hits
Lukk meny

makeup room

Hei!

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt annet enn at jeg dro innom pappa en tur og spiste. Ellers har jeg ryddet litt på sminkerommet mitt, hvor jeg ikke har satt føttene mine på sikkert 2-3 måneder. Jeg har nemlig hatt liggende masse sofaputer her inne til en sofa pappa skulle ha på Vannøya, også har han ikke hentet de før nå nylig. Og tro meg det så jævlig ut når jeg stakk hodet innenfor døren der i dag. Nå er det sånn halvveis ryddig, iallefall det ene bordet jeg gadd å ta meg tiden til å rydde. Haha! Det er utrolig greit å ha en egen plass hvor man kan samle alle sminkeproduktene sine + at det er mye bedre å sitte her og sminke seg enn å stå på badet. Praktisk er det også om man bor sammen med andre - hvor irriterende er det ikke om man vil dusje eller noe, men så er badet okkupert i 20 minutter fordi noen sminker seg? I know the feeling fra jeg bodde med Tuva.

Her er iallefall "sminkerommet" som jeg kaller det (bedre kjent som rotrommet mesteparten av tiden...):

De gjennomsiktige "boksene" er Cosmetic Organizers, her finner du mange forskjellige ♥ Praktisk, man får mye mer system i kaoset!- Har du en egen plass hvor du har all sminken din, eller står du bare på badet med sminkemappa?

how to - hollywood curls

Hei!

Jeg jobber jo på frisørsalong som dere vet, og det er mye nyheter hele tiden fra flere leverandører. Nå har GHD kommet med krølltenger, og vi som jobbet der fikk lov å bestille til oss selv før den kommer i salg hos oss. Jeg valgte å bestille en krøllstav som har en oval form, den heter GHD curve classic wave wand og gir de typiske Hollywood-krøllene som jeg elsker. Jeg har jo MAST vol. 2 som gir meg nogenlunde samme type krøller, men dessverre har Tuva lånt den og hun er bortreist for å gå skole i utlandet så jeg har måttet nøyd meg med en tynn krøllstav de siste tre månedene.. Tenkte å vise dere hvordan jeg gjør det for å ikke få de typiske korketrekkerkrøllene.Dette er ikke et sponset/betalt innlegg sånn til info. Litt om krøllstaven - tupp som ikke blir varm til å holde i, slår seg av hvis urørt etter 30 minutter, limited edition varmeresistent oppbevaringsveske med girly design, tri-zone teknologi (dvs tre ultra-sensitive sensore som kontrollerer behovet for varme til din hårtype da alle hårtyper absorberer forskjellig mengde varme), 2 års garanti ++.


♥ 1. Når jeg har krøllet en seksjon, samler jeg opp krøllen i en sirkel og klipser den opp. Dette er for at krøllen skal få avkjøle seg, da holder den mye lengre og får kjempefin spenst. Dette gjør jeg med absolutt alle krøllene, og jeg venter til jeg er helt ferdig før jeg begynner å ta ut klypene ♥ 2. Slik ser krøllene ut når jeg har tatt ut klypene og ikke gjort noe med de. Slik tror jeg flesteparten som krøller håret sitt velger å gå, men jeg er ikke ferdig her ♥ 3. For å få store og myke krøller i den typiske Hollywood-looken, drar jeg fingrene gjennom krøllene/eventuelt børster lett gjennom de slik at de ikke er så samlet. Mange er kanskje redd for at krøllene faller ut om man begynner å dra i de og børste, men har du klipset de opp og latt de avkjøle seg så er det ikke noen fare! ♥ 4. Slik ser det ut etter je har dratt fingrene gjennom. Dere kan jo sammenligne bilde nr. 2 og 4 og si hva dere syns ser best ut? ♥


5. Det er alltid lurt å bruke produkter (f. eks. hårspray) for at de skal holde enda lengre. Jeg har valgt å bruke to sprayer fra KMS (som vi forresten har fått inn på HairShop Jekta nå).  6. Først sprayer jeg i KMS anti-humidity seal. Det er en spray som gir 24-timers beskyttelse mot luftfuktighet. For eksempel når du sletter håret, så vil det ikke holde seg slett så lenge om det er høy luftfuktighet. Da er denne sprayen gull! Etterpå sprayer jeg over krøllene med KMS maximum hold spray for å gi masse hold til krøllene. ♥ 7. Slik ser den ovale krølltangen ut. Man får utrolig mye bevegelse i håret av denne. ♥ 8. Resultat. ♥♥ Hva syns du om krøllene? Hvilken type look liker du best når du krøller ditt hår?

 • 26.10.2014
 • Hverdag
 • diva ring

  Hei!

  Nok en søndag og jeg ser at det er en hel uke siden sist jeg blogget. Tiden flyr og jeg føler jeg ikke rekker over noe, spesielt med tanke på jobben min hvor jeg har utrolig varierende arbeidstider. Noen dager kan jeg jobbe fra 10-16, mens andre dager jobber jeg seinvakt fra 13-21 og når jeg har de vaktene får jeg ikke gjort så mye annet i løpet av dagen. Denne helgen hadde jeg frihelg fra jobb, noe som var utrolig deilig. På fredagen var jeg i bursdagvors til Susanne som ble 20 år, men både jeg og hun ble så full at vi ikke kom oss på byen. Jeg våknet på lørdagsmorgenen i fotenden av en seng med et pledd over meg, lurte på hvor i faen jeg var og begynte å stusse på om jeg hadde blitt med en random fyr eller noe hjem. Når jeg tenkte meg om husket jeg verken noen bytur eller at jeg hadde dratt fra bursdagen til Susanne, og heldigvis når jeg snudde meg så så jeg at hun lå og sov i samme senga. Vi hadde med andre ord bare passed out på vorset haha, kanskje like så greit.. 


  Det er eeeevigheter siden jeg skulle fortelle dere om noe jeg hadde kjøpt som skulle gjøre bloggingen lettere, ikke at jeg blogger så mye - men da snakket jeg om noen lys jeg hadde kjøpt. Har bare tatt i bruk det ene til nå, men jeg er stoorfornøyd med det. Det er det lyset dere ser på bildet under, og det kalles for et "Diva ring light". Lyset står på et stativ og kan justeres i høyde, og kameraet skrur man bare på inni ringen. Det gir utrolig mye lys og er absolutt en nødvendighet her i nord når mørketiden kommer. Utrolig mange av de populære YouTube makeup-guruene bruker slike lys når de filmer. Kjøpte det fra USA, men du finner de billig på eBay :)


 • 26.10.2014 23:11
 • Hverdag
 • 42 kommentarer
 • my favs - nails n' lashes

  /sponset behandling

  Hei!

  Når jeg var i Oslo for litt siden, var jeg hos Kasja igjen for å få ordnet neglene. Denne gangen fikk jeg også satt på et sett med vippeextensions, som er det Kasja hovedsaklig driver med. Neglene jeg fikk sist holdt så utrolig lenge, og jeg var utrolig fornøyd da. Nå ville jeg gå for en farge og litt bling, så jeg fikk ferskenfargede gelenegler med strassdiamanter på den ene neglen. Jeg er utrolig fornøyd og de sitter så godt på neglen, så jeg er aldri redd for at de skal falle av. 


  Vippeextensions har jeg hatt mange ganger før, men jeg har aldri blitt ordentlig fornøyd. Jeg vil jo at de skal være laaange og vises godt, et resultat jeg føler at jeg ikke har fått tidligere. Nå derimot, herreguud så fornøyd jeg er! Vippene er så lange og fyldige, jeg elsker-elsker-eeelsker de. Hun har brukt de lengste vippene i ytterkant, og noen litt kortere innerst.  Det er så utrolig deilig å slippe å stresse med maskara på morgenen og løsvipper i helgene - med vippeextensions ser man fresh ut hele tiden, til og med uten sminke ♥  Fine, eller hva?

  Kasja sin salong finner du veldig sentralt, den ligger i Tordenskioldsgate 7. Timebestilling kan dere gjøre her :)

 • 10.10.2014
 • Hverdag
 • work hard party harder

  Hei! 

  (PS: Rabattkoden ciatéjul15 skal nå virke) Akkurat nå er jeg helt sikkert på jobb, så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Jeg har jobbhelg denne helgen, så jobber sent i dag og fra 10 til 18 i morgen. Har ikke store planene annet enn at jeg skal ut i morgen sammen med Malin og Caroline, men jeg gleder meg fordi det føles ut som det er evigheter siden jeg var ute sist - selv om det bare er et par helger siden. Tror iallefall det blir en vellykket kveld, men forhåpningene er ikke for store. Det kan diskuteres om utelivet her i Tromsø er så veldig bra, men det blir jo til hva man gjør det til selv :)

  Ellers nærmer det seg jo jul med stormskritt - så hvis du vil farge, klippe eller gjøre noe med håret hos meg på HairShop Jekta så burde du bestille time om ikke så lenge før listene fylles opp. Bedre føre vàr, enn etter snar, hehe. Jeg er jo lærling så da blir det mye billigere, dvs. mer penger spart til julegaver ;) Hvis du vil ha time hos meg må du bare ringe salongen, si hva du vil ha gjort og oppgi navnet mitt så finner vi en ledig dato som passer ♥ 
  latergramz
   

 • 10.10.2014 20:38
 • Hverdag
 • 74 kommentarer
 • Flere innlegg i Blogg