hits
Lukk meny
 • 25.10.2012
 • Videoer
 • talent fra tromsø

  Denne gutten på 15 år er søskenebarnet til Meline, som dere vet hvem er. Han heter Martin Schaal og kommer fra Tromsø. Han har lastet opp noen videoer på YouTube som virkelig er verd å høre på! Utrolig stort talent og fortjener all støtte :)  Du finner YouTube kanalen hannes HER. Dette er de to sangene han synger som jeg liker best: 

   

 • 25.10.2012 23:16
 • Videoer
 • 296 kommentarer
 • 23.10.2012
 • Produkter
 • nelly midseason sale

  De fleste av dere har kanskje fått med dere det store salget til Nelly? De har 50-70% på en hel mengde varer (nøyaktig 4789 varer), du finner salget HEEER og koden for å logge inn er " FBSALE " eller " MIDSALE ". Her er noen av tingene jeg fant som jeg likte, har kjøpt noe som jeg blir å vise dere når det kommer i posten;


  Beige og blå kjole HER    //    Lysrød kjole HER    //    Hvit kjole med åpen rygg HER


  Enkel hvit kjole HER    //    Gammelrosa kjole HER    //    Hvit kjole med blomster i brystet HER    //    Lysgul kjole HER

  HER finner du alle festkjoler // HER finner du alle festsko. Har du kjøpt noe fra salget til Nelly enda? 

 • 23.10.2012 19:08
 • Produkter
 • 79 kommentarer
 • 23.10.2012
 • Hverdag
 • den siste tiden

  Hallo!

  Herregud så rart det er å blogge, føler jeg har glemt av hvordan man gjør det.. Vel, det er kanskje fordi ting går litt tregt hjemme hos oss. Vi venter enda på internettet, lurer faktisk på hvor i f*** det blir av? Det er så og si umulig for meg å blogge fra telefon eller å bruke nettet til telefonen på PCen, fordi jeg har brukt internettet på mobilen så mye at de har satt ned hastigheten og det går så utrolig tregt - blir gal!! Nå er jeg derimot hos Camilla og da får jeg blogget. Jeg skal gjøre klar noen innlegg på forhånd som jeg kan poste når jeg ikke har mulighet til å blogge. Men jeg lover dere at så snart vi har nettet på plass hjemme, begynner jeg å blogge for fullt. Vet jeg har sagt "ja, etter helgen", "ja, når vi er helt ferdig med leiligheten" osv.. burde skjemmes!

  Anyways, så kan jeg jo fortelle litt hva som har skjedd den siste tiden. Egentlig så har det ikke skjedd noe, bortsett fra at vi hadde innflytningsfest i helgen. Det kom alt for mange folk, og naboene ble litt sure (det forstår jeg selvfølgelig!). Vi dro litt sent på byen og det var mye bråk, vi har jo naboer som bor vegg i vegg med oss. Vi har iallefall funnet ut at sånn type fest blir det ikke igjen, var ganske slitsomt. Ble stressa av at det var folk overalt hele tiden. Bortsett fra det har jeg vært sammen med Camilla i sikkert en og en halv uke i strekk, fordi ingen av oss har et vettig liv for øyeblikket. Hun begynner ikke i ny jobb før om en uke, og jeg har ikke funnet meg jobb enda. Tenkte jeg skulle sende søknader i morgen, må faktisk ha en jobb. Kommer til å bli gal i hodet av å gå rundt meg selv hele dagen lang. Men først og fremst må jeg få bloggen på plass igjen, det er trist å gå inn på den. Kan ikke huske sist jeg hadde en så lang pause som dette :'(

  Har ikke brukt kameraet på eeevigheter så dere får heller se bilder fra instagram, så blogges vi heller i kveld med ordentlige bilder!
   


  Haha, her var leppene mine sykt hovne


  Camilla etter en fuktig natt på byen


  Ja, dette er den type trusler jeg får... haha, jævla Nathalie!!


  Ikke bare nok med at Bettina fikk meg til å snuble ned trappen, hun klorte meg også :(


  millababy


  glaad i livet


  klar for innflytningsfest

   


  Hverdagskost, pwrnap på tuva og thessy


  + kosetid med bamsen min 

 • 23.10.2012 18:13
 • Hverdag
 • 71 kommentarer
 • 19.10.2012
 • Hverdag
 • siste finish

  Heihei!

  Nå har jeg og Camilla akkurat shinet hele huset mens Tuva har vært og trent. I helgen har vi nemlig besøk av Bettina og Nathalie fra Narvik, så da må det se litt okei ut. I tillegg skal vi ha innflytningsvors i morgen, og da burde egentlig alt være på plass. Regner med morgendagen blir brukt til å finne lys og gardiner osv, gleder meg til å slippe å tenke på at "shit, det må vi kjøpe". Nå er jeg lei av å handle, skru, flytte og alt det der. Har enda ikke fått vært på en ordentlig mathandel, så har ikke fått fylt opp skapene eller fryseren :(

  Disse bildene er fra forigårs før jeg tok restylane, kameraet er på lading så dere skal få se resultatet etterhvert.


  xoxo

 • 19.10.2012 18:46
 • Hverdag
 • 182 kommentarer
 • restylane

  Heisann!

  Jeg har en stund hatt tenkt til å ta restylane i leppene, et naturlig stoff man får sprøytet inn for å få mer fylde og eventuelt korrigere feil på leppene. Jeg bestemte meg i går for å bestille meg time, så jeg dro innom Essens dagspa i Tromsø og fikk meg time allerede i dag. Så i morrest klokken 10 dro jeg sammen med Camilla bortover for å få fylt på leppene. 

  Jeg var nervøs siden i går kveld, i morrest våknet jeg av meg selv fordi jeg var så redd. Vet dere hva? Det var faktisk ikke vondt i det hele tatt. Jeg har hørt mange si at det er kjempevondt osv, men jeg syns mer bare det var ubehagelig. Først fikk jeg en bedøvelseskrem smurt på leppene, som skulle virke i 15 minutter. Man kan også få "tannlegebedøvelse" via sprøyte om man vil, men jeg har sprøyteskrekk så nei. Når kremen hadde virket i 15 minutter, satte vi i gang behandlingen. Jeg fikk til sammen ca 12 stikk om jeg husker rett, mest i overleppen fordi denne skal være størst. I restylanet er det bedøvelse så etter hvert enkelt stikk kjenner du mindre og mindre - men noen av plassene var det mer vondt enn andre. Hun som tok restylanet på meg var flink å si ifra at denne kommer til å svi litt mer enn de andre, og da lukket jeg bare øynene så gikk det lett unna. Ble ingen skriking, kun en gang måtte jeg bare si "satan, så vondt...". Hele prosessen gikk veldig fint, og det tok ca 10 minutter og få inn alt.

  Jeg tok 1 milliliter (3500kr), som er en sprøyte. Man kan også ta en halv (1700kr) om man ønsker det, men når hun hadde tatt inn halve sprøyten på meg fikk jeg se resultatet, og jeg så helt ærlig ingen forskjell. Etter behandlingen får man beskjed om å ikke ta på leppene før 4-6 timer etterpå på grunn av infeksjonsfare der sprøytestikkene var - man kan heller ikke bruke lipsyl eller lipgloss på grunn av bakterier. Jeg var ikke så veldig hoven de første timene, men nå er de utrolig opphovnet og jeg ser ut som en sugefisk eller noe. Iløpet av 1-2 dager vil jeg se et mer reelt bilde av hvordan leppene blir når de ikke er opphovnet.

  Jeg la ut bildet under på instagram, og reaksjonene var faktisk mer negativ enn jeg trodde det kom til å bli. Grunnen til at jeg tok restylane er fordi jeg syns overleppen min var skeiv, og jeg ville ha litt mer fylde samtidig som jeg korrigerte det. Mange tror at bare man tar restylane får man gigantiske duckface-lepper, men 1 milliliter gir et ganske naturlig resultat (bare vent og se når jeg viser dere bilder av leppene om et par dager). Stoffet forsvinner gradvis etter ca 6 måneder, og det er også et naturlig stoff så det er ikke farlig. Det eneste som kan skje er at leppene klumper seg, men da presser man bare på klumpen så løser den seg opp. Ser ikke helt det store problemet, det er ikke akkurat en operasjon som fikser på leppene for evig og alltid. Man kan til og med sprøyte inn noe for å fjerne restylanet tidligere om man blir helt misfornøyd.

  Dere får ikke se etterbilder enda siden de er så opphovnet, haha!

  Her ser dere når jeg får sprøyten på den ene siden.


  Der jeg har ringet rundt er den tynneste siden av overleppen om dere ser det.


  Før


  Ca 1 time etter behandling, her kan dere se sprøyestikkene og et blåmerke jeg fikk.


  Akkurat nå - sinnsykt opphovnet. Sexy ;););)


  Her kan dere se en liten forskjell, venstre er selvfølgelig før-bildet. Jeg var nok litt hoven på bildet til høyre, men anyways!

  Flere innlegg i Blogg