hits

oktober 2011

ukens spørsmål

- Hvorfor er du aldri sammen med Tuva lengre?
Hun har sitt liv, jeg har mitt. Vi er ikke venner lengre. Neida, vi er jo selvfølgelig bestevenner. Vi bare bruker å ha et par perioder der vi ikke er så mye sammen. Blir heller ikke så mye nå som vi ikke går i samme klasse, og er ferdig til forskjellige tider på skolen. Har merket at jeg savner hun ganske mye, så får vel gidde å dra den feite (IRONIII) kroppen min et par hus bort i gata og ha en liten reunion, haha. 

- Hvor er den blå jakken din fra?
Urban. 1299 om jeg ikke husker feil, eller 1199. Kanskje 1399.


- Hvor er den grønne jakken din fra?
Zara. 999,- garantert.


- 3 positive og 3 negative ting med mopedbil?
Positive: vaarmt og godt så du slipper å bli våt + musikk, greit fremkomstmiddel siden du kan ha med deg masse bagasje og en venninne/kompis, det blir lettere å kjøre opp til bil siden du er vant til å kjøre i noe som ligner litt.
Negative: den går bare i 45 hvis du ikke trimmer den, det kan være vanskelig å finne deler til den hvis noe blir ødelagt (jeg finner på molandgaard.no) og det ser litt/veldig harry ut.

- Hvilke løsvipper bruker du?
Aaah, det er så mange forskjellig. For det meste bruker jeg fra Ardell - det syns jeg er de beste. Elsker nummer 116! 

- Hvorfor virket du så sur på sminkevideoen?
Hmm.. fordi det faller meg ikke naturlig og sitte å glise som en annen idiot forran kamera til meg selv. Og fordi jeg var sykt sliten, og bare ville få unna sminkevideoen. Pluss at nordlendiger kan virke litt "surere" generelt på grunn av tonefallet. 

- På en skala fra 1-10, hvor mye betyr bloggen for deg? Hvordan ville du reagert om bloggen ble slettet?
Vil si 8,5 egentlig. Den betyr veldig mye, og det som betyr enda mer for meg er alle dere fantastiske lesere som gjør hverdagen min tusen ganger bedre. Får så masse koselige tilbakemeldinger, smiler fra øre til øre når dere er så koselige. Om den ble slettet hadde det bare vært one thing to do - suicide.


- Hva skal du i kveld?
..... gjeeeett? SOVE!!!

- Hvilken krølltang brukte du for å lage krøllene på bildene med den fargerike kjolen?
Jeg brukte Gorgeous Curl Wand - krølltang, fåes kjøpt HER. veeerdens beste <3 


natta.

first day at work - check

Heeeeell no. Jeg er sliten! Bloggen kommer i siste rekke i dag for å si det sånn.

Dagen startet med at jeg dro på jobb, og var der EN TIME for tidlig..... avdelingslederfyren sa sikkert feil med vilje for at jeg ikke skulle komme for sent. Kjempegøy å sitte på ræva utfor en butikk i en time, hehe. Dagen fortsatte med at jeg lærte masse morsomt og satte meg inn i rollen som ansatt på Glitter. Kan virkelig venne meg til dette, men først og fremst må jeg ha på noen andre sko når jeg står gjennom hele arbeidsdagen på 8 timer.

Dagen fortsetter med å ligge i sengen... og. dø. Er sykt sliten, men er siden jeg la meg for sent og at jeg fryser + er sulten (nettopp spist middag, weirdo). I tillegg har jeg lyst på godteri. SLITEN. Derfor, vil jeg bare si - jeg har oppdatert ukens leser. FLINK???? Noen bloggforslag til senere i kveld btw?

Også vil jeg si at du finner meg på instagram; tcmn  

se? sliten? for dette bildet er jo seff tatt i dag


vil helst at dere skal se maten jeg spiste for et par uker siden


flooott posering


haha, dere vet sånn fake a smile? dette er ikke det!!

Og ja, var skikkelig i humør til å holde meg seriøs gjennom hele innlegget. 

jobb i morgen

God kveld!

Nå har jeg akkurat dusjet, og holder på å vaske litt klær. Ja, jeg vasker mine egne klær for en gangs skyld. Grunnen til det er at jeg kom ned med over 2 fulle skittentøyskurver - da satte mamma ned beina og sa nei, dette får du ordne opp i selv. For ja, jeg har faktisk så mye klær at det kan gå en måned mellom hver gang jeg tar ned noe skittenklær - og da er det mye.

Skal lese litt gjennom noe skolegreier, vi har nemlig utplassering så jeg skal jobbe på Glitter på Nerstranda hele denne uken. Ingen skole, wihuuu! Gleder meg, men gruer meg også litt. Hvis det går bra skal jeg jobbe der hver onsdag frem til over nyttår, siden jeg går salg og service har vi utplassering.


FIIIIN ettervekst... skal ta den til uken :)
haha, har faktisk hatt denne handduken siden jeg var 6-7 år gammel :D

filmsøndag

Hei! Follow meg på instagram: TCMN

Nå er jeg våken og oppegående. Dagen min ser ut til å bli tilbringt på sofaen, med filmer og serier på TV. Er iallefall en film som går 22:50 på FEM som jeg skal se, og Beverly Hills Chihuahua... hehe.

Dagen i går var helt grei, dessverre var det noen som trykte på brannalarmen i lokalet slik at politiet kom og avsluttet festen. Etterpå hang vi på Burger King før jeg tok turen hjem, var ingenting spennende som skjedde i byen i går så tok like så godt tidlig kveld. Angrer ikke, for formen er på topp!

Nå har det vært litt mange kostymebilder i det siste, haha. Kjenner jeg selv blir litt lei! 

nå stikker vi ut!

Da er jeg og Renate klare til å dra ut. Ha en fortreffelig lørdag, alle godtfolk. Det skal iallefall vi ha med masse fete folk.


renateee  


søte kattepusen min


horaaa

KOS DERE!!!!!

halloween fest i kveld

Hei!

Nå er jeg sammen med RENATE. Vi steker pizza atm, og skal spise masse godteri etterpå før det braker løs i kveld med god stemning og party people. Dere som trodde jeg skulle gå trick or treat med kostymet? Haha, er ikke normalt når man er 17 år og velge trick or treat framfor en god halloween fest. Er jo en unnskyldning for å kle seg drøøøyt. Gleder meg iallefall masse til i kveld! Vi snakkes i morgen verdens beste lesere <3renatepusi mi

iphone speil

Fikk noe utrolig smart fra handelsportal.no - de selger deksel og tilbehør til iPhone, Samsung og HTC.. Jeg har alltid brukt beskyttelse på skjermen til iPhonen min, og nå som jeg har hatt samme i 1 år er det på tide å bytte. Fikk tilsendt et mirror cover til skjermen, noe som var utrolig smart. Trenger ikke dra opp speilet fra nederst i vesken hele tiden, og nå har jeg alltid et speil lett tilgjengelig i lommen. 
den gamle beskyttelsen


FINT!

Du kan kjøpe det HER til 99 kroner. 

alice in wonderland

Har hatt fri fra skolen i dag, så har ikke orket å blogge før nå. Bare chillet på sofaen med sjokolade, potetskruer og Desperate Housewives på TV!

Bestemte meg for Alice kostymet, og angrer absolutt ikke. Det ser veeeldig bra ut, og kvaliteten skal jeg ikke klage på heller. Kjøpte det HER, kostet 290 kroner. Strømpene måtte kjøpes separat, men er ikke et ille kostyme til den prisen. Nåååå, tusen bilder av meg med kostymet på (vet dere elsker bilder):
 eyebrows

Nå har jeg brukt 1 time på å fikse opp i øyenbrynene. Ble så lei av å spare, så tok like så godt fatt i saken selv. Brukte jo bestandig og skjære, men har innsett at det er helt idiotisk så denne gangen nappet jeg faktisk. Har så sterke tårekanaler rundt øynene/brynene så har ikke nappet før, siden jeg begynner å grine samtidig som jeg nyser etter hvert hår jeg napper i starten. Utrooolig irriterende. Kom meg iallefall i mål.

Resultat etter det ene øyenbrynet:venstre // etter       høyre // før

Jeg har kun brukt produktene fra Glo Minerals, og du får alt i et sett til øyenbrynene. Kost, pinsett, øyenbrynspensel, to brynskygger, brynvoks og highlighter + en del øyenbrynsmaler. Er et utrolig smart sett, og passer de fleste. Brynene blir utrolig fine ved hjelp av den lille boksen med brynskygger og lignende. Har hatt et sett tidligere, men dette er mitt andre.

Jeg vil absolutt anbefale det til dere, det kan kjøpes HER hos makestyle.no. Ønsker du lysere farger, se HER


martekos

Har vært hos Marte hele kveden, var kjempekoselig. Vi har spist god mat og godteri, chillet på pcen og laget dere en video! Hope you like it. Og chill nå ned folkens, jeg sa jo LYSET VAR VELDIG GULT på forrige videoen. Sminken ser ikke sånn ut i virkeligheten, mer som på bildet i dette innlegget. Jeg er jo ikke blind, klarer jo å se at hudfargen så jævlig ut på videoen. Føler det blir dumt å forsvare seg, men mange av dere er jo faktisk så dum at dere ikke skjønner hvor stor påvirkning lyset har. Hadde jeg stått i et rom med blått lys og huden så blå ut, tror dere da at jeg sminker meg blå?

(videoen kommer i dette innlegget når den er ferdig opplastet på youtube) 

coming asap

Hejhej!

Nå skal jeg begynne å redigere sminkevideoen. Flink blogger as always (nesten). Den kommer altså as soon as possible! Har fått låne Meline sitt Canon EOS 550D, så jeg lurte på om dere har noen tips til instillinger og sånn for å ta skikkelig gode bilder? 

at school

Sitter på skolen og jobber med høstprosjektet. Slenger inn et par bilder, så snakkes vi når jeg kommer til Meline senere. Tror jeg lager sminkevideoen hos henne, så den kommer iløpet av dagen hååååper jeg.


cec og silly


søte høstprosjekt jentene


powerHa en fin dag videre!!! Snakkes etterpå <3

paranormal activity 3

Herregud, ble helt nervevrak av filmen. Jeg er aldri den som hyler høyest i kinosalen - men nå tror jeg jaggu meg at jeg satte standaren høyere for alle hylende kvinnfolk på skrekkfilmer. Satt omtrent på fanget til Sofie og holdt hånden hennes mens vi begge skrek i kor, har nesten gnagsår mellom fingrene siden det ble en del harde håndklemmer i de verste scenene. Meline satt bare der med deeet gliset rundt munnen, hun syns vel jeg og Sofie var bedre underholdning enn filmen. Haha, må le litt av meg selv nå!

Er så redd, så tar kvelden førnoen kommer for å drepe meg. 

meline fiine


sofie


drittunger på kino, vedder på at alle hadde lyst å kvele oss


outfit, hehe

sminkevideo senere/i morgen

Hei!

Nå holder jeg på og fikse meg sånn smått. Skal på kino og se Paranormal Activity 3 sammen med Sofie og Meline, to av mine bestevenninner. Håper den er bra. Sofie skal ta med pute og jeg tar med dyne, så skal vi alle tre hyle så hele salen pisser på seg, hehe xD

Skal forresten lage sminkevideo i kveld eller i morgen tidlig. Kommer ann på hvor sent jeg kommer hjem i dag. Har du noen spesielle ting du vil jeg skal vise nøye på videoen?

bilde fra lørdag

meg just nu

har lært å gå

Hei!

Har akkurat kommet hjem. Ble plutselig helt sykt sliten når jeg kom inn døra, jeg som hadde tenkt å lage en liten videoblogg... får utsette det til jeg får litt mer energi! Valpene lærte forresten og gå ordentlig nå nylig, de var skikkelig dårlig på søndag også var de plutselig og gikk utenfor valpekassen natt til mandag. Er morsomt å se hvor mye de faktisk utvikler seg på så kort tid.

Angående innlegget under - det var ikke akkurat sånn at jeg prøvde å skjule redigeringen? Haha... redigerte bare bort fregnene for å få leppene i fokus, siden de tar vekk litt fokus fra det jeg faktisk ville vise dere. "omg, redigeringsfaiiiil"... nei, bare gi dere ;)


glaaad


søøøte


lotta følger med, like always
 
Noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? 

hva jeg bruker på leppene

(Viste du at Femelle.no har lansert en klubb kalt Motebloggerne? Hvis du melder deg inn, får du en pakke i posten hver måned for 99kr fra og med januar. "Hver pakke kommer til å inneholde masse gatemote og en god del bloggsladder, samt også en hemmelig gave hver måned."...vent nå litt? Hva sto det igjen? BLOGGSLADDER? Herreguuud, meld dere inn!)

Jeg er en av de personene som hater vanlig leppefarge. Syns det er stygt, iallefall på meg selv. Ser mye bedre ut med en fresh farge med litt glans i eller noe - det er min mening. Her har dere min naturlige leppefarge, dritkjedelig!Mine kjære favoritter som forsvant i helgen:

Varierer ofte hva slags produkter jeg bruker, men i det siste har jeg brukt disse to herlighetene!
// GOSH Velvet Touch Lipstick - 134 Darling
// Lypsyl Glossy Minerals - 017 Nude

De to sammen resulterer i disse leppene:


Ellers har jeg noen andre "kombinasjoner" som jeg også bruker:

// isadora jelly kiss - 53 pink parfait. utrolig søt farge som er lett å påføre, forsvinner dog. litt fort :(


// isadora cream gloss stylo - 14 bon bon pink. ganske lik den forrige, men litt mer bløt og mye mer glitter i.


// loreal natural color riche - 235 nude. helt ok, men bruker den aldri alene. kombinerer med glossen under!


// loreal glam shine - 400 juicy rose glow. denne bruker jeg over leppestifter. liker den dessverre ikke så godt, men funker!


loreal natural, loreal glam shine, isadora jelly kiss, isadora cream gloss stylo


swatches (samme rekkefølge som bildet over)

- Hva bruker du på leppene dine?

supersalg

Hei!

Var fra 50-70 % på nelly så har kjøpt meg hjem et par ting som jeg har sett på tidligere også. Elsker å være XS, er alltid mange kjoler igjen i den kategorien osv. Bruker stortsett aldri shoppe på nett, så er litt morsomt å gjøre det egentlig. Er liksom så redd for at tingene ikke skal passe! Haha - overfladisk blogging på høyt nivå.


loveit, og det ble ikke dyrt i det hele tatt. havnet under 2000 kroner for å si det sånn!

Nå skal jeg begynne på en liten "lip-tutorial" til dere, så vi snakkes om ikke alt for lenge. 

halloween kostyme

I helgen er det jo tid for alle slags Halloween-fester. Har selv tenkt meg ut, så må finne et kostyme. Har letet rundt på nett for å finne et som ikke alle andre har. Jeg fant mange fine på Alice of Sweden, og de var heller ikke så ille i pris. Alle kostymene koster nemlig 290 kroner. Siden det ikke er lenge til helgen tenker du vel "hvordan skal man få det i tide?" Hvis man huker av for "ekspress" blir de sendt på 1 dag slik at du får de før helgen.

Jeg har sett på disse, kan dere hjelpe meg å velge? 

Vurderer nummer 1. Tror ikke jeg velger nummer 3, siden det er så sykt vanlig å være sykepleier liksom.
 

ny uke

Nå er det mandag, og starten på nok en ny uke. Mange planer denne uken, så blir spennende og se om jeg får gjort alt. Skoledagen var grei, vi var uten lærer de siste 4 timene så var ferdig tidlig. Ellers har vi høstprosjekt hele uken, så blir bare selvstendig gruppearbeid frem til torsdag, så er vi permitert på fredag. Lykkeee!!

Har litt forskjellig å blogge om i dag, så tror dette blir en bra bloggdag også. Livet smiler til meg, wiiii!elsker øredobbene, fra vero moda!

- Hva er dine planer for uken?

pizzatime

Mamma er på vei for å hente pizza til meg, Tuva og Karen. Vi skal kose oss og se på film, drikke brus osv. Trengs etter en slitsom kveld/natt. Her er et par bilder som jeg har blitt tagget i på facebook, siden jeg ikke tok noen bilder selv i går (noe jeg aldri gjør, burde bli flinkere).
fin flekk osv
meline og meg <3 ganske stygt, ble så jævlig hvit!

Nå må jeg løpe bort til Tuva med pizzaen, er så sykt sulten at jeg kunne kastet i meg hele. SUUULTEN!!!! 

resten av bildene

Hei! Tuuuusen takk for alle fine kommentarer på innlegget under, dere er så snille <3 love you all

Nå er jeg så sykt tidlig oppe at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Har nettopp spist 4 knekkebrød med smør og hvitost (favoritten!!) og drukket en hel del vann. Sitter bare og venter på at klokken skal bli mer liksom, så jeg vurderer og tvinge meg selv til å sove litt lengre. Er jo umenneskelig og stå opp klokken 9...

Her er iallefall resten av bildene (av meg ofc): 


 

ferdigfikset

Nå stikker jeg og Meline ut. Har tatt litt bilder, men rekker ikke se gjennom de akkurat nå. Får poste de i kveld eller i morgen. Det eneste jeg vet nå, er at vi skal ha en dritbra kveld - så alle må ha en fin lørdag så snakkes vi!suss og muss <3 (meline ville ikke være med på bloggen i dag)

street king

God morgen! 

Nå har jeg sovet i 12 timer, det var helt siiiinnsykt godt. Aldri vært så uthvilt før som jeg er nå. Det betyr bare at jeg er klar til kveldens festligheter. Vil først og fremst tipse dere om en god sak. Det har seg nemlig slik at 50 Cent har satt i gang noe som heter "street king". Det vil si at for hver som trykker liker på facebook, vil han gi et fattig barn et måltid.

Målet er satt til en million likes, nå er det på 289 000. Hvis han når målet sitt på 1 million likes, vil han doble donasjonen, som vil si at hele 2 millioner fattige barn får et måltid hver. Jeg syns dette er utrolig bra, og har selv deltatt. Dere burde også delta, det kan gjøres HER - Hva synes du?

verdens søteste ratt

Nå kan jeg offisielt si at jeg har verdens søteste ratt!!!! Love it, "hand-made". Kjøpte bare et hvitt rattrekk på Biltema, og rosa silkebånd på en eller annen sybutikk. Kombinert med søte setetrekk og rosa Ed Hardy-wunderbaum med jordbærduft i vinduet topper den Barbie-stilen. Bilen skal bli en skikkelig jentebil, må bare få fikset det viktigste først. Det som gjenstår nå er å fikse litt småting på bremsene, blinklysene, vindusviskerne, reversen og anlegget. Så skal jeg begynne med lakken osv!!!! CANT WAIT

Hadde forresten et lite dumb-blonde øyeblikk for et par timer siden. Sa til broren min at jeg hadde kjøpt felger, og at han måtte sette de på. Han pakker opp pakken: "det her er ikke felger?".... "Jo?", var ganske sikker i min sak skjønner dere. "Nei.... det er hjulkapsler...." haha... HVORDAN forventer han at jeg skal vite forskjellen? Er ikke bilekspert eller noe!


"felgene", hahah totally awesome ;)

hårfarger det siste året

Siden august i fjor har jeg hatt flere forskjellige hårfarger. Først hadde jeg det lysebrunt, så farget jeg for å få det litt mørkere, men det ble svart. Etter det ble det solbleket og lysebrunt igjen etter vi var på Gran Canaria i julen. Fikk en kjedelig brunfarge så jeg bestemte meg for å farge det blondt. Først ble det oransje, så ble det gulblondt. Nå har jeg fått det i en grei blondfarge mener jeg da, ser litt bedre ut i virkeligheten enn på bilder.

Litt av de forskjellige nyansene jeg har hatt det i:

svart og brunflekkete, haha


ginger og gult


gulblondt og blondt


sånn her ser jeg ut hver gang jeg farger håret, er ikke så forsiktig så håper liksom bare på det beste!
 
- Hvordan farge var finest?  

outfit

// Vil du ha deg en god latter? Besøk EIVIND sin blogg og se på sminkevideoene han har lagt ut. Han legger ofte ut videoer og blogger ofte.

Ikke noe spesielt, men må jo ha noe å blogge om så da blir det bare et helt enkelt outfit! Var litt for kaldt å gå i det i dag egentlig, de er så sykt dårlig til å varme opp skolen. Må jo sitte med tykk vinterjakke for å ikke fryse. Helgen skal bli tilbringt rolig i dag, og i morgen blir det en tur ut! Gleder meg :D

Hadde ikke tid til å ordne håret eller sminke meg helt i dag, så orket ikke posere med trynet oppi kameraetbukse // cubus    topp // bikbok    armbånd // h&m
 

mål framover

Hei!

Nå må jeg begynne å motivere meg selv litt, livet mitt har ikke vært "i orden" i det siste. Det er alt for mye rot, det svømmer over med ting jeg har å gjøre som jeg hele tiden glemmer, jeg er ikke motivert nok til skole osv. Tenkte derfor å skrive en liten liste over ting jeg skal bli flinkere til, ha som et lite "uformelt" mål!

 Først og fremst skal jeg bli flinkere på skolen. Skal komme tidsnok daglig, gjøre alle oppgavene vi får i timene, alle innleveringer og øve til prøvene for å få best mulig karakter. Må tenke mer positivt på skolen, og gi meg selv litt motivasjon!

 Pengebruk. Jeg er utrolig dårlig til å fordele pengene mine ut over hele måneden. Siden jeg sparer så mye av lønnen min, og kun disponerer 5000 kr til fritt bruk så må jeg være flinkere og fordele pengene slik at jeg ikke går med 5 kroner den siste uka hver måned. Det er utrolig irriterende, iallefall når jeg må mase på venner om å låne penger fordi jeg har klart å bruke opp mine egne på mat og annet tull.

 Roe ned helgene. Har hatt den perioden i livet mitt der jeg har følt jeg har måttet feste hver helg. Kanskje ikke at jeg har måttet, men jeg har villet. Har vært så rastløs at jeg ikke klarte å sitte inne, og jeg hater og gå glipp av ting. Det er ikke sunt og feste for ofte, derfor skal jeg roe meg kraaaaftig ned. Er jo mye koseligere og ha en chillekveld med noen venninner - du husker iallefall hele kvelden!

 Mer orden i livet. Jeg hater når livet er et eneste rot. Det ser ikke ut på rommet mitt, krangler mye med mamma, jeg glemmer avtaler, har lite tid til de vennene jeg vil være sammen med og jeg har ikke orden på ting jeg egentlig burde ha orden på. Skal bli myye bedre på alle disse områdene.

 Og sist, men ikke minst, bloggen! Fra nå av skal jeg fokusere litt mer, oppdatere ukens leser (har hatt problemer med å endre det i designet, men skal få fikset det i morgen!), oppdatere jevnlig - minst 2 ganger daglig, ha videoer litt oftere (ikke forvent hver uke) og bli flinkere til å ta bilder av det jeg gjør. 

- Har du noe du må få mer motivasjon til å gjøre? 

 

to nye topper

Hei!

Snart kommer Meline hit en tur, vi skal planlegge noe gøy! Har lyst på noe sykt godt å spise, så har dere noen forslag til hva vi kan lage? Jeg er kresen så liker ikke sånn wok, biff og sånn tull. Syns det er kjedelig. Ellers dro jeg og Cecilie til byen en tur i midttimen, vi hadde fritime etterpå så rakk og kjøpe meg to topper på BikBok og ta litt solarium!


199,- har en i hvit også, elsker de!


299,- denne er dritfin! Men den skal absolutt IKKE i vaskemaskinen, haha.

Hadde 50 % rabatt kuponger så betalte bare 249,- for begge. Superhappy :)))

flere ukens spørsmål

- Hvordan redigerer du bildene dine?
Jeg bruker bare Picasa og redigerer kontraster, farger, beskjærer bildene osv. Du kan laste det ned HER, utrolig enkelt program. 


- Hvorfor faket du forholdet mellom deg og Eivind?
Haha, har ikke peiling egentlig. Gikk jo aldri offisielt ut med det på bloggen, så sånn sett faket jeg det ikke for dere. Var bare på facebooken min, pluss at Tuva valgte å poste bilde på bloggen hennes.

- Hvor mye veier du og hvor høy er du?
Jeg er 158 eller 159 cm høy, og veier ca 43 kg. Er ganske lite, men prøver så klart og komme opp i vekt.


- Får du betalt for å blogge om sminke?
Nei, jeg har et jevnt samarbeid med makestyle. Får aldri betalt for å skrive om produkter derfra, og jeg velger alltid selv hva jeg vil skrive om ut av det jeg får tilsendt. Skriver liksom aldri om produkter jeg selv ikke ville brukt.  

- Hvor mange land/steder har du vært iløpet av de to siste årene?
Jeg har vært i Norge, Sverige, Finnland, Polen, Tyrkia, USA og Bulgaria. Ikke noen flere land som jeg kommer på nå.


- Føler du at du er kjendis på Kvaløya?
Ehm, ja?

- Hva synes du om leserne dine?
Huff!!!!!! Neida, jeg digger de. Er utrolig glad for at de leser bloggen min og hjelper meg til å oppnå og oppleve det jeg har gjort til nå. Setter utrolig pris på alle kommentarer og mailer jeg får fra dere, all god tilbakemelding og all konstruktiv kritikk.  


- Kan du lage videoblogg oftere?
Nei, vet ikke hvordan man gjør det :) Joda, skal prøve å få gjort det. Må bare få tid til det! Blir ikke flere ganger i uken bare så dere vet det. Tar litt tid hvis man skal lage en litt ordentlig video, jeg klarer ikke bare filme i et dårlig lys og slenge den ut på youtube uten noe redigering eller lignende. Syns det er så utrolig kjedelig å se på "snakkefilmer" om ingen verdens ting som ser ut som de er tatt rett ut fra et digital kamera fra 2001.

- Har du noen gang røyket?
Jeg røyket litt en periode i 9. klasse, men ikke siden da. Røyk er ikke godt egentlig, holder meg til snus.  

- Hva er det kuleste med festing, og hva er det teiteste?
Det kuleste er jo absolutt å drikke seg driiiiitakanoooon og ikke klare å gå. Det teiste er å ikke være driiiiiiiiitakanoooon!!! Neida, men det "kuleste" er jo stemningen og folkene man er sammen med. Det teiteste er hvis det er skikkelig dårlig og kjedelig, og hvis det blir avsluttet.


- Hvor kan man kjøpe fleece genserene du har med det norske flagget på?
Du kan kjøpe de på Marvins Outlet butikker, pluss på nett HER 

jula shopping

Nei, har ikke shoppet til julen. Har shoppet PÅ jula sammen med Sofie til mopedbilen. Vi har kjøpt masse stilig, den skal bli driiitsøt. Svart lakk er kjøpt inn, rosa detaljer og fete ting som vi skal style bilen med. Blant annet felger, vi skal lakke de roooosa. Er bare et par ting (litt mange ting) som gjenstår før vi kan begynne å lakke den.

Nå har vi koset oss med pizza og party brus sammen med valpene og Lotta. Vi er sykt fotogene i dag, så here u go:

NAW! Ser dere stoffet på døren? Der skal vi legge stoff i samme rosafarge som er på setetrekket. 


litt shopping, hehe!!!


<3 <3 pusiiii


fackuu


søte


hahahahaha så jævlig stygg

- Har du noen stylingstips til mopedbilen?

kosekveld med pizza

Nå er jeg på tur i seng, men tenkte bare å blogge litt først. Kvelden har jeg tilbringt på Yonas sammen med mine gode venninner (neida, er bare bloggrivaler) Renate, Sofie og Camilla - ja alle har blogg. Haha! Iallefall så bestilte vi tacopizza, noe som vil si at akkurat nå er jeg stappmett og har klart å rulle meg opp i sengen. Det er nemlig et av mine favorittmåltid, det og knekkebrød med smør og hvitost. omnomnom!!!

Litt bilder (advarsel: jeg er på alle bildene, som vanlig):

glad


ka faen holder du på med therese? drittunge


kjærlighet 4evah <3 <3 jenta miiii xoxox :*** lizm love yahhh


joda, typisk sofie!!


weiiiii, rønna mi <3<3


vi følger helt med!
camilla pusi, eller camzilla som jeg liker å si!! <3

- Hva har du gjort i dag? 

tatoveringer

Her er et utvalg av tatoveringer jeg liker. Som dere ser går det for det meste i ord med meninger på håndledd, i nakke, skulder osv. Jeg kunne godt tenkt meg alle disse - men selvfølgelig ikke alle samtidig men et par av de vil jeg iallefall ha! 

Alle tatoveringene under er hentet fra facebook-gruppen "Norges fineste tatovering"

Elsker spesielt de to til venstre og den øverst til høyre!


Ryggtattooen helt til høyre var nydelig! Alle var fine på hver sin måte.

- Hvilke er dine favoritter? Har du noen tatoveringer?

språkreise til florida

Hei!

Nå sitter jeg på skolen og tenker på språkreisen. Jeg og Tuva skal jo som nevnt reise neste sommer med EF. Jeg har nå avklart med Tuva at vi ønsker å dra til Florida, siden vi snakket med ganske mange jenter på EF Reunion partyet. Mange foreslo California, siden de hadde vært der. Nå har jo jeg selv vært i California og opplevd det, men jeg syns Florida høres mye mer spennende ut. Med god hjelp fra alle dere lesere og alle de jeg møtte på Reunion fikk jeg og Tuva kommet fram til en beslutning. Det er varmt der, rett ved stranden og man får lære engelsk gjennom å snakke det utrolig mye mens man er der nede. Det ser utrolig idyllisk ut, så jeg gleder meg veldig.

Vi blir altså å reise sommeren 2012 og bli i 4 uker på språkreisen. Her er litt bilder fra Florida:

Nederst til høyre er Florida EF Resort, man kan velge mellom å bo der eller hos vertsfamilie.

- Skal du på språkreise?

ukens spørsmål

- Hvordan går det på skolen? (fravær, karakterer osv)
Joda, ventet på dette spørsmålet. Fraværet er ikke så bra som jeg hadde håpet på det skulle bli i år. Ble litt mye utskeielser i starten med forsentkomminger osv. Spesielt første uken. Har skjerpet meg en del i det siste, men ikke nok til at jeg er fornøyd. Skal få til å komme tidsnok hver eneste dag! Karakterene er jeg sånn greit fornøyd med. Vi har hatt 4 prøver, og jeg har tatt 3 av de. Skal ha den siste snart. Har gjort det bra på alle egentlig, men dritbra på den siste.

- Hva slags gutter liker du?
Det er veldig variert, men jeg er egentlig utrolig kresen på gutter. Skal være ærlig og si at jeg tenker mye på utseende - de må liksom se bra ut. Når det gjelder utseende ser jeg mest på stilen, håret, ansiktet osv. Ellers må de ha humor, være lett å snakke med, ha en bra personlighet and so on. Det de fleste ser etter tror jeg. Jeg liker også litt bad boys, hehehe. Kødda. Ikke.

- Har du lyst på kjæreste?
Egentlig nei, er ikke ute etter noe. Finner jeg en, hvem vet, men det er ikke sånn at jeg føler jeg må ha det. Liker å kunne gjøre hva jeg vil uten å ha noen forpliktelser og grenser. Ser ikke på meg selv som en kjærestejente. Er nemlig en player jeg. Neida, kødda faktisk nå.

- Har du tenkt å ta tattovering?  
Ja, har vurdert det. Aner ikke hvor jeg har lyst på, men kan poste et innlegg med bilder av tattoveringer jeg syns er fine. Liker spesielt plasseringene i nakken, ved trusekanten (standar...), håndleddet og bak øret. 

- Hvem ser du på som dine nærmeste venner? 
De jeg ser på som aller nærmest er vel Tuva - hun er den jeg alltid har vært superclose til. Ellers har jeg mange jeg kan snakke med om alt - Renate, Cecilie, Meline, Sofie, Camilla, Marte. Jeg har også mange venner som jeg er "god venn" med, men jeg nesten bare drar ut med i helgene og sånn.

- Hvor mye tjener du på bloggen?
Hehe, tror dere jeg kommer til å si hvor mye? Nei, det blir jeg ikke til å si. Er iallefall en sum jeg kan leve på, det er vel det eneste jeg kan si. Noe jeg vil tilføye er at jeg da sparer kanskje 80-85% av det jeg tjener, så at jeg er bortskjemt eller noe vil jeg ikke si. Levner kanskje 5000 på konto som jeg kan bruke på hva jeg vil i måneden, og går alltid som en fattiglus iallefall den siste uka før jeg får lønn.


suss til leserne mine, nå stikker jeg på butikken. Hejdå!
 

take it easy

Nå må dere roe dere ned folkens! Herregud for et rage i kommentarfeltet under. Slettet en del kommentarer også, unødvendig å slenge dritt om ting dere ikke har peiling om ;-) So what om jeg har snus i? Og bare fordi jeg sikkert ser bedre ut enn dere som kommenterer "photoshop!!!" osv betyr det ikke at jeg har redigert bildene mine. Sorry for at dere har dårlig selvbilde liksom, og må rakke ned på andre! Kan ikke noe for at dere blir sjalu på at jeg er tynn, men fremdeles har rumpe. 

Gjelder ikke alle, men de det handler om vet hvem dere er. Ellers har jeg lagt planene klar om hvordan mopedbilen skal se ut. Har tenkt å lakke den svart med rosa mønster på begge sidene og eventuelt panseret. Sånn mønster man kan klistre på, som kan fjernes når man vil. Inni skal interiøret være rosa/svart. Bling-bling, pels osv.


haha floooott redigering!


Valpene har forresten åpnet øynene. Se så søt! Alle ser ut til å være gutter.

dagens outfit

Først: Ja, mamma er på reklame for finn.no. Den går på litt forskjellige kanaler, blant annet Fem og TV Norge(?). Og ja, det er meg som sitter i bakgrunnen. Var så sykt stoka på å være med, så tvingte de til å la meg sitte der. Okei, det var faktisk de som tvingte meg til å sitte der. Trist!

Nå - dagens outfit. Et ord: hore! Neida, kan ikke kalle meg selv hore. Kort dag på skolen i dag, noe som var sykt digg.

Er så flink å smile, blir du ikke glad av å se på meg? ;) bukse // bikbok    genser // JC

iPhone deksler

Jeg vet jeg blogger ofte om iPhone deksler, men jeg får aldri nok av de! Elsker å ha maaaasse å velge mellom. Rosa, svart, glitter, bling, skinn - you name it. Så lenge det ser bra ut er jeg fornøyd. Alle mine iPhone deksler er fra handelsportal - de selger deksler og tilbehør til iPhone, iPad, HTC, Samsung m.m. 


Dette dekslet er bare superfint! Man kjenner nesten ikke at det er på telefonen, noe som er et stort pluss. Kjøpes HER

Så har vi et flip-deksel! Veldig smart og beskytter hele telefonen, samtidig som det ser bra ut.

Først tar du av plastikken der telefonen skal ligge, slik at den klistrer seg fast.


Så legger du iPhonen oppå klisteret


Den henger veeeldig godt fast!


Lukk igjen - stylish!


Sånn ser den ut bak. Kan kjøpes HER 
//samarbeidsinnlegg (ærlige meninger) 

forandring fryder

Sitter og ser på gamle bilder av meg selv og sammenligner de med hvordan jeg ser ut nå. Har forandret meg ganske mye på 2 år! Skiftet hårfarge, mye tynnere øyenbryn - for tynne altså, bruker mer sminke, ser litt eldre ut (syns jeg da) osv. Det er ganske morsomt at man kan forandre seg så mye i ungdomsperioden. Lurer på hvordan utseende jeg blir til å "ende opp" med når jeg er sånn 20 år. Mange forandrer seg jo veldig fra de er 16-17 til de blir 20. Kanskje jeg farger håret svart, sminker meg hvit og går bare kledd i svart, rødt og nagler?Har du forandret deg mye på 2 år?

harstad!

Hello!

Nå er jeg i leiligheten til bestemora til Linn-Ida sammen med Mariell. De er fra Harstad, og supersøte jenter. Elsker enkelte Harstad-folk. De er bare her i helgen, så heldigviiiiis fikk jeg være sammen med de. Så heldig jeg er? JAAAA!! Vi skal ikke stå på føttene til hverandre ;)

Legger bare ut et par bilder, vi snakkes nok i morgen bloggen <3gaaaal

falskhår?

Får utrolig mange spørsmål om jeg bruker falskhår, men kan dessverre ikke anbefale noe fordi jeg bruker verken clips, micro-ringer, keratin eller noe sånn. Alt håret er mitt, dessuten kan jeg ikke bruke clips eller noe siden mitt eget hår er så rett avklipt som dere ser. Ikke at jeg føler jeg trenger det heller, er egentlig bare slitsomt å ta på seg clips hele tiden. Her er iallefall mitt hår:Mitt hår er vel ca 50 - 55 cm langt. Hvor langt er ditt hår?

Hvorfor er utseende så viktig?

//en tekst jeg skrev på skolen for lenge siden, ikke så veldig bra. litt rotete :(

Mennesker har fem sanser
 - smak, lukt, berøring, syn og hørsel - og en hjerne til å behandle innspill fra disse sansene, blant andre funksjoner. Vi snakker hele tiden om hvordan man ikke skal "dømme en bok etter sitt omslag" eller "dømme en person av hans utseende", men sannheten er at utseende er det eneste vårt syn tar inn. Denne følelsen av synet er en av bare fem koblinger vi har til verden utenfor våre organer. Derfor, uansett hvor mye vi prøver å ikke dømme ting eller folk basert på utseende, kan vi ikke noe for det, fordi personlighet og lignende alltid kommer etter utseende. Utseende er det første ens syn legger merke til - og det første en blir til å skape meninger om.

Vi bombarderes dag inn og dag ut med mediebilder av mennesker som har blitt kunstig pen. Dessverre lever mange mennesker etter det de ser gjennom media, og så ubevisst, tror mange at det er slik vi "skal" se ut. Det de ikke vet er at disse menneskene tilbringer nesten all sin tid med personlige trenere og ernæringseksperter for å holde tritt med sterk konkurranse fra andre for å være "perfekt" i omverdenen deres. Resten av oss må arbeide for et levende, så vi kan ikke bruke 30-40 timer i uken på helsestudio.

Vårt samfunn ønsker å se "perfekt" ut, det er en besettelse, men vi bør se på ens hjerte. En person kan se perfekt og nydelig ut for øyet å se på, men de kan ha det svarteste hjertet en kan finne. Det er hjertet som er viktig. Det er dette som menes med at det indre telles.

"Ekte" folk trenger er representasjon i media! 

Men HVORDAN oppnå skjønnheten som er så viktig nå til dags?
Skjønnhet og kroppsform går hånd i hånd. En god skjønnhets rutine, blant annet hudpleie, hårpleie og mosjon er viktig for å sikre at utseendet ditt er på sitt beste. Se deg rundt og du vil se vakre menneskener. I filmer, på forsidene på magasiner og på TV-reklame vil du se vakre og veltrente mennesker. Vakre modeller blir betalt masse penger for å fremme ulike produkter og denne strategien fungerer etter skjønnhet og velvære er kvalifiserende egenskaper. Hvis noen har et pent ansikt, men en tjukk og uren kropp, kan han eller hun kan forbli uoppdaget i verden, siden fettet på personen vil skremme bort media. Modeller er en kombinasjon av skjønnhet og veltrent kropp, siden en vakker kropp kompletterer et vakkert ansikt. En modell er en som må se bra ut i klær, både formelle og uformelle, så å se bra ut over hele seg er ganske viktig.

Hvis du ser en vakker og veltrent person, er det lett å tenke at han eller hun var født på den måten, og er heldig. Det er sant av og til, men de fleste må jobbe hardt fysisk for å holde det til det nivået de er på. De må passe på hva de spiser, og få masse mosjon. Disse menneskene kan også ha hatt operasjoner, for eksempel fettsuging eller Botox-injeksjoner. De kan være iført mye og tykke lag med sminke. De kan ha hatt ansiktsbehandling. Skjønnhet, velvære og en veltrent kropp er ikke ofte oppnåelig hvis du gjør noen innsats i det hele tatt.

Skjønnhet kan være så mangt!

god morgen

Har sovet sykt lenge i dag, men det var ganske digg. Er på besøk hos kusinen min Rikke. Nå skal jeg bare finne ut hva jeg vil ha til frokost før jeg gjør noe annet. Ble litt slapp blogging i går, men tilbringte hele dagen sammen med Camilla og moppabilen. Var blant annet på verkstedet, hadde nemlig kjørt rundt med fri eksos (var grom lyd da, men den forsvant når vi fikk fikset det..) Ellers byttet jeg og Camilla noen sikringer - flink som vi er! Så det ble en liten tur på De 4 Roser og Grom for å få i oss litt mat.


Camilla spiser noe stygt
wiii, fikk spesiallaget :) han som laget det er norgesmester i sånn her.


fikser på moppabilen!- Hva skal du i dag?

skolelol

Hei!

Først og fremst ser det ut som jeg må levne min kjære bil på skolen over natta. Er så flink til å glemme lysene på hele tiden, så batteriet blir tomt når de står på så lenge - noe som vil si at jeg kommer meg ingen vei. Har jo med batteriladeren så kan hente batteriet og lade det på klasserommet i mellomtiden...

"sover"


fattiglusa med fake goose


jobber!!!


finepia


fuck school


wi

hjelp jentene på berkeley

Jeg er utrolig glad i å hjelpe folk som virkelig trenger det. Nå har jeg lyst å hjelpe en venninne av kusinen min. Hun heter Kine og studerer sosiale medier sammen med noen venner på Berkeley i California. Det som er greien er at 35 % av karakteren hennes er avhengig av en youtube film som de selv måtte lage - den skulle være morsom og orginal. For å få ståkarakter må de få over 4000(!) views på videoen, og for å få den beste karakteren (A) må Kine og vennene sin video være den som har flest views i en klasse på rundt 300 elever.

Derfor spør jeg dere pent om dere orker å se videoen, og dere kan kommentere hva dere syns om den etterpå!
 

travel

Må egentlig løpe til bussen straks, men poster bare et bilde jeg glemte å poste for lenge siden når jeg hadde vært på shoot med Michelle i slutten av juli. fattigluser

Sitter på skolen - som vanlig. Vi har hatt fri et par timer, så jeg og Cecilie dro til byen for å ta litt sol, var sykt digg. I dag har det forresten snødd ganske mye, men det har regnet bort igjen. Haha herreguuud så fattig jeg føler meg. Hadde så sykt lyst på sjokolade, og det var tilbud på stor melkesjokolade til 20 kroner. Jeg hadde bare 13,50 i cash, også hadde jeg 3 kroner på kortet. Cecilie hadde 3,50 på kortet, så vi betalte med hvert vårt kort og resten kontant. Han så ganske rart på oss.... Nå må jeg følge med i timen, ellers blir det anmerkning.
ceccimi


turist forran kirka- Hva er dine planer for dagen?

tromsdalen next

God nesten-kveld!

Til alle som spør om design: min kusine er veldig flink med design og koding - og hun har en konkurranse >> HER << der du kan vinne et egetønsket design. Bloggen hennes handler for det meste om webdesign og lignende, og hun kjører konkurranser jevnlig der du kan vinne headere, design osv til bloggen din, så følg med der!

Jeg holder på å pakke sakene, hive litt klær til vask osv. Skal til pappa nå, og være der et par dager! Liker veldig godt å være i Tromsdalen, fordi det er nærme mange av mine gode venner, nærme byen og nærme solsenteret. Så satser på at sosiallivet er på topp de neste dagene, hehe.


Her ser dere litt av brynene. Jeg har kvittet meg med den møørke fargen, og begynt med en varmere som matcher hudtonen min. Skal vise dere et eget innlegg om de, akkurat nå følte jeg ikke for det pga. jeg ikke har sminket meg nesten og har skittent hår.


kjempestiliiig outfit ;) cardigan // gina tricot    topp og tubebh // bikbok    shorts // ?    strømpebukse // ?

Cardiganen skulle jeg egentlig ikke ha på men alle andre var til vask. Triste greier! 

umotivert

Først og fremst - kan du idioten som prøver å hacke deg inn på bloggen min slutte med det? Nytter ikke å sende glemt passord hele tiden.

Nå sitter jeg på skolen. I dag har alle i klassen fått vite om utplasseringsplassen de skal på. Vi har nemlig sånn at vi skal jobbe hver onsdag hos en bedrift i stedet for å være på skolen. Hvor tror dere jeg fikk jobb? Ingen plasser. En som jobber på skolen har fikset til alle de andre, men han orket ikke fikse til meg. Grunnen var fraværet mitt og bakgrunnen for fraværet mitt (???). Derfor er jeg ganske umotivert til både utplassering og skole generelt nå. Teit.

I går var jeg og Tuva på øyenbrynsstyling hos ei som heter Therese Rødal. Hun jobber heltid med øyenbrynstyling og permanent makeup. I Oslo jobber hun i kjendis-salongen Linda Johansen Beauty Lounge og jobber i tillegg med dette i Bergen, Ålesund, Molde og nå Tromsø. Hun har jobbet med det i 9 år nå, og var veldig flink. Jeg har egentlig alt for tynne øyenbryn, så resultatet ble ikke så bra den første gangen. Dette fordi jeg har ødelagt brynene delvis selv. Skal tilbake neste gang hun kommer til Tromsø! Fikk litt tykkere bryn, var veldig uvant i starten men blir jo bare finere og finere jo lengre tid det går. Dere skal få før og etter bilder senere i dag. Her er noen bryn hun har stylet:


Kunne gjerne hatt de til høyre!


// gammelt bilde

sizemafia

Som noen av dere sikkert vet, har jeg vist dere et mafiaspill tidligere. Er så og si aldri innom det, for nå bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Fant ut at jeg ville prøve ut SizeMafia. Det er et veldig populært mafiaspill, og er litt mer avansert enn det jeg har prøvd før. Det ble opprettet 30 desember i 2010 av en som heter Sondre Hjertaas.

I selve spillet finner man en del mafiating, og lever på en måte i en mafias verden. Du kan velge blant mange oppstartsland, Norge, Kina, Italia, Russland osv. I spillet skal du bygge deg opp så langt du klarer for å prøve å bli den rikeste, mest fryktede mafiaspilleren. Hele spillet i seg selv er veldig mafiapreget, men det er også noen faktorer som ikke har noe med mafia å gjøre. Blant annet felles chat hvor man snakker om alt mulig, forum osv.

De mest populære tingene inne på sånne spill som dette generelt er chatten, gambling, kriminalitet, drap og det sosiale. Mange får seg faktisk veldig gode venner ved å spille det her. For å komme deg fram i spillet skal du altså rane ting, drepe andre brukere, få penger, skaffe deg bedrifter, familie og få makt. Det kan se ganske vanskelig ut i starten, men du kommer deg veldig fort inn i det når du får grepet på spillet!

Det jeg også liker med SizeMafia er at de deler ut iPhoner, iPoder og gavekort til brukere ukentlig via konkurranser. 

Noe spennende - alle som registrerer seg >> HER <<, må kommentere på dette innlegget du nå leser med brukernavnet sitt på SizeMafia, og jeg vil trekke ut et par personer som vinner en iPod Shuffle hver! 
Som sagt - ny på spillet så ingenting å skryte av. Skal begynne å få litt cash moneyyy først og fremst

ukens spørsmål

Svarer litt på noen ofte stilte spørsmål, siden det er en stund siden sist!

- Bruker du sensitive eller strong i tannblekingspennen din?
Jeg bruker strong tror jeg, mener og huske at det var det som sto på pakken når jeg fikk den.

- Var du og Eivind sammen, og var du virkelig utro mot han?
Ja, var utro som faen. Fra første dag vi ble sammen! Nei, vi var ikke sammen - det var bare kødd. Det vil si at nei, jeg var ikke utro heller. Så alle som spør om det, now you know.


- Hvor mange nære venner har du?
Jeg har vel 7-8 venner som jeg føler jeg kan si de meste til. Er ikke alle jeg sier alt til, et par stykk vet alt om meg og et par vet noe. Man må være forsiktig med hva man sier til hvem, for det er ikke alle man kan stole 100 % på.


- Hvorfor har du blogget så lite i det siste?
Hater bloggen vel, er det et spørsmål egentlig... blogger jo bare for pengene, så når jeg ikke har noe reklame å blogge om gidder jeg ikke blogge! Neida, hehe. Er vel fordi jeg har hatt lite interessant å skrive om i det siste, hatt litt liten blogglyst (alle har vel opplved skrivesperre), men det kommer sakte men sikkert tilbake :D

- Er blåttøyet helt borte?
Ja, hvis dere ser det på noen bilder er det fordi jeg bruker gamle bilder. Eneste som ikke har gått bort er en liten kul ved slutten av øyenbrynet. Vet ikke hva det er, men jeg kan liksom røre på det og alt så må jo være noe som ikke skal være der. Er ikke skjellett iallefall, så vurderer å dra til legen for å sjekke hva det er for noe.


Noe mer du lurer på, spør her så svarer jeg neste mandag!

Just pink it up - konkurranse

Nå er det en veldig kul konkurranse som pågår. Du kan vinne en drømmekveld for deg og dine venninner, en once in a lifetime experience, hvor Jan Thomas og X-Teamet kommer hjem til deg. De vil da legge festmakeup på deg og alle dine venner, gi dere gode tips og råd innenfor makeup og trend. Ikke nok med det - alle får hvert sitt valgfrie antrekk fra Moods of Norway til en verdi av 1 000 kr og en stor goodiebag med makeup fra Max Factor!

Hvem sier nei til dette - at makeup eksperten selv, Jan Thomas, skal sminke akkurat deg? Hadde blitt i hundre om jeg hadde vunnet dette. For å delta i konkurransen gå inn HER. Du trenger bare invitere et par venner (mellom 4 og 9) og skrive et innlegg på bloggen din om et kult minne du og vennegjengen din har hatt sammen.

Konkurransen varer til 23 oktober, og består av 3 delfinaler og en superfinale. To av delfinalene er ferdig, og neste delfinale er nå på kommende fredag (14 oktober). Dere har altså fortsatt mulighet til å vinne en drømmekveld med Jan Thomas og X-teamet - skynd dere å delta! 

LINK TIL KONKURRANSEN


- Er det noen spesielle du kunne tenkt å hatt med deg på en slik kveld?

har giftet meg

Hei!

Har nettopp giftet meg med markedsføringsboka, har prøve i morgen. Hadde en prøve i dag, har en i morgen og to på onsdag. Heldige meg, må bure meg inne resten av uka. Har også to innleveringer på mandag og masse piss, er ikke sikker. Klarer ikke helt følge med på hva vi skal gjøre på skolen. Så jepp, da vet dere hva jeg skal tilbringe dagen til!

Noen som lurte på hvor den clip-on hestehalen min er fra - du finner den på glitter. Koster 249 eller 279, husker ikke nøyaktig. Er helt okei, men føler meg ikke helt vel med den fordi syns det blir så teit å gå rundt med plastikkhår. Jeg bruker den bare av og til når jeg ikke gidder å gjøre noe med håret!

Dette burde ALLE delta på, har tenkt å gjøre det selv også. Ring 02025 for å bli bøssebærer, aksjonen går av 23 oktober!

Fikser ny ukens leser i kveld, så stay tuned!

verdens beste krølltang

Hei! Vil dere gjøre meg en liten tjeneste? Gå inn HER, velg Tromsø også stemmer du på Karina Skreland (nederste navnet). Det er ei jente som brukte å være barnevakt for meg når jeg var liten, og vil veldig gjerne at hun skal få oppleve dette!


Nå skal jeg vise dere min favoritt-krølltang. Det er Gorgeous Curl Wand fra Makestyle, og du finner den HER. Jeg har prøvd mange forskjellige krølltenger, men denne er den jeg liker best. Du kan lage både korketrekkere og bølger med denne, og den er veldig enkel i bruk. Jeg brukte ca 15 minutter på å krølle korketrekkere i hele håret mitt, og da gjorde jeg det veldig nøye. 

For korketrekkere tar du små deler av håret om gangen, og for bølger tar du større deler av håret om gangen. Hvordan krøller man håret? Du snurrer bare hårdelen rundt tangen, begynn innerst på tangen og snurr utover. Hold hver del i minst 10-15 sekunder avhengig av hvor mye hår du har (mye hår om gangen må være lengerp å krølltanga). Hvis du vil krølle bare det nederste starter du å snurre på håret der du vil krøllen skal starte!


For å slå den på/av trykker du bare på knappen. Når krølltangen er på lyser det blått.
Denne tuppen gjør det mye lettere å krølle, siden den ikke blir varm kan du holde fingeren på den. 


gorgeous!


Her har jeg krøllet Meline sitt hår, og delvis krøllet mitt hår. Man velger selv hvor man vil at krøllene skal begynne.


Her har jeg krøllet Sofie sitt hår. 

Jeg er superfornøyd med krølltangen min. Den kommer i en nydelig innpakning, ser veldig chic ut og er enkel. Den er heller ikke så ille i pris, koster bare 599,-. Perfekt som julegave også! Kan få til en video en eller annen dag der jeg viser hvordan man bruker den, selv om det ikke er noe hokus pokus. 

Kjøp den HER, ikke glem og skrive inn rabattkoden "Tcmn" - da får du 10% rabatt (varer ut onsdag)

snø????

I morrest når jeg våknet opp var det snø på trappen. Frossen snø. WTF? Jeg er ikke klar for vinteren enda. Har ikke kjøpt Canada Goose eller UGGs enda, også bare begynner det å snø? Får trøste meg med at jeg og Tuva skal til byen og ta sol, kjøre litt i den blå barbiebilen og fete oss. Jeg er egentlig litt stolt over meg selv, har nemlig ikke tatt sol på nesten 2 måneder. På den andre siden merker jeg veldig godt at jeg må ta sol, føler meg ikke vel så blek som jeg er nå.

Vi snakkes senere bloggen <3

bigsis'

Halla!

Nå må jeg påta meg rollen som bigsis i et par timer. Har allerede foret dyrene med Big One og saft, så akkurat nå sitter de i buret sitt og leker. Regner med jeg kan lukke døren om en times tid så de får litt nattero, og jeg litt kveldsro. Er ingenting som er mer kjedelig enn å passe småsøsken, mest siden jeg har gjort det i sykt mange år nå. Får bruke kvelden forran TV og data, noe jeg aldri gjør liksom xPPPP

Vet du om noen gode chick flicks jeg kan laste ned? (hehe, litt dobbeltmoralsk siden vi hadde om ulovligheter rundt piratkopiering av filmer på skolen i dag.. jaja, once a bad girl always a bad girl!)Hvem er penest? Jepp, det er meg!
wop

FML

Hei! I dag er en trist dag. Det regner sykt mye, eneste jeg hører her jeg sitter er regn. Og varmeovnen som holder på å varme opp rommet mitt, siden det er sykt kaldt. Skulle trodd det var storm ute pga all vinden - derfor dro jeg ikke på skolen i frykt for å blåse bort :p heheh. neida, jeg har blåst bort allerede. er egentlig ikke her, har forhåndsskrevet dette så jeg er i lufta og poster innlegget fra iphonen min.

NÅ vil jeg ha Big One, er jævlig sulten og ganske trøtt. Skal fml litt for det høye skolefraværet og sånne ting, håper dere kan gjøre det sammen med meg. Når jeg FML'er så ligger jeg i senga, sulter og er trist. Hører på regnet, og til slutt sovner av fordi jeg hater meg selv så mye.

monkeyrevyen 2011

Hei! Først og fremst - den som foreslo russebil navnet vårt "7th heaven" først var Eli fra Løten! Send meg adresse på mail :)

Nå har jeg, Tuva, Mariell og Ole vært og sett Monkeyrevyen 2011 - fra mann til monkey. Er alltid like koselig å se Monkeyrevyen, kanskje fordi jeg selv har vært med på det to ganger. Det var iallefall bra, noen stykker bedre enn andre. De hadde blant annet laget et stykke om meg og Tuva (bloggere, hehe), men det var ikke så veldig bra - mest fordi vi ikke kjente oss helt igjen i måten vi ble beskrevet på. Må nesten begynne å si "det gjør ondt å tenke", hahaha!moppabilen

As requested, et innlegg om mopedbilen min. Har egentlig nevnt det meste som er verd å vite, men kan forsåvidt gjenta meg litt. Denne mopedbilen kan kjøres på mopedlappen som 16 åring (fordi den er registrert i 1999, før endring av lovene) - og i vognkortet er den oppgitt som moped og ikke mopedBIL. Det er en JDM Simpa 99-modell, litt slitt men det fikser jeg fort. 

Hovedprioritet framover blir å fikse speilet på venstreside (haha, joda.. det henger der), vindusviskerne, fikse litt på anlegget og koble blinklysene på nytt siden det er koblet feil. Ellers skal jeg pimpe den litt, ha noen fete setetrekk, pels på rattet, vaske den gruuundig innvendig, rosa gulvmatter osv. Dere skjønner poenget! Også må jeg ha rosa pels på girspaken, haha. 


klar til å kjøøøøre


tuva var jævlig redd, siden det regnet og vindusviskerne er midlertidlig ute av drift
ole, tror han er sååå fet i sin feeeete bil. guess what, vi er fetere!!!!

Sånn ser den iallefall ut innvendig:

Tenk rosa inni her. Setetrekk, pels på rattet, girspaken, dørmattene, og selvfølgelig skal den bli renere da. Ganske skitten nå!


Har til og med bagasjerom! Ja, du hørte meg rett. Er ikke så mye plass der da, siden det står en svær PA-sub der. 


terningene og wunderbaum som skal bli rosa snaaart!


Her er størrelsesforskjellen på firhjulingen og mopedbilen, begge tatt fra like lang avstand!

- Noen forslag til hvor jeg kan kjøpe rosa bilting? 

fiskebolleeer

Halla!

Tusen takk til alle som har laget logo til oss, om du har lyst så les forrige innlegget. Var mye bra, så blir vanskelig å velge hvilken vi skal ha! Fortsett å sende inn, så kanskje DU gjør valget lettere.

Nå er jeg, Tuva og Mariell hos Ole. Vi holder på å lage fiskeboller til middag. Jeg og Ole lager ingenting, kjærringene lager mat mens vi ser på TV. Har nemlig ingen planer om å bli husmor, og jeg syns det er driiiitkjedelig å lage mat. Spesielt mat som tar lang tid og er mer avansert enn å lage en grandiosa. Det er ikke det at jeg ikke kan, bare at jeg ikke vil. I kveld skal jeg prøve å få lagt ut et innlegg om mopedbilen - wiiiii!

- Liker du å lage mat?

logo til russebilen

Hei!

Nå må russegjengen min få mekket en logo. Navnet ble 7th heaven siden vi er 7 jenter. Derfor lurer vi på om noen av dere som er flinke med sånne ting kan lage en logo i stort format! Hvordan bilen skal se ut er hemmelig, men vi vil ha en logo der dere kan velge mellom fargene hvit, lilla, rosa og om nødvendig liiiiitt svart. Det er viktig at dere lager en som passer til navnet. Vi vil ikke bare ha tekst, men noe detaljer også som passer navnet. Skyer for eksempel. VÆR KREATIV!

De som har laget en logo kan laste den opp på russebil pagen HER (husk og trykke "liker"), også laste den opp på tinypic.com og legge ved link til tinypic-bildet som kommentar på bildet ditt på fanpagen. Alle logoforslagene legges ut på bloggen, og det linkes til de som har laget hver logo. Vinnerlogoen vil få premie i posten :D
 

god natt

Nå stikker jeg og legger meg. Har vært så trøtt og slapp de siste dagene, så jeg får prøve å ta igjen litt søvn ettersom jeg ikke alltid kommer meg like tidlig i seng. Håper jeg er litt kvikkere i morgen og klar til enda bedre blogging - selv om jeg er best hele tiden, lol?! ;) Neida, jeg er bare aller best. Forresten så har jeg glemt kameraet mitt på skolen, derfor har jeg ikke fått startet opp med de skjønnhetsgreiene. 

Har dere noen tips til hvordan jeg kan få rommet mitt ryddig på 10 minutter? Ser jævlig ut, og frister ikke å rydde nå.


Nå savner jeg dette været, er bare regn for tiden. Begynner sikkert å snø snart, kommer til å klikke da.

long ride

Hei!

Er enda sliten og trøtt etter gårsdagens lange tur. Vi kjørte fra Senjahopen i mopedbilen 18:15 ca, og var ikke hjemme før klokken 01.00 liksom. Nå skal det sies at vi stoppet ganske mye på turen og gjorde unødvendige ting, så vi sløste bort en time. Både jeg og Meline er ganske utkjørt (haha) og redusert i dag... Jaja, det gikk iallefall bra!

Og alle som sier jeg ikke kan kjøre den mopedbilen på mopedlappen og når jeg er under 18: jo det kan jeg. Har jo fått sjekket opp og det er fullt lovlig for meg! Alle mopedbiler som er registrert før eller i året 1999 kan kjøres på mopedlappen - M146. I vognkortet mitt er den registrert som moped, ikke mopedbil, og på kjøretøy-type står det også moped. 

Nå skal jeg spise pizza, chille med Tuva og kose litt med valpene, cute!!
bedrevitere

Hvordan er det egentlig å ha så mange lesere? Jo, det er kjempekoselig. Det er så utrolig hyggelig å få så mange positive tilbakemeldinger, og at folk faktisk vil lese om mitt liv, mine venner og alt annet jeg velger å poste her. Jeg blir utrolig glad av både mail, telefoner, kommentarer og folk som kommer bort. Selv om det ikke alltid passer seg, så setter jeg alltid pris på det.

Men vi har selvfølgelig alle "bedreviterne" som absolutt skal finne noe å "klage" på i kommentarfeltet. De vet så mye mer om deg enn du gjør selv. Du får vite masse om deg selv som du aldri har vist før. Du har plutselig knallgult hår, bruker 3 tonn brunkrem og solpudder, du lyver om ditt og datt, du bruker 10 bher og 1000 innlegg, du har gjort det og det fordi det har noen hørt et rykte om. Dere skjønner poenget? Det er ganske irriterende, så la folk leve i den "troen" de vil uten at du skal komme og si at livet dems er sånn og sånn.

Det går mye rykter om folk, og spesielt oss bloggere. Blogg har blitt utrolig populært, og mange vet hvem vi er. Derfor føler noen seg fristet til å sette ut rykter, eller spre de videre. Man skal ikke tro på alt man hører, og derfor burde man heller ikke gå og si noe man ikke vet om er sant eller ikke. Jeg hater rykter, og når du hører et rykte er det som oftest et rykte med mindre det er bevis eller ting som tyder på at det er sant.

Ellers syns jeg blogg er utrolig gøy, og spesielt å ha så mange lesere! 

hurtigruten/båten?

Hei!    / ukens leser oppdatert

(Alle dere som mener jeg hermer etter en annen toppblogger på designet, nei - er samme person som har laget designet til begge så selvfølgelig går det litt igjen i designet og ligner.)

Nå sitter jeg sammen med Meline på hurtigruta eller hurtigbåten, er usikker. Vi gikk først på feil båt, gikk på noe som lignet på et stort cruiseskip eller noe. Derfor fikk vi det ganske travelt og måtte løpe som faen for å komme oss til rett båt. Vi gikk altså på enten hurtigruten eller hurtigbåten først, men skulle på den vi ikke gikk på. Komplisert, haha - kan dessverre ikke navnene på båter. Bare 2 timer ca til vi er der bilen venter! Wiii


<3 meline <3 Vi mobilblogges senere!

nytt design

I går da jeg sjekket mailen min, hadde jeg fått  tilsendt et design av Kine - hun driver designbloggen KITHS. Jeg er superfornøyd med alt, den eneste tingen jeg skal få fikset opp er det bilde til høyre på headeren. Ser så flekkete ut, så må enten redigere det litt eller noe sånn.

Hva synes du om designet? 

friends with benefits

Hei!

Akkurat kommet inn døren. Var på kino med Sofie, Charlotte og Melinee! Vi så friends with benefits, den var ganske bra så pengene var ikke fullstendig bortsløst. Nå skal jeg sette meg ned og lage et par innlegg til i morgen. Rekker neppe og bloggen noe særlig siden jeg skal på skolen og rett etterpå drar jeg til Senja sammen med Meline og henter bilen min! Haha, gleder meg som en liten unge på julaften.

Håper dere har hatt en fin søndagskveld, det har jeg. Vi snakkes i morgen, skal mobilblogge og vise dere bilen når jeg kommer fram! Gled dere :) 

tannbleking

Nå tar jeg opp skjønnhetsuken igjen, ble mye kela i livet rundt den tiden jeg hadde det gående så fikk aldri fullført det. Begynner med det igjen i morgen, håper dere blir fornøyde. Har fått noen spørsmål om hvordan jeg får så hvite tenner. Jeg har ikke sånn superhvite tenner, men jeg redigerer de aldri hvitere på bilder. De kan være veldig hvite noen ganger, men går jeg en lang periode uten å bruke tannbleking så blir de så klart mindre hvit.

Har prøvd ut veldig mye forskjellig tannbleking, men jeg syns de enkleste er de beste. De som tar kortest tid. Sånn ser iallefall tennene mine ut når jeg bleker de 1 gang i uken:
Er ganske fornøyd - men kunne gjerne hatt et skikkelig og naturlig colgate-smil.

Her er de forskjellige tannblekingstingene jeg har:Blue Illume tannbørste, skal bleke tennene dine når du pusser de. Jeg har ikke prøvd den ut enda, og er litt kritisk til om den virkelig fungerer.
Smilelab - dette funker helt greit. Jeg liker egentlig ikke å bruk denne typen siden du må bruke den hver dag helt til du har oppnådd ønsket resultat, og det tar litt tid. Du må sitte med stripsene i en halvtime til en time hver gang. Positivt med dette er at de er "behagelig" å ha på, og vises nesten ikke. Stripsene er like tynn som en teip.

Så til den jeg anbefaler og bruker hele tiden selv:The White One tannblekingspenn! Den er så utrolig enkel, og tar veldig kort tid. Den fungerer også sykt bra, man ser resultat med en gang. Jeg bruker å pusse tennene så ta på denne. Du påfører den forran på tennene oppe og nede, holder munnen åpen og vekk fra tennene i et halvt minutt så spytter du ut det overflødige som renner i munnen. Så enkelt er det. Tar deg kun et halvt minutt, og du kan gjøre det på skolen, hjemme, før du legger deg, etter du har spist - ja you name it. Jeg anbefaler denne på det sterkeste! Min er uheldigvis snart tom, men går ann og skru av der penselen er og skrape ut siste rest (hehe ja, det gjør jeg for tiden)

- Puss tennene ordentlig.
- Påfør  gelen med pennen på tennene.
- Ha munnen åpen i 30 sekunder.
- Lukk munnen.
- Spis eller drikk ingenting på 30 minutter etter at du har påført gelen.


KAN KJØPES HER  
- Har du hvite tenner? 

good morning

Hei!

Fødselen i går gikk vellykket, og nå er barnet mitt født <3 Neida, men det gikk altså bra og hun fikk ut 4 nydelige valper. Jeg har ikke fått sjekket ordentlig, men det ser ut som at det er bare gutter? Er ikke helt sikker. Ble jo 4 valper i fjor også, da var det 3 gutter og 1 jente. Håååper det er en liten jente, det er så cute.

Senere skal jeg blogge om noe annet enn hund, haha. Er kanskje ikke så spennende å lese om. Forresten, alle dere som sender mail om jeg skal selge/gi bort valpene - kommer ikke til å svare på de da vi først og fremst kommer til å selge til kjentfolk i nærområdet.Cute eller hva?
 

puppies

Hei!

Nå har Lotta fått to valper, vet ikke om det kommer flere - det får vi se på. Hun har iallefall nettopp fått nummer to! Vi snakkes sikkert i kveld eller noe, skal oppdatere dere om hvor mange det blir. Ser ut som det er nabohunden som er faren, siden de ligner veldig på papillon i fargene.