hits

september 2011

kjøpt meg bil

Stem på lillesøster og lillebror i leverposteikonkurransen, verdens beste lesere!! Thia kan du stemme på HER og Julian kan du stemme på HER. Dere kan stemme hver dag hvis dere vil, de har sykt lyst å dra til Disney World - haha!


Haha, er ingen bilder av meg selv på bloggen for tiden men hater å poste bilder når jeg ikke har ordnet meg og ser stygg ut. Iallefall så har jeg funnet meg bil, skal hente den på mandag - den står ca 3-4 timer utenfor Tromsø! Det er ingen vanlig bil, er nemlig en superharry mopedbil som jeg har lov å kjøre på mopedlappen. Tenk så mye diggere enn å kjøre på firhjulingen min, nå har jeg både varme, musikkanlegg, to seter, tak over hodet, automatgir(viktig!!) og bagasjeplass. Haha, gleder meg som faen selv om det ser harry ut.

Den er blå nå, men for å toppe harryfaktoren har jeg vurdert og lakke den rosa eller lilla, ha pelstrekk på setene og rosa terninger hengende på speilet ved  frontruta, hahaha. Hva tror dere, skal jeg og Sofie pimpe denne greia? Ser jo litt sliten ut nå så hadde gjort seg med litt freshere farger and so on! 

Må nok fikse den plastikk-støtfangeren forran der, bare ta litt teip og lim hahaha!


Tenk så fet den hadde vært i en rosa farge med masse skinn i! Barbiebilen ;)

Okei, haha så harry - men jeg bryr meg ikke, gleder meg til å lode rundt i denne lille driten. Haha! 

nike shox

Ah, verdens deiligste sko! Fikk de fra baresko.no, er in love allerede. Er så herlig å gå med de, og de sitter perfekt på foten. Mine er hvite med lilla detaljer, lilla er en sykt fin farge så angrer ikke på at jeg valgte det framfor blå eller svart. Skoene er litt dyre, men jeg syns de er verd det (selv om jeg ikke kjøpte de selv, så vurderte jeg å kjøpe de når jeg var i Lillestrøm!).

Du finner skoene HER (ps: kjøp en halv størrelse større enn du bruker til vanlig)


- Har du Nike Shox?

supergod hårkur

Jeg poster et eldre innlegg, men det er en hårkur du lager hjemme - og jeg lover at håret blir utrolig mykt av den. Har brukt den flere ganger, det hjelper virkelig når håret ditt er på det tørreste.


I går natt bestemte jeg meg for å finne ut hvordan jeg kunne redde det uttørkede håret mitt. Det er tørt, og hver gang jeg står opp er det krusete i tuppene. Jeg må vøte håret hver morgen for å gre ut krusene! Det er irriterende at håret er så tørt, så jeg skal få tatt meg en tur til frisøren når jeg får extensions. Da skal jeg få stusset vekk det aller slitteste.


Eew, se så ekkelt! Hater håret mitt noen dager...


Mirakelkuren skulle vise seg å være olivenolje blandet med egg.


Så da tenkte jeg å gi det en sjangse. Du må huske å vispe det sammen før du tar det i håret!

Også er det bare å helle alt i håret, blir nok ikke så mye gris. Neida, haha! Du skal gå på badet og fordele røra i håret, husk å gni det inn sånn at det ikke er tørt noen steder. Husk også at tuppene er mest utsatt for tørrhet og slitasje, så vær sikker på at du får mye røre der.


Slik ser det ut når du har hatt røren i.


Etterpå må du ta en plastpose over hodet og feste med et hårstrikk. Dette er for at du ikke skal grise og for at det holder seg fuktig der.


Når du har sittet med det så lenge du orker, skal du IKKE skylle det ut. Før du vøter håret MÅ Du ha shampoo rett i håret og gni ut. Ellers kan du ha skapt deg selv en ganske stor felle, med tanke på at det blir vanskelig å få skylt ut oljen og egget. Derfor tar du alltid og fordeler rikelig med shampoo i hele håret før du skyller ut. Du må gnikke dette ordentlig inn, så kan du skylle ut. Gjenta hvis det enda er fettete.


Det fungerte utrolig nok. Håret er skinnende og mykt som silke akuratt nå, så da vet jeg hva jeg skal gjøre en gang i blant. Det virker som om "mirakelkuren" er en kur som kan hjelpe mine dårlige hårdager. WIHU

- HAR DU NOEN HJEMMELAGDE HÅRKURER OG ANBEFALE?

nord-norske blogger

Jeg ELSKER nord-norske blogger... kun fordi jeg er det selv! Neida, men jeg gjør faktisk det. Så lenge det er en bra blogg, så elsker jeg å lese om sånne som meg. Det er noe med oss, personligheten vår, gutsene våre og alt som bare gjør oss til noen sykt bra personer. Det er helt rått! Vi har ikke like mange sperrer som enkelte andre, vi er mer down to earth og har en god del selvironi. Snakker ikke om meg, men nordlendinger generelt.

Her er alle nord-norske bloggene jeg leser daglig (trykk på bildene):

renate henriksen
, en av mine bestevenner


tuva willassen
, my biiitch'nora marie winther
, bli flinkere å oppdatere ASAP!!!!!!


sophie elise
, u go girl

- Leser du noen av disse bloggene?

hårdonut

Hei!

Sliten og redusert etter en lang natt, men nå gidder jeg ikke unnskylde meg for å ikke ha blogget. Er bare sykt sliten om dagen, og frister lite å ta kameraet opp og begynne å knipse masse drit til bloggen - men jeg klarte det til slutt i dag. Skal vise dere hårdonuten, haha.

Du får kjøpt den på glitter til 79 kroner, enten i svart eller denne fargen. Jeg er blond så valgte så klart den lyse. Det er for å lage en "dott" på hodet, sånn hvis dere lurte!


Du trenger to hårstrikk, børste, hårdonuten og singelnåler/fliseklemmer.


Start med å børste gjennom alt håret, og lag en hestehale ganske høyt på hodet. 


Så tar du hårdonuten som et "hårstrikk" på hestehalen i tillegg til det strikket du allerede har.


Del håret i midten og legg det rundt sånn at det dekker hele donuten.


Fest et hårstrikk rundt håret og donuten, slik at hårstrikket ligger nedenfor dontuen.


Snurr håret som er nedenfor hårstrikker rundt slik at hårstrikket ikke vises, og fest det med fliseklemmer.


Sånn blir resultatet når du slurver ;)


Seee så sliten jeg ble av å blogge nå, hoff... må ta meg en powernap, tok all min energi!

klar for back 2 school

Nå må jeg dessverre dra, og levne bloggen slik. Har så vidt vært hjemme, men jeg regner med det kommer et innlegg når jeg kommer hjem i natt! Håper dere koser dere, vi har høstferie nå frem til mandag - blir ganske digg.

Alle kjolene mine er en eller annen plass i huset jeg ikke vet om, så går på gjenbruk her!

fullt kjør hele dagen

Nå sitter jeg på skolen, flink jente! Hele dagen har vi sånn "senior surf" i klassen - vi har liksom en gjeng gamle mennesker på besøk på skolen i dag og vi skal lære de å bruke pcen, lære de med facebook, skype, google, nettaviser, youtube, nettbank med mer. Dessverre var jeg i et møte når skolen startet, og kom ikke før rundt 10 - derfor har jeg ingen senior og lære å surfe så jeg surfer bare litt selv :)

Ellers er jeg klar for en stressende dag, skal nemlig på Back 2 School i dag og har en del å gjøre før det begynner. Må nok fort innom byen og skaffe løsvipper, negler, kanskje en ny kjole? Gleder meg iallefall, håper det blir bedre enn det var i fjor!
 

<3 fine kvisen min <3 

- Har du Back 2 School der du bor? 

bloggfri

Tok meg bloggfri i dag (blir vel i går, altså tirsdag) siden jeg ikke har vært hjemme. Kom ikke inn på veken blogg.no eller blogsoft, heller ikke noen andre blogger, på det nettet som Ole hadde. Vi får heller snakkes i morgen, var litt deilig med en hel dag uten blogg - må jo ha en fridag av og til ;)

begynner med ukens leser igjen

Hei!

Jeg har jo alltid utrolig lyst å gi mine lesere ekstra oppmerksomhet, spesielt de som er flinke å kommentere. For en stund siden hadde jeg ukens leser, men det gikk litt skeis siden jeg var utrolig dårlig og oppdatere det - da mener jeg UTROLIG dårlig. Gladmor.blogg.no sto liksom som ukens leser i flere måneder, haha! Jeg tenkte å begynne på nytt med det, og da SKAL jeg oppdatere hver mandag. Det blir i en boks i sidemenyen til høyre, rett under infoen om meg og mailadressene. Her vil jeg putte et bilde av deg og link til bloggen din.

Hvordan kan du bli ukens leser? Det blir ikke sånn at du kan sende meg en mail og nominere deg selv, det var det mange som prøvde på. Jeg trekker en helt tilfeldig leser som jeg har notert meg at har vært flink å kommentere, eventuelt svare på spørsmål som dere kan svaret på (dere trenger ikke sitte å lese alle kommentarene, men hvis dere plutselig ser et spørsmål på en måte). Jeg får en del kommentarer, slik at det er ikke alltid så lett for meg og få med meg alle spørsmålene. 

Byr på litt gamle bilder, siden nå begynner fristet! Skal få satt opp boksen i kveld og finne en "verdig" ukens leser. Suss!!!


ny jakke fra zara

Da jeg var i Oslo kjøpte jeg denne nye jakken! Den er dritfin på, skikkelig feminin - og det som gjør hele jakken er at man kan glide opp helt slik at det ser ut som pelsen er en "hals". (det er fuskepels, men utrolig fin til å være falsk!) Kostet 999,- på Zara, så løp og kjøp. Stramming nederst og i ryggen sånn at du kan tilpasse den slik du vil. Den kan bli litt for tynn til vinteren her i Nord-Norge, men jeg er overrasket over hvor varm den egentlig er!

Og ja, Tuva kjøpte samme men det var jeg som fant den så all creds til meg ;)Når man har halsen åpen ser den slik ut, pelsen ligger perfekt over skuldrene.

U like? 

stripe håret til Tuva mer?

Hei! Nå har vi akkurat hatt hemmelig besøk, derfor jeg ikke kunne blogge før nå. Rett fra skolen og hjem for å gjøre noe kult. Kan fortelle det når tiden er inne, haha. Skal prøve å gjenopprette iPhonen nå, fordi kameraet bak (det med blitz) ble skikkelig uklart uansett hva jeg gjorde og det skal ikke være sånn. Det forran fungerer liksom! Hvis jeg får til å gjenopprette det skal jeg få spilt inn en sminkevideo!

Som sagt har vi stripet håret til Tuva for en ukes tid siden. Vi stripet ikke så mye første gangen, og heller ikke så mye andre gangen. Jeg lurer på hva dere syns - skal vi stripe det mer for å få det litt mer fram i lengden eller skal vi la det være sånn som det er? Både jeg og Tuva er usikker, men jeg vil gjerne stripe det mer. Hun kler virkelig dette!


Resultatet etter første gangen.


Etter andre gangen (ikke så mye forskjell, men her fokuserte vi på å få det ned i lengden og under.)
 

konkurranse - iPhone 4 deksler

// vinnerene av forrige konkurranse er kontaktet på mail, svar meg med adresse ASAP!

Hei!

Nå skal jeg dele ut tre deksler til en av dere herlige lesere. Alle dekslene er fra Handelsportal, og er i veldig god kvalitet. De har blant annet deksler til HTC og Samsung også, i tillegg til iPhone. Er der alle mine deksler er fra, og ingen har blitt ødelagt enda. Så er du interessert i å få 3 deksler gratis, må du bare delta i konkurransen min.

For å delta må du gå og like DENNE siden, og kommentere at du har gjort det. Alt blir selvfølgelig sjekket opp, så er ikke nødvendig å late som du har gjort det. Trekker en vinner iløpet av et par dager!EF Reunion party

Nå sitter jeg og Tuva på flyplassen, klarte å miste forrige flyet - grunnen er litt innviklet, men vi kjøpte bare nye billetter og nå går flyet vårt kvart over 5. Skal sitte og nerde på pcen fram til da, så kan like så greit blogge!

I går var vi jo på EF Reunion partyet. Det var veldig koselig, god stemning - maaasse herlige folk som fortalte hvor de hadde vært og anbefalte oss steder. Kvelden bestod av konsert, "leker" osv. Blant annet opptredde Robin og Bugge, det var ganske kult - de som har sangen Monster. 

Jeg fikk enda mer lyst å reise på språkreise nå, ser så sykt frem til neste sommer. Jeg er litt usikker på hvor jeg vil reise, men jeg tror det blir USA. Skal se på de forskjellige reisemålene og finne det som passer meg aller best. Vet iallefall at jeg vil være en plass med masse sol, sånn at jeg kan bli bruuun. Hehe!

Har dere noen tips? Er så mange morsomme steder å velge mellom, trenger mer hjelp til reisemål!
Nå må vi spise litt lunsj, vi snakkes når jeg er hjemme i Tromsø! <3

sliten og trøtt

Hei!

Nå skal jeg pakke sammen all my shit, vi skal nemlig reise fra Oslo snart. Flyet går kvart på 1, så vi har det egentlig litt travelt. Jeg er sykt sliten og trøtt, ble sen kveld på oss. Reunion partyet var kjempebra, masse folk og god stemning. Skal vise dere bilder fra det senere i kveld. Ellers er jeg sjokkert over hvor fordomsfull og respektløse enkelte folk her nede er. Folk som gjør narr av oss pga dialekt og at vi er nordlendinger, og folk som er frekke kun fordi vi er bloggere. Gleder meg til å komme hjem til kjære <3 Tromsø <3!!!!

liveshow FERDIG

Spør om spørsmål, helst på liveshow-chatten! Liveshowet sendes fra direktesender.com

 

oss to i Oslo

Hei!

Sitter på Egon i Oslo med Tuva nå. Venter på frokost, tungt å gå rundt med tom mage! Haha, seriøst vi hadde egentlig aldri kommet oss opp og rukket flyet i dag hadde det ikke vært for min kjære mamma. Takk Gud for det! Nå kom maten, vi snakkes senere <3

liveshow i dag

Hei! I dag mellom klokken 4 og 5 en gang blir det liveshow på bloggen min. Jeg kommer til å svare på spørsmål blant annet når jeg har liveshowet, så du kan spørre på forhånd her og i 4-5 tiden på liveshowet mitt. Håper dere gleder dere, det gjør jeg!

 direktesender bruker jeg for liveshow. Nå drar jeg til Oslo

et par bilder

Har det supertravelt, så slenger bare inn et par bilder. Skal være sammen med Sofie og sikkert noen andre i kveld, så vi snakkes enten senere eller før jeg drar til Oslo i morgen tidlig! Hva synes du om bildene av Sofie og meg?


HEJJJJDÅ

farget etterveksten

Åh, endelig har jeg farget etterveksten! Den var så sykt lang og stygg, så måtte gjøre noe med den. I morgen reiser jeg til Oslo sammen med Tuva, vi skal som sagt på EF Reunion Party - og håper på å se mange av dere der. Lurer på hvordan det skal gå md meg og Tuva alene i Oslo, haha!

Til deg som ble irritert for at jeg tror hunden min er drektig - kjente valpene sparke i magen i dag så jeg VET jo at hun går med valper. Hun hadde løpetid i begynnelsen av august, og siden det var i sommerferien kom hun seg ofte ut når ungene glemte å lukke dører osv. Vi har flere små hunder i gaten. Nei jeg lar hun ikke stikke av til vanlig, men siden vi har små unger i huset glemmer de ofte å lukke dørene så da kan hun lett komme seg ut og ta seg selv en liten luftetur. Så vet vi det.

:) Nå er Sofie på besøk - vi skal sminke oss og ta masse fine bilder. Blogger senere når vi har pyntet oss, kan ikke være stygg på bloggen vet dere. Skjønnheten må alltid prioriteres først. WIII


Siden vi skal være hele 25-26 timer i Oslo pakket jeg like så greit en hel koffert - bedre med for mye enn for lite.


PEN


SØT


FINT HÅR


GLAD

lotta da....

Nå har jeg akkurat kommet meg inn døren her hjemme. Ble litt lang filmkveld hos Ole, og etterpå måtte jeg ut og lete etter Lotta (hunden min). Hun stakk av i 6 tiden, og kom ikke hjem før halv 11. Hun var altså borte i 4 og en halv time, noe som er utrolig unormalt. Hun kunne vært påkjørt, stjålet, gått seg bort - ja hvem vet! Tror forresten hun er gravid også, sånn ca 1 og en halv måned. Derfor er jeg redd for at hun skal stikke av og bare føde ute i skogen, forlate de og komme hjem igjen som om ingenting har skjedd! 

Neida, er ikke så redd. Er jo helt normalt at de stikker av, så jepp. Nå holder jeg på å farge etterveksten, viser dere resultatet senere. Mulig jeg må stripe litt mer på Tuva sitt hår før jeg rekker å blogge, vi får se! Beklager bloggingen i dag, i morgen VET jeg at det blir en bra bloggdag.


matpiene


selvfølgelig kutter jeg kål! vanskeligste ever


lur


griset litt så jepp, støvsuging nextDette er bilder fra tirsdag når vi lagde taco!

planer fremover

Hei!

Nå sitter jeg hos Ole med Mariell og Tuva. Vi har spist nydelig lasagne, og sitter nå og ser på film. Etterpå tar jeg og Tuva turen tilbake til Kvaløya for å farge etterveksten min (det trengs så sykt akkurat nå). Jeg skal prøve å få blogget litt mer enn i går, har bare hatt to tunge dager på skolen med mye oppgaver å gjøre. Håper dere forstår!

Forresten - jeg reiser jo ned til Oslo på lørdag sammen med Tuva. Vi skal på EF Reunion Party, og reiser hjem igjen på søndagen. Håper jeg treffer på noen av dere der, og ikke vær redd for å si hei eller noe!


<3 siljemor
vet ikke hvorfor bare halve meg ble brun på disse bildene, men var jo stilig.... not

- Hva er dine planer for helgen?

bling-bling deksel

Nå har jeg skaffet meg en fin og stor samling med deksler til iPhone 4. Er det noe jeg må ha mye av, så er det deksler. Føler for å bytte hele tiden, og derfor har jeg veldig mange forskjellige. Nå nylig kom det flere deksler i posten, og jeg likte alle sammen. Spesielt det hvite med sommerfuglen! Hvis du vil kjøpe deksler anbefaler jeg Handelsportal, de har billige priser, stort utvalg og rask levering. Er der de fleste dekslene jeg har er fra, og alle på bildene under er fra handelsportal.
Jeg har to stykker av det rosa til venstre, så skriv i kommentarfeltet om du vil ha det så velger jeg en tilfeldig person!- Har du deksler til din telefon?

koselig bursdagsfeiring

Hei!

Nå sitter jeg på skolen, vi har økonomi. Er ferdig med oppgavene så skyter like så gjerne inn et aldri så lite blogginnlegg. I går feiret jeg bursdagen min hos Ole, han er så grei som ville være host of the party. Elsker han!!!! Først lagde vi taco med Tuva, Mariell og Aslak - etterpå kom Renate, Birgitte, Silje, Cecilie, Meline, Camilla, André, Miguel og Truls. Var veldig koselig, men fikk ingen GAVER?!??!?!?!?! WHAT THE FUCK...... skuffet over vennene mine, herregud. lol.

Har ingen bilder enda, kameraet mitt ligger hos Ole så skal hente det etter skolen - dere får se i kveld. Vi snakkes!

skolen

Hei! Selv om jeg har bursdag i dag, sitter jeg på skolen nå og hører på læreren i markedsføring. Er et ganske interessant fag, så jeg skal ta og følge med så får dere bare se på bildene dere som kanskje ikke følger like mye med i timen som jeg har tenkt til.


heeello


<3


glaaaaaad


hahaha thor!


ååh, disse jentene er best!

bursdagsjente

Nå har jeg bursdag! Stor jente nå, selv om jeg kanskje ikke ser ut som det.. hehe. Setter forresten pris på om dere jeg ikke vet hvem er eller kjenner ikke skriver gratulasjon på min private facebook, heller her og på fanpagen. Vil liksom ha litt privatliv der. Bare sånn til opplysning så kommer jeg til å gå gjennom alle gratulasjonene på facebook og slette de jeg ikke kjenner som venn! No hard feelings, please.

Får se hvor mye blogging det blir i morgen, skal sikkert tilbringe dagen med venninnene mine. Ha en flott dag iallefall i tilfelle jeg blir fraværende!

skillebrunkremfjortispia <3 <3 ;) ;) ;)

nytt design

Hei!

Nå har jeg TUVA på besøk. Vi skal farge håret hennes litt drastisk, gled dere til resultatet. Lurer dere på hvilken farge, gå inn på bloggen hennes og sjekk! Kommer til å bli veldig nytt for hun iallefall, og jeg har mast på at hun skal gjøre det i en god, god stund nå.

Ser dere forresten at jeg har fått nytt design? Tusen takk til PAB - Pia Bjørnsen! Jeg er ikke helt sikker enda på om jeg skal ha headeren som jeg har nå, det får vi se på senere. Jeg er iallefall fornøyd med alt arbeidet hun har gjort, og setter veldig pris på at hun orket å lage det til meg.Er forresten spent på om noen vet hvilken dag som er i morgen, den viktigste dagen i alle sitt liv ;) ;) ;)

VIDEO - løsvipper

Filmet med iPhone, så kvaliteten er ikke så god. Brukte kameraet forran, så derfor er kvaliteten eeenda dårligere - haha! Skal få redigert sminkevideoen i dag eller i morgen, så får se når den kommer :)

høstvær

Huff, hjemme etter en lang skoledag på 4 timer! ;) Nå skal jeg sette i gang med ryddingen av rommet, selv om jeg egentlig bare vil slappe av og se en film eller to. Etter jeg har ryddet skal jeg nok en gang være flink skolejente og gjøre ferdig noen innleveringer, så jeg slipper å henge etter i skolearbeidet.

Har laget løsvippe-videoen så den setter jeg på opplasting på youtube nå, får håpe nettet vil samarbeide litt i det minste! Imens jeg rydder, gjør lekser og laster opp videoen kan dere nyte noen høstbilder jeg og Lottamor tok nettopp! Fine været :D

fint arr under øyenbrynet til høyre? :)


suss og klem

- Har dere høstvær?

språkreise?

Hei!

Nå sitter jeg på skolen og slapper av, har en ganske rolig time så da har jeg tid til litt blogging. I det siste har jeg vurdert å dra på språkreise neste sommer med EF, og blant reisemålene syns jeg USA hørtes veldig fristende ut! Mamma har jo vært i Florida før, jeg har vært i California (Los Angeleles, Santa Monica, Hollywood), og hvem sier nei til varme sommerdager med store strender, shopping og masse koselige folk?

Siden jeg vurderer språkreise, så skal jeg dra ned på EF Reunion Party kommende lørdag, 24. september, for å snakke med folk som var på språkreise i fjor. Tror dette blir kjempe gøy, og har hørt at det skal komme en artist på samme nivå som Britney Spears, det blir konserter, DJ's og god stemning med utrolig mye folk . Har noen av dere vært på språkreise før? EF har så mange spennende reisemål - hvor anbefaler dere meg å reise?

dritt!!

Mongo internett! Aldri vært borti noe så tregt, er like før jeg dryler både PC og alt annet ut vinduet her. Tar 5 minutter å laste opp en side liksom. Får vi ikke den nye ruteren i morgen, må jeg nok flytte inn til en venninne eller noe for å overleve. Er like før jeg får et alvorlig sammenbrudd her, så GOD NATT!

koselig "dagen-derpå"

Nå er jeg endelig kommet hjem igjen. Ble et aldri så lite bloggmøte på Yonas med bloggkongen, så var vi alle plantet hos Ole Kristian og så på en eller annen random film som jeg ikke fulgte med på - bloggen først vet dere ;) Nå skal jeg sette i gang og filme inn både sminkevideo og løsvippe videoen, så gled dere! Vet ikke helt når jeg får lagt det ut, men så fort jeg har fått lastet opp filmene på youtube kommer de. Kan ikke love noe klokkeslett, dere blir så sure når det ikke kommer til avtalt tid.

Minner dere igjen på at jeg har kjørt i gang en spørsmålsrunde på Tuva sin blogg, gå inn HER og spør om hva du vil så skal jeg svare så ærlig som mulig. Kanskje du får vite noe du aldri hadde trodd om Tuva? Ikke spør meg hvorfor bildene under er så blå, det er Tuva sitt kamera vi har gjort noe tull med. 
negerungen i bakgrunnen


puss puss bloggen lizzm


i morrest, var så pen så valgte å skjule meg på bildet! 


<3 tuva jenta miiii


;)


isbiter, så sykt godt. må gå og ta meg et glass isbiter nå!


<3 ilu

- Hvordan har din søndag vært?

tynn eller tykk

Et innlegg jeg postet for et år siden. Velger å poste det igjen, er et viktig tema!

Mange tenker ikke før de sier til andre at "Herregud, du er alt for tynn, legg på deg." eller "Du er et vandrende skjelett". Dere må tenke på at folk kanskje blir såret? Går du rundt og sier til tjukke mennesker "Herregud, du er aalt for tjukk, slank deg"eller "Du er en vandrende kjøttbolle"? Nei, det er akuratt slik dere sier til de som er tynne. Tror du at de som er tynne faktisk ikke tar seg nær av noe eller blir såret om du går å sier sånn? Du ville jo ikke sagt slik til en tykk person, så hvorfor til en tynn person? Skal de liksom tåle så mye mere, skal de liksom bare ta imot dritt folk sier og leve med det? Nei - der synes jeg grensen går.

Noen har høy forbrenning og er derfor tynn, mens andre har kanskje lav forbrenning og har mye lettere for å veie et par kg for mye.
Det er slik vi er skapt. Hvis man ikke klarer å legge på seg uansett hvor mye man spiser, så er det jo ikke ens egen feil! Klarer man ikke slanke seg uansett hva man prøver, er det ikke ens egen feil det heller. Tenk litt før dere går rundt og kommenterer alle andres kropp.

Anoreksi:
Det er faktisk verden som skaper anoreksi. Det er menneskene i verden. De som går og kommenterer andres kroppsfett eller hvor stygg andre er, dere må være klar over at noen kan ta seg så ufattelig nær av det at de kan få store forstyrrelser og i mange tilfeller kan de få spiseforstyrrelser. Over 100 000 mennesker i Norge har spiseforstyrrelser, og langt under 10 000 av dem er gutter. Det vil si at jentene er de som spiseforstyrrelsene som anoreksi og bulimi rammer. Og det er jo litt logisk at jenter er mest utsatt, for vi jenter går jo og snakker så jævlig mye dritt om hverandre hele tiden! Og vi er ikke noe bedre enn de vi snakker dritt om akuratt...

Anoreksi kan være grunnen til død like mye som kreft kan, så anoreksi er ikke noe til å skyve under en stol. Kjenner du eller har noen omkring deg med anoreksi, prøv å hjelpe! Jeg har hørt at det er vanskelig å komme seg ut av det, så prøv å hjelpe alle så godt som mulig. Jeg har ikke anoreksi, jeg er bare tynn fra naturens side, men jeg har fått noen kommentarer opp igjennom livet om at jeg har det. Har egentlig bare lært meg å leve med det, og ikke bry meg så veldig mye. Merker jo at jeg av og til bare skulle ønske at jeg kunne veie et par kg til, men det kommer sikkert med årene.

Og en ting til: Selv om en er tynn eller tykk, så er alle nydelig på sin egen måte! Mange blir sikkert til å si at det er mye verre å være overvektig, og at de heller ville vært undervektig. Mye mulig dere har rett i det, men sånn som jeg ser det så er det like tungt å legge på seg som å legge av seg. Mange får utrolig dårlig selvtillit av å være for tynn, akuratt som litt tyngre folk får dårlig selvtillit av å være større enn de andre.

- Hva er din mening? Ser du på deg selv som tynn, "normal" eller tykk?


liten bytur

Hei! Nå sitter jeg og Tuva hos Ole. Vi har bestilt oss yonaspizza til frokost, herregud det blir så syyyykt godt. Eneste som suger er at den ikke er ferdig før om en time. Etterpå skal jeg hjem og lage videoblogg, som den flinke bloggeren jeg er.

Okeei... Yonas ringte nettopp og sa at de ikke hadde sjåfør, så vi får ikke pizzaen før om 1-2 timer!!!! HVA ER DET FOR NOE TULL? Så lenge venter ikke vi, så vi går bort og henter den selv. Hejdå!Må avslutte pcen nå, Ole vil at vi skal følge med på filmen. Vi blogges etterpå <3

good morning

Hei!

Først og fremst, så har jeg spørsmålsrunde om Tuva på bloggen hennes. Gå inn og spør om hva enn du vil!

Har faktisk vært våken i over en time nå, på en søndag. Det er veldig uvanlig, normalt ligger jeg og drømmer fram til klokken 2 liksom. I går var jeg bare sammen med Meline og Tuva, vi tok litt bilder men minnekortet har klikket så jeg får selvfølgelig ikke lagt de inn. Har bare et bilde fra i går, litt trist men vi overlever vel?

I dag skal jeg, på tross av det utroooooolig trege internettet, prøve å få lastet opp videoblogg der jeg viser hvordan jeg krøller håret med den nye krølltangen min. Har sånn delvis krøllet håret på bildet under, blir utrolig fine krøller av den! Og de varer veldig lenge, så det er positivt. Og etter hvert får dere vel en sminkevideo også, som var veldig etterspurt. Må nok også lage en video der jeg viser hvordan jeg tar på løsvipper, siden mange lurte på det.

 
- Hva vil du ha først? Krøllevideo, sminkevideo eller løsvippevideo?

dårlig samvittighet

Huff, er virkelig ikke meningen å være så uaktiv på bloggfronten som jeg har vært de 2-3 siste dagene, men dere skjønner at internetten her hjemme har plutselig blitt verdens tregeste! Den klikker hele tiden, og det tar meg 5 minutter å logge inn på blogg.no bare! Derfor har heller ikke hårvideoen og sminkevideoen kommet, for det kommer til å ta eeeevigheter (flere dager) å laste de opp på youtube med dette nettet.

Vi får heldigvis ny ruter til uken, så da blir det mye lettere. Skal iallefall klare å lage vanlige innlegg. Og til dere som begynner å si at jeg ALDRI oppdaterer bloggen, at jeg ikke fortjener plassen osv - jeg har faktisk hatt iallefall 2 innlegg om dagen i flere uker nå, så det er overhodet ikke sant. Med en gang det går en stund mellom hver gang dere hører fra meg så er det selvfølgelig noen som klikker og mener jeg aldri oppdaterer bloggen ellers også - sier bare lol ;)

I går hadde vi surprise-party for Meline som ble 16 år forrige helg. Var utrolig koselig, og uttrykket i ansiktet til Meline når hun kom inn var noe jeg aldri blir til å glemme. Love u jenta mi <3 Et par bilder fra i går (nesten bare av meg og camilla, hahaha linseluser):

Meg og Siljemor <3


<3 camillaaa


det her var egentlig det eneste vellykkede bilde av meg og silje, resten var vi begge stygge på.


meg, camz og meline!!


<3<3<3


forelsket i camilla :))))


søte?


<3


linda og anne's private photoshoot, dere vil ikke se resten av bildene!

hårvideo ooog sminkevideo

Halla!

Dårlig bloggdag i går ja, men jeg hadde fullt tidsskjema! Beklager så mye, skal ikke gjenta seg ;) Nå skal jeg begynne å sminke inn hårvideo og sminkevideo, så dere får en av de i dag!!! Har iiiingen bilder å dele med dere, og har dårlig tid siden jeg skal til Meline om ikke så lenge. Dere får noen eldre bilder:

sminke inn hårvideo faktisk, mente spille inn men gidder ikke fikse det nå!

bloggbilen heyhey

Nå har jeg akkurat kommet hjem nesten, var så heldig å få kjøre i bloggbilen til Eivind. Hvorfor jeg kaller det bloggbilen får dere se senere, haha. Er sinnsykt fet da, så gled dere. Wiiii!!! Og til dere få som bryr seg så har jeg vært syyykt effektiv på skolen i dag. Har nesten bare jobbet med skolearbeid i alle timene, føler meg skikkelig smart på en måte. Selv om jeg er ganske smart bare jeg vil! Vet ikke helt hva jeg skal i dag, så vi får se senere.

I dag måtte jeg prøve ut neste par av løsvippene, denne gangen nummer 116 fra Ardell. De var veldig fine, fikk liksom litt dådyr-øyne!


Nå skal jeg ta en aldri så liten powernap! Det er det beste med hele dagen

hårfjerning

// skjønnhetsuke

Fikk med meg at de fleste ønsket hudtips, men har ikke fått noen spesielle hudprodukter og jeg er heller ikke den rette personen til å gi hudtips. Får kanskje 3 kviser i året, og thats itt liksom. Så da viser jeg heller hva jeg bruker til å fjerne hår på legger, under armene, bikinilinja og ja - der jeg føler for rett og slett ;) Produktene jeg bruker har jeg fått hos makestyle.no

De gangene jeg har dårlig tid og allerede er i dusjen bruker jeg bare høvel, men foretrekker helst å bruke enten voks strips eller denne "Roll-On hair remover". Begge deler er veldig smart og veldig lettvint. 

Voks stripsene kommer i en pakke med 12 dobbeltstrips, altså 24 til sammen. Det som er positivt med denne er at det blir ikke noe gris som med vanlig voks, og det er veldig lett å bruke. Det fjerner håret enkelt - nå holdte jeg på å si smertefritt men det er det ikke! Det er litt vondt i starten, men når du har brukt det et par ganger så blir det mye bedre. En fordel med å vokse framfor å barbere er at det varer mye lengre, og hårene som vokser ut blir mindre og tynnere. Etter jeg har vokst, tar jeg på remove after wax kremen, som fjerner rester etter voksen - deretter en cool gel som avkjøler området og lindrer smerter.

Ønsker du å bruke voksen på øyenbryn eller andre små områder, er det bare å klippe stripsene opp i mindre deler!

Voks stripsene til høyre


cool gel og remove after wax

Hvis jeg ikke føler for å bruke voks, så bruker jeg denne Roll-On Hair Remover saken. Du ruller den bare på leggene for eksempel, så kommer det hårfjerningskrem ut av seg selv. Jeg bruker å ha den på i 10 minutter før jeg skyller vek kremen. Det er mye mindre gris siden du slipper å smøre ut med hendene.Veldig enkel, og krever ca null anstrengelse.Her kommer kremen ut


Til slutt avslutter jeg med en god body butter, denne fra TL SPA DESIGN. Ble best i test kåret av magasinet KK i 2009

- Hvordan fjerner du hår?

forsvaret? hæ? jeg? nei...

Spørsmål Ditt svar
43. Jeg vil gjerne gjøre tjeneste i Forsvaret. Stemmer ikke i det hele tatt
44. Jeg tror jeg passer, både psykisk og fysisk, til å gjennomføre tjeneste i Forsvaret. Stemmer ikke i det hele tatt

Måtte nettopp svare på sesjon del 1, det er jeg pliktig til å gjøre. Har null interesse for å være med i militæret, føler meg overhodet ikke "bra nok" til det liksom. 

48. Kan du svømme 200 meter? Nei

Det er sant! Jeg suger i å svømme, i 9. klasse gikk jeg og Tuva på ekstrasvømming for de dårligste.

5. Hvordan er din muskelstyrke, om du sammenligner deg med jevnaldrende av samme kjønn? Mye dårligere

Jeg eier heller ikke muskler, så jeg kommer sikkert ikke til å klare noen av oppgavene der nede. Selvfølgelig blir man jo trent og sterkere når man er i Forsvaret, men tro meg - jeg har en lang vei å gå.

3. Hvor ofte trener du fysisk i fritiden? Sjeldnere enn 1 gang i uka

Og jeg hater å trene, så det er absolutt ikke noe for meg.

Ville du vært med i militæret? Vel, over til noe mer interessant, eller mindre for noen. Nå har jeg gjort ferdig alle leksene mine bortsett fra en, men den tar jeg når jeg kommer hjem i kveld. Skal kanskje bort en tur på Burgerman, Tuva er på jobb så hun ville vel ha litt selskap. Forresten så har hun postet svarene om meg på bloggen sin, du finner de HER. Først skal jeg bare se gårdagens episode av Fristet, klar for litt action heyhey! 

Nå som jeg har gjort klart neste skjønnhetsuke-innlegg, måtte jeg begynne å prøve et nytt produkt som tar litt tid før jeg får resultatet. Er for å minske hårvekst på legger, under armer osv. At det vokser saktere ut på en måte. Skal skrive en anmeldelse om hvordan det funker etter hvert, og i kveld poster jeg skjønnhetsuke innlegget.


// kan kjøpes her for 99kr

lekser, hva er det?

God ettermiddag!

Nå har jeg akkurat slept meg hjem fra skolen. Har masse lekser å gjøre faktisk. Er første gangen jeg skal gjøre lekser på VGS, heldigvis er det ganske lette innleveringer. Det må gjøres så for meg er det bare å sette i gang... så regner jeg med å få en heftig god middag etterpå! Enten fiskeboller i hvitsaus eller grandiosa. I dag er jeg usikker på hva som kommer i skjønnhetsuken i kveld, så dere kan jo si hva dere ønsker? Sminketips, hårtips, hudtips eller hva?

Forresten, så spurte mamma om jeg kunne poste dette på bloggen. Hun har meldt lillesøster og lillebror på leverpostei konkurransen, hvor en unge kan få ansiktet sitt på leverpostei boksen. Hvis dere vil hjelpe oss med det hadde vi vært evig takknemlig!! Så stem på >> DENNE << og denne om dere orker! :) Skriv i kommentarfeltet om du har stemt.

vaskekjærring ;-)


pakke i posten i dag! 5 kinobilletter og en haug med tamponger, kult?


WORK IS WAITING

ardell løsvipper

// skjønnhetsuke

Jeg har fått en del forskjellige løsvipper fra merket Ardell, alt selges hos makestyle.no. Alle er forskjellige lengder, tykkelser osv. I dag prøvde jeg et av de parene som var mest "naturlig". De var ikke så lange og heller ikke for drastisk til hverdagslig bruk. Syns de var veldig fine, flere på skolen sa også det. Jeg har hatt på litt maskara på de for at de skal blende bedre inn med mine egne. Har ingenting negativt å si om dette paret. Noe jeg også virkelig likte er at vippene ikke er for lange inne ved øyekroken, de er liksom lengst på midten akkurat som dine naturlige vipper!

Kommer til å vise dere bilder av de andre løsvippene når jeg har prøvd de! De under kan kjøpes HERIgnorer den lange øyenvippen innerst ved øyekroken, det er min egen ekstrem lange. Haha!
Her har jeg ikke tatt noe eyeliner eller lignende over for å "skjule" løsvippekanten.
Her ser du at de er ikke for lange, men de er lange nok til at du merker forskjellen selv. 


Limet jeg bruker er fra DUO, og er absolutt det beste vippelimet du får tak i syns jeg. Limet kan du kjøpe HER


Denne limfjerneren er også veldig smart. Hvis du vil bruke vippene igjen, og ikke har lyst å rive de av og ødelegge de så kan du bruke den. På den måten holder de seg fine nok til gjenbruk! Er jo kjipt å kaste vipper etter en dags bruk. Kan kjøpes HER. Du påfører det langs vippekanten med en Q-tips, så fjerner det limet og løsner vippene fra øyet.

Andre vipper en de jeg har:    nr 102    ////    nr 107    ////     nr 116    ////    nr 124

smiler

Hei hei!Nå er jeg akkurat kommet hjem, ble en kjapp tur i byen først for å møte Eivind kjekkkken! Måtte dessverre skynde meg hjem siden mamma skulle på stallen, også skal jeg senere på møte med russebil-jentene og avtale en haug med ting. Blant annet navnet på russebilen! (søtiii, haha!) Senere får dere innlegg om vipper, har testet ut et par i dag.

B T W B T W: I dag poster Tuva svarene på spørsmålsrunden om meg, og de kommer ut på TUVA sin blogg.


meg og Eivind♥ 


chiller, sliten skolejente! Did u see what I did there??? kalte meg ikke for PIA!!!


G-L-A-D


Okei det røde på øyet mitt er faktisk sinnsykt ekkelt. Suger at jeg ikke kan redigere det bort :(
 

lulu's sminkevesker

// skjønnhetsuke (vet at det er en veldig lang omtale, men jeg liker å beskrive det nøye til dere)Jeg har fått tilsendt to sminkevesker fra makestyle av merket Lulu's. Begge er selvfølgelig rosa, som passer perfekt til å ha sminke i. Først og fremst litt nerdefakta om sminkeveskene: Alle Lulu's sminkemapper er laget av PU som ofte er belagt på ekte skinn eller høykvalitets canvas. Dette stoffet er nedbrytbart. Merket Lulu's er norsk og er laget av norske designere.

Det første jeg la merke til med sminkeveskene var at de så veldig eksklusiv ut - og da mener jeg veldig. Glidelåsene var ordentlig, og "gull"belagt. Veldig gode glidelåser, har ikke kilt seg fast en eneste gang iløpet av tiden jeg har brukt de. Veskene er også store og rommer mye, og har lommer innvendig. Stoffet utenpå, som minner om skinn, blir ikke skittent så den holder seg ren.

Først skal jeg vise dere den lille sminkevesken, denne er dessverre utsolgt i rosa, men du får den i en litt større størrelse i samme farge. Hvis du vil ha akkurat den lille i den størrelsen jeg har får du den i både svart og brun. Jeg likte veldig godt den lille, det blir den som kommer til å være i vesken min. Den er lang nok til at koster og maskaraer passer nedi uten å måtte ligge på skrå og at hårene på kostene blir ødelagt. I tillegg er det to mindre lommer der du kan ha singelnåler, øyenbrynsblyanter etc. 
svart i liten størrelse     ////     brun i liten størrelse
ikke avbildet: rosa i mellom størrelse    
////    svart i mellom størrelse    ////    brun i mellom størrelseFine glidelåser!


Disse to lommene på hver sin side.Så har vi den store sminkevesken. Denne er som en stor toalettmappe, med to rom. Det øverste er veldig, veldig praktisk. Her oppbevarer jeg koster, favorittmaskaraen min osv. Det er også en lomme i det øverste rommet hvor jeg oppbevarer hårstrikk, singelnåler, hårklyper osv. På den måten har jeg alt på plass! Det nederste rommet har jeg all sminken min. Veldig praktisk å ha det samlet på en plass, for du bruker jo ikke å ta med deg absolutt all sminken du har i vesken når du skal på skolen eller noe. Det er to store lommer i det nederste rommet, her oppbevarer jeg vippelim, neglelim, løsvipper osv.

rosa stor sminkeveske    ////    svart stor sminkeveske    ////    brun stor sminkeveskeLommen i det øverste rommet.


Se så praktisk! Nå holder kostene seg fine og rene, og jeg mister aldri favorittmaskaraen min.


Det nederste rommet. Dette er veldig stort! Jeg har plass til masse sminke, og i tillegg kan jeg putte den lille sminkevesken inni her og enda ha plass til overs. Love it!


Disse to lommene på siden, du kan ha hva du vil her.

Bare for å nevne det, så skal Lulu's slutte å selge rosa sminkevesker. De skal heller selge i andre farger, så hvis du vil ha rosa så er du nødt å skynde deg for å få tak i det. Makestyle selger bare de de har igjen, for de får ikke flere på lager. Førstemann til mølla ;-)

"skjønnhetsuke"

Hei!

Sitter egentlig bare og venter på at Fristet skal begynne klokken 22, på TV3. Utrolig bra program syns jeg, er alltid spennende å se på hvilke fristelser de blir utsatt for. Nå vil jeg også bare informere om en ting. Ser dere denne haugen med ting? Ja - den på bildet under. Se nøye!Det har seg nemlig sånn at dette er nesten bare sminke, hudpleieprodukter og hårprodukter. Hele denne uken vil jeg poste et innlegg daglig med noe av dette i hvert innlegg. Første innlegget får dere allerede i kveld rett før jeg legger meg. Jeg lager en ny kategori som heter "skjønnhetsuke" der jeg legger alle disse innleggene.

Alt jeg blogger om denne uken er sponset av makestyle.no - og for meg er det valgfritt å skrive om det, jeg skriver selvfølgelig som vanlig mine 100 % ærlige meninger og jeg får IKKE betalt for å skrive om det. Kun selveste produktene, og jeg velger bare ut de jeg selv liker. Jeg har selvfølgelig testet ut produktene en stund før jeg skriver om de!

Dere vil blant annet få lese om sminke, koster, løsvipper, hårprodukter og stylingredskaper, hårfjerning, negler and so on. En haug av skjønnhetstips for å si det sånn! Jeg selv syns dette er utrolig morsomt, og jeg elsker å skrive om produkter. Gleder du deg? Hva synes du om det?
 

tungt med skole

Hei!

I dag var jeg tilbake på skolen igjen, det var egentlig mye tungere enn jeg hadde trodd det skulle bli. Var tungt å stå opp og sitte der hele dagen liksom, men SÅNN er faktisk livet. Enten jeg vil det eller ei, så er det viktig for meg å fullføre skolen. Hvorfor jeg var i Lillestrøm og sånn den siste uken kan jeg ikke helt si enda, må liksom finne ut hvordan jeg skal forklare det uten å si for mye på bloggen.

Har iallefall spist syykt god spagetthi og chillet, men nå roper snart kofferten på meg og venter på å bli pakket ut. Blæ!

stygge dritkofferten, må ha en ny i rosa! ;)


Seriøst, det her er så nydelig. Loffen med smør altså!


Og dette er enda bedre!


<3 norge <3
 
Kjedelig innlegg, men kommer et til senere i kveld. Om løsvipper eller to dritfine sminkemapper?  

vis litt respekt

Først vil jeg bare dele en rørende histore jeg fikk som kommentar på innlegget under av ei som heter Johanne. Vil bare kondolere masse til deg, og tuuusen takk for at du ville dele det. Jeg kan ikke forestille meg hvordan du har det, men du er en sterk person!  

"Hei! Faren min ble revet bort fra meg 11-9-01.

Han var på ferie sammen med den nye konen hans. Jeg skulle egentlig være me , men ombesemte meg i siste liten. De skulle se på tårnene. De var et uskyldig ektepar som fikk livet sitt frastjålet av terrorister. Jeg gråter hver dag. Jeg kjenner meg igjen i det denne jenta sier. I begynnelsen ville jeg bare dø jeg også. Men nå er jeg 22 år, og jeg skjønner ikke at det har gått ti år. Jeg husker dagen som om den var igår. Jeg kom hjem fra et besøk hos en venninne. Jeg åpnet døra og ropte. Alt jeg fikk til svar var et hulk. Jeg sprang inn i stuen, hvor moren min satt på gulvet med telefonen i hånda og gråt. Hun gråt på en måte jeg aldri har sett noen gråte på. Jeg spurte hva det var men fikk ikke noe svar. Bare hulk. Jeg hørte noen lyder fra badet. Jeg gikk for og sjekke . Der sto farmor foran speilet og gråt på samme måte som mamma. Ikke hun svarte meg heller. Jeg ble sint og nyskjerrig og jeg ropte. Jeg ropte mens tårene rant. Hva er det som skjer ropte jeg. Mamma kom inn på badet.Vi må snakke.... Vi satte oss i stua. Kan noen si meg hva som skjer!? Det har vært en kjempestor og forferdelig ulykke vennen min, sa hun. Det er noen veldig slemme folk som har styrtet noen fly inn i tvillingtårnene. Men.. men er det ikke der pappa er? sa jeg.

Jeg begynte og hulke. Jeg gråt og gråt og klarte ikke og slutte. Men så brøt farmor inn. Det er ikke sikkert han er død. De har ikke identifisert de døde enda.

De neste dagene var et rent helvette for meg og familien min. Det kom folk vi aldri hadde møtt med blomster og hilsener. Etter noen uker reiste mamma for og identifisere han. Han hadde verken kommet hjem eller ringt så jeg hadde mistet håpet fullstendig. Mamma kom hjem etter noen uker. Hun var likblek og så rett og slett ikke ut. Jeg og farmor skjønte hva hun kom til og si.

RIP alle som har mistet sine kjære. Jeg kan med et tungt, men ørlig hjerte si at jeg vet akkuat hvordan dere ha det. Therese du har hjulpet meg gjennom dette."

Også vil jeg bare ta opp en ting, og det er dere utrolig respektløse folk som kommenterer ting som ABSOLUTT ikke passer seg på sånne innlegg som det jeg skrev under. Dere som begynner og rette på ting, dere som klager på at jeg har funnet informasjon på nett. Hva så om jeg henter fakta på nett? Hva så om overskriften er lik andre bloggere sin? Hva så om pårørt ikke er et ord? Hva så om DU ikke bryr deg?! Innlegget var ikke for at dere skulle klage, det var for å vise MIN støtte til personer som syns den dagen er tung. Det var for å vise at JEG bryr meg, at JEG også sørger i dag. At JEG har et hjerte, som alle andre også burde ha.  

Og å komme med kommentarer om "kan du linke meg, sjekk bloggen min, konkurranse på bloggen min" and so on. Herregud, har ikke ord. Det viser jo selvfølgelig at dere ikke leser innleggene før dere kommenterer, men det er noe dere burde gjøre i dette tilfellet. SPESIELT du som kommenterte dette "Hvem faen bryr seg? Jaha, visste dere at 17 000 barn dør av sult hver eneste dag?" Vel, si det den dagen du mister noen på en så urettferdig, hard og brutal måte. Vi er mennesker, det er normalt å bry seg. Du kan jo ikke eie et særlig stort hjerte. Selvfølgelig dør det alt for mange mennesker hver dag, men som noen kommenterte så prøver vi å gjøre det vi kan for å bekjempe og forhindre fattigdom og sult. Men du kan ikke sammenligne det med terrorangrepene - hvor noen kaldblodige mennesker har PLANLAGT å drepe et stort antall uskyldige mennesker. Har lyst å sammenligne deg med de som planla dette, for de tenkte vel også "Hvem faen bryr seg?". JEG BRYR MEG. Hva sa du når Norge opplevde angrepene for snart 2 måneder siden? "Hvem faen bryr seg?" Vel, stortsett hele Norge og mange mange andre land.

Sånn, god natt. Takk for fine kommentarer ellers <3 

bilde // google 


bilde // meg


Tuva og meg i fakkeltoget etter Utøya og Oslo-bombingen

10 år siden

Nå er det hele 10 år siden terrorangrepet mot USA. Al Qaida kapret fire sivilie fly, hvor to av de ble styrtet inn i Twin Towers med få minutters mellomrom, et ble styrtet inn i Pentagon i Washington DC og det fjerde flyet gikk i bakken i Pennsylvania.

Det første flyet ble styrtet inn (790 km/t ca) i tvillingtårnene havnet mellom 94. og 98. etasje på det nordligste tårnet. Flydrivstoffet ble antent og satte i gang en intens brann. Neste fly styrtet inn (980 km/t ca) i det sørlige tvillingtårnet mellom 78. og 84. etasje og startet også en intens brann. Det sørlige tårnet kollapset ca 55 minutter etter at det ble truffet. Hele området rundt ble dekket av en enorm gråhvit sky av pulverisert gips og betong. Det nordlige tårnet raste sammen ca 1 time og 42 minutter etter det ble truffet.

Utrolig mange personer mistet livet. 2602 i tårnene og på bakken rundt, 125 i Pentagon, 246 ombord på flyene. 24 personer er fortsatt meldt savnet. I tillegg de 19 kaprerne som også døde. Blant de døde var det 343 brannkonstabler, 23 politimenn og 37 som var ansatt ved New Yorks havnevesen. Rundt 2900 uskyldige mennesker mistet livet i dette terrorangrepet.

Når vi så hvor pårørt hele Norge ble av Utøya og Oslo-bombingen hvor vi mistet mange uskyldige mennesker, så kan vi tenke oss hvor pårørt USA ble av disse handlingene. Ikke bare døde nesten 3000 mennesker, men alle pårørende som ble igjen og alle skadde som enda preges av terrorangrepet. Det er utrolig tist å tenke på, og jeg føler med alle og en hver.

Nå er det 10 år siden og dette må være en tung dag for mange i USA, sikkert i Norge og mange andre land også. Dette terrorangrepet har preget hele verden, det er pårørende i alle mulige land. Jeg har tenkt mye på dette i dag, og sender mange varme tanker til alle.

HVIL I FRED TIL ALLE LIV SOM GIKK TAPT!

ei jente som mistet faren sin i terrorangrepet, utrolig trist å høre på. begynner å gråte!

siste innkjøp

Kjøpte litt ting når jeg var i Oslo for et par dager siden, og i dag klarte jeg ikke dy meg med å kjøpe to gensere til. Vel og merke verdens beste gensere! De er så utrolig deilige, og nå slipper jeg å kjøpe fleece-genserene til russetiden som man finner på russ.no. De koster liksom 600 for en genser, mens disse vet jeg at passer og de var billigere!

Her er iallefall det siste jeg har kjøpt:

BikBok // 199 kr


Diverse fra Gina Tricot // 20-50 kr


H&M // 129 kr


Vet jeg har en helt lik i blå, men denne blå er med glidelås helt ned. Den hvite er litt tynnere og annerledes stoff. 
MARVINS OUTLET Lillestrømm // 300 kr for den blå og 500 kr for den hvite


urban // 1299 kr


BikBok // 249 kr

Har du noen slike fleecegensere? (de er så deilig!!!!)

fredag

Hei!

Nå sitter jeg sammen med Andrea og Fanny hjemme hos Andrea. Vi har vært på Fridays og spist, eller egentlig spiste bare jeg mens Andrea drakk en oreo et eller annet. Etterpå gikk vi i et par butikker før vi satte oss ned på Steam på Eger. I kveld skal vi se film og chille, kanskje ta litt bilder. Hvem vet? Har iallefall hatt en fin dag, og i morgen er siste dagen min i Lillestrøm før jeg reiser hjemover på søndags morgenen.


Fanny, Andrea, Celine og meg

Noen lesere fra Alta, søt.
Drakk egentlig ikke den der, bare latet som på bildet. Haha, jeg liker ikke noe kaffe greier.

- Hva har du gjort i dag?

oslo again

Nå er jeg på vei til Nationaltheatret for å møte Andrea og Fanny. As we speak står toget på Oslo S, så er ikke lenge igjen. Må iallefall få spist noe snart fordi jeg ikke rakk frokost. Linking på mobilblogg virker ikke så her:

Andreabadendyck.blogg.no
Fannyba.blogg.no

Også et "gammelt bilde", kan ikke begynne å ta bilder av meg selv på toget blant folk, haha.

herregud

IKKE SE PÅ BILDENE HVIS DU IKKE TÅLER BLOD!!!!!!

Så utrolig ekkelt!

Ruret på såret mitt datt nettopp av, så begynte det å blø med en gang. Hentet en q-tips for å rense, også merker jeg at det er ganske dypt fordi q-tipsen gikk liksom litt inn i såret. Vet ikke hvorfor men følte en stor trang til å prøve å stikke noe forsiktig inn for å se hvor dypt det var, og da tok jeg en singelnål dynket i pyrisept. Merket med litt foundation for å se hvor langt inn den gikk. Æsj. Det er hull oppover liksom, og det gjorde ikke vondt eller noe. Kjente det ikke. Og til alle dere som sikkert begynner med "ååh det er redigert, blablabla" YOU SUCK!!!!

Det begynner sikkert å gro ganske fort siden ruret er borte, og det er nok bare en "lomme" mellom huden siden det enda er hevelse der. Så alt går nok bra, ingen vits å bekymre seg - selv om jeg fikk litt panikk.
Deilig! Gikk litt lenger inn enn der blodet stopper. Mellom blodet og foundationen.. æsj


For å avslutte innlegget litt "pent" uten at alle skal bli kvalm. Haha!

farge på kroppen

Hei!

Nå har jeg akkurat "stått opp" vil jeg si, har bare ligget og sløvet i sengen hele dagen. Skal en tur på Brun og Blid og ta litt sol, er faktisk flere uker siden sist. Må jo ha litt farge nå som vinteren sakte men sikkert sniker seg innpå - spesielt i Tromsø. Reiser forresten hjem igjen på søndag, blir deilig å komme hjem og dra på skolen igjen!

Tusen takk for masse bra forslag på russebil-navn, bare fortsett å komme med det i innlegget under. Gleder meg som en unge til russetiden, er også med i russestyret på skolen. Er årboksjef, hehe. Vel vel, nå må jeg løpe. Vi snakkes senere!


Orket ikke maskara i dag, spesielt siden jeg skal ta sol. Soler ikke ansiktet uansett så derfor har jeg sminket meg :)
Haha sjekk disse søte skoene jeg kjøpte i går! Minner meg litt om Donald Duck, spesielt Minnie Mus. Fra H&M!


Hejdåå

russebil

Hei!

Bare et kjapt innlegg. Jeg, Renate, Mariell, Anne Karoline, Anna, Silje og Cecilieee på skolen min skal ha russebil i russetiden, og derfor trenger vi navn. Det må være noe litt jentete, ikke sånn "drapsmaskinen" eller "gamerbilen" liksom. Haha! Det beste forslaget vil bli belønnet med solkort som premie, så fyr løs. Vi er 7 jenter, og det eneste vi klarer å komme på er ingenting liksom. Not good. 

IKKE kom med forslag som: Girlsa på tur eller "RosaRusseBil". Vi vil ha noe kult, som ikke inneholder tur eller russebil.SÅ KJØR PÅ MINE VENNER

sliteeeen

Nå er jeg hjemme igjen. Det er utrolig slitsomt å vandre i butikkene hele dagen. Jeg kjøpte ikke så mye i dag heller, men det var siden jeg kjøpte meg en jakke for mesteparten av pengene jeg har satt av til shopping. Orker ikke kjøpe masse tull og drit, får det meste hjemme i Tromsø. Bortsett fra Gina Tricot - men der har de faktisk ikke så mye fint lengre. De har tapt seg veldig siden de åpnet opp i Norge.

Vel, siden jeg er sliten orker jeg ikke å ta bilde av innkjøpene før senere i kveld. Møtte forresten mange lesere, men hadde ikke med kamera så fikk ikke tatt bilder. Tok iPhone-bilder med et par jenter jeg møtte, kjempesøt alle sammen.  Hun ene, til høyre for meg, hadde bursdag i dag tror jeg så gratulerer med dagen til hun!
Og som jeg har nevnt, bruker jeg mye mere sminke for tiden enn til vanlig siden jeg må dekke til blåveisen. Og det må mørk foundation til!


...så ikke klag på skillet mitt, er fullstendig klar over det. Derfor jeg gikk med hals i dag, haha!


loveCiaoooo

oslo

Halla!! Nå er jeg på toget til Oslo S, skal shoppe litt i dag også. Hvis du ser meg må du bare komme bort og hilse. Alltid koselig å hilse på lesere, selv om stemningen av og til blir litt klein.

Vi snakkes senere <3

kjapp dusj

Hei!

Siden jeg uansett skulle dusje i kveld, tok jeg en liten multitasking. Jeg ville demonstrere for dere hvor mye det regnet i tillegg, så da tenkte jeg... pissregn + mej = dusj. Da slipper jeg og dusje! Tok førbilde, gikk ut og sto rett utenfor huset i nøyaktig 2 minutter, så gikk jeg inn igjen. Ferdigdusjet og nyvaskede klær. Tenk hvor mye strøm vi sparte på det, og hvor mye fortere det gikk. Å dusje ville tatt 10 minutter, og å vaske klærne og tromlet de ville tatt 2 timer. Så da sparte vi hele 2 timer og 8 minutter. Jeg er så miljøvennlig, herregud.

Og en ting til: jegg fikk vasket av meg sminken. Enda mer miljøvennlig.
ser en smule eller to gal ut, men det er fordi jeg fikk adrenalinkick av å være så miljøvennlig! HERREGUUUUUD


klar for sengen, ren och pen.

innkjøpene

Hei!

Sitter og ser på Fristet på TV3 nå, et ganske bra program som er kommet. Switch over å sjekk det ut :) Orker ikke skrive så mye, så dere får bare se de få innkjøpene jeg hadde i dag.
 
Hals // H&M kr 99
Earcuff // glitter kr 29


topp // bikbok kr 199


topp // bikbok kr 99

Er veeeldig fornøyd med den hvite toppen og earcuffen!

pissregn

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet inn døren. Gikk kanskje 50 meter og var allerede gjennomvåt når jeg kom hjem. Har shoppet et par småting, også har jeg vært sammen med Marita og venninnen hennes Edita. Vi spiste på Peppes (eller egentlig ikke, bare litt nachos) også gjorde vi ikke noe spesielt etter det. Er nemlig ingenting å gjøre i Lillestrøm når det regner... dødskjedelig.

Dere skal få se innkjøpene etterpå. Akkurat nå vurderer jeg å springe ned på butikken og kjøpe farge til etterveksten, hmm..


Meg og Marita. Ja dere ser kanskje hvorfor jeg burde farge etterveksten. Her er jeg våt i håret, men uansett..


Sa jo at det regnet. Våt i trynet også. Skal føne håret nå, vi snakkes senere!

- Hvordan er været hos deg? 

høy irritasjonsfaktor

Som blogger får man mange dumme kommentarer hvor man bare har lyst til å si "get a brain or something". Enkelte klarer ikke tenke logisk og fyrer løs i kommentarfeltet som om du er den største hykleren og hora i verden. Den verste fjortisen, du lyver, du poster for mange bilder, du har foundationskille, håret ditt ser gult ut osv.

Vel, det finnes faktisk en LOGISK forklaring på det meste. Skal ta opp en del av tingene her, for jeg begynner å gå lei av alle leserene som kommenterer ting som til og med lillebroren min ikke hadde reagert på.

Først og fremst øyet mitt. Noen bilder er det på venstre side, noen bilder er det på høyre side. I virkeligheten er det på venstre øye, altså blåveisen min. For det første, så har jeg et speilreflekskamera. Det vil si at ALT jeg tar bilde av blir som om du skulle stått forran og sett rett på det. Det blir på en måte "gal" vei. Hvis du står og ser på meg i virkeligheten er blåveisen på det høyre øyet, men for meg er det på det venstre øyet. Og når jeg poster flere bilder og blåveisen plutselig hopper til det andre øyet er det fordi jeg har tatt bilde i SPEILET, der alt igjen blir speilvendt. LOGISK? ja...


Sminke. "Åh, du ser HELT oransje ut". Hadde du tenkt litt logisk hadde du også skjønt at når man tar bilde med speilreflekskamera og har hvit bakgrunn bak seg så blir alle fargene mye mer forsterket, noe som vil si at man ser 10 ganger mer oransje ut enn man er i virkeligheten. Hvis du er bleik og stiller deg med en hvit vegg og tar bilder av deg så ser du så klart brunere ut på grunn av blitsen og bakgrunnen.

(jeg har selvfølgelig en del mer sminke på det til venstre, men her er helt forskjellige lys og det til høyre uten blits)

Så har vi håret. Jeg har blondt hår, og pga blitslyset ser det veldig ofte gult ut på bilder. Det kommer ann på skygger, lys, bakgrunn og blits. Og når jeg har det i en ball ser alt oppe i ballen veldig gult ut siden lyset treffer annerledes på det håret enn det gjør på resten av håret. Logisk tenking igjen...


Og nå er vi på bilder. Jeg poster ganske mange bilder for å vise en genser fikk jeg høre på det forrige innlegget. Hvor kjedelig er det ikke å bare se et bilde av genseren? Folk vil jo se fra forskjellige vinkler for å se hvordan den ser ut og få et bedre bilde i hodet av det. Jeg syns det er bedre med for mange bilder enn for få. Akkuart som det er bedre å ha for mye busspenger enn for lite ;)


Så må noen lære seg å lese innleggene. Det er noe av det mest irriterende når lesere spør om ting som står forklart eller nevnt i innlegget de faktisk kommenterer. Jeg tenker bare okei what the fuck. Når du faktisk skal kommentere et innlegg så burde du ta deg tid til å lese det personen har lagt arbeid i å skrive.

Folk som kommenterer med en gang. Det er så teit med kommentarer som "FØRSTE KOMMENTAR <3" så havner kommentaren din som nummer 5 liksom. Og hvis jeg legger ut en videoblogg så kommenterer du 10 sekunder etter jeg har lagt den ut "kjempebra video!" også er videoen nesten 10 minutter lang - hvor mange skjønner ikke at du ikke har sett videoen? Blææh.

Ellers er det bare koselig med dere lesere <3 Setter pris på alle og en hver! 

favorittgenseeeer

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem. Er ganske sliten etter å ha vandret rundt på både Strømmen storsenter og Metro senteret i flere timer. Jeg dro med bare EN ting in my mind i dag, og det var å finne en høst/vinter jakke. De hadde bare like jakker over alt, men fant en jeg har til vurdering på Urban. Så dro jeg tomhendt fra senteret, på tur hjemover - helt til jeg så denne "Fifty%" outlet butikken rett utenfor Metro. Her er masse merkeklær fra fjoråret om jeg ikke tar feil til nedsatt pris.

Der fant jeg min nye favorittgenser, en ordentlig tjukk og deilig "anorakk" aktig ullgenser med flagg på. Merket er Antartic by Munk, fikk den for 349,-
Sååå fin! Den er skikkelig tjukk og deilig. Kan liksom gå med den på vinteren hvis det er vindstille. Love it.


I kveld blir det film, kyllingvinger og loff med smør. NAM! 

- Hva syns du om genseren?

strømmen storsenter

Nå drar jeg på Strømmen Storsenter en tur for å shoppe litt. Var noen som ville jeg skulle si fra hvor jeg var og når på bloggen så here you go. Skal bare få på meg skoene og pakket vesken så drar jeg.

Snakkes senere <3

outfit

Hei! Først og fremst: Alle som spør hvorfor blåveisen først er på høyre øye og plutselig på venstre, noen bilder tar jeg i speilet og da blir jo selvfølgelig alt speilvendt. Det ser dere jo på håret også, at luggen plutselig er på motsatt side. Men blåveisen er på venstre øye i virkeligheten.

Nå har jeg nettopp spist, vi var på kino og så Horrible Bosses. Veldig morsom og bra film, så den anbefaler jeg. Nå vurder jeg snart å sove, er ganske trøtt. I morgen blir det sikkert en liten shoppingtur eller noe. Har ikke akkurat noen å shoppe med siden alle har skole, så vi får se hva det blir til. Jeg ombestemte meg i siste liten med klesvalget, regnet ute så orker ikke være så nøye. Her er iallefall dagens outfit:


converse // converse, daaah


genser // bikbok    cardigan // gina tricot


jeans // bikbok


Heeej speilbilde.

blazer eller cardigan?

Hei!

Nå sitter jeg bare og hører på pissregnet utenfor. Det høljer ned, og jeg har som sagt glemt alle ytterjakker hjemme i Tromsø. Skal på kino etterpå tror jeg, vi skal se noe med Horrible Bosses something something. Aner ikke hva jeg skal ha på meg, men må iallefall ha på enten blazer eller cardigan. Så hva syns du, blazer eller cardigan til disse klærne? Blusen er fra H&M, buksen fra Cubus, sort blazer og grå cardigan fra Gina Tricot.


Og ja.. i dag er jeg veeeldig oransje siden jeg prøvde å skjule blåveisen litt :)


Det funket jo litt? Man ser den ikke så godt, er bare blodet på øyet som irriterer meg....


Er iallefall blitt mye bedre enn den var selv uten sminke også. Nå er det bare hovent rundt såret ytters ved øyenbrynet og litt blått. Nå skal jeg se litt på TV og spise middag snart, så vi snakkes senere! suss

Hva jeg gjør "for bloggen"

Jeg går på google.no og søker på tcmn, og velger den siste uken, og leser alle innlegg og slikt skrevet om meg. Er utrolig mange koselig ting som blir skrevet, og i ny og ne legger jeg inn en kommentar til folk som har skrevet noe om meg. (PS: kommenterer aldri direkte drit, og har alltid bilde mitt når jeg kommenterer)

Jeg søker på meg selv på youtube for å se etter fan-videoer. Dette tar litt lengre tid å lage enn et innlegg, så jeg burde egentlig poste de jeg har funnet på bloggen min. Dere kan se en noen i dette innlegget. Det er kjempekoselig med fan-videoer og at folk faktisk bruker tid på det.

Jeg leser absolutt alle kommentarene mine. Når jeg skal lese kommentarene, går jeg inn på innlegget og starter på toppen og leser nedover. Dessverre er jeg ikke så flink å svare på kommentarer, men jeg skal begynne med noe nytt nå. Når jeg har postet et nytt innlegg, skal jeg gå inn på det forrige innlegget og svare på alle spørsmålene som har kommet det i EN ny kommentar på det innlegget. Så da vet dere det.

Bloggen betyr med andre ord ganske mye for meg. Kan aldri få sagt hvor mye jeg setter pris på dere og alt dere gjør for meg. Så har du laget et innlegg om meg eller en fan-video så må du poste link i kommentarfeltet, har lyst å se på masse koselige ting nå. 
 
Laget av GREY AND BLUE


Laget av AJC    

Så da vet dere at jeg er utrolig takknemlig ♥ Nå bare masse random pics som jeg har lagt ut for lenge siden

Blir utrolig glad av shopping så det skal jeg gjøre til uken


Dagen før avreise til Hollywood. Savner det!!

- Hva gjør du for bloggen din?

forbilde?

Nå har jeg tenkt å ta opp et ganske viktig tema. Nemlig forbilde.

Får veldig mange kommentarer hver dag om at jeg er et stort forbilde og slikt, og det er jo selvfølgelig noe jeg tar hensyn til. Prøver å ikke blogge for mye om ting som jeg helst vil skjerme dere for, siden jeg har en del unge lesere. Blant annet festing, solarium og sånt. Ting som kan være skadelig på lang basis. Med en gang jeg legger ut noe som kan gi feile signaler til leserene mine, får jeg kommentarer som "Du er et dårlig forbilde!! Tenk på leserne dine" og "Nå jeg ALL respekt for deg". Det syns jeg er litt rart, for ja - ALLE mennesker gjør feil i livet. Ingen er perfekt.

Og det er mange som kommenterer at jeg må ta hensyn til de yngre, og det er jo forsåvidt sant - men hvis de er så unge at  de føler en trang til å herme etter meg med alt jeg gjør så er de litt for unge til å sitte på nett spør du meg. Hadde jeg blogget om absolutt alt jeg gjør til en hver tid ville sikkert noen blitt sjokkert og jeg hadde sikkert mistet mange lesere, for en person er ALDRI slik en blir fremstilt på bloggen. På den andre siden er jeg en utrolig ærlig person som ikke legger skjul på så mye, så dere lesere vet det meste om meg. Jeg svarer ærlig på spørsmål, jeg skriver ingen løgner på bloggen og jeg inkluderer dere i det meste som skjer i hverdagen min. 

Tenk bare hvor skremmende det egentlig er å blotte ut livet sitt på den måten jeg gjør, hvor hvem som helst kan lese det og alt man gjør blir på nettet i en laaaang stund. Når du skal søke jobb kan arbeidsgiveren din enkelt søke deg opp på nett og få opp hele bloggen din, alt det dumme du har lagt ut som du ikke tenker over og alle dumme bilder du har delt med så og si hele verden. Dette burde jeg selv også begynne å tenke mye mer over.

Mange av dere stiller dere også veldig kritisk til reklame. Dette er noe jeg er veldig nøye med. Skriver jeg et reklameinnlegg for et produkt - er dette noe jeg alltid gjør dere klar over. Enten ved å skrive at jeg fikk det i posten eller at innlegget er i samarbeid med den og den nettsiden. All reklame jeg skriver inneholder 100 % ærlige meninger om produktet. Enkelte andre toppbloggere skriver nesten alltid at de har kjøpt det, og jeg ser med en gang om det er kjøpt eller om det er reklame. Jeg syns det er utrolig dårlig gjort å lyve til leserne sine på den måten, og det er faktisk ulovlig å gjøre det. Man SKAL nevne at det er reklame. Når man sier man har kjøpt et sponset produkt er det å villede leserene sine, noe som er ulovlig. 

Gamle bilder
Hva mener du, og hvordan stiller du deg til reklame innlegg?

en liten konkurranse

Siden dere, verdens beste lesere, har vært med meg gjennom godt og vondt i en lang lang periode skulle jeg ønske jeg kunne ta med hver og en av dere på shopping i Hollywood. Dessverre er det noe som ikke lar seg gjøre, så da får jeg heller ha en konkurranse i ny og ne. Denne gangen kjører jeg en konkurranse hvor jeg trekker hele tre vinnere, siden det er utrolig lenge siden jeg har gitt bort noe her på bloggen. Avsluttes i løpet av en uke.

For å delta må dere gå inn å like fan-pagen min >> HER << også skrive en kommentar PÅ BLOGGEN!!! med hele facebook navnet ditt og at du har likt fanpagen. Sjekker selvfølgelig opp når jeg trekker vinnere om du har likt den, så hvis du blir trekt og ikke har gjort det trekker jeg noen andre.

1. premie: Girly Girl solariumskrem 250 ml (pris 339,-) og to solpass til Brun og Blid med 100 kr verdi på hvert!


2. premie: Tre små 15 ml poser med Hot Pursuit solariumskrem (50,-) og et solpass til Brun og Blid med verdi 100 kr!

3. premie: To sett med løsvipper fra Ardell. En i nummer 116 og en i nummer 124. Disse ser veldig naturlig ut (pris 75,-)


fremme

Hejjjj!

Nå sitter jeg godt plantet i stuen her i Lillestrøm. Ligger veldig nært sentrum, noe som er viktig for meg! Snart skal vi lage hjemmelaget pizza og se på film, det blir utrolig koselig. Regner med det blir litt shopping osv. når jeg er her nede, så hvis dere ser ei blond, lita jente med solbriller på så er det nok meg - bare kom å hils!

Dessverre reiste jeg fra godværet i Tromsø, og kom til skyer og regn... tror dere jeg tok med meg ytterjakke? Neeeeeida... Hadde det sykt travelt med pakkingen for jeg begynte ikke ordentlig før i morrest. Dro avgårde et kvarter før innsjekkingen stengte, så rakk det på håret. Vått hår, første klærne jeg fant og bare halvsminket. Følte meg utrolig deilig, haha!


Det HER er det jeg kaller TV. Skal slaske forran denne 60-tommers flatskjermen en stund, wiii


Og sånn her tapet vil jeg ha, dritfin.


chiller


Disse solbrillene kommer jeg til å gå med, så bare se etter meg. Trenger sikkert noen å shoppe med en dag eller to, haha!


Happyyyy

Hvorfor jeg er i Lillestrøm og om jeg ikke har skole osv. er det mange som lurer på, skal fortelle det senere! Alt er fikset, så dere kan bare slapep av. Til dere som lurer: jeg blir sikkert å dra innover til Oslo et par dager for å shoppe :)

hvite jeans

Hei!

Nå er jeg tilbake etter x antall dager "fravær". Er ikke like motiverende å stille opp med blåøye på alle bilder. Har også vært veldig opptatt med skole, venner og andre ting her hjemme i det siste. Vet mange av dere har savnet meg, hehe! Ble ganske sen blogging i dag siden jeg har vært i byen sammen med Stine Mari, Linn Ida og Martine. Tre søte jenter fra Harstad, utrolig hyggelig alle sammen. Resten av dagen har jeg brukt på å pakke. Reiser nemlig til Oslo i morgen, skal være i Lillestrøm en liten stund. Vet ikke hvor lenge, tror bare det er bestilt enveisbillett. 

For en uke siden ca så kjøpte jeg meg mange bukser, blant annet denne hvite jeansen fra Cubus. 199 kroner!

Disse krypmer visstnok i vask, var litt stor når jeg kjøpte den, ikke helt supertight liksom. Men etter en vask var den som et pølseskinn.

Nå skal jeg pakke ferdig, så vi snakkes i morgen. Hva synes du om hvite jeans? 

døgnvill

Hei! Skal sove nå, men slenger med et par bilder fra Døgnvill i kveld først. Stine Mari er hos meg i helgen, kjempekoselig! <3


Stine uten sminek, så peeen! og jeg med all den fjortis-sminken min..... shame on me!


se litt på øyet mitt plix


mehehehe


søøøøt


<3


<3


cecilia søta


jaja


knyt no skoan mine tuva!!!


søøøøt


kul


hahahaha lånte Marius sitt øye!