hits

oktober 2009

TRAVEL KVELD

Ja, jeg vet... jeg blogget ikke før jeg dro på hundetrening, men jeg fikk det helt plutselig så travelt.

Jeg satt og så på TV og koset meg med pizza og brus. Hadde ikke stelt i stand noen av tingene jeg skulle ha med på treninga. Hadde ikke skiftet og tatt på meg 1 tights, 2 joggebukser, sokker, uggs, superundertøysgenser, fleecegenser, votter, dunjakke og kledd på Lotta dekken og refleksvest. Hadde også drøyet ut med å kutte opp pølsene i små biter, for så å pakke sammen buret og sette alt ved døren. Altså, jeg hadde ordnet i stand nada, og alt jeg hadde å ordne tar minst 20 minutter.

Helt ut av det blå ser jeg bort på klokken. "18:30" er det viserene forteller meg. Okei, tenkte jeg. Så kom jeg til å tenke... 18.30 er vel ikke halv 6 det? NEI, faen!!! Det er jo halv 7. Helvette, nå får jeg ikke tid til en dritt. Kan ikke reise i klærne mine, blir til å fryse ihjel. Kan ikke reise uten hundegodbiter på hundetrening, da lærer hun ikke. Kan ikke reise uten å være klar til å reise, da føler jeg meg tomhendt og misslykket! Alt slo feil - men frykt ikke! Min kjære mor stilte opp for meg, I<3HER! Hadde ikke klart meg uten henne.

Det er så irriterende at jeg har den tendensen til å tro at når klokka viser f.eks. 13.30, 14.30, 15.30, 1630, 17.30 osv(dere skjønner poenget) så tror jeg liksom at klokken er halv 1, halv 2, halv 3, halv 4, halv 5 osv. Jeg er så dum.
Kanskje jeg burde melde meg på "Ung, dum og bortskjemt" som hadde premiere på TVNorge i dag. Jeg føler at jeg ville glidd rett inn slik jeg oppfører meg. Nei, nå skrøner jeg!*

GOD NATT <3
img1687
(noen som vet hvorfor jeg valgte dette bildet, sånn helt ut av det blå?)

JEG HAR JOBBET

Jeg har vært mye på jobb i det siste, og prøver på skolen har satt en stopper for bloggingen. Kan vel ærlig si at jeg ser et par lag med støv over innleggene mine og da er det nok på tide å oppdatere bloggen.

Egentlig er jeg helt blank på hva jeg skal skrive om, så jeg tenkte heller å legge ut et bilde av da jeg hadde utrolig flekkete selvbruning på brystkassa(?). Ikke noe særlig fint, og anbefaler deg å være forsiktig med selvbruningssprayen!img1494
Liten kjole - Lindex
Tights - Cubus
Sko - DinSko
Cardigan - Zara
Flekker - selvbruning

Da var det på tide for meg å ta min herlige BigOne ut av ovnen etter å ha sultet i hjel å spist x antall knekkebrød. Apropo X, så har vi irriterende matte på skolen. 10 klasse = sux. Vi har om grafer, konstantledd, kvadratisk graf osv.
Løs denne: 2,5x(iandre) + 4 =?

Nei, jeg blogger litt senere før jeg drar på hundetrening.

DON'T MIND

Ikke bry dere om dette her, det er bare så jeg ikke skal miste det. Det er leksene som må gjøres til i morgen. Som dere ser på listen står det at vi skal levere inn skriveboka vår i RLE. Og hva kan jeg si, annet enn at min er ganske mange ledige ark i, veldig lite, vel og merke ingen, pennestreker i. Altså, blank. Shit! Nei, nå er det lekser på G.

engelsk: prøve! gloser fra tekst a. spørsmål fra tekst b og c, verb som ikke tar refleksivt pronomen.

RLE: les side 68-74 og gjør spørsmål side 71 og 74, innlevering av arbeidsboka

samfunnsfag: les side 68-71 og gjør oppgave 4 side 71

UFFDA

Hva kan jeg si annet enn uffda? Jeg har ikke blogget i dag. Vel - jeg er unnskyldt. Det hører man fra alle bloggere, den enste unnskyldningen bloggere har er at de er unnskyldt. Den unnskyldningen er oppbrukt, så jeg skal unnskylde meg på en annen måte.
..............
Vel - jeg har bare ikke gjort det!
..............
, noe i den duren er en passende unnskyldning vil jeg si for meg. Og uansett har jeg ikke vært hjemme. Det var rett på skolen, så jobb. Kom hjem klokka 6, men har holdt på med litt lekser og jeg har aktivisert Lotta. Forresten, jeg har fått en kjempesøt kalender laget med bilder av Lotta fra nfoto.no - der kan du finne supre julegaver med egne bilder trykt på, og det er billig!

Her er et supercute bilde av Lotta fra hun var 7 uker gammel:
tututu4
Naaw, de søte øynene og det utrykket. Alle har en gang vært søt :-) Iallefall i min familie..

Nå sitter jeg og gamer Café World, sjokk, og jeg tjener cafepoeng og penger som bare det. Har satt to kalkuner på steking, men de er ikke ferdig før klokken halv 7 i morgen kveld. Uff. Nå er snart Vampyr Steken og kaken snart oppspist, og da går det i hamburgere, guacemole o.l. Nå må jeg virkelig slutte, har jeg ikke et liv?

Egentlig skal jeg gjøre dette:
skrive utkast i norsk --> øve til engelsk prøve --> gjøre samfunnsfag leksa --> spille mer Cafe World

Ja, jeg må hive meg i gang nå. Vi snakkes, pusspuss

SEN FROKOST OG GODTESYK

Jeg har nettopp spist frokost for 1 og en halv time siden. Vi spiste skinkestek, poteter og hjemmelaget brunsaus. Jeg var så utrolig sulten, og jeg har ikke peiling på hvorfor jeg ikke spiste frokost tidligere. Har det kanskje noe med facebookspill avhengighet? Ja, jeg tror nok det..

Nå har jeg bedt mamma om å stoppe innom bensinstasjonen å kjøpe en stor, herlig melkesjokolade. Ble plutselig et sjokolademonster, og i tillegg fikk jeg lyst på julebrus! Julen har kommet, godteri og brus i store mengder!

Elsker tradisjonell, stor og smakfull melkesjokolade. Himmelsk! Også husker jeg denne gamle innpakningen på de gamle melkesjokoladene, den er myye finere og mye mer sjokolade enn den teite riv opp pakningen som er i dag!

NOMNOM!

Også vil jeg la dere lesere komme med forslag til meg. Jeg har lyst å starte et prosjekt på bloggen, liksom sånn som JuliaNyl.blogg.no hadde - Julia blogger som svenskene. Men ikke det samme, men sånn type prosjekt. Jeg har ingen ide om hvordan det skal være eller hva det skal handle om, og det er der dere kommer inn. Gi meg 1-2 forslag og dere får en blogganbefaling om jeg bruker deres forslag.

KONK : KRISTINE FARGERIK / kristinefargerik.com

Hei!

Nå har jeg tenkt å reklamere for Kristine Fargerik / http://kristinefargerik.com - en utrolig god blogg som jeg er innom hver dag. Bloggeren er fra Alta, og har denne gangen scoret med å ha en KJEMPEBRA konkurranse. Det går ut på at du skal enten bare svare på 2 spørsmål, men du har større sjangse for å vinne om du poster et innlegg om konkurransen hennes.

Det er en utrolig bra premie, nemlig et Tikei Mineralsminke Kit. Jeg trenger så sårt ny sminke, så jeg har valgt å delta på konkurransen selv om jeg vanligvis ikke er med i konkurranser siden jeg vet t jeg aldri vinner. Men jeg får håpe at jeg har en liten sjangse, eller isåfall vinner trøstepremien som er en stor krukke Tikei Primer til å ha under foundation, da holder sminken lengre. Man velger altså farger og slikt på sminken selv! :-)

Kitet inneholder; (kopiert fra KF sin blogg)
Image and v278com/15h1xdj.jpg
Valgfri foundation
Image and v278com/15h1xdj.jpg Valgfri primer
Image and v278com/15h1xdj.jpg Den store kabuki kosten
Image and v278com/15h1xdj.jpg Valgfri rouge/bronzer
Image and v278com/15h1xdj.jpg Valgfri concealer
Image and v278com/15h1xdj.jpg Valgfri øyenskygge kost
Image and v278com/15h1xdj.jpg Og to valgfrie øyenskygger
HER om du vil lese mer om Kitet.

Et bilde av kjempesøte Kristine:


Link til konkurransen: http://kristinefargerik.com/konkurranseee/

AVHENGIGHET

God morgen/formiddag.

Nå sitter jeg her og holder på å bli gal av å vente på at kalkunen på Café World skal bli ferdig, og at "hamburgerbussen" på Roller Coaster Kingdom skal ankomme slik at jeg får noen gjester. Ja, jeg er avhengig av de to spillene på facebook. Jeg gamer facebook liker jeg å kalle det for. Det er så kjedelig at det blir bare sykt gøy.

I dag har jeg baket muffins med lillesøster, de ble sikkert gode men jeg smaker ikke fordi jeg liker ikke muffins og kaker. Liker bare Sjokoladefondant muffins og sjokoladefondue kake. Det var lyse muffins, noen med rosa glasur, noen med hvit og noen med begge to. De ble skikkelig søte må jeg si :-D

Nå skal jeg snart vaske gulv som jeg har lovet mamma, og ellers skal jeg jobbe med norsk resten av dagen. Pretty boring egentlig! Poster bilder av kjolen jeg kjøpte litt senere hvis jeg finner kameraet :-)

Simpelt outfit for i dag:
img1676img1679
Singlett - Cubus
Tights - BikBok

NY KJOLE

God kveld :-)

Som jeg skrev i forrige innlegg har jeg vært med Marte, og vi dro til byen. Utrolig koselig og være litt sammen med hun på fritiden, det er ikke så ofte. Byturen var slitsom, det var så utrolig mye folk der og det var liksom bare å knø seg fram mellom alle for å få se på akuratt det klesplagget, så man ble egentlig ganske lei og sliten til slutt. I tillegg hadde vi med oss lillebror siden jeg var barnevakt, og med han i hælene som konstant maste om å gå på lekebutikken hele tiden, så ble det ikke akuratt noe bedre!

Iallefall så kjøpte jeg meg en kjole på KappAhl barn, den var faktisk veldig fin til å være fra barneavdelingen. Har ikke bilde nå, men skal legge ut senere så får dere se!

Har akuratt holdt på å shine rommet i 1-2 timer. Det var herlig å få bort alle klærne fra gulvet, pakke ut av kofferten etter Oslo-turen og få ryddet på plass alt jeg har revet utover i stress og hast om morgenene før skole.


DETTE HAR JEG PÅ:
Skinntights fra Cubus - 199,-
Singlett fra Cubus - 49,-
ZipHood genser fra HM - 249,-
Pelsvest fra House i Polen - 399,-
Veske "D&G" - 199,-
Ugg fra Austraulia - 599,-
Øredobber fra Polen - 49,-
Flette i håret fra meg - 0,-

VAFLER

Heisann!

Beklager at det ikke ble noe blogging i går, men jeg var på skolen også var det rett hjem og rydde og lufte hunden for så å dra på jobb til halv 12 på kvelden. Med andre ord, så hadde jeg det travelt.

Nå står jeg å steker vafler til meg, Lottahunden, lillebror Julian og kompisen hans Jonas. De sitter å ser på Cartoon Network, noe som irriterer meg sånn siden jeg vil ikke se på det. HELP ME :(

I dag skal jeg være sammen med Marte tror jeg, så vi blogges senere når jeg har ankommet hun eller hun meg. Vi skal nemlig jobbe med norsk og blogge litt også. Kanskje jeg sover over hos hun eller hun her? Håper iallefall på det beste.

img0664

INNLEGG vs INNLEGG

Alle har blogg vs blogg, jeg tar en liten vri og har innlegg vs innlegg.

Hva går det ut på?
Innlegg vs innlegg går ut på at du skal skrive et innlegg på bloggen din om det tema jeg sier, så legger du linken til innlegget som kommentar på denne posten. Jeg finner to finalister som skal konkurrere om Ukens innlegg tittelen. Vinneren avgjøres av mine lesere.

TEMA: Skriv et kort innlegg på mellom 6-10 linjer om hvorfor du blogger. Kall innlegget "Hvorfor jeg blogger". Nederst i innlegget du linke til innlegget du leser akuratt nå, altså dette.

Lar det kjøre til jeg har mottatt 10-20 innlegg. Good luck <3

SØT VENN OG IRRITERENDE SKOLER!

Nå er jeg tilbake etter en kjølig kveld på hundekurs. Går på vanlig grunnkurs, men instruktøren sa i dag at hun gjerne ville flytte meg over på bronsemerke-kurset. Det er høyere enn grunnkurs, og er mer for de konkurranseinteresserte og de som virkelig vil bare trene og ha det moro. Jeg er enig, for jeg føler at på grunnkurset er det bare litt lett lydighet som Lotta allerede kan, og da er det jo ikke så gøy for meg når jeg må øve på ting som hun har lært i forveien.

Det jeg egentlig ville si utifra overskrifta om "søt venn" er at det som møtte meg på dataen når jeg kom hjem, var at bff'en min Marte Idrupsen hadde skrevet en utrolig fin blogganbefaling om meg! Tusen takk Marte, du er en knupp. Du kan se anbefalingen >her<.

Også over til del 2, IRRITERENDE SKOLER!
Ja, alle barn i alderen fra 6 - 18? går gjennom det samme helvettet. Noen synes det er helt greit, mens noen blir så lei etter 10-13 år på skole. Man mister motivasjonen og man detter ut. Alle vet jo at skolelevers hverdag går slik at man står opp 07 - 0730 om morgenen og møter opp på skolen 08.30 ca. for så å sette seg ned med fag.

Skolen varer i alt fra 5 til 8 timer, det varierer litt. Men det blir HELT feil å si at en skoledag er på f.eks 6 timer. For skoledagen er ikke over når man drar hjem nei, da har man nemlig lekser. Det er der min motivasjon stopper opp. Lekser er den store grunnen til at karakterer kan gå nedover og at man kan bli så skolelei. For ikke nok med at man møter opp grytidlig på skolen, man skal også pine seg til å bruke FRITIDEN sin til å gjøre mere skole. Jeg synes at når man går ut døren på skolen og vender hjemover, skal man få tid til å koble ut fra skolen og gjøre andre ting. Da tror jeg elever hadde blitt mindre skolelei.

Jeg vet selv at jeg blir frustrert hvis jeg er på besøk hos noen eller lignende og husker at jeg har mye lekser som må gjøres når jeg kommer hjem. Av og til er man så sliten at man ikke vil gjøre lekser. Hvis man skal regne med all tid man bruker av fritiden sin, altså 1 time om morgenen + 1,5 time på ettermiddag/kveld så blir skoledagen hele 2 og en halv time lengre! Dvs skoledagen kan være alt fra 7,5 timer til 10,5 timer, og med tanke på at døgnet har 24 timer hvor man er våken 12-15 timer så er det utrolig mye skole og utrolig liten fritid. Forferdelig spør du meg. (<-- kan ikke få understreket dette nok, help me! Vent, se nå)

FORFERDELIG SPØR DU MEG!  FORFERDELIG SPØR DU MEG! FORFERDELIG SPØR DU MEG! FORFERDELIG SPØR DU MEG! FORFERDELIG SPØR DU MEG! FORFERDELIG SPØR DU MEG! FORFERDELIG SPØR DU MEG! FORFERDELIG SPØR DU MEG! FORFERDELIG SPØR DU MEG! FORFERDELIG SPØR DU MEG! FORFERDELIG SPØR DU MEG! FORFERDELIG SPØR DU MEG! FORFERDELIG SPØR DU MEG! FORFERDELIG SPØR DU MEG! FORFERDELIG SPØR DU MEG! JAAAA!!

Fortsetter skolen slik så blir vi til og ende opp som disse japanerne, og det vil skje, tro meg.

BORING

Nå skal jeg spise og ordne meg, jeg skal nemlig på dyrebutikken og kjøpe mat til Lotta, hunden min. Har kjøpt 3 forskjellige typer mat i det siste, men så diva som hun er skal hun ha verken ditt eller datt - KUN Royal Canin Adult... griske kjærring! Så skal vi videre på hundekurs.. eller kanskje jeg tar det i omvendt rekkefølge? Hundekurs - dyrebutikk? Vi får se :-)

img1474
Dette bildet ble tatt i forbindelse med et skoleprosjekt. Jeg er en buddhist eller muslim. ;-P

QUESTIONTIME

Da var det på tide med en ny spørrerunde, og jeg svarer selvfølgelig på video. Dere kan bare føle dere fri til å spørre om hva enn dere vil, men ikke forvent svar på alt. Jeg skal svare så godt som mulig på det meste. Avslutter den når det er en 15 kommentarer ca tror jeg. Hva kan jeg si, annet enn FYR LØS!

- meg og min elskverdige fjærpenn(som ikke virker mer) fra Gardermoen flyplass.
img1415

Forresten, ta en tur innom denne fantastiske jenta sin blogg! Hun er på vei til å begynne igjen, men trenger din hjelp. Hun trenger kommentarer for motivasjon. Også har jo selvfølgelig jeg ordnet all designet hennes og headeren, jeg er gull i morgenstund jeg, bestandig!

Uansett, jeg gir dere skiløper Marte Idrupsen, også kjent fra Team Jørn i Korslaget - http://marteid.blogg.no

IM PISSED!

Ja, du leste riktig. I'm pissed, jeg er forbanna, kjempesint, irritert, et nervevrak og alt som hører med! Hva kan ha gjort så stor skade? tenker du vel..

Det skal jeg fortelle deg. Jeg har redigert masse på designet, og det vises og alt når jeg trykker på forhåndsvis - men det som irriterer meg grenseløst er at det står "Stilsettet er endret. Du kan nå se det nye designet på bloggen din!" men jeg ser det ikke når jeg går inn på bloggen. Lettere sagt, jeg kan ikke se det nye designet. Annerledes overskrift og farge ++.

Hjelp meg, lesere. Fortell meg hva du ser?

- beklager... jeg tulla! Kan se det nå, direkte flaut at jeg slipper ut mitt sinne og klikker på dataen når det bare var meg som hadde glemt å oppdatere-.-I morgen kommer det en video kanskje

Tenkte å laste opp en video i morgen eller på onsdag. Hva slags video det er har jeg valgt å holde hemmelig, men kan gi dere noen stikkord som dere kan forholde dere til:
- søsken/små barn
- brus og/eller kjeks
- venting
- testing
- rør/ikke rør

Du skal få gjette hva denne videoen kan handle om i kommentarfeltet under - de to første som gjetter riktig blir LINKET i videoinlegget som kommer :-) Da sier jeg bare lykke til søtnoser!


Random google bilde. Videoen kan inneholde noe lignende ;-)

2 NYE OUTFITS

Nå poster jeg 2 outfits fra Oslo-turen. I innlegget under dette kan dere se alt jeg kjøpte i Oslo.
Håper dere legger igjen noen kommentarer :-)
img1632
Dette bar min kropp torsdag forrige uke på shopping i Lillestrøm :-)
Topp fra H&M
Cardigan fra Cubus
Skinnjakke fra H&M
Tights fra Cubus
Skjerf fra Accents
Sko fra UGG Australia


Dette bar min kropp i dag når jeg reiste hjem fra Oslo :-)
img1639
Bukse fra BikBok
Singlett fra Cubus
Cardigan fra BB
Sko fra UGG Australia

OSLO SHOPPING - mine kjøp av klær og ting!

Da kommer, as promised, et innlegg med bilder av hva jeg kjøpte i Oslo :-)

PS: Beklager dårlig kvalitet på mange av bildene, men tror det var dårlig belysning og slikt i rommet. Du ser at noen av bildene er klare og helt greie, aner ikke hvorfor det ble sånn. Vi overlever vel, gjør vi ikke?

Antrekk 1:
Svart genser 99 kr
Lilla bukse 399 kr. (-20 % på begge)
img1641img1643

Antrekk 2:
"Jeans tights" 150 kr
Søt topp 199 kr
img1650img1651

Antrekk 3:
Tights, den over     
Søt topp, den over      
Cardigan Cubus barn 199 kr
img1653img1654

Antrekk 4:
Tunika fra GinaTricot 249 kr
img1655img1660

Antrekk 5:
Genser 99 kr
Jakke Vero Moda 299 kr     
Bukse 399 kr
img1662img1665

Antrekk 6:
Cardigan 349 kr     
Bukse - den over      
Genser - den over
img1666img1667

Antrekk 7:
Tights 99 kr     
Singlett 49 kr
img1676img1679

Antrekk 8:
Bukse 399 kr
Singlett - den over        
Hettegenser 299 kr
img1681img1682

Antrekk 9:
Dunjakke fra VOE 599 kr
Bukse - den over        
Skjerf Morris 99 kr
img1685img1668

Accesoaries:
Skjerf fra Voice Of Europe 199 kr                      
Ørdeobb fra ???? gulvet?
img1673img1696

Øredobb fra Cubus 99 kr.                                
Øredobb funnet i huset 0 kr
img1692img1695

Flatbrem Caps fra Berlin,15 euro, 140 kr?
img1698

UGGs lav modell fra Australia - 600 kr :-D
img1686img1687

Det var det :-) Senere poster jeg et par outfit bilder fra Oslo ;-D

SHOPPING!

Hei lesere,
har deltatt i en konkurranse hos http://trinehelenede.blogg.no
Prøv deg du også! Kjempefin premie :)

I dag har jeg gjort som i går, shoppet. Har blant annet kjøpt den fine jakken på forsiden av http://www.voiceofeurope.no - den i mange farger. Gjett om den er herlig å ha på!!

Dette har jeg kjøpt:
3 bukser
2 vanlige gensere
2 lange cardigan gensere
1 hettegenser
1 tights
1 tunika/kjole
2 skjerf
1 dunjakke "VOE"
1 kort jakke
1 t-skjorte
2 nye singletter
1 babykjole til baby
1 par stooore øredobber
1 collegejakke i gave


Tror det var alt. Når jeg kommer hjem skal jeg poste to innlegg med bilder av hva jeg har kjøpt. Ett innlegg med navn "POLEN/BERLIN SHOPPING" - nemlig det jeg shoppet i Polen og Berlin som jeg lovet jeg skulle legge ut. Det er en måned siden men kjøpte mye fint! Og ett innlegg med navn "OSLO SHOPPING" - nemlig det jeg har shoppet nå nylig her i Oslo. Gled dere fans <3

Nå skal jeg se film og kose meg, så ha en fin lørdagskveld lesere.

NÅ ER JEG I OSLO

Ja, da satt man på ræva med laptopen i Oslo! Det er ikke i nærheten  av like kaldt som det er i Tromsø, og null snø å ense. Tok flyet 06.50 i dag, men vi satt og venta en halv time på at flyet skulle ta av. Hvorfor? Jo, de måtte brøyte flybanen fordi - jo - det hadde nemlig snødd i natt!

I dag har jeg bare vært på Lillestrøm senteret og handlet 3 plagg, skal handle resten på lørdag og i morgen. Kjøpte meg to singletter for jeg har null singletter nesten. Også kjøpte jeg meg en slik cardigan fra Cubus barneavd. som Annais har på sin blogg. Vi har nemlig ikke den cardiganen i Tromsø på Cubus.

I morgen skal vi på Oslo City og Metro senteret på Lørenskog. Skal shoppe, og må innom Gina Tricot iallefall! Vel, jeg poster bilder når jeg kommer hjem, for jeg har ikke overføringskabelen. Nå har vi spist pizza fra Acapulco, kjempegod pizza :-)

For øyeblikket ser jeg på Verdens strengeste foreldre USA eller hva det het, synes det er morsomt!

Vil bare anbefale 2 blogger jeg leser, som jeg er titt og ofte innom. Begge jentene er kjenninger, men dems blogger liker jeg utrolig godt!
http://www.trinehelenede.blogg.no - kjempesøt jente som er veldig flink å blogge!
http://www.metterenate.blogg.no - sterk jente som skriver utrolig gode innlegg!

GOD TUR, ALOHA

Ja, da var det 9 timer til flyet mitt går til Oslo. Ja, nemlig. Jeg skal til Oslo på en weekend trip og møte blant annet Amanda (@amendaa nettby) som er en gammel bestevenninne. Jeg skal også shoppe og kose meg. Har skrapet sammen lønning og penger folk har skyldt meg og har kledd på meg rustningen. Snart tikker klokken og jeg legger meg for å vente i spenning på morgendagen. Morgendagen som skal bringe lykke og nye klær. Ja, og lykken er at jeg slipper en samfunnsfagprøve på 2 kapittel!

I dag mottok jeg noe helt spesielt i posten... noe varmt og deilig for føttene mine. Nemlig et par Chocolate fargede Classic Uggs for barn. Herlige. Det er den nest laveste versjonen. De er så varme og deilige! De var litt små i størrelsen, men jeg har lest at de utvider seg ganske mye så da går det nok bra! De kostet bare 600 norske kroner til sammen, og de er 100% ekte og 100% ubrukte, kommer rett fra Australia :-) For et kupp! Slapp unna tollen og slapp å betale 25% MVA :)

Jeg er lykkelig om dagen! <3

Vil kondolere til Mette Renate Albrigtsen som mistet sin mor. Tragisk, trist og urettferdig. Verden er av og til så urettferdig og brutal mot enkelte at det er uforståelig. Vil vise all min støtte og medfølelse. Varme hjerter og klemmer meddeles også til alle dere rørte. Beklager at verden er så brutal, men slik er det og naturen går sin gang. Ekstra trist er det når en kjenning blir rammet på en eller annen måte, slik som dette tilfellet!

Ingen ord, ingen klemmer, ingen hilsner heller ingen person kan erstatte ditt tap av din mor Mette, men vi prøver så godt vi kan å gjøre dagen best mulig for deg! Kondolerer masse Mettemor! Stor klem fra meg.