hits

september 2013

repost - selvtillitsboost

Hei! Jeg poster et innlegg som jeg skrev for litt over et år siden, tenker det er noe mange av dere kunne trengt å lese :)

Daglig får jeg mail fra mange jenter i alle aldre som handler om selvtillit, kroppsbilde, utseende og andre problemer. Det er veldig vanskelig for meg å svare personlig på alle disse mailene, derfor prøver jeg av og til å skrive noen temainnlegg som handler om ting jeg ofte får mail om. Nå tenkte jeg å ta opp et tema som mange sliter med: nemlig selvtillit. Det er ikke lett å alltid ha selvtillitten på topp. Jeg selv har ikke driitbra selvtillit, men jeg gjør det beste for meg føler jeg - og det er det viktigste. Jeg syns selv jeg har for store hofter, for tynne armer, for udefinert mage, for lange ben osv. Listen er lang, men jeg prøver å ikke legge meg for mye opp i det. Jeg prøver heller og fokusere på de tingene jeg liker med meg selv, uansett om det er vanskelig. For det er det, tro meg. Hvorfor se på det positive når du kan se på alt du vil endre hele tiden? Skal jeg være ærlig er det veldig slitsomt, tar ofte meg selv i å tenke at "det skal jeg trene, her skal jeg ta fettsuging, her må jeg operere, jeg skal gå opp i vekt der og der" osv. Det er ikke sunt å tenke på det hele tiden, for det bryter ned selvtilliten din! 

De tipsene jeg skriver nå er ikke noe som kommer til å endre kroppen din på noen måte, det er bare enkle tips for å glemme bort selvtillitsstyret og kanskje hjelpe deg på bedre vei.

 Først og fremst: kvitt deg med negative venner. Har du venner som hele tiden slenger frekke kommentarer, prøver å få deg i et dårlig lys både når dere er alene og blant folk - hva faen? Da er det ikke en venn. Du burde heller menge deg med folk som faktisk er positive og støtter deg, fremfor noen som lett kunne sagt at "nei, den kjolen var stygg på deg" fordi de syns du så way too hot ut i den og ikke vil at du skal se bedre ut. Hvis du henger for mye med folk som slenger med leppa om alt mulig er det alt for lett å bli slik selv, og det er ikke en bra vei å gå.

 Godta komplimenter: Hver gang man får et kompliment har mange en uvane med å svare med "Takk, men jeg syns ikke det" eller den typiske Facebook-tragedien hvor bestevenninnen kommenterer profilbildet ditt "Du er så pen pusen min<3<3<3" og du svarer med "Nei, jeg er så stygg :O DU som er pen jentami<3:DDD".... Nei, feil. Dropp det. Hvis noen gir deg et kompliment og faktisk syns noe bra om deg, burde du godta det og ta det inn til deg - at de faktisk liker det med deg som de nevnte. 

 Sammenlign deg med: DEG SELV. Det kommer sjeldent noe positivt ut av å sammenligne deg med andre. Å se på din kropp ved siden av en supertrent og fit modell vil bare gjøre det trist og deprimert om du føler at kroppen din er for stygg. Sammenlign heller bilder av deg selv for en tid tilbake siden med hvordan du ser ut i dag - er det en forbedring har du masse å være fornøyd med. Er det ikke en forbedring vet du at du må prøve hardere enn hva du har gjort tidligere.

 Positivitet: Kanskje det aller viktigste punktet. Er det for mye negativt i livet ditt, vil det bare forsterke en eventuell dårlig selvtillit. Ser du på deg selv negativt blir det enda verre. Se positivt på deg selv, tenk på alt du har og personene du har rundt deg. Hvordan kan du forbedre selvtilliten din? Finn noe positivt med deg selv, omså bare en ting, og den vil allerede være forbedret! 

 Finn dine styrker: Mange tror at de ikke er god til noe. At de er udugelige, og ikke klarer noe nyttig i livet. Det er feil - alle er god til noe. Du er kanskje ikke flink til å trene så ofte som andre, men kanskje du heller har veldig god kunnskap? Du vil komme langt i livet med bare det, tenk alle mulighetene som åpner seg da. Sannheten er at man kan ikke være god i alt, uansett hvor mye man skulle ønske det.

 Hjelp andre: Dette er noe jeg elsker. Å hjelpe andre gir deg så mye tilbake, den følelsen du sitter igjen med etterpå. Gi en 10er til en uteligger, hjelp moren din med søndagsvasken, jobb en vakt for en kollega som ikke kan - uansett om det er stort eller lite så er det å hjelpe en veldig positiv egenskap og jeg selv syns det gir meg en mye bedre selvfølelse. Føler meg ren, snill og omtenksom.  

 

Tumblr_lnp5i8ql531qlmlyco1_500_large 

Cute-fashion-girl-high-heels-love-favim.com-287919_large  
tcmn

answers

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, det var det jeg rakk for i dag! 

Har du bra forhold til familien din?
- Jeg vil si jeg har et veldig godt forhold til mamma, pappa og søsknene mine - men bortsett fra det har jeg ikke noe særlig kontakt med de andre i familien. Alle har sitt å holde på med, og det er ikke alle som er like close med tanter og onkler, gudforeldre osv. 


Tror du at du kommer til å flytte til Oslo eller et annet land noen gang?
- Kanskje senere i livet, men akkurat nå trives jeg i min hjemby og har ingen planer om å flytte med det første. Jeg er, som sagt før, ikke så veldig fan av selveste Oslo og syns det er alt for mye mennesker. Jeg trives nok bedre i en litt mindre by, hvor man kjenner de fleste! Vi får se hva som skjer når jeg blir eldre, kanskje tankene mine om eventuell flytting blir annerledes da :)

Har mammen din hest på rideskolen?
- Ja, mamma har en hest der som heter Dream. Jeg rir ikke selv, da jeg er allergisk mot pelsdyr utenom hund. Mamma sin lille stalljente ble derfor lillesøsteren min, som er den eneste av oss 4 barna som ikke er allergisk mot hest!

 
Hva er dine planer for framtiden?
- Ah, mine planer for framtiden... Jeg har IKKE peiling. Jeg vet bare at jeg ikke vil leve et A4 liv, selv om det er der de fleste ender opp. Jeg vil utforske verden, reise rundt og bli kjent med nye steder. Barn og stifting av familie kommer vel om en del år, men det er ikke noe jeg tenker på nå. Jeg har det ikke travelt med noe som helst, satser på at det enda er lenge til jeg dør. 


Hvordan var du i oppveksten din?
- I oppvekste min? Vel, som baby var jeg ganske stille av meg og var ikke noe særlig til bry for foreldrene mine. Fra 4-års alderen likte jeg best å leke for meg selv, og kunne sitte i flere timer uten at mamma hørte noe fra meg. Når jeg ble eldre, så begynte egentlig alt tullet jeg har gjort. Når jeg flyttet til Tromsø, begynte jeg å stjele (fyskammeseg) helt til jeg ble fersket av security på senteret, og fikk husarrest i en uke. Det var vel egentlig der de fleste problemene startet, og jeg har absolutt ikke vært en hver foreldres drøm. Har hatt mine krangler med mamma, utallige ganger har jeg funnet ut at nok er nok for så å storme ned trappen og erklære at "Æ FLYTTE TIL HAN PAPPA!!". Det skjedde aldri, men jo nærmere jeg kom 18-års alderen jo mer trøbbel ble det med mamma. Jeg har nå, heldigvis, blitt mer voksen. At jeg flyttet ut fra min mor har egentlig bare vært positivt, vi har fått et mye bedre forhold og vi kan prate normalt sammen uten at det blir krangling. 

Hvorfor farget du håret rødt?
- Haha, jeg var egentlig bare sinnsykt lei av brunt. Og rødt har jeg alltid hatt lyst til å prøve, så hvorfor ikke? Jeg ble iallefall utrolig fornøyd!


En gutt og en jente du kan fortelle alt til?
- En gutt jeg kan fortelle alt til er Marius, kjærester blir jo som en bestevenn. En jente som jeg har følt at jeg kan fortelle alt til er Meline, selv om jeg kan fortelle alt til de andre bestevenninnene mine også, men Meline er den jenta jeg stoler 110% på! 

Hvor mange seriøse forhold har du vært i?
- Kun et, og det er det jeg er i nå :)

Hva er den beste filmen du noengang har sett?
- Den beste filmen jeg kommer på er Law Abiding Citizen, den er sinnsykt rå!!

Hvorfor holdte dere Rannveig ute? Var det fordi hun er gravid?
- Vi holdte ikke Rannveig utenfor. MEN det er klart at hun ble litt utenfor siden hun var gravid, og ikke kunne feste, noe jeg og Ida hadde lyst til. En av grunnene til at ting ble som de ble, er fordi jeg følte ikke noe særlig connection med Rannveig fra begynnelsen av - hun viste lite interesse for å bli kjent med oss og å være sammen med oss, så da orket jeg ikke streve sånn med å få vært sammen med hun heller. Enkelte personer passer bare ikke like godt sammen :)

Du fremstår veldig sur i virkeligheten og på tv, er du en sur person?
- Nei, jeg er ikke en sur person. Med kameracrewet rundt meg hele tiden, så følte jeg et konstant press på meg og jeg klarte ikke å være naturlig. Gjennom innspillingen var det for det meste sånn at de ba oss om å gjøre ting, for eksempel "nå skal vi filme at dere blogger", så måtte vi sette oss ned og late som vi blogget eller noe. Og deretter blir selvfølgelig samtalene og væremåten litt unaturlig, når det er de som har sagt hva vi skal gjøre i utgangspunktet. 

Hvilken årstid er din favoritt?
- Helt klart sommer - både for min og bloggen sin del. Vinteren varer jo i et halvt år her i Nord-Norge, og når det er vinter i Tromsø er det mørkt hele dagen bortsett fra kanskje 1 time. Derfor blir det ekstremt dårlige bilder på vinteren, fordi det ikke er noe naturlig lys som slippes inn. Stakkar bloggen :( Ellers så er det et helvettes dårlig føre for å kjøre bil + at jeg hater å fryse.


Hvordan gikk det under den siste fot operasjonen din?
- Fot operasjon? Never heard of, sorry

Vokste du mer etter du hadde fått mensen?
- Ja, jeg vokste et par cm til. Jeg har bare hatt et mål i livet, og det var å nå 160cm før jeg sluttet og vokse, heldigvis har jeg klart det

Hva syns du om å bo alene, eller bor du med faren din?
- Jeg syns det er helt greit. Jeg bor ikke med pappaen min, men bor vel egentlig så og si med kjæresten siden han hele tiden er hos meg. Forhåpentligvis er det ikke lenge til vi "offisielt" bor sammen, akkurat nå er det jo min leilighet og det er jeg som betaler strøm osv. 

Tips til hvordan man får seg en kjæreste?
- Haha, nei det vet jeg ikke. Dette er jo min første ordentlige kjæreste, så har ikke så lang erfaring. Kanskje bare å være seg selv, så får man heller finne ut hvilke gutter som liker en for hvem man er :)


Hvor ofte er du hjemme hos familien din?
- Jeg prøver å dra innom en tur så ofte som mulig, så jeg er vel hos mamma ca en gang i uken og samme hos pappa. 

Hvordan forhold har du til kjæresten din? Kunne noe ha vært bedre?
- Vi har et veldig bra forhold. Jeg føler at jeg kan være meg selv 100% uten at det har noen betydning, kan være kjempestygg uten sminke og håret til alle kanter og han syns fremdeles jeg er verdens fineste jente. Vi snakker også veldig greit sammen, og er generelt ganske like i personlighet. Det er ikke noe jeg føler kunne vært bedre akkurat nå.

Sponset Charterfeber dere så dere fikk det litt billigere, eller måtte dere betale alt selv?
- Charterfeber, eller Rakett som produserer Charterfeber, dekte reisen og hotellet. Vi betalte selv for all kost som mat, drikke og aktiviteter vi ville gjøre. 

Hvorfor har du ikke blogget så mye i det siste?
- Rett og slett fordi jeg ikke har en dritt å blogge om. Alle dagene mine er helt like, så jeg sliter sinnsykt mye med å skrive om noe som ikke er dønn kjedelig å lese om. I tillegg har jeg reist en del og jeg har flyttet inn i ny leilighet, så har hatt mye å gjøre i perioder. MEN jeg prøver å forandre på det, jeg prøver så godt jeg kan (nesten) å få blogget hver dag. Så jeg håper dere legger merke til det :

Hvor lenge har du spart håret ditt (ikke klippet det kort)?
- Jeg klipte meg kort i 9. klasse om jeg husker riktig, og da klipte jeg det til rett over skuldrene. Etter det har jeg mer eller mindre bare stusset det, så har vel egentlig spart siden 9. klasse. Nå skal jeg spare til kjeeempelangt hår, syns aldri det blir langt nok! Det er det fineste jeg vet :D

 

spørsmålsrunde

Det er en stund siden jeg har svart dere på ting dere lurer på, så nå kjører jeg i gang en spørsmålsrunde. Svarene kommer iløpet av kvelden!


 

fredag = helg

Helloo

Nå er det fredag, og endelig helg! Jeg har jeg akkurat ordnet meg, og skal dra en tur på Jekta. Var innom en liten tur i går for å hente diamantringen jeg fikk i bursdagsgave hos kjæresten min, jeg måtte sende den inn til tilpassing fordi jeg bruker så små størrelser i ringer. Den er sååå fin, gleder meg veldig til å vise dere den! Ellers fikk jeg vin og sminketing i bursdagsgave, og hos mamma fikk jeg en micro. Dessverre er den ca like stor som et kjøkkenskap, så jeg har ikke plass til den på kjøkkenet mitt. Tror det er den største microen jeg har sett...

Dagens look er jakke fra River Island, bukse fra BikBok og bluse fra Forever21. På Nelly selger de jakken HER, men den er utsolgt. Dere finner også en lignende bukse HER- Hva skal du gjøre i dag?

MAST beauty bags

// produkter sponset av makestyle

Hei!

For et par dager siden fikk jeg Makestyle sine nye MAST beauty bags i posten, og jeg er forelsket ♥ Jeg har fått en i hver størrelse, og jeg vet helt ærlig ikke hvilken av de jeg skal ta i bruk først. Disse veskene er eksklusive vesker laget i ekte skinn, noe som gjør at de holder mye lengre enn andre typer laget av PVC. Noen syns kanskje disse beauty bagsene er dyre, men hvis man tenker seg om så er de egentlig ikke det - du får det du betaler for, og hvis du vil ha vesker i ekte skinn og god kvalitet så må du ut med litt mer enn for de som ikke er like gode. For eksempel så kan du kjøpe Lulu's sminkevesker i ekte skinn av samme størrelse, men til en mye dyrere pris, selv om de er i samme kvalitet. MOO veskene koster også mer. Så MAST veskene er ikke dyre i forhold til disse :)

De har lanseringstilbud på alle veskene og det gir deg 100 kr rabatt, så det er lurt å kjøpe de nå!

Min favoritt er den sorte Calli beauty bagen og den rosa Bowie toilet bagen!

Quin beauty bag fåes i hvit HER og i sort HER
Calli beauty bag fåes i sort HER og i hvit HER
Calli bagen får plass i Quin bagen, her ser dere hvilken forskjell det er på størrelsen på disse to


Bowie Toilet bag i rosa, lilla & sort. Bowie Cosmetic bag i sort, rosa & lilla. Bowie Mini Cosmetic bag i lilla, sort & rosa.- Hvilken likte du best? 

syk nå

Hei kjære :*

På lørdag feiret jeg jo bursdagen min, og det ble veldig vellykket! Vi var en 10-11 jenter samlet, og tror alle ble ganske snytt mot slutten. Jellyshotsene gikk ned på høykant, og de var ikke svake for å si det sånn. MEN jeg hadde en veldig fin feiring sammen med jentene, kunne ikke vært bedre :) Siden lørdag har jeg ikke gjort noe annet enn å være dritsyk, så derfor har jeg oppdatert dårlig. Jeg har en ekstrem tørrhoste som resulterer i brekninger, av og til hoster jeg til jeg bokstavelig talt spyr. Det er kjempeubehagelig, og på natten er det 100 ganger verre. Skulle til legen, men sover så tungt at jeg våkner ikke før sent og da rekker jeg ikke å dra. Det er forresten ikke på grunn av at jeg var ute, har vært syk i halvannen uke.. Noen som har noen "vidunderkurer"  mot tørrhoste osv? :'(


Noen få bilder fra lørdagen som et par av jentene tok. @karolinekasp, @birgitteross, @sofiekristin 

stringtruser

// innlegg i samarbeid med handelsportal.no

Hei!

Jeg har fått noen nye, morsomme produkter fra Handelsportal. Fikk blant annet et par søte truser til telefonen, som beskytter laderinngangen og hjemknappen - smart! Fikk også en screen protector med glitter, har ikke fått prøvd det på enda,men gleder meg til å se hvordan det ser ut! :) 


leopardtruse HER

 
"bokser" HER


Fant ikke produktet på nettsiden, men du finner et stort utvalg av morsomt og nyttig tilbehør HER

høstønsker

(alle lenker er adlinks) Hei!

Jeg kan ikke huske sist jeg hadde et innlegg om produkter fra Nelly, så nå skal jeg vise dere litt klær jeg kunne tenkt meg til høsten. Sommeren er over, og det betyr at vi pakker bort tynne bluser og korte shortser, for å bytte ut med varme og gode strikket gensere, bukser og parkaser. Jeg elsker en oversized ullgenser på en kald høstkveld. Du finner hele utvalget til Nelly HER, og for deg som ikke har så mye penger har de opp til 70% på utvalgte plagg HER

Selv vurderer jeg å bestille buksen og den siste strikket genseren! Hvilken er din favoritt? 


Parkas fra Only 499,- HER 


Parkas fra Jeane Blush med fuskepels 995,-. Brun HER, mørkblå HER, grønn HER og sort HER


Parkas fra Jeane Blush med fuskepels 995,-. Hvit HER, mørkblå HER.


"Fake uggs" fra River Island 299,-. Sort HER, gull HER 


Slim fit bukse fra NLY TREND 299,-. Sort HER, rød HER, blå HER og grønn HER


Strikket genser m/glidelås fra Jeane Blush 379,-. Hvit HER og sort HER


Genser med revemotiv fra Wildfox 995,- HER. Strikket genser fra Selected Femme 399,- HER.


Utrolig billig strikket genser fra Only 159,-. Mørkeblå HER, sort HER, mørkgrønn HER, mørkrød HER, hvit HER


Min favoritt - oversized strikket genser fra Selected Femme til 699,- HER

preps

Hei!

I skrivende øyeblikk er jeg egentlig i full sving med å ordne klart til bursdagsvorset jeg skal ha. Det er kombinert bursdag og innflytningsvors, siden jeg nylig har flyttet inn her. Jeg har bakt brownies med sjokoladeglasur, laget jellyshots og kjøpt inn potetgull. Haha, lol. Føler jeg forbereder en barnebursdag egentlig, men jaja. Jentene begynner å komme i 9-tiden, så jeg skal snart begynne å dolle meg opp litt. Har ikke bestemt meg for kveldens antrekk enda, men regner med det blir kjole! Vi får se :)
Jellyshots med alkohol er så enkelt å lage. Du kjøper inn shotteglass i plastikk og forskjellige farger gelè, alt etter som hvor mange jellyshots du skal ha. Så koker du opp 2 dl vann, avkjøler vannet litt og tilsetter 2 dl sprit, rør rundt et par minutter. Etterpå heller du gelèen i shotteglassene, og gjentar prosessen for hver farge med gelè. Til slutt setter du de til avkjøling i kjøleskapet, mine brukte ca 2-3 timer på å bli helt gelè. For dere som ikke vet hvordan man "drikker" jellyshots, så treng man ikke tygge de da det kan bli litt spritsmak. Man svelger det bare, noen liker å gjøre det bit for bit mens noen svelger hele klumpen på en gang. 

 

bursdagsprinsesse

Hei søte lesere!

I dag har jeg bursdag, og blir hele 19 år. Så langt har dagen vært perfekt, og jeg har følt meg litt som en prinsesse. Det startet med at kjæresten kom og vekket meg for å ta meg med opp i stuen. Der satt en av mine beste venner Meline med frokostbordet Marius hadde stelt i stand hvor det ble servert hjerteformet brødskive med egg og bacon. Han hadde pyntet med en utrolig fin bukett med rosa, hvite og lyserosa roser. I tillegg fikk jeg bursdagsgave fra Marius og fra Meline. Jeg er kjempefornøyd med gavene, Marius ga meg min første diamantring og Meline ga meg masse forskjellige ting jeg har stor bruk for. Jeg skal vise gavene jeg har fått ved en senere anledning. Fikk også favorittgodteriet mitt og halspastiller siden jeg er syk. Kunne ikke fått en bedre start på dagen, så tusen takk til Marius for å ha ordnet det og Meline som kom hit! 

Nå har jeg og kjæresten akkurat kommet hjem, vi har vært ute og spist middag, så resten av dagen skal vi egentlig bare slappe av. Vil takke for alle gratulasjoner jeg har fått i dag, det har vært utrolig mange som har tatt seg tiden til å gratulere meg og det setter jeg uendelig stor pris på. Jeg er så glad for at jeg har de vennene jeg har og den fantastiske kjæresten min. Kunne ikke hatt det bedre, det har så mye å si hvem du har rundt deg for at du skal trives. Jeg har også en helt fantastisk gruppe lesere på bloggen min som følger meg gjennom godt og vondt, jeg setter virkelig pris på hver og en av dere ♥ Av alle år jeg har lagt bak meg, har det siste vært et av de desidert beste! partytime

// alle lenker er adlinks // Hei!

Nå er sommeren over, men det betyr ikke at det er slutt på fester. Jeg har nå sett litt på Nelly etter nye kjoler som jeg kunne tenkt meg, og de har fått inn masse fint! Både kjoler og sko, alt jeg poster under her kunne jeg godt hatt i min garderobe. Man får aldri nok av kjoler, og det er så deilig å ha en ny kjole når man skal på fest eller andre plasser hvor man pynter seg litt. Du finner hele utvalget av festsko her og festkjoler her. Dette er mine favoritter på Nelly for tiden:


Sort HER, lysrosa HER


Mørkblå HER, rosa HER, blå HER, sort HER, gul HER, korall HER


Beige HER, rød HER


Sort HER, rød HER, blå HER


Sort HER, hvit HER


Sort HER, grønn HER, rød HER 


Sort/gull HER, grønn HER, rosa HER, nude HER, sort/sølv HER  

Du kan også få kjøpt anklecuffs som du kan bruke til hvilke som helst sko her, her, her og her

morgenrutine

God morgen solstråler

Nå har jeg og kjæresten akkurat spist frokost, som vanlig varme rundstykker med pålegg og kokt egg. Det begynner å bli en morgenrutine. Det er det første vi gjør når vi står opp hver dag. Siden jeg laget frokosten, skal han få rydde opp. Etterpå skal jeg ha storrengjøring i leiligheten, bli ferdig med alt og gjøre klart til jeg skal feire bursdagen min på lørdag med jentene. Grunnen til at jeg gjør det i dag, er siden min egentlige bursdag er i morgen - og jeg vil helst slippe å vaske i flere timer på dagen min. Da skal heller jeg og typen kose oss ♥

I dag fikk jeg faktisk tatt bilder av Marius, selv om jeg gjorde det uten tillatelse. Han hater å  være med på bilder, og det suger. Da kan jeg ikke vise han frem på bloggen :'(


- Noen som har noen forslag til drikkeleker og andre ting jeg kan ordne til bursdagen på lørdag?

madlady

// produkter sponset // Hei!

I dag var jeg på posten og hentet en pakke fra MadLady.se med litt klær jeg valgte meg ut for en uke siden. Er veldig fornøyd med alt, og gleder meg til å få brukt det. Likte spesielt godt hettegenseren med skinnermer og den lilla skjorten med hvite blonder. Er det noe man aldri får nok av, så må det være klær. Har et overfylt klesskap med null plass til nytt, så lurer på hvor i all verden jeg skal gjøre av de nye plaggene.. Haha! Snille kjæresten min har fått lov til å ta bilder av meg, noe han aldri ville fått lov til tidligere da jeg syns det er kleint for min del.

Hvilket plagg likte du best? 

genser HER


bluse HERbukse HER (har min i XS)


genser HER, vest HER

min nye hårfarge

Hei!

Jeg sa jo jeg skulle vise dere min nye hårfarge, så here you go! Jeg farget håret hos min faste frisør Linn-Ramona, bare at nå har hun flyttet til en salong i sentrum som heter Stenersen Frisør. Det er en frisørsalong for både damer og herrer. De har mange dyktige frisører, men jeg er veldig fornøyd med jobben Linn gjør med håret mitt. Hun lytter til hvordan jeg ønsker det, og resultatet blir bestandig slik som jeg ser for meg. Jeg er utrolig fornøyd med rødfargen jeg fikk, vi farget det ganske rødt i lengdene med en mørkere farge i hodebunnen. Jeg farget det jo litt rødlig for et par måneder siden, men ikke i nærheten av så rødt som nå. Syns den jeg har nå er mye finere, og jeg angrer ikke på at jeg turte å gå for en så sterk farge. Den blir å falme litt i vask, men har fått med meg en boks med rødfarge som jeg kan friske opp håret med. Stusset det også litt i tuppene :)

De har drop-in timer, så det er bare å ta turen innom. Strandskillet 2 er adressen :)
Til de som har spurt tidligere, så bruker jeg ikke extensions. Har spart en stund nå, og håret mitt er ganske tykt. Har ikke på meg sminke på bildene, så ikke bry dere om ansiktet.. hehe

uønsket gjest

Hei!

Ingen unnskyldning denne gangen, hehe. Siden sist har jeg feiret 18-års dagen til bestevenninna mi, farget håret, prøvd å komme i mål her hjemme og jeg har vært barnevakt hele helgen for småsøsknene mine. Har også fått en del nye ting som jeg skal vise dere i morgen. Egentlig burde jeg laget et helt innlegg med alt jeg har shoppet /fått i posten det siste halvåret, for dere vet så og si ikke om noe. Skal bli flinkere å vise dere innkjøp, jeg selv elsker å se på innkjøp så regner med flere av dere gjør det. Jeg skal også vise dere den nye hårfargen min ordentlig i morgen, håret er ganske fettete nå så må få dusjet først..

I kveld er det tid for Charterfeber igjen, klokken 21.30 på TV3 kan dere se oss alle igjen. I denne episoden drar vi blant annet ut og spiser sammen med en uønsket gjest (som etterhvert må forlate bordet), mens Rannveig holder seg på hotellet da hun ikke er helt i form.  

OG sist men ikke minst, så har jeg bursdag om 3 dager! På fredag blir jeg hele 19 år, sinnsykt unødvendig alder men jaja. Skal feire på lørdag :)


fennec fox

Heiii!

I går ble min kjære bestevenninne Meline 18 år, så vi var samlet sikkert 20 jenter for å feire hun. Ble en liten tur på byen også, så er sånn passelig redusert i dag. Og for dere som så tirsdagens episode, og tok opp det med kofferten til Rannveig - ja, det var dumt av oss å ikke spørre om hun trengte hjelp, men tenkte ikke på det akkurat der og da. Når jeg ble filmet, var det det eneste som stod i hodet mitt. Og det var da strengt tatt en heis 2 meter unna, hadde jeg vært gravid ville jeg nok gått til heisen og ikke lagt all forventning på at andre skulle hjulpet meg. Men det er forståelig at Rannveig reagerte på det :) At vi var så umoden fordi Ida køddet med en stakkars kakkerlakk får bare være, sånn kødder jeg med vennene mine hele tiden. Det er ikke verdens undergang. Ida kastet den jo ikke på Rannveig eller noe, så ingen døde.

Har forresten funnet verdens søteste dyr. Det er en Fennek rev, og den finner man i Sahara i Nord-Afrika. Fenneken tilhører hundefamilien og er den minste av alle canidene. Det er mange som har Fenneken som husdyr i USA. Det er ikke lovlig i Norge å holde rev som husdyr så vidt jeg vet, og man finner neppe reven i Norge, men hadde det vært lovlig ville jeg heller hatt en sånn enn en hund. Den er ganske liten, vekt fra 0,8 til 1,5 kg og den har enorme ører. 


Baby Fennek


Se så søt! Denne er en valp- Noen som har hatt rev som husdyr? Hvordan er det?

episode 2

Hei!

Nå er det ikke lenge til episode 2 av Charterfeber begynner, klokken 21.30 kan dere skru på TV3 og få med dere blant annet hva som skjer når det oppdages en kakkerlakk på hotellrommet vårt. Litt skrik og hyl blir det iallefall, haha! Jeg selv har ikke sett noe annet enn første episode, så det er like spennende for meg som for dere. Kanskje litt mer for min del, siden jeg ikke husker så mye av hva vi filmet. Dere som har sett første episode forrige uke, har dere fått dere noen favoritter i serien? Mine favoritter er helt klart Svein og Gunnar, de vet det å lage liv!!

Og til dere som lurer på "what does the fox say?" så har noen av deltakerne i Charterfeber svaret på akkurat dette:
 Så, hva tror du? Hva sier egentlig reven?

sara happ

// produkter sponset av makestyle
Hei!

I helgen klarte jeg å _igjen_ ødelegge minnekortet mitt, så ble ikke noe blogging da.. Nå har jeg kjøpt nytt igjen, så får vi håpe det varer litt lengre denne gangen. For litt siden fikk jeg en pakke fra Makestyle med litt nyheter, blant annet The Lip Scrub fra Sara Happ. Prøvde nylig leppeskrubben, og den var utrolig god. Min er i grapefruit, og jeg sverger - kunne faktisk spist den så godt smakte den. Ikke nok med den gode smaken, men leppene ble utrolig myke etterpå. Så om dere er på utkikk etter en god leppeskrubb anbefaler jeg denne.

I tillegg fikk jeg Sweethearts blush fra Too Faced, en blush som kommer i en hjertepakning med tre forskjellige rosanyanser. Og to nydelige neglelakker fra Nilens Jord (rosa glitter & fersken)+ en "penn" med base og top coat for neglelakk, utrolig smart. Så nå har jeg enda litt flere beautyproducts til sminkebordet mitt. Jeg vet ikke om dere er sånn, men jeg elsker når sminke og andre produkter har en girly look ♥

love

Hei!

Først vil jeg bare si tuuusen takk for alle tilbakemeldinger på det forrige innlegget mitt. Når jeg postet det, hadde jeg sett for meg masse krasse kommentarer, men der tok jeg feil. Det varmer at så mange av dere tok dere tid til å komme med tips for å hjelpe meg - det setter jeg utrolig stor pris på. Har lest gjennom alle kommentarene, så jeg har fått en haug med nyttige råd, Hjertelig ♥ Nå skal jeg rydde vekk litt ting i leiligheten og prøve å komme i mål her hjemme, for hvis jeg skal klare å få orden på økonomien så føler jeg at første steg er å få orden rundt seg her hjemme. Det verste jeg vet er rot, jeg klarer ikke gjøre noe når det ikke ser greit ut rundt meg!!

Ellers var det faktisk så vidt jeg fikk middag i dag, hadde en 20-kroning så det ble kjøttdeig.. Spagetthi og saus hadde jeg fra før av. Akkurat nå skulle jeg ønske det var lønningsdag N-Å. Men det er enda 10 dager til, haha :( Nå skal jeg hive meg litt rundt, så blogges vi kanskje senere eller i morgen. Love you :*


gal til høyre. bukse bikbok, genser forever21, converse junkyard.no
økonomi er et helvette

Hei!

Jeg syns egentlig det her er litt flaut å ta opp, men dere vet jo alt om meg så hvorfor ikke. Den siste tiden har jeg slitt ganske mye på det økonomiske plan, mest på grunn av det ekstreme forbruket jeg har. Når jeg har fått regninger, har jeg bare lagt de til sides uten å åpne de. Det har resultert i veeldig mange inkassosaker som gjør at jeg sløser med penger (for hadde jeg betalt i tide, hadde jeg jo spart flere tusener av kroner), jeg hadde til og med en inkassosak fra januar som jeg fant ut av i august. Den var på tur til å gå til rettsak, og det er ille. Jeg har null kontroll på økonomien, det er helt håpløst. Man blir på en måte deprimert av det, for man vet ikke hvor man skal begynne eller hva man skal gjøre. I tillegg til at jeg har så mye ubetalt, så har jeg nettopp svidd av veldig mye penger på ferie, ting til leiligheten og annet tull som jeg heller kunne spart. Spiser ute alt for ofte, og sparer ikke et eneste rødt øre. Alle pengene jeg får inn på konto går til uviktige ting. Jeg har faktisk ikke snøring på hvor mye i måneden jeg bruker, men det er langt mer enn de fleste voksne. Og da går ingenting til ting som er absolutt nødvendig. I går fikk jeg et lass med regninger og inkassosaker, som jeg kviet meg til å åpne. Da begynte jeg faktisk å gråte for at jeg har vært så ute på kjøret med alt det her.. 

Derfor innså jeg i dag at nok er nok, kontaktet mamma og fikk hun til å hjelpe meg å ordne opp med alle ubetalte regninger og ringe alle inkassoselskapene for å få orden. Så nå har jeg betalt det som jeg hadde til nå, men det kommer sikkert enda mer i posten. Det er ikke det at jeg ikke har penger, for det har jeg, men de pengene jeg har skal gå til noe helt annet og mye viktigere. I tillegg har jeg en del penger på BSU konto som kun kan brukes til bolig, og sparekontoer hvor jeg sparer opp penger fordi jeg er skyldig staten, og de kødder man ikke med. 

Jeg har jo ikke noen andre enn meg selv å skylde på, men lurte egentlig på om noen av mine lesere har slitt med det samme, og har noen gode tips å komme med når det gjelder budsjett og å ikke bruke unødvendige penger? Sparingstips, tips til å være flinkere med regninger - ja, egentlig tips og triks når det gjelder alt med økonomi. Jeg vet at mange unge sliter med det her. 

 


I går var "UBETALT" full og den andre så og si tom, mens i dag...

 
.. er det motsatt! For første gang på lenge er "UBETALT" tømt, og GUD det er deilig.

gravid?

Haha, jeg skjønner virkelig ikke noe. Jeg får kommentarer hver dag om at jeg er gravid, kommentarer som "magen din begynner å vises", "du har lagt på deg, er du gravid?", "når kommer barnet?" og slikt. Er dette på grunn av det innlegget hvor jeg skrev at jeg var så sliten for tiden? For da tar dere feil, jeg er da absolutt ikke gravid. Skal ikke ha unge så tidlig - da jeg verken er klar for det eller har lyst til det. Barn blir det om en del år, så dere trenger ikke å bekymre dere. Der, da hadde dere fått svar på det ryktet. No pregnancy, no baby, no nothing. Kanskje jeg bare har lagt på meg på magen av junkfooden? Haha! Og til alle som lurer på om det er slutt mellom meg og kjæresten min, så nei, vi er enda sammen ♥ Han er bare ikke så kameraglad, så derfor blir det lite av han på bloggen..


Toppen (199,-) og buksen (299,-) kjøpte jeg på BikBok i Oslo

 

tune inn på TV3

Heiheeei!

Da var jeg endelig kommet hjem, akkurat i tide til første episode av Charterfeber. Om 30 minutter, klokken 21.30, kan dere slå på TV3 for å få med dere første episode. Jeg selv har sett den, men tenkte å se den en gang til siden jeg ikke har så mye annet å ta meg til. Hvis dere syns jeg ser feit ut i trynet, så er det fordi jeg tok restylane dagen før jeg reiste og derfor var veldig hoven. Ikke smart, I know..

Når vi kom hjem til hotellet i går etter premierefesten, var jeg så flink at jeg fikk Ida til å ta litt antrekksbilder. Ikke det mest spennende antrekket med flest detaljer, men det får gå. Skulle egentlig ha på en annen kjole, men hadde ikke med meg jakke så det hadde blitt alt for kaldt. Kjolen er fra Nelly, skoene er fra en butikk i USA og smykket er fra Primark. 
haha så sykt mye blomster, my eyes... my eyes, they're bleeding :o

svein the man

Hei!

I går ankom jeg Oslo sammen med Ida i forbindelse med premierefesten til Charterfeber. Her var alle deltagere og alle som har jobbet med programmet samlet for å få se første episode. Jeg møtte mange hyggelige mennesker som sammen har jobbet for å få til en fantastisk sesong av Charterfeber, og resultatet tror jeg blir veldig bra. Møtte også igjen crewet som filmet oss nede på GC, så er fornøyd med kvelden :) Etter premierefesten hadde vi tenkt oss ut, men da jeg ikke er noen fan av 18-års plassene dro vi heller tilbake til hotellet.

Nå sitter jeg på Gardermoen og venter på flyet mitt, skal bli godt å komme hjem igjen. Jeg er faktisk ikke så glad i å være i Oslo, syns det er et evig stress å reise nedover, og jeg kunne for eksempel aldri flyttet hit. Byen er ikke hjemmekoselig og det er alt for mye mennesker, jeg trives mye bedre i Tromsø!

Meg, kongen Svein og Ida i går

konkurranse - vinn 3 deksler

Hei!

I forbindelse med et salg Handelsportal.no har, deler jeg ut 6 bling-deksler til iPhone 4/4S. Jeg trekker to vinnere som får tre deksler hver, og det eneste du trenger å gjøre er og kommentere innlegget med hvilke tre deksler du vinner. Trekker vinneren på denne og på den forrige konkurransen neste helg. Nå har Handelsportal salg på ALLE bling-deksler til iPhone 4/4S, alle dekslene er satt ned til kun 30 kroner! Du finner salget HER