hits

oktober 2010

sovejenta

Heihei og takk for sist!

Har ikke pc skjønner dere. Mamma tok den i sinne siden jeg forsover meg til skolen så mye. Har jo skolepc, men laderen min er stjelt så den har stått uten strøm hele helgen. Har vært og lånt lader hos Tuva nå, endelig litt pc-tid <3<3

I helgen har det ikke skjedd så stort mye. Har vært på 1-årsjubileum for BurgerMan på workinntunet, det var koselig. I går chillet bare jeg og Tuva med film, taco og julebrus - det var våres halloween feiring. Hehehehe..... Ellers klarte jeg å knekke plata mi i går, så må til tannlegen og få en ny i morgen. Nå sitter jeg her stappmett, var nemlig på pizzahuset med Marte, Lena og Kiana.

Vi får snakkes i morgen. Har heller ingen bilder, siden minnekortet stod i dataen mamma tok fra meg!

the last song

Har nettopp skreket meg gjennom filmen "The Last Song". Åh, for en utrolig nydelig film. Jeg skrek fra halve filmen og utover. Den var bare så utrolig rørende, og en ordentlig tankevekker. Ta vare på det du har, du vet aldri når du mister det! Noen tanker som gikk i hodet mitt var blant annet mine nærmeste. Mamma, pappa, venner og hundene mine - noe jeg har i mitt hjerte og noe jeg alltid vil ha i mitt hjerte.

Det hadde blitt litt feil og begynne å se Paranormal Activity nå (nei... har ikke sett den), så derfor skal jeg se "Dear John" som Tuva anbefalte meg. To skrikefilmer på rad, åh. Kjenner jeg kommer til å se trist ut i morgen.


Jeg er enda trist. Er utrolig glad jeg så filmen, fordi jeg elsker den virkelig! Miley gjør et kjempegodt skuespill i den, og den kjekke mannen er jo et stort pluss.


Se bare genseren, full av tårer! Hehe, rema, jeg vet..... (dette er skult reklame, not)Ble så inspirert!

sliten x 1000

Dagen har gått i ett. Når jeg kom hjem hadde jeg mest lyst til å sove i et par timer, men jeg måtte dra på Metro lekeland med småsøsknene mine. Det var dritgøøøy, og jeg kunne seriøst gjort det hver dag. Det er så koselig å se barna springe rundt og hyle som noen stukne griser.

... eller ikke? Har seriøst aldri vært så dau. Satt bare og glodde i gulvet, ventet på å bli ferdig og kvitt alt bråket. Hørtes ut som andre verdenskrig blant barn. Også står noen rett ved deg og skriker så det skjærer i øret. Er jo selvfølgelig gøy for barna, men kanskje ikke min nye hengeplass?¨

Vi snakkes nok i morgen, er så sliten. Må øve til en prøve også skal jeg sove, tidlig kveld! Eller nei, skal se en film først. Så skal jeg sove :)


Meg og Tuvapijah på skol1 i dag <3 

litt mye hårsnakk

Har blitt litt mye hårsnakk i det siste har jeg merket, men sånn blir det når det er det eneste jeg har gjort i det siste. Håret jeg har, er sveiset på. Det er keratinfester på det, og håret er 60 cm langt. Hvis du skal kjøpe hår, er det alltid lurt å kjøpe litt lenger enn du har tenkt å ha det. Dette er fordi at alt av extensions-hår er som regel ganske tynt nederst, så man må vanligvis klippe det litt uansett. Jeg har i farge 4 - mørkbrun. Det finnes flere typer keratinfester, men jeg har nailtip-keratin. Dette er et feste som er formet som en negltipp, og det er lett å sveise det på.

Noen lurte på hvordan man sveiser på håret, om man gjør det med slettetang eller om det er en spesiell tang som brukes. Jeg vet ikke om man kan gjøre det med slettetang, men jeg brukte iallefall en extensions-tang som er beregnet på å sveise på extensions. Den ser slik ut:I det største "hullet" skal man sveise på keratinfestene, men i de to andre hullene kan man bruke noe som heter "sticktip". Dette er helt rette og tynne fester.


Sånn så festene ut.


Og slik ser det ut i hodebunnen. Man må ikke sveise det på for langt opp, for man må ha litt hår som kan ligge over. Da vises ikke festene, og heller ikke når man har det i strikk.


Fornøydpija94!!

Håret er fra Luxushair.com, og er som sagt 60 cm langt. Har omtrent 150 fester i hodet. Hvis du skal kjøpe, og er usikker på farge, er det bare å sende en mail til luxushair. Dere finner mailen på hjemmesiden.

Også det store spørsmålet: BLIR IKKE HÅRET EKSTREMT SLITT?
Dette kan jeg svare ja på, men også nei. Forrige gang jeg hadde sveiset på extensions ble håret utrolig tynt når jeg tok det av. Noe av grunnen til det er vel fordi når jeg var lei av extensionet, reiv jeg det ut med hendene slik at alt håret mitt nesten ble revet ut. Ikke alt da, men mye, så fikk ganske tynt og pistrete hår. Men luxushair sendte med et middel som løsner keratinet, slik at det ikke sliter så mye når man tar det ut. Litt hår vil jo såklart dette av, men ikke i store mengder. Derfor velger jeg også å si nei på at det blir slitt. Kjøp dette middelet på luxushair sine sider, så slipper du å miste håret når du tar det av :)

Et bilde fra 2 år siden, sist gang jeg hadde extensions sveiset på. Også gjort hjemme:

Peeeen sminke <3<3<3<3 not

nesten ferdig

Nå er alt håret satt på, men har ikke vært hos frisøren og klippet meg enda. Tuva har klipt litt i lengden sånn at det ser bedre ut. Begynner å bli fornøyd nå :) Skal skrive litt info om håret når jeg har tid, nå må jeg stikke.


Love it :)


Sånn ser det ut når jeg har håret fremover. Har hatt sveiset på extensions før, for ca 2 år siden eller noe.

umn hip hop konsert

Var på konsert i dag med Tuva og Charlotte. De var veldig flinke, men vi rakk desverre ikke se de som skulle danse. Det irriterer meg, for jeg hadde gledet meg! Vi tre meldte oss inn i UMN, og Tuva og jeg skal kanskje reise ned på camp i Trondheim fra 5-7 november. Det kan bli veldig gøy, og derfor burde alle dere som bor i nærheten av Trondheim, eller alle som har mulighet, komme dit! Info fra hjemmesiden til UMN:

UMN-turneen starter snart opp i Alta og beveger seg nedover. Det kommer til å bli helt fantastisk, og hvis du har spørsmål om den, eller kanskje har lyst til å bli med - da bør du kontakte turné-ansvarlig Marius på marius[a]umn.no!

Turneen vil ende opp i Trondheim, og fra den 5. til den 7. november vil det arrangeres FALL CMP! Da vil du få treffe alle de kule folka igjen, du vil få lære masse nytt og du vil få oppleve fetekonserter og show!

Vi begynner med full kursdag for alle på fredag fra klokken 12.00, på lørdag blir det arrangement og stand på Trondheim torg. Og dere - ikke book hjemreise før etter klokken 14.00 på søndag; det skjer mye da også.

Er det helt umulig å delta på kursdagen på fredag, så kan du selvfølgelig komme på ettermiddagen/kvelden.. vanskelige er vi ikke.

Som tradisjon tro bor vi på en skole, deltager avgiften er kr 150; det dekker overnatting, aktiviteter og mat hele helgen:)

Følg med på gruppa "UMN FALL CMP`Trondheim" på Facebook!

På bildene står vi med Proofy-G og Mar10. Hyggelige gutter. Nederst ligger en sang av hver av de :)

Se her da! Haha, neida... eller joda, eller nei. eller, jooooo. Ok, nei! :D


Pontus, meg, Mar10 og Tuva(sang av han i svart genser):
Mar10 - Jeg Beklager

(sang av Pontus):
Proofy-G - Spörsmål

blitt frisert og frisert

I dag har jeg som sagt satt på hår. Vi rakk ikke ble ferdig, vi er litt over halvveis. Så skal ta resten i morgen, derfor får dere ikke noe resultatbilde enda! Håret er enda ganske tynt, men når vi setter på resten i morgen og klipper det til - smashing!!! Etter jeg var ferdig å bli frisert på håret, bestemte vi oss for å frisere Charlotte. Siden jeg fikk masse fester fra Luxushair (ikke rapunzel Tuva!), så satte jeg striper i håret hennes. Syns jeg var kjempeflink frisør, hihi :)

Charlotte kledde det utrolig godt. Mye mer fresht enn bare helt blondt hår. Og etterhvert når hun dusjer og lar extensionet gli inn i håret blir det mye mer naturlig. Man kan faktisk stripe håret uten å bruke farge som skader det!

Hundre rottehaler hengende ned, fiiiiiint :D


Klippe, klippe, klippe, klippe, klippe, klippe, klipppe, klippe, klippe, klippe, klippe, klippe, KLIPP-EH!!


Ser jeg har spist litt pizza i det siste, mmmm<3


Se så fint! LOVE IT


Okei, dere får en sniktitt. Her har vi bare sveiset på litt over halve håret, så tenk deg ca dobbelt så tjukt hår. Også skal jeg klippe det til dit den rosa streken går, og gradere det litt. Blir bra :) Fargen så litt rar ut her..... hmm, jaja. Ser bedre ut in real, og dere får det endelige resultatet i morgen!

under construction!

Nå sitter jeg her med Charlotte og Katrine. Vi holder på og sveise på extensions på meg. Gleder meg til resutlatet, men vi er ikke kommet lenger enn 10 - 15 fester. Har enda over 100 igjen og sveise på. Dere får se resultatet senere! Gleder meg til å være ferdig. Det er utrolig langt da, går til rumpa. Derfor skal jeg bestille frisørtime og klippe det opp, så det ser mye mer naturlig ut.


FØR-bilde :)

dårlig blogger, heiii!!

Heihei!

Vet, utrolig dårlig blogging den siste uken. Har vært opptatt, mistet internett, og jobbet. Var hos pappa fra tirsdag til fredag. Jobbet hele dagen fredag, lørdag og søndag! Også har jeg jobbet som fy på skolen. Nå er vi forhåpentligvis tilbake til normal hverdag, og jeg kan blogge som før fra og med i morgen.

Skal få sendt solpassene til dere som vant, i morgen. Og ukens leser blir kåret i morgen, siden jeg må gå gjennom bloggen og se på kommentarene som er kommet inn. Nå har jeg tenkt og legge meg.

Angående konserten på tirsdag som kommer: det er 13 års aldergrense, og det er gratis inngang!!

Imens kan du skrive noen forslag til hva jeg kan lage videoblogg om, og om det er noe spesielt du vil jeg skal blogge om. Til uken skal jeg få satt på extensions-hår, så er det noe du lurer på angående extensions - fyr løs :)

Hip Hop konsert 26. oktober

På tirsdag neste uke holdes det en rusfri Hip Hop konsert på Tvibit fra 20.00 - 23.00. Det kommer flere artister, blant annet ProofyG, Mar 10, Herr Konkret og Lyrical Swordsmen. Konserten arrangeres av Ungdom Mot Narkotika, og det er et veldig bra arrangement. Det er gratis inngang, så koster deg ikke noe å komme og se på :)

Det er også noen som skal danse på konserten, og de ville si dette til dere:
"Dansere:
- Nora Selnes Opdal
- Margrethe Winther
- Kathrine Winther
hei bilde av danserene blir bare Nora og Margrethe du er en knupp, kjempe kult at det ligger på bloggen å at så mange komenterer:)
Nora til venstre og Margrethe til høyre. Kjempeflinke dansere med masse attitude ;)


Vi er tre jenter i alderen 18-20 som alle har danset Hiphop og Dancehall i flere år. Vi er også instruktører på danseskolen Cheza Flava, og har ellers opptrådt på flere show sammen. Vi ønsker gi et energisk Hiphop-show med innslag av Dancehall, for å støtte arrangementet Rusfri Hophop konsert og støtte Ungdom mot narkotika."

Så alle i Tromsø som har mulighet, kom og se på konserten! Det skal jeg og Tuva! :) Husk, du må være 13 år.

et klesproblemoo

Har et stort problem. Finner aldri noe å ha på meg om dagen, selv om rommet mitt flyter over av klær. Skapet er stappet av klær, det er hundre poser med klær i og en bag. Når jeg tar på meg noe jeg har hatt på før, tenker jeg bare "åh, gikk jeg virkelig slik?!??!". Føler meg liksom ikke vel i noen av klærne mine. Har noen et tips til hvordan jeg skal få brukt klærne mine mere, og ikke bare gå i de samme så fort de er vasket?


I skittentøyskurver ligger jo så klart de klærne jeg bruker mest...


Her ligger litt forskjellig som jeg har tenkt å rydde inn i skapet så fort som jeg har tid


Her ligger klær jeg hadde med til pappa, men fant ut at det var bare teite klær....


Og her i skapet ligger masse klær jeg ikke gidder å rote igjennom.


heheh smiiil<3 treningsbukse og skogstad fleece, fiiiint <3<3<3<3<3

gjett hva jeg har gjort?

I dag har vært en ulykkesdag med masse lykke i seg også. Når jeg skulle kjøre opp til skolen i morrest, var jeg plutselig helt fri for bensin. Så der stod jeg i 3 kvarter, frøs i hjel og ventet på at pappa skulle komme å redde meg! Sånn går det når bensinmåleren er fucka og ikke viser hvor mye bensin jeg har igjen.

Så var jeg hos tannlegen, og når jeg skulle dra derfra ville ikke firehjulingen starte! Brukte en halvtime på å få den dritten til å starte, åh. Like før jeg lot hele dritten bare stå der og ta beina fatt! Men nå er jeg glad i den igjen da <3

Og hva gjorde jeg hos tannlegen? Dette var livets lykkeee:D


JIHOO! Her har jeg plata på da, siden jeg må gå med den. Det eneste problemet er at jeg ikke får den av!!!! Den nekter å gå av, har prøvd å dra bakerst på begge sider og forran, prøvde til og med å lirke den av med et bankkort. Åh, driiiiiit :(


Jaja, smile to the world and the world will smile back!
Nå vet jeg at bloggen blir til å virke mer positiv siden jeg blir til å smile masse!

villlllllldyr

I går var det personalfest. Alt jeg har å si er: dans, dans, dans oppå bordet!!! Haha. Det var kjempekoselig, vi var på kurs først - noe som jeg trodde skulle være litt daft og kjedelig, men det var faktisk ganske gøy! Vi lærte å lage en del nye retter som vi skal ha kampanjer på etter hvert, og fikk spise det etterpå. Ei på min gruppe lagde en egen dressing som ble SYKT god, og jeg liker ikke dressing en gang. Vedder på at 90% av dere hadde elsket den dressingen!

Desverre ble det ikke noe særlig med bilder fra gårdagen. Tuva hadde med seg kameraet og begynte å knipse masse bilder av meg i sombreroen, og når hun var ferdig oppdaget hun at det ikke var noe minnekort. DUST! Jaja, tror ikke kvelden trenger å avbildes heller. Vet i hvertfall at jeg er sliten i bena og merkverdig redusert.

'
Er sånn her for øyeblikket. digg<3


I natt var jeg sånn her!!! Bare med en sombrero på, diggere<3

outfit 15.10

Her er outfit fra i går. Ikke noe spesielt, fant ikke klærne mine. Grrrr....


Jakke - H&M   ,   Bukse - BikBok   ,   Tunika - Vero Moda


Veske - Tyrkia   ,   Sko - Vet ikke!

Nå skal jeg på stekekurs med jobben, så i bursdagsmiddag på Yonas! Vi snakkes <3 Husk, i morgen er det trekning av tre ukeslesere!

så engasjert på kino!

I går var jeg på kino med Tuva, Julie og Nora. Vi dro først og hadde en liten gjenforening (eller gjenkomst, så fint som Tuva kaller det) på Yonas. Det var sykt deilig med pizza, for vi alle var noen sultne ulver. I dag skal jeg også på Yonas og spise middag med Julie og flickorna, siden hun har bursdag. Gratulerer med dagen snuppa! <3

Noen bilder fra Yonasturen:

Åh, slik er min kjærlighet til Julie! Neida, bare en forhånds bursdagsklem :)


Pene?


Tuva var forvirret siden jeg og Julie lekte papparazzi ;)


Ble faktisk sykt sulten av å se på det her!!!

Så var det kinoen. Vi så Fritt Vilt 3. De fleste vi møtte syns den sugde, men jeg og Tuva var så engasjert som vi aldri har vært før. Vi satt med vidåpne øyne og fulgte nøye med. Åh, det sugde at slutten ble som den ble, men det måtte jo til for dette er jo begynnelsen på Fritt Vilt filmene. NB: IKKE LES DET ETTER HER HVIS DU IKKE VIL VITE NOE SOM SKJEDDE I FILMEN! Synd at han kjekke med svart hår døde i slutten :(

Outfit kommer straks :)

my darling

NB: Det blir trekt 2 ukens leser vinnere på søndag som vinner hvert sitt solkort à kr 80, og det blir trekt en tredje leser som vinner noe annet lureri. Så vær flinke å hyppige på å kommentere innleggene, saklige kommentarer, så jeg legger merke til deg. Kanskje du er en av de 3 heldige på søndag?

Åh, elsker virkelig å kjøre! Eneste er at det er så horekaldt ute. Jeg har jo på meg de varmeste klærne jeg har, og fryser som om jeg bodde på Nordpolen :( Måtte kjøpe noen nye kjørehansker i dag, siden de andre gjorde at jeg nesten mistet følelsen i fingrene.

Også er det litt dumt at firehjulingen ser ut som den har vært og bada i gjørme, så skitten som den er nå. Skal heldigvis bli regn til helgen, så slipper jeg snøen. Da blir det mildvær, og ikke like kaldt som det er for øyeblikket. Her har dere noen bilder av babyen min:


Hjelmen min. Ren og pen, ikke sant?


ÅH, vakre, vakre snøen!!! (..........)


E-ton Viper Street 50


Se så skitten den er. Grusomt vakkert ;)


Skulle liksom være et "YES, DETTE RULER" bilde, men hehe?


Pen i hjelmen blir man også


Og pen på håret når man tar av hjelmen. Stylish?


Nå skal jeg forresten begynne å kjøre mens jeg går tur med hundene, slipper jeg å bruke bena. Så går de ved siden av. Kjører jo sakte da, og hvis en er uheldig og går under - rygger jeg bare på den så slipper den å pines til døde, så får den heller en kjapp død. HAHA OK, tulla. Skal ikke kjøre tur med de ;)

yes! bestod teorien :D

Var og tok teoriprøven i dag, og jeg bestod med glans faktisk. Brukte 7 minutter (haha, travel dame) og hadde NULL feil. Er så stolt over meg selv. Forrige gang hadde jeg 7 feil :)

Nå skal jeg dra og hente firehjulingen og kjøre min første (lovlige) tur på offentlig veg. Vi snakkes senere, da skal dere få se firehjulingen min! Nå må jeg kle på meg godt, pakke med hjelm og hansker og skifte til noen tørre sokker... Vi har nemlig regn/sludd/snø for tiden i Tromsø - det beste været jeg vet om ;)

- Har du/har du hatt moped/scooter/firehjuling eller skal du ha det?

tusen takk gussan!

Nå har Gunnstein "Gussan" ordnet meg nytt design. Det passer mye bedre til bloggen min, og ser mye mer profesjonelt og stilrent ut. Han er virkelig god, og alt dette mashet han opp på et par timer.

Noe som er litt dumt, er at vi la mange planer for designet mitt som han ikke gjennomførte! Kan jo skrive dere en liste med alle planene som IKKE kom med i designet mitt :(

- Rød løper og limousin før man kom inn på bloggen
- Champange til alle leserene
- Jordbær dyppet i sjokolade
- Papparazzi over alt
- Konsert av Voe "Don't Talk To Me" (må være playback)
- Autografutdeling til alle
- Åpningstale av Lars Tangen "HÆIJA!"
- Smurfemix-låt av Ulrikke Lund, aaw!!
- Dansekurs med The Giant og Voe
- Leilighetsguide tour med Julia Nyland
- Svømmetur i elven med Kristina A.
- Alle med POPULÆR blogg får designhjelp fra Gussan
- Gussans første "Deli" boller til alle (vi plukker de opp fra søpla)
- Frukt (+grønnsak) photoshoot for alle som vil!
......... (intern humor, ok?) Listen er lang spekket av tilbud til dere lesere, men tror dere han klarte å fikse alt? Nope...... åh, du suger Gussan. Neida, men jaja. Takk for designet, det var supert :)

Bloggen til Gussan er utrolig underholdende, så ta deg en titt. Flink med design, god å blogge med mye bilder og en herlig klype sarkasme! Haha, digger det. Så er han jo ganske kjekk også da ;)


- Hva synes du om det nye designet?

kan ikke du smile med tennene og vise oss?

Mange lurer på om jeg kan smile med reguleringen, og jo, kan det. Bruker ikke gjøre det til vanlig siden jeg syns det ser så stygt ut. Heldigvis er det ikke lenge igjen til jeg skal ta den av, og da blir det smilende bilder - I promise!

Og siden tennene mine har blitt så gule under tannregulerings prossessen, tok jeg de fleste bildene i svart-hvitt. Haha, neida - men skal bleike tennene når jeg får av metallet!!!!


åh, peeent smil!!!! <3<3<3

Peneste smilet jeg har sett :)


Åh, endelig. Hater synet av reggissen min :(


Og da mener jeg HATER.


sint :( tannleger og reguleringer kan reise langt vekk

Nå må jeg farge etterveksten til mamma, hun skal nemlig til Oslo i helgen. Og jeg skal ikke dit, som vanlig. Gjør ingenting, siden hun skal på Oslo Horse Show, noe som interesserer meg lite da jeg er allergisk mot hest.

hvordan er det å være toppblogger?

Dette spørsmålet får jeg flere ganger daglig. Jeg skjønner jo godt at dere er nyskjerrige på det, noe jeg selv også var da jeg startet min egen blogg. Det er ikke bare fryd og gammen å ligge på 6. plass, det har sine negative sider også. Kan jo starte med de positive sidene:

1. Gleden over å ha kommet så langt
Det er vel noe av det beste. Å vite at man har klart å fiske seg opp fra 10 lesere til 11 - 12 000 lesere daglig! Å vite at man faktisk har flere tusen følgere Norge rundt. Det å ligge på 6. plass er bra, og det er noe man absolutt kan være stolt over.2. Sponsor
Jeg elsker å få pakker i posten! Spesielt når de er gratis. Det å få sponset noe var i starten veldig stort og overraskende for meg, men nå som jeg har vært på topplisten siden januar/februar så er det ikke like stort lenger. Jeg elsker fremdeles å få pakkene, men jeg tenker ikke like mye på at jeg får det gratis. Som oftest får jeg ting mot å skrive om de, men jeg skriver kun om det hvis jeg helt ærlig liker produktet. Gidder ikke å lyve for å få leserene mine til å kjøpe produktet, slik at leverandøren blir fornøyd.3. Leserene
Dette punktet er jo det som gjør hele bloggen nesten. Dere lesere er med på å følge hverdagen min og se hva jeg gjør, tenker og føler.


4. Tilbakemeldingene
Noe som er viktig for å ha et positivt syn på bloggen sin, er å få positive tilbakemeldinger. Dette får man jo enten via kommentar, telefon, face2face, mail og lignende. Dere er superflinke til å gi meg tilbakemeldinger.


Så de ikke fullt så positive sidene:

1. Stress!!
Av og til så er det et utrolig stress å ha en populær blogg. Dere lesere forventer jo å få iallefall et innlegg om dagen, selv om det også er lite. Det er utrolig kjedelig å komme inn på en blogg som min av og til når jeg oppdaterer så utrolig sjeldent.


2. Stygge og usaklige kommentarer
Det sier vel seg selv at man ofte får stygge og usaklige kommentarer. Enten fra personer som bare kjeder seg, er sjalu eller ikke har et liv og må rakke ned på andre. Med usaklig mener jeg "åh, du er så feit at du burde vært i guiness world record bok!!" osv. Man må jo bare takle det og ikke bry seg, for den personen som slenger dritten er som oftest den som ikke har det bra med seg selv.

3. Facebook forespørsler......
Jeg vet at det er litt stygt av meg å ta opp dette på de negative sidene, men jo. Jeg ser på facebook profilen min som en plass der jeg skal ha kontakt med venner og folk jeg vet hvem er, så de 800 venneforespørslene som ligger å venter på å bli godkjent er ikke folk jeg kjenner. Og nei - jeg gidder ikke godta de. Har ikke behov for å ha bloggleserene mine på facebook :) Har en åpen profil, så du kan se det meste uten å være venn med meg. Og det er litt irriterende når noen maser gang på gang om jeg kan godta de som venn, og snakker til meg i facebook chatten hele tiden. Jeg har ikke noe i mot dere, men vil helst ikke ha alle bloggleserene mine som venn på facebook.


4. "Åja, jeg vet. Hehe, leste det på bloggen"
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har begynt å fortelle venninnene mine om noe jeg har kjøpt, gjort eller lignende. Sitter og forteller hele historien, og når jeg er ferdig så sier de "Åja, jeg vet. Hehe, leste det på bloggen". Hahaha. Det er dumt, for nå kan jeg nesten aldri fortelle noe uten at de vet det fra før av.

Har jobbet for noen som ikke kunne i dag, så derfor har dere ikke hørt fra meg :)

ikke la dere lure!

Fant dette innlegget på bloggen til søte Euna Lee. Det var et ganske viktig budskap hun fikk frem, og derfor fikk jeg lov å låne innlegget og dele med dere. Selv har jeg blitt sponset av både motedronningen og modekungen, så dette er noe alle mine lesere burde være obs på! Det er svindyrt der i forhold til "orginalbutikken". Selv om det blir toll og moms på det fra dahong, så er det jo over 6 ganger dyrere. Med toll for den genseren nevnt i innlegget til 62 kroner, hadde det blitt under 100 lappen.


INNLEGGET TIL Euna Lee:

Det er en sak som jeg må ta opp her, og det er det at både motedronningen.com og modekungen.se svindler altfor mange. Jeg har visst om dette lenge, men nå ser jeg flere og flere som får seg nye klær fra disse nettsidene og det er på tide å si i fra.

Jeg er sør-koreaner, og jeg er ganske oppdatert om hjemlandet mitt. Jeg vet om en nettbutikk som er veldig populær, og som jeg selv har bestilt klær fra mange ganger. Nettsiden heter dahong. Det norske og svenske, eller europeere i det hele tatt, ikke vet om er at motedronningen og modekungen stjeler bildene derfra. Jeg har funnet identiske bilder, bare at de har kuttet av hodene på modellene. For noen måneder siden sendte jeg en mail til modekungen for moro skyld, at de hadde stjålet bildene og at det var ulovlig å bruke disse for å selge varene. De svarte ikke, og jeg sendte en gang til. Da svarte de endelig, men de sa at de ikke visste noe om dette.

Jeg ble mer mistenksom, og sendte en mail til dahong, om de visste at norske og svenske nettbutikker hadde bildene deres på sine sider. De svarte med en gang at de ikke visste det og at saken skulle bli tatt hånd om. De var også takknemlige for at vi hadde sagt i fra. Neste dag var det kommet høyreknappsblokkering på forsiden av alle klærne på dahong. Og etter en uke, annonserte modekungen at de søkte etter modeller! Er det noe muffens her, eller er det bare meg?

Og den andre tingen, er at de ikke bare stjeler bildene, men de selger klærne altfor dyre. SICK dyre. Eksempel her: identiske hettegensere HER, HER vs. HER (scroll helt ned for å se de samme bildene). Motedronningen og modekungen selger sine for 399-499 kr, men på dahong koster de 12000 won = 62(!) kroner! Er det ikke litt prisforskjell her, når de er helt like?!

Flere eksempler: her og her. Denne listen med like klær med forskjellige priser er uendelig lang skal jeg si dere.

De fleste klærne fra modekungen og motedronningen er fra dahong, i følge bildene, fordi de oftest har bilder der plaggene henger på kleshengere som henger på en skrue i veggen (de er tatt rett fra dahong, og de har beskjært tekst som pleier å stå på dem)  Og ALLE varene er sinnsykt mye dyrere enn de egentlig er. Er det ikke det feil at de skal svindle folk for så mye penger, og selvom man kan regne med toll og moms og alt styret der, ser jeg at noe er galt her. I hvertfall når de begynner å sponse bloggere, som fører til at de unge lesere begynner å handle der.

En ting jeg må legge til er at varene på dahong blir fort utsolgt, så det er grunnen for at man ikke finner varene fra modekungen og motedronningen på dahong.

Kanskje jeg tar helt feil her, angående stjeling av bilder, men prisforskjellene er det ikke noe i tvil om.

Det er så mye, mye mer jeg skulle ha sagt, men da blir det for langt... Hva synes du om dette?

VIDEOBLOGG - hårvideo

Endelig fikk jeg den ferdig :D Kos dere masse med den, har brukt 2 og en halv time på å få den ferdig!


Sanger: Uffie - Pop The Glock   .   Rihanna - Only girl   .   Jay Sean - 2012
Det jeg sprayer i håret mens jeg krøller det, er en "Hot Curl" spray fra Lorèal. Også den sprayen jeg sprayer i etter jeg jeg har krøllet det er "beach curl spray" fra toni&guy.

åh, elsker dere!

Vil bare si at dere er superflinke til å kommentere. Måtte bare få sagt det, for jeg holder på å rydde. Dere er de beste leserene, og setter pris på alle kommentarene :D Skal få lagt ut en hårvideo i kveld, må bare redigere den først :)

LOVE YOU ALL!

deres favorittøredobber

Fikk inn masse fine øredobber på mail. Her er mine lesere sine favoritter:

http://alliswierdo.blogg.no


http://amaliephoto.blogg.no


Andrea Westerheim


http://anettee95.blogg.no


http://ananvie.blogg.no


http://charlotteckorsvoll.blogg.no


http://drow.blogg.no


http://elenab.blogg.no


http://elinjah.blogg.no


http://ellast0r.blogg.no


http://frutto.blogg.no


http://geenah.blogg.no - øredobber fra Zita Chic


http://haalandaasen.blogg.no


http://hannamichelle.blogg.no


http://helene.blogg.no


http://iitsme.blogg.no


http://inabras.blogg.no


http://ingian.blogg.no


http://j0dii.blogg.no


http://juliatn.blogg.no


http://keneleh.blogg.no


http://kristinegulden.blogg.no


http://lindaisa.blogg.no


http://livodaz.blogg.no


http://lolvanja.blogg.no


http://maddeee.blogg.no


http://malemaria.blogg.no


http://marieco.blogg.no


http://marietruud.blogg.no


http://marte1.blogg.no


http://mecami.blogg.no


http://memas.blogg.no


http://mesj.blogg.no


http://mksn.blogg.no


http://mmartineo.blogg.no


Øredobber fra Mona (ingen bloggadresse)


http://reginefashion.blogg.no


Fra Renate Lodden (ingen bloggadresse)


Fra Signe


http://siljesb.blogg.no


http://synnsegenverden.blogg.no


http://taaht.blogg.no


http://themarkblomst.blogg.no


http://thihoa.blogg.no

Tusen takk! Nå kan dere sende inn favorittskoene deres på mail tcmnfan@hotmail.com

åneeeeei!

Livet er offisielt over. Nå har et nytt liv begynt, der man pakker seg inn i 5 bukser, 7 gensere, 10 jakker og 1094091740917309127409172093 sko!!!! Jeg ble så emo når jeg så ut av vinduet i morrest. ÅH. HADEfaen. dritt tromsø

vil du bli ukens leser? les her!

Hver søndag fra nå av har jeg bestemt meg for å trekke en leser som kommenterer flittig i innleggene mine. Den leseren jeg velger ut vil vinne et solkort på 80 kr, da jeg har sånn ca 70 solkort igjen å dele ut.

Du vil få solkortet sendt i posten. Det blir altså en vinner i uken, og dette er noe jeg blir til å drive så fremst jeg har flere solkort igjen. Da er det bare for deg å huske på å være flink å kommentere innleggene mine, så kanskje jeg legger merke til akuratt deg?

Noe som også er bra, er hvis du ser spørsmål i kommentarfeltet som stilles til meg - men som du vet svaret på, at du kanskje svarer på det for meg: HVIS JEG IKKE HAR SVART. Da vil andre lesere få kjappere svar. For eksemple hvis det står "hva heter hunden din?" så kan du svare på kommentaren for meg, og da ser jeg det. Da har du også god sjangse til å bli ukens leser.

HUSK: Ikke spamkommenter med flere usaklige kommentarer i innlegget, da legger jeg merke til deg på en negativ måte og da er det lite sannsynlig at du blir ukens leser :)


Dette kan bli ditt!

hvorfor har du ikke blogget noe?

Fått en del spørsmål om hvorfor jeg har oppdatert så lite i helgen. Jo, har nemlig vært opptatt. Kunne jo selvfølgelig slengt ut et innlegg i går natt, men tiden gikk for fort og før jeg viste ordet av det så var det natt :/
Har vært på jobb og tjent penger. Skal jobbe i morgen også, men ikke like lenge. 6 timer bare :)


Har også fått en del spørsmål om øyenskyggen og generelt resten av sminken jeg hadde på bildene på forrige innlegg, så skal få laget en video med det så fort jeg har tid :)


Har også hatt Charlotte på overnatting. Vi ble sittende og svettgame CS i går natt, til sån ca kl. 05.00? Haha, vi elsker cs.


Hadde bare desveree et litt for fint bilde av Ch. Hun slettet de andre:/


svett etter en heftig cs runde :/

jobb om 3-2-1-0

Nå skal jeg snart suse på jobb! Glemte faktisk helt at det var fredag i dag. Satt på skolen og så på klokka, det var enda lenge igjen til den var halv 4 liksom og jeg kunne dra hjem. Så plutselig får vi dra kvart på 12, og da kom jeg jo på at det var fredag. Haha, okei, følg med liksom.

(Edit kl 03:25: Når jeg legger inn hårvideoen i Movie Maker står det at det er feil filformat, men har komprimert videoen til både .avi og .wma eller hva det het, fortsatt funker ingen av delene? HJELP!) Jeg jobber til halv 12, og planen er at Charlotte skal sove hos meg. Derfor kommer det en hårvideo i kveld etter midnatt. Sminkevideoen ble så dårlig, så skal lage en ny. I mens dere venter på meg kan dere nyte en håndfull med vakre bilder av meg ;););)


høy og stram


luggen på snei


luggen på riktig vei

HADE!

monkeyrevyen på nye vinger

I går var jeg og så på vår kjære revy. Blir så glad av å se revyen, fordi jeg har jo vært med på det selv før og det er så utrolig koselig. Alle har gjort en super jobb. Catering med en super kiosk, scene som gjorde alle rekvisittene og hjalp til på scenen, PR som har lagd god reklame, lys og lyd som styrer mic og lys på scenen, filmgruppa som sikkert har gjort en god jobb de også, inspisientene som gir tran til ulydige revyfolk, lederene som er toppen av iskremen, instruktører og hoi'er som har laget revystykkene, konsept som fiksa den stilige konseptgangen og ikke minst aktørene som var "skuespillerene". Er ikke sikker på om jeg glemte noe nå?

Noen bilder fra revyen:

Hahahaha. Helt til venstre er lillebroren til Tuva:)


Her sitter to jenter og snakker om at de hater KUK, mens en nonne er bak. Hun tenker jo på kuk som i tisselur, mens jentene snakker om KUK som i Kvaløysletta Ungdomsklubb!
Handikapp


Handikapp2


"ARILD SUG, ARILD SUG, ARILD SUG, ARILD SUG"


"Dette er en drøm, Arild. Du kan ønske deg hva du vil!"


AAAAAH!!!


"Jeg ønsker meg Brage Sollund(?) som personlig slave!!"

Avslutningen:


Monkeyrevyen var kjempebra. De har absolutt fått til noen knallgode stykker. Terningkast 5 og 4 fra avisene. Gratulerer med en veldig god revy :)

gal bror

Ja, forrige innlegg var bare kødd. Det er mine tenner og min munn, men brukte en speilvendt effekt på kameraet så det er bare undertennene mine dere ser både oppe og nede. Det er forresten noen som påstår at jeg ikke har regulering på de forrige innleggene mine, men jo - smiler bare slik at dere ikke ser den.

Brodern var hjemom en tur i dag. Han hadde med seg noe usedvanlig bagasje. Haha, hvem i all verden samler på sine tomme snusbokser? Han hadde godt over 100 stykk nedi der, som han har samlet på 1 år. Han og noen kompiser samler hver for seg og skal tydeligvis bygge et stort tårn eller noe sånn tull...GAL BROR!!! Har forresten laget sminkevideo, så skal legge den inn og redigere nå:)

Har nettopp vært hos ta......

Har nettopp vært hos tannlegen og tatt av reguleringen.


Sorry dårlig mobilbilde, men sitter på bussen tilbake til skolen. Fornøyyyyyyd!

Nå har jeg lite strøm på iPhonen, vi snakkes litt senere. Skal vise bedre bilder da :)

hvordan sminker du deg til hverdags

Mange har lurt på hvordan jeg sminker meg til hverdags. Skulle til å lage en videoblogg hvor jeg sminker meg, men videokameraet var fritt for strøm. Vil dere at jeg skal lage en videoblogg i morgen hvor jeg viser hvordan jeg sminker meg, eller holder det med dette innlegget?


Først begynner jeg med denne. Det er på en måte en primer, men samtidig ikke. Den jevner ut hudtonen din og for det påståes at den skal dekke til fregnene litt, men har ikke fått det inntrykket av den. Den er iallefall bra til å jevne ut hudtonen og gir et bedre foundation grunnlag. Smashbox Blend fåes kjøpt her: http://coverbrands.no/no/shop/smashbox/smashbox-photo-finish-foundation-primer-blend


Deretter bruker jeg Perfect Look foundation fra Nilens Jord. Denne foundationen er den beste jeg har prøvd! Den legger seg fint på huden, og er ikke for tykk. Fargen er perfekt for min hud. Det jeg også syns er bra, er at den flekker ikke av utover dagen. Den dekker til fregnene mine akuratt perfekt, slik at de skinner litt gjennom. Min foundation har jeg fått fra MakeStyleShop(direkte link til produktet).


Så tar jeg på concealer under øynene og på øyelokkene. Bruker også å ta litt i kinnene der fregnene er verst, hvis jeg vil dekke de litt mer en dag. Som du ser er denne concealeren tom hvert øyeblikk, men den fåes kjøpt på Cubus/H&M og andre butikker som selger Max Factor. Er ikke helt sikker på prisen.


Solpudder! Dette er viktig for meg når jeg bruker foundation, fordi da må jeg ha litt ekstra glød i ansiktet. Bruker denne på kinnene, nesa, panne og hake. Solpudderet gir best resultat om du bruker kosten som er på bildet. Begge deler er fra IsaDora, og mitt er fra Cubus. Kjøpte et sett med solpudder og kost, tror jeg betale 349,-.


Etter jeg har fått en jevn og fin glød av solpudderet, bruker jeg rouge. Jeg har en fra IsaDora som er vel 1 år gammel, så jeg aner ikke hva jeg betalte. Den gir en litt mørkerød farge i kinnene, syns ikke fargen er så fin egentlig, så derfor bruker jeg lite. Påfører rougen med en kost fra Bare Minerals, kosten heter angled face.


Før jeg tar på mascara, bruker jeg vippetang. Denne eerfra H&M og koster 29 tror jeg.


Det er egentlig veldig varierende hvilken mascara jeg bruker, men i det siste har jeg brukt denne Volume Million Lashes. Den er veldig bra, og jeg har kjøpt den på Cubus. Jeg liker øyenvippene mine best når de er lange med volume, men denne kan fort gi litt klumper så man må være litt diskrè i bruken.


Og selvfølgelig avslutter jeg med min kjære IsaDora leppestift. Elsker fargen! Det er et innlegg om den lenger ned på bloggen. Fargen heter 09 flourish pink. Hvis fargen på leppestiften ikke passer til hva jeg har på meg, så bruker jeg en annen som har en nude look farge.

skolen er kjedeliiiig

Det er dritkjedelig å sitte på skolen til halv 4. Iallefall når Tuva ikke er på skolen, så må jeg sitte her alene. Gleder meg til jeg er ferdig, for da skal jeg og Charlotte ta sol. Nå har jeg forresten fått minnebrikken til å fungere, men har ikke med meg kameraet ofc.... Det var ikke noe med den "LOCK" knappen, det måtte bare rett og slett formateres på pcen. Heldigvis hadde jeg ikke noen bilder som ble slettet.

Slenger med noen bilder som jeg har tatt med thelolcam på facebook

Dette er Nora


Meg og min pene klassekamerat i favorittgenseren sin


Pen?


tjukka i klassen vår, martine


stram?


kjedelig?


stilig?


babes?


monster?

perfeksjon

Se for ei vakker venninne jeg har! Åh, helt nydelig ♥ Colgate er hun også :D

Besøk bloggen til Charlotte!

Har forresten vært noe galt med minnekortet, står at det må formateres eller noe greier når jeg putter det i kameraet, så har ikke blogget i dag.

bursdagsgave fra min pappa

Fikk bursdagsgaven min fra pappa i dag :) Akuratt det jeg ønsket meg. Fikk altså et Sigma zoom objektiv som er dritbra. Det zommer kjempebra, og er ganske rimelig også for deg som ønsker et godt objektiv. Er superhappy! Nå skal jeg spise taco, så skal jeg være lamme Charlotte og Tuva litt. Ønsker dere alle en riktig god lørdagskveld videre <3


En sollysskjerm medfølger. Den gjør at det ikke blir så mye sollys på linsa når man skal ta bilder ute.
Et bilde tatt på lang avstand. Her zoomet jeg helt inn med macro, og jeg sto et godt stykke unna. (Siden dere lurer, dette er klassebilde fra 9.klasse hvor jeg hadde blondt hår)

- Hva skal du gjøre i kveld?

ny jakke, love it

I går var jeg i byen med Marte og noen utrolig rampete småkids, søsknene mine. Så du noen som lå på gulvet på nerstranda og rullet, så var det sikkert de. Iallefall, vi gikk innom H&M og så på jakker. Fant en fin jakke på barneavd. som jeg kjøpte. Skulle egentlig kjøpt den på torsdag, fordi da kunne jeg brukt 50% kortet siden de var gyldig til 30. september.
Knappene gjør hele jakken egentlig!


Elsker den. det er også skulderdetaljer på den.


Love it!!!

såriii

Har hatt en sykt travel dag full av andre prioriteringer enn bloggen. Har vært barnevakt hele dagen, så ungene har holdt meg opptatt. Nå er jeg på helgebesøk hos min pappa, endelig <3

Er veldig trøtt nå, så vi får heller snakkes i morgen. Skal blogge bedre da, blant annet vise dere en ny jakke jeg har kjøpt. Elsker den! :)