hits

september 2010

feiter oss opp

Charlotte har laget seg blogg!!!! http://chsalamonsen.blogg.no

Tuva inviterte meg og Charlotte på tacokveld i går. Hun ville feite oss opp, siden vi er så tynne. Så hun lagde masse, men det endte jo selvfølgelig opp med at Tuva var den som spiste alt nesten.

Vi leide en skummel film, som egentlig ikke var så sykt skummel allikavel. Asylum het den. Tuva sovna etter 10 minutter, og Charlotte sovna etter 1 time og et kvarter. Haha, Charlotte og jeg ble så sykt overtrøtte til slutt. Vi satt og lo oss ihjel over at en fyr i filmen skjærte deler av  hodet til ei kjærring. Også klarte Charlotte å grise så mye i går. Først griset hun masse smågodt på gulvet, og da lo vi. Så griste hun gullfisk potetgull i senga, og da lo vi også. Så griste jeg brus, og Charlotte døde siden hun lo seg ihjel.

Gøy kveld, hehehehe. Neida, nok snakking. Bilder er viktigst!

Meg og Charlotte, klare til å bli tjukke.


Okei, lurte dere istad. Charlotte ble litt tjukk da. Vi tok oss iallefall en middagslur.


Ok, dårlig film egentlig. Handlet om en doktor på et mentalsykehus som var gjort om til en skole. Han var død, men gjenferdet gikk igjen der og drepte alle studentene utenom to. Alt for overnaturlig.

Hva gjorde du i går?

Bildene er STJELT fra TUVAW

smink bort fregnene dine

Satt og kjedet meg da jeg kom på at jeg skulle prøve å sminke bort fregnene mine. Jeg har en del fregner, så det var ikke lett. Jeg fikk iallefall dempet de ned, men måtte bruke foundation. Jeg er ikke så glad i foundation, syns ikke det ser så bra ut på huden. Også blir det jo ikke særlig naturlig heller. Her er før og etter:


Som du ser så fikk jeg dempet fregnene utrolig mye.


Brukte først denne foundationen fra MakeStyleShop, du finner den her. Etter foundationen påførte jeg concealer på de områdene med mest fregner på. Det har ikke noe å si hvordan concealer du har, så lenge den har god dekkevne. Jeg brukte en fra MaxFactor.


Etterpå tok jeg på solpudder fra IsaDora for å gi det litt glød, så det ikke ble så matt og foundation aktig look. Det kan være lurt å ta en kost uten noe på og koste over ansiktet etterpå så det ikke er noe skille etter solpudderet.


Her ser du at det ikke er noe skille. Har blush på kinnene også.

Må bare si at jeg ikke går sånn til vanlig, har ikke tid om morgenen til å sminke meg. Haha. Har så vidt tid til å få med meg skoletingene mine.

savner sommeren

Nå har det regnet sikkert 1 uke i strekk. Jeg begynner å innse at snart er vinteren her, og at det er lenge til vi får se grønt gress og tørre veier. Vinteren varer jo sykt lenge i Tromsø, vi kan ha snø så langt som til 17. mai.

Jeg savner sommeren sykt. Masse gode minner, og ikke minst den deilige Tyrkia turen. Savnet blir enda større av å sitte og se på gjenstander som er slengt rundt på rommet. Mye minner meg om sommer. Åh, vil bo i varmeee strøk. Ser for meg mer og mer at jeg og Tuva realiserer GC-planen våres :)

Bikinien min som kommer til å ligge i skapet i over et halvt år. Åh, unødvendige tromsøø:(


Alle solbrillene mine som jeg ikke får brukt. Kan jo bruke de, men det blir for å beskytte øynene mot snøstorm.


Og denne flasken minner meg om Tyrkia. Billig shopping, billigparfyme med skrivefeil og hele pakka.


Sommerkjoler som jeg ikke får brukt uten anledning.

Som Tuva skrev tidligere, så skriver jeg også et minneinnlegg fra sommeren min:

Vært utallige ganger på Brun og Blid. Her er fra en morgen klokken 08.00!!! Slutt på disse turene nå da...


Vært reiseklar! Elsker å reise til varme strøk :D


For første gang, tatt på en iguana. Skjegget til en iguana faktisk.


Spist sykt mye god mat i Tyrkia. Åh, disse brødene er høydepunktet.


Chillet på flytemadrass. Savner blå basseng og strender sykt mye akuratt nå.


Danset mini-disco med søskene mine alt for mange ganger. For ikke å nevne fugledansen!


Vært solbrent. Hehe, var nok litt for selvgod da jeg droppet å smøre meg med solkrem en god del dager ;)


Møtt på søte Marita og snakket over et par drinker. Mojito og Strawberry Daiquiry.

Kjørt vannscooter! Var ikke gøy, haha. Var så redd at jeg nektet mamma å kjøre fortere enn 40.


Chillet med bassenget OG drukket strawberry. mmmm<3


Vært på båttur i det Tyrkiske hav. Fin opplevelse. Ble iallefall brunere av den båtturen :) Her leker jeg og en tyrker Titanic på turen inn mot land.


Møtt Tuva snuppa igjen <3 Var sykt godt etter å ikke ha sett hun på 1 måned ca.


Solt meg masse. Til og med solt meg i Tromsø. Her var det 24 grader i skyggen.


Vært på telttur. Du ser jo hvordan det gikk.....



Hatt grillkveld med Tuva, Elena og Sondre. Grillen holdte på å brenne opp meg og Tuva. Koselig.


Lotta har vært gravid :D Feit som et fjell


Koset meg masse med bestevenninna mi <3


Fått valper. Herlige skapninger!



Plutselig fått fine krøller en dag. Vil ha sånn hår! Legg merke til hvor brun jeg VAR :(


Opplevd natur utenfor huset



Vært på minnestund til Lasse. Utrolig rørende. Vi alle savner deg Lasse! <3

workworkwork

Skal på jobb i dag, så vi snakkes i kveld <3 Mens jeg prøvde å ta noen passende bilder til innlegget, kommer selvfølgelig Bella og ødelegger alt. åhhhh




vakre

kun fordi du ikke er her

Siden min gode venninne Marte ikke kom på besøk, som avtalt, vil jeg bare dele noen fine bilder/blinkskudd av Marte. Sånn går det når du ikke dukker opp. Er faktisk gått 3 timer siden du dro på trening, og du skulle trene i ca 1 time og 30 minutter? Shame on you, biiaaatch <3





Også kan jeg meddele at jeg kjeder meg. Hade!

bella, mi bella

Har fått mange spørsmål angående valpen vi skulle beholde, så kjører bare et innlegg med svar :)

Hva skal valpen hete?
- Vi bestemte oss ikke for dette før nå nylig. Navnet hennes er Bella :) Passer kjempegodt, så nå har vi en Bella og en Lotta. Mamma ville ha Laika, men det syns ikke jeg passet.


Hva slags rase er Lotta, og hvordan rase er valpen?
- Lotta er blanding av tibetansk spaniel og papillon, og Bella er halvt chihuahua og halvt tibetansk spaniel/papillon. Hun kommer nok til å bli lik pappaen sin, iallefall i fargene.

Kan du vise bilde av Bella fra hun var nesten nyfødt til hvordan hun er nå?

Fargen har altså endret seg utrolig mye! Det gjelder egentlig alle valpene.

Hva heter de valpene som har flyttet?
- Den sorte heter Tim, den grå heter Max og den brunspraglete heter Skipper.

Hvordan er det å ha to hunder i huset?
- Egentlig så er det faktisk roligere enn å ha en hund. Lotta hang bestandig rundt meg og maste før, men nå som hun har en å være sammen med så er det ikke noe mas lenger. Både Lotta og Bella aktiviseres av hverandre, så det er deilig å ha litt "fred", selv om de ikke leker lydløst for å si det mildt.


Haha, dette er bare en brøkdel av krigene de har seg i mellom.

Liker du en av hundene bedre?
- Absolutt ikke! Eller, hvis jeg måtte ha solgt en hund så hadde det jo blitt Bella, siden Lotta har jeg hatt lenge og er veldig glad i hun. Men blir ikke til å selge noen :)


Er begge hundene dine, eller er det moren din sine hunder?
- Lotta er helt min hund. Kjøpte hun for egne penger i februar 2009, og har kjøpt alt utstyr og mat selv siden jeg jobber. Bella er både mamma og min sin hund.

Hvordan blir det med to hunder når dere skal på ferie?
- Det skal nok gå bra. Vi har ei som har passet Lotta siden vår første ferie. Hun heter Anne Lise, og Lotta elsker hun. Med en gang hun ser Anne Lise blir hun overoppspilt og glad som få, så Anne Lise sa at hun gjerne ville passe begge hundene hvis vi skulle på ferie. Vi har også Wenche som jeg jobber med og Mona som mamma jobber med. Mona kjøpte Tim, og fikk han billigere mot at hun kunne passe vår hund av og til.


Har du hatt hund før? Hvorfor har ikke du hest som moren din?
- Jepp, vi har hatt hund før. Karas (retrieverblanding), Akita (flat coated retriever), Chivas (nova scotia duck tolling retriever) og Kiara (border collie blanding). Jeg har ikke hest siden jeg er allergisk.

nye favoritt øredobber

Har fått noen nye favoritt-øredobber nå :) Kjøpte de til å bruke på Back 2 school, og angrer absolutt ikke på at jeg valgte de. Det sto mellom det paret og et annet par øredobber, men disse var helt klart finest. Det er akuratt slik type øredobber jeg liker. Øredobb-"perlene" har en nydelig dus rosafarge. Tuva har de samme øredobbene, bare i hvit. De er også nydelige :)


Send meg bilde av dine favorittøredobber på tcmnfan@hotmail.com - merk mailen med "Øredobber". Legg også med bloggadressen din, slik at hvis jeg legger det ut så har jeg en blogg å linke til :)

Gjesteinnlegg fra Tuva Willassen

Hei og god kveld, Therese's lesere!

Therese er blitt syk stakkars, så hun ligger sengeliggende med feber og i det hele tatt. Jeg undret meg over hvorfor hun ikke var på msn, men jeg snakket med henne i telefonen nettopp, og da sa hun at hun bare har ligget å sovet hele dagen. Så med andre ord - hun har ikke vært på PCn i dag, så derfor har hun ikke blogget. Og siden jeg blir like lei meg som dere når jeg kommer inn og hun ikke har oppdatert, OG siden jeg er verdens beste bestevenn, så måtte jeg bare ta meg den gjestfriheten å blogge for henne. Håper Therese blir frisk til i morgen sånn at jeg har noen å være sammen med på skolen! I mellomtiden kan dere legge igjen en koselig kommentar til Therese kommer tilbake. GJØR DET!!!

Dette er meg (Tuva), om noen skulle lure.

Også kan dere besøke bloggen min: http://www.tuvaw.blogg.no (gjør det og!!)

Snakkes, kanskje!

favorittsmykkene deres

For en god stund siden fikk dere som ville sende inn favorittsmykket deres. Nå har jeg sett gjennom alle, og det var mye fine smykker. Legger ut alle jeg fikk. Og angående headerene, jeg legger ut noen av de i morgen. Må dele det opp i 4 innlegg, så det kan ta sin tid :p

Her er iallefall deres favorittsmykker:

http://aj98.blogg.no


http://ahlilund.blogg.no



http://amalieha.blogg.no


http://amalierh.blogg.no


http://anettee95.blogg.no - sykt bra fotografert forresten :)


http://arntsberg.blogg.no


http://bdbr.blogg.no


http://cathrinecathrinecathrine.blogg.no


http://emmaviznez.blogg.no


http://janniketettli.blogg.no


http://jpenny.blogg.no


http://karolinemadeleine.blogg.no


Kendra - fant ikke bloggadressen. Dette smykket har jeg også :)


http://mathiiildeee.blogg.no

http://oanhtr.blogg.no

cominor burde ta vare på kundene sine

I går var jeg, Tuva, Charlotte og Linn-Sofi i byen. Når vi tok buss til byen, var det ei sur bussjåfør-dame som slapp oss på. Vi alle tenkte bare "omg, e det mulig å være så bitch??". Vi tenkte ikke mere på hun dama før jeg og Tuva skulle ta bussen hjem igjen.

Vi var med Narvesen når vi skulle gå til bussen, og den skulle gå 23:38. Klokka var vel 23:33 når vi så bussen komme og sprang til der den stoppet og slapp av folk. Det var et avstigningbusstopp, men vi sprang bort og banka på frontdøra flere ganger. Så er det hun sure busskjærringa igen. Hun snur hodet mot oss og bare rister og sier at vi ikke får komme på. Hun stod der 1 minutt etter vi begynte å banke på, så hvorfor ikke bare åpne den jævla døra og slippe oss inn? Er hun skada?

Siden vi ikke fikk komme inn, begynte vi å springe til neste busstopp der folk går på. Vi sprang dit før bussen kjørte, og hun viste at vi ble til å springe dit. Så kjørte bussen forbi, og vi sprang fortere. Den skulle gå 23:38 fra det busstoppet, og vi rundet svingen 23:35. Med en gang den idiotsjåfør dama så oss i speilet, lukket hun dørene og kjørte!

ER DET MULIG? Fy faen for en dårlig kundeservice. Vi var jo ikke for sen til bussen der, hun kjørte 3 minutter for tidlig KUN fordi jeg og Tuva kom springende og hun så oss. Det busstoppet der bruker de til og med å vente helt til de skal kjøre, så jeg og Tuva ble jo så klart jævlig provosert.

Den busskjærringa har alltid vært ei sur kjærring, men nå hater jeg hun. Altså, tenk om hun selv var i den situasjonen. Tenk om vi virkelig MÅTTE rekke den bussen. Åh, kundeservicen til Cominor er noen ganger til å spy av. Iallefall når de ansetter ei så respektløs og frekk dame.

Jeg og Tuva skulle egentlig fått gratis taxi hjem av Cominor, for det der var absolutt det mest idiotiske jeg har vært med på. Cominor er forresten busselskapet i Tromsø....

dagens uspesielle outfit

I dag har jeg ikke gjort mye. Slappet av og vært lamme Tuva, Charlotte og Linn-Sofi. Akuratt nå hater jeg en viss bussjåfør, skal skrive et innlegg  til dere. Cominor burde gi denne dama sparken, ASAP!

Iallefall, back to outfit. Legger også med noen bilder som ble tatt på b2s av fotografen. Siden jeg ikke fant noen av veskene mine, måtte jeg bare ta den gråe. Skulle egentlig ha den svarte med nagler under, men den er liksom sporløst forsvunnet :s


Cardigan H&M, singlett Cubus og jeans fra BikBok. Ikke noe spesielt med andre ord :)


Meg, Merethe og en random.


Meg og Marte pus<3


Meg og random igjen.

min nye leppestift

Skulle skrive et innlegg om min nye leppestift som jeg kjøpte på onsdag. Elsker den! Fargen er kjempefin, og den holder godt. Stod mellom denne også en annen, men den var mer rødlig.

Merket er IsaDora. Fåes kjøpt på H&M, Vita, Cubus(?) og de fleste andre butikker som selger sminke.


Som du ser er fargen mye svakere når man tar den på enn hva man tror.




09 flourish pink


love it!

Forresten, back 2 school var ikke helt som forventet. Det var faktisk bare helt greit, ikke morsomt og heller ikke akuratt kjedelig. Hadde på meg de brune skoene og en hvit kjole fra BikBok. Og noen nydelige øredobber jeg kjøpte i går, åh. Elsker de! Ble en lang kveld i går, og jeg kjenner det godt på bena. Har de værste skrubbsårene på begge knærne, og jeg kjenner jeg har vondt i anklene. Haltet rundt på skolen i dag, nå vet jeg hvor retard min venn Johanne har følt seg en stund!

Det var en utrolig stille skoledag, alle bare satt i sin egen verden og noen sov (iallefall jeg). Nå skal jeg slappe litt av før jeg skal dra og ta sol med Mathias. Vi snakkes babes <3




back 2 school

I morgen er det Back 2 School party, og jeg gleder meg vilt. Det skal bli dritbra, iallefall når jeg skal dra med min kjære Tuva og vår bloggfan Charlotte! Vi skal selvfølgelig eie dansegulvet :) Neida, men jo - gleder meg selvfølgelig. Det eneste er det å se bra ut. Litt vanskelig når jeg ikke har noen peiling på hva jeg skal ha på meg! Må jo ha noe så ser bra ut. Eneste jeg har funnet ut er hvilke sko jeg kanskje skal ha på meg.

For dere som ikke vet det, er Back 2 School et arrangement for alle videregående elever i hele Tromsø eller noe. Vg1, Vg2 og Vg3. Kan bli meget folksomt, men har sett fram til det hele uka.

Siden det er i morgen, så måtte jeg kjøpe inn litt smårusk i dag sånn at jeg er klar. Jeg og Tuva skal ha en liten spakveld. Vi skal nappe øyenbryn, shave legger, ta på løsnegler, fotbad og andre diverse ting. En ordentlig prinsessekveld med andre ord :D


Smårusk. Lebestiften jeg kjøpte har en veldig fin farge, skal skrive et innlegg om den etterpå!


Disse skoene er foreløpig den best stilte kandidaten, i og med at jeg vurderer å ha på meg et høytlivs paljett skjørt og en blondetopp-aktig ting, og begge delene er svart.

dumdumdumdumdum

Åh, jeg er så DUM! Feila jo så klart på teoriprøven, hadde 7 feil av maksimalt 5 tillatte feil. Var skikkelig nervøs når jeg skulle trykke på "avslutt prøve", men hadde et lite håp om at jeg skulle bestå. Men neida, der sto det svart på hvit "Beklager, men du har ikke bestått teoriprøven for moped". Var til og med en thai dame der, som så vidt kunne norsk, og hun bestod bilteorien! Jeg følte meg skikkelig dum.

Er også sykt forbanna på Tuva som jubler på sin blogg for at jeg ikke bestod. Burn in hell, bitch. gidder ikke snakke med deg på skolen i morgen. vi er ikke venner lengre!!

Åh, jaja. Bedre lykke om 2 uker, når jeg får prøve meg på nytt. Skal jobbe nå, så vi snakkes i kveld <3

sintleiseg ansiktet


sintsint ansiktet.

åh, fml. hade!!!!

6 plass!!!

Så på topplisten nettopp, og så at jeg er på 6. plass. Ble litt overrasket, grunnet min sjeldne blogging de siste dagene. Det er takket være dere jeg er der! Smask

Forresten, tusen takk for alle gratulasjoner. Legger ut noe jeg fikk på mail :)

Kjempekoselig :) Laget av http://hansenogsandbakken.blogg.no


Bilde laget av http://vaaali.blogg.no - tusen takk <3


Tusen takk til http://saraturkis.blogg.no for denne herlige videoen!


Og mange takk til Sesilie johansen for denne videoen! <3

bursdagspijah!

Okei, blei litt mye pijah no. Jaja, i dag er jeg 16 år. Gratulerer til meg, endelig lovlig med lyset på og sokkene av. På tirsdag skal jeg ta teoriprøven for moped, så gjenstår det bare å se om jeg består. Nå skal jeg svare på litt facebook gratulasjoner, så skal jeg sove. Takker for alle gratulasjoner på forhånd som kommer i kommentarfeltet, dere er best <3

Må få gratulere Kristina Andersen som også har bursdag i dag, og blir 20 år! Gratulerer <3

Benytter anledningen til å legge ut masse stygge bilder av meg og diverse:







Elske dææ tuva!!!












Oi. Det hva ikke mæ, men styg hva det iallefall <3<3<3<3<3<3

Også noe jeg får bruk for nå som jeg og mamma skal kjøre på veien i bil, med meg som sjåfør:

HEHEHEHE. Pass opp på veien, og ikke gå over veien før den hvite bilen har kjørt. stopper ikke for fotgjengere, og røde lys har jeg aldri hørt om. Så, med andre ord: unna vei i bakken, kula i nakken :D

vi har fått oss ny hund!

Sjokk? Hehe, nei. Dette blir nok mitt siste innlegg om valpene. Vi har sendt bort to av de fire, og en skal enda bort. Så skal vi ha jenta selv. Blir sikkert til å blogge om jenta litt, men gidder ikke så mye. Er utvilsomt kjedelig for dere å lese om at valpene har spist, bæsja, vokst, blitt sperra inne and so on.

Derfor legger jeg noen bilder:

Jenta til høyre skal vi ha. Venstrekaren skal selges, men har ikke fått hjem enda stakkar :(


Utennavn-valpen og den sorte som har flyttet. Den sorte fikk navnet Tim, søtt!


Anonym og Tim


Anonym <3


Slem bisk. Var ikke det et program som het det?


Vår hund. Det e ikje hundetiss på stuegolve ditt til høyre, mamma!!! Love dæ. (har vaska det opp...)


Forresten, ungene kom hjem i dag. De har vært i Tromvika på besøk. Se hva de tok med seg!! To bøtter poteter og tyttebær(?). Æsj, nå blir det sikkert kjøttboller og fiskekaker i flere uker framover. Potet er så kjedelig!!!

OG SE HVA JEG HAR GJORT!!! FLINKPIJAH123 :D

 

pizzapikene

Hei hei og lenge siden sist.

De to siste dagene har gått i ett. Jobb, besøk, barnevakt og hele pakka. Derfor måtte dere komme i siste rekke, beklageligvis. Nå er endelig dagens plikter ferdig, og jeg kan senke skuldrene og nyte kvelden. Begynner ikke før klokka 10 på skolen i morgen, noe jeg kjenner at ikke gjør noe.

Var og spiste middagg på Pizzahuset med Marte og småsøskene mine. Ble ganske kvalm, så spiste nok litt for mye. Og igjen klarte jeg å svi av penger. Jeg er glad jeg har mistet bankkortet for leeenge siden. Må nemlig ta ut penger på Eurospar med passet mitt, og det er ikke alltid jeg gidder det. På den måten sparer jeg jo penger. Faen, skal bestille nytt bankkort med en gang!!


Ok, rampekidz!!


Dopa Julian og Thia med "røyk". De fant 3 røykpakker på bakken, og nektet å kaste de.


Shitkidza mine


Pijah94 med rester av gårdagens sminke. yadiiig


Martepijah94


Hvorfor går alle i UGG's? Er jo ikke snø. Jeg går i ballerinasko med sokker.

hva kler man på seg i varmen?

Så heldig som vi er i Tromsø, sto vi sist i rekken da sommerværet ble utdelt. Derfor kommer det så sent som september. Sola skinner som aldri før, og jeg begynner å lukte brent skinke her jeg sitter i sofaen. Det er faktisk så varmt at jeg kan gå i shorts. I september, i tromsø. HVA skjer i verden?

Vi er vant til å pakke oss inn i store parkaser og dunjakker, godt brukte uggs og to meter lange skjerf i disse tider, men den gang ei. Nå er det tynne jakker og blazere, sommersko og åpen hals.

Tuva har ikke helt fått med seg at det er fint vær ute....
Tjukk og god genser...


og UGG's!!! Tuva, finn fram gladiatorsandalene. Dette er skandale, heehehheheh


Se bare, sola skinner! Trærne er enda grønne.


Og himmeln er blå, full av "makrell"skyer.

Nå skal jeg være litt working queen, jobber til halv 12. Blogges i morgen dere <3

dagens outfit

Først vil jeg bare takke for alle søte kommentarer jeg har fått i det siste <3 mussmuss på dere

Her er dagens outfit. Stod opp halv 7(!!!) i morrest, siden jeg måtte bli vekt av noen da jeg ikke våkner av meg selv. Så kan bekrefte at jeg har vært dødtrøtt i dag, men fikk høre hos læreren at jeg var den flinkeste eleven i klassen i dag. Det var jo livets høydepunkt ;-) Heldigvis hadde vi kort dag i dag, til kvart over 11. Deilig :)


Jakke - Cubus. Bukse - BikBok. Sko - Bianco. Veske - Tyrkia """""Marc by Marc Jacobs"""""


Så deilig med sola i trynet....




Tok ikke av jakka i dag, så egentlig har det ikke noe å si at jeg hadde på skjorte fra Vero Moda også....

- Hvad tycks?

travel dag

I dag har jeg hatt det sykt travelt. Dro og hentet Thia i barnehagen, hjem for å lufte og mate alle hundene, dro og leverte Thia hos mor så var det ut døra igjen. Har ikke tid til å blogge noe nå, så dere får heller et par bilder fra skoledagen. Chill skole, som jeg har nevnt et par ganger!


Ikke så fint egentlig, men alle bilder blir vel ikke så bra :)


Har en fæl tendens til å løfte det ene øyenbrynet når jeg blir tatt bilde av. Irritasjonsmoment!!




Thorpus og meeg <3

Vi snakkes i morgen dere, har ikke mere tid nå :)

todays makeup

Tenkte bare å vise dere dagens øyensminke. Øyenskyggen er lagt av Tuva, verdens beste stylist.



Hva Tuva brukte for å legge øyenskyggen:

Glo concealer i fargen natural.


Everyday minerals øyenskygge i fargen Comfy. Den er ikke så mørk i virkeligheten som her.


BarryM Dazzle Dust. Vet ikke hvilken farge, lappen sitter ikke på lengre.

innkjøp - parkas fra JC

Kjøpte i dag en god og varm parkas som jeg fant på JC. Den finnes i både rød og svart, men de hadde kun en igjen i min størrelse, og det ble da rød. Har jo en fake canada goose jakke, men det er langt ifra det samme.

Den ser veldig bra ut, stramming i livet, hetta og nederst på jakken. Pelsen er jeg også fornøyd med, og jakken virker så langt veldig vaarm!








For i lommene som er rett under brystet. Deilig å stikke hendene inn i når man venter på bussen eller noe.





Elsker den :D

velg livet, det er kjedelig å være død!

Surfet rundt på facebook i går, og la merke til noen som la ut en link til en film som viser hvor farlig lastebilers blinde soner faktisk er. Jeg ble ganske interessert i å se på videoen, så jeg så hele. Det var utrolig spennende og lærerikt faktisk, skulle ikke trodd jeg fant det særlig interessant egentlig.

Derfor vil jeg dele videoen med dere. Her har dere filmen:


Det er stortsett samme filmen som jeg så. Hvis du vil se den jeg så, som er ca 2 minutter lenger eller noe, kan du gå inn på linken her: http://www.bt.no/nyheter/trafikk/Lastebilens-blinde-sone-1084892.html

Les også hva som står i artikkelen under filmen på linken over.

mamma, er du skyldig

Husker dere hvordan rommet mitt så ut for et par dager siden?


Jo, vel. Jeg har ikke rørt rommet til nå, og når jeg kommer inn på rommet så er alle klærne som lå på gulvet borte. Jeg skjønner ikke hvor de er, men det er jo selvfølgelig mamma som har rørt de. Har lett rundt i hele huset, uten hell. Men ja, takk for at du ryddet litt for meg kjære mor - bare du gir meg klærne tilbake??


Merkelig. Føltes så tomt når klærne er sporløs forsvunnet.....

Den som gjettet riktig på hva jeg gjorde på bildet for 2 innlegg siden, var Sophie - http://s0p.blogg.no.

Brukte dette, som skal fjerne/minske poser og hovenhet under øynene. Fikk det med i en pakke fra http://makestyleshop.no, og liker det utrolig godt. Deilig å slappe av med det :)

dauue

Heihei.

Nå sitter vi på skolen, som vanlig. Hører på læreren snakke om masse drit, selv om jeg egentlig ikke hører på. Har ikke gjort en drit i dag, som vanlig her også. Chill skole, chille elever. Prøver fortsatt å finne ut hvordan jeg kan få spilt CS. Har prøvd Proxycap, Your freedom og HTTP-tunnel client, men får ikke til. Tror jeg må ringe brodern når jeg kommer hjem.... hehehe



Dauuer. Her er chillehjørnet hvor jeg og Tuva skal bo i 1 år iallefall.

Lekker.....


Mathias søta. Bruuun og bliiiiid

Nå må jeg følge litt med, sånn at jeg har fått noe utav skoledagen :)

slapper bare litt av

La bort boka etter 2 minutter, så det sier jo litt om min konsentrasjonsevne. Nå har jeg 1 time igjen av de 24 timene jeg kjøpte på teoritentamen.no, så får vel leke meg litt der heller. Kom også på at jeg har en engelskstil å skrive til i morgen, shiaat. Har skrevet den på papir, men gjør det alltid så dårlig på papir. Det er der skole-pcen kommer inn og livet blir lekende lett igjen.

Iallefall, den første som klarer å gjette hva jeg driver med på bildet under skal få linking i neste innlegg :)


Ciaociao

se opp på veien, snart kommer jeg

Nå har jeg akuratt lånt noen bøker jeg må lese i til teoriprøven hos Hanne. Om 9 dager gar jeg lappen forhåpentligvis, og om 8 dager har jeg bursdag. Gleder meg til å begynne å kjøre, så slipper jeg hele tiden å miste bussen jeg tar til skolen. Slipper å være avhengig av buss, fuck yeaaah :-D

Men så var det bare det å lese boka på 9 dager, og pugge.... Jeg hater å lese bøker. Mister konsentrasjonen med en gang. Uff, hvordan skal det gå? Hvis jeg feiler må jeg vente to uker før jeg kan prøve på nytt, noe jeg håper på å slippe.

Har iallefall noe å gjøre på skolen. Klarer aldri pugge hjemme, så må nok gjøre det der.




Vil mye heller kose med nurkene når jeg er hjemme :)

bakdelene med å ha valper

Er ikke bare fryd og gammen å ha 4 små labbetusser rundt i huset til en hver tid. De er ikke bare noen små, snille engler som sover, spiser og leker med hendene dine. Tvert imot. Faktisk så er valpene noen små djevler i forkledning. Joda, de er søt og alt det der - men rampete er nok fornavnet, mellomnavnet OG etternavnet.

Her har dere noe av det jeg syns er ganske irriterende:

1. De bæsjer!! Over alt. Selv om de bæsjer mest ute, så ligger det inne også. På tepper, under senga mi(?!?!?!wtf), i skittentøyshaugen, i valpegrinda si. Ja, til og med fant jeg det i vannskåla en dag....


2. De elsker å leke med hår! Det har all extensionshåret mitt som lå i en kurv fått oppleve. Har heldigvis ryddet det vekk nå, for alt floket seg jo opp når de dro det rundt og hadde drakamp.


3. Valpegrinda opptar plass og lager stank. De pisser over alt i området sitt, så det stinker jo. Må lufte med vinduene på vidt gap hver dag. Også bryter de seg ut så må bruke en bøtte med vann for at de ikke skal flytte på gjerdet.



4. Må vaske gulvet mer enn noen sinne! Tror aldri jeg har vasket så mye gulv før. Vasker det flere ganger i uka. Slitsomt. Har vel gått en hel grønnsåpeflaske på under 1 uke. Æsj, vaskedame er ikke noe jeg skal bli.

Ellers er det jo bare kos stortsett.

slem blogger

Jeg får daglig kommentarer på bloggen og meldinger på facebook fra søte personer som sier de elsker bloggen min også videre, men jeg kan ikke skjønne hvorfor. Har ikke blogget bra på flere måneder, og bloggen min har vært lagt i grus i flere dager. Jeg klarer ikke holde meg til en fast rutine, og flere dager er det så sykt umotiverende å blogge.

Tror ikke på dere når dere sier at dere elsker bloggen min, for den er faktisk sykt dårlig for tiden. Det er ikke noe spennende å lese om, jeg skriver slurvete og hasteblogger om tull og tøv. Så egentlig kunne jeg bare sluttet å blogge hvis det skulle fortsatt slik fremover, men det skal det ikke! Nå skal det bli andre boller, og jeg SKAL bli flinkere. Kan ikke love 4 innlegg om dagen, men 2 skal jeg iallefall klare.

Note to my self: Slem blogger. Slem pike.

Hater bloggen min :(




Det er bare så sykt umotiverende å blogge når outfitbildene blir sånn......


Og rommet ser sånn ut.......

Lever et hardt liv ser jeg.

Hjelp!

Sitter nå og blogger fra iPhone. Får ikke skrevet noen innlegg via datamaskinen. Har prøvd både skolepcen og min egen, men den ruten der man skriver vil ikke dukke opp. Jeg skal få broren min til å se på det. Derfor har jeg ikke blogget de to siste dagene.

Noen som vet hva som kan være galt?

søvnproblemer - ny vekkerklokke?

Jeg hater meg selv! Har et ekstremt irriterende søvnproblem. Jeg sovner fort og sover godt, men det å stå opp er et ukjent fenomen for meg. Våkner ikke av alarmen, jeg har også skrudd på slik at radioen setter seg på full guffe klokka 07.15 (og det er full guffe altså, naboene våkner sikkert av det) men våkner ikke av den heller.

Vet rett og slett ikke hva som er problemet. Er ikke syk eller noe, er bare ekstremt tunghørt når jeg sover. Kan plutselig våkne og ha 34 ubesvarte anrop på telefonen - noe som forresten skjedde gjentatte ganger i sommerferien. Har nå funnet ut at jeg må investere i en vekkerklokke som jeg kommer til å hate på liv og død!

Her er noen jeg har sett på som kanskje kunne hjulpet meg:

Sonic Bomb Vekkerklokke:

- Er ikke helt sikker på denne, ender sikkert med at jeg kapper ledningen i to eller bare legger hodet under puta og dyna. Derfor ser jeg ikke på Sonic Bomb Vekkerklokke som en god kandidat for øyeblikket. Neste deltager!

Flying Alarm Clock:

- Okei, denne kunne faktisk vært en god kandidat, hadde det ikke vært for at det ville vært sykt irriterende i lengden å hente den helikoptergreia så jeg ville latt vær å slå på vekkerklokka. Takk til deg, neste!

Clocky Vekkerklokke på rømmen:

- Nei.... ville bare trodd det var en av valpene som romsterte, så ville ikke våknet. Du går ikke videre. NEXT!!

Worlds loudest alarm clock:

- Definitivt den eneste tenkelige kandidaten jeg har. Får nok ta kontakt med denne personen og be han lage en slik til meg, så dukker den vel opp i posten etter et par dager ;)

digg med skolepc

Vi har jo fått skolepc, så her sitter jeg og blogger. Vi har ikke lærer i hele dag, bare oppgaver vi skal gjøre selvstendig. Min og Tuva sin gruppe ble ferdig for lenge siden med oppgaven, så de to andre som var på gruppa stakk til byen. Nå sitter vi bare her og dør. Skal på langkjøring med trafikkskolen senere, så blir ikke blogging før i kveld eller noe.

Tenkte å vise dere min nye herlighet som gjør livet lettere på skolen:

Passet perfekt i pc-mappa fra BikBok, så jeg er mer en fornøyd :)






Eneste negative jeg har funnet så langt er at den trekker til seg mye støv og hår, og at nettet i fylkeskommunen har sperret Spotify og Steam. Kan ikke høre på musikk eller spille CS :/


HP ProBook 4320s

- Hvilken PC har du? Trenger ikke være skolepc

heihei

Beklager fraværet mitt i går. Det må nok fortsette i dag, skal jobbe til halv 12 i kveld desverre.... Blogger mer i morgen, har jo fått skolepc:D Virker veldig bra, og mye finere enn de som var i fjor. Desverre får jeg ikke webcameraet til å virke, men har jo speilrefleks så...

lillebror har lært seg å sykle

For en liten stund siden lærte lillebroren min seg å sykle. Han blir 6 i desember :)

Han var ute en dag med kompisen sin, Jonas, og lekte. Så plutselig løper han inn døra og sier "mamma, mamma!! æ kan sykle!!!!". Jeg tenkte bare haha, sikkert... på firehjulssykkel;););). Det var det altså ikke, nå kan gullgutten sykle på to hjul. Er kanskje ikke så spennende for dere å lese, men han er en ordentlig kosegutt!


Julian og Jonas


Ikke like lett å sette i gang bestandig!


Så var vi på'n :D


Avgårde, tror han er best


Men neida, klarer ikke helt å holde kontroll. Heihei søppelkasse

- Hvor gammel var du når du lærte å sykle? (Jeg husker ikke selv hvor gammel jeg var...)

puppiees

Nå har valpene blitt store! I går ble de 6 uker, så har bare 2 uker igjen med de. Hvis dere lurte på om valpene er solgt, så sier jeg verken ja eller nei - da jeg ikke vil selge de via bloggen. Har noen kjøpere allerede, så vi får se hva det blir til.

Noen bilder:

Siden de stikker av hele tiden har jeg sperret de inne. Må lukke romdøren min om nettene også, for ellers våkner jeg av at en valp sitter nedenfor sengen og piper..... irriterende ganger 2!


Aaw, nurket. Dette er minste valpen i kullet, og den skal noen på jobben til mamma kjøpe :)


Største karen. Han springer avgårde med en gang han hører en litt høy lyd, så er nok litt redd ja.


Nurket! Den gråe er så fluffy, minner meg litt om en teddybjørn.


Hehehehh, du kommer nok ikke ut :)


Se så skjønn!


fengsel


Lena og den sorte. Passer sammen. Utrolig nok spurte Lena om hun kunne få en valp, helt seriøst FÅ en valp. Hun tullet ikke en gang... hahaha!


Johanne og jenta


Johanne og jenta 2


naw


Hahaha, Johanne i bakgrunnen..





Happy family!


Lotta gir de ikke lenger melk, så de spiser valpefor, men av og til sniker de til seg litt mat.

- Har de blitt store siden sist du så de?

retard knær

Nå har jeg samlet energi etter gårsdagens Døgnvill! Var sykt bra, og det var mye liv. Jeg har litt vondt i halsen i dag, for å si det sånn.... The Prodigy som avsluttet festivalen var helt syk. Jeg sang som bare det på Smack My Bitch Up, haha.



Har i flere år lurt på hvorfor jeg har retarded'e knær. Det går ann å bøye de så langt bakover liksom, så når jeg står og "slapper av" så stiller jeg meg automatisk sånn med det ene kneet og det blir bare mer og mer tøyd.

Ser jo heller ikke så fint ut, men jeg klarer ikke finne ut hvorfor jeg har sånn. Vet du?

Venstre - vanlig / Høyre - bøyd bakover


Venstre - vanlig / Høyre - bøyd bakover

shadowtans

Mange har spurt hvilken selvbruning jeg bruker. Jeg fikk tilsendt en veldig bra i posten, som heter ShadowTans. Det er en selvbruning som gjør at du blir brun med en gang du sprayer på! Du skal spraye på før du legger deg, stå opp på morgenen og dusje slik at alle flekker og slikt blir borte og du får en naturlig og vakker brunfarge som varer lenge.

Jeg tok selvbruning forrige fredag, og har enda en naturlig farge.

Her er et par bilder fra før jeg sprayet på og rett etter jeg tok selvbruningen:

Før


Etter. Fargen ser ganske voldsom ut med en gang, men du blir brunere og når du dusjer neste dag forsvinner alt oransjeskjæret.


Her ser du selvbruningen jeg har brukt i ansiktet fra Lorèal. Ikke så bra, men funker helt greit.

ShadowTans kan du kjøpe hos Tingeling Mote --> her <--

fjelltur forrige torsdag

Har helt glemt av å legge ut bilder fra fjellturen vi var på med skolen forrige torsdag. Vi gikk oppe med Tromsdalstinden. Selvfølgelig ble jeg ikke sliten, har jo super kondis så det er ikke noe tvil i det. noot

Iallefall, her har dere bildene :)

Pause nummer 2. Her er egentlig Tuva lei seg, siden karen (i blå) på den forrige pausen knuste VOSS-drikke flaska til Tuva.


Hot bebees


Den nydelige utsikten! Kun derfor jeg bruker å gå på tur ;)


Emil, my mæn. Sitter og griller. Han i blå og hvit jakke.


Babes


Babes2


Babes3 + foad og random bak


Stakkars Catarina! Vannflaska var ikke skrudd ordentlig igjen, og hele sekken ble våt. Når hun skulle rydde ut for å redde alt, revnet godteposen og alt godteriet hun hadde brukt sine siste 50 kroner på var klar for å brytes ned i jorden. Tro meg, hun spiste nesten alt som datt ut... eller ikke!


Lei seg!!

Flott og innholdsrikt innlegg må jeg si! Har ikke noe annet å blogge om, så det får bare være.

på tide å blogge snart?

Jeg er så lei av å blogge!! Har null motivasjon om dagen, siden jeg ikke har noe å blogge om. Er så slapp og trøtt pga skole, og jeg gir vel egentlig mest f*** i bloggen nå for tiden.

Dette har jeg sett at ikke er så veldig populært hos dere, så skal prøve å få skrevet 2 innlegg om dagen frem til vi får skole PC, som er i neste uke :) Så da vet dere iallefall hvorfor jeg ikke blogger noe særlig.

Nå skal jeg bare vise dere noe nytt og noe jeg skal bruke så snart jeg får lønning!



Fakelashes! Kjøpte 20 par på eBay og betalte 50 kroner for de med frakt inkludert. Vet desverre ikke hvor på eBay dere finner de, da jeg så de på auksjoner som avsluttes snart. Det jeg likte godt med disse var at de var veldig fyldige og fine, ikke for lange heller. Lim fulgte desverre ikke med, men det finner jeg på H&M eller noe.


Disse øredobbene fra BikBok kjøpte jeg for et par uker siden. Synes de er kjempefin, men dog litt for lang.


WHIIHIHIHI. Tusen takk til skoledagbøkene som lå på Maritime. Nå skal jeg slå meg løs på H&M med disse 50% kortene. Et kort gir 50% på et plagg. Gjett hvem som blir til å gå i H&M fra topp til tå? Ikke meg, hehe. Har 10 stk av disse kortene også 4 av de 25% på MaxFactor produkter kortene.


Eller kanskje jeg skal lime de sammen og bruke som en luksusvifte?

Det kommer en videoblogg senere der jeg viser fram en dritbra krølltang :)