Lukk meny
 • 30.09.2013
 • Hverdag
 • solariumskos

  Hei!

  Nå har jeg og kjæresten vært og vasket bilen, og vi har tatt sol for første gang på sikkert 1 og en halv måned. Bilen har jeg ikke vasket siden begynnelsen av august, og med hvit bil så burde man vaske den litt oftere. Fikk iallefall rengjort både innvendig og utvendig. Og gjett hva? Jeg klarte å få typen med på noen bilder, ENDELIG. Han hater det, men nå synes jeg det er på tide at han lærer seg å like det. Han blir nemlig pent nødt å være med på bilder i ny og ne fremover :)

  I morgen har Marius bursdag, så vi tenkte å dra hjem på besøk til foreldrene hans og være der litt. Skal ta med meg Mac'en så jeg får blogget! Nå skal vi lage biff, se på film og kose oss.  genseren min er sponset fra junkyard.no


  lyyykkelig
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 • 30.09.2013 19:09
 • Hverdag
 • 155 kommentarer
 • 30.09.2013
 • Temaer
 • repost - selvtillitsboost

  Hei! Jeg poster et innlegg som jeg skrev for litt over et år siden, tenker det er noe mange av dere kunne trengt å lese :)

  Daglig får jeg mail fra mange jenter i alle aldre som handler om selvtillit, kroppsbilde, utseende og andre problemer. Det er veldig vanskelig for meg å svare personlig på alle disse mailene, derfor prøver jeg av og til å skrive noen temainnlegg som handler om ting jeg ofte får mail om. Nå tenkte jeg å ta opp et tema som mange sliter med: nemlig selvtillit. Det er ikke lett å alltid ha selvtillitten på topp. Jeg selv har ikke driitbra selvtillit, men jeg gjør det beste for meg føler jeg - og det er det viktigste. Jeg syns selv jeg har for store hofter, for tynne armer, for udefinert mage, for lange ben osv. Listen er lang, men jeg prøver å ikke legge meg for mye opp i det. Jeg prøver heller og fokusere på de tingene jeg liker med meg selv, uansett om det er vanskelig. For det er det, tro meg. Hvorfor se på det positive når du kan se på alt du vil endre hele tiden? Skal jeg være ærlig er det veldig slitsomt, tar ofte meg selv i å tenke at "det skal jeg trene, her skal jeg ta fettsuging, her må jeg operere, jeg skal gå opp i vekt der og der" osv. Det er ikke sunt å tenke på det hele tiden, for det bryter ned selvtilliten din! 

  De tipsene jeg skriver nå er ikke noe som kommer til å endre kroppen din på noen måte, det er bare enkle tips for å glemme bort selvtillitsstyret og kanskje hjelpe deg på bedre vei.

   Først og fremst: kvitt deg med negative venner. Har du venner som hele tiden slenger frekke kommentarer, prøver å få deg i et dårlig lys både når dere er alene og blant folk - hva faen? Da er det ikke en venn. Du burde heller menge deg med folk som faktisk er positive og støtter deg, fremfor noen som lett kunne sagt at "nei, den kjolen var stygg på deg" fordi de syns du så way too hot ut i den og ikke vil at du skal se bedre ut. Hvis du henger for mye med folk som slenger med leppa om alt mulig er det alt for lett å bli slik selv, og det er ikke en bra vei å gå.

   Godta komplimenter: Hver gang man får et kompliment har mange en uvane med å svare med "Takk, men jeg syns ikke det" eller den typiske Facebook-tragedien hvor bestevenninnen kommenterer profilbildet ditt "Du er så pen pusen min<3<3<3" og du svarer med "Nei, jeg er så stygg :O DU som er pen jentami<3:DDD".... Nei, feil. Dropp det. Hvis noen gir deg et kompliment og faktisk syns noe bra om deg, burde du godta det og ta det inn til deg - at de faktisk liker det med deg som de nevnte. 

   Sammenlign deg med: DEG SELV. Det kommer sjeldent noe positivt ut av å sammenligne deg med andre. Å se på din kropp ved siden av en supertrent og fit modell vil bare gjøre det trist og deprimert om du føler at kroppen din er for stygg. Sammenlign heller bilder av deg selv for en tid tilbake siden med hvordan du ser ut i dag - er det en forbedring har du masse å være fornøyd med. Er det ikke en forbedring vet du at du må prøve hardere enn hva du har gjort tidligere.

   Positivitet: Kanskje det aller viktigste punktet. Er det for mye negativt i livet ditt, vil det bare forsterke en eventuell dårlig selvtillit. Ser du på deg selv negativt blir det enda verre. Se positivt på deg selv, tenk på alt du har og personene du har rundt deg. Hvordan kan du forbedre selvtilliten din? Finn noe positivt med deg selv, omså bare en ting, og den vil allerede være forbedret! 

   Finn dine styrker: Mange tror at de ikke er god til noe. At de er udugelige, og ikke klarer noe nyttig i livet. Det er feil - alle er god til noe. Du er kanskje ikke flink til å trene så ofte som andre, men kanskje du heller har veldig god kunnskap? Du vil komme langt i livet med bare det, tenk alle mulighetene som åpner seg da. Sannheten er at man kan ikke være god i alt, uansett hvor mye man skulle ønske det.

   Hjelp andre: Dette er noe jeg elsker. Å hjelpe andre gir deg så mye tilbake, den følelsen du sitter igjen med etterpå. Gi en 10er til en uteligger, hjelp moren din med søndagsvasken, jobb en vakt for en kollega som ikke kan - uansett om det er stort eller lite så er det å hjelpe en veldig positiv egenskap og jeg selv syns det gir meg en mye bedre selvfølelse. Føler meg ren, snill og omtenksom.  

   

  Tumblr_lnp5i8ql531qlmlyco1_500_large 

  Cute-fashion-girl-high-heels-love-favim.com-287919_large  
  tcmn
 • 30.09.2013 15:33
 • Temaer
 • 40 kommentarer
 • 28.09.2013
 • Spørsmål
 • answers

  Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, det var det jeg rakk for i dag! 

  Har du bra forhold til familien din?
  - Jeg vil si jeg har et veldig godt forhold til mamma, pappa og søsknene mine - men bortsett fra det har jeg ikke noe særlig kontakt med de andre i familien. Alle har sitt å holde på med, og det er ikke alle som er like close med tanter og onkler, gudforeldre osv. 


  Tror du at du kommer til å flytte til Oslo eller et annet land noen gang?
  - Kanskje senere i livet, men akkurat nå trives jeg i min hjemby og har ingen planer om å flytte med det første. Jeg er, som sagt før, ikke så veldig fan av selveste Oslo og syns det er alt for mye mennesker. Jeg trives nok bedre i en litt mindre by, hvor man kjenner de fleste! Vi får se hva som skjer når jeg blir eldre, kanskje tankene mine om eventuell flytting blir annerledes da :)

  Har mammen din hest på rideskolen?
  - Ja, mamma har en hest der som heter Dream. Jeg rir ikke selv, da jeg er allergisk mot pelsdyr utenom hund. Mamma sin lille stalljente ble derfor lillesøsteren min, som er den eneste av oss 4 barna som ikke er allergisk mot hest!

   
  Hva er dine planer for framtiden?
  - Ah, mine planer for framtiden... Jeg har IKKE peiling. Jeg vet bare at jeg ikke vil leve et A4 liv, selv om det er der de fleste ender opp. Jeg vil utforske verden, reise rundt og bli kjent med nye steder. Barn og stifting av familie kommer vel om en del år, men det er ikke noe jeg tenker på nå. Jeg har det ikke travelt med noe som helst, satser på at det enda er lenge til jeg dør. 


  Hvordan var du i oppveksten din?
  - I oppvekste min? Vel, som baby var jeg ganske stille av meg og var ikke noe særlig til bry for foreldrene mine. Fra 4-års alderen likte jeg best å leke for meg selv, og kunne sitte i flere timer uten at mamma hørte noe fra meg. Når jeg ble eldre, så begynte egentlig alt tullet jeg har gjort. Når jeg flyttet til Tromsø, begynte jeg å stjele (fyskammeseg) helt til jeg ble fersket av security på senteret, og fikk husarrest i en uke. Det var vel egentlig der de fleste problemene startet, og jeg har absolutt ikke vært en hver foreldres drøm. Har hatt mine krangler med mamma, utallige ganger har jeg funnet ut at nok er nok for så å storme ned trappen og erklære at "Æ FLYTTE TIL HAN PAPPA!!". Det skjedde aldri, men jo nærmere jeg kom 18-års alderen jo mer trøbbel ble det med mamma. Jeg har nå, heldigvis, blitt mer voksen. At jeg flyttet ut fra min mor har egentlig bare vært positivt, vi har fått et mye bedre forhold og vi kan prate normalt sammen uten at det blir krangling. 

  Hvorfor farget du håret rødt?
  - Haha, jeg var egentlig bare sinnsykt lei av brunt. Og rødt har jeg alltid hatt lyst til å prøve, så hvorfor ikke? Jeg ble iallefall utrolig fornøyd!


  En gutt og en jente du kan fortelle alt til?
  - En gutt jeg kan fortelle alt til er Marius, kjærester blir jo som en bestevenn. En jente som jeg har følt at jeg kan fortelle alt til er Meline, selv om jeg kan fortelle alt til de andre bestevenninnene mine også, men Meline er den jenta jeg stoler 110% på! 

  Hvor mange seriøse forhold har du vært i?
  - Kun et, og det er det jeg er i nå :)

  Hva er den beste filmen du noengang har sett?
  - Den beste filmen jeg kommer på er Law Abiding Citizen, den er sinnsykt rå!!

  Hvorfor holdte dere Rannveig ute? Var det fordi hun er gravid?
  - Vi holdte ikke Rannveig utenfor. MEN det er klart at hun ble litt utenfor siden hun var gravid, og ikke kunne feste, noe jeg og Ida hadde lyst til. En av grunnene til at ting ble som de ble, er fordi jeg følte ikke noe særlig connection med Rannveig fra begynnelsen av - hun viste lite interesse for å bli kjent med oss og å være sammen med oss, så da orket jeg ikke streve sånn med å få vært sammen med hun heller. Enkelte personer passer bare ikke like godt sammen :)

  Du fremstår veldig sur i virkeligheten og på tv, er du en sur person?
  - Nei, jeg er ikke en sur person. Med kameracrewet rundt meg hele tiden, så følte jeg et konstant press på meg og jeg klarte ikke å være naturlig. Gjennom innspillingen var det for det meste sånn at de ba oss om å gjøre ting, for eksempel "nå skal vi filme at dere blogger", så måtte vi sette oss ned og late som vi blogget eller noe. Og deretter blir selvfølgelig samtalene og væremåten litt unaturlig, når det er de som har sagt hva vi skal gjøre i utgangspunktet. 

  Hvilken årstid er din favoritt?
  - Helt klart sommer - både for min og bloggen sin del. Vinteren varer jo i et halvt år her i Nord-Norge, og når det er vinter i Tromsø er det mørkt hele dagen bortsett fra kanskje 1 time. Derfor blir det ekstremt dårlige bilder på vinteren, fordi det ikke er noe naturlig lys som slippes inn. Stakkar bloggen :( Ellers så er det et helvettes dårlig føre for å kjøre bil + at jeg hater å fryse.


  Hvordan gikk det under den siste fot operasjonen din?
  - Fot operasjon? Never heard of, sorry

  Vokste du mer etter du hadde fått mensen?
  - Ja, jeg vokste et par cm til. Jeg har bare hatt et mål i livet, og det var å nå 160cm før jeg sluttet og vokse, heldigvis har jeg klart det

  Hva syns du om å bo alene, eller bor du med faren din?
  - Jeg syns det er helt greit. Jeg bor ikke med pappaen min, men bor vel egentlig så og si med kjæresten siden han hele tiden er hos meg. Forhåpentligvis er det ikke lenge til vi "offisielt" bor sammen, akkurat nå er det jo min leilighet og det er jeg som betaler strøm osv. 

  Tips til hvordan man får seg en kjæreste?
  - Haha, nei det vet jeg ikke. Dette er jo min første ordentlige kjæreste, så har ikke så lang erfaring. Kanskje bare å være seg selv, så får man heller finne ut hvilke gutter som liker en for hvem man er :)


  Hvor ofte er du hjemme hos familien din?
  - Jeg prøver å dra innom en tur så ofte som mulig, så jeg er vel hos mamma ca en gang i uken og samme hos pappa. 

  Hvordan forhold har du til kjæresten din? Kunne noe ha vært bedre?
  - Vi har et veldig bra forhold. Jeg føler at jeg kan være meg selv 100% uten at det har noen betydning, kan være kjempestygg uten sminke og håret til alle kanter og han syns fremdeles jeg er verdens fineste jente. Vi snakker også veldig greit sammen, og er generelt ganske like i personlighet. Det er ikke noe jeg føler kunne vært bedre akkurat nå.

  Sponset Charterfeber dere så dere fikk det litt billigere, eller måtte dere betale alt selv?
  - Charterfeber, eller Rakett som produserer Charterfeber, dekte reisen og hotellet. Vi betalte selv for all kost som mat, drikke og aktiviteter vi ville gjøre. 

  Hvorfor har du ikke blogget så mye i det siste?
  - Rett og slett fordi jeg ikke har en dritt å blogge om. Alle dagene mine er helt like, så jeg sliter sinnsykt mye med å skrive om noe som ikke er dønn kjedelig å lese om. I tillegg har jeg reist en del og jeg har flyttet inn i ny leilighet, så har hatt mye å gjøre i perioder. MEN jeg prøver å forandre på det, jeg prøver så godt jeg kan (nesten) å få blogget hver dag. Så jeg håper dere legger merke til det :

  Hvor lenge har du spart håret ditt (ikke klippet det kort)?
  - Jeg klipte meg kort i 9. klasse om jeg husker riktig, og da klipte jeg det til rett over skuldrene. Etter det har jeg mer eller mindre bare stusset det, så har vel egentlig spart siden 9. klasse. Nå skal jeg spare til kjeeempelangt hår, syns aldri det blir langt nok! Det er det fineste jeg vet :D

   

 • 28.09.2013 22:26
 • Spørsmål
 • 41 kommentarer
 • 28.09.2013
 • Spørsmål
 • spørsmålsrunde

  Det er en stund siden jeg har svart dere på ting dere lurer på, så nå kjører jeg i gang en spørsmålsrunde. Svarene kommer iløpet av kvelden!


   

 • 28.09.2013 17:45
 • Spørsmål
 • 222 kommentarer
 • 27.09.2013
 • Hverdag
 • fredag = helg

  Helloo

  Nå er det fredag, og endelig helg! Jeg har jeg akkurat ordnet meg, og skal dra en tur på Jekta. Var innom en liten tur i går for å hente diamantringen jeg fikk i bursdagsgave hos kjæresten min, jeg måtte sende den inn til tilpassing fordi jeg bruker så små størrelser i ringer. Den er sååå fin, gleder meg veldig til å vise dere den! Ellers fikk jeg vin og sminketing i bursdagsgave, og hos mamma fikk jeg en micro. Dessverre er den ca like stor som et kjøkkenskap, så jeg har ikke plass til den på kjøkkenet mitt. Tror det er den største microen jeg har sett...

  Dagens look er jakke fra River Island, bukse fra BikBok og bluse fra Forever21. På Nelly selger de jakken HER, men den er utsolgt. Dere finner også en lignende bukse HER  - Hva skal du gjøre i dag?

 • 27.09.2013 17:41
 • Hverdag
 • 33 kommentarer
 • Flere innlegg i Temaer

  • 05.09.2013
  • Temaer
  • økonomi er et helvette

   Hei!

   Jeg syns egentlig det her er litt flaut å ta opp, men dere vet jo alt om meg så hvorfor ikke. Den siste tiden har jeg slitt ganske mye på det økonomiske plan, mest på grunn av det ekstreme forbruket jeg har. Når jeg har fått regninger, har jeg bare lagt de til sides uten å åpne de. Det har resultert i veeldig mange inkassosaker som gjør at jeg sløser med penger (for hadde jeg betalt i tide, hadde jeg jo spart flere tusener av kroner), jeg hadde til og med en inkassosak fra januar som jeg fant ut av i august. Den var på tur til å gå til rettsak, og det er ille. Jeg har null kontroll på økonomien, det er helt håpløst. Man blir på en måte deprimert av det, for man vet ikke hvor man skal begynne eller hva man skal gjøre. I tillegg til at jeg har så mye ubetalt, så har jeg nettopp svidd av veldig mye penger på ferie, ting til leiligheten og annet tull som jeg heller kunne spart. Spiser ute alt for ofte, og sparer ikke et eneste rødt øre. Alle pengene jeg får inn på konto går til uviktige ting. Jeg har faktisk ikke snøring på hvor mye i måneden jeg bruker, men det er langt mer enn de fleste voksne. Og da går ingenting til ting som er absolutt nødvendig. I går fikk jeg et lass med regninger og inkassosaker, som jeg kviet meg til å åpne. Da begynte jeg faktisk å gråte for at jeg har vært så ute på kjøret med alt det her.. 

   Derfor innså jeg i dag at nok er nok, kontaktet mamma og fikk hun til å hjelpe meg å ordne opp med alle ubetalte regninger og ringe alle inkassoselskapene for å få orden. Så nå har jeg betalt det som jeg hadde til nå, men det kommer sikkert enda mer i posten. Det er ikke det at jeg ikke har penger, for det har jeg, men de pengene jeg har skal gå til noe helt annet og mye viktigere. I tillegg har jeg en del penger på BSU konto som kun kan brukes til bolig, og sparekontoer hvor jeg sparer opp penger fordi jeg er skyldig staten, og de kødder man ikke med. 

   Jeg har jo ikke noen andre enn meg selv å skylde på, men lurte egentlig på om noen av mine lesere har slitt med det samme, og har noen gode tips å komme med når det gjelder budsjett og å ikke bruke unødvendige penger? Sparingstips, tips til å være flinkere med regninger - ja, egentlig tips og triks når det gjelder alt med økonomi. Jeg vet at mange unge sliter med det her. 

    


   I går var "UBETALT" full og den andre så og si tom, mens i dag...

    
   .. er det motsatt! For første gang på lenge er "UBETALT" tømt, og GUD det er deilig.

  • 05.09.2013 20:22
  • Temaer
  • 288 kommentarer
  • 04.09.2013
  • Blogg
  • gravid?

   Haha, jeg skjønner virkelig ikke noe. Jeg får kommentarer hver dag om at jeg er gravid, kommentarer som "magen din begynner å vises", "du har lagt på deg, er du gravid?", "når kommer barnet?" og slikt. Er dette på grunn av det innlegget hvor jeg skrev at jeg var så sliten for tiden? For da tar dere feil, jeg er da absolutt ikke gravid. Skal ikke ha unge så tidlig - da jeg verken er klar for det eller har lyst til det. Barn blir det om en del år, så dere trenger ikke å bekymre dere. Der, da hadde dere fått svar på det ryktet. No pregnancy, no baby, no nothing. Kanskje jeg bare har lagt på meg på magen av junkfooden? Haha! Og til alle som lurer på om det er slutt mellom meg og kjæresten min, så nei, vi er enda sammen ♥ Han er bare ikke så kameraglad, så derfor blir det lite av han på bloggen..


   Toppen (199,-) og buksen (299,-) kjøpte jeg på BikBok i Oslo

    

  • 04.09.2013 20:19
  • Blogg
  • 53 kommentarer
  • 03.09.2013
  • Outfits
  • tune inn på TV3

   Heiheeei!

   Da var jeg endelig kommet hjem, akkurat i tide til første episode av Charterfeber. Om 30 minutter, klokken 21.30, kan dere slå på TV3 for å få med dere første episode. Jeg selv har sett den, men tenkte å se den en gang til siden jeg ikke har så mye annet å ta meg til. Hvis dere syns jeg ser feit ut i trynet, så er det fordi jeg tok restylane dagen før jeg reiste og derfor var veldig hoven. Ikke smart, I know..

   Når vi kom hjem til hotellet i går etter premierefesten, var jeg så flink at jeg fikk Ida til å ta litt antrekksbilder. Ikke det mest spennende antrekket med flest detaljer, men det får gå. Skulle egentlig ha på en annen kjole, men hadde ikke med meg jakke så det hadde blitt alt for kaldt. Kjolen er fra Nelly, skoene er fra en butikk i USA og smykket er fra Primark. 
   haha så sykt mye blomster, my eyes... my eyes, they're bleeding :o

  • 03.09.2013 21:01
  • Outfits
  • 68 kommentarer
  • 03.09.2013
  • Hverdag
  • svein the man

   Hei!

   I går ankom jeg Oslo sammen med Ida i forbindelse med premierefesten til Charterfeber. Her var alle deltagere og alle som har jobbet med programmet samlet for å få se første episode. Jeg møtte mange hyggelige mennesker som sammen har jobbet for å få til en fantastisk sesong av Charterfeber, og resultatet tror jeg blir veldig bra. Møtte også igjen crewet som filmet oss nede på GC, så er fornøyd med kvelden :) Etter premierefesten hadde vi tenkt oss ut, men da jeg ikke er noen fan av 18-års plassene dro vi heller tilbake til hotellet.

   Nå sitter jeg på Gardermoen og venter på flyet mitt, skal bli godt å komme hjem igjen. Jeg er faktisk ikke så glad i å være i Oslo, syns det er et evig stress å reise nedover, og jeg kunne for eksempel aldri flyttet hit. Byen er ikke hjemmekoselig og det er alt for mye mennesker, jeg trives mye bedre i Tromsø!

   Meg, kongen Svein og Ida i går

  • 03.09.2013 17:21
  • Hverdag
  • 43 kommentarer
  • 01.09.2013
  • Konkurranser
  • konkurranse - vinn 3 deksler

   Hei!

   I forbindelse med et salg Handelsportal.no har, deler jeg ut 6 bling-deksler til iPhone 4/4S. Jeg trekker to vinnere som får tre deksler hver, og det eneste du trenger å gjøre er og kommentere innlegget med hvilke tre deksler du vinner. Trekker vinneren på denne og på den forrige konkurransen neste helg. Nå har Handelsportal salg på ALLE bling-deksler til iPhone 4/4S, alle dekslene er satt ned til kun 30 kroner! Du finner salget HER 

    

  • 01.09.2013 18:37
  • Konkurranser
  • 1287 kommentarer
  hits