hits

september 2012

hjemlengsel

Heii!

I går var vi som sagt ute, og det var absolutt ikke bra. Vi dro på "Studenten", og jeg har faktisk ikke vært borti en mer skitten og ekkel plass. Toalettet var helt jævlig, og ja.. var utrolig trist å være der. I tillegg var folkene (guttene) veldig innpåslitne. Savner Rogers etter denne opplevelsen, og egentlig vil jeg hjem til Tromsø. I dag lå vi i sengen til klokken 4 og bare døde, så dro vi og spiste på Fridays med nesten hele gjengen fra Florida. Var koselig å se dem igjen! Nå har vi plutselig endt opp i sengen på hotellet igjen, og begge to ligger med hver sin potetgullpose og griser ut senga. Må vel snart begynne å ordne oss litt, for vi skal på Reunion senere. Etter det blir det igjen et lite forsøk på "utelivet" her i Tigerstaden. Skal ut med en venninne fra Tromsø tror jeg, så blir forhåpentligvis en litt bedre kveld i dag!

Jeg er fri for strøm på kameraet, og har selvfølgelig laderen hjemme i Tromsø. Derfor låner jeg Tuva sine bilder fra tidligere i dag;

I går, woho...
 
Tuva koser seg med hotellfrokost :p 
Fresh i morrest, hehe! 

lappen!!!!!

Heiii!

Har ikke fortalt dere det enda, men på onsdag fikk jeg førerkort til bil!!!! Er så lykkelig, det var en utrolig befriende og digg følelse å kjøre alene i bilen min. Dere aner ikke hvor nervøs jeg faktisk var før jeg begynte å kjøre på oppkjøringen, satt bare å tenkte på hva jeg skulle si når jeg strøk. Heldigvis gikk det strålende, og sensoren hadde ingenting å klage på. Hadde oppkjøring halv 10 på morgenen, så det var etter rushtiden og ikke så mye trafikk. Jeg hadde lurt alle vennene mine og sagt jeg hadde oppkjøring senere, så etter jeg fikk lappen dro jeg til Meline og latet som jeg skulle kjøre hun på skolen i mopedbilen. Når hun gikk ut døren og så bilen stå parkert der, bråstoppet hun og sto stille i et par sekunder før hun snudde seg; "KØDDE DU MED MÆ!?!?!" hahaha!! Elsker å se reaksjonen til folk, er så morsomt. Så ja - nå er jeg lykkelig eier av Volvo'en og har endelig førerkortet. Lodings for alle penga fremover, wihu. 

Neste helg skal vi kjøre på IKEA i Haparanda(?). Handle inn ting til leiligheten som vi overtar på mandag, sykt å tenke på!
oss to i oslo

Hallaa!!

Ligger i sengen på hotellet akkurat nå sammen med Tuva. Har vært en lang dag og sånn.. Eller ikke? Vi kom til Oslo S i 10-11 tiden, så var det rett på polet for å kjøpe kveldens drikkevarer. Siden flyet vårt gikk så tidlig i morrest måtte vi døgne, og derfor dro vi rett på hotellet og la oss for å sove. Våknet vel i halv 6 tiden i ettermiddag, så dro vi og møtte to av de italienske guttene vi ble kjent med i Florida. Etterpå var vi litt sammen med Raymond, en kompis fra Tromsø som har flyttet ned hit. Handlet også inn litt småting sånn at man er helt klar for kvelden. 

Vi aner ikke hvor vi skal i kveld, noen som har noen 18-års uteplasser i Oslo å anbefale? Har hørt det er dårlig med de uteplassene her, hva mener dere? Glemte å ta med kameraet fra hotellet i dag, så ble ingen spesielle bilder. Blir bedre i morgen!

takeoff

Hallaaa!!

Nå sitter vi på flyet og venter på avgang. Blir en langhelg i Oslo med fest og reunion med Floridafolket, og selvfølgelig litt shopping. Har døgnet i natt så både Tuva og jeg er walking zombies - om noen skulle se oss i Oslo på vei til hotellet, ikke bli skremt av de sure trynene våre. Skal legge meg og sove nå så vi blogges senere. Lots of looove <3

søt?

Noen bilder fra de siste dagene når jeg ikke har blogget. 

Meg og Nathalie klar for Rogers på fredagen. Hahahah, fiiiine!!!


Her fikk jeg servert biff og fløtegratinerte poteter på bursdagen min hos Camilla, best ♥

 
Onsdagen rett før jeg ble 18 år, klar for å feire :D

 
Jelly"shots" i appelsinskall. Meline som har vært flink og laget, det er ikke så vanskelig. Du deler en appelsin i to, graver ut innholdet og fyller de opp med gelè (eventuelt alkohol om du skulle bruke det). Når gelèen har stivnet deler du de halve delene i båter! Mye enklere å spise disse enn jellyshotsene i de små shotteglassene, de må du liksom knuse og grave ut.

 
et par uker siden, men var så søt

 
HAHAHA det styggeste gruppebilde ever. Rett før vi dro ut på fredagen.. Nathalie, Lotte, Bettina, meg, Sofie og Tuva. 

 
På sofaleting på mandagen.. Et lite pust i bakken, var så slitsomt :(

 
Meg og Bettina, sykt glad og sånn:))))

 
Jeg har fått meg ny hund!!!!! :))) Hehe, verdens søteste, ååh ♥


Jomfruturen min på polet, må alltid dokumenteres. Storfornøyd med 4 tiktak i posen, hehe.

okei.. det var ikke min hund. bettina sin. lol. hehe. hade<3 

til helgen

Hei!

Tror ikke jeg har fortalt dette på bloggen, har vel glemt det av. Men iallefall så reiser jeg og Tuva til Oslo på fredag, wii!! Flyet går sykt tidlig på morgenen, så håper bare vi rekker det. Vi reiser ned i forbindelse med EF Reunion festen som er på lørdagen, så da skal vi møte dem vi var med i Florida. Gleder meg, spesielt til å møte Lema og Andrea. I tillegg kommer to av de italienske guttene som var i Florida helt til Norge og deltar på vår reunion, sykt bra! Ellers blir det vel en del shopping og en tur på byen for å sjekke trykket i Oslo, men tro meg - jeg gruer meg litt. Som Tuva har sagt så blir vi ikke å skrive hvilket hotell vi bor på, det finnes så mange gale folk rundt omkring så man vet aldri hva som kan skje. Blir sikkert også å være paranoid når vi er ute på byen eller går rundt i Oslo på vei hjem til hotellet sent på natten. Skummelt! Tror jeg må finne den der jentetaxien altså... hehe

Vi kommer iallefall til å være i Oslo frem til mandags morgen, så hvis dere ser oss må dere ikke være redde for å ta kontakt. Vi biter ikke! Her er noen bilder fra helgen vi var på reunion i fjor, da var vi faktisk bare i Oslo i et døgn. Har aldri gjort så mye på et døgn, og heller ikke brukt så mye penger på så kort tid:
 
hahaa fin
fine tuvababy

hahahahah

Herregud jeg elsker Norges befolkning. Spesielt dere som herjer rundt på Twitter og absolutt må skrive om meg. Jeg syns faktisk det er fantastisk morro at dere bruker tiden på å etterligne meg, finne noe "teit" i hvert innlegg jeg skriver and so on. Haters make me famous, er det ikke det man sier? Jeg kunne ikke gitt mer faen i om jeg biter på en fjernkontroll, hysjer på dyna mi(?) og alt annet dere pirker på. #YOLO. Hehe, neida. Vent - dere må twitre om det. At jeg mener det er #YOLO og gjøre sånne ting - kommer til å bli mange bra tweets ja. Håper dere får mange RT's og favorites, siden alt det dere skriver er så morsomt. Har lagt merke til at det er sykt fet å "gjøre narr av" meg og andre toppbloggere på twitter, så må vel kanskje begynne å henge ut meg selv sånn for å følge strømmen liksom. Jodaneida, men skulle egentlig bare si at dere må fortsette med det gode arbeidet deres. Jeg syns iallefall det er meget underholdende, og hva enn dere forsøker på, så tar jeg meg ikke akkurat nær av at noen har så lite å gjøre at de velger å henge meg ut i en latterlig liten tweet. Kjør på, I love it! Kanskje vi må ha avstemning på beste tweet om meg :):):):):)


forresten - dere som skriver dritt eller latterliggjør meg på twitter (noe dere failer i), tag twitternavnet mitt istedenfor å skrive bare tcmn, pussys. you make my day ♥

babyen min

Heihei verdens beste! 

Må bare si at jeg ikke helt vet når jeg er tilbake for fullt i bloggingen, det er mye som skjer om dagene og jeg har veldig mange ting jeg må få gjort hele tiden. Jeg skal iallefall prøve å få blogget en gang hver dag, men frem til etter helgen blir det å være fullt kjør. Skal fortelle litt om helgen i morgen, nå er jeg utrolig nok så trøtt at jeg skal legge meg. Endelig, kjære døgnrytme, endelig skal du bli normal igjen. Ellers i dag har mamma hentet hjem bilen min fra jobben hennes, skal øvelseskjøre i den frem til jeg får førerkortet. Jeg er så forelsket i bilen, den er perfekt. Akkurat slik jeg har ønsket meg, wihu. Åh, herlige gullet mitt. Skal ha så mange fine stunder sammen vi to ♥ I morgen trekker jeg vinneren av Justin Bieber konkurransen og Chris Brown konkurransen, for å få det unnagjort. Og på søndag, om 6 dager, slenger jeg inn den første offisielle ukens leser i sidebaren!

utestengt ass

Hei!

I helgen har jeg hatt det utrolig travelt med alt, så derfor måtte jeg putte bloggen litt til sides. I går feiret jeg og Meline bursdagen vår sammen, vi hadde leid lokale og hadde en liten fest der. Var en fin kveld og overraskende nok gikk det utrolig bra. Nå har jeg nettopp spist frokost faktisk, og har tenkt å legge meg. Sliten og trøtt til tross for at jeg har sovet hele dagen. Har på en måte feiret bursdagen min i 3 dager, men når jeg var på byen på fredag gikk det sykt dårlig. Ble alt for full og faktisk utestengt fra Rogers - eneste uteplassen for oss som er 18 år... Jævlig kjipt, kan ikke dra dit på 2 måneder nå :( Må kanskje også dra å si unnskyld til en av vaktene jeg hadde vært frekk mot, stakkars! Må kanskje innse at man ikke kan oppføre seg som man er på fest når man er på uteplasser, de er utrolig strenge der med tanke på alkoholloven osv..

Hadde med meg kameraet i går, men tok ingen bilder. Sjokk!
 


i siiiget  

pink scarf

Hei!

I går var jeg sammen med Meline og Camilla en stund og handlet inn til i morgen, så ble jeg med Camilla hjem og fikk servert biff av hun og Andreas. Så snilt :)) Det var iallefall veldig godt, avsluttet kvelden med å spise et par kilo godteri. Føler meg ikke sunn for å si det slik! Nå har jeg vært i dusjen + sminket meg, eneste som mangler er å finne klær til kvelden. Blir en liten tur på byen med Tuva ++, hehe. Vil forresten vise dere det nye skjerfet mitt, elsker det. Fargen er så freeesh!! Det er fra H&M og koster 99,-
Uklare bilder, i knooow.. 

fantastisk feiring

Hei! Tuuusen takk for alle gratulasjoner, verdens beste lesere  :) 

Ja, jeg har blitt 18 og det kommer til å bli mye festing vet jeg, men jeg skal prøve å begrense bloggingen om fest og alkohol så mye som det går ann. Vet jeg har mange unge lesere, og det er ikke så gøy å lese om at jeg er delvis alkis.. Gårsdagen var mye bedre enn forventet, regnet jo med at det ikke skulle være så høy partyfaktor på byen siden det var en onsdag - men der tok jeg feil. Vi startet med å dra på vors til ei jente fra Karasjok, også bar det til Rogers (som er den eneste uteplassen for 18åringer). Smisket litt med vakten, så både jeg, Tuva og Britt-Inga fikk komme inn gratis. Det bruker som regel å være gratis på onsdager, men siden DDE spilte så kostet det penger denne gangen. Etter vi kom inn gikk vi rett til baren og fikk bursdagsdrinken min, og da fikk faktisk alle tre en gratis drink hver. Wii, så snille ansatte på Rogers ♥ Ikke vet jeg hvorfor, men plutselig var jeg i en tom leilighet uten Tuva? Lol. Ble iallefall hentet, så dro jeg på nach hvor Tuva også var. Jeg elsker å være på nach, det er noe av det beste med å dra ut (hvis det er et bra nach så klart).

Nå er jeg omsider kommet meg hjem, og fått bursdagsgaver fra mamma. Jeg ønsket meg egentlig bare ting til leiligheten, siden det er så dyrt å kjøpe alt selv. Fikk brødrister, vaffeljern, strykejern, stekepanne, pizzakniv(??), knivsett +++. Fornøyd! Det er faktisk sinnsykt viktig å få i orden tingene til kjøkkenet fort, fordi man trenger så mye forskjellig når man lager mat. Det er jo veldig trist om du står og lager en rett, så kan du ikke fordi du ikke har de rette redskapene. Nå er det bare 11 dager igjen til vi flytter inn i lovecriben, fantastisk. Livet smiler, og det gjør jeg også. Nå er det på tide for meg å sove ut hangoveren, det er faktisk en viktig del. 

 
Se så glad jeg var i natt?!?! Han til høyre har også burdag i dag, 18 år, han heter Joakim. Si gratulerer til han!!!! 

endelig 18 år

Ja, hva skal man si? Det er jo ikke noe spesielt, jeg har jo bare blitt 18 ÅÅÅÅÅR FOR FUCK SAKE!!!! Dere aner ikke hvor mye denne dagen betyr for meg, hvor lenge jeg har telt ned og gledet meg. Akkurat nå er jeg mest sannsynlig på byen med Tuva +++ så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive? Det er vanskelig for meg å beskrive dette, men la oss si det slik da; hele dette året har jeg pintes hver eneste gang en venn av meg har blitt myndig. Hver eneste gang en annens 18-års dag har minnet meg på at "ja hei therese, du er ikke 18 før om 200 dager. slapp av, det går fort!!". Vel - det har faktisk gått ganske fort, utrolig nok. Det føles ut som at det var i går jeg skrev "83 daga igjen, vil ligge i koma frem til da" i statusen min på Facebook. Selv om det har tatt sin tid er jeg nå endelig myndig, og godt er det. Nå kan jeg dra ut med Tuva, Camilla og alle de andre vennene mine. Jeg kan ta førerkort for bil. Jeg kan flytte ut (11 dager!!) og jeg kan gjøre stortsett hva faen jeg vil.

En stor takk og applaus til min kjære mamma som bestemte seg for at det var fint å ringe inn julen for 18 år siden med å unnfange meg for så å føde meg i september, takk for at jeg har fått lide gjennom disse 9 tunge månedene i 2012 før jeg ble myndig. Neida, no hard feelings. Love you!! Jeg vil også gi en stor takk til alle mine venner som har holdt ut med klagingen min om å være 17 år så jævlig lenge, og at dere har vært nødt å høre meg si hver dag hvor mye jeg har gledet meg. Love you too!going out

Hei!

Nå sitter jeg hos Tuva, og det er like før vi er på vei ut døren. Vi skal på vors med noen jenter, så skal vi på..... BYYYEN. For når det blir midnatt fyller jeg nemlig 18 år. I kveld skal DDE spille inne på Rogers, tror det blir god stemning. Regner med det kommer til å være en god del med gamlinger der, men det får vi overleve. Kan jo ta meg en runde swing på dansegulvet med dem, hehe. Vi blogges kjære lesere <3
haha, søøt tuva 

nyeste familiemedlem

Hei!

Haha, har helt glemt av å introdusere vårt nyeste familiemedlem. Før helgen fikk vi nemlig en undulat - han heter Patrick og er et eller to år tror jeg. Vi fikk den på grunn av at småsøsknene mine har ønsket seg en veldig lenge, og vips så sto han i stuen vår. Syns egentlig han er en merkelig fugl, han nekter å fly ut av buret sitt enda vi har latt burdøren stå åpen flere timer i strekk. Han vil heller ikke sitte på fingeren, men det må man vel bare trene på. 
søøøøt

veien til lappen

Så det var mange som ønsket dette, så da kjører vi på. Kjører, hehe. Tok dere den? Nei... ikke jeg heller :( Siden jeg har noen yngre lesere velger jeg å skrive om både mopedlappen og billappen, så kan alle få litt tips og informasjon om hvordan min opplevelse var, hva det kostet meg osv. 

MOPEDLAPPEN; 
Jeg begynte å ta mopedlappen sommeren 2010, et par måneder før jeg fylte 16. Dette er altså aldersgrensen for å få mopedlappen. Først og fremst må du gjennomføre et trafikalt grunnkurs, dette er et kurs du trenger for å kunne øvelseskjøre hjemme/med trafikkskole både til bil og moped. Det er obligatorisk å ha dette kurset, som betyr at du MÅ. For å melde deg på dette kurset må du være 15 år. Jeg husker ikke helt hvor mange timer det går over, men tror det var 17 x 45 minutter. Det innebærer iallefall en del teori og mørkekjøring! Når du har fullført trafikalt grunnkurs får du et bevis for at du har lov til å øvelseskjøre. Hvis du er over 25 tror jeg at du ikke trenger å ta trafikalt grunnkurs. I tillegg må du ha mørkekjøring, gidder ikke skrive så mye om dette.

Etter det trafikale grunnkurset kan du begynne på selveste mopedlappen. Først har du den grunnleggende opplæringen som innebærer to teorikvelder der man tar for seg de mest nødvendige kunnskapene som trengs for å kjøre moped. Etter dette begynner den praktiske opplæringen - som er selveste kjøringen, her kjører du 14 x 45 minutter fordelt over tre eller fire dager. De første timene med kjøring brukes som regel til å kjøre mellom kjegler å lære seg med styring, bremsing og slikt for å bli trygg på mopeden/scooteren. Etterhvert kjører man i trafikken, og en av dagene kjørte iallefall jeg på langtur - litt utenfor Tromsø.

Til slutt må man avlegge en teoretisk prøve på trafikkstasjonen din for å endelig få mopedlappen. Du må være 16 år! Denne prøven baserer seg på teori som du leser fra en egen teoribok. Det er 30 spørsmål som besvares på PC, og du kan bare ha 5 feil. Jeg strøyk første gang jeg prøvde teorien, og kunne ikke prøve på nytt før etter 2 uker. Feilen jeg gjorde første gangen var at jeg IKKE leste teoriboken - denne er det lurt å lese da spørsmålene er basert på de. Jeg leste hele boken andre gangen, og i tillegg tok jeg prøver på Teoritentamen.no - etter å ha bestått var jeg lykkelig over å kunne kjøre firhjulingen min.

Prisen jeg betalte; 1500,- (trafikalt grunnkurs), 1400,- (mørkekjøring), 5900,- (grunnkurs; kjøring osv), 500,- (teoriprøve)  TOTALT; 9300 kroner


BILLAPPEN;
Først og fremst - har du tatt trafikalt grunnkurs før? Om du tok det i forbindelse med mopedlappen eller har gjort det tidligere, trenger du ikke ta det. Om ikke må du ta dette før du begynner på billappen. Når denne er i boks, kan du begynne på ditt førerkort. Første steg er å ha sin første kjøretime, du kontakter bare den trafikkskolen du ønsker å bruke. Det kan være lurt å høre litt rundt hvilke trafikkskoler folk anbefaler, fordi noen plasser sier de ofte at du trenger mange fler kjøretimer enn du gjør for at du skal bruke mest mulig penger. Jeg valgte en kjøreskole hvor jeg bruker minimalt med kjøretimer da jeg ikke hadde behov for så mange. Kjørelæreren din vil vurdere utifra noen mål på hvert trinn hvor mange kjøretimer du trenger. Jeg vil anbefale alle å øvelseskjøre med foreldre så MYE som mulig, da du får masse erfaring og behovet for dyre kjøretimer ikke er så stort lengre. Pass bare på at moren/faren din ikke sitter og sier hva du skal gjøre hele tiden mens du kjører, de kan heller si hva du gjorde feil i etterkant av kjøringen. Selvstendighet er nemlig viktig - på oppkjøringsdagen din vil ikke sensoren instruere deg om hvordan du gjør ditt og datt.

Etter vanlige kjøretimer kommer sikkerhetskurs på bane - det jeg kaller for glattkjøring. Her drar du og kjørelæreren din til en bane som er glatt, og øver på forskjellige teknikker for å unngå ulykker og lignende på vinterføre. Før dere kjører er det en liten teoridel der man lærer om sikring av personer og gods, kjøremåter osv. Glattkjøringskurset varer i 4 x 45min. Etter glattkjøringen har du landeveiskjøring som er siste trinnet før du har oppkjøring. Landevei består av 13 x 45min og går over 2 dager tror jeg. Du har først teori hvor du lærer om forskjellige ting du må vite for å kjøre på landevei og lignende, og etterpå drar dere ut og kjører på landeveier. Her lærer du forbikjøringer osv. 

Teoriprøve ved trafikkstasjonen din er også noe du må gjennomføre for å få billappen - og dette må gjøres før oppkjøringsdagen din. Teoriprøven kan du faktisk ta fra og med 6 måneder før du blir 18, så du har god tid. På prøven vil du få 45 spørsmål, og du kan bare ha 7 feil. Jeg bestod første gangen med 1 feil, brukte bare 7 minutter på prøven. Noen tips til at denne prøven skal gå lettest mulig er å øve masse på forhånd. Jeg leste gjennom teoriboken en gang, noen kapitler leste jeg mer nøye enn andre. Etterpå tok jeg en milliard tester på teoritentamen.no - ikke bruk gratisprøvene, du burde kjøpe ukespass. Da kan du øve i en uke så mye du vil! Når du bruker gratisversjonen får du mindre utvalg av spørsmål, og enklere spørsmål. Not good...

Oppkjøring er den dagen du skal kjøre med en sensor som bestemmer om du får førerkortet eller ikke. Jeg har enda ikke hatt min oppkjøring, men gruer meg veldig.. Er så redd for å bryte vikeplikten eller noe, tror jeg skal kjøre i 30km/t overalt så jeg ikke kjører så fort at jeg glemmer av reglene. Haha!!

Prisen jeg betalte; 2480,- (4 x kjøretimer), 3900,- (glattkjøring), 6800,- (landevei), 1600,- (billeie ved oppkjøring), 500,- (teoriprøve), også er jeg usikker på hva selveste oppkjøringen koster. TOTALT; 15 280,- 
 
Her kjører jeg en gammel Ford, usj...


Og her kjører jeg mamma sin nye Ford, wihu!

Så forhåpentligvis får alle som ønsker det lappen så fort som mulig. LYKKE TIL alle sammen! (Har nå brukt 1 time på dette innlegget og er drittlei...)

vinn CHRIS BROWN billetter

Noe av det jeg liker best med bloggen er å kunne dele ut ting til dere som faktisk leser bloggen min. Nå er jeg så heldig at jeg får i samarbeid med Atomic Soul dele ut to billetter til Chris Brown konserten som holdes lørdag 17. november i Oslo Spektrum. Hvem har vel ikke lyst å se han live? Jeg skal selv på konserten, og gleder meg utrolig mye. Han nå i november og Justin Bieber i april blir to store opplevelser, så dette må jo være noe dere kunne tenke dere. Jeg trekker EN vinner som får to billetter, slik at du kan ta med deg en venn på konserten. Han har blant annet hit-låter som "Dont wake me up", "Turn up the music", "Look at me now" og selvfølgelig nydeligste sangen som alle har sett Justin Bieber synge på YouTube fra starten av 2008, "With You". 

For å delta må du;
- LIKE innlegget via facebook-knappen som dukker opp under innlegget
- Kommentere med navn og kontaktinformasjon 

Tumblr_lw9enuxwbx1qgn2boo1_500_large
Tumblr_m12as1izqo1qmgmu2o1_500_large
Tumblr_lkjajk0xbw1qdsxb2o1_500_large
Tumblr_lkhlpohsyt1qigkc0o1_500_large 
// billetter kan kjøpes HER fra og med torsdag 20. september kl. 09.00

landevei

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet inn døren, i dag har jeg nemlig vært på landeveiskjøring del 2. Nå er jeg ferdig med all den obligatoriske opplæringen før jeg kan få lappen, og det er ikke så veldig lenge igjen til jeg skal på oppkjøring. Gruer meg utrolig mye, jeg er så redd for å stryke. Men men, må bare håpe på det beste. Er det noen som er interesserte i et innlegg om "veien til lappen"? Regner med det er noen lesere som snart skal begynne selv, så jeg tenker at det kan jo være greit å høre andres erfaringer? Dere må iallefall bare rope ut om det er ønskelig!

Senere kommer det en konkurranse hvor dere kan vinne billetter til enda en konsert, gled dere!! Skal lage meg litt mat nå, så blogges vi <3


ukens leser

Hei!

Nå begynner jeg med ukens leser igjen, og jeg SKAL holde det gående og oppdatere hver søndag. For å bli ukens leser må man denne gangen "melde" seg på. Jeg kommer hver søndag til å nevne i et innlegg at "her kan dere melde dere på til neste ukens leser", og da kommenterer dere med bloggnavnet så jeg kan trekke ut fra kommentarfeltet. Premien er altså at dere får bilde og link til bloggen deres en uke i sidebaren! Jeg begynner allerede nå, så kommenter på dette innlegget om du ønsker å bli ukens leser. Legg igjen bloggen din så tar jeg en liten titt før jeg velger ukens leser :) 

sofatrøbbel

Hei!

Nå er det bare tre dager til jeg blir 18, og nøyaktig 14 dager til vi overtar leiligheten. Fyyy så fort tiden går, på onsdag skal jeg ta min første tur lovlig på byen med Tuva iallefall (har vært en gang før, men noen tystet på meg etter hele 5 minutter, wooow, så fikk jeg problemer med politiet osvosv). Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal ha oppkjøring heller, men det får dere vite når det er i boks. Anyways, sitter og ser på litt møbler rundt om kring på nettet. Det kommer til å bli vanskelig å bestemme seg for sofa, vi må ha en ganske stor siden stuen vår er såpass stor. I tillegg skal den klare å romme en del personer, må jo regne med vors og slikt. Noen som har noen tips til hvor man kan finne fine sofa'er med litt kvalitet, som ikke koster flesk?

 
Sånn type sofa trenger vi, og vi vil helst ha i beige eller grått!

sliten

Hei! Jeg har vært hos Meline hele helgen, og i går var vi ute en stund så har ikke fått tid til å blogge. Tenkte bare å si fra at vi ikke blogges før i morgen, loveu!!

meg og Bettina på Døgnvill

helt sminkefri

Oioi, her er faktisk et helt sminkefritt bilde av meg. Null og niks sminke! Nå skal jeg og Meline legge litt bursdagsplaner, vi skal nemlig feire bursdagen vår sammen om en liten stund - så da må det litt planlegging til. Gleder meg, blir nok veldig bra!! Blogges senere bitches :*
Her er ikke helt uten sminke

vinterjakken min

Jeg har faktisk fått enormt mange spørsmål om vinterjakken min, hvor den er fra og alt det der. Trodde ikke det skulle bli så mye spørsmål med tanke på at det er en Canada Goose og de fleste vet hvor man får tak i en sånn, men siden det ble etterspørsel så skal jeg lage et innlegg om den. Jakken min er en Canada Goose Expedition Parka damemodell, og er kjøpt ny i 2010. Jeg kjøpte den brukt på finn.no, 1 år gammel, i fjor. Grunnen til dette er fordi jeg måtte ha XXS og fant den ingen steder i Tromsø, og da dukket heldigvis denne opp. Jeg valgte svart fordi det går til alt, men jeg har litt lyst på marineblå eller hvit(utrooolig upraktisk den siste, jeg griser så mye). Er veldig fornøyd med den, men syns den kan bli ltit klumpete og irriterende til tider fordi den er så jævlig tjukk. Den holder iallefall GODT på varmen, det er sikkert. Jeg fryser aldri i den for å si det enkelt. Den koster ca 6-7000 ny, så det er en litt dyr jakke - men absolutt nødvendig her i kalde Tromsø. Har prøvd med forskjellige jakker fra BikBok, Cubus etc. men de holder så lite på varmen at det er latterlig. Det eneste negative er jo at det er ekte pels på den..

Akkurat nå er den veldig skitten, så jeg må få tatt den på rens i nær framtid. Stygt med gorrskitten jakke!

 
- Hva synes du om jakken og hvilken vinterjakke har du?

YES!!!!

Woho, da kan jeg endelig si at jeg har fått meg leilighet. Skal flytte sammen med bestevenninnen min Tuva, og gleder meg utrolig mye. Vi overtar den allerede 1. oktober, så det er bare snakk om uker til vi har vår egen boplass. Det blir så bra, og jeg kan ikke vente med å finne møbler og alt. Vår egen bloggleilighet, wuhu! Det er heller ikke noen vanlig leilighet, denne har nemlig to etasjer slik at vi har nok av plass. Utleieren spurte hvorfor vi ville ha så stor plass, og da sa vi "neei, du skjønne at vi har så mye klær og sko.." hahaha, hadde ikke noen annen spesiell grunn liksom :) 

Jeg er sånn ca så her glad nå:


Nå er herved alle blogglesere invitert på innflytningsfest hos oss ;)

mye møter

Hei!

Nå er jeg på tur ut døren, skal møte han som leier ut den ene leiligheten enda en gang - bare at nå skal pappa være med. Håper vi får et svar snart på om vi får den eller ikke, det er nervepirrende og gå rundt å ikke vite.. kanskje noe av det jeg hater mest! Den siste tiden har jeg vært på en del møter og slikt, føler meg veldig voksen av en eller annen rar grunn. Det har vært viktige møter med voksne mennesker, så her kler man seg deretter. Ikke noe utringning eller fjorårets russeklær. Må fremstå så bra som mulig! Vel, er nødt å løpe nå, vi høres senere!

 


Beklager uklare bilder, hadde det litt travelt. topp og jakke fra Forever21 // bukse fra BikBok // sko fra Bobs 

vinn JUSTIN BIEBER billett

Hei!

Jeg har jo hatt denne konkurransen før, men den ene vinneren svarte aldri på mailen - jeg sendte flere mails til personen og det har nå gått en og en halv måned siden jeg kontaktet hun. Da ser jeg ikke en annen løsning enn å dele ut den siste billetten på nytt, da jeg ikke klarer å se kommentarfeltet på det forrige konkurranseinnlegget. Så nå deler jeg ut EN billett til konserten som holdes på Telenor Arena i forbindelse med Justin Bieber's BELIEVE tour den 16. og 17. april 2013. Jeg skal selv på konserten, og gleder meg utrolig mye. Elsker det nye albumet til Justin Bieber, alle sangene er faktisk utrolig bra - men min favoritt er "Be Alright"! Så meningsfylt sang, og som nummer to kommer "As Long As You Love Me". 

For å delta må du gjøre følgende:
1) LIKE innlegget mitt på facebook-knappen under her på innlegget
2) Kommentere at du har likt og legge ved e-post og navn 

Jeg trekker en vinner iløpet av september!

Trykk på LIKER knappen og kommenter for å delta ♥ 

yo(lo)

Halloo!

Nå skal jeg dra hjemover og komme meg i seng, tidlig opp på skolen i morgen og holde ut hele dagen. I kveld har Camilla og jeg egentlig bare køddet bort tiden, vi har lært oss dansen til Gangnam Style - hahaha!! Så sykt lættis, det er den styggeste dansen ever. Håper bare at jeg fortrenger den slik at det ikke oppstår noen pinlige situasjoner på byen når jeg blir 18.. Hadde jo tatt seg ut, eller hva? Anyways, her er litt bilder - som viser hvor mye vi har hatt og gjøre i kveld. SPENNENDE!!!! Forresten så må dere followe Camilla på instagram; camillarosalie

  

leatherjeans

Hei! PS: Om dere ikke ser hele innleggsdelen, kan dere foreløpig trykk CTRL og - samtidig til alt vises, skal få ordnet opp i det snart..  

På mandag var jeg på BikBok en tur, og fant disse "skinn"buksene. Falt for de med en gang jeg prøvde de på, de er så deilig. De sitter ikke klamt på, det er stretch i de og ikke minst er de billige. En bukse kostet liksom 299,- så jeg kjøpte den i både svart og beige. Kjøpte dessverre den beige i feil størrelse, så jeg må bytte den til en mindre. Jeg har mine i XXS til dere som lurer. De har den i rød, blå, militærgrønn, lilla, svart og beige om jeg husker riktig. Jeg regner med jeg blir å kjøpe de andre fargene også, det skader jo ikke å ha flere, haha!Og forresten, når jeg var hos Tuva måttej eg bare prøve denne buksen. Den var sinnsykt chill og ha på, så har veldig lyst å kjøpe meg en sånn selv. Den er fra BikBok, er det noen som vet om de enda selger den og hva den koster? Og har de den i flere farger?  :) 
Nå er jeg hos Camilla, jeg har servert hun fiskeboller i hjemmelaget hvitsaus til middag. Begge ble så mette at vi kunne rullet avgårde, så nå slapper vi bare av. Konkurransen kommer enten i kveld eller i morgen, så dere må bare følge med.

flinkeste skoleeleven

PS: Om dere ikke ser hele innleggsdelen, kan dere foreløpig trykk CTRL og - samtidig til alt vises, skal få ordnet opp i det snart.. Hei!

Nå har jeg vært på skolen i to timer, og jeg har faktisk fulgt med i mattetimen og gjort oppgaver. Kanskje det har noe å gjøre med at vi er på det letteste kapittelet, ikke vet jeg.. Har iallefall døgnet i natt - igjen, i håp om at jeg skal komme meg i seng til vettig tid. Derfor må jeg ikke sovne på skolen eller etter skolen, og har invitert meg selv på celebert selskap hos Tuva i ettermiddag. Skal nemlig få servert middag, men eneste dumme er at sofaen hennes er sykt god å ligge i med et ullpledd tullet rundt meg.. Vel vel, nå har vi historie så jeg må lukke igjen pcskjermen! Vi høres i ettermiddag, kommer en konkurranse da som jeg vet mange av dere blir glade for ♥


En liten tankevekker på pennen som jeg kan tenke på mens jeg skriver xD
Renate er et dårlig forbilde, viser frem snusen til bloggen min...


Fikk halvårsplanen, og GJETT om jeg gleder meg til det der altså!!!!!


Noen som har noen middagstips? Noe litt sunt, men enkelt, til noen som er kresen. Haha...


jaja fuck school.

nytt design

Hei!

Nå har jeg fått et nytt design fra flinke JULIE HUSVÆR. Er utrolig fornøyd med alt, og det var veldig deilig å få noe nytt på bloggen. Jeg blir sikkert like fort lei designene mine som dere blir. Det var også fint å ha en "normal" header igjen! Så ja - tusen takk til Julie for dette. Jeg skal lage et innlegg etterhvert med de headerene og det jeg har fått inn som jeg likte. Tusen takk til alle som har orket å lage noe ♥ Om dere ser noen feil i designet må dere kommentere innlegget, slik at jeg får rettet opp i det.

- Hva synes du om det nye designet? 

dagens outfit

Hei!

I dag har jeg bare vært på skolen, som vanlig.. Har ikke noen planer i dag, men kanskje jeg drar og tar sol senere om jeg gidder. Her er dagens antrekk.

jakke // forever21    bluse // forever21    skinnbukse // bikbok    sko // tuva sine    veske // forever21    klokke og armånd // random

- Hva synes du om antrekket?

snart mine

Heisann kjære lesere!

I dag våknet jeg til en mail om at det er på vei tre par sko til meg fra Footway.no. Footway er en nettbutikk med et utrolig stort utvalg av sko, og hele nettbutikken ligger i en skoeske. Kjempekult! De har også 30% på maaaange av skoene for tiden, så ta en tur innom og se om du finner noe du liker. Iallefall, så gleder jeg meg veldig til å få skoene, spesielt de rosa ugg'sene. Rooosa ♥ Det var også noe med pumpsene som jeg likte, elsker at fargene kræsjer litt. 

- Likte du skoene? 

nr 1 her // nr 2 her // nr 3 her

shimmering red

Hei!

For et par uker siden mottok jeg en pakke fra Rapunzel med invitasjonen jeg har vist dere tidligere, i tillegg fikk jeg en øyenskyggepalett med 4 forskjellige farger. Bestemte meg for å prøve den ut i dag, og har faktisk på med rød øyenskygge - noe jeg aldri har testet ut før. Jeg ble iallefall veldig fornøyd med resultatet, skal vise dere paletten senere. Brukte tre farger - rød, beige/oransje og hvitt. Jeg bruker jo normalt ikke øyenskygge, er ikke flink til å legge på og syns bare det er slitsomt. Av og til soter jeg øynene når jeg gidder og har tid, gjorde det faktisk ganske ofte før.

Hva synes dere om fargen på øyenskyggen?

Nå skal jeg snart legge meg, gir døgnrytmen et nytt forsøk på å komme på rett kjør! Har vært hos Tuva og spist fiskeboller, så sier meg fornøyd med denne dagen ♥

ny skoleuke

Hallooen

Nå sitter jeg på skolen, klar for å gripe fatt i den nye skoleuken. Er mæd stoka på alle fagene, har til og med fått min første lekse. En innlevering i engelsk, og den skal jeg faktisk gjøre ferdig nå før jeg drar fra skolen. That's the spirit - er det ikke det man sier? :) Kan ærlig talt si at jeg hadde litt tid til overs før skolen, så for å drepe tiden litt ordnet jeg meg. Hadde planer om å dra på skolen uten sminke og alt, men siden vi skal i møte med en potensiell utleier av leilighet etter skolen må man kanskje se litt ordentlig ut. Velvel, jeg får fortsette med arbeidet så høres vi senere! lots of looove ♥
dagens look, kult hehe xD

redd for å bli syk

Hei!

Nå begynner jeg å bli ganske sliten av å tenke på det her, og vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å slutte. Jeg tror jeg har angst for å bli syk - ikke forkjølet eller noe, men for å få en verre sykdom om dere skjønner. For tiden er jeg syk, og alltid når jeg blir syk søker jeg opp på google alle symptomene mine og blir jo livredd når jeg leser at noen av de samsvarer med skumle sykdommer. Jeg vet jo at det helt sikkert ikke er tilfellet at jeg har de sykdommene jeg tror, men klarer ikke la være å tenke på det. For eksempel så er jeg tørst hele tiden og må på do ofte, og det er tydeligvis noen av symptomene på diabetes 1?!?! I tillegg at man er trett og slapp, noe jeg også er.. Jeg får jo nesten panikk, får lyst å oppsøke alle slags leger og sjekke meg for alle sykdommer i hele verden. De symptomene jeg nevnte nettopp er jo sikkert bare vanlig symptomer på forkjølelse eller influensa, men halloo.. hva om det ikke er det? Tenk om jeg plutselig dør en dag fordi jeg trodde jeg bare hadde en dårlig astmaperiode, men så var det egentlig en alvorlig lungebetennelse eller en svulst i lungene? Det er så skummelt å leve, og jeg hater å bli syk fordi jeg hele tiden tenker det verste. Det går så mange tanker i hodet mitt hele tiden, og det er direkte skummelt å lese på nett om symptomene sine. 

Noen tips til å slutte å tenke på dette? Det sliter meg litt for mye ut i hverdagen!emosjonell

noen favorittprodukter

Hei!

Det er en stund siden jeg har blogget om sminkeprodukter nå, og derfor har jeg byttet litt på hva jeg bruker siden sist jeg skrev om det. Her er et par av favorittene mine som brukes hver dag, disse har jeg brukt i et par måneder, så de er testet ut skikkelig. Alle produktene er å finne i sminkemappen min, og brukes hver dag. De er sponset, men det er selvfølgelig ærlige meninger som alltid. Jeg bytter ofte på hva jeg bruker, men noen produkter har jeg brukt i et år - blant annet concealeren dere får se under. Det er en av de beste jeg har prøvd ut! Alt er fra makestyle.no og linker finner dere under hvert produkt :) 


Først og fremst vil jeg vise dere disse 5 kostene fra Too Faced. Dette er et av de sminkemerkene jeg liker best, og kostene er intet unntak. De kommer i en utrolig søt mappe som jeg glemte å ta bilde av, men den mappen bruker jeg faktisk som sminkemappe. Kostene er gode, spesielt øyenskyggekostene. Den største bruker jeg til rougen som er lengre ned. Jeg finner dessverre ikke sminkekoste-kitet på siden, men HER er iallefall en oversikt over alle sminkekostene hos makestyle. 


Verdens beste concealer fra Glö Minerals som du finner HER. Denne bruker jeg rundt øyeområdet og under øyenbrynene, og den er fantastisk. Det er to nyanser du kan velge mellom, og den holder hele dagen. Vil absolutt anbefale den til deg som leter etter en god concealer! Den varer lenge også. The Balm Down Boy shadow/blush har jeg brukt en stund nå, og elsker den. Du får en veldig frisk rosafarge i kinnene og den gir ikke for mye glitter. Du kan også bruke denne som øyenskygge. Du finner blushen HER!


Bold Black waterproof eyeliner fra Barry M HER. Ah, fantastisk eyeliner. Den er så lett å ta på, holder lenge og gir en utrolig sterk svart farge. Klarer ikke helt beskrive det, men du trenger ikke presse blyanten kjempehardt på for at det skal bli synlig. Glo Minerals glöPrecision brow pencil, jeg har den i fargen auburn. Har brukt den på brynene i et par måneder nå, ignorer at den er knekt på bildet. Gir en fin farge, og lett å ta på. I tillegg er det positivt med børsten på andre siden i tilfelle du tar for hardt i med blyanten. Du finner den HER.
Denne søte lille saken har jeg lenge hatt tenkt til å tipse dere om, men har glemt det av. Det er en liten parfymeflakong som tar utrolig lite plass i vesken, og denne kan du bruke til å fylle på favorittparfymen din. Da slipper du å være redd for at flasken skal knuses eller at du mister den, for du har den med deg i en "reise"flaske. For å fylle på den tar du av korken på den flasken du vil fylle fra, setter denne oppå og pumper inn så mye du ønsker å ha. Veldig smart. Kan kjøpes HER!

- Har du prøvd noen av disse produktene?

de største gledene

Hei!

Nå er det bare 11, snart 10 dager til jeg er 18 år. Jeg ser på kalenderen hver dag og kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. Dagen hvor jeg er myndig må være det beste som kommer til å skje meg i hele mitt liv. Det har vært tungt å vente på denne dagen siden alle vennene mine bortsett fra Meline fylte 18 for lenge siden, og jeg har måtte vente helt til september. Tenk bare om alle som var født i 1994 ble myndig i januar - samtidig, så fantastisk!! Selv om det hadde blitt sykt stappet på byen, milevis lange ventelister hos kjøreskolene osv.. kanskje ikke så lurt allikevel :(

Det jeg gleder meg mest til med å bli 18;
- Få lappen og kjøre bilen min (som dere sikkert vet hater jeg buss)
- Flytte ut sammen med en venninne (det blir helt nydelig, fyyyfaen!!)
- Dra på byen, hehe. Spesielt sammen med Tuva!! (er ganske lei av å være loner 94'er på fest nå)
- Bestemme helt over meg selv!!
- Dra på sydenpartyturer akkurat når det passer meg 
- Kjøre på vennene mine (hvem gleder seg til det? rar, men ja.. skylder mange av de det!)

Ja, og jeg gleder meg spesielt til å kjøpe nesespray, griseflax og sånne ting. Det må være høydepunktet ;)

- Hva gleder du deg mest til med å bli 18?

i need help

Hei!

Nå er det en stund siden jeg har fått nytt design, og jeg er veldig lei av headeren min. Hun som lager designene mine har tatt seg pause, så derfor må jeg be om deres hjelp. Om du kun vil lage meg en header eller et helt design er opp til deg, men om du har fulgt med på bloggen min så vet du hva jeg sånn ca liker. De eneste kravene jeg har er at innleggs-delen MÅ være 900px bred, og at det må være knapper eller lignende slik jeg har fra før av, som linker til fanpagen og youtubekanalen min, samt legg meg til som venn knapp. Ellers er dere fri til å gjøre slik dere vil. Vil bare takke alle som tar seg tid til dette på forhånd, og jeg blir å blogge om de headerene/designene jeg liker best siden jeg ikke kan bruke alle.

Om du kun lager header kan du laste den opp på fanpagen min HER, om du lager fullt design kan du sende det på mail til tcmn_reklame@hotmail.com :) Velg mellom bildene under, full størrelse er linket under hvert bilde slik at dere får så god kvalitet som mulig på det dere lager.


full størrelse bilde 1    //    full størrelse bilde 2


full størrelse


full størrelse


full størrelse


full størrelse

haircuff

Hei!

For et par uker siden fikk jeg tilsendt en haircuff fra Rapunzel of Sweden. Har ikke prøvd den ut før nå, men likte den veldig godt. Jeg tror kanskje at jeg blir å bruke det mer om jeg skal ha flette, og bruke den nederst på fletten. Jeg er ikke så glad i å gå med håret stramt i strikk. Denne haircuffen har et hårstrikk festet på seg, så man tar først på hårstrikket, så åpner man cuffen og fester den rundt der du har hårstrikket. Du finner den HER. Dette har jo vært på markedet en stund, så jeg regner med mange av dere har det allerede. Hva synes du om haircuffs?
jenter altså..

 Jenter har alltid det siste ordet i en diskusjon/krangel (alt en gutt sir etter det er begynnelsen på en ny diskusjon).

 Jenter bekymrer seg for fremtiden til de får seg en mann (gutter bekymrer seg ikke for fremtiden før de får seg en kone)

 En suksessfull mann er en som tjener mer penger enn konen hans kan bruke (en suksessfull kvinne er en som klarer å finne en slik mann)

 Jenter pynter seg for å shoppe, hente posten, handle på butikken osv. (gutter pynter seg for bryllup og begravelser)

 Jenter bruker mange smykker samtidig til antrekkene sine (gutter bruker kanskje en ring, og sier seg fornøyd med det)

 Jenter ser på seg selv i alle overflater som reflekterer speilbildet dems; butikkvinduer, speil, mobiltelefoner, ja til og med skallede hoder ;) (gutter ser på seg selv i speilet på badet)

 Jenter bruker i gjennomsnitt 2 år av livet sitt på å se seg selv i speilet (gutter bruker 6 måneder av livet sitt)

 Jenter blir lei seg og sint om frisøren klipper håret noen cm for mye (gutter sier til frisøren: gjør hva du vil)

 Jenter utvikler seg til kvinner (gutter utvikler seg til større gutter)

 Jenter sier i gjennomsnitt 7000 ord hver dag (gutter sier gjennomsnittlig 2000)

 Jenter er usikre på seg selv fordi de vokste opp med å sammenligne seg selv med Barbie. (gutter er selvsikre fordi de vokste opp med superhelter)

 Hvis jenter sier de er klare om 5 minutter, regn med at de er klare om en halvtime (sier gutter de er klare om 5 minutter, så er de det)

 Jenter bruker som regel en halvtime på badet om morgenen (gutter bruker så vidt fem)

 Når jenter skal ut av huset har de med seg iallefall 10 ting i vesken sin: telefon, pengebok, speil, sminke, lader til telefon, solbriller, hårbørste/kam, høretelefoner, tyggis, kamera ++ (gutter har med seg telefon, penger og eventuelt snus/røyk)

 Jenter lever lengre enn gutter:

 

 

 

 

 Hvis vi jenter bestemte her i verden:
    

   

 

 

 

 

 

 Et innlegg til ære for oss jenter (kilder: google osv) 

DEL GJERNE INNLEGGET VIDERE VED Å TRYKKE LIKER OM DU FANT DET INTERESSANT 

 

ny visning i morgen

Hei!

I morgen skal jeg møte en som leier ut en bolig med to etasjer, og det er sinnsykt fint! Gleder meg utrolig mye, og krysser fingrene for at vi får den. Han virket veldig positiv iallefall, og sa at han helst ville leie ut til ungdom så det er litt håp for oss. Jeg blir å flytte så snart jeg får leilighet og det er innflytningsklart, gleder meg veldig mye. Livet blir så fantastisk når jeg får lappen og kan kjøre selv, har min egen boplass osv. Føler at alt begynner å falle på plass nå, og det er en veldig bra ting. Vet at det kommer til å bli bra med blogging når jeg får min egen plass, for hjemme er det bare rot for øyeblikket pga oppussingen, og jeg har ikke tingene jeg vil blogge om osv. LOL!
selvdigger, høhøSe så fiiiin:
  

remember?

Noen som husker disse bildene? Haha! Det er over et og et halvt år siden de ble tatt.
Sykt fin og sånn?

members.com - gavekort 1000,-

Hei!

Jeg tenkte å tipse dere om en nettside jeg selv har vært medlem av en god stund. Siden heter members og er på en måte en shoppingklubb. De tilbyr en haug av produkter til reduserte priser. En dag kan du finne Jeffrey Campbell sko på tilbud, en annen dag finner du iPad's. Av og til finner du også produkter som er redusert med 80% på prisen, så man kan virkelig finne seg noen kupp her. Alle tilbudene varer fra 4-7 dager, og det kommer nye tilbud hver eneste dag. Noen tips til shoppingen er å være tidlig ute, alle kampanjene starter kl. 12.00 og ting kan bli revet vekk fort om det er populære varer. Jeg selv har kjøpt meg en topp, et skjerf, iPad 2 og cover til iPad'en. Når jeg skulle kjøpe iPad'en ble det lagt ut 10 nye hver hele time, og når klokken var for eksempel 15.03, 16.03, 17.03 osv var alle iPad'ene utsolgt. Fikk heldigvis tak i en hvit.

Man må søke om å bli medlem, men det koster ingenting. Så snart du er godtkjent kan du begynne å kikke rundt. Nå skal jeg dele ut et gavekort på 1000 kroner til dere, som kan brukes på hva enn du måtet ønske inne på members.com. Gavekortet er gyldig i 6 måneder, så om du ikke finner noe du liker med en gang gjør ikke det noe. For å delta må du MELDE DEG INN på members.com, og kommentere i kommentarfeltet med navn og e-post om du har meldt deg inn. Enklere blir det ikke!Eksempel på et produkt du finner på tilbud, her får du 50% avslag!

Marc Jacobs parfyme DOT

// reklameinnlegg \\

Heihei! Mens jeg er ute og gjør et par ærend, tenkte jeg å tipse dere om en konkurranse hvor du nå kan vinne Marc Jacobs parfymen DOT og masse annet kult MJ stasj. Parfymen Dot er inspirert av en herlig floral duft med sprudlende kjærlighetsfrukt og røde bær. I tillegg har den en utrolig søt flaske i rødt med sommerfugler, sorte polkadotter og gullemblem på fronten. Blogg.no deler nå sammen med Marc Jacobs ut fem parfymer og andre godsaker - vil du bli en av de heldige vinnerene må du gå inn HER for å delta og gjøre følgende:

- Føler du deg inspirert av Marc Jacobs polkadotter? Ta noen bilder og bruk din fantasi
- Blogg om dine polkadotter og legg ut på bloggen din med embedkoden under.
- Fyll ut skjemaet du finner på denne siden. 
 
Dette er embedkoden:
 

  

drømmeleiligheten

Hei!

Siden jeg driver og leter etter leilighet for tiden, tenkte jeg å vise dere litt hvordan jeg vil ha det - hva jeg liker og sånn. Jeg har allerede sett for meg hvordan jeg vil ha det med møbler, farger og alt. Skal ha det i lyse farger som hvitt, beige og grått samt svart. Er ikke så fan av mørke rom, og i tillegg så er lyse rom absolutt best med tanke på bloggbilder. Haha, jeg tenker faktisk veldig mye på bloggen når jeg leter etter leilighet - den må være fin nok til å ta bilder i, romslig og lys! Den jeg så på i dag var perfekt, så i natt når jeg sover skal jeg krysse både fingre og ben da de tar avgjørelsen i morgen. Håper så veldig at jeg kan kalle det mitt hjem, men det var ganske mange interesserte så det kan bli vanskelig.

PS: Dette er ikke bilder fra leiligheten jeg så på i dag, det hadde vært galskap. Dette er RANDOM GOOGLE-bilder.
 
Stuen skal være hjemmekoselig i lyse toner, ikke for stivt og moderne. I stuen vil jeg også ha et fint spisebord, en del pynt og fine lamper. Jeg har absolutt lyst på en beig eller kremhvit sofa! I tillegg vil jeg ha et fint teppe, enten sort eller grått - samme type som på bildet bare annen farge.


Kjøkkenet vil jeg ha hvite skapdører med mørke benker. Lyst og trivelig er stikkord. Her vil jeg heller ikke ha det for stivt/moderne, men litt går bra.


Badet skal ha et badekar, absolutt. I fremtiden altså - leiligheter har sjelden badekar. Ellers liker jeg mørke fliser på gulvet og lyst ellers, stort speil, planter ++.


Soverommet - kanskje en av de plassene jeg gleder meg mest til å innrede. Skal ha en stor og deilig seng med deilig dyne, masse puter og deilige pelspledd. Nattbord sånn som på bildet hadde heller ikke vært feil. Jeg har også lyst å ha et sminkebord hvor jeg kan ha sminken slik at badet slipper å få brun vask hver morgen av solpudder. 

- Hvordan har du lyst at din leilighet/ditt hus skal se ut i fremtiden? 

landeveiskjøring

Hei!

I dag hadde jeg del 1 av landeveiskjøringen, det gikk veldig bra bortsett fra at jeg var utrooolig trøtt. Er endelig hjemme og planlegger en heftig powernap på et par timer. Senere skal jeg innom Rogers og hente noe billetter til Back 2 School, et arrangement i Tromsø for alle videregående elever, disse billettene skal jeg selge på min skole. Etter det igjen skal jeg på visning til en leilighet, håååper så inderlig at den er fin og at jeg får den. Jeg er lei av å leite nå.. Var på en visning i går, det var en utrolig fin leilighet og sånn som jeg forstod det utifra utleieren hadde jeg mest sannsynlig fått den - men jeg er ikke helt sikker. Er nødt til å vente til jeg hører mer fra hun :)

Meg ATM, peena. Utrolig interessant innlegg, blir så stolt over meg selv xD... Neida, blogger senere når jeg har ordnet meg og gjort noe vettig.sovestillingen min svar del 2 - true or false

Har hørt du kjefter på vennene dine i fylla, og at du omtrent alltid kommer i krangel med noen når du er full?
- Ja, jeg kan være litt rappkjeftig og irritabel i fylla blant vennene mine, en veldig dårlig egenskap jeg har. Men jeg vil ikke si at jeg kommer i krangel med noen hele tiden, det hender nå og da, men ikke så alt for ofte. Det spørs hva jeg drikker, hvor mye jeg har drukket og hvordan humør jeg er i den kvelden.


Har hørt at du går på sprøyter for å bli brunere i huden, er det sant? 
- Det er ikke sant. Jeg har merket at mange tror det, men nei. Jeg er kanskje en av de du finner som er mest redd sprøyter, ser jeg en sprøyte så freaker jeg ut. Hadde jeg derimot gått på barbiedop så hadde jeg ikke mistet brunfargen min så fort som jeg gjorde nå etter jeg kom hjem fra Florida. Det eneste jeg bruker for å bli brunere er betakaroten/supertan. 

Er det sant at du blogger kun for pengene?
 - Jeg blogger for pengene ja, men ikke kun det. Jeg blogger også fordi jeg syns det er morsomt, og jeg blogger for deres del. Det er mange faktorer som spiller inn og gjør at jeg fortsetter med denne bloggen. Pengene er bare en stor bonus som jeg er veldig glad for at jeg har! Hadde jeg ikke fått penger, så tror jeg at jeg fremdeles hadde drevet med bloggen. 

Er det sant at du er sykt overlegen? 
- Hmm... jeg vet ikke? Selv synes jeg ikke at jeg er det, men noen av venninnene mine sier at jeg virker veldig bitchy og overlegen. De trodde jeg var det før de snakket med meg og ble kjent med meg, men det er vel bare førsteinntrykket. Ikke at jeg har lyst at folk skal ha et slikt førsteinntrykk av meg, men det er litt vanskelig å gå rundt med et smil klistret på kjeften hele dagen!


Har du hatt tannregulering?
- Ja, jeg fikk tannregulering når jeg gikk i 10. klasse, og tok den av julen 2010. Angrer litt på at jeg tok den av tre måneder for tidlig, fordi noen av tennene har blitt litt skjeve. Har heller ikke vært flink å bruke platen man får i ettertid, så ja... litt waste of money :(

Bruker du linser? 
- Nei, jeg bruker ikke linser. Jeg hadde brune og blå linser for en stund siden, men jeg har rotet de bort og aner ikke hvor de er.

Sant at du har hatt sex med Eivind Skjellberg, eller skjellz/bloggkongen? 
- Det er ikke sant. Vi hadde et oppdiktet forhold for en stund siden pga bloggen hannes, men ikke noe annet enn det.
 

Sant at moren din kaster deg snart ut av huset? 
- Hun kaster meg ikke direkte ut. Jeg har lenge sagt at jeg skal flytte ut når jeg blir 18, og det har hun tatt til betraktning når hun bestemte seg for å bygge leilighet i øveretasjen. Derfor må jeg flytte så fort jeg finner meg en plass å bo, da det er noen andre som skal bo i leiligheten hun holder på med her.

Er det sant at du syntes over halvparten av disse spørsmålene var litt for drøye/ private?  
- Haha, ja... alt for mye sexfikserte spørsmål.

Er det sant at det å være toppblogger ikke alltid er en dans på roser? 
- Det er sant. Bloggingen kan være slitsom til tider, men jeg klager ikke. Dette er kanskje en av de beste jobbene man kan ha, ekstremt fleksibel arbeidstid, du kan jobbe hvor og når du vil, ingen bestemmer hva du skal gjøre, du er din egen sjef, lett-tjente penger osv. Alt i alt er det mye mer positivt enn negativt med bloggen!

ææh, savner brunfargen :(

har hørt at du og en annen jente brukte dildobelte på hverandre, i russetiden engang.. er det sant?
- Da har du hørt noe jeg ikke har hørt, for det er absolutt ikke sant. Hahahaha?

Sant at du ikke liker å ri? Hvorfor ikke? Når mamman din har hest osv. 
- Nei, jeg liker ikke hester eller ridning. Først og fremst fordi jeg er allergisk, for det andre fordi jeg syns det virker kjedelig. Smak og behag spør du meg, 

Er det sant at du har vert i kontakt med barnevernet?? 
Ja, jeg har skrevet et ganske utdypende innlegg om det. Du kan lese det HER

At du har gått inn på kondomeriet for å møte noen gutter der og ha sex? At du pulte en 16 gammel gutt?
- Ja det er sant, helt sant. Jeg lover dere, alle bruker jo å gå inn på kondomeriet for å ha sex med noen xD

Du og en venninne hadde runket inne på et offentlig toalett? 
- Jeg vet ikke helt hvilken planet du er fra, men her er det ikke normalt at jenter kan runke seg selv i og med at de ikke har kuk.

forhåndsdømming

Hei!

I det siste har det blitt spredt rundt linker til facebookprofilene til det som angivelig skal være Sigrid's drapmenn. Disse profilene har blitt funnet fram til ved hjelp av informasjon fra politiet, bilder som har vært sladdet og lignende som samsvarer med disse profilene. Jeg ser nå at profilen til han ene er stengt, noe som er forståelig. Jeg ble tilsendt linken i natt en gang, og gikk inn for å se. Allerede var alle hatkommentarene begynt å strømme inn. Kommentarer som at han burde dø, skam for norge, brenn i helvette osv var å finne på alle bildene hans. Siden det var en åpen profil hadde alle mulighet til å se det. Og ja, er det slik at han faktisk har drept Sigrid så forstår jeg at folk tar seg den friheten og skriver så mye stygt til han fordi de blir sure (drapstrusler er ikke noe jeg syns man skal gi til noen). MEN er han ikke uskyldig til det motsatte er bevist? Burde man da komme med drapstrusler til en man ikke vet om er skyldig i denne kriminelle handlingen? Jeg syns man kan avvente og se hva som skjer, hva politiet finner ut osv før man trekker konklusjoner om folk. Det gjelder ikke bare denne saken, men det er alt for mye forhåndsdømming rundt om i verden når det gjelder sånne ting. 22. juli var alle rask med å konkludere i at det var en utlending som sto bak - men nei, her var det en nordmann. Det jeg prøver å si er at man skal være forsiktig med hva man sier/kommenterer, get your facts straight først.

Hva mener du, er det rett at en person blir bombandert med drapstrusler og hatmeldinger når vi ikke en gang vet om han er skyldig?

random bilde, men ja..

hvil i fred

I går kveld ble Sigrid Giskegjerde Schjetne funnet død i Oslo etter å ha vært savnet i 1 måned. Jeg har fulgt med på denne saken helt siden hun forsvant, og alltid hatt et lite håp om at hun fremdeles var i live. Dette er en situasjon man ikke kan sette ord på, et uskyldig liv som blir så brått revet vekk fra kjært og nært er alltid utrolig trist. Måtte den/de som står bak få den straff de fortjener. Ord er alt for fattige i denne situasjonen, men jeg sender min dypeste medfølelse, kondolanse og mine varmeste tanker til familie og venner av Sigrid. Selv om jeg ikke kjenner hun på noen måte har denne saken truffet meg rett i hjertet. Hvil i fred, kjære Sigrid ♥ 

 

    

a-ok

Heii!

Nå har jeg vært på glattkjøring, det gikk overraskende bra med tanke på at jeg bare fikk sovet en time i natt. Johanne hadde også glattkjøring samtidig som meg, så teoridelen ble ikke like kjedelig som forventet. Jeg fikk også oppkjøringsdatoen min, dere får ikke vite når det er men kan iallefall si at det er en stund til... Jeg tenkte å skrive et innlegg om veien min til førerkortet når jeg har fått det, så da får dere vite alt dere trenger slik at det slipper å bli så mange spørsmål spredd rundt.

I dag har jeg egentlig ingen planer foreløpig, så dere hører fra meg senere. xoxo
- Har du moped- eller billappen?

svar - true or false

 Er det sant at du var mye på fylla i russetiden?
- Haha, joda. Det er vel det, men så må dere huske at russetiden er en ting man gjør en gang i livet (to for min del, rødruss denne gangen) og da gjelder det å nyte det så mye man bare orker. Det var som regel ringtreff hver kveld og drikking, men det betyr jo ikke at alle var dritings hver eneste kveld - det går jo ann å drikke uten å bli kanakkas!
 

 Er det sant at du har vært gravid og tatt abort? Har hørt noen si det...
- Nei, jeg har verken vært gravid eller tatt abort så det er ikke sant. Om jeg en gang skulle bli det og ta abort så vet jeg ikke om det er noe jeg ville delt på bloggen, men per dags dato så har det ikke skjedd.

  Er det sant at du er opptatt av sex og veldig "løs" på fester..?
- Nei, jeg er ikke opptatt av sex og er heller ikke løs på fester. Skjønner ikke hvor du har dette fra, men uansett om jeg hadde vært det så er det jo opp til hver enkelt hvordan man velger å leve livet sitt og hva man vil gjøre uten at alle andre skal ha noe å si. 

 Har lurt på dette en god stund nå, men har ikke villet spurt deg.. men er det sant at du prøvde dop på en fest en gang?
- Jeg har aldri prøvd dop eller ruset meg selv, og jeg kommer heller aldri til å gjøre det. En plass går grensen, og her går den for meg. Ønsker ikke å ende opp som en junkie av noe slag, og jeg føler heller ikke et behov for å prøve det ut kun for å ha gjort det liksom. 

 Tjener du 70 000 på bloggen hver måned, og har du fått bilen sponset?
- Nei, det varierer faktisk veldig mye hva jeg tjener. Noen måneder kan jeg tjene 25 000 kroner, andre måneder mer. Det kommer helt ann på hvor mye arbeid jeg legger i reklamering på bloggen osv. Jeg er litt på latsiden når det gjelder dette, men prøver så godt jeg kan og stabilisere reklame/normal blogging slik at det ikke blir for mye av kjøpt og betalt innleggene. Noe eksakt sum på hva jeg tjener i måneden har jeg dessverre ikke, men som regel litt mer enn mamma. Jeg har ikke fått bilen sponset av noe slag!

 Er det sant at du ble henta av politiet på en fest fordi du var for full?
- Ja, det var en fest i fjor høst tror jeg det var, hvor jeg ble hentet av politiet fordi jeg ikke var i stand til å ta vare på meg selv. Jeg husker ikke selv at jeg ble hentet, ei heller at jeg var på politistasjonen, men jeg hadde tydeligvis løyet om alderen min og vært litt rappkjeftig på politistasjonen. Utrolig flau og barnslig oppførsel mot politiet, men man lærer av sine feil. Etter den hendelsen skjerpet jeg meg kraftig med tanke på drikkingen, og etter det har jeg egentlig ikke vært i noen ille situasjoner. 
 

 Er det sant at du har silikon?
- Dette spørsmålet har jeg faktisk fått så utrolig ofte i halvannet år. Ikke aner jeg hvorfor dere tror det, men nei det har jeg absolutt ikke. Jeg er ikke 18, og mamma ville aldri tillatt det. Jeg har ikke spesielt "store" pupper som gjør at folk burde mistenke meg for å ha silikon, men jaja.. haha? Om jeg har planer om det senere i livet er en annen sak, det har jeg faktisk. Det og nesen er det jeg absolutt vil fikse på, nesen har jeg veldig komplekser for.. Hater hvordan den ser ut i profil og forfra, tenker på det hele tiden liksom. Utrolig slitsomt!

 Er det sant at når du var i Florida hadde du sånn runkemassasje?
- Eh, haha... hva er det? Nei, det er nok ikke sant.
 
 Har du vært utro mot 3 gutter?
- Jeg har aldri vært i et fast forhold så da kan jeg ikke ha vært utro :)

 Sant at du er bifil?
- Du tenker vel på det at jeg har lagt ut bilde på bloggen før der jeg kysser en annen jente? Nei, jeg er ikke bifil. De bildene som har blitt lagt ut er kun vennskapelig, jeg føler meg ikke akkurat tiltrukket av jenter. Gutter er mer min ting, og bare det! Ikke det at jeg har noe imot de som er bifile.
 

 Er det sant at du har en kristen tro, og at du går/har gått i kirken?
- Jeg er kanskje ikke den rette personen til å ha en kristen tro. Har aldri hatt en trosretning egentlig som jeg er tilhenger av, og ikke tror jeg på Gud heller. Jeg har gått i kirken før, men det var kun for konfirmasjonen sin del da vi måtte på så så mange gudstjenester osv. Har også vært i begravelser, dåp, bryllup osv - men det telles kanskje ikke som å "gå i kirken".

 Har du og sophieelise kranglet før? Om hva?
- Vi hadde en falsk "bloggkrangel" for litt siden, men det var noe vi begge var med på og viste om før vi utførte det. Bortsett fra det har vi ikke kranglet noe som jeg vet om, det eneste jeg kommer på er en episode fra Tromsø hvor jeg og noen venninner var på fest der Sophie og hennes venninner var da vi begynte å krangle over ingenting, sa stygge ting osv, men det var ikke noe seriøst og det har vi ordnet opp i.

 Jeg har hørt at du er den peneste og mest populære jenta i hele Norge, er det sant?
- Heeell yes!! Haha, herregud..

  Har hørt at du og faren din har utrolig dårlig forhold, og at det er en hendelsen som har påvirket dette. Hvorfor?
- Det er ikke sant, jeg har et helt greit forhold til min pappa. Det eneste er at vi ikke møtes så ofte, men det er fordi vi har hvert vårt liv med hver vår familie på en måte. Han har sitt å styre med, jeg har mitt. Det er ikke verre enn at jeg en dag spør om å komme på besøk, han bor tross alt bare 10 minutter unna med bil. 

 Jeg har hørt at du egentlig er rødtopp/ginger, true or false?
- Jeg er ikke rødhåret naturlig, så false. Min naturlige hårfarge er en blanding av blond og kommunegrå stygg farge, veldig kjedelig. Den har ikke sett dagens lys siden jeg var 6 år, da startet moren min og stripe håret mitt blondere fordi både hun og jeg syns hårfargen var ufattelig kjedelig. Her er et bilde fra jeg var ca 3-4 år, noe ala det er min naturlige hårfarge.

true or false

Heisann!

Nå er det veldig lenge siden jeg hadde en spørsmålsrunde på bloggen, men det er egentlig ikke så interessant for det blir spurt om mye av det samme hver gang. Derfor tenkte jeg nå å gjøre som jeg har sett Sophie Elise har gjort, en runde der dere kan få svar på rykter; jeg velger å kalle det "true or false". Dere skriver altså noe dere har hørt/lurer på om er sant ++ også svarer jeg på det i kveld/i morgen - kommer helt ann på når jeg sovner i dag. Om dette er noe dere liker kan jeg godt gjøre det flere ganger :)

litt kaldere plis?

Herregud det er så sinnsykt varmt ute, tror jeg må begynne å gå naken. Kan jo ikke ha på meg sokker en gang?!


Not, det er faktisk så kaldt at jeg nesten fryser i goosen min (noen som forresten vet hva det koster sånn ca å rense den?). Stygge Tromsø-været, blir jo forkjølet bare av å stikke nesen utenfor ytterdøren. MEN siden jeg er blogger trosser jeg det stygge været og stiller meg på verandaen for å ta bilder uten å ha på goosen, tipper at det er minusgrader ute. I tillegg er jeg jææævlig trøtt nå. Jeg vurderer en liten powernap selv om det er en veldig dårlig idè. Noen som kan ringe meg og holde meg med selskap til klokken 8-9 i kveld sånn at jeg ikke sovner? :):)

Jeg må altså bare beklage at jeg nesten ikke har øyer i dag, men as mentioned - trøtt! (Og ja, til dere som absolutt må poengtere det: jeg er ikke brun lengre. Jeg har sluttet å ta sol frem til jeg får lappen, fordi jeg ikke gidder å ta buss. Haha, så sykt lættis. Men om 17 dager er det on igjen, skal bli sååå brun!)


 


skjorte - forever21  //  topp - a'gaci  //  bukse - delias  //  bandana - random  //  sko - bobs  

first day

Hei!

Nå sitter jeg på skolen, ikke veldig morsomt akkurat men må bare bli ferdig med det! Kom i klasse med Renate iallefall, så jeg er ikke helt loner. Egentlig har jeg lyst å sitte hjemme å jobe med bloggen, men jeg får nok av tid til det uansett siden vi er ferdige klokken to alle dager bortsett fra tirsdager! Må jo ha en inntektskilde så je ikke ender opp som fattig student, ikke at jeg trenger å bekymre meg - <3 bloggen <3. Anyhow, nå er det snart lunsj så vi høres senere.

blogglåt og briller

Hei!

Var en fin kveld i går som endte litt sent, så derfor har jeg sovet helt til nå nesten. Snille Eivind kjørte meg hjem, så derfor skal jeg gjøre han en tjeneste. Dere har kaanskje hørt om "bloggkongen" skjellz før? Det er iallefall han, men han har slettet bloggen nå. For en tid siden laget han en blogglåt som han kaller "Bloggsommer" haha, selv om den ikke har så mye med blogg å gjøre så deler jeg den her. Er et klipp av meg fra russetiden i videoen, så se den ;) Om dere liker den finner dere den på Spotify HER. Dere må også followe han på instagram - han heter "bolinderkongen".

 

Anyways - i dag fant jeg Camilla sine briller i vesken min. Hun glemte de når vi var hos frisøren, så må kanskje gi de tilbake. Når jeg først hadde de måtte jeg prøve og se om jeg passet looken, så hva synes dere?  Ignorer det rosa lyset i trynet mitt, det er fra playstation på TV.


going out

Hei!

I dag våknet jeg utrolig sent til tross for at jeg hadde på vekkerklokken klokken 10, noe som var utrolig kjipt siden jeg egentlig skulle stå modell på Headmasters for Blowdry-menuen demmes... hadde gledet meg, men sånn skjer når man ikke legger seg tidlig nok. Uansett - nå skal jeg ut en tur i en bursdag, så er nødt å begynne å fikse meg. Vi blogges i morgen :*