 24 timer på forsiden, du kan delta med maks et innlegg daglig.// reklame 

VIDEO - lillebror

Herregud for en død dag, har bare gamet MAFIAENS HEVN (link). Nå skal jeg faktisk snart legge meg, skal på jobb i morgen litt etter klokken 8! Tidlig. Har ikke jobb, men jobber på BurgerMan når de trenger folk siden jeg har jobbet der før. Slenger med en liten videosnutt av lillebroren min som kom hjem i dag, Julian. Han har vært bortreist i 2 uker hos pappaen sin i lillestrøm.


 
- Har du småsøsken? 

fest & alkohol

Beklager sen blogging, men sitter enda på MAFIAENS HEVN (link)! Alkohol er noe dere spørr veldig mye om, men jeg har ikke tatt det opp egentlig. Skal svare på et par spørsmål innenfor det her, siden det er noe jeg egentlig hadde bestemt meg for å ikke skrive om mtp. yngre lesere.

Fester du?
- Ja, jeg fester i helgene med venninner.

Drikker du mye når du er på fest?
- Nei, jeg drikker ikke så veldig mye. Passer på at jeg ikke får i meg for mye, for da kan ting gå galt. Man vil jo huske kvelden og huske hva man har gjort, så da er det viktig at du ikke heller i deg alt du kommer over :)

Hva sier moren din til det?
- Hun sier jo ikke direkte at "ja Therese, du får lov å drikke", men jeg er jo 17 år, snart 18 så de fleste på min alder fester jo. Når jeg var rundt 14-15 år fikk jeg ikke lov, da var det et strengt nei. Det forstår jeg også fordi jeg var ung og liten, og hadde ikke godt av å reke rundt på natta. Foreldre blir jo selvsalgt bekymret og lurer på hvor du er, hva du gjør, har det skjedd noe, når kommer du hjem, hvorfor svarer du ikke telefon og sånne ting.Kan ikke du legge ut bilder fra fester?
- Jeg prøver å ikke gjøre det, fordi det er ikke noe dere har behov for å se. Vil liksom ikke oppfordre andre til å drikke alkohol, når jeg har såpass mange yngre lesere som jeg har. Hvis dere ønsker å se festbilder så er det nok ikke min blogg dere burde lese.

Hvordan fester er du på? Er det mange folk, hva gjør dere osv?
- Jeg drar alltid ut med venninner. Bruker vel å være en 15-20 personer på de festene jeg er på, og det er vanlige hjemmefester. Ikke ut på byen liksom. Hva vi gjør? Hmm.. Vi prater og koser oss, danser, hører på musikk, blir kjent med nye folk, drikkeleker etc. 

Hva drikker du på fest?
- Går som oftest i vin, cider og øl. En sjelden gang drikker jeg sprit, men det er ikke å anbefale. Ikke er det godt heller ;) - Noe mer du lurer på?

3-minute brownies

Haha, herregud! Er så sinnsykt stolt over meg selv. Har gamet MAFIAENS HEVN (link) siden klokken 19 i dag (går), og sitter enda inne på spillet. Ble helt sykt hektet, kommer aldri til å komme meg i seng. Anyways, siden jeg sitter og gamer fant jeg ut at jeg skulle lage meg noe kjapt og godt å spise...

Kom da på 3-minute brownies som har florert på artige.no. Sist gang jeg prøve resulterte det i en suppe liggende over hele mikroen, mens koppen forble helt tom. Aner ikke hva jeg gjorde feil, men denne gangen klarte jeg det! 4 spiseskjeer mel, sukker og olje, 3 spiseskjeer melk, 2 spiseskjeer kakao og et egg blandet i en kopp. Så 3 minutter på full styrke i mikroen.

Vel, resultatet ble en eller annen browniesdeig. VERDENS seigeste deig, klarte ikke stikke en skje gjennom den en gang. Måtte bruke kniv + rive den fra hverandre samtidig. I tillegg til det var den svidd, og ekkel. Smakte på den nettopp, æsj. Haha, man kunne seriøst smake alle ingrediensene. Never again, drittbrownies.

 artig bildeLiten video 2 prove it liksom:
 
- Har du prøvd det, i så fall ble den god? 

(u)ekstrem oppussing

God kveld!

Dagen min i dag har gått til å stå opp sent, spise frokost klokka 7, spise middag nettopp og spille mafiaens hevn. Har også ryddet og vasket i loftstuen, vi har nettopp kjøpt ny sofa som jeg allerede har flyttet inn i. Nå mangler vi bare nytt sofabord, ny tv, nytt tv-bord og litt smårusk. Så skal vi få hevet ut alle de gamle møblene. Vurderer også å male taket for å få det lysere, siden taket er i trefarge... det er så stygt.

Mafiaens hevn er et dritmorsomt spill jeg begynte med i dag, kødder ikke. Føler meg skikkelig boss. Meld deg inn >> HER <<nysofaen <3 helt innerst i hjørnet med sjeselongen bor jeg


herregud de her møblene er så stygge at jeg blir faktisk lei meg. tv-bordet er den styggeste fargen ever, og tv-en selv er jo en eneste svær blikkboks. Kunne sikkert brukt det som hundebur. Bordet er slitt og masse snusmerker, så det skal rett på dynga. Gleder meg til å få det fresht her, så slipper jeg og bo på rommet mitt... liker nemlig ikke å være på plasser med stygge møbler. 


Gamle sofaen, ikke noe lurt valg med stoffsofa når man har en hund som har 2-3 røyteperioder i året.

Vet du om noen plasser man får kjøpt puter, bilder, pynt osv som ikke er så dyrt? Og hvordan maler man et tak?

festklar hund

Noen lurte på om ikke jeg kunne vise litt hårtips for å få hunden festklar. Selvfølgelig kan jeg gjøre det, er det noe jeg er flink med så er det å style hunden. Bruker selv og fikse Lotta på håret hver morgen, hun må jo ta seg bra ut. Til dette trenger dere en kam, en extensionsbørste, noen hårklyper og et hårstrikk (eventuelt flere). Til slutt må dere ha en fin festkjole. 

Let's begin:

Først og fremst må du legge en handuk over så vi får hodet i fokus


Kam gjennom all pelsen på hodet og få vekk floker


På pelsen som henger ned fra ørene bruker vi en extensionsbørste for å unngå smerter hos hunden


Halen kler best tre klyper ytterst med resten av halehåret i et strikk


På hodet bruker jeg to sommerlige klyper i freshe farger


Så hiver du på festkjolen, og bikkja is ready 2 party. 

selvtillit

Det er så utrolig mange som spør om selvtillit, hvordan de kan få bedre selvtillit, hvordan jeg har fått det og om jeg kan hjelpe de. Sannheten er at selvtillit er noe man må klare å få selv. Du må lære deg å akseptere deg selv som den personen du er, akseptere hvordan du ser ut og klare å leve med det. På en måte lære deg å elske deg selv. Er du missfornøyd med vekta di, kan du alltid gjøre noe med det. Hvis du føler at du må gå ned i vekt for at selvtilliten din skal bli bedre, så kan du jo prøve det.

Jeg selv har slitt mye med selvtilliten min opp gjennom årene. Mamma har vært min beste støtte oppi alt dette, men samtidig den verste. Har hatet hun for at hun har født meg og at jeg har arvet genene hennes, men elsket hun for at hun har hjulpet meg opp gjennom årene og vært gjennom mye av det samme som jeg har. Når jeg bodde i Oslo slet jeg ikke noe særlig med det, men når jeg flyttet opp hit i 6. klasse ble det liksom verre og verre. Ble mobbet for at jeg var så liten, begynte på ungdomsskolen 137 cm høy og 29-30 kg. Var liten og tynn som en fyrstikk, og så ut som jeg egentlig hørte hjemme i 5. klassen. Slet veldig mye med dette, og var på x antall sykehus besøk for å finne ut hvorfor jeg vokste så tregt. Fant ut at skjellett-alderen er 2 år forsinket, så derfor vokste kroppen min 2 år senere enn den skulle. Dette måtte jeg bare akseptere, var ingenting å gjøre med det. Var et tema hos sykehuset å sette meg på veksthormoner, men de fant ut at det ikke var nødvendig. Fikk så store håp når jeg i en alder av 13 år fikk vite jeg kunne begynne på det, men de håpene ble knust. Akkurat der og da føltes det ut som om hele verden raste sammen for meg...

Er enda ganske liten og tynn, men er ikke sykelig tynn og er heller ikke så lav som folk flest tror. Er snart 160 cm, og jeg veier 42 - 43 kg. Jeg har til og med lengre ben enn Tuva, jeg har faktisk sykt lange ben. Det er en av tingene jeg ikke liker med meg selv. Siden jeg har såpass lange ben ser jeg enda tynnere ut enn jeg er.

Saken er altså at jeg har ikke verdens beste selvtillit. Jeg liker ikke fregnene mine, jeg syns jeg er for tynn, for lav, for mye fregner, for spiss nese, for tynne armer, for lange ben, for små pupper and so on. De fleste tingene her er ting som kommer til å komme med årene: jeg kommer til å gå opp i vekt, vokse et par cm til, få større pupper osv. Men det har mye å si hvordan du ser på det. Hvis du konstant går og tenker over disse "problemene" kommer du ikke til å få noen selvtillit at all. Du må egentlig prøve å bare se bort i fra det, og tenke på dine positive sider. Jeg er glad for at jeg er den jeg er. Uansett hvordan jeg ser ut, så hadde jeg alltid funnet noe å klage på. Jeg har lært meg selv å akseptere meg for den jeg er, noe som er viktig.

Prøv å fokusere på det du liker med deg selv, og ikke tenk over det negative. Da skal du se at du får mye bedre selvtillit og folk merker det på deg. Vet ikke helt om jeg fikk fram noe poeng i dette innlegget, skrev egentlig bare ned alt jeg hadde på hjertet.

Jeg sier bare:

fuck you haters

og:

vis deg selv fram, ingen skal kunne ta fra deg at du er fornøyd med kroppen din eller deg selv.
 
jordan pruitt // outside looking in

pretty face

Flink med sminke før? Synes iallefall jeg, haha! ;) Går gjennom arkivet over bilder jeg har lastet opp på bloggen siden jeg begynte, visste du at jeg har lastet opp nøyaktig 3927 bilder?hudpleieprodukter

Nå sitter jeg og koser meg med pizza og TV2 filmkanalen, tviler på at det blir noe fest i dag. Er ganske sliten etter gårsdagen, og som nevnt har jeg blitt litt syk så tror jeg holder rumpa fast i sofaen i kveld. Kan heller blogge litt for dere, mye bedre for deres del enn at jeg er ute på en eller annen random fest hvor jeg glemmer å ta bilder og ikke har noe å dele med dere. 
Får ofte spørsmål om hvordan jeg holder huden min fin osv, men jeg gjør egentlig ikke så mye. I blant når jeg merker at huden blir tørr og trenger pleie, så sverger jeg til hudpleieserien Beauté Pacifique. De har en rekke produkter som gir kjemperaskt resultat og etterlater huden glatt som en babyrumpe. Hjelper virkelig på urenhetene dine hvis du sliter med det! Du kan se alle produktene HER, anbefaler det virkelig til dere som leter etter noen gode produkter. Og ja, dette er en ærlig mening som ikke er kjøpt eller betalt. Mamma sverger også til disse produktene!
 - Har du prøvd Beauté Pacifique?

kosekveld

God morgen bloggen!

I går var jeg hos Meline hvor vi var flere jenter og hadde det koselig. Hadde ikke tid til å blogge i går så derfor hørte dere ikke mer fra meg. I dag aner jeg ikke hva planene er, men det finner jeg fort ut. Tror jeg har blitt syk så vet ikke om det er lurt for meg å dra ut eller noe, men haha hvem bryr seg? Ikke jeg iallefall!

Litt bilder fra gårsdagen:


Nåveeeell, skal spise frokost. Hva skal du i dag?
 

endelig helg

God morgen!

Sto så og si nettopp opp. Har spist litt frokost, nemlig vafler. Er så sykt godt med vafler, men er tydeligvis flere her i huset som syns det. Hadde nettopp laget meg en vaffel og satte den på bordet for å gå opp å hente pcen, og når jeg kommer ned har faen meg Lotta spist den opp.

Nå kom mamma hjem og tvinger meg til å rydde opp. Etter jeg har gjort det vurderer jeg en liten powernap i sola sånn at jeg er uthvilt til i kveld. Får se hva jeg gjør, senere skal dere få se et par gode hårprodukter :)


Mamma har forresten farget håret brunt ,tror ikke jeg har nevnt det på bloggen. Hun gjorde det egentlig for veldig lenge siden.


Banditten, setter hun i bur snart

Hva skal du i dag?

watch out

God kveld!

Har akkurat tatt litt bilder av min nye klokke. Den er sponset av Ridigo, jeg viste ikke hvordan den så ut eller hva slags klokke det var før jeg åpnet pakken. Ble helt forelsket for å si det sånn, den er dritfin. Merket er "CHOTOVELLI & FIGLO", et ganske nytt merke her i Norge. De har mange fine klokker og solbriller, har et par hvite solbriller fra det merket som jeg har vist dere tidligere.

Klokken er av veldig god kvalitet. Det var det første jeg la merke til når jeg tok den ut av esken. Med en tykk rem av italiensk skinn, glass av herdet safir og selvlysende visere for de mørkeste netter er dette en klokke som blir til å vare lenge. Derfor er det også behjelpelig med "stainless steel" på klokken. Denne er noe både jeg og min mor blir til å bruke, hun elsker slike klokker. Modellen heter JTs 5200-3. Du finner klokken HER.

Klokken mottar du i denne utrolig fine boksen, som du ellers kan bruke til smykker/penger osv:
You like? I do (reklamebasert innlegg, men blir ikke betalt. valgfritt for meg å skrive om produktet)

shopping

Hallooo bloggen

Kom akkurat hjem. Var tidlig oppe i dag, klokken 1 faktisk. Jeg og TUVA dro en tur til byen for å se litt i butikker, så jeg fant meg en bukse og tre topper + litt små stæsj. Skal vise dere det når jeg gidder, har nemlig noen andre ting jeg må vise dere først. Nå er jeg dødstrøtt kjenner jeg... huff, må nok fyre en episode til av Medium og sette meg med sjokoladen og potetskruene. Jeg gjømte de faktisk før jeg la meg, fordi jeg viste at Tuva ble til å spise av det hvis hun så det. Meeheh, slem!!
 

topp // bikbok      jeans // jc      cardigan // bikbok       veske // modekungen.se

største slasken

God kveld!

Herregud som dagen har flydd avgårde. Har nemlig fått sansen for en ny serie(den er ikke ny, men for meg er den ny liksom) jeg så på TV i går, den heter Medium og handler om en dame som drømmer ting som blir til å skje/har skjedd. Hun jobber for noe FBI greier og hjelper de å løse saker. Utav hennes tre døtre har to av de fått samme "evner", men det oppdager man ikke helt før litt senere i serien. Akkurat nå har jeg sett 9 episoder av 1 sesong, og jeg har enda 7 sesonger og komme meg gjennom. Lukter jeg konstant sofaligging framover? Jepp!

Enda bedre å bestille seg pizza, kjøpe godteri og brus. Det som er enda bedre enn det er at jeg hentet en pakke på posten i dag fra RIDIGO - dere får se den i morgen. Har to pakker jeg skal vise dere i morgen faktisk. Wiii :)
Spent??? Haha nå vet dere sikkert hva det er da...Nå skal jeg og Lotta se videre på serien. Talk 2 you tomorrow, ha en fin tirsdag/onsdag/torsdag whatsoever videre!

13 - 14 år gammel

Meg når jeg var et par år yngre. Så ut som jeg var 10 - 11 år gammel, fikk høre det fra folk på den tiden og. Haha!


 

Pen ja, hehe :)

svar på spørsmål

Hvilke blogger leser du? 
- Jeg leser fast tuvaw, livingdoll, rhenriksen, kissie, kenzas, fokis, sophieelise, isabelles, nettenestea, stineemarik ++


Hva synes du om bloggere som redigerer bildene sine? 
- Altså, jeg bryr meg egentlig ikke. Hvis de vil redigere bildene sine så får de gjøre det. Selv om jeg kanskje syns det er teit å redigere seg selv tynnere og sånn. Det å redigere bort kviser og andre urenheter syns jeg ikke gjør noe, det er jo for bilde sin skyld. Og de kvisene man redigerer bort er jo ikke noe man har fast hele livet, men derimot å redigere seg tynnere er noe helt annet. 

Hvor mye tjener du på bloggen i måneden?
- Det er en privatsak, og noe jeg ikke blir til å fortelle. Det eneste dere muligens vet om er jo det topp 20 får utbetalt per måned, og der får jeg 12 500 for å ligge på 1. plass. Men er ikke vits å tenke så mye på hva jeg tjener osv. Bloggen er jobben min per dags dato i og med at jeg ikke lengre jobber på gatekjøkkenet.

Hva gjør du de dagene du ikke har noe å blogge om?
- Hvis jeg ikke har noe å blogge om en dag, kan jeg gjerne gå litt langt bak i arkivet for og se om det er noen innlegg jeg kan reposte. Hvis jeg ikke finner noe, lar jeg enten være å blogge ellers skriver jeg et dritkjedelig innlegg der jeg nevner at jeg ikke har noe å blogge om.

Hvilke bilder fra den siste photoshooten med Michelle liker du best?
- Jeg klarer ikke helt bestemme meg, men det står mellom disse 4 bildene.
Er du fjortis?
- Haha... Vet ikke hva folk definerer som fjortis, men hvis det er en person med blondt hår, mye sminke og lever livet sånn som jeg gjør så kan man vel si det. Jeg selv vil ikke se på meg som super-fjortis men har mine stunder. Får høre fra venner noen ganger at jeg ikke må oppføre meg så fjortis osv, men alle har vel noen sånne dager. Det jeg definerer som fjortis er det noe alá her:

Man kan jo også selvfølgelig se fjortis ut uten å ha en fjortis oppførsel.

Fester du mye?
- Har hatt mine perioder der jeg fester litt for mye i blant, men orker ikke å gå noe nærmere inn på det på bloggen.

Røyker du/snuser du (isåfall hva)?
- Jeg snuser skruf fresh white. Jeg røyker ikke, men gjorde det en liten periode på ungdomsskolen. Det er ikke å anbefale med tanke på at jeg har astma. Bestefar døde av KOLS som han utviklet gjennom mange år med røyking og astma. Så hold dere unna det sier jeg bare, er ikke sunt. Det er heller ikke snus, men jeg har ikke klart å slutte selv om jeg med hånden på hjertet ikke har prøvd så hardt heller.

Hvorfor har du bare Lotta? Og hvor har hun vært siden hun nettopp har kommet hjem?
- Broren min er hjemme i sommerferien og bor, siden han går på skole i bardufoss og bodde på internat. Han er veldig allergisk, så vi satte Lotta bort på pass hos en venninne av mamma. Bella har vi gitt til noen mamma kjenner siden det ble for mye å ha to hunder.
Hvordan så håret ditt ut etter du farget det blondt? Var det ikke gulskjær?
- Jo, det var ganske mye gulskjær skal jeg si deg. Det er enda litt, men det har jeg planer om å bleke for å få bort så fort som mulig. De første dagene etter jeg hadde farget det var det knallgult + litt oransje, men det så for det meste slik ut:
Kan du vise bilder av deg selv når du var 13-14 år?
- Jeg tar det i et eget innlegg :) 

Din første header på bloggen?
- Hahahahah... her:


Hvordan så det gamle rommet ditt ut?


Nå skal jeg hive meg i gang med et par innlegg til :)

dedikert til offer

En fin sang dedikert til Eva Kathinka Lütken som omkom på Utøya. Skrevet og produsert av Daniel Johannessen aka Dj Zapper. Tekst:
Sorgen er stor, i Norge der jeg bor
Der alle holder hender, selv med dem vi ikke kjenner
Kjærlighet er noe ingen vil miste, der alt blir forsterket
i det triste

Jeg har en venn, som jeg ikke får se igjen
Jeg hadde en venn, som jeg ville gi en klem
Jeg har en venn, som jeg ikke får se igjen
Jeg hadde en venn, som jeg ville gi en klem

Minner er noe alle vil ha, fra dagen vi møttes og frem til i dag
Et lys til minne, om alt det vi hadde.
Lek og latter, er minner som ingen kan forandre

Jeg har en venn, som jeg ikke får se igjen
Jeg hadde en venn, som jeg ville gi en klem
Jeg har en venn, som jeg ikke får se igjen
Jeg hadde en venn, som jeg ville gi en klem

Jeg har en venn, som jeg ikke får se igjen
Jeg hadde en venn, som jeg ville gi en klem
Jeg har en venn, som jeg ikke får se igjen
Jeg hadde en venn, som jeg ville gi en klem 

10 overdeler - tilfeldig rekkefølge

Her er 10 av mine favoritt-topper. Har sikkert noen nye favoritter snart, men dette er liksom de for tiden. Desverre har jeg ikke peiling på hvor det har blitt av den øverste fra H&M. Den forsvant nesten rett etter jeg kom hjem fra Hollywood. Trist, selv om den sikkert ligger under senga mi eller noe sånn. Sto forresten opp klokka 4 i dag så derfor får dere sen blogging. Håper dere forstår, når en sliten kriger ikke kom seg i seng før halv 7 i morrest.


1. h&m


2. forever21


3. XXI by forever21


4. forever21


5. kappahl


6. tyrkia (denne ser ikke fin ut, men den er skikkelig fin på til en tight bukse!!)


7. bikbok


8. h&m (hehe, tuva sin)


9. forever21


10. jc (har denne i 3 farger: rosa, sort og militærgrønn)

- Har du noen av disse? 

10 kjoler - tilfeldig rekkefølge

Her er 10 av mine favorittkjoler. Har brukt 4-5 av de kanskje, men når man bor i Tromsø er det ekstremt sjeldent man får bruk for kjoler. Derfor er det kanskje teit at jeg kjøper kjoler alt for ofte, når 3/4 aldri blir brukt... der har du et luksusproblem: når skal man bruke kjolene? Uansett så føler jeg meg fin når jeg har en kjole hengende på rommet, haha! 


1. asos


2. fashionlove.no


3. random horebutikk i LA


4. forever21 (den er oransje)


5. bikbok (dette er en jumpsuit da..)


6. forever21


7. h&m


8. forever21


9. fashionlove.no


10. forever21

- Har du mange kjoler?