hits

oktober 2013

vask klær & vinn acneskjerf

// reklame

Hei!

Dette blir kanskje litt utenfor deres interesse, men jeg har fått et nytt "vaskemiddel" i posten for testing. Ikke hvilket som helst, men Dizolve. Dette er et utrolig lett og konsentrert vaskemiddel som ikke tar mer plass på badet ditt enn hva en liten bunke med ark ville gjort. For ja, dette vaskemiddelet er i form av vaskeark. Hvor kult er ikke det? Jeg selv syns det er fancy as hell. På et ark er det fire remser man kan rive av, og en remse tilsvarer like mye som en full dose tøyvaskemiddel. I hver pakke med Dizolve er det 12 vask. I tillegg er det superenkelt å bruke, du legger inn klærne du skal vaske også legger du vaskearket inn sammen med klærne! Man slipper søl og gris med vaskepulver og tøymykner, noe jeg forsåvidt griser med hver eneste gang jeg vasker klær. Jeg syns dette produktet var så spennende at jeg like gjerne ga mamma en pakke også, så hun kunne få teste det ut!

KONKURRANSE:
Nå kan alle som leser bloggen min prøve ut Dizolve gratis og vinne et Acneskjerf. Du bestiller produktet HER også får du en pose med 12 vask rett hjem i postkassen. Når du har bestilt hjem produktet, kommenterer du og liker innlegget mitt slik at jeg ser at du deltar - også trekker jeg en vinner av de som har testet det ut om en uke, den 7. november! 

Positivt med Dizolve:
- Ingen gris rundt på vaskemaskinen
- Tar veldig lite plass på badet
- Slipper å bære tungt hjem fra butikken
- Kommer rett hjem i postkassa
- Sparer miljøet for transport og emballasje
- 16 ganger konsentrert
- Vasker like godt og mykt som andre produkter
- Man trenger ikke skyllemiddel
- Tidssparende


No more of this 

mørketid = deppa

Hei!

Nå er klokken halv 6, men det føles ut som det er leggetid. Nå er mørketiden kommet for fult, og det merkes godt på energien. Man gjesper seg gjennom hele dagen, og de få timene med dagslys er vanskelig å rekke. Det er i perioder som dette at trening og solarium hjelper på humøret. Jeg, som mange andre, blir ekstra deppa når mørketiden har kommet. Det eneste jeg har lyst til er å ligge i sofaen under pleddet og spise sjokolade, men det kan jeg dessverre ikke. Jeg skal begynne å trene igjen snart, har faktisk trent to ganger denne måneden - hurra! To ganger på 31 dager, det er vel en start? Jeg måtte derimot ta en pause etter de to treningsøktene, for så stiv og støl har jeg ikke vært på evigheter. Alt var et problem, til og med å sitte vanlig i sofaen gjorde vondt. Haha :)

I dag har jeg vasket klær og jobbet litt med mail osv, i tillegg har jeg fått en pakke fra Junkyard (sponset) med litt klær til både meg og kjæresten. Han skulle stille opp på bilder, men han er ikke hjemme så da får jeg vise det han fikk i morgen. Han ble iallefall fornøyd! Selv fikk jeg en rosa lue, så nå slipper jeg å fryse på ørene. Elsker luen! Har også fått en hettegenser med glidelås, den er helt plain - men stoffet er utrolig deilig. Hvis du oppgir kampanjekoden tcmn i kassen får du 20% rabatt på hele ordren din fra Junkyard! (rabattkoden varer ut fredag)
Lue fra SVEA finner du HER, og hettegenseren finner du HER
so happy xD

vinn GHD rettetang

Hei søtnoser! 

Jeg elsker å holde konkurranser for dere, så jeg kan dele ut premier som en "belønning" for at dere leser bloggen min. Det beste jeg vet må være å glede andre, så nå har jeg ordnet enda en konkurranse. Dene er i samarbeid med BliVakker, og dere har muligheten til å vinne en eksklusiv rettetang fra GHD. Selv har jeg hatt en rettetang fra GHD tidligere, og den fungerte utrooolig bra - men jeg ga den til en venninne da hun trengte den mer enn meg, og jeg allerede hadde en jeg var fornøyd med. Jeg er sikker på at du som vinner denne konkurransen blir fornøyd, rettetengene fra GHD er kjent for å vare en god stund! :)

For å delta, melder du deg på under i boksen. Du legger bare inn e-post adressen din, og vips så er du med i trekningen! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

 

vinner + ny header

(innlegg skrevet i går) Hei søtnoser!

Nå har jeg nettopp trukket vinneren av Junkyard-gavekortet, og vinneren ble tilfeldig valgt. Gratulerer til Janniken Bergan! Fant ikke mailen din, så kontakt meg på tcmn@hotmail.no :) Ellers har jeg vært i et møte i dag, dere får vite mer om det senere. Jeg satt og svarte på mail i dag, også plutselig kom jeg på at jeg hadde et møte om 10 minutter. Tror dere jeg var rask ut døren? Måtte til og med parkere ulovlig, så under hele møtet satt jeg og krysset fingrene for at jeg ikke fikk bot. Flaksen var med meg for denne gangen, heldigvis! Hadde ikke hatt råd til noen bot, men i det øyeblikket fant jeg ut at jeg ikke hadde rukket møtet om jeg skulle begynne å finne en parkering som var lovlig.. 

I dag (tirsdag) kommer det forresten en ny og spennende konkurranse som dere kan se frem til, skulle egentlig komme ut på søndag, men hadde litt problemer med å få satt den opp. Skal også lage sminkevideo til dere snart, men jeg må få kjøpt nye lyspærer sånn at det er lys nok til å se noe på videoen. Haha, høres ut som tidenes verste unnskyldning, men det er faktisk sant!! 

Jeg skal også få nytt design snart, og tenkte å bruke noen av disse bildene. Kunne derfor trengt deres hjelp til å plukke ut to bilder, hvilke to syns DU var finest? Vet at fargen er litt fucked på de, men det fikser hun som lager design for meg :)

nye deksler

(reklame) Hola

Gårsdagen resulterte i en stygg hangover, huff huff. Nå skal jeg på Burger King og slukke sulten. Har fått noen nye deksler fra Handelsportal, et flip deksel som har plass til bankkort og lignende, og et bling deksel. Syns begge var veldig fine. Dekselsamlingen min begynner å hope seg opp, så om ikke lenge blir jeg vel å dele ut noen deksler jeg ikke har brukt i en konkurranse :) Handelsportal har de beste dekslene og et veldig stort utvalgt. 
HER
HER

fest er best

Heiheiii!

I dag er det lørdag, og jeg skal ut. Først skal jeg og typen i bursdag til en av kompisene hans, så skal jeg videre ut med venninner når de drar på 20-årsplass. Har troen på at dette blir en vellykket kveld. Jeg viser dere bedre bilder av antrekket i morgen, selv om det ikke er noe spesielt mer enn dere ser på disse bildene.  Adios
bitch don't kill my vibe

(sponset lue) Hei mine flotte lesere :*

Nå har jeg akkurat kommet hjem. Det gikk kjempefint å bli stylet, jeg stilte opp til et skoleprosjekt siden Mette holder på å utdanne seg til frisør. Så da trengte alle elevene en modell de kunne sminke og style håret på, og Mette hadde valgt temaet "fashion". Syns hun gjorde det kjempebra, hun har tross alt bare gått frisørlinjen i 2 måneder nå. Jeg glemte minnekortet hjemme, så fikk ikke tatt noen bilder der borte dessverre. Stresset veldig med å rekke å komme meg dit, jeg gjør jo alt i sneglefart. Dere kan se resultatet på instagrammen til Mette (@metterenate)

I dag fikk jeg en pakke i posten fra madlady.se. Fikk tre beanies, så viser dere den ene nå!Du finner den HER til 129 kroner.

skal bli stylet

Hei!

Nå har jeg akkurat spist frokost, og er på tur ut døren. Jeg skal ned til Norsk frisør- og hudpleieskole her i Tromsø og være "modell" for Mette som går frisørfaget. Hun skal style håret mitt og sminke meg, er både spent og gruer meg litt på samme tid. Skal ta med kamera og ta bilder til dere iallefall! På bildene under ser dere meg akkurat nå, helt sminkefri og ingenting i håret. Fresh? Nei, ikke så veldig :)

Nelly har forresten oppdatert salget sitt med nesten 1000 varer, blant annet har de 700 festkjoler på salg akkurat nå. Du kommer til salget HER

vinn gavekort på 2000,-

Hei!

I dag har vært en ekstremt lite spennende dag, så skal spare dere for kjedeblogging. Tenkte heller å fyre på med en konkurranse til dere. I samarbeid med Junkyard deler jeg ut et gavekort på 2000 kroner som vinneren kan bruke fritt i nettbutikken. Junkyard har utrolig mange spennende varer, så jeg er sikker på at dere finner noe dere liker der. Jeg selv har masse klær og sko fra de, og er like fornøyd med alt.

For å delta:
- Lik facebook-pagen til Junkyard HER 
- Skriv en kommentar på dette blogginnlegget med link til dine favorittvarer med en totalsum rundt 2000,-

Enkelt og greit! Lykke til, vinneren trekkes på mandag :) 

venner og kjæresten

Heiheiii

Jeg har nettopp hatt besøk av Camilla og Natalie. Tror det er de første vennene mine jeg har på besøk etter jeg flyttet hit, bortsett fra bursdagen min - og det har gått ca 2 og en halv måned. Det sier kanskje litt om hvordan sosiallivet mitt er. Jeg prøver heldigvis å gjøre noe med det, må gjenopprette kontaken med alle vennene mine. Savner de alle sammen veldig mye.

Før, når jeg var singel, tenkte jeg bestandig at jeg aldri skulle ende opp som de jentene som kun satt inne med typen og som man nesten aldri så noe til. Gjett hvordan jeg endte opp? Jepp, akkurat sånn. Det er faktisk noe jeg hater veldig mye, føler meg som verdens dårligste venn og at jeg bare svikter alle... Det viktigste for meg er egentlig at jeg starter og avslutter dagen med Marius. Jeg skal bli mye flinkere til å ta meg tid til vennene mine, man trenger jo faktisk ikke bruke hele dagen sammen med kjæresten.  Dessuten har vennene alltid vært der, og det er de som kommer til å være der om det skulle bli slutt med kjæresten - så det er viktig å ta vare på de! 

Noen andre som har hatt perioder med kun kjæresten, og ingen sosialliv? 

meg og meline<3<3<3 

aldri tørt

Good morning! 

Eller ikke morgen akkurat, har faktisk vært våken i et par timer allerede. Marius er i full sving på kjøkkenet med frokosten, og jeg skal sette meg selv i full sving med rydding og vasking. Leiligheten er bomba, og det er ikke sånn det skal se ut hos en blogger. OMG. Regner med det tar ca 12 timer å rydde, så vi blogges ikke før i morgen. Neida, joda. 

Forresten, syns at det tar så sinnsykt lang tid å tørke klærne. Har prøvd å tørke de i øveretasjen, men det tar fremdeles lang tid. Og det er veldig irriterende. De største plaggene kan bruke 2-3 dager før de er helt tørre. Noen som vet hva det kan være, og har noen tips til å få klesvasken kjappere tørr?


Tja... dere ser jo rotet :)

noe nytt

/ produkter sponset av Handelsportal

Hei!

Jeg har fått to nye produkter fra Handelsportal. Det første produktet er verdens fineste deksel, jeg tror det må være det fineste jeg har eid. Vet ikke hva jeg liker så godt med det, men syns bare det var så utrolig fresht! I tillegg fikk jeg noe som er nyttig nå som vinteren har meldt sin ankomst. iGlove heter det, og det er et par hansker man kan ha på seg og bruke når man har touchskjerm. Man trenger altså ikke ta hanskene av for å trykke på telefonen. Det er jo en smart ting for folk som står og venter på bussen for eksempel, og ikke vil fryse på hendene..


Dekselet finner du HER
Touch vanter finner du HER


heftig baksmell

Hei!

Det siste halvåret og vel så det har jeg vært i mye kontakt med skattekontoret. Grunnen til dette er at de bestemte seg for å utføre et bokettersyn på bloggen min for 2011 og 2012. Når jeg fikk brevet i januar om at de skulle gjennomføre dette, husker jeg at jeg la meg ned på badgulvet og begynte å gråte. Tenkte bare "faen, nå blir jeg personlig konkurs". Grunnen til bokettersynet var at jeg har unnlatt å betale skatt på store summer gjennom 2011 og 2012. Det er blant annet derfor at jeg står oppført med en lav inntekt i skatteregisteret, fordi de har ikke registrert alt jeg har fått som jeg ikke har skattet på. Det var ikke slik at jeg gjorde det med vilje, men jeg tenkte ikke over det og skattet kun på inntekt fra blogg.no (som var sikkert 1/4 av hva jeg tjente). Jeg hadde ikke satt meg inn i systemet, og jeg hadde heller ikke noen peiling på hvordan ting skulle gjøres. Jeg var rett og slett ung og uvitende. At det skulle skattes av alle gratise produkter man fikk, betales MVA og føres regnskap var helt ukjent for meg på den tiden. Jeg visste heller ikke hvordan jeg skulle skatte av pengene jeg fikk fra samarbeidspartnere. For meg var det slik at jeg bare lot pengene renne inn på kontoen, fikk gaver i hytt og pine og jeg trodde jeg levde det gode liv. 

Slik viste det seg å ikke være.. Når jeg fikk skattekontoret på nakken tidligere i år var det et evig stress med innsendig av ditten og datten, jeg hadde ekstremt mye jeg måtte få kontroll på og finne frem til de - jeg ante rett og slett ikke hvor jeg skulle begynne. Der kom min fantastiske pappa inn, som har hjulpet meg og vært "representanten" min i denne saken. Det er han som har tatt seg av kommunikasjonen med skattekontoret og sørget for å få alt sendt inn. Sammen har vi nå startet et enkeltmannsforetak for bloggen min, ordnet bedriftskonto i DnB og masse annet som var nødvendig. Han hjelper meg med å føre regnskap og andre bedriftsrelaterte ting. 

Det har ikke vært lett for meg å gå gjennom dette. Jeg har gått med en klump i halsen hele tiden, fått dårlig samvittighet fordi jeg har brukt penger jeg egentlig burde spart til baksmellen. For ja, jeg får en stor baksmell. Det er snakk om 200 - 300 000 kroner. I tillegg får jeg tilleggsskatt og skjerpet tilleggsskatt, så summen på det jeg er skyldig blir 45% høyere. Det er det man kaller straffeskatt, som man får fordi man har gitt feile opplysninger om ligningen og unnlatt å betale hva man skulle. Vi prøvde å si til skattekontoret at jeg ikke hadde unnlatt å betale skatt med vilje, at det var på grunn av uerfarenhet, i håp om at jeg skulle slippe tilleggsskattene. Det hjalp derimot dårlig.. Så jeg må sette av mye av inntekten min fremover til nedbetaling av skatten, det å ikke skatte av en halv million kroner er idioti. Jeg har ikke noen andre enn meg selv å takke.

Jeg vil egentlig bare si til alle dere som tjener noe på bloggen og får gratise produkter - vær obs på dette. Sett dere inn i alle regler og gjør alt riktig fra første stund, så slipper man at tidligere feiltak hjemsøker deg flere år etterpå. Dere kan lese en del om regler rundt blogging her. Nå har jeg fått orden på bloggen, og satt meg inn i regler og alt. Det er deilig å tenke på, og jeg føler meg ganske lettet. Gleder meg veldig til jeg har betalt ned alt jeg er skyldig staten, når den dagen kommer skal jeg feire skikkelig!

Så ja, siden jeg trenger det sårt - deres BESTE sparetips?

V.I.P salg - ekstremt billig!

(alle lenkene i innlegget er provisjonslenker)

Hei!

Akkurat nå har Nelly supersalg med tonnevis av varer til ekstremt nedsatte priser. Man må ha passord for å komme inn før de åpner salget for alle på søndag. Passordet man bruker for å komme inn er VIPSALE, og du finner hele salget HER. Jeg har allerede vært og plukket ut mine favoritter blant alle varene, de har kjempemye fint til reduserte priser (helt opp til 85% avslag). Kjoler til under 100 kroner har de også, så om du er ute etter å shoppe økonomisk burde du virkelig ta deg en titt på salget. Det er lurt å være tidlig ute, før alle størrelsene blir utsolgt!

Her er det jeg likte best, så håper jeg det gjorde letingen lettere for noen av dere: 

1. her - 2. her - 3. her - 4. her - 5. her - 6. her - 7. her - 8. her 


9. her - 10. her - 11. her - 12. her - 13. her - 14. her - 15. her - 16. her

1. her - 2. her - 3. her - 4. her - 5. her - 6. her - 7. her - 8. her - 9. her


1. her - 2. her - 3. her - 4. her - 5. her - 6. her - 7. her - 8. her

Og til slutt, denne skinnjakken som jeg falt pladask for. 279 kroner HER

luetid

Hei!

Jeg kom faktisk på at det er en ting jeg liker med vinteren, og det er at jeg endelig kan begynne å bruke luene mine igjen! Luer er tingen om du ikke har tid eller ikke orker å fikse håret :) I dag stod jeg opp litt tidligere enn vanlig, lå og pinte meg gjennom alarmer i 1 og en halv time før jeg kom meg opp. Nå skal jeg på Jekta for å ordne noen ting og egentlig bare komme meg litt ut av huset litt.. Vet det har vært litt kjedelig blogging de siste dagene, men jeg lover dere at det kommer seg snart. Har også trukket noen vinnere i dag av konkurranser jeg har tatt tdiligere, så dere som har vunnet har fått en mail dere må svare meg på asap :)

Har også mulighet til å kjøre en konkurranse med premie fra Junkyard.no, noen som er interessert? 


xoxoxo

winter wonderland

God morgen!

Jeg og Marius har nettopp stått opp, til tross for 5 alarmer på mobilen fra klokken 11 til halv 12... Ubrukelig, det eneste vi duger til er faktisk å sove :( Nå har jeg fått servert frokost, så skal spise og slappe litt av før jeg setter meg ned og svarer på en del mail. Har en uvane med å la mailen hope seg opp i sikkert 1 uke før jeg tar meg tiden til å svare, skjerpings.Her i Tromsø har det snødd mye, snøen har lagt seg på bakken allerede og det er et utrolig trist syn. Jeg hater snø mer enn alt, og kunne helt fint vært uten vinteren. Kun snø på julaften hadde ikke vært dumt for min del. Noen andre som har fått snø?

svar på charterfeber

Hvorfor var dere så frekke mot Rannveig i dagens episode?
Svar:
Etter noen forsøk på å filme sammen selv om vi ikke kom overens, syns jeg alt bare ble teit. Derfor sa jeg ifra til en i crewet at jeg ikke ønsket å filmes mer med Rannveig, og håpet at de respekterte det. I dagens episode ble vi egentlig fortalt at de skulle filme oss når vi satt i sengen og blogget, så vi gjorde dette. Plutselig kom Rannveig inn på rommet og sa hun dro hjem på grunn av oss. Jeg sa ikke et ord, for jeg ble ganske sjokkert selv når hun kom. Ble veldig irritert fordi crewet ikke hadde respektert det jeg sa. I tillegg hadde de klippet bort at Rannveig sa til meg "du trur du e så deilig, du må innse kordan verdia i livet som e viktig", og det er derfor Ida sier "Ta å se dæ sjøl i speilet Rannveig, før du snakke om andre". Nok en gang fremstiller de meg og Ida kjempedårlig ved å klippe bort ting. 

Er du god venn med Ida fra før?

Svar: Jeg hadde møtt Ida en gang før Charterfeber, og da møtte jeg hun på nach i hjembyen hennes, Narvik, når jeg var på besøk hos en Bettina. Så det var ikke sånn at vi kjente hverandre noe særlig før deltakelsen. Den eneste jeg viste at skulle delta, var Ida. Rannveig og Tine Alice fikk vi ikke vite om før vi kom til flyplassen i Oslo. 

Hvordan ble du spurt om å være med?
Svar: Rakett TV som produserer Charterfeber, ringte meg og spurte om jeg ville delta i programmet, og jeg fikk litt betenkningstid. En uke senere eller noe tok de kontakt igjen for å spørre hva jeg hadde bestemt meg for. 

Har du kontakt med Rannveig og Ida nå?
Svar: Jeg har ikke kontakt med Rannveig (tror det er like greit, fra begge sin side), mens Ida snakker jeg med i ny og ne.  

Hva synes du om Svein?
Svar: Svein er en morsom type han! Virket hyggelig når vi møtte han på premierefesten :)

Har du kontakt med Ida? Hvilket forhold har dere til hverandre, dere snakker ikke så mye i episodene?
Svar: Ja, jeg har kontakt med hun. Vi er venninner, men ikke noe mer. Vi snakket ikke særlig mye i de episodene dere har sett nei, men når kameraene var av snakket vi som normale jenter gjør.

Hvordan var det å ha kamera rundt seg mye? Hadde dere kamera hele tiden, eller fikk dere fritid også?
Svar: Jeg syns ikke at det var komfortabelt å ha kamera rundt seg, så det er ikke noe jeg blir å gjøre igjen. Vi hadde kameraet rundt oss et par timer om dagen, og ellers hadde vi hatt fritid. Jeg kan love dere at det hadde vært morsommere å se på oss om vi gikk med et slags skjult kamera, enn det var når de filmet oss. Da klarte vi ikke helt å være oss selv, og det syns jeg er litt dumt. Alt ble så kunstig, og jeg er kanskje verdens dårligste skuespiller.

Fikk dere bestemte replikker dere måtte si?
Svar: Noen ganger, ja. Et eksempel er når vi var på partybåten, så sa vi "Vi er egentlig partyjenter, men idag er vi ikke helt i form". De sa at vi måtte si "Vi er partyjenter", fordi de skulle bruke det forran klippet for å dumme oss ut.

Er det sant at rannveig satt tre meter fra dere når dere var på resturanten? 
Svar: Ja, hun kom ned til restauranten når de filmet meg og Ida når vi spiste, og etter filmingen var ferdig satte vi oss på samme bord som crewet og Rannveig. Jeg vet ikke hvorfor de ikke hadde med Rannveig på filmingen når vi dro ut for å spise..

Føler du at TV3 klipper charterfeber slik at du/dere fremstilles dårlig?
Svar: Ja, det gjør jeg absolutt! Jeg syns det er helt bak mål og mening at Rakett klipper det til for å fremstille oss som mobbere, og utelater en hel del ting. Som for eksempel i dagens episode, hvor Rannveig reiser hjem. Jeg føler også at Rakett TV på en måte "oppfordrer" til mobbing, eller iallefall syns det er greit, når de fremstiller oss slik i hver eneste episode. At de ikke respekterte det ene ønsket mitt, om å ikke filmes med Rannveig, sier jo bare litt. De gjør absolutt alt for å lage TV, og gir egentlig blanke i hva vi ønsker. Enda teitere var det at Rannveig ikke en gang reiste hjem på grunn av oss, men av private årsaker, og de skulle selvfølgelig fremstille det til at det var på grunn av oss.

Synes du selv at du kommer fram på riktig måte forran kamera?
Svar: Overhodet ikke. Var ikke bekvem forran kameraet for fem flate øre, og jeg følte ikke at noe vi gjorde ble naturlig, så da ble jeg veldig innesluttet og klarte ikke snakke så mye. Jeg virker derfor veldig sur i episodene. Så og si alt dere ser er ting som er "tilgjort" på en eller annen måte, det var ikke slik at de følgte etter oss med kamera også gjorde vi hva vi ville. Det var alltid avtalt at "nå skal dere late som dere blogger, nå skal vi på partybåt, nå skal dere ut å spise". 

Hvordan var festbåten, dere så utilpass ut?
Svar: Festbåten var en fiasko. Vi var dårlige etter å ha spist en kebab natten før, og sa ifra til crewet at vi ikke ønsket å dra på partybåten fordi vi ikke følte oss i form. Det var ikke helt greit for dem, og de klarte til slutt å overtale oss til å dra dit. Jeg syns det virket som at de ble sure fordi vi ikke ville dra.. Men, når man er dårlig og ikke føler seg i form, så er det ikke så lett å komme i partystemning og derfor ble det slik det ble på partybåten. Bølgene hjalp lite på formen, og jeg ble egentlig bare dårligere for hvert minutt som gikk.

Angrer du eller er du glad du ble med?
Svar: Jeg angrer, faktisk. Jeg føler ikke at det har kommet noe godt ut av å være med, spesielt ikke siden de har valgt å framstille oss slik. Hadde jeg visst på forhånd at ting kom til å bli sånn, så hadde jeg aldri i livet svart ja. Jeg legger ikke skylden på Rakett TV for at det ble en litt teit ferie, men de kunne gjort en hel del bedre med å ikke klippe til slik for å få oss til å virke slemme og Rannveig uskyldig. For alle tre bidro like mye til at stemningen ble slik den ble.

Møtte dere noen av de andre deltakerne under oppholdet?
Svar: Nei, vi møtte ingen. Vi visste heller ikke hvem som skulle være med. Hver gruppe med deltakere reiste ned hver sin tur, så filmingen pågår over flere måneder.

Hvorfor sa dere bare ikke hade til Rannveig da hun reiste hjem fra Charterfeber?
Svar: Grunnen til at jeg ikke ønsket å si hade, var for det første fordi crewet tok inn Rannveig enda jeg hadde ytret ønske om å IKKE bli filmet mer med hun. Jeg ble ganske paff når hun plutselig kom inn på rommet midt i filmingen, og visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere. I tillegg slang Rannveig noen kommentarer på tur ut av rommet, og da kjente jeg bare at jeg ikke orket mer drama.  

Synes du ikke i ettertid at det var litt lavmål å kommentere utseende til personer på stranden?
Svar
: Jo, når jeg så episoden i ettertid, kjente jeg at jeg ble flau over meg selv. Det er jo helt teit oppførsel, og er vel en av de tingene jeg angrer på at jeg gikk med på når jeg var der nede :)
 
Føler jeg fikk svart på litt nå, så om det er noe mer blir det en del 2 med svar. Jeg vil også si til dere som klager på at vi er frekke mot Rannveig og mobber, og i tillegg slenger en kommentar om utseende til Ida eller meg - at dere er ikke no bedre selv når dere skriver stygt om oss :) Ellers elsker jeg at Rannveig tar så stygge bilder av oss som mulig, når hun skriver om Charterfeber ♥


 
Lik gjerne innlegget hvis du er fornøyd med svarene :) 

innkjøpene

Hei kjære!

Vet dere hva? I natt snødde det faktisk her i Tromsø. Snøen la seg på bilen og alt, men var heldigvis borte i dag når vi sto opp :)

Her kommer innkjøpene, som lovet. Alt var på 30%, så til sammen betalte jeg ca 1300 kroner. Det mangler en genser i innkjøpene, men fant den ikke noen steder når jeg skulle ta bildene. Alt er selvfølgelig fra BikBok, og jeg har alle plaggene i størrelse XS. Beklager dårlige bilder, men sånn går det når man ikke tar bilder før det er mørkt ute. 

299,-


599,-


199,-


129,-


499,- - Noen andre som har shoppet på 30% hos BikBok? :)

shopping

Hei!

I dag dro jeg og Marius en tur på Jekta. Tok med meg kortet, for i dag var det nemlig tid for å shoppe litt! Siden BikBok har hatt 30% på alle ordinære varer både i går og i dag, måtte jeg benytte meg av muligheten. Fant noen fine plagg, og siden det var salg kjøpte jeg litt mer enn planlagt. Ble veldig fornøyd med alt hvertfall, skal vise dere det senere eller i morgen. Nå skal jeg lage middag og slappe litt av, så får vi se hva kvelden bringer.brr.. it's getting cold

Herreguuud så kaldt det er blitt ute, snart vinter. Jeg hater det, sånn skikkelig hater det.

Først og fremst vil jeg bare si tuuusen hjertelig takk for alle de fine kommentarene på forrige innlegg, ble helt rørt når jeg leste gjennom. Dere er virkelig fantastisk, ikke la noen si noe annet.  

I natt la jeg og Marius oss litt tidlig, men det begynte å klø så jævlig - så vi fant ut at det var på tide å skifte på sengen. Når vi allikavel skulle gjøre det, ryddet vi hele rommet og støvsugde. Det er en ny aktivitet vi har begynt med, stå opp etter vi har lagt oss for å rydde og vaske mens vi er naken. Haha, idioter. Det ble iallefall ikke så tidlig kveld allikevel der vi lå utslitt klokken 4 i natt etter noen litt utenom det normale aktiviteter. Det ble iallefall rent, det er det viktigste.

Nå er det jo endelig helg, og jeg har valgt å hoppe i chilleklær med verdens herligste tøfler. Det blir nok ikke noe drikking i helgen, viktig å ta det helt med ro noen ganger også. Så da blir det sikkert kino og sånne kjærestegreier, u know. Dere som har kjæreste, hva bruker dere å gjøre i helgene?


deilige tøflene mine!! fra primarkNå må jeg suse en tur hjem til mamma, Lotta bor der noen dager så småsøsknene mine får vært med hun :)

smile

God kveld!

Jeg kom så og si akkurat inn døren, måtte hente noen ting for pappa også måtte jeg handle inn litt mat. I kveld blir det taco, gleder meg. Er det noe jeg elsker, så er det taco - så lettvint og så godt!

Jeg vet ikke om dere har merket det, men jeg har vært litt mer positiv på bloggen i det siste. Mindre klaging, mer positivitet. Jeg har kommet meg ganske bra inn i bloggingen igjen, og føler jeg får oppdatert så og si hver dag. Det er noe jeg har slitt med etter jeg flyttet for meg selv, og ble ferdig på skolen. Når dagene er så identiske, er det veldig vanskelig å skrive mer enn "i dag har jeg spist, sett på TV, vært på jekta" og sånne ting. Dere skjønner? Jeg prøver iallefall å "tilfredsstille" behovene deres, og mange har ønsket videoblogg i nærmeste framtid. Så da vurderer jeg enten en hårvideo eller en sminkevideo, alt etter som hva jeg føler passer best. 

Til slutt må jeg bare si at jeg setter UTROLIG stor pris på alle mine lesere. Spesielt de som tar seg tiden til å kommentere. Jeg leser gjennom alle kommentarene jeg får på hvert eneste innlegg, og dere skriver utrolig mye fint. Er det noen som klarer å få meg i bedre humør på en ellers grå og trist dag, så er det dere. Gjennom mine 4 år på bloggen har jeg fått så mange fine komplimenter både fra yngre, jevnaldrede og eldre lesere. Og de som faktisk har fulgt bloggen min siden jeg startet - WOW sier jeg bare. Jeg kan ikke fatte at noen har hatt interesse av å lese om mitt kjedelige liv i så mange år! Tusen takk til alle og en hver av dere, til og med takk til alle "haters", dere øker bare lesertallet mitt ♥ Dere kan syns så mye stygt dere vil om meg, men jeg tar meg aldri nær av negative kommentarer. Det er en egenskap jeg har utviklet over alle disse årene med en populær blogg.spørsmål om charterfeber

Hei verdens beste lesere!

Siden det har blitt et ganske stort oppstyr rundt Charterfeber, tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde om dette. Jeg gidder ikke å forklare alt flere ganger, så nå har dere muligheten til å få svar på ting en gang for alle. Jeg vet ikke helt når svarene kommer, men i neste episode som kommer vet jeg at det kommer til å bli en god del spørsmål grunnet hvordan ting blir framstilt når Rannveig reiser hjem, så kanskje jeg legger ut svarene etter den episoden. Håper det er ok for dere :-) Jeg blir ikke å svare på spørsmål om Rannveig som person utenfor hva jeg har opplevd under oppholdet, bare så det er klart.

Nå skal jeg dra ut og gjøre et par ærend, og senere i dag kommer Lotta på besøk til meg! Savner fine vofsen min..

lekkerbisken
 

gamerchick

Heiii!

I går tok jeg meg rett og slett litt fri fra bloggen. Hadde en del ting å gjøre som måtte prioriteres først. I dag hører dere sent fra meg fordi jeg bare har gamet hele dagen. Jeg kjøpte Marius GTA V i bursdagsgave, men det er vel jeg som spiller mest. Haha, tror han hater at jeg liker å spille det, for han får så lite spilletid selv. Det resulterer i at han må spille når jeg sover, og han får dårlig døgnrytme. Haha, visste dere at jeg har vært en skikkelig nørd? På ungdomsskolen og begynnelsen av videregående dro jeg rett hjem etter skolen for å game CS, hver eneste dag. Anywaaays, nå legger jeg ned bloggen og legger hele min sjel i GTA. Så takk for noen fine år ♥ 


... kødda. er nok lei av spillet om en uke

nettshopping

(reklamelenker)

Hei!

Søndag - verdens kjedeligste dag. Hva har jeg gjort i dag? Rett og slett ingenting. Og når jeg kjeder meg, ser jeg på klær. Når jeg ser på klær, klør det i fingrene etter å kjøpe noe. Derfor har jeg handlet litt på Nelly. Jeg har vært flink å ikke sløse penger den siste tiden, og i tillegg fikk jeg litt penger i bursdagsgave, bonus!

Noen snarveier til festkjoler, festsko og jakker/kåper. De har forresten enda en god del produkter på salg som du finner her, kan være lurt å se før man kikker på tingene til full pris. Finner alltid et par ting der!
 
Jeg har bestilt den sorte, som du finner HER. De har den også i beige her.


Ut av disse valgte jeg den sorte paljettkjolen HER. Du finner gull her og sølv her.
 

Den blå ble min favoritt, HER. Korallfarget her og vinrød her.


Utrolig fin shorts med diamanter på HER.

kjendismøte

Hei!

Når jeg var i London i midten av juli, var vi på en pressekonferanse med Luminites. Etter alle spørsmålene var stilt, fremførte de en cover av Sinéad O'Connor's "Nothing Compares 2 U". Skulle egentlig vise dere den for lenge siden, men har helt glemt det av. Jeg syns det var en utrolig fin coverlåt, og stemmene dems passer veldig godt sammen. Her er videoen jeg filmet: 

Fikk også møtt SkyBlu fra LMFAO, det var litt stas. Tok bilde med han, ikke det beste av meg men..


♥ Har du møtt noen kjendiser - isåfall, hvem?

barber med shai - vinn acneskjerf

// reklame

Hei!

Som mange kanskje husker, har jeg blogget tidligere om barberhøvelen Shai fra Dorco. Det er en stund siden jeg prøvde den ut første gang, men jeg sverger enda til den. Syns den barberer så bra, så jeg har ikke hatt behovet for å bytte den ut. I tillegg elsker jeg at man får tilsendt nye blader hver tredje måned. Nå er det jo høst, men det er ingen grunn til å legge vekk høvelen og la hårene gro til man får vinterpels. Med Shai forvandles tornebuskene om til silkeglatte legger på et par minutter, og deilig er det. Shai barberer jevnt og etterlater så og si ingen hår med sine 6 blader. 

Nå kan du teste ut Shaihøvelen gratis HER, og du blir automatisk med i trekningen dems av et deilig Acneskjerf og ett års gratis forbruk av barberhøvler og blader. I tillegg er alle som prøver ut høvelen med i trekningen av ett års forbruk av blader, hvor det trekkes en vinner av Shai hver uke. Hvis du deltar i konkurransen de har, lik og kommenter innlegget mitt med link til bloggen din - så linker jeg tre personer i morgen :)


diamantringen min

Hei!

Når jeg hadde bursdag, fikk jeg jo bursdagsgave fra kjæresten. Jeg hadde ønsket meg en ring, og ikke hvilken som helst, men min aller første diamantring. Han er jo min første kjæreste, så syns det er kjempekoselig at det ble fra han jeg fikk det. Vi så på ringer sammen, så viste jeg han hvilken jeg ønsket meg. Jeg syns den jeg fikk er kjempefin, det er 0,12 karat og den har to søte hjerter på hver side av sirkelen med diamanter. Verdens beste kjæreste som vet å gjøre meg fornøyd! Selv om jeg fikk ringen jeg ønsket meg i gave, var det ikke det som var høydepunktet med bursdagen min. Det var alt han stelte i stand og at han viste hvor mye han satt pris på meg som kjæreste!
#nomakeup

♥ Har du diamantring? 

yummy..

..in my tummy!

Jeg og Thia dro en liten tur på butikken for å handle inn til litt fredagskos. Vi vurderte å bake sjokolademuffins, men vi tok heller en mer lettvint løsning. Kjøpte inn jordbær, banan, eple og sjokolade. Det er utrolig enkelt og lage pluss at det smaker kjeeempegodt. Thia hadde aldri spist sånn før, men hun syns det var godt og ble glad for at vi valgte det istedenfor muffins. Nå sitter vi egentlig og ser på film, men jeg fant ut at jeg måtte blogge når jeg så på klokken.

Hvordan lage smeltet sjokolade og frukt:
♥ Kutt opp frukten du ønsker å ha i passelige biter

♥ Sett en kjele med vann til koking, og knekk sjokoladeplaten i biter. Vi brukte vanlig melkesjokolade, men man kan bruke kokesjokolade og.

♥ Legg sjokoladebitene i en boks som du har lokk på, dette er for å unngå at vannet spruter oppi boksen. Sjokoladen blir nemlig ødelagt hvis den kommer i kontakt med vann når du skal smelte den, så det er viktig. Det er derfor jeg bruker vannbad istedenfor å smelte sjokoladen rett i en kjele. Da slipper man å bekymre seg for at den blir brent! Når vannet koker, putter du boksen med sjokoladebitene i oppi og lar den ligge og flyte til alt er smeltet.

♥ Server når sjokoladen har smeltet helt, og nyt maten!! Perfekt hvis dere er et større antall mennesker, da det ikke er dyrt å kjøpe inn. 


♥ Har du noen enkle, men gode "desserter"?

år etter år

Hei!

Jeg har nettopp sett gjennom gamle innlegg og bilder, og syns det er utrolig morsomt å se hvor mye man forandrer seg. Jeg forandrer jo hårfarge relativt ofte, og jeg føler jeg ser veldig mye annerledes ut nå i forhold til hvordan jeg så ut for 3-4 år siden. Nå har jeg jo blogget i litt over 4 år - er det noen som faktisk har fulgt meg fra starten av? Hvordan syns dere jeg har forandret meg, både utseendemessig og som person? 

rosa sløyfe

Hei!

Nå som vi har kommet til oktober måned, er rosa sløyfe-aksjonen i full gang og denne måneden bærer vi en rosa sløyfe for å vise støtte til de som er rammet av brystkreft. Hele 3000 kvinner blir hvert år rammet av brystkreft, og en av tolv norske kvinner utvikler brystkreft iløpet av livet. Nå kan du hjelpe ved å støtte brystforskning. Pengene du støtter opp med går til forskning på brystkreft og andre relaterte prosjekter. Jeg syns at alle som har mulighet skal være med å støtte, du kan gjøre det på flere forskjellige måter. Blant annet kan du kjøpe sløyfen og andre produkter her, du kan også gjøre stort og smått for å samle inn penger, du finner en del tips her. Støtte kan også gies via nettbank og mobil her.

Dette er ikke et reklameinnlegg, det er noe jeg ønsker å dele og jeg oppfordrer de som har mulighet til å støtte Rosa Sløyfe-kampanjen. Jeg selv skal kjøpe en rosa sløyfe i nettbutikken samt gi støtte via mobil :)

Hver donasjon er viktig, for jo flere som støtter, jo større blir budsjettet for å forske på brystkreft. Og hvem vet, kanskje om 5 år har vi klart å finne en medisin?

legger det dødt

Hei!

Nå legger jeg Charterfeber-styret dødt for denne episoden. Jeg orker verken diskutere for eller imot for noe som helst nå. Jeg har sagt mitt, og føler jeg har fått informert dere GANSKE greit om hvordan ting var :) Regner med at Rannveig kommer til å fortsette å skrive stygt om oss, og å prøve å lyve om at jeg har løyet om frokosten for å stille seg selv i bedre lys, men det får hun for all del bare gjøre. Jeg tar ingen skade av det, syns bare det er morsomt at noen gidder å rakke ned på meg hver tirsdag - tusen takk for at du gir meg så mye oppmerksomhet ♥ I kveld kjører jeg hjem til Tromsø igjen, jeg skal nemlig være barnevakt for lillesøsteren min. Mamma og hennes kjæreste skal til Danmark og hilse på hans familie, så derfor skal jeg passe Thia. Julian reiser til sin pappa i Oslo, tror han gleder seg veldig. Da blir det jentehelg med meg og 7-åringen min i leiligheten - wohoo! Før jeg vender snuten hjemover igjen skal jeg spise middag med familien til Marius, koselig ♥ 

Vi gjorde et forsøk på å få noen brukbare bilder, men det gikk ikke så braaa :(

jakken er fra Nelly, toppen og buksen er fra bikbok. jeg eeelsker å se hvor langt håret mitt har blitt, blir rørt

Haha, nå ser det ut som Marius bor langt ut på landet, men han bor et par hundre meter fra hovedveien om dere fatter.  

drama drama drama

Åh, gud så lei jeg er av alt oppstyret med Charterfeber. Rannveig tok opp frokosten på bloggen sin så jeg, hvorfor i all verden skulle jeg lyve om at vi kom før de andre til frokosten? Ja, vi gikk inn samtidig FORDI jeg og Ida gikk ut av frokostsalen igjen når vi skulle filme inngangen. Og hvis dere legger merke til når vi går inn - har vi noen av tingene våres i hendene? Se på bildet under..


Ser dere? Jeg kommer tomhendt inn, men plutselig....


.. så har jeg både snus og telefon på bordet? Så dere oss plukke ut all maten vi har på bordet også kanskje? Nei, fordi vi hadde hentet mat før de andre kom.


Her ser dere meg gå mot frokostbordet hvor maten vår står fra før av (bordet helt til venstre)

Hvorfor? FORDI VI KOM FØR RANNVEIG OG CREWET TIL FROKOSTEN, og vi satte oss for å spise mens vi ventet. Jeg hadde verken mobilen eller snusen i lomma, og jeg hadde hvertfall ikke fatene med all maten i lomma, haha. Rannveig har jo selv lagt ut et bilde der noen piler peker på forskjellige bord, hvor man ser at det står mat på vårt bord fra før av. Hun har sikkert fortrengt dette eller ikke fått det med seg, men det var iallefall slik. Så at hun sier kamerateamet, regissør osv kunne vitne for at vi ikke kom før de er jo latterlig. Vi gikk ut av frokostsalen når crewet kom, for å filme at vi gikk inn SAMMEN med Rannveig. Stemningen kunne vært unngått hadde en av oss tre tatt intiativet til å si "ja, men da flytter vi oss bare på et annet bord", men ingen av oss ga det en tanke akkurat der og da så det er ikke no å gjøre med den saken nå.  Og at vi ikke var enkle å ha med å gjøre? Rannveig var kanskje den som var vanskeligst å ha med å gjøre av oss alle 3 :)

Og ja - Rannveig var med på restauranten i 3 episode, hun kom sikkert 10 minutter etter oss. Vi hadde ikke sagt at vi ikke ønsket å filme med Rannveig på det tidspunktet, det var crewet som sa vi skulle dra ut og spise, og de sa vi skulle si at Rannveig var for sliten til å være med. Og vi stilte jo opp på frokosten med Rannveig, og hadde ikke planlagt å gjøre det surt. Ting under frokosten ble som de ble på grunn av det jeg skrev i forrige innlegg. Nå syns jeg Rannveig kan gi seg med å være så bitter, og å skrive så mye dritt om oss som hun klarer. Hvorfor ikke bare legge alt dødt? Ting blir ikke bedre mellom oss uansett :) Strandepisoden var også tilgjort, da crewet ba oss om å gå på stranden og snakke om andre sine kropper osv. 

At vi ikke ønsket å være med Rannveig etterhvert og å filme sammen med hun, er derimot riktig. Grunnet at hun valgte å skrive dritt om oss på bloggen, gjorde at jeg valgte å kutte hun ut fra min ferie. Jeg ønsket ikke å filme mer med hun når det allikavel bare kom til å være falsk stemning, så jeg syns det ble bedre å ta det slik. Rannveig legger ALL skyld på oss for at ferien ble som den ble, når hun har tatt like stor del i å gjøre den dårlig. Jeg har ingenting til overs for denne jenta, så at jeg gidder å sitte her og skrive om omstendighetene skjønner jeg ikke. Uansett...

Hva dere velger å tro på, får være opp til dere, men så lenge jeg vet sannheten og hvordan ting var så er jeg fornøyd! "Lik innlegget hvis du tror på meg xD"

dagens drama

Hei!

Når det gjelder episoden i dag, hvor det ble en liten klinsj med frokostbordet - så ble alt fremstilt på helt feil måte. Grunnen til at jeg og Ida satte oss på dette tomanns-bordet, var fordi vi kom til frokosten lenge før både kameracrewet og Rannveig, så da satte vi oss bare ned og spiste litt. Når Rannveig og crewet omsider kom, gikk vi ut av frokostsalen for å filme at vi gikk inn sammen, MEN jeg og Ida levnet med et uhell tingene våre på bordet vi satte på fra før av, og derfor satte vi oss der igjen uten å tenke over at det ikke var plass til Rannveig. Og siden de ikke filmet at jeg og Ida kom lenge før Rannveig, så måtte vi bare spille med. Vi satte oss ikke der for å være frekk eller noe, den eneste grunnen var at vi hadde tingene våre på bordet fra før av og derfor ikke tenkte oss om. Så ja, kanskje dere skjønner litt hvor feil ting kan bli på TV i forhold til hvordan det er faktisk er. Jeg skjønner selvfølgelig at Rannveig reagerte på dette, men det var ikke sånn som det virket. Jeg prøvde til og med å forklare hvorfor ting ble sånn mens de filmet, men det har de selvfølgelig klippet bort. Jo mer drama, jo bedre TV ;)

Jeg er altså ikke slik i virkeligheten. Skulle ønske dere var der og kunne se ting med deres egne øyne, og ikke gjennom et TV-program som er så klippet og redigert som det går ann og få det. Så jeg vil si at verken jeg eller Ida er så "frekk" som vi blir framstilt, og Rannveig er heller ikke så dum som hun blir vist på programmet.

answers 2

Hva skjedde med den treningen du skulle starte med etter at du tok silikon?
- Haha, nei den planen forsvant. Jeg har bare ikke hatt ork til å begynne, så har bare utsatt det lengre og lengre. Men når jeg blir helt frisk nå skal jeg begynne igjen sånn smått, satser på at jeg får litt mer energi og ikke er så sinnsykt trøtt hele tiden.


Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen?
- Vi har vært kjærester siden 22. mai, så 4 og en halv måned ca.

Bor dere sammen?
- Nei, han bor ikke hos meg, men han er hos meg hele tiden. Planen er at vi skal flytte sammen om ikke så lenge, det gleder jeg meg til :)

Hvor er ditt neste feriemål?
- Neste ferie jeg skal på er til Gran Canaria i julen med pappa og broren min, men jeg skal begynne å se litt etter en ordentlig ferie som jeg og Marius kan dra på sammen. Har så lyst å reise til en skikkelig fin plass, så om noen har noen forslag til meg utenom Gran Canaria, Tyrkia og sånne rølpeplasser kan dere gjerne dele de. Dyre og billige steder, uansett hvor :)

Har du vurdert å bli en blond igjen?
- Jeg har vurdert det flere ganger, savner ofte håret skikkelig når jeg ser på bilder fra den tiden. Men så kommer jeg på at det er mye finere med mørkere hår i virkeligheten på meg. Jeg ser litt eldre ut, og det er mye bedre for håret å holde det mørkere med tanke på at det ikke blir så slitt av all fargingen. Etterveksten blir jo helt sinnsyk med lyst hår!


Er ikke du og Tuva bestevenner lengre?
- Jo, vi er det. Vi har jo flyttet fra leiligheten vår, grunnet at vi var lei av plassen og ikke ønsket å bo der mer. Vi trivdes godt med å bo sammen, så det var ikke sånn at vi ikke fungerte sammen som samboere. Nå bor hun hjemme igjen til hun finner seg noe nytt, og jeg har jo leilighet som jeg snart skal dele med kjæresten min. Siden vi begge hadde kjærester passet det seg egentlig ganske fint å flytte i noe nytt :)

Hva har skjedd med alle fregnene dine? Du hadde så masse før, men nå kan man ikke se noen lengre!
- Det har ikke skjedd noe med de. Jeg har alle fregnene jeg hadde før, men før brukte jeg ikke så ofte foundation og brukte egentlig bare solpudder, så da ble de mye mer fremtredende. Nå bruker jeg en foundation som dekker ganske godt, fordi jeg liker ikke fregnene mine og syns det ser mye bedre ut i mine øyne.


Snuser du fortsatt?
- Jaa, og det må jeg slutte med. Det er så dyrt i lengden, og jeg snuser bare mer og mer føler jeg.. men jeg er ikke helt klar til å slutte enda, så det får bli om litt :)

Kan du si noen gode, men billige klessider på nett?
- Hmm.. Madlady.se har ikke så veldig stort utvalg, men de har noen fine ting. Jeg selv liker aller best Nelly, der har de absolutt alt i alle prisklasser. Festkjoler, partysko, jakker osv. (reklamelenker)

Har du egentligt gått på vidergående skole? Isåfall, hva gikk du?
- Ja, jeg gikk på Tromsø Maritime Skole. Der gikk jeg linjen "Salg, service og sikkerhet" første året, og 2 året gikk jeg videre på "Salg og service" med fordypning i markedsføring. TROR jeg. Husker ikke helt hva linjene het. Jeg skulle iallefall egentlig gå ut i lærlingarbeid etter de 2 årene på skolen, men jeg hadde ikke særlig lysten på å være lærling så jeg har egentlig bare tatt meg fri fra arbeidslivet. Jeg skal vel studere eller noe etterhvert, må bare klare å finne ut hva jeg vil bli!


Hvilket program bruker du til å speilvende bildene dine? Finnes det for mac?
- Jeg går bare inn på et bilde i Finder og dobbelttrykker på det for å få det i stort format. Når det popper opp, trykket jeg på "Verktøy" på linjen øverst og velger "Vend horisontalt" så blir det speilvendt. 

Hvordan har du det Therese? Trives du der du har flyttet?
- Jeg har det veldig bra for tiden på de fleste fronter egentlig. Både med kjæresten, familien, venner og alt annet. Stortrives i den nye leiligheten, det er så deilig å ha flyttet i noe litt mindre og hjemmekoselig!