hits

august 2012

lykkedagen

Hei!

Det blir en del bilder i dette innlegget, men whatever. Dagen startet med at jeg fikk meg telefon, har lånt en iPhone 3Gs hos en kompis. Aner dere hvor deilig det er? Har vært uten i 3 uker nå, følt meg totalt utesperret fra sosiallivet mitt.. Det er faktisk den beste følelsen når man tar i bruk telefonen etter et langt opphold uten. Deretter ble jeg med Camilla til frisøren, ja dere vet det. Mens jeg var hos frisøren valgte jeg å prøve et siste forsøk på å få skoleplass, så jeg ringte til Breivika videregående hvor RENATE går. Etter en halvtime ringte de meg tilbake og sa at jeg hadde fått skoleplass på påbygning - lykkelig! Jeg begynner på mandag klokken 09.00. Nå skal jeg bli sosial igjen, få døgnrytmen på rett spor og finne meg leilighet. Skal ha et nydelig liv, hehe. Jeg fikk også vite at jeg har glattkjøring på tirsdag, kjenner at jeg gruer meg litt selv om jeg vet at det går bra.

I tillegg har jeg vært på kino med småsøsknene mine og sett på Modig, den var faktisk litt bra... haha! Fikk tårer i øynene på slutten, typisk meg.BESTE camilla :*


fineste kidsa

dagens outfit

Hallaa!!

I dag har vært en fantastisk dag, forteller mer om det senere. Her er dagens outfit ♥ 

dongerijakke - forever21  //  topp - a'gaci  //  jeans - bikbok  //  sko - h&m  //  veske - forever21  //  klokke - gran canaria

- tycks?

uventet

Hei!

Nå har vi kommet tilbake fra frisøren. Det ble plutselig en liten endring i planene til Camilla, hun farget nemlig håret brunt heller. Det var en sinnsykt stor forandring fordi hun har vært blond hele livet sitt, og nå er det ingen blonde hårstrå igjen. Uansett syns jeg det ble veldig fint, hun kledde det! Kanskje jeg etterhvert farger håret mitt mørkere også? Hmm, hvem vet... Nå skal jeg iallefall på kino med søsknene mine, så vi høres senere! 

 

Se så fiiiin hun ble!! - Hva syns du?

blonde times over

Hei kjære lesere!

Nå sitter jeg på Headmasters og ser på Camilla som sitter i frisørstolen. Hun skal kvitte seg med de platina-/gulblonde lokkene og få en mer naturlig farge, noe alà det jeg hadde etter første gangen jeg var her hos frisøren. Blir spennende! Jeg har selvfølgelig med kameraet så viser bilder senere, vi blogges <3

bilen min

Hei!

Nå er det bare 21 dager til jeg er 18, snart 20. Det vil si at om tre uker kan jeg gjøre akkurat hva jeg vil, jeg har snart lappen og skal snart kjøre i min nye, fine bil! Bilen kjøpte jeg der mamma jobber, og nei - verken mamma eller pappa har betalt for den. Kjøpt selv, men har så klart ikke betalt hele: tok litt lån! Det er en Volvo S40 R-design 2011 modell. Elsker alt med den: fargen, interiøret, utseendet osv. Gleder meg sånn til å slippe å være avhengig av venner med lappen - og ikke minst buss. Ikke det at jeg tar så mye buss, faktisk tar jeg aldri buss. Om jeg skal noe, så gidder jeg ikke gjøre det om jeg må ta buss... latskapen selv her :) Har jo mopedbilen, men jeg er sykt lei av å kjøre i 45 km/t, så blir godt å selge den vekk.


Iallefall, her er bilen min:
 

 
Så fiiin   

innbruddstyv

Hei!

Nå har leiligheten til mams fått seg egen inngangsdør, stilig. Skal love dere at det var vanskelig å sove i natt (dag egentlig), bråk som faen. Vurderte et sekund å stappe papir i ørene og teipe over, så ille var det. Og bråket varte from 9 to 5... Jaja, overlever vel. I natt måtte jeg forresten bryte meg inn i mitt eget hus. Hadde ikke nøkkel, så her klatrer man inn det bittelille badvinduet. For å ikke tryne ned på gulvet siden det er litt høyde på vinduet, måtte jeg balansere på skittentøyskurven - noe som sjelden fungerer. Denne gangen derimot gikk alt helt perfecto, stolt.


Her klatret jeg inn!


Det er faktisk mange som har spurt hvor jeg fikk denne genseren, hadde den nemlig i en videoblogg for et år siden ca. Den kjøpte jeg i USA i fjor i mars når jeg var i California. Fant geneseren inne i en butikk langs Venice Beach, de hadde den dog på de fleste butikkene langs stranden der.


Har forresten fått et tilbud fra Rapunzel - hva synes dere, skal jeg takke ja?

vinn billetter til Modig

// i samarbeid med disney og blogg.no \\ Hei!

Nå har du muligheten til å vinne billetter til Disney Pixar's nye animasjonsfilm "Modig" (Brave på engelsk). Blogg.no og Disney kjører nå en konkurranse på filmen. Den har premiere fredag 31. august (i morgen) så jeg informerer om dette litt i siste liten. Jeg skal selv med småsøsknene mine her i Tromsø og se den. De fem beste blogginnleggene vinner to billetter de kan bruke i premierehelgen - de vil også få en kul premie i posten. Billettene kan benyttes i hele landet! For å delta går du på Facebook og deltar på Disney sin konkurranse HER. Dette er hovedkonkurransen, og det eneste du må gjøre er å like siden.

Etterpå kan du poste et innlegg om hvorfor nettopp du har lyst å se denne filmen. Merk innlegget ditt med embedkoden "br 29 ave" uten mellomrom og gåsetegn. Du er da med i den ekstra trekningen på blogg.no. Les mer her.

  Disse to skjønne skapningene skal jeg dra sammen med:


Det var siste kampanjeinnlegg på en stund, beklager at det har blitt litt i det siste!

L'Oréal casting creme gloss

// innlegg i samarbeid med L'Oréal \\

Hei! Akkurat nå har L'Oréal en konkurranse på facebook hvor du har mulighet til å bli den nye modellen i en reklamekampanje for Casting Creme Gloss. I konkurransen trekkes det ut to vinnere som får reise til Stockholm og være med på en profesjonell photoshoot med dyktige frisører, make-up artister, stylister og en av Nordens beste fotografer. Dette er en mulighet du ikke kan gå glipp av - vinneren av de to som reiser til Stockholm blir avbildet i vinterens store reklamekampanje for Casting Creme Gloss!

For å delta må du være 16 år, og ha foreldrene dine sitt samtykke om du er under 18. Du må også godta å farge håret under photoshooten om du blir en av vinnerene. Konkurransen kjører fra 20. august til 15. september, og alt du trenger å gjøre for å delta er å fylle inn informasjonen om deg selv samt laste opp et bilde av deg. De som juryen plukker ut og de som får flest likes kontaktes senest 20 september (my birthday!)  og de vil bli bedt om å sende inn flere bilder slik at juryen kan ta en besluttning. Juryen består av representanter fra  L'Oréal og Costume.  

DU KAN DELTA I KONKURRANSEN HER

 

Som dere kanskje vet er Casting Creme Gloss en toningshårfarge Loreal har i 27 forskjellige farger. Den er uten ammoniakk og varer i 6-8 uker, den gjør også at håret blir silkemykt og får glans. Det er mange som spør meg om hårfarginstips osv, og jeg har faktisk prøvd denne hårfargen før. Husker veldig godt at den ikke slet så mye på håret som vanlig hårfarge.

Noen enkle hårfaringstips er:

- Om du vil farge blondt hårt mørkt, velg en varm nyanse for å unngå matt eller grønt resultat.
- Ikke blek en hårfarge med en annen farge, vil du ha lysere nyanse på farget hår må du først avfarge!
- Ikke vask håret før farging! Hodebunnens naturlige oljer beskytter under fargingen.

- Har du prøvd Casting Creme Gloss hårfarge, har du noen hårfargingstips?

morgenstund? næh

Hei hjerter!

I natt har jeg døgnet fordi jeg skal snu døgnet mitt. Ikke det at det er unormalt for meg å være våken nå, er på denne tiden jeg bruker å legge meg. Er så lei av å være våken hele natten nå, så fant ut at det var nok. Nå er jeg bare nødt til å se på serier og filmer osv sånn at jeg ikke sovner av. Ikke det at jeg tror jeg blir å klare å sovne heller, fordi håndverkerne som jobber i øveretasjen bråker som fuuuck. Høres faktisk ut som de river hele etasjen - kunne jo vært en once-in-a-lifetime-experience om 2. etasjen falt ned på meg?

Anyways, må bare beklage og si at i dag blir det enda to kampanjeinnlegg.. Vet det er irriterende for dere med reklame, men dette er avtaler jeg har som jeg er nødt å holde. Bloggen er trossalt jobben min, nå som jeg verken går skole eller noe annet - derfor må jeg av og til ha slike innlegg som jeg tjener inn på. Prøver så godt jeg kan å spre de på forskjellige dager og tidspunkter, men akkurat de her kræsjet på samme dag i tillegg til T&B i går. Håper dere forstår at jeg er nødt å gjennomføre de - lover å gjøre det godt igjen med bloggingen fremover! Skal få laget nytt design også sånn at jeg blir 100 ganger mer motivert til å blogge for dere. Jeg er så takknemlig for alt bloggen har gitt meg, og noe av det jeg setter mest pris på med den er dere lesere. Om dere er flinke til å kommentere og gi tilbakemeldinger på innleggene fremover skal jeg gjøre mitt beste med å oppdatere ofte :)


Her har jeg ingenting hudsminke som foundation, pudder osv. Sjeldent syn, hehe


chilleklær, husker jeg elsket buksa før. nå brukes den bare hjemme


Elsker denne toppen! Fra en random butikk på Gran Canaria 

Tina & Bettina - The Movie

// reklameinnlegg \\ Hei!

Har du fått med deg at Tina & Bettina, kjent fra "Torsdag kveld fra Nydalen", nå kommer ut med sin egen film? Nei, ja? Uansett - nå vet du det. Den har premiere 7. september på kino, og du kan faktisk vinne billetter til den. Tina og Bettina har en bloggkonkurranse nå for tiden der du har muligheten til å stikke av med billetter og til og med en Samsung Galaxy SIII! For å delta i konkurransen må du legge ut filmsnutten i et eget innlegg på din blogg - de 12 beste innleggene blir lagt ut på facebook og den som får flest stemmer på FB vinner telefonen!

Filmen tar sted i Smestad hvor disse to jentene bor, og de skal visstnok være de mest populære jentene på hele ungdomsskolen. Med et vanlig tenåringsliv bestående av blogging, festing, og gutter går alt som smurt - helt til de står ovenfor et voldsomt problem: innvandring. Jeg gleder meg utrolig mye til filmen. Har du lyst å vinne billetter og se litt hva som skjer i filmen? Da kan du se videosnutten jeg har lagt ved her, Tina og Bettina har også spilt inn en liten personlig hilsen til bloggen min - morsomt! Mer info finner du her :) SJEKK UT VIDEOEN :)


 

Her er koden dere skal legge inn i HTML delen på innlegget deres: 
<script type="text/javascript" src="http://weeklybuzz.org/embed/player/317/2245/"></script>

  
- Har du sett Tina & Bettina's videoblogger vist på Torsdag kveld fra Nydalen? 

kleint x 10

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet inn døren. Har som sagt vært på visning av leilighet, dro sammen med Camilla som jeg har tenkt å flytte sammen med. Først dro vi til strandkanten og så på et par nybygde leiligheter, men tviler egentlig på at vi får noen av de da det kom ganske mange på visningen. Etterpå spiste vi lunsj på Egon, også besøkte vi Andreas på sykehuset. Klokken 18 var det tid for visning nummer to, dette var en leilighet på Tomasjordnes. Okei, hvorfor gidder jeg si hvor de ligger, dere aner jo ikke hvor det er. Uansett - dette var en leilighet med to etasjer og tre soverom, utrolig fin og nesten helt møblert. Eneste minuset var at det var litt dyr månedsleie, så vi får se hva vi finner ut. Gleder meg sånn til å få egen crib!!! Forresten så er visninger noe av det kleineste jeg vet om, man går rundt og ser og bare "hehe fint ja, stilig, mm, ja dette var fint!! ja hehe vi er interessert, hihihihi!!!!!". Det er så... æsj, liker det ikke 

Bilder fra dagen:kjørekjørekjøøøre


Fineste jenta mi!


Haha, jeg er så jævlig idiot. Tar på meg goosen når det faktisk er sykt varmt ute for en gangs skyld..

- Hva synes du er de kleineste øyeblikkene i livet?

bloggene jeg leser

Hei!

Siden mange av dere har spurt, tenkte jeg det var på tide å poste et innlegg med hvilke blogger jeg leser. Det varierer jo selvfølgelig hele tiden, men de jeg har skrevet om nå er de jeg er innom absolutt hver dag. Jeg leser faktisk blogg store deler av dagen nå som jeg ikke går skole eller noe, burde kanskje heller bruke litt mer tid på min egen blogg.. huff, men jeg skal skjerpe meg - seriøst. Det er bare så utrolig lite motiverende å blogge når 90% av eiendelene mine ligger i pappesker og søppelposer hos bestemor, og jeg bor i en koffert jeg ikke klarer å få tak i en gang. Den ligger nemlig under masse møbler...  Håper iallefall jeg får leilighet snart sånn at bloggen kan slutte å være så deprimert!!!

Det beste jeg vet er faktisk å komme hjem etter å ha vært en stund borte fra pcen, ta en snus og lese gjennom de faste bloggene. Elsker å se på bilder, så om du lurer på hvordan du kan få flere lesere: ta gode bilder! Det er høydepunktet med et innlegg synes iallefall jeg. Okay, nå sporet jeg litt av. Her kommer iallefall de jeg leser:


De to bloggene jeg går først innom hver dag er TUVA sin og RENATE sin, noe som er ganske åpenlyst siden de er to av mine beste venninner. Jeg syns bloggen demmes er bra selv om oppdateringen s-u-g-e-r! Det er kanskje ikke like spennende for dere å lese, men siden jeg kjenner de og gjerne vil følge med på hva de gjør blir det til at jeg automatisk er mest innom de to.


En blogg jeg begynte å lese for en måneds tid siden er KRISSSY (Kristine Ullebø). Gikk tilfeldig innom bloggen og falt for den med en gang. Jenta er utrolig pen, blogger bra og tar nydelige bilder. Blir utrolig inspirert av den, så det har blitt en av de faste bloggene jeg leser! Det er ikke headeren hennes jeg har lagt ut forresten, satt bare sammen et bilde og teksten hun bruker som header.


L0VE og AURORAMOHN er jeg også innom daglig, to utrolig søte jenter! De er flink å blogge, og bildene er veldig fine og inspirerende. Regner med de fleste av dere har lest disse to, så trenger kanskje ikke si så veldig mye om dem! 


Den bloggen jeg har lest lengst bortsett fra Tuva og Renate er ANNAIS. Jeg elsker humoren hennes, måten hun bare driter litt i livet om dere skjønner? Hun tar ikke alt så høytidelig og seriøst, og akkurat det digger jeg. Bloggen er også bra med fine bilder, så den er et must når jeg scroller gjennom de daglige bloggene. 

 Hvilke blogger leser du? 

the hunger games

Hei bloggen!

Nå har jeg vært og leid The Hunger Games, har faktisk ikke sett den enda. Pizzaen er på vei inn i ovnen og jeg har satt meg til rette i sofaen. Akkurat nå er den eneste plassen i huset å oppholde seg i stuen, fordi noen polakker driver på i øveretasjen og pusser opp til leiligheten mamma skal ha der. Rommet mitt er stappet med alle mulige møbler, kommer meg ikke frem til klærne mine en gang. Derfor måtte jeg gå i shorts på butikken mens det regnet, og det så jo sikkert ikke helt retard ut xD Haha, jeg har faktisk gått i nesten bare shorts i det siste når jeg tenker meg om. Det er helt insane hvor mye jeg savner Florida, har absolutt ikke lyst å være hjemme :(

Fikk forresten to pakker i dag, den ene var tre bandanaer og den andre pakken er noe som skal være med i et kampanjeinnlegg jeg viser dere i kveld/morgen. Og i morgen skal jeg på visning til en leilighet, kryss fingrene for meg!!! - Har du sett The Hunger Games, er den bra? 

 
Deilig med malingslukt :):):)
crazysale

Hei!

Akkurat nå har Nelly et hemmelig salg, kun åpent om du har koden. Du finner salget HER, og koden for å komme inn er "CRAZYSALE". De kaller salget for det største salget noensinne, så det sier kanskje litt. Håper dere finner noe fint, det gjorde iallefall jeg. Har klikket hjem noe av det, gleder meg til å få pakken hjem. Woho! Dere får se hva av tingene jeg kjøpte når den kommer :) 


Svart kjole med hvite blonder HER  //  Gul kjole med glidelås HER  //  Svart blondekjole HER  //  Hvit kjole HER


Rosa kjole HER  //  Hvit kjole med svart sløyfe HER  //  Gul kjole med perler HER


Hvit kjole med diamanter HER  //  Kremrosa kjole med blonder HERSorte pumps HER  //  Rosa pumps HER  //  Vinrøde pumps HER

- Har du kjøpt noe fra salget? 

døgnvill yo

Halla!

I går var det siste dag av døgnvill. Døgnvill er en årlig festival i Tromsø hvor rundt 10 000 mennesker samles for å se forskjellige artister, festivalen går egentlig over tre dager men jeg orket bare å dra en dag. Dro sammen med Camilla, Natalie, Bettina, Johanne og Silje. Var ganske bra, hehe, også dro vi til byen og spiste kebab osv etter festivalen var ferdig. De artistene som var i går var blant annet Aqua og LMFAO, men siden jeg tok med feil objektiv ble det ikke noen bra bilder og jeg fikk ikke tatt av artistene. Litt sykt at jeg tok med meg kameraet dit, i og med at man gjerne har drukket når man kommer dit, og jeg er veldig redd for det. Husker faktisk at vesken min plutselig var forsvunnet, tror jeg fikk panikk. Tror faktisk jeg skreik fordi kameraet mitt var borte, ikke de andre tingene.. hahaha! Dust :( Heldigvis hadde en venninne av Bettina tatt vare på det, takk gud!! Anways, dere ser sikkert hvilke bilder som er fra før og på festivalen.

 
Bettina sminker sej
Hahaha jeg vet ikke hvem dette er?!

Nå skal jeg sove litt, så vi høres bloggæææn!

sorryyy

Hei!

I går ble jeg vekket av at Camilla ringte, og like etter dro jeg avgårde fordi vi fant ut at vi skulle på døgnvill. Forteller mer om det i morgen! I går (25. august) hadde storebroren min 20-års dag, så vil bare gratulere han masse med dagen! Endelig voksen nok til alt, bortsett fra å drikke i USA... Skulle bare si fra at jeg var i live så blogges vi i morgen, beklager for null blogging i går.
i veska mi

Hei!

Dette er noe mange av dere har ønsket en stund, men har aldri fått knødd meg til å gjøre det. Hva jeg har i vesken min er superhemmelig, så dere får bare et svart bilde xD Neida, men dette er det jeg alltid har med meg i vesken min, uansett hvor jeg går. Det er ting som er utrolig viktig for at jeg skal klare meg gjennom hverdagen. Siden det er litt store ting veier vesken litt, så det kan bli litt tungt i lengden. Derfor bruker jeg å ha med meg en bodyguard som bærer den for meg av og til, vil jo ikke skade ryggen..


Veska jeg bruker for tiden er fra Forever21


Dette er det jeg har med meg hver dag. saks - i tilfelle jeg blir overfalt på gaten, better safe than sorry // sprit - hvis jeg står ovenfor en ubehagelig situasjon, så kan jeg bare drikke litt og alt blir mye lettere! // rødt korsett - hvem vet hvor jeg plutselig finner ut at jeg skal dra mens jeg er ute av huset? // rosa pumps - i wear heels bigger than your dick. // drill - imponere gutta vettu ;)


.
LOL.. kødda xD Her er det jeg egentlig har i veska:pengebok - må oppbevare penger og kort en plass, kan ikke ha det slengende rundt i veska.. // speil - sjekke sminken og sånne ting // selvutløser fjernkontroll - plutselig finner jeg ut at jeg skal ta bilde av meg selv også har jeg ingen fotograf? // solkort - always with me // lighter - haha, jeg vet ikke hvorfor, men jeg har bestandig lighter i veska.. weird!


solbriller - enten er jeg sykt trøtt og ser jævlig ut eller så er det faktisk sol ute // hårklype og hårstrikk - kanskje det er sykt mye vind og jeg får håret i trynet hele tiden, tenkt på det? // parfyme - ja, den lukter godt.. enkelt og greit! // kamera - hvis jeg ikke gidder å ha med meg speilrefleksen har jeg med meg et lite kamera // iphone lader - jeg sørger enda over iphone'n min som er forsvunnet, så jeg klarer ikke å la være å ta med dens kjære ledning.. den minner meg om telefonen!!


leppestifter - en fra GOSH og en drittdårlig. jeg har alltid med meg leppestift og egentlig lipgloss også, for jeg hater vanlig leppefarge. // neglelakker - vet ikke hvorfor jeg har 3 i veska, men når jeg kjeder meg så lakker jeg neglene. elsker de rosa! // lipsyl - denne lipsylen fra carmex er et must, leppene blir smooth. // eos håndkrem - er avhengig av håndkrem, og denne tar ikke så stor plass. lukter godt og hendene blir myke. fåes kjøpt her! // snus - ja, dere vet jo at jeg snuser så det er en selvfølge at jeg har med snusen.

- Bruker du å ha noe av det samme i din veske?

bitches

Hei!

I natt kjedet jeg meg utrolig mye, så tok litt bilder. Og nei, ser selvfølgelig ikke slik ut til vanlig :ppppp


my friends

Hei! Et av ønskene deres var at jeg skulle blogge om hvordan jeg fant vennene mine, og det er ikke noe jeg har sett noen gjøre før, so here we go.

Tuva: Tuva fant jeg på barneskolen da jeg flyttet til Tromsø. Begynte i 6. klasse her, og kjente ingen når jeg kom opp. Ble venn med en gjeng som Tuva ikke var i, og jeg husker så godt at hun og hennes venner kom til de jeg var sammen med og sa "Du kan være venn med dem, taperan, eller oss - de kule!". Vi ble ikke ordentlig venner før i 7. klasse, og etter det har vi vært bestevenner. Har så mange minner sammen, de sykeste minnene er faktisk fra vi var sånn 13-14 år. Var tidenes shitkids..

 

 

 

Meline: Hun fant jeg i søpla. Neida, hehe. I fjor sommer festet jeg en del, og en av dagene møtte jeg Meline. Ble ordentlig bestevenner gjennom festingen, litt rart.. Det er hun jeg fester mest med også, tror egentlig at vi bare er festvenner innerst inne. Dessverre forlater jeg hun når jeg blir 18, for hun er ikke 18 år så hun kan ikke dra på byyyen - det suger. Meline er alltid der og passer på meg, vet ikke hva jeg skulle gjort uten hun.
  
Tror dette er fra den kvelden vi ble kjent?

 

Camilla: Jeg husker faktisk egentlig ikke hvordan vi ble venner, så måtte gå litt gjennom facebook samtalen. I fjor sommer skrev hun "æ må henge med dæ en dag, sånn at du kan lære mæ litt om bloggææn", haha?! Hun ga meg også et oppdrag om å finne ut noe viktig, mission accomplished. Tror vi ble bedre og bedre venner gjennom festingen, så begynte vi å henge mer og mer sammen etterhvert. Har vært bf's i snart et år, omg!

 
Her var før vi ble gode venner, dette er også den kvelden jeg fikk den sinnsyke blåveisen.

  

Renate: Haha, åååh... hvorfor finner jeg alle vennene mine på fest? Renate og jeg ble venner etter vi var på fest og fant en vodkaflaske vi drakk av i skjul sammen, dette var i fjor litt før sommeren. Etter det begynte vi å henge en del sammen på fritiden i og med at det nærmet seg skoleslutt, og hun lagde seg også bloggen sin som dere finner HER. Vi hang mye mer før, nå er hun opptatt med the special one.. Vi sees heldigvis nå og da.

 

 

Sofie: Vi fant hverandre på facebook også avtalte vi å dra på kino sammen. Det var kanskje den kleineste kinoturen jeg har vært på, fordi når kinoen av ferdig og vi skulle hjem ventet hun på bussen sammen med meg. Det var en stund til den gikk, så vi satte oss inne og ventet i en gang. Snakket nesten ingenting, hva skulle vi liksom si? Haha! Etter det var vi sammen mer og mer og ble bedre kjent med hverandre.
 

 
Hahah...

Malin: Vi ble ikke kjent på fest!! Tror jeg.. Vi begynte å snakke sammen en del på facebuuuk, også møttes vi og ble venner. Hun er den yngste av venninnene mine, stakkar gullet blir ikke 18 før i 2014... Vi bruker å møtes av og til, er ikke alltid vi får tid, men når jeg får lappen derimot skal vi lode hele tiden, woho.

 

 

Natalie: Vi ble kjent gjennom Camilla, faktisk når vi begge overnattet hos hun, også begynte vi bare å henge sammen en del. Vi hadde jo også russebil sammen, så var egentlig nødt til å bli venn med Nattiz.. Jeg ville egentlig ikke, faen. Stuck med kjerringa for resten av livet! Haha, faen jeg er slem. Jeg tuller selvfølgelig for dere som ikke tar ironien.
 

- Hvordan fant du dine nærmeste venner?
 

23.08.2012

Hei!

I går gikk dagen så fort at jeg ikke rakk å blogge. Angående skoleplassen så vet jeg ikke enda om jeg får, skulle ringe de i dag egentlig men har ikke telefon så har ikke fått gjort det. Skal prøve å ringe i morgen, men tviler litt på at jeg kommer inn. Lol, jaja. Får blogge masse fremover heller! I dag har jeg sovet, ryddet og laget middag. Lagde faktisk hjemmelaget hvitsaus til fiskebollene, uhu - mesterkokk #1! Jeg er forresten helt blank på hva jeg skal blogge om for tiden, så vil gjerne ha litt ønsker hos dere til hva slags innlegg dere vil lese :)

 

Nå skal jeg lade kameraet så høres vi senere! love you

nervøs

Hei!

Jeg har ikke akkurat gruet meg til ferien skulle være over, for jeg skal egentlig ikke gå skole i år. Nei, det er ikke fordi jeg ikke vil, og det er heller ikke fordi jeg ikke fikk skoleplass. Saken er det at jeg fikk plass på det jeg ønsket, men jeg var i USA mens svarfristen gikk ut. Jeg prøvde å logge inn for å svare en gang, men da var det ingen svarknapp der så jeg tenkte at da var det vel i boks, men neida. Mistet skoleplassen, fikk litt panikk og ringte inntakskontoret. De sa "løpet var kjørt" for meg, så da regnet jeg bare med at det ble friår på meg så fikk jeg gå påbygning til neste år heller. Nå har jeg derimot innsett at jeg blir å kjede meg ufattelig mye om jeg skal loke rundt i et helt år, så skal dra på skolen i dag og snakke med rådgiveren. Prøve å presse fram et par krokodilletårer og krangle meg til en plass. Ikke det at jeg føler meg klar for å gå påbygning, men tror jeg skal dele opp fagene over to år sånn at jeg kommer meg lettere gjennom det. Ta halvparten av fagene dette skoleåret, kanskje litt mer enn halvparten, og resten til neste år. 

Jeg har faktisk hele tiden i sommer bare tenkt hvor trist det blir å ikke gå på skolen, hvor mye jeg blir til å savne det liksom. Ikke fagene, prøvene eller eksamener - men folkene og det sosiale. Derfor føler jeg at jeg må gå ferdig nå, da går jeg iallefall sammen med vennene mine. Går jeg til neste år henger jeg jo et år etter, og det er litt kjipt. Gruer meg til å snakke med rådgiveren, tenk om det er no go, at jeg ikke får gå på skolen - da tror jeg faktisk det kommer noen ekte krokodilletårer! :(

De obligatoriske "meg i dag" bildene:

hehe, hobbyen ;-))))- Kom dere inn på det dere ønsket av skoler? 

pakke

Hei!

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, så derfor har jeg ikke orket å blogge før nå. Skal begynne å pakke sammen de siste tingene på rommet mitt nå, for det meste bare klær. Mamma skal lage leilighet i øveretasjen hvor jeg har soverom, så jeg har ikke boplass stort lengre. Hun har allerede leieboer og sånne ting, så nå må jeg "komme meg ut i verden" og finne egen leilighet. Det er så og si umulig, men får bare krysse fingrene. Senere skal jeg til Tuva en tur tror jeg, får se hva jeg rekker i dag. Tenkte å få ut de siste innkjøpene fra Florida også før jeg pakker ned alt, slik at jeg ikke glemmer det av.

Nå ser jeg egentlig helt jævlig ut, men whatever. Alt for bloggen :)))
Denne sangen er så fiiin:
 

Wonderstruck by taylor swift

Hei!

I samarbeid med blogg.no og Elizabeth Arden har jeg fått tilsendt debutduften til Taylor Swift - "Wonderstruck". Navnet til parfymen kommer fra Taylor's sang "Enchanted". Når jeg åpnet pakken kjente jeg faktisk duften med en gang. Parfymen kommer i en fin eske med forskjellig mønster i lilla, gull og rosa. På toppen av denne esken er lykketallet til Taylor, 13, dekorert i gull! Den lilla glitrende parfymeflasken har anheng i gull som er valgt av Taylor selv, de skal beskrive hennes unike stil. De ser veldig eksklusiv og "eventyrlig" ut, hadde ikke forventet annet i og med at det faktisk er Taylor Swift sin parfyme. Den lukter kjempegodt - dette er faktisk en av mine nye favoritter. Les mer om duften her

Nå er det en konkurranse gående for alle bloggere hvor du faktisk kan være en av 50 bloggere som får tilsendt parfymen gratis! Den har lansering denne måneden i butikk, men det er jo alltid fint å få ting gratis? For å delta må blogge om hvorfor akkurat du bør være en av de heldige vinnerene, samt legge ved embedkoden i innlegget du skriver. For å legge til embedkoden går du på fanen "Kode" og skriver inn "sw 12 ws" uten mellomrom og anførselstegn før du publiserer innlegget ditt! Etter du har postet innlegget, går du inn på kampanjesiden HER og fyller ut skjemaet. Du må altså poste et innlegg og fylle ut skjemaet. Fristen er 2. september! Du kan lese mer om kampanjen her
Lykketallet til Taylor//sponset innlegg - ærlige meninger
sw12ws
sw12ws
sw12ws

outfit - gold shimmer

Heisann! Nå er jeg på tur ut døren, skal til Meline også skal vi i bursdag. Tenkte å slenge ut outfit før jeg dro, så høres vi i morgen igjen. Love you!  


topp fra random butikk i usa // skjørt fra flirt // sko fra forever21 // klokke fra gran canaria

yellow shit

God morgen hjerter 

Som resultat av sen kveld ble det sen morgen også, dagen er jo faktisk snart over! I dag skal jeg i en bursdagsfest sammen med Meline, tror det blir en veldig bra kveld. Nå er det ikke lenge til jeg kan feire min bursdag heller, for om nøyaktig 33 dager er jeg 18 år. Endelig, dagen jeg har ventet på så lenge. Det har faktisk vært en utrolig pinefull ferd gjennom dette året - og se alle vennene dine bli 18 før deg er veldig irriterende og tungt. Det eneste positive med å være født sent på året er når man blir eldre, og helst ikke vil bli eldre. Noen andre som er født sent på året?

 

kjedsomhet

Hei!

I natt har jeg bare kjedet meg, stygge døgnrytme. Prøvde å legge meg fordi jeg var faktisk litt trøtt tidligere i 23-tiden, men da jeg fant ut det var på tide å komme seg i seng var det allerede for sent. Da var jeg lys våken, så etter det har jeg bare køddet rundt på nett. Ingenting spesielt med andre ord! Nå har jeg sittet og redigert litt bilder av ren kjedsomhet.. I tillegg har jeg googlet meg selv og funnet masse spennende, juicy gossip som ikke jeg en gang viste om meg selv.

Okei, det er faktisk sinnsykt unødvendig å sitte våken hele natten. Hvorfor gjør jeg det? Er jo ca 3 personer å snakke med på facebook, ingen oppdateringer rundt omkring på nett og jeg tviler på at flere 1000 av dere lesere bare sitter og venter på at jeg skal blogge klokken 6 på morgenen. Må vel bare innse at jeg er nødt å snu døgnet rundt, det har liksom rukket å bli lyst ute igjen før jeg legger meg. Huff, triste greier det her....   

 


vel vel, på tide å legge seg tenker jeg, haha! sov godt engler :*****

Florida innkjøp - underdeler

Her er underdelene jeg kjøpte i Florida. Mangler en vanlig jeans og 3 shortser, men det er iallefall to treningsshortser og en soveshorts som jeg ikke fant akkurat nå. Det som gjenstår av innkjøpene nå fra Florida er bare noen vesker og en jakke + diverse småting, regner med det kommer iløpet av neste uke :)


shortser fra delias


bukser fra delias


bukser fra delias


skjørt fra forever21


skjørt fra flirt og fra forever21


skjørt fra charlotte russe


shorts fra random butikk og paljettshorts fra charlotte russe


skjørt fra charlotte russe


shorts fra walmart, haha

kino

Hei!

Nå skal jeg på kino med småsøsknene mine og se Madagaskar 3, wohooo..... Neida, men noe må man jo gjøre. Egentlig drar vi bare for min del, er så sykt stor fan av Madagaskar - O-M-G!!!! Eller ikke, haha. Har noen av dere sett den? Burde jeg glede meg eller burde jeg ta med meg pute og pledd for en heftig powernap? Nå må vi faktisk kjøre, så slenger bare inn bildene så høres vi senere. Love <3

 


jeansjakke fra forever21, topp fra A'gaci og jeans fra bikbok

Prøvde å ta bilder ute i dag, men var aaalt for mye sol. Bildene ble helt jævlig og jeg så ut som en kineser :(

fresh opp øyenfargen

Hei!

For litt under et år siden fikk jeg meg fargelinser fra lensstore.no - en av de ledende butikkene for fargeliner på nett. De har stort utvalg med mange forskjellige linsetyper for alle og enhver. Jeg blogget aldri om disse, la ut et par bilder av de men skrev ikke noe om hvor dere fikk kjøpt de osv. Derfor tenkte jeg å gjøre det nå. De blå fargelinsene som jeg har på de første bildene var jeg veldig fornøyd med. De er lett og sitter godt på, ser mer naturlig ut i virkeligheten og blender seg godt inn med din egen øyenfarge. Du trenger ikke å ha dårlig syn for å bruke fargelinser, når du skal kjøpe uten styrke velger du bare 0.00 der det står styrke!

Alle linsene jeg linker til er opakmalte månedslinser som kan forandre mørke øyenfarger til lys, samt at de fåes med og uten styrke. Du får de i forskjellige farger og toner. DISSE anbefaler jeg til deg som ønsker en sterk øyenfarge (fåes i forskjellige blå og grønne nyanser, noe gult). Ønsker du brune fargelinser anbefaler jeg 3pk med månedslinser som du finner HER! Ønsker du noe mer crazy kan du kjøpe "crazy lenses" som du får i cat eye modell og devil eye modell HER (2pk). 

Hvis du bare er ute etter å forsterke øyenfargen din, kan du gå inn her og ser etter de linsene det står "enhancers" på. 

 
Opakmalte veldig sterke blå fargelinser.

 


Her har jeg på meg opakmalte brune linser, men dette er et max overredigert bilde med kontraster osv.. 

bass down low

I like my beats fast and my bass down low 

Hei hjerter  Nå venter jeg på Camilla beste som skal komme å hente meg, har ikke sett hun på 2 uker nå. Hun har nemlig vært i Rhodos sammen med Natalie og KK, misunner dem! De har levd litt av et YOLO-liv der nede for å si det sånn. Vi har ikke noen spesielle planer, skal bare ha litt kvalitetstid sammen og snakke gossip. Kjenner jeg har savnet hun veldig mye, så det er godt at de er kommet hjem igjen. Neste gang hun skal til syden blir nok jeg å være med, wohooo

Tok litt bilder med det nye objektivet - ELSKER det!! Har brukt manuelle instillinger nå, er faktisk ikke så vanskelig som man kanskje tror det er.

Toppen er fra Forever21 og buksen er fra BikBok


Se så jævlig liten den er, mamma tromler den hver gang og den er krympet så sykt mye. Tar meg 10 minutter å kle den på meg, haha!
- Hva synes du om bildene?

tornerose i gangen

Hei!

I dag skulle pakken min komme på døren, og i og med at jeg ikke orket å sove over postmannens besøk for så å måtte dra på postkontoret og hente pakken måtte jeg tenke ut en bra plan. Har døgnet i natt for å prøve å snu litt på døgnet, så derfor var jeg sinnsykt trøtt når klokken nærmet seg halv 9 i morrest. Fant ut at jeg skulle ta en liten blund på øyet frem til postmannen kom på døren, men hvordan klare dette uten å sove over ringeklokken? Jeg våkner av ca ingenting, så derfor la jeg meg i gangen rett forran inngangsdøren haha! Så jævlig idiotisk ut, men sov ganske godt den lille timen jeg lå der.

Iallefall - nå er pakken i min besittelse. Det var så klart fotoutstyret jeg nevnte tidligere, og så langt er jeg veldig fornøyd. Må prøve meg litt mer frem med objektivet, men liker det jeg ser til nå. Jeg har dog enda ikke prøvd ut forskjellige instillinger for å finne ut hva som gir de beste bildene - så hvis du har noen tips til hva slags innstillinger som er bra til Canon 50mm f/1.4 USM objektivet kan du gjerne slenge inn en kommentar til meg :)


Det nye objektivet er brukt til venstre og standardobjektivet til høyre, samme innstillinger på begge bildene!

 
Selvutløser-fjernkontroll. Har hatt to før men mistet begge, men det er absolutt nødvendig med en slik!

 


Fine veska mi, skal vise dere bedre i et annet innlegg!

 
Her er jeg så og si sminkefri, bare litt rester fra gårsdagens tegning med øyenbrynsblyanten. Ikke rart jeg sminker meg, ser død ut + flekkete - trives absolutt ikke uten sminke. Jeg drar faktisk ingen steder uten å ordne meg, syns det er veldig ukomfortabelt og føler meg utrolig ufresh! Noen andre som har det sånn?

Step Up Revolution 3D

Hei kjære lesere!

Nå kommer det en ny film som har premiere om 2 dager, den 17. august. Filmen heter Step Up Revolution (også kjent som Step Up 4: Miami Heat) og handler om Emily som kommer til Miami for å bli en profesjonell danser. Hun blir forelsket i Sean, lederen til dansecrewet "The Mob" som driver med flash mobs. Fremtiden til dette danselaget er truet av faren til Emily sine utviklingsplaner, og for å kunne bli i nabolaget er de nødt til å snu om fremføringsdansingen til protestdansing samtidig som de risikerer å miste drømmene deres til fordel for en større sak. Denne filmen er absolutt noe for deg hvis du har sett de andre Step Up filmene, eller generelt liker slike filmer. Jeg selv har veldig lyst til å se denne!

Hvis du ønsker å vinne kinobilletter til denne filmen har du muligheten nå - alt du trenger å gjøre er å lage et eget innlegg på bloggen din, mer informasjon får du på deltakersiden. Du kan delta - HER -, men først må du huske å se traileren som ligger nederst i innlegget. Når du har sett traileren kan du kommentere i kommentarfeltet mitt hva du synes, også kan du gjerne delta i konkurransen som jeg linket til for å vinne kinobilletter :)
 

  

babes

Hei bloggen!!

Nå er Sofie og Malin på besøk. Jeg bestilte de egentlig som vekkerklokke 13.00, men tror du ikke at de uteble? Takk for den, shoppingen demmes var viktigere enn meg liksom.... Nå skal vi heldigvis ha litt kvalitetstid sammen og dra å spise på en eksklusiv restaurant - kanskje burgerking?? Hmm, time will show. Dere hører iallefall fra meg senere med mindre Sofie kræsjer bilen og vi alle sammen havner på sykehuset. Skal innrømme at jeg er jævlig redd når jeg sitter på, hun kjører gjennom rundkjøringene i 100 km/t liksom - det er ulovlig for faen!!!!

Sofie og Malin hilser forresten og sier dere må followe dem på instagram: @sofiekristin og @malinbmTrynet til Sofie her er fordi hun ble så sjokkert over dagens teknologi på kamera, hun hadde null peiling på at man kunne ta flere bilder på rad med selvutløser. Stoneage bitch...

Bloggezzzzz

usosial for tiden

Hei!

I helgen skjedde det noe trist, jeg har klart å miste/bli frastjålet iPhonen min. Derfor har jeg hatt en liten sørgeperiode de siste dagene, har følt meg så hjelpesløs og usosial. Det er så ufattelig tungt å være uten telefonen, haha! Jeg føler jeg ikke har kontroll på noe som helst - får ikke tak i vennene mine, får ikke lagt ut bilder på instagram, sjekket snapchat osv. Veldig trist og sånn ja, jeg vet..

Før helgen var liksom humøret slik:


 

 

Nå er jeg egentlig bare litt sånn her, emo... Først og fremst siden jeg har mistet iPhonen min, men også fordi det er så vanskelig å finne seg leilighet i Tromsø at jeg blir sprø. Har sendt mail på sikkert 20 forskjellige leiligheter, får jo faen ikke lov å komme på visning en gang. Hvorfor ikke?! Jeg er snill, har mer enn nok penger til å betale leie, har ikke planer om å rive ned huset med festing hver helg osv. Hvis noen vet om en litt fin leilighet i Tromsø som leies ut, leeet me know.
Siden jeg er så "deprimert" for tiden var det på tide å kjøpe seg noe nytt. Jeg har lenge siklet på Canon 50mm f/1.4 objektivet, og i dag hadde Elkjøp i Tromsø det på lager. Reserverte det for å hente det i butikken, en mulighet man har, så kjørte jeg og mamma dit. Tror dere ikke det var tomt på lageret? Da ble jeg selvfølgelig enda mer deppa - hadde jo gledet meg til å ta fine bilder og bruke det. Da var det rett hjem for å boikotte Elkjøp og bestille fra Japanphoto.no istedenfor, så nå er disse herlighetene på vei til meg! Regner med jeg har pakken om et par dager:

Stativ, objektiv og selvutløser fjernkontroll til kameraet. Nå blir det bra blogging fremover :D


Lykkeliiiig igjen, hihi! Hvordan har deres helg vært?

black and white

Hei! (skrevet i går)

Nå er jeg mest sannsynlig ute med Meline, har forhåndsskrevet innlegget sånn at jeg hadde noe å poste iløpet av kvelden. I morgen er det søndag, den store slappisdagen. Jeg bruker alltid å ha 100 timer til overs på søndager siden jeg bare ligger i sengen hele dagen, så derfor tenkte jeg at jeg skulle lage en videoblogg. Denne gangen skal dere få ønske hva dere vil ha video av - alt bortsett fra sminkevideo for det har jeg hatt for ikke så lenge siden. Så kjør på - hva vil du ha video av?

Kveldens antrekk:

Fine skoene!


Begge deler fra A'gaci

hverdags og fest

Hei!

Hiver meg på det som et par andre bloggere har gjort tidligere. Tenkte å vise dere litt hvordan min stil er på fest og til hverdags, altså hva jeg liker og aller helst ville gått i. Det varierer jo selvfølgelig veldig, men her får dere en liten pekepinn. Alle klærne er fra NELLY sin nettbutikk. Her finner du hele utvalget for festkjoler, her finner du hele utvalget av Jeffrey Campbell og her finner du hele utvalget av Converse.

Nelly har forresten mange varer på salg for tiden, og du finner SALGET HER!

Hverdags! 1. Rosa genser HER 2. Svart jeans HER 3. Rosa sneakers HER
4. Stars and stripes topp HER 5. Lyse jeans HER 6. Hvite Converse HER // 
7. Hvit strikket genser HER 8. Rosa jeans HER 9. Jefffrey Campbell spikes HER
10. Jeansjakke HER 11. Brun veske HER


Fest! 1. Sort kjole HER 2. Diamantpumps HER  //  3. Paljettkjole HER 4. Nude pumps HER  //  5. Hvit kjole HER 6. Rosa wedges HER  //  7. Sort veske HER

- Er noe av dette din stil?

outfit + kvelden i går

Hei!

I går vorset jeg, Meline og Ingri sammen med noen andre folk. Vi skulle egentlig dra videre ut, men det ble tydeligvis ikke noe av fordi vi fant ikke fest noen plasser. Alle er jo på ferie så det er ikke så mye trykk. Jeg merker godt at jeg gleder meg til jeg blir 18, det er 40 dager til! Alle vennene mine bortsett fra Meline og Malin har fylt 18, så det er ikke alltid jeg har noen venner å dra på fest med. Venneløs, jeg vet. Heldigvis er Meline lett å få med seg, så vi skal kanskje ut en liten tur i dag siden det er mange som skal. Høres ut som den verste alkoholikeren - men det er jeg ikke. I promise :)))


Kjole fra A'gaci og sko fra Forever21


Truls har vært 1 uke i syden og er sinnsykt svart, brunere enn meg. Sjalu!!!!!


smød


Ingri og Kristina, fiiine <3
Ingri daaa..
Fine Ida!

- Hva gjorde du i går kveld? 

going out

Hei!

Nå venter jeg på at Mariell og Renate skal hente meg. Vi skal spise og ta sol, også skal jeg ut med Meline, Ingri og noen flere folk. Skal prøve å huske kameraet sånn at jeg får tatt noen bilder, outfit kommer i morgen. Håper dere alle får en nydelig fredag, så snakkes vi! Har ikke så mye å skrive, så slenger bare med et par bilder.
<3 tcmn
 

verste følelsen

Shit man, var nettopp i dusjen. Når jeg skulle tørke meg med håndkle flasset all den døde huden av :( Så nå er jeg flekkete og blekere på magen, brystet, armene og lårene. Krise, må komme meg til solarium ASAP. Har ikke vært i solen eller solsengen siden jeg kom hjem fra Florida, så det er jo ikke rart at huden blir tørr og dør. Uansett så er det en helt jævlig følelse, jeg får helt panikk og føler jeg må ta sol med EN gang... Noen andre som føler det slik når de flasser?

Idag skal jeg en liten tur ut med Meline og Ingri tror jeg, har ikke noe spesielt å finne på så vi får se hva som skjer! Vi blogges iallefall før det, i dag skal dere få outfit.

Haha, kjedet meg i natt så jeg tok gelenegler på tærne. Brukte starterkitet jeg fikk fra Neglemakeriet!


die bitch, die


Okei, dere ser det kanskje ikke - men jeg ble sykt flekkete på lårene og magen etter jeg flasset nå. BUHU. Skal faktisk dra å ta sol med Mariell snart, heldigvis.

slask nummer 1

Hei!ll

De to siste dagene har jeg gjort: ingenting. Døgnrytmen gjør jo at jeg står opp så sent, og gidder aldri gå utenfor døren. I kveld derimot hentet Mariell meg, så var jeg sammen med Mariell og Tuva litt. Jeg fikk pakke i posten i dag, i den var det sett for å lage gelenegler så det har jeg laget på Mariell. Prøvde først på en juksehånd også kastet jeg meg ut i det, og resultatet ble faktisk ganske bra. Skal lage videoblogg etterhvert der jeg viser hvordan jeg gjør det, så skal jeg linke dere de produktene jeg har fått. Er veldig fornøyd med alt, fikk med de tingene jeg trengte + UV lampe for å herde neglene. Pakken fikk jeg fra Neglemakeriet!

I morgen tror jeg at jeg skal kjøpe nytt objektiv til kameraet, 50mm. Har hatt lyst på det kjempelenge, i USA var det faktisk dyrere enn i Norge liksom. Rosa negler med glitter, wuhuu!!


Har mistet piercingen :( Har verdenst styggeste skille etter den in real, en tynn hvit stripe under navelen og hvit runding over etter kula...


later som jeg sitter på pcen

 Også har lille babyen min kommet hjem igjen, love love love :*

- Har du prøvd gele eller akrylnegler før?  

VIDEO - bølger

Jeg er syk. så derfor høres jeg ikke så veldig overlykkelig ut... Haha! Sangen heter Partyshaker med R.I.O ft. Niko

- Har du laget slike bølger med rettetang før?

got my license

Just kidding, vært ute og øvelseskjørt! Jeg syns jeg er sykt flink, men spørs hva mamma syns etter jeg nesten skrapte opp felgen på den nye bilen hennes. Bare nesten altså, som erfaren sjåfør klarte jeg å unngå det ;) Jeg har faktisk ikke kjørt så mye bil, men på grunn av mopedbilen er det mye lettere for meg å starte. Når jeg tok min første kjøretime hadde jeg ikke øvelseskjørt lovlig noen ganger, og den tok jeg i juni! Har hatt to dobbeltimer hos kjørelæreren, og jeg er faktisk ferdig med vanlige kjøretimer. Har bare landeveiskjøring og glattkjøring igjen, så har jeg oppkjøring. Jeg har ikke fått dato enda, men får vite datoen når kjørelæreren min kommer hjem fra ferie. Blir nok ikke å skrive på bloggen når jeg har oppkjøring sånn i tilfelle jeg stryket, hehe...

OG NEI - lillesøsteren min lå ikke alene hjemme og sov mens vi kjørte. Storebroren min var så klart hjemme.

Tre nødvendige ting du trenger for øvelseskjøring: Bevis for at trafikalt er fullført/førerkort for moped, L til bilen og speil til personen som kjører med deg.


To til nødvendige ting for øvelseskjøring: Mamma sin fine bil og en person over 25 som har hatt lappen i minst 5 år sammenhengende - mamma.


Haha sjekk fargeforskjellen på innsiden av låret og utsiden, må nok sole meg med bena spredd neste gang xD
Pizza som belønning siden jeg var så flink å kjøre ;) 

opp ned

Hei!

Har akkurat spilt inn en video til dere, men tror ikke den kommer ut før i morgen. Det er iallefall en hårvideo! Grunnen til at jeg blogger så sent hver dag er fordi jeg sover så lenge, står ikke opp før i 16-17 tiden og da bruker jeg et par timer på å komme meg i blogghumør. Samtidig er det kanskje på tide å snu døgnet tilbake, kan ikke leve med opp ned døgnrytme resten av året. Skal prøve å legge meg tidlig i dag, men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok garantert til å sitte på facebook hele natten. 

Nå skal jeg bare legge lillesøsteren min, så skal jeg og mamma øvelseskjøre litt i byen. Wii!


- Har du fått i orden døgnrytmen din?

Florida innkjøp - kjoler/sko

Hei!

Her kommer del to av innkjøpene fra Florida. Noe av det så dere på bloggen allerede når jeg var i USA, men viser bare alt sånn at det blir mer orden i systemet her. Kjøpte faktisk ikke så mange kjoler, men det var veldig dårlig utvalg blant kjoler. I tillegg er det mange plasser de ikke har XS, og S i kjoler blir for stort. Noe er liksom veldig stor i størrelsen, og andre ting er små. Jeg er uansett fornød med de kjolene jeg kjøpte, spesielt leopardkjolen og den med svart underdel!

 
A'gaci & Random butikk


Rosa fra Forever21, leopard fra random butikk


Fra Claires


Random butikk


Fake så klart - fra Delias


Begge fra Forever21


Charlotte Russe


H&M


Sketchers


Dette er noe alà Toms, disse gir et par til fattige barn for hvert par som blir kjøpt så da har jeg gitt 2 par sko til noen som trenger det ♥ 

- Noe du likte? 

the result

Hei!

Kom hjem for en times tid siden, og må bare si at jeg er superfornøyd med håret! Først og fremst farget jeg den meterlange etterveksten, har ikke farget håret i det hele tatt siden mars. Var utrolig deilig å få vekk det kommunegråe topplokket. Etterpå la vi inn litt mørke striper slik som jeg fikk sist jeg var der, i og med at mine var begynt å falme sånn smått - eller kanskje ikke falme, men de var blitt lysere. Frisøren min var superhyggelig og jeg anbefaler absolutt alle som ønsker en frisørtime med kvalitet samt en trivelig atmosfære å dra til HEADMASTERS (facebook) og få en time. De har også lærlinger som du kan få tjenestene billigere hos. For eksempel om du vil klippe deg, stripe håret, farge etterveksten osv. De er veldig effektive og vet hva de holder på med, samtidig syns jeg de har greie priser. Salongen ble åpnet i desember, og hvis noen lurer så finnes Headmasters andre steder i Norge også. Iallefall så ble det veldig bra, og etter hun var ferdig med fargingen lagde hun en kjempefin flette på meg! Love it :D

Du finner Headmasters på K1 2. etasje i Tromsø, du kan kontake de og bestille time HER 

skjorte fra A'gaci


Bukse fra Delia's

Noen bilder av frisørsalongen:Fresh! - Hva synes du?

på tide

Hei!

Nå er jeg sammen med Sofie. Vi har spist frokost og kjørt litt siden hun nylig har fått lappen. Wii! Klokken 14 har jeg frisørtime hos Headmasters K1, etter min mening den beste salongen i Tromsø - det er virkelig på tide at jeg får farget etterveksten og stusset tuppene litt. Får se om jeg gjør noe mer, dere får se resultatet senere. Blogges i ettermiddag <3

se så lyst det har blitt på grunn av Florida!

normal søndag

Hei bloggen!

I går gjorde jeg ikke noe spesielt før på kvelden, så derfor hadde jeg ikke noe spennende å blogge om. I 20-tiden dro jeg og spiste på Yonas sammen med RENATE og Kari, også dro vi innom Tuva en tur. Hadde ikke planlagt å dra ut, men det ble en spontan tur sammen med Meline. Det er faktisk 1 måned siden jeg har vært på fest i Tromsø, that's a long timeee. Var en grei kveld, skulle bare ønske jeg ikke var syk og jævlig for det ga betydelig utslag på hangover-formen i dag. Skallebank og slapp, men jeg overlever. I dag har jeg egentlig bare sett på film og spist frokost sammen med lillebroren min, en helt normal søndag med andre ord.

I går før jeg dro ut:
 


nice

- Hva har du gjort i helgen? 

my loves

Hei!

Akkurat nå er jeg barnevakt siden mamma måtte på jobb. Mine to søsken er de herligste, samtidig som de kan være de jævligste når det kommer til å irritere og plage meg når jeg er opptatt med noe. De er 6 og 7 år, heter Thia og Julian og de er spinnville. Noe av det som blir mest trist med å flytte ut er å ikke få se disse to skjønningene hver dag, men jeg kommer jo garantert til å "komme hjem på besøk" ofte så det blir nok ikke et så stort problem. 

LOVE!!! har du noen småsøsken?

morning sunshine

Hei!

Jeg sto opp i 3 tiden, men har bare ligget i sengen hele dagen.. Merker at jeg er syk liksom, null interesse for å gjøre noe. Jeg sto faktisk opp i et kvarter for å sminke meg og ordne meg i håp om å føle meg litt freshere + for bloggen så klart ;) Har satt inn en pizza i ovnen så jeg får i meg litt frokost også, ikke at jeg har dårlig samvittighet for all pizzaen jeg spiste i USA. Gikk faktisk bare opp et kilo mens jeg var der til tross for all drittmaten jeg spiste, er et vidunder. 

I kveld skal jeg bare være sammen med family, chille helt. Forresten så tror jeg at jeg har funnet meg bil, men gidder ikke vise dere den før jeg vet om jeg skal kjøpe den 100% sikkert. Den er iallefall jævlig smooth, føler at jeg må ha den. Jeg må faktisk ha den, er jo forelsket i den allerede!!


tcmn

wanties

Har funnet noen favoritter på Nelly, har ikke vært innom på en stund siden jeg har vært i Florida. Ah, så mye fiiint ♥


Diamantpumps HER (du finner de i blå her og gråsvart her) // Rosa Jeffrey Campbell's HER


Nydelig diamantkjole, du blir garantert midtpunktet på fest. HER til 399kr


Søt rosa kjole med gjennomsiktig rygg HER til 449kr


One-shoulder kjole med markert liv HER til 349kr


Ah, favoritt! Nydelig hvit kjole med langt parti bak HER til 599kr


Utrolig sexy kjole med cut-outs HER til kun 249kr


Enkel og søt hvit kjole HER til 349kr


Fresh paljettkjole HER til 549kr

- Har du noen av disse tingene? If not, do you want? 

svar om Florida del 1

Hva føler du at du har fått ut av språkreisen?
- Jeg har fått utrolig mye ut av reisen. Ikke bare har jeg fått oppleve USA for andre gang (i fjor var jeg 1 uke med mamma i California), men jeg har blitt kjent med maaange fantastiske folk som jeg aldri vil glemme. Jeg har også fått større innblikk i den amerikanske kulturen, og lært språket bedre. Fått kjøpt meg masse nye ting, fått nyte lange dager på stranden og vært med på kule opplevelser som fornøyelsesparker og andre ting.

 Hvor mye koster det?
- Jeg og Tuva fikk jo, som de fleste kanskje vet, språkreisen sponset av EF. Om du skulle reist selv så ville det kostet 31 495,- for det kurset vi var på ifølge EF sine sider.

Hvor lenge varer det?
- Vi reiste til USA 5. juli og var hjemme igjen 1. august så det varte i totalt 27 dager. Noen destinasjoner er reisen på 3 uker, men her var det altså 4 uker.

Er det folk fra mange land med, i tillfelle hvilke land?
- Reiser du på international kurset så er det folk fra flere forskjellige land. Det kommer ann på hvem som melder seg på, men på vår reise var det norske, franske, spanske og italienske studenter - men det er altså folk fra hele verden som reiser på språkreise. Når vi var på EF disco for alle som var i Florida, fra Jacksonville og vertsfamilie, møtte vi svenske og russiske EF studenter også. Vil du reise og være i klasse med bare norske studenter velger du Classic kurs.

Har du fått mange nye venner?
- Ja, det har jeg. Ble veldig fort kjent med enkelte, og blir å savne de utrolig mye. Håper vi møtes igjen!


Hva var det beste med språkreisen?
- Det beste med hele språkreisen var alle folkene jeg møtte og ble kjent med, shoppingen, stranden og mine to favorittledere Lindsey og Bill. 


Må man være veldig flink i engelsk for å kunne være med på språkreise, og er det ikke flaut å snakke engelsk til folk?
- Nei, man trenger ikke være flink for å reise. Du kan komme dit og kunne så og si ingenting om du vil, for tro det eller ei, men på den ene måneden du er der lærer du utrolig mye. Ikke bare gjennom skolen, men ellers også. Og nei, det er ikke flaut å snakke engelsk i de situasjonene man må for det kommer seg veldig fort og man blir vant til det. I starten var det litt kleint, men etterhvert ble jeg veldig komfortabel med det. Snakket jo engelsk med lederene, på skolen, restauranter, med de utenlandske vennene osv. Eneste var at hvis jeg for eksempel var sammen med noen av de norske og noen av de italienske samtidig så ble det fort til at vi snakket norsk med hverandre mens de snakket italiensk med hverandre, haha.

Hvor mye penger hadde du med deg ?
- Jeg hadde med meg ca 20 000 i lommepenger, og brukte omtrent opp alt. Det er ikke sikkert du trenger like mye om du skal reise, jeg shoppet en god del og brukte mye penger på det. I tillegg til shopping utgjør lommepengene mat utenom de måltidene du får (frokost og lunsj hver dag er inkludert i språkreisen, av og til får du middag også). EF har også noen valgfrie aktiviteter du kan være med på som koster penger, blant annet Universal Studios og Adventure Islands, Disney World, Water Sports, Wet n' Wild, buss til shoppingdagene og EF annual disco.


Hva var de forskjellige aktiviteten du kunne betale for å være med på?
Disney World (110 dollar - lunsj inkludert) - det sier vel seg selv hva Disney World er. Jeg og Tuva valgte å ikke bli med på det.
Universal Studios & Adventure Island (110 dollar - lunsj inkludert) - dette er to fornøyelsesparker og du får begge parkene til 110 dollar. Dette var vi med på, og det var ganske bra. Anbefaler alle å dra på denne hvis dere liker rollercoasters og sånne ting.
Wet n' Wild (50 dollar, lunsj inkludert) - dette er en vannpark med masse sklier osv. Jeg og Tuva var ikke med på denne.
Water Sports (150 dollar) - dette går over 3 dager. En dag i uken når du er der. En dag drar du på kajakk i en elv og møter manatees, som er store sjøkuer, er du heldig får du se delfiner også. En annen dag drar du på parasailing hvor du henger bak på en båt. Den tredje dagen er det surfing, hvor du får lære deg å surfe. Vi var ikke med på dette.
Buss til shoppingdagene (10 dollar per gang) - det er tre shoppingdager satt opp på programmet. Du betaler 10 dollar per shoppingdag, og pengene går til bussturen. Det blir altså totalt 30 dollar. Jeg og Tuva var med på dette.
EF Annual Disco (50 dollar) - Dette er EF sin store disco hvor du drar og spiser først og etterpå drar du innover til Orlando og deltar på discoen. Her er det flere hundre studenter fra hele Florida.
Totalt utgjør de valgfrie aktivitetene 500 dollar, som er ca 3000 norske kroner. Du trenger ikke delta på alle, velg de du aller helst vil dra på. 


Hvordan var skolen, hvor mange timer i uken osv?
- Skolen var helt grei. Det er så klart ikke kjempemorsomt, men det var ikke dritkjedelig heller. Når du kommer til EF resortet har du en test som skal plassere deg i rett klasse. Det var 4 forskjellige levels, 2, 3, 4 og 5 hvor 5 var det beste levelet. Jeg kom på level 5, og Tuva kom på level 4. I klassen var vi ca 15-20 stykker, og vi hadde to forskjellige lærere. Mine lærere het Kevin og Andrea. Først hadde vi engelsk med den ene læreren, som varte fra 9 til 10.35 tror jeg, også hadde vi en pause på 30 minutter før vi hadde kultur med den andre læreren fra 11.05 til 12.15. Skole hadde vi 4 dager i uken, 3 dager i uka begynte vi klokken 9 og en dag i uka begynte vi klokken 13.30. På skolen hadde vi to bøker, en for engelsk og en for kultur. Man lærer enkle ting og gjør små oppgaver som ikke tar så lang tid. Etterpå går man gjennom oppgavene sammen med hele klassen. Når skolen er ferdig et par dager før språkreisen er over, tar man en EFCELT test for å sjekke hvilket nivå man er på. Det er som en bitteliten eksamen. Nivåene er A1, A2, B1, B2, C1 og C2 hvor C2 er det beste. Jeg havnet på C1, så er veldig fornøyd!

Skolebøkene

Hvor gammel må du være med for å dra på språkreise?
- Språkreisen jeg dro på er for aldersgruppen 14-17 år, men det var flere som var 18 som var der. Jeg vil kanskje ikke anbefale en 18åring og reise dit, da det kan bli litt for mye regler og slikt i forhold til hva en er vant til. Man kan også reise på språkreise i aldersgruppen 8-14 år. 

Er EF et trygt selskap å reise med?
- Absolutt! EF passer veldig godt på deg og sørger for at alt går som det skal. De sender all informasjon du trenger før reisen din og ordner det meste for deg.

Hva slags regler hadde dere?
- Vi hadde en del regler, men det må til når man er en så stor gruppe fordelt på et litt mindre antall ledere. Vi var ca 100 studenter på EF resortet i Cocoa Beach, og ca 15 ledere tror jeg. Reglene jeg kommer på som vi hadde var at vi ikke hadde lov å ta taxi eller haike med fremmede (jeg og Tuva tok taxi et par ganger, men til et sted som bare var 5 minutter unna med bil), leggetid klokken 23 på skoledager og 24 i helgene. Man måtte altså være inne på rommet til de tidene og bli der, men man trengte ikke legge seg og sove. De hadde roomchecks hver kveld for å se at du var der, og etter alle roomchecksene satt de utenfor på parkeringsplassen i 1-2 timer og fulgte med at ingen stakk av. Vi hadde heller ikke lov å drikke, og skulle man røyke måtte man gjøre det bak bussene eller andre steder lederene ikke kunne se deg. Kommer ikke på flere regler akkurat nå.

Hvordan er reiselederene?
- Vår reiseleder fra Norge var veldig grei. Han heter Sigurd og bor faktisk i Tromsø hvor jeg og Tuva bor. De andre reiselederne som var fra Frankrike, Spania og Italia ble vi jo også kjent med. Det er ikke slik at man forholder seg mest til sin egen reiseleder, alle lederene har like mye ansvar for alle studentene. De lokale lederene var de som var amerikanske, blant annet Bill og Lindsey - mine favoritter.Florida innkjøp - overdeler

Hei!

Blir veldig mye om jeg skal ta alle innkjøpene i en del, så jeg tar et innlegg med overdeler, et med skjørt, shorts og bukser, et med kjoler og sko og et med diverse. Nå har jeg tatt bilde av alle overdelene jeg har kjøpt - er veldig fornøyd med alt jeg fikk kjøpt denne ferien. Det er  helt klart mye større utvalg i USA med tanke på shopping, og en del billigere i Norge. En topp koster i gjennomsnitt ca 15 - 20 dollar, noe som utgjør 90 - 120 kroner, i de vanlige butikkene som Forever21, A'gaci osv. Har skrevet butikk under de klærne jeg husker hvor er fra!


random butikk og Charlotte Russe


Begge fra Forever21


Forever21 og random butikk


De passer bra sammen!


delia's og forever21


random og Charlotte Russe


Forever21 og A'gaci


Begge fra Delias


Begge fra A'gaci


A'gaci og Forever21


A'gaci og Wet Seal


Begge fra Forever21


Forever21 og Charlotte Russe


Begge fra Forever21


Begge fra Forever21


Delias og random butikk


Hahaha!! Begge fra Charlotte Russe


Victoria's Secret og Forever21


Random butikk

- Hvilket plagg syns du var finest? 

it's over..

Hei!

Siste fulle dag i Florida, som var på mandag, hadde vi den såkalte "Graduation day". Der fikk vi slike hatter som man får, og vi ble ropt opp og fikk diplom med resultatet på EFCELT-testen samt bilde med lærerene våre. Etterpå kastet vi hattene i luften og var "graduated". I tillegg så vi på alle prosjektene hver gruppe hadde laget, var veldig greit å få se bildene som har blitt tatt gjennom hele ferien. På slutten av dagen så vi på slideshowet som Bill, vår amerikanske leder, hadde laget. Man kunne kjøpe det etterpå, så det gjorde jeg. Nå har jeg alltid med meg mange fine minner! Tirsdagsmorgen reiste vi hjemover, noe som var en veldig lang reise. Fartet vel rundt i totalt 24 timer - slitsomt. Det var sinnsykt kjipt å forlate alle de utenlandske vennene vi har fått, mest fordi det er liten sannsynlighet for at vi møtes igjen. Det var også trist å si hade til de norske studentene vi har reist med, men forhåpentligvis ses vi alle på EF Reunion i september/oktober.

Har lånt bilder hos Tuva siden kameraet mitt ikke hadde strøm de siste dagene:
 

 

 

 

 

 
Tuva og hennes lærere fra level 4

 
Meg, Kevin og Andrea - mine lærere på level 5.

 

 
De vi hadde best kontakt med gjennom oppholdet, tre italienske gutter som vi ble veldig glad i. Giacomo, Marco og Oscar <3

 
På flyplassen i Oslo, rett før vi gikk hver vår vei

 

 
Andreababy <3

Så nå er vi altså hjemme i Norge, nærmere sagt Tromsø, noe som er ufattelig kjedelig. Jeg har så lyst å reise tilbake, lange dager med sol, fantastiske mennesker og fine opplevelser rundt omkring. Det er absolutt en fin reise som jeg vil anbefale dere å dra på. Det er noe helt annerledes enn å dra på feire alene, for her omgås du med mange forskjellige mennesker fra forskjellige land, og du blir knyttet til folk og opplever alt på en helt annen måte. Kommer til å savne alle og enhver, men spesielt Andrea, Lema, Marco, Oscar og Giacomo. Det var liksom de vi ble best kjent med og var mest sammen med. Andrea og Lema skal vi nok møte om ikke så alt for lenge, de bor tross alt i Norge. Men de italienske guttene er jeg ikke så sikker på om vi blir å se, noe som er kjipt - men man kan jo alltids håpe. 

home sick home

Hei!

Jeg kom hjem i går, onsdag, i 16tiden. Har ikke blogget enda siden jeg har fått influensa. Er så sinnsykt slapp, tungpustet, kald og jævlig. Dårlig timing, og det var ikke deilig å komme hjem igjen. Kun det å se venner og familie, ellers vil jeg bare tilbake - det var en fantastisk opplevelse. Vi høres <3

tjej snus %

Oscar og Marco, trist å reise fra folkene!